PRIVATLIVSPOLITIK FOR COOP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRIVATLIVSPOLITIK FOR COOP"

Transkript

1 PRIVATLIVSPOLITIK FOR COOP 1. OM PRIVATLIVSPOLITIKKEN I Coop behandler vi personoplysninger om medarbejdere, medlemmer, kunder og samarbejdspartnere. Vores behandling af personoplysninger er nødvendig for at kunne drive Coop til gavn for vores medlemmer, kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor passer vi også godt på deres persondata. Ikke kun fordi lovgivningen kræver det, men fordi behandling af persondata er helt afgørende for, at vi kan udvikle vores forretning til fremtidens købmandskab. Vi vil med denne persondatapolitik fortælle vores medlemmer, kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører hvordan og på hvilket grundlag Coop behandler personoplysninger, samt hvilke muligheder du selv har for at råde over dine personoplysninger. 2. HVEM ER COOP? Denne privatlivspolitik gælder for hele Coop amba-koncernen, og Coop skal derfor i denne sammenhæng forstås som Coop amba og alle Coop ambas datterselskaber. Henvendelser vedrørende denne privatlivspolitik eller Coops behandling af personoplysninger i øvrigt kan rettes til: Coop Danmark A/S Roskildevej Albertslund Att: Databeskyttelsesrådgiver DPO@coop.dk 3. HVORFOR HAR COOP EN PRIVATLIVSPOLITIK? 3.1 Vores løfte Behandling af personoplysninger er nødvendige for at Coop kan drive forretning. Coop anvender personoplysninger til: at behandle personoplysninger om medarbejdere, for at sikre, at de f.eks. får løn, pension og betaler skat. at behandle personoplysninger om medlemmer for at kunne udbetale bonus og for at kunne tilbyde medlemmet relevante og personlige tilbud. at behandle personoplysninger om kunder for at kunne tilbyde kunde relevante tilbud at behandle personoplysninger om vores samarbejdspartnere for at sikre et professionelt samarbejde Coop tager beskyttelse af persondata alvorligt. Det gør vi, fordi vi ved, at det er en tillidssag at dele sine personoplysninger med en virksomhed, og vi tror på at vi med denne privatlivspolitik kan være med til at fastholde din tillid til Coops ansvarlige behandling af dine personoplysninger. 3.2 Gennemsigtighed Når vi beder dig stille dine personoplysninger til rådighed for os, forklarer vi dig samtidig: hvilke data vi beder om og hvorfor hvilket formål de skal bruges til hvilket (lov)grundlag der giver os ret til at behandle oplysningerne hvor længe vi forventer at opbevare dine personoplysninger COOP DANMARK A/S 1 DATO:

2 hvordan du udøver dine rettigheder over dine persondata. Dette gælder også, hvis vi indhenter dine data fra andre end dig selv, f.eks. fra en myndighed eller en af vores samarbejdspartnere. 4. HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER COOP? Coop behandler kun de persondata om dig, som er relevante og tilstrækkelige til at opfylde de formål, som er oplistet nedenfor. 4.1 Jobansøgere For at kunne gennemføre ansættelser af personale, behandler Coop personoplysninger om ansøgere til stillinger i Coop. Coop behandler almindelige personoplysning om ansøgerne og i visse tilfælde også følsomme oplysninger samt personnumre, hvis disse oplysninger er anført i ansøgningen. Når vi modtager en ansøgning fra en potentiel ny medarbejder, gemmer vi ansøgningen og de oplysninger, som den indeholder, indtil vi har taget stilling til, om vi vil ansætte den pågældende person. Resulterer ansøgningen ikke i en ansættelse, slettes ansøgningen fra Coops systemer hurtigst muligt og senest inden 6 måneder fra ansøgningsdatoen med mindre ansøgeren har givet udtrykkeligt samtykke til, at Coop må opbevare ansøgningen i et længere tidsrum. Læs mere om Coops behandling af personoplysninger om jobansøgere 4.2 Medarbejdere For at gøre det muligt at tilrettelægge og udføre arbejdet i Coop behandler vi personoplysninger om vores medarbejdere. Personoplysninger behandles desuden til lønføring, udvikling og evaluering af medarbejderne. Coop behandler almindelige personoplysninger om medarbejdere, herunder navn og adresseoplysninger, bank-, pensions- og skatteforhold, personoplysninger relevante for arbejdets tilrettelæggelse og udførelse, løbende evalueringer, portrætbilleder, fraværsdage samt resultater af eventuelle personligheds- og færdighedstests. I visse relevante tilfælde behandler Coop også følsomme personoplysninger om medarbejdere, herunder oplysninger om fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, helbredsoplysninger samt oplysninger om strafbare forhold. Coop behandler desuden medarbejderes personnumre. Coop opbevarer medarbejderes personaleoplysninger så længe det er nødvendigt. Personaleoplysninger slettes derfor som udgangspunkt senest 6 måneder efter en ansættelses ophør. Visse oplysninger opbevares dog af hensyn til andre lovkrav mv., i op til 5 år efter ansættelsens ophør. Medarbejdere kan læse mere om Coops behandling af deres personoplysninger på CoopNet 4.3 Frivillige Nogle Coop-butikker og foreninger får hjælp af en række frivillige personer, som ikke er ansat i Coop. Da ikke alle frivillige er Coop-medlemmer, er det af hensyn til frivillig-arbejdets tilrettelæggelse og udførelse nødvendigt at behandle disse frivilliges almindelige personoplysninger f.eks. kontaktinformationer. Disse oplysninger slettes, når den pågældende person stopper som frivillig i Coop. COOP DANMARK A/S 2 DATO:

3 4.4 Medlemmer For at kunne opretholde et medlems- og loyalitetsprogram og for at kunne segmentere medlemmer og målrette markedsføring behandler Coop almindelige personoplysninger om Coops medlemmer. I forbindelse med, at en person bliver medlem af Coop, registrerer Coop almindelige personoplysninger om medlemmet, herunder navn, adresse og fødselsdato og tilhørsbutik. Medlemmet giver desuden samtykke til, at oplysninger om medlemmets brug af Coop-ejede elektroniske platforme og domæner behandles. I det omfang det oplyses af medlemmet, registrerer Coop desuden husstands- og interesseoplysninger mv. Ved brug af medlemskortet eller medlemsappen behandler Coop desuden oplysninger om det enkelte medlems købshistorik. Ved brug af Coops medlemsapp behandles din geografiske placering, hvis du har slået lokaliseringsfunktionen til i appen. Hvis medlemmet vælges til et tillids- eller bestyrelseshverv i en af Coops foreninger eller butikker, behandles medlemmets almindelige personoplysninger desuden til opfyldelse af dette formål. Coop opbevarer medlemsoplysninger indtil medlemmet udmeldes. Efter en udmeldelse opbevares visse medlemsoplysninger dog af hensyn til andre lovkrav i en længere periode. Læs mere om Coops behandling af personoplysninger om medlemmer 4.5 Kunder Coop behandler i en række tilfælde almindelige personoplysninger om kunder (ud over medlemsoplysninger). Behandling af kunders personoplysninger sker for at kunne levere forskellige ydelser og services til kunderne. Behandlingen omfatter blandt andet registrering af elektroniske enheder, når kunder anvender internetadgangen i Coops butikker, bestillinger afgivet til Coops butikker samt deltagerinformation i konkurrencer afholdt af Coop. I visse tilfælde optager Coop også telefoniske henvendelser til Coops kundeservice. Coop registrerer desuden kunders brug af Coops apps, herunder købshistorik og information om enheden appen anvendes på. Læs mere om Coops behandling af kunders personoplysninger i forbindelse med bestillinger i butikker Læs mere om Coops behandling af kunders personoplysninger i forbindelse med brug af Coops apps Læs mere om Coops behandling af kunders personoplysninger i forbindelse optagelse af telefonsamtaler 4.6 Kunder i Coops web-butikker Coop driver web-butikkerne Coop Shopping og Coop Mad. For at handle som kunde i web-butikkerne er det nødvendigt for Coop at kende dit navn, adresse og kontaktoplysninger for at kunne bekræfte din ordre og levere dine varer. For at få Medlemsbonus af købet er det også nødvendigt at registrere dit medlemsnummer. Coop registrerer derfor disse oplysninger, og videregiver dem i nødvendigt omfang til den transportvirksomhed, som skal levere varerne, og til eksterne leverandører, hvis disse leverer varen direkte til dig. Coop kræver altid af sine leverandører, at de overholder de gældende regler om behandling af persondata. COOP DANMARK A/S 3 DATO:

4 Ligesom på andre Coop hjemmesider registrerer Coop desuden oplysninger om dit besøg på hjemmesiden, den enhed du bruger til at besøge hjemmesiden og webstatistik i forbindelse hermed. Læs mere om Coops behandling af personoplysninger om Coop Shoppings kunder Læs mere om Coops behandling af personoplysninger om Coop Mads kunder 4.7 Særligt om kunder i Coop Bank Coop Bank behandler en række oplysninger om sine kunder. En banks behandling af personoplysninger er undergivet helt særlige regler. Læs mere om Coop Banks behandling af personoplysninger om kunder 4.8 Nyhedsbreve, SMS-klubber og anden elektronisk kommunikation, herunder sociale medier. På Coops hjemmesider og andre elektroniske platforme har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve samt tjenester, sms-kommunikation eller anden elektronisk kommunikation med relevant information og markedsføring. Coop sender dig kun elektronisk markedsføring, hvis du forinden har givet os dit udtrykkelige samtykke til dette. Ved udtrykkeligt mener vi, at du selv skal have valgt muligheden til, f.eks. ved aktivt at afkrydse en boks eller lignende. Samtykket giver desuden Coop ret til at behandle din adresse samt eventuelle andre afgivne personlysninger til dette formål. Læs mere om Coop behandling af personoplysninger i forbindelse med elektronisk markedsføring og sociale medier 4.9 Medarbejdere hos samarbejdspartnere For at kunne sikre kommunikation med leverandører, og dokumentation af transaktioner mellem Coop og leverandørerne er det i nogle tilfælde nødvendigt at behandle almindelige personoplysninger i form af kontaktoplysninger om medarbejdere hos Coops leverandører. Coop opbevarer disse oplysninger så længe et samhandels- eller samarbejdsforhold mellem Coop og leverandøren består. Læs mere om Coops behandling af personoplysninger om medarbejdere hos samarbejdspartnere 4.10 TV-overvågning De fleste af Coops faciliteter, herunder butikker, lagre og hovedkontor har tv-overvågning installeret. Tv-overvågningen har to formål, idet overvågningen for det første skal være tryghedsskabende for medarbejdere og kunder og for det andet være kriminalitetsforebyggende. Har du spørgsmål til Coops brug af tv-overvågning kan du henvende dig til Coops databeskyttelsesrådgiver på DPO@coop.dk eller til butikschefen, hvis spørgsmålet vedrører tv-overvågning på en konkret lokation. TV-overvågning i Coop er underlagt en selvstændig intern politik. Heraf fremgår det bl.a. at alle optagelser slettes senest 30 dage efter, at de er optaget. 5. DINE PERSONOPLYSNINGER I Coop værdsætter vi, at du har valgt at dele dine personoplysninger med os. Vi anerkender, at det er dine personoplysninger, og vi respekterer, at vi i Coop blot har dine personoplysninger til låns. Derfor har du altid mulighed for selv at disponere over de personoplysninger, som vi behandler om dig. COOP DANMARK A/S 4 DATO:

5 Dette giver dig ret til: At få Indsigt i, hvilke af dine personoplysninger Coop behandler At få slettet personoplysninger, som Coop behandler om dig At berigtige, begrænse eller gøre indsigelse mod Coops behandling af dine personoplysninger At flytte dine personoplysninger fra Coop til en anden dataansvarlig Hvis Coop behandler personoplysninger om dig, kan du derfor altid kontakte Coop på med henblik på at udøve dine rettigheder som registreret. Det er vigtigt at understrege, at det ikke altid er muligt at efterkomme alle anmodninger om bl.a. indsigelse og sletning, da Coop i flere tilfælde på grund af dokumentationskrav i anden lovgivning f.eks. er forpligtet til at opbevare oplysninger om tidligere medarbejdere og regnskabstekniske oplysninger. Du skal også være opmærksom på, at det kan være forbundet med konsekvenser i forholdet mellem Coop og dig, hvis du tilbagekalder et samtykke til behandling af personoplysninger. Trækker du f.eks. dit medlemssamtykke til behandling af persondata tilbage, kan du ikke være medlem af Coop, hvorfor en sådan handling vil blive betragtet som et ønske om udmeldelse. 5.1 Sletteliste Vi ved godt at det kan lyde besynderligt. Men det har altså et formål! Hvis du beder Coop slette oplysninger, vi har registreret om dig, gør vi naturligvis det, hvis vi ikke har en tvingende grund til at beholde oplysningerne. Men samtidig med, at vi sletter oplysninger om dig, registrerer vi dig også på en såkaldt sletteliste. Slettelisten er til for, at vi kan slette dig igen, hvis vi har et it-nedbrud, og er nødsaget til at indlæse en sikkerhedskopi fra før du bad os om at slette dine oplysninger. I det tilfælde vil vi, i forbindelse med indlæsningen af sikkerhedskopien, tjekke slettelisten, og sørge for, at dine oplysninger bliver slettet igen. Du vil være registreret på slettelisten i 6 måneder, hvorefter du også vil blive slettet fra slettelisten. 6. SIKKERHED Coop træffer alle tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte fortroligheden og sikkerheden af de personoplysninger som vi behandler. Sikkerhedsforanstaltninger omfatter blandt andet lagring i sikre miljøer, begrænset adgang til personoplysningerne, således at oplysningerne kun er tilgængelige for de medarbejdere, som har et konkret behov for at tilgå oplysningerne i overensstemmelse med det eller de formål oplysningerne behandles for. Kryptering ved transmission af følsomme oplysninger samt kontrol af den registreredes identitet i forbindelse med dennes udøvelse af sine rettigheder. Coop-ansatte, som behandler personoplysninger, skal til enhver tid følge Coops interne it-sikkerhedspolitik. Når Coop overlader personoplysninger til en tjenesteudbyder, som behandler data for os, fastsætter Coop krav til databehandlerens persondatabehandling, som minimum er på niveau med Coops egne politikker på området. Coop følger desuden løbende op på, om databehandleren rent faktisk også har det aftalte sikkerhedsniveau. 7. SÅDAN ANVENDER COOP: 7.1 Personoplysninger om børn Coop ansætter i nogle tilfælde unge mellem 13 og 15 år f.eks. som servicemedarbejdere i butikkerne. Vi behandler derfor også personoplysninger om unge i denne aldersgruppe. De personoplysninger, som behandles i denne COOP DANMARK A/S 5 DATO:

6 forbindelse, er de samme som de oplysninger, som Coop behandler om andre medarbejdere. Coop har også kunder i denne aldersgruppe, men det er ikke muligt at blive medlem af Coop før man er fyldt 15 år. De fleste af Coops hjemmesider og elektroniske platforme er desuden ikke beregnet til at skulle anvendes af børn og unge under 15. Nogle få hjemmesider f.eks. gocook.dk er dog målrettet børn og unge også dem under 15 år. Disse hjemmesider registrerer som udgangspunkt ikke personlige oplysninger om brugerne, men det kan. i forbindelse med f.eks. konkurrencer, tilmelding til nyhedsbreve eller kampagner, være nødvendigt at registrere f.eks. navne og e- mailadresser på brugerne. Hvis en bruger af disse tjenester er under 13 år gammel, registrerer Coop kun oplysninger om brugeren, hvis en forælder eller værge har givet samtykke til behandlingen. Den måde forældres samtykke indhentes og verificeres kan variere afhængigt af, hvilke personoplysninger der indhentes, og hvad de skal anvendes til. 7.2 Cookies og andre sporingsteknologier Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies og andre sporingsteknologier til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Hvis du vil vide mere om Coops brug af Cookies, kan du læse mere under punktet Cookies på hver enkelt af Coops hjemmesider. COOP DANMARK A/S 6 DATO:

Coops privatlivspolitik

Coops privatlivspolitik Coops privatlivspolitik Denne privatlivspolitik gælder for hele Coop amba-koncernen, og Coop skal derfor i denne sammenhæng forstås som Coop amba og alle Coop ambas datter- og datterdatterselskaber (bortset

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF

Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Privatlivspolitik for Frivilligt Drenge- og Pige- Forbund, FDF Senest opdateret den 27/06/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Daniel Aagaard Personlig Træner PERSONDATAPOLITIK Daniel Aagaard Personlig Træner ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger - både for vores klienter

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Revideret: 23. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 Helsingør Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver

1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver PRIVATLIVSPOLITIK FOR DIABETESFORENINGEN 1 Generelt 1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

J U H L - S Ø R E N S E N

J U H L - S Ø R E N S E N Persondatapolitik Juhl-Sørensen A/S Et af Juhl-Sørensen A/S overordnede mål er, at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Dette gør sig også gældende,

Læs mere

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr

Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr Orla Hansen & Søn A/S, aut. Gas-og Vandmestre Cvr. 29398763 I det følgende kaldet Selskabet Vilkår og Persondatapolitik. 1. INDLEDNING. 1.1. Selskabet har til formål at drive entreprenørvirksomhed, fortrinsvis

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger Formålet med Schæffergårdens persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Revideret: 24. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 HIF Gymnastik og Motion dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger 1. Dataansvarlig Danhostel Kolding er dataansvarlig. Danhostel Kolding kontaktoplysninger er: Danhostel Kolding / Sally Sperling,

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR I henhold til den nye EU persondataforordning (GDPR), orienteres hermed om foreningens forvaltning af medlemsoplysninger.

Læs mere

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger 1. Dataansvarlig Weis stue er dataansvarlig. Weis stue kontaktoplysninger er: Torvet 2 6760 Ribe Tlf. 75420700 V/ Pia og Johnnie

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen 426 2840 Holte Danmark CVR-nr.: 31941660 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer

Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Skabelon til privatlivspolitik for foreninger og frivillige sociale organisationer Når I behandler personoplysninger, har I oplysningspligt over for de personer, I registrerer oplysninger om. Som følge

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du PERSONDATAPOLITIK FOR FORENINGEN EVENTYRJUL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person.

Persondatapolitik. I denne politik betyder persondata og data enhver form for information eller oplysning, der vedrører din person. Persondatapolitik Denne persondatapolitik fastlægger det grundlag, hvorpå vi behandler de persondata, som du oplyser os, eller som vi i øvrigt indsamler om dig. Ved at bruge vores hjemmeside og system,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Behandling af persondata i EL Andersen A/S

Behandling af persondata i EL Andersen A/S Behandling af persondata i EL Andersen A/S Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kunde- eller medarbejderforhold

Læs mere

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s

Persondatapolitik - Munck Gruppen a/s 1 af 5 Persondatapolitik - Seneste revidering: oktober, 2019 2 af 5 Indholdsfortegnelse 1. Dataansvarlig... 3 2. Om hvem og hvordan indsamler MG personoplysninger?... 3 3. Hvilke informationer indsamler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

Persondatapolitik for. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a

Persondatapolitik for. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a Persondatapolitik for Toftlund Fjernvarme A.m.b.a Toftlund Fjernvarme A.m.b.a Østerdalen 3 kirsten@toftlundfjernvarme.dk Tlf 7483 1640 6520 Toftlund www.toftlundfjernvarme.dk CVR: 6369 0619 Introduktion

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

Behandling af personoplysninger hos Popermo Forsikring G/S

Behandling af personoplysninger hos Popermo Forsikring G/S Behandling af personoplysninger hos Popermo Forsikring G/S Ved anvendelsen af vores tjenester, betror du os dine oplysninger. Oplysningerne heri er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR FANCONI ANÆMI DANMARK

PERSONDATAPOLITIK FOR FANCONI ANÆMI DANMARK PERSONDATAPOLITIK FOR FANCONI ANÆMI DANMARK 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EKSTERN

PERSONDATAPOLITIK EKSTERN PERSONDATAPOLITIK EKSTERN OKTOBER 2018 1 Indhold 1. INTRODUKTION... 3 2. DATAANSVARLIG... 3 3. DE PERSONOPLYSNINGER VI BEHANDLER OM DIG... 4 4. HVORFOR VI HAR LOV TIL AT BEHANDLE OPLYSNINGER OM DIG...

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE PRIVATLIVSPOLITIK FOR AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE 1 Generelt 1.1 I denne privatlivspolitik (herefter politik ) kan du læse, hvilke oplysninger Aarhus Billed- og Medieskole (herefter Aaboms ) indsamler,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION

PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION Kongensgade 72, 1. sal, 5000 Odense C, tlf. 66146633 info@csm-syd-frivilligsektion.dk - www.csm-danmark.dk/syd-frivillig/ PERSONDATAPOLITIK FOR CSM SYD FRIVILLIGSEKTION 1. Generelt: Denne persondatapolitik

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk.

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk. Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Business Lolland-Falster er en erhvervsorganisation med et lokalt, regionalt, nationalt og internationalt netværk. Business Lolland-Falster er ansvarlig

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg PERSONDATAPOLITIK FOR Café Paraplyen - Frederiksberg 1. Generelt Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan du læse

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Privatlivspolitik for Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1-5-2018 Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet )

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet ) 1. INDLEDNING PRIVATLIVSPOLITIK for Startup Central ApS ( Selskabet ) Advokat Peter Agentoft Nielsen (L) Partner pag@lrp.dk Adresser: Løvenørnsgade 17 8700 Horsens Vesterbrogade 16 8722 Hedensted Tlf.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

Privatlivspolitik for Athletikklubben Holstebro

Privatlivspolitik for Athletikklubben Holstebro Privatlivspolitik for Athletikklubben Holstebro Athletikklubbens Holstebro s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

Privatlivspolitik Version 1, juni 2018

Privatlivspolitik Version 1, juni 2018 HOME-START Familiekontakt Støtte til småbørnsfamilier under pres Privatlivspolitik Version 1, juni 2018 I Home-Start Familiekontakt behandler vi personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Persondatapolitik for

Persondatapolitik for Persondatapolitik for Toftlund Vandværk A.m.b.a Toftlund Vandværk A.m.b.a Elmevej 39 kontor@toftlundvand.dk Tlf 7483 1212 6520 Toftlund www.toftlundvand.dk CVR: 1287 9318 Introduktion For at kunne levere

Læs mere

MUNDUs PERSONDATAPOLITIK

MUNDUs PERSONDATAPOLITIK MUNDUs PERSONDATAPOLITIK MAJ 2018 MUNDUs Persondatapolitik Side 1 INTRODUKTION Denne persondatapolitik gælder for samtlige personoplysninger, som du giver til os, som bruger af vores kurser og rådgivninger,

Læs mere

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj.

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj. Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej 6 4130 Viby Sj. Privatlivspolitik for Viby Musikforening 25.Maj 2018 Viby Musikforenings CVR 33235232 dataansvar: Vi behandler personoplysninger og har derfor

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

Persondatapolitik Gældende pr. 25. maj 2018

Persondatapolitik Gældende pr. 25. maj 2018 Persondatapolitik Gældende pr. 25. maj 2018 Når du er kunde hos os, kan du være tryg ved, at vi behandler dine data ansvarsfuldt og efter reglerne. Vi følger til enhver tid den gældende persondatalovgivning,

Læs mere

Alm. Brands persondatapolitik

Alm. Brands persondatapolitik Alm. Brands persondatapolitik Formålet med Alm. Brands persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine persondata, og hvilke rettigheder du har i den forbindelse. Alm.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK

PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK PERSONDATAPOLITIK FOR CENTER FOR DIGITAL PÆDAGOGIK 1. Generelt Denne persondatapolitik ( politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig. Her kan

Læs mere

DATABEHANDLINGSPOLITIK

DATABEHANDLINGSPOLITIK DATABEHANDLINGSPOLITIK Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Egeskov er forpligtet til at beskytte fortroligheden,

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS

Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Samtykkeerklæring Allegener

Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring Allegener Samtykkeerklæring er udarbejdet af secure-u.it 2017 Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER...

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger 1. Dataansvarlig Skovridergaarden er dataansvarlig. Skovridergaarden kontaktoplysninger er: Hotel Skovridergaarden Svingelen

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej 5-048 2450 København SV Danmark CVR-nr.: 28292139 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

RPC Superfos persondatapolitik

RPC Superfos persondatapolitik RPC Superfos persondatapolitik Gældende fra: 25. maj 2018 Som dataansvarlig er RPC Superfos forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi (RPC Superfos

Læs mere

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S

Privatlivspolitik for FIH Partners A/S Privatlivspolitik for FIH Partners A/S (Ekstern) Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan FIH Partners (''Vi'', ''Os'' eller Vores ) behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 23. maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. 23. maj 2018 Privatlivspolitik for idrætsforeninger 23. maj 2018 Lystrup IF Svømnings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik.

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik. Persondatapolitik, Smart Lift A/S - 1. Indledning Dataansvarlig: Smart Lift A/S N. A. Christensensvej 39 DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 72 29 11 www.smartlift.dk CVR DK 31 41 96 38 Smart Lift A/S behandler

Læs mere

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandøroplysninger 1. Dataansvarlig Kobæk Strand Konferencecenter A/S er dataansvarlig. Kobæk Strand Konferencecenter A/S kontaktoplysninger er:

Læs mere

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger

Vi er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger Version 1, marts, 2019 Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik 1. Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige funktioner og tjenester. Ravnholt Gods er forpligtet til at beskytte

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

Privatlivspolitik for Amager Folkedansere

Privatlivspolitik for Amager Folkedansere Privatlivspolitik for Amager Folkedansere Pr. 1. juni 2018 Amager Folkedanseres dataansvar: Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk Forening for Tuberøs Sclerose 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler om dig, enten

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

Formål med behandlingen af dine personoplysninger Introduktion til vores persondatapolitik Denne persondatapolitik omhandler og gælder for de oplysninger, som du giver til os, når du tilmelder dig eller dit barn arrangementer under Foreningen Spejderne,

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Privatlivspolitik for idrætsforeninger Grenaa svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Persondatapolitik. Hotel Fuglsøcentret A/S Dragsmurvej 6 Tlf Knebel CVR:

Persondatapolitik. Hotel Fuglsøcentret A/S Dragsmurvej 6 Tlf Knebel CVR: Persondatapolitik Hotel Fuglsøcentret A/S Dragsmurvej 6 Tlf 86351355 8420 Knebel CVR: 36444924 Introduktion Denne persondatapolitik vedrører kunder og leverandører og ansøgere til Hotel Fuglsøcentret A/S,

Læs mere

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandør-oplysninger på Hotel Falster aps

Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandør-oplysninger på Hotel Falster aps Persondatapolitik for behandling af gæste-, kunde- og leverandør-oplysninger på Hotel Falster aps 1. Dataansvarlig Hotel Falster er dataansvarlig. Hotel Falster kontaktoplysninger er: Stubbekøbingvej 150,

Læs mere

Privatlivspolitik for Nivå-Kokkedal Fodboldklub

Privatlivspolitik for Nivå-Kokkedal Fodboldklub Nivå-Kokkedal Fodboldklub Karsemosegård Idrætsanlæg Møllevej 4 2990 Nivå Tlf.: 30 11 91 00 Fax: 49 14 24 40 Privatlivspolitik for Nivå-Kokkedal Fodboldklub 2018-05-25 Nivå-Kokkedal Fodboldklubs dataansvar

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivs og databehandling

Privatlivs og databehandling Privatlivs og databehandling Promotemi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer andre løsninger). Promotemi videregiver persondata

Læs mere

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed 1. august 2018 Odder Frimenigheds dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring

Læs mere

Privatlivspolitik for rollespilsforeninger. 28. maj 2018

Privatlivspolitik for rollespilsforeninger. 28. maj 2018 Privatlivspolitik for rollespilsforeninger 28. maj 2018 Landsforeningen Bifrosts dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

1.1 HÅNDTRYK har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan HÅNDTRYK behandler dine persondata.

1.1 HÅNDTRYK har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan HÅNDTRYK behandler dine persondata. PRIVATLIVSPOLITIK FOR HÅNDTRYK. 1. Formål 1.1 HÅNDTRYK har vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan HÅNDTRYK behandler dine persondata. 2. Kontaktoplysninger 2.1 HÅNDTRYK

Læs mere

Privatlivspolitik for Gandur. Ændret

Privatlivspolitik for Gandur. Ændret Privatlivspolitik for Gandur Ændret 24-10-2018 Gandurs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Dato 26 april 2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER... 3 DATAANSVARLIGE, EVT. REPRÆSENTANT FOR DATAANSVARLIGE...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

Privatlivspolitik for Lenepia.dk

Privatlivspolitik for Lenepia.dk Privatlivspolitik for Lenepia.dk Introduktion For at kunne drive min virksomhed er der personoplysninger, jeg har behov for at behandle. Privatlivspolitikken er ment som en hjælp til at forstå, hvilke

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Exit

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Exit 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde- eller bidragyderforhold

Læs mere