Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 18. november 2015 kl Hejse kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 18. november 2015 kl. 18.30 Hejse kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia"

Transkript

1 Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 18. november 2015 kl Hejse kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsudvalget, repræsentant fra Brugshundeudvalget, repræsentant fra Sundhedsudvalget, Redaktionen Dagsorden: Pkt. 1: Mødets åbning ved formanden. Formand Flemming Noer bød velkommen. Bestyrelsen har delvis fulgt de anvisninger og beslutninger, som blev besluttet på sidste års HB-møde, som blev afholdt på Munkebjerg Hotel den 5. november Mødet blev i år holdt på Heise Kro, som også er det sted hvor Bestyrelsen afholder bestyrelsesmøderne, da Heise Kro ligger nogenlunde lige midt imellem de yderste bestyrelsesmedlemmers bopæl. Derudover er priserne her på stedet ganske overkommelige. Forslaget på sidste års HB møde om at holde møderne i weekenderne, har den nuværende Bestyrelse valgt ikke at følge. Opfordringen med ikke at starte HB-mødet med middag er blevet fulgt af Bestyrelsen. Der vil på denne måde blive sparet tid og penge. Der blev i stedet serveret sandwich og drikkevarer under mødet.

2 Pkt. 2: Orientering fra bestyrelsen. Formand Flemming Noer orienterede med udgangspunkt i referatet fra sidste års HBmøde. 1. Der arbejdes fortsat på af få udarbejdet guide lines (Forretningsorden) for Bestyrelsen, Udvalgene og Regionerne, men er ikke færdiggjort endnu. Pt. er der udfærdiget en Forretningsorden til SU. Bestyrelsen har været nødsaget til bruge tiden på andre, og mere krævende opgaver. Der arbejdes videre med opgaven. 2. Der er blevet fremstillet et hanhunderegister som er lagt på hjemmesiden i juni måned. Der er desværre ikke andre end Flemming Noer og Marlene Bak Jensen begge med ESS, der har benyttet sig af tilbuddet. Bestyrelsen lader det køre et år og ser om der er flere som begynder at benytte sig af det. 3. Medlemstallet var ved sidste HB-møde på 1005 medlemmer. Den 16. november 2015 var der 1119 medlemmer. Det er en fremgang på 114 medlemmer, svarende til 11,34%, Bestyrelsen er tilfreds med denne fremgang. 4. Status for Juniormedlemskabet som blev indført, der er der pt. 2 juniormedlemmer. Beløbet for Juniormedlemsskabet er blevet fastsat til 150,-kr. 5. Der blev sidste år nævnt at der er en mulighed for at få andel i FDA midlerne. I referatet fra FDA-mødet, hvor det blev besluttet står der således: Ved udgangen af regnskabsåret 2015 skal kassebeholdningen være nedbragt til nær kr. Beløbet over kr. udloddes til klubberne forholdsmæssigt efter klubbernes tilmeldte hunde på udstillingen i Stepping i årene fra og med 2011 til og med (Anette Bak påtog sig at foretage den statistiske opgørelse). Pengene er ikke udbetalt endnu, men forventes at komme inden udgangen af året. Flemming Noer har været i kontakt med Annette Bak den , for at høre om hvilket beløb vi skal forvente, Annette regner med at Spaniel Klubbens andel ligger omkring ,-kr.

3 Flemming Noer orienterede videre vedr. Bestyrelsens opgaver i løbet af året, og som der stadig arbejdes med: 1. Bestyrelsen bruger alt for meget af sin tid på problemer, som opstår i forbindelse med at bestyrelsesmedlemmer vælger at træde ud af bestyrelsen i utide. Det er nu sket to gang i år, først bestyrelsesmedlem Karin Larsen, og sidst Kasserer Henning Andersen, hvilket er dybt frustrerende for den øvrige bestyrelse. Det betyder at Bestyrelsen må prioritere hvor tiden skal bruges. 2. I forbindelse med at Henning Andersen har valgt at trække sig, har Bestyrelsen måtte finde en anden løsning, og her har Bestyrelsen indgået en aftale med klubbens revisor Anne-Marie Bisgaard, som har indvilget i at lave klubbens regnskab frem til næste Generalforsamling. Revisor suppleanten Irene Sjølin overtager derfor revisionen af regnskabet. 3. Som nogle måske har opdaget har klubben fået ny hjemmeside. Denne er ikke låst i samme omfang som den gamle hjemmeside var. Bestyrelsen har valgt at åbne for muligheden for at få 2 billeder på hvalpeannoncen og 1 eller 2 på hanunde registeret. Spaniel Klubbens domæne er nu oprettet uden bindestregen imellem Spaniel og Klubben. Dette gælder også Bestyrelsens adresser. Den gamle adresse med bindestregen vil fortsat virke, men vil hen over tid blive udfaset. Bestyrelsen opfordre derfor til, at alle fremover kun at oplyser om disse nye mail adresser. Der oprettes MobilePay inde så længe. Planen er, at det skal være muligt at tilmelde til hvalpeliste, opdrætterliste og hanhunderegisteret. Det vil muligvis også blive muligt med MobilePay ved betaling til spisning ved Dinner Show, Sabro og GOLD CUP. Mere om dette senere. Endvidere så er der planer om at lave en offentlig FB side for Spaniel Klubben. Siden vil være tiltænkt opslag bl.a. med henvisninger til nyt på klubbens hjemmeside og opfordringer til udstillinger og prøver m.v. Den 24. juni 2015 installerede Flemming Noer som webmaster noget statistik software på den gamle hjemmeide, dette for at holde øje med hvor mange besøg klubben egentlig har på hjemmesiden, og ikke mindst hvilke undersider der bliver besøgt. I fredags lige inden domænet blev flyttet til den nye hjemmeside

4 ramte vi besøg på hjemmesiden. Med over 4000 hit på siderne med hvalpelister, Opdrætterlister og vores racebeskrivelser. Disse statistiker mener Bestyrelsen kan være interessante ved fremtidige forhandlinger med sponsorer til Spaniel Klubben, men også for klubben generelt og for klubbens opdrættere, da det giver et godt billede af hvad det er der søges på hjemmesiden. 4. Bestyrelsen har fremstillet et brev til hvalpekøbere med 6 måneders gratis medlemskab. Brevet beskriver alle de fordele og muligheder de får med i købet, ved at være medlem af Spaniel Klubben. Brevene bliver udsendt af medlemslistefører Benedicte Andersen til hvalpekøberne 1 måned før deres 6 måneders gratis medlemskab udløber. Bestyrelsen overvejer et lignende brev til de frafaldne medlemmer. Vel vidende, at nogle har fravalgt klubben af helt naturlige årsager, som f.eks. at de ikke længere har hund. 5. Bestyrelsen har lavet en ny trykkeri- og distributions aftale fra januar I det tilbud vil klubben kunne spare omkring ,- kr. om året, i henhold til de nuværende priser. Det nye Spaniel Nyt vil være i den samme kendte kvalitet vi har i dag, men være i et lidt større format, ca. 2cm mere på hver led. Bestyrelsen har haft valget mellem 5 forskellige bladformater, og har besluttet dette format, som vi syntes er et godt format. Med den nye distribution er det også muligt at få flere sider i bladet. I forbindelse med den økonomiske krise, som klubben har været i gennem de sidste år, så må Bestyrelsen se i øjnene, at man ikke kan spare sig ud af en krise. Bestyrelsen må erkende at udgifterne er steget i de senere år, og indtægterne er stagneret. Derfor har Bestyrelsen besluttet, at forhøje kontingentet fra 1. januar Dette set i lyset af hvad mange andre specialklubber betaler i kontingent, har Bestyrelsen besluttet at forhøje kontingentet til 395,-kr. og 450,-kr. for familiemedlemskab. Juniormedlemskab forbliver på 150,-kr.

5 6. Bestyrelsen har udfordringer med at hverve nye medlemmer og her er Bestyrelsen overbevist om, at det bedste sted at sætte ind, er over for hvalpekøberne. Klubben må gøre mere for at synliggøre hvalpepakkerne, og måske tilføre yderligere attraktive emner til pakken. Her vil Bestyrelsen gerne opfordre alle på mødet, og selvfølgelig alle klubbens opdrættere, til at komme med input til forbedringer. Der hersker ingen tvivl om, at der ligger et kæmpe arbejde og ansvar ude hos vores opdrættere, som jo er klubbens ambassadører når det gælder Spaniel hvalpe og medlemskaber. Til slut orienterede Flemming Noer om, at hundeweb har fået den første store sikkerhedsopgradering i mange år. Det vil ikke være noget almindelige brugere af hundeweb vil opdage. Sikkerheds opdateringen hænger primært sammen med klub administrationen, og hvilke muligheder der er i klubsystemet. I dag er der ikke længere et særligt login til klubsystemet. Det er ene og alene specialklubbernes og kredsenes Formænd, som kan tildele resurser til medlemmer i bestyrelser og udvalg. Tildeles der resurser kan medlemmet tilgå de funktioner man er blevet tildelt med sit almindelige hundeweb login. Der var derfor en kraftig opfordring til ikke at dele login informationerne til hundeweb! Der var en drøftelse af, at regioner bør hjælpe til med at få gang i aktiviteterne i Regionerne. Der blev forespurgt omkring regnskabet. Pkt. 3: Orientering fra klubbens udvalg: a. Udstillingsudvalget(UU) v/jessie Borregaard Der vil blive afholdt det samme antal udstillinger i 2016 som i 2015, men for at holde nogle af udgifterne nede, vil der på flere af udstillingerne kun være en dommer. Da Butiklunden har takket nej til at fortsætte samarbejdet med Spaniel Klubben som Sponsor, er det lykkedes Udstillingsudvalget at lave en ny sponsoraftal med Eukanuba, som starter som sponsor pr. 1. januar UU har et budget på omkring kr.

6 Der er blevet indkøbt nye computere til kr. til udstillingerne, for at kunne køre det nye udstillingssystem, dette er en af årsagerne til at budgetterne ikke overholdes. Udstillingen i Skensved vil give et større overskud, og der vil komme penge fra FDA, som Flemming tidligere nævnte, som vil gå ind på UU s konto. Der er endnu ikke blevet udbetalt telefonpenge til medlemmerne i UU. Det forsøges at købe flybilletter så tidligt som muligt til dommerne, dette for at gøre det billigst muligt og derved spare på udgifterne. Rosetterne til udstillingerne er gjort op, og der er til resten af året. Regningerne for dommerne på Gold Cup for 2014 er først bogført i Henning Andersen kom med en forespørgsel om, hvor mange hunde der ca. har været på udstillingerne i Hertil svarede Jessie, at der har ca. været hunde på hver udstilling. Birthe Bjørn kom med en forespørgsel om, hvad gør man, hvis der kommer flere tilmeldinger end det beregnede. Hertil svarede Jessie, at man f.eks. kan sætte en anden dommer på til at dømme hvalpene. Jessie gjorde opmærksom på, at for de udstillere, som ikke ønsker at beholde rosetterne, afleveres disse tilbage til UU. Der gives i stedet nogle gavekort som tak. Michael Hammerich forespurgte i forbindelse med, at man snakker nedgang på udstillingerne, hvad gør man fra UU for at få flere til at udstille. Jessie svarede hertil, at UU har forsøgt med flere forskellige tiltag, bl.a. er det muligt at komme med forslag til dommere Der var en drøftelse af hvad der evt. kan gøres for at få flere til at udstille. Endvidere var der en drøftelse af, hvordan man kan få hvalpekøbere til at føle sig velkommen. Der kom fleres forslag om hvad der kan gøres for udstillingerne, herunder at udstillingerne kan startes med morgenkaffe.

7 Forslagene tages med tilbage til UU og det der var forslag om, at nogle af opgaverne i UU kan lægges ud i regionerne. b. Brugshundeudvalget(BU) v/bettine Thorup. Da Lars M. Hansen har valgt at trække sig fra formandsposten i Udvalget, har BU konstitueret sig på ny, og Bettine Thorup vil i stedet fortsætte som formand for udvalget frem til Generalforsamlingen. Der var en orientering om formålet med afholdelse af prøver, markprøver og DM. I forbindelse med deltagelse på messen i Farum, er spaniel racerne blevet eksponeret som brugshunde. Spaniel Klubben var repræsenteret med en stand på Jagtmessen i Farum tidligere på året. Klubbens stand var meget besøgt. Der er blevet afholdt markprøver i Jylland, og det der er blevet lagt fokus på er, at der skal afholdes flere prøver og en bedre økonomi. Der er blevet set på hvor prøverne har været afholdt og derfor har man valgt at afholde prøverne i Jylland. Der afholdes prøve den 20. november med max deltager antal. Da BU ikke har lavet noget budget, har bestyrelsen valgt at budgettere med et underskud. Det viser sig heldigvis, at BU kommer ud af året med et lille overskud. Orientering om de nye prøveregler, som der kan læses mere om på klubbens hjemmesiden. Med prøven der afholdes den 20. november, er det første gang at der afholdes prøve på en hverdag, dette forsøges for at holde udgiften nede, og det har vist sig at være en succes. Der er planer om at afholde tematræning, der vil blive sendt mere ud om dette senere. Der er blevet snakket meget om et spor championat, dette arbejder Louise Mosbæk videre med. BU håber at de i løbet af næste år kan få noget i gang.

8 Man har allerede nogle ideer for, hvordan man kan komme i gang inden der bliver uddannet dommere og trænere. Sportræning er nemt at gå i gang med for nye hundeejere. Michael Hammerich orienterede om, at Regionen Nordsjælland er gået i gang og har fundet en træner ude fra, men det er meningen at det på sigt skal ligge i klubbens eget regi. Birthe Bjørn: Det er flot at der er blevet lavet nye markprøveregler. Men der bør laves om i reglerne for prøveledere. Det bør stå på tryk at reserve prøvedommerne har de samme beføjelser som dommerne, hvis dommerne selv skal op til prøve. Bettine Thorup og Sten Lund Skipper afholder et kursus om hvordan man går til prøve. Der laves et materiale som lægges på hjemmesiden. Henning Rosbech Andersen opfordrede til at det beskrives, hvordan man bliver trænere. c. Sundhedsudvalget(SU) v/lotte Evers På baggrund i en henvendelse fra SU til Bestyrelsen vedr. deres samarbejde, havde SU valgt at Lotte Evers repræsenterede SU på HB-mødet. SU ønskede på HB-mødet at drøfte svarfrister og kommunikationen generelt mellem SU og Bestyrelsen der blev henstillet på mødet til, at SU og Bestyrelsen afklare eventuelle uoverensstemmelser på et andet tidspunkt end på HB-mødet. Dette blev taget til efterretning. Punkter som SU bl.a. ønskeskede at drøfte med bestyrelsen: Projekt med at lave og efterfølgende sælge stickers på klubbens udstillinger, for at genererer nogle penge til SU s aktiviteter. Budgetlægning i forbindelse med og afholdelse af Opdrætterseminar i Procedure for behandling af dispensationssager.

9 Pkt. 4.: Orientering fra Regionerne: a. Region Nordsjælland Der er blevet afholdt Dinner skue i januar måned med ca. 50 tilmeldte hunde. Der er blevet afholdt dyrlægeaften med dyrlæge Jens Kroner, arrangementet blev afholdt sammen med jagtforeningen. Arrangementet var et gratis. Regionen deltog i tre dage med en stand på Jagtfestivalen i Farum, Regionen lånte materiale af BU. Der afholdes Regionsdag med prøver og efterfølgende frokost. Der forventes at der vil være hunde som deltager. Endvidere er der blevet afholdt massage kursus og trimme kursus. Der har været afholdt et frokostskue med dommere fra England. Der har været afholdt hvalpemotivation og jagt træning med stor tilslutning med omkring 40 hunde. Regionen har afhold 4 bestyrelsesmøder. For næste år er der planlagt Dinnerskue, Regionsdag, træningsdag, trimmekursus, Frokost skue og spor kursus. Regionen tager imod hvalpegavekort til hvalpemotivation. b. Region 2 Regionen har lagt en strategi for, at man vil forsøger at få fat i familiehunden. Denne strategi vil blive lagt på Regionens hjemmesiden. Regionen har haft en tilgang på 39 medlemmer. Det er besluttet, at ved afholdelse af arrangementer skal det kunne gøres så det går i nul. Det der koster og ikke giver overskud, er hvalpene, men det er dem der skal arbejdes videre med.

10 Der var en tak til de opdrættere som giver hvalpepakkerne til deres hvalpekøbere. Der har været afholdt træning, sportræning, hundesvømning, Agility hjernegymnastik, motiverende jagt hundetræning og førstehjælps kursus for hunde. Regionen forsøger at fastholde af medlemmer ved at sende velkomst brev ud. Endvidere har Regionen fået lavet visitkort. Det gør at spaniel klubben huskes. Regionen har i år et medlem med 40 års jubilæum og to med 25 års jubilæum. Forskellige tiltag i Regionen: Der er blevet indført MobilePay og Swip. Der er blevet støttet op omkring hundene fra dyreværnssagen. Der afholdes et lagkageskue med rally prøver. Der afholdes en familiedag hvor medlemmerne inviteres, og hvor der vil være forskellige aktiviteter. Der afholdes en weekend hvor Frank Kane kommer og fortæller om alle spaniel racerne. Regionen fortsætter med træningen, men vil forsøge at ændre image. Dette gøres ved at træningen ændres til modultræning 1, 2 og 3. Herefter er de rustet til at gå ind på de specialkurser der afholdes som f.eks. jagtkurser. Det har været en succes. Der er lavet en målsætning for trænerene i regionen, hvor der laves et speciel uddannelsesforløb. Regionen planlægges et trænerseminar med Blomsterhundene. Endvidere er der lavet en FB side for aktiviteterne i Regionen.

11 c. Region 3 Der er pt. ca. 50 medlemmer i Regionen. Der har været afholdt vintertræning og forårstræning med apportering og unghunde. Der har været 2 gavekort til hvalpemotivation. Der betales for hver træningsgang, dette er blevet positivt modtaget. Ved start af efterårstræning i august var det med kun 3-4 deltager. Der har være afholdt prøvedag hvor der var 11 startere. Det samme som i de sidste 5 år. Troels holder pause. Forårsprogrammet byder på en familiedag med sjove familie aktiviteter for børn og voksne. Endvidere forårs træning med all round træning. d. Region Fyn Pia Elmelund og Bettine Thorup har valgte at trække sig fra Regionsbestyrelsen. Regionen har derved haft en del udfordringer for at få valgt nogle andre ind. Det er lykkedes, men har efterfølgende trukket sig igen. Der er blevet afholdt hvalpemotivation, jagt træning, ringtræning, trimme dag samt skue med 44 tilmeldte hunde, hvor der var mange sponsor præmier. Bettine Thorup har været dommer ved prøverne i Regionen. Der er arrangeret gåtur den 22. november. Tom stopper som trænerkontakt. Regionen forsøger at få startet et hvalpe hold, unghunde og et hold for all round hunde.

12 Det er lykkedes at få et overskud på kr., som bruges til bl.a. uddannelse af trænere. e. Region 6 Regionen er præget af at de kun er 3 i bestyrelsen. Der arrangeret en julegåtur. Der har været afholdt træning, men der har ikke været afholdt hvalpemotivation i foråret. Til hvalpeholdet i efteråret er der blevet er taget i mod gavekort. Regionens træner har valgte at stoppe. Der forsøges at skaffe nogle kvalificerede trænere ude fra, der overvejes et evt. samarbejde med Region 11. For næste år er der indtil nu planlagt en nytårs gåtur. Der er ca kr. i Regionskassen. f. Region 11 Ved Generalforsamlingen i januar var det kun Ulla som fortsatte fra den gamle bestyrelse. Der kom nye ind i bestyrelsen, så bestyrelsen i dag består af 3 medlemmer og 1 suppleant. Der er afholdt en trimmedag hvor der deltog 3. Der er forsøgt at afholde træning ved at dele holdene op på en anden måde. Der har været 15 hunde pr aften hvilket kræver at der er to trænere. Der er efterfølgende afholdt prøver. Der skal lægges et stort arbejde i at få folk til at komme til arrangementerne i Regionen. Der er prøvet at afholde ringtræning og der afholdes gåtur den 22. november, hvor der serveres gløgg og æbleskiver bagefter, der er pt 4 tilmeldte. Regionen deltog på Gram jagt- og Natur messe, hvor der blev uddelt en masse pjecer og der blev talt med en masse mennesker.

13 Der en del udgifter der endnu ikke er betalt, men Regionen ender med kr. i Regionskassen, det betyder at der har været et lille underskud. g. Region Østjylland Der har været afholdt trimmekursus, træning på deres Regionens plads hvor der har været tilmeldt 8-10 hvalpe forår og efterår. Der afholdes træning forår og efterår. Der er startet et hold med marktræning. Endvidere er der har været afholdt et træningsdag med Bettine Thorup og Kim Melsen. Regionen har afholdt 2 skuer. Det ene skue blev afholdt som et Dinner skue som var en kæmpe succes. Successen tages op igen til april næste år. Der er forsøgt at tænke lidt alternativt, da der er mange hunde der ikke har lyst til at gå i vandet, derfor er regionen begyndt at afholde svømmedage. Regionen har fået lavet en Spaniel bryg, hvor der har været en indtægt på ca kr., øllen har Regionen fået lavet ved et lille bryggeri. Det har været en stor succes. Regionen har fået lavet visitkort og kan nu også tilbyde MobilePay. Der er ca kr. i Regionskassen. Næste år vil der være nogenlunde de samme arrangementer. Der vil måske blive lavet et besøg ved en dyrlæge, og måske forsøges det at lave noget mere mark træning. Der var forslag om, at der sendes nyhedsbrev ud til medlemmerne i Spaniel Klubben. h. Region Midt-/Vestjylland Der har været afholdt skue med 23 tilmeldte hunde.

14 Endvidere har der været afholdt træning, herunder et enkelt dags kursus med Platform s træning, samt dressur træning 1 og 2 og apporterings prøver. Der er pt. to der går følordning som trænere. Regionen har kr. i kassen. i. Region Nordjylland Der afholdes et skue den 22. november, bestyrelsen har valgt at flytte skuet lidt ned i regionen i håb om at der ville komme flere tilmeldinger. Der afholdes et trimmekursus inden Stoholm i Regionen afholder en nytårs gåtur i Hundeskoven ved Skørping. Der har været afholdt forskellige former for træning i Der har været afholdt træning for hyggehunde hos Hanne Vinther Nielsen og Finn Nielsen, hvor hundene har mulighed for at svømme i en lille sø. Der har været afholdt ringtræning. Regionen deltager i Hundefestivalen i Hune. Pkt. 5.:Status på Spor championat. Spørgsmål stillet af Tom Laursen, Region 4. BU har længe talt om at udvide med et championat for spaniels. Hvor langt er man kommet, eller er det droppet igen? Spore championatet er beskrevet i et tidligere punkt. Pkt. 6.:Status på ændringer for adgang til markprøver. Spørgsmål stillet af Tom Laursen, Region 4. Der har på et tidspunkt været tale om at ændre reglerne for deltagelse på markprøve således at man åbner for deltagelse i begynder og åben klasse, så man kan deltage mere end 2 gange, men kun bliver bedste hund 2 gange. Endvidere har der været tale om at åbne for at stille i nævnte klasser med kryptocide/neutraliserede hunde, hvilket for nuværende ikke har været tilladt jf. reglerne.

15 Årsagen til interesse er: a. Regionerne vil have mulighed for at tjene lidt ved at kunne udbyde denne form for træning. b. BU ville skulle udbyde uddannelse af trænerne inden spor championat søsættes. Ovennævnte er skrevet ind i de nye regler. Der henvises til reglerne på klubbens hjemmeside. Pkt. 7. Sammenlægning af Regioner. v/region 11 I Region 11 har vi talt om hvad der sker ved en sammenlægning af regioner. Bl.a. vil vi gerne vide om man slår kassebeholdningerne samme eller hvordan man gør. Der henvise til 14 a stk. 2 i Spaniel Klubbens love. Kalenderen: datoer hvor der allerede står et arrangement i kalenderen skal respekteres bedre så der ikke sættes flere arrangementer på samme tidspunkter. Det er svært nok at samle folk, så sammenfald kan medvirke til at begge bliver aflyst pga. for få tilmeldinger. Vi er glade for muligheden for at planlægge ud fra kalenderen. Bestyrelsen opfordre til at alle sender ind til kalenderen. Der sendes til Webmasteren Flemming Noer på mail: info@spanielklubben.dk Flere møder om året, for at forbedre samarbejdet mellem regioner, udvalg og hovedklub. Kan vi holde skypemøder eller på anden måde så afstand ikke er et problem og at deltage. Max 4 møder årligt. Det blev aftalt, at der oprettes en erfa-gruppe på FB for Regionerne, udvalg og Bestyrelsen. Anne-Marie Bisgaard fra Region 2 laver et udkast til gruppen. Pkt. 8.:Indkomne forslag:

16 a. Når der registreres hvalpe i DKK / Spanielklubben får Regionerne, en gang hver måned (eller hver 3 måned) en liste over hvem der er registeret som nye Spaniel ejer i deres Region. Begrundelse: Som vi alle ved, er medlemstallet faldende i Spanielklubben. Men hvor mange hvalpe bliver registeret, og får et ½ års medlemskab, og hvor i landet bor de nye hvalpe? Hvis Regionerne ved, at der er kommet nye Spaniels i Regionerne har de mulighed for at kontakte ejer. Foreslået af Henning Rosbech Andersen Region Nordjylland Det undersøges om listefører Benedicte Andersen evt. kan sende lister ud kvartalsvis til Regionerne. Samtidig undersøges det om der findes en løsning, hvor Regionerne selv kan trække lister fra klubsystemet i Hundeweb. Pkt. 9.: Eventuelt. Flemming Noer gjorde opmærksom på, at trænerlisten skal opdateres. Der vil blive sendt et regneark ud til alle Regioner, hvor de aktive trænere skrives på. Skemaet returneres til Flemming Noer på mail: info@spanielklubben.dk Der var en opfordring til at bruge Spanielnyt noget mere, der kan bl.a. skrives om hanhunderegistret og indsendelse af dommerforslag. Der var et forslag om det måske skulle overvejes at Regionerne slår sig sammen om at afholde prøver.

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsudvalget,

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro Dagsorden til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2013 kl. 18.30 Fjeldsted Skov kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsud-

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter FHK Fyns Hundeklub Retningsliner Regelsæt / Vedtægter Stiftet 1. juni 2012 Indholdsfortegnelse 1 Indmeldelse... 3 1,1 Prøvetid... 3 1,2 Indmeldelse / Tilmelding... 3 1,3 Medlemsbetingelser... 3 1,4 Eksklusion...

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ethiopiens Børn fredag den 16. april 2010 på Christianshavns Gymnasium

Referat af generalforsamling i Ethiopiens Børn fredag den 16. april 2010 på Christianshavns Gymnasium Referat af generalforsamling i Ethiopiens Børn fredag den 16. april 2010 på Christianshavns Gymnasium Der var 48 deltagere i generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Velkomst ved bestyrelsens formand, Jens Bencke.

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted.

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Beretning til generalforsamlingen 12. april 2015 Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Som det har været nævnt i tidligere års beretninger, er meget af det,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Formand Jesper Thode byder velkommen og er glad for at der er kommet så mange

Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Formand Jesper Thode byder velkommen og er glad for at der er kommet så mange Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Til stede fra bestyrelsen: Formand Jesper Thode, Næstformand Bent Brohus, Kasserer Liselotte Sønderskov, Sekretær Betina Johansen. Afbud fra

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Formandsberetning for 2011.

Formandsberetning for 2011. Formandsberetning for 2011. Generalforsamlingen var oprindelig fastsat til den 25. februar, men på grund af et kiks i den fagre IT verden vi lever i, blev indkaldelsen væk, og da vi opdager det, er det

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i Dato Tirsdag den Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Formand Irene Næstformand Kasser Bestyrelsesmedlem Palle Sekretær Tonny suppleant Palle Punkt

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016 side 1 Foreningens bestyrelse: Formand: Kasserer: Søren Nielsen Indutrivej 1 9640 Farsø tlf.: 2340 3690 sn.farsoetaxi@gmail.com Jytte

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Dansk Kennel Klub Kreds 3

Dansk Kennel Klub Kreds 3 Dansk Kennel Klub Kreds 3 8. oktober Ordinær Generalforsamling 2014 www.dkk-kreds3.dk I Årslev Hallen UDDRAG AF DKK S LOVE (ændrede 1898, 1901, 1904, 1911, 1919, 1932, 1933, 1936, 1937, 1938, 1945, 1947,

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere