INVITATION. til Muskelsvindfondens landsmøde maj 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INVITATION. til Muskelsvindfondens landsmøde. 29. - 31. maj 2009"

Transkript

1 INVITATION til Muskelsvindfondens landsmøde maj 2009

2 VI SES TIL LANDSMØDE Vi havde i august et møde med entreprenør formanden, hvor vi fik lovning på at alt grave arbejde var færdigt inden jul. Desuden fik vi den besked at de aldrig var forsinkede med deres opgaver, det skal jeg love for de er nu. Så skete der det at den formand vi talte med har skiftet arbejde og en ny formand har overtaget ansvaret, og han kendte intet til de aftaler vi havde med dem. Vi aftalte blandt andet, at når de gravede i vejene skulle de lægge skærverne i en bunke og gruset i en anden bunke, dette er ikke sket, da vi brokkede os over det lagde de stabil i nogle af hullerne, hvilket de ikke skulle. I foreningslandet Danmark afholdes der hvert år mange små og store generalforsamlinger, og små og store beslutninger bliver taget. Ovenstående er sakset fra nettet, og referatet er fra et vejforeningsmøde. Vil du være med til at de rigtige huller bliver gravet og fyldt med den rigtige form for jord/grus i din forening, da er chancen der d maj Indflydelse kræver fremmøde, derfor håber Muskelsvindfonden at du/i har mulighed for at være med til Muskelsvindfondens årsmøde i pinsen. Landsmødet i pinsen vil rumme mange aktiviteter i teltene. Masser af spændende minutter der omkranser det landsmødet handler om nemlig at afholde den årlige generalforsamling og skabe rum og tid for det gode møde mellem børn, unge og voksne. Gør din stemme gældende også via brev! Kandidaterne til årets repræsentantskabsvalg og valget til formands- og næstformandsposterne præsenteres på valgsiderne i Muskelkraft nummer 2, 2009 der udkommer den 29. april. Derefter kan præsentationen også ses på foreningens hjemmeside Du har to muligheder for at afgive din stemme. Du kan møde op til landsmødet, eller du kan brevstemme. Ønsker du at brevstemme, kan årets stemmeseddel rekvireres fra d. 11. maj Det kan ske telefonisk/via mail til medlemskonsulent Eva Christensen på tlf eller via mail evch@muskelsvindfonden.dk. Husk en gyldig brevstemme skal være Muskelsvindfonden i hænde senest mandag den 25. maj Betalt kontingent er lig med stemmeret. Det ordinære landsmøde er, udover en generalforsamlings fastsatte punkter, også stedet hvor du som medlem af din forening Muskelsvindfonden får mulighed for at diskutere foreningsrelevante emner alt sammen finder sted søndag formiddag i pinsen. I år beder Landsmødeudvalget dig angive hvilke workshops, du gerne vil deltage i søndag den 31. maj. Kryds af i tilmeldingsarkene under Workshop Landsmødet er det største medlemstræf i året. Benyt lejligheden til at møde op - klar til at træffe børn, unge og voksne fra Muskelsvindfonden såvel kendte som nye venner.

3 Tilmeldingsfristen til årets landsmøde er: Mandag d. 30. marts Der udsendes ikke bekræftelse på tilmeldingen til landsmødet umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb. Senest en uge før landsmødet vil alle tilmeldte modtage det endelige program, information om Børnelandsmødet og UNG 2009, kørselsvejledning, m.m. Husk at alle deltagere - unge, børn, voksne - skal anføres på tilmeldings ark nummer 1. Børnene og de unge desuden på ark 2. På arkene spørger vi bl.a. om mobilitet og om hvorvidt du ønsker forplejning. Det er vigtigt at udfylde alle rubrikker, da det vil gøre planlægningen af dagene mere smidig. Tilmeldingen kan fra mandag d. 16. marts ske on-line via Muskelsvindfondens hjemmeside: - har du ikke adgang til internettet kontakt Muskelsvindfondens reception og du vil modtage invitationen i papirform. Hjælp os med planlægningen ved at overholde fristen. Ønskes yderligere oplysninger om landsmødet, er du velkommen til at kontakte medlemskonsulent Jens Spanfelt via jesp@muskelsvindfonden.dk eller medlemskonsulent Eva Christensen via evch@muskelsvindfonden.dk begge på tlf Venlig hilsen og på gensyn Medlemskonsulenterne Eva Christensen Sigrid B. Johansen Jens Spanfelt PROGRAM LANDSMØDE Fredag d. 29. maj 16:30-18:00 Indkvartering på Musholm Bugt Feriecenter. 18:00-19:30 Aftensmad i teltet. 20:00-21:15 Familieunderholdning i teltet for alle v. ungdomsprojektet Hattrick. Lørdag d. 30. maj 08:30-10:00 Morgenmad i teltet. 10:00-12:00 Udstilling af hjælpemidler So ein Dingenot. 11:30-12:00 Børnene afleveres til muskeltererne i lokale 3, og de unge møder op i lokale 1. 12:00-17:30 Børnelandsmødet del 1 og UNG :00-12:00 Teltet er åbent. 12:00-15:00 Årets landsmødetaler: Tidligere statsminister Poul Nyrup. Det ordinære landsmøde ) Valg af dirigent. 2) Godkendelse af bestyrelsens beretning. 3) Fremlæggelse af årsregnskabet. 4) Fremlæggelse af planerne for fremtidig virksomhed og budget for det indeværende år. 5) Indkomne forslag. 6) Valg af formand. 7) Valg af næstformand. 8) Valg af repræsentantskab. 9) Eventuelt.

4 15:00-18:00 Udstilling af hjælpemidler: So ein Dingenot. 17:30-17:45 Børnene afhentes fra børnelandsmødet. 19:00-21:30 Festmiddag. To retters menu + underholdning under teltdugen. 22:00-01:00 Bandet Disco Delight spiller op til dans i teltet. 01:00-03:00 Café Musholm er åben i lokale 3. Søndag den 31. maj. 08:00-10:00 Brunch til deltagerne i landsmødet. 09:40-10:00 Aflevering af børnene til børnelandsmødet (lokale 3). 10:00-13:00 Børnelandsmødet del 2. 10:00-13:00 UNG09 mødes i dobbeltvillaen. 10:00-11:30 Workshop trin 1. 11:30-13:00 Workshop trin 2. 13:00- Afrejse deltagere på gensyn i Ret til ændringer forbeholdes. PRAKTISKE OPLYSNINGER Forslag Forslag, der ønskes behandlet på Landsmøde 2009, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage (lørdag den 16. maj) før landsmødet. Forslag stiles til bestyrelsesformand Evald Krog. Stemmeret. Alle medlemmer, der er fyldt 15 år, har stemmeret ved valg til repræsentantskabet. Et medlemskab dækker ikke en husstand, men kun en enkelt person. Medlemmer, der er forhindret i at deltage, kan benytte sig muligheden for at brevstemme. Ønsker man at melde sig ind i Muskelsvindfonden, kan det ske ved henvendelse til medlemskonsulent Eva Christensen før landsmødet, eller du kan melde dig ind ved ankomsten til landsmødet. Indkvartering. Der er 158 senge på Musholm Bugt Feriecenter, derfor kan vi ikke love en seng med fire ben til alle, men derimod at alle får et blødt underlag til natten. Sagt på en anden måde vil de faste senge (elsenge og forhøjede) blive suppleret med madrasser i husene og gerne eget telt/campingvogn plus evt. Danhostel Korsør og Storebælt Campings hytter. Sengene på Musholm Bugt Feriecenter vil være reserveret børn/ unge/voksne med muskelsvind. Heldigvis er husene på feriecentret rummelige. Derfor kan vi med hjælp af madrasser indkvartere tæt, således de fleste har en base. Prisen for én overnatning er kr. 160,- pr. voksen og kr. 80,- pr. barn uanset underlag. Hjælpere er gratis.

5 Sengen er udstyret med dyne og pude husk linned. Skal du sove på en madras medbring denne + egen dyne/sovepose. Koderne FH - MA - CA på det gule ark viser hvilken form for sengeleje, der passer til din mobilitet. Den samlede betegnelse for sengene er ForHøjet, da erfaringen viser at meget få deltagere skal have en el-seng. Altså er MA betegnelsen lig med egen luftmadras/ anden madras. Der vil være mulighed for at benytte telt/campingvogn. Disse vil blive placeret på et særligt campingareal i umiddelbar nærhed af feriecentret. Der vil også være mulighed for tilslutning til strøm. Vi håber mange vil vælge denne løsning. Campister overnatter gratis. Landsmøde programmet er udformet således, at der vil være mulighed for at de, der ønsker det efter festen lørdag aften kan returnere til hjem adressen. Ønsker du/i en ekstra overnatning se tilmeldingsarkene. Forplejning Muskelsvindfondens køkkentrailer er i år placeret ved siden af landsmødeteltet, og herfra vil følgende menu blive serveret: Fredag aften: 2 slags kylling med ris, gul salat og brød. Lørdag morgen: Pålægschokolade, skinke, ost, marmelade, smør, juice, mælk, kaffe, te, frisk frugt og forskellig slags brød og smør. Lørdag frokost: Pennarør bolonaise med salat og brød. Lørdag aften: Oksemørbrad og laks. Bagte kartofler med kryddersmør, tzatziki, humus og 2 salater. Frisklavet frugtsalat m. nødder, chokolade og råcreme.. Søndag morgen: Græsk yoghurt med müsli, små amerikanske pandekager med sirup. ost, skinke, marmelade, smør. Æg, små pølser og bagte tomater. Brød, kaffe, te, mælk og juice. I teltet bliver der solgt øl og vin til kr. 15,- pr. glas, 80/120 kr. pr. flaske vin og sodavand til kr. 10,- pr. flaske. Betalingen for overnatning og valgte forplejningsmodel Pinse betales ved ankomst. (NB! Tag evt. en kopi af din tilmelding). Kandidater til repræsentantskabet Der skal vælges nye medlemmer til repræsentantskabet plus formand og næstformand, som er på valg hvert år. Er du interesseret i at kandidere, kan du få tilsendt en nærmere beskrivelse af opstillingsproceduren. I MUSKELKRAFT nr. 2, der postomdeles i uge 18 bringes såvel beretningen som valgsiderne, med præsentation af de opstillede

6 kandidater. Vil du præsenteres på valgsiderne er sidste frist for indsendelse af foto samt en kort beskrivelse onsdag den 25. marts Vi skal gøre opmærksom på, at man ifølge vedtægterne kan blive opstillet som kandidat helt frem til afstemningen. Dækning af transporten Deltagerne til årets landsmøde dækker selv transporten. Enkelte kommuner dækker transportudgifterne til handicappedes deltagelse i arrangementer af denne type. Men forhør jer ved jeres sagsbehandler. Med hensyn til transport over Storebælt er det muligt at få kassevogn overført til reduceret pris. Det kræver dog en brobizz - se - brobizz fritid. Kæledyr Store og små kæledyr skal I lade blive hjemme. Især hunde kan give problemer for gangbesværede. Andre personer er allergiske og får åndenød, når der er pelsdyr i nærheden. So ein Dingenot pinselørdag Lørdag formiddag og eftermiddag får deltagerne i årets landsmøde mulighed for at se, mærke og prøve hjælpemidler, der præsenteres ud fra følgende ramme: Hjælpemidler der på enkle måder kan være til hjælp i hverdagen. Det vil sige det handler ikke om crosser, kørestole eller biler. Det handler om nyere og gerne utraditionelle løsninger på funktioner i hjemmet, på arbejdspladsen og ved transporten mellem disse præsenteret af etablerede firmaer og privat personer. Det kan også være fritids hjælpemidler, og hjælpemidler der støtter personen ved længerevarende rejser. Workshop pinsesøndag børnene mellem 2 og 12 år. Søndag formiddag får du mulighed for at deltage i 2 af 6 workshop. Temaerne du kan vælge er følgende: Lørdag, Diagnoserne duchenne, fsh, cmt-hmsn, sma. - Visioner for Muskelsvindfonden. Lørdag starter vi med at spise frokost sammen og menuen vil - Medlemsaspekter herunder frivillighed og tema mobilitet. bestå af forskellige lækkerier med plads til forskelle alt efter hvad - Indsamling herunder nye projekter og frivillighed. man kan lide og hvad man kan spise. - Musholm Bugt Feriecenter. - Kurser i RCFM planer og udvikling. Derefter vil der være tre valgmuligheder: - Nærmere beskrivelse tilmeldings arkene. 1. Dans og musik! Anamet læser dansepædagogik og vil i to timer lave dans og musik, en sjov måde at være sammen, en god måde at udtrykke sig og alle kan selvfølgelig være med. Så er du vild med musik, synge med på sangene og kan lide at bruge din krop, skal du vælge denne aktivitet. 2. Håndværkerne! Vi skal lave en sandkasse i bordhøjde til det nye Børnehus så alle kan nå. Så har du lyst til at save og hamre, transportere sand og sten eller udtænke det sejeste sandslot, skal du vælge denne aktivitet. 3. Kunstmalerne! Vi skal have udsmykket det nye Børnehus, så er du vild med flotte farver, sjove figurer og pensler og maling i store mængder, så skal du vælge denne aktivitet. Klokken vil der være officiel åbning af Børnehuset, hvor alle interesserede er velkomne! Til Gallamiddagen vil der som altid være et børnebord, hvor de børn der har lyst kan sidde, hvis de ikke gider sidde sammen med alle de kedelige voksne. Muskeltererne vil sidde ved bordet og der vil være tusser og papir til fri afbenyttelse!

7 Børnelandsmødet 2009 Med udgangspunkt i Musholms nye Børnehus vil der i løbet af weekenden ske en række forskellige aktiviteter med Plads til Forskelle for børnene mellem 2 og 12 år. Lørdag, Lørdag starter vi med at spise frokost sammen og menuen vil bestå af forskellige lækkerier med plads til forskelle alt efter hvad man kan lide og hvad man kan spise. Derefter vil der være tre valgmuligheder: 1. Dans og musik! Anamet læser dansepædagogik og vil i to timer lave dans og musik, en sjov måde at være sammen, en god måde at udtrykke sig og alle kan selvfølgelig være med. Så er du vild med musik, synge med på sangene og kan lide at bruge din krop, skal du vælge denne aktivitet. 2. Håndværkerne! Vi skal lave en sandkasse i bordhøjde til det nye Børnehus så alle kan nå. Så har du lyst til at save og hamre, transportere sand og sten eller udtænke det sejeste sandslot, skal du vælge denne aktivitet. 3. Kunstmalerne! Vi skal have udsmykket det nye Børnehus, så er du vild med flotte farver, sjove figurer og pensler og maling i store mængder, så skal du vælge denne aktivitet. Klokken vil der være officiel åbning af Børnehuset, hvor alle interesserede er velkomne! Til Gallamiddagen vil der som altid være et børnebord, hvor de børn der har lyst kan sidde, hvis de ikke gider sidde sammen med alle de kedelige voksne. Muskeltererne vil sidde ved bordet og der vil være tusser og papir til fri afbenyttelse! Søndag, kl I orienteringsløbet om søndagen tager vi skridtet videre og siger ikke blot at der er plads til forskelle det er også nødvendigt med forskelle, hvis grupperne skal kunne løse de meget forskellige opgaver, der skal løses for at nå frem til målet. M-Faktor - Pinsen UNG 2009 lørdag klokken 12:00-18:00. Lørdags fight på Muskelsvindfondens landsmøde. M-Faktor sælger nyheder. Gråd og latter under afviklingen af M-Faktor. Publikum råbte af dommerne. Aftalt spil da vinderne blev kåret? Indhold og kraft i M-Faktor. M-Faktor udkonkurrerer Vild med sand. Familier gik amok over B. Dachmann. Overskrifter efter afviklingen af UNG2009 ja, hvem ved? Årets ungdomslandsmøde handler i år om benhård konkurrence i form af reality showet

8 Alle deltagere vil blive kastet ud i opgaver, der sidst lørdag eftermiddag vil blive bedømt uden nåde af tre meget kompetente dommere. Dommere, der selv har lang erfaring med ungdomslivet. Overskriften er Plads til forskelle og temaerne er: Skole, fritid og kærlighed. M-Faktor De tre vindergrupper skal lørdag aften kæmpe mod hinanden fra scenen i teltet, og én vindergruppe vil blive kåret. Retfærdigt eller hamrende uretfærdigt? Ja, det vil tiden vise. Vi kan ikke love vinderne derefter kommer til at optræde på Fisketorvet, men en præmie vil der være. Har du is i maven og energi i toppen? Tør du være med? - Så meld dig til årets ungdomslandsmøde. På gensyn til en nådesløs kamp - ungdomsprojektet Hattrick og medlemskonsulenterne.

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2015 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling DGI Petanque og DGI Sydvest inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Føvling Petanques

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med. d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn

Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med. d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn Afholder Mini kvalifikation til forbundsmesterskaber i TeamGym i samarbejde med d. 18. 19. april 2015 i Frederikshavn Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes 13.09.10/Danhostel

Ret til ændringer forbeholdes 13.09.10/Danhostel September 2010 Kære værter og ejere, Hermed inviteres I alle til Landsmøde 2010 på Hotel Vejlefjord. Danhostel ændrede på sidste års landsmøde struktur, så delegeretforsamlingen nu er afskaffet, og landsmødet

Læs mere

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013

Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for junior finale d. 20 21. april 2013 Indbydelse DM og Forbundsmesterskaberne for d. 20 21. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2016 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 17. juni 2016 Hindsgavl Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 25-02-2014 Kommende aktiviteter: D. 28. februar: Personalet holder pædagogisk weekend. Skoledagen

Læs mere

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie Patientinformation Kost anbefalinger Til overvægtige børn og deres familie Kvalitet Døgnet Rundt Børneafdelingen Sund kost Indledning: Denne pjece handler om nogle kost anbefalinger til dig og din familie.

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN TREKLØVEREN ENGBLOMMEN, KLOKKEBLOMST & KLUB 5 Børnehaven er normeret til 70 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 3 stuer, Engblommen, Klokkeblomst

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016

Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016 Forbundsmesterskabet 2016 i TeamGym Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016 arrangerer stævnet i samarbejde med Sammen udvikler vi gymnastikken Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2016 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Naturplejenetværkets træf 2016 på naturlokaliteter i Jammerbugt Kommune den 28. 29. maj

Naturplejenetværkets træf 2016 på naturlokaliteter i Jammerbugt Kommune den 28. 29. maj Naturplejenetværkets træf 2016 på naturlokaliteter i Jammerbugt Kommune den 28. 29. maj Du indbydes hermed til DN Naturplejenetværkstræf 2016 i Jammerbugt Kommune i weekenden den. 28. 29. maj fra lørdag

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

LANDSMØDE 2016. Program ᴑ Workshops ᴑ Info

LANDSMØDE 2016. Program ᴑ Workshops ᴑ Info LANDSMØDE 2016 Program ᴑ Workshops ᴑ Info Kære medlemmer For mig personligt føles det som et stort ansvar, som jeg snart lægger fra mig. Samtidig føler jeg, at 42 år ligesom rækker. Og jeg noterer med

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Torpegården

Velkommen til. Børnehuset Torpegården Velkommen til Børnehuset Torpegården Børnehuset Torpegården Børnehuset Torpegården er 1 af 6 børnehuse i institutionen Skt. Klemens - Dalum, som ledes af Erik Lundholm. De øvrige børnehuse i institutionen

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten BØRNEHAVEN PALETTEN KLATTERNE & TUBERNE Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 2,9 5 år. Børnene er fordelt på 2 stuer, Tuberne og Klatterne, med 20 børn på hver.

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP IKAST F.S. Badmintonafdeling og Idrætsskolerne i Ikast har hermed fornøjelsen at indbyde til ISI CUP 2013 TID: Lørdag den 2. marts

Læs mere

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Kom med forslag til kurser og aktiviteter Alle FOA-medlemmer har mulighed for at komme med forslag til aktiviteter, der skal holdes i FOA - Fag og Arbejde,

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Kostpolitik for Trækronerne

Kostpolitik for Trækronerne Kostpolitik for Trækronerne Udarbejdet af Forældrebestyrelsen Revideret 2012 Kostpolitik for Trækronerne Mad er vigtig som brændstof, nydelse og som samlende element i hverdagen. Både derhjemme, i institutionen

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDEHÆFTE 2012 Bilag til årsmøde og generalforsamling meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDE & GENERALFORSAMLING 2012 Velkommen 2 Er du jubilar, eller bliver du diakon i morgen?

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

Praktiske oplysninger håndboldstævne den 26. 28. marts 2010 i Gråsten. Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten

Praktiske oplysninger håndboldstævne den 26. 28. marts 2010 i Gråsten. Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger håndboldstævne den 26. 28. marts 2010 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering foregår på stævnekontoret i

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Kræmmerhusets mad- og måltidspolitik

Kræmmerhusets mad- og måltidspolitik Kræmmerhusets mad- og måltidspolitik Overordnede rammer - visioner og mål for politikken Formålet med at have en mad- og måltidspolitik i Kræmmerhuset er at sikre den ernæringsmæssige kvalitet af den mad,

Læs mere

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK

INDBYDELSE. Velkommen til DM i Sports Acro 2016. d. 28.-29. maj DM2 SPORTS ACROBATIK INDBYDELSE Velkommen til DM i Sports Acro d. 28.-29. maj Kære gymnaster, instruktører og dommere Det er en stor glæde for Dalum Hjallese Gymnastikforening at kunne byde velkommen til DM i Sports Acrobatik

Læs mere

ONSDAG D. 14. MAJ fra kl. 18

ONSDAG D. 14. MAJ fra kl. 18 Nr: 256 ONSDAG D. 14. MAJ fra kl. 18 Grillen er klar fra kl. 18, kødet udleveres i køkkenet, tilbehøret fra et Ta -selv-bord. PRIS: BØRN 20 KR. VOKSNE 30 KR. Der er koldt vand i vores drikkeautomat, og

Læs mere

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs 20 års jubilæum Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Arbejdsmarkedsøvelser til 'På vej til dansk - trin for trin'

Arbejdsmarkedsøvelser til 'På vej til dansk - trin for trin' Arbejdsmarkedsøvelser til September 2014 Side 1 Præsentation 1, s. 5-12 Snak om arbejde Øvelse 1. Spørgsmål og svar. Hvad passer sammen? Forbind med streger som vist. 1. Hvad hedder du? netto08@service.dk.

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Lederkursus. For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger

Lederkursus. For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger Lederkursus For alle ledere i LMBUs børneklubber, juniorklubber, teenklubber og ungdomsforeninger 16.- 18. september 2016 Luthersk Missions Højskole (LMH), Hillerød 1 Info Lederkursus er et af årets højdepunkter

Læs mere

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad

August 2015. Webmaster, Anine Kirk Todsen, Tlf. 5099 2935, E-mail: anine@todsen.eu. Regionens Elektronisk nyhedsblad August 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Sommerferien er slut, og rundt om i foreningerne gøres klar til opstart af ny dansesæson. Regionernes Webmastere har haft ekstra travlt i ferien. Landsforeningen

Læs mere

N OTAT. Kravspecifikation for konkurrenceudsættelse af Kommunalpolitisk Topmøde 2016-2018

N OTAT. Kravspecifikation for konkurrenceudsættelse af Kommunalpolitisk Topmøde 2016-2018 N OTAT Kravspecifikation for konkurrenceudsættelse af Kommunalpolitisk Topmøde 2016-2018 Den 10. oktober 2014 Sags ID: SAG-2014-03810 Dok.ID: 1878275 1. Tidspunkt for afholdelse Kommunalpolitisk Topmøde

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

LANDSMØDE 2016. Program ᴑ Workshops ᴑ Info

LANDSMØDE 2016. Program ᴑ Workshops ᴑ Info LANDSMØDE 2016 Program ᴑ Workshops ᴑ Info Kære medlemmer For mig personligt føles det som et stort ansvar, som jeg snart lægger fra mig. Samtidig føler jeg, at 42 år ligesom rækker. Og jeg noterer med

Læs mere

Kostpolitik. Dokumentnavn: Folder Dokument #: 2115084 Forfatter: DL9YJS

Kostpolitik. Dokumentnavn: Folder Dokument #: 2115084 Forfatter: DL9YJS 1 Kostpolitik 1 Forord: Tønder kommunes overordnede kostpolitik danner grundlag for børnehavens kostpolitik. 2 Målsætningen: Vi vil sikre sunde og glade børn i Tønder Kommune. Tønder Kommune forventer

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 34 September-december 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 34 September-december 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 34 September-december 2015 Program: Praktiske oplysninger I bladet finder du klubbens program for september, oktober, november, december 2015 Tilmelding: Find ud

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Dansk Tourette Forening, inviterer igen til Tourette træf for voksne

Dansk Tourette Forening, inviterer igen til Tourette træf for voksne Dansk Tourette Forening, inviterer igen til Tourette træf for voksne PROGRAM: Fredag Kl. 18.00-18.30. Vi mødes, indkvartering og velkomst. VIGTIG: Ang. tilmelding, skal der aftales med afhentning specielle

Læs mere

Landspetanquestævne. 5.-7. august 2016 i Roskilde. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 5.-7. august 2016 i Roskilde. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 5.-7. august 2016 i Roskilde For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Roskilde Vi er meget glade for at kunne invitere til året Landspetanquestævne 2016

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Program for NLD-lejr den oktober 2016

Program for NLD-lejr den oktober 2016 Program for NLD-lejr den 14-16 oktober 2016 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør og denne gang for sidste gang. Lejr for børn med diagnoser og deres familier Bogensholmlejren

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 29. oktober og lørdag den 30. oktober 2010

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 29. oktober og lørdag den 30. oktober 2010 Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 29. oktober og lørdag den 30. oktober 2010 Information om DM i pløjning 2010 Pløjevært: Klitgaard Agro A/S v. Anders & Michael Bundgaard Rørholtvej 76 9370 Hals

Læs mere