Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer"

Transkript

1 Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

2 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede kameraer til diskret overvågning Dinion IP fleksible, højtydende løsninger til de mest krævende steder AutoDome modulløsning robuste bevægelige kameraer med høj hastighed til overvågning under alle forhold Megapixel videokameraer med ultrahøj opløsning der afslører selv de mindste detaljer

3 3 Bosch har skabt en afgørende portefølje af professionelle IP baserede kameraer til videoovervågning, som tilbyder alt fra den bedste billedkvalitet til et elegant udseende. FlexiDome IP-kamera-serien udvider udvalget af netværkskameraer, så det dækker det bredest mulige spektrum af overvågningsløsninger. Vores andre serier omfatter Dinion IP-, AutoDome modul- og megapixel- IP-kameraer. Så uanset dine behov kan vi tilbyde en IP-kameraløsning med den rigtige kombination af førende ydeevne, værdi, fleksibilitet og brugervenlighed.

4 4 Det logiske skridt mod IP Sammensmeltningen af sikkerheds- og datanetværk er en naturlig udvikling af disse komplementære teknologier. Via LAN-netværk eller internettet giver IP-netværksløsninger fra Bosch dig større brugervenlighed og bedre styring. Billeder fra flere steder kan lagres og håndteres centralt, hvilket giver mulighed for autoriseret adgang til indholdet, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig.

5 5 Den øgede processorkapacitet og intelligens, som er indbygget i vores videoprodukter, gør dem ideelle til både rene IP-systemer og hybride analog- og digitalsystemer. Med IPkameraer fra Bosch kan du nu kombinere videoovervågning i høj kvalitet med de mange effektive og praktiske fordele ved IP-netværk, herunder: u Fremtidige udvidelser u Forbedrede adgangsmuligheder, og fjernadgang u Central lagring og styring u Automatiseret alarm- og hændelsesstyring på tværs af systemet Beskyt din investering Ved skift fra analog til digital kan man med fordel lave et hybridsystem der hjælper med at beskytte din eksisterende investering, mens du forbereder dig på at træde ind i næste generation af overvågning med Bosch IP-kameraer.

6 6 FlexiDome IP Perfekt designede kameraer til diskret overvågning FlexiDome IP-systemer gør installation nemmere end nogensinde før og sætter deres eget præg på dine overvågningsløsninger. Et smart udseende og fremragende ydeevne totalløsninger, som kombinerer elegance med enestående billedkvalitet.

7 7 Funktioner u Prisvindende Dinion og DinionXF teknologi u Stødsikkert, vandalsikret kabinet u Uovertruffen digital billedkvalitet med IP-tilslutning DVD kvalitet med 30 BPS ved 4CIF MPEG-4 og JPEG komprimeringsmetoder samtidigt u iscsi-optagelse u Intelligent analyse af videoindhold med IVMD u PoE, inklusive AC/DC ekstern strømforsyning u Nem at installere og aktivere Bag det stilfulde, vandalsikrede domekamera befinder der sig et højtydende farve-ccdnetværkskamera. Med vores Dinioneller Dinion XF -teknologi tilbyder FlexiDome-IP-systemer en række funktioner der sikrer, at du altid får klare og tydelige billeder, selv på steder med kraftigt modlys. NightSense kompenserer for aftagende lys ved at skifte automatisk til sort/hvid for at øge følsomheden, og FlexiDome DN IP dag/natmodellen omfatter et IR-filer, som skifter mekanisk for at give forbedret ydeevne om natten. MPEG-4-komprimering, regulering af båndbredde, multicasting og IVMD bidrager til at håndtere lagring og båndbreddeforbrug med fremragende effektivitet. Du kan optage billeder centralt vha. netværksvideooptagere eller direkte med netværkstilsluttede iscsi-enheder.

8 8 Dinion IP Fleksible, højtydende løsninger til de mest krævende steder optimeres så de passer til de mest krævende opgaver. Kameraerne understøtter både analoge og Ethernet-forbindelser, hvilket gør dem kompatible med eksisterende videoovervågningsinstallationer og giver dig masser af udvidelsesmuligheder. Det gør det nemt at skifte til den nyeste digitale teknologi, samtidig med at du kan beholde din oprindelige investering.

9 9 Funktioner u Hybrid IP-kamera samtidig analog og Ethernetdrift med indbygget IP- og BNC-stik, som forbinder eksisterende og ny teknologi u Uovertruffen digital billedkvalitet med IP-tilslutning DVD kvalitet med 30 BPS ved 4CIF MPEG-4 og JPEG komprimeringsmetoder samtidigt u 15-bit digital signalbehandling og XF-dynamic giver fremragende billedkvalitet og enestående dynamisk område u Den højeste følsomhed til ringe lysforhold Dag/nat IR*-følsomt med mekanisk filter eller udvidet NightSense-følsomhed u PoE, IEEE 802.3af-kompatibel u Komplette systemløsninger kompatible med DiBos, VIDOS og andre videohåndteringssystemer, som gør det muligt at oprette integrerede, skalerbare systemer u Lagereffektiv dobbeltstreaming-teknologi, med video-multicasting og internetstreaming u Netværkskonfiguration med OSD, der gør opsætning så nemt som muligt kun *DinionXF dag/nat IP Modellerne i vores Dinion-serie omfatter Dinion-og Dinion DN -IPkameraerne. Til de mest krævende løsninger bruger Dinion XF -IP-kameraet 15-bit digital signalbehandling til at forbedre lysfølsomheden og XF-dynamic til at udvide visningsområdet med skarpere og mere detaljerede billeder og enestående præcision i farvegengivelsen. Ved ringe belysning skifter disse kameraer automatisk fra farve til sort/ hvid for at forbedre deres infrarøde følsomhed, og samtidig bevare den uovertrufne billedkvalitet. Problemer som følge af stærkt modlys hører fortiden til, takket være indstillelig modlyskompensering. Både niveauet for kompensering og området kan indstilles for at sikre, at du får det bedste resultat, til enhver opgave.

10 10 AutoDome modulløsning Robuste bevægelige kameraer med høj hastighed til overvågning under alle forhold modulbaserede bevægelige kameraer med høj hastighed. Et system af intelligente, udskiftelige moduler inklusive kamera, CPU, kabinet og strømforsyning giver dig mulighed for at tilpasse eller ændre funktionalitet hurtigt og billigt.

11 11 Funktioner u Fremtidssikret modulært PTZ-system u En bred vifte af kamera-/objektivudstyr u Hybrid IP-kamera analog og Ethernet-drift, som forbinder eksisterende og ny teknologi u Uovertruffen digital billedkvalitet med IP-tilslutning DVD kvalitet med 30 BPS ved 4CIF MPEG-4 og JPEG komprimeringsmetoder samtidigt u Avanceret intelligens, herunder videoindholdsanalyse, maskering og Autotrack II u IP66- / NEMA 4X u Stødsikker, vandalsikret kuppel Med vores revolutionerende AutoDome-koncept kan du opgradere dit videoovervågningssystem lige så let, som du skifter en pære! Når dine overvågningsbehov ændrer sig, kan du udvide systemet ved at udskifte et eller flere moduler. Hovedenheden forbliver den samme: Du behøver ikke købe et nyt system eller installere nye kameraer. Det er den perfekte metode til fremtidssikring af din investering. AutoDome-kameraer er små og meget robuste og kan derfor fungere inden for et udvidet temperaturområde og klarer voldsomme vejrforhold og udsatte placeringer uden problemer. Med den robuste, stødsikre kuppel er de designet til at kunne klare hårdhændet behandling. Alle indendørs/udendørs hængende huse er IP66/NEMA-4X-klassificerede og uigennemtrængelige over for støv og vand. EnviroDome har også uovertruffen rustbeskyttelse.

12 12 Megapixel IP Videokameraer med ultrahøj opløsning der optager selv de mindste detaljer Skarpe og tydelige videooptagelser, som forbliver detaljerede, selv når der zoomes ind. Det er hvad Bosch Megapixel IP-kameraer leverer med digitale billeder med ultrahøj opløsning på op til 3 millioner pixel. Funktioner u Ultrahøj opløsning u Flere streams u virtuel bevægelse inden for det udvidede billedfelt og 4 brugerdefinerede områder i standard JPEG-format u Integreret i DiBos-systemet fra Bosch u Valgfri opløsning og billedhastighed u PoE, IEEE 802.3af-kompatibel Med en bestemt opløsning kan et enkelt multi-megapixel-kamera dække et langt større område end et typisk analogt kamera, så du kan dække samme område med færre kameraer. Megapixel-kameraer supplerer vores DiBos digitale videooptagere perfekt, og du får fleksibiliteten til at blande analoge og digitale kameraer. Du kan også kombinere lokale kameraer med IP-forbundne kameraer hvor som helst i verden for den mest omfattende systemdækning.

13 13 Et komplet sortiment til styring af IP-netværksvideo. For at give dig større beskyttelse og indbygget styring omfatter vores samlede videosikkerhedsløsning et udvalg af netværksvideooptagere og håndteringsværktøjer. Med skalerbarhed og fleksibilitet kan du kombinere dine eksisterende komponenter med Bosch s banebrydende IP-løsninger i et system, der er let at styre. AutoDomes FlexiDome IP-kameraer Megapixel-kameraer Dinion-kameraer Optagelse Bosch VMS-klienter DiBos Bosch VMS (Bosch Video Management System) muliggør problemfri styring af digital video, lyd og data i et hvilket som helst IP-netværk. Bosch VMS bruger IT-servere, lagringsmedier og komponenter til arbejdsstationer, som er standard i branchen, så du kan benytte dine eksisterende leverandører og serviceaftaler. Den er både sikker og nem at håndtere i forbindelse med en firewall, og understøtter den nyeste.netfjernadgangsteknologi, mens en åben protokol sikrer nem brugeradministration. DiBos er et effektivt videoovervågnings- og optagelsessystem, som tilbyder netværkstilsluttet optagelse med flere kameraer, hurtig hentning af optagede videobilleder og mulighed for integrering med andre sikkerhedssystemer. Med DIBOS kan du få vist live og optagede billeder fra både analoge og IP-kameraer, hvilket giver dig et alsidigt og billigt hybridsystem. MPEG-4 digital komprimeringsteknologi maksimerer billedkvaliteten, indholdsanalyse og datalagringseffektivitet. Vores VIDOS Pro Suite er en omfattende og fleksibel løsning til håndtering eller forbedring af klient-/ serverbaserede videoovervågningssystemer med IP-teknologi. Det omfatter et udvalg af softwaremoduler, som giver dig alle de værktøjer og komponenter du har brug for til at håndtere din IPnetværksvideoløsning. Et brugervenligt interface med understøttelse af træk-og-slip oversigt gør betjening enkel.

14 14 Fortiden, nutiden og fremtiden Boschs's stærke baggrund inden for billed- og IP-teknologier sikrer, at vores løsninger lever op til dine aktuelle behov, og kan tilpasses til fremtidige slutbrugerkrav. Hver af vores FlexiDome-, Dinion-, AutoDome- og Megapixel-kameraserier omfatter alle de funktioner og fuktionaliteter, du har brug for for at få det fulde udbytte af fordelene ved IP- og digitale netværk.

15 15 Tag dine overvågningssystemer med ind i fremtiden med Bosch, og få en forsmag på nogle af fordelene ved vores IP-netværksløsninger. Billeder i høj kvalitet Billedkvalitet er en afgørende faktor for alt overvågningsudstyr. Vores kompromisløse holdning til billedkvalitet optik, hardware og software sikrer, at vores systemer altid leverer de skarpeste og mest detaljerede billeder, selv under de mest ugunstige lys- eller vejrforhold. Som ved alle Bosch-kameraer har vores IP-systemer klassens bedste kameraydeevne. Optisk optimerede kupler og objektiver, den kendte Dinion-kamerateknologi, 15-bit og XF-dynamic behandling: Det er blot nogle af de måder, hvorpå vores kameraer sikrer den bedste videokvalitet. Optagelse direkte-til-iscsi Boschs Dinion IP, FlexiDome IP og AutoDome modulløsninger kan alle streame IP-video til et netværksforbundet iscsi disk-array, og tager markedet med til 2. generation af video over IP. iscsi-diskarrays eliminerer NVR-servere og deres Windows operativsystemer, anti-virus-software og daglige opdateringrer, og markerer udfasningen af NVR. Intelligent analyse Vores intelligente videobevægelsesdetektering (IVMD) udfører avanceret analyse af videoindhold (VCA) for at sikre, at kun vigtige hændelser udløser optagelse, og reducerer på den måde kravene til båndbredde og lagringskapacitet. IMVD er utrolig alsidig og dækker mange aspekter af bevægelse, fra detektering af efterladt bagage til adfærdsaktiviteter som f.eks. ophold, hvor ophold er forbudt. IVMD kan også registrere bevægelse iflere uafhængige detekteringsfelter og har billedstabilisering til midlertidige eller mobile løsninger.

16 Traditionen tro kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch Security Systems tilbyder et stort udvalg af brand- og indbrudsalarmer, videoovervågningsog kommunikationssystemer samt komponenter til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til et hvilket som helst formål. Vi er den bedste globale leverandør af innovativ teknologi, der er bakket op af det højeste service- og supportniveau. Vælg Bosch, hvis du har brug for løsninger, du kan stole på. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 2007 Trykt i Holland Ret til ændringer forbeholdes VS-EH-da-01_F01U518778_01

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden

Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden Autodome modulbaseret kameraløsning Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden Autodome modulbaseret kameraløsning Videoovervågningsverdenen bliver aldrig den samme igen Forestil

Læs mere

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne Ingen opave er for krævende Tror du, at din opgave er for krævende for et dome-kamera? Så kan du

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring

Læs mere

Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien Viser alle detaljer med 2X kamerateknologi

Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien Viser alle detaljer med 2X kamerateknologi Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien Viser alle detaljer med 2X kamerateknologi En komplet serie af overvågningskameraer med faste kabinetter og faste domes 2 Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

AutoDome Moduler og tilbehør

AutoDome Moduler og tilbehør ITV AutoDome Moduler og tilbehør AutoDome Moduler og tilbehør Udskiftelige CPU'er, kameraer, kabinetter og kommunikationsmoduler Analoge og hybride (analog/ip) kommunikationsmoduler 24 VAC, 120 VAC og

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

TVIP82900 Dette indendørs fiskeøje kamera har fuld HD opløsning på 1920 x 1080p pixels v/35 billeder pr. sekund. Kameraet har en synsvinkel på 186 grader og integreret bevægelses sensor, med mulighed for

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo 2 3 Udviklingen indenfor videoteknologi er blevet drevet af tre hovedkrav. Det første

Læs mere

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

QosmioEngine Avanceret videobehandling

QosmioEngine Avanceret videobehandling QosmioEngine Avanceret videobehandling Qosmio forener videofunktionerne af høj kvalitet fra QosmioEngine og QosmioPlayer, Harman Kardon højttalere og SRS TruSurround XT surroundsound, digitale afspilningsog

Læs mere

NWD 495 FlexiDomeDN IP-kameraer

NWD 495 FlexiDomeDN IP-kameraer Video NWD 495 FlexiDomeDN IP-kameraer NWD 495 FlexiDomeDN IP-kameraer www.boschsecrity.dk Slagfast, vandalsikkert kabinet Avanceret dag/nat-kamera med mekanisk IR-filter 15-bit DSP-teknologi med XF-dynamic

Læs mere

Over 40 års innovation

Over 40 års innovation Professional Dictation Systems Over 40 års innovation Printed in Germany OIME Id. No. E0461832 Hab 08/2009 DK Wendenstr. 14 18, D-20097 Hamburg, Germany P.O. Box 10 49 08, D-20034 Hamburg, Germany Tel.

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

G3A-seriens AutoDomeindendørssystemer

G3A-seriens AutoDomeindendørssystemer ITV G3A-seriens AutoDome-indendørssystemer G3A-seriens AutoDomeindendørssystemer Dag/nat, farve og sort/hvid versioner 26x (dag/nat) eller 18x optisk zoomrækkevidde +12x digital zoom Identitetsmaskering

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

MAGAZINE. Årgang 2 - Version 3. Skarp på alle måder

MAGAZINE. Årgang 2 - Version 3. Skarp på alle måder MAGAZINE Årgang 2 - Version 3 Skarp på alle måder XYCLOP RECORDERS 4 kanals PoE NVR med 1TB lagring XC-4CH-NVR-1TB Inklusiv GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanals PoE NVR med 2TB lagring XC-8CH-NVR-2TB

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Universelle LCD farvefladskærme

Universelle LCD farvefladskærme ITV Universelle LCD farvefladskærme Universelle LCD farvefladskærme Understøtter opløsning på 1280 x 1024 1,3 megapixel (UML 190 90 og UML 170 90) eller opløsning på 1024 x 764 (UML 150 90) Maksimal lysstyrke

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Vi har lavet ovennævnte tilbud ud fra de modtagne oplysninger og mener at dette løser de krav, behov og forventninger De måtte have.

Vi har lavet ovennævnte tilbud ud fra de modtagne oplysninger og mener at dette løser de krav, behov og forventninger De måtte have. Haderslev Kommune - EB Kultur og fritid Hansborggade 7 6100 Haderslev Att: Hr. Hans Aastradsen Tilbud ADK- Adgangskontrol + ITV Videoovervågning Låsesystem i udbud I henhold til det fremsendte udbudsbrev

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder De nye Cyber-shot topmodeller med 16,2

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wifi Fodgænger I dag bruger vi flere enheder og forbindelser end nogensinde før. At vælge, hvor og hvordan

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

AutoDome 500i-serien Intelligent PTZkamerasystem

AutoDome 500i-serien Intelligent PTZkamerasystem ITV AutoDome 500i-serien Intelligent PTZ-kamerasystem AutoDome 500i-serien Intelligent PTZkamerasystem Fuldt udskiftelige CPU'er, kameraer, kabinetter, kommunikation og monteringer Valg mellem 540 TVL

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser.

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser. Pressemeddelelse Embargo: 8. februar 2010, 15:00 CET 18 megapixels, 1080p HD-film, ISO 6400: Canons EOS 550D flytter grænser for digitale spejlreflekskameraer inden for konsumentmarkedet London, 8. februar

Læs mere

Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler

Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler DK Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler KTS 800 Truck: Den professionelle løsning til erhvervskøretøjer Med KTS 800 Truck og softwarepakken ESI[tronic] for Trucks får erhvervsværkstedet

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

SECURINESS LINE Video Surveilliance System

SECURINESS LINE Video Surveilliance System SECURINESS LINE Video Surveilliance System Kontakt os venligst for mere information Windows baseret hybrid teknologi LINE videoovervågning system giver dig det bedste fra begge verdener med Hybrid IP-teknologi.

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning Videomatic VEO Din personligt tilpassede synsløsning Indhold Firmaet Produkter Introduktion VEOlution Videomatic VEO Nøglefordele 10 moduler 24 læsesystemer VEO udvalg af skærme VEO udvalg af kameraer

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW!

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! / Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler... Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede

Læs mere

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer

AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed. Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer AlphaVision XL Alarmsystem med høj sikkerhed Avanceret sikkerhed og adgangskontrol til større installationer Enestående i sikkerhed En tryg og sikker bygning er det bedste miljø for, at dine medarbejdere

Læs mere

Innovation og kvalitet

Innovation og kvalitet TAGARNO MAGNUS HD Innovation og kvalitet MAGNUS HD kombinerer HD-teknologiens knivskarpe billede og mikroskopets forstørrelsesmuligheder med muligheden for korrekt arbejdsstilling i et sikkert, ergonomisk

Læs mere

TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com

TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com 8 TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com TAGARNO 2 Hurtig billedtagning Split screen funktion Forstørrelse op til 320x Nem højdejustering SD-kort ESD Security

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Professional Series Indbrudsdetektorer

Professional Series Indbrudsdetektorer 1 Professional Series Indbrudsdetektorer Ved hvornår alarmen skal lyde, og hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering 2 Den revolutionerende Sensor Data Fu Mens andre

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring.

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring. varmestyring Smartere opvarmning ganske enkelt Det har aldrig været lettere at give boligejere oplevelsen af den ultimative integrerede opvarmning. Med Danfoss Link er hvert enkelt element, fra gulvvarmestyring

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det

Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det Aptus Adgangskontrol Vi er glade for at kunne tilbyde ejendomsejere et komplet adgangssystem, som holder styr på nøgler og låse - samtidig med at det skaber trygge og hyggelige boligmiljøer. INDHOLD Produktserierne

Læs mere

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 STR-DA5600ES Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Sony lancerer tre nye eksklusive receivere, optimeret

Læs mere

INDHOLD 2-RØRS AUTOMATISK SKIFTESYSTEM TIL GULVVARME/KØLING GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT

INDHOLD 2-RØRS AUTOMATISK SKIFTESYSTEM TIL GULVVARME/KØLING GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT INDHOLD 4 5 6 7 8 9 10 GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG TRÅDLØST RELÆ KOMBINERET GULVVARME- OG RADIATOR- SYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT MAKSIMUMKONFIGURATION

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR

Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR Projektorløsninger FORVENT MERE AF DIN PROJEKTOR FÅ MERE UD AF DIN PROJEKTOR Lad din projektor udnytte sit fulde potentiale Få fordel af Epsons specialicerede softwareløsninger til at gøre din projektor

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

Vurdering af digitalt læringsmiddel:

Vurdering af digitalt læringsmiddel: Vurdering af digitalt læringsmiddel: Indholdsfortegnelse: 1) Beskrivelse af Photo Story 3.. 2 a. Trin 1.. 3 b. Trin 2.. 5 c. Trin 3.. 5 d. Trin 4.. 6 e. Trin 5.. 6 2) Konklusion. 7 Claus B. Jensen Side

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning

AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning ITV AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning Billigt bevægeligt domekamera med høj hastighed Fuldt udskiftelige CPU'er, kameraer, kabinetter, kommunikation

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM FODERVOGN HERD NAVIGATOR AKTIVITETSMÅLER SYSTEM KARRUSEL MALKESTALD VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM MALKESTALD RØRMALKNING Hver dag skal du træffe hundredvis af beslutninger på gården. Og uanset hvor små

Læs mere

December tilbud 2013

December tilbud 2013 December tilbud 2013 SPAR kr. 3.499,- + Kr. 5.999,- Køb et Fujifilm X-M1 kamera med kit objektiv 16-50mm og få et gratis FUJINON XC50-230mm F4.5-6.7 OIS med og spar kr. 3.499,- http://www.fotoringen.dk/ix-m1%20kamera.aspx/182/fujifilm_x-m1/fujifilm_x-m1_kamera_med_kit_objektiv_18-55mm

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

Auto-iris-objektiver med motoriseret zoom

Auto-iris-objektiver med motoriseret zoom Video Ato-iris-objektiver med motoriseret zoom Ato-iris-objektiver med motoriseret zoom www.boschsecrity.dk Optik af høj kvalitet Pålidelig og robst konstrktion 1/3" med DC-Iris-styring 1/2" med Video-Iris-styring

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

Det nemmeste at bruge

Det nemmeste at bruge TruPortal Det nemmeste at bruge TruPortal er en ny og innovativ løsning vil adgangskontrol, når det gælder mindre opgaver. TruPortal har indbygget webserver, så der ikke er behov for at lave en klient/

Læs mere

Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale

Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale 8,1 megapixels 3,5x zoom Modvirkelse af rystelser 2,5 LCD-skærm Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale COOLPIX P3 og P4 giver øgede muligheder for fotografering i et attraktivt kompakt

Læs mere