Havnechefen har ingen klumme denne gang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Havnechefen har ingen klumme denne gang"

Transkript

1 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Maj 2019 Havnechefen har ingen klumme denne gang Der er nemlig så mange beskeder og nyheder, at der ikke er plads til den! Med venlig hilsen Redaktør Lene Jensen Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen tirsdag d. 30. april Book en havnechef! Næste gang du kan booke Jesper Schrøder er tirsdag d. 30. april kl Har du noget på hjertet, så book tid til en snak på tlf Månedens praktiske oplysninger Så er det søsætningssæson! Søsætningerne begyndte d. 1. april, og der er fortsat åbent for booking på havnens hjemmeside. Er alle både hjemme på egen plads efter vinteren? Har din båd hen over vinteren ligget på en anden bådplads end din egen? Så skal den skynde sig hjem på sin egen plads igen, for nu vender de faste både tilbage. Hvad gør jeg, hvis der er en anden båd på min plads, når jeg skal i vandet? Nogle af havnens gæstebåde har lånt de faste pladser hen over vinteren. Derfor skal du gerne i hurtigst muligt, men altid senest dagen før, du selv skal i vandet tjekke om der ligger en gæstebåd på din plads.

2 Hvis der ligger en gæstebåd på din plads, kan du gøre en af to ting: 1) Du kan i god tid inden du skal i vandet sætte et klistermærke på din plads, der fortæller, hvornår din plads er ledig indtil. Klistermærket får du på havnekontoret. 2) Alternativt så kom ind på havnekontoret og fortæl os bådens navn. Så ringer vi til ejeren og beder ham om at flytte sig. En gæst har 24 timer til at flytte sin båd. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, om din plads er fri senest dagen før, du skal i vandet. På den måde sikrer vi, at din søsætning bliver nem og smertefri. Sommerlukning for optagning og søsætning i juli På grund af ferieafvikling er der lukket for optagning og søsætning i hele juli måned. Opstår en kritisk situation i løbet af juli, hvor din båd bare må op, kan du kontakte os på havnekontoret så vil vi se, om vi kan hekse, så vi kan hjælpe dig. Husk i øvrigt, at du altid kan ringe til vognmanden og høre om han har ledig tid. Særlige regler for udenbys både Udenbys både kan tidligst komme på land efter udgangen af maj måned. Husk at melde ind, hvis du opdager driftsproblemer! Kontakt havnevagten på hvis du opdager noget, der ikke er i orden på havnen. Så kan vi nemlig få det på vores To-do-liste, så det bliver ordnet. Status på drift og vedligehold Den nye 3-tons kran er taget i brug Hvis din båd vejer op til 3 tons, kan du nu komme ind på havnekontoret og hente fjernbetjeningen, så du selv kan løfte den fra eller til vandet. Sammen med fjernbetjeningen får du også udleveret betjeningsvejledningen og reglerne for brug af kranen. Husk nu at læse begge dele grundigt, så der ikke sker skader på hverken din båd eller dig selv. Efter en prøveperiode vil vi se på, om reglerne skal justeres. Markering af arealer, hvor parkering er tilladt og forbudt Vi har taget hul på at få tydeliggjort, hvor man gerne må parkere, og hvor man ikke må parkere. Næste etape i dette projekt vil ske i juni, når de sidste både er kommet i vandet. Læs mere under Sket siden sidst.

3 Sket siden sidst Så tager vi parkerings-tyren ved hornene Første etape er udført, anden etape er på vej Vi har i mange år døjet med parkeringsproblemer på Nordhavnen. Der er kun få steder med markerede P-båse ikke mindst, når bådene er på land og derfor er der opstået en kultur, hvor man tit blot parkerer, hvor man nu kan komme til. Det er imidlertid ikke uproblematisk. Dels køres og parkeres der på steder, hvor havnens personale er i gang med havneopgaver, hvilket er farligt for alle parter. Og dels køres og parkeres der på de steder, hvor fodgængerne skal færdes, hvilket henviser fodgængerne til at færdes mellem biler og både eller ude på vejen. Løsningen, tænker vi, er at få markeret tydeligt, hvor det er man GERNE må parkere. Det gør vi nu ved at begynde at strege flere P-båse op. I første etape har vi lavet P-pladser ude ved optagerampen, som I kan se på fotoet her. I anden etape i juni får vi også P-båse langs de røde skure. Flere pladser kommer til hen ad vejen. Til gengæld er også det vigtigt, at I IKKE parkerer eller kører der, hvor vi nu har markeret, at man ikke må køre og parkere. Bl.a. må der ikke parkeres ved den nye og kran og på hjørnet overfor ved toiletbygningen. Der skal nemlig være plads til at både kranbrugere og vognmanden kan arbejde. Heller ikke langs bølgebryderen på Sønder Mole er standsning og parkering tilladt. Dette areal er nemlig et fodgængerareal. Om kort tid kommer der færdselsskilte op, og når det er sket, kan man få P-bøder, hvis man parkerer ulovligt. Endelig vil vi af sikkerhedsmæssige årsager bede jer RESPEKTERE havnepersonalets skilte og markeringer, når de arbejder med havnens tunge køretøjer. Det er rigtig farligt for alle parter, når der pludselig kommer biler på tværs under arbejdskørslen, og det gør det svært at udføre havneopgaverne effektivt, når der holder parkerede biler og spærrer der, hvor der skal arbejdes. Hvorfor skal der nu pilles ved parkeringskulturen? Prøv at tænke på nogle af de hyggeligste havne I kender. For mig har de hyggeligste havne alle det tilfælles, at de er bilfrie på de centrale havnepromenader og havnepladser, og at der er markerede P-pladser, som benyttes af alle. Man kan gå i fred og nyde omgivelserne og havnens personale har nemt ved at udføre deres opgaver effektivt og på en sikker måde. Vi håber, I vil være med til at få skabt en god og sikker kørsels- og parkeringskultur på Nordhavnen.

4 Hvordan får vi skik på masteskurene? Dette foto gav en af brugerrepræsentanterne mig på Brugerudvalgsmødet Og det taler jo sit eget tydelige sprog Det er tydeligt, at der er meget blandede tolkninger af, hvordan masteskurene skal bruges, hvordan man placerer masterne og hvilket grej, man må efterlade her. På brugerudvalgsmødet drøftede vi, hvad der kan gøres for at få god disciplin i masteskurene, og konklusionen var klar: Vi må sammen at lave nogle klare regler for brug af masteskurene og hjælpe hinanden med at overholde dem. Havnens personale har nemlig kun meget begrænsede muligheder for at holde orden i skurene. Det er jo jeres private grej, der ligger der. Har du kommentarer eller gode ideer til reglerne for masteskurene? Vi går nu i gang med at kikke på et udkast til klare regler for brug af masteskurene. Har du gode input? Så send dem til Lene på lej02@helsingor.dk. Så arbejder vi videre med dem og har et nyt sæt regler klar til efteråret, når masterne kommer tilbage i skurene. Vild med Vand 2019 d. 25. maj Nordhavnens dag Vil du, din forening eller din forretning være med? Planlægningen er i fuld gang, men det er bestemt ikke for sent at byde ind med et arrangement. Både foreninger og forretninger kan deltage med events, åbne aktiviteter og gode tilbud til de mange gæster, der plejer at lægge vejen forbi på dagen. Det er dagen, hvor I kan vise jer frem for kunderne eller få nye medlemmer! Det er jer med klubber og forretninger på havnen, der skaber den gode dag. Tænk kreativt og planlæg en god aktivitet. Meld ind til mig på lej02@helsingor.dk, hvad I laver og hvornår det foregår. Så annoncerer jeg det på Vild Med Vands landsdækkende hjemmeside, og I kommer med i programmet, som jeg sætter i alle lokale medier. Lad os vise byen alt det, som Nordhavnen har at byde på

5 Vil du ha en stadeplads på havnens loppemarked? Sælg lopper fra båd og hus under Vild Med Vand d. 25. maj kl Under Vild Med Vand er Helsingør Havne vært for et loppemarked, hvor I som havnens brugere kan booke en stadeplads. I år må du sælge alle typer lopper fra privatens og bådens gemmer. Du medbringer selv, hvad du skal bruge for at lave din bod. Det er gratis at booke en stadeplads, men du skal tilmelde din bod hos havnen. Pladserne fordeles efter først til mølle. Book en stadeplads: Lene Jensen, mail: lej02@helsingor.dk Planlægningen af Sjælland Rundt 2019 er i fuld gang Martin Anfeldt fra Helsingør Sejlklub fortæller om årets sejlads Kapsejladsudvalget i Helsingør Sejlklub har travlt. Ud over forårsklargøringen, summer udvalget af aktivitet, og der bliver sat flueben på flere og flere opgaver i forberedelserne til dette års Sjælland Rundt. Den traditionsrige distancekapsejlads bliver skudt afsted torsdag d. 27. juni. De første både starter kl. 10:00, og hvis vejret tillader det, vil banelederen lægge startlinjen tæt på udkigspunktet på toppen af de nye toilet- og badefaciliteter på nordmolen, så det er muligt at se starterne tæt på. Så kom og vær med til at sende sejlerne godt afsted på den mellem 216 og 276 sømil lange sejlads. I ugen op til starten d. 27. juni, kan du forvente en øget aktivitet på havnen og ikke mindst omkring sejlklubben og jollepladsen. En del sejlere ankommer i dagene op til starten, så du vil møde en masse gæstesejlere, der har brug for en fri plads og måske en hjælpende hånd. Helsingør Sejlklub arbejder på at skabe aktivitet omkring klubhuset, hvor bl.a. Dansk Søredningsselskab vil være til stede på jollepladsen og fortælle om deres gode indsats. I klubhuset på 1. sal vil Sejlsikkert konsulenten være til stede og give gode råd om sikkerhed til søs. Klubhuset er åbent for alle, og vil du nyde udsigten over havnen og alle bådene, og mærke stemningen, skal du være velkommen til at lægge vejen forbi klubhuset. Hér kan du også følge sejladsen live på storskærm via TracTrac som alle bådene bliver udstyret med.

6 Sjælland Rundt startede første gang i 1947 med 12 startende både. Herefter steg deltagerantallet hvert år, indtil rekordåret 1984, hvor der var 2074 tilmeldte både og adskillige starter. Flere af havnens bådejere vil måske huske da man kunne gå tørskoet over havnebassinet. Vi er knapt så mange i disse år, og efter en periode med helt ned til under 30 startende både, mærker Helsingør Sejlklub en fremgang i tilmeldingerne. Således skød klubben 164 både afsted sidste år. I skrivende stund er der 80 tilmeldte, så målet om flere deltagere i år er inden for rækkevidde. Så kom ned på havnen i uge 26 og vær med til at skabe nogle hyggelige rammer for sejlerne. Tak til Martin Anfeldt, Helsingør Sejlklub for den flotte reportage. Vi bringer altid gerne artikler om, hvad der rører sig på havnen, i nyhedsbrevet eller på vores hjemmeside, når emnerne har almen interesse. Så grib tastaturet og send mig en mail, hvis du også har en historie til nyhedsbrevet eller hjemmesiden. Næste møde om udviklingsplan for Langebro på vej Den 12. juni byder vi indenfor på Bølgen, hvor vi præsenterer 1. udkast Der arbejdes på højtryk, og i juni er vi klar til at præsentere første udkast, som er blevet til med udgangspunkt i de mange input og bemærkninger, vi fik ved det første møde. Der er endnu ikke for sent at spille flere input og gode ideer på banen. Skriv blot til udviklingsmedarbejder Lene Jensen på lej02@helsingor.dk og fortæl, hvad du har af tanker og udviklingsideer inden d. 15. maj. Kalender Det sker på havnen i den kommende tid: Book en havnechef, d. 30. april kl Book tid til en snak med havnechef Jesper Schrøder, hvis du har noget på hjertet. Vild Med Vand Nordhavnens dag, d. 25. maj I maj er det igen tid til en festlig dag på Nordhavnen, hvor foreningerne inviterer indenfor, og hvor alle havnens forretninger har åbent med gode tilbud. Programmet er endnu ikke færdigt, men hold øje med hjemmesiden. Åbent borgermøde om udviklingsplan for Langebro, d. 12. juni kl Næste møde holdes på Bølgen. Her præsenteres det første udkast til udviklingsplanen. Tilmeld dig til Lene Jensen på lej02@helsingor.dk. Dagsordenen udsendes på havnens hjemmeside omkring d. 1. juni. Sjælland Rundt, d. 27. juni Kom og kig eller vær med! Vil du have annonceret et arrangement i nyhedsbrevet? Hvis din forretning eller forening står for arrangementer, som I gerne vil have annonceret her i nyhedsbrevet eller på havnens hjemmeside, så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen på lej02@helsingor.dk. Husk, at man skal have havnens tilladelse til at lave arrangementer, der fylder mere end de arealer, man selv råder over. Kom ind og lad os drøfte dine ideer.

7 Åbningstider og kontaktinfo Havnekontoret Nordhavnsvej Helsingør Denmark Telefon: Åbningstider: 1. september 31. maj: kl Husk at vi har lukket om onsdagen + lørdag/søndag! Havnevagten Telefon: Træffetid: 16. april-31. august: Kl Har du kommentarer efter at have læst nyhedsbrevet? Så skriv til udviklingsmedarbejder Lene Jensen Du fanger mig på: lej02@helsingor.dk

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 Havnechefens klumme Sommertid, leben og lyse tider Så skiftede vi til sommertid, og der er et leben på havnen, der peger i mod lysere tider og højere temperaturer.

Læs mere

Informationer til sejlerne

Informationer til sejlerne NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juli 2019 Havnechefen er ferie-ramt, så ingen klumme denne gang. Informationer til sejlerne Få en snak med havnechefen mandag d. 5. august Book en havnechef! Næste gang du

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Juni 2019 Havnechefens klumme På Havnekontoret arbejder vi på mange fronter Ny kommuneplan Helsingør Kommune er i fuld gang med at lave ny Kommuneplan. Kommuneplanen skal

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 Havnechefens klumme Udviklingsmøde på Langebro I sidste uge var der mange mennesker samlet på Langebro i Ålsgårde. Det er ikke noget særsyn om sommeren, hvor

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 Redaktørens klumme Flere brugermøder om Nordhavnen er på vej her i efteråret Jeg har som redaktør og udviklingsmedarbejder annekteret Havnechefens klumme denne

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE December 2018 Havnechefens klumme Hvad laver de mon egentlig derinde på havnekontoret her om vinteren? Jamen, der er vi da i fuld gang med at planlægge den næste sejlersæson!

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE November 2018 Nyhedsbreve nu på en ny måde Du sidder nu med det allerførste nyhedsbrev på en ny måde. Det gør du, fordi vi i Helsingør Havne i det sidste halve års tid har

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16.

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Aktiviteterne ledes i samarbejde med de to sejl- og motorbådsklubber SSM og SYC. Kontaktperson

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses!

Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses! Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail. Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub. Broarbejde på Stenbideren - hjælp efterlyses! Havneudvalget har brug for din hjælp! Belægningen på broen Stenbideren

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne)

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg 04.10.2018 Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Lene Jensen (Helsingør Havne) John Sørensen (Nordhavnens

Læs mere

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2016 Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Gratis WI-FI på Havnen Der skal ikke bruges kode. Foråret er godt i gang

Læs mere

Kære Sail Extreme deltager

Kære Sail Extreme deltager Kære Sail Extreme deltager Endelig er resultatet af de mange måneders forberedelser ved at være på plads, og nu mangler vi bare en masse glade og spændte sejlere og deres familier. Vi glæder os i Kerteminde

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017 LYSBÅDEHAVNE. TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk/lystbådehavne

Nyhedsbrev september 2017 LYSBÅDEHAVNE. TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk/lystbådehavne Nyhedsbrev september 2017 LYSBÅDEHAVNE TÆTTERE PÅ VANDET vordingborg.dk/lystbådehavne HAVNENYT Tilfredshedsundersøgelser i 4 havne I juli måned 2017 har vi foretaget tilfredshedsundersøgelser i Vordingborg

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 04.10.2016 Til stede: Jan Hjort Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Henrik Montin Sørensen (Nordhavnens Virksomheder)

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012 Kære ErhvervsKvinde, Et nytår er skudt i gang - 12 dugfriske måneder at udforske. I ErhvervsKvinde regi betyder det 10 nye spændende mødeaftener, med diverse indspark.

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter og butikker.

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 3.-5. juni 2016 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 3.-5. juni 2016 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 3.-5. juni 2016 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2016 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012

HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2012 Foråret nærmer sig og vi er så småt i gang med en ny sæson på Helsingør Havne. Med dette nyhedsbrev vil vi fortælle lidt om, hvad der er igangsat/færdiggjort i 2010/2011

Læs mere

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside:

Nyhedsbrev Vinter Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn. Hjemmeside: HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Vinter 2016 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der er ikke kode på Wi-Fi. Pladslejers pligt at oplyse

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK VELKOMMEN TIL DHL STAFETTEN 2012 Det er en stor fornøjelse endnu en gang at byde velkommen til DHL Stafetten i

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev september Amba

Fælles Nyhedsbrev september Amba Fælles Amba Fra Kontoret: Måleraflæsning Så er det atter tid til aflæsning af elmåleren. Jeg vil meget gerne have, at elmølerne aflæses senest den 31. okt. 2017. En stor fordel, hvis det gøres ifbm optagning

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis

Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis Nu bliver det lettere at prøve sine maritime drømme af i praksis For Frederiksværk Lystbådehavn og havnens klubber er gået med i et nyt, ambitiøst Vild med Vand - projekt. Baggrunden for projekt Vild med

Læs mere

Bente og Signes have

Bente og Signes have Bente og Signes have Bente og Signe har købt mange stativer af os og mange store stativer! Jeg tænkte i starten at de måtte have en MEGET stor have, når de kunne købe så mange stativer. Ved forespørgsel

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Danmarks / Klassemesterskab BB 10 meter & Aphrodite 101

Danmarks / Klassemesterskab BB 10 meter & Aphrodite 101 Danmarks / Klassemesterskab 2019 For BB 10 meter & Aphrodite 101 Helsingør Sejlkub 16.-18. august. 2019 (BB 10 meter) 17.-18. august 2019 (Aphrodite 101) INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet.

Vild med Vand. 0. Bådelauget har valgt, at Michael indgår i arbejdet i stedet for Andreas. Udvalget bød Michael velkommen i arbejdet. 1 Notat fra 2. møde i " - udvalget" onsdag d. 2. marts 2016 kl. 19.00 Deltagere: Johnny, Frederiksværk Motorsbådsklub, Bjarne, Frederiksværk Ro- og Kajakklub, Andreas, Michael, Frederiksværk Bådelaug,

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Frederikssund Lystbådehavn. Tilfredshedsundersøgelse 2014

Frederikssund Lystbådehavn. Tilfredshedsundersøgelse 2014 Frederikssund Lystbådehavn Tilfredshedsundersøgelse 2014 Bestyrelsens tolkning af undersøgelsen Fremgang Fortsat tilfredshed med havnes drift og vedligehold Forsat tilfredshed med den service der ydes

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Indbydelse til Tursejlere

Indbydelse til Tursejlere Indbydelse til Tursejlere 31. maj - 2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2019. "Gækken" under

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Det ny havnekontor www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den tredie informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Planerne for den ungdomsafdelingen i den nye havn er nu

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 15 2016 BIBLIOTEK Da vi Lone og Helle har fået oprettet et bibliotek og indkøbt bøger i to år, synes vi tiden er kommet til at overdrage biblioteks ansvaret til nogle andre kollegaer, som

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

"Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse" :)

Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse :) "Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse" :) Vi er i gang med at få ryddet op og arrangeret de sørgelige rester vi tog med hjem fra Ledreborg. Vi skulle gerne få rettet det hele lidt op inden vi

Læs mere

Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub

Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub Information til sejlere og forældre Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub. Skanderborg Junior Sejlklub (SJS) er en klub for unge sejlere. Vi har plads til sejlere

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 1 FEBRUAR 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. marts Forårsbanko fra kl. 18.30-22.00 Onsdag den 18. april Tøj- og fra kl. 19.00-22.00 Aloe Vera-party Onsdag den 9. maj Sangaften

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere