NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019"

Transkript

1 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 Redaktørens klumme Flere brugermøder om Nordhavnen er på vej her i efteråret Jeg har som redaktør og udviklingsmedarbejder annekteret Havnechefens klumme denne gang, fordi efteråret i den grad står i udviklingens tegn. I starten af oktober holder Nordhavnens Brugerudvalg sit årlige efterårsmøde, hvor Nordhavnen og dens drift og udvikling diskuteres. Alle brugergrupper har en repræsentant, og det er ham/hende, du skal gribe fat i, hvis du har ideer eller emner, som du gerne vil have op ved mødet. I løbet af efteråret inviteres der også til flere borgermøder om Nordhavnen, for havnen skal nemlig have ny lokalplan. Der er brug for en ny plan, fordi den nuværende i høj grad blev skrevet med det formål, at havnepromenaden skulle bygges. Det havde den konsekvens, at der kun i mindre grad kom til at stå noget om, hvordan havnen kunne udvikles som moderne lystbådehavn og som en rekreativ del af byen. Det er disse to emner, som den kommende lokalplan kommer til at handle meget om. Og her er det rigtig vigtigt for os at høre de input, I som brugere har at give! Så hold øje med vores hjemmeside og de kommende nyhedsbreve her annoncerer vi borgermøderne. Håber I har lyst til at deltage i processen! Jeg glæder mig til at høre alle jeres ideer og input Mange hilsner fra Lene Jensen, Udviklingsmedarbejder (og nyhedsbrevredaktør) Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen tirsdag d. 8. oktober Book en havnechef! Næste gang du kan booke Jesper Schrøder til en havnesnak er tirsdag d. 8. oktober kl Har du noget på hjertet, som du gerne vil tale med havnechefen om, så book en tid på tlf

2 Månedens praktiske oplysninger Nu kan du booke optagning Du kan nu booke tid til optagning på hjemmesiden. Selve optagningerne begynder mandag d. 30. september og slutter tirsdag d. 19. november. Vi har i alt plads til 200 både på land, og pladserne fordeles efter først-til-mølle. Hvis du skal udføre længerevarende reparationer på din båd, som gør at du ikke kan være i vandet igen d. 1. juni 2020, vil vi bede dig kontakte Havnekontoret på tlf Så vil vi prøve at finde plads til dig på gruspladsen bag havnekontoret. Du kan ligge gratis i Helsingborg op til 2 nætter Vores aftale med Norra Hamn i Helsingborg gør, at du kan ligge 2 nætter gratis derovre, før du skal begynde at betale gæsteovernatning. Alt, du behøver at gøre for at benytte ordningen, er at have dit mærke fra Helsingør Havne synligt på din båd. Husk at melde ind, hvis du opdager driftsproblemer! Kontakt havnevagten på hvis du opdager noget, der ikke er i orden på havnen. Så kan vi nemlig få det på vores To-do-liste, så det bliver ordnet. Til kamp mod kaos i masteskuret! Ved brugerudvalgsmødet i april pegede brugerrepræsentanterne på, at der var stort behov for at få strammet op på brugen af masteskuret. Der var alt for mange forladte master, alt for meget rod og alt for meget uautoriseret brug af skurene. KAOS! Sammen får vi styr på kaos Og brugerudvalget har en pointe: På vores gennemgang af skurene fandt vi ikke mindre end fire forskellige regelsæt og masser af ting, der ikke burde være der. Derfor er vi i gang med at lægge sidste hånd på et sæt nye regler for brug af masteskurene. Dem sætte vi op, så snart de er klar. Desuden foretager vi i uge 38 (ugen, der starter d. 16. september) en oprydningsrunde i masteskurene. Alle master uden nummer tager vi ud og lægger på bukke uden for masteskuret. Det samme gælder ting, der ikke hører hjemme i masteskuret.

3 Det du skal gøre Er mellem d. 18. september og d. 14. oktober at gå forbi masteskurene og tjekke, om noget af det, vi har taget ud af skurene, tilhører dig. Hvis du ejer en mast, der er taget ud: Kom ind på havnekontoret og få et nummer at sætte på den. Bagefter skal du lægge masten tilbage i masteskuret. Hvis du ejer andre ting, der er taget ud: De må ikke stilles tilbage i masteskuret. Opbevar dem i stedet på din båd eller tag dem med hjem. Hvis der stadig er herreløse master og genstande tilbage d. 14. oktober, lægger vi dem på fjernlager eller smider dem ud, hvis de helt åbenlyst er herreløse. Brug din brugerrepræsentant i Nordhavnen Der er brugerudvalgsmøde d. 3. oktober giv input til din repræsentant Der holdes to årlige møder i brugerudvalget, og d. 3. oktober er det tid til efterårsmødet. Det er alene repræsentanterne for de forskellige brugergrupper, der kan deltage i mødet, men alle kan give input ved at kontakte deres repræsentant og bede vedkommende om at bringe problemstillinger eller ønsker op ved mødet. Oversigt over Nordhavnens brugerudvalg: Erhvervsskibene Jens Hartmann Strandjagtforeningen Morten Hermansen Helsingør Sejlklub Mikael Lohmann Helsingør Motorbådsklub Per Andersen Nordhavnens virksomheder John Sørensen Fiskelauget Rene Jørgensen Dansk Søredning Per Bækgaard Dykkerklubben Aquanaut Kim Schrøder Kajakklubben Krogen Steen Agerskov Sørensen Bæredygtigt Kystfiskeri Søren Jacobsen Kronborg Badelaug Frank Thomsen Ålsgårde Søspejdere Inga Strodl Øresundsakvariet Jens Peder Jeppesen Ikke havnerelaterede anvendelser Peter Secher Du kan finde repræsentanternes kontaktinfo samt referater fra de seneste møder her Status på drift og vedligehold September er højsæson for diverse reparationer på Nordhavnen Det er nemlig nu, der kan udføres pladskrævende opgaver på land, inden bådoptagningen starter i oktober, og alle åbne arealer langsomt fyldes med både. Vi opstreger flere P-pladser Vi fik inden ferien opstreget nye P-pladser ved de røde skure på Sønder Mole. I september kommer turen til Midtermolen og Nordre Mole, hvor vi også striber op til P-pladser. Der vil derfor være perioder, hvor tilkørslen til disse områder er spærret. Da arbejdet er vejrafhængigt, kan vi desværre ikke give jer de konkrete datoer. Kloakeringsarbejder på P-pladsen over for Øresundsakvariet I september/oktober udføres der kloakering af de grønne plæner bag Havnepromenaden, så bl.a. minigolfbanen kan få vand og afløb. Ledningen føres i kanten af asfalten på parkeringspladsen, da der ligger en miljømembran under selve græsplænerne. Det betyder, at der i en periode vil være afspærringer på P-pladsen pga. arbejderne.

4 Byggepladser på vej! Hen over efteråret/vinteren får vi to byggepladser på havnen: En til Kronborg Badelaugs saunapram og en til Kajakklubben Krogens kajakopbevaringsbygning. Vi forventer, at byggepladserne placeres sammen på Midtermolen, hvor byggepladsskurene kan tilsluttes kloak. Affaldsordning for Nordhavnens forretningsdrivende Vi har nu både en papaffaldsordning og en ordning for småt-brændbart affald kørende for de af havnens forretningsdrivende, der har tilmeldt sig. Ordningen serviceres af havnen, men betales af de forretningsdrivende efter forbrug. Forretninger, der vil høre mere om ordningen, kan skrive til Lene på Kommende arbejder på Langebro Der er bestilt flytning af sandet, der skaber lav vandstand ved Jollerampen. Flytningen udføres, når entreprenøren næste gang er i området og vejret tillader det. Der har været problemer med, at sidste mand, der kommer ned med sin jolle, ikke har kunnet komme ind på sin plads, fordi bådene omkring stod for tæt. Dette problem vil blive løst ved at der bankes lave pæle ned, der markerer de enkelte bådpladser. Pælene placeres naturligvis, så de ikke står i vejen, når båden skal drejes ind på sin plads. PS: Måske har du også set de tre nye ordenreglementskilte, der nu er ophængt på Langebro? Et ekstra ordensreglement kommer op i udhængsskabet ved Surf og Sejl. Sket siden sidst Velkommen til Christian Rasmussen, vores nye havneassistent Den 2. september startede vores nye havneassistent Christian Rasmussen. Christian har sejlsport i blodet, og har indtil nu både som barn taget medalje ved VM for optimistjoller og som voksen været landstræner og privat træner for sejlsportens internationale elite. Desuden er han tømrer, hvilket vi på havnekontoret kan gøre god brug af, når der skal udføres reparationer på havnen. Kom endelig hen og sig hej, når I møder ham ude på havnen Kræmmermarked på Nordhavnen hvordan oplevede du det? I weekenden d september var der igen kræmmermarked på Nordhavnen. Vi havde fra havnens side gjort meget ud af at få orden på de ting, der ikke fungerede så godt, da Nordhavnen i 2018 for første gang lagde areal til kræmmermarkedet. Vi synes selv, at det lykkedes gangske godt: Redningsvejene var friholdt, tankbilen kunne komme ud på Midtermolen, alle bådejere kunne komme til deres både og forretningerne på Nordhavnsvej var ikke pakket ind i markedsboder. Eneste svaghed vi så var affaldshåndteringen, som kræver ekstra opmærksomhed for at være i top. Men hvordan oplevede du kræmmermarkedet? Giv feedback på arrangementet til Lene på lej02@helsingor.dk og giv os gerne input til fokuspunkter, som vi skal have særlige øje for ved den slags arrangementer.

5 Kalender Det sker på havnen i den kommende tid: Kulturnat i Helsingør, fredag d. 27. september Kulturnatten har 25 års jubilæum, og temaet er sølv-natten. Øresundsakvariet holder åbent og det er gratis. Læs mere på Brugerudvalgsmøde for Nordhavnen, d. 3. oktober kl Det er alene brugerrepræsentanterne, der kan deltage i mødet, men alle kan give input ved at kontakte deres repræsentant. Book en havnechef, d. 8. oktober kl Book tid til en snak med havnechef Jesper Schrøder, hvis du har noget på hjertet. Vil du have annonceret et arrangement i nyhedsbrevet? Hvis din forretning eller forening står for arrangementer, som I gerne vil have annonceret her i nyhedsbrevet eller på havnens hjemmeside, så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen på lej02@helsingor.dk. Husk, at man skal have havnens tilladelse til at lave arrangementer, der fylder mere end de arealer, man selv råder over. Kom ind og lad os drøfte dine ideer. Åbningstider og kontaktinfo Havnekontoret Nordhavnsvej Helsingør Denmark Telefon: nordhavnen@helsingor.dk Åbningstider: 1. september- 31. maj: kl (onsdage lukket) Husk at vi har lukket lørdag/søndag og på helligdage! Havnevagten Telefon: Træffetid: 1. september-1. november: Kl Har du kommentarer efter at have læst nyhedsbrevet? Så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen Du fanger mig på lej02@helsingor.dk

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 Havnechefens klumme Sommertid, leben og lyse tider Så skiftede vi til sommertid, og der er et leben på havnen, der peger i mod lysere tider og højere temperaturer.

Læs mere

Informationer til sejlerne

Informationer til sejlerne NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juli 2019 Havnechefen er ferie-ramt, så ingen klumme denne gang. Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen mandag d. 5. august Book en havnechef! Næste gang du

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 Havnechefens klumme På Havnekontoret arbejder vi på mange fronter Ny kommuneplan Helsingør Kommune er i fuld gang med at lave ny Kommuneplan. Kommuneplanen skal

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 Havnechefens klumme Udviklingsmøde på Langebro I sidste uge var der mange mennesker samlet på Langebro i Ålsgårde. Det er ikke noget særsyn om sommeren, hvor

Læs mere

Havnechefen har ingen klumme denne gang

Havnechefen har ingen klumme denne gang NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Maj 2019 Havnechefen har ingen klumme denne gang Der er nemlig så mange beskeder og nyheder, at der ikke er plads til den! Med venlig hilsen Redaktør Lene Jensen Informationer

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne)

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg 04.10.2018 Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Lene Jensen (Helsingør Havne) John Sørensen (Nordhavnens

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 Havnechefens klumme Hvad laver de mon egentlig derinde på havnekontoret her om vinteren? Jamen, der er vi da i fuld gang med at planlægge den næste sejlersæson!

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 Nyhedsbreve nu på en ny måde Du sidder nu med det allerførste nyhedsbrev på en ny måde. Det gør du, fordi vi i Helsingør Havne i det sidste halve års tid har

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 04.10.2016 Til stede: Jan Hjort Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Henrik Montin Sørensen (Nordhavnens Virksomheder)

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: 17.9.2015 Mikael Lohmann (H.A.S. Sejl) Henrik Holst (H.A.S. Sejl.) Navn? Kim Schroeder (Dykkerklubben Aquanaut) Per Andersen (H.A.S. Motor)

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 Til stede: Ikke deltagende: Referent: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Per Andersen (H.A.S. Motor) Ole

Læs mere

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Vinter 2016 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der er ikke kode på Wi-Fi. Pladslejers pligt at oplyse

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013 Til stede: Klaus Øhlers Fiskelaug Ib Thomsen (DSRS) Henrik Montin (Nordhavnens Virksomheder) Poul Jensen (Søspejderne) Kim Dragstrup (H.A.S.

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 26.3.2015 Til stede: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Per Andersen

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d.18.4.2012 Til stede: Søren Neiiendam (Beboerforeningen) Ib Thomsen (DSRS) John Sørensen (Nordhavnens Virksomheder) Jens Hansen (Erhvervsfiskerne)

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2016 Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Gratis WI-FI på Havnen Der skal ikke bruges kode. Foråret er godt i gang

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den sjette informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Udgravning af havnebassinet er nu afsluttet, alle flydebroer

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE

BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE PRØV EN SNORKELTUR Hver dag i sommerferien kan du tage en svømmetur på snorkelstien i Kronborgbugten, Ved Kystens Perle, Hornbæk Plantage eller ved Julebæk.

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 Foråret nærmer sig og vi er så småt i gang med en ny sæson på Helsingør Havne. Med dette nyhedsbrev vil vi fortælle lidt om, hvad der er igangsat/færdiggjort i 2010/2011

Læs mere

HELSINGØR HAVNE. Nyhedsbrev efterår/vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

HELSINGØR HAVNE. Nyhedsbrev efterår/vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev efterår/vinter 2017 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Mail: Nordhavnen@helsingor.dk

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2013

HAVNENYT EFTERÅRET 2013 HAVNENYT EFTERÅRET 2013 HAVHINGSTEN besøgte også Dragør Havn i sommer. Havhingsten der i 2008 sejlede fra Dublin til Roskilde. Besætningen kan variere fra 60 til 70 mand. Der er 55 årer ombord og sejlarealet

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 14-03-2011 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 14-03-2011 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 14-03-2011 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Arne Ebsen, Mette Kristensen, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Preben Sørensen Indholdsfortegnelse Sag Tekst

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 3 A U G U S T 2 0 1 3

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 3 A U G U S T 2 0 1 3 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 2013 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 5. oktober Høstfest fra kl. 17.00-22.30 Onsdag den 6. november Mortensbanko fra kl. 18.30-22.00 Lørdag den 7. december Julebanko fra kl.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 08.05.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Suppleant/ Udvalgs deltager Afbud: Mødereferat Beskrivelse Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 1 FEBRUAR 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. marts Forårsbanko fra kl. 18.30-22.00 Onsdag den 18. april Tøj- og fra kl. 19.00-22.00 Aloe Vera-party Onsdag den 9. maj Sangaften

Læs mere

Hold Øje uge 46.

Hold Øje uge 46. Hold Øje uge 46 Lille Mellem (giraffer og aber) arbejder for øjeblikket i projekttimerne med Romertiden. I starten af december er deres forberedelser klar og slaget mellem romerne og germanerne skal stå.

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse. Sted: Grøndalsparken 16 Dato og tid: Den 11. juni 2019 kl. 18.00 Afdeling: Grøndalsparken 1133-0 Deltagere: Afbud: Referent: Steen Pedersen, Driftschef Morten Pedersen, Lokalinspektør Merete Bugge, GP

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. Husk Mødre-hygge d. 27. oktober se s. 5. Fredagsbrev Light uge oktober 2015

Husk Tjek VIGGO. Husk Mødre-hygge d. 27. oktober se s. 5. Fredagsbrev Light uge oktober 2015 Fredagsbrev Light uge 43 24. oktober 2015 Bedste og bamse mangler hø. Er der en som vi kan købe små baller af? Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen maj 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Så er det gode vejr og sommeren for alvor begyndt at tage over, og børnene nyder at kunne være udenfor på legepladsen, i skolehaven og på

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet.

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet. 1 Notat fra 2. møde i " - udvalget" onsdag d. 2. marts 2016 kl. 19.00 Deltagere: Johnny, Frederiksværk Motorsbådsklub, Bjarne, Frederiksværk Ro- og Kajakklub, Andreas, Michael, Frederiksværk Bådelaug,

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 15 2016 BIBLIOTEK Da vi Lone og Helle har fået oprettet et bibliotek og indkøbt bøger i to år, synes vi tiden er kommet til at overdrage biblioteks ansvaret til nogle andre kollegaer, som

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud

PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud Indholdsfortegnelse Åben Dagtilbuds portalen... 3 Link til portalen... 3 Hvad kan Åben Dagtilbuds portalen?... 3 Gratis tilbud til institutionerne... 3

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 15. august 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen (A)

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt august 2013

Tillæg til Megalipnyt august 2013 Tillæg til Megalipnyt august 2013 Hillerød kræmmermarked 29 august -1. september 2013 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere