Referat af generalforsamling Aarhus Oliefabrik A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling 2002. Aarhus Oliefabrik A/S"

Transkript

1 M. P. Bruuns Gade 27 Postboks 50 DK-8100 Århus C Danmark Telefon: Direkte: Telefax: Telex: ehh@aarhus.com palmf dk CVR-nr Giro Aarhus Oliefabrik A/S CVR-nr Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2002 Yderligere information: Administrerende direktør Erik Højsholt Finans- og økonomidirektør Esben Vibe Telefon: Telefon Mobil: Mobil: Meddelelsen findes på Aarhus Oliefabriks hjemmeside: - eller den kan bestilles via til: investor@aarhus.com

2 Side 2 af 8 i Aarhus Oliefabrik A/S 2002 Hermed fremsendes referat af den ordinære generalforsamling i Aarhus Oliefabrik A/S, som blev afholdt onsdag den 24. april Til dirigent på generalforsamlingen valgtes advokat J. Ankær Thomsen. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig. Bestyrelsesformand Kjeld Ranum aflagde følgende beretning som supplement til den officielle beretning og årsrapporten: Velkommen til Aarhus Oliefabriks generalforsamling - til selskabets aktionærer, til pressen, venner af huset og medarbejdere! Selskabet har udsendt ledelsens beretning og årsrapporten for 2001 til alle navnenoterede aktionærer, og begge dele har i de sidste 8 dage været tilgængelige på selskabets kontor. Derfor vil jeg tillade mig at gå ud fra, at man har gjort sig bekendt med såvel den trykte årsrapport som den trykte beretning, herunder bestyrelsens forslag til overskudsdisponering. Som man vil bemærke, har vi i år ændret en del på både layout og især indhold og opbygning af det trykte regnskab. Vi har med det nye regnskab forsøgt dels at leve op til de forventninger og krav, som investorer og aktionærer har til informationer, dels allerede nu taget højde for de ændringer, som den nye regnskabslov vil medføre fra næste år med hensyn til den skrevne del af regnskabet. I denne mundtlige beretning vil jeg kommentere og uddybe de vigtigste tendenser i årsrapporten for 2001 for koncernen, aktiviteterne her i Århus og i de væsentligste udenlandske datterselskaber. Efter min beretning vil direktør Esben Vibe gennemgå regnskabet. --- ooo --- Koncernen opnåede i 2001 et resultat efter skat på 166 mio. kr. Resultatet må anses for at være tilfredsstillende, også selvom der indgår ikke-tilbagevendende indtægter på i alt 48 mio. kr., som stammer fra kapitaludvidelsen i Maritex og salget af grunden til Bruuns Galleri. Resultatet er i øvrigt det bedste resultat, koncernen nogensinde har haft. Aktiviteterne her i Århus, som i det trykte regnskab er behandlet under overskriften Aarhus Olie, Århus, gav i 2001 et resultat på godt 50 mio. kr. Resultatet som er det bedste nogensinde - må betegnes som meget tilfredsstillende og er en fremgang på 23% i forhold til sidste år.

3 Side 3 af 8 De nye produktionsanlæg, som der er blevet investeret kraftigt i gennem de senere år, er nu alle i drift, og de vil sammen med de effektiviseringer, som den igangværende implementering af SAP giver, skabe grobund for yderligere vækst de kommende år. Det strategiske fokus er fortsat forædling af eksotiske planteolier især palme- og sheaolie til chokoladeindustrien, men også en række nye anvendelsesområder inden for hudcremer og helsekost. Her vil jeg gerne henvise til det samarbejde Aarhus Olie indledte i efteråret 2001, hvor vi sammen med Astion A/S etablerede et udviklingsselskab BSP Pharma A/S der målrettet arbejder på at udvikle vegetabilsk baserede produkter til behandling af hudsygdomme og gigt. Vi regner fortsat med en kommercialisering af disse produkter i løbet af Som et væsentligt element i den strategiske proces arbejdes der fortsat med strategiske fokusområder og kritiske succesfaktorer i et Balanced Scorecard, som samtlige medarbejdere er gjort bekendt med i detaljer. Dette arbejde har i høj grad bidraget til det rekordstore resultat på godt 50 mio. kr. og vurderes også at være medvirkende til en kraftigt øget medarbejdertilfredshed, som senest er målt til 80%, hvilket er et højt niveau, når der sammenlignes med andre virksomheder. --- ooo --- Anglia Oils Limited opnåede i 2001 et resultat på godt 58 mio. kr., hvilket er 10 mio. kr. lavere end resultatet for Det lavere resultat skyldes især højere finansieringsomkostninger som følge af en udbyttebetaling til moderselskabet på 14,5 mio. engelske pund. Set i lyset af den meget hårde konkurrencesituation inden for bulkoliesektoren, må resultatet betegnes som tilfredsstillende. Anglia Oils købte i 2000 Rowallan Creamery Limited i Skotland. Første etape af flytningen af produktionen fra Rowallan til Anglia Oils i Hull er forløbet planmæssigt, og når denne omfattende omlægning er tilendebragt i løbet af 2. halvår 2002, forventes der betydelige rationaliseringsgevinster. Målt i pund blev resultatet i ,8 mio. mod 5,5 mio. sidste år. Aarhus Incorporated i USA oplevede med et resultat på godt 25 mio. kr. en kraftig tilbagegang i forhold til sidste år, hvor resultatet blev 58 mio. kr. Nedgangen skyldes både en mindre tonnagemæssig tilbagegang, og at salget af især kokosolier og andre bulkolier skete til lavere dækningsbidrag end sidste år. Ved sammenligningen med de sidste 3 års resultat skal man være opmærksom på, at det var år, hvor markedsvilkårene var særligt gunstige for Aarhus Incorporates produkter.

4 Side 4 af 8 I de tre år opnåede selskabet resultater, som svarer til en forrentning af den investerede kapital på næsten 20%, hvilket må siges at være et meget højt niveau i denne branche. Der blev i løbet af 2001 foretaget betydelige investeringer i nye tankanlæg og lagerfaciliteter, som har betydet en øget produktionsfleksibilitet og forbedret kundeservice. I dollars blev resultatet i ,0 mio. mod 7,2 mio. sidste år. Santa Lucia i Mexico opnåede i 2001 et resultat på knap 16 mio. kr., hvilket er en betydelig og tilfredsstillende fremgang i forhold til forrige års underskud på 9 mio. kr. Afsætningen målt i tons steg med 25% i forhold til sidste år. I løbet af 2001 blev en ny tankterminal med en kapacitet på tons opført i Lazaro Cardenas, som er en havneby på den mexicanske stillehavskyst. Denne nye tankterminal betyder en væsentlig kortere transporttid til fabrikken i Morelia, hvilket vil få en positiv effekt på både transportomkostningerne og oliekvaliteten. Pr. 1 april 2002 er selskabets direktør igennem de seneste 8 år Bernardo Lopez - gået på pension. Som ny direktør for selskabet er udnævnt Jan Astrup, som kommer fra en stilling som produktionschef i Aarhus Olie, Århus. I mexicanske peso blev Aarhus Olies andel af resultatet i 2001 et overskud på 15,2 mio. mod et underskud på 9,6 mio. sidste år. I Sri Lanka arbejdes der fortsat med at omstrukturere de tabsgivende aktiviteter, men målet om kun at have overskudsgivende aktiviteter er endnu ikke nået. Samlet set opnåede virksomhederne i Sri Lanka et mindre overskud på niveau med resultatet for 2000, når der ses bort fra hensættelsen på 20 mio. kr. i 2000 vedrørende skofabrikken. Omkring Maritex, Norge, meddelte vi i en fondsbørsmeddelelse i efteråret 2001, at vi har indledt et samarbejde med det norske selskab TINE Biomarin AS om en videreudvikling af Maritex i Nordnorge. I den forbindelse overtog TINE 34% af aktiekapitalen. Blandt andet som følge af at det har taget længere tid end forventet at indkøre de nye produktionsanlæg, kom Maritex også ud af 2001 med et utilfredsstillende underskud. Aarhus Olies andel af dette underskud udgjorde ca. 14 mio. kr. De sidste investeringer i ny teknologi er imidlertid nu gennemført, og 2002 forventes på denne baggrund at give et mindre overskud. --- ooo --- Inden jeg vender mig mod udsigterne for 2002, kan jeg oplyse, at, som det fremgår af det trykte regnskab, foreslår bestyrelsen, at der også i år udbetales 12% i udbytte svarende til i alt 48 mio. kr.

5 Side 5 af 8 Vores forslag om at fastholde et udbytte på 12% skal ses på baggrund af, at det er bestyrelsens vurdering, at et forholdsvist højt udbytte er med til at sikre en vis likviditet i aktien. UDSIGTERNE FOR ooo ---- I resultatet for 2001 indgik ikke-tilbagevendende indtægter på i alt 48 mio. kr. fra salg af aktier i Maritex til TINE og fra salget af grunden til Bruuns Galleri. Hvis man ser bort fra disse engangsindtægter, blev koncernens resultat af primær drift i mio. kr. og resultatet efter skat 118 mio. kr. I forhold til disse resultater forventes der for 2002 en fortsat fremgang med et resultat af primær drift på mio. kr. af et resultat efter skat på mio. kr ooo ---- Til sidst kan jeg særskilt bekræfte, at det samlede resultat for Aarhus Olie-koncernen for 1. kvartal 2002 er forløbet planmæssigt og i overensstemmelse med vores udtrykte forventninger ooo ---- Supplement til formandens beretning I går blev følgende meddelelse sendt til Fondsbørsen: Med henvisning til fondsbørsmeddelelse i dag fra Unites Plantations berhad om foreslået køb af aktierne i United International Enterprises (M) Berhads plantage i Malaysia skal det hermed meddeles, at denne transaktion i givet fald vil betyde, at Aarhus Oliefabrik A/S ejerandel i United Plantations Berhad vil falde fra de nuværende 32,2% til 23,4% som følge af, at købet delvis vil blive finansieret via en kapitaludvidelse i United Plantations Berhad. På trods af den lavere ejerandel forventes Aarhus Oliefabriks andel af resultatet i United Plantations Berhad at stige med 6-8 mio. kr. om året, hvis denne transaktion gennemføres. I går blev det som sagt meddelt Fondsbørsen, at United Plantations Berhad (efterfølgende kaldet UPB) har accepteret at købe aktiekapitalen i United International Enterprises Malaysia Berhad (efterfølgende kaldet UIEM). UIEM er 90% ejet af United International Enterprises Limited, som er Tan Sri Dato Seri Bek-Nielsens holdingselskab og noteret på Københavns Fondsbørs. United International Enterprises ejer en plantage på ha, der ligger ca. 60 kilometer fra UPB s hovedkontor og er vel nok den bedst drevne plantagevirksomhed i Malaysia. I 1997 forsøgte man at få UIEM noteret separat på børsen i Malaysia, men det lykkedes ikke, dels fordi the Malaysian Securities Council var bekymret over de interessekonflikter, der ville opstå som følge af Tan Sri Dato Seri Bek-Nielsens interesser i to ens virksomheder, nemlig UIEM og UPB. De anbefalede i stedet UIEM at fusionere med UPB for at løse problemet med eventuelle interessekonflikter. Efter grundige overvejelser blev det vedtaget at følge denne anbefaling som skitseret i det forslag, der blev udsendt i går.

6 Side 6 af 8 Af hensyn til nærtstående parters interesser i transaktionen har de tre uafhængige bestyrelsesmedlemmer af UPB udpeget en af Malaysia mest respekterede banker, Arab Malaysian Merchant Bank, til at rådgive UPB s aktionærer og til at beskytte aktionærernes interesser. Der er en række betingelser for transaktionen, herunder godkendelser i Malaysia, som det formentlig vil tage 4-6 måneder at opnå. Derefter vil der blive udsendt en resolution til UPB s aktionærer, som skal godkende transaktionen. Et aspekt i transaktionen er, at lokale, malaysiske eller Bumiputra -interesser skal øges på grund af udvidelsen i UPB. Som det er sædvane, skal sådanne emissioner foretages til en discount i forhold til aktiernes markedspris. Når man tager disse aktier så vel som de aktier, der skal udstedes til UIE, i betragtning, vil Aarhus Olies ejerandel af UPB blive reduceret fra 32,2% til 23,4%. Men man må huske på, at selve kagen bliver betydeligt større. Hvis handlen gennemføres, vil det medføre en række fordele: 1. Indtjeningen pr. aktie i UPB vil stige for Aarhus Olie vil det betyde 6-8 mio. kr. mere om året som følge af transaktionen. I løbet af de næste 5 år forventes produktionen i UPB at falde med 25% som følge af det igangværende genplantningsprogram, og det vil tage 5-8 år, før produktionen igen når op på niveauet selv for UIEM er vel nok Malaysias mest effektive plantage og er nu produktionsmæssigt på toppen. Hvis UIEM-plantagen bliver en del af UPB, vil UPB s indtjening pr. aktie stige. 2. Hvis relevante myndigheder giver Bek-Nielsen-koncernen dispensation fra at indgive indløsningstilbud på de resterende UPB-aktier, vil koncernens andel af UPB inklusive Aarhus Olies ejerandel stige til 42%. I et selskab med over aktionærer vil det medføre en meget stærk indflydelse på aktiviteterne i UPB. 3. Bek-Nielsen koncernens plantageinteresser vil alle blive samlet i en fælles enhed, hvorved interessekonflikter undgås. Samlet set er vi overbevist om, at transaktionen er fornuftig og i aktionærernes interesse. Vi i Aarhus Oliefabrik vil deltage i due diligence -processen, som er en betingelse for transaktionens gennemførelse, for at sikre, at der tages behørigt hensyn til vores interesser. Som sagt sendte vi i går umiddelbart efter UPB havde sendet deres meddelelse til Københavns Fondsbørs en kort meddelelse til Københavns Fondsbørs, der kort orienterede om konsekvenserne af det foreslåede aktiekøb. Som allerede nævnt forventes Aarhus Oliefabriks andel af resultatet i UPB på trods af den lavere ejerandel at stige med 6-8 mio. kr. om året, hvis transaktionen gennemføres. Til slut vil jeg nævne, at nyheden blev positivt modtaget i Malaysia. Aktierne steg derude med 4%, og et af de førende erhvervsaviser har omtalt det som en meget positiv ting, at United Plantations har købt den meget veldrevne plantage, UIE Herefter gennemgik direktør Esben Vibe regnskabet med udgangspunkt i resultatopgørelsen, således som den forefindes i det trykte regnskab, samt udvalgte balanceposter.

7 Side 7 af Kommentarer til beretning og regnskab: Bente Anderskouv, Lønmodtagernes Dyrtidsfond, roste den nye informative årsrapport, som er forbedret væsentligt, idet den er mere læsevenlig, og indeholder omtale af f.eks. både risikostyring og nøgletal. Bente Anderskouv efterlyste dog udmeldinger om de mere langsigtede planer for overskudsgrad og egenkapitalforrentning. Derudover efterlyste Bente Anderskouv opfølgning på den tidligere omtale for 2000 regnskabet vedrørende social ansvarlighed, og endelig ønskede Bente Anderskouv at høre, om bestyrelsen havde forholdt sig til Nørby-udvalgets rapport om Corporate Governance. Torben Rasmussen, aktionær i Aarhus Oliefabrik og repræsentant for Dansk Aktionærforening, roste virksomheden for dens fremgang og udtrykte tilfredshed med, at virksomheden havde fulgt flere anbefalinger med hensyn til Corporate Governance, f.eks. er aktieklasserne lagt sammen, hvilket erfaringsmæssigt skaber en større omsætning af aktien. Nørby-udvalget har andre anbefalinger, som kan være svære at efterleve, f.eks. pga. Aarhus Olies ejerskabsstruktur. Torben Rasmussen roste Aarhus Olie for engagementet inden for social ansvarlighed og god medarbejderpleje, som ligeledes kommer til udtryk i Malaysia. Torben Rasmussen havde fundet et Aarhus Olie notat fra 1936, som viser, at virksomheden allerede dengang var bevidst om dette område. Erland Thrane roste virksomheden for det gode resultat, og var glad for at der nu er taget fat om nælderne, bla. i Sri Lanka. Ligeledes roste Erland Thrane den nye årsrapport, og de informative indlæg fra formanden og Esben Vibe. Det, som ifølge Erland Thrane mangler nu, er en stabiliseret aktiekurs i forhold til indre værdi, hvor man med en payout ratio på 12% må forvente en større interesse for aktien. Ligeledes bør sammenslutningen af UIE og UP have en positiv afsmittende effekt på Aarhus Olie aktien. Formanden takkede for de tre positive indlæg. Med hensyn til Bente Anderskouvs ønsker om at kende de mere langsigtede planer henviste formanden til de strategiske planer, som viser en ROIC på 13% i Med hensyn til Corporate Governance forsikrede formanden om, at der kan være enkelte punkter i forhold til Nørby-udvalgets anbefalinger, som kan være svære at leve op til. Men specielt hvad angår etik og ansvarlighed har virksomheden et højt niveau, og giver f.eks. Fondsbørsen alle de ønskede oplysninger. Formanden bekræftede, at der er taget fat om problemerne i Sri Lanka, samtidig med at man også her forsøger at leve op til den sociale ansvarlighed. Administrerende direktør, Erik Højsholt, takkede for de mange pæne ord. Som svar på Bente Anderskouvs forespørgsel om social ansvarlighed oplyste Erik Højsholt, at der gøres et stort aktivt arbejde for at sikre, at også vores leverandører lever op til de ønskede krav både hvad angår etik, f.eks. ingen børneslavearbejde, og hvad angår miljø, hvor regler kan variere en del fra land til land. Erland Thrane påpegede efterfølgende, at hvis Aarhus Oliefabrik fortsætter den gode udvikling, som man p.t. er inde i, vil kursen helt sikkert udvikle sig positivt, således at kursen endog vil overstige indre værdi. Men der vil være en vis rabat på aktien pga. de specielle ejerforhold.

8 Side 8 af Generalforsamlingen godkendte herefter med de faldne bemærkninger bestyrelsens beretning og regnskabet for 2001, og der blev meddelt decharge for bestyrelse og direktion. Anvendelsen af overskuddet blev ligeledes godkendt af generalforsamlingen, således at der udbetales 12% i udbytte. Bestyrelsen fik forlænget bemyndigelsen til at erhverve op til 10% af selskabets egne aktier (jævnfør dagsordenens punkt 5). Fra bestyrelsen afgik: Direktør John A. Goodwin, Direktør Ebbe Simonsen og Tan Sri Dato Seri B. Bek-Nielsen. Alle tre blev genvalgt, og der blev meddelt dispensation for aldersgrænsen i henhold til vedtægterne for Tan Sri Dato Seri B. Bek-Nielsen. Som selskabets revisorer blev KPMG C. Jespersen samt Deloitte & Touche Statsautoriseret Revisionsselskab genvalgt. Der var ikke indkommet forslag fra aktionærerne. Formanden takkede dirigenten for en god indsats, og ligeledes takkede han Erik Højsholt og hans team på Aarhus Oliefabrik for den gode indsats. De gode resultater skyldes hårdt arbejde, f.eks. indføres der SAP og nye produktionsanlæg med stor succes. Formanden takkede ligeledes den øvrige bestyrelse og revisionen. Endelig oplyste formanden, at de to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer, Evald Frederiksen og Per Thomsen er afgået fra bestyrelsen, Bjarne Uldall er genvalgt, og der er indvalgt to nye medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer, Pia Madsen og Henrik Vuholm På et efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig med Kjeld Ranum som formand og Tan Sri Dato Seri B. Bek-Nielsen som næstformand.

Referat af generalforsamling 2003. Aarhus Oliefabrik A/S

Referat af generalforsamling 2003. Aarhus Oliefabrik A/S M. P. Bruuns Gade 27 Postboks 50 DK-8100 Århus C Danmark Telefon: 8730 6000 Direkte: 8730 6101 Telefax: 8730 6002 Telex: 64341 palmf dk ehh@aarhus.com CVR-nr. 4595 4919 Giro 901 2222 www.aarhus.com 2003

Læs mere

Referat af generalforsamling 2004. Aarhus United A/S. CVR-nr. 45 95 49 19. Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2004

Referat af generalforsamling 2004. Aarhus United A/S. CVR-nr. 45 95 49 19. Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2004 Erik Højsholt Direkte: 8730 6102 Fax: 8730 6002 erik.hojsholt@aarhusunited.com 2004-04-26 Referat af generalforsamling 2004 Aarhus United A/S CVR-nr. 45 95 49 19 Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2004 Yderligere

Læs mere

Referat af generalforsamling 2005. Aarhus United A/S

Referat af generalforsamling 2005. Aarhus United A/S Erik Højsholt Direkte: 8730 6102 Fax: 8730 6002 erik.hojsholt@aarhusunited.com 2005-04-27 Referat af generalforsamling 2005 Aarhus United A/S CVR-nr. 45 95 49 19 Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2005 Yderligere

Læs mere

Aarhus Oliefabrik A/S CVR-nr. 45 95 49 19

Aarhus Oliefabrik A/S CVR-nr. 45 95 49 19 Aarhus Oliefabrik A/S Telefon: 8730 6000 M.P.Bruuns Gade 27 Fax: 8730 6002 P.O.Box 50 E-mail: aarhus@aarhus.com 8100 Aarhus C Internet: www.aarhus.com Aarhus Oliefabrik A/S CVR-nr. 45 95 49 19 26. april

Læs mere

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 11 Investeringsforeningen PFA Invest Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 Tirsdag den 22. april 2014 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2016 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Selskabsmeddelelse nr. 3/2009 13. marts 2009 GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling jf. vedtægternes 8 til afholdelse torsdag

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING. 28. april 2005 Radisson SAS Falconer, Frederiksberg

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING. 28. april 2005 Radisson SAS Falconer, Frederiksberg VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 28. april 2005 Radisson SAS Falconer, Frederiksberg 1 DAGSORDEN a) Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år b) Forelæggelse af den reviderede årsrapport

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LTD.

SELSKABSMEDDELELSE UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LTD. SELSKABSMEDDELELSE UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LTD. Plantations House H.C. Andersens Boulevard 49, 3. 1553 København V Tel. + 45 33 93 33 30 Fax + 45 33 93 33 31 e-mail: uie@plantations.biz Selskabsmeddelelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 8. oktober 2015, klokken 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, DK-2100 København Ø. Bestyrelsen

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 VEDTÆGTER for Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 1 Selskabets navn, hjemsted og formål: 1.1 Selskabets navn er Assens Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Assens Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR. NR: 32 65 95 86. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001. J.nr.

VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR. NR: 32 65 95 86. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001. J.nr. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 157077 VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR. NR: 32 65 95 86 \\fd09fs02\tshomes$\fb\fbifk\desktop\til web\publiseret

Læs mere

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER BISPEBJERG KOLLEGIET A/S

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER BISPEBJERG KOLLEGIET A/S ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER BISPEBJERG KOLLEGIET A/S VEDTÆGTER BISPEBJERG KOLLEGIET A/S (CVR-nr.: 19659038) 1 Selskabets navn er Bispebjerg Kollegiet A/S. Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012

Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012 Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 25. maj 2012 klokken 10.00 på adressen Vesterbro 46,. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling

Læs mere

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Vedtægter Mondo A/S vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 12. marts 2009 Mondo A/S Vedtægter Mondo A/S. Side 1 af 8 1 navn 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG VAND A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG VAND A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG VAND A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er

Læs mere

Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger

Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger Resultat - Basisindtjening fastholdt gennem fald i omkostninger Mio. kr. 2002 2001 Indeks 02/01 Basisindtægter 27.065 28.307 96 Omstruktureringsomkostninger 350 100 - Omkostninger 15.139 16.175 94 Basisindtjening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN FORSYNING A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2. Selskabets formål 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2015 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30 IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

ARTALSRAPPOR FONDSBØRSMEDDELELSE

ARTALSRAPPOR FONDSBØRSMEDDELELSE KVAR ARTALSRAPPOR ALSRAPPORT FOR KVAR ARTALET ALET AFSLUTTET D.. 30. SEPTEMBER 2003 FONDSBØRSMEDDELELSE Plantations House H.C. Andersens Boulevard 49, 3 DK-1553 København V Telefon: 33 93 33 30 Fax: 33

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12)

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 17. marts 2016, kl. 16.30, holdt selskabet ordinær generalforsamling i Falkoner Salen, Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Center, 9 Falkoner Allé,

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Forløb af ordinær generalforsamling den 25. oktober 2013

Forløb af ordinær generalforsamling den 25. oktober 2013 25.oktober 2013 Meddelelse nr. 163 Forløb af ordinær generalforsamling den 25. oktober 2013 År 2013, den 25. oktober, kl. 15:00, afholdtes ordinær generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S CVR-nr. 16 13 90

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for TV 2/DANMARK A/S

V E D T Æ G T E R. for TV 2/DANMARK A/S V E D T Æ G T E R for TV 2/DANMARK A/S 1.0 Selskabets navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er TV 2/DANMARK A/S. 1.2 TV 2/DANMARK A/S er et statsligt aktieselskab etableret med hjemmel i lov nr. 438 af

Læs mere

1. kvartalsrapport 31. marts 2004 FONDSBØRSMEDDELELSE

1. kvartalsrapport 31. marts 2004 FONDSBØRSMEDDELELSE 1. kvartalsrapport 31. marts 2004 FONDSBØRSMEDDELELSE Plantations House H.C. Andersens Boulevard 49, 3 1553 København V Tel. + 45 33 93 33 30 Fax + 45 33 93 33 31 e-mail: uie@plantations.biz Til: Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Ringkøbing-Skjern Erhverv A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2. Selskabets formål 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S Vedtægter 2015 F.E. Bording A/S Vedtægter Som gældende pr. 23. april 2015 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1: Selskabets navn er F.E. Bording A/S. Stk. 2: Selskabets hjemsted er Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2006 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2006 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2006/9 Aalborg den 28. april 2006 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2006: - Resultatet før skat (EBT) for Aalborg Boldspilklub

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning. ROC ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Side 1/8 Fuldstændige forslag til vedtagelse på ordinær generalforsamling i Rockwool International A/S onsdag den 21. april 2010, kl. 17.00 i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

Invest Brazil A/S CVR-nr. 30901479. Årsrapport 2012

Invest Brazil A/S CVR-nr. 30901479. Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Invest Brazil A/S CVR-nr. 30901479 Årsrapport 2012

Læs mere

Revisoreksamen 2004. Opgave 1. dag. Mandag, den 9. august 2004. (8 timer)

Revisoreksamen 2004. Opgave 1. dag. Mandag, den 9. august 2004. (8 timer) Revisoreksamen 2004 Opgave 1. dag Mandag, den 9. august 2004 (8 timer) Alle hjælpemidler kan medbringes til prøven, bortset fra: disketter, mobiltelefoner, eller andet elektronisk kommunikationsudstyr

Læs mere

Vedtægter. for TDC A/S

Vedtægter. for TDC A/S Vedtægter for TDC A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er TDC A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Tele Danmark Communications A/S (TDC A/S) TDC Totalløsninger

Læs mere

Nordicom A/S Koncernen Q1 Delårsrapport 2006

Nordicom A/S Koncernen Q1 Delårsrapport 2006 17. maj Delårsrapport Nordicom A/S Koncernen Delårsrapport Nordicoms resultat udgør 129,3 mio. kr. før skat, hvilket er en fremgang på 101,9 mio. kr. ( 2005: 27,4 mio. kr.). Omsætningen i perioden udgør

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Danilund A/S

Indkaldelse til Generalforsamling i Danilund A/S . Til aktionærer i Aalborg, den 13. februar 2013 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 Generalforsamlingen

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2006

Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted:

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 4. oktober 2010 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: tirsdag, den

Læs mere

Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Meddelelse nr. 6/2000. BKA/keb. Alm. Brand A/S. Afholdelse af ordinær generalforsamling

Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Meddelelse nr. 6/2000. BKA/keb. Alm. Brand A/S. Afholdelse af ordinær generalforsamling ALM. BRAND A/S Direktionen Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 45 96 70 00 Telefax 35 26 62 38 E-mail almbrand@almbrand.dk Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 6/2000

Læs mere

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 VEDTÆGTER April 2016 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 1 1. Bankens navn er Skjern Bank A/S. 2. Hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2 Selskabets formål er at drive bankvirksomhed

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet")

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) (Selskabet) VEDTÆGTER for ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet") Marts 20142016 Navn 1.1 Selskabets navn er ALK-Abelló A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene ALK A/S (ALK-Abelló A/S),

Læs mere

TIL AKTIONÆRER OG MEDLEMMER AF DET SAGKYNDIGE RÅD

TIL AKTIONÆRER OG MEDLEMMER AF DET SAGKYNDIGE RÅD Meddelelse nr. 3/2005 til Dansk Autoriseret Markedsplads Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling TIL AKTIONÆRER OG MEDLEMMER AF DET SAGKYNDIGE RÅD Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Forsikringsselskabet Danica, Skadeforsikringsaktieselskab af 1999 (CVR-nummer 25 02 06 34) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Forsikringsselskabet Danica, Skadeforsikringsaktieselskab af 1999 (CVR-nummer 25 02 06 34) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Forsikringsselskabet Danica, Skadeforsikringsaktieselskab af 1999 (CVR-nummer 25 02 06 34) ----ooooo---- 1. 1.1. Selskabets navn er Forsikringsselskabet Danica, Skadeforsikringsaktieselskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Velkommen Bestyrelsen ved Direktør Poul Erik Tofte CEO Per Have Tidl. intern revisionschef Jørgen Madsen og direktionen Direktør Peter Ott, PFA Portefølje Administration

Læs mere

DILFs 48. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V - 21. april 2010. Referat

DILFs 48. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V - 21. april 2010. Referat DILFs 48. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V - 21. april 2010 Referat Antal deltagere: 11 Formand for DILF, Anders Høeg, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Halvårsrapport 2004. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2004. 30. august 2004 UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LIMITED

Halvårsrapport 2004. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2004. 30. august 2004 UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LIMITED Halvårsrapport 2004 Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2004 30. august 2004 UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LIMITED UIE Halvårsrapport 2004 1/16 Hovedpunkter Koncernresultatet for 1. halvår 2004 beløb sig til

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LTD.

SELSKABSMEDDELELSE UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LTD. SELSKABSMEDDELELSE UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LTD. Plantations House H.C. Andersens Boulevard 49, 3 1553 København V Tel. + 45 33 93 33 30 Fax + 45 33 93 33 31 e-mail: uie@plantations.biz Selskabsmeddelelse

Læs mere

Vedtægter for VP SECURITIES A/S

Vedtægter for VP SECURITIES A/S 1. Navn 1.1. Selskabets navn er VP SECURITIES A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene VÆRDIPAPIRCENTRALEN A/S og VP A/S. 2. Formål Selskabets formål er at drive virksomhed som værdipapircentral

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43)

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er GN Store Nord A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) Det Store Nordiske Telegraf-Selskab

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

NTR Holding A/S - ordinær generalforsamling 2009 Side

NTR Holding A/S - ordinær generalforsamling 2009 Side Side 1 af 6 År 2009, den 16. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i NTR Holding på Radisson SAS Scandinavia Hotel, København, med følgende dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Referat af. DIP s ordinære generalforsamling Torsdag den 12. april 2012 kl. 17.00 i Ingeniørhuset

Referat af. DIP s ordinære generalforsamling Torsdag den 12. april 2012 kl. 17.00 i Ingeniørhuset Referat af DIP s ordinære generalforsamling Torsdag den 12. april 2012 kl. 17.00 i Ingeniørhuset 1. Valg af dirigent Advokat Henrik Oehlenschlæger blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S () Virus Protection Systems A/S () 2.1 Selskabets

Læs mere

Bruuns Galleri. Værkmestergade 25. 8000 Århus C. CVR-nr. 15 47 25 88

Bruuns Galleri. Værkmestergade 25. 8000 Århus C. CVR-nr. 15 47 25 88 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Århus, den 13. april 2007 Aktieudvidelse i I henhold til 4 i generelle bestemmelser og 22 vedrørende oplysningsforpligtelser for børsnoterede selskaber

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter for Østjydsk Bank A/S A/S reg. nr. 917

Vedtægter for Østjydsk Bank A/S A/S reg. nr. 917 Vedtægter for Østjydsk Bank A/S A/S reg. nr. 917 Navn, hjemsted og formål 1 Bankens navn er: ØSTJYDSK BANK A/S Banken driver tillige virksomhed under binavnene: BANKEN FOR MARIAGER OG OMEGN A/S (Østjydsk

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i med følgende DAGSORDEN: Dampskibsselskabet

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2008-31. marts 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2008-31. marts 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 12. maj 2009 Delårsrapport

Læs mere

UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LIMITED FONDSBØRSMEDDELELSE

UNITED INTERNATIONAL ENTERPRISES LIMITED FONDSBØRSMEDDELELSE FONDSBØRSMEDDELELSE RESULTAT PER 31 DECEMBER 2000 (Gengivelse på dansk) Regnskabsmeddelelse til Københavns Fondsbørs Hermed regnskabsmeddelelse vedrørende Selskabets årsresultat for 2000, udtrykt i US

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S Advokatanpartsselskab J.nr. 18946 om/emn VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er SKAKO A/S. 1. 1.2 Selskabets binavne er VT Holding A/S og SKAKO Industries A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V.

Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V. Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V. 3. november 2004 Som bekendt er vor forening indtrådt som afd. 7 i FFT

Læs mere

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog.

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog. J.nr. 020122-0053 jcr/aru VEDTÆGTER FOR BRD. KLEE A/S, CVR-NR. 46874412 Selskabets navn og formål Selskabets navn er Brd. Klee A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive ingeniør-, handels- og produktionsvirksomhed.

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tolne Skov ApS CVR-nr. 45 17 12 13

VEDTÆGTER. for. Tolne Skov ApS CVR-nr. 45 17 12 13 Advokatfirmaet Hjortlund & Partnere Nørresundby - Frederikshavn - Hjørring Sagsnr.: 403201 LFA/MHL Dato: 18. april 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938 hjr@ahplaw.dk

Læs mere

Det er en glæde for mig på vegne af H. Lundbeck A/S bestyrelse at byde velkommen til årets generalforsamling.

Det er en glæde for mig på vegne af H. Lundbeck A/S bestyrelse at byde velkommen til årets generalforsamling. Formandens beretning - Generalforsamling 2014 Det er en glæde for mig på vegne af H. Lundbeck A/S bestyrelse at byde velkommen til årets generalforsamling. Som de foregående år overføres generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S

Vedtægter for Solar A/S Vedtægter for Solar A/S Vedtaget på generalforsamlingen den 27. marts 2015 Vedtægter Solar A/S I 1 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Generalforsamlingen,

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

De juridiske krav og udfordringer ved klargøring til salg. DFA Konference 20. juni 2014

De juridiske krav og udfordringer ved klargøring til salg. DFA Konference 20. juni 2014 De juridiske krav og udfordringer ved klargøring til salg DFA Konference 20. juni 2014 JURIDISKE UDFORDRINGER Strukturelle juridiske udfordringer ved salg af landbrugsselskaber Juridiske forhold der strukturelt

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 1 af 6 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 8.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

København, september 2015. Notat: Selskaber med begrænset hæftelse. Notatet indeholder blandt andet følgende konklusioner:

København, september 2015. Notat: Selskaber med begrænset hæftelse. Notatet indeholder blandt andet følgende konklusioner: København, september 2015 Notat: Selskaber med begrænset hæftelse Notatet indeholder blandt andet følgende konklusioner: Antallet af anpartsselskaber er steget fra ca. 77.700 selskaber i 2001 til ca. 199.500

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S, CVR nr. 19 56 02 01. Fredag den 29. oktober 2010 klokken 14:00.

Læs mere

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S).

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). ,~ nov~zyme~ @~'~~TÆGTER ~- N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). 2. BORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive forskning,

Læs mere

Økonomisk analyse af 150 mindre virksomheder i Sydvestjylland. November 2014

Økonomisk analyse af 150 mindre virksomheder i Sydvestjylland. November 2014 Økonomisk analyse af 15 mindre virksomheder i Sydvestjylland. November 214 2 Indholdsfortegnelse 4 5 6 9 1 13 14 Indledning Kommentar Rentabilitet Soliditetsgrad Likviditet Virksomhedernes tilstand Kontaktpersoner

Læs mere

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Pressemeddelelse Årsrapport 2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Stabil udvikling i 2010 ramt af faldende obligationskurser i fjerde kvartal Alligevel

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Aqualife A/S. (CVR nr. 26 05 86 51) ( Selskabet )

V E D T Æ G T E R. Aqualife A/S. (CVR nr. 26 05 86 51) ( Selskabet ) V E D T Æ G T E R Aqualife A/S (CVR nr. 26 05 86 51) ( Selskabet ) 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Aqualife A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Hørsholm Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets

Læs mere