Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:"

Transkript

1 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Vinter 2016 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: Gratis WI-FI Der er ikke kode på Wi-Fi.

2 Pladslejers pligt at oplyse adresseændringer mm Vi er mange gange ude for, at vi ikke kan få fat i vores pladslejere. Husk at fortæl på kontoret, når du skifter adresse, telefonnummer eller mailadresse. Der er stadig en del, der ikke har oplyst en mailadresse. Hvis man vil være sikker på at få info om Havnen, vejrvarsler, vores Nyhedsbrev og andet vi sender ud, er det vigtigt, at vi har de rigtige oplysninger. Vinterkontrakt Der er en del bådejere, der tror, at når de har vinterkontrakt, er det inklusiv reservation af stativ og plads på land. Det er det ikke. At have vinterkontrakt betyder, at man har sin båd på Havnens område i vinterperioden Optagning og leje af stativ, bestilles og betales separat. Det er det samme, som når man skal tages op af vognmanden. Her bestiller man også en tid og hermed en plads. Oprydning på broerne Enhver pladslejer skal rydde op ved sin egen plads. Havneadministrationen forbeholder sig ret til at fjerne efterladte ting, der kan være til gene for andre. Masteskure Der må ikke opbevares spiler- og storsejls bomme i masteskurerne. Andet aftales med Havneassistenterne. Spule/male båd Husk at tage hensyn til nabobådene, når der arbejdes på bådene. Bagagevogne og Grillpladser Brugerne på Havnen ønsker nye bagagevogne og vi undersøger, hvilke vi skal indkøbe og hvad der er råd til. Vi forventer at etablere nye grillpladser på Havnen 2017

3 Farvel til tidligere Havnechef, Benny Carlsen Vi fik sagt farvel til Benny Carlsen, der stoppede som Havnechef og efter afskedsreception og en fornøjelig afsked på kajen, satte han kurs mod varmere himmelstrøg med det flotte skib Ajoupa. Vi ønsker ham god vind, et dejligt otium og held og lykke fremover. Goddag til ny Havnechef, Jesper Schrøder Vi har budt velkommen til Jesper Schrøder, og ser frem til et godt samarbejde. Han har ansvaret for den daglige drift af Helsingør Havne og for at sikre udviklingen af havnen i tæt samarbejde med blandt andre Kronborg, Kulturværftet og Søfartsmuseet. Han har i de sidste 10 år fungeret som leder for Amager Strandpark I/S med ansvar for den daglige drift, sekretariatsledelse, diverse anlægsprojekter og servicering af såvel borgere som politikere.

4 Strandpromenaden Strandpromenaden omlægges så vejen rykker nærmere Øresundsakvariet. Overfor akvariet, indrettes nye parkeringspladser. Det grove arbejde forventes færdigt til nytår. Belægning med endelig slidlag lægges på til foråret, når bådene er blevet søsat. Det er Center for By, Land og Vand der står for projektet. Øresundsakvariet Vi er langt i planerne omkring samarbejdet med Øresundsakvariet, vedrørende vandlaboratorie og legeplads. Vi mangler den endelige bevilling fra de fonde, der er søgt. Bølgebryder i Helsingør Havn Den flydende bølgebryder i Helsingør Havn er på plads og forventes funktionsdygtig ultimo november. Den er 90 m lang, 6 m bred og med dybgang på 2,4 m. Den vejer mere end 400 tons, og giver 180 meter ekstra kajplads. Formålet er primært at dæmpe og reducere bølgerne i indre del af Havnen og skal bruges som gæstekaj i sommerperioden. Optagning af både Der er nu lukket for booking til optagning af både. Der bliver ikke åbnet igen, da vi har opbrugt alle vore stativer og vores landplads. Skal du lave noget på båden, er der altid mulighed for at komme op i foråret en uges tid eller mere. Søsætning i forhold til, hvor din båd står Når du skal søsættes til foråret, er det en god idé at snakke med de bådejere, der står foran dig og aftale søsætningstid, så de forreste kommer i vandet først.

5 Betingelser for optagning i Havnens stativer Når båden er sat i stativet overgår ansvar til bådens forsikring. Båden bliver sat i stativet efter brugsanvisning for de enkelte stativer. Hvis bådejere ikke følger vores betingelser, for eksempel vedrørende presenninger eller bom telt, er det bådejerens eget ansvar, da det øger risikoen for uheld ved kraftig vind. Når båden er placeret af Havnens personale, er den sat efter forskrifter med tyngdepunktet rigtigt i stativet. Leverandøren har været på Havnen og ud over hans anvisninger, bliver der sat ekstra støtte på stativet.!!! Respektér afmærkninger ved bådoptagning!!! Der er stadig nogen, der ikke respekterer de afmærkninger, Havneassistenterne sætter op, når der er optagning/søsætning af både. Det er ikke sat op for at genere bådejerne, men for at sikre vores personale, når de manøvrerer rundt med bådene. Vi har oplevet bådejere, der sidder i deres bil og vifter med armene, at vores vogn skal flytte sig, så de kan komme forbi. Det er simpelthen ikke i orden. Fotos: Havneassistent Ole Thomsen Det er heller ikke i orden at parkere sin bil, så det er et problem for personalet at komme rundt med optagervognen og sætte både på plads.

6 Indvielse af Havnepromenaden Indvielse af Havnepromenaden i maj måned, var en stor succes, hvor mange mennesker besøgte Helsingør Nordhavn for at fejre indvielsen af den nyrenoverede Havn. Borgmester Benedikte Kiær indviede den nye havnepromenade og Helsingør Pigegarde samlede som altid mange mennesker og var med til at gøre åbningen festlig. Fotos: Havneassistent Ole Thomsen Dykkerklubben Aquanaut, Dansk Sørednings Selskab, HAS Motorbådsafdelingen, Maritimt Center og Onesails holdt åbent hus hele dagen. Øresundsakvariet havde stillet bassin op og Kajakklubben Krogen havde Polokajak kamp. Derudover havde Havnens butikker og Havnekontoret åbent. På midtermolen blev der serveret kaffe, kage og musik. Samtidig blev "Havnens Dag", fejret. Den udspringer af projektet "Vild Med Vand", som har til formål at tiltrække yngre brugere og børnefamilier til Danmarks lystbådehavne. Næste Havnens Dag/Vild med Vand den 10. juni 2017.

7 Helsingør Nordhavn gik helt i fisk den Der kom hen mod 1000 mennesker forbi, da fiskekuttere fra Øresund, var sejlet til Nordhavnen og havde inviteret indenfor til en snak om fiskeriet. Fotos: Mette Sandahl/Maritim Turisme Projekt Ude på Havnen kunne man lære at fillettere en rødspætte hurtigt og nemt og der var tilberedning og salg af friske fiskeretter på kajen. Derudover kunne man se og føle på fisk i de bassiner, Øresundsakvariet havde sat på kajen. Arrangør er FSK, Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, som er en fiskeriforening for de fiskere, der fisker med de skånsomme redskaber, garn, snurrevod, ruser, tejner og kroge. Næste gang Nordhavnen går i fisk er den

8 Havnens Vedtægter Det er nødvendigt at komme med et par henvisninger til Havnens Vedtægter, da de desværre ikke altid bliver overholdt. Punkt 4. Retten til bådplads er personlig og pladsen må ikke overdrages eller fremlejes til andre Enhver bådejer, der tildeles fast bådplads, skal altid have en gældende forsikring i pladslejerens navn, og kopi af forsikringspolicen skal foreligge på Havnekontoret. Punkt 7. En lejet bådplads må kun være ubenyttet af pladslejer i én sommerperiode. I modsat fald vil pladsen blive opsagt og genudlejet til anden side. Punkt 14. Hvis en bådejer sælger den båd, som er angivet på kontrakten, og bliver båden på havnen, er den tidligere ejer pligtig til at give oplysninger om navn og adresse på den nye ejer af båden. Kontraktindehaveren hæfter for betaling af havneleje indtil fornøden dokumentation for salget er godkendt af Havneadministrationen. Bådejere, som afhænder deres både i lejeperioden, flytter fra kommunen eller på anden måde giver anledning til ændringer i lejekontrakten, skal straks meddele dette til Havneadministrationen. Flytning fra kommunen skal meddeles til Havneadministrationen. Flytter lejeren af en fast bådplads fra Helsingør Kommune opsiges pladsen med udgangen af indeværende lejeperiode. Punkt 18. Skure forbeholdes bådejere med kontrakt på fast bådplads og tildeles i den rækkefølge ansøgningerne modtages. Retten til skur er personlig og skuret må ikke overdrages eller fremlejes til andre. Der oprettes en lejekontrakt mellem skurlejeren og Havneadministrationen. Medejer på båden kan ved eventuel overtagelse af bådpladsen ikke overtage skuret. Ved opsigelse af bådplads ophører samtidig retten til leje af skur. Skure må alene anvendes som garn- og grejskure.

9 Helsingør Havn 2016 Fotos: Havneassistent Ole Thomsen

10 Dannebrog på besøg Her er det Island Sky, der gæster Havnen Fotos: Havneassistent Ole Thomsen Island Sky kommer på besøg to gange til næste år. MS Island Sky har plads til ca. 116 passagerer og er blandt de mindre skibe, der kan gå helt ind til Konge Kajen Island-sky gennemgik en totalrenovering i 2010, der førte skibet frem til et af verdens mest luksuiøse krydstogtskibe.

11 Krydstogt anløb i 2017 Til næste år er der 5 anløb (måske 6) til Helsingør Havn kl "Prinsendam" kl "Prinsendam" kl "Artania" kl "Island sky" kl "Island sky" Ironman / vil Nordhavnen være spærret af fra ca Helsingør danner hvert år rammen om et stort triatlon-stævne. I 2017 er Helsingør værtsby for IRONMAN 70.3 European Championship. Det sker den 18. juni, og motionister får mulighed for at deltage side om side med topprofessionelle triatleter. Fotos: Havneassistent Ole Thomsen

12 Mastevogne og bagagevogne skal altid sættes på plads efter endt brug, og må ikke fjernes fra havnens område. At melde på kontoret, hvis der er ændringer af vinterkontrakt fra eller til, siden sidste vinter. At du i vinterperioden kan lægge din båd på anden ledig plads, ifølge aftale med havnen. Det er enhver bådejers eget ansvar at tilse sin båd jævnligt. Yderligere skal man på opfordring fra havnens personale tilse sin båd. Opfyldes dette krav ikke, vil der efterfølgende blive opkrævet betaling for brug af mandetimer, såfremt havnens personale skal tage sig af båden. Førstehjælpsudstyr Hjertestarter og Førstehjælpskasse Der er placeret en hjertestarter lige udenfor havnekontoret. Det er vigtigt, at personer med hjertestop modtager hjælp hurtigst muligt. Hjertestarteren kan bruges af ALLE. Følg instruktionerne, som gives i klart sprog på dansk. På Havnekontoret findes en velassorteret førstehjælpskasse. Adgang til Gæsterummet ved Havnekontoret hele døgnet med Tally kort

13 Nordhavnsvej Helsingør Havnekontoret er åbent for ekspedition: april til 31. august: Mandag-fredag Torsdag september til 31. marts: Mandag-fredag Havnevagten alle dage året rundt: april til 26. august: september til 15. april: I ønskes alle en rigtig god vinter, glædelig jul og godt nytår Fra personalet på Helsingør Havne

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2016 Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Gratis WI-FI på Havnen Der skal ikke bruges kode. Foråret er godt i gang

Læs mere

HELSINGØR HAVNE. Nyhedsbrev efterår/vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

HELSINGØR HAVNE. Nyhedsbrev efterår/vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev efterår/vinter 2017 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Mail: Nordhavnen@helsingor.dk

Læs mere

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 Foråret nærmer sig og vi er så småt i gang med en ny sæson på Helsingør Havne. Med dette nyhedsbrev vil vi fortælle lidt om, hvad der er igangsat/færdiggjort i 2010/2011

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 04.10.2016 Til stede: Jan Hjort Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Henrik Montin Sørensen (Nordhavnens Virksomheder)

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 Havnechefens klumme Sommertid, leben og lyse tider Så skiftede vi til sommertid, og der er et leben på havnen, der peger i mod lysere tider og højere temperaturer.

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 Nyhedsbreve nu på en ny måde Du sidder nu med det allerførste nyhedsbrev på en ny måde. Det gør du, fordi vi i Helsingør Havne i det sidste halve års tid har

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne)

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg 04.10.2018 Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Lene Jensen (Helsingør Havne) John Sørensen (Nordhavnens

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 Redaktørens klumme Flere brugermøder om Nordhavnen er på vej her i efteråret Jeg har som redaktør og udviklingsmedarbejder annekteret Havnechefens klumme denne

Læs mere

Havnechefen har ingen klumme denne gang

Havnechefen har ingen klumme denne gang NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Maj 2019 Havnechefen har ingen klumme denne gang Der er nemlig så mange beskeder og nyheder, at der ikke er plads til den! Med venlig hilsen Redaktør Lene Jensen Informationer

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 Til stede: Ikke deltagende: Referent: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Per Andersen (H.A.S. Motor) Ole

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 Havnechefens klumme Hvad laver de mon egentlig derinde på havnekontoret her om vinteren? Jamen, der er vi da i fuld gang med at planlægge den næste sejlersæson!

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 Havnechefens klumme Udviklingsmøde på Langebro I sidste uge var der mange mennesker samlet på Langebro i Ålsgårde. Det er ikke noget særsyn om sommeren, hvor

Læs mere

Informationer til sejlerne

Informationer til sejlerne NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juli 2019 Havnechefen er ferie-ramt, så ingen klumme denne gang. Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen mandag d. 5. august Book en havnechef! Næste gang du

Læs mere

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: 17.9.2015 Mikael Lohmann (H.A.S. Sejl) Henrik Holst (H.A.S. Sejl.) Navn? Kim Schroeder (Dykkerklubben Aquanaut) Per Andersen (H.A.S. Motor)

Læs mere

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER for lystfartøjer m.m. i DRAGØR HAVN Berettigede: 1.1 Ret til havneplads i Dragør havn har alene fartøjsejere med folkeregisteradresse i Dragør kommune. En fartøjsejer kan

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 Havnechefens klumme På Havnekontoret arbejder vi på mange fronter Ny kommuneplan Helsingør Kommune er i fuld gang med at lave ny Kommuneplan. Kommuneplanen skal

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013 Til stede: Klaus Øhlers Fiskelaug Ib Thomsen (DSRS) Henrik Montin (Nordhavnens Virksomheder) Poul Jensen (Søspejderne) Kim Dragstrup (H.A.S.

Læs mere

REGULATIV FOR GRENAA MARINA

REGULATIV FOR GRENAA MARINA ~ 1 ~ 06.12. 2010 REGULATIV FOR GRENAA MARINA 1.Generelt Grenaa Marina drives af den selvejende institution Grenaa Lystbådehavns Fond i overensstemmelse med fondens vedtægter. Brugere af Grenaa Marina

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d.18.4.2012 Til stede: Søren Neiiendam (Beboerforeningen) Ib Thomsen (DSRS) John Sørensen (Nordhavnens Virksomheder) Jens Hansen (Erhvervsfiskerne)

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 19. august 2013 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 26.3.2015 Til stede: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Per Andersen

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN NÅR DU HAVNER I STRUER Velkommen Havneguiden er udarbejdet af Havnekontoret, kulgade 6, 7600 Struer Telefon +45 97 85 02 28 E-mail: struerhavn.dk OVERSIGTS KORT OVER HAVNEN

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018

ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018 ÅRSMØDE FOR RUNGSTED HAVN 2018 Rungstedgård 29. november 2018 Velkomst v/ JT Brugerundersøgelse v/ JT De 4 udviklingsprojekter v/ JT Økonomi 2018 og budget 2019 v/ AS Året der gik 2018 v/ AS Året der kommer

Læs mere

Vilkår for bådplads i Rungsted Havn

Vilkår for bådplads i Rungsted Havn Vilkår for bådplads i Rungsted Havn 1 Indholdsfortegnelse. c\vilkår 1. januar 2010 Venteliste, bopælspligt...side 3 Depositum, opsigelse...side 3 Pladsleje...side 4 Dokumentation af ejerforhold...side

Læs mere

TAKSTER vordingborg.dk

TAKSTER vordingborg.dk TAKSTER vordingborg.dk Vordingborg kommunes lystbådehavne TAKSTBLAD 2019 Vordingborg Kommune Mønsvej 130 4760 Vordingborg Takstblad 2019 Udgivet af Vordingborg Kommune Udarbejdet af: Annemette S. Hommel

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2012 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

HAVNENYT FORÅRET 2013

HAVNENYT FORÅRET 2013 HAVNENYT FORÅRET 2013 Foråret er så småt på vej. Vedligehold på havnen: Ja sådan indledte vi også forårets udgave af Havnenyt i 2011. Men det er jo fortsat uhyre aktuelt, da vi jo heldigvis befinder os

Læs mere

Nyhedsbrev 1. November 2019

Nyhedsbrev 1. November 2019 Nyhedsbrev 1. November 2019 Rigtig efterårstemning Efteråret har bidt sig fast, klubstanderne hænger våde og triste, de stryges dog snart, ishuset lukket for i år, regnen siler ned og kranen kører på højtryk

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 12. april 2019 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Scan QR koden og kom ind på vores mobile hjemmeside

Scan QR koden og kom ind på vores mobile hjemmeside 55 53`,2 N 12 33,2 E Scan QR koden og kom ind på vores mobile hjemmeside Bådpladser og venteliste: Krisen kradser over hele Danmark, og rigtig mange havne kan ikke leje alle sine bådpladser ud. Heldigvis

Læs mere

Nyhedsbrev december 2012.

Nyhedsbrev december 2012. Nyhedsbrev december 2012. Året går på hæld Fra Jord til Bund & Bord Æ bådslæw Bådbyggeriet på Mythuegård Køb & Salg Aktiviteter Året 2012. Året går på hæld og det må være på tide at få sagt tak, til alle

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2013

HAVNENYT EFTERÅRET 2013 HAVNENYT EFTERÅRET 2013 HAVHINGSTEN besøgte også Dragør Havn i sommer. Havhingsten der i 2008 sejlede fra Dublin til Roskilde. Besætningen kan variere fra 60 til 70 mand. Der er 55 årer ombord og sejlarealet

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

Ordensreglement for Køge Marina

Ordensreglement for Køge Marina Ordensreglement for Køge Marina Side 1 Side 2 Ordensreglement for Køge Marina Indledende bemærkninger 0. Generelt 1. Marinaens formål 2. Marinaens område Betingelser for fast bådplads 3. Fast bådplads

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018 Landpladsreglement Version 3.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 1. juni 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn 1. Ventelisten. Alle ikke juridiske personer kan optages på havnens venteliste til en bådplads. Bådpladserne udlejes efter havnemyndighedens anvisning

Læs mere

Retningslinjer for den daglige drift.

Retningslinjer for den daglige drift. Retningslinjer for den daglige drift. Rev. marts 2015 - EP 1. FORMÅL. Disse retningslinjer skal tjene til orientering om hvad der på basis af kutyme og praktiske overvejelser skal betragtes som gældende

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

RUNGSTED HAVN FORÅR 2018

RUNGSTED HAVN FORÅR 2018 RUNGSTED HAVN FORÅR 2018 12 33,2E 55 53,2N VELKOMMEN TIL SÆSON 2018/19 Nu er foråret kommet til Rungsted og vi glæder os til at skyde en ny sæson i gang. Vi på havnekontoret ser frem til mere liv på havnen

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Reglement for K.A.S.s bådpladser

Reglement for K.A.S.s bådpladser Bådpladserne er en væsentlig del af sejlklubbens liv. Den er derudover et godt og billigt tilbud til medlemmerne - endda med ekstra faciliteter som toilet, Oasen (frokostlokale), værksteder mv. Bådpladsudvalget

Læs mere

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn HAVNEAFGIFTER For Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn Gældende fra den 1. januar 2019 1. Almindelige bestemmelser. a) Havneafgift betales, bortset fra særlige nævnte undtagelser,

Læs mere

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I Priser for brugsret og leje af bådpladser i Nibe Lystbådehavn: Plads Mål (bredde x længde) [m]*

Læs mere

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Udarbejdet af Skive kommune 2016 Fur Havn er en fiskeri-, lystbåde-, færgeri- og erhvervshavn. Havnekontorets adresse er Stenøre 3, 7884 Fur.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Vedr. planen for området Kastrup Strandpark og Den Blå Planet

Vedr. planen for området Kastrup Strandpark og Den Blå Planet SamKas Sammenslutningen af Motorbåds- og sejlklubber i Kastrup Lystbådehavne Koordinator Samkas Tårnby kommune Att. Tine Schmidt Amager Landevej 76 KOPI Til orientering SAMKAS/Klubberne d. 15/12 2008 Vedr.

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Det ny havnekontor www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses!

Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses! Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail. Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub. Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses! Havneudvalget har brug for din hjælp! Belægningen på broen Stenbideren

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Brejning. Dagsorden til fællesmøde i klubhuset mandag d.9/4 kl Jackie Olsen, Jørgen Sandager(ref.), Per Meisner, Keld Lyhne.

Brejning. Dagsorden til fællesmøde i klubhuset mandag d.9/4 kl Jackie Olsen, Jørgen Sandager(ref.), Per Meisner, Keld Lyhne. Brejning Båd Klub Dagsorden til fællesmøde i klubhuset mandag d.9/4 kl. 19.30 Deltagere: Peter Harboe, Martin Oehlenschlæger, Jørgen Jensen, Stig Knudsen, Claus Johansen, Jackie Olsen, Jørgen Sandager(ref.),

Læs mere

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time.

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time. Booking Vejledning af Selskabslokalet Vejlesøparken Side 1 Denne vejledning er tiltænkt de beboere i Vejlesøparken, der ønsker at booke og benytte vores Selskabslokaler. Booking Kalenderen Booking kalenderen

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

Bilag C1 Kravspecifikation

Bilag C1 Kravspecifikation Bilag C1 Kravspecifikation Følgende er som udgangspunkt at betragte som mindstekrav (MK) til den tilbudte løsningsbeskrivelse, med mindre andet er angivet. Økonomiske og kontraktuelle vilkår forbundet

Læs mere

10. juni Søsætning med båddåb

10. juni Søsætning med båddåb 10. juni 1978 - Søsætning med båddåb "" var apteret, klar til søsætning. Vi skal have båddåb lørdag d. 10. juni. Vi er sent på den. Indbydelserne er ikke færdige, de skal senest være ude på mandag, for

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter og butikker.

Læs mere

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen Vedtægt for benyttelse af stadepladser Torvet og Markedspladsen 21. juni 2018 2 TORVEHANDELSOMRÅDET Torvehandelsområderne Torvet og Markedspladsen ligger i Ringsted bymidte og er markeret med grøntoning

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver

Læs mere

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale.

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale. Frodesgade 30, 6700 Esbjerg Dato 16. august 2018 Driftsaftale vedr. lystbådehavn på Esbjerg Strand Nærværende aftale om drift, opsyn og administration af bådpladser på flydebroerne i den kommunalt ejede

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Kære Sail Extreme deltager

Kære Sail Extreme deltager Kære Sail Extreme deltager Endelig er resultatet af de mange måneders forberedelser ved at være på plads, og nu mangler vi bare en masse glade og spændte sejlere og deres familier. Vi glæder os i Kerteminde

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

12 33,2E 55 53,2N Forår 2015

12 33,2E 55 53,2N Forår 2015 12 33,2E 55 53,2N Forår 2015 Rungsted Havns nye bestyrelse vil du være med? Som det vil være de fleste bekendt, arbejder Hørsholm Kommune for tiden med udkast til de vedtægter, som skal gælde for Rungsted

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

RUNGSTED HAVN EFTERÅR 2017

RUNGSTED HAVN EFTERÅR 2017 RUNGSTED HAVN EFTERÅR 2017 12 33,2E 55 53,2N PROCEDURE FOR BESTILLING AF HAVNENS STATIVER Du kommer ned til os på havnekontoret og betaler 1250,- dækkende leje af stativ for hele vintersæsonen. Du får

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Af alle fartøjer, bortser fra særlige nævnte undtagelser, betales skibsafgifter, når fartøjet henligger i havnen, ved broer, i bassiner,

Læs mere

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014

Vejledning. Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 56 92 13 08 Fax: 56 92 00 01 Vejledning E-mail: folkemoedet@brk.dk CVR: 26-69-63-48 Leje af kommunale arealer - Folkemødet 2014 www.folkemoedet.dk Til Folkemødet 2014 udlejer

Læs mere

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN S VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M.

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN S VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M. DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN S VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M. De følgende vilkår og takstbestemmelser er et supplement til - og præcisering af Ordensreglement

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 132,4 (pr. 01-JUL-2014) a. Fartøjer

Læs mere

Referat Havnebestyrelsen

Referat Havnebestyrelsen Referat : Mandag den 19. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kjær (c) Henrik Møller (A) Christian Holm Donatzky

Læs mere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn tilbyder bådpladser i en helt ny moderne lystbådehavn med stabile beton flydebroer med Y- bomme Version 1.3 af 01-12-2016 Indhold 1. Bådpladser...

Læs mere