Det primære driftsunderskud for perioden blev på 80,4 mio. kr. (underskud på 96,7 mio. kr. i samme periode i 2009).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det primære driftsunderskud for perioden blev på 80,4 mio. kr. (underskud på 96,7 mio. kr. i samme periode i 2009)."

Transkript

1 Side 1 af 17 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 28. april 2010 Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts Det primære driftsunderskud for perioden blev på 80,4 mio. kr. (underskud på 96,7 mio. kr. i samme periode i ). Selskabets kapitalberedskab udgjorde 907,3 mio. kr. pr. 31. marts 2010 (550,7 mio. kr. pr. 31. marts ) bestående primært af højlikvide obligationer med kort løbetid og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere. Finansielle nettoindtægter var positive og udgjorde 11,1 mio. kr., og kapitalberedskabet var herudover også positivt påvirket af 27,1 mio. kr. i provenu som følge af warrantudnyttelse. Vigtige begivenheder og aktiviteter i 1. kvartal 2010 og den efterfølgende periode: Huntexil (pridopidine) Huntingtons sygdom NeuroSearch har i dag meddelt, at videre evaluering af data fra MermaiHD-studiet, et stort europæisk fase II studie omfattende 437 patienter med Huntingtons sygdom, viser at signifikansværdien for studiets primære endpoint, den modificerede Motor Score (mms) på p= 0,042 ikke mødte det prædefinerede signifikansniveau på p< 0,025. Efter en klinisk relevant justering for CAGn ses en p-værdi på < 0,02 som tidligere meddelt. Den reviderede statistiske konklusion relaterer sig alene til det primære endpoint, og de statistiske resultater, der er rapporteret for andre endpoints, er uændrede. Overordnet bekræfter resultaterne fra studiet stoffets unikke og klinisk relevante effekt og gode sikkerhedsprofil. Top-line-resultaterne fra MermaiHD-studiet, der blev meddelt i februar, viste en signifikant forbedring af Huntington-patienternes motorisk formåen efter seks måneders behandling, og herunder sås positiv effekt på både de frivillige bevægelser, dystoni og øjenbevægelser. Yderligere resultater fra MermaiHD-studiet understøtter, at Huntexil kan have en sygdomsmodificerende effekt, hvilket har dannet basis for indsendelsen af yderligere patentansøgninger på produktet. Indrullering til HART-studiet, det nordamerikanske fase II-studie, vil blive fuldført 30. april 2010 med i alt ca. 220 patienter. De første resultater fra studiet forventes i 2. halvår Der er indrulleret i alt 353 patienter til det igangværende 26 uger lange åbne MermaiHD-forlængelsesstudie. De første resultater fra studiet forventes i 2. halvår 2010.

2 Side 2 af 17 Der er interesse for "compassionate use"-programmet for patienter, der har afsluttet MermaiHD-studiet, fra samtlige af de otte europæiske lande, der har medvirket, og fortsat adgang til individuel behandling med Huntexil er nu godkendt i seks lande. Tesofensine Fedme FDA har godkendt igangsættelsen af et klinisk fase III-program og herunder også anvendelsen af sibutramine som aktiv komparator, og dermed er NeuroSearch i stand til at påbegynde pivotale (registreringsunderstøttende) studier med tesofensine. Ledelsen har imidlertid besluttet at revurdere udviklingsstrategien i betragtning af den nye konkurrencemæssige og regulatoriske situation, som er under opståen inden for medicinsk behandling af fedme som konsekvens af EMA's tilbagetrækning af markedsføringstilladelsen for sibutramine i Europa samt en forventet FDA-høring vedrørende produktet senere på året. En revideret produktprofil for tesofensine og en tilpasset fase III-plan vil blive præsenteret for de amerikanske sundhedsmyndigheder senere på året med sigte på at etablere de optimale rammer for et konkurrencedygtigt udviklingsprogram for produktet inden for vægtkontrol. Den reviderede udviklingsplan forudsætter samtidig opstart af flere fase III-studier, og det er derfor blevet besluttet at starte det pivotale program, når en kommerciel partner er blevet valgt. Det er ledelsens vurdering, at FDA-godkendelse af den nye produktprofil og den reviderede udviklingsplan er afgørende i forhold til at sikre en attraktiv partneraftale. ACR343 Skizofreni NeuroSearch er i gang med at færdiggøre planlægningen af og forberedelserne til de kliniske fase II-studier med ACR343 som tillægsbehandling til antipsykotika til behandling af skizofreni. ACR325 Dyskinesier i Parkinsons sygdom Sideløbende med det igangværende fase Ib-studie planlægger NeuroSearch et fase II-effektstudie (Proof of Concept) med ACR325 som en ny form for behandling af L- Dopa-inducerede dyskinesier inden for Parkinsons sygdom. Studiet forventes igangsat i 2. halvår Forsknings- og udviklingsalliancer med Lilly, Janssen og GSK Samarbejdet med Lilly og Janssen forløber tilfredsstillende og forventes at føre til udvælgelsen af nye udviklingskandidater i løbet af GSK har meddelt en betydelig refokusering af selskabets forskningsmæssige aktiviteter væk fra psykiatriske lidelser. GSK vil fortsætte udviklingsaktiviteter, der er i klinisk fase, men forventer ikke at udnytte sine tidlige optioner til stofferne under alliancen. I det omfang, det er muligt, vil disse stoffer i overensstemmelse med og til støtte af selskabets strategiske fokusering blive videreudviklet inden for sygdomsområder, hvor NeuroSearch selv kan stå for udviklingen helt frem til markedsregistrering, eller indgå i samarbejde med andre partnere.

3 Side 3 af 17 NeuroSearch fastholder sine finansielle forventninger for hele 2010 med et forventet underskud før finansielle poster og andre kapitalandele i størrelsesordenen 400 mio. kr. I forbindelse med offentliggørelsen af delårsrapporten for 1. kvartal 2010 udtalte Flemming Pedersen, adm. direktør i NeuroSearch: I forlængelse af de positive resultater, vi har opnået i Huntexil -programmet, har det vores højeste prioritet at sikre, at produktet færdigudvikles og bringes frem til markedet og patienterne så hurtigt som muligt. Endvidere ser vi i kølvandet på Huntexil nu etableringen af en helt ny klasse af lægemidler, der forventes at føre til nye udviklingsmæssige tiltag inden for en række CNS-sygdomme, hvor der er et stort udækket medicinsk behov. Vi har samtidigt fokus på at re-positionere tesofensine i forhold til den nye markedsmæssige og regulatoriske situation, som tegner sig inden for fedmebehandling, og hvor vi ser et fortsat markant og stigende behov for nye effektive behandlingsmuligheder." Flemming Pedersen Adm. direktør Kontaktpersoner: Flemming Pedersen, adm. direktør, telefon: eller Hanne Leth Hillman, Vice President, Director of Investor Relations & Corporate Communications, telefon: eller Telefonkonference: NeuroSearch afholder i dag kl en telefonkonference, hvor delårsrapporten for 1. kvartal 2010 vil blive gennemgået. Adm. direktør Flemming Pedersen, Vice President og CFO Anita Milland samt Vice President og Director of IR & Capital Market Relations Hanne Leth Hillman vil deltage på konferencen. Telefonkonferencen vil blive afholdt på engelsk og med adgang via følgende telefonnumre: UK og internationalt , US og Danmark Delårsrapporten vil også blive præsenteret på selskabets ordinære generalforsamling, der afholdes i dag kl. 16 på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg. Om NeuroSearch Virksomhedsprofil NeuroSearch (NEUR) er et skandinavisk biofarmaceutisk selskab noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Selskabets kerneforretning dækker udvikling af nye lægemidler baseret på en bred og veletableret forskningsplatform med fokus på ionkanaler og sygdomme i centralnervesystemet (CNS). En betydelig del af aktiviteterne er partnerfinansieret via strategiske alliancer med Eli Lilly og Janssen samt et licenssamarbejde med Abbott. Selskabets produktpipeline omfatter otte kliniske (fase I-III) udviklingsprogrammer: Huntexil (pridopidine) mod Huntingtons sygdom (fase III), tesofensine mod fedme (fase III), ABT-894 mod ADHD (fase II) i samarbejde med Abbott, ACR343 mod skizofreni (klar til fase II), ACR325 mod dyskinesier i Parkinsons sygdom (fase Ib), ABT-560 mod kognitive dysfunktioner (fase I) i samarbejde med Abbott, NSD-788 mod angst/depression (fase I) og NSD-721 mod socialfobi (fase I). NeuroSearch har desuden en bred portefølje af prækliniske lægemiddelkandidater samt kapitalandele i flere biotekvirksomheder.

4 Side 4 af 17 LEDELSESRAPPORT Pipelinen af lægemiddelkandidater NeuroSearch-pipelinen omfatter otte nye produkter i klinisk udvikling (fase I-III), alle udsprunget af vores egen lægemiddelforskning. Huntexil Huntingtons sygdom: I fase III Huntexil er en dopaminerg stabilisator, som NeuroSearch har i fase III-udvikling som en ny behandling af Huntingtons sygdom; en arveligt betinget og dødelig sygdom i centralnervesystemet. Sygdommen medfører et bredt spektrum af alvorlige motoriske, kognitive og psykiatriske symptomer, og der eksisterer endnu ingen effektiv form for behandling. NeuroSearch ejer globale kommercielle rettigheder til Huntexil, som har "orphan drug"- status både hos FDA og EMA. Opløftende "top-line"-resultater fra fase III MermaiHD-studiet I februar 2010 rapporterede NeuroSearch positive "top-line"-resultater fra MemaiHDstudiet; et randomiseret, dobbelt-blindet og placebokontrolleret fase III-studie udført på 32 centre i otte europæiske lande og omfattende i alt 437 Huntington-patienter. Resultaterne viste, at 26 ugers behandling med Huntexil (45 mg to gange dagligt) fører til en klinisk relevant forbedring af Huntington-patienternes motoriske formåen målt på både det primære endpoint, den modificerede motorskala (mms) og den totale motorskala (TMS). Der blev vist gunstig effekt på både frivillige og ufrivillige bevægelsessymptomer, herunder en signifikant forbedring af dystoni og øjenbevægelser. NeuroSearch har nu gennemført en videre evaluering og analyse af data fra MermaiHDstudiet, hvilket har resulteret i en revideret statistisk vurdering vedrørende det primære endpoint. Den tidligere kommunikerede signifikansværdi på p< 0,02 er baseret på en klinisk relevant baseline justering for forskelle i patienternes genetiske disponering for Huntingtons sygdom; det vil sige antallet af CAG gentagelser (CAGn) i den

5 Side 5 af 17 sygdomsfremkaldende gensekvens. Denne justering blev anset for at være klinisk vigtig og nødvendig for at sikre en mere præcis og meningsfyldt repræsentation af data. Eftersom justeringen for individuelle forskelle i patienternes CAGn var beskrevet i studieprotokollen på forhånd som en sensitivitetsanalyse og ikke som en del af den primære analyse, er den statistiske konklusion blevet revurderet. Revurderingen viser en formel p-værdi på 0,042 for det primære endpoint, mms med indikation af, at det prædefinerede 0,025 signifikanskrav (Bonferroni-justering), som anført i studieprotokollen ikke er mødt. Eftersom justeringer for CAGn anbefales som udgangspunkt for analyse af kliniske resultater inden for Huntingtons sygdom, vil NeuroSearch inkludere den CAGn baserede analyse i de MermaiHD resultater, der vil blive præsenteret for regulatoriske sundhedsmyndigheder. Den yderligere dataevaluering bekræfter generelt konsistensen i og soliditeten af studieresultaterne og understøtter det overordnet positive kliniske udkomme af MermaiHD studiet, inklusive følgende positive resultater: Huntexil viser større behandlingseffekt i patienter med et højere CAGn-score (anses generelt som surrogatmarkør for progressionshastighed og sygdomsprognose) De signifikante forbedringer, der er observeret på mms kan primært tilskrives en positiv effekt på patienternes finmotorik, gang og balance Positive effekter blev også observeret i visse kognitive og funktionelle domæner Hos patienter med en høj CAGn-score kunne måles signifikant forbedringer på skalaen for uafhængighed I studiet udviste Huntexil også en meget god sikkerhedsprofil og viste ingen behandlingsmæssige ulemper i form af en forværring af andre sygdomstegn og - symptomer. Den videre dataanalyse fra MermaiHD-studiet har endvidere vist tidlige tegn på sygdomsmodificerende egenskaber ved lægemidlet, og NeuroSearch har efterfølgende indsendt yderligere en patentansøgning på stoffet. Igangværende aktiviteter under udviklingsprogrammet Ud over MermaiHD-studiet omfatter udviklingsprogrammet for Huntexil også HARTstudiet, der er et 12 uger langt multicenter fase IIb-studie, der gennemføres i Nordamerika. Studiets endpoint er det samme som for MermaiHD-studiet, og der er planlagt en metaanalyse af 12-ugers resultaterne fra begge studier. Indrulleringen til HART-studiet vil blive fuldendt 30. april 2010 med forventet ca. 220 patienter indrulleret. De første resultater fra studiet forventes at foreligge i 2. halvår Behandling med Huntexil pågår fortsat under et 26-ugers åbent MermaiHDforlængelsesstudie, der primært har til formål at evaluere stoffets sikkerhedsprofil over længere tid. I alt 353 patienter er indrulleret i studiet, og de sidste patienter forventes at afslutte den fulde 12-måneders behandlingsperiode i maj Resultater fra studiet forventes at foreligge i 2. halvår I indledte NeuroSearch et "compassionate use"-program for at sikre de Huntingtonpatienter, der har afsluttet behandlingen i MermaiHD-forlængelsesstudiet, fortsat adgang til Huntexil. Der er interesse fra samtlige otte europæiske lande, som har medvirket i MermaiHD-studiet, for at deltage i programmet, og fortsat behandling er nu godkendt af myndighederne i seks af landene.

6 Side 6 af 17 Regulatorisk proces og forberedelse af kommercielle aktiviteter Kombinerede data fra MermaiHD-studiet, inklusiv det åbne forlængelsesstudie, og fra det nordamerikanske HART-studie vil være tilgængelige i 2. halvår 2010 og vil, såfremt resultaterne understøtter det, danne basis for ansøgninger om markedsregistrering i såvel Europa som Nordamerika. Så snart alle dataanalyser fra MermaiHD-studiet foreligger, vil NeuroSearch på basis af resultaterne og sideløbende med færdiggørelsen af HART-studiet og af det åbne forlængelsesstudie, indlede dialog med regulatoriske myndigheder for at drøfte det videre forløb frem til markedsregistrering af Huntexil. Det er selskabets primære strategi at fastholde alle kommercielle rettigheder til Huntexil og selv forestå markedsføring og salg af produktet. Tesofensine Fedme: Klar til fase III Tesofensine har vist stærke vægtreducerende egenskaber og en god sikkerhedsprofil i fase II, og NeuroSearch har forberedt produktet til den videre fase III-udvikling. Fedme og overvægt repræsenterer et område med et stort udækket medicinsk behov, men de senere år har markedet for medicinsk behandling af fedme oplevet flere alvorlige tilbageslag. Dette til trods er det ledelsens overbevisning, at markedet byder på meget attraktive kommercielle muligheder, og at tesofensine har en unik og meget konkurrencedygtig profil som et nyt lægemiddel til behandling af fedme. Resultaterne fra TIPO-1 (offentliggjort i The Lancet i november 2008) omfattende 203 overvægtige patienter, viste, at seks måneders behandling med tesofensine førte til et vægttab på ca. 12% (ca. 10% efter justering for placebo-effekt). Den kombinerede kliniske sikkerhedsdatabase fra 25 studier med tesofensine indeholder data fra mere end personer. Revideret udviklings- og regulatorisk strategi Medio blev den omfattende fase II-datapakke for tesofensine og den pivotale fase IIIudviklingsplan drøftet med og godkendt af FDA. Efterfølgende opnåede NeuroSearch primo 2010 FDA-godkendelse af protokollen for det første fase III-studie, inklusiv anvendelsen af sibutramine (markedsført som Reductil/Meridia) som aktiv komparator. Til trods for den regulatoriske accept fra FDA har ledelsen besluttet at revidere fase IIIplanen for tesofensine som en konsekvens af EMA's beslutning om at tilbagetrække markedsregistreringen af sibutramine i Europa. Revisionen har til formål at sikre en tilpasning til den nye konkurrencemæssige og regulatoriske situation, der er i sigte som en konsekvens af dels EMA's beslutning dels en forventet FDA-høring vedrørende produktet senere på året. Der er taget beslutning om en revideret udviklingsmæssig og regulatorisk strategi, og herunder at definere en ny målsætning for en produktmæssig profil for tesofensine. Den tilpassede fase III-plan vil blive præsenteret for FDA senere på året med sigte på at sætte de bedst mulige rammer for et konkurrencedygtigt udviklingsprogram for tesofensine inden for vægtkontrol og sikre en selektiv kommerciel profilering af produktet. Denne reviderede udviklingsplan forudsætter samtidig opstart af flere fase III-studier, og det er derfor blevet besluttet at opstart af det pivotale program vil finde sted, når NeuroSearch har valgt en kommerciel partner. Det er ledelsens vurdering, at en godkendelse fra FDA af den reviderede produktprofil og udviklingsplan er afgørende i forhold til at sikre indgåelse af en attraktiv partneraftale.

7 Side 7 af 17 NeuroSearch forbereder også en dialog med de europæiske sundhedsmyndigheder for at drøfte den udviklingsmæssige og regulatoriske vej for tesofensine. ABT-894 ADHD: I klinisk fase II i samarbejde med Abbott ABT-894 er en α4β2-subtypespecifik nikotinreceptoragonist, som Abbott evaluerer i fase II til behandling af ADHD. Et fase II-studie i voksne med ADHD er færdiggjort med positive resultater, som demonstrer, at behandling med ABT-894 har givet signifikant forbedring af sygdomssymptomerne, og at stoffet var sikkert og generelt veltolereret. Med henblik på at indlede et fase II-studie i børn, der lider af ADHD, har Abbott arbejdet på at optimere formuleringen af stoffet og indledt forberedende kliniske studier. Disse forberedende studier forløber planmæssigt. ABT-894 blev identificeret og udvalgt under et tidligere forskningssamarbejde mellem NeuroSearch og Abbott inden for neuronale nikotinreceptorer (NNR). I henhold til aftalen er Abbott ansvarlig for og finansierer al klinisk udvikling, produktion og markedsføring i relation til samtlige produkter, der stammer fra samarbejdet, og NeuroSearch er berettiget til milepælsbetalinger og royaltybetalinger fra det globale salg af ABT-894. ACR343 Skizofreni: I klinisk fase I NeuroSearch planlægger indledningen af et fase II-studie i 2. halvår 2010 med henblik på at udvikle ACR343 til behandling til ikke-kontrollerede symptomer i skizofrene patienter i behandling med antipsykotika. ACR343 er en dopaminerg stabilisator, som har vist potentiale inden for behandlingen af en række psykiatriske og neurologiske sygdomme. Især har denne lægemiddelkandidat vist effekt i adskillige prækliniske modeller, der repræsenterer primære sygdomstræk forbundet med skizofreni. Endvidere har et andet stof fra samme lægemiddelklasse vist effekt som tillægsbehandling i et mindre placebokontrolleret studie omfattende skizofrenipatienter med vedvarende ubehandlede symptomer. Det planlagte kliniske studie med ACR343 er et 12-ugers randomiseret, placebokontrolleret klinisk studie, der har til formål at vise, at ACR343 er en effektiv og sikker terapeutisk option for skizofrenipatienter, der kun opnår delvis respons efter behandling med nuværende antipsykotiske midler. Mindst 30% af alle skizofrenipatienter opnår kun delvis symptomrespons med eksisterende behandling, og muligheden for nye antipsykotiske midler, der både tåles bedre og har bedre effekt, vil give et bedre perspektiv for langtidsbehandlingen af skizofrenipatienter. Baseret på stoffets farmakologiske profil forventes ACR343 at kunne mindske ikkekontrollerede sygdomssymptomer og uden at medføre motoriske bivirkninger eller vægtforøgelse. ACR325 L-Dopa-inducerede dyskinesier i Parkinsons sygdom: I klinisk fase I I overensstemmelse med målet om at opbygge en pipeline af specialistlægemidler til behandling af CNS-sygdomme evaluerer NeuroSearch ACR325 i et fase Ibtolerabilitetsstudie med henblik på at udvikle stoffet som en bedre behandling af L-Dopainducerede dyskinesier i Parkinsons sygdom. Parallelt med Ib-studiet planlægger NeuroSearch et fase II-effektstudie med ACR325 med forventet opstart i 2. halvår 2010.

8 Side 8 af 17 ABT-560 Kognitive dysfunktioner: I fase klinisk fase I i samarbejde med Abbott Ligesom ABT-894 er ABT-560 er en α4β2-subtypeselektiv nikotinreceptoragonist, der stammer fra det tidligere forskningssamarbejde med Abbott. Abbott har evalueret ABT-560 i fase I-studier og planlægger fortsat udvikling af denne lægemiddelkandidat til behandling af kognitive forstyrrelser relateret til adskillige CNS-sygdomme, bl.a. Alzheimers sygdom, skizofreni og depression. NSD-788 Depression/angst: I klinisk fase I NSD-788 er en monoaminreuptakehæmmer, som NeuroSearch har evalueret i fase I- studier, herunder i et studie til belysning af stoffets virkningsmekanisme (Proof of Mechanism). Resultater fra disse studier viser, at NSD-788 har en god sikkerhedsprofil i raske frivillige forsøgspersoner og en unik virkningsprofil, idet stoffet virker på både det serotonerge og det dopaminerge neurotransmittersystem i hjernen med kun ringe indvirkning på det noradrenerge system. Indvirkning på det noradrenerge transmittersystem menes at være årsagen til visse problematiske psykiatriske bivirkninger, der kan forekomme ved behandling med nogle af de antidepressive lægemidler, der anvendes i dag. NeuroSearch evaluerer den fortsatte kliniske udvikling af NSD-788 rettet mod behandling af behandlingsresistent depression. NSD-721 Socialfobi: I klinisk fase I NSD-721 er den første lægemiddelkandidat fra selskabets omfattende program inden for selektive GABA-receptormodulatorer med potentiale som angstreducerende lægemidler uden benzodiazepinernes uønskede bivirkninger. Foreløbige resultater fra det igangværende fase I-studie viser, at stoffet er sikkert og veltolereret. NSD-721 ligger inden for udviklingsalliancen med GSK, men som følge af GSK's ændrede strategi indenfor det psykiatriske område, har de valgt ikke at udnytte optionen på NSD- 721-programmet. NeuroSearch overvejer nu den videre udvikling af NSD-721 med fokus på specialistindikationer, hvor selskabet har ressourcerne til at forestå udviklingen hele vejen frem til og gennem registrering. Tilknyttede virksomheder og andre kapitalandele Pr. 31. marts 2010 havde NeuroSearch ejerandele i følgende virksomheder: NeuroSearch Sweden AB (100%), NsExplorer A/S (100%), Poseidon Pharmaceuticals A/S (100%), Sophion Bioscience A/S (30,1%), NsGene A/S (26,8%), ZGene A/S (20,9%) og Atonomics A/S (18,8%). NeuroSearch Sweden AB er beliggende i Sverige. Alle øvrige tilknyttede selskaber er beliggende i Danmark. Organisation NeuroSearch har hovedsæde i Ballerup og har i alt 234 medarbejdere pr. 31. marts Med virkning fra i dag er NeuroSearch blevet enige med Dr. Dieter Meier om, at han fratræder sin stilling som Executive Vice President og klinisk direktør i selskabet. Dr. Meiers ansvarsområder vil blive varetaget af interne kræfter, indtil en permanent efterfølger er fundet.

9 Side 9 af 17 REGNSKABSBERETNING Delårsrapporten for 1. kvartal 2010 aflægges i overensstemmelse med IAS 34 som godkendt af EU og yderligere danske oplysningskrav til delårsrapporter for børsnoterede selskaber. Den anvendte regnskabspraksis er i overensstemmelse med den, der er anvendt i Årsrapport. Årsrapporten indeholder den fulde beskrivelse af anvendt regnskabspraksis. Der er ikke foretaget revision eller review af delårsrapporten. Det regnskabsmæssige resultat af primær drift blev et underskud på 80,4 mio. kr. (underskud på 96,7 mio. kr. i samme periode ). Det regnskabsmæssige resultat efter skat blev et underskud på 56,9 mio. kr. (underskud på 90,5 mio. kr. i samme periode ). Kapitalberedskabet udgjorde 907,3 mio. kr. pr. 31. marts 2010 (550,7 mio. kr. pr. 31. marts ), og består primært af højlikvide obligationer med kort løbetid og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere. Omsætningen i perioden 1. januar til 31. marts 2010 på 17,5 mio. kr. (8,5 mio. kr. i samme periode ) udgjordes primært af indtægter fra samarbejdsaftalerne med Lilly og Janssen, der indregnes over aftalernes løbetid. De samlede omkostninger udgjorde 97,9 mio. kr. (105,2 mio. kr. i samme periode ). I de samlede omkostninger indgår en beregnet regnskabsmæssig værdi på 1,6 mio. kr. (3,9 mio. kr. i samme periode ) fra warrants, der blev tildelt i perioden 2007 til. Regnskabsposten har ingen likviditetsvirkning. Udviklingsomkostningerne var 45,0 mio. kr., hvilket er på samme niveau som i 1. kvartal. Omkring halvdelen af udviklingsomkostningerne i 1. kvartal 2010 vedrører aktiviteter relateret til færdiggørelse af udviklingsprogrammet med Huntexil, mens den anden halvdel primært vedrører klargøring af tesofensine til fase III, og ACR343 samt ACR325 til fase II. Forskningsomkostninger udgjorde 43,9 mio. kr. (56,3 mio. kr. i samme periode ). Administrationsomkostninger var på niveau med samme periode sidste år. Øvrige finansielle poster blev en nettoindtægt på 11,1 mio. kr. (3,7 mio. kr. i samme periode ). I denne post indgår renteudgifter på lån i selskabets ejendom med 2,1 mio. kr. (2,3 mio. kr. i samme periode ). Det finansielle element af betinget vederlæggelse vedrørende NeuroSearch Sweden AB har påvirket denne post negativt med 3,1 mio. kr. (1,0 mio. kr. i samme periode ). Det finansielle element af betinget vederlæggelse har ingen likviditetsvirkning. Den positive indtægt under øvrige finansielle poster skyldes primært en positiv udvikling i renteindtægter på værdipapirer. I 1. kvartal 2010 anskaffede koncernen materielle og immaterielle anlægsaktiver for i alt 3,2 mio. kr. (5,9 mio. kr. i samme periode ). I marts 2010 har NeuroSearch udvidet aktiekapitalen med udstedelse af i alt nye aktier a nominelt 20 kr. pr. aktie til en pris af 156,04 kr. pr. aktie som følge af udnyttelse af warrants udstedt til bestyrelse, direktion og øvrige medarbejdere i Kapital-forhøjelsen tilførte NeuroSearch et nettoprovenu på i alt 27,1 mio. kr. Selskabets samlede nominelle aktiekapital ultimo marts 2010 udgjorde kr. fordelt på aktier a nominelt 20 kr. og svarende til stemmer. NeuroSearch ejer stk. egne aktier, svarende til 1,08% af den totale udestående aktiekapital. I første kvartal af 2010 har NeuroSearch investeret 1,8 mio. kr. i associerede virksomheder (1,8 mio. kr. i samme periode ). For 2010 forventer NeuroSearch et underskud før finansielle poster og andre resultatandele i størrelsesordenen 400 mio. kr. NeuroSearch forventer et fortsat højt

10 Side 10 af 17 aktivitetsniveau inden for udviklingen og kommercialiseringen af Huntexil, og et øget aktivitetsniveau for øvrige programmer i pipelinen. Forskningsaktiviteterne forventes på niveau med og hovedsagligt relateret til programmer omfattet af samarbejdsaftaler med eksterne partnere.

11 Side 11 af 17 HOVED- OG NØGLETAL (mio. kr. ) 1. kvt (3 mdr.) KONCERN 1.kvt. (3 mdr.) (12 mdr.) Resultatopgørelse: Omsætning 17,5 8,5 84,6 Forskningsomkostninger 43,9 56,3 217,0 Udviklingsomkostninger 45,0 39,5 184,6 Resultat af primær drift (80,4) (96,7) (355,8) Finansielle poster 8,7 (2,4) 24,6 Resultat før skat (71,8) (99,1) (331,2) Periodens resultat (56,9) (90,5) (287,1) Periodens totalindkomst (35,4) (92,3) (276,9) Balance: Aktiver i alt 1.639, , ,0 Likvider, værdipapirer og kapitalandele 767,3** 505,2 808,5 Egenkapital 1.167,1 844, ,8 Investering i materielle anlægsaktiver 2,4 5,9 19,8 Nøgletal (kr.): Indtjening pr. aktie* (2,28) (5,69) (16,39) Udvandet indtjening pr. aktie (2,28) (5,69) (16,39) Indre værdi 41,88 51,88 48,15 Børskurs, ultimo 169,0 69,5 77,0 Børskurs/indre værdi 4,0 1,34 1,6 Antal medarbejdere, gns * Pr. aktie a nom. 20 kr. ** Inklusive uudnyttede kreditter og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere udgør det samlede kapitalberedskab 907,3 mio. kr. Nøgletallene er beregnet i henhold til Anbefalinger og Nøgletal fra Den Danske Finansanalytikerforening.

12 Side 12 af 17 OPGØRELSE OVER SAMLEDE INDREGNEDE INDTÆGTER OG OMKOSTNINGER (mio. kr.) Resultatopgørelse: 1. kvt (3 mdr.) KONCERN 1. kvt. (3 mdr.) (12 mdr.) Omsætning 17,5 8,5 84,6 Forskningsomkostninger 43,9 56,3 217,0 Udviklingsomkostninger 45,0 39,5 184,6 Administrationsomkostninger 9,0 9,4 38,8 Omkostninger i alt 97,9 105,2 440,4 Resultat af primær drift (80,4) (96,7) (355,8) Resultat af kapitalinteresser i associerede virksomheder (2,4) (6,0) (13,1) Gevinst, tab og nedskrivning ved salg af finansielle aktiver disponible for salg ,4 Øvrige finansielle poster, netto 11,1 3,7 24,3 Skat 14,8 8,5 44,1 Periodens resultat (56,9) (90,5) (287,1) Totalindkomstopgørelse: Periodens resultat (56,9) (90,5) (287,1) Anden totalindskomst: Dagsværdiregulering af finansielle aktiver disponible for salg - (1,7) (5,3) Dagsværdiregulering af sikringsinstrumenter (1,5) - (0,9) Valutakursregulering af nettoinv. i udenlandsk dattervirksomhed 28,2 0,3 22,0 Dagsværdiregulering af afdækning af nettoinv. i udenlandsk dattervirksomhed (5,2) (0,4) (5,6) Anden totalindkomst 21,5 (1,8) 10,2 Total indkomst i alt (35,4) (92,3) (276,9) Indtjening pr. aktie (EPS) (2,28) (5,69) (16,39) Udvandet indtjening pr. aktie (2,28) (5,69) (16,39)

13 Side 13 af 17 SAMMENDRAGET BALANCE Balance KONCERN (mio. kr.) 31. marts marts 31. december Immaterielle anlægsaktiver 642,5 559,6 592,9 Materielle anlægsaktiver 203,4 204,0 204,3 Finansielle anlægsaktiver 6,0 5,9 6,2 Tilgodehavender 20,2 11,0 18,1 Likvider og værdipapirer 767,3 505,2 808,5 Aktiver i alt 1.639, , ,0 Egenkapital 1.167,1 844, ,8 Langfristede forpligtelser 172,8 264,5 237,0 Kortfristede forpligtelser 299,5 176,9 219,2 Passiver i alt 1.639, , ,0 SAMMENDRAGET PENGESTRØMSOPGØRELSE Pengestrømsopgørelse (mio. kr.) 1. kvt (3 mdr.) KONCERN 1. kvt. (3 mdr.) (12 mdr.) Pengestrømme fra driftsaktivitet (74,7) (34,1) (241,4) Pengestrømme fra investeringsaktivitet 62,4 54,3 (586,1) Pengestrømme fra finansieringsaktivitet 28,1 101,9 612,8 Nettopengestrømme 15,8 122,1 (214,6) Urealiseret gevinst/(tab) på værdipapirer 10,3 (11,5) 6,1 Periodens ændring i likvider, netto 26,1 110,6 (208,6) Likvider primo 28,7 237,1 237,1 Kursregulering af likvider 0,2 0 0,2 Likvider ultimo 55,0 347,7 28,7 Værdipapirer, ultimo 712,3 141,1 779,7 Andre finansielle aktiver disponible for salg, ultimo - 11,5 - Andre kapitalreserver*, ultimo 140,0 50,4 159,2 Kapitalberedskab, ultimo 907,3 550,7 967,6 * Andre kapitalreserver vedrører uudnyttede kreditter og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere. For en yderligere specifikation af Likvider og Værdipapirer pr. 31. marts 2010 henvises der til note 2 og 3.

14 Side 14 af 17 EGENKAPITALUDVIKLING 2010 KONCERN (mio. kr.) Aktiekapital Overkurs ved emission Reserve for valutakursregulering Andre reserver Overført resultat I alt Egenkapital 1. januar ,6 0 (35,1) (0,9) 722, ,8 Totalindkomst for perioden ,0 (1,5) (56,9) (35,4) Fortegningsretsemission Medarbejderoptionsordninger 3,5 23, ,6 28,7 Overførsel - (23,6) ,6 0 Egenkapital 31. marts ,1 0 (12,1) (2,4) 690, ,1 - KONCERN (mio. kr.) Aktiekapital Overkurs ved emission Reserve for valutakursregulering Andre reserver Overført resultat I alt Egenkapital 1. januar 314,9 0 (51,5) 5,3 575,5 844,2 Totalindkomst for perioden - - (0,1) (1,7) (90,5) (92,3) Fortegningsretsemission 10,6 77, ,5 Medarbejderoptionsordninger ,9 3,9 Overførsel - (77,9) ,9 0 Egenkapital 31. marts 325,5 0 (51,6) 3,6 566,8 844,3

15 Side 15 af 17 NOTER 1. Regnskabsmæssige skøn og estimater Ved aflæggelse af delårsrapport i overensstemmelse med IAS 34 er det nødvendigt at foretage regnskabsmæssige skøn og vurderinger, som påvirker de præsenterede aktiver, passiver og omkostninger. Estimater gennemgås løbende. De foretagne estimater er udarbejdet på grundlag af de historiske resultater og forskellige andre forudsætninger, som NeuroSearch vurderer, er rimelige under de givne forhold. De faktiske resultater kan dog afvige væsentligt fra disse estimater. Principperne for de foretagne regnskabsmæssige skøn og estimater i delårsrapporten er uændret i forhold til dem, der blev anvendt i forbindelse med Årsrapport. Principperne er beskrevet i note 1 til Årsrapport (side 64). 2. Likvider Likvider kan specificeres således: (mio. kr.) 31. marts marts 31. december Pengemarkedskonti 55,0 93,2 28,7 Aftaleindskud - 250,6 - Deponeringskonti vedr. byggeri - 3,9 - Likvider ultimo 55,0 347,7 28,7 NeuroSearch udsættes for kreditrisici på indestående i pengeinstitutter. Den maksimale kreditrisiko svarer til den regnskabsmæssige værdi. Der vurderes ikke at være kreditrisici forbundet med likvide beholdninger, da modparten er Nordea og Danske Bank, der er omfattet af den midlertidige danske statsgaranti. 3. Værdipapirer Værdipapirer kan specificeres således: (mio. kr.) 31. marts marts 31. december Danske realkreditobligationer 712,3 78,1 779,7 Investeringsforeninger - 63,0 - Værdipapirer ultimo 712,3 141,1 779,7

16 Side 16 af Egne aktier (1.000 kr.) Antal aktier Nominel Værdi Andel af aktiekapital Markedsværdi mio. kr. 1. januar ,09 20,5 Køb Salg Regulering - - (0,01) 24,4 Egne aktier pr. 31. marts ,08 44,9 Erhvervelsen af egne aktier er en del af selskabets aktietilbagekøbsprogram, der blev igangsat i maj med det formål at afdække eventuelle fremtidige milepælsbetalinger til sælgerne af Carlsson Research, som NeuroSearch A/S købte i 2006.

17 Side 17 af 17 LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelse og direktion har dags dato behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts Delårsrapporten, der ikke er revideret eller reviewet af selskabets revisor, aflægges i overensstemmelse med den internationale regnskabsstandard IAS 34 som godkendt af EU og yderligere danske oplysningskrav til delårsrapporter for børsnoterede selskaber. Vi anser den valgte regnskabspraksis for hensigtsmæssig og den samlede præsentation af delårsregnskabet for dækkende, således at delårsregnskabet giver et retvisende billede af koncernens aktiver og passiver, den finansielle stilling samt resultat og pengestrømme for perioden 1. januar 31. marts Det er endvidere vores opfattelse, at ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse af udviklingen i koncernens aktiviteter og økonomiske forhold, periodens resultat og af koncernens finansielle stilling som helhed og en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som koncernen står overfor. Ballerup, den 28. april 2010 Direktion Flemming Pedersen Adm. direktør Bestyrelse Thomas Hofman-Bang Formand Allan Andersen Torbjörn Bjerke Anders Ullman Ian Talmage Torben Skov Lars Siim Madsen Mads Peder Gersdorff Korsgaard

Selskabsmeddelelse 31. august 2015

Selskabsmeddelelse 31. august 2015 Side 1 af 9 Selskabsmeddelelse 31. august 2015 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 3 mio.kr. i første halvår 2015 (underskud på 10 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2013 og opdatering på selskabets aktiviteter NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et underskud fra primær drift på fortsættende

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2017

Selskabsmeddelelse 31. august 2017 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 2,3 mio.kr. i første halvår 2017 (underskud på 1,4 mio.kr. i samme periode ). Det regnskabsmæssige

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2016

Selskabsmeddelelse 31. august 2016 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse 31. august 2016 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 1,4 mio.kr. i første halvår 2016 (underskud på 3,0 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Delårsrapport for perioden januar-september 2013 Selskabsmeddelelse 12.11.2013 NeuroSearch A/S Delårsrapport for perioden januar september 2013 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et

Læs mere

Tesofensine fedme: Bekræftelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, af et End of Phase II-møde og med en mødedato i 2. kvartal 2009.

Tesofensine fedme: Bekræftelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, af et End of Phase II-møde og med en mødedato i 2. kvartal 2009. Side 1 af 13 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2009. Det regnskabsmæssige

Læs mere

NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2010

NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2010 Side 1 af 16 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 25. august 2010 Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 13 Selskabsmeddelelse 27.04.2011 NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2011. Det regnskabsmæssige

Læs mere

Pipelinen af lægemiddelkandidater Samlet set har udviklingen i selskabets pipeline af lægemiddelkandidater været særdeles tilfredsstillende.

Pipelinen af lægemiddelkandidater Samlet set har udviklingen i selskabets pipeline af lægemiddelkandidater været særdeles tilfredsstillende. Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 26. August 2009 - Bestyrelsen i NeuroSearch har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009.

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse 29.08.2013 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et overskud af primær drift på 13 mio.kr. i andet kvartal 2013 (underskud på 408 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse 30. august 2018

Selskabsmeddelelse 30. august 2018 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse 30. august 2018 NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 2,8 mio.kr. i første halvår 2018 (underskud på 2,3 mio.kr. i samme periode ). Det

Læs mere

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011 Ordinær generalforsamling, Dirigent Bestyrelsen har udpeget advokat Marianne Philip som dirigent på generalforsamlingen 2 Agenda 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2.

Læs mere

NeuroSearch A/S Delårsrapport, 3. kvartal 2010

NeuroSearch A/S Delårsrapport, 3. kvartal 2010 Side 1 af 16 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport, 3. kvartal 2010 København, 18. november 2010 Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 21. Selskabsmeddelelse. NeuroSearch A/S Årsregnskabsmeddelelse 2009

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 21. Selskabsmeddelelse. NeuroSearch A/S Årsregnskabsmeddelelse 2009 Side 1 af 21 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Årsregnskabsmeddelelse 2009 Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt den reviderede årsrapport for 2009. I 2009 realiserede NeuroSearch-koncernen

Læs mere

videreudvikle produktporteføljen optimalt, herunder påbegynde fase III-udvikling med tesofensine til behandling af fedme

videreudvikle produktporteføljen optimalt, herunder påbegynde fase III-udvikling med tesofensine til behandling af fedme Side 1 af 19 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 16. november 2009 - Bestyrelsen i NeuroSearch (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september

Læs mere

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018).

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018). Selskabsmeddelelse nr. 20-19 Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 28.02.2012 NeuroSearch offentliggør selskabets årsrapport for 2011 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede i 2011 et underskud fra primær drift vedrørende de fortsættende

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. maj 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. februar 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. oktober 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2011 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. maj 2012 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2018

Delårsrapport for 1. halvår 2018 16. august 2018 Meddelelse nr. 15, 2018 Delårsrapport for 1. halvår 2018 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2018. Delårsrapporten

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 25. februar 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2015

Delårsrapport for 3. kvartal 2015 12.11.15 Meddelelse nr. 30, 2015 Delårsrapport for 3. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2015.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2015

Delårsrapport for 1. kvartal 2015 13.05.15 Meddelelse nr. 10, 2015 Delårsrapport for 1. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2015. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 17. maj 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor:

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor: Til OMX Nordic Exchange Copenhagen og pressen Meddelelse nr. 25/ Regnskabsmeddelelse for de første 9 måneder af Resumé: I de første 9 måneder af realiserede Pharmexa-koncernen omsætning og andre driftsindtægter

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2011 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2012

Delårsrapport for 1. halvår 2012 27.08.12 Meddelelse nr. 18, 2012 Delårsrapport for 1. halvår 2012 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2012. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 9. februar 2010 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. februar 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Opgørelse af indregnede indtægter og omkostninger

Opgørelse af indregnede indtægter og omkostninger Regnskab 3. kvartal 2009 Resultatopgørelse 2009 2008 2009 2008 2008 3. kvartal 3. kvartal 1.-3. kvt. 1.-3. kvt. Helår Nettoomsætning 3.264 2.810 9.921 8.629 11.282 Produktionsomkostninger 519 433 1.629

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Virksomhedspræsentation. Proinvestor-biotekaften, 9. september 2010

Virksomhedspræsentation. Proinvestor-biotekaften, 9. september 2010 Virksomhedspræsentation Proinvestor-biotekaften, 9. september 2010 Fremadrettede udsagn Denne præsentation indeholder visse fremadrettede udsagn vedrørende virksomhedens aktiviteter og forretning, og der

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2015 Lavere ordrebeholdning ved indgangen til året har påvirket

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2017 Aarhus, 28. februar 2017 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Bestyrelsen

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Meddelelse nr. 07/2019 København, d. 24. april 2019 Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2010

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2010 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 20. maj 2010 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport 1. januar 30. juni Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019

Delårsrapport 1. januar 30. juni Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019 Blue Vision A/S Delårsrapport 1. januar 30. juni 2019 Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019 CVR-nr. 26 79 14 13 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 3 Selskabsmeddelelse nr. 10 af

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 18. Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2011

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 18. Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2011 Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse 25.08.2011 NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar 2011 til 30. juni 2011. Det

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 31. marts 2013: Udviklingen i SKAKO Vibration er fortsat positiv

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 24. maj 2016 Selskabsmeddelelse nr. 06/2016. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 24. maj 2016 Selskabsmeddelelse nr. 06/2016. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 24. maj 2016 Selskabsmeddelelse nr. 06/2016 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2016 SKAKO fastholder forventningerne til året Resultatet

Læs mere

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 CARLSBERG FINANS A/S Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 Delårsrapport 30. juni 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 15/2016

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 15/2016 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 15/2016 Delårsrapport for SKAKO A/S for perioden 1. - 3. kvartal 2016 Vi fastholder forventningerne til

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. juni 2013 Udviklingen i SKAKO Vibration er positiv,

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2014

Delårsrapport for 1. kvartal 2014 19.05.14 Meddelelse nr. 11, 2014 Delårsrapport for 1. kvartal 2014 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2014. Delårsrapporten

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Faaborg, den 28. oktober 2010 Selskabsmeddelelse nr. 17/2010 Resume Stigende ordreindgang og forbedret

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. kvartal Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 29. maj 2012 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2012.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 29. maj 2012 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2012. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2012 Tivoli, den 29. maj 2012 Delårsrapport for perioden

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. august 2016 Selskabsmeddelelse nr. 10/2016

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. august 2016 Selskabsmeddelelse nr. 10/2016 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. august 2016 Selskabsmeddelelse nr. 10/2016 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. halvår 2016 SKAKO A/S realiserede i 1. halvår 2016 et resultat

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. juni 2012: Omsætningsvækst og positivt resultat i SKAKO

Læs mere

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008.

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008. OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 København K Hellerup den 29. august 2008 ' fondsbørsmeddelelse nr. 7 / 2008 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2008 Hermed følger delårsrapport

Læs mere

1. kvartalsrapport for Dantax A/S

1. kvartalsrapport for Dantax A/S 1. kvartalsrapport for Dantax A/S 36591528 25. oktober 2017 Per Mogensen Dirigent Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Indsendelsesoplysninger...3 Ledelsespåtegning...4 Resultatopgørelse 1. juli

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K c/o Equinor A/S Frederiksgade 21, 1. sal DK- 1265 København K Telefon: +45 77 88 60 44 Fax: +45 77 88 60 45 www.dkti.dk info@dkti.dk

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2012

Delårsrapport for 1. kvartal 2012 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 3 2012 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1/10-31/

Delårsrapport for perioden 1/10-31/ 1/10 NASDAQ OMX København A/S Nicolaj Plads 6 Postboks 1040 1007 København K Åbyhøj 25.2.2011 Ref.: JSZ/til Bestyrelsen for Per Aarsleff A/S har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2010, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2010, hvorfra følgende kan fremhæves: DK TREND INVEST A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Toldbodgade 53 DK- 1253 København K Telefon: +45 33 30 66 25 Fax: +45 33 30 66 04 www.dktrendsinvest.dk

Læs mere

Delårsrapport for kvartal 2008

Delårsrapport for kvartal 2008 Delårsrapport for 1. 3. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Meddelelse nr. 25/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 7. november 2014 Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. oktober 2013 Selskabsmeddelelse nr. 13/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. oktober 2013 Selskabsmeddelelse nr. 13/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. oktober 2013 Selskabsmeddelelse nr. 13/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. september 2013 SKAKO koncernens fortsættende aktiviteter

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S Selskabsmeddelelse nr. 10/ 30. august Delårsrapport for 1. januar 30. juni for Resumé Bestyrelsen og direktionen i har d.d. behandlet og godkendt det ureviderede delårsregnskab for perioden 1. januar -

Læs mere

Dansk Industri Invest AS

Dansk Industri Invest AS Delårsrapport for 1. halvår 2016 Frasalg af HVAC- og Telecom EMEA-aktiviteterne. Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 3 fra 24. marts 2014 indgik Dansk Industri Invest A/S (tidligere Dantherm A/S) aftale

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 2010 1. HALVÅR

DELÅRSRAPPORT 2010 1. HALVÅR DELÅRSRAPPORT 2010 1. HALVÅR indhold indhold Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Erklæringer af revisorer 5 Opgørelse af totalindkomst 6 Opgørelse af finansiel stilling 7 Opgørelse af ændringer i egenkapital

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 26. september 2019 Årsregnskabsmeddelelse 2018/19 for Dantax

Læs mere

mio. kr. 1. kvt. 1. kvt. 1/1-31/12. RESULTATOPGØRELSE Omsætning inkl. forpagtere og lejere 95,1 95, ,1

mio. kr. 1. kvt. 1. kvt. 1/1-31/12. RESULTATOPGØRELSE Omsætning inkl. forpagtere og lejere 95,1 95, ,1 HOVED- & NØGLETAL 2017 2016 2016 1. kvt. 1. kvt. 1/1-31/12 (3 mdr.) (3 mdr.) (12 mdr.) RESULTATOPGØRELSE Omsætning inkl. forpagtere og lejere 95,1 95,5 1.288,1 Nettoomsætning 75,5 76,5 945,2 Samlede indtægter

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. oktober 2015 Selskabsmeddelelse nr. 10/2015

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. oktober 2015 Selskabsmeddelelse nr. 10/2015 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. oktober 2015 Selskabsmeddelelse nr. 10/2015 Delårsrapport for SKAKO A/S for perioden 1. - 3. kvartal 2015 SKAKO A/S realiserede i årets første

Læs mere

Kapitalberedskabet udgjorde 823,5 mio. kr. pr. 31. marts 2008 (424,5 mio. kr. pr. 31. marts 2007).

Kapitalberedskabet udgjorde 823,5 mio. kr. pr. 31. marts 2008 (424,5 mio. kr. pr. 31. marts 2007). Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2008. Det regnskabsmæssige resultat

Læs mere

Meddelelse nr. 44/2017: Delårsrapport 1. januar 30. september 2017

Meddelelse nr. 44/2017: Delårsrapport 1. januar 30. september 2017 Christian IX s Gade 2, 2 DK-1111 København K Meddelelse nr. 44/2017 København, d. 3. november 2017 Meddelelse nr. 44/2017: Delårsrapport 1. januar 30. september 2017 Bestyrelsen for Strategic Investments

Læs mere

Meddelelse nr. 15/2018: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2018

Meddelelse nr. 15/2018: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2018 Meddelelse nr. 15/2018 c/o SmallCap Danmark A/S Meddelelse nr. 15/2018: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2018 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr.

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2006.

Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2006. Side 1 af 14 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for 3. kvartal 2006 Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2006. Det regnskabsmæssige

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 27. maj 2013 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2013.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 27. maj 2013 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2013. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 6-2013 Tivoli, den 27. maj 2013 Delårsrapport for perioden

Læs mere