Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo"

Transkript

1 Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

2 2 3 Udviklingen indenfor videoteknologi er blevet drevet af tre hovedkrav. Det første er behovet for at reducere omkostningerne til optagelse og lagring af video i lange perioder. Det andet er ønsket om at reducere den plads, der skal bruges af disse systemer. Og det tredje er behovet for bedre tilgængelighed. IP Netværksvideo næste generation af videoovervågning Store skridt inden for teknologi foretages med ét lille skridt ad gangen. Bosch IP Netværksvideo bringer dig ind i fremtiden trin for trin. VCR er var den første - og i mange år eneste løsning til videoovervågning. Udover at være økonomisk tilgængelige og pålidelige er VCR er også arbejdskraftsintensive. De kræver en person til at skifte bånd, rense optagehoveder og udføre regelmæssig vedligeholdelse. De tusinder af videobånd, der blev lavet, gav ikke kun lagringsproblemer men udgjorde også en sikkerhedsrisiko. Enhver kunne se på dem eller ændre dem, og der fandtes ikke nogen backup. Network Video Recorders (NVR er) er med brugen af IP Netværksvideo tredje generation - næste skridt i denne udvikling er mere omkostnings- og pladseffektive løsninger til visning og lagring af video. IP-baserede digitale komprimeringsenheder sender kodet video ud på netværket, som kan lagres hvor som helst. Dermed er døren åbnet for processen med at konvertere analog video til digital, lagre den på ét sted og vise den fra et hvilket som helst sted i verden. Digital Video Recorders (DVR er) revolutionerede industrien ved at eliminere de pladskrævende videobånd og gøre videooptagelserne let tilgængelige. Ikke længere bekostelig vedligeholdelse eller trættende båndskift. Søgning kom til at foregå hurtigt og pålideligt. Imens VCR er stadig kræver, at en person sætter videoen ind i driftstationen, så udvikles DVR teknologien til stadighed, både hvad angår videoformater og lagringsenheder. Som med alle teknologifremskridt, så er nogle brugere klar til at foretage skridtet til IP med det samme, mens andre foretrækker, at overgangen tager lidt længere tid. Da Bosch IP Netværksvideo produkter er kompatible med eksisterende analoge komponenter, kan overgangen ske gradvist, så du kan drage fordel af de gode funktioner i IP-video, mens du fortsætter med at gøre god brug af din analoge investering. Du har også mulighed for at installere et komplet IP-system på én gang og få øjeblikkelig adgang til den nyeste video-teknologi.

3 4 IP Netværksvideo-systemer tilbyder en række fordele frem for traditionelle analoge systemer. Bekvemmelighed såvel som dets omkostningseffektivitet og generelle ydeevne spiller en rolle i beslutningen om at foretage skiftet til IP. Fordelene ved IP Netværksvideo Med IP kan en enkelt operatør overvåge både fjerne og trådløse kameraer, hvor som helst i netværket. Tilgængelighed Pålidelighed Efterhånden som markedet stræber efter at reducere IP udnytter fordelene ved internetteknologien antallet af operatører til sikkerhedssystemer, til at skabe et mere pålideligt sikkerhedssystem. muliggør IP-netværker yderligere centralisering. Systemet kan automatisk omdirigere videotrafik til En enkelt operatør kan overvåge fjerne og trådløse et backup-lagersystem i tilfælde af strømsvigt eller kameraer fra alle steder i netværket, og videoen netværksnedbrud. kan også lagres et fjernt sted. Og mens mange konkurrenter tilbyder trådløse funktioner fra sted Skalerbarhed til sted, muliggør Bosch trådløs adgang overalt IP-netværk yder større fleksibilitet til udvidelse i netværket. af et videoovervågningssystem. Det er ikke alene let at tilføje kameraer, men også at tilføje lagerplads Forenklet installation med lavere omkostning og distribuere den på tværs af netværket. I stedet for at kræve omfattende koaksial kabling, Desuden har IP-netværk den unikke egenskab, som analoge systemer gør, tilsluttes IP Netværks- at de understøtter duplikering. På samme måde video-systemer gennem CAT 5- eller trådløse som en -server kan sende de samme data kommunikationssystemer, der allerede findes til flere mennesker samtidig, har man i netværket i mange bygninger. mulighed for at duplikere videoen og bruge de samme data flere gange. Reducerede lagringsomkostninger Når videoovervågning bevæger sig ind i netværks- Videokvalitet verdenen, giver den dig mulighed for at drage Moderne IP-systemer bruger MPEG-4, der bruger fordel af IT-teknologier såsom netværkstilknyttet netværket meget mere effektivt end M-JPEG. lager og lagerområder på netværket, der kan gemme På tidspunkter, hvor en lavere kvalitet ville være enorme mængder af data. Systemet bruger tilstrækkelig og man ønsker at styre mængden dedikerede RAID lager servere i stedet for at af anvendt lager, giver IP dig muligheden for forlade sig på et enkelt harddiskdrev. Video på at tilpasse kvaliteten af videooutputtet med disse servere kan derefter deles med hvem som helst overalt på netværket. hensyntagen til dine visningsbehov og din lagerkapacitet. M-JPEG MPEG-4 IP Netværksvideo-systemer, der bruger MPEG-4, leverer video af højere kvalitet end M-JPEG med den samme båndbredde.

4 6 7 Bosch kan hjælpe dig med at gennemføre en jævn, effektiv overgang fra dit nuværende system til IP-funktionalitet. Vi tilbyder nu en komplet serie af IP Netværksvideoprodukter til video- og audio-streaming, optagelse, afspilning og arkivering. Vores IP Netværksvideoprodukter er unikke, fordi vi byder på muligheden for at have lagerkapacitet integreret i komprimeringsenhederne. Denne mulighed bygger bro over kløften mellem DVR er og IP-video og byder desuden på andre specifikke fordele. Bosch s patenterede ANR-teknologi sikrer uafbrudt overvågning og optagelse, selv ved netværksnedbrud. Pålidelig videoovervågning selv ved netværksnedbrud Kun Bosch kan tilbyde dig denne pålidelighed i sin patentanmeldte Automatic Network Replenishment-teknologi (ANR). ANR tillader, at et lokalt lager i komprimeringsenheden kan virke som backup, hvis netværket skulle gå ned. Konventionelle NVR er har huller i optagelserne under netværkssvigt, men Bosch s NVR bruger ANR til automatisk at udfylde disse huller. Stol på Bosch til din IP Netværksvideoløsning Foralarmoptagelsesfunktionen fanger vigtig information, der leder op til en begivenhed uden at spilde værdifuld lagerkapacitet. Audioegenskaber lytte til Funktionerne er tilgængelige med en- eller tovejslyd. Bosch muliggør transmission af video og audio som en enkelt medie-stream, så de er synkrone. Foralarmoptagelse fastholder indledningen til store begivenheder Bosch komprimeringsenhed kan midlertidigt gemme video af nøglesikkerhedssteder. Hvis og når en alarm aktiveres, vil informationen blive overført til det permanente lager både før og lige efter alarmen. Den relevante video gemmes på en sikker server, men der spildes ikke værdifuld plads på timevis af begivenhedsløse optagelser. Videoadministrationssystemer bygger bro mellem digital og analog visning De bedste systemer til videoovervågning gør brugerne i stand til at se video på både digitale og analoge monitorer. Bosch VIDOS Video Management System er et enkelt middel til at styre begge dele, den mest effektive måde at administrere videoinformation i et IP Netværksvideosystem. Bosch IP Netværksvideoprodukter er ideelle til en lang række sikkerhedsanvendelser, især dem med adskillige fjernkameraer spredt ud over et stort område. Styring af befærdede veje, transport, institutioner, offentlige administrationsområder, universiteter og forskerparker og store indkøbscentre er blot nogle af de anvendelsesområder, hvor en gradvis overgang til IP-teknologi er velegnet. På baggrund af dine behov kan Bosch produkter bruges til at opbygge komplette digitale netværk eller skifte fra analog til digital på én gang. Bosch VIDOS Video Management System giver dig mulighed for at skifte kamera på din PC-monitor eller dine analoge monitorer.

5 8 9 Det ideelle IP Netværksvideosystem vil kunne tilbyde højeste kvalitet i video og lyd, som sendes fra kameraer placeret på ethvert tænkeligt sted, der er visbart fra et hvilket som helst sted i verden med ubegrænset langtidslagerplads. Virkeligheden er, at ethvert system er begrænset af to ressourcer: Netværksbåndbredde og harddisklagerplads. Bosch s mål ved udvikling af IP Netværksvideoløsninger er at bruge disse begrænsede ressourcer til maksimal fordel, hvor du får det bedst mulige omkostnings- og pladseffektive videosystem. Nogle af nøglefordelene i Bosch IP Netværksvideoprodukterne er med til at nå dette mål. De mest effektive sikkerhedssystemer er dem, hvori alle aspekter kan kommunikere. Men for at gøre dette skal de tale det samme sprog. IP-teknologi er dette fælles sprog. Med et IP-baseret system kan kunder blande og matche de mest ideelle løsninger af tyveri- og adgangssystemer såvel som videoovervågningssystemer - alle disse overgår nu til IP. I nær fremtid vil sikkerhedsprodukter hovedsageligt kommunikere gennem IP. Men indtil da hjælper Bosch dig med at gennemføre overgangen ved at udnytte denne nye teknologi i stedet for at indbygge den i hvert eneste produkt med det samme. Bosch værktøjer til bedre ressourcestyring Indbygget bevægelsesdetektering Bevægelsesdetektering ved hjælp af en IP-komprimeringsenhed bruges typisk til at aktivere en alarm til operatøren, øge billedfrekvensen af optagelsen IP-påvirkning af sikkerhedsteknologien Relæer Centrale overvågningssteder har ganske enkelt ikke råd til at have dedikerede kabler kørende til og fra hvert sted og hver enhed, der skal for at fange begivenheden mere detaljeret og kontrolleres. IP-teknologi lader operatøren tænde sørge for, at alarmvideoen lagres sikkert enten og slukke for en hvilken som helst enhed og kon- lokalt eller på en fjern NVR. Bosch bevægelsesde- trollere den fra et hvilket som helst sted i verden. tektering er endnu mere sofistikeret, så du kan Video- og audio-komprimering Udviklingen af komprimeringsformater er en uendelig proces - fra MPEG-1 over S-VHS til MPEG-2 til DVD, derefter MPEG-4 til internet-streaming. Bosch video IP-komprimeringsenheder er feltopgraderbare, så hvis der bliver opfundet et bedre komprimeringsformat, har du adgang uden at skulle investere i ny hardware. Vores aktuelle teknologi har mere tiltro til MPEG-2 s og MPEG-4 s mulighed for at opnå større effektivitet, end den specificere den bestemte bevægelsesretning, der skal udløse alarmen, samt hvor meget bevægelse der skal være. Resultatet er, at der sendes og lagres så lidt information som muligt over netværket, hvis der ikke sker noget, men så snart der opstår en begivenhed, fanges den i alle detaljer. Multicasting IP netværksteknologi sætter netværket i stand til at skifte til automatiske duplikering, hvis mange Audio I lighed med internetradio tillader IP transmission af lyd over enorme afstande. Og da IP er digital og ikke analog, forringes lydkvaliteten ikke over lange afstande. Når den først er hentet, kan den spilles igen og igen uden at blive ringere. Det vigtigste er, at der ikke er behov for at trække separate mikrofon- eller højttalerkabler fra kameraet til observatøren. Det hele foregår over ethernettet. Serielle porte Det almindelige serielle kabel bliver upålideligt efter de første 3 til 4 meter. Men ved konvertering af de serielle data til IP kan de samme data flyttes tværs over jorden og i begge retninger. I videoovervågningsløsninger er dette særlig vigtigt for en pålidelig drift af PTZ-kameraer over lange afstande. Trådløs Fordelene ved trådløse teknologier er blevet næret har til MJPEG s. Specifikt gemmer MPEG-4 kun dedikerede nøglebilleder og derefter forskellen mellem efterfølgende billeder. Så hvis visningen af en forhal vedbliver med at være uændret i timer, vil scenen og enhver ændring af den blive fanget, hvilket resulterer i et minimalt lagerforbrug. Og antallet af nøgle billeder er fuldt konfigurerbart i overensstemmelse med specifikke brugerbehov. modtagere ønsker at se det samme. Med den rigtige opsætning kan mange personer se det samme kamera over LAN eller WAN uden at presse den enkelte komprimeringsenhed. Hvilket er en vital komponent i en skalerbar løsning. Båndbreddestyring Selv dedikerede videonetværk kan med mellemrum blive overbelastet. Med Bosch kan brugere vælge Sofistikeret indbygget bevægelsesdetektering giver brugeren mulighed for at indstille parametre for at maksimere både opsynsevne og netværkseffektivitet. Alarmer Alarmudløsere kan genereres af en overraskende række af produkter, herunder kontakter, sensorer og andre systemer. Men nu er de - i stedet for at blive oversat fra spænding over to kabler - blevet stumper af information, der kan modtages og håndteres hvor som helst på netværket, selv af mange modtagere. af ønsket om øget mobilitet og enkel installation. IP sætter produkter i stand til øjeblikkeligt at udnytte denne tendens, uden at de behøver at blive ændret i deres teknologi. Hvor bevæger denne teknologi sig hen? Forestil dig at gå rundt med en enkelt trådløs bærbar computer og kunne se hvert kamera i hele netværket. Eller hurtigt at kunne installere kameraer i tunneller og på broer uden at skulle bruge kabler, men kun strøm. Dobbelt streaming at tilpasse systemet til de midlertidige trafikbølger. Teknologien bevæger sig hurtigt. Fremtiden Bosch komprimeringsenheder tilbyder dobbelt Billedfrekvensen kan reduceres midlertidigt, mens er ikke langt væk. streaming-funktion. Afhængigt af den valgte billedskarpheden opretholdes, eller omvendt, model kan brugere justere billedfrekvensen, samme antal enkeltbilleder kan optages, men med komprimerings standarden og/eller opløsningen en lavere opløsning. Hver komprimeringsenhed kan for at styre kvaliteten af videoen til forskellige også programmeres, så den båndbredde, den bruger, formål samtidig - fra lokal visning til satellitvisning, kan stige og falde efter behov for at bevare både internet-visning eller arkivering. Resultatet er billedfrekvensen og opløsningen. Brugeren kan muligheden for at kontrollere billedfrekvenser også fastlægge et maksimumniveau for at sikre, og opløsning for hver video-stream. at selv om hver komprimeringsenhed på netværket blev aktiv, ville systemet stadig ikke overstige den totale båndbreddefordeling. Bosch giver fleksibiliteten til at vælge, hvilken funktion der er bedst til en bestemt løsning. IP Netværksvideo udnytter den trådløse teknologi fuldt ud for at opnå øget mobilitet og enkel installation.

6 10 11 IP-teknologien er her, og dens betydning vil kun fortsætte med at stige. Ved at drage fordel af IP Netværksvideo ved installation af et nyt system eller opgradering af et eksisterende øges tilgængeligheden og effektiviteten i dit Videoovervågningssystem ultimativt. Bosch IP Netværksvideoprodukter kan bringe dit videoovervågningssystem ind i næste generation ved at integrere problemfrit med eksisterende analoge produkter og netværker. Typisk Bosch IP Netværksvideokonfiguration AutoDome PTZ-kameraer Tag det første skridt med Bosch Dinion faste kameraer Enkelte kanalindkodere Multikanalindkoder Ethernet-netværk Server-drevet VIDOS-NVR-software til Network Video Recorder (NVR) Analoge monitorer RAID 5 diskområde Dekodere Overvågningsarbejdsstation, der kører VIDOS videoadministrationssoftware

7 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til Alle rettigheder forbeholdes. Trykt i Holland. VS-EH-da-01_ _04

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring

Læs mere

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

Løsninger til videoovervågning

Løsninger til videoovervågning Løsninger til videoovervågning Brugervenlige videoplatforme og netværksvideooptagere til ethvert formål Milestone XProtect Professional VMS-produkter Milestone XProtect Advanced VMS-produkter Milestone

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Med en effektiv ny softwarepakke! DCN NG DCN NG kongressystemer: Et samlet system til konferencer af alle størrelser og typer DCN-systemet kan tilpasses, så

Læs mere

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver

Læs mere

Bewator 2010. version 4.1. Systembeskrivelse

Bewator 2010. version 4.1. Systembeskrivelse Bewator 2010 version 4.1 Systembeskrivelse Copyright 2005 Bewator AB, Solna. Kopiering af Bewator 2010 Systembeskrivelse kan ske kun efter skriftlig aftale med Bewator. Bewator forbeholder sig retat ændra

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Black Magic. Reference historier... side 3 Læs om Black Box hos Amagerværket og TV 2. EXTENDERS... side 7 Send signaler ud på lange afstande

Black Magic. Reference historier... side 3 Læs om Black Box hos Amagerværket og TV 2. EXTENDERS... side 7 Send signaler ud på lange afstande Black Magic Reference historier... side 3 Læs om Black Box hos Amagerværket og TV 2 EXTENDERS... side 7 Send signaler ud på lange afstande DKM... side 4 Skalerbar matrix switch icompel... side 9 Digitale

Læs mere

Opsummering... 4. Få mest muligt ud af det, I allerede har... 6. Hvad sker der i fremtiden?... 8. Forbedrede patientforhold... 10

Opsummering... 4. Få mest muligt ud af det, I allerede har... 6. Hvad sker der i fremtiden?... 8. Forbedrede patientforhold... 10 Opnå et smidigt patientflow med trådløs kommunikation Sådan kan bedre kommunikation mellem afdelinger og quicker response ved tidskritiske informationer øge patienttilfredsheden, forbedre plejeniveauet

Læs mere

Titelblad. Denne rapport har til formål at analysere og besvare visse dele af det initierende problem:

Titelblad. Denne rapport har til formål at analysere og besvare visse dele af det initierende problem: Titelblad Titel: IP- telefoni Projektperiode: 06/10 2003 19/12 2003 Projektgruppe: 318D Storgruppe: 0335 Afleveringsdato: 15/12 2003 Vejleder: Henning Karlby Opponent gruppe: 307D/E Udarbejdet af: Uffe

Læs mere

imovie 08 Introduktion Lær imovie at kende, og revolutioner den måde, du afspiller, ser, lagrer og deler video på.

imovie 08 Introduktion Lær imovie at kende, og revolutioner den måde, du afspiller, ser, lagrer og deler video på. imovie 08 Introduktion Lær imovie at kende, og revolutioner den måde, du afspiller, ser, lagrer og deler video på. 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 4 Velkommen til imovie 08 5 imovie-grænsefladen 5 En enkelt

Læs mere

Rigtig god fornøjelse!

Rigtig god fornøjelse! Vildtkameraer er blevet et af de bedste og vigtigste værktøjer i dit jagt arsenal. Uanset om det er før eller i løbet af jagtsæsonen, kan vildtkameraer sættes op og indsamle værdifulde data om dine byttedyrs

Læs mere

FlexAir Alpha centraler og Nova software

FlexAir Alpha centraler og Nova software FlexAir Alpha centraler og Nova software 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK Adgangskontrol fra Scantron Industri Enkelt, fleksibelt og sikkert FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron er fleksibelt,

Læs mere

Åbning for adgang til bredbånd via kabel-tv infrastrukturen på engrosmarkedet for bredbåndstilslutninger (marked 5)

Åbning for adgang til bredbånd via kabel-tv infrastrukturen på engrosmarkedet for bredbåndstilslutninger (marked 5) En Rapport for IT & Telestyrelsen Åbning for adgang til bredbånd via kabel-tv infrastrukturen på engrosmarkedet for bredbåndstilslutninger (marked 5) 11/06 2009 Engagement: 222702310 IT & Telestyrelsen

Læs mere

Om UTC Fire & Security

Om UTC Fire & Security Produktkatalog Om UTC Fire & Security Taastrup december 2011 United Technologies Corporation (UTC) er en virksomhed, med mange forskellig artede produkter, der inkluderer Carrier varme og aircondition,

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Danfoss Varmepumper Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet

Danfoss Varmepumper Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Varmepumper Opvarm dit hjem med oplagret solenergi, en mere bæredygtig måde at spare penge på og forbedre din livskvalitet DANFOSS HEAT PUMPS 1 2 God for din pengepung

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

INDUSTRI. Dataopsamling og energiregistrering

INDUSTRI. Dataopsamling og energiregistrering INDUSTRI Magasinet Marts. 2006 Dataopsamling og energiregistrering Er det reelt blevet nemmere at vælge multiinstrumenter? Store fordele ved integreret dataopsamling Skræddersyede løsninger Store fordele

Læs mere

Network Consultancy Infrastruktur og sikkerhed

Network Consultancy Infrastruktur og sikkerhed Network Consultancy Infrastruktur og sikkerhed Network Consultancy har mange års erfaring med rådgivning omkring design og implementering af infrastruktur- og systemintegrationsløsninger. Opbygning og

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

TARGIT ANTserver. Hjertet i enhver TARGIT løsning. TARGIT ANTserveren findes i tre forskellige udgaver: Corporate Communication

TARGIT ANTserver. Hjertet i enhver TARGIT løsning. TARGIT ANTserveren findes i tre forskellige udgaver: Corporate Communication TARGIT ANTserver Hjertet i enhver TARGIT løsning Robert Kjeldman, IT-udviklingschef i DT Group "Nøgletal som omsætning og dækningsbidrag er ikke længere til diskussion, fordi vi nu har en fælles definition

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ FREMTID ARTIKLER CASES NYHEDER INSPIRATION IT S SAFE ÅRGANG TO STORE & PROTECT 2015 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG Med BIC (Business Innovation Centre) har Konica Minolta sat turbo på udviklingen

Læs mere

Ny version! muligheder! Vigtigt! Installer i dag! Indhold: Nyheder i version 12 De vigtigste opdateringer i dit Mamut-system.

Ny version! muligheder! Vigtigt! Installer i dag! Indhold: Nyheder i version 12 De vigtigste opdateringer i dit Mamut-system. Ny version! Vigtig opdatering af Mamut Business Software Indhold: Nyheder i version 12 De vigtigste opdateringer i dit Mamut-system. Side 2-5 Mamut One Næste generations forretningssystem kombinerer software

Læs mere