PROJEKTLEDER UDFÆRDIGET AF

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROJEKTLEDER UDFÆRDIGET AF"

Transkript

1 PROJEKT Å bad I Rådmandshaven PROJEKTNUMMER PROJEKTLEDER Morten Asp Hansen UDFÆRDIGET AF Morten Asp Hansen DATO Indledning og resume Næstved Kommune undersøger mulighederne for at etablere en badesø i Rådmandshaven i forbindelse med en omlægning af Susåen. På nuværende tidspunkt er vanden i Susåen ikke god nok til, at vandet fra åen kan bruges til badevand i badesøen. Vandanalyser fra inderhavnen i Næstved viser, at der her er en tilfredsstillende badevands. Derfor overvejes det at pumpe vandet fra inderhavnen op til badesøen, hvorfra det via et overløb løber ud i Susåen. På strækningen ved Rådmandshaven er Susåen og Kranøen udpeget som en del af EU habitat område 146 Rådmandshaven, som igen er del af Natura 2000 område 163. Det vurderes, at et åbad i Rådmandshaven vil være omfattet af badevandsbekendtgørelsen uanset om vandet til badet kommer fra Susåen eller om vandet pumpes ind fra havnen. Der skal derfor ikke udarbejdes en egentlig tilladelse til Åbadet. Området bør udlægges til badevand i den kommende kommuneplan, som er i høring i øjeblikket. Derved sidestilles Åbadet med de øvrige badeområder i kommunen, hvor kommunen har en række forpligtigelser i forhold til oplysning, tilsyn og sikring af vand og hygiejne. Badevandet i Åbadet skal minimum være af tilfredsstillende jf. badevandsbekendtgørelsen. Hvis det er ambitionen, at Åbadet skal have samme sstandard som kommunens badestrande, skal standarden dog hæves til udmærket. Med et skønnet maksimalt antal badende på pr. dag er det muligt at opretholde udmærket vand med en vandudskiftning på m 3 /t, hvilket er teknisk muligt at pumpe ind fra havnen. Dette kræver dog sikkerhed for, at vanden i havnen er god i løbet af sommerperioden. Det er sandsynligt, at rensning af vandet fra havnen vil betyde at badet skal have tilladelse som var det et svømmebad, hvilket vil medføre en lang række krav til vandudskiftning, omklædning, bad mm. Etablering af Åbadet vil kræve en Natura 2000 konsekvens vurdering samt udledningstilladelse. Belastningen af Susåen fra badets udledning skønnes dog at være beskeden. 1 (6) Sweco Kokbjerg 5 DK-6000 Kolding, Telefon Fax Sweco Danmark A/S Reg. nr Reg. kontor Glostrup Member of the Sweco Group Morten Asp Hansen Senior projektleder Telefon direkte Mobil mortenasp.hansen@sweco.dk

2 Lovgivning i forhold til badevand og svømmebade I Danmark reguleres badevand i henhold til bekendtgørelse om badevand og badeområder BEK nr. 917 af 27/06/2016 (badevandsbekendtgørelsen), mens svømme- og friluftsbade reguleres efter bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vand BEK nr. 918 af 27/06/2016. I både Københavns Kommune og Aalborg Kommune er der etableret havnebade, hvor vandet pumpes ind i et kunstigt anlagt bassin og herfra enten pumpes ud igen eller løber tilbage til havnebassinet. Begge disse bade er reguleret efter badevandsbekendtgørelsen. Badevandsbekendtgørelsen gælder jf. 1 for: Ferskvand og havvand, som kommunalbestyrelsen forventer i almindelighed anvendes til badning. Ferskvand og havvand udlagt til badevand i en kommuneplan. Kunstigt anlagt badeområder, som ikke er adskilt fra overfladevand og grundvand. På den baggrund vurderes det, at Åbadet i Rådmandshaven vil være omfattet af badevandsbekendtgørelsen uanset om vandet til badet kommer fra Susåen, eller om vandet pumpes ind fra havnen. Kommunens opgaver Der skal ikke udarbejdes en egentlig tilladelse til Åbadet efter badevandsbekendtgørelsen, men området (rammeomr. 1.1.F2) bør udlægges til badevand i den kommende kommuneplan, som er i høring i øjeblikket. Derved sidestilles Åbadet med de øvrige badeområder i kommunen. Det betyder, at kommunen bl.a. skal: Føre tilsyn med, at der ikke opstår forurening af badeområdet herunder kontrol af badevandsen (enterokokker og E-coli) mindst 4 gange årligt. Udarbejde en badevandsprofil for Åbadet med en klassifikation i forhold til, om badevandet er udmærket, godt, tilfredsstillende eller ringe iht. bekendtgørelsens bilag 1. Sikre, at vanden som minimum er tilfredsstillende iht. bekendtgørelsens bilag 1. Sikre de hygiejniske forhold omkring badet, herunder renholdelse og indretning af toiletter. Sørge for det nødvendige beredskab ved forurening af badevandet. Information af offentligheden herunder varsling i situationer, hvor badevandsen kan være forringet. 2 (6)

3 Kommunen har i forvejen hovedparten af de rutiner og procedurer, der skal til for at sikre badevandsen i Åbadet. Vandudskiftning og skrav Ved dimensioneringen og driften af Åbadet skal det sikres, at vandudskiftningen er så stor, at badevandet som minimum kan klassificeres som tilfredsstillende jf. bilag 2 i bekendtgørelsen. Hvis det er ambitionen, at Åbadet skal være ligeså godt et badeområde som kommunens badestrande, skal standarden hæves til udmærket. Udmærket svarer til kravene for Blå Flag. Kvalitetskravene fra badevandsbekendtgørelsens bilag 1 er gengivet nedenfor. Tabel 1. Kvalitetskrav for badevand Ferskvand Parameter Udmærket God Tilfredsstillende Intestinale enterokokker (cfu/100 ml) 200 1) 400 1) 330 2) Escherichia coli (cfu/100 ml) 500 1) ) 900 2) Kystvande og overgangsvande Parameter Udmærket God Kvalitet Tilfredsstillende Intestinale enterokokker (cfu/100 ml) 100 1) 200 1) 185 2) Escherichia coli (cfu/100 ml) 250 1) 500 1) 500 2) Noter. 1) Ved udmærket og god skal skravet være overholdt i 95% af prøverne 2) Ved tilfredsstillende skal skravet være overholdt i 90% af prøverne Hvis der anvendes vand fra Susåen til badet, vil det være skravene for ferskvand, der er gældende, mens hvis der pumpes vand ind fra havnen gælder skravene for kyst- og overgangsvande, idet havnen er et overgangsvande (brakvandsområde). Den nødvendige vandudskiftning, der skal til for at overholde skravet, kan vurderes ud fra badeområdets volumen, det forventede antal badegæster pr. døgn og indholdet af E coli og enterokokker i det vand, der ledes ind i badeområdet. Åbadets volumen er skønnet til ca m 3 ud fra bilag 1 fordelt som følger: (6)

4 Tabel 2. Åbadets størrelse, volumen og bassinkapacitet. Bassiner Bassindybde Areal Volumen Vejledende. bassinareal pr. person m 2 /pers Bassin-kapacitet m m 2 m 3 personer Lav del 0, ,5 532 Mellem del 1, ,5 351 Dyb del 2, ,5 116 Samlet Det forventede maksimale antal badende pr. dag er skønnet til badende, hvilket svarer til antallet af badende i Havnebadet på Islandsbrygge i København. Det maksimale antal badende afhænger normalt af størrelsen af græsarealerne og badeområdets størrelse. I Rådmandshaven og på Kranøen er der ca m 2 græsareal, mens græsarealet på Islands Brygge kun er på m 2. Ud fra den betragtning kan der forventes 3-4 gange så mange badende i Åbadet i forhold til badet på Islands Brygge, men det vurderes ikke at være realistisk ud fra befolkningsgrundlaget. Åbadets areal giver plads til ca badende ad gangen skønnet ud fra de erfaringsværdier for bassinkapacitet, der findes for dimensionering af svømmebade jf. DS 477 /1/. Da badeperioden på en weekenddag typisk er på 10 timer fra kl. 10 til 20 med den maksimale belastning i perioden fra kl , vurderes det, at badende pr. dag vil være et realistisk foreløbigt skøn over det maksimale antal badende. Det er målt, at der udskilles omtrent enterokokker fra hver badende /2/. Ved et omtrentlig forhold mellem E. coli og enterokokker på 2,5 svarer det til, at der samtidigt udskilles 1,5 mio. E. Coli bakterier fra hver badende. Indholdet af E. coli og enterokokker i det vand, der planlægges brugt til at lede ind i badeområdet fra enten Susåen eller inderhavnen, bør måles over en længere periode. f.eks. hen over sommeren I Københavns Havn ligger indholdet af E. coli på cfu/100 ml, mens indholdet af enterokokker ligger på 15 cfu/100 ml. Skønnet vandudskiftning I bilag 2 er der lavet et foreløbigt skøn over den vandudskiftning, der er nødvendig i Åbadet for at sikre, at skravet for udmærket badevands i kyst- og overgangsvande kan overholdes. Det er således forudsat, at der anvendes vand fra havnen til Åbadet. Anvendes der i stedet vand fra Susåen, er der tale om ferskvand, hvor skravene er 2 gange højere. 4 (6)

5 Beregningen er på den sikre side (konservativ), idet den naturlige nedbrydning af bakterierne ikke er medtaget. Beregningen viser, at ledes der 150 m 3 vand i timen til Åbadet bliver vandudskiftningen stor nok til, at der kan opnås udmærket vand i perioder, hvor badebelastningen kommer op på badende pr. dag. Ved badende pr. dag skal tilledningen af vand øges til 200 m 3 /t, eller det skal accepteres, at vanden på disse dage falder fra udmærket til god. Ved en tilledning på 150 m 3 /t udskiftes hele Åbadets vandvolumen på 1 døgn. Ovennævnte tilledning af vand skal suppleres med den vandmængde, der fraføres Åbadet af de badende samt som følge af fordampning. I beregningen af vandudskiftningen er det forudsat, at vandet har en baggrundskoncentration på 30 E. coli på 100 ml og 15 enterokokker pr. 100 ml. Hvis baggrundskoncentrationen er anderledes i Næstved Havn eller Susåen, skal vandudskiftningen tilpasses denne. Tilsvarende andre badeområder, må der i Åbadet godt forekomme hændelser f.eks. i forbindelse med kraftig regn, hvor vanden bliver dårligere end vandskravet, så længe dette varsles og oplyses til de badende. Rensning af vandet inden tilledning til Åbadet Der findes så vidt vides ikke tilfælde i Danmark, hvor badevandet renses inden det ledes til et badeområde. Det kan ikke udelukkes, at f.eks. en UV-behandling af vandet, inden det ledes til Åbadet, vil betyde, at badet skal have tilladelse efter svømmebadsbekendtgørelsen. Der kan godt gives tilladelse til Åbadet efter svømmebadsbekendtgørelsen, men det vil medføre, at vandudskiftningen skal øges til ca m 3 /t, og der skal etableres omklædningsog badefaciliteter til ca personer. Øvrig lovgivning Åbadet skal etableres i et Natura 2000 område. Projektet skal derfor Natura 2000 konsekvensvurderes. Heri skal det sikres, at projektet ikke medfører en uacceptabel påvirkning af den natur og de arter, der indgår i grundlaget for Natura 2000 udpegningen. Det gælder både i anlægsperioden og den efterfølgende driftsperiode. Da Susåen samtidigt er 3 beskyttet, skal der gives dispensation efter naturbeskyttelsesloven. Projektet omfatter en omlægning af Susåen og vil derfor nødvendiggøre en tilladelse til vandløbsregulering efter vandløbsloven. Heri kan konsekvenserne ved den ekstra vandføring i Susåen forårsaget af indpumpning fra inderhavnen vurderes (6)

6 Afkobles Åbadet fra Susåen og tilføres vand fra enten havnen eller Susåen vurderes det, at den efterfølgende udledning af vandet til Susåen vil kræve en udledningstilladelse efter miljøbeskyttelsesloven, idet der sker en regulær udledning af vand. I den forbindelse med både tilladelse til vandløbsregulering og udledningstilladelse skal projektet VVM anmeldes, hvori projektets påvirkning af miljøet screenes. Denne screening vil i meget stort omfang kunne laves som en henvisning til Natura 2000 konsekvensvurderingen. Belastningen af Susåen fra udløbet af Åbadet vurderes at være beskeden, idet der ikke er tale om urenset spildevand og udledningsmængden udgør ca. 200 m 3 /t svarende til ca. 55 l/s, hvilket udgør ca. 10 % af medianminimumsvandføringen på 520 l/s og ca. 1,5 % af sommervandføringen på l/s /3/. Fra tysk litteratur /4/ findes der en erfaringsbelastning med fosfor fra badende på 74 mg pr. badegæst. Ved badende og en vandudskiftning på 150 m 3 /t svarer dette til en udledningskoncentration på 0,08 mgp/l, hvilket er betydeligt lavere end fosfor-koncentrationen fra regnvandsbetingede overløb, som ligger på 2 2,5 mg/l jf /5/. Referencer /1/ DS 477. Svømmebadsanlæg 2. udgave /2/ "Quantitative evaluation of bacteria release by bathers in a marine water", Water research, 41 (2007), Elsevier, /3/ Powerpoint fremsendt af Peter Hougaard, NK-Forsyning i mail 22 maj /4/ Richtliniien für planung, bau, instandhaltung und betrieb von freibädern mit bioloischer wasseraufberitung. FLL /5/ Orientering fra Miljøstyrelsen nr. 16, (6)

Bakteriekoncentration Resultater fra 2014 af egne analyser i forhold til en eventuel Blå Flag-ansøgning til Friluftsrådet.

Bakteriekoncentration Resultater fra 2014 af egne analyser i forhold til en eventuel Blå Flag-ansøgning til Friluftsrådet. BILAG Kultur og Sundhedsudvalgsmøde 02.10.14 I dette notat opsummeres de interne analyser af badevandskvaliteten i Skanderborg Sø ved Byparken samt centrale konklusioner i den miljøtekniske rapport udarbejdet

Læs mere

Badevandsprofil Li. Haraldsted Sø

Badevandsprofil Li. Haraldsted Sø Badevandsprofil Li. Haraldsted Sø Teknik- og Miljøcenter teknikogmiljo@ringsted.dk Februar 2014 Medlemsstat Danmark Kommune Ringsted Kommune DKBW Nr. 1179 Stationsnummer 001A Stationsnavn Li. Haraldsted

Læs mere

Administrationsgrundlag for Badevand

Administrationsgrundlag for Badevand Administrationsgrundlag for Badevand Godkendt Udvalget for Klima og Miljø 22. februar 2011 1 INDHOLD I ADMINISTRATIONSGRUNDLAGET... 2 2 LOVGRUNDLAG... 2 3 MYNDIGHEDENS ROLLE... 2 3.1 Det politiske råderum...

Læs mere

Bagrund. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk Sagsnr P

Bagrund. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk Sagsnr P Natur og Miljø Rådhuspladsen1, 3300 Frederiksværk.. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk 05-10-2017 Sagsnr. 06.00.00-P19-1-17 UDKAST - Tilladelse til midlertidig udledning af

Læs mere

UDKAST til Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vandkvalitet

UDKAST til Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vandkvalitet Miljø- og Planlægningsudvalget 2010-11 MPU alm. del Bilag 118 Offentligt UDKAST til Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vandkvalitet I medfør af 7 a, stk. 1, 16, 73, stk. 1, 80, stk. 2, 92

Læs mere

Badevandsprofil Hvidsø

Badevandsprofil Hvidsø Badevandsprofil Hvidsø Teknik- og Miljøcenter teknikogmiljo@ringsted.dk Februar 2014 Medlemsstat Danmark Kommune Ringsted Kommune DKBW Nr. 1180 Stationsnummer 002l Stationsnavn Hvidsø, Jystrup DKBW-navn

Læs mere

Badevandskvaliteter i Københavns havn og Øresund

Badevandskvaliteter i Københavns havn og Øresund KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Park og Natur NOTAT Badevandskvaliteter i Københavns havn og Øresund Indledning Det var en meget visionær Borgerrepræsentation, der i 1992 fastsatte

Læs mere

Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Fynshav Syd i Sønderborg Kommune Strandens navn Fynshav Syd Adresse Strandnr. A460, Lystbådehavnen Nedergade 9B, 6440 Augustenborg (nr. oplyses ved opkald til 112, alarm) Stationsnummer

Læs mere

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand Natur og Miljø Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk 13-10-2017 Sagsnr. 06.00.00-P19-1-17.. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Glumsø Sø, Glumsø

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Glumsø Sø, Glumsø Badevandsprofil Badevandsprofil for, Glumsø Ansvarlig myndighed: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved www.naestved.dk Email: borger@naestved.dk Tlf.: 55 88 55 88 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

FORELØBIGE OVERSLAGSPRISER HOLBÆK RA PROJEKTLEDER. Raoul Roestenberg UDFÆRDIGET AF

FORELØBIGE OVERSLAGSPRISER HOLBÆK RA PROJEKTLEDER. Raoul Roestenberg UDFÆRDIGET AF PROJEKT Holbæk Ny Renseanlæg PROJEKTNUMMER 30.1803.32 PROJEKTLEDER Raoul Roestenberg UDFÆRDIGET AF Raoul Roestenberg, Hanne Risbæk, Michael Hjorteberg DATO Indholdsfortegnelse Indledning 2 Scenarie 1:

Læs mere

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å.

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Vindinge Å. Tilladelsen er et tillæg til udledningstilladelsen

Læs mere

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 253.

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors     Tlf DKBW Nr. 253. Badevandsprofil Badevandsprofil for Tæbring Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.morsoe.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark Morsø

Læs mere

Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vandkvalitet

Bekendtgørelse om svømmebadsanlæg m.v. og disses vandkvalitet BEK nr 623 af 13/06/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 8. oktober 2016 Ministerium: Miljøministeriet Journalnummer: Miljømin., Naturstyrelsen, NST-400-00025 Senere ændringer til forskriften BEK nr 918 af

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R.

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via rørbassin til

Læs mere

Miljøvurdering af tillæg til Randers Spildevandsplan vedr. separering af Linde og Nørbæk

Miljøvurdering af tillæg til Randers Spildevandsplan vedr. separering af Linde og Nørbæk EnviDan Ferskvandscentret Vejlsøvej 23 DK-8600 Silkeborg Tlf.: +45 86 80 63 44 Fax: +45 86 80 63 45 E-mail: envidan@envidan.dk Miljøvurdering af tillæg til Randers Spildevandsplan 2009-2012 vedr. separering

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske,

Læs mere

Badevandsprofil. Svallerup/Bjerge Nord. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Svallerup/Bjerge Nord. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Svallerup/Bjerge Nord Strand Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

GODKENDELSE SVØMMEBADE

GODKENDELSE SVØMMEBADE GODKENDELSE SVØMMEBADE HVORDAN GØR VI I GULDBORGSUND KOMMUNE LYNGE CHRISTIANSEN VED DANSK SVØMMEBADSTEKNISK FORENINGS TEMADAG I ODENSE DEN 30. OKTOBER 2014 SVØMMEBADSANLÆG I KOMMUNEN Guldborgsund Kommune

Læs mere

Badevandsprofil for Lavensby Strand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Lavensby Strand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Badevandsprofil. Svenstrup Overdrev. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Svenstrup Overdrev. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Svenstrup Overdrev Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Bildsø Strand Medlemsstat Kommune Stationsnr. Stationsnavn DKBW navn Danmark Slagelse 005G Bildsø Strand Bildsø Strand M Hydrologisk reference UTM X 638958 UTM Y 6147773

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Næsby Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Næsby Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Næsby Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 001K Stationsnavn Næsby Strand DKBW navn Næsby Strand Hydrologisk reference M UTM X 640258 UTM Y 6141333

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bjerge Strand, Årgab. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bjerge Strand, Årgab. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Bjerge Strand, Årgab Ansvarlig myndighed: Ringkøbing-Skjern Kommune Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing www.rksk.dk Email: post@rksk.dk Tlf.: 99 74 24 24 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil for Sønderborg Badestrand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Sønderborg Badestrand i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 240.

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors    Tlf DKBW Nr. 240. Badevandsprofil Badevandsprofil for Ejerslev Lyng Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.morsoe.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bjørnebæk, Klinteby

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bjørnebæk, Klinteby Badevandsprofil Badevandsprofil for, Klinteby Ansvarlig myndighed: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved www.naestved.dk Email: naestved@naestved.dk Tlf.: 55 88 55 88 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil. Grusgravssø ved Dyndet

Badevandsprofil. Grusgravssø ved Dyndet Badevandsprofil Grusgravssø ved Dyndet Maj 2012 Badevandets beliggenhed Medlemsstat Danmark Kommune Køge DKBW nr. 1086 Station nr. 593 Station Navn Grusgravsø ved Dyndet DKBW Navn Kort 593,B,Grusgravsø

Læs mere

Badevandsprofil Hessellund Camping

Badevandsprofil Hessellund Camping 1 Badevandsprofil: Hessellund Camping April 2018 Badevandsprofil Hessellund Camping Ansvarlig badevandsmyndighed Viborg Kommune Prinsens alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 E-mail: naturogvand@viborg.dk

Læs mere

Badevandsprofil for Drejby Strand, (Kerneland) i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Drejby Strand, (Kerneland) i Sønderborg Kommune Strandens navn Adresse Stationsnummer Stations-ID Koordinater for kontrolstation Hydrologisk ref. Strandtype Klassifikation af badevandet Klassifikationen bliver bestemt ud fra indholdet af E. Coli bakterier

Læs mere

FORUDSÆTNINGER I VVM REDEGØRELSEN

FORUDSÆTNINGER I VVM REDEGØRELSEN Notat Dusager 12 8200 Aarhus N Danmark T +45 8210 5100 F +45 8210 5155 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Stofbalancer ved nedlæggelse af renseanlæg og etablering af Tengslemark Renseanlæg 29. juni 2015

Læs mere

Badevandsprofil. Mullerup Strand. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Mullerup Strand. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Mullerup Strand Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Ærø Kommune Statene Ærøskøbing Tlf.:

Ærø Kommune Statene Ærøskøbing    Tlf.: Badevandsprofil Badevandsprofil for Søby Strand, Søby Ansvarlig myndighed: Ærø Kommune Statene 2 5970 Ærøskøbing www.aeroekommune.dk Email: post@aeroekommune.dk Tlf.: 63 52 5000 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Badevandsprofil Dragerup Molen, øst

Badevandsprofil Dragerup Molen, øst Badevandsprofil Dragerup Molen, øst Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Egerup Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Egerup Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Egerup Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 001J Stationsnavn Egerup Strand DKBW navn Egerup Strand Hydrologisk reference M UTM X 642088 UTM Y 6128023

Læs mere

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Badevandsprofil Badevandsprofil for Lundeborg Strand, Lundeborg Ansvarlig myndighed: Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Hvis

Læs mere

Morsø Kommune Jernba nevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 238.

Morsø Kommune Jernba nevej Nykøbing Mors    Tlf DKBW Nr. 238. Badevandsprofil Badevandsprofil for Bjørndrup Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernba nevej 7 7900 Nykøbing Mors www.morsoe.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark Morsø

Læs mere

Badevandsprofil Åkrogen

Badevandsprofil Åkrogen Badevandsprofil Åkrogen Ansvarlig myndighed Aarhus Kommune Center for Miljø & Energi Grøndalsvej 1 8260 Viby J Tlf.: +45 8940 2213 www.aarhus.dk Medlemsstat Danmark Kommune Aarhus DKBW Nr. 1406 Station

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Bildsø Strand Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Bildsø Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 005G Stationsnavn Bildsø Strand DKBW navn Bildsø Strand Hydrologisk reference M UTM X 638958 UTM Y 6147773

Læs mere

Tillæg til godkendelse af Skivebadeland meddelt i januar 2015

Tillæg til godkendelse af Skivebadeland meddelt i januar 2015 Tillæg til godkendelse af Skivebadeland meddelt i januar 2015 Dette tillæg er et samlet tillæg og aflyser den tidligere meddelt tillæg fra den 31. maj 2016. Dette tillæg består af 2 dele: Del 1: Det tidligere

Læs mere

Badevandsprofil - Ulstrup v/ Campingpladsen

Badevandsprofil - Ulstrup v/ Campingpladsen Badevandsprofil - Ulstrup v/ Campingpladsen Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Badevandsprofil - Bjerge Os Sukkerkanalen

Badevandsprofil - Bjerge Os Sukkerkanalen Badevandsprofil - Bjerge Os Sukkerkanalen Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Hillerød kommune Trollesmindealle Hillerød

Hillerød kommune Trollesmindealle Hillerød Hillerød kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Tilladelse til tilslutning af overfladevand fra tag og befæstede arealer (p-pladser) til regnvandsledning på ejendommen Milnersvej 39 C, 3400 Hillerød

Læs mere

Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg

Viborg Kommune. Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg Forslag til tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2009 2013 Rekvirent Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Kontakt: Anders Haugstrup Rådgiver Orbicon A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Sag

Læs mere

Viborg Kommune. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg

Viborg Kommune. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Etablering af nyt bassin ved Gl. Århusvej i Viborg Rekvirent Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Kontakt: Anders Haugstrup Rådgiver Orbicon A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Sag 223 11-24 Projektleder: Peter Poulsen Kvalitetssikring:

Læs mere

1. Tilladelsen omfatter udledning til Kilde Å af renset husspildevand fra Vemmetofte Kloster Renseanlæg beliggende matr. nr. 1, Vemmetofte Kloster,

1. Tilladelsen omfatter udledning til Kilde Å af renset husspildevand fra Vemmetofte Kloster Renseanlæg beliggende matr. nr. 1, Vemmetofte Kloster, Center for Plan & Miljø Vemmetofte Kloster Vemmetoftevej 42 4640 Faxe att.: Leif J. Madsen, ljm@vemmetofte.dk Postadresse: Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon 56203000 www.faxekommune.dk Kontoradresse:

Læs mere

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 246.

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors    Tlf DKBW Nr. 246. Badevandsprofil Badevandsprofil for Dragstrup Vig Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.morsoe.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark

Læs mere

Bekendtgørelse om badevand og badeområder 1)

Bekendtgørelse om badevand og badeområder 1) BEK nr 939 af 18/09/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 7. juli 2016 Ministerium: Miljøministeriet Journalnummer: Miljømin., Naturstyrelsen, j.nr. NST-4400-00012 Senere ændringer til forskriften BEK nr 917

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Magleby Skov, Magleby. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Magleby Skov, Magleby. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Magleby Skov, Magleby Ansvarlig myndighed: Stevns Kommune Postboks 83 4660 Store Heddinge stevns@stevns.dk sikkerpost@stevns.dk Tlf.: 56 57 57 57 Hvis der observeres

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Stranden ved Søskær Mose

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Stranden ved Søskær Mose Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Stranden ved Søskær Mose Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 019A Stationsnavn Søskær DKBW navn Søskær Hydrologisk reference M UTM X 637711 UTM Y 6131265

Læs mere

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 250.

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors    Tlf DKBW Nr. 250. Badevandsprofil Badevandsprofil for Sillerslev Sommerhusområde Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.morsoe.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune

Læs mere

Badevandsprofil Sønderstrand Nord

Badevandsprofil Sønderstrand Nord Badevandsprofil Sønderstrand Nord Version 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold... 5 Kilder og

Læs mere

Badevandsprofil for Silkeborg Søcamping i Silkeborg Langsø Øst

Badevandsprofil for Silkeborg Søcamping i Silkeborg Langsø Øst Badevandsprofil for Silkeborg Søcamping i Silkeborg Langsø Øst Ansvarlig myndighed Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 70 15 25 Oplysninger på internettet www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

Badevandsprofil Sandager Næs S

Badevandsprofil Sandager Næs S Badevandsprofil Sandager Næs S Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bork Havn Surfstrand, Bork. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Bork Havn Surfstrand, Bork. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Bork Havn Surfstrand, Bork Ansvarlig myndighed: Ringkøbing-Skjern Kommune Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing www.rksk.dk Email: post@rksk.dk Tlf.: 99 74 24 24 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil. Havnsø Strand øst. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Havnsø Strand øst. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Havnsø strand Øst Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Færgehavnen Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Færgehavnen Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Færgehavnen Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. DKBW 1631 Stationsnavn Færgehavnen DKBW navn Færgehavnen Hydrologisk reference M UTM X 633850 UTM

Læs mere

Badevandsprofil Holbæk Søbad

Badevandsprofil Holbæk Søbad Badevandsprofil Holbæk Søbad Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW

Læs mere

Badevandsprofil. Havnemarken. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Havnemarken. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Havnemarken Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr. DKBW1421

Læs mere

Badevandsprofil Blegstræde hagen

Badevandsprofil Blegstræde hagen Badevandsprofil Blegstræde hagen Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 17. juni 2016 Sagsid 16/7150 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Forsinkelsesbassin på matrikel 1o Oksvang, Esbjerg Jorder. - Forsinkelsesbassin på

Læs mere

Badevandsprofil Maglesø

Badevandsprofil Maglesø Badevandsprofil Maglesø Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: holb@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW nr.

Læs mere

Badevandsprofil. Saltbæk Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Saltbæk Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Saltbæk Badebro Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Kongsmark Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Kongsmark Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Kongsmark Strand Medlemsstat Kommune Stationsnr. Stationsnavn DKBW navn Danmark Slagelse 003E St. Kongsmark Str. St. Kongsmark Str. M Hydrologisk reference UTM X 639148

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Klarskovgård Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 011A Stationsnavn Klarskovgård Strand DKBW navn Klarskovgård Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33

Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33 Badevandsprofil 2012 Badevandsprofil for Tversted Strand, Tversted Ansvarlig myndighed: Hjørring Kommune Nørregade 2 9800 Hjørring www.hjoerring.dk Email: hjoerring@hjoerring.dk Tlf. 72 33 33 33 Hvis der

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Klarskovgård Strand Teknik og Miljø 2016 Badevandsprofil Klarskovgård Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 011A Stationsnavn Klarskovgård Strand DKBW navn Klarskovgård Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ

Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Badevandsprofil Helnæs Sommerland NØ Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske,

Læs mere

Badevandsprofil Aa Å N

Badevandsprofil Aa Å N Badevandsprofil Aa Å N Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil Orø Strand

Badevandsprofil Orø Strand Badevandsprofil Orø Strand Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: holb@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW

Læs mere

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 251.

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors    Tlf DKBW Nr. 251. Badevandsprofil Badevandsprofil for Ørding Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.morsoe.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark Morsø

Læs mere

Badevandsprofil Loddenhøj

Badevandsprofil Loddenhøj Badevandsprofil Loddenhøj Version 2017 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 3 Klassifikation... 4 Fysiske forhold... 5 Geografiske forhold... 5 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil - Kongstrup Strand, Sejerø

Badevandsprofil - Kongstrup Strand, Sejerø Badevandsprofil - Kongstrup Strand, Sejerø Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Skåstrup V. Side 1 af 10

Skåstrup V. Side 1 af 10 Skåstrup V Side 1 af 10 Badevandsprofil Badevandsprofil for Skåstrup V, Skåstrup Ansvarlig myndighed: Nordfyns Kommune Østergade 23 5400 Bogense Tlf.: 64 82 82 82 Email: post@nordfynskommune.dk Web: www.nordfynskommune.dk

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Hulhøj. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Hulhøj. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Hulhøj Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.mors.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark Morsø Kommune

Læs mere

Orientering om udledning fra Aalborg Kommunes renseanlæg og separatkloakering

Orientering om udledning fra Aalborg Kommunes renseanlæg og separatkloakering Punkt 12. Orientering om udledning fra Aalborg Kommunes renseanlæg og separatkloakering 2016-010617 Miljø- og Energiforvaltningen fremsender til Miljø- og Energiudvalgets orientering udledte mængder fra

Læs mere

Badevandsprofil Gudmindrup Lyng

Badevandsprofil Gudmindrup Lyng Badevandsprofil Gudmindrup Lyng Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil Hørby Vest

Badevandsprofil Hørby Vest Badevandsprofil Hørby Vest Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: holb@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune DKBW

Læs mere

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00

Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Badevandsprofil Badevandsprofil for Christiansminde, Svendborg Ansvarlig myndighed: Svendborg Kommune Ramsherred 5 5700 Svendborg www.svendborg.dk Email: svendborg@svendborg.dk Tlf.: 62 23 30 00 Hvis der

Læs mere

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors Tlf DKBW Nr. 244.

Morsø Kommune Jernbanevej Nykøbing Mors     Tlf DKBW Nr. 244. Badevandsprofil Badevandsprofil for Sillerslev Havn Ansvarlig myndighed: Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors www.mors.dk Email: kommunen@morsoe.dk Tlf. 99 70 70 00 Medlemsstat Kommune Danmark

Læs mere

Skåstrup V. Revideret 2016. Side 1 af 9

Skåstrup V. Revideret 2016. Side 1 af 9 Skåstrup V Side 1 af 9 Badevandsprofil Badevandsprofil for Skåstrup V, Skåstrup Ansvarlig myndighed: Nordfyns Kommune Østergade 23 5400 Bogense Tlf.: 64 82 82 82 Email: post@nordfynskommune.dk Web: www.nordfynskommune.dk

Læs mere

Badevandsprofil for Vemmingbund Badestrand i Sønderborg Kommune

Badevandsprofil for Vemmingbund Badestrand i Sønderborg Kommune Badevandsprofil for Vemmingbund Badestrand i Sønderborg Kommune Strandens navn Vemmingbund Badestrand Adresse Vemmingbund Strandvej (oplyses ved opkald til 112) Stationsnummer Stations-ID 1D01 DKBW763

Læs mere

Badevandsprofil Feddet

Badevandsprofil Feddet Badevandsprofil Feddet Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Harpøt Havn. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Harpøt Havn. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Harpøt Havn Ansvarlig myndighed: Lemvig Kommune Rådhusgade 2 7620 Lemvig www.lemvig.dk Email: lemvig@lemvig.dk Tlf.: 96 63 12 00 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Frølunde Fed Strand

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Frølunde Fed Strand Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Frølunde Fed Strand Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 001E Stationsnavn Frølunde Fed Strand DKBW navn Frølunde Fed Strand Hydrologisk reference M UTM

Læs mere

Bogense Søbad. Revideret Side 1 af 8

Bogense Søbad. Revideret Side 1 af 8 Bogense Søbad Side 1 af 8 Badevandsprofil Badevandsprofil for Bogense Søbad, Bogense Ansvarlig myndighed: Nordfyns Kommune Østergade 23 5400 Bogense Tlf.: 64 82 82 82 Email: post@nordfynskommune.dk Web:

Læs mere

Badevandsprofil To-Bjerg

Badevandsprofil To-Bjerg Badevandsprofil To-Bjerg Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune By og Landskab Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: byoglandskab@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune

Læs mere

Badevandsprofil Orøgaard Strand

Badevandsprofil Orøgaard Strand Badevandsprofil Orøgaard Strand Ansvarlig myndighed: Holbæk Kommune Kanalstræde 2 4300 Holbæk Tlf.: 72 36 36 36 E-mail: post@holb.dk Hjemmeside: www.holbaek.dk Medlemsstat Danmark Kommune Holbæk Kommune

Læs mere

Badevandsprofil Løgismose Skov

Badevandsprofil Løgismose Skov Badevandsprofil Løgismose Skov Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Skovstranden

Teknik og Miljø Badevandsprofil. Skovstranden Teknik og Miljø 2018 Badevandsprofil Skovstranden Medlemsstat Danmark Kommune Slagelse Stationsnr. 020A Stationsnavn Skovstranden DKBW navn Skovstranden Hydrologisk reference M UTM X 638293 UTM Y 6130924

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Vesterhave Strand, Karrebæksminde

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Vesterhave Strand, Karrebæksminde Badevandsprofil Badevandsprofil for, Karrebæksminde Ansvarlig myndighed: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved www.naestved.dk Email: naestved@naestved.dk Tlf.: 55 88 55 88 Hvis der observeres

Læs mere

Badevandsprofil - Kysthospitalets Badebro

Badevandsprofil - Kysthospitalets Badebro Badevandsprofil - Kysthospitalets Badebro Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune

Læs mere

Badevandsprofil Aborg Strand N

Badevandsprofil Aborg Strand N Badevandsprofil Aborg Strand N Formål Badevandsprofilerne har til formål at informere brugere af strande om de forskellige badeområder. Badevandsprofilerne indeholder en beskrivelse af de fysiske, geografiske

Læs mere

Badevandsprofil. Gisseløre Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Gisseløre Badebro. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Gisseløre Badebro Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr.

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Strandgård, Klinteby Frihed

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Strandgård, Klinteby Frihed Badevandsprofil Badevandsprofil for Strandgård, Klinteby Frihed Ansvarlig myndighed: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved www.naestved.dk Email: naestved@naestved.dk Tlf.: 55 88 55 88 Hvis der

Læs mere

Badevandsprofil Enstedværket Syd

Badevandsprofil Enstedværket Syd Badevandsprofil Enstedværket Syd Version 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Generelt... 3 Datablad... 4 Klassifikation... 6 Fysiske forhold... 6 Geografiske forhold... 6 Hydrologiske forhold...

Læs mere

Badevandsprofil Sanddobberne

Badevandsprofil Sanddobberne Badevandsprofil Sanddobberne Ansvarlig myndighed: Odsherred Kommune Natur, Miljø og Trafik Rådhusvej 75 4540 Fårevejle Tlf: 59 66 60 08 E-mail: vand@odsherred.dk Hjemmeside: www.odsherred.dk Medlemsstat

Læs mere

Badevandsprofil. Byens mose. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr.

Badevandsprofil. Byens mose. Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: Kalundborg Kommune. Station Nr. Badevandsprofil - Byens mose Ansvarlig myndighed: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 B 4400 Kalundborg Tlf.: +45 59 53 44 00 www.kalundborg.dk Medlemsstat Danmark Kommune Kalundborg Kommune DKBW Nr. DKBW1152

Læs mere

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra Dømmestrupvej.

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra Dømmestrupvej. Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra Dømmestrupvej. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak til Kohaverenden,

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Remmerstrand. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Remmerstrand. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Remmerstrand Ansvarlig myndighed: Lemvig Kommune Rådhusgade 2 7620 Lemvig www.lemvig.dk Email: lemvig@lemvig.dk Tlf.: 96 63 12 00 Hvis der observeres uregelmæssigheder

Læs mere