NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018"

Transkript

1 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 Nyhedsbreve nu på en ny måde Du sidder nu med det allerførste nyhedsbrev på en ny måde. Det gør du, fordi vi i Helsingør Havne i det sidste halve års tid har arbejdet med ideer til at forbedre kommunikationen mellem havnekonkoret og vores brugere. Første skridt var den nye hjemmeside, som nu har været oppe og køre siden maj. Næste skridt er nyhedsbrevene, som vi fremover udsender gange om året. Hver måned vil vi fortælle om, hvad der sker på havnen og på havnekontoret. Vi vil give en status på driften og varsle om kommende arrangementer på havnene. God læselyst! Lene Jensen, udviklingsmedarbejder og nyhedsbrevredaktør Havnechefens klumme Kære Nordhavn Tillykke med det! Tillykke med hvad?, tænker du måske. Tillykke med det hele! For vi har jo en fantastisk havn, som på få år har ændret sig fuldkommen. Vi har en flot havnepromenade, der binder havnen sammen på en god og funktionel måde, og som giver adgang for de mange besøgende ned til havnen. Vi har et nyt Vandlaboratorium, der på forunderlig vis skaber forbindelse mellem unge og gamle, og som giver Øresundsakvariet en ny spændende rolle på havnen. Vi har Cafe Frøken Marina, der sælger dejlig is og noget at varme sig på, når vinden blæser varmen ud af kroppen, og Gallerie Orange, der bringer kunst og nye gæster ud til os. Og Havnegrillen er blomstret op på ny med sin nye ejer. Tillykke til vinterbaderne i Kronborg Badelaug, der snart har rejst så mange penge, at de kan bygge en sauna, så havnen bliver udvidet med en ekstra funktion. Tillykke til Brugerudvalget, der med mildt pres og stor tålmodighed har afventet den nye jollekran. Den er nu bestilt og står klar til foråret Tillykke til Kronborg Strandby, der snart står færdig, og som bliver vores nye nabo. Så kære Nordhavn: Tillykke med det hele. Godt nok er det snart vinter, men jeg glæder mig allerede nu til den nye sæson og til mange gode oplevelser på havnen og i byen. Jesper Schrøder

2 Få en snak med havnechefen Fremover vil der den første tirsdag i hver måned vil være åbent hus hos Havnechefen fra kl I januar 2019 er det dog tirsdag den 8. januar. Her kan du droppe ind til en snak eller du kan ringe og booke en tid i forvejen. Informationer til sejlerne Vi har brug for din korrekte kontaktinformation Så kan vi nemlig få fat i dig, når det er vigtigt! Har vi ikke har din mailadresse eller dit korrekte telefonnummer, kan vi ikke give dig en hurtig besked, når det brænder på. Fakta er, at vi kun har mailadresser på omkring halvdelen af jer, og at mange står noteret med fastnettelefonnumre, der for længst er nedlagt. Vi vil derfor opfordre alle, som er i tvivl om, om vi har den korrekte kontaktinfo, til at kontakte Lise på tlf eller mail lmo53@helsingor.dk og give os jeres korrekte mailadresse og telefonnummer, så vi kan få dem lagt ind i vores database. PS: Vi er ved at få oprettet en ny sms-service. Med den kan vi fremover give dig akutte beskeder i en sms, hvis du har en mobiltelefon (og vi har dit nummer!). Hjælp os med at skabe en sikker Nordhavn Du bringer havnepersonalets liv i fare, hvis du selv skruer på bådstativernes arme I april havde vi en nær-ved-ulykke under en søsætning, da en båd var meget tæt på at vælte ned over en havneassistent, fordi bådens ejer selv havde skruet på stativets arme. At vi undgik en dødelig ulykke var rent held. Vi vil gerne pointere, at du aldrig må skrue på stativernes arme selv! Hvis du selv skruer, er der overhængende risiko for, at båden står skævt bagefter, og det er både farligt og forbudt i henhold til reglerne om optagning og søsætning.

3 Vil du gerne løsne på stativerne, skal du altid kontakte havnevagten, så havnens personale kan gøre det og sikre, at båden fortsat står forsvarligt. Skal du bundmale de små felter under stativpuderne, så venter vi gerne de fem minutter på, at du får det klaret, når din båd skal søsættes igen. Månedens praktiske oplysninger Master skal være mærket med pladsnummer Masteskure kan nemt gro til i master og grej, som ingen kender ejeren af, og så er det svært for havnepersonalet at holde orden. Din mast skal altid være mærket med dit pladsnummer, når du lægger den i masteskurene. Nummeret henter du på havnekontoret. Husk også, at der ikke være andet end master i masteskuret. Tjek din båd jævnligt her i efteråret Det er enhver bådejers eget ansvar at tilse sin båd jævnligt såvel til lands som til vands. Husk fx at sørge for at fortøje din båden ordentligt specielt, når der varsles blæst og ekstreme vandstandsvariationer. Havnens personale vil altid prøve at få fat i dig, hvis der er problemer med din båd, så du kan komme og gøre det fornødne. Hvis du ikke gør det, og havnens personale derfor bliver nødt til at tage sig af den fx i stærk blæst vil du få en regning for havnens forbrug af mandetimer. Giv os besked, hvis du får ny båd Vi har brug for at vide, hvis du køber en ny båd, så du får en korrekt regning fra os på pladslejen, og så du ligger på en plads, der passer til din båd. Kontakt derfor havnekontoret, hvis du får ny båd også hvis det er mens du står på ventelisten. Husk forsikringen! Din båd skal som minimum være ansvarsforsikret. Forsikringen skal tegnes i pladslejers navn, og vi skal have en kopi af forsikringen på havnekontoret. Husk også, at din båd skal være forsynet med korrekt navn, hjemsted og gyldigt pladsnummer. Drift og vedligehold Status på drift og vedligehold Så er der ny asfalt! Nu kan du igen køre ud på Søndre Mole uden at bumpe rundt med bilen. Vejen har nemlig fået splinterny asfalt på. Det arbejder havnepersonalet med lige nu Bådoptagningen er i fuld gang, og det går det meste af havnepersonalets tid med på Nordhavnen. Der er dog også småreparationer i gang på Strandhave, og der bliver repareret fliser mellem de røde skure på bro 14 inden for de kommende uger.

4 Kranen lækker olie Vi har noteret os, at kranen lækker olie. Det skyldes utætte slanger, men fejlen har vist sig at være kompliceret at få repareret. Vi er i gang med at finde en løsning, så I slipper for at få olie på jeres både! Husk at melde ind, hvis I opdager driftsproblemer! Kontakt havnevagten på hvis du opdager noget, der er gået i stykker på havnen. Så kan vi nemlig få det på vores To-do-liste, så det bliver repareret. Sket siden sidst Velkommen til tre nye forretninger på havnen Hen over sommeren har vi budt velkommen til tre nye forretningsdrivende på havnen. Der er kommet nyt liv i Nordhavnsvej 2C, og der er kommet ny lejer i Havnegrillen. Frk. Marina Cafeen Frøken Marina har indrettet sig i stuen i Nordhavnsvej 2C. Sommeren igennem har de budt havnens gæster på hjemmelavet is og andre dejlige cafelækkerier. Nu nærmer efteråret sig, men de holder fortsat åbent, så længe der er kunder nok i butikken. Galleri Orange I februar åbnede Galleri Orange i de stemningsfulde lokaler på 1. sal i Nordhavnsvej 2C efter i en årrække at have haft til huse på Badevej. Havnelyset klæder god kunst, og der har allerede været afholdt en stribe velbesøgte udstillinger. Flere gode udstillinger er på vej, så kig ind. Havnegrillen I marts genåbnede Havnegrillen med en ny ejer. Køb Dagens ret med hjem til frokost eller aften, eller nyd den eller nogle af grilltilbuddene på terrassen foran grillen. Du kan selvfølgelig også stadig købe store is!

5 Vandlaboratoriet Med midler fra Nordeafonden, Friluftsrådet og Helsingør Kommune har vi fået et nyt aktivitetsområde på Nordhavnen Den 22. juni åbnede Vandlaboratoriet på en herlig sommerdag med masser af gæster. Der blev spist fiske-kager, drukket champagne og kigget dybt i bassinets klare vand, hvor fisk, krabber og mange andre af Øresunds beboere er flyttet ind. Hen over sommeren har mange børn og voksne nydt godt af Øresundsakvariets gratis daglige naturvejledning, og her i efteråret er mængden af arter i bassinet steget i takt med at vandtemperaturen falder. Mange af Øresunds fisk synes nemlig i modsætning til os mennesker bedst om koldt badevand! Vandlaboratoriet er blevet til som et samarbejdsprojekt mellem Helsingør Havne og Øresundsakvariet for midler fra Friluftsrådet, Nordea Fonden og Helsingør Kommune. Brugerudvalgsmødet gav gode udviklingsideer Brugerudvalget for Nordhavnen består af repræsentanter for havnens forskellige brugergrupper, foreninger og erhvervsdrivende. To gange om året inviteres de til møde, hvor løst og fast om havnen diskuteres. Aftenens særlige tema var udviklingsideer til Nordhavnen. Tidligere på ugen havde havnens personale holdt en workshop, hvor drift, vedligehold og udvikling af Nordhavnen var på programmet. En af opgaverne var at beslutte, hvad vi ville forbedre på havnen, hvis vi ved et trylleslag pludselig fik 10 mio. kr. Den øvelse kom der en masse gode forslag ud af. For at finde ud af hvad brugerne syntes om vores ideer, lavede brugerudvalget samme øvelse. Topscorerne blandt brugerudvalgets medlemmer var: - en legeplads - autocamperplads - vaskeplads til både - bedre opholdssteder på havnen De blev skrapt forfulgt af ønsket om fiskerenseskure, et nyt molehoved, ny belægning på bro 6 og en ny kran. Der var også fokus på behovet for ordentlige infotavler på havnen.

6 Nu har vi godt nok ikke 10 mio. kr. (for det var jo desværre kun en øvelse), men nu ved vi, hvad der har høj prioritet hos brugerne. Det vil vi bruge, når vi i efteråret skal fordele vores midler til nye anlæg og drift. I næste nyhedsbrev forventer vi kunne fortælle om, hvad pengene i 2019 skal gå til. Giv feedback på vores nye hjemmeside Er der noget, vi har glemt? Kan du finde det, du har brug for? I foråret uploadede vi vores nye hjemmeside Man vælger sin vej på hjemmesiden alt efter, om man er sejler, erhvervskunde eller turist. Derfra skulle man gerne kunne finde de informationer, man leder efter. Men på en ny hjemmeside, kan det altid ske, at noget er blevet glemt, eller at noget er blevet svært at finde, fordi det er blevet lagt et ulogisk sted. Klik dig en tur rundt på hjemmesiden, og se hvad den kan. Oplever du, at der er noget, du ikke kunne finde mere, eller hvis du synes at et eller andet er helt ulogisk, så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen på lej02@helsingor.dk. Så kigger vi på, om vi kan optimere hjemmesiden yderligere. Kalender Havnen er så småt ved at gå i vinter-hi, og der er ingen arrangementer i den kommende periode. Hvis din forretning eller forening står for arrangementer, som I gerne vil have annonceret her i nyhedsbrevet eller på havnens hjemmeside, så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen på lej02@helsingor.dk. Husk, at man skal have havnens tilladelse til at lave arrangementer, der fylder mere end de arealer, man selv råder over. Kom ind og lad os drøfte ideerne. Åbningstider og kontaktinfo Havnekontoret Nordhavnsvej Helsingør Denmark Telefon: nordhavnen@helsingor.dk Åbningstider: 1. september 31. maj: kl Husk at vi har lukket om onsdagen + lørdag/søndag!

7 Havnevagten Telefon: september-15. april: Kl Havnevagten træffes alle ugens dage. (i weekender i perioden 1. november 31. marts dog kun kl ) Har du kommentarer efter at have læst nyhedsbrevet? Så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen Du fanger mig på: lej02@helsingor.dk

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 Havnechefens klumme Hvad laver de mon egentlig derinde på havnekontoret her om vinteren? Jamen, der er vi da i fuld gang med at planlægge den næste sejlersæson!

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 Havnechefens klumme Udviklingsmøde på Langebro I sidste uge var der mange mennesker samlet på Langebro i Ålsgårde. Det er ikke noget særsyn om sommeren, hvor

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 Havnechefens klumme Sommertid, leben og lyse tider Så skiftede vi til sommertid, og der er et leben på havnen, der peger i mod lysere tider og højere temperaturer.

Læs mere

Informationer til sejlerne

Informationer til sejlerne NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juli 2019 Havnechefen er ferie-ramt, så ingen klumme denne gang. Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen mandag d. 5. august Book en havnechef! Næste gang du

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 Redaktørens klumme Flere brugermøder om Nordhavnen er på vej her i efteråret Jeg har som redaktør og udviklingsmedarbejder annekteret Havnechefens klumme denne

Læs mere

Havnechefen har ingen klumme denne gang

Havnechefen har ingen klumme denne gang NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Maj 2019 Havnechefen har ingen klumme denne gang Der er nemlig så mange beskeder og nyheder, at der ikke er plads til den! Med venlig hilsen Redaktør Lene Jensen Informationer

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 Havnechefens klumme På Havnekontoret arbejder vi på mange fronter Ny kommuneplan Helsingør Kommune er i fuld gang med at lave ny Kommuneplan. Kommuneplanen skal

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

HELSINGØR HAVNE. Nyhedsbrev efterår/vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

HELSINGØR HAVNE. Nyhedsbrev efterår/vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev efterår/vinter 2017 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Mail: Nordhavnen@helsingor.dk

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne)

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg 04.10.2018 Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Lene Jensen (Helsingør Havne) John Sørensen (Nordhavnens

Læs mere

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Vinter 2016 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der er ikke kode på Wi-Fi. Pladslejers pligt at oplyse

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2016 Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Gratis WI-FI på Havnen Der skal ikke bruges kode. Foråret er godt i gang

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: 17.9.2015 Mikael Lohmann (H.A.S. Sejl) Henrik Holst (H.A.S. Sejl.) Navn? Kim Schroeder (Dykkerklubben Aquanaut) Per Andersen (H.A.S. Motor)

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 Foråret nærmer sig og vi er så småt i gang med en ny sæson på Helsingør Havne. Med dette nyhedsbrev vil vi fortælle lidt om, hvad der er igangsat/færdiggjort i 2010/2011

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 04.10.2016 Til stede: Jan Hjort Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Henrik Montin Sørensen (Nordhavnens Virksomheder)

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Projektbeskrivelse 2017

Projektbeskrivelse 2017 Projektbeskrivelse 2017 Lohals Havn flere målgrupper, øget indtjening og beskæftigelse 1 Lohals Havn har det sidste år investeret massivt i ændringer og udbygninger. Tiltagene er til glæde for vore gæster,

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018

ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018 ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018 Velkomst v/ JT Brugerundersøgelse v/ JT De 4 udviklingsprojekter v/ JT Økonomi 2018 og budget 2019 v/ AS Året der gik 2018 v/ AS Året der kommer

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning Rungsted Havn Efterår 2005 Optagning og søsætning 55 53,2N 12 33,2E 1 Bådoptagning 2005 og Søsætning 2006 På tegningen kan det ses hvilke områder af p-pladserne der fyldes op i de angivne tidsperioder,

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE

BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE PRØV EN SNORKELTUR Hver dag i sommerferien kan du tage en svømmetur på snorkelstien i Kronborgbugten, Ved Kystens Perle, Hornbæk Plantage eller ved Julebæk.

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Nyhedsbrev 1. November 2019

Nyhedsbrev 1. November 2019 Nyhedsbrev 1. November 2019 Rigtig efterårstemning Efteråret har bidt sig fast, klubstanderne hænger våde og triste, de stryges dog snart, ishuset lukket for i år, regnen siler ned og kranen kører på højtryk

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen December 2018, januar, februar og marts 2019 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Prisliste 2012 gyldig fra 1. januar

Prisliste 2012 gyldig fra 1. januar liste 2012 gyldig fra 1. januar Alle priser er inkl. moms Bådpladser Vinteropbevaring Ophaling Søsætning Bådpladser (Se bagsiden vedr. oversigt over bådpladserne) Pladsnr. Pladsstørrelse 1 års kontr. 2

Læs mere

LEKTIONSPLAN DIG OG DIN MOBIL 2. klasse

LEKTIONSPLAN DIG OG DIN MOBIL 2. klasse LEKTIONSPLAN DIG OG DIN MOBIL 2. klasse Formål: Formålet med forløbet for 2. klasse er at give eleverne en guide til, hvad der er god etik omkring brugen af spil som apps og mobilen/tablet som både kommunikationsform,

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Forår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Forår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Forår 2011 12 33,2E 55 53,2N Pladspriser 2011/2012 På trods af megen skriveri i aviserne om muligheden for store prisstigninger på pladslejerne, vil priserne for den kommende sæson kun stige

Læs mere

NYT FRA INDSKOLINGEN

NYT FRA INDSKOLINGEN BRØDESKOV JUNI 2018 A-ugen. I A-ugen havde vi fokus på trafik, og indskolingen summede af liv og glade børnestemmer. Eleverne var dybt optagede af at lære om cykler, cykelhjelme og førstehjælp. Vejret

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Demokrati og Medbestemmelse

Demokrati og Medbestemmelse Efterårs vinden suser, og snigende men dog på en behagelig måde, rammer den min kind. Træerne blafrer. Fuglene synger årets sidste viser. Det er varmt og koldt på samme tid. Det er mørkt og lyst på samme

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag Bonbon land NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES August 2016 VELKOMMEN TIL AUGUST Så kom vi til

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Her er en lille vejledning, som viser dig, hvordan de gode historier kommer fra folks hoveder, gennem din mikrofon og ind på www.dr.dk/historier.

Her er en lille vejledning, som viser dig, hvordan de gode historier kommer fra folks hoveder, gennem din mikrofon og ind på www.dr.dk/historier. Til ambassadørerne Her er en lille vejledning, som viser dig, hvordan de gode historier kommer fra folks hoveder, gennem din mikrofon og ind på www.dr.dk/historier. Intro: Når folk dukker op ved dit arrangement,

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter og butikker.

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land

Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at stå i havnens stativer på land, nu har bestilt som vi bad jer om i

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog 14 medlemmer inklusive bestyrelsen.

På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog 14 medlemmer inklusive bestyrelsen. Medlemsbrev for Sukkerbroens Bådelaug 2015. 23-2-2015 Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog 14 medlemmer inklusive bestyrelsen. Formandens beretning: Så er der gået et

Læs mere

Marias sommerferieeventyr 2006

Marias sommerferieeventyr 2006 Marias sommerferieeventyr 2006 Vi har i lang tid glædet os til at det blev sommerferie og så endelig skete det, faktisk så var vi så heldig at Mormor kom og legede med os hele fredagen mens mor og far

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Så nærmer vi os forårsmarkedet

Så nærmer vi os forårsmarkedet Så nærmer vi os forårsmarkedet som vi har omdøbt til forårs/påskemarked fordi det altså bare slet ikke er forår. Vi håber I kigger forbi vi kan ikke love en masse plusgrader men vi kan love at vi vil

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

Foodtrucks på Amager Strand. Ledigt lejemål fra 2015

Foodtrucks på Amager Strand. Ledigt lejemål fra 2015 Foodtrucks på Amager Strand Ledigt lejemål fra 2015 Dato: d. 28. november 2014 Vi søger foodtrucks til Amager Strand Kære forretningsdrivende Vi vil gerne kunne servicere strandgæsterne med et mere varieret

Læs mere

Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses!

Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses! Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail. Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub. Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses! Havneudvalget har brug for din hjælp! Belægningen på broen Stenbideren

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

RUNGSTED HAVN EFTERÅR 2017

RUNGSTED HAVN EFTERÅR 2017 RUNGSTED HAVN EFTERÅR 2017 12 33,2E 55 53,2N PROCEDURE FOR BESTILLING AF HAVNENS STATIVER Du kommer ned til os på havnekontoret og betaler 1250,- dækkende leje af stativ for hele vintersæsonen. Du får

Læs mere

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. Maj 2012 Velkommen til Maj udgaven af Lagoni SFO s nyhedsbrev. Jeg sidder i skrivende stund

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere