Referat af Orienteringsmøde og stiftende Årsmøde. søndag den 6. januar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Orienteringsmøde og stiftende Årsmøde. søndag den 6. januar 2013"

Transkript

1 1 Referat af Orienteringsmøde og stiftende Årsmøde Tilstede var: søndag den 6. januar 2013 Niels Groth, Demokratikonsulenterne Nina Kjeldsen, Kontakt Mellem Mennesker Dorte Barfoed, Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed Doris Kruckenberg, FredsVagten Jørgen Manniche Minna Skafte Jensen, FredsVagten, Valby og Sydvest mod Krig Klaus Groth, Kontakt Mellem Mennesker Nils Villadsen, Humanistisk Forum for Fred Bo Richardt, FredsVagten Frands Frydendal, Aldrig Mere Krig Helge Ratzer, Nej til Krig, Århus mod Krig og Terror, Militærnægterkontoret Ursula Villadsen, Danmark for Fred Pernille Egebak, Danmark for Fred Frants Villadsen, Danmark for Fred Afbud fra: Arne Hansen, Aldrig Mere Krig - Johan Kirkmand - Nina Friis, FredsVagten Helge Larsen, Kunstnere for Fred. Orienteringsmøde om fredsministerium.dk 1. Velkomst ved Initiativgruppen Frants V bød velkommen 2. Beskrivelse af idégrundlaget og debat Frants V gjorde rede for idégrundlaget. Herefter var der debat. Dorte: Godt initiativ. Kvindernes Internationale Liga støtter og bakker op. Stærkere gennemslagskraft med en stor platform og forskellige vinkler. Vi skal være konkrete. Doris: fredsministerium (FM) er en platform for nye tankegange i befolkningen og senere eliten. Fredsundervisning i skoler. Modarbejde voldsforherligelse.

2 2 Jørgen: Større fokus ved fælles arbejde. Konfliktforskning, mægling, undervisning, mod undertrykkelse, flygtningearbejde, menneskerettigheder. Et FM i Danmark kan give en positiv udvikling i Europa. Minna: Valby og Sydvest har førhen lagt mange kræfter i Fredsfestival, men der kom kun få tilskuere. Derfor er det super, at tage til Bornholm. FM er en god og konkret ting. Nils V: Nye tankegange. Bedre oplysning. Fyrtårne. Vi kan være en spydspids i fredsarbejdet. Bo: Vi mangler en offentlig instans, der taler om fred. At tage til Bornholm er en konkret ting. Frands F: Jeg er mest optaget af den interne organisering. To fokusområder: FM et kontor i staten & Bornholm kan blive en koordinerende faktor for fredsbevægelsen. Helge R: Nej til Krig vil gerne være med på Bornholm. I den nuværende regerings grundlag er der omtalt et Fredsforskningsinstitut. Tradition om Fredsfestival i Århus. Fælles flagdag. Underskriftsindsamling. Holde afstemning om de danske forsvarsforbehold ifht EU. Ursula: Det er vigtigt at vi får Pressen med. Udvalgte journalister tidligt i processen. Pernille: Et fredsministerium skal få folk til ar reflektere over begrebet freds-førelse som alternativ til krigs-førelse.. Niels G: Fredsbevægelsen i Danmark har altid savnet koordination. Udenlandske fredsbevægelser er langt fremme. Valbys Fredsfestival bør holdes 1 gang årligt. FM skal udgive et blad og arrangere fredsdebatmøder, genetablere Socialt Forum. Deltagelse i folkemødet på Gotland. Dødens købmænd har fået for gode forhold fra politisk side i Danmark. Der er behov for freds-fyrtårne. Frants V: FM er vores store chance for at fokusere på det positive. På det positive i freds-førelse. Vi er alle forargede, oprørte, vrede og kede af det på grund af al den krig, men jeg mener, at fredsbevægelsens budskaber får større gennemslagskraft, ved at fokusere på det fremadrettede og positive. Dorte: Fokusere, ikke brede armene for langt ud. Doris: Enig med fokus. FM s messingskilt er positivt. Jørgen: OK med visioner. Mille: Fokus på få emner. Et blad er for tungt, hellere bruge de elektroniske medier. Kvindernes Internationale Liga udgiver et blad. Vi kunne skrive artikler. Klaus: Vigtigt at fokusere.

3 3 Nils V: Fokus på fredskultur. Få fat i en markant politiker, der vil promovere fred. Bo: Det er vigtigt at have fokus og være konkret. Frands F: Arbejdsmetode til at komme videre på: Hvad gør vi alle sammen? Hvad er der nogen der gør og som vi alle kan bruge? Hvad mangler der? Ursula: FM minder om Lo. Kan der trækkes paralleller? Kan vi bruge det til noget? Pernille: Det er vigtigt at vi i FM har fælles konstruktive holdninger; så kan vi komme frem med vores forskelligheder i vores egne foreninger. Frants V: Vi skal ikke være bange for eliten. Hverken dens adgang til medier eller dens perfekte måder at udtrykke sig på, så man kan komme til at tro, at man er håbløst bagud. Vi repræsenterer et fredeligt bud på folkesjælen og vi skal prøve at være fortrøstningsfulde i vores arbejde mod elitens militarisme. 3. Redegørelse for det økonomiske grundlag Frants V, der indtil videre har været ansvarlig, gennemgik FM s økonomi. I 2012 var der indtægter på cirka kr. og udgifter på cirka kr. således, at der i dag står 8.287,10 kr. på kontoen. Frants anslår, at budgettet for sæsonen 2013 beløber sig til kr., da der er bestilt et dobbelt så stort telt og en større strømpakke. Ursula: Skal vi søge sponsorer? Doris: Bange for sponsorer og tilfældige politikere. Jørgen: Vi skal passe på sponsorer og deres reklamer. Bo: Sponsor? Ja! En skrothandler, der tager imod gammelt militært isenkram! Vi skal huske, at vi har bundet os for kr. til overnatningen på St. Lærkegård. Vi kan diskutere om det skal inddrages i det samlede budget. Jørgen: Husk penge til foredragsholdere. Evt. Jan Øberg. Nej til Krig har fået midler fra Plumfonden. Minna: Plumfonden lægges sammen med Fredsfonden. 4. Redegørelse for og debat om de foreslåede vedtægter Frants V redegjorde for sine bekymringer over 5, stk.7, da det kan se ud som om foreningen let kan overtages af uvedkommende.

4 4 Ursula udtrykte ligeledes bekymring. Bo: Det synes som et fiktivt problem. Jørgen: Hvis vi vejrer et eller andet møder vi alle op. Frands F: Konsensus gør det sværere at erobre foreningen. Frants V: Trækker bekymringen tilbage, især da vi har 3, stk.2, der kontrollerer nye medlemmer. Niels G foreslår herefter, at formanden skal vælges direkte af Årsmødet. Ursula: Niels har formodentlig ret. Efter debat stemte vi om FM s formand skal vælges direkte af Årsmødet. Resultatet blev 7 for og 7 imod. Vi besluttede herefter i enighed, at punktet skal på dagsordenen til næste Årsmøde. Forsamlingen vedtog enstemmigt i øvrigt følgende rettelser til vedtægterne: - 1, stk.2 tilføjes partipolitisk uafhængig - 5, stk.3 punkt 8: Valg af mindst 3 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant - 5, stk.3 punkt 9: Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant - Vedtægterne skal underskrives af dirigenten og referenten Herefter blev vedtægterne enstemmigt vedtaget.

5 5 Stiftende Årsmøde for fredsministerium.dk 1. Valg af dirigent Frands Frydendal blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent Frants Villadsen blev valgt som referent. 3. Redegørelse for baggrunden for foreningens stiftelse Frants V: Min idé opstod for 1 år siden, da jeg syntes, at fredsbevægelsen burde repræsenteres på Folkemødet på Bornholm. Ideén fængede blandt fredsbevægelsen og udviklede sig således, at vi kunne trykke foldere og streamere og leje en telt-bod på 3x6 meter. Økonomien balancerede flot, da vi samlede ca kr. ind og brugte ca kr. Deltagerne betalte selv deres rejse, ophold og fortæring. Omkring 20 fredsfolk fra 10 forskellige organisationer deltog. Udadtil udleverede vi 700 foldere, snakkede med et utal af interesserede og var i øvrigt aktive med taler på Speakers Corner, musik mm. Indadtil lærte vi hinanden bedre at kende og nu står vi så her. Det er meget glædeligt. 4. Forslag til vedtægter Vedtægterne med ændringer som ovenfor beskrevet har vi lige vedtaget enstemmigt. 5. Forslag til fremtidigt arbejde Frants V: Den næste måned er afgørende for, at arrangere debatmøder og andre arrangementer. Folkemødet åbner den 15.februar for tilmelding på nettet af arrangementer og events - sidste frist for at blive omtalt i den trykte Folkemødeavis er 1.5. I efteråret 2012 nedsatte vi følgende arbejds-grupper: Telt-gruppen alt vedrørende teltet, bestilling, indretning, arrangementer mm. (Bo, Tom, Frants V) Ydre-gruppen - der har til ansvar at arrangere tiltag på Folkemødepladsen udenfor teltet; aktioner, demonstrationer, deltagelse i andres paneldebatter (Arne, Doris, Jørgen) PR-gruppen materiale, foldere, udstilling mm. (Arne, Jørgen, Anna) Økonomi-gruppen vedtægter, forening, CVR, bankkonto, fundraising (Johan, Niels, Frants, Minna) - Og så har Tom Paamand og Frands Frydendal tilbudt at afholde et internt (men åbent) forløb i teltet blandt andet omhandlende idéudvikling, agitation og langtidsplaner. Alle grupper er åbne for nye deltagere.

6 6 Minna: Inge Paaske, FredsVagt er i gang med en undersøgelse om andre fredsministerier i verden. Dorte: Vores folder skal kunne bruges som visitkort til alle. Den foreliggende folder er rigtig god, men der skal ændres på datoer mv. Det er en opgave for Frants V og PR-gruppen. Frants V har snakket med Helge Larsen, Kunstnere for Fred. Han arbejder med at booke kunstnere til teltet. Han forestiller sig en model for arrangementerne i teltet, der går ud på ½ times musik - ½ times debat/foredrag - ½ times musik osv. Det må være en opgave for telt-gruppen. Kunstnere for Fred støtter 100% op om FM, også økonomisk. Doris efterlyser samarbejde mellem telt- o g ydregruppen. Jørgen foreslår 1 aften på stranden bag teltet med fredssange og hygge. Freds-demonstration på Folkemødepladsen hver dag. Tom og Frands F arbejder i en Google-gruppe for FM. Frants V præsenterede herefter sit idé-katalog, der er vedhæftet dette referat. Bo: Wikipedia svær at arbejde med. Jørgen: Vigtigt med oplysninger på nettet om fred. Helge R tilbød at komme med forslag til aktiviteter. Ursula efterlyser et slogan til Bornholm, som folk kan huske. Det afstedkom følgende forslag: Betyder fred krig? Krig er fred. Fredskultur eller krigsopdragelse. Hvad er fred? Få svaret i Fredsministeriet. Vil du ha nogen tæsk? Nej vel. Besøg fredsministerium.dk! Fred er muligt. 6. Forslag til budget og kontingent Frants V: Et slag på tasken er et budget på kr. Beløbets størrelse skyldes, at vi i år har lejet et dobbelt så stort telt på 6x6 meter samt en større strømpakke for at kunne afholde debatmøder og musikarrangementer i vores eget telt. Budgettet indeholder desuden udgifter til leje af borde og stole, trykning af folder samt kaffe og diverse i teltet mm.

7 7 Bo foreslår, at vi øger budgettet med kr. til bl.a. møder og mødedeltagere, således at det kommer til at lyde på kr. Det vedtages. Niels G: Oplægsholdere er i forvejen på Bornholm. Helge: Måske kan vi dække rejseudgifter. Frants opfordrer til at alle installerer Skype på deres computer, da udvalg så kan holde møder uden at skulle rejse. Skype er gratis og kræver kun et kamera til ca. 150 kr. Frands F: AMK mødes ofte på halvvejen i Odense eller holder telefonmøder. Doris: Ydre-gruppen mødes hos mig mandag den 21.januar kl Alle interesserede velkomne. Henrik Ibsensvej 4, 2.th, Frederiksberg. Minna: Vi skal til at ansøge fonde. Det skal være konkrete og dokumenterbare udgifter. Der skal nævnes, at al arbejdet udføres gratis. Frants V: Johan vil lægge et godt ord ind for os til Scharnbergfonden. Bo: Søg Enhedslistens Husfond. Frants V udarbejder en medlemsliste. Herefter snakker vi om FM skal kræve kontingentet eller gratis eller valgfrit. Vi vedtager, at vi forsøger os uden kontingent og at punktet tages op på det næste Årsmøde. 7. Valg af foreningens bestyrelse Der blev opstillet følgende kandidater: Dorte Barfoed Frants Villadsen Frands Frydendal Niels Groth Helge Ratzer blev opstillet som 2.suppleant. Alle blev valgt med applaus. Bestyrelsen konstituerer sig umiddelbart efter dette møde. 8. Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant Minna Skafte Jensen blev valgt som revisor. Pernille Egebak blev valgt som revisorsuppleant.

8 8 9. Eventuelt Niels foreslår, at vi afholder formøder før Bornholm. Emner kunne være: Dødens købmænd / Droner. Ursula kan sælge freds-smykker i teltet. Nils V efterlyser en strategiplan. Vi skal være super målrettede. Afholde møde med en politiker, hvor vi har super argumentation og knivskarp dokumentation. Helge R foreslår, at vi til næste møde inviterer en politiker, f.eks. en forsvarspolitisk ordfører. Jørgen: Sktiseplan med hvornår vi arbejder med f.eks RIKO, så vi har argumenter, så FM kommer ud til folket. Bo: Ang. argumenter: ikke intellektuelle argumenter, vi kan ikke ramme eliten med knivskarpe argumenter, vi skal ramme folkesjælen. F.eks. at soldater = lejesoldater. Frants V: Vi skal ikke være bange for eliten. Vi skal gøre det på vores måde. Vi skal formå at føre bolden over på vores banehalvdel. Niels: Invitere nogen udefra. Ursula: Skal vi arbejde på, at blive anerkendt som NGO? Minna: Invitere politikere til debat på Bornholm. Pernille: Vigtigt med at henvende sig til folket. Doris: Folkesjælen er hjernevasket. Der er masser af gode argumenter i spil allerede, men det nytter ikke meget. Niels: Vi skal være som sjakaler og bide til, når chancen kommer. Frands F: Folk har friheden til at ignorere lange tekster. Danske soldater er gode soldater. Dødsraten er på 100 dræbte fjender for hver dræbt dansk soldat. Dorte: Problemer med at få fat i folkesjælen pga. afstand til krigen. Jørgen: Hellere positivt markere den internationale fredsdag 21.9 end flag på halv stang den 5/9. Tak til alle for et godt og konstruktivt møde. Nyt møde: Lørdag den 9. februar kl Samme sted: Kontakt mellem Mennesker, Godthåbsvej 262, 2720 Vanløse Referent: Frants Villadsen

Referat fra Fællesmøde i fredsministerium.dk 17. marts 2013, kl. 13-17

Referat fra Fællesmøde i fredsministerium.dk 17. marts 2013, kl. 13-17 Referat fra Fællesmøde i fredsministerium.dk 17. marts 2013, kl. 13-17 Til stede: Arne Hansen, Doris Kruckenberg, Frands Frydendal, Frants Villadsen, Helge Larsen, Helge Ratzer, Jørgen Manniche, Klaus

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Tilstede: Lars Jonsson,,,,, Morten Røndum, Margit Friis Fraværende: Michael Colstrup, Lotte Radekop, Søren Carlsen Referent: 1 Velkomst og valg af referent Lars

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer.

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer. Referat af den stiftende generalforsamling af beboerrepræsentationen VESTERLED for beboerne i Vestervang 2A-6B, Roskildevej 185A og 185B og Valby Langgade 258 og 260 mandag den 15. december 2014, kl. 19.30

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Thomas - Christian Ordstyrer søndag: Brian Mia tager sig af referatet under hele mødet. Referat af

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling.

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling. Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Velkommen til vor 17. generalforsamling. Så skal jeg igen stå for formandsberetningen, som jeg også gjorde for 17 år siden, da vi startede med

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Deltagere: Sanna (SANDs sekr., praktikant), René (SANDs sek.), Niels Elbrønd (E- huset, SAND Hovedstaden), Ole Svendsen (SAND Hovedstaden), Michael Høyer (Bornholm),

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Side 20 af 59 Firmanavn Person Tak fordi du deltog i undersøgelse! XV8Q-N1PA-D356 XV8Q-N1PA-D356 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog

Badmintonafdelingens afdelingshåndbog s afdelingshåndbog INDHOLDSFORTEGNELSE: FORORD... 2 PRÆSENTATION AF BESTYRELSEN:... 3 FORRETNINGSORDEN... 4 UNGDOMSAFDELINGEN:... 5 TRÆNERE & HJÆLPETRÆNERE:... 5 TURNERINGS- OG MOTIONISTAFDELINGEN:...

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Formandsberetning 2008

Formandsberetning 2008 Formandsberetning 2008 Jeg har valgt at opbygge formandsberetningen på følgende måde: Tilbageblik på året der gik Bestyrelsens arbejde Udfordringer for fremtiden Afslutning Tilbageblik på året der gik

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17

Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17 1 Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Indledning Enhedslisten- Københavns årsplan beskriver både tilbagevendende og nye arrangementer, som Københavnsbestyrelsen

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i Dato Tirsdag den Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Formand Irene Næstformand Kasser Bestyrelsesmedlem Palle Sekretær Tonny suppleant Palle Punkt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i Juridisk Forening i Aalborg torsdag den 14. januar 2016

Referat af stiftende generalforsamling i Juridisk Forening i Aalborg torsdag den 14. januar 2016 Referat af stiftende generalforsamling i Juridisk Forening i Aalborg torsdag den 14. januar 2016 Den stiftende generalforsamling afholdtes i nævningeretssalen, Retten i Aalborg, Badehusvej 17 med deltagelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014.

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. PRÆSTØ LOKALRÅD. Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. 1. Velkomst ved lokalrådets formand Henny Jørgensen Henny Jørgensen bød velkommen til de over 30 fremmødte

Læs mere

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 Partiforeningens mail: SF-Gladsaxe@live.dk Bestyrelsen: Formand: Poul Reher Jensen Høje Gladsaxe 25, 9. th. 2860 Søborg Poul.R.Jensen@gmail.com Tlf. 20 15 57 97 Kasserer:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Generalforsamling 2014 Formandens beretning

Generalforsamling 2014 Formandens beretning Hvem er I? Hvad vil I? Generalforsamling 2014 Formandens beretning Sådan spurgte Henrik Vinther bestyrelsen, på et møde vi havde inviteret ham til i november. DTLAa har nu eksisteret i 6 år, og vi har

Læs mere

Økonomi: Folkets Hus har en dårlig økonomi lige nu evt. kan overskuddet gå til hjælp.

Økonomi: Folkets Hus har en dårlig økonomi lige nu evt. kan overskuddet gå til hjælp. 1 Folkets Hus Spillefolk Generalforsamling 2006 Ifølge vedtægternes 4 afholdtes generalforsamling med nedenstående dagsorden lørdag den 22. april 2006 kl. 15-18: Referat: 1. Valg af dirigent Asger Ref.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Ad a Dirigent: Palle Referent: Dorthe Stemmeudvalgspersoner: senere, hvis behov Ad b Formandens beretning: godkendt (bilag 1) Ad

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ.

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS 1. NAVN Foreningens navn er ODONTOLOGISK FORENING ÅRHUS (OF). Dens hjemsted er Århus Tandlægeskole og den dertil knyttede SKOLE FOR KLINIKASSISTENTER og TANDPLEJERE

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Referat af Stiftende generalforsamling

Referat af Stiftende generalforsamling Referat af Stiftende generalforsamling Mandag den 18. maj 2015 kl. 18.30 19.30 Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 København Mødezone Tilstede: 11 medlemmer. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk Referat fra generalforsamling i foreningen Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal 10. marts 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN 1 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde søndag d. 9.februar, 13.00 15.00 i Helsingør. REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Peter og Susanne fra ledelsen, Marianne og Torben K fra RRgruppen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

FSK Orientering 05-04-2011

FSK Orientering 05-04-2011 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2011 hos Jan Kristoffersen. Referent: Jan Kristoffersen Dagsorden: 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Meddelelser 4. Afholdte

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 10. april 2013 Regnskab 2012/2013 Budget 2013/2014 Bestyrelsen 2013/2014 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Opgaver. Administration

Opgaver. Administration Referat af GENERALFORSAMLING i Jydsk Naturhistorisk Forening mandag 8. februar 2016 kl. 19-20 på Naturhistorisk Museum i Århus. 1. Valg af dirigent. Eigil Holm blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

Tegn den verden, du vil bo i! Udvalgte tegninger fra deltagere i den landsdækkende tegnekonkurrence GOD OG LÆRERIG FORNØJELSE!

Tegn den verden, du vil bo i! Udvalgte tegninger fra deltagere i den landsdækkende tegnekonkurrence GOD OG LÆRERIG FORNØJELSE! Tegn den verden, du vil bo i! FNs Børnekonvention har fødselsdag den 20. november, og i 2015 fyldte den lange liste med børns rettigheder 26 år. For at fejre den vigtige dag gennemførte folkebibliotekerne

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.).

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.). 13. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 763 Næste uge: 16. december 19. december 20. december 21. december UU-besøg 9.kl. Juleemnedag Dorte fri Juleemnedag Dorte fri Udlejning Baunen

Læs mere

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige.

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige. Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, den 24.juli 2012 kl. 20.15 i foyeren. Til Stede: Kurt, Lars, Helle, Mette, Sven, Janne (pkt. 7) og Finn Afbud: Steen, Peter, Tine,

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere