Hjerneskadeforeningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hjerneskadeforeningen"

Transkript

1 Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S

2 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl på Tlf Telefonisk: Mandag kl Mail: Der kan forekomme tidspunkter hvor jeg ikke kan træffes på grund af møder ud af huset. Der vil så være mulighed for at indtale navn og tlf. nr., og du vil blive ringet op. Åbent kontor Mandag kl Hvis hjælpen ikke fungerer Socialrådgiver Birthe Rasmussen Tlf Klub Silkeborg Elinor Simonsen Tlf Klub Randers Jette Sloth De Glemte Børn Hanne Ølgaard Tlf

3 Formandens side v/jette Sloth Vi har nu afholdt vor Generalforsamling og fået valgt et nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Annemarie Ostenfeldt som ønskede at udtræde, da hun er blevet mor og en ny suppleant i stedet for Ole G.Andreassen, som er flyttet til Randers og afhængig af Amtskørsel, og derved svært ved at deltage, resten var genvalg. Bestyrelsen ser nu således ud: Formand: Jette Sloth Næstformand og kasserer: Karen Yde Sekretær Gitte Kristensen rep. for Samværdsgruppen bestyrelsesmedlemmer: Viggo Jonasen, Jan Madsen, Vive Nødvig, Hanne Knage rep. for Silkeborg: Elinor Simonsen rep. for Hovedtropperne: Anne Mette Madsen Eskedal Suppleanter: Birthe Lise Andersen og Karen Olsen. Nyhedsbrevet har fået nyt udseende fra dette nummer. Jeg håber I vil tage godt imod det, og håber I også synes det er blevet mere spændende at læse i. Hvis I synes der er noget der skal laves om, noget der mangler, eller andet, hører vi gerne fra Jer. Jeres synspunkter kan sendes til kontoret eller på mail til: js@hjerneskadeforeningen.dk Vi har fået lavet en redaktionsgruppe som nu er ansvarlig for Nyhedsbrevet, så jeg er fritaget for denne tjans for fremtiden, da det jo ikke er arbejde jeg mangler. Undervisningen er nu i fuld gang, og vi har fået et EDB hold ekstra. Vi kan tilbyde medlemmer under 65 år, der modtager minimum 4 timer og max 11 timers undervisning om ugen en samlet kursuspris på kr evt. materialer. Vi arbejder også kraftig på, at vi kan tilbyde vore medlemmer over 65 år samme tilbud, men det er en anden magistrat denne aftale skal forhandles med, og vi venter nu på udfaldet af vor ansøgning.

4 Vi har nu efterhånden fået knap 10 familiemedlemskaber på Samsø. Vi vil gerne byde Samsø borgerne velkommen i Århus Amtskreds, og vi glæder os til at starte en afdeling på Samsø i løbet af foråret. Vi håber også vi i løbet af foråret kan starte afdelinger i henholdsvis Nord- og Syddjurs kommune, da vi jo godt ved transport kan være svært for mange. Vi vil i løbet af kort tid udsende spørgeskema, som vi håber medlemmerne i de to kommuner vil svare på, så vi kan finde ud af, hvor det er mest hensigtsmæssigt at lægge afdelingen. Hjerneskadeforeningen Århus, er ikke kun en forening for de skaldede men også for de pårørende. Medlemskab af Hjerneskadeforeningen er et familiemedlemskab. Det var der nogen som syntes vi gjorde for lidt for at synliggøre og tilbudene til de pårørende, for få. I efteråret 05 nedsatte vi så en arbejdsgruppe af pårørende og 2 fagfolk, som skulle se på, hvad er det de pårørende ønsker. Indtil videre er der fra arbejdsgruppen kommet forslag om 2 møder i løbet af 2006, som vil være målrettet de pårørende, men hvor skadede også gerne må deltage (se medlemsarrangementer). Hvis du har ønsker vedr. pårørendearbejde, er du velkommen til at fortælle hvad det er du ønsker, vi som forening skal tilbyde de pårørende. Endvidere kan jeg fortælle at Birthe Rasmussen, i samarbejde med Høskovkollegiet, Abildhus og Center for Tilbud til Voksne med Handicap, også er ved at lave noget for de Pårørende. Dette vil I høre nærmere om, på et senere tidspunkt.

5 Jeg vil bruge og bruges "Vi har jo brug for hinanden, hvorfor lade som om, at det kan klares uden et smil, en hjælpende hånd. Vi har jo brug for hinanden, hvorfor lyve om det, hvorfor skjule et sagn, vi ved alle folk kender til? Jeg er træt af at lyve og tie, træt af altid at lade være, sige hvad jeg tænker på, vise jer hvem jeg er. For jeg vil bruge og bruges. Ja, jeg vil give meget mere, jeg vil nå indtil den verden, glæden og smerten lever og er. For jeg vil bruge og bruges, fordi mit liv er så kort; til alle dem, der tør tage det, til dem, der vil have det giver jeg det bort. Vi har jo brug for hinanden, det er let nok at se. Vi er allesammen ens, når det kommer til det. Vi har jo brug for hinanden, Vi kan ikke lade være, Vi bliver nødt til at sige, hvad vi tænker og give, hvad der er; Jeg er træt af at tro noget andet, træt af den afstand, det kan give. Jeg holder hovedet koldt, jeg holder ryggen fri. For jeg vil bruge og bruges..."

6 Ja, er det ikke netop derfor, at vores motto her i foreningen er "Liv, der reddes, skal også leves": Når nu vi var så heldige at overleve (- alle mén til trods!...), har vi så ikke også krav på at få lov at opleve, at vi stadig kan bruges - og har vi ikke ret til at bruge alt, hvad vi kan af de glæder verden omkring os stadig har at bringe os! Men mon ikke vi alle sammen også ganske tit har brug for andre for at turde tro det og for at kunne holdes fast i den tro! Hvem falder ikke hurtigt og let i den der : "Hvad skal de andre også med mig - jeg du`r jo alligevel ikke til noget mere!" Vi må og skal huske til stadighed at bekræfte hinanden i det modsatte! Det har vi i Hovedtropperne valgt at gøre ved at dele vores interesser og res-sourcer med hinanden: Vi har udarbejdet en "interesse-liste", hvor de interesserede så har krydset de ting af, som de kunne tænke sig at dele oplevelser omkring/ erfaringer med. For mange er der f.eks. en stor afgrund imellem det at have lyst til et eller andet og til faktisk at få gjort noget ved det: Men hvis de andre nu ved, at jeg er glad for at komme i biografen, så kunne det jo være dejligt, at jeg blev ringet op, hvis en anden skulle få lyst til at tage afsted; så er det lettere at tage sig sammen til, - ja, og det er da også hyggeligere! Idéen er hermed givet videre til hvem, der kan/vil bruge den! Anne Mette

7 er er også en anden måde, vi kan opnå noget lignende!: Brug Nyhedsbrevet! Har du en god opskrift, en god historie e.l.? - savner du én at gå en tur med,? - har du brug for hjælp til et eller andet,? - mangler du lige én bog i din bogsamling? - Ja, hvad som helst du kan komme i tanker om, så lad os det vide i Nyhedsbrevs-redaktionen, så sætter vi det i det kommende blad (- Se Deadline...) Jeg har f.eks. lige et digt, som jeg synes I skal have: Den fremmede Jeg kendte en mand gennem år og dag, jeg kendte hans kunnen og viden. Jeg vidste, hvornår der sku slås et slag, og hvornår han sku træde til siden En dag blev han ramt af et uventet slag, nu kender han ikke verden. Hans liv blev forandret fra dag til dag, det blev til en usikker færden. Den skæbne ønsker man ikke sin ven, at han snubler på livets vej. Og sagen bli r ikke bedre, når den, der snubler på vejen, er mig! Så nu må jeg ind i det ukendte land, og ha lært, hvad det er, jeg er god til. Jeg må lære at kende de fremmede mand, og det skal der kræfter og tro til." (Digtet er af en Mogens Blencker)

8 Nyt nyhedsbrevet har fået en redaktion De ansvarlige er fremover: Tom Sloth Lave Hanne Knage Anne Mette Eskedal Al stof til nyhedsbrevet sendes til: Tom Sloth Lave Edourd Suensonsgade 3, 3.D 8200 Århus N Tlf E.mail: slothlave@yahoo.dk...og hvis du har problemer med at formulere dig i skrift, er Du meget velkommen til at ringe.. og vi hjælper dig. Deadline: Hvad du ønsker at få bragt i næste nyhedsbrev skal være os i hænde senest den 18. april 2006

9 For alle medlemmer, skadet som pårørende Vi holder dørene åbne : hver torsdag fra kl Fællesspisning Kalender for fællesspisning april 2006 kl maj 2006 kl juni 2006 kl september 2006 kl oktober 2006 kl november 2006 kl december 2006 kl Fast pris hver gang: 50 kr. som betales ved tilmelding, som skal ske hos Jette senest torsdagen før. Hver gang serveres maden ca. kl , og vi slutter dagen af med en kop kaffe efter middagen. Torsdage med fællesspisning vil cafeen have kaffe på kanden til kl /17.30 Karen og Hanne

10 Forårsprogram 2006 for Klub Silkeborg Hvis ikke andet er planlagt, mødes vi første mandag i hver måned fra kl Mødested: Fælleshuset i gården, Grønnegade Silkeborg. Indgang og parkering ved Frydenlunds parkeringsplads. 6. feb. Social samvær og hygge i lokalerne. 6. marts. Vi får besøg af socialrådgiver Birthe Rasmussen fra Århus. Hun vil i sit oplæg tage udgangspunkt i nyskadede, men alligevel noget vi alle kan bruge. Bl.a. hvordan ansøger jeg min kommune, træning, sociale behov, ja hvordan griber jeg/vi det an. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter oplægget. 3. april. Bowling. Vi mødes på Brokbjergvej, og bowler fra her efter spiser vi sammen. Pris kr. drikkevarer køber man selv. Bindende tilmeldin til Elinor tlf senest maj Cafe aften kl i Grønnegade. Pris 75,00 kr. Medbring selv drikkevarer. Tilmelding til Elinor telefon senest Juni Vi kører til Århus med fællesbus, og deltager i deres sommer-afslutning med grill. Dato og tidspunkt følger senere.

11 Samværdsgruppen Mødekalender Foråret 2006 Hvor andet ikke er aftalt mødes vi kl Mandag d. 6. marts 2006 Socialt samværd Hygge Mandag d. 13. marts Dans. Gert Henning band besøger os Mandag d. 20. marts 2006 Socialt samværd Mandag d. 27. marts 2006 Socialt samværd Tilmelding og Betaling til Randers Regnskov Mandag d. 3. april 2006 Tur til Randers Regnskov Jette vil være i lokalerne til dem som bliver hjemme Mandag d. 10. april 2006 Socialt samværd Hygge Hvad skal vi have at spise?...og tilmelding til fællesspisning d. 24. april Mandag d. 17. april 2006 Lukket pga. påske Mandag d. 24. april 2006 Fællesspisning Vi hjælper hinanden med at lave mad Mandag d. 1. maj Socialt samværd Mandag d. 8. maj 2006 Socialt samværd Hvor skal vi hen og spise d. 22. maj?

12 Mandag d. 15. maj 2006 Socialt samværd Tilmelding og betaling til Frokost i Århus Mandag d. 22. maj 2006 Socialt samværd Frokost i Århus Jette vil være i lokalerne til dem som bliver hjemme Mandag d. 29. maj 2006 Socialt samværd Mandag d. 5. juni 2006 Lukket pga. pinse Mandag d. 12. juni 2006 Skovtur Jette vil være i lokalerne til dem som bliver hjemme Mandag d. 19. juni 2006 Sidste gang inden sommerferien

13 Hovedtroppernes program for foråret 2006: Husk!: - Af hensyn til planlægningen skal du altid melde dig til senest mandagen før møderne - Bemærk!: Tilmelding skal ske hos Jette i kontortiden (mandag - torsdag fra kl. 8-12) på telefonnr.: eller mail: js@hjerneskadeforeningen Onsdag d. 1/3 kl : Marselisborg Centret, byg.3, 2. sal, P.P. Ørumsgade 9-11, 8000 Århus C Pris for mad 50 kr "Adfærd & personlige ressourcer." Kjeld Vinkler Pallesen vil komme og fortælle os om, hvad vores adfærd betyder for, hvordan vi kan bruge vores ressourcer, - og han vil lære os, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at få udnyttet hver vores ressourcer bedst muligt! - til glæde og gavn for os selv - og for fællesskabet!! Onsdag 15/3 kl Bowl n Fun Skanderborgvej 226, 8260 Viby J Onsdag 29/3 kl Marselisborg Centeret bygn.3, 2. sal, P.P. Ørumsgade 9-11, 8000 Århus C Pris for mad 50 kr Onsdag 12/4 kl Marselisborg Centeret bygn.3, 2. sal, P.P. Ørumsgade 9-11, 8000 Århus C Pris for mad 50 kr B O W L I N G A F T E N 1 times bowling + buffet ca. 110kr. Kun buffet ca. 99kr. Førstehjælp Vi får besøg af en førstehjælpsinstruktør, som viser os, hvad vi skal gøre fx i tilfælde af et epileptisk anfald, hvis vi skære eller brænder os. URK Hovedtrop aften?... Hvad er det egentligt lige for en organisation de frivillige fra Ungdommens Røde Kors er en del af? Og hvad går det ud på? / Til evt. nye frivillige: Hvem er Hovedtropperne? Onsdag 26/4 kl Marselisborgcentret bygn. 3, 2. sal, P.P. Ørumsgade 9-11, 8000 Århus C Pris for mad 50kr. Skovtur Vi går i skoven eller spiller (fx petanque) (Alt afhængig af stemningen og vejret) O R D E T F R I T *

14 Onsdag 10/5 kl Marselisborgcentret bygn. 3, 2. sal, P.P. Ørumsgade 9-11, 8000 Århus C Pris for mad 50 kr. Onsdag 24/5 kl Møllevejen 10, 8000 Århus C Pris for mad 50 kr. Onsdag 7/6 kl Marselisborgcentret bygn. 3, 2. sal, P.P. Ørumsgade 9-11, 8000 Århus C Mad gratis denne dag! (- URK betaler!) Brandslukningskursus Vi får besøg af en brandmand, som vil give os nogle gode råd i tilfælde af brand og måske får vi selv mulighed Botanisk have Vi tager på picnic (spiser i det grønne)- hvorefter vi går en tur i botanisk have. Grillaften/sommerafslutning. Vi hygger os med gode bøffer, og hvad der nu ellers hører sig til... Hvis interessen er der, kan der arrangeres en søndagstur i Cirkus eller i Tivoli Friheden i løbet af maj/juni.

15 Samværdsgruppen i Silkeborg mødedatoer: Da vi er for få der kan/vil gå ind og tage et ansvar for vore sammenkomster i Samværdsgruppen, mødes vi nu kun hver 2. uge. Mødedatoerne er: Marts: d. 10. & d. 24. April: d. 7. & d. 21. Maj: d. 5. & d. 19. Juni: d. 2. & d Husk: altid fredag kl Nybagt mor Vores forhenværende socialrådgiver, Irene Skovhus, har født verdens dejligste dreng. Herfra skal lyde et STORT TILLYKKE, og ønsket om en lys og lykkelig fremtid for den lille nye og hans forældre. Bestyrelsen

16 Børn af og søskende til Senhjerneskadede De Glemte børn Da det ikke har været muligt at registrere vor Glemte Børn i vor medlemsdatabase, vil vi nu lave en særskilt database for børn af og søskende til senhjerneskadede, så vi kan sende relevante oplysninger og tilbud til Jer. Vi vil derfor bede alle der er interesseret i at være tilknyttet gruppen for De Glemte Børn, om at melde sig til gruppen på js@hjerneskadeforeningen.dk med oplysning om navn, adresse, alder, og om man er barn af eller søskende til en senhjerneskadet. Vi ansvarlige for De Glemte Børn i Århus, vil så prøve at hjælpe til med at starte grupper op, flere steder i landet, så det ikke kun er i Århus, der er aktiviteter. Vores plan er, der er lokale grupper, men at vi også kan mødes på landsplan, til fælles inspiration og netværk. Vi håber at høre fra Jer. Hilsen Hanne og Kenneth

17 Fællesspisning i Århus for De Glemte Børn D. 22. april 2006 kl Vi synes, vi igen trænger til en hyggelig aften, hvor vi spiser og hygger os sammen, og hvor alle Glemte Børn er velkommen. Til dem der kommer lang vej fra, er der mulighed for overnatning ved Hanne og Kenneth, uden beregning. Pris for mad er kr. 35. Arrangementet afholdes i Hjerneskadeforeningens lokaler, MarselisborgCentret byg.3,2. P.P. Ørumsgade 11, 8000 Århus C Af hensyn til spisningen er tilmelding nødvendig, og skal ske til: js@hjerneskadeforeningen.dk eller på tlf senest d XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Armbånd Hjerneskadeforeningen, Århus Amtskreds, er stadig i besiddelse af flere armbånd, som sælges på kontoret i åbningstiden. Armbåndene er grønne, med teksten Liv der reddes, skal det også leves. Overskuddet af salget går ubeskåret til arbejdet i Århus Amtskreds.

18 Marts Tirsdag d. 28. Medlemsmøde for ALLE OGSÅ PÅRØRENDE Sted: Værestedet, Marselisborg Centret byg. 3. Tid: Møde for nye medlemmer Dette møde er tænkt som et tilbud til dem som er blevet medlem siden april 2005 og dem som ikke kunne deltage i aprilmødet. Her vil formanden, næstformanden og kassereren fortælle om tilbudene i foreningen. Denne aften vil vi også gerne høre, hvad du eventuelt gerne vil have, vi skal arbejde for/hvilke tilbud du kunne tænke dig. April Lørdag d. 22. Sted: Værestedet, Marselisborg Centret byg. 3. Tid: Socialrådgiver Birthe Rasmussen Hvis hjælpen ikke fungerer hvad gør du så? Birthe Rasmussen vil holde et oplæg om hvad der er af muligheder, hvis den hjælp man får, viser sig ikke at fungere. Der vil også blive mulighed for at stille spørgsmål Maj Lørdag d. 20. Sted: Værestedet, Marselisborg Centret byg. 3. Tid: Pårørendedag sammen med den skadede Ole Lauersen, leder af hjerneskadecentret, vil komme og holde et oplæg, om hvad der sker i hjernen i forbindelse med en hjerneskade. Der skal tilmelding til som du vil finde i næste nyhedsbrev, sammen med yderlige oplysninger om dagens indhold Juni Lørdag d. 17. Sted: Værestedet, Marselisborg Centret byg. 3. Grillaften på græsplænen bag bygningen, da vi håber på ligeså fint vejr som sidste år. Tid: Nærmere oplysning og tilmelding kommer senere

19 Generalforsamling 2006 Årets generalforsamling blev afholdt den 28. januar. Der var et rigtig flot fremmøde, ca. 70 personer. Vi havde besøg af foreningens landsformand, Niels Anton Svendsen, som efter Jette havde budt velkommen, lagde ud med at fortælle om landsforeningen. Niels Anton talte varmt om det store arbejde Århus Amtskreds laver. Han omtalte den store betydningen, det har, at Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er blevet protektor for Hjerneskadeforeningen. Niels Anton kom ind på den nye struktur, både den kommunale og regionale, og der blev endvidere drøftet hvordan Hjerneskadeforeningen skal forholde sig til den nye struktur. Der blev aflagt årsberetninger fra de forskellige aktiviteter. Jette omtalte i sin beretning, at vi i Århus Amtskreds nyder stor respekt for vores faglige kompetence. Jette fortalte at vi den 27/ talte 402 medlemskaber OG NU ER DEN STØRSTE AMTSKREDS. Vi har noget vi kan være stolte af!! De visioner der blev sat for 2005 blev alle nået, med undtagelse af opstart af klub på Djursland. Pga. den store spredning af vore medlemmer på Djursland, er det svært at finde et sted med mulighed for nem tilgang (transport) for alle. Men vi arbejder ihærdigt videre med sagen, og håber at denne vision vil blive gennemført i Karen Yde aflagde rapport om kasseregnskab for 2005 og budget for Vi har en stor omsætning i Århus Amtskreds, men--- ikke meget at råde over, da det hovedsalig er midler afsat til formålsbestemte aktiviteter og indkøb. Der blev afholdt valg til bestyrelse, hvor vi fik valgt 2 nye medlemmer, Karen Olesen og Jan Madsen. Den nye bestyrelse, med de medlemmer der er valgt for 2006, står omtalt på formandens side. Til repræsentantskabsmøde 2006 skulle der vælges 8 repræsentanter som blev: Jette Sloth Karen Yde Viggo Jonasen Elinor Simonsen Birthe Lise Andersen Gitte Kristensen Knud Aage og Hanne knage.

20 Jette sluttede generalforsamlingen af med at takke, bestyrelsen og andre der har ydet foreningen hjælp og støtte, for deres indsats i 2005, og overrakte dem et håndklæde, hvor Jette selv havde broderet foreningens initialer på. Bestyrelsen var enige om at vi ikke kan takke Jette nok for det store arbejde hun laver for foreningen. Derfor skulle Jette have noget særligt i år. Det blev til dejlig afslappende og afstressende ansigtsbehandling. Knud Aage skulle også have en tak for den støtte han giver Jette og så for al den tid han må sidde derhjemme og savne Jette. Han fik derfor noget at styrke sig på i de ensomme timer. Og selv om Jette har Knud Aage at læne sig op af, syntes et af vore medlemmer at hun også havde brug for et par krykker. Så Ole Sandberg overrakte Jette et par hjemmelavede krykker i træ. (Se billedet) Referat fra generalforsamlingen kan læses på foreningens hjemmeside: under Århus, eller kan ses på kontoret

21 Stemningsbilleder fra Generalforsamlingen 2006 Kaffen er en fast ingrediens til en generalforsamling...og der bliver lyttet Meget opmærksomt

22 Det er altid spændende At høre, hvad vores landsformand, Niels-Anton Svendsen (bagerst) har at berette. Niels-Anton Svendsen ved det hvide lærred Bestyrelsesmedlem, Viggo Jonasen optræder som Støtte-person for formand, Jette Sloth

23 Ole Sandberg har støttet formanden med et par krykker af eget fabrikat så hun ikke vælter. REDAKTIONEN vil da lige oplyse, at formanden stadig er oprejst. Generalforsamlinger har det jo med at vælte personer. Vi er mange der er taknemmelige for den støtte, som er udvist Jette Sloth. Hvad mon hun gør, når hun tømmer flaskerne??? Så får hun da netop behov for Støtte

24 H V O R D A N F I N D E R J E G V O R E L O K A L E R?? Hvilken bus kan jeg komme med?: Bus nr.: holder alle ved Harald Jensens Plads Her finder du Hjerneskadeforeningen Adressen er: Hjerneskadeforeningen Århus Amtskreds MarselisborgCentret, bygning 3, 2 sal (der er elevator) P.P. Ørumsgade Århus C telefon

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Et tilbud til senhjerneskadede og deres pårørende, om undervisning, rådgivning, samtalegruppe, pårørende cafe, Samværdsgruppe, kreative aktiviteter og værksted.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 8 ~ Nr. 4 Juni 2009 Åbningstider, ferie og tlf. nr. Mandag: Jette Sloth kl. 8.00-10.00 Viggo Jonasen kl. 10.00-12.00 Ferie uge 28, 29, 30, 31 Tirsdag:

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det.

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det. Nr. 3. 2018. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 5. September 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009 LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS Medlemsblad Juni 2009 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Køb / salg / bytte side 2 Tag med til Fun World - Esbjerg side 3 Referat fra generalforsamling 2009 side 4+5 Bestyrelses /

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Nyhedsbrev Åbningstider og telefonnumre Mandag, onsdag Formand Jette Sloth kl. 9.00-12.00 Mandag Rådgiver Viggo Jonasen kl. 10.00-12.00 Tirsdag, onsdag Socialpædagoger

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Hjerneskadeforeningens lokalafdeling Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Den nye bestyrelse har konstitueret sig på et møde afholdt d. 30. januar hos formanden. Se side 7.

Den nye bestyrelse har konstitueret sig på et møde afholdt d. 30. januar hos formanden. Se side 7. Nr. 1. 2017. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

HVEM SKAL BESTEMME OVER DIN ARV?

HVEM SKAL BESTEMME OVER DIN ARV? HVEM SKAL BESTEMME OVER DIN ARV? INDHOLD FORORD... 2 HVORFOR OPRETTE ET TESTAMENTE?... 4 Hvad siger arveloven? Hvem arver hvem?... 4 Oprettelse af et testamente... 6 Omkostninger forbundet med oprettelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Torsdag d. 22 januar 2015 kl.19.00 På Græstedgård, Hovedhuset, lokale 10 Udlejervej 13B, 3650 Ølstykke Sanny byder alle

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Kommende arrangement: Sommerfest Infomøde i Varde Inspirationsdag i Esbjerg Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen 1 NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob

Formandens Klumme! Med ønsket om et godt forår. Jacob Nyhedsbrev Så kommer foråret til os, selvom det startede med sne og kulde viser erantis og alle de andre planter tegn på forårets komme. Vi i bestyrelsen er også ved at komme ud af vinterhiet, derfor kommer

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

2014 nyhedsbrev nr. 2.

2014 nyhedsbrev nr. 2. 2014 nyhedsbrev nr. 2. Onsdagklubben Hver onsdag mødes en række senhjerneskaderamte mennesker til socialt samvær i Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6 i Frederikssund. Vi planlægger aktiviteter et halvt

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

NYHEDSBREV MAJ 2018 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV MAJ 2018 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV MAJ 2018 NYT FRA FORMANDEN REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN PÅRØRENDEPROJEKT FRA FORÅRETS FOREDRAG NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Sommer- og ferietiden nærmer sig, og i disse dage skinner solen

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere