Frederiksværk Bridgeklubs historie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederiksværk Bridgeklubs historie"

Transkript

1 Kort sammenfatning af Frederiksværk Bridgeklubs historie Indledning: Nærværende beskrivelse baseres dels på gamle spille- protokoller, referater og ikke mindst medlemmer, der har været med fra den spæde start - eller er kommet til over tid. Et enkelt medlem, Karen Christiansen, har her i 2014 været med fra klubbens start. Af øvrige aktive medlemmer, som har en betydelig anciennitet kan nævnes: Poul Balslev, Gethe Hertz og Jørgen Buch- Jepsen. Disse, samt alle øvrige medlemmer, opfordres til at supplere med fakta og/eller anekdoter med henblik på, at dette sammendrag kan blive så fyldestgørende som overhovedet muligt. Karen Christiansens tale til klubbens 60 års jubilæum beskriver på udmærket vis klubbens oprindelse og forløb. For at få en fornemmelse af klubbens historie - og ikke mindst tidsånden - så citeres hermed Karens tale. Som det fremgår, er den skrevet på vers: I 1944 kom min mand og jeg til Frederiksværk, som nygift par. Småt med forlystelser i Frederiksværk det var. Så sammen med Jørgen Skov og hans kone, gav vi os med stor iver bridge at spille. Og det blev for os den store dille. Som det desværre for de fleste hænder. Fik vi en dag brug for en plombe i vores tænder. Vi opsøgte derfor tandlæge Himmerland. Han var ikke bare en dygtig tandlæge, men også en bridge interesseret mand. Der ugentlig spillede bridge med Holm P, overlæge Gram og skovridder Morville. Og vi blev enige om, at vi 8 skulde forsøge mod hinanden at spille. Det udviklede sig til, at flere af byens borgere fik blod på tanden. Og blev klar over, at bridgespil var en hyggelig måde at møde hinanden. Vi blev så enige med Skov, Himmerland og en landinspektør Hagen. At nu var tiden inde til at få gjort noget ved sagen. Vi startede en klub på hotel Arresø, som det hed dengang. Senere blev det døbt om til Grand. De stillede et lokale til rådighed torsdag kvæld. Vi måtte dog ikke medbringe kaffe og kage selv. Hotellet vilde jo gerne lidt omsætning ha. På sådan en helt almindelig dag.

2 Min mand og jeg blev udnævnt som formandspar. Og en af de mange pligter, det indebar. Var at spillerne torsdag formiddag tilmeldte sig - på vores telefon mellem 9 og 12. Og så brugte jeg eftermiddagen til at sammensætte aftenens hold. Klubben hørte jo ikke til blandt de store. Vi var i bedste fald 5-6 borde. Plancher og regnskaber måtte vi selv fabrikere. Men det gik, fordi stålværket havde en maskine til at duplikere. I starten spillede vi ikke turnering, men almindelig selskabsbridge. Det kan måske i dag forekomme en smule trist. Men mange af medlemmerne var nybegyndere og skulde først lære spillets finesser. Lige fra at tælle honnørstik - til at melde og spørge efter esser. Fru Skov var lærerinde og gav timer i teori. Men det var der jo ikke nogen rigtig øvelse i. Derfor havde vi i ledelsen bestemt. At de rutinerede par skulde spille med begyndere, men det var ikke så nemt. At lokke dem til det kan man godt forstå. Men med bønner smiger og en del diplomati. Så lykkedes det som regel at formå, selv de mest genstridige til at ofre sig, selv om de nødig vilde. For det var jo i alles interesse, at så mange som muligt lærte at spille. Nå, allerede næste år begyndte vi at spille turnering, som vi gør det i dag. Og vi bestemte, at en professionel træner måtte vi ha. En Hr. Thomsen fra København underviste en halv time før start. Og det var både lærerigt og rart. Derefter gik han rundt og kiggede på. Og kom til undsætning, hvis det kneb og brændte på. Efterhånden steg medlemstallet, lige som vores bridge ekspertise. Og derfor fik vi lyst til at vise. At vi var gode nok til med andre klubber at konkurrere. En dyst mod Helsingør Skibsværft blev arrangeret. Vi blev også udfordret af Frederikssund forening. Dem var vi nu lidt bange for der var en dyrlæge og en kæmner, der efter vores mening. Var helt umulige at vinde over, de var sådan rigtig bondesnilde. Men held i uheld eller måske skæbnen, det sådan vilde. At Frederiksværk imod alle odds alligevel vandt turneringen. Da vi ankom til Frederikssund viste det sig, at der på Frederiksværk holdet manglede to. Og den situation var jo ikke så god. Men heldigvis var der to herrer med som chauffører. De spillede ikke bridge, men de var skrappe til Ihomber og hvad sku vi gøre. Det var sagfører Bækgård og sparekassedirektør Hansen. Da de ellers bare skulde sidde og vente ja, så nappet de tjansen. Og til alles forbløffelse og dyrlægen og kæmnerens store fortrydelse. Så vandt Frederiksværk turneringen - takket være de to herrer.

3 Tro mig i Frederiksvær blev de kolossalt populære. Men trods sejren holdt de sig til Ihomber bridge spillede de aldrig mere. Når man har deltaget i en fødsel, er det da klart At man ønsker barnet skal trives - og ha det rart. Derfor er det en stor glæde for mig at ønske klubben tillykke med de 60. Jeg føler mig lidt stolt og godt tilfreds. Med at Frederiksværk Bridgeklub er blevet en succes, der er vokset år for år. Og stadig nye medlemmer får. På et tidspunkt var den blevet så stor. At den måtte ha en lille torsdags bror. Beklageligt nok, er jeg så vidt jeg ved, det sidste klubmedlem, der er tilbage. Fra klubbens start fra de helt gamle dage. Men som der står i den kendte sang. For de gamle som faldt er der en ny overalt Tidslinje: Klubben blev formelt stiftet i 1946, hvor Bent og Karen Christiansen jf. ovenstående blev udnævnt til formandspar. Karen og Bent Christiansen med deres førstefødte poserer i tiden for klubbens stiftelse Først i 1954 foreligger de første resultatlister, der med sirlig håndskrift er nedfældet i klubbens resultatbog.

4 1946 Frederiksværk Bridgeklub oprettes jf. ovenstående. Spilleaftenen er mandag aften. Bridgeklubbens første spillested, der i 1944 hed Hotel Arresø. Senere omdøbt til Grand Hotel. (Nørregade 10, der i 2014 bl.a. huser Generalens Bodega) Her foreligger de første turneringsoptegnelser (resultater), sirligt opført i en kladdebog. Nov. Dec er der spillet to 4- bords rækker. Klubbens formand fra er Hr. Viggo Haastrup I forbindelse med forårsturneringen annonceres med en vis stolthed, at der er tilmeldt 26 par. Der spilles i 2 rækker Lidt forvirring? En forside i protokollen siger: Turneringer i jubilæumsåret 1957 og Ved bestyrelsesreferat af 6. september 1961 er formanden anført som Hr. B. Hansen Formanden er Hr. Heinrich Eskildsen. Klubben spiller bridge på Skovlyst (en restaurant/forlystelsessted på adressen Torvegade 1-7). Der betales lokaleleje for at være på Skovlyst, kr. 175,- om måneden. Kontingentet fastsættes til kr. 10,- pr. måned (okt. mar.). Skovlyst, som var spillested for bridgeklubben i 5 år.

5 1966 Jf. referat fra bestyrelsesmøde kan man fortsat ikke spille på Skovlyst, hvor man har spillet i 5 sæsoner. Fremtidigt skal der spilles på Hotel Frederiksværk. Forslag til Kontingent: Enkelt medlem: kr. 15,-, ægtepar: kr. 25,-. Klubbens nye spillested Hotel Frederiksværk Protokollen er ikke ført i perioden Som formand i perioden er anført Hr. E.S.W. Rasmussen. Det fremgår, at man i denne sæson spiller i Menighedshjemmet i Frederiksværk. Menighedshjemmet i Frederiksværk Sommerbridge starter. Frederiksværk Kommune stiller pludselig, som det skrives, fritidscentrets lille sal til rådighed til sommerbridge i 10 aftener. Baggrunden er en ny fritidslov, der påbyder kommunerne at stille lokaler gratis til rådighed for diverse klubber.

6 Fru Frandsen sørger for kaffe og 2 stk. hjemmebag for kr. 5,- pr. spilleaften. Desuden serveres der lyst øl og juice. Multi Salen, hvor der spilles bridge fra 1973 d.å maj 1978 afholdes bestyrelsesmøde for en nytiltrådt bestyrelse hos Fru Gethe Hertz. Formanden anføres at være Hr. Svend Aage Jørgensen. Svend Aage Jørgensen formand fra Generalforsamlingen fastsætter kontingentet til kr. 200,- pr. år. Der blev afholdt en 35 års jubilæumsfest d. 31. januar Den blev afholdt i Melbylejren med ca. 70 deltagere. Af protokollen fremgår, at man åbenbart skulle modtage noget opbyggeligt for at få lov til at holde festen i Melbylejren. Citat fra bogen: Først så vi en film fra tyren. Snekkerup fortalte, hvad vi så - det var noget vi skulle for at få lov til at være der. Til fortællingen hører, at Snekkerup var kommandant i Melbylejren. Alle betalte kr. 100,- for at deltage D. 22. februar 1983 døde Svend Aage Karlsen ved bridgebordet. Æret være hans minde Ved Generalforsamling d. 21. april 1986 blev der stillet forslag om, at der kun må ryges i pausen. På bestyrelsesmøde d. 14. august 1986 fremsættes et kompromis forslag, hvor rygning alene er tilladt fra kl. 20:30 21:30 - og efter 22:30. Nævnte rygeproblematik blev stort set omtalt hvert år.

7 Den 23. november afholdes en 40 års Guld- jubilæumsturnering. Frederiksværk Kommune stiller Byskolens festsal til rådighed. Der blev spillet i 5 rækker af 5 borde. 40 års jubilæumsfesten afholdes d. 29. november 1986 på Hotel Frederiksværk. Klubben giver et kraftigt tilskud, hvorfor det kun koster kr. 160,- pr. deltager Der indkøbes et bridge- ur, hvorfor det er nødvendigt at lade kontingentet stige kr. 50,- om året (uret bliver kasseret i 2012). Årsagen til indkøbet er selvfølgelig den gentagne kritik af nogle spilleres langsomme spil. Året, hvor klubben har 45 års Jubilæum. Der bliver ikke afholdt en decideret jubilæumsfest, men en forstærket juleafslutning. Økonomien synes at være stram Om torsdagen startes et begynder- hold med undervisning af Heinrich Ezterodt. Generalforsamlingens referat fra april 1994 omtaler, at antallet af elever om torsdagen er så stort, at der ikke er plads til at opsuge de elever, der ønsker, at spille rigtig bridge Det nævnes, at der måske skal oprettes 2 klubber Generalforsamlingen d. 29. april vedtager, at bestyrelsen udvides med 1 person fra torsdagsklubben. Torsdagsklubben er hermed formelt oprettet. Bestyrelsesreferat af d. 3. marts 1996 fortæller, at der er 60 mandags- og 26 torsdagsmedlemmer. Turneringsleder og underviser om torsdagen er Martin Brøndum. 50 års jubilæums Guldturnering afholdes d. 6. oktober 1996 i festsalen på Syrevej med 180 deltagere. Der afholdes jubilæumsfest d. 26. oktober i festlokalet på Ildtornvej. Pris for medlemmer kr. 150,-, ledsagere kr. 350,-. Maden leveres af Hundested Kro. Torsdagsholdet indstiller til bestyrelsen at undersøge muligheden for et større lokale, da torsdagsholdet er ved at være oppe på 50 medlemmer. Man er i Paraplyen Der er store spændinger mellem mandags- og torsdagsholdet. 2 bestyrelsesmedlemmer truer med at gå - herunder formanden. Problemet løses umiddelbart ved at Pernille Nielsen indtager en plads i bestyrelsen. En ny bestyrelse udfærdiger nye vedtægter, der blev vedtaget på en senere generalforsamling. Spændingen mellem de to klubber fortsætter indtil formandens afgang. I perioden er der årlige besøg/genbesøg ved den svenske venskabsklub Stenungsund Generalforsamling: kontingentet vedtages at stige kr. 25,- pr. halvår, til i alt kr. 450,- om året. Efter 22 år som formand, ønsker Svend Åge Jørgensen ikke genvalg. Referater beskriver, at der er splid og ballade i bestyrelsen. Svend Aage Jørgensen fortsætter som turneringsleder for sommerbridge.

8 Som tak for de mange års arbejde blev Svend Åge udnævnt til æresmedlem d. 11. september Der afholdes kampvalg til formandsposten, hvor Grethe Byrgesen bliver valgt som formand års Jubilæumsturnering d oktober. Der blev afholdt jubilæumsfest på Eventyrkroen i Melby d. 17. november Bent Christiansen, der er 1946 (sammen med sin Karen Christiansen) stiftede Frederiks Bridgeklub dør i oktober måned - æret være Bents minde Af bestyrelsesmøde d. 26. marts 2004 fremgår, at Grethe Byrgesen ikke genopstiller som formand. Pernille Nielsen meddeler, at hun gerne vil være formand. Pernille vælges formelt på den efterfølgende generalforsamling. Pernille Nielsen Formand fra 2003 til d.å. Her slutter de håndskrevne protokoller Klubbens underviser i perioden er Jørgen Martens Der afholdes 60 års Jubilæumsturnering i Rådhusets festsal. Jubilæumsfesten blev afholdt på Hotel Frederiksværk. Bridgeklubbens medstifter Karen Christiansen udnævnes til Æresmedlem, hvilket ud over klubbens store tak betyder, at Karen på livstid er kontingentfri.

9 Karen Christiansen. Klubbens stifter og nu Æresmedlem Flemming Johansen påtager sig begynderundervisning, der afholdes torsdage kl , således at begynderne kan fortsætte med at spille i Torsdagsklubben Der blev afholdt 65 års Jubilæumsturnering i Rådhusets festsal. Jubilæumsfesten blev afholdt i Asserbo Golfklubs klubhus. Klubbens økonomi muliggjorde, at festen var gratis for klubbens medlemmer Undervisningen af begyndere varetages fortsat af Flemming Johansen, men flyttes på grund af pladsmangel om torsdagen til onsdage kl Bestyrelsen beslutter, at forsøge om der er basis for et eftermiddags hold i bridge. Således spilles der i sæsonen 2014/2015 drop- in bridge tirsdag eftermiddag Bridge aktiviteten er dette år: - Mandag eftermiddag Begynderundervisning v/flemming Johansen. - Mandag aften Turneringsbridge. - Tirsdag formiddag Undervisning for øvede. - Tirsdag eftermiddag Drop- in bridge. - Torsdag aften Drop- in bridge Klubbens medstifter - og fortsat aktive medlem Karen Christiansen blev den 17. april 100 år. For at ære og hylde Karen afholdt Frederiksværk bridgeklub en reception den 25. april. Medlemmer af Frederiksværk- og Hundested bridgeklub, hvor Karen såvel har spillet var inviteret. Herudover var borgmester Steen Hasselris og repræsentant for bridgeforbundet såvel inviteret. Der mødte ca. 60 personer op til et festfyrværkeri af mad og drikke. Efter diverse skåltaler blev der afholdt en fødselsdags turnering i to rækker. Fødselaren spillede i B- rækken, hvor hun fik en meget flot anden plads samen med sin makker Søren Husted.

10 Borgmester Steen Hasselris ønsker tillykke Karen er koncentreret om bridgespillet

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub 2019-2020 Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne,

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 Indhold: Bestyrelse og ugeplan Mandagsklubben Undervisning Onsdagsklubben Tilmelding og betaling Andre klubber Anden information Spillested: Vanggaardcentret Paludan Müllersvej

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2018 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: HBC's forretningsorden

Læs mere

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015.

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015. Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-201. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak til alle, der er mødt op. Det er flot at kunne samle som minimum 86 medlemmer

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne, undervisning,

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2017-2018 Velkommen til sæsonen 2017-2018 Indtil sæsonstart den 28. august er der masser af muligheder for at spille bridge. Den mest oplagte er vores egen Drop-in:

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015-2016 Sommerferien står for døren, og for mange betyder det en pause i bridgen, men sommeren byder på masser af muligheder

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Beretning. for. sæsonen 2003-2004

Beretning. for. sæsonen 2003-2004 Beretning for sæsonen 2003-2004 Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsens overordnede/generelle arbejde i 2003-2004... 2 1.1 Sammensætning og konstituering i sæsonen... 2 1.2 Kick-off møde... 2 1.3 Samarbejdet

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning 20.30 22.30 Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke principper

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB Velkommen til den ordinære generalforsamling. Sæsonen 2013 2014 kom til at forløbe meget anderledes end forventet. Bestyrelsen i Hobro

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2019 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: HBC's forretningsorden Horsens og Omegns

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Ocean City Square Dancers - Historie

Ocean City Square Dancers - Historie Ocean City Square Dancers - Historie Solrød, den 20-12-2009 OCSD blev stiftet i Havdrup, den 22/10-1992, med dansere fra det hold, som Inge-lise underviste i Roskilde. Inge-lise som var caller i RSDC,

Læs mere

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen 2015-2016. Det er Ribe Bridgeklubs beretning nr. 73 og det er i dag den

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010.

Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010. Referat af generalforsamling 2010 Afholdt i spillelokalet i Vodskovhallen, onsdag den 15. september 2010. 1. Valg af dirigent og referent. Ole Svendsen blev valgt til dirigent Henrik Mortensen blev valgt

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Først og fremmest tak for de mange besvarelser og ikke mindst kommentarer og gode forslag. Bestyrelsen har haft en indledende drøftelse

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2015-16 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det

Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det FEBRUAR 2018 No. 3 Banen lige nu Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det Efter nogle dage med frost vurderede

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Begrundelse for ønsket om vedtægtsændringer. Af hensyn til mulighederne for at kunne søge om tilskud til kurser og lig. skal vedtægterne være i overensstemmelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Velkommen til. Københavns Røgfri Bridgeklubs. 30 års jubilæumsturnering.

Velkommen til. Københavns Røgfri Bridgeklubs. 30 års jubilæumsturnering. Velkommen til Københavns Røgfri Bridgeklubs 30 års jubilæumsturnering. Klubben bliver oprettet ved en stiftende generalforsamling den 11. april 1980 som en 100% røgfri bridgeklub. Klubben kunne således

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Vi føler derfor, at vores opgave er at gøre rammerne for vore medlemmer så gode som mulige.

Vi føler derfor, at vores opgave er at gøre rammerne for vore medlemmer så gode som mulige. Beretning 2008 I bestyrelsen er vi af den opfattelse, at Vodskov Bridgeklub primært skal være en klub for bridgespillere, som spiller bridge for at hygge sig og være sammen med andre. Vi skal selvfølgelig

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nyhedsbrev Nyborg Bridgeklub Juli 2018 Velkommen til sæsonen

Nyhedsbrev Nyborg Bridgeklub Juli 2018 Velkommen til sæsonen Nyhedsbrev Nyborg Bridgeklub Juli 2018 Velkommen til sæsonen 2018-19 Sidste år kunne vi byde velkommen til Bridgeklubben af 1959, det er min oplevelse, at klubbens medlemmer er glade for, at være blevet

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2012 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Nykøbing F Bridgeklub

Nykøbing F Bridgeklub Medlemsmåling Nykøbing F. Bridgeklub Nykøbing F Bridgeklub Totalrapport Antal besvarelser: 107 Denne rapport indeholder besvarelser for 107 respondenter og undersøgelsen har en svarprocent på 66,9% af

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling

Dagsorden for generalforsamling Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse v/vivian Fisker 4. Fastlæggelse af kontingent 5. Indkomne

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nærvær og relationer med børn og unge

Nærvær og relationer med børn og unge Nærvær og relationer med børn og unge Pædagogisk forum inviterede til foredrag med Louise Klinge Nielsen tirsdag den 17. februar 2015, hvor vi fik et meget afvekslende oplæg, hvor vi både lyttede og deltog

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013

PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 PROGRAM FOR SÆSONEN 2012/2013 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere