Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo"

Transkript

1 Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

2 2 3 Udviklingen indenfor videoteknologi er blevet drevet af tre hovedkrav. Det første er behovet for at reducere omkostningerne til optagelse og lagring af video i lange perioder. Det andet er ønsket om at reducere den plads, der skal bruges af disse systemer. Og det tredje er behovet for bedre tilgængelighed. IP Netværksvideo næste generation af videoovervågning Store skridt inden for teknologi foretages med ét lille skridt ad gangen. Bosch IP Netværksvideo bringer dig ind i fremtiden trin for trin. VCR er var den første - og i mange år eneste løsning til videoovervågning. Udover at være økonomisk tilgængelige og pålidelige er VCR er også arbejdskraftsintensive. De kræver en person til at skifte bånd, rense optagehoveder og udføre regelmæssig vedligeholdelse. De tusinder af videobånd, der blev lavet, gav ikke kun lagringsproblemer men udgjorde også en sikkerhedsrisiko. Enhver kunne se på dem eller ændre dem, og der fandtes ikke nogen backup. Network Video Recorders (NVR er) er med brugen af IP Netværksvideo tredje generation - næste skridt i denne udvikling er mere omkostnings- og pladseffektive løsninger til visning og lagring af video. IP-baserede digitale komprimeringsenheder sender kodet video ud på netværket, som kan lagres hvor som helst. Dermed er døren åbnet for processen med at konvertere analog video til digital, lagre den på ét sted og vise den fra et hvilket som helst sted i verden. Digital Video Recorders (DVR er) revolutionerede industrien ved at eliminere de pladskrævende videobånd og gøre videooptagelserne let tilgængelige. Ikke længere bekostelig vedligeholdelse eller trættende båndskift. Søgning kom til at foregå hurtigt og pålideligt. Imens VCR er stadig kræver, at en person sætter videoen ind i driftstationen, så udvikles DVR teknologien til stadighed, både hvad angår videoformater og lagringsenheder. Som med alle teknologifremskridt, så er nogle brugere klar til at foretage skridtet til IP med det samme, mens andre foretrækker, at overgangen tager lidt længere tid. Da Bosch IP Netværksvideo produkter er kompatible med eksisterende analoge komponenter, kan overgangen ske gradvist, så du kan drage fordel af de gode funktioner i IP-video, mens du fortsætter med at gøre god brug af din analoge investering. Du har også mulighed for at installere et komplet IP-system på én gang og få øjeblikkelig adgang til den nyeste video-teknologi.

3 4 IP Netværksvideo-systemer tilbyder en række fordele frem for traditionelle analoge systemer. Bekvemmelighed såvel som dets omkostningseffektivitet og generelle ydeevne spiller en rolle i beslutningen om at foretage skiftet til IP. Fordelene ved IP Netværksvideo Med IP kan en enkelt operatør overvåge både fjerne og trådløse kameraer, hvor som helst i netværket. Tilgængelighed Pålidelighed Efterhånden som markedet stræber efter at reducere IP udnytter fordelene ved internetteknologien antallet af operatører til sikkerhedssystemer, til at skabe et mere pålideligt sikkerhedssystem. muliggør IP-netværker yderligere centralisering. Systemet kan automatisk omdirigere videotrafik til En enkelt operatør kan overvåge fjerne og trådløse et backup-lagersystem i tilfælde af strømsvigt eller kameraer fra alle steder i netværket, og videoen netværksnedbrud. kan også lagres et fjernt sted. Og mens mange konkurrenter tilbyder trådløse funktioner fra sted Skalerbarhed til sted, muliggør Bosch trådløs adgang overalt IP-netværk yder større fleksibilitet til udvidelse i netværket. af et videoovervågningssystem. Det er ikke alene let at tilføje kameraer, men også at tilføje lagerplads Forenklet installation med lavere omkostning og distribuere den på tværs af netværket. I stedet for at kræve omfattende koaksial kabling, Desuden har IP-netværk den unikke egenskab, som analoge systemer gør, tilsluttes IP Netværks- at de understøtter duplikering. På samme måde video-systemer gennem CAT 5- eller trådløse som en -server kan sende de samme data kommunikationssystemer, der allerede findes til flere mennesker samtidig, har man i netværket i mange bygninger. mulighed for at duplikere videoen og bruge de samme data flere gange. Reducerede lagringsomkostninger Når videoovervågning bevæger sig ind i netværks- Videokvalitet verdenen, giver den dig mulighed for at drage Moderne IP-systemer bruger MPEG-4, der bruger fordel af IT-teknologier såsom netværkstilknyttet netværket meget mere effektivt end M-JPEG. lager og lagerområder på netværket, der kan gemme På tidspunkter, hvor en lavere kvalitet ville være enorme mængder af data. Systemet bruger tilstrækkelig og man ønsker at styre mængden dedikerede RAID lager servere i stedet for at af anvendt lager, giver IP dig muligheden for forlade sig på et enkelt harddiskdrev. Video på at tilpasse kvaliteten af videooutputtet med disse servere kan derefter deles med hvem som helst overalt på netværket. hensyntagen til dine visningsbehov og din lagerkapacitet. M-JPEG MPEG-4 IP Netværksvideo-systemer, der bruger MPEG-4, leverer video af højere kvalitet end M-JPEG med den samme båndbredde.

4 6 7 Bosch kan hjælpe dig med at gennemføre en jævn, effektiv overgang fra dit nuværende system til IP-funktionalitet. Vi tilbyder nu en komplet serie af IP Netværksvideoprodukter til video- og audio-streaming, optagelse, afspilning og arkivering. Vores IP Netværksvideoprodukter er unikke, fordi vi byder på muligheden for at have lagerkapacitet integreret i komprimeringsenhederne. Denne mulighed bygger bro over kløften mellem DVR er og IP-video og byder desuden på andre specifikke fordele. Bosch s patenterede ANR-teknologi sikrer uafbrudt overvågning og optagelse, selv ved netværksnedbrud. Pålidelig videoovervågning selv ved netværksnedbrud Kun Bosch kan tilbyde dig denne pålidelighed i sin patentanmeldte Automatic Network Replenishment-teknologi (ANR). ANR tillader, at et lokalt lager i komprimeringsenheden kan virke som backup, hvis netværket skulle gå ned. Konventionelle NVR er har huller i optagelserne under netværkssvigt, men Bosch s NVR bruger ANR til automatisk at udfylde disse huller. Stol på Bosch til din IP Netværksvideoløsning Foralarmoptagelsesfunktionen fanger vigtig information, der leder op til en begivenhed uden at spilde værdifuld lagerkapacitet. Audioegenskaber lytte til Funktionerne er tilgængelige med en- eller tovejslyd. Bosch muliggør transmission af video og audio som en enkelt medie-stream, så de er synkrone. Foralarmoptagelse fastholder indledningen til store begivenheder Bosch komprimeringsenhed kan midlertidigt gemme video af nøglesikkerhedssteder. Hvis og når en alarm aktiveres, vil informationen blive overført til det permanente lager både før og lige efter alarmen. Den relevante video gemmes på en sikker server, men der spildes ikke værdifuld plads på timevis af begivenhedsløse optagelser. Videoadministrationssystemer bygger bro mellem digital og analog visning De bedste systemer til videoovervågning gør brugerne i stand til at se video på både digitale og analoge monitorer. Bosch VIDOS Video Management System er et enkelt middel til at styre begge dele, den mest effektive måde at administrere videoinformation i et IP Netværksvideosystem. Bosch IP Netværksvideoprodukter er ideelle til en lang række sikkerhedsanvendelser, især dem med adskillige fjernkameraer spredt ud over et stort område. Styring af befærdede veje, transport, institutioner, offentlige administrationsområder, universiteter og forskerparker og store indkøbscentre er blot nogle af de anvendelsesområder, hvor en gradvis overgang til IP-teknologi er velegnet. På baggrund af dine behov kan Bosch produkter bruges til at opbygge komplette digitale netværk eller skifte fra analog til digital på én gang. Bosch VIDOS Video Management System giver dig mulighed for at skifte kamera på din PC-monitor eller dine analoge monitorer.

5 8 9 Det ideelle IP Netværksvideosystem vil kunne tilbyde højeste kvalitet i video og lyd, som sendes fra kameraer placeret på ethvert tænkeligt sted, der er visbart fra et hvilket som helst sted i verden med ubegrænset langtidslagerplads. Virkeligheden er, at ethvert system er begrænset af to ressourcer: Netværksbåndbredde og harddisklagerplads. Bosch s mål ved udvikling af IP Netværksvideoløsninger er at bruge disse begrænsede ressourcer til maksimal fordel, hvor du får det bedst mulige omkostnings- og pladseffektive videosystem. Nogle af nøglefordelene i Bosch IP Netværksvideoprodukterne er med til at nå dette mål. De mest effektive sikkerhedssystemer er dem, hvori alle aspekter kan kommunikere. Men for at gøre dette skal de tale det samme sprog. IP-teknologi er dette fælles sprog. Med et IP-baseret system kan kunder blande og matche de mest ideelle løsninger af tyveri- og adgangssystemer såvel som videoovervågningssystemer - alle disse overgår nu til IP. I nær fremtid vil sikkerhedsprodukter hovedsageligt kommunikere gennem IP. Men indtil da hjælper Bosch dig med at gennemføre overgangen ved at udnytte denne nye teknologi i stedet for at indbygge den i hvert eneste produkt med det samme. Bosch værktøjer til bedre ressourcestyring Indbygget bevægelsesdetektering Bevægelsesdetektering ved hjælp af en IP-komprimeringsenhed bruges typisk til at aktivere en alarm til operatøren, øge billedfrekvensen af optagelsen IP-påvirkning af sikkerhedsteknologien Relæer Centrale overvågningssteder har ganske enkelt ikke råd til at have dedikerede kabler kørende til og fra hvert sted og hver enhed, der skal for at fange begivenheden mere detaljeret og kontrolleres. IP-teknologi lader operatøren tænde sørge for, at alarmvideoen lagres sikkert enten og slukke for en hvilken som helst enhed og kon- lokalt eller på en fjern NVR. Bosch bevægelsesde- trollere den fra et hvilket som helst sted i verden. tektering er endnu mere sofistikeret, så du kan Video- og audio-komprimering Udviklingen af komprimeringsformater er en uendelig proces - fra MPEG-1 over S-VHS til MPEG-2 til DVD, derefter MPEG-4 til internet-streaming. Bosch video IP-komprimeringsenheder er feltopgraderbare, så hvis der bliver opfundet et bedre komprimeringsformat, har du adgang uden at skulle investere i ny hardware. Vores aktuelle teknologi har mere tiltro til MPEG-2 s og MPEG-4 s mulighed for at opnå større effektivitet, end den specificere den bestemte bevægelsesretning, der skal udløse alarmen, samt hvor meget bevægelse der skal være. Resultatet er, at der sendes og lagres så lidt information som muligt over netværket, hvis der ikke sker noget, men så snart der opstår en begivenhed, fanges den i alle detaljer. Multicasting IP netværksteknologi sætter netværket i stand til at skifte til automatiske duplikering, hvis mange Audio I lighed med internetradio tillader IP transmission af lyd over enorme afstande. Og da IP er digital og ikke analog, forringes lydkvaliteten ikke over lange afstande. Når den først er hentet, kan den spilles igen og igen uden at blive ringere. Det vigtigste er, at der ikke er behov for at trække separate mikrofon- eller højttalerkabler fra kameraet til observatøren. Det hele foregår over ethernettet. Serielle porte Det almindelige serielle kabel bliver upålideligt efter de første 3 til 4 meter. Men ved konvertering af de serielle data til IP kan de samme data flyttes tværs over jorden og i begge retninger. I videoovervågningsløsninger er dette særlig vigtigt for en pålidelig drift af PTZ-kameraer over lange afstande. Trådløs Fordelene ved trådløse teknologier er blevet næret har til MJPEG s. Specifikt gemmer MPEG-4 kun dedikerede nøglebilleder og derefter forskellen mellem efterfølgende billeder. Så hvis visningen af en forhal vedbliver med at være uændret i timer, vil scenen og enhver ændring af den blive fanget, hvilket resulterer i et minimalt lagerforbrug. Og antallet af nøgle billeder er fuldt konfigurerbart i overensstemmelse med specifikke brugerbehov. modtagere ønsker at se det samme. Med den rigtige opsætning kan mange personer se det samme kamera over LAN eller WAN uden at presse den enkelte komprimeringsenhed. Hvilket er en vital komponent i en skalerbar løsning. Båndbreddestyring Selv dedikerede videonetværk kan med mellemrum blive overbelastet. Med Bosch kan brugere vælge Sofistikeret indbygget bevægelsesdetektering giver brugeren mulighed for at indstille parametre for at maksimere både opsynsevne og netværkseffektivitet. Alarmer Alarmudløsere kan genereres af en overraskende række af produkter, herunder kontakter, sensorer og andre systemer. Men nu er de - i stedet for at blive oversat fra spænding over to kabler - blevet stumper af information, der kan modtages og håndteres hvor som helst på netværket, selv af mange modtagere. af ønsket om øget mobilitet og enkel installation. IP sætter produkter i stand til øjeblikkeligt at udnytte denne tendens, uden at de behøver at blive ændret i deres teknologi. Hvor bevæger denne teknologi sig hen? Forestil dig at gå rundt med en enkelt trådløs bærbar computer og kunne se hvert kamera i hele netværket. Eller hurtigt at kunne installere kameraer i tunneller og på broer uden at skulle bruge kabler, men kun strøm. Dobbelt streaming at tilpasse systemet til de midlertidige trafikbølger. Teknologien bevæger sig hurtigt. Fremtiden Bosch komprimeringsenheder tilbyder dobbelt Billedfrekvensen kan reduceres midlertidigt, mens er ikke langt væk. streaming-funktion. Afhængigt af den valgte billedskarpheden opretholdes, eller omvendt, model kan brugere justere billedfrekvensen, samme antal enkeltbilleder kan optages, men med komprimerings standarden og/eller opløsningen en lavere opløsning. Hver komprimeringsenhed kan for at styre kvaliteten af videoen til forskellige også programmeres, så den båndbredde, den bruger, formål samtidig - fra lokal visning til satellitvisning, kan stige og falde efter behov for at bevare både internet-visning eller arkivering. Resultatet er billedfrekvensen og opløsningen. Brugeren kan muligheden for at kontrollere billedfrekvenser også fastlægge et maksimumniveau for at sikre, og opløsning for hver video-stream. at selv om hver komprimeringsenhed på netværket blev aktiv, ville systemet stadig ikke overstige den totale båndbreddefordeling. Bosch giver fleksibiliteten til at vælge, hvilken funktion der er bedst til en bestemt løsning. IP Netværksvideo udnytter den trådløse teknologi fuldt ud for at opnå øget mobilitet og enkel installation.

6 10 11 IP-teknologien er her, og dens betydning vil kun fortsætte med at stige. Ved at drage fordel af IP Netværksvideo ved installation af et nyt system eller opgradering af et eksisterende øges tilgængeligheden og effektiviteten i dit Videoovervågningssystem ultimativt. Bosch IP Netværksvideoprodukter kan bringe dit videoovervågningssystem ind i næste generation ved at integrere problemfrit med eksisterende analoge produkter og netværker. Typisk Bosch IP Netværksvideokonfiguration AutoDome PTZ-kameraer Tag det første skridt med Bosch Dinion faste kameraer Enkelte kanalindkodere Multikanalindkoder Ethernet-netværk Server-drevet VIDOS-NVR-software til Network Video Recorder (NVR) Analoge monitorer RAID 5 diskområde Dekodere Overvågningsarbejdsstation, der kører VIDOS videoadministrationssoftware

7 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Alle rettigheder forbeholdes. Trykt i Holland. VS-EH-da-01_ _04

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden

Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden TruPortal 1.5 leverer brugervenlighed og flere funktioner, så den imødekommer behovene til løsningen af forskellige opgaver TruPortal 1.5 Effektiv,

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Infrastruktur i hjemmet og begreber

Infrastruktur i hjemmet og begreber Infrastruktur i hjemmet og begreber Indholdsfortegnelse Ordliste... 2 Accesspoint... 2 DHCP... 2 DSL... 2 Ethernet... 2 Firewall... 2 Flatrate... 2 Hub... 3 IP... 3 IP-adresse... 3 IP-filtrering... 3 IP-forwarding...

Læs mere

SECURINESS LINE Video Surveilliance System

SECURINESS LINE Video Surveilliance System SECURINESS LINE Video Surveilliance System Kontakt os venligst for mere information Windows baseret hybrid teknologi LINE videoovervågning system giver dig det bedste fra begge verdener med Hybrid IP-teknologi.

Læs mere

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Funktioner 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.1 Hardware Installation 6 3.2 Tilføj IP kameraet i app 6 3.3 Tilgå IP

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning

Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning Milestone Kundehistorie November 2009 Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning Det hele begyndte i den lokale filial i Hillerød for

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Virksomhedens IT afdeling TNM it TNM it er stiftet af Thomas Nejsum Madsen og Peter Søby i 2003. Vi baserer os på et indgående kendskab til landbruget

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Funktioner 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.2 Tilføj IP116 Smart kameraet i App 6 3.3 Tilgå IP116 Smart kameraet

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Personsikringssystem fra Bosch

Personsikringssystem fra Bosch Personsikringssystem fra Bosch Ñ Håndtering af trusler og detektering af nødsituationer Ñ Personbeskyttelse: ulykker og risiko for aggressiv adfærd Ñ Manuel og automatisk alarm med lokationsoplysninger

Læs mere

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 30 spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 1) Hvad er CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? Dassault Systèmes har investeret betydelige ressourcer i at udvikle en Cloud platform til Product Lifecycle

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

sikre dataforbindelser når det skal fungere

sikre dataforbindelser når det skal fungere sikre dataforbindelser når det skal fungere Robust, sikkert og redundant Nu og i fremtiden Hos Net1 ønsker vi, at alle virksomheder, uanset branche eller geografisk placering, skal have adgang til sikker

Læs mere

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Trådløse teknologier kommer buldrende Nye trådløse teknologier introduceres i et tempo som aldrig før Trådløse teknologier gør installation meget enklere.

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Hurtig Start Guide. Wireless NVR System Connection Reolink

Hurtig Start Guide. Wireless NVR System Connection Reolink Hurtig Start Guide Wireless NVR System Connection Reolink Kend din NVR 1. USB A. Tilslut WIFI Antenner 2. Strøm LED 3. HDD LED B. Tilslut NVR til monitor Tilslut NVR-enheden til HD TV/monitor via et VGA

Læs mere

Conference phones for every situation

Conference phones for every situation Conference phones for every situation Møder via mobiltelefon Tilslut din mobiltelefon til Konftel, med kabel eller trådløst via Bluetooth. Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft

Læs mere

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft OSC eller andre kommunikationsværktøjer på computeren? Brug Konftel som lydkilde. Møder via mobiltelefon Tilslut

Læs mere

Entry serien. H-0410E 4channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-0810E 8channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS]

Entry serien. H-0410E 4channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-0810E 8channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] Entry serien H-0410E 4channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-0810E 8channels, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS] H-1610E 16 kanaler, Optagehastighed [NTSC: 120fps / PAL: 100FPS]

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt

Læs mere

Når du køber hukommelse til printeren, skal du sikre dig, at SDRAM DIMMhukommelseskortet

Når du køber hukommelse til printeren, skal du sikre dig, at SDRAM DIMMhukommelseskortet Printerhukommelse 1 Printeren leveres med mindst 64 MB hukommelse. Du kan konstatere størrelsen på den hukommelse, der aktuelt er installeret i printeren, ved at vælge Udskriv menuer i Testmenu. Den samlede

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Alsipercha Faldsikringssystemer

Alsipercha Faldsikringssystemer Alsipercha Faldsikringssystemer ALSINA Grupo Alsinas målsætning "At tilbyde løsninger for betonstrukturer der hjælper vores kunder til at forbedre effektiviteten og sikkerheden i deres projekter, med en

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS 1 1 Hvad har videoinstallatøren brug for? Inden vi udviklede vores nye IP-kameraer, lyttede vi til andre. Vi ville gerne vide, hvad der er vigtigst for dig,

Læs mere

Professional Series Indbrudsdetektorer

Professional Series Indbrudsdetektorer 1 Professional Series Indbrudsdetektorer Ved hvornår alarmen skal lyde, og hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering 2 Den revolutionerende Sensor Data Fu Mens andre

Læs mere

Adgang til internettet Manuel login: http://login.kollegienet.dk Automatisk login: http://login.kollegienet.dk/jws Benyttelse af router:

Adgang til internettet Manuel login: http://login.kollegienet.dk Automatisk login: http://login.kollegienet.dk/jws Benyttelse af router: Velkommen til Foreningen Kollegienet Odense (FKO). Ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten bagerst i denne folder har du mulighed for at benytte internet og internt netværk med FKO som din professionelle

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

Introduktion til computernetværk

Introduktion til computernetværk Introduktion til computernetværk 24. oktober 2011 Mads Pedersen, OZ6HR mads@oz6hr.dk Slide 1 Plan i dag Netværk generelt Lokalnet Internet Router Kabel/trådløs Firewall Lokal server (forward) Warriors

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2260-73 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA 2.6. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION AXIS KAMERAER Team Mobbis anbefaler AXIS som leverandør af

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden

Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden Autodome modulbaseret kameraløsning Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden Autodome modulbaseret kameraløsning Videoovervågningsverdenen bliver aldrig den samme igen Forestil

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Kontorbelysning Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Nyd fleksibiliteten og de store besparelser, der kommer med den! Spar energi, pas

Læs mere

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang GB-HD8272C-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

NVR Client system. Bruger Manual. SuperVision Alarmteknik ApS Cedervej 2, 8462 Harlev J +45 70 23 93 10 www.supervision-alarm.dk

NVR Client system. Bruger Manual. SuperVision Alarmteknik ApS Cedervej 2, 8462 Harlev J +45 70 23 93 10 www.supervision-alarm.dk NVR Client system Bruger Manual SuperVision Alarmteknik ApS Cedervej 2, 8462 Harlev J +45 70 23 93 10 www.supervision-alarm.dk 1 Indholdsfortegnelse. Side 3: Side 4-5: Side 6: Side 8: Side 10: Side 11:

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer

Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer - proaktiv overvågning og fejlfinding Central overvågning af fjernvarmerørsystemer Generering af dynamiske tilstandsrapporter Nøjagtig lokalisering

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

GB-HD2635-W. Kom godt i gang

GB-HD2635-W. Kom godt i gang GB-HD2635-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Quickguide. Dansk quickguide til Nexus IP opsætning

Quickguide. Dansk quickguide til Nexus IP opsætning Quickguide Dansk quickguide til Nexus IP opsætning Contents NVR guide... 3 1.0 Optageren:... 3 1.1 Tilslutning... 3 1.2 Installation af harddisk:... 3 2.0 Først gang din optager bliver startet:... 4 3.0

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

Advarsel før installation. Pakkeindhold DA - 151. Hold Network Video Recorder væk fra

Advarsel før installation. Pakkeindhold DA - 151. Hold Network Video Recorder væk fra 510000221G Advarsel før installation Dansk Sluk for Network Video Recorder så snart det opdages, at den ryger eller smelter på unormalvis. Placér ikke Network Video Recorder i nærheden af varmekilder,

Læs mere

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 Bredbånd Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 120911 Indhold Kapitel 1 Kom godt i gang Introduktion Klargør udstyr til installation Find en passende placering Kapitel 2 Installer dit bredbåndsmodem

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide ND8301 Network Video Recorder Quick Installation Guide VAST inside HD Local Display Full Integration with VIVOTEK Cameras 510000221G Advarsel før installation Sluk for Network Video Recorder så snart det

Læs mere

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed

ansvarlighed ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning info hosted pbx mobiltelefoni fibernetværk ip-telefoni internet sikkerhed visamlertrådene ipvision samler al din kommunikation i én integreret løsning ansvarlighed én leverandør, der samler trådene og skaber synergi De fleste ved, at der kan være meget at spare ved at samle

Læs mere

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Med en effektiv ny softwarepakke! DCN NG DCN NG kongressystemer: Et samlet system til konferencer af alle størrelser og typer DCN-systemet kan tilpasses, så

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Powerline 200 Adapter til hjemmenetværk (PL200)

Powerline 200 Adapter til hjemmenetværk (PL200) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning Powerline 200 Adapter til hjemmenetværk (PL200) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive

Læs mere

Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1

Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1 Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart Scala : Aptus Dørtelefoner Vores dørtelefoner hjælper beboernes gæster med at finde vej - samtidig med at de er husets dørvogter, hvilket skaber trygge og hyggelige

Læs mere

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S.

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. FH Automation A/S Rådgivning og Automa-tion indenfor: Scada PLC Drives & Motion Robotteknologi El-Tavler Elektrisk & Mekanisk Service Hos FH Automation har vi mange års erfaring med automatisering, og

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Kom godt i gang med Icotera i6800

Kom godt i gang med Icotera i6800 VI GI R DIG Kom godt i gang med Icotera i6800 Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Introduktion til din fiberboks 04 Sådan får du den bedste forbindelse 05 Din verden

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv.

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv. Michael Halfter Ingerslevsgade 108, st tv 1705 V København d. 19. December 2003 Tilbud, Kabelfri lokalnetværk Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet

Læs mere