Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov. Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov. Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej"

Transkript

1 Grundvand og Spildevand Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov Side 1 af 5 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej 425 Aarhus Kommune, Teknik og Miljø har den 14. marts 2019 modtaget ansøgning om tilladelse til nedsivning af overfladevand. Ansøgningen er fremsendt af Arne Elkjær A/S v/ Michael Overgaard, der søger på vegne af Bygherre Grenåvej 425 ApS. Tilladelse til nedsivning Aarhus Kommune, Teknik og Miljø meddeler hermed tilladelse til nedsivning af overfladevand fra tagarealer og p-pladser i stabilgruslaget under p- pladserne. Tilladelsen er betinget af de vilkår, der er angivet under punkt 4. Tilladelsen meddeles i henhold til miljøbeskyttelseslovens 1 19 samt spildevandsbekendtgørelsens Projektbeskrivelse Det samlede grundareal er ca m², heraf dækker tagarealet 1182 m², varegården ca. 700 m² og de resterende m² er kørearealer og p- pladser. Det oplyses, at der er 1 m til grundvandsspejlet og at nedsivningsevnen er 1 x 10-5 m/s. Opstuvningsvolumen i anlægget er ca. 450 m³. TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune Grundvand og Spildevand Karen Blixens Boulevard Brabrand Telefon: Direkte telefon: Direkte kitla@aarhus.dk Sag: 17/ Sagsbehandler: Kit Dyhr Laursen Tagarealer: Tagarealet er anlagt med tagpap. Regnvandet ledes i ståltagrender og -nedløb via sandfangsbrønd til nedsivning i stabilgruslaget under både den permeable belægning og under belægningsstenene i varegården. Vandet fordeles i drænledninger lagt i slynger i stabilgruset. Køreareal og p-pladser: På alle kørearealer og p-pladser lægges der permeabel belægning, hvor regnvandet nedsiver direkte. Belægningen opbygges med 3 cm NCC PermaSLID, 6 cm NCC PermaGAB og 45 cm NCC Drænstabil. Se fig. 1. Der anlægges ca. 42 p-pladser Varegården: Området belægges med 8 cm betonsten, 2 cm afretningslag NCC DrænAf og 45 cm Drænstabil. Varegården anlægges med hældning ud mod den permeable belægning på kørearealet, og vandet fra varegården nedsiver i kørearealet. Se fig. 2. Anlæggets placering fremgår af bilag 1, og varegården ses på bilag 2. 1 Bekendtgørelse af lov om miljøbeskyttelse. LBK nr 241 af 13/03/ Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4. BEK nr 1469 af 12/12/2017

2 Side 2 af 5 Fig. 1. Opbygning af permeabel belægning. Fig. 2. Opbygning af belægning i varegården 2. Planforhold m.m. Ejendommen er beliggende i byzone. Ejendommen ligger indenfor kloakopland L053, der i spildevandsplanen er udlagt som spildevandskloakeret.

3 3. Bemærkninger i forbindelse med godkendelsen Grundvand Nedsivningslokaliteten er beliggende i et område, uden grundvandsinteresser. Den ligger udenfor indvindingsopland til almen vandforsyning og der er ingen indvinding til drikkevand inden for 300 m. Side 3 af 5 Natur Da der er ca. 250 m til Egåen vurderes det, at nedsivningen ikke er til hinder for, at de i vandplanen fastlagte mål for vandløb, søer og havet kan opfyldes. Dimensionering Da nedsivningsanlægget er dimensioneret til en 10-års regnhændelse, vurderes det, at nedsivningen under normale nedbørsforhold kan ske uden at der opstår overfladiske gener. Ved normale nedbørsforhold forstås her nedbør, der statistisk set forekommer op til hvert 10. år, jf. Spildevandskomiteens anbefaling i vejledningen til Dimensionering af LAR-anlæg. 4. Vilkår 4.1. Der må kun afledes overfladevand til nedsivningsanlægget Nedsivningsanlægget skal dimensioneres, placeres og udføres således, at der ikke under normale nedbørsforhold opstår overfladisk afstrømning, overfladegener, eller gener i øvrigt på grunden eller nabogrunde. Ved normale nedbørsforhold forstås nedbør, der statistisk set forekommer op til hvert 10. år Tagnedløb tilsluttet nedsivningsanlægget skal være forsynet med sandfang, der skal oprenses efter behov Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund, minimum 5 meter fra beboelsesbygninger og bygninger med kælder, og minimum 2 meter fra øvrige bygninger og vej/skel Nedsivningsanlægget skal placeres mindst 25 fra vandindvindingsboringer, samt vandløb, grøfter, drænrør, søer og havet Tagvand og vejvand må ikke tilkobles et evt. drænsystem i området 4.7. Der må ikke tilkobles dræn til spildevandsledningen 4.8. Nærværende tilladelse skal være udnyttet senest den 1. april I modsat fald bortfalder denne 5. Øvrige forhold I henhold til Miljøbeskyttelseslovens 20 kan denne tilladelse til enhver tid og uden erstatning ændres eller tilbagekaldes af hensyn til:

4 1. fare for forurening af vandforsyningsanlæg 2. gennemførelsen af en ændret spildevandsafledning i overensstemmelse med en spildevandsplan efter 32 eller 3. miljøbeskyttelsen i øvrigt. Side 4 af 5 I forbindelse med gravearbejder henledes opmærksomheden på Museumslovens 25-27, som vedlægges. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Moesgård Museum på tlf Klagevejledning Denne afgørelse kan i henhold til miljøbeskyttelseslovens 91 påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet af: Ansøger, Sundhedsstyrelsen samt enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, jf. miljøbeskyttelseslovens 98. Afgørelsen kan endvidere påklages af landsdækkende foreninger og organisationer, jf. miljøbeskyttelseslovens 99 og 100, samt lokale foreninger og organisationer, der har beskyttelse af natur og miljø eller rekreative interesser som formål, og som har meddelt, at de ønsker underretning om afgørelsen, jf. lovens 100. En eventuel klage skal sendes elektronisk til Teknik og Miljø, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand, via Klageportalen på eller senest den 29. april 2019, jf. miljøbeskyttelseslovens 93. Klagegebyr og oplysninger om Klageportalen kan findes på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside ( herunder undtagelsesreglerne for ikke at benytte Klageportalen. Såfremt der modtages klager inden for klagefristen, får ansøger straks besked, hvorefter Teknik og Miljø vurderer, om afgørelsen skal fastholdes, eller om sagen skal genoptages. Såfremt sagen genoptages, informeres sagens parter herom. Hvis afgørelsen fastholdes, fremsender Teknik og Miljø klagen til Miljø- og Fødevareklagenævnet senest 3 uger efter klagefristens udløb, sammen med en udtalelse til sagen og de anførte klagepunkter. Udtalelsen sendes samtidig i kopi til de involverede parter, der har mulighed for at afgive yderligere bemærkninger til Miljø- og Fødevareklagenævnet senest 3 uger efter at de har modtaget udtalelsen fra myndigheden, jf. miljøbeskyttelseslovens 94. En klage over tilladelsen har ikke opsættende virkning på retten til at udnytte tilladelsen, medmindre Miljø- og Fødevareklagenævnet bestemmer andet, jf. miljøbeskyttelseslovens 96. Dette giver dog ingen begrænsninger i Miljøog Fødevareklagenævnets adgang til at ændre eller ophæve den påklagede tilladelse.

5 Søgsmål Et eventuelt søgsmål i forhold til tilladelsen skal anlægges ved domstolene senest den 1. oktober 2019, jf. miljøbeskyttelseslovens 101. Side 5 af 5 Med venlig hilsen Kit Laursen Biolog Mette Schrøder Hansen Sagsbehandler Bilag: 1. Kort over nedsivningsarealet 2. Kort over nedsivning i varegården 3. Museumslovens Kopi sendt til: Arne Elkjær A/S, Bredskifte Allé 7, 8210 Aarhus V. CVR: Miljøstyrelsen, Haraldsgade 52, 2100 København Ø. CVR: Sundhedsstyrelsen, Embedslægeinstitutionen Nord, Langelandsgade 8, 8940 Randers. CVR:

6 Bilag 1 Grenåvej 425 Areal til nedsivning i stabilgrus

7 Materialegård Bilag 2 Grenåvej 425

8 Bilag 23 Bekendtgørelse af museumsloven. LBK nr af af 08/04/ /12/ Bygherren eller den, for hvis regning et jordarbejde skal udføres på landjorden, kan forud for igangsætning af arbejdet anmode vedkommende kulturhistoriske museum om en udtalelse. Stk. 2. Når museet har modtaget en anmodning, skal det fremkomme med en udtalelse med stillingtagen til, hvorvidt det arbejde, som anmodningen vedrører, indebærer en risiko for ødelæggelse af væsentlige fortidsminder. Såfremt museet vurderer, at en sådan risiko foreligger, skal sagen forelægges kulturministeren. Den nævnte udtalelse skal endvidere tilkendegive, hvorvidt det i givet fald vil være nødvendigt at gennemføre en arkæologisk undersøgelse m.v., jf. 27, stk Stk. 3. Museet fremsender sin udtalelse til bygherren eller den, for hvis regning et jordarbejde skal udføres, senest 4 uger efter, at anmodningen er modtaget. Såfremt det på grund af jordarbejdets omfang er nødvendigt at gennemføre større forundersøgelser, jf. 26, stk. 2, kan museets svarfrist forlænges til 6 uger. 26. Det kulturhistoriske museum afholder udgiften til arkivalsk kontrol og en eventuel mindre forundersøgelse, der er nødvendig som grundlag for museets udtalelse, jf. 25. Stk. 2. Ved gennemførelse af en større forundersøgelse afholdes udgiften af den, for hvis regning et jordarbejde skal udføres. Arbejdet kan først iværksættes efter samtykke fra den pågældende. Kulturministeren kan i særlige tilfælde yde tilskud til en sådan forundersøgelse. Såfremt årsagen til forundersøgelsen er jordarbejde i forbindelse med erosion eller jordarbejde udført som led i dyrkning af almindelige landbrugsafgrøder eller som led i almindelig skovdrift, afholdes udgiften til forundersøgelsen af kulturministeren. For så vidt angår tilfælde, hvor driften forestås af en statslig eller kommunal myndighed, afholdes udgiften dog af vedkommende myndighed. Stk. 3. Kulturministeren kan fastsætte nærmere regler om de forundersøgelser, som museerne gennemfører efter stk. 1 og Den arkæologiske kulturarv omfatter spor af menneskelig virksomhed, der er efterladt fra tidligere tider, dvs. strukturer, konstruktioner, bygningsgrupper, bopladser, grave og gravpladser, flytbare genstande og monumenter og den sammenhæng, hvori disse spor er anbragt. Stk. 2. Findes der under jordarbejde spor af fortidsminder, skal arbejdet standses, i det omfang det berører fortidsmindet. Fortidsmindet skal straks anmeldes til kulturministeren eller det nærmeste statslige eller statsanerkendte kulturhistoriske museum. Fundne genstande, der ikke er danefæ, jf. 30, stk. 1, skal efter anmodning fra kulturministeren eller det pågældende kulturhistoriske museum afleveres til vedkommende statslige eller statsanerkendte museum, således at det indgår i museets samling. Stk. 3. Kulturministeren beslutter snarest, om arbejdet kan fortsætte, eller om det skal indstilles, indtil der er foretaget en arkæologisk undersøgelse, eller indtil spørgsmålet om erhvervelse efter stk. 8 er afgjort. Senest 1 år efter, at anmeldelsen er modtaget, kan arbejdet genoptages, medmindre kulturministeren har afgivet indstilling om erhvervelse af fortidsmindet efter stk. 8. Stk. 4. Udgiften til den arkæologiske undersøgelse afholdes af den, for hvis regning jordarbejdet skal udføres. Stk. 5. Udgiften afholdes dog af kulturministeren, såfremt 1) årsagen til undersøgelsen er erosion eller jordarbejde i forbindelse hermed eller jordarbejde udført som led i dyrkning af almindelige landbrugsafgrøder eller som led i almindelig skovdrift, medmindre driften forestås af en statslig eller kommunal myndighed, i hvilke tilfælde udgiften afholdes af vedkommende myndighed, 2) det kulturhistoriske museum i udtalelsen efter 25 har oplyst, at jordarbejdet ikke vil indebære en risiko for ødelæggelse af væsentlige fortidsminder, eller 3) fortidsmindet fredes efter lov om naturbeskyttelse eller erhverves med henblik på bevaring på stedet efter stk. 8. Stk. 6. Kulturministeren kan i særlige tilfælde yde tilskud til udgifter til arkæologiske undersøgelser, der gennemføres efter stk. 3, jf. stk. 4. Stk. 7. Private grundejeres tab ved ikke at kunne fortsætte den hidtidige drift, mens undersøgelsen foretages, eller indtil spørgsmålet om erhvervelse efter stk. 8 er endeligt afgjort, erstattes af kulturministeren. Kan der ikke opnås enighed om erstatningen, fastsættes denne af den taksationskommission, der er nævnt i naturbeskyttelsesloven. Stk. 8. Finder kulturministeren, at det pågældende fortidsminde bør bevares på stedet for eftertiden, kan kulturministeren erhverve fortidsmindet og eventuelt omkringliggende areal. Erhvervelsen kan ske ved ekspropriation efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom. Stk. 9. Kulturministeren eller den, kulturministeren bemyndiger hertil, har til enhver tid uden retskendelse adgang til steder, hvor der foretages jordarbejder, og hvor der fremkommer fund eller under arbejder kan formodes at fremkomme fund som nævnt i stk. 1. Legitimation skal forevises på forlangende. Politiet yder nødvendig bistand til at udnytte adgangsretten. Stk. 10. Kulturministeren kan fastsætte nærmere regler om den arkæologiske undersøgelsesvirksomhed efter stk. 3 og om gennemførelse af bestemmelserne i stk. 4-6.

Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken Viborg. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken Viborg. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken 52 8800 Viborg Side 1 af 5 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Nordre Strandvej

Læs mere

14A-C, 16A-D, 18A-D, 20A-C,

14A-C, 16A-D, 18A-D, 20A-C, Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J DUAS Bolig A/S Horsensvej 29 A 8722 Hedensted Side 1 af 6 Lovliggørende tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Vintervej

Læs mere

Adresse: Strandvejen 180, 5500 Middelfart Matr.nr.: 2eo, Strib Færgegård, Strib-Røjleskov Ejendomsnummer: 0010144

Adresse: Strandvejen 180, 5500 Middelfart Matr.nr.: 2eo, Strib Færgegård, Strib-Røjleskov Ejendomsnummer: 0010144 Plan og Bygningsafdelingen Middelfart Kommune Østergade 21 5580 Nørre Aaby www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 4814 Cvr: 29189684 LM HUSE A/S Snedkervej 13 6710 Esbjerg V Anders.Troelsen@middelfart.dk

Læs mere

Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken Viborg. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken Viborg. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej C, Postboks 4049, 8260 Viby J Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken 52 8800 Viborg 3. december 205 Side af 6 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra beboelses

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Sociale Forhold og Beskæftigelse Jægergården Værkmestergade 15 B 8000 Aarhus C Side 1 af 7 Tilladelse til nedsivning af overfladevand

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

Tilladelser på strækning Helsinge - Tisvilde

Tilladelser på strækning Helsinge - Tisvilde Lokaltog A S Jættevej 50 4100 Ringsted Sag: 06.00.00-G01-100-18 10. april 2019 Tilladelser på strækning Helsinge - Tisvilde Rambøll har på Lokaltog A/S vegne ansøgt om tilladelse til afvanding af 4 delstrækninger

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune Vand og Natur Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Boligforeningen Ringgården Dybedalen 1A 8210 Aarhus V Cvr.nr. 41905018 Side 1 af 5 Midlertidig tilslutning af vand fra køkkenkværnsforsøg til Aarhus

Læs mere

Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil Skov, Rudersdal Kommune

Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil Skov, Rudersdal Kommune Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte E-mail: tom@rudersdal.dk Storstrøm J.nr. MST-521-01870 Ref. KIRJO Den 19. januar 2018 Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil

Læs mere

J.nr.: MST Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen,

J.nr.: MST Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen, Ringsted Kommune Vej- og Ejendomscenter Rønnedevej 9 4100 Ringsted J.nr.: MST-521-03897 Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen, mwak@ringsted.dk Sendt digitalt til lodsejer,

Læs mere

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej 21 5690 Tommerup 19. maj 2017 Sags id: 16/19474 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg Vestfyns Efterskole har den 26. september 2016 søgt

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand til Aarhus Bugten via udløb LU24a. TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune

Tilladelse til udledning af overfladevand til Aarhus Bugten via udløb LU24a. TEKNIK OG MILJØ Plan og Miljø Aarhus Kommune Grundvand og Spildevand Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand Side 1 af 7 Tilladelse til udledning af overfladevand til Aarhus Bugten via udløb LU24a Der meddeles jf. miljøbeskyttelsesloven 1 28 stk.

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72, Beder i forbindelse med oprensning vha.

Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72, Beder i forbindelse med oprensning vha. Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Ole Mouritsen Kirkebakken 72 8330 Beder Side 1 af 5 Midlertidig tilladelse til udledning af overfladevand fra vandhul ved Kirkebakken 72,

Læs mere

Nedsivningstilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand i nyt nedsivningsbassin ved Nybovænget i Møldrup.

Nedsivningstilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand i nyt nedsivningsbassin ved Nybovænget i Møldrup. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Industrivej 15 8800 Viborg Sendt til: spildevand@energiviborg.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Nedsivningstilladelse

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej Viborg. Tilladelse til nedsivning af separat regnvand

ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej Viborg. Tilladelse til nedsivning af separat regnvand Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej 15 8800 Viborg Tilladelse til nedsivning af separat regnvand Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Dato: 1. maj 2012. Før du bygger. Norddjurs Kommune - Torvet 3-8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 - www.norddjurs.dk

TEKNIK OG MILJØ. Dato: 1. maj 2012. Før du bygger. Norddjurs Kommune - Torvet 3-8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 - www.norddjurs.dk Dato: 1. maj 2012 TEKNIK OG MILJØ Før du bygger Norddjurs Kommune - Torvet 3-8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 - www.norddjurs.dk Indholdsfortegnelse Affald 1 Jordforurening 2 Bygge- og anlægsarbejder på kortlagte

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere

1. Nedsivningsbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år 3.

1. Nedsivningsbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år 3. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Jan Munkholm Nielsen Sandstræde 40 9500 Hobro Sendt til: bc40196125@gmail.com viborg@viborg.dk www.viborg.dk Spildevandstilladelse

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Center for Byens Anvendelse Att.: Jens Ole Madsen, jeom@aarhus.dk Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Cvr.nr. 55133018 Side 1 af

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Cantiva ApS Løgstørvej 80 8832 Skals viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand Viborg

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb.

Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb. Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb. Tilladelse i medfør af: Miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4 meddelt til: Belica A/S Fur Bryghus Knudevej 3 7884

Læs mere

27. Udgiften til den arkæologiske undersøgelse afholdes af den, for hvis regning jordarbejdet skal udføres.

27. Udgiften til den arkæologiske undersøgelse afholdes af den, for hvis regning jordarbejdet skal udføres. Disposition Baggrund 27. Den arkæologiske kulturarv omfatter spor af menneskelig virksomhed, der er efterladt fra tidligere tider, dvs. strukturer, konstruktioner, bygningsgrupper, bopladser, grave og

Læs mere

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Dispensation fra skovbyggelinje til lagerhal Dato: 20-11-2018 Konsulent har på vegne af ejer søgt om byggetilladelse til tilbygning af lagerhal på Industrivangen 1, 7200 Grindsted, matr. nr. 2 BB, FILSKOV

Læs mere

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger.

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger. Plan og Kultur Leif Glasdam Jensen Linien 27 5683 Haarby 14. juni 2018 Sags id: 2018-0059 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af en sø so ansøgt på ejendommen matr.

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk.

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ringkøbing-Skjern Kommune Trafik og Vej Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Lone Sørensen Direkte telefon

Læs mere

4. Der må i øvrigt ikke opbevares andre affaldsfraktioner på oplagspladsen.

4. Der må i øvrigt ikke opbevares andre affaldsfraktioner på oplagspladsen. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 HD Jordpark A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Sendt til: heiv@hededanmark.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Midlertidig tilladelse

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til spejderhytte og kanohus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til spejderhytte og kanohus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til spejderhytte og kanohus Dato: 30-01-2018 Arkitekt har på vejne af ejer søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af ny spejderhytte på 450

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven BOS A/S Mallevej 3 9681 Ranum Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947480 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune giver herved dispensation fra skovbyggelinjen omkring skovarealet beliggende

Læs mere

Tilladelse til udsprøjtning af spildevand uden jordbrugsmæssig værdi på jordoverfladen

Tilladelse til udsprøjtning af spildevand uden jordbrugsmæssig værdi på jordoverfladen ERIK ANDERSEN Pederstrupvej 38 Pederstrup 8620 Kjellerup 26. januar 2018 Tilladelse til udsprøjtning af spildevand uden jordbrugsmæssig værdi på jordoverfladen Der meddeles i medfør af miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 22-08-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-121-15 Tilladelse

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: 10-07-2017 Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til etablering af enfamiliehus på Lærke Alle 3, 7260 Sønder

Læs mere

Adresseoplysninger udfyldes ved afsendelsen. Se modtagerlisten nedenfor.

Adresseoplysninger udfyldes ved afsendelsen. Se modtagerlisten nedenfor. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Adresseoplysninger udfyldes ved afsendelsen. Se modtagerlisten nedenfor. Lovliggørelse, efter miljøbeskyttelseslovens 19, af nedsivning af overfladevand

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven NORDLY INVEST ApS Nr Billumvej 34 6852 Billum (KL@nordlyhuse.dk) Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde vardekommune@varde.dk 7994 6800 17-04-2018 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune

Læs mere

Mathias Breitenstein Hviidsvej Randers SØ

Mathias Breitenstein Hviidsvej Randers SØ Mathias Breitenstein Hviidsvej 3 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 11-06-2018 / 01.05.08-P25-10-18

Læs mere

Luftfoto af ansøgte beliggenhed. Eksisterende bygninger er fjernet og det ansøgte er markeret med gult. Tjørnevej Uldum T:

Luftfoto af ansøgte beliggenhed. Eksisterende bygninger er fjernet og det ansøgte er markeret med gult. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-9-17 8.5.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane efter 19i Lov om miljøbeskyttelse (lovbekendtgørelse nr. 1189 af 27. september 2016) Tilladelsen meddeles den 22. juni 2017 til: Nr. Søby Skole

Læs mere

10 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på Hobrovej 187, Gravlev 9520 Skørping

10 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på Hobrovej 187, Gravlev 9520 Skørping Center Natur og Miljø GÅRDEJER H P PINDSTRUP Hobrovej 187, Gravlev 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.24-G01-7-18 Ref.: Lene Marie

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven JES SØRENSEN ApS Skjedsbølvej 41 6830 Nørre Nebel Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde vardekommune@varde.dk 7994 6800 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune giver herved dispensation

Læs mere

Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej Odder Sendt via Sags Id.

Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej Odder Sendt via Sags Id. Søren Timmermann og Karina Vestergaard Jensen Nølev Byvej 45 8300 Odder Sendt via e-mail: karina@noelev.dk Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Landzonetilladelse til nyt vandhul Nølev Byvej 45 Der er

Læs mere

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 2. oktober 2017 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 2. oktober 2017 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Plan og Kultur Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens 02-10-2017 Sags id: 2016-1003 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering regnvandsbassin 3 på ejendommen matr. nr.

Læs mere

KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken Viborg

KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken Viborg Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken 12 8800 Viborg Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg tilhørende ejendommene Vestre Skivevej 142

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven IVERSEN BYGGERI OG RÅDGIVNING ApS Poppelvangen 20 6715 Esbjerg N (mail@iversenbyg.dk) Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Varde Kommune giver herved dispensation

Læs mere

Hornsyld således som ansøgt den 14. marts 2018.

Hornsyld således som ansøgt den 14. marts 2018. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21772218 19.12.2018 Landzonetilladelse til udhus Der meddeles tilladelse til

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum John Andersen Asfergvej 9 8981 Spentrup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 29-06-2018 / 06.02.03-G00-6-18 Endelig tilladelse

Læs mere

Luftfoto af ejendommen nyt stuehus placeres her. Tjørnevej Uldum T:

Luftfoto af ejendommen nyt stuehus placeres her. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-217699- 18 17.4.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Søren Henriksen Skjoldsgade 94 2 L 6700 Esbjerg Sendt til e-mail: henriksen.4196@gmail.com Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 vardekommune@varde.dk Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Landzonetilladelse til udhus den 28. november 2017

Landzonetilladelse til udhus den 28. november 2017 Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Kari-Ann Broeng Dir: +4579755681 Mob: +4524758583 e-mail: Kari-Ann.Broeng @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-181-17 24.11.2017 Landzonetilladelse til udhus Der meddeles

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for tag- og overfladevand Constantiaparken 1

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for tag- og overfladevand Constantiaparken 1 Østjysk Boligselskab af 1976 Torvet 2, 2. sal 8700 Horsens Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Ann Britt Gassner Dir: +4579755627 Mob: e-mail: Ann.Gassner@Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.05-P19-1049709-18 07.02.2019

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal.

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal. Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Jørgen Roest Skovbakkevej 70 Mygdal 9800 Hjørring Hjørring den

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Jacob Bjerre Balling Glyngørevej 36 Trustrup 7800 Skive

Læs mere

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til tilbygning af halvtag til maskinhus Du har søgt om fornyet tilladelse til, at anlægge tilbygning af halvtag til maskinhus på matr. nr. 4a, Klink By,

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755615 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-43-19 10.4.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af uisoleret

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-202-17 14.2.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af ny

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. KALØVIG BÅDELAUG Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. KALØVIG BÅDELAUG Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J KALØVIG BÅDELAUG Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup Side 1 af 9 Ejendommens matr.nr.: 13 a, Åstrup By, Skødstrup Adresse: Åstrup Strandvej

Læs mere

1. Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund og mindst 5 m fra beboelsesbygninger og mindst 2 m fra skel mod andre ejendomme og vejarealer.

1. Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund og mindst 5 m fra beboelsesbygninger og mindst 2 m fra skel mod andre ejendomme og vejarealer. Ejner Hessel A/S, att. Christian Jensen Københavnsvej 275 4000 Roskilde Mail: c.jensen@hessel.dk Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato:

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: 10-08-2017 Der er søgt om tilladelse til skovrejsning på Fiskerivej 20, 7200 Grindsted, matr. nr. 3ø, Omvrå Søndermark, Filskov. Det ansøgte

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

2. Nedsivningsbassin skal udformes og dimensioneres således, at der ikke opstår overfladegener eller andre gener i øvrigt omkring anlægget.

2. Nedsivningsbassin skal udformes og dimensioneres således, at der ikke opstår overfladegener eller andre gener i øvrigt omkring anlægget. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Viborg kommune Prinsens alle 5 8800 Viborg Att.: Benny Bjerre, Viborg Ingeniørerne A/S, btb@vibing.dk Tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand Viborg

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning

Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21775918 21.8.2018 Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Der meddeles

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

GGS GRUPPEN A/S Bomvej Løsning

GGS GRUPPEN A/S Bomvej Løsning GGS GRUPPEN A/S Bomvej 11 8723 Løsning Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Nielsen Dir: +4579755624 Mob: +4561629560 e-mail: Lene.Nielsen @Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.05-P19-42-15 28.2.2019 Tilladelse

Læs mere

Baggrund for afgørelsen. Luftfoto af ejendommen med eksisterende forhold nedrevet bolig og udhus ny bolig ønskes opført

Baggrund for afgørelsen. Luftfoto af ejendommen med eksisterende forhold nedrevet bolig og udhus ny bolig ønskes opført Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-205-17 13.11.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Johan Peter-Henrik Tesdorpf Kongshusvej 68 B Rathlousdal 8300 Odder Sendt pr Sags Id.

Johan Peter-Henrik Tesdorpf Kongshusvej 68 B Rathlousdal 8300 Odder Sendt pr Sags Id. Johan Peter-Henrik Tesdorpf Kongshusvej 68 B Rathlousdal Sendt pr. e-mail: johan@globalforest.dk Rådhusgade 3 Landzonetilladelse til nyt vandhul - Kongshusvej 68B Der er søgt om tilladelse til at anlægge

Læs mere

Barrit således som ansøgt den 12. december 2018.

Barrit således som ansøgt den 12. december 2018. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21770618 / 01.03.03-P19-217705-18 9.5.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

2. Boringerne må etableres mellem 3,5 7,5 m. u. t. og med filterinterval mellem 3,5-7,5 m. u. t. som angivet i ansøgningen.

2. Boringerne må etableres mellem 3,5 7,5 m. u. t. og med filterinterval mellem 3,5-7,5 m. u. t. som angivet i ansøgningen. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Tilladelse til ændring af 5 B-boringer til A-boringer på Sundkrogsgade 9-21, Nordhavn,

Læs mere

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende placering af tilbygning af carport. Tjørnevej Uldum T:

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende placering af tilbygning af carport. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-217782- 18 5.9.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til tilbygning

Læs mere

KOPI KOPI. Nedrivningstilladelse. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Råhus Compagniet ApS Mjølnersvej Åbyhøj

KOPI KOPI. Nedrivningstilladelse. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Råhus Compagniet ApS Mjølnersvej Åbyhøj Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Råhus Compagniet ApS Mjølnersvej 18 8230 Åbyhøj Side 1 af 10 Ejendommens matr.nr.: 16 ez, Brabrand By, Brabrand Adresse: J.P. Larsens Vej

Læs mere

8783 Hornsyld således som ansøgt den 15. januar 2019.

8783 Hornsyld således som ansøgt den 15. januar 2019. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-45-19 28.2.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: 09-01-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af garage på 65 m 2 på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme,

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21779718 25.10.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Anpartsselskabet Kilden & Mortensen. Aarhus Kommune, Adm. af Ejendomme, Jorde og Landbrugsarealer

Anpartsselskabet Kilden & Mortensen. Aarhus Kommune, Adm. af Ejendomme, Jorde og Landbrugsarealer Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Anpartsselskabet Kilden & Mortensen Aarhus Kommune, Adm. af Ejendomme, Jorde og Landbrugsarealer Side 1 af 6 Tilladelse til udledning af

Læs mere

Baggrund for afgørelsen

Baggrund for afgørelsen Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-182-17 4.10.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af krybberum

Læs mere

som ansøgt den 3. maj Eksisterende enfamiliehus er ødelagt pga. brand og nedrives helt ift. opførelsen af det nye enfamiliehus.

som ansøgt den 3. maj Eksisterende enfamiliehus er ødelagt pga. brand og nedrives helt ift. opførelsen af det nye enfamiliehus. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755615 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-371-19 29.05.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for spildevand fra vask af grøntsager Gl. Estrup Gartneri, Randersvej 7, 8963 Auning

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for spildevand fra vask af grøntsager Gl. Estrup Gartneri, Randersvej 7, 8963 Auning Gl. Estrup Gartneri l Randersvej 7 8963 Auning E-mail: gleg@gl-estrupgartneri.dk BYG OG MILJØ Dato: 26. september 2014 Reference: Flemming H. Nielsen Direkte telefon: 89594002 E-mail: fhn@norddjurs.dk

Læs mere

klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 5 år.

klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21772718 23.05.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af drænvand fra kunstgræsbane

Tilladelse til nedsivning af drænvand fra kunstgræsbane Tilladelse til nedsivning af drænvand fra kunstgræsbane efter 19 i Lov om miljøbeskyttelse (lovbekendtgørelse nr. 966 af 23. juni 2017) Tilladelsen meddeles den 16. marts 2018 til: Skive Kommune Torvegade

Læs mere

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende placering af nyt dobbelthus. Tjørnevej Uldum T:

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende placering af nyt dobbelthus. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-217696- 18 15.3.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse

Læs mere

Peter Puertas Granzow Trigegaard Toftehøj Skibby. Jordvarme på Toftevej 6, 4050 Skibby

Peter Puertas Granzow Trigegaard Toftehøj Skibby. Jordvarme på Toftevej 6, 4050 Skibby Peter Puertas Granzow Trigegaard Toftehøj 6 4050 Skibby Dato 3. juli 2017 Sagsnr. 09.08.26-P19-12-17 NATUR OG MILJØ Jordvarme på Toftevej 6, 4050 Skibby Tilladelse Klimadan har den 31. maj 2017 søgt om

Læs mere

Afgørelse Esbjerg Kommune giver hermed tilladelse efter planloven til at anlægge en sø med et areal på ca. 1500 m 2 jævnfør det ansøgte.

Afgørelse Esbjerg Kommune giver hermed tilladelse efter planloven til at anlægge en sø med et areal på ca. 1500 m 2 jævnfør det ansøgte. Gitte Elgaard Mejlby Engevej 1 6760 Ribe Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 12. april 2011 Sagsbehandler Steen Hein Donner Telefon direkte 76 16 13 47 Sags id 2011-2394 E-mail std@esbjergkommune.dk Tilladelse

Læs mere

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger.

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger. Plan og Kultur Assens Forsyning Skovvej 2B 5610 Assens 21-08-2019 Sags id: 2019-0081 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af regnvandsbassin på ejendommen matr. nr.

Læs mere

Luftfoto af ejendommen. Tjørnevej Uldum T:

Luftfoto af ejendommen. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-415862- 18 2.11.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-193-17 24.1.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af enfamiliehus

Læs mere

3. Tilledningen til nedsivnings skal afspærres ved uheld, hvor der er risiko for afledning af forurenende stoffer til nedsivningsfaskinerne.

3. Tilledningen til nedsivnings skal afspærres ved uheld, hvor der er risiko for afledning af forurenende stoffer til nedsivningsfaskinerne. Ikast-Brande Kommune 4. december 2014 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra parkeringsareal Isenvad Multihus, Bygaden 37-41, Ikast Ikast-Brande Kommune meddeler denne tilladelse til nedsivning

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Bjarne Mølby Lundvej 183 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde vardekommune@varde.dk 7994 6800 Christina Thormann CHSC@varde.dk Direkte tlf.: 7994 7480 Sag.nr.: 17/2552 Dok.nr.: 82584/17 Dispensation

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21773618 31.7.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

Baggrund for afgørelsen

Baggrund for afgørelsen Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-197-17 20.12.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive Å Udløb 111017U Kloakoplande 1112a, 1112b, 1112c

Læs mere

Delvist afslag og delvis dispensation til skovrejsning efter naturbeskyttelseslovens 18

Delvist afslag og delvis dispensation til skovrejsning efter naturbeskyttelseslovens 18 Center Natur og Miljø Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.05.02-P25-15-18 Ref.: Joanna Birch Olsen Telefon:

Læs mere

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger.

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger. Plan og Kultur Skovdyrkerforeningen Øerne Damsbovej 11 5492 Vissenbjerg 14-12-2017 Sags id: 2017-0768 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af sø som ansøgt på ejendommen

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755615 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-154-19 13.3.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opstilling af

Læs mere