Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Side 20 af 59 Firmanavn Person Tak fordi du deltog i undersøgelse! XV8Q-N1PA-D356 XV8Q-N1PA-D356 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse?

2 Side 21 af 59 er Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? synes man skulle betale lidt mere så vi bliver serviceret med mad og drikke *XV8Q-N1PA-D356* Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er *XV8Q-N1PA-D356* Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? ja om søndagen Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter?

3 Side 22 af 59 Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? 160 på de to dage Hvor mange kontakter fik I med fra messen? 25 kontakter *XV8Q-N1PA-D356* Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Var din stand stor nok arealmæssigt? *XV8Q-N1PA-D356* Var det en god oplevelse med åbne stande?

4 Side 23 af 59 Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? Helt eminent. Man kommer jo til at kende hinanden rigtig godt *XV8Q-N1PA-D356* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre? synes ikke rigtig jeg kan komme i tanker om noget Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Det vil der absolut være gode chancer for Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) Tror ikke vi som bank er så sæsonpræget som visse andre for så er foråret nok alligevel det bedste Hvad er din samlede oplevelse af messen?

5 Side 24 af 59 Andre kommentarer En rigtig god oplevelse begge dage så intet negativt at sige om det udover den mgl forplejning som jeg gerne betaler for sammen med standens pris. Men bliver lidt irriteret over priserne ude i cafeen *XV8Q-N1PA-D356* Indsendt af: Firmanavn Salling Bank Person Doris Mikkelsen Tak fordi du deltog i undersøgelse! AYYZ-A6XS-2LEN AYYZ-A6XS-2LEN Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål.

6 Side 25 af 59 Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er Fint med fælles område, men Energizonen var ikke relevant for NVH. De fleste gster vil vide: Kan det betale sig at investere i dette eller hint,og hvad kan vi spare? Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? Deltager gerne en anden gang med aktivtetsområde. Vores ønske om samarbejde med virksomheder kan præsenteres på aktivitetsområdet *AYYZ-A6XS-2LEN* Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er *AYYZ-A6XS-2LEN*

7 Side 26 af 59 Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? Der var mange ældre på Messen. Umiddelbart ikke så mange børnefamilier. Ville være mere tiltrukket af boligindretningsfirmaer, byggefirmaer eller lignende. Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? Mange i aktivtetsområdet Hvor mange kontakter fik I med fra messen? ca. 20 fra forældre med opbakning til vores arbejde *AYYZ-A6XS-2LEN* Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Områderne er for små. Det virker indeklemt og publikum mister overblikket. Aktivitetsområdet var perfekt i størrelse og form. Plads til både en snak med forældrene og leg for børnene. Var din stand stor nok arealmæssigt?

8 Side 27 af 59 Se ovenfor *AYYZ-A6XS-2LEN* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) Svært at svare på i 1-5 få eller mange Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? *AYYZ-A6XS-2LEN* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre?

9 Side 28 af 59 Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Nej, men gerne i aktivitëtsområde- også med skattejagt for børn eller lignende Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) Efteråret er OK Hvad er din samlede oplevelse af messen? Andre kommentarer *AYYZ-A6XS-2LEN* Indsendt af: Firmanavn Naturvidenskabernes Hus Person Niels Bo Christensen Tak fordi du deltog i undersøgelse!

10 Side 29 af 59 EPZW-MJXE-47E6 EPZW-MJXE-47E6 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er For lille udstilling, vi skal have noget folk kan kigge på. Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? Invitere folk til en specifik energi messe, 1 dag og kun netværket. *EPZW-MJXE-47E6*

11 Side 30 af 59 Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er Mange folk kommer kun for at kigge, for få har konkrete planer med. Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? Der var for mange osere. Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? Den øvrige messe var for tam til at lokke det rigtige publikum til, der var for få som havde konkrete planer. *EPZW-MJXE-47E6* Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? Hvor mange kontakter fik I med fra messen? 5-8. Dog mest fra kunder som vi kendte i forvejen.

12 Side 31 af 59 Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Standen skal indrette så folk ikke kun kan løbe hurtigt rundt, de skal ledes mere rundt. Var din stand stor nok arealmæssigt? Der skulle gøres noget mere ud af at koordinere firmaerne imellem, hvilke energirigtige ting de kunne tage med. *EPZW-MJXE-47E6* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) Der var for få, det er de fysiske ting som får folk til at stoppe op. Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen?

13 Side 32 af 59 *EPZW-MJXE-47E6* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre? Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Så skal det være en udstilling kun for energi netværket, og så hellere 200 personer som er kommet efter det, end som oser forbi. Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) Marts Hvad er din samlede oplevelse af messen? Andre kommentarer

14 Side 33 af 59 *EPZW-MJXE-47E6* Indsendt af: Firmanavn HS Tømrer & Snedkerfirma Person Henrik Søgaard Tak fordi du deltog i undersøgelse! EKHH-WTZ9-A7E6 EKHH-WTZ9-A7E6 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse?

15 Side 34 af 59 er Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? *EKHH-WTZ9-A7E6* Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er *EKHH-WTZ9-A7E6* Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter?

16 Side 35 af 59 *EKHH-WTZ9-A7E6* Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? Hvor mange kontakter fik I med fra messen? *EKHH-WTZ9-A7E6* Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Var din stand stor nok arealmæssigt?

17 Side 36 af 59 *EKHH-WTZ9-A7E6* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) lidt flere gimmicks kunne evt. lokke folk til - evt. i de store midt-zone, som ikke rigtigt trak folk til. Det kunne være forskellige ting, folk kan prøve der ikke specifikt er koblet til bestemte udstillere men mere retter sig mod personer og husstandes energiforbrug Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? Det er begrænset hvor meget jeg gjorde ud af at netværke *EKHH-WTZ9-A7E6* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre?

18 Side 37 af 59 Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? ja, gerne Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) Hvad er din samlede oplevelse af messen? Andre kommentarer *EKHH-WTZ9-A7E6* Indsendt af: Firmanavn Energitjenesten Person Søren Tak fordi du deltog i undersøgelse!

19 Side 38 af 59 U75S-2SRF-4856 U75S-2SRF-4856 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er Der var for meget krammermarket over halvdelen af messen Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? *U75S-2SRF-4856*

20 Side 39 af 59 Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er *U75S-2SRF-4856* Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? Få

21 Side 40 af 59 Hvor mange kontakter fik I med fra messen? Seks syv stykke der kunne blive til noget. *U75S-2SRF-4856* Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Var din stand stor nok arealmæssigt? *U75S-2SRF-4856* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst)

22 Side 41 af 59 Det kunne være en god ide med flere ting på udstillingen, da dette ville give mere blikfang Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? *U75S-2SRF-4856* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre? Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) Forår Hvad er din samlede oplevelse af messen?

23 Side 42 af 59 Andre kommentarer *U75S-2SRF-4856* Indsendt af: Firmanavn Expo Byg Person Martin Håkansson Tak fordi du deltog i undersøgelse! YU53-89RW-435J YU53-89RW-435J Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål.

24 Side 43 af 59 Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er For meget husflid og for lidt bolig, dvs. de besøgende var ikke tilstrækkeligt fokuserede påenergi Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? Messen afholdt om foråret ligger bedre for bolig og have. *YU53-89RW-435J* Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Den omtalte synergi mellem udstillerne på scenen var yderst begrænset Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er Færre henvendelser end om foråret. *YU53-89RW-435J* Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen?

25 Side 44 af 59 Ikke så fokuserede på energi, som ved forårsmessen Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? 20, hvoraf mange var negative henvendelser vedr geotermiprojektet Hvor mange kontakter fik I med fra messen? 1 konkret 4-5 der måske vendet tilbage *YU53-89RW-435J* Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Det var blevet lovet siddegrupper på fællesområdet. det var der ikke, dvs. der var slet ikke muligehd for at sidde ned for udstillerne i de 7½ time vi var der. Træls Var din stand stor nok arealmæssigt?

26 Side 45 af 59 nej *YU53-89RW-435J* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? Vi kendte en del af udstillerne i forvejen, men fællesskabet gav ingen brugbare nye kontakter - så det er for meget at kalde det netværk og fællesskab *YU53-89RW-435J* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre?

27 Side 46 af 59 Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Tror ikke Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) forår Hvad er din samlede oplevelse af messen? Andre kommentarer *YU53-89RW-435J* Indsendt af: Firmanavn Viborg Fkernvarme Person Poul Tak fordi du deltog i undersøgelse!

28 Side 47 af 59 P729-35UM-DQE5 P729-35UM-DQE5 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er Det fik vi for lidt ud af Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? Der skal være produkter med folk kan se og røre ved *P729-35UM-DQE5*

29 Side 48 af 59 Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? Der kommer alt for osere på den type messer Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? Dem der havde interresse og? var OK *P729-35UM-DQE5* Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? Max 7 Hvor mange kontakter fik I med fra messen? Det ved men ikke før bagefetr Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé?

30 Side 49 af 59 Nej der skal laves nogle øer med produkter hvis vi skal med igen Var din stand stor nok arealmæssigt? *P729-35UM-DQE5* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen?

31 Side 50 af 59 *P729-35UM-DQE5* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre? Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Måske under andre forhold Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) Hvis det skal være i Tinghallen er det forårsmessen Hvad er din samlede oplevelse af messen? Andre kommentarer *P729-35UM-DQE5*

32 Side 51 af 59 Indsendt af: Firmanavn HMN Naturgas Person Niels Erik Pedersen Tak fordi du deltog i undersøgelse! 7DRU-SKGY-4875 Distributionsform Papir Brevfletning 7DRU-SKGY-4875 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen!

33 Side 52 af 59 Flemming Sørensen ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er for få gæster/kunder med interesse Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? der skal være bedre samarbejde os i mellem, som oprindelig lagt op til, for lidt at se for forbrugerne *7DRU-SKGY-4875* Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er hyggeligt samværd med "nabostandene", for lidt samarbejde, vi var kun fokuseret på vores eget og ikke i hele løsninger Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er samme opfattelse fra forbrugerne, som havde vi egen stand. Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? nej

34 Side 53 af 59 Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? nogle vidste hvad de ville andre skulle bare have en kuglepen. *7DRU-SKGY-4875* Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? det ved jeg ikke Hvor mange kontakter fik I med fra messen? 2 Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Jeg ved ikke rigtigt. Fællesarealet blev ikke rigtigt brugt af os. Havde vi kunne vist noget på fællesarealet havde det været bedre. Måske kunne vi få leverandøre til at "spytte" i kassen, når deres produkter vises. Var din stand stor nok arealmæssigt? fint til et par "træk ud slides". Og vise vores navn. *7DRU-SKGY-4875* Var det en god oplevelse med åbne stande?

35 Side 54 af 59 fint nok, også for at signalere at vi kan arbejde sammen. Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) ja helt klart for få ting. Det er kedlig som forbruger Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? for lidt fællesskab Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre? har jeg vist uddybet tidligere Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? måske *7DRU-SKGY-4875* Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) forår Hvad er din samlede oplevelse af messen? ikke meget med boligmesse alt for meget med bælter mm Andre kommentarer

36 Side 55 af 59 Indsendt af: Firmanavn Fly Larsen VVS Person Elsebeth Fly Larsen *7DRU-SKGY-4875* Tak fordi du deltog i undersøgelse! KQYS-RGCJ-KQ51 KQYS-RGCJ-KQ51 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge videre på. Jeg håber, at du vil besvare spørgsmålene i nedenstående spørgeskema, netop for at vi kan opsamle erfaringer. Skriv gerne i tekstfelterne, såfremt du har noget at tilføje under de enkelte spørgsmål. Derfor vil jeg bede dig bruge 5 minutter på at udfylde dette skema. På forhånd tak for hjælpen! Flemming Sørensen

37 Side 56 af 59 ENERGInetværk Viborg Hvordan var din oplevelse med Energi-Zonen afholdt sammen med en Bolig- og fritidsmesse? er Har du forslag til anden form for gennemførelse af messe? Vi burde måske have lavet en form for events på nogle aftalte tidspunkter *KQYS-RGCJ-KQ51* Hvordan var din oplevelse som udstiller sammen med ENERGInetværket Viborg? er Hvordan var din oplevelse af at der var mere fokus på vejledning og rådgivning af de besøgende? er *KQYS-RGCJ-KQ51* Var det de "rigtige" besøgende der kom på messen? Der var mange ældre borgere. Ville gerne have fat i yngre målgrupper

38 Side 57 af 59 Var de besøgende målrettede nok, vidste de hvad de gik efter? Hvor mange henvendelser fik I cirka på messens 2 dage? Hvor mange kontakter fik I med fra messen? 160 *KQYS-RGCJ-KQ51* Er de mindre og ens standarealer med tilhørende fællesområde en god idé? Var din stand stor nok arealmæssigt?

39 Side 58 af 59 *KQYS-RGCJ-KQ51* Var det en god oplevelse med åbne stande? Var der for få eller for mange fysiske produkter i Energi-Zonen? (5 er bedst) Hvordan var din oplevelse med netværk og fællesskab i Energi- Zonen? *KQYS-RGCJ-KQ51* Var der mangler eller forhold i Energi-Zonen, der kunne være bedre? se tidligere i skemaet Vil I deltage som udstiller i Energi-Zonen en anden gang? Ja

40 Side 59 af 59 Hvornår på året er det bedst for jer at deltage på messe (skriv måned - gerne 2 forslag) ingen præferencer Hvad er din samlede oplevelse af messen? Andre kommentarer Indsendt af: Firmanavn Viborg Kommune Person Anita Hallgreen *KQYS-RGCJ-KQ51* Tak fordi du deltog i undersøgelse!

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug

1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug 1. Spørgeskemaundersøgelse om Blå Kors Genbrug I Blå Kors Genbrug vil vi gøre, hvad vi kan for at give vores kunder den bedste service. Vi vil gerne være på forkant, så vi kan imødekomme nye behov hos

Læs mere

Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder

Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder Instruktion til interviewerne på spørgeskemaundersøgelsen af voksne beboere i de udsatte boligområder 1 1. Indledning Det overordnede mål for spørgeskema-interviewene

Læs mere

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.corerespondentpri...

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.corerespondentpri... Side 1 af 22 Navn Adresse Postnr By Side 2 af 22 Undersøgelse i Fremtidens Parcelhus Kære beboer i Fremtidens Parcelhus, Vi er glade for, at du vil hjælpe os ved at udfylde spørgeskemaet. Hvis du svare

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015. Analyse, HR og Udvikling

Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015. Analyse, HR og Udvikling Brugertilfredshedshed i hjemmeplejen 2015 Analyse, HR og Udvikling Baggrund og metode...2 Svarprocent...2 Hvem har svaret?...2 Personlig hjælp...3 Praktisk hjælp...3 Madservice...4 Praktiske forhold omkring

Læs mere

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Bilag I Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 Kursiv: Indikerer, der er lagt ekstra

Læs mere

Spørgsmål til forældrene samt forældrenes svar til forældremødet d. 28/10.-2015

Spørgsmål til forældrene samt forældrenes svar til forældremødet d. 28/10.-2015 1. Spørgsmål til forældrene samt forældrenes svar til forældremødet d. 28/10.-2015 Konflikter er en del af det at være forældre og barn altså menneske Det er OK at sige: NEJ! Det er OK at sige: det bestemmer

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Quick ringeguide til jobkonsulenter Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Generelle råd til samtalen Vær godt forberedt Halvér dit taletempo Tal tydeligt med entusiasme og

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Interview med seks af de unge der skal flytte på Sedenhuse i november. Af Ole Dan Jensen og Stig Sørensen, fagkonsulenter i H&P, juni 2009. Gitte Nø., David, Nynne,

Læs mere

Dig og din familie. Skoleår 2011/2012 - Sct Hans Skole, Odense C. Side 1 af 37

Dig og din familie. Skoleår 2011/2012 - Sct Hans Skole, Odense C. Side 1 af 37 Dig og din familie Side 1 af 37 Side 2 af 37 Trivsel og sundhed Side 3 af 37 Side 4 af 37 Sundhed i dagligdagen Side 5 af 37 Din fritid Side 6 af 37 Side 7 af 37 Side 8 af 37 Mad og drikke Side 9 af 37

Læs mere

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19

Eksempel Beboerdemokrati. Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Eksempel Beboerdemokrati Domea Besvarelsesprocent: xx Antal besvarelser: 19 Er du 47,37 42,11 Mand Kvinde 2 Hvor gammel er du? 27,78 11,11 5,56 11,11 11,11 11,11 22,22 18-29 år 30-39 år 40-49 år 50-59

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK UNDERVISNINGSMATERIALE HVERDAGENS HELTE Lærervejledning og pædagogisk vejledning til Hverdagens helte 4 - om autisme Et undervisningsmateriale

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 BV.1: [LAUNCH]

DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 BV.1: [LAUNCH] BV.1: [LAUNCH] BV.2: [TARGET_GROUP] Nr.4: Hvorfor fik i ikke jeres primære mål opfyldt? For få besøgende Der var for få deltagere rundt på standene til at det fik effekt. Kun få af alle deltagere nåede

Læs mere

brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne

brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne Lyt til brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne Vælg brevet, hvis du vil have opmærksomhed det kan noget særligt Der er forskel på oplevelsen af at få et brev i hænderne og se en på skærmen. Brevet

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne opnå? DIT MÅL Hvor vil du placere dit mål på en skala fra 1-10? SKALA SKALA FORSKEL FORSKEL Hvorfor er du ikke allerede i mål? HVORFOR Skal dine overbevisninger ændres?

Læs mere

2 ud af 10 oplever desuden, at der er flere børn med alle på fire nævnte kendetegn end for 2 år siden.

2 ud af 10 oplever desuden, at der er flere børn med alle på fire nævnte kendetegn end for 2 år siden. 18. juni 2014 Uro blandt børn FOA har i perioden 21. til 31. marts 2014 gennemført en undersøgelse om uro blandt børn i dagpleje, vuggestue og børnehave. De omtalte spørgsmål i dette notat var en del af

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Det er en dejlig dag i Paradisparken, og solen skinner. Magnus er tidligt oppe og har fuld fart på. Han har fået en ny spændende ide: Han vil tælle

Det er en dejlig dag i Paradisparken, og solen skinner. Magnus er tidligt oppe og har fuld fart på. Han har fået en ny spændende ide: Han vil tælle Region Hovedstaden Det er en dejlig dag i Paradisparken, og solen skinner. Magnus er tidligt oppe og har fuld fart på. Han har fået en ny spændende ide: Han vil tælle alting. Myggen er taget med, selv

Læs mere

ALKOHOL Undervisningsmateriale til mellemtrinnet

ALKOHOL Undervisningsmateriale til mellemtrinnet ALKOHOL Undervisningsmateriale til mellemtrinnet Flere af øvelserne knytter sig til tegnefilmen om alkohol. Vi anbefaler derfor, at klassen sammen ser tegnefilmen og supplerer med de interviewfilm, som

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Ind i Musikken en kort undersøgelse omkring skolens musikalske miljø og lyd generelt på Ollerup Efterskole. I forbindelse med årets selvevaluering har vi

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Vi håber, du har nydt din ferie, og at du vil hjælpe os med at udvikle vores feriehjælpsprogram ved at udfylde følgende skema.

Vi håber, du har nydt din ferie, og at du vil hjælpe os med at udvikle vores feriehjælpsprogram ved at udfylde følgende skema. Kære feriegæst Vi håber, du har nydt din ferie, og at du vil hjælpe os med at udvikle vores feriehjælpsprogram ved at udfylde følgende skema. Oplysningerne behandles anonymt og har til formål at give Arbejdsmarkedets

Læs mere

Håndtering af stof- og drikketrang

Håndtering af stof- og drikketrang Recke & Hesse 2003 Kapitel 5 Håndtering af stof- og drikketrang Værd at vide om stof- og drikketrang Stoftrang kommer sjældent af sig selv. Den opstår altid i forbindelse med et bestemt udløsningssignal

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

MAD-SVIN-ERI. 1 sund 2 3 4 5 6 7 8 9 10 usund 1 GUS

MAD-SVIN-ERI. 1 sund 2 3 4 5 6 7 8 9 10 usund 1 GUS MAD-SVIN-ERI Hvad vi skal lave er nu er at vi skal være mad detektiver, vi skal undersøge hvor sund eller usund mad er. Du vil sikkert blive overrasket. 1. Hvad tror du er sund og usund mad? Du har nu

Læs mere

Fredensborg gæstelokale

Fredensborg gæstelokale Fredensborg gæstelokale Dagplejens karakteristika bibeholdes i det daglige Fra projektets start ønskede dagplejerne, at gæstelokalet skulle ligge i deres legestue, hvilket blev imødekommet. Det kan konstateres,

Læs mere

Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5

Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5 Samtaleredskab - kompetencekort Redskab 5 Formål Kortene kan bruges til at starte en fælles drøftelse om hinandens arbejdsområder og udviklingsønsker, gennem at give indblik i, hvad der optager ens kollegaer

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

DANSKERNES HOLDNING TIL DØDEN

DANSKERNES HOLDNING TIL DØDEN DANSKERNES HOLDNING TIL DØDEN - En befolkningsundersøgelse gennemført af Userneed for Børn, Unge & Sorg Børn, Unge & Sorg, Rådgivnings- og forskningscenter Juni 2015 INDHOLD Baggrund... 3 Konklusioner...

Læs mere

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia 8.A, Esbjerg Real Skole 2.gennemskrivning, september 2008. Scene 1 Bedste veninder mandag. (VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng)

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

BIT-evaluering efteråret 2013

BIT-evaluering efteråret 2013 BIT-evaluering efteråret 13 Spørgeskemaundersøgelsen Som en del af BIT-projektet på Randers HF & VUC har vi bedt de deltagende kursister om at besvare et spørgeskema, der blandt andet afdækker kursisternes:

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015 Nr. 77 8. årgang

Nyhedsbrev september 2015 Nr. 77 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev september 2015 Nr. 77 8. årgang Længslen efter at komme til at køre med tog i klubben har antaget nye højder, hvilket har resulteret i, at medlemmerne nu

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen

Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen August 2014 Indledning og baggrund Sundhed og Omsorg har på baggrund af en målsætning fra dialogbaserede

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om ulighed i Danmark

Det siger FOAs medlemmer om ulighed i Danmark 8. august 2014 Det siger FOAs medlemmer om ulighed i Danmark FOA har i perioden 9.-19. maj 2014 udført en undersøgelse om medlemmernes holdninger til ulighed i Danmark. Undersøgelsen blev udført via forbundets

Læs mere

For at køre tilskudsrunden mere brugbar og have større mulighed for at kunne få pengene brugt vil jeg forslå 2 ændringer:

For at køre tilskudsrunden mere brugbar og have større mulighed for at kunne få pengene brugt vil jeg forslå 2 ændringer: Kære Natur Erhverv Hermed bemærkninger til høring af Bekendtgørelse om randzoner: For øjeblikket er der meget stille hos maskinhandlere. Der er dårlige betingelser på alle fronter i landbruget for tiden

Læs mere

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Oktober 2015 5. info Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Hvordan sorterer din nabo? Kære beboer i Lærkeparken Vores pilotprojekt Affald er ressourcer, der skal genanvendes er stadig godt i

Læs mere

Inklusionsundersøgelsen

Inklusionsundersøgelsen Inklusionsundersøgelsen 2015 Randers Lærerforening har i perioden fra den 6. november 2015 til den 20. november 2015 gennemført den årlige inklusionsundersøgelse. Der er udsendt mail til kredsens medlemmer

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

Vingsted Hotel & Konferencecenter

Vingsted Hotel & Konferencecenter R U T L U B K, 6 T 1 0 Æ 2 R D ID I T I R F OG EN G N I TILL S D U E CH N A R r æt s d i å e re p d j e b edar m e d eden l r o F og råde m o r kultu t Tirsdag 31. maj 2016 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

KOMMENTARRAPPORT. Farsø Efterskole, Eftersk. ved Risgårde Bredning Vesthimmerlands Kommune (Privatskoler) Termometeret

KOMMENTARRAPPORT. Farsø Efterskole, Eftersk. ved Risgårde Bredning Vesthimmerlands Kommune (Privatskoler) Termometeret KOMMENTARRAPPORT Farsø Efterskole, Eftersk. ved Risgårde Bredning Vesthimmerlands Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Kommentarrapporten viser de kommentarer, som eleverne har skrevet ved

Læs mere

Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse

Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse Vanen tro er der igen i år et boom af skilsmisser efter julen. Skilsmisseraad.dk oplever ifølge skilsmissecoach og stifter Mette Haulund

Læs mere

Det svære liv i en sportstaske

Det svære liv i en sportstaske Det svære liv i en sportstaske Konference: "Når man skal dele ansvaret for et barn Christiansborg, den 31. marts 2011 Formand Peter Albæk, Børns Vilkår Hvordan deler man et barn? Svært at bo to steder

Læs mere

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i.

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i. Til Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 03.07.2014 Tak for tilsendte mail og referat. Samt også radio/nyhederne. I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

Vejledning til svømmere/forældre

Vejledning til svømmere/forældre Sponsor-event 2016 Vejledning til svømmere/forældre Hvorfor afholdes Sponsor-event: Formålet med Sponsor-event er: - At samle penge ind til klubben, så vi kan fortsætte udviklingen i Horsens Svømmeklub

Læs mere

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her:

Linket viser jer frem til billedet nedenfor, her skal du blot skrive jeres brugernavn og adgangskode. Indtast din adgangskode her: Brugervejledning til håndtering af respondenter til MUS i SurveyXact Indledning Denne manual beskriver, hvordan SurveyXact kan anvendes til forberedelse af MUS. Der tages udgangspunkt i handlinger, den

Læs mere

Evaluering Opland Netværkssted

Evaluering Opland Netværkssted Evaluering Opland Netværkssted November 2015 1 Indholdsfortegnelse Indhold Evalueringsrapportens struktur... 3 Intro til spørgeskemaundersøgelsen... 3 Antal brugere gennem Oplands første år... 3 Evaluering

Læs mere

Energiforbedringer i eksisterende bygninger

Energiforbedringer i eksisterende bygninger Energiforbedringer i eksisterende bygninger Elselskabernes indsats - Muligheder og barrierer Bygge- og Anlægssektorens miljøklub Fyn 24. Maj 2007 Konsulent Dorte Lindholm Dansk Energi Indhold Energispareaftalen

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK UNDERVISNINGSMATERIALE FIRE FILM OM AUTISME Lærervejledning og pædagogisk vejledning til Hverdagens helte 1 - om autisme Et undervisningsmateriale

Læs mere

OPDAG. bibliotekerne i Odense. Bibliotekstilbud til 0.-10. klasse 2015/16

OPDAG. bibliotekerne i Odense. Bibliotekstilbud til 0.-10. klasse 2015/16 OPDAG bibliotekerne i Odense Bibliotekstilbud til 0.-10. klasse 2015/16 www.odensebib.dk OPDAG biblioteket Kære lærer Vi vil gerne invitere dig og dine elever indenfor på bibliotekerne i Odense. Hvert

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

Et klasselokale er fyldt med elever der sidder og kigger op mod tavlen. En lærer går rundt oppe ved tavlen og stopper pludselig op.

Et klasselokale er fyldt med elever der sidder og kigger op mod tavlen. En lærer går rundt oppe ved tavlen og stopper pludselig op. 1. INT. KLASSLOKALE - DAG Et klasselokale er fyldt med elever der sidder og kigger op mod tavlen. En lærer går rundt oppe ved tavlen og stopper pludselig op. LÆRER Søren. Vil du venligst læse op fra side

Læs mere

Det bekymrer os økonomisk set i 2009 - sådan vil vi gøre - fokus på lejere og boligejere

Det bekymrer os økonomisk set i 2009 - sådan vil vi gøre - fokus på lejere og boligejere Sida 1 Det bekymrer os økonomisk set i 2009 - sådan vil vi gøre - fokus på lejere og boligejere Baseret på en undersøgelse fra Synovate for Nordea Ann Lehmann Erichsen Forbrugerøkonom 12. januar 2009 1

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Afsluttende spørgeskema

Afsluttende spørgeskema BRU-2 Afsluttende spørgeskema for undersøgelsen Livskvalitet og Brystkræft Arbejdsmedicinsk Klinik Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61 7400 Herning BR-Slut GENERELT HELBRED OG VELBEFINDENDE SIDE

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006

Gæste-dagplejen D a g p lejen Odder Ko Brugerundersøgelse 2006 Gæste-dagplejen Dagplejen Odder Kommune Brugerundersøgelse 2006 Undersøgelsen af gæstedagplejeordningen er sat i gang på initiativ af bestyrelsen Odder Kommunale Dagpleje og er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Interview med paramediciner Dino Pedersen

Interview med paramediciner Dino Pedersen Interview med paramediciner Dino Pedersen Dato: 1. november 2011 Interview: Så kan vi lige starte med dit navn, så? Paramediciner: Mit navn det er Dino Pedersen. Interviewer: Pedersen? Paramediciner: Dino

Læs mere

BLIV VEN MED DIG SELV

BLIV VEN MED DIG SELV Marianne Bunch BLIV VEN MED DIG SELV - en vej ud af stress, depression og angst HISTORIA Bliv ven med dig selv - en vej ud af stress, depression og angst Bliv ven med dig selv Copyright Marianne Bunch

Læs mere

ALKOHOL Undervisningsmateriale til indskolingen

ALKOHOL Undervisningsmateriale til indskolingen ALKOHOL Undervisningsmateriale til indskolingen Flere af øvelserne knytter sig til tegnefilmen om alkohol. Vi anbefaler derfor, at klassen sammen ser tegnefilmen og supplerer med de interviewfilm, som

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

1. Velkommen til FDA s 27. generalforsamling her hos Ally Cats i Viborg.

1. Velkommen til FDA s 27. generalforsamling her hos Ally Cats i Viborg. Formandens beretning. FDA s Generalforsamling 23. januar 2016 1. Velkommen til FDA s 27. generalforsamling her hos Ally Cats i Viborg. 2. Den siddende bestyrelse: Dennis, formand Henrik, næstformand Erik,

Læs mere

Virksomhedsnavn Totalrapport

Virksomhedsnavn Totalrapport Virksomhedsnavn Totalrapport Antal besvarelser: 124 Denne rapport indeholder besvarelser for 124 respondenter og undersøgelsen har en svarprocent på 0%. Undersøgelsen blev gennemført i perioden 04-09-2014-10-10-2014.

Læs mere

Jeg tror vi alle sammen ved, at ham her - Buster lærte os, at nørder og rødhårede drenge er følsomme små helte.

Jeg tror vi alle sammen ved, at ham her - Buster lærte os, at nørder og rødhårede drenge er følsomme små helte. Jeg hedder Signe Lindkvist. Jeg har arbejdet med Børne-tv & Radio i ca. 20 år for store børn og små til både DR og på Tv2. I dag vil jeg prøve at svare på hvornår dansk børne-tv og børnefilm har betydning

Læs mere

Familiens liv og hverdag år 1900 Vælg selv opgaver. Skoletjenesten, Arbejdermuseet

Familiens liv og hverdag år 1900 Vælg selv opgaver. Skoletjenesten, Arbejdermuseet Familiens liv og hverdag år 1900 Vælg selv opgaver Skoletjenesten, Arbejdermuseet Se godt på billedet på side 2. Billedet hedder Bønder i hovedstaden" og er malet af Erik Henningsen i 1887. Vælg en af

Læs mere

Vær ærlig overfor dig selv nu. Det her er din chance for at ændre livets tilstand.

Vær ærlig overfor dig selv nu. Det her er din chance for at ændre livets tilstand. Livshjulet? Livshjulet er et stykke selvudviklingsværktøj som har eksisteret i mange, mange år. Livshjulet er et meget simpelt stykke værktøj, som kan give dig en god ide om, hvordan dit liv fungerer lige

Læs mere

Jeg tror, at efter- og videreuddannelse kommer til at spille en central rolle i moderne fagforeninger i de kommende år.

Jeg tror, at efter- og videreuddannelse kommer til at spille en central rolle i moderne fagforeninger i de kommende år. Jeg tror, at efter- og videreuddannelse kommer til at spille en central rolle i moderne fagforeninger i de kommende år. Jeg tør påstå, at medlemmernes udvikling i endnu højere grad end nu vil være omdrejningspunkt

Læs mere