NISSAN NissanConnect

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NISSAN NissanConnect"

Transkript

1 NISSAN NissanConnect

2 Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil.

3 Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket være den 7 touchscreen med forbedret interface. Med en kraftfuld kombination af audio-, navigations- og håndfri kommunikationsfunktioner samt topmoderne opkoblingsmuligheder vil NissanConnect gøre det muligt for alle at navigere rundt i enhver by, som var det hjembyen, afspille den ønskede, streamede musik og være opdateret med de seneste nyheder. Din bil en integreret del af din online livsstil. 1. SMART Navigation: Intelligente førerassistancesystemer og navigationsfunktioner inklusiv advarsel om sving, advarsel om overskridelse af hastighedsgrænsen, frakørselsoversigt, vognbaneanvisninger og dynamisk ruteplanlægning giver hjælp i alle slags trafiksituationer. 2. APPS I BILEN Du kan være online hele tiden: Ved at gøre brug af din smartphone, Nissans skærm og håndfri teknologi holder NissanConnect dig i kontakt med omverdenen, samtidig med at det giver dig en bedre køreoplevelse. En perfekt integrering af apps i bilen gør, at du kan navigere rundt i enhver by, som var det din hjemby, at du kan individualisere din infotainment-oplevelse, få de seneste nyheder og holde kontakt med dine venner. Du kan nyde godt af regelmæssige opdateringer fra en række services, som hele tiden udvides: Musik & sociale netværk Nyheder & sport Vejr, flyafgange med mere. Det nye NissanConnect omdanner din bil til en tilkoblet enhed, der er lige så vigtig som din smartphone, tablet og computer. 3. Forbedret digital lydoplevelse Uanset om det er via online musikstreaming, internetradio eller DAB (digital audio broadcasting afhængigt af tilgængeligheden af denne tjeneste), så giver dit nye NissanConnect en musikoplevelse, som er svær at hamle op med.

4 Oversigt over NissanConnect

5 1 Telefonknap 10 Radio-knap 2 CD-knap 11 AUX-knap 3 Søgeknapper til radiostation/nummer 12 CD-drev 4 Bakkamera/Around View Monitor 13 SD-kortlæser 5 Kort-knap 14 Navigationsknap 6 Info-knap: Mine Apps, Eco Score, Trafikmeldinger 15 Tænd/sluk audio/volumen-knap 7 Setup-knap 16 Touchscreen 8 Tilbage-knap 17 Dag/nat 9 Eject-knap 18 Scrolle-/zoom-knap

6 TILMELDING 1. Tilmeld dig på You+Nissan ejerportalen (sørg for at have bilens stelnummer (VIN) ved hånden) 2. Opret en NissanConnect-adgangskode. Denne kode skal anvendes til NissanConnectapp en i din bil 3. Aktiver dine app-services i bilen DOWNLOAD Når du er blevet tilmeldt og har aktiveret NissanConnect-services: 1. Download NissanConnect-app en på en kompatibel smartphone (iphone/android) via telefonens app store 2. Log ind på applikationen ved at anvende din valgte NissanConnect-adgangskode.

7 CONNECTED SERVICES lynguide: TILMELD DIG, download, opret forbindelse så er du køreklar! FOR AT FÅ DET FULDE UDBYTTE AF DE FORSKELLIGE ONLINE SERVICES OG APP S I BILEN, SKAL DU TILMELDE DIG OG AKTIVERER DIN KONTO, VED AT FØLGE NEDENSTÅENDE PROCEDURE OPRET FORBINDELSE NissanConnect-app en på din smartphone giver dig adgang til et bredt udvalg af funktioner i bilen. For at få adgang til apps i bilen: 1. Tryk på knappen [Info] 6 på NissanConnect. 2. Tryk på knappen Mine Apps BEMÆRK: for at få adgang til Mine Apps skal NissanConnectapp en køre på din smartphone, der allerede skal være forbundet via Bluetooth for Android-telefoner eller USB for ios-enheder. Hvis smartphonen er uden for netværksdækning, er der visse funktioner, som ikke kan bruges. Før denne service kan bruges, er der nogle apps, hvor brugerregistrering vil være påkrævet Under kørsel er nogle af funktionerne begrænset for at forhindre, at føreren får afledt sin opmærksomhed.

8 ANSVARSFRASKRIVELSE: Kørslen kræver førerens fulde opmærksomhed. Gør kun brug af NissanConnect-services, når det er sikkert at bruge dem. Visse funktioner er muligvis først tilgængelige i foråret Der kræves abonnement på NissanConnect-services, men det følger gratis med i 2 år fra købet. Services og applikationer er kun tilgængelige i udvalgte europæiske lande og i udvalgte Nissan-versioner. Services og applikationer kan være udbudt af en tredjepart uden for Nissans kontrol og kan blive ændret uden varsel og uden ansvar hos Nissan eller dennes agenter (inklusive, men ikke begrænset til, services, som annulleres/indstilles af tredjepart). Visse fjernstyrede funktioner kræver en kompatibel telefon eller en kompatibel enhed, som ikke leveres med bilen. De mobile netværk stilles til rådighed af teleselskaberne og er ikke inden for Nissans kontrol. De mobile netværk er ikke tilgængelige i alle områder. Der kan opstå roaming-gebyrer og/eller betaling for brug af data. Nissan er ikke ansvarlig for nogen former for udskiftning eller opgradering af udstyr eller relaterede omkostninger, der måtte være nødvendige for at opretholde funktionen på grund af ændringer af disse services.

9 INTELLIGENT NAVIGATION

10 BANEBRYDENDE ONLINE MULIGHEDER

11 FORBEDRET LYDOPLEVELSE

12 APPS I BILEN Gør din køreoplevelse endnu bedre. Det nye NissanConnect holder dig online hele tiden, uanset hvor turen går hen. Her er nogle af de apps, som du kan nyde i din bil: Google Online Search Adgang til de bedste lokale informationer, mens du er på farten. En lokal Google onlinesøgning er altid opdateret og baseret på Googles enorme mængde af informationer. Voice Search: gør brug af Googles kraftfulde søgemaskine ved hjælp af stemmebetjening. Interessepunkter: søgning efter enhver destination uden at kende dens specifikke navn eller kategori. Send-To-Car: find din destination på Google Maps på din computer eller din online enhed, og send den til dit navigationssystem.

13 navigation bluetooth Tryk på [NAV] 14 for at åbne navigationsskærmen. Tryk på Destination. Vælg: [Ny adresse] for at søge efter din destination. Tryk på [Postnr./by], og tastaturet kommer frem. Indtast navnet på byen. Efter de første bogstaver bliver der vist en liste med byer. Tryk på [Liste]-knappen, og vælg den ønskede by eller det ønskede postnr. Byen bliver vist på [INDTAST ADRESSE]- skærmbilledet. Indtast gadenavnet (og om nødvendigt husnummeret) på samme måde, eller tjek din indtastning ved at trykke på MAP-knappen. Ruten til din destination bliver beregnet. Kortet kommer frem, og rutevejledningen viser din rute. Tilslutningsprocedure Oprettelse af forbindelse mellem en Bluetooth -enhed som fx en mobiltelefon og NissanConnect: Tænd for NissanConnect og din mobile enhed. På NissanConnect Tryk på SETUP 7. Tryk på [Telefon & Bluetooth] på [SETUP]- skærmbilledet. Sørg for, at Bluetooth -funktionen er aktiveret. Hvis ikke, så tryk på [Bluetooth], indtil [On] kommer frem. Tryk på [Foretag tilslutning af nyt udstyr]. På Bluetooth -enheden Sørg for, at Bluetooth -funktionen er aktiveret. Start søgefunktionen efter Bluetooth -enheder. For yderligere informationer, se brugervejledning til din Bluetooth -enhed. Når søgefunktionen har fundet NissanConnect-systemet, vil det blive vist på enhedens display med navnet NissanConnect. Vælg NissanConnect som enhedens navn fra listen.

14 audio TELEFON Radio For at lytte til en radiostation skal du trykke på FM-AM 10 på NissanConnect. CD For at lytte til en CD (almindelig eller MP3/WMA) skal du trykke på CD 2 på NissanConnect. Hvis den omfatter informationer om kunstner, album/ nummer og varighed, vil de blive vist på skærmen. Tryk på 3 for at skifte nummer (frem eller tilbage). Tryk på 9 for at skubbe CD en ud. USB Når du tilslutter en USB-nøgle eller -enhed, kommer USB-audioskærmbilledet frem. Tryk på AUX 11 flere gange, indtil skærmbilledet skifter til USB Før du kan anvende NissanConnect til at foretage og modtage telefonopkald, skal du først etablere forbindelse mellem din mobiltelefon og NissanConnect. Du kan læse mere herom under Tilslutningsprocedure. Når der er etableret forbindelse til din enhed, bliver den håndfri funktion automatisk aktiveret via Bluetooth, så snart den kommer inden for rækkevidde. opkald For at starte hurtigt op kan du indtaste et telefonnummer manuelt: Tryk på 1 på NissanConnect. Tryk på [ ] telefonknappen på skærmen. Indtast det ønskede telefonnummer. Tryk på [ ] for at ringe op til nummeret. Tryk på [ ] igen for at afslutte opkaldet. Modtagelse af opkald Sådan modtages et indgående opkald: Tryk på [ ] på skærmen.

15 Rejseguide Hold dig orienteret, mens du er på farten. Find de mest attraktive, bedst anmeldte og konkurrencedygtige hoteller, restauranter og seværdigheder på din tur. Tune-in Lyt til et bredt udvalg af online radiostationer fra hele verden. Facebook & Twitter Hold kontakten til dine venner og de sociale netværk. Andre interessante funktioner: Som fx trafik, parkering, vejr, brændstof og flyinformationer samt streaming af musik og nyheder vil gradvist blive tilgængelige.

16 Som vist på audiosystemets display skal du indtaste koden 1234 ved hjælp af tastaturet på din enhed og derefter trykke på bekræftelsesknappen eller bekræfte den viste forbindelseskode på begge enheder. Så snart der er oprettet forbindelse, vil NissanConnect-systemet automatisk genkende din Bluetooth -enhed. Hvis det ikke er muligt at oprette forbindelse, skal du gentage den ovenfor beskrevne procedure eller se brugervejledningen til din Bluetooth -enhed. Selv om du kun kan gøre brug af en enhed ad gangen, er det muligt at parre op til 5 Bluetooth -enheder med systemet. Når der allerede er registreret fem enheder, og du ønsker at tilføje endnu en, skal en af de foregående først slettes. Sletning af Bluetooth -enhed For at slette en enhed, der allerede er blevet parret med systemet, skal du følge denne fremgangsmåde: Tryk på SETUP 7 på NissanConnect. Tryk på [Telefon & Bluetooth] på [SETUP]- skærmbilledet. Tryk derefter på [Slet tilsluttet udstyr] på [BLUETOOTH SETUP]-skærmbilledet. Vælg den enhed, du ønsker at slette. Tryk på [Ja] for at bekræfte sletningen. Enheden vil blive slettet.

17 Bluetooth -afspiller Hvis du ønsker at bruge en Bluetooth -afspiller, skal den først tilsluttes til NissanConnect. Du kan læse mere herom under Tilslutningsprocedure. Når Bluetooth -enheden er blevet tilsluttet til NissanConnect, vil der automatisk blive oprettet forbindelse, når den kommer inden for systemets rækkevidde. Tryk på 11 flere gange, indtil skærmbilledet viser [BLUETOOTH AUDIO]. Du kan afvise et opkald ved at trykke på knappen til afslutning af opkald [ ].

18 Nissan. Innovation that excites. besøg vores hjemmeside på: nissan.dk Forhandlerens stempel: Vi har gjort os store anstrengelser for at sikre, at indholdet i denne brochure er korrekt på tidspunktet for trykningen (februar 2014). Denne brochure er fremstillet ud fra prototyper, der er blevet vist på biludstillinger. I overensstemmelse med firmaets politik vedr. en kontinuerlig produktudvikling forbeholder Nissan Europe sig ret til uden varsel at foretage ændringer i forhold til specifikationerne og de viste biler i denne brochure. Nissan-forhandlerne vil hurtigst muligt blive informeret om sådanne ændringer. Kontakt din lokale Nissan-forhandler, hvis du ønsker de sidste nye informationer. På grund af begrænsningerne i forbindelse med trykningen kan farverne i denne brochure afvige en smule fra de faktiske farver på lak og interiør. Alle rettigheder forbeholdes. Det er ikke tilladt at gengive denne brochure i sin helhed eller i uddrag uden skriftlig tilladelse fra Nissan International. Denne brochure er trykt på klorfrit papir NISSAN CONNECT PHASE 2 GEA 02/2014 Trykt i EU. Udarbejdet af NEW BBDO, Frankrig Tlf.: og fremstillet af E-GRAPHICS\FRANCE, Frankrig Tlf.:

TomTom Online-vejledning

TomTom Online-vejledning TomTom Online-vejledning Indhold Æskens indhold 7 Æskens indhold... 7 Læs dette først 8 Placering af enheden... 8 Montering i bilen... 8 Tænd og sluk... 9 Opsætning... 9 GPS-modtagelse... 9 Stik til micro-sd-kort...

Læs mere

GENERELLE FORHOLDSREGLER

GENERELLE FORHOLDSREGLER MEDIA-NAV Indhold Generelle forholdsregler.................................................................. DK.3 Generelt...............................................................................

Læs mere

TomTom GO Referencevejledning

TomTom GO Referencevejledning TomTom GO Referencevejledning Indhold Velkommen til navigation med TomTom 6 Nyheder 7 Nyt i denne version... 7 Kom i gang 8 Montering i bilen... 8 Placering af enheden... 8 Tænd og sluk... 8 Bemærkninger

Læs mere

A B. A Opladningsindikator B Tænd/Sluk-knap C Nulstillingsknap D Højttaler E USB-stik F RDS-TMC-stik. b Biloplader. c Dokumentationspakk e

A B. A Opladningsindikator B Tænd/Sluk-knap C Nulstillingsknap D Højttaler E USB-stik F RDS-TMC-stik. b Biloplader. c Dokumentationspakk e TomTom ONE 1. Æskens indhold Æskens indhold a TomTom ONE A B D E F C A Opladningsindikator B Tænd/Sluk-knap C Nulstillingsknap D Højttaler E USB-stik F RDS-TMC-stik b Biloplader c Dokumentationspakk e

Læs mere

Biloplader med USB-stik eller RDS-TMC-trafikmodtager, afhængigt af dit produkt

Biloplader med USB-stik eller RDS-TMC-trafikmodtager, afhængigt af dit produkt TomTom Via 1. Æskens indhold Æsken s indhold TomTom Via inklusive Easy Click-holderen USB-kabel Biloplader med USB-stik eller RDS-TMC-trafikmodtager, afhængigt af dit produkt Se listen over indhold på

Læs mere

TomTom GO Mobile app Referencevejledning

TomTom GO Mobile app Referencevejledning TomTom GO Mobile app Referencevejledning Indhold Velkommen til navigation med TomTom 5 Nyheder 6 Nyt i denne version... 6 Kom i gang 7 Sådan starter du appen... 7 Sprog... 7 Sådan sendes oplysninger til

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Version 1.3. November 2006

Version 1.3. November 2006 Version 1.3 November 2006 Copyright 1993-2006 ROUTE 66. Alle rettigheder forbeholdes. ROUTE 66 og ROUTE 66 logoet er registrerede varemærker. Data copyright NAVTEQ B.V. IMPORTANT REMARK: Intet af denne

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Brugervejledning til nüvi -serierne

Brugervejledning til nüvi -serierne Brugervejledning til nüvi -serierne 1200/1300/1400 til brug med disse nüvi-modeller: 1200, 1210, 1240, 1245, 1250, 1255, 1260 1300, 1310, 1340, 1350, 1370, 1390 1410, 1440, 1450, 1490 2009-2011 Garmin

Læs mere

Moov/Navman Spirit Serien. Mio Spirit Brugervejledning

Moov/Navman Spirit Serien. Mio Spirit Brugervejledning Moov/Navman Spirit Serien Mio Spirit Brugervejledning Vigtig sikkerhedsinformation LÆS OMHYGGELIGT NEDENSTÅENDE INDEN INSTALLATION AF PRODUKTET I BILEN Dette er et alarmsymbol. Det bruges til at advare

Læs mere

Brugervejledning til Nokia 303

Brugervejledning til Nokia 303 Brugervejledning til Nokia 303 1.1. udgave 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhed 4 Kom godt i gang 5 Taster og dele 5 Sådan skriver du med tastaturet 5 Indsætning af et SIM-kort og batteri

Læs mere

TomTom Navigation app for iphone/ipad Referencevejledning

TomTom Navigation app for iphone/ipad Referencevejledning TomTom Navigation app for iphone/ipad Referencevejledning Indhold Sådan kommer du i gang 6 Start TomTom Navigation app for iphone/ipad... 6 Opdatering af din TomTom Navigation app for iphone/ipad... 6

Læs mere

maps + more Brugermanual Dansk

maps + more Brugermanual Dansk maps + more Brugermanual Dansk Oktober 2011 Skraldespanden med kryds over betyder, at i EU skal produktet afleveres et særligt sted, når det ikke længere skal anvendes. Det gælder selve enheden, men også

Læs mere

Move&Fun. Brugermanual. Dansk

Move&Fun. Brugermanual. Dansk Move&Fun Brugermanual Dansk Oktober 2011 Skraldespanden med kryds over betyder, at i EU skal produktet afleveres et særligt sted, når det ikke længere skal anvendes. Det gælder selve enheden, men også

Læs mere

KX-PRW110 KX-PRW120. Guide til appen Smartphone Connect. Førsteklasses designtelefon med Smartphone Connect. Model nr.

KX-PRW110 KX-PRW120. Guide til appen Smartphone Connect. Førsteklasses designtelefon med Smartphone Connect. Model nr. Guide til appen Smartphone Connect Førsteklasses designtelefon med Smartphone Connect Model nr. KX-PRW110 KX-PRW120 Tak fordi du har anskaffet dig et Panasonic-produkt. Dette dokument forklarer, hvordan

Læs mere

Navigation og Multimedia system. Composition Media. Volkswagen Golf 7. Brugermanual

Navigation og Multimedia system. Composition Media. Volkswagen Golf 7. Brugermanual Navigation og Multimedia system Composition Media - Volkswagen Golf 7 Brugermanual Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede din opmærk- - somhed på en vigtig information. Pas på det

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Referenceguide til TomTom Start 20-serien

Referenceguide til TomTom Start 20-serien Referenceguide til TomTom Start 20-serien Indhold Æskens indhold 6 Æskens indhold... 6 Læs dette først 7 Montering i bilen... 7 Tænd og sluk... 7 Opsætning... 7 GPS-modtagelse... 7 Om MyTomTom... 8 Installere

Læs mere

Tryk og tal Nokia N76-1

Tryk og tal Nokia N76-1 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, Navi og N76 er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Andre produkter og firmanavne,

Læs mere

Vejledning til ereolens app til Android enheder

Vejledning til ereolens app til Android enheder Vejledning til ereolens app til Android enheder 26-01-2015 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App til smartphones og tablets?... 3 2. Opdatering af styresystem på din Android enhed... 4 3. Hvordan

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Bliv bekendt med Logitech Squeezebox Touch Trådløs musikafspiller. Funktionsoversigt

Bliv bekendt med Logitech Squeezebox Touch Trådløs musikafspiller. Funktionsoversigt Bliv bekendt med Logitech Squeezebox Touch Trådløs musikafspiller Funktionsoversigt Indholdsfortegnelse Funktionsoversigt til Squeezebox Touch Tak.................................................................

Læs mere

Din brugermanual NOKIA LUMIA 620 http://da.yourpdfguides.com/dref/5023806

Din brugermanual NOKIA LUMIA 620 http://da.yourpdfguides.com/dref/5023806 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

ROBERTS. DAB/FM og WiFi Internet Radio med musikafspiller og Spotify Connect. Læs venligst denne manual før brug

ROBERTS. DAB/FM og WiFi Internet Radio med musikafspiller og Spotify Connect. Læs venligst denne manual før brug ROBERTS DAB/FM og WiFi Internet Radio med musikafspiller og Spotify Connect og fjernbetjening med ConnectR app til iphone og Android Læs venligst denne manual før brug Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Brugervejledning Nokia 311

Brugervejledning Nokia 311 Brugervejledning Nokia 311 1. 3. udgave DA Indholdsfortegnelse Kom godt i gang...7 Taster og dele...7 Indsætning af SIM-kortet og batteriet...9 Indsætning af et hukommelseskort...10 Sådan tænder du...11

Læs mere

Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Travel CRM Version 14.MBS.EXT.TRA.DK.2011.01 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3 Om Mamut

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

KX-PRX150NE. Brugsanvisning. Førsteklasses designtelefon med touchscreen. Model nr. Tak fordi du har anskaffet dig et Panasonic-produkt.

KX-PRX150NE. Brugsanvisning. Førsteklasses designtelefon med touchscreen. Model nr. Tak fordi du har anskaffet dig et Panasonic-produkt. Brugsanvisning Førsteklasses designtelefon med touchscreen Model nr. KX-PRX150NE Tak fordi du har anskaffet dig et Panasonic-produkt. Læs dette dokument, og gem det til fremtidig brug. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere