j/ I,) I,I /\ IV) ~l\1. ~REG.~IR. /.y~..2, f- et hcmsohus, der med stolper og traad er sat i forbindel_

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "j/ I,) I,I /\ IV) ~l\1. ~REG.~IR. /.y~..2, 2-22-7f- et hcmsohus, der med stolper og traad er sat i forbindel_"

Transkript

1 Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tjæreby Kirke Domme Taksati ons komm issio nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer,

2 FREDNNGSNÆVNET>

3 V) ~l\1. ~REG.~R. /.y~..2, j/,), /\ KENDELSE afsagt den 4' december 1950 af naturfredningsnævnet for Frederiksborg amt. et cirkulære af 26. januar 1949 har Kirkeministeriet _ i forstaaelse med Statsministeriet - udtalt ønske om, at kirkernes og kirkegaardenes omgivelser komm'er til at fremtrædn saa smukt og værdigt som muligt, specielt saaledes at skæmmende bebyggelser ikke anbringes saa nær ved kirken (kirkegaarden), at skønhedsværdier gaar tabt el1er kirkelige interesser krankeso denne anledning har nævnet efter forhandling med provsten, sognepræsten, menighedsraadet og sogneraadet behandlet spørgsmaalet forsaavidt Tjæreby kirke angaar.,~._--...", Denne kirke (en romansk kampestensbygning fra det 12, aarhundrede) er opført i nærheden 'af abbed Vilhelms berømte Æbelhol t kloster. Den har følgende omgivelser: Mod vest: husejer Niels Larsens ejendom, matr, nro 8 8. Han har hus og udhus samt - i strid med reglen i Danske Lov l f- et hcmsohus, der med stolper og traad er sat i forbindel_ se med kirkegaardsmuren, jfr. herom nedonfor. Han har indvilget i ikke at anbringe nye skure eller sk~mmende indretninger. Endvidere findes mod. vest en gammel præstegaardslænge, der skønnes at burde fjernes og i alt fald ikke genopføres. Ogsaa her er der - af de nord for kirken boende husvilde - '"', handlet i strid med D.L ~, jfr. herom nedenfor, Vest og nord for kirkegaarden findes præstegaardshave og gaardsplads og øst for kirkegaarden pr~stegaardsjord (matr, nr. 1 a). Herom træffes de n8denfor nævnte bestemmelser, der dog ikke skal være til hinder for, at der af Kirkeministeriet træffes nye bestemmelser om pr~stegaardsbygningornes placering, saalænge are~let administreres af de kirkelige myndigheder.

4 . Den gamle præstegaard (mod nord) beboes for tiden af husvilde (skønt den delvis er under nedrivning), der har dueslag o.lign., ligesom arealet i det hele henligger i en meget uordentlig forfatnine, hvorfor nævnet henstiller til menighedsraadet (kirkev~gen) og sogneraadet at træffe passende foranstaltninger til beskætmelse af udsigten fra og til den heromhandlede, h~dorværdige, gamle kirke. Mod syd og delvis mod vest findes gaardejer Carl Andf~rsens jord (matr.'nr. 4 a). Skønt han har udtalt, at saavel han som hans forgængere gennem lange tider har haft deres jord grænsende op til kirkegaarden, er han dog ikke villig til at paatage sig nogen servitutmæssig forpligtelse, da en saadan i hans øjne vil være til større ulempe for ham end til fordel for kirken, Det bemærkes herved, at der mellem kirkegaarden og Carl Andersens areal mod syd findes en markvej, der ikke vil kunne oppløjes, aa den baade er kirkesti og skolesti. Det bemærkes endvidere, at hans ejendom er underkastet langbrugsforpligtelse, saaledes at han ikke er frit stillet med hensyn til udstykning. nærbeden af kirken findes gaardejer Simmelhags, arbejdsmand Odin Elholros og husejer Jens Larsens ejendomme. Disse findes dog ikke på grund af deres beliggenhed at have nogen interesse for kirkefredningen. H e r e f t e r b e s t e rom e s: l l skure eller skæromande indretninger hvorved forstaas garager, "(, drivhuse, boder, hønsehuse, retirader, sprøjtehuse, transformatorstationer, ledningsmnster o.lign. Hønseriindretningernc paa denne ejendom og ved den gamle præstegaardslænge, der er anbragt i strid med reglen om kirkens fortovsret i Christien d. Femtes Danske Lov (se foran) skal ufor_ Paa matr. nr. 8 a af Tjæreby maa der ikke anbringes nye tøvet fjernes, og det paalægges herved menighedsraadet (kirkevær_ gen) at sende indberetning til,nævnet, hvis dette ikke sker

5 3. præstegaardshaven og paa præstegaardspladsen (vest og nord for kirken) og - i en afstand af 150 rofra kirkegaardsmuren - paa præstegaardsjorden mod øst maa der - med det foran nævnte forbehold - intet opføres. Denne kendelse vil Være at tinglyse som servitutstiftende paa matr. nr. 8 a og 1 a af Tjæreby by og sogn. Paataleret har fredningsnævnet for Frederiksborg amt og menighedsraad et for Tjæreby kirke, hver for sig eller i forening. J. L. Buch. Carl Poulsen, 4t Karl H. Jensen. Ændringer i eller Omstødelse af denne Kendelse kan kun kræves, hvis den inden 4 Uger indankes for Over fredningsnævnet. Slotsholmsgade 10, København K. 4t '~ TUTEN 8< KOCH KDHYN.

6 DSPENSATONER> Afgørelser - Reg. nr.: Dispensationer i perioden:

7 REG. ~'R. /yy,z,'%~ ~_.Jyyt Ved en af Naturiredningsnævnet for Frederiksborg Amt, den 4. december 1950 afsagt kendelse, tinglyst den 4/ , vedrørende Tjæreby kirke og kirkeplads samt disses omgivelser, blev truffet følgende bestemmelse: "På matr. nr. 8.!:!:. af Tjæreby må der ikke anbringes nye skure eller skæmmende indretninger, hvorved forstås garager, drivhuse, boder, hønsehuse, retirader, sprøjtehuse, transformatorstationer, ledningsmaster o.lign. Hons6riindretningerne på denne ejendom og ved den gamle præstegårdslænge, der er anbragt i strid med reglen om kirkens fortovsret i Christian d Femtes Danske Lov, skal ufortøvet fjernes, og det pålægges herved menighedsrådet (kirkeværgen) at sende indberetning til nævnet, hvis dette ikke sker. præstegårdshaven og på præstegårdspladsen (vest og nord for kirken ) og - i en afstand af 150 m fra kirkegårdsmuren - på præstegårdsjorden mod øst må der - med det foran nævnte forbehold - intet opføres. Denne kendelse vil være at tinglyse som servitutstiftende på matr. nr. 8 ~ og 1 ~ Tjæreby by og sogn. Påtaleret har fredningsnævnet for Frederiksborg Amt og menighedsrådet for Tjæreby kirke, hver fur sig eller i forening. " - ~~--_.-._-- - ~ """- D~r er nu af kirkeministeriet forelagt fredningsnævnet et projekt om anlæggelse af en parkeringsplads ug opførelse af en bygning indeholdende kapelsal, ligrum, stolemagasin, garage til præsten og 2 toiletrum beliggende ved indgangen til kirkegården ca. 2,5 m fra den gamle kirkegårdsmur, idet den eksisterende avlsbygning tænkes nedrevet, alt som vist på en medsendt tegning og oversigtsplan. Såvel parkeringspladsen som den påtænkte nybygning tænkes placeret på arealer, der omfattes af fornævnte fredningskendelse, matrikuleret under matr. nr. l ~ Tjæreby by og sogn.

8 >! på et den 5/ afholdt møde, hvori foruden repræsentanter for menighedsrådet, deltog provst Bågø, sognepræst Finsen, ingeniør Kofod for Fredningsplanudvalget og museumsdirektør Paulsen,Frederiksborg Slot og kommitteret K.Gemzøe fra Danmarks Naturfredningsforening, blev projektet forevist og drøftet og der var mellem de mødende og fredningsnævnet enighed om at godkende parkeringspladsen, idet det dog henstilledeø, at denne forsynes med en belægning der falder i samklang med naturomgivelserne. Under mødet blev der fremlagt sålydende skrivelse fra provst Exner, Mariager: " anledning af nærværende sag vedrørende forslag til opførelse af kapel ved Tjæreby kirke, skal jeg tillade mig at udtale, at jeg intet har at erindre mod selve det projekterede kapel som bygning betragtet, ~; æstetisk Bet vil det afgjort være det bedste, om den gamle stråtækte bygning nord for opgangen til kirkegården vil kunne restaureres, idet det smukke miljø sammen med kirken derve~ kan bevares. Det er desværre en kendsgerning, at de smukke gamle landsbymiljøer omkring kirkerne mere og mere ødelægges, og jeg skal derfor foreslå, at man - forinden endelig afgørelse træffes i sagen - nærmere undersøger, hvor stor prisforskellen vil være mellem en grundig istandsættelse af det gamle udhus og en ny bygning som vist på tegningen. Hvis der ikke er en alvorlig prisforakel, bør en restaurering foretrækkes. Det gamle stråtækte udhus ligger formentlig på fredet område, og i så fald må der en dispensation til, såfremt en ny bygning skal kunne opføres her." Danmarks Naturfredningsforeninga repræsentanter, kommitteret K.Gemzøe og museumsdirektør Paulsen udtalte store betænkeligheder med hensyn til det forelagte projekt, dels fordi det vil være nødvendigt at ændre fredningskendelsen, dele fordi bygningens udseende vil falde dårligt sammen med miljøet. Man henviste til provst Exners skrivelse og henstillede, at der må blive foretaget undersøgelse om, hvorvidt de gamle bygninger kan restaureres og indrettes til ligkapel m.m., og hvad dette vil koste.

9 3 ngeniør Kofod sluttede sig ganske til det af museumsdirektør \paulsen og kommitteret Gemzøe anførte og fremhævede med særlig vægt, at de gamle bygninger bør søges bevaret, såfremt det er økonomisk forsvarligt. På anledning af provst Bågø blev sagen derpå udsat til den 10/12, for at menighedsrådet ved henvendelse til arkitekten kunne skaffe oplyst, hvad det vil koste at restaurere og indrette de gamle bygninger til kapel m.m. På mødet den 10/ , hvori atkitekt Lundqvist deltog, fremlagdes der et brev af 19/ fta ministeriet, hvoraf fremgår, at minister~et vedskrivelse af 12/ har bøjet sig for menighedsrådets ønske om, at lade den i sagen omhandlede ladebygning nedrive. Kirkeministeriet henviste derhos til erklæring af 23/ fra den kgl. bygningsinspektør, arkitekt Preben Hansen, hvorefter det nævnet forelagte projekt "kan anbefales til ministeriets godkendelse." Arkitekt Lundqvist oplyste, ~ istandsættelsen af don nuværende bygning ved ombygning og indretning vil koste kr., ~ udgifterne ved opførelsen af et nyt kapel som foreslået vil andrage kr. Provst Bågø og menighedsrådet nedlagde derefter påstand på, at der afsiges en tillægskendelse, hvorefter anlægget af parkeringspladsen godkendes, og hvorefter det tillades, at der opføres en kapelbygning som vist på den af arkitekt Lundqvist udarbejdede tegning og placeret som på oversigtsplanen anført. Repræsentanterne for Danmarks Naturfredningsforening og Fredningsplanudvalget har herefter ikke villet opretholde forslaget om, at de gamle avlsbygninger bevares og ombygges til kapel. Medens kommitteret Gemzøe og civilingeniør Kofod har fremhævet det ønskelige i, at nybygningens udseende ændres derhen, at den forsynes med saddeltag, har museumsdirektør Paulsen erklæret, at han ikke vil rette nogen kritik mod den af arkitekten projekterede bygning. Nævnet, der er indforstået med, at de eksisterende avlsbygninger fremtræder som et levn af gammel sjællandsk lnndsbyidyl, finder dog ikke anledning til at foreslå kirkeministeriet,b

10 J / / at de bevares og indrettes til kapel, dels under hensyn til de betydelige udgifter dette vil medføro, og ~ fordi ministeriet har givet tilladelse til, at de nedrives. Med hensyn til udseendet af den projekterode kapelbygning bemærkes, at nævnet, der ikke er udstyret med den fornødne viden i arkitektonisk henseende, må henholde sig til det af museumsdirektør Paulsen anførte, der iøvrigt bestyrkes ved at projektet i sin helhed er anbefalet af den kgl. bygningsinspektør. Det bestemmes herefter: Det tillades herefter, at der på Tjæreby præstegårds jorder - matr. nr. l ~ Tjæreby - anlægges en parkeringsplads og opføres en kapelbygning, som vist på den af arkitekt J. Lundqvist udfærdigede ~egning og placeret som på oversigtsplanen anført. Nærværende tillægskendelse kan inden fire ugef fra forkyndelsen indankes for Overfredningsnævnet. Arne Egeløv Jørgen Hansen Harry Nielsen Udskriftens rigtighed bekræftes. Helsinge, den

11 , /;, Ved en af naturfredningsnævnet for Frederiksborg amts nordlige del d. 4. december 1950 afsagt kendelse vedrørende Tjære?y. ~ kirke og kirkeplads samt disses omgivelser beetentes det blandt andet, at der i præstegårdshaven og på præstegårdspladsen (vest og nord for kirken) og.-i en afstand af 150.:l fra kirkegårdsmuren - på præstegårdsjorden mod øst - ikke må opføres noget skæmmende for omgivelserne. ea> Kendelsen, der er tinglyst d. 4/ , meddeler fredningsnævnet og menighedsrådet for Tjæreby kirke påtaleret. Menighedsrådet har nu gennem arkitekt.t. Lundqvist,Hillerød, ved en skrivelse af 2. december 1970, ansøgt fredningsnævnet om tilladelse til at opføre en konfirmandstue i præstegårdshaven nora for kirken, placeret med gavlen vendt mod kirken og kirkegården og derved mindro iøjnefaldende, sot fra kirkegården, alt således som vist på an skrivelsen vedlagt plan. B,vgningen tænkes opført i rød fuget facade og med rødt tegltag. Nævnet har behandlet andragendet på et møde d. 4. januar 1971, hvori deltog pastor Mortensen, kirkeværgen Poul Nielsen, arkitekten og stadsingeniøren i Hillerød samt Danmarks Naturfredningsforening. Den for Danmarks Naturfredningsforening mødende erklærede ikke at ville udtale sig imod andragendet, da bygningen synes tiltalende og placeringen hensynsfuld. Pastor Mortensen fremhævede, at den nuværende konfirmandstue er utidssvarende og for lille. Da det synes uomtvisteligt, at der er behov for en ny konfirmandstue og da den ønskede bygning ikke findes at skæmme kirkens omgivelser, meddeler nævnet tilladelse til opførelse af den på den fremlagte tegning viste bygning i overensstemmelse med den fremlagte

12 situationsplan. Thi bestemmes~ ~et tillades Tjæreby kirkes menighedsråd at lade opføre den på arkitekt J,Lundqvists tegning viste bygning 1 placeret som vist på situationsplanen, på matr. nr. la af Tjæreby by og sogn. Denne tillægskendelse kan inden fire uger efter modtr~elsen af kendelsen indanke s for Overfredningsnævnet 1 Feilberg Jørgensen Aagaard Larsen S.Christensen.

13

01441.00. Afgørelser- Reg. nr.: 01441.00. Fredningen vedrører: Nødebo Kirke. Taksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01441.00. Afgørelser- Reg. nr.: 01441.00. Fredningen vedrører: Nødebo Kirke. Taksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01441.00 Afgørelser- Reg. nr.: 01441.00 Fredningen vedrører: Nødebo Kirke la., Domme Taksatio ns kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 01-12-1950 Kendelser Deklarationer ('\

Læs mere

01403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01403.00. Fredningen vedrører: Sigerslev Kirke. Domme. Taksations kom m ission en.

01403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01403.00. Fredningen vedrører: Sigerslev Kirke. Domme. Taksations kom m ission en. 01403.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01403.00. Fredningen vedrører: Sigerslev Kirke Domme Taksations kom m ission en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-10-1950, 21-10-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksatio ns kom missione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksatio ns kom missione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01441.03 Afgørelser - Reg. nr.: 01441.03 Fredningen vedrører: Gerlev Kirke e Domme Taksatio ns kom missione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 02-12-1950 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredninger- vedrører: Snostrup Kirke. Domme. la ksati ons kom miss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredninger- vedrører: Snostrup Kirke. Domme. la ksati ons kom miss ionen. 01401.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01401.00 Fredninger- vedrører: Snostrup Kirke Domme la ksati ons kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-10-1950, 18-09-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01389~OO. Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Stenløse Kirke. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnef. Overfredningsnævnet

01389~OO. Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Stenløse Kirke. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnef. Overfredningsnævnet 01389~OO Afgørelser - Reg. nr.: 01389.00 Fredningen vedrører: Stenløse Kirke Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnef Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 26-09-1950 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01543.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01543.00. Fredningen vedrører: Hornbæk Kirke 17-04-1951. Domme. Taksatio ns komm iss io nen.

01543.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01543.00. Fredningen vedrører: Hornbæk Kirke 17-04-1951. Domme. Taksatio ns komm iss io nen. 01543.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01543.00 Fredningen vedrører: Hornbæk Kirke Domme Taksatio ns komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-04-1951 Kendelser Deklarationer FREDNING~NÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Søborg Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Søborg Kirke. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet 01384.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01384.00 Fredningen vedrører: Søborg Kirke Domme Taksationskom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-09-1950 Kendelser Deklarationer.. ;--

Læs mere

01578.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01578.00. Fredningen vedrører: Høsterkøb Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ionen.

01578.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01578.00. Fredningen vedrører: Høsterkøb Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ionen. 01578.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01578.00 Fredningen vedrører: Høsterkøb Kirke Domme Taksatio nskom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 16-04-1952 Fredningsnævnet 02-05-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

o"~. 01581.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01581.00 Fredningen vedrører: Hellebæk Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet

o~. 01581.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01581.00 Fredningen vedrører: Hellebæk Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet o"~. 01581.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01581.00 Fredningen vedrører: Hellebæk Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet I. Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-05-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skuldelev Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skuldelev Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen. ---------- 01322.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01322.00 Fredningen vedrører: Skuldelev Kirke Domme la ksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 29-05-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

, Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ferslev Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen.

, Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Ferslev Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen. I e 01370.00, Afgørelser - Reg. nr.: 01370.00 Fredningen vedrører: Ferslev Kirke " Domme la ksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 23-08-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Alsønderup Kirke. Domme. la ksations kom miss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Alsønderup Kirke. Domme. la ksations kom miss ione n. 01450.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01450.00 Fredningen vedrører: Alsønderup Kirke Domme la ksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 02-01-1951 o Kendelser Deklarationer

Læs mere

ttort Kendelse afsagt den 6. maj af fredningsnævnet for Frederiksborg amt.

ttort Kendelse afsagt den 6. maj af fredningsnævnet for Frederiksborg amt. 01314.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01314.00 Fredningen vedrører: Kregme Kirke Domme Taksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-05-1950 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Annisse Kirke -Ikke fredet. Domme. Taksationskomm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Annisse Kirke -Ikke fredet. Domme. Taksationskomm iss ionen. 01300.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01300.00 Fredningen vedrører: Annisse Kirke -kke fredet Domme Taksationskomm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fred ningsnævnet 21-03-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Selsø Kirke - Ophævet se Domme. Taksatio nskom miss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Selsø Kirke - Ophævet se Domme. Taksatio nskom miss ione n. 01529.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01529.00 Fredningen vedrører: Selsø Kirke - Ophævet se 07897.00 Domme Taksatio nskom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 09-04-1951, 07-08-1951

Læs mere

U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for. Frederiksborg Amtsraadsreds.

U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for. Frederiksborg Amtsraadsreds. U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Frederiksborg Amtsraadsreds. Aar 1943, Mandag den 22.November afsagde Fredningsnævnet for Frederiksborg Amt i Sagen om Fredning af Humlebæk

Læs mere

01548.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01548.00. Fredningen vedrører: Hesbjerg. Domme. Taksations komm issione n. Naturklagenævnet

01548.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01548.00. Fredningen vedrører: Hesbjerg. Domme. Taksations komm issione n. Naturklagenævnet 01548.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01548.00 Fredningen vedrører: Hesbjerg Domme Taksations komm issione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-03-1952 Fredningsnævnet 23-04-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune

Afgørelse i sagen om opførelse af ældreboliger inden for kirkeomgivelsesfredningen ved Vejby Kirke i Gribskov Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 19. november 2008 NKN-121-00130 jav Afgørelse i sagen om opførelse

Læs mere

01851.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01851.00. Fredningen vedrører: Arslev Kirke. Domme. Taksatio nskomm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01851.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01851.00. Fredningen vedrører: Arslev Kirke. Domme. Taksatio nskomm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01851.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01851.00 Fredningen vedrører: Arslev Kirke Domme Taksatio nskomm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-02-1953 Kendelser Deklarationer e, FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> UDDRAAG VEDRØRENDE HØRSHOLM KIRKE af

Læs mere

04114.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04114.00. Fredningen vedrører: Fuglevad. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

04114.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04114.00. Fredningen vedrører: Fuglevad. Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 04114.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04114.00 Fredningen vedrører: Fuglevad Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 31-07-1966 DEKLARATIONER>

Læs mere

~fgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skibby Kirke. Domme. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

~fgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Skibby Kirke. Domme. Taksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01294.00 ~fgørelser - Reg. nr.: 01294.00 Fredningen vedrører: Skibby Kirke Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 13-03-1950 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00. Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt. Domme. Taksationskommissionen.

01970.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00. Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt. Domme. Taksationskommissionen. 01970.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01970.00 Fredningen vedrører: Veksømose - Udsigt Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfred ningsnævnet 28-01-1954 Fredningsnævnet 04-01-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Den 7. december 2014 traf Fredningsnævnet for Nordsjælland afgørelse i sagen:

Den 7. december 2014 traf Fredningsnævnet for Nordsjælland afgørelse i sagen: Fredningsnævnet for Nordsjælland Sdr. Jernbanevej 18B 3400 Hillerød Tlf. 47 33 87 32 E-mail: nordsjaelland@fredningsnaevn.dk Den 7. december 2014 traf Fredningsnævnet for Nordsjælland afgørelse i sagen:

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hestetang Mølle. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Hestetang Mølle. Domme. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet ... 01003.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01003.00 Fredningen vedrører: Hestetang Mølle Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 03-12-1937 Fredni ngsnævnet 01-07-1937 Kendelser Deklarationer

Læs mere

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen.

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen. - ---------- 00875.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00 I. Domme Fredningen vedrører: Ordrup Mose la ksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet le Fredningsnævnet 26-05-1943 Kendelser

Læs mere

00535.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00535.00. Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet

00535.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00535.00. Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt. Domme. Taksationskom missionen. Naturklagenævnet 00535.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00535.00 Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 10-08-1937 Fredningsnævnet 16-12-1936 Kendelser Deklarationer

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

00100.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00100.00. Fredningen vedrører: Espergærde Strand. Domme. Taksationskom missionen.

00100.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00100.00. Fredningen vedrører: Espergærde Strand. Domme. Taksationskom missionen. 00100.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00100.00 Fredningen vedrører: Espergærde Strand le Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 18-01-1922

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gadehøj. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gadehøj. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 03305.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03305.00 Fredningen vedrører: Gadehøj Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-04-1964 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kyndby Kirke. Domme. la ksati ons kom m iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Kyndby Kirke. Domme. la ksati ons kom m iss ionen. .' 01357.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01357.00 Fredningen vedrører: Kyndby Kirke Domme la ksati ons kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-08-1950 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01735.02. Afgørelser - Reg. nr.: 01735.02. Fredningen vedrører: Reersø Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01735.02. Afgørelser - Reg. nr.: 01735.02. Fredningen vedrører: Reersø Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01735.02 Afgørelser - Reg. nr.: 01735.02 Fredningen vedrører: Reersø Kirke Domme Taksatio ns kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-10-1951 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Partiel byplan nr. 58. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE

Partiel byplan nr. 58. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE Partiel byplan nr 58 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE område I medfør af lov øm byplaner, lovbekendtgørelse nr

Læs mere

Yt- V1. ~Jb REG. NR. 'i! U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Holbæk Amtsraadskreds.

Yt- V1. ~Jb REG. NR. 'i! U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Holbæk Amtsraadskreds. 00836.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00836.00 Fredningen vedrører: Bognæs Skov Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet Fredningsnævnet 03-06-1942 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Granhøj. Domme. Ta ksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Granhøj. Domme. Ta ksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01452.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01452.00 Fredningen vedrører: Granhøj Domme Ta ksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-01-1951 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

02328.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02328.00. Fredningen vedrører: Mesinge Kirke 31-10-1956. Domme. Taksations kom miss io nen.

02328.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02328.00. Fredningen vedrører: Mesinge Kirke 31-10-1956. Domme. Taksations kom miss io nen. 02328.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02328.00 Fredningen vedrører: Mesinge Kirke Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-03-1957, 06-11-1956, 31-10-1956 Kendelser

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> ! UDSKRIFTaf Forhandlingsprotokollen

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.:

Afgørelser - Reg. nr.: 01358.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01358.00 Fredningen vedrører: Ølsted Kirke Domme Taksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-08-1950 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Justitsministeriets genpartpapir. Til skøder, skadesløsbreve, kvitteringer til udslettelse og andre påtegninger m. m. (vedr. fast ejendom).

Justitsministeriets genpartpapir. Til skøder, skadesløsbreve, kvitteringer til udslettelse og andre påtegninger m. m. (vedr. fast ejendom). 01345.06 Afgørelser - Reg. nr.: 01345.06 Fredningen vedrører: GIesborg Kirke Domme Taksati ans kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-07-1950 Kendelser Deklarationer e, FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Karsemosen - Afvist. Domme. Taksatio ns komm iss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Karsemosen - Afvist. Domme. Taksatio ns komm iss io nen. 04012.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04012.00 Fredningen vedrører: Karsemosen - Afvist Domme Taksatio ns komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-06-1966 Fredningsnævnet 21-03-1966 Kendelser

Læs mere

02403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02403.00. Fredningen vedrører: Abenrå Fjordvej. Domme. la ksations kom miss ionen.

02403.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02403.00. Fredningen vedrører: Abenrå Fjordvej. Domme. la ksations kom miss ionen. 02403.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02403.00 Fredningen vedrører: Abenrå Fjordvej e Domme la ksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 16-12-1961 Fredningsnævnet 02-08-1958 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01448.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01448.01. Fredningen vedrører: Vebbestrup Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ione n.

01448.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01448.01. Fredningen vedrører: Vebbestrup Kirke. Domme. Taksatio nskom miss ione n. 01448.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01448.01 Fredningen vedrører: Vebbestrup Kirke e Domme Taksatio nskom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 22-12-1950, 27-07-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: 01391.00. Fredningen vedrører: Esbønderup Kirke. Domme. Taksations komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: 01391.00. Fredningen vedrører: Esbønderup Kirke. Domme. Taksations komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01391.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01391.00 Fredningen vedrører: Esbønderup Kirke Domme Taksations komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 03-10-1950, 21-12-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01530.02. Afgørelser - Reg. nr.: 01530.02. Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01530.02. Afgørelser - Reg. nr.: 01530.02. Fredningen vedrører: Gerlev Kirke. Domme. Taksations komm iss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01530.02 Afgørelser - Reg. nr.: 01530.02 Fredningen vedrører: Gerlev Kirke e Domme Taksations komm iss io nen Naturklagenævnet e Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-04-1951 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

02753.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02753.00. Fredningen vedrører: Hågendrup Kyst. Domme. Taksationskom miss ionen. Naturklagenævnet

02753.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02753.00. Fredningen vedrører: Hågendrup Kyst. Domme. Taksationskom miss ionen. Naturklagenævnet 02753.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02753.00 Fredningen vedrører: Hågendrup Kyst Domme Taksationskom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 04-06-1963 Fredningsnævnet 08-01-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

02073.29. Afgørelser - Reg. nr.: 02073.29. Fredningen vedrører: Vester Torup Kirke. Domme. Taksationskom missionen.

02073.29. Afgørelser - Reg. nr.: 02073.29. Fredningen vedrører: Vester Torup Kirke. Domme. Taksationskom missionen. 02073.29 Afgørelser - Reg. nr.: 02073.29 Fredningen vedrører: Vester Torup Kirke Domme Taksationskom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 13-10-1953 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01134.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01134.00. Fredningen vedrører: Arresø, Ramløse. Domme. Taksati ons komm iss ione n.

01134.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01134.00. Fredningen vedrører: Arresø, Ramløse. Domme. Taksati ons komm iss ione n. 01134.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01134.00 Fredningen vedrører: Arresø, Ramløse Domme Taksati ons komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 14-02-1944 DEKLARATIONER>

Læs mere

02064.01. Afgørelser - Reg. nr.: 02064.01. Fredningen vedrører: Fanø. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

02064.01. Afgørelser - Reg. nr.: 02064.01. Fredningen vedrører: Fanø. Domme. Taksations kom miss io nen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02064.01 Afgørelser - Reg. nr.: 02064.01 Fredningen vedrører: Fanø Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10~09-1953 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tibirke Bakker. Domme. Taksations kom miss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tibirke Bakker. Domme. Taksations kom miss io nen. 01451.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01451.00 Fredningen vedrører: Tibirke Bakker Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-01 1951 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gurre Kirke. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Gurre Kirke. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01527.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01527.00 Fredningen vedrører: Gurre Kirke Domme Taksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 07-04-1951 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

01763.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01763.00. Fredningen vedrører: Ravnebjerg Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss io nen.

01763.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01763.00. Fredningen vedrører: Ravnebjerg Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss io nen. / 01763.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01763.00 Fredningen vedrører: Ravnebjerg Kirke Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredninasnævnet - 21-11-1951 Kendelser Deklarationer

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

05619.02. Afgørelser - Reg. nr.: 05619.02. Fredningen vedrører: Klørhøj. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

05619.02. Afgørelser - Reg. nr.: 05619.02. Fredningen vedrører: Klørhøj. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 05619.02 Afgørelser - Reg. nr.: 05619.02 Fredningen vedrører: Klørhøj Domme la ksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer 19-03-1973 DEKLARATIONER>

Læs mere

BYPLAN. Nr. 7. For området omkring Rosenvængets Hovedvej og Rosenvængets Allé m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE

BYPLAN. Nr. 7. For området omkring Rosenvængets Hovedvej og Rosenvængets Allé m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE BYPLAN Nr. 7 For området omkring Rosenvængets Hovedvej og Rosenvængets Allé m.fl. KØBENHAVNS KOMMUNE Byplanvedtægt for Rosenvænget Det vedtagcs i medfor af byplanloven, lov nr. 181 af 29. april 1938, at

Læs mere

04497.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04497.00. Fredningen vedrører: Ravnsbakke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet

04497.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04497.00. Fredningen vedrører: Ravnsbakke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet 04497.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04497.00 Fredningen vedrører: Ravnsbakke Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 15-07-1969 Fredningsnævnet 11-09-1967 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01728.02. .Afgørelser - Reg. nr.: 01728.02. Fredningen vedrører: Vognsild Kirke. Domme. fa ksatio nskom miss io nen.

01728.02. .Afgørelser - Reg. nr.: 01728.02. Fredningen vedrører: Vognsild Kirke. Domme. fa ksatio nskom miss io nen. 01728.02.Afgørelser - Reg. nr.: 01728.02 Fredningen vedrører: Vognsild Kirke Domme fa ksatio nskom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-10-1951 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt for kvarteret omkring Hannelundsvej og

Læs mere

02310.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02310.00. Fredningen vedrører: Ærøhus Træer. Domme. la ksatio nskom mission en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

02310.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02310.00. Fredningen vedrører: Ærøhus Træer. Domme. la ksatio nskom mission en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 02310.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02310.00 Fredningen vedrører: Ærøhus Træer e Domme la ksatio nskom mission en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 17-05-1956 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Fredningen vedrører: Fredning vedr. udstykning og bibeholdelse af beplantning

Fredningen vedrører: Fredning vedr. udstykning og bibeholdelse af beplantning Afgørelser Reg. nr.: 08126.00 Fredningen vedrører: Fredning vedr. udstykning og bibeholdelse af beplantning Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-01-1958

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tranegilde Kyst. Domme. Taksations kom miss io nen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tranegilde Kyst. Domme. Taksations kom miss io nen. I~ 01960.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01960.00 Fredningen vedrører: Tranegilde Kyst I e Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-11-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01863.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01863.00. Fredningen vedrører: Rom Kirke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01863.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01863.00. Fredningen vedrører: Rom Kirke. Domme. Taksations komm iss ion en. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01863.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01863.00 Fredningen vedrører: Rom Kirke Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 19-05-1952 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

01203.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01203.00. Fredningen vedrører: Visborg Kirke. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet

01203.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01203.00. Fredningen vedrører: Visborg Kirke. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet 01203.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01203.00 Fredningen vedrører: Visborg Kirke e Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-11-1949 Fredningsnævnet 04-04-1949 Kendelser Deklarationer

Læs mere

~~r. ... Tinglyst den ll.november lj-, 1 ._, ' I" " ----I-b ftr-t:/- UDSKRIFT. Forhaadlingsprotokollen for Fredningsnævnet for

~~r. ... Tinglyst den ll.november lj-, 1 ._, ' I  ----I-b ftr-t:/- UDSKRIFT. Forhaadlingsprotokollen for Fredningsnævnet for 01000.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01000.00 Fredningen vedrører: Ole Børres Vænge Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 16-11-1945 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Godthåb Heder. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Godthåb Heder. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00551.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00551.00 Fredningen vedrører: Godthåb Heder Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 07-05-1937 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Højeise Kirke. Domme. la ksations kom miss ion en.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Højeise Kirke. Domme. la ksations kom miss ion en. 01785.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01785.00 Fredningen vedrører: Højeise Kirke Domme la ksations kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-07-1952 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

y!fr ~~fr --REG. NRm,,$;Z~ {ljl". I 'I '-' /

y!fr ~~fr --REG. NRm,,$;Z~ {ljl. I 'I '-' / ,e 01574.00 Afgørelser- Reg. nr.: 01574.00 Fredningen vedrører: Gørslev Kirke Domme la ksations komm iss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 27-04-1951, 08-08-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

00539.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00539.00. Fredningen vedrører: Urania. Domme. Taksations kom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

00539.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00539.00. Fredningen vedrører: Urania. Domme. Taksations kom missionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00539.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00539.00 Fredningen vedrører: Urania Domme Taksations kom missionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredni ngsnævnet 03-03-1937 Kendelser Deklarationer o._- FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Nr. 51. Partiel byplan. for et område af SVOGERSLEV BY. i Roskilde kommune ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri vi S. & V.

Nr. 51. Partiel byplan. for et område af SVOGERSLEV BY. i Roskilde kommune ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri vi S. & V. Nr. 51 Partiel byplan for et område af SVOGERSLEV BY i Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri vi S. & V. Pedersen 1977 Indledning. Svogerslev landsby bestod oprindelig af en 'bebyggelse af

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLAN 94. Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 94. Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 94 Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1995 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Knardrup Kirkesø - Ophævet. Domme. Taksati ons kom missi onen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Knardrup Kirkesø - Ophævet. Domme. Taksati ons kom missi onen. 02023.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02023.00 Fredningen vedrører: Knardrup Kirkesø - Ophævet Domme Taksati ons kom missi onen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 18-12-1953 Fredningsnævnet 30-03-1953 Kendelser

Læs mere

00133.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00133.00. Fredningen vedrører: Troense Kyst. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

00133.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00133.00. Fredningen vedrører: Troense Kyst. Domme. Taksationskomm issionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 00133.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00133.00 Fredningen vedrører: Troense Kyst Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 29-08-1924 Kendelser Deklarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

02871.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02871.00. Fredningen vedrører: Ellemosen. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet

02871.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02871.00. Fredningen vedrører: Ellemosen. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet 02871.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02871.00 Fredningen vedrører: Ellemosen Domme Taksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-09-1963 Fredningsnævnet 02-10-1962 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01889.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01889.01. Fredningen vedrører: Set. Klemens Kilde. Domme. la ksati onskomm iss ione n.

01889.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01889.01. Fredningen vedrører: Set. Klemens Kilde. Domme. la ksati onskomm iss ione n. 01889.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01889.01 Fredningen vedrører: Set. Klemens Kilde Domme la ksati onskomm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 23-01-1967 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredn'ingen vedrører: Tved Kirke. Domme. Taksations kom miss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredn'ingen vedrører: Tved Kirke. Domme. Taksations kom miss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01841.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01841.00 Fredn'ingen vedrører: Tved Kirke Domme Taksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 12-02-1953 Kendelser Deklarationer e FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

02996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02996.00. Fredningen vedrører: Hesselbjerg. Domme. la ksations kom miss ione n. Naturklagenævnet

02996.00. Afgørelser - Reg. nr.: 02996.00. Fredningen vedrører: Hesselbjerg. Domme. la ksations kom miss ione n. Naturklagenævnet 02996.00 Afgørelser - Reg. nr.: 02996.00 Fredningen vedrører: Hesselbjerg Domme la ksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 11-01-1964 Fredningsnævnet 16-05-1963 Kendelser Deklarationer

Læs mere

LOKALPLAN 143. For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 143. For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 143 For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

le Fredningsnævnet Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Auderød Sti Domme la ksati ons kom m iss ionen

le Fredningsnævnet Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Auderød Sti Domme la ksati ons kom m iss ionen 01126.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01126.01 Fredningen vedrører: Auderød Sti Domme la ksati ons kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 20-11-1950 le Fredningsnævnet 17-12-1949 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt, Egebæksvang

Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt, Egebæksvang 00566.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00566.00 Fredningen vedrører: Strandvej Udsigt, Egebæksvang Domme la ksations kom m iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 17-12-1937 Fredningsnævnet 03-08-1937

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT ODENSE KOMMUNE. Partiel byplan nr. 53. FOR OMRADET BEGRÆNSET AF

BYPLANVEDTÆGT ODENSE KOMMUNE. Partiel byplan nr. 53. FOR OMRADET BEGRÆNSET AF Partiel byplan nr 53 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRADET BEGRÆNSET AF BIRKEVEJ-POPPELVEJ-PILEVEJ-H UNDERUPGADE-HUNDERUP- VÆNGET-S MEDEVÆ NG ET, nordskellet af matr nr 9 gp og 3 df i HUNDERUPKVARTERET

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. september 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. september 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. september 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Ansøgning til ombygning af kapel i Fabjerg.

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Natur- og Miljøklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Natur- og Miljøklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Natur- og Miljøklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Forslag Dispensationer: sidst i filen med den nyeste til sidst FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tune Tingtræ - Ophævet. Domme. Taksations kom miss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tune Tingtræ - Ophævet. Domme. Taksations kom miss ione n. 00653.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00653.00 Fredningen vedrører: Tune Tingtræ - Ophævet Domme Taksations kom miss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 20-02-1939 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Vedr. etablering af sommerfolde m. m., indtil arbejdet med udvidelse af Helsingørmotorvejen er afsluttet.

Vedr. etablering af sommerfolde m. m., indtil arbejdet med udvidelse af Helsingørmotorvejen er afsluttet. FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby Telefon: 99 68 48 00 Telefax: 99 68 48 99 Den 1.D"SEP. 2013 FRS nr. 22/2013 Dok 22-2013A Rudersdal Kommune Byplan Plan

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 12-211 FOR EN DEL AF STIGE Ø, MATR.N R. 32 AF BAAGØ INDDÆMMEDE STRAND.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 12-211 FOR EN DEL AF STIGE Ø, MATR.N R. 32 AF BAAGØ INDDÆMMEDE STRAND. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 12-211 FOR EN DEL AF STIGE Ø, MATR.N R. 32 AF BAAGØ INDDÆMMEDE STRAND. INDHOLD SF ORTEGNELSE Af snit 1 Lokalplanens formål side 1 Afsnit 2 Område og zonestatus side 1 Afsnit

Læs mere

03358.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03358.00. Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Sydvest. Domme. Taksatio nskomm iss ionen.

03358.00. Afgørelser - Reg. nr.: 03358.00. Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Sydvest. Domme. Taksatio nskomm iss ionen. 03358.00 Afgørelser - Reg. nr.: 03358.00 Fredningen vedrører: Solbjerg Sø Sydvest Domme Taksatio nskomm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 12-02-1965 Fredningsnævnet 26-05-1964 Kendelser Deklarationer

Læs mere

05591.03. Afgørelser - Reg. nr.: 05591.03. Fredningen vedrører: Dyssegårdsparken. Domme. Taksatio ns kom miss ion en.

05591.03. Afgørelser - Reg. nr.: 05591.03. Fredningen vedrører: Dyssegårdsparken. Domme. Taksatio ns kom miss ion en. 05591.03 Afgørelser - Reg. nr.: 05591.03 Fredningen vedrører: Dyssegårdsparken Domme Taksatio ns kom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 04-12-1972 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Lokalplan nr. 101. for et område ved Emil Chr. Hansens Vej (Skolen på La Cours Vej)

Lokalplan nr. 101. for et område ved Emil Chr. Hansens Vej (Skolen på La Cours Vej) Lokalplan nr. 101 for et område ved Emil Chr. Hansens Vej (Skolen på La Cours Vej) September 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området (Skolen på La Cours Vej) til offentlige

Læs mere

,e Domme Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Langtved Klit. Taksatio nskom miss ion en.

,e Domme Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Langtved Klit. Taksatio nskom miss ion en. 02760.04 Afgørelser - Reg. nr.: 02760.04 Fredningen vedrører: Langtved Klit,e Domme Taksatio nskom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-02-1962 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

06421.00. Afgørelser - Reg. nr.: 06421.00. Fredningen vedrører: Kissebjerg "Øen" Domme. Taksations kom miss io nen.

06421.00. Afgørelser - Reg. nr.: 06421.00. Fredningen vedrører: Kissebjerg Øen Domme. Taksations kom miss io nen. 06421.00 Afgørelser - Reg. nr.: 06421.00 Fredningen vedrører: Kissebjerg "Øen" Domme Taksations kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 25-07-1979 Fredningsnævnet 19-07-1977 Kendelser Deklarationer

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

04212.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04212.00. Fredningen vedrører: Brændhalt Bjerg. Domme. Taksations komm iss ione n.

04212.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04212.00. Fredningen vedrører: Brændhalt Bjerg. Domme. Taksations komm iss ione n. 04212.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04212.00 Fredningen vedrører: Brændhalt Bjerg Domme Taksations komm iss ione n Naturklagenævnet Overfredningsnævnet 28-11-1967 Fredningsnævnet 01-12-1966 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01982.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01982.00. Fredningen vedrører: Harndrup Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss io nen.

01982.00. Afgørelser - Reg. nr.: 01982.00. Fredningen vedrører: Harndrup Kirke. Domme. Taksatio ns kom miss io nen. 01982.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01982.00 Fredningen vedrører: Harndrup Kirke e Domme Taksatio ns kom miss io nen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 07-01-1953 Kendelser Deklarationer

Læs mere

01900.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01900.01. Fredningen vedrører: Værum Kirke. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

01900.01. Afgørelser - Reg. nr.: 01900.01. Fredningen vedrører: Værum Kirke. Domme. Taksations kom miss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01900.01 Afgørelser - Reg. nr.: 01900.01 Fredningen vedrører: Værum Kirke Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 01-09-1952, 23-12-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> ALLINGE - GUDHJEM KOMMUNEz( REG. NR.1ys-

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Greve Kirke. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Greve Kirke. Domme. Taksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01798.00 Afgørelser - Reg. nr.: 01798.00 Fredningen vedrører: Greve Kirke Domme Taksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 24-07 -1952, 11-03-1952 Kendelser Deklarationer

Læs mere

i EBSEN & GRAM ARKITEKTER M.A.A. APS GRØNNEGADE 77 B 8000 ÅRHUS C 86 13 59 00

i EBSEN & GRAM ARKITEKTER M.A.A. APS GRØNNEGADE 77 B 8000 ÅRHUS C 86 13 59 00 i EBSEN & GRAM ARKITEKTER M.A.A. APS GRØNNEGADE 77 B 8000 ÅRHUS C 86 13 59 00 Mail: peder gram.maii.dk i Funder kirke Helhedsplan for etablering af nye sogne- og graverfunktioner mv. Baggrund. Funder sogn

Læs mere

04554.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04554.00. Fredningen vedrører: Storå. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

04554.00. Afgørelser - Reg. nr.: 04554.00. Fredningen vedrører: Storå. Domme. la ksatio ns komm iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 04554.00 Afgørelser - Reg. nr.: 04554.00 Fredningen vedrører: Storå Domme la ksatio ns komm iss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 18-11-1967 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

KORTBLAD NR. 5034 NV 1 20000. SOGN Hovedejerla vet, Ol sker

KORTBLAD NR. 5034 NV 1 20000. SOGN Hovedejerla vet, Ol sker 06582.00 Afgørelser - Reg. nr.: 06582.00 Fredningen vedrører: Bakkegårdsvej Domme Taksations komm iss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 02-02-1978 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET> L. 2253 14. Okt. 1953. Matr.nr.: l~

Læs mere