NISSAN NissanConnect

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NISSAN NissanConnect"

Transkript

1 NISSAN NissanConnect

2 Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil.

3 Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket være den 7 touchscreen med forbedret interface. Med en kraftfuld kombination af audio-, navigations- og håndfri kommunikationsfunktioner samt topmoderne opkoblingsmuligheder vil NissanConnect gøre det muligt for alle at navigere rundt i enhver by, som var det hjembyen, afspille den ønskede, streamede musik og være opdateret med de seneste nyheder. Din bil en integreret del af din online livsstil. 1. SMART Navigation: Intelligente førerassistancesystemer og navigationsfunktioner inklusiv advarsel om sving, advarsel om overskridelse af hastighedsgrænsen, frakørselsoversigt, vognbaneanvisninger og dynamisk ruteplanlægning giver hjælp i alle slags trafiksituationer. 2. APPS I BILEN Du kan være online hele tiden: Ved at gøre brug af din smartphone, Nissans skærm og håndfri teknologi holder NissanConnect dig i kontakt med omverdenen, samtidig med at det giver dig en bedre køreoplevelse. En perfekt integrering af apps i bilen gør, at du kan navigere rundt i enhver by, som var det din hjemby, at du kan individualisere din infotainment-oplevelse, få de seneste nyheder og holde kontakt med dine venner. Du kan nyde godt af regelmæssige opdateringer fra en række services, som hele tiden udvides: Musik & sociale netværk Nyheder & sport Vejr, flyafgange med mere. Det nye NissanConnect omdanner din bil til en tilkoblet enhed, der er lige så vigtig som din smartphone, tablet og computer. 3. Forbedret digital lydoplevelse Uanset om det er via online musikstreaming, internetradio eller DAB (digital audio broadcasting afhængigt af tilgængeligheden af denne tjeneste), så giver dit nye NissanConnect en musikoplevelse, som er svær at hamle op med.

4 Oversigt over NissanConnect

5 1 Telefonknap 10 Radio-knap 2 CD-knap 11 AUX-knap 3 Søgeknapper til radiostation/nummer 12 CD-drev 4 Bakkamera/Around View Monitor 13 SD-kortlæser 5 Kort-knap 14 Navigationsknap 6 Info-knap: Mine Apps, Eco Score, Trafikmeldinger 15 Tænd/sluk audio/volumen-knap 7 Setup-knap 16 Touchscreen 8 Tilbage-knap 17 Dag/nat 9 Eject-knap 18 Scrolle-/zoom-knap

6 TILMELDING 1. Tilmeld dig på You+Nissan ejerportalen (sørg for at have bilens stelnummer (VIN) ved hånden) 2. Opret en NissanConnect-adgangskode. Denne kode skal anvendes til NissanConnectapp en i din bil 3. Aktiver dine app-services i bilen DOWNLOAD Når du er blevet tilmeldt og har aktiveret NissanConnect-services: 1. Download NissanConnect-app en på en kompatibel smartphone (iphone/android) via telefonens app store 2. Log ind på applikationen ved at anvende din valgte NissanConnect-adgangskode.

7 CONNECTED SERVICES lynguide: TILMELD DIG, download, opret forbindelse så er du køreklar! FOR AT FÅ DET FULDE UDBYTTE AF DE FORSKELLIGE ONLINE SERVICES OG APP S I BILEN, SKAL DU TILMELDE DIG OG AKTIVERER DIN KONTO, VED AT FØLGE NEDENSTÅENDE PROCEDURE OPRET FORBINDELSE NissanConnect-app en på din smartphone giver dig adgang til et bredt udvalg af funktioner i bilen. For at få adgang til apps i bilen: 1. Tryk på knappen [Info] 6 på NissanConnect. 2. Tryk på knappen Mine Apps BEMÆRK: for at få adgang til Mine Apps skal NissanConnectapp en køre på din smartphone, der allerede skal være forbundet via Bluetooth for Android-telefoner eller USB for ios-enheder. Hvis smartphonen er uden for netværksdækning, er der visse funktioner, som ikke kan bruges. Før denne service kan bruges, er der nogle apps, hvor brugerregistrering vil være påkrævet Under kørsel er nogle af funktionerne begrænset for at forhindre, at føreren får afledt sin opmærksomhed.

8 ANSVARSFRASKRIVELSE: Kørslen kræver førerens fulde opmærksomhed. Gør kun brug af NissanConnect-services, når det er sikkert at bruge dem. Visse funktioner er muligvis først tilgængelige i foråret Der kræves abonnement på NissanConnect-services, men det følger gratis med i 2 år fra købet. Services og applikationer er kun tilgængelige i udvalgte europæiske lande og i udvalgte Nissan-versioner. Services og applikationer kan være udbudt af en tredjepart uden for Nissans kontrol og kan blive ændret uden varsel og uden ansvar hos Nissan eller dennes agenter (inklusive, men ikke begrænset til, services, som annulleres/indstilles af tredjepart). Visse fjernstyrede funktioner kræver en kompatibel telefon eller en kompatibel enhed, som ikke leveres med bilen. De mobile netværk stilles til rådighed af teleselskaberne og er ikke inden for Nissans kontrol. De mobile netværk er ikke tilgængelige i alle områder. Der kan opstå roaming-gebyrer og/eller betaling for brug af data. Nissan er ikke ansvarlig for nogen former for udskiftning eller opgradering af udstyr eller relaterede omkostninger, der måtte være nødvendige for at opretholde funktionen på grund af ændringer af disse services.

9 INTELLIGENT NAVIGATION

10 BANEBRYDENDE ONLINE MULIGHEDER

11 FORBEDRET LYDOPLEVELSE

12 APPS I BILEN Gør din køreoplevelse endnu bedre. Det nye NissanConnect holder dig online hele tiden, uanset hvor turen går hen. Her er nogle af de apps, som du kan nyde i din bil: Google Online Search Adgang til de bedste lokale informationer, mens du er på farten. En lokal Google onlinesøgning er altid opdateret og baseret på Googles enorme mængde af informationer. Voice Search: gør brug af Googles kraftfulde søgemaskine ved hjælp af stemmebetjening. Interessepunkter: søgning efter enhver destination uden at kende dens specifikke navn eller kategori. Send-To-Car: find din destination på Google Maps på din computer eller din online enhed, og send den til dit navigationssystem.

13 navigation bluetooth Tryk på [NAV] 14 for at åbne navigationsskærmen. Tryk på Destination. Vælg: [Ny adresse] for at søge efter din destination. Tryk på [Postnr./by], og tastaturet kommer frem. Indtast navnet på byen. Efter de første bogstaver bliver der vist en liste med byer. Tryk på [Liste]-knappen, og vælg den ønskede by eller det ønskede postnr. Byen bliver vist på [INDTAST ADRESSE]- skærmbilledet. Indtast gadenavnet (og om nødvendigt husnummeret) på samme måde, eller tjek din indtastning ved at trykke på MAP-knappen. Ruten til din destination bliver beregnet. Kortet kommer frem, og rutevejledningen viser din rute. Tilslutningsprocedure Oprettelse af forbindelse mellem en Bluetooth -enhed som fx en mobiltelefon og NissanConnect: Tænd for NissanConnect og din mobile enhed. På NissanConnect Tryk på SETUP 7. Tryk på [Telefon & Bluetooth] på [SETUP]- skærmbilledet. Sørg for, at Bluetooth -funktionen er aktiveret. Hvis ikke, så tryk på [Bluetooth], indtil [On] kommer frem. Tryk på [Foretag tilslutning af nyt udstyr]. På Bluetooth -enheden Sørg for, at Bluetooth -funktionen er aktiveret. Start søgefunktionen efter Bluetooth -enheder. For yderligere informationer, se brugervejledning til din Bluetooth -enhed. Når søgefunktionen har fundet NissanConnect-systemet, vil det blive vist på enhedens display med navnet NissanConnect. Vælg NissanConnect som enhedens navn fra listen.

14 audio TELEFON Radio For at lytte til en radiostation skal du trykke på FM-AM 10 på NissanConnect. CD For at lytte til en CD (almindelig eller MP3/WMA) skal du trykke på CD 2 på NissanConnect. Hvis den omfatter informationer om kunstner, album/ nummer og varighed, vil de blive vist på skærmen. Tryk på 3 for at skifte nummer (frem eller tilbage). Tryk på 9 for at skubbe CD en ud. USB Når du tilslutter en USB-nøgle eller -enhed, kommer USB-audioskærmbilledet frem. Tryk på AUX 11 flere gange, indtil skærmbilledet skifter til USB Før du kan anvende NissanConnect til at foretage og modtage telefonopkald, skal du først etablere forbindelse mellem din mobiltelefon og NissanConnect. Du kan læse mere herom under Tilslutningsprocedure. Når der er etableret forbindelse til din enhed, bliver den håndfri funktion automatisk aktiveret via Bluetooth, så snart den kommer inden for rækkevidde. opkald For at starte hurtigt op kan du indtaste et telefonnummer manuelt: Tryk på 1 på NissanConnect. Tryk på [ ] telefonknappen på skærmen. Indtast det ønskede telefonnummer. Tryk på [ ] for at ringe op til nummeret. Tryk på [ ] igen for at afslutte opkaldet. Modtagelse af opkald Sådan modtages et indgående opkald: Tryk på [ ] på skærmen.

15 Rejseguide Hold dig orienteret, mens du er på farten. Find de mest attraktive, bedst anmeldte og konkurrencedygtige hoteller, restauranter og seværdigheder på din tur. Tune-in Lyt til et bredt udvalg af online radiostationer fra hele verden. Facebook & Twitter Hold kontakten til dine venner og de sociale netværk. Andre interessante funktioner: Som fx trafik, parkering, vejr, brændstof og flyinformationer samt streaming af musik og nyheder vil gradvist blive tilgængelige.

16 Som vist på audiosystemets display skal du indtaste koden 1234 ved hjælp af tastaturet på din enhed og derefter trykke på bekræftelsesknappen eller bekræfte den viste forbindelseskode på begge enheder. Så snart der er oprettet forbindelse, vil NissanConnect-systemet automatisk genkende din Bluetooth -enhed. Hvis det ikke er muligt at oprette forbindelse, skal du gentage den ovenfor beskrevne procedure eller se brugervejledningen til din Bluetooth -enhed. Selv om du kun kan gøre brug af en enhed ad gangen, er det muligt at parre op til 5 Bluetooth -enheder med systemet. Når der allerede er registreret fem enheder, og du ønsker at tilføje endnu en, skal en af de foregående først slettes. Sletning af Bluetooth -enhed For at slette en enhed, der allerede er blevet parret med systemet, skal du følge denne fremgangsmåde: Tryk på SETUP 7 på NissanConnect. Tryk på [Telefon & Bluetooth] på [SETUP]- skærmbilledet. Tryk derefter på [Slet tilsluttet udstyr] på [BLUETOOTH SETUP]-skærmbilledet. Vælg den enhed, du ønsker at slette. Tryk på [Ja] for at bekræfte sletningen. Enheden vil blive slettet.

17 Bluetooth -afspiller Hvis du ønsker at bruge en Bluetooth -afspiller, skal den først tilsluttes til NissanConnect. Du kan læse mere herom under Tilslutningsprocedure. Når Bluetooth -enheden er blevet tilsluttet til NissanConnect, vil der automatisk blive oprettet forbindelse, når den kommer inden for systemets rækkevidde. Tryk på 11 flere gange, indtil skærmbilledet viser [BLUETOOTH AUDIO]. Du kan afvise et opkald ved at trykke på knappen til afslutning af opkald [ ].

18 Nissan. Innovation that excites. besøg vores hjemmeside på: nissan.dk Forhandlerens stempel: Vi har gjort os store anstrengelser for at sikre, at indholdet i denne brochure er korrekt på tidspunktet for trykningen (februar 2014). Denne brochure er fremstillet ud fra prototyper, der er blevet vist på biludstillinger. I overensstemmelse med firmaets politik vedr. en kontinuerlig produktudvikling forbeholder Nissan Europe sig ret til uden varsel at foretage ændringer i forhold til specifikationerne og de viste biler i denne brochure. Nissan-forhandlerne vil hurtigst muligt blive informeret om sådanne ændringer. Kontakt din lokale Nissan-forhandler, hvis du ønsker de sidste nye informationer. På grund af begrænsningerne i forbindelse med trykningen kan farverne i denne brochure afvige en smule fra de faktiske farver på lak og interiør. Alle rettigheder forbeholdes. Det er ikke tilladt at gengive denne brochure i sin helhed eller i uddrag uden skriftlig tilladelse fra Nissan International. Denne brochure er trykt på klorfrit papir NISSAN CONNECT PHASE 2 GEA 02/2014 Trykt i EU. Udarbejdet af NEW BBDO, Frankrig Tlf.: og fremstillet af E-GRAPHICS\FRANCE, Frankrig Tlf.:

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV Få mest muligt ud af din Nissan elbil med NissanConnect EV. Følg disse enkle trin, og styr din Nissan fra din computer eller smartphone.

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Navigation (kun med og Navi 650)... 2 3. Telefon... 3 4. Stemmegenkendelse (kun med CD 600 IntelliLink og )... 5 5. Andet... 6 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlskapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

EN GUIDE TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV

EN GUIDE TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV EN GUIDE TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV Få mest muligt ud af din Nissan elbil med NissanConnect EV. Følg disse enkle trin, og styr din Nissan fra din computer eller smartphone. Du kan

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV Få mest muligt ud af din Nissan elbil med NissanConnect EV. Følg disse enkle trin, og styr din Nissan fra din computer eller smartphone.

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning

TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning Indhold Oversigt 3 Æskens indhold 4 Æskens indhold... 4 Sådan kommer du i gang 6 Montering af din TomTom Hands-Free Car Kit i bilen... 6 Sådan starter du din

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

NISSAN NAVARA N-GUARD. Udskriv Luk

NISSAN NAVARA N-GUARD. Udskriv Luk NISSAN NAVARA N-GUARD * ANHÆNGERVÆGT DREJNINGSMOMENT MOTORYDELSE 3 INDSTILLINGER AF VEJGREB Sort tagræling Sorte dørhåndtag DE HÅRDE OPGAVER KRÆVER DET BEDSTE Tag på arbejde med den nye Nissan NAVARA N-GUARD:

Læs mere

Brugervejledning HERE Drive

Brugervejledning HERE Drive Brugervejledning HERE Drive 1.0. udgave DA HERE Drive HERE Drive guider dig til det sted, du vil hen, med rutevejledning sving for sving og taleinstruktioner. Du kan: finde vej i dit hjemland eller det

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlkapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR NISSAN PULSAR ORIGINALT TILBEHØR Der er intet, der kan måle sig med Style Pack, hvis du ønsker en rendyrket grafisk effekt. Opnå kontrast med et komplet sæt af dørpanellister og sidespejlskapper i sort,

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Stream II Firmware. Brug af dette dokument:

Stream II Firmware. Brug af dette dokument: Stream II Firmware Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftelig aftale. Yderligere information, besøg venligst www.instrulog.dk.

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

zūmo 590 Lynstartvejledning

zūmo 590 Lynstartvejledning zūmo 590 Lynstartvejledning Marts 2014 190-01706-56_0A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at se produktadvarsler

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MINIKIT NEO 2 HD er en videreudvikling og afløser for den populære Minikit Neo. Parrot har kombineret deres lydekspertise med vibrerende panel teknologi.

Læs mere

Guide for oprettelse af login og anvendelse af Parrot Asteroid Market (Asteroid Smart og Asteroid Tablet).

Guide for oprettelse af login og anvendelse af Parrot Asteroid Market (Asteroid Smart og Asteroid Tablet). Før du kan downloade og installere applikationer på din Parrot Asteroid enhed, så skal du oprette et login til Parrot Asteroid Market, som gøres nemmest fra en computer. Bemærk at denne guide er lavet

Læs mere

NISSAN NAVARA. Introduction Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN NAVARA. Introduction Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN NAVARA EN VILD SJÆL NISSAN NAVARA Fri vej. Åbne vidder. Et åbent sind: Lev livet fuldt ud i Nissan NAVARA en fuldt ud fleksibel 5-sæders bil med alle de bedste features. Stærkere, mere robust og

Læs mere

Tillykke med dit nye Navigationssystem

Tillykke med dit nye Navigationssystem Tillykke med dit nye Navigationssystem BEMÆRK : Der må IKKE afspilles film på skærmen under kørsel Musik som skal afspilles fra din mobiltelefon SKAL afspilles via blue-tooth Bilens originale USB kan bruges

Læs mere

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk NISSAN e-nv00 ORIGINALT TILBEHØR Gør din bil bedre til, at modstå vind og vejr. Med slidstærke gummimåtter, sædebetræk af stof, plastik beskyttelse til bunden, beskyttelse til døren og tre robuste tagbøjler

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

Stream II Firmware. Brug af dette dokument:

Stream II Firmware. Brug af dette dokument: Stream II Firmware Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftlig aftale. Yderligere information, besøg venligst www.instrulog.dk.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android BRUGERVEJLEDNING TDC MobilTekst på Android Indhold Indhold... 2 1 Hvad er TDC MobilTekst... 3 1.1 Ny Installation... 3 1.2 Før du starter... 3 1.3 Programopdatering... 3 2 Skærmbillede TDC MobilTekst...

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement.

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Velkommen til PLAY PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Se om du kan få PLAY under Vilkår på tdc.dk/musik

Læs mere

nüvi 1690 lynstartvejledning

nüvi 1690 lynstartvejledning nüvi 1690 lynstartvejledning 0110229 Sådan ser din nüvi ud Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Tænd/sluk-knap:

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

nülink! 2300-serien lynstartvejledning

nülink! 2300-serien lynstartvejledning nülink! 2300-serien lynstartvejledning Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger.

Læs mere

BrailleNote Touch Hurtig Start Guide. Hurtig Start Guide

BrailleNote Touch Hurtig Start Guide. Hurtig Start Guide Hurtig Start Guide Porte og per Bagsiden Tastatur port HDMI port SD kortlæser USB port Fronten Forrige Venstre Tilbage Hjem Kontekst menu Højre Næste Venstre side Micro USB port LED lysindikator Tænd /

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil.

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. OPDATERINGS- GUIDE TIL MEDIA NAV navigationssystemet i din Renault Opdater GRATIS! * www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. Velkommen til MEdia Nav! Tak for at du netop har anskaffet

Læs mere

Oversigt over indhold i Clarion BLT433

Oversigt over indhold i Clarion BLT433 BLT433 Clarion BLT433 er et Bluetooth modul som kan tilsluttes til de fleste CeNet hovedenheder fra 2001 og fremefter, og anvendes sammen med en Bluetooth mobiltelefon der understøtter protokol 1.0B/1.1.

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

NISSAN JUKE DIN HELT EGEN STIL. Udskriv Luk

NISSAN JUKE DIN HELT EGEN STIL. Udskriv Luk NISSAN JUKE INDVENDIG STIL FIND DIN INDRE JUKE DØM ALDRIG KUN PÅ UDSEENDET. SE OGSÅ PÅ DET INDRE. SPORTSPEDALER (55) LUKSUS VELOURMÅTTE (43/45/47) SKINNENDE HVID PREMIUM PACK (0) COOL, REN OG MARKANT.

Læs mere

Quick Guide. SoundGate. Bernafon SoundGate. Volumenkontrol og programvalg. Telefonknap. Musik/audioknap. Bluetooth -knap.

Quick Guide. SoundGate. Bernafon SoundGate. Volumenkontrol og programvalg. Telefonknap. Musik/audioknap. Bluetooth -knap. Bernafon SoundGate SoundGate Quick Guide Volumenkontrol og programvalg Telefonknap Musik/audioknap Bluetooth -knap Batteriindikator Denne guide er kun en kort præsentation. Vigtigt: SoundGate anvender

Læs mere

Vejledning til. Mit Furesø

Vejledning til. Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Furesø Kommune har fået en app - nemlig Mit Furesø. App en er baseret på arrangementer, som er indtastet i KultuNaut. i samarbejde med Baggrund Furesø

Læs mere

iphone Brugerhåndbog Til ios 4.2-software

iphone Brugerhåndbog Til ios 4.2-software iphone Brugerhåndbog Til ios 4.2-software Beskeder 9 Sende og modtage sms'er ADVARSEL: Du kan finde vigtige oplysninger om, hvordan du kører sikkert, i Vejledning med vigtige produktoplysninger på support.apple.com/da_dk/manuals/

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Opdateringsinstruktioner for navigationsmodeller: AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT og AVIC-F8430BT som er blevet

Læs mere

GARMIN DRIVE 52 GARMIN DRIVESMART 55 GARMIN DRIVESMART 65

GARMIN DRIVE 52 GARMIN DRIVESMART 55 GARMIN DRIVESMART 65 GARMIN DRIVE 52 GARMIN DRIVESMART 55 GARMIN DRIVESMART 65 GPS-BILNAVIGATORER INTRODUKTION HOVEDFUNKTIONER SAMMENLIGNING MODELLER PRODUKTTEKSTER TILBHØR 7. januar 2019 Garmin Drive GPS-bilnavigatorer PRODUKTINTRODUKTION

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MOBIL APP

BRUGERVEJLEDNING MOBIL APP BRUGERVEJLEDNING MOBIL APP tilgængelig for ios/android/windows Phone 5040327601-WEB Kære kunde. Tak for at du valgte et Meta Trak produkt. Meta Trak er en telematisk enhed, der giver brugeren mulighed

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc.

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. Kommuniker bedre med ny hjemmeside eller infoskærm! kr 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. INTRO PRIS kr 8.995 INFOSKÆRM 42 Oplys klinikkens patienter med

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06 Kom godt fra start Kom godt fra start med din nye mobiltelefon JUNI 06 2 Indhold: SIM-kort...1 "Tryk selv" service a. Viderestilling (ved optaget, ved manglende svar, ved alle opkald)...3 b. Banke på...4

Læs mere

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Bluetooth-tilslutninger Bluetooth-profiler Dette system arbejder med Bluetooth trådløs kommunikationsteknologi. Enheder med Bluetooth-funktioner kan uden

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.5) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med

Læs mere

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software.

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Kortfattet opsætningsvejledning BOOX Nova Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Start enheden ved at holde Power -knappen (på bagsiden af apparatet i øverste

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning Før du starter Om denne vejledning Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget og af hensyn til miljøet.

Læs mere

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Introduktion og overblik Den voksende ældre-andel (den berygtede demografiske ændring) Den økonomiske krise der påvirkede Europa Betydelige besparelser

Læs mere

Destination vinter. Kampagnepris

Destination vinter. Kampagnepris Destination vinter. Mercedes-Benz s navigationsløsninger er designet således at de problemfrit kan integreres i din bil. Ingen ledninger eller sugekop, bare fremragende funktionalitet samt brugervenlig.

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

ALARM KOM GODT I GANG!

ALARM KOM GODT I GANG! TRAFIK ALARM KOM GODT I GANG! VELKOMMEN! Vores team har dybe rødder i flere succesfulde selskaber bl.a. mobilselskabet Telmore. Der har vi lært, at det er vigtigt at lytte til kunderne og levere det, der

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods.

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods. FAQ Generel information om Leitz mobilladere: 1. Hvor længe holder 3-i-1 lader/transportable USB lader: Alle Leitz ladere er traditionelle batterier som typisk anvendes i laptops, smartphones og lignende

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L BrugerManual jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

JABRA SOLEMATE MAX. Brugervejledning. jabra.com/solematemax NFC. jabra

JABRA SOLEMATE MAX. Brugervejledning. jabra.com/solematemax NFC. jabra jabra JABRA SOLEMATE MAX NFC Brugervejledning jabra.com/solematemax 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

nüvi 2400-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2440, 2450, 2460

nüvi 2400-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2440, 2450, 2460 nüvi 2400-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2440, 2450, 2460 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

Brugervejledning. Xperia SmartTags NT1/NT2

Brugervejledning. Xperia SmartTags NT1/NT2 Brugervejledning Xperia SmartTags NT1/NT2 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Kom godt i gang...4 Aktivering af funktionen NFC...4 NFC-detektionsområde...4 Brug af Smart Connect til at håndtere dine tags...4

Læs mere

Vejledning til Nokia N9

Vejledning til Nokia N9 Vejledning til Nokia N9 1. udgave 2 Kort og navigation Kort og navigation Kort Om Kort Med Kort kan du se, hvilke steder der er i nærheden, og blive guidet til dit bestemmelsessted. Find byer, veje og

Læs mere

JABRA SPORT coach wireless

JABRA SPORT coach wireless JABRA SPORT coach wireless Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

CAMPER 780 AVANCERET GPS-NAVIGATOR TIL CAMPINGENTUSIASTER PRODUKTNYHED

CAMPER 780 AVANCERET GPS-NAVIGATOR TIL CAMPINGENTUSIASTER PRODUKTNYHED AVANCERET GPS-NAVIGATOR TIL CAMPINGENTUSIASTER OVERBLIK FUNKTIONER SAMMENLIGNING MODELLER KOLLI-INFORMATION SPECIFIKATIONER TILBEHØR 10. april 2019 PRODUKTOVERBLIK Oplev livet én campingplads ad gangen

Læs mere

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0 Godt i gang med.. TDC Webtekst www.tdcwebtekst.dk www.tdcwebtekst.dk/ny Indholdsfortegnelse Hvad er TDC Webtekst... 4 Før du går i gang... 4 Krav til PC en... 4 Java... 4 ADSL... 5 Internet browser...

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Vejledning til ereolens app til Android enheder

Vejledning til ereolens app til Android enheder Vejledning til ereolens app til Android enheder 26-01-2015 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App til smartphones og tablets?... 3 2. Opdatering af styresystem på din Android enhed... 4 3. Hvordan

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil

YouSee Mobil. Få det, som du vil YouSee Mobil Få det, som du vil Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning og lynhurtig mobil internetforbindelse,

Læs mere

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING DA INDHOLD 1. OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING... 3 2. TEKNISKE SPECIFIKATIONER... 3 3. FORHOLDSREGLER... 4 4. TEKNISK LØSNING... 5 5. DRIFTSVEJLEDNING... 7 6. BRUG... 16 7. SÆRLIGE FUNKTIONER... 18 1 FORSIGTIG

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund Det Nye Testamente lyd-app v. Stefan Lykkehøj Lund Indledning For nogle år siden, fik jeg Det Nye Testamente som lydbog på USB. I starten lyttede jeg en del med tiden blev det dog til mindre og mindre.

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en Andriod. Sådan parrer du Oticon Opn høreapparater med en Android.

Læs mere

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT Infotainment guide SENSUS Web edition VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT I dette tillæg finder du en kort oversigt over de mest almindelige funktioner i Sensus Infotainment og hjælp til at få mest muligt

Læs mere