Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den"

Transkript

1 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den Til stede: Jan Hjort Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Henrik Montin Sørensen (Nordhavnens Virksomheder) Peter Bo Larsen (Kajakklubben) Jan Madsen (H.A.S. Sejl) Flemming Schweer (DSRS) Tony Børgesen (DSRS) Inga Strodl (Ålsgårde Søspejdere) Ole Elleskov (H.A.S. Motor) Kim Schroeder (Aquanaut) Carsten Nielsen (Erhvervsfiskerne) Ikke deltagende: Fiskelaug, Ikke Havnerelateret Referent: Lise Mørk (Havnekontoret) 1) Ny Havnechef Jan Hjort Christensen (herefter JHC) fortalte, at der er blevet ansat en ny Havnechef. Han hedder Jesper Schrøder, og han har i de sidste 10 år fungeret som leder for Amager Strandpark I/S, med ansvar for den daglige drift, sekretariatsledelse, diverse anlægsprojekter og servicering af såvel borgere som politikere. Brugerudvalget ønsker et kort møde, hvor Jesper kan blive præsenteret. JHC prøver at finde en dato, der kan passe. Desuden er Jean blevet ansat pr Jean har været på Havnen i 2 ½ år og skal fungere som Havneassistent.

2 2) Omlægning af Havnepromenaden, Ny P-plads og ny belægning på Nordhavnsvej JHC har uddelt tegninger over området. Der kommer mere asfalt areal over mod Øresundsakvariet. Tilsvarende flere P-pladser. Et område ved jollehuset bliver helårsparkering. Forventes færdigt 15. december. Det er Kommunen, der udfører og betaler. Nyt fortov og ny kantsten. Kantstenen er et krav, i forhold til miljøgodkendelse af ny parkeringsplads i forhold til afvanding. Miljøafdelingen har godkendt at vores olieudskiller og sandfanger bliver genbrugt. Vandforsyning skifter ledninger. Der vil hele tiden være kørevej til Nordre Mole Der bliver lavet parkeringsbåse på Nordhavnsvej med parkeringstid på 30 minutter. Den endelige belægning bliver lagt til foråret ) Status på Havnepromenade Havnepromenaden er færdig. Vi har dog et udestående med Nordkysten vedr. beton reparationer ved bro 6. Der vil i den forbindelse være nogle både, der skal flyttes i uge Der kommer affaldsbeholdere på Havnepromenaden og for at holde motorkøretøjer væk fra promenaden sættes der betonklodser. Tony spørger, om der ikke også kan sættes skilte op, der viser, at det ikke er tilladt at køre med motortøjer. Henrik spørger til cykler på promenaden, da der er mange der cykler. Der ytres ønske fra alle om flere og bedre bagagevogne. 4) Status fra Kajakklubben Krogen Peter fortæller, at klubben har fået bevilget 2,75 million til et nyt klubhus. Det vides endnu ikke, hvor det skal ligge. JHC nævner, at en af mulighederne er byggefeltet på græsarealet ved sejlklubben. Det er ikke fastlagt, men klubben glæder sig meget til at komme nærmere Havnen. Klubben vil yderligere søge fonde til det nye klubhus. Peter fortæller også at klubbens 80 års jubilæum gik rigtig godt. De havde lånt sejlklubbens lokaler og er glade for det gode samarbejde klubberne imellem. Henrik spørger, om der er en tidshorisont for det nye lokale. Det er der ikke, men Peter forventer, at det er der om et år. JHC indskyder, at der nu skal indhentes tilbud og byggetilladelser.

3 5) Status på Bølgebryder i Helsingør Havn Bølgebryderen er netop ankommet i dag. Den er ved at blive lagt ud og det forventes, at den er klar inden efterårsferien. Bølgebryderen er 90 meter lang, 6 meter bred og vejer mere end 400 tons, hvilket giver 180 meter ekstra kajplads. Formålet er at dæmpe og reducere bølgerne og skabe et roligere vand. Carsten mener, at det vil blive godt for erhvervsbådene og Tony, siger at det ser rigtig godt ud og tror på, at vandet bliver meget dæmpet. 6) Optagning af både i Havnens stativer Booking betingelser for optagning af både på land. Når båden er sat i stativet overgår ansvar til bådens forsikring. JHC siger, at vi gør alt hvad vi kan for at forhindre uheld og forklarer at båden bliver sat i stativet efter brugsanvisning for diverse stativer. Hvis bådejere ikke følger vores betingelser for eksempel vedrørende presenninger eller bom telt, er det bådejerens eget ansvar, da det øger risikoen for uheld ved kraftig vind. Kim spørger, hvem der bestemmer hvornår båden står korrekt? JHC svarer, at når båden er placeret af Havnens personale, er den sat efter forskrifter med tyngdepunktet rigtigt i stativet. Leverandøren har været på Havnen og ud over det han anviste, sætter vi nu ekstra støtter på stativet. Flemming har bemærket, at de stativer, der er sat frem i dag måske ikke står så stævnen kommer til at stå rigtigt. Jan mener, at stativerne bare er taget frem og står tilfældigt. Bådene bliver sat i den rækkefølge, de bliver taget op. Carsten foreslår at man kan tage et billede af båden i stativet. Flemming spørger om afstand mellem både på land og Jesper svarer at de bliver stillet med mindst mulig afstand. JHC siger, at vi på sigt ønsker os en vogn, der kan flytte bådene i stativet. 7) Skurproblematik, Søredning, Dykkerklub og Motorbådsklub JHC fortæller at mange skure på Havnen er udenfor Lokalplanens byggefelter og nogle af dem er der ikke byggetilladelser til. Derfor har vi nu en udfordring i at få lovliggjort de eksisterende skure, før vi kan love skure til klubberne. Ole fortæller, at de har en byggeansøgning hos Jesper Marstrand i Byggeri til en udstillingsmontre, der skal stå ved klublokalet. Det skal være til Udstilling af en skibsmotor. Jan Madsen spørger om grillpladserne kommer tilbage på Havnen og JHC svarer, at vi vil etablere flere faste grillpladser på Havnen. Henrik spørger om Havnens grundleje er for dyr, hvortil JHC svarer, at det er samme priser som andre steder og at det er Ejendomscenter der står for det. Tonny spørger om der kommer legeplads og grillplads ved bro 14 igen og JHC svarer, at det vides ikke endnu, hvordan det bliver. Vi må ikke placere

4 noget i byggefelterne, så der bliver lukket af, men vi er selvfølgelig interesseret i, at der kommer grillplads og legeplads på Havnen. Jan Madsen vender tilbage til Ole og vil gerne vide mere om montre og motor. Ole fortæller, at der vil være to mand fra klubben til rådighed, når motoren skal startes til fremvisning. Tony vil også gerne vide, hvor de må opbevare deres ting, da de føler, de dårligt må være her. Han præciserer, at det ikke er kritik, men at meget gerne vil i gang. Jan siger igen, at alt først skal lovliggøres, så alle kan være her. Carsten foreslår at Søredning kan være i værftshallerne, men der er enighed om, at Søredning skal være på Havnen. Jan slutter af med, at de må have tålmodighed og at det nok skal lykkes. 8) Spørgsmål og ønsker fra Helsingør Sejlklub Vi tager de spørgsmål der ikke har været taget op under tidligere punkter. På spørgsmålet om løbende oprydning, svarer Jan, at det kommer. Akvariets både skal blive liggende, hvor de er. JHC har ikke hørt om, at arkitekten havde en oprindelig plan om brug af det inderste af Havnen til gæstebåde. Gæstepladser i det område, ser vi på, men der frigøres pladser for enden af midtermolen. Jollerampen vil blive forbedret, når vi har budget til den løsning, der er foreslået. Kranen til sportsbåde er stadig på vores ønskeliste. Den er planlagt til at etableres på fundamentet ved den gamle bådoptagning, men da den koster , ved vi ikke, hvornår det bliver en realitet. En hal til RIB er er et stort ønske. Jan Madsen foreslår at det kan kombineres med kajakklubben, da deres kajakker jo også skal låses inde. Det er ikke mulighed inden for det budget, der er afsat til Kajak klubben. Carsten fortæller om en løsning til et parkerings hus til både, han har set på Gran Canaria. JHC siger hertil at pladsen skal være der, for at bygge et sådan parkeringshus. Carsten vil finde nogle billeder. Til trailerparkering foreslår Kim det system med pæle i jorden, som går op og ned for at komme ind på området. Som dem, der er ved vejen til Kronborg. Hertil svarer JHC, at vi ikke har plads til trailerparkering. Eller bagved Øresundsakvariet. JHC svarer, at den plads er en vi har lånt og aftalen er på vej til at udløbe. Vi prøver at opsætte en plan for parkering ved bådramperne. Ønsket om flere og bedre havnevogne tages til efterretning. Tony foreslår en løsning han har set på en anden Havn. Trillebøre, hvori der laves store huller, så de ikke kan bruges til andet.

5 Til spørgsmålet om at anvise gæstepladser i højsæsonen, svarer Jan og Jesper at tiden ikke er til det, men at det eventuelt kan blive vores sommerfugle der gør det. Booking gæstepladser er nok noget vi går væk fra, da der ikke har været den store efterspørgsel på dem. Der skal fokuseres mere på, hvordan og hvornår skilte på pladserne vendes til rød og grøn og det gælder også Havnens personale. Vi prøver at holde budgettet- så vi kan får overført penge til budget 2017 så vi kan købe de ting der ønskes. For eksempel kran til sportsbåde. Tallymaskine ved den nye servicebygning. Carsten foreslår i forbindelse med gæster, en App til telefonen så gæster kan betale via den, men vi holder os til betaling ved Tally automaten. Det bemærkes, at støtter og wire på den nye servicebygning allerede ruster og JHC svarer, at vi er opmærksomme på det og følger op på det ved 1 års gennemgang JHC og Jesper ser på masteskuret, der mangler nedløbsrør. 9) Eventuelt JHC fortæller Havnen har overtaget Motorbådsklubbens tidligere lokale. Det skal bruges som gæstelokale om sommeren, og vi vil selv bruge det som mødelokale udenfor sæsonen. Det vil også være muligt for klubber og foreninger at booke det som mødelokale. Inga spørger, om der er internet i lokalet. Havnens Wi-Fi skulle meget gerne dække lokalet. Der er nu fire Wi-Fi antenner på Havnen og både Nordhavnen og Helsingør Havn er dækket. Tony kunne godt tænke sig at starte Havnens arbejdsdag op igen. Det stoppede på grund af for få tilmeldinger. Havnen mener ikke det giver noget i forhold til de ressourcer der bliver brugt på det. Tony fortæller også, at de ved Sø redningen har fået sat en pumpe op, så alle kan komme og få luft til dæk på cykler, barnevogne mm. ALLE er velkomne og det er en stor succes. Der er Havnens Dag, Vild med Vand den 10. juni Kim nævner problem med at nå fortøjninger ved for eksempel bro 18. JHC og Jesper ser på det. Henrik spørger vedrørende pullerter på broerne. Må bådejere selv sætte dem op? Havnen ser på det og de må gerne henvende sig på Havnekontoret. Til Carstens spørgsmål, om den nye mole bliver af fendret, svarer JHC, at ja, det gør den.

6 Carsten spørger om biler på Nordre Mole? JHC siger, at området burde være lukket med koder. De bliver åbenbart misbrugt, så der følges op på det. Carsten fortæller om en stor fiskekonkurrence, der skal finde sted i Helsingør den maj Det bliver som DHL for lystfiskere og et større event end det, der er i Odder. Der vil blive TV-optagelser og alle byens borgere er velkomne. Hallen er reserveret til arrangementet. 10) Dato for næste møde Tirsdag kl Lise Mørk Referent

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne)

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg 04.10.2018 Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Lene Jensen (Helsingør Havne) John Sørensen (Nordhavnens

Læs mere

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: 17.9.2015 Mikael Lohmann (H.A.S. Sejl) Henrik Holst (H.A.S. Sejl.) Navn? Kim Schroeder (Dykkerklubben Aquanaut) Per Andersen (H.A.S. Motor)

Læs mere

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Vinter 2016 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der er ikke kode på Wi-Fi. Pladslejers pligt at oplyse

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 26.3.2015 Til stede: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Per Andersen

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 Redaktørens klumme Flere brugermøder om Nordhavnen er på vej her i efteråret Jeg har som redaktør og udviklingsmedarbejder annekteret Havnechefens klumme denne

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 Til stede: Ikke deltagende: Referent: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Per Andersen (H.A.S. Motor) Ole

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013 Til stede: Klaus Øhlers Fiskelaug Ib Thomsen (DSRS) Henrik Montin (Nordhavnens Virksomheder) Poul Jensen (Søspejderne) Kim Dragstrup (H.A.S.

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 Havnechefens klumme Sommertid, leben og lyse tider Så skiftede vi til sommertid, og der er et leben på havnen, der peger i mod lysere tider og højere temperaturer.

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d.18.4.2012 Til stede: Søren Neiiendam (Beboerforeningen) Ib Thomsen (DSRS) John Sørensen (Nordhavnens Virksomheder) Jens Hansen (Erhvervsfiskerne)

Læs mere

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2016 Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Gratis WI-FI på Havnen Der skal ikke bruges kode. Foråret er godt i gang

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 Havnechefens klumme På Havnekontoret arbejder vi på mange fronter Ny kommuneplan Helsingør Kommune er i fuld gang med at lave ny Kommuneplan. Kommuneplanen skal

Læs mere

Havnechefen har ingen klumme denne gang

Havnechefen har ingen klumme denne gang NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Maj 2019 Havnechefen har ingen klumme denne gang Der er nemlig så mange beskeder og nyheder, at der ikke er plads til den! Med venlig hilsen Redaktør Lene Jensen Informationer

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 Havnechefens klumme Udviklingsmøde på Langebro I sidste uge var der mange mennesker samlet på Langebro i Ålsgårde. Det er ikke noget særsyn om sommeren, hvor

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 Nyhedsbreve nu på en ny måde Du sidder nu med det allerførste nyhedsbrev på en ny måde. Det gør du, fordi vi i Helsingør Havne i det sidste halve års tid har

Læs mere

Informationer til sejlerne

Informationer til sejlerne NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juli 2019 Havnechefen er ferie-ramt, så ingen klumme denne gang. Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen mandag d. 5. august Book en havnechef! Næste gang du

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 Havnechefens klumme Hvad laver de mon egentlig derinde på havnekontoret her om vinteren? Jamen, der er vi da i fuld gang med at planlægge den næste sejlersæson!

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

Mou Bro`s fremtidsudvalg

Mou Bro`s fremtidsudvalg Mou Bro`s fremtidsudvalg Hvem sidder i fremtidsudvalget? Bo Mardell Lars Petersen Preben Jensen Lena Søndergaard Jan Bælum Ulrik Nørgaard Fremtidsudvalgets formål Udvalget er nedsat på generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen

Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen Bestyrelsesmøde Rønnerhavnen REFERAT 2/5-2016 KL. 15.30 RØNNERHAVNEN MØDETYPE ARRANGØR REFERENT DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Henrik M. Christensen Johannes Frøstrup, Henrik M. Christensen,

Læs mere

Projektbeskrivelse. For gennemførelse af Renoveringsplanen for Helsingør Nordhavn. Renoveringsplanen er godkendt i Økonomiudvalget den Den 14.5.2012.

Projektbeskrivelse. For gennemførelse af Renoveringsplanen for Helsingør Nordhavn. Renoveringsplanen er godkendt i Økonomiudvalget den Den 14.5.2012. Projektbeskrivelse For gennemførelse af Renoveringsplanen for Helsingør Nordhavn. Renoveringsplanen er godkendt i Økonomiudvalget den Den 14.5.2012. Havnechef Benny Carlsen, Projektleder 27.02.2014 Baggrund

Læs mere

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 Foråret nærmer sig og vi er så småt i gang med en ny sæson på Helsingør Havne. Med dette nyhedsbrev vil vi fortælle lidt om, hvad der er igangsat/færdiggjort i 2010/2011

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck GF Indkilden Emne: Referat fra 17. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 28. November 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Breck Fraværende:

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den tredie informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Planerne for den ungdomsafdelingen i den nye havn er nu

Læs mere

Fælles brugerudvalgsmøde:

Fælles brugerudvalgsmøde: Fælles brugerudvalgsmøde: Teknik og Erhvervs Udvalget TEU, Brugerudvalgene i Rantzausminde Lystbådehavn, Svendborg Lystbådehavn, Øerne samt Havneadministrationen Onsdag den 30. maj kl. 1630-1830 i Svendborg

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn

Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Brugerrådet for Nykøbing Sj. Havn Onsdag den 9. november 2016 kl. 16-17 På havnekontoret i Nykøbing Sj. Dagsorden: Referat: Deltagere 1 Godkendelse af dagsorden Frede Damsø (formand), Øyvind Kristoffersen,

Læs mere

Vedbæk Havn 11. november 2010 Udbygning af havnen og tilhørende faciliteter på land

Vedbæk Havn 11. november 2010 Udbygning af havnen og tilhørende faciliteter på land Vedbæk Havn 11. november 2010 Udbygning af havnen og tilhørende faciliteter på land - Kort beskrivelse af omfanget af udbygningsplanerne Udvidelsen af Vedbæk Havn omfatter fl ere elementer: En havneudvidelse.

Læs mere

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst.

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Erik Aggerbo Jørgen Chr. Jørgensen Heinz Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat.

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Generalforsamling Hou Lystbådehavn 2019

Generalforsamling Hou Lystbådehavn 2019 Generalforsamling Hou Lystbådehavn 2019 2018 er forbi og det er tid til at evaluere på det år der er gået, og samtidig se frem på hvilke udfordringer der venter Hou Lystbådehavn i 2019-2020. I lighed med

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Brejning. Dagsorden til fællesmøde i klubhuset mandag d.9/4 kl Jackie Olsen, Jørgen Sandager(ref.), Per Meisner, Keld Lyhne.

Brejning. Dagsorden til fællesmøde i klubhuset mandag d.9/4 kl Jackie Olsen, Jørgen Sandager(ref.), Per Meisner, Keld Lyhne. Brejning Båd Klub Dagsorden til fællesmøde i klubhuset mandag d.9/4 kl. 19.30 Deltagere: Peter Harboe, Martin Oehlenschlæger, Jørgen Jensen, Stig Knudsen, Claus Johansen, Jackie Olsen, Jørgen Sandager(ref.),

Læs mere

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 08.05.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Suppleant/ Udvalgs deltager Afbud: Mødereferat Beskrivelse Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben

Læs mere

Kære Sail Extreme deltager

Kære Sail Extreme deltager Kære Sail Extreme deltager Endelig er resultatet af de mange måneders forberedelser ved at være på plads, og nu mangler vi bare en masse glade og spændte sejlere og deres familier. Vi glæder os i Kerteminde

Læs mere

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Leif, Ingolf. Fravær: Afbud fra Lars og Mie Punkt 1 Post og mail: Post: Brev fra Aalborg Kommune om havneplan for arealet øst for broen.

Læs mere

DAGSORDEN WORKSHOP D. 7. APRIL 2014:

DAGSORDEN WORKSHOP D. 7. APRIL 2014: DAGSORDEN WORKSHOP D. 7. APRIL 2014: 1. Velkomst og formål med mødet ved Birger Jensen, Formand - Miljø, Klima og Trafi k 2. Præsentationsrunde 3. Oplæg v. Hasløv og Kjærsgaard. 4. Emner til debat v. Haslev

Læs mere

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt.

29. marts 2012. Referat, tilføjelser og eventuelle ændringer står med blåt. TEKNIK & MILJØ Skovløkken 4 Tejn 3770 Allinge Tlf.: 56 92 00 00 Fax: 56 92 58 16 E-mail: TeknikogMiljoe@brk.dk 29. marts 2012 CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Referat fra brugerrådsmøde, Gudhjem og Nørresand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. Afbud fra Alex Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning Rungsted Havn Efterår 2005 Optagning og søsætning 55 53,2N 12 33,2E 1 Bådoptagning 2005 og Søsætning 2006 På tegningen kan det ses hvilke områder af p-pladserne der fyldes op i de angivne tidsperioder,

Læs mere

11.104.01 Sundby Mors Havn, Havneudvidelse. Byggemøde. På byggepladsen (JJ) UJ, Alle deltagere

11.104.01 Sundby Mors Havn, Havneudvidelse. Byggemøde. På byggepladsen (JJ) UJ, Alle deltagere Sag 11.104.01 Sundby Mors Havn, Havneudvidelse Emne Byggemøde Tid og sted Mandag den 2012.09.11, kl. 8.30 På byggepladsen Møde nr. 4 Referent (JJ) Afbud UJ, Kopi til Alle deltagere Næste møde Tirsdag den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Diskussionsoplæg. - Hvad vil klubberne prioritere i en samlet plan for Madsens Krog?

Diskussionsoplæg. - Hvad vil klubberne prioritere i en samlet plan for Madsens Krog? Diskussionsoplæg - Hvad vil klubberne prioritere i en samlet plan for Madsens Krog? Klubbernes placering i Madsens Krog i dag Dragør Sejlklub Roklubben Dragør Strandjægerforening Dragør Kajakklub Dragør

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 08.08.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: ingen Referent: John Trolle

Læs mere

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL. 1400. Ad.1: Lars Hansen blev valgt som dirigent, og redegjorde herefter for, at indkaldelsen til generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året.

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året. Efterårsgeneralforsamlingen 2010 Dagsorden efter lovene: 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning

Læs mere

BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE

BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE BLÅ FLAG AKTIVITETER 2015 I HELSINGØR KOMMUNE PRØV EN SNORKELTUR Hver dag i sommerferien kan du tage en svømmetur på snorkelstien i Kronborgbugten, Ved Kystens Perle, Hornbæk Plantage eller ved Julebæk.

Læs mere

E B E L T O F T S K U D E H A V N

E B E L T O F T S K U D E H A V N BESTYRELSESMØDE Mødedato Tirsdag d. 14. november 2017 Mødetidspunkt Kl 19:00 Sluttidspunkt for møde Mødet tilstræbes afsluttet senest kl. 22.00 afsluttet kl. 21.55 Mødelokale Skudehavnen, 8400 Ebeltoft

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den sjette informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Udgravning af havnebassinet er nu afsluttet, alle flydebroer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Marselisborg Havns pladshavermøde den 29. marts 2012.

Referat fra Marselisborg Havns pladshavermøde den 29. marts 2012. Referat fra Marselisborg Havns pladshavermøde den 29. marts 2012. Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om fondens virke 4. Orientering om økonomi, budget

Læs mere

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5

REFERAT. Det Maritime Råd. Møde nr. 5 REFERAT Det Maritime Råd Møde nr. 5 Tirsdag den 23. oktober 2012 kl. 18.30 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet. Torsdag, den 24. oktober kl. 19:00 i klubhuset. Anders fraværende med afbud, Nicolai suppleant for Anders.

Referat fra bestyrelsesmødet. Torsdag, den 24. oktober kl. 19:00 i klubhuset. Anders fraværende med afbud, Nicolai suppleant for Anders. Referat fra bestyrelsesmødet Torsdag, den 24. oktober kl. 19:00 i klubhuset Anders fraværende med afbud, Nicolai suppleant for Anders. 1. Tilføjelser til dagsordenen 2. Godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

Værftshallerne. i Helsingør

Værftshallerne. i Helsingør Værftshallerne i Helsingør I det hæfte, du nu står med i hånden, har vi samlet en række spørgsmål og svar omkring Værftshallerne i Helsingør. Spørgsmålene og svarene handler om bygningerne, Nordhavnen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15.

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Beretning fra Hovedbestyrelsen 2009

Beretning fra Hovedbestyrelsen 2009 Beretning fra Hovedbestyrelsen 2009 Helsingør Amatør Sejlklub Siden 1969, hvor det blev besluttet, at Helsingør Amatør Klub skulle deles, har den bestået af en Motorbåds- og en Sejlerafdeling med egen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 20.06.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, John Trolle Fraværende: Peter Storm Referent: John

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 26.8.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 25.8.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Anne Skjerning, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Henrik Frederiksen, Jens Troense, Ole

Læs mere

Sten Lykkebo Kim Pisk Andersen, Elin Brinkland, Jan Lauridsen, John Jacobsen,

Sten Lykkebo Kim Pisk Andersen, Elin Brinkland, Jan Lauridsen, John Jacobsen, Navn Adresse Amager Strandvej 15 2300 Købehavn S Telefon +45 3259 3580 E-mail ssf@sundby-sejlforening.dk Dato 27-10-2014 Næste 24-11-2014 kl 18.30 Mødereferat Subjekt: Tid og sted: Mødeleder: Referent:

Læs mere

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen

Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d kl. 19 i ungdomsafdelingen Medlemsmøde om projekt Nyt klubhus torsdag d. 30.8.18 kl. 19 i ungdomsafdelingen Velkomst ved Jan Jensen Velkomst og præsentation af dagsorden Flemming Larsen: Resume ved FL. Præsentation af tegninger

Læs mere

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor.

Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl :30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Referat Referat fra brugerrådsmøde med Bølshavn havn den 31. oktober 2017 kl. 18.00-19:30. Mødet blev afholdt på Svaneke havnekontor. Deltagere: Erhvervsfartøjerne v/morten Svendsen Bådejerne v/jakob Jensen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2.

Fraværende: Afbud fra Søren Mentz, Brian Espersen (erstattet af Morten Nielsen, SYC) Dagsorden : 1. Godkendelse af dagsorden 1. Godkendt. 2. ! 1 Mødedeltagere: Ebbe Kyrø (EK), Claus Palm (CP), Jørgen B Riber (JB), Brian Espersen (BE), Søren Hvalsø (SH), Carsten Borch (CB), Michael Larsen (ML), Arne Holten (AH), Søren Mentz (SM), direktør Mette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Bestyrelsesmøde 30.11.2015

Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Kertemindelisten afgiver hermed høringssvar til den fremlagte Byomdannelsesplan for Kerteminde Havn 2016.

Kertemindelisten afgiver hermed høringssvar til den fremlagte Byomdannelsesplan for Kerteminde Havn 2016. Kerteminde, den 2. november 2016 Kertemindelisten afgiver hermed høringssvar til den fremlagte Byomdannelsesplan for Kerteminde Havn 2016. Faseopdeling. Kertemindelisten foreslår, at udmøntningen af byomdannelsesplanen

Læs mere

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21.

Traditionen for Sankt Hans bål vil blive videreført af Vedbæk Havn, og afholdes i år d. 23. juni, med forventet båltale ca. kl. 21. Referat Møde 2/09, Mandag den 8.06.2009 kl. 09:00 12:00 Mødested: Klubhus Nord, 1. sal, sejlklubbens lokale. Tilstede: Jens Ive, Niels de bang, Jette Ebro, Birgitte Scherning Poulsen, Lars Bing, Jens Dam,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Sara Claces, Henrik Aagaard,

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Bestyrelsesmøde Aalborg Sejlklub, 19 marts 2015

Bestyrelsesmøde Aalborg Sejlklub, 19 marts 2015 Bestyrelsesmøde Aalborg Sejlklub, 19 marts 2015 Deltagere: Michael, Sonja, Peder, Palle, Hans Jørgen, Søren, Luc. Suppleanter: Henrik, Morten Afbud: Gunnar, Christian, Per (suppleant) Dagsorden Godkendelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. jan 2016

Bestyrelsesmøde 6. jan 2016 Bestyrelsesmøde 6. jan 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Bodil (5.), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), Kurt og Leif (4.). Sted: Poul Hansen, Øresund Parkvej

Læs mere