Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt"

Transkript

1 Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: SFO Aktuelt Så er vi tilbage efter vinterferien. Det er knapt til at forstå. Solsorten har ladet sin røst høre og ligeså lærken. Kyndelmisse har slået sin knude og vi er godt på vej mod vores første forårsmåned. Dejligt at nyde det gode vejr og ligeledes at se alle ungerne på legepladsen og ikke mindst på fodboldbanen. De to nye mål til eleverne er ankommet og er blevet samlet. Nu mangler vi lige at få målene sat på plads. Det er også tid til det årlige besøg af praktikanter fra Den Frie Lærerskole. På mandag møder 3 friske praktikanter, som skal være sammen med Allan, Heidi C og Kim. De næste 14 dage sammen med lærerne og den sidste uge praktikanterne er her, skal de 3 lærere på Den Frie Lærerskole på kursus. Vi glæder os til de kommer, det er altid et frisk pust, at få besøg af lærerpraktikanterne. Mens vi er ved persongalleriet kan vi præsentere en ny vikar. Hun Hedder Lone Sørensen og kommer fra Fjellerup. Velkommen til hende. I denne uge + mandag, er hun vikar for Heidi C der har feriefridage. I næste uge har vi også indskrivning af den kommende børnehaveklasse. Vi har tilmeldt 17 nye elever til den kommende børnehaveklasse og dem glæder i os rigtigt meget til at byde velkommen. I år starter vi på noget nyt. Eleverne skal starte på skolen allerede 1. april. De skal starte i noget der kaldes tidlig SFO som er et aktivitetstilbud under vores SFO. Denne ordning findes allerede i de kommunale skoler og vi ser frem til at komme i gang med denne nye udfordring. Flemming, Heidi S og Sus har lavet et rigtigt godt oplæg til indholdet, som skal præsenteres for alle de nye forældre på tirsdag. Dansk Friskoleforening afholder den 26. og 27. april Årsmøde i Faaborg. Ligesom sidste år, tilbyder bestyrelsen forældre at deltage, dvs. betale for deltagelse Årsmødet er samtidig generalforsamling i Dansk friskoleforening. En spændende mulighed for at få et nærmere kendskab til de frie skolers verden. Programmet for årsmødet findes på Dansk Friskoleforenings hjemmeside Er der forældre der ønsker yderlige oplysninger eller gerne vil deltage, er sidste frist, tirsdag den 26. februar. Send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk eller ring på kontoret og meld jer til. En del elever har fået rykkere med hjem på biblioteksbøger, der skal afleveres. Der er også en hel del elever der har afleveret. Vil I godt sørge for at få de sidste bøger afleveret, hurtigst muligt. Til dem der ikke afleverer, er der kun den enkle mulighed tilbage, at betale ved kasse 1.

2 Rengøring i den kommende periode varetages af: Lørdag den 1.marts. Anton 2 Anette og Jens) Jasmin bh kl (Helle) Emma 6 (Mette) Steffen Bh kl (Solveig) Marie 6 (Kirsten) Svend 5 (Trine og Kristian) Tobias 1 (Tina og Jan) Nicoline 2 (Anette og Jens Ole) 7. marts Betalt Rengøring 14. marts Betalt Rengøring. Fredag den 28. marts. Sidsel 8 (Heidi og Per) Kathrine 6 (Lene og Kim) Ida 4 (Dorthe og Kim) Mathias B (Bente og Allan) Sofie 4 (Lene og Karsten) Eliot bh kl ( Karen og Ole) Bjarne Kristensen Efterlysning: Sebastian fra 1.klasse efterlyser flg. Biblioteksbøger: Mus af Stephen Savage. Grizzlybjørn af Michael Leach og Ulv af Michael Leach. SFO. I denne uge er vi begyndt at lave påskepynt i vores værksted, for alle dem der gerne vil det. Udenfor har vi genoptaget vores byggeprojekt, og arbejder videre på vores huler eller hytter, eller hvad de nu bliver til. I tirsdags havde vi igen en rengøringsdag på skolens udeområder. Jeg må igen forbavses over den mængde af affald der blev samlet op udenfor. Der mangler jo ikke affaldsstativer og containere. Meget af det vi fandt i hækkene, langs murene og på legepladsen var juicekartoner og andre efterladenskaber fra det man køber i boden. Også mælkekartoner og flasker fyldte godt. Kunne vi ikke hjælpe hinanden med at holde øje med skraldespandene OG BRUGE DEM???

3 I denne uge starter vi med at børnene må have deres gameboys med i SFO om fredagen. Det er et stort ønske fra børnene, især drengene, og da de hygger sig med det prøver vi det så igen. Det er bare vigtigt at huske at det er i Fritteren de må spille, og at de skal være i taskerne indtil kl. 12. Om morgenen vil der ikke blive åbnet i 1. og 2. klasse før efter morgensamlingen. Det betyder at sangbøgerne skal være på rummene eller i taskerne så de kan komme med til morgensamlingerne. De børn der kommer tidligt kan stille deres madpakker i køleskabet på gangen indtil timen starter. Årsagen til dette er, at der er rigtig mange børn i SFO en fra kl. 7.45, og at de to klasser derfor har lignet slagmarker allerede inden skoledagen er startet. Vi har lavet en ændring af vores eftermiddagsfrugt. Vi bager stadig boller, men frugten er skiftet ud med gulerødder. Vi får friske gulerødder to gange om ugen. Det er selvfølgelig ikke det samme som det super-flotte og friske frugt vi har fået indtil nu, men det er, som meget andet, et spørgsmål om at prioritere vores ressourcer. I disse dage er vi ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til at tage imod de nye børn der kommer den 1. april. På tirsdag aften er der forældremøde hvor vi vil fortælle om de planer og forberedelser vi har lavet. Vi glæder os meget til at tage imod de nye børn, og håber at de glæder sig lige så meget som vi gør. Flemming. Børnehaveklassen UGEBREV 9 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag Godtfreds dyrehandel + dansk + fortælletime TEMADAG Dansk Gymnastik Hurra for Elliot Godtfreds dyrehandel Store Bagedag - vi bager boller og kager til overlevelsesturen Det var en dejlig tur vi havde til Filuren - et sjovt stykke med Thor og et lysende øje (Odin). De er som sædvanlig gode at have med på tur. Tirsdag blev lidt uforberedt pga. sygdomme blandt de voksne. Men der blev arbejdet i egne klasser i stedet for at tage på biblioteket. De har endnu ikke fået danskbøgerne, de kommer lidt senere. Vi har lært et rim om vokalerne, som også bliver kaldt syngebogstaver. Før jul fik alle udleveret en dagbog. Den måtte de bruge som de

4 vil, med den betingelse at de skulle skrive nogle bogstaver/ord deri. Men det er ikke alle der får den brugt. Derfor får de en ny dagbog, som skal blive på skolen (der er mange der glemmer deres ting derhjemme), og som vi vil bruge næsten hver dag. I næste uge vil vi bage fredag. Jeg synes at klassen vil have godt af selv at bage til jeres tur. Og husk at aflevere tilmeldingstalonen. Vi begynder nu at få besøg og tage på besøg i de børnehaver de nye børnehaveklassebørn kommer fra. Derfor vil der ind i mellem være vikar på, måske kun i enkelte timer! Sus og Heidi S. HEJ! Børnene i bh-klassen har nu fået indbydelse til klasseturen den 29/2-1/3 med hjem. Husk at sidste tilmelding er på mandag den 25/2. Tilmeldingen samt betaling afleveres til Heidi eller Sus. Har I spørgsmål er I velkomne til at ringe til en fra forældrerådet (Lucas' far (Kenneth; ), Simons/Philips mor (Helle; ) eller Kristians mor (Birgit; )). I kan også benytte mailen bh2007@nrdn.dk. Hilsen "forældrerådet". 1.klasse, dansk m.m. Desværre har jeg haft et par sygedage i denne uge, så bekendtskabet har været forholdsvis kort, men jeg hørte de havde en god dag i teatret! Vi læser i Søren og Mette nu side til mandag og arbejder i værkstederne med Skrivebog, Solsikkemappe, vendespil og andre spil med små lette ord, individuel læsning med Lene og at skrive historier/dagbog. I næste uge igen skal indskolingseleverne arbejde med projekter, så vi skal i næste uge bl.a. bruge noget tid på at forberede os til det. I kristendom er vi gået i gang med at høre om Josef ham drømmeren der røg til Egypten, og i mine gamle gemmer har jeg en masse sange til den historie måske bliver der et helt lille stykke ud af det.. Man kan jo ikke vide, men når jeg ved det skal I være de første der får det at vide Rigtig god weekend! Trine 1. klasse matematik Vi har fået den nye matematikbog. Børnene kiggede i den inden vi gik i gang, og blev nærmest helt svedige. De er sikre på, at den kan de ikke klare, men vi snakkes ved til sommerferien!! Der er stadig for mange, der glemmer lektier eller bøger. Det må I meget gerne hjælpe dem med. Lektier markerer jeg med store krydser. I må også meget gerne kigge dybt i deres penalhus. Vi er som regel i underskud for linealer. Vh. Kim 2. klasse dansk Teaterturen til Århus var den helt rigtige måde at begynde på efter vinterferien. Ungerne råhyggede i bussen, og selv om jeg syntes, stykket til tider var lidt svært, har de haft meget at fortælle om det. I dansktimerne arbejder vi niveaudelt, og har derfor ikke mange fællessnakke i timerne. Dem får vi, når vi alle har set det samme teaterstykke. Temadagen handlede om dansk, og vi skrev historier og talte om Valhalla.

5 Der er for mange, der glemmer deres bøger. Jeg vil gerne opfordre til, at den er i tasken hver dag. Vh. Kim 2.klasse, matematik Vi leger med noget sandsynlighed her efter ferien og der spilles lystigt terningspil m.m. For at få det til at passe lidt med projektugen, tager vi en gang skak på mandag (der var alligevel mange, som ikke nåede at få det lært rigtigt) og venter så med Siden Sidst på side til onsdag. Så er vi klar til at tage hul på noget nyt efter projektugen.! Trine Dansk 3. klasse Det er nu lang tid siden, jeg har skrevet i ugebrevet. En gang blev mit indlæg væk i cyberspace, og en gang var jeg syg. Der har nu været skolefestuge og vinterferie, og vi går nu ind i foråret, hvor der er mange små ferier. Vi arbejder stadig på samme måde som tidligere med læsning, skrive ugebog, diktat og hånd- og maskinskrivning som faste ugentlige indslag. Vi har nu nået 5 diktater, og vil I gerne se dem, kan I kigge i de lilla mapper, som børnene har i tasken. Der er stor koncentration, både når vi gennemgår og øver diktaten, og når vi skriver den nogle dage senere. Jeg har opgivet, at der bliver øvet hjemme - det er svært at huske. I stedet er der 5 minutter til at opfriske ordene, inden diktaten skal skrives. Ind imellem får vi tid til at læse i Fimmel og Prik, og den er vi ved at blive færdige med. Jeg vil vælge en ny oplæsningsbog efter den. I dag torsdag var alle eleverne "døde" (igen). Der var helt mørkt og stille i klassen, da jeg kom derhen. Første gang det skete, udløste det et lille frikvarter, og det kunne alle huske, så det måtte de også få i dag. Jeg kunne gøre det med stor sindsro, for alle arbejder ellers rigtig godt i dansktimerne. Vi skal have temadag med dansk på tirsdag. Se et andet sted i dette ugebrev. Mange hilsner og god weekend Anne Birthe Matematik i 4. klasse Vi startede efter vinterferien med at snakke om højder, og der blev tegnet bjerge ind på millimeterpapir. Desuden er der set på temperaturer - både positive og negative. Det virkede rimeligt nemt at gå til. Så er vi kommet til brøker igen. Det kan være lidt svært at gå til. Der er mange faldgruber, og man skal huske at tænke sig godt om. Det lader dog til, at de fleste har fået godt fat på begreberne. Det varer ikke længe, inden vi skal i gang med cirkler, så jeg vil bede om, at alle får fat på en passer. Det er også vigtigt at have en lineal med til matematik. Den får vi mere og mere brug for. - Læreren kræver også lineal til streger i hæftet. Der er lektier for til mandag. Det er side 73 i grundbogen. og mange hilsner Anne Birthe

6 Temadag tirsdag for 3. og 4. klasse På de skemaer, som I har fået med hjem, står der natur/teknik. Vi har valgt at bytte dagen med en danskdag, så vi kan fortsætte med at lave tegneserier på computer. Alle er delt ind i små grupper, som har lavet skitser på papir, og de skal så ind i et program, som hedder "Fortæl nu", hvor man kan få figurer til at bevæge sig i bestemte rækkefølger. Der kan også indtales og skrives i programmet. Mange hilsner Elisabeth og Anne Birthe 3. klasse matematik: Vi er nu færdige med vores lille kursus i plus og minus med tierovergange. Det har de styr på nu. Så, nu er vi i fuld gang med bogen igen. Ja, og tabellerne får igen en tur. Vi er kommet til 6- tabellen. Lidt glædeligt: I onsdags havde 50 % lavet deres lektier og torsdag var det 80%. Allan 4.klasse, dansk Efter både vinterferien og skolefestugen kan jeg godt mærke, at børnene er glade for at begynde på det daglige trummerum, igen. Klassen fortsætter med at arbejde med læsebogens tema om børn i gamle dage. I denne uge er vi startet på at læse et lidt længere uddrag fra Astrid Lindgrens bog om Rasmus på farten. Her har klassen været ret rystede over hvor mange bank børnene for ca. hundrede år siden og så har klassen også opdaget at bank kan forklares med mange forskellige ord. Vi kom f.eks. frem til både bank, prygl, klø og tærsk. Bibliotekslukningen kan nu rigtig mærkes i klassen, mange børn mangler frilæsningsbøger og de bøger som skolen har er altså ikke særlig nye og frister ikke børnene til at læse. Jeg arbejder på at få en aftale i stand med Ørum bibliotet. Dette går ud på at klassen låner en bogkasse, som vi får lov til at beholde i et par måneder og efter aflevering får vi så en ny kasse til låns. Jeg regner med at den første kasse ankommer i næste uge og at de fleste af bøgerne her er af Astrid Lindgren. God Weekend, hilsen Elisabeth 5. klasse dansk og engelsk: Vi havde i tirsdags temadag i engelsk. De skulle lave en planche og fremlægge om deres idoler. Enten enkeltvis eller i par. Der blev arbejdet godt i computerrummet og i klasserne. Torsdag fremlagde de i en dobbeltlektion, og i dag fredag bruger vi en enkelt lektion på de sidste fremlæggelser. De, der har været på, har gennemgående lavet det godt.. Så går vi ellers videre i bogen fra næste uge. I dansk er det fortsat og i lang tid fremover indianertemaet, der beskæftiger os både med mundtlige og skriftlige opgaver og samtaler. I dag skal vi se filmen Danser med Ulve. De har fået nye diktatbøger, og den første diktat heri skal skrives i dag. Sidste gang havde de ku 35 fejl tilsammen. Det var rigtig flot. På fredag (altså i uge 9) tager vi igen på biblioteket. Denne gang tager vi til Ørum, så vi kan hilse på Åse. Vores tur til Grenaa Bibliotek før ferien gik rigtig godt. Vi blev vel modtaget og fik lavet vore lånekort, som gælder over hele kommunen. Vi fik en god rundvisning og introduktion til biblioteket. Alla lånte bøger med hjem. Disse skal afleveres næste gang på Ørum Bibliotek. Allan

7 5. og 6. klasse temadag i ugen 9: På tirsdag står den på p-dag. Vi vil tilbyde sløjd, køkken og håndarbejde. de, der vælger sig på håndarbejde må meget gerne tage en hvid t-shirt med til bemaling. Ulla, Heidi C. og Allan Temadag Engelsk klasse Vi havde en god dag i tirsdags hvor eleverne lavede et miniprojekt om en kendt person en musiker, skuespiller e.l. De fremlagde i onsdags og i dag deres opgaver for de andre og det gik fint. Hilsen Allan + Kirsten 6.klasse, matematik Efter både skolefestuge og vinterferie, var der mange der havde glemt en hel del af det vi havde gennemgået for fjorten dage siden, men efter lidt gennemgang begyndet det heldigvis at dæmre for de fleste. Da jeg, siden ferien, kun har haft et enkelt modul med klassen er der ikke så meget at fortælle. De var rolige i onsdags og fulgte med i gennemgangen. hilsen Elisabeth Forældremøde 7. klasse. Torsdag d. 28/2 er der forældremøde i 7. klasse kl Her nedenunder er en tilmelding så vi ved hvor meget kaffe vi skal brygge. Tilmeldingen skal afleveres til Lene eller Jan i starten af næste uge. Programmet ser foreløbig sådanne ud: Kalenderen året ud. Projektuge. ( Uge 10) Læringsstile. Blå mandag.(medbring venligst 490 kr til betaling af Søhøjlandet) Har i forældre andre ting som skal på dagsordenen så skriv det på sedlen. Elevens navn: Vi kommer ikke: Vi kommer antal: Pkt. til dagsorden:

8 7. klasse samfundsfag Vi arbejder stadig med temaet indvandrere men jeg regner med at vi er færdige med det om to uger og så går vi i gang med et forløb i historie. Hilsen Kirsten 7 klasse dansk Ja, så er vi kommet i gang med vores forløb omkring musikvideo. Eleverne er i denne blevet præsenteret for de tre forskellige delområder, lyrik, musik og video, som hører ind under emnet. Vi har arbejdet med hvad der kendetegner en god sang, samt været inde omkring elevernes egen ynglingsmusik og favoritgenre. Derudover har vi set tre meget forskellige musikvideoer, og talt om de virkemidler der er brugt i de forskellige videoer. Eleverne har været meget begejstret og engageret i arbejdet, og vi håber at motiavtionen opretholdes i det videre forløb. I næste uge tager vi fat på at skabe vores egen sang og tekst. Temadagen tirsdag vil også stå i musikvideoens tegn, og vi håber at vi i næste uge rigtig kommer i gang med den kreative proces. Helen og Louise Kan du svinge en pensel?

9 Så er det nu du skal melde dig. Vi mangler ikke meget for at blive færdige med de fantastiske nye lokaler. Der skal males vægge og paneler nedenunder og jo flere vi er jo hurtigere og hyggeligere bliver det. Så mød op SØNDAG D. 24/2 kl eller SØNDAG D. 2/3 kl Når vi er færdige står et rengøringshold klar til at rykke ind!! Har du spørgsmål så kontakt Søren Stilling eller Lene Refsgaard

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Der er liv og glade dage. Vores 3 lærerpraktikanter Stine, Ricki og Jesper, er blevet godt modtaget af både elever og voksne på skolen.

Der er liv og glade dage. Vores 3 lærerpraktikanter Stine, Ricki og Jesper, er blevet godt modtaget af både elever og voksne på skolen. Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tirsdag aften bød vi velkommen

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele.

Ugebrevet i denne uge optager i den aktuelle klumme en del spalteplads. Vi håber at det på trods, vil give jer tid til at læse det hele. Uge 8 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Tilbage fra vinterferie hvor

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08 Uge 48 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til de forældre der gav

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie.

Nyt fra AKT. Nyt barn. Benjamin starter i klassen efter efterårsferien. Benjamin går i 2. klasse. Velkommen til Benjamin og hans familie. Nyt fra AKT Forældremøde Vi siger tak for et godt og konstruktivt forældremøde d. 15 september. Som noget nyt blev halvdelen af mødet holdt i de to grupper. Som ansatte oplevede vi det som noget positivt.

Læs mere

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien.

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter en forrygende filmuge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

Mammen Friskole. Torsdagsbrev 17. marts 2005

Mammen Friskole. Torsdagsbrev 17. marts 2005 Kære forældre på Mammen Friskole! Efterlysning Til mosaik-arbejdet i p-fag efter påske skal vi bruge klinker i mange forskellige også gerne stærke farver! Hvis I har rester af vægfliser / klinker liggende,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp.

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp. UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 6 Teater På torsdag den 29. oktober kommer Syddjurs Egnsteater og spiller teater for os. De skal spille stykket "Det Blå Bjerg" i aulaen. Der kommer sandsynligvis også børn

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Kære borgmester. Jeg håber du vil tænke over om du virkelig fortryder. Kærlig hilsen Ane-Kirstine Uggerhøj-Andersen.

Kære borgmester. Jeg håber du vil tænke over om du virkelig fortryder. Kærlig hilsen Ane-Kirstine Uggerhøj-Andersen. Klassen har fået en evalueringsopgave. De skulle forestille sig, at borgmesteren havde fortrudt, at han havde givet alle de penge til 4.b. Opgaven lød, at man skulle skrive et brev som forklarede hvad

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer.

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer. Personale nyt: Lige inden påske, fik vi sendt Jette godt afsted på barsel. Vi kommer til at savne Jette, men glæder os til, at hun kigger forbi og viser den lille ny frem. Vi vil her i april ønske Karen

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

Skolepatrulje uge 18

Skolepatrulje uge 18 Logbog som lektier Det ligger sådan nu, at man i Grøn, Lysegul og kommende Gul skal arbejde med Logbog i mine timer, som tæller matematiktimerne og naturfagstimerne Denne logbog er lektier til hver uge,

Læs mere

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o Hold Øje uge 2 Jo jo, så er vi i gang igen. Sikke en dejlig uge med veloplagte børn, forældre og voksne. Sådan en juleferie er ikke sådan at kimse af. Og se nu bare hvordan vi voksne har savnet børnene.

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan:

Skolebussen vender efter juleferien kørselsruten om eftermiddagen. Hjemkørslen foregår efter flg. tidsplan: Uge51 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Hermed kalenderårets sidste

Læs mere

Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Sidst i marts skal jeg til

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3. Årgang 3

UGEBREV nr. 20 uge 3. Årgang 3 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! I denne uge begyndte læsebåndet igen, så alle læser 20 minutter hver morgen lige efter morgensamlingen. Det betyder ikke at der ikke skal læses

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser!

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser! Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR til jer alle. Håber

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str.

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str. Uge38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til alle forældrene som

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Ugebrev 3 Indskolingen 2015

Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Fælles info: Intet fælles i denne uge Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. klasse 2. og 3. klasse 2 Julie Liv Gustav 3 Laurits Lucas Isabella Info fra grupperne: Børnehaveklassen:

Læs mere

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF!

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hold Øje uge 23 En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hele skolen havde demokratidag torsdag. Alle klasser havde på sidste demokratidag (1. maj) udvalgt et tema, som de ville arbejde med. Nærmere bestemt

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2014 Siden sidst Kære forældre på Karup Skole og andre interesserede. Hermed følger skoleårets næstsidste månedsinformation. Arbejdet med skolereformen. Ledelsen og personalet

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2015

Ugebrev 34 Indskolingen 2015 Ugebrev 34 Indskolingen 2015 Fælles info bh. kl. og 1.kl (info for 2. og 3. klasse i lejrskoleseddel) : Kære forældre til bh.kl. og 1. kl. Kommende uge er hjemgruppeuge, så ugen kommer ikke til at ligne

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Der var gang i april!

Der var gang i april! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Der var gang i april! April blev en meget travl og spændende måned med massevis af aktiviteter for både elever og lærere: Sæsonens svømmeundervisning blev afsluttet med

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Vores nye bus er kommet på landevejen og mangler endnu at få monteret seler, det er på vej, men vi nåede ikke at få dem monteret inden jul.

Vores nye bus er kommet på landevejen og mangler endnu at få monteret seler, det er på vej, men vi nåede ikke at få dem monteret inden jul. Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR! Håber I er kommet

Læs mere

Aktuelt. Rigtig god weekend Bjarne Kristensen

Aktuelt. Rigtig god weekend Bjarne Kristensen Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu engang er timeglasset

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

UGEBREV nr. 11 uge 44

UGEBREV nr. 11 uge 44 UGEBREV nr. 11 uge 44 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Sikken rolig uge vi har haft ingen store voldsomme oplevelser, men masser af glæde og arbejde. Det summer af liv i alle kroge, når man bevæger

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet side 4: Brugerundersøgelse side 5: Kalenderen side 6: Skøjtedag side 7: Billeder fra fødselsdagen side 8: Terminsprøver for 9. og 10. side 9: Billeder fra juledagene

Læs mere