Coops privatlivspolitik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Coops privatlivspolitik"

Transkript

1 Coops privatlivspolitik Denne privatlivspolitik gælder for hele Coop amba-koncernen, og Coop skal derfor i denne sammenhæng forstås som Coop amba og alle Coop ambas datter- og datterdatterselskaber (bortset fra Coop Bank, som har sine egne regler). Privatlivspolitikken gælder også for de danske brugsforeninger, som er medlem af Coop amba. De enkelte selskaber i Coop amba-koncernen og de enkelte brugsforeninger er hver for sig dataansvarlige for deres forhold. Generelle henvendelser vedrørende Coops behandling af personoplysninger kan rettes til: persondata@coop.dk eller til Coops databeskyttelsesrådgiver: Coop Danmark A/S Att.: Databeskyttelsesrådgiveren Roskildevej Albertslund DPO@coop.dk Coop behandler en række personoplysninger om sine medarbejdere, medlemmer, kunder og samarbejdspartnere. Coop tager beskyttelsen af disse personoplysninger alvorligt. Det er en tillidssag at dele personoplysninger med en virksomhed, og Coop tror på, at denne privatlivspolitik vil skabe tillid til, at Coop behandler personoplysningerne ansvarligt. Coops til enhver tid gældende privatlivspolitik vil altid være offentligt tilgængelig på Coop.dk. 1. HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER COOP, FORMÅLET MED BEHANDLINGEN, RETSGRUNDLAGET OG OPBEVARINGSPERIODEN 1.1 Jobansøgere Coop behandler almindelige personoplysninger om ansøgerne, herunder f.eks. kontaktoplysninger, CV, uddannelsespapirer, anbefalinger og andre personlige oplysninger, som er egnede til at indgå i en vurdering af ansøgeren. Coop behandler desuden i visse tilfælde også personnummer, straffeattest og følsomme oplysninger, hvis disse oplysninger er givet i ansøgningen eller et efterfølgende interviewforløb, f.eks. resultater af eventuelle personligheds- og færdighedstests. Behandlingen sker med det formål at kunne gennemføre ansættelser af medarbejdere. COOP DANMARK A/S 1 DATO:

2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Når Coop modtager en ansøgning fra en jobansøger, opbevares ansøgningen og øvrige oplysninger modtaget i et eventuelt efterfølgende interviewforløb, indtil Coop har taget stilling til, om den pågældende person skal ansættes. Resulterer ansøgningen ikke i en ansættelse, slettes ansøgningen og oplysningerne fra Coops systemer hurtigst muligt og senest 6 måneder fra ansøgningsdatoen, medmindre ansøgeren har givet udtrykkeligt samtykke til, at Coop må opbevare ansøgningen mv. i et længere tidsrum. Resulterer ansøgningen i en ansættelse, opbevares ansøgningen mv. efter reglerne i punkt 1.2 om medarbejdere. 1.2 Medarbejdere Coop behandler almindelige personoplysninger om medarbejdere, herunder navn og adresseoplysninger, bank-, pensions- og skatteoplysninger, personnummer, medlemsnummer i Coop, løbende evalueringer, portrætbilleder, fraværsdage samt resultater af eventuelle personligheds- og færdighedstests og andre personoplysninger relevante for arbejdets tilrettelæggelse og udførelse. I visse relevante tilfælde behandler Coop også følsomme personoplysninger om medarbejdere, herunder oplysninger om fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, helbredsoplysninger og oplysninger om strafbare forhold. Behandlingen sker med det formål at tilrettelægge og udføre arbejdet i Coop. Behandlingen sker desuden til aflønning af medarbejderen, tilskrivning af medarbejderbonus til medarbejderens medlemskonto i Coop og udvikling og evaluering af medarbejderen. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold). Coop opbevarer medarbejderes personoplysninger, indtil alle mellemværender mellem parterne er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 12 måneder efter en ansættelses ophør, men for visse særligt betroede stillinger, herunder direktionsmedlemmer, sekretariatsfunktioner, medarbejdere, som forhandler og indgår samarbejdspartnere, og medarbejdere, som ansøger om offentlige tilladelser og/eller forhandler og samarbejder med offentlige myndigheder, kan der ske en længere opbevaring. Bogføringspligtige oplysninger opbevares i 5 år efter udløbet af ansættelsesåret. COOP DANMARK A/S 2 DATO:

3 1.3 Medlemsvalgte og andre frivillige I Coop lader en række medlemmer sig frivilligt vælge til bestyrelses- og andre tillidshverv i Coop, og Coops butikker og brugsforeninger får desuden hjælp af en række andre frivillige personer, som ikke er ansat i Coop. Coop behandler en række almindelige personoplysninger om sådanne personer, herunder navn, adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato, medlemsnummer i Coop, tilhørsbutik, tillidshverv i Coop og dato herfor, tilmelding og deltagelse i Coop-relaterede kurser og arrangementer, interesseområder og personlig profiltekst. For medlemsvalgte, der modtager honorar fra Coop (landsråd og bestyrelse), behandler Coop desuden personnummer og bank- og skatteoplysninger. Behandlingen sker med det formål at kunne gennemføre tilrettelæggelsen og udførelsen af den frivilliges indsats. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejning). Coop opbevarer de frivilliges personoplysninger, indtil alle mellemværender mellem parterne er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 18 måneder efter samarbejdets ophør, men for visse særligt betroede hverv, herunder bestyrelsesmedlemmer og sekretariatsfunktioner, kan der ske en længere opbevaring. Bogføringspligtige oplysninger opbevares i 5 år efter udløbet af ansættelsesåret. 1.4 Medlemmer Ved indmeldelsen Coop behandler en rækker almindelige personoplysninger, når en person bliver medlem af Coop (profiloplysninger): Medlemsnummer, fødselsdato, køn, civilstand, navn, adresse, mobiltelefon, telefonnummer, e- mailadresse, tilhørsbutik, indskud på andelskonto, køn og fødselsdato på børn, beboelsesform, antal personer i husstanden, bil ja/nej, fritidshus ja/nej, indmeldelsesdato, samvirkeabonnement, betalingsoplysninger, markedsføringssamtykke(r) (pr. /telefon og/eller brev), eventuelt COOP DANMARK A/S 3 DATO:

4 medarbejdernummer og tilmeldingsdato til bonusordningen for medarbejdere samt eventuel tilknytning til andre medlemmer, oprettet af medlemmet selv. B. Formål Behandlingen sker med det formål at etablere og vedligeholde en ajourført fortegnelse over Coops andelshavere og opretholde og administrere et medlemsprogram (Coops medlemsprogram). Som led i medlemsprogrammet behandles personoplysningerne tillige det formål at kunne segmentere medlemmer og målrette tilbud og markedsføring, samt muliggøre betaling fra Coops app, hvis medlemmet har indmeldt et betalingskort i Coops app. Behandlingen sker desuden med det formål at kunne tilskrive en særlig Coop Bank-bonus, hvis medlemmet betaler med et Coop Bank kort. Behandlingen sker end videre med det formål at tilskrive medarbejderbonus, hvis medlemmet er medarbejder og tilmeldt bonusordningen for medarbejdere. En oplyst adresse bruges til at sende aktiveringslink, log-in koder, servicemeddelelser og hvis medlemmet har givet specifikt samtykke til dette til at fremsende markedsføring fra Coop om varer og services fra Coop eller samarbejdspartnere i Coops medlemsprogram. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold) og 6, stk. 1, litra a (samtykke), for så vidt angår markedsføring. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Coop opbevarer oplysningerne, indtil alle mellemværender mellem Coop og medlemmet er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 3 år efter medlemskabets ophør. Bogføringspligtige oplysninger opbevares dog i 5 år efter udløbet af det år, hvor medlemskabet ophørte Under medlemskabet Coop behandler medlemmets profiloplysninger, se ovenfor i punkt 1.4.1, medlemmets henvendelseshistorik og bevægelserne på medlemskontoen (andelsindskud, bonus, dividende, samvirkeabonnement mm). Når medlemmet bruger sit medlemskort eller bruger Coops app, mens medlemmet er logget ind, behandler Coop tillige oplysninger om medlemmets enkelte køb (bondata og fakturadata) hos Coop og de samarbejdspartnere, som er tilknyttet Coops medlemsprogram. Dette gælder, hvad enten medlemmets køb sker i fysiske butikker eller i onlinebutikker. Coop behandler desuden oplysninger om, hvor og hvornår medlemskortet, medlemsnummeret og Coops app er brugt. COOP DANMARK A/S 4 DATO:

5 Medlemmet kan til- eller fravælge muligheden for at anvende visse funktioner i Coops app gennem indstillingerne i sin telefon, og Coop behandler i så fald de personoplysninger, der knytter sig hertil, se nærmere herom i punkt 6.2. Endeligt behandler Coop, i det omfang det er muligt, medlemmets modtagelse og åbning af Coops mails og medlemmets brug af Coops digitale platforme, f.eks. brug af Coops hjemmesider og brug af Coops app. B. Formål Oplysningerne om medlemmets registrerede køb bruges sammen med medlemmets profiloplysninger til at opgøre medlemmets bonussaldo, eventuel dividende samt øvrige opnåede medlemsfordele. Når medlemmet logger ind som medlem på Coop.dk eller på Coop appen, bruges medlemmets profiloplysninger sammen med oplysningerne om medlemmets enkelte køb af varer og om medlemmets digitale adfærd til at placere medlemmet i en gruppe med en given indkøbsprofil med henblik på at give medlemmet adgang til nyheder, services og generelle og personlige tilbud, herunder tilbud fra samarbejdspartnere. Formålet er desuden at sikre korrekt segmentering af medlemmet med henblik på at give medlemmet adgang til personlige rabatter, udvalgt specielt til det pågældende medlem og baseret på varer og services, som medlemmet oftest køber, eller som kan være særligt relevante for medlemmet. Coop bruger desuden oplysningerne om medlemmets behandling af tilsendte mails fra Coop og om medlemmets digitale adfærd til at opnå generel statistisk viden om medlemmernes åbningsrater på tilsendte s og brug af de digitale platforme. Coop bruger endelig oplysningerne om medlemmets køb og digitale adfærd til at vedligeholde og udvikle Coops fysiske butikker, varesortiment, tilbud og digitale platforme og services. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold), litra a (samtykke), for så vidt angår markedsføring, og litra f (interesseafvejning), for så vidt angår statistik. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Coop opbevarer oplysningerne, indtil alle mellemværender mellem Coop og medlemmet er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 3 år efter medlemskabets ophør. Bogføringspligtige oplysninger opbevares dog i 5 år efter udløbet af det år, hvor medlemskabet ophørte. 1.5 Profilkunder Ved oprettelsen som profilkunde Coop behandler en rækker almindelige personoplysninger, når en person tilmelder sig som profilkunde i Coops app eller på Coop.dk (profiloplysninger): COOP DANMARK A/S 5 DATO:

6 Kundenummer, fødselsdato, køn, navn, adresse, mobiltelefon, telefonnummer, adresse, beboelsesform, antal personer i husstanden, bil ja/nej, fritidshus ja/nej, oprettelsesdato, betalingsoplysninger, markedsføringssamtykke(r) (pr. /telefon og/eller brev). B. Formål Behandlingen sker med det formål at opretholde og administrere et program, der giver profilkunden adgang til optjening af en opsparing, der er øremærket til betaling af det andelsindskud i Coop på 200 kr., som kræves for at blive medlem af Coop, og i den forbindelse segmentere profilkunderne og målrette tilbud og markedsføring, samt muliggøre betaling fra Coops app, hvis profilkunden har indmeldt et betalingskort i Coops app. En oplyst adresse bruges til at sende aktiveringslink, log-in koder, servicemeddelelser og hvis profilkunden har givet specifikt samtykke til dette til at fremsende markedsføring fra Coop om varer og services fra Coop eller samarbejdspartnere i Coops medlemsprogram. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold) og 6, stk. 1, litra a (samtykke), for så vidt angår markedsføring. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Coop opbevarer oplysningerne, indtil alle mellemværender mellem Coop og profilkunden er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 3 år efter, at tilhørsforholdet mellem Coop og profilkunden er ophørt. Bogføringspligtige oplysninger opbevares dog i 5 år efter udløbet af det år, hvor forholdet mellem Coop og profilkunden ophørte Under kundeforholdet som profilkunde Coop behandler profilkundens profiloplysninger, se ovenfor i punkt 1.5.1, profilkundens henvendelseshistorik og bevægelserne på profilkundens opsparingskonto, mm. Når profilkunden bruger Coops app, mens profilkunden er logget ind, behandler Coop tillige oplysninger om profilkundens enkelte køb (bondata og fakturadata) hos Coop. Dette gælder, hvad enten profilkundens køb sker i fysiske butikker eller i onlinebutikker. Coop behandler desuden oplysninger om, hvor og hvornår Coops app er brugt. Profilkunden kan til- eller fravælge muligheden for at anvende visse funktioner i Coops app gennem indstillingerne i sin telefon, og Coop behandler i så fald de personoplysninger, der knytter sig hertil, se nærmere herom i punkt 6.2. Endeligt behandler Coop, i det omfang det er muligt, profilkundens modtagelse og åbning af Coops mails og COOP DANMARK A/S 6 DATO:

7 profilkundens brug af Coops digitale platforme, f.eks. brug af Coops hjemmesider og brug af Coops app. B. Formål Oplysningerne om profilkundens registrerede køb bruges sammen med profilkundens profiloplysninger til at opgøre profilkundens opsparingssaldo samt øvrige opnåede fordele som tilmeldt kunde. Når profilkunden logger ind på Coops app, bruges profilkundens profiloplysninger sammen med oplysningerne om profilkundens enkelte køb af varer og om profilkundens digitale adfærd til at placere profilkunden i en gruppe med en given indkøbsprofil med henblik på at give profilkunden adgang til nyheder, services og generelle og personlige tilbud. Formålet er desuden at sikre korrekt segmentering af profilkunden med henblik på at give den tilmeldte kunde adgang til personlige rabatter, udvalgt specielt til den pågældende kunde og baseret på varer og services, som profilkunden oftest køber, eller som kan være særligt relevante for profilkunden. Coop bruger desuden oplysningerne om profilkundens behandling af tilsendte mails fra Coop og om profilkundens digitale adfærd til at opnå generel statistisk viden om profilkundernes åbningsrater på tilsendte s og brug af de digitale platforme. Coop bruger endelig oplysningerne om profilkundens køb og digitale adfærd til at vedligeholde og udvikle Coops fysiske butikker, varesortiment, tilbud og digitale platforme og services. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold), litra a (samtykke), for så vidt angår markedsføring, og litra f (interesseafvejning), for så vidt angår statistik. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Coop opbevarer oplysningerne, indtil alle mellemværender mellem Coop og profilkunden er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 3 år efter tilhørsforholdet mellem Coop og profilkunden. Bogføringspligtige oplysninger opbevares dog i 5 år efter udløbet af det år, hvor tilhørsforholdet mellem Coop og profilkunden ophørte. 1.6 Kunder i Coops fysiske butikker Coop behandler en kundes kontaktoplysninger i forbindelse med bestillinger i Coops fysiske butikker. Behandlingen af en kundes kontaktoplysninger sker med det formål at bekræfte og ekspedere kundens bestilling. COOP DANMARK A/S 7 DATO:

8 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold). Kontaktoplysninger om en kunde i Coops fysiske butikker slettes kort tid efter, at bestillingen er udført eller annulleret. 1.7 Kunder i Coops onlinebutikker: Coop.dk Shopping og Coop.dk Mad Coop behandler onlinekunders kontaktoplysninger, købshistorik, kommentarer til Coop direkte og på online portaler uden for Coop om deres købsoplevelse hos Coop og kortoplysninger i forbindelse med online ordrer. Coop behandler endelig, i det omfang det er muligt, onlinekunders åbningsadfærd ved tilsendte s fra Coop og onlinekunders øvrige digitale adfærd hos Coop. Behandlingen sker med det formål at bekræfte ordrer, levere varer, opkræve betaling, yde kundeservice og eventuelt foretage kreditering. Behandling sker desuden med henblik på at give onlinekunder relevante tilbud via eller digitalt baseret på varer og services, som onlinekunden har købt eller interesseret sig for hos Coop. Coop bruger desuden oplysningerne om den enkelte onlinekundes behandling af tilsendte mails fra Coop og onlinekundens øvrige digitale adfærd hos Coop til at opnå generel statistisk viden om onlinekunders åbningsrater på tilsendte s og brug af de digitale platforme. Coop bruger endelig oplysningerne om den enkelte onlinekundes køb til at opnå generel statistisk viden om onlinekundernes adfærd med det formål at udvikle og forbedre Coops butikker, sortiment og tilbud. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold) og litra f (interesseafvejning). Personoplysninger om kunder i Coops onlinebutikker slettes senest 3 år efter, at seneste leverance er udført eller annulleret. Bogføringspligtige oplysninger om et køb eller en kreditering slettes, når der er gået 5 år fra købs- eller krediteringsårets udløb. COOP DANMARK A/S 8 DATO:

9 1.8 Personer, der tilmelder sig SMS-markedsføring Coop behandler kontaktoplysninger (navn og telefonnummer) på personer, der tilmelder sig SMSmarkedsføring centralt fra Coop (Kvickly, SuperBrugsen, Dagli Brugsen eller Fakta) eller lokalt fra enkelte butikker. Behandlingen sker med det formål, at Coop kan sende SMS-markedsføring inden for det valgte emne til de personer, der har tilmeldt sig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Kontaktoplysninger afgivet med henblik på modtagelse af SMS-markedsføring bliver slettet senest 2 år efter, at samtykket til at modtage SMS-markedsføring er trukket tilbage. 1.9 Deltagere i konkurrencer Coop behandler konkurrencedeltageres kontaktoplysninger i forbindelse med konkurrencedeltagelsen. Behandlingen sker med det formål at kunne kontakte vinderen af en konkurrence. I visse tilfælde sker behandlingen også for at kunne sende markedsføring til konkurrencedeltageren. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold) og, hvor markedsføring er formålet, EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Kontaktoplysninger afgivet af konkurrencedeltagere, der ikke har vundet, bliver slettet, når konkurrencen er afsluttet og vinderen har modtaget sin præmie. Vinderens kontaktoplysninger opbevares i 3 år, regnet fra præmiens modtagelse. Bogføringspligtige oplysninger i relation til vinderens præmieudlodning opbevares dog i 5 år efter udløbet af det regnskabsår, hvor præmien udloddes. Kontaktoplysninger afgivet med henblik på markedsføring bliver slettet senest 2 år efter, at samtykket til at modtage markedsføring er trukket tilbage. COOP DANMARK A/S 9 DATO:

10 1.10 Personer, der retter henvendelse til Coops kunde- og medlemsservice eller til Coops forsikringsafdeling Coop behandler personoplysninger i form af optagne telefonsamtaler, hvis en kunde, et medlem eller en anden person ringer til Coops kunde- og medlemsservice og samtykker i, at optagelsen sker. Coop behandler Coop desuden personoplysninger, som Coop modtager i telefoniske eller skriftlige henvendelser fra en kunde, et medlem eller en anden person, fx en person, der vil anmelde en skade til Coops forsikringsafdeling. Behandlingen af optagne telefonsamtaler sker med det formål at træne medarbejdere og at håndtere og i muligt omfang løse de forhold, henvendelserne vedrører, som led i Coops almindelige kunde- og medlemsservice. Behandlingen af telefoniske og skriftlige henvendelser sker med det formål at håndtere og i muligt omfang løse de forhold, henvendelserne vedrører, som led i Coops almindelige kunde- og medlemsservice eller som led i Coops behandling af anmeldelser til Coops forsikringsafdeling. Retsgrundlaget for behandlingen af optagne telefonsamtaler er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Retsgrundlaget for behandlingen i øvrigt er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejning). Coop sletter optagne telefonsamtaler senest 30 dage efter, at de er blevet optaget. Coop opbevarer telefonnotater og skriftlige henvendelser, indtil alle mellemværender mellem Coop og den person, der henvender sig, er afsluttet. Udgangspunktet er, at en henvendelse slettes senest 3 år efter, at det forhold, som henvendelsen vedrører, er håndteret, men for visse forsikringssager er fristen 10 år. Bogføringspligtige oplysninger opbevares dog i 5 år efter udløbet af det år, hvor håndteringen afsluttedes TV-overvågning Coop behandler billedmateriale fra TV-overvågning af Coops faciliteter, herunder butikker, lagre og hovedkontor. Behandlingen sker med følgende formål: At skabe sikkerhed og tryghed for Coops ansatte, leverandører og kunder At forebygge og opklare kriminalitet og andre utryghedsskabende hændelser At beskytte Coops aktiver og værdier og tilvejebringe forsikringsmæssig dokumentation, herunder COOP DANMARK A/S 10 DATO:

11 dokumentation i forbindelse med ulykker og tilskadekomst At forebygge og opklare uautoriseret indtrængen på Coops ejendom Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra d (interessebeskyttelse) og litra f (interesseafvejning). TV-overvågning i Coop er underlagt en selvstændig intern politik. Heraf fremgår det bl.a., at alle optagelser slettes senest 30 dage efter, at de er optaget, medmindre de skal bruges som dokumentation i forbindelse med konkrete sager Samarbejdspartneres ansatte og konsulenter A. Hvilke oplysninger Coop behandler kontaktoplysninger om samarbejdspartneres ansatte og konsulenter. Coop behandler desuden personoplysninger om selvstændige erhvervsdrivende i enkeltmandsvirksomheder, som er engageret af Coop, f.eks. kontaktoplysninger, CVR-nr., betalingsoplysninger og CV. Behandlingen sker med det formål at sikre tilrettelæggelse af samarbejdet og kommunikation med Coops leverandører og andre samarbejdspartnere. Behandlingen sker desuden med det formål at sikre dokumentation af transaktioner, herunder betalinger, mellem Coop og disse parter. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold) og litra f (interesseafvejning). Coop sletter disse oplysninger, når samarbejdsforholdet mellem Coop og samarbejdspartneren er ophørt og alle mellemværender mellem parterne er afsluttet. Bogføringspligtige oplysninger om en betaling slettes, når der er gået 5 år fra betalingsårets udløb Personer, der tilmelder deres klasse til GoCook Smagekassen Coop behandler kontaktoplysninger på den person (typisk en lærer), der tilmelder sin klasse til GoCook Smagekassen. B. Formål Behandlingen sker med det formål at trykke og sende undervisningsmateriale og udlevere smagekasserne. COOP DANMARK A/S 11 DATO:

12 Behandlingen sker desuden med det formål at udpege en vinder af GoCooks Smagekassekonkurrence og evaluere forløbet af årets GoCook Smagekasseindsats. Retsgrundlaget for behandlingen er EU (interesseafvejning). Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f Oplysningerne slettes senest 30. juni i året efter tilmeldingsåret. 2. DEN REGISTEREDES RETTIGHEDER Coop behandler personoplysninger til de formål, som er beskrevet i de enkelte punkter ovenfor, se punkterne , jf. også punkterne Den registrerede har i forhold til hver af disse behandlinger ret til: at få indsigt i, hvilke personoplysninger Coop behandler at få slettet personoplysninger, som Coop behandler at berigtige, begrænse eller gøre indsigelse mod Coops behandling af personoplysninger at flytte personoplysninger fra Coop til en anden dataansvarlig at klage til Datatilsynet Det er vigtigt at understrege, at det ikke altid er muligt at efterkomme en sletningsbegæring, da Coop kan have en legitim interesse i at bevare de pågældende personoplysninger eller kan være pålagt at opbevare de pågældende personoplysninger. Som eksempel kan nævnes, Coop ikke vil kunne imødekomme en anmodning om sletning af en ansættelseskontrakt under et eksisterende ansættelsesforhold, uden at ansættelsesforholdet ophører. Som et andet eksempel kan nævnes, at Coop er forpligtet til at opbevare oplysninger om løn- og andre personaleforhold indtil 5 år efter fratrædelsen. Hvor Coop har modtaget et samtykke som retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger, vil det altid være muligt for den, der har afgivet samtykket, at trække det tilbage. Trækkes samtykket til behandlingen tilbage og er der knyttet en service til behandlingen, vil servicen ikke kunne fortsætte efter samtykkets tilbagetrækning. F.eks. vil en jobansøger ikke længere kunne deltage i et ansættelsesforløb, hvis jobansøgeren trækker sit samtykke til Coops behandling af jobansøgerens personoplysninger tilbage. Henvendelser vedrørende indsigt, sletning, berigtigelse, begrænsning, indsigelse mod eller flytning af personoplysninger hos Coop kan rettes til: minedata@coop.dk COOP DANMARK A/S 12 DATO:

13 3. VIDEREGIVELSE Coop videregiver ikke personoplysninger, medmindre det er et lovkrav, eller det er nødvendigt for at opfylde en aftale, som Coop har indgået med det enkelte medlem eller den enkelte kunde. Aftalen kan regulere en specifik medlemsfordel, som medlemmet har tilvalgt som en overbygning til Coops generelle medlemsvilkår, eller kan være en aftale, som den enkelte kunde har indgået med Coop om en specifik ydelse. Videregivelsen vil i sådanne tilfælde fremgå af betingelserne, når medlemmet eller kunden indgår den konkrete aftale. Coop videregiver f.eks. altid onlinekunders kontaktoplysninger i nødvendigt omfang til eksterne leverandører og transportører for at kunne gennemføre en aftalt vareleverance til sådanne kunder. 4. DATABEHANDLERE OG TREDJELANDSOVERFØRSLER Coop anvender eksterne samarbejdspartnere og leverandører til drift, udvikling og hosting af f.eks. kommunikations- og markedsføringsløsninger, udarbejdelse af markedsanalyser og IT-systemer til håndtering af løn og forretningsdata. Disse samarbejdspartnere og leverandører er databehandlere for Coop og behandler personoplysninger under instruks fra Coop. Coop har indgået skriftlige databehandleraftaler med disse databehandlere. Databehandlerne er underlagt fortrolighed og må ikke anvende personoplysningerne til andre formål end angivet i databehandleraftalen. Coop kontrollerer kontinuerligt databehandlerne for at sikre, at de lever op til deres forpligtelser i databehandleraftalen. Coop overfører i visse tilfælde personoplysninger til databehandlere, der er etableret uden for EU/EØS. Coop er opmærksom på reglerne for dette og kræver, at databehandlerne opfylder de særlige krav, som en sådan behandling forudsætter. Med databehandlere i lande etableret uden for EU/EØS, hvor Kommissionen ikke har truffet afgørelse om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet, har Coop indgået særlige aftaler for at sikre, at beskyttelsesniveauet for behandlingen af personoplysninger lever op til samme krav, som enhver anden af Coops samarbejdspartnere og leverandører, der behandler personoplysninger for Coop inden for EU, skal efterleve. En kopi af aftaleformatet kan findes på Kommissionens hjemmeside her: 5. AUTOMATISKE AFGØRELSER Coop foretager ikke såkaldte automatiske afgørelser. 6. ANDRE SÆRLIGE FORHOLD 6.1 Børn og unge Coop behandler personoplysninger om børn og unge i alderen år, som er ansat i Coop som COOP DANMARK A/S 13 DATO:

14 servicemedarbejdere i Coops fysiske butikker. Punkt 1.1 (jobansøgere) og punkt 1.2 (medarbejdere) gælder også for behandlingen af personoplysningerne om sådanne børn og unge. Coop behandler personoplysninger om børn og unge i alderen år, som er medlemmer af eller profilkunder hos Coop. Punkt 1.4 (medlemmer), punkt 1.5 (profilkunder), og punkt 6.2 (servicemeddelelser) gælder også for behandlingen af personoplysningerne om sådanne børn og unge. På Coops digitale platforme er det muligt at handle uagtet alder. I forbindelse med køb af varer med lovpligtige aldersbegrænsninger, f.eks. alkohol og tobak, skal kunden afgive en alderserklæring, hvor kunden bekræfter en given minimumsalder, før købet kan foretages. 6.2 Coops app Som det fremgår af punkt 1.4 (medlemmer) og punkt 1.5 (profilkunder), behandler Coop en række personoplysninger om sådanne personer, når de er logget ind hos Coop. Når et medlem eller en profilkunde bruger Coops app, behandler Coop desuden følgende personoplysninger, forudsat at personen har samtykket hertil ved at indstille sin mobile enhed (dvs. en smartphone eller en tablet herefter for forståelsens skyld kaldet telefon ) som angivet nedenfor: Hvis medlemmet eller profilkunden gennem indstillingerne i sin telefon har tilladt, at Coops app sender meddelelser til telefonen, registreres dette. Hvis medlemmet eller profilkunden gennem indstillingerne i sin telefon har tilladt Coops app adgang til telefonens lokalitet, registreres denne. Hvis medlemmet eller profilkunden gennem indstillingerne i sin telefon har tilladt Coops app at bruge telefonens kamera, registreres dette. Behandlingen af oplysningen om adgangen til at sende meddelelser til telefonen sker med det formål at kunne sende meddelelser til medlemmets eller profilkundens telefon om relevante tilbud fra Coop. Behandlingen af oplysningen om telefonens lokalitet sker sammen med oplysningen om adgangen til at sende meddelelser til telefonen med det formål at kunne sende meddelelser til medlemmets eller profilkundens telefon om relevante tilbud fra Coop i telefonens nærhed. Behandlingen af oplysningen om adgangen til telefonens kamera sker sammen med oplysningen om telefonens lokalitet med det formål at sikre, at medlemmet eller profilkunden kan bruge appfunktionen Scan & Betal i den aktuelle butik, når medlemmet eller profilkunden i øvrigt har accepteret vilkårene for denne funktion. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold), litra a (samtykke), for så vidt angår markedsføring. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. COOP DANMARK A/S 14 DATO:

15 Coop opbevarer oplysningerne, så længe Coops app er installeret på medlemmets eller profilkundens telefon. 6.3 Servicemeddelelser Coop behandler kontaktoplysninger i forbindelse med udsendelse af servicemeddelelser. Ved servicemeddelelser forstås meddelelser om væsentlige forhold af betydning for Coops medlemmer eller profilkunder, som ikke er markedsføring. Udsendelse af servicemeddelelser kan - i modsætning til markedsføring ske uden samtykke fra modtageren. Behandlingen sker med det formål at informere om væsentlige forhold af betydning for Coops medlemmer eller profilkunder. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (interesseafvejning). Coop opbevarer kontaktoplysningerne, indtil alle mellemværender mellem Coop og det enkelte medlem eller den enkelte profilkunde er afsluttet. Udgangspunktet er, at personoplysningerne slettes senest 3 år efter profilkundeforholdets eller medlemskabets ophør. 6.4 Cookies og andre lignende sporingsteknologier Coop behandler personoplysninger, som f.eks. en brugers IP-adresse, via cookies, herunder både cookies fra Coop og tredjeparter, og andre lignende sporingsteknologier, når brugeren anvender Coops digitale platforme. Behandlingen sker med det formål at registrere brugerens besøg på Coops digitale platforme, så Coop løbende kan optimere og målrette Coops platforme til brugerens behov og interesser, baseret på tidligere besøg. F.eks. husker cookies, hvad brugeren har lagt i indkøbskurven, tidligere besøg på platformene og, ved log-in, sprog og valuta. Formålet med anvendelsen af cookies og lignende sporingsteknologier er desuden at målrette Coops annoncer over for brugeren på andre digitale platforme. Information om Coops cookiesamtykke kan findes på hver enkelt af Coops digitale platforme under punktet Cookies. COOP DANMARK A/S 15 DATO:

16 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold) og litra f (interesseafvejning). Coop opbevarer cookies og andre sporingsoplysninger, så længe brugeren ikke har slettet dem. COOP DANMARK A/S 16 DATO:

PRIVATLIVSPOLITIK FOR COOP

PRIVATLIVSPOLITIK FOR COOP PRIVATLIVSPOLITIK FOR COOP 1. OM PRIVATLIVSPOLITIKKEN I Coop behandler vi personoplysninger om medarbejdere, medlemmer, kunder og samarbejdspartnere. Vores behandling af personoplysninger er nødvendig

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er:

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er: Privatlivspolitik Formål med politik Formålet med denne privatlivspolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan EXHAUSTO A/S ( vi, os ) behandler personoplysninger. Det er vores mål, at du er bevidst om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

Persondatapolitik for Vores Elnet A/S

Persondatapolitik for Vores Elnet A/S Persondatapolitik for Vores Elnet A/S Opdateret 22. maj 2018 Denne persondatapolitik beskriver, hvorfor og hvordan Vores Elnet A/S behandler personoplysninger. Derudover beskriver den, hvilke rettigheder

Læs mere

Privatlivspolitik. 1. Dataansvarlig

Privatlivspolitik. 1. Dataansvarlig Privatlivspolitik Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Fjordforbindelsen Frederikssund (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger, når du anvender vores produkter og services og hjemmesiden

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Revideret: 23. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 Helsingør Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen 426 2840 Holte Danmark CVR-nr.: 31941660 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

Medlemsvilkår for medlemmer af FDB og brugsforeningerne Gælder fra den 1. maj 2010

Medlemsvilkår for medlemmer af FDB og brugsforeningerne Gælder fra den 1. maj 2010 Medlemsvilkår for medlemmer af FDB og brugsforeningerne Gælder fra den 1. maj 2010 For at blive medlem af FDB eller af en brugsforening og deltage i fordelsprogrammet CoopPlus skal du acceptere nedenstående

Læs mere

Privatlivspolitik for Borup Fitness. Revideret 25. maj 2018

Privatlivspolitik for Borup Fitness. Revideret 25. maj 2018 Privatlivspolitik for Borup Fitness Revideret 25. maj 2018 Borup Fitness dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Om privatlivspolitikken Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig som kunde om, hvorledes JH El &

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening

Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Privatlivspolitik for Mødrehjælpen Horsens lokalforening Opdateret den 15. august 2018 Når du er frivillig, medlem eller deltager i aktiviteter hos Mødrehjælpen Horsens lokalforening, betror du dine personoplysninger

Læs mere

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Når I behandler personoplysninger, har I oplysningspligt over for de personer, I registrerer oplysninger om. Som følge

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

Behandling af persondata i EL Andersen A/S

Behandling af persondata i EL Andersen A/S Behandling af persondata i EL Andersen A/S Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kunde- eller medarbejderforhold

Læs mere

Privatlivspolitik for Halsnæs danseforening

Privatlivspolitik for Halsnæs danseforening Privatlivspolitik for Halsnæs danseforening Halsnæs danseforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018

Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018 Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018 Thyholm Gymnastikforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Dokument nr. Bilag GDPR Versionsnr. 1 Dokumenttype Bilag Gyldighedsdato Udarbejdet af TTO Godkendt /ansvarlig NMH

Dokument nr. Bilag GDPR Versionsnr. 1 Dokumenttype Bilag Gyldighedsdato Udarbejdet af TTO Godkendt /ansvarlig NMH Privatlivspolitik Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Læs mere

Privatlivspolitik for Silkeborg Ny Teater. 27. maj 2018

Privatlivspolitik for Silkeborg Ny Teater. 27. maj 2018 Privatlivspolitik for Silkeborg Ny Teater 27. maj 2018 Silkeborg Ny Teaters dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed 1. august 2018 Odder Frimenigheds dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring

Læs mere

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Kom og Dans Danmarks dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligcenter Nordfyn

Privatlivspolitik for Frivilligcenter Nordfyn Frivilligcenter Nordfyns dataansvar Privatlivspolitik for Frivilligcenter Nordfyn 17.10.2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion. 2. Vores behandlingsaktiviteter Kundesamarbejdet Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) 1. Introduktion Haamann Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (Haamann) er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af

Læs mere

Privatlivspolitik for Peder Most Garden [ ]

Privatlivspolitik for Peder Most Garden [ ] Privatlivspolitik for Peder Most Garden [26-05-2018] Peder Most Gardens dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik for Energi Fyn Holding A/S

Persondatapolitik for Energi Fyn Holding A/S Persondatapolitik for Energi Fyn Holding A/S Opdateret 17. oktober 2018 Denne persondatapolitik beskriver hvorfor og hvordan, vi behandler dine personoplysninger. Derudover beskriver den, hvilke rettigheder

Læs mere

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S Privatlivspolitik for FIH Partners A/S (Ekstern) Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan FIH Partners (''Vi'', ''Os'' eller Vores ) behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder personoplysninger

Læs mere

Persondatapolitik. For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber

Persondatapolitik. For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber Persondatapolitik For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

Privatlivspolitik for Familieidræt Frederiksberg. Maj 2018

Privatlivspolitik for Familieidræt Frederiksberg. Maj 2018 Privatlivspolitik for Familieidræt Frederiksberg Maj 2018 Familieidræt Frederiksbergs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018 Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018 I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om ansøgere og om vores medarbejdere.

Læs mere

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 23. maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 23. maj 2018 Privatlivspolitik for idrætsforeninger 23. maj 2018 Lystrup IF Svømnings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER For os er ansvarlig omgang med dine personoplysninger vigtig. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Revideret: 24. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 HIF Gymnastik og Motion dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Privatlivspolitik for Slagelse Svømmeklub. 2. udgave

Privatlivspolitik for Slagelse Svømmeklub. 2. udgave Privatlivspolitik for Slagelse Svømmeklub 2. udgave 2018.09.20 Slagelse Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

Odense Dramaskole er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Odense Dramaskole er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik for foreninger 13. nov.2018 Odense Dramaskoles dataansvar Odense Dramaskole behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger

Privatlivspolitik for idrætsforeninger Privatlivspolitik for idrætsforeninger 13-06-2018 Allesø GF, håndboldafdeling s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik. Senest redigeret

Privatlivspolitik. Senest redigeret Privatlivspolitik Senest redigeret 16.06.2018 AIF Gymnastiks dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine

Læs mere

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1-5-2018 Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne

Læs mere

Privatlivspolitik. Generelt. Typer af personoplysninger. Formål og typer af personoplysninger. Automatiserede, individuelle beslutninger (profilering)

Privatlivspolitik. Generelt. Typer af personoplysninger. Formål og typer af personoplysninger. Automatiserede, individuelle beslutninger (profilering) Privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dine personoplysninger har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Privatlivspolitik for Kulturhusene i Danmark

Privatlivspolitik for Kulturhusene i Danmark 14. maj 2018 Privatlivspolitik for Kulturhusene i Danmark Privatlivspolitik for personer tilknyttet medlemshuse og deltagere ved arrangementer Kulturhusene i Danmarks dataansvar Vi behandler personoplysninger

Læs mere

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR I henhold til den nye EU persondataforordning (GDPR), orienteres hermed om foreningens forvaltning af medlemsoplysninger.

Læs mere

Kor72 er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kor72 er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik for - pr. 25. maj 2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler dem. Målet er at sikre en fair

Læs mere

Privatlivspolitik for Nordsjællands Rollespillere 02/04/2019

Privatlivspolitik for Nordsjællands Rollespillere 02/04/2019 Privatlivspolitik for Nordsjællands Rollespillere 02/04/2019 Nordsjællands Rollespilleres dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Privatlivspolitik. Version 1.0

Privatlivspolitik. Version 1.0 Privatlivspolitik Version 1.0 Kirsebærhaven Havbakkedistriktets private naturbørnehave Veddum Hovedgade 42-44, 9560 Hadsund CVR: 39860899 Tlf: 25476010 E-mail: lotteikirsebaerhaven@outlook.dk kirsebaer-haven.dk

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Privatlivspolitik for Det Fynske Slagtøjsakademi

Privatlivspolitik for Det Fynske Slagtøjsakademi Privatlivspolitik for som oprettet 24.05.2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler dem. Målet er at sikre

Læs mere

Privatlivspolitik for Amager Folkedansere

Privatlivspolitik for Amager Folkedansere Privatlivspolitik for Amager Folkedansere Pr. 1. juni 2018 Amager Folkedanseres dataansvar: Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole INDLEDNING Denne persondatapolitik informerer om, hvordan Aalborg Handelsskole (AH) udviser dataansvarlighed og dermed beskytter personoplysninger om studerende,

Læs mere

Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger. Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken

Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger. Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken Foreningens navns dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

District or. Persondatapolitik

District or. Persondatapolitik District or Persondatapolitik August 2018 1 Forord I Zonta har vi stort fokus på, at vi på alle måder lever op til gældende lovgivning og god skik i øvrigt inden for persondatasikkerhed. Denne politik

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018 Ry Rideklubs dataansvar Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 13. maj 2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik. Lægemiddelindustriforeningen ( Lif )

Privatlivspolitik. Lægemiddelindustriforeningen ( Lif ) Privatlivspolitik Lægemiddelindustriforeningen ( Lif ) Version: 1.0 April 2018 I denne privatlivspolitik beskriver vi forhold om indsamling, behandling og videregivelse af personoplysninger i Lif; herunder

Læs mere

Gældende pr

Gældende pr Gældende pr. 25.05.2018 IF FREM BJÆVERSKOVs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 24. maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 24. maj 2018 Privatlivspolitik for idrætsforeninger 24. maj 2018 Fyens Rideklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 15. maj 2018 Revideret d. 8. januar 2019 PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Greve Renovation A/S, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

Privatlivspolitik for Gospel Outreach. Vedtaget i maj 2018

Privatlivspolitik for Gospel Outreach. Vedtaget i maj 2018 Privatlivspolitik for Gospel Outreach Vedtaget i maj 2018 Gospel Outreachs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for Viby Idrætsforening Fodboldafdeling Senest ajourført 26. juni 2018

Privatlivspolitik for Viby Idrætsforening Fodboldafdeling Senest ajourført 26. juni 2018 Privatlivspolitik for Viby Idrætsforening Fodboldafdeling Senest ajourført 26. juni 2018 Viby Idrætsforenings, fodboldafdelingen, dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne

Læs mere

Privatlivspolitik for Engesvang Boldklub

Privatlivspolitik for Engesvang Boldklub Privatlivspolitik for Engesvang Boldklub 25.05.2018 Engesvang Boldklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Privatlivspolitik for Tjørring Tennis Klub. Udarbejdet 13. juni 2018

Privatlivspolitik for Tjørring Tennis Klub. Udarbejdet 13. juni 2018 Privatlivspolitik for Tjørring Tennis Klub Udarbejdet 13. juni 2018 Tjørring Tennis dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Udkast til privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger

Udkast til privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Udkast til privatlivspolitik til Glostrup Forsyning A/S kundeoplysninger Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt Når du er kunde hos Glostrup Forsyning, hvad enten du er privatperson eller

Læs mere

Fjordager Idrætsforening

Fjordager Idrætsforening Privatlivspolitik for Fjordager Idrætsforening Senest ændret d. 8. maj 2018 Fjordager Idrætsforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. [Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken d. 5/6-2018]

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. [Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken d. 5/6-2018] Privatlivspolitik for idrætsforeninger [Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken d. 5/6-2018] Toreby Sundby Gymnastikforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne

Læs mere