3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0"

Transkript

1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

2 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT LOG IND HURTIGT OVERBLIK ÆNDRING AF STATUS... 4 Oplæst status... 5 Synkronisér status med kalender MELD DIG IND OG UD AF EN SVARGRUPPE ÆNDRING AF NUMMERVISNING VIDERESTILLING SKRIV EN BESKED (SMS/ ) TELEFONBOG... 7 Søg efter kontakt... 8 Tilføj kontakt ÆNDRING AF AVANCEREDE INDSTILLINGER... 9 Mine oplysninger Visningsindstillinger Du kan også skjule irrelevant info på kontakterne, så du kan få vist flere kontakter på samme tid. Adgangskode VIP-numre Blokerede numre Viderestilling Viderestillingsliste Svargrupper Kø Tidsstyret nummerpræsentation Datakald Kalender OPSÆTNING AF TELEFONSVARER Viderestilling OMSTILLING PÅ MOBILEN Omstilling af aktivt opkald... 14

3 1. INTRODUKTION Med 3Omstilling Webklient til brugere kan du ændre dine egne indstillinger og se status for dine kolleger. 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT 3Omstilling Webklient understøtter følgende browsere: Google Chrome (anbefalet) Mozilla Firefox (anbefalet) Internet Explorer 9 eller nyere Safari Minimum internet båndbredde: 1 Mbit/s 3. LOG IND Åben 3Omstilling i en webbrowser ved at klikke på følgende link: https://3omstilling.3.dk 1. Indtast dit telefonnummer med 45 foran 2. Indtast den adgangskode du har fået af din 3Omstilling administrator. Vi anbefaler, at du ændrer den til en personlig kode efterfølgende. Læs mere i afsnit Vælg Bruger i drop-down boksen, og klik på Log-ind NB: Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du klikke på Glemt adgangskode og du vil modtage en ny adgangskode på sms. 4. HURTIGT OVERBLIK Nedenfor finder du et overblik over omstillingsbordet, og en kort forklaring til de enkelte elementer.

4 5. ÆNDRING AF STATUS I 3Omstilling kan du ændre din status, hvis du f.eks. skal i møde eller lignende, og dine kollegaer kan med det samme se, når du ændrer din status. I fri tekst feltet 'Fraværsårsag' kan du, hvis du ønsker det, skrive mere specifikt hvad du laver, og igen vil dine kollegaer eller omstillingen, kunne se det. Du kan også gå skridtet videre, og viderestille opkald der kommer til dig til en anden destination, så du ikke bliver forstyrret. 3Omstilling vil huske din indstilling gang for gang, og vil automatisk foreslå samme viderestilling. Du kan viderestille til følgende destinationer i denne menu: Oplæst status - se nedenfor 3Svar - din telefonsvarer Hovednummer - din virksomheds hovednummer Andet nummer - et nummer du selv indtaster, bemærk dog at du muligvis vil betale for en eventuel viderestilling, hvis nummeret ikke er en del af din virksomheds 3Omstilling Svargruppenummer - en gruppe af personer

5 TIP: hvis du har flyttet et direkte fastnetnummer over til 3, kan du via en indstilling i 'Avancerede indstillinger' sætte status til kun, at påvirke dit fastnetnummer. Dette er især en fordel, hvis du bruger dit fastnetnummer til arbejdsrelaterede ting, og dit mobilnummer til mere personlige formål. På den måde kan du f.eks. holde ferie i visheden om, at opkald til dit direkte fastnetnummer bliver besvaret af en kollega, mens du fortsat kan træffes på mobilen. Oplæst status Oplæst status er en smart funktionalitet i 3Omstilling, hvor din status og tidspunkt du er tilbage igen, bliver læst op for personer, som ringer til dig. Dette er en god måde at informere personer, som ikke er en del af din virksomheds omstilling, hvorfor du ikke kan modtage deres opkald. Oplæst status kan vælges i 3 varianter: Oplæst status - efter status er blevet læst op, vil opkaldet blive lagt på Oplæst status > 3Svar - din status vil blive læst op, og så vil personen der ringer, blive viderestillet til din telefonsvarer Oplæst status > Hovednummer, - din status vil blive læst op, og så vil personen der ringer, blive viderestillet til din virksomheds hovednummer. Din status oplæses for personer der ringer til dig sådan her: Tilgængelig - Ingen status vil blive oplæst

6 Frokost - Personen du ringer til, er til frokost, og vil være tilbage... Optaget - Personen du ringer til, er optaget, og vil være tilbage... Ikke på arbejde - Personen du ringer til, er ikke på arbejde, og vil være tilbage... Møde - Personen du ringer til, er i møde, og vil være tilbage... Straks tilbage - Personen du ringer til, er ikke til stede, og vil være tilbage... Syg - Personen du ringer til, er syg, og vil være tilbage... Ferie - Personen du ringer til, er på ferie, og vil være tilbage... Synkronisér status med kalender Hvis din virksomhed abonnerer på 3Omstilling Kalenderintegration, kan du vælge at lade din status i 3Omstilling følge din kalender, så hver gang du har et møde, vil din status ændres til møde. Læs mere under Avancerede indstillinger 6. MELD DIG IND OG UD AF EN SVARGRUPPE En svargruppe er en gruppe af personer, som kan modtage indkommende opkald på et fælles nummer. Hvis din virksomheds administrator har tilmeldt dig en eller flere svargrupper, kan du her melde dig ind og ud af dem. Uanset om du er meldt ind eller ud af en svargruppe, vil du fortsat kunne modtage opkald på dit eget nummer. 7. ÆNDRING AF NUMMERVISNING Når du ringer fra din mobiltelefon, kan du selv vælge hvilket nummer, som skal vises til dem du ringer til. Som standard er det selvfølgelig dit eget, men du har ud over det blandet andet mulighed for at få vist din virksomheds hovednummer eller den svargruppe du er medlem.

7 8. VIDERESTILLING I venstre-menuen er der også mulighed for at lave en ubetinget viderestilling af alle opkald til en hvilken som helst destination. Har du både et fastnet og mobilnummer, kan du lave separate viderestillinger for hvert af numrene. 9. SKRIV EN BESKED (SMS/ ) Med 3Omstilling Webklient kan du nemt og hurtigt skrive en besked til en kontakt enten som SMS eller . Sådan gør du: 1. Åben telefonbogen og klik på den kontakt du vil sende en besked til a. Tryk på knappen og Webklienten vil åbne din computers standard klient (hvis der findes en adresse i 3Omstilling på brugeren) b. Tryk på SMS knappen og skriv din sms hvorefter du trykker på send. Tilføj flere modtagere ved at indtaste de ekstra numre manuelt. TIP: Hvis du skal sende en besked til flere på én gang, kan du gøre det ved at klikke personerne af i telefonbogen først, og derefter vælge om det skal være sms eller . OBS: Du vil muligvis blive opkrævet for afsendelse af sms er afhængig af dit abonnement 10. TELEFONBOG Telefonbogen indeholder alle brugerne i 3Omstilling og andre kontakter, som I selv har tilføjet.

8 Søg efter kontakt I søgefeltet kan du indtaste f.eks. navn eller afdeling, og dit søgeresultat vil automatisk blive vist nedenfor. Du kan søge efter alt, hvad du har indtastet i telefonbogen, det er derfor en god idé at bruge Ekstra info felterne, som navngives af din 3Omstilling Administrator. Du kan også skrive ord med mellemrum, og søgeresultatet vil vise kontakter, som indeholder de søgeord, du brugte. Skriv eksempelvis 'salg' og 'Thomas, og den vil vise alle personer i salg ved navn Thomas.

9 Tilføj kontakt Som bruger kan du tilføje private kontakter til telefonbogen, som kun kan ses af dig selv. Tilføj en kontakt ved at klikke på Tilføj kontakt ikonet ved siden af søge feltet og udfyld felterne. 11. ÆNDRING AF AVANCEREDE INDSTILLINGER Du kan ændre dine personlige avancerede indstillinger og generelle oplysninger i 3Omstilling, ved at klikke på det lille tandhjul i højre hjørne ved siden af dit navn. Her er en kort forklaring til hvert enkelt punkt:

10 Mine oplysninger Her kan du blandt andet ændre dit navn og andre oplysninger, som det vises for andre i 3Omstilling, samt se hvilke numre, som er tilknyttet din konto. Du kan også ændre sprog. Du kan også aktivere Automatisk tilbageringning ved optaget som er en funktion der gør, at personer som ringer direkte til dig, mens du er optaget, kan taste 1 for at blive ringet op, når du er ledig, eller 2 for at lægge en besked. Denne indstilling vil overskrive Velkomsthilsen ved optaget på 3Svar, hvis du har indspillet en sådan. Visningsindstillinger Her kan du vælge hvordan du ønsker, at telefonbogen skal se ud. F.eks. kan du skjule nummertyper som f.eks. alle faxnumre eller hovednumre. Dette kan gøre telefonbogen mindre og mere overskuelig. Du kan også skjule irrelevant info på kontakterne, så du kan få vist flere kontakter på samme tid. Adgangskode Du kan her ændre din adgangskode, som er den, du logger ind i 3Omstilling App og Webklient med. Vi anbefaler i øvrigt, at du ændrer adgangskoden, som du fik med 3Omstilling til en personlig kode, som du har lettere ved at huske. En god adgangskode, skal helst være en række af tilfældige tegn (tal og bogstaver) undgå f.eks. ord, som findes i ordbogen eller navnet på sin søster eller folkeskole eller noget, som andre kan gætte. Men det kan være svært at huske, og derfor kan det være en idé, at bruge en kodesætning i stedet for bare et enkelt ord. Sætninger er nemmere at huske end tilfældige tegn, men sværere for andre at gætte. F.eks. kan du sammensætte forbogstaverne i den første linje af din yndlingssang og et tilfældigt tal. Eksempelvis: Jeg har en hund med fire poter - Jhehmfp8r. VIP-numre Et VIP-nummer er et nummer, som altid kan ringe til dig, uanset om du har lavet en viderestilling. Her kan du tilføje VIP-numre eller nummerserier. Når du tilføjer et nummer, er det vigtigt at du begynder hvert nummer med *. Her er nogle eksempler:

11 Blokerede numre Blokerede numre er de numre, du vil have IKKE skal kunne ringe til dig. Vær dog opmærksom på, at hvis der bliver ringet med hemmeligt nummer, vil denne indstilling ikke have effekt. Se VIP-numre for nærmere forklaring. Viderestilling Her kan du lave viderestillinger baseret på om du er optaget, ikke svarer eller slet ikke er på netværket. Som standard viderestilles alle opkald til din telefonsvarer (3Svar). Men du har altså muligheden for at viderestille opkald forskelligt alt afhængig af din telefons status på netværket. For en ubetinget viderestilling af alle opkald, se venstre-menuen på forsiden (Automatisk viderestilling af mobil eller fastnetnummer) Viderestillingsliste En viderestillingsliste er en smart funktion, hvor du sikrer dig, at direkte opkald til dig, altid bliver besvaret også selvom om du ikke selv kan besvare opkaldet. I viderestillingslisten kan du indtaste en liste over telefonnumre, som 3Omstilling vil forsøge at ringe op, hvis et inkommende opkald til dig ikke bliver besvaret. Opkaldets endelige destination defineres under drop-down boksen Viderestilling. Svargrupper Her kan du vælge at få vist svargruppens nummer, ved opkald der kommer til dig gennem svargruppen. Kø Her kan du aktivere Personlig kø funktionen, som er en smart lille feature, der gør, at personer der ringer til dig direkte, kan vente i en kø, mens de lytter til ventemusik, indtil du bliver ledig. Der kan maksimalt være 2 personer i en personlig kø. Tidsstyret nummerpræsentation Aktivér denne funktion hvis du ønsker, at f.eks. hovednummeret skal vises for udgående opkald i arbejdstiden, mens mobilnummeret skal vises uden for arbejdstiden. 3Omstilling ændrer herefter automatisk det nummer, der vises, når du ringer op i de definerede perioder.

12 Standard nummerpræsentation er aktiv i perioder, som ikke er defineret under Tidsperioder Tidsstyret nummerpræsentation er aktiv i de perioder, som du definerer under Tidsperioder Datakald Her kan du indstille 3Omstilling til at levere indgående opkald som almindelige mobilkald, og ikke som datakald. Dette felt skal du ikke krydse af, hvis du gerne vil benytte 3SoftPhone eller en bordtelefon til indgående opkald. Kalender Hvis din virksomhed abonnerer på 3Omstilling kalenderintegration og hvis din administrator giver adgang til det, kan du her aktivere og ændre indstillinger for kalender synkronisering. Synkroniser kalender til 3Omstilling (aktiverer tjenesten, og gør det muligt for receptionen at se din kalender) Status i 3Omstilling følger kalender (Status ændrer sig til Møde ved hver kalenderaftale) Viderestil til (Her kan du viderestille indkommende opkald til f.eks. Oplæst status hver gang du er optaget i kalenderen. Vis kalenderaftalens emne i fraværsårsag (hvis denne afkrydses vil receptionister og andre brugere kunne se emnefelter på dine møder under fraværsårsag. Hvis den ikke afkrydses vil emnefeltet ikke kunne ses.

13 12. OPSÆTNING AF TELEFONSVARER Hos 3 hedder din telefonsvarer 3Svar, og du kan ringe til den og aflytte beskeder, samt ændre indstillinger på Her er nyttig information til dig, som har 3Omstilling: Viderestilling Med 3Svar har du mulighed for at indtaste et telefonnummer, som personer der ringer til dig, kan blive viderestillet til, hvis du ikke kan besvare et opkald. Din hilsen kunne f.eks. være: "Du har ringet til (Navn) fra (Firmanavn). Jeg kan ikke besvare dit opkald lige nu, men læg en besked efter tonen eller tast 0 for at blive stillet videre til receptionen" Sådan gør du: 1. Ring op til 3Svar ( ) 2. Aflyt eventuelle beskeder 3. Tast 3 for 'Andre indstillinger' 4. Tast 5 for 'Viderestilling' 5. Følg vejledningen og indtast det nummer du vil viderestille til, hvis en person der ringer til dig, taster 0 under din personlige velkomsthilsen. Du skal nu indtale en personlig velkomsthilsen, som afspejler din viderestilling. 1. Ring op til 3Svar ( ) 2. Aflyt eventuelle beskeder 3. Tast 2 for 'Personlige velkomsthilsner' 4. Tast 1 for at indtale din personlige velkomsthilsen 5. Følg vejledning Læs mere på 3.dk/3Svar

14 13. 3OMSTILLING PÅ MOBILEN 3Omstilling App fås til iphone og Android i de respektive app butikker - se separat vejledning. Har du ikke en iphone eller Android, kan du imidlertid sagtens bruge 3Omstilling aktivt. Det eneste du skal gøre er, at åbne 3Omstilling.3.dk i browseren, og hvis din telefon understøttes, vil du komme til en side, som er specielt tilpasset mobile enheder, hvor du kan foretage stort set de samme indstillinger, som i 3Omstilling App. Omstilling af aktivt opkald Fra en 3Mobil kan man altid omstille et aktivt opkald. Nedenfor er fremgangsmåden for forskellige typer af mobiltelefoner iphone/android Se vejledning til 3Omstilling App. Tastatur telefoner 1. Besvar opkaldet 2. Sæt personen på hold (parkér) ved at trykke på den grønne tast (du kan muligvis også gøre det vha. telefonmenuen - jf. brugervejledning for din telefon) 3. Ring det nummer op du vil viderestille til 4. Når forbindelsen er oprettet, skal du taste 4, og trykke på den grønne knap 5. De to opkald bliver nu koblet sammen, og din telefon lægger automatisk på

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for receptionister V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 4 3. LOG IND... 4 4. HURTIGT OVERBLIK... 4 5. BESVAR OPKALD...

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for administratorer V2.1

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for administratorer V2.1 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for administratorer V2.1 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MINIMUMSKRAV... 4 Browser... 4 Computer og internet... 4 3. LOG IND... 4 Glemt adgangskode...

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

FirstIVR Brugervejledning version 1.2

FirstIVR Brugervejledning version 1.2 FirstIVR Brugervejledning version 1.2 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til FirstIVR... 2 3. Kom godt i gang... 2 4. Menuen Objekter: Oprette lyde, køer, telefonsvarere m.v.... 3 4.1. Lyde...

Læs mere

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon)

Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indhold Viderestilling af Lync klient (skærmtelefon) Indledning: Undgå at miste opkald på en Lync klient... 2 Ring samtidig på mobilen, når Lync ringer.... 2 Viderestil alle opkald fra Lync til mobiltelefon.

Læs mere

TDC Scale. Administratorvejledning

TDC Scale. Administratorvejledning TDC Scale Administratorvejledning Oktober 2011 Indholdsfortegnelse 1 Om Denne vejledning...4 2 Overblik Over funktioner i SCAle...4 2.1 Oversigt over begreber i Scale... 4 2.2 Anbefalet Internet browser...

Læs mere

VEJLEDNING I IP TELEFONI

VEJLEDNING I IP TELEFONI VEJLEDNING I IP TELEFONI Indholdsfortegnelse IP telefoni hvad er nyt?... 3 1. Telefonens udseende og funktioner... 5 2. Funktioner på din IP telefon... 6 3. Log ind/log ud af telefonen og afdelingstelefonnummer...

Læs mere

Brugervejledning. VEr

Brugervejledning. VEr Brugervejledning VEr Version 1.4.3 Dansk Juli 2014 Velkommen! Denne manual beskriver, hvorledes man bruger Connect Client. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til

Læs mere

Mobiltelefon. Brugervejledning

Mobiltelefon. Brugervejledning Mobiltelefon Brugervejledning Version 1.0 Dansk Januar 2014 Velkommen! Denne manual beskriver de grundlæggende funktionaliteter, der kan anvendes på din mobiltelefon Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål,

Læs mere

Telenor Mobilt Omstillingsbord

Telenor Mobilt Omstillingsbord Kom godt i gang Telenor Mobilt Omstillingsbord Brugermanual Version 1.2 Indholdsfortegnelse 1. Generelt:... 3 2. Log ind i omstillingsbordet... 4 2.1. Brugernavn og adgangskode... 4 2.2. Vælg nummer...

Læs mere

KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012

KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012 KaBoo brugermanual Version 1.2 - Udgivet 22/5 2012 KaBoo brugermanual Kom igang med KaBoo Med denne manual kan du hurtigt komme i gang med at bruge KaBoo - DKMs kalender- og bookingsystem. Manualen indeholder

Læs mere

Lync møde videokonference

Lync møde videokonference 2014 Lync introduktion Lync møde videokonference 1 Kontrollerer at dit udstyr er klargjort og parat 1 Hvordan det virker 1 Udstyr 1 Lyd 1 Video 3 Eksterne partnere og Lync 3 Ad hoc møde med interne og

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Caresolutions - helt enkelt

Caresolutions - helt enkelt Caresolutions - helt enkelt Indhold: 1. log ind 2. vælg IP-telefoni 3. hvad er tidsstyring? 4. opret tidsstyringsskema 5. hvad er et specialskema? 6. opret specialskema 7. hvad er en besked? 8. opret en

Læs mere

INTELECOM CONNECT KLIENT

INTELECOM CONNECT KLIENT INTELECOM CONNECT KLIENT BRUGERVEJLEDNING FOR AGENT Ver. 2.1.6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. KOM HURTIGT I GANG... 4 Statusfelt... 4 2. OM INTELECOM CONNECT... 7 2.1 GENERELT... 7 2.2 ALTERNATIVE PÅLOGNINGSMULIGHEDER...

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

Kundekalender. 2010 Skovjuul Development

Kundekalender. 2010 Skovjuul Development Kundekalender 3 Indholdsfortegnelse Del I Introduktion 6 Del II Installation 8 1 Velkomst... 8 2 Licens... 9 3 Placering... 10 4 Første... bruger 11 5 Afslutning... 12 6 Fejlmeddelelser... 13 Del III

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9

Dan Rolsted PIT. Side 1. Version 9 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad), Android (HTC One) og Windows mobile (Xxxxx). Derudover vil der også

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

Manual til Køreklar e-læring

Manual til Køreklar e-læring Version 3.8 Februar 2015 Manual til Køreklar e-læring Nyt Juridisk Forlag A/S Gothersgade 137 1123 København K 39 13 55 00 koreklar@koreklar.dk 2 Indhold 1. Første gang du logger dig på Køreklar e-læring...

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119

Brugervejledning til TDC Scale. Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Brugervejledning til TDC Scale Telefonen der er tilknyttet TDC Scale via en ATA-boks (ATA=Analog Telefoni Adapter fra LinkSys) Version 1-20091119 Indledning... 3 Indledning... 3 Parkering af opkald...

Læs mere

PBX Designer Kundemanual

PBX Designer Kundemanual PBX Designer er et avanceret grafisk værktøj til at etablere og vedligeholde et IP-telefonomstillingsanlæg. Version 170215 Side 1 af 52 Indhold Introduktion... 5 Grafisk konfiguration... 5 Let at lave

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING ALARMEN GENERELT

BRUGERVEJLEDNING ALARMEN GENERELT BRUGERVEJLEDNING ALARMEN GENERELT Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Dit online kontrolpanel...4 1.1 Slå alarmen til og fra via hjemmet, nettet eller sms... 5 1.2.1 Deaktivering af alle alarmbeskeder... 6 1.2.2

Læs mere

Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08. OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem

Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08. OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem Af Peter Plantener 29. januar 2014 Versionsnummer 00.08 OSS: Ofte stillede spørgsmål OSS: Nyt Telefonsystem INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt... 3 1.1 Hvad er det nye telefonsystem, kommer det til at berøre

Læs mere

INTRODUKTION TIL OUTLOOK 2010

INTRODUKTION TIL OUTLOOK 2010 INTRODUKTION TIL OUTLOOK 2010 Indhold INTRODUKTION TIL OUTLOOK 2010... 3 PROGRAMMETS OPBYGNING.... 3 OPSÆTNING OG INDSTILLINGER I OUTLOOK 2010... 4 OPSÆTNING AF SKRIFTTYPER I OUTLOOK 2010... 4 OPSÆTNING

Læs mere