Bridgeklubben Enigheden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bridgeklubben Enigheden"

Transkript

1 Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen

2 Velkommen til sæsonen Sommerferien står for døren, og for mange betyder det en pause i bridgen, men sommeren byder på masser af muligheder for at holde bridgeformen ved lige. Vores sommer drop in tæller i år to store rækker hver gang, men det kunne da være sjovt at komme op på tre rækker, så kom og vær med hver mandag. Bridgefestivalen starter i begyndelsen af juli, så slå også et smut forbi Svendborg til en Bronzeturnering, eller den store guldturnering for alle, med spisning og fest om aftenen. Festligt bliver det også den 21. august, når vi som altid har telt sat op på havnekajen ved slottet til årets Kulturnat. Kig forbi og få et glas vin, eller giv de øvrige gæster en indblik i vores hobby ved at spille kort en times tid. Har i tid og lyst, så henvend jer til undertegnede. Årets tilmelding til turneringer foregår som noget nyt via hjemmesiden. Proceduren er beskrevet senere i denne folder, men som altid er det vigtigste, at alle overholder deadline. Det er et større puslespil at få det hele til at gå op, og sene eftertilmeldinger gør ikke arbejdet nemmere. Så ring til gamle og nye makkere med det samme, inden denne folder havner nederst i bunken med reklamer og ugeblade. Noget andet nyt på programmet er en ny salgsautomat der vil blive sat op til den nye sæson. Den vil kunne tilbyde den sædvanlige kop kaffe eller cappuccino, og vil også komme til at indeholde alle vores drikkevarer. Der vil også blive plads til et mindre udvalg af søde sager, så sørg for at have småpenge med, da der ikke vil stå en vekselkasse fremme. Årets program er meget lig sidste år, med de samme turneringsledere på alle dage. Vi vil naturligvis gerne have så mange som muligt til at spille i klubben, og der hvor I især kan hjælpe til, er til begynderholdet. Så giv budskabet videre til naboer, kolleger, venner og familie, så vi kan få en masse nye ind i klubben. Med ønsket om en god sommer Søren Homann

3 Bestyrelsen Søren Homann Formand: Mit navn er Søren Homann. Jeg har spillet bridge i ca. 20 år. Jeg bor med min kone og to piger i Ulkebøl. Jeg elsker bridge, både som spiller og som underviser, og er glad for at være en del af Enigheden. Som formand prøver jeg at arbejde på en fortsat udvikling af en gammel traditionsrig klub, hvor både nye og gamle spillere kan føle sig hjemme. Tove Steensgaard Kasserer: Jeg hedder Tove Steensgaard. Er gift med Henrik og bor i Nybøl. Til daglig spiller jeg obo og engelsk horn i Sønderjyllands Symfoniorkester. Har spillet bridge siden 2010 og er "bidt" af det. Spiller mandag par og tirsdag gul. Brian Skov Frank Johnsen fik mig lokket med til bridge i 2008 og det har klistret til mig lige siden. De sidste par år har jeg stået for torsdag rød sammen med Frank. Som medlem af bestyrelsen glæder jeg mig over det gode samarbejde og til at fortsætte arbejdet med og for klubbens medlemmer. Privat bor jeg i Sønderborg, hvor jeg nyder skov og strand. Mest af alle nyder jeg dog mine 3 dejlige børn, der er i alderen år. Lise Gregers Jensen Jeg startede med bridgeundervisning i Glamsbjerg i 1998 og er stadig bidt af spillet. Når jeg ikke spiller bridge, passer jeg min forretning Halmhuset Vin den ligger i Skodsbøl, hvis man skulle få lyst til at kigge forbi.

4 Susanne Nielsen Efter et par år i bestyrelsen (i godt selskab) har jeg besluttet mig til at fortsætte det spændende arbejde - denne gang som turneringsleder mandag par sammen med Jan Åkerlind. Til daglig er jeg travlt beskæftiget med at være engelsklærer i folkeskolen - med forventning om et endnu travlere kommende skoleår (jvf. folkeskolereformen). Karl Bo Jensen Mit navn er Karl Bo Jensen. Jeg er 47 år og har 4 børn. Jeg er uddannet Datamatiker og har arbejdet med udvikling af It-løsninger og som underviser i Web-løsninger. Jeg har spillet bridge siden 1993 hvor jeg fik min bridgemæssige opdragelse i Randers Bridgeklub. Er flyttet her til Als i 1997 og har spillet i Enigheden lige siden. Jeg er ansvarlig for Bridgecentralen i klubben og en del af klubbens tekniske support. Jan Åkerlind Jeg hedder Jan Åkerlind og til dagligt spiller jeg bratsch i Sønderjyllands symfoniorkester. Fra bratsch til bridge er det jo ikke så langt så da nogle golfvenner lokkede med et bridgekursus så slog jeg til, og har spillet lige siden. Jeg bor sammen med min kollega Katrin og et skiftende antal sammenbragte børn. Spiller mandag par og hold. Anette Bernbom Jeg startede på begynderholdet i 2009 sammen med min ene datter. Efter et år startede hun på uddannelse i København, og min mand overtog rollen sin min makker. Vi er stadig makkere og stadig gift. Jeg hjælper Viggo med begynderundervisningen og arbejder især for at gøre ungdommen interesseret i bridge. Jeg fungerer som bestyrelsens sekretær og er medarrangør af champagneturneringen..

5 Næstformand: Jørgen Kaad Jeg er gift med Lise og vi har 3 børn sammen. I 1998, da børnene var blevet lidt større, begyndte Lise og jeg at gå til bridgeundervisning. Vi holder af at læse bridgebøger og nyder spændingen ved bridgebordet. Jeg er organist og pianist. Underviser på Sønderborg Musikskole, Løgumkloster Kirkemusikskole og er organist ved Broager kirke. Turneringsleder tirsdag, har siddet i bestyrelsen siden 2006 og er p.t. næstformand. Frank Johnsen Jeg hedder Frank Johnsen Bor i Hørup med min kone, 2 dejlige drenge og vores hund. Jeg startede med at spille bridge november 2008 og har været "bidt" af det siden. Arbejdsmæssigt startede jeg på Danfoss i 1997 og arbejder ved Danfoss i Gråsten. Jeg er sammen med Brian Skov turneringsleder Torsdag Rød og spiller mandag par og hold. Mød os som altid i teltet til kulturnatten på havnen fredag d. 21. august mellem 17 og 22 Hvis I gerne vil spille med en time eller to, så henvend jer til Søren Homann

6 Hjælp en ny bridgespiller i gang!!! Hermed en opfordring til alle klubbens medlemmer om at gøre lidt reklame i jeres omgangskreds for vores dejlige hobby og kortspil. Vi tilbyder interesserede at starte op på begynderholdet 2. september. De første fire gange er uforpligtende, dvs. uden betaling. Dette tilbud har været gældende de seneste år men vores erfaring viser, at lang over 90% af de interesserede gennemfører hele undervisningssæsonen. Viggo Jensen, der i seneste sæson stod for undervisningsholdet, fik sammen med de andre undervisere stor ros af deltagerne og vil også i den kommende sæson stå for holdet.

7 Drop in! Drop-in næsten hele året Husk også i Efterårs-, Vinter-, og Påskeferien Der er fri adgang, og tilmelding er ikke nødvendig, men mød venligst op 10 minutter før spilstart. Indskud: 40 kr. pr. person. Juniorer under uddannelse dog kun 10 kr. 4-klips kort koster 120 kr og sommersæsonkort koster 250 kr. Tirsdag Blå! Få ny inspiration til dit bridgespil Vi fortsætter sidste sæsons nye tiltag med lagte spil og efterfølgende gennemgang den første halve time af tirsdag blå. Søren Homann vil stå for undervisningen i løbet af sæsonen.

8 Turneringsprogram Mandag Par: Mandag Par er en parturnering for dem der kan lide at spille turneringsbridge. Mandag par henvender sig til bridgespilleren der har overstået begyndervanskelighederne og har sit grundsystem nogenlunde på plads. Der er plads til alle der har lyst til at udvikle deres bridgespil, hvad enten de er nye i sporten, eller gamle erfarne forbundsmestre. Der spilles kvalifikation over ca. 6 aftener efterfulgt af 3 styrkeopdelte rækker 7-8 aftener. Der spilles spil pr. aften. Der spilles hver 14. dag i lige uger. 1. Spilleaften er den 31.august 2015 kl Turneringsansvarlig: Susanne Nielsen Tlf: Jan Åkerlind Tlf: Mandag Hold: Det tilstræbes at der spilles i 2 opdelte rækker på baggrund af en kvalifikationsturnering, således at der bliver bedre plads til de mindre rutinerede spillere, der gerne vil spille holdbridge. Der spilles med EDB givne kort, kortfordelinger vil blive udleveret. Der spilles hver 14. dag i ulige uger. 1. Spilleaften er den 7. september 2015 Kl Turneringsansvarlig: Karl Bo Jensen Tlf

9 Tirsdag Blå: Tirsdag Blå er åben for alle og spilles tirsdag i lige uger. Hver aften indledes med en halv times undervisning, som primært vil blive givet af Søren Homann i form af to lagte spil med gennemgang. Der spilles parturnering og den endelige turneringsplan laves, når tilmeldingerne er registrerede. Der spilles hver 14. dag i lige uger. 1. Spilleaften er den 1. september 2015 Kl Turneringsansvarlig: Finn Dubgaard Tlf: Tirsdag Gul: Tirsdag Gul spilles hver anden tirsdag. Tirsdag gul klubben er åben for alle spillere uanset niveau og der spilles i flere rækker afhængig af erfaring, spil pr aften. Der startes med en kvalifikationsturnering hvor alle møder alle to gange. Vi spiller parturnering og den endelige turneringsplan laves, når tilmeldingerne er registrerede. Der spilles hver 14. dag i ulige uger. 1. Spilleaften er den 8. september 2015 Kl Turneringsansvarlig: Jørgen Kaad Tlf:

10 Onsdag Eftermiddag: Onsdag eftermiddag er en parturnering for alle, der kan lide at spille turneringsbridge på en afslappet facon. Turneringen er både for de bridgespillere, der har overstået begyndervanskelighederne (f.eks. med et eller to år på Enighedens begynderkurser), og for de meget erfarne. Vi tilstræber følgende turneringer: - Kvalifikationsturnering over ca. 14 spilledage, hvor alle møder alle. - Juleafslutning på 1 spilledag. - Klubmesterturnering over ca. 14 spilledage uden op- og nedrykning. Den endelige plan og antallet af rækker afhænger af, hvor mange par der tilmelder sig. Der spilles hver uge. 1. spilledag er den 2. september 2015 kl Turneringsansvarlig: Leif Aas Andersen Tlf:

11 Undervisning Onsdag aften: Hjælp en ny bridgespiller i gang? Kender du en der vil lære bridge, så fortæl om nedenstående tilbud. Onsdag aften undervises begyndere efter Nordisk standard, bog 1 og 2. Hver aften starter med teori samt melde-/spilleøvelser, hvorefter der spilles med temalagte kort der passer til dagens tema. I alt 25 aftener fra til ca , startende 2 september og med afslutning sidst i marts. Vær med de første 4 gange, gratis og uden forpligtelser. Vælger man at fortsætte resten af sæsonen, koster det 1200 kr for undervisning, medlemskab samt bøger og undervisningsmateriale. Det er ikke nødvendigt at møde frem med en makker. Tilbud til fortsættere /let øvede: Genopfrisk grundsystemet i Nordisk Standard, og få udbygget din melde- og spilleteknik. Vi starter 2 september kl. 1830, og fortsætter 25 aftener frem til slutningen af marts. Hver aften undervises i forskellige temaer, primært fra Nordisk Standard bog 3 og 4. Vi spiller et miks af temalagte kort og tilfældigt blandede kort, med facitlister og mulighed for at få hjælp undervejs. Ind imellem spilles turnering a la drop in, med mulighed for at score bronzepoints. Tag din makker med, eller kom alene. Du tilmelder dig som ved øvrige turneringer, og prisen er den samme som for en ugentlig spilleaften. Undervisningsansvarlig: Viggo Jensen kan vel ikke begynde for tidligt... Tlf: (fastnet) Tlf: (mobil)

12 Torsdag Blå: Torsdag blå er en parturnering de henvender sig til let øvede og begyndere der har fået lyst til at spille turneringsbridge. Hver aften indledes med en halv times undervisning af forskellige undervisere, hvorefter der vil blive spillet ca. 20 spil. Der vil blive styrkeopdelte rækker efter en indledende kvalifikation. Da turneringen primært henvender sig til uøvede spillere, skal man naturligvis have forståelse for et roligt tempo, og der spilles derfor i starten af sæsonen med 8 min. pr. spil. Der spilles hver 14. dag i ulige uger. 1. Spilleaften er den 10. september 2015 Kl Turneringsansvarlige: Lone Linnebjerg Lena Broch Tlf: Tlf: Torsdag Rød Torsdag Rød er en parturnering for alle, der kan lide at spille turneringsbridge på en afslappet facon. Turneringen er både for de bridgespillere, der har overstået begyndervanskelighederne (f.eks. med et eller to år på Enighedens begynderkurser), og for de meget erfarne. Vi tilstræber følgende turneringer: - Kvalifikationsturnering over ca. 6 spilledage, hvor der spilles i to seedede rækker efter par-handicap - Juleafslutning på sidste dag inden juleferien. - Klubmesterturnering i 3 rækker over ca. 7 spilledage. Den endelige plan afhænger af, hvor mange par der tilmelder sig. Der spilles hver 14. dag i lige uger. 1. spilledag er den 3. september 2015 kl

13 Turneringsansvarlige: Frank Johnsen Brian Skov Makker Søges! Står du med det problem, at du gerne vil spille bridge, men mangler en makker til den kommende sæson, så skynd dig at sende en mail til Find Rotvel ) med oplysninger om spilledag(e), og spillestyrke. Så sørger vi for at dit navn kommer på vores hjemmeside. Her kan du også selv lede efter en makker til den kommende sæson. Man kan sagtens tilmelde sig via vores hjemmeside, selv om man endnu ikke har en makker. Finder vi ikke en til sæsonstart, får man naturligvis sine penge tilbage.

14 Udlejning af lokaler! Husk at Enighedens lokaler kan lejes af klubbens medlemmer Kontakt Anette for nærmere information

15 Slotsturneringen Den dag Danmark kom til kort! Sæt kryds i kalenderen 16. april 2016 PS: Husk også kulturnatten 21. august

16 Tilmelding og betaling Al tilmelding foregår i år via hjemmesiden. Her er der mulighed for at indtaste lidt flere oplysninger end via netbank se detaljer på næste side. Kontingentet dækker medlemskab af Bridgeklubben Enigheden og Danmarks Bridgeforbund. Det inkluderer bl.a. forbundets medlemsblad Dansk Bridge samt Distrikt Sydjyllands blad Bridge Nyt. Kontingent ved spil hver 14. dag: 900 kr. Kontingent ved spil hver uge: 1200 kr. Kontingent ved oftere spil: 1400 kr. Junior uanset hvor ofte, der spilles: 600 kr. (En junior er maks. 25 år ved sæsonstart) Begyndere der ikke før har været medlem af Danmarks Bridgeforbund (incl. bog 1+2) 1200 kr. Passiv kontingent 400 kr. Hvis man spiller i mere end én klub og vælger at have en anden klub som hovedklub, trækkes 240 kr. fra det endelige beløb, der betales til Enigheden. Tjek vores hjemmeside for turneringsbestemmelser, klubregler m.m. Tilmeldingsfrist for samtlige turneringer er 1. August 2015 Al betaling skal som sidste år foregå ved overførsel til klubbens konto i Danske Bank: reg:1551 konto:

17 Tilmelding på klubbens hjemmeside, der er et link på forsiden. Herefter udfyldes en simpel formular med navn, klubmedlemsskab, spilleaften og makker: Tilmeldingen sker ved at trykke på knappen Send tilmelding nederst på siden. Efter at tilmeldingen er afsendt vises en ny side med bekræftelse af tilmeldingen og den samlede pris. På samme side vises dine personlige oplysninger, som klubben har. Disse bedes tilrettet og suppleret, så de bliver så korrekte og komplette som muligt. De personlige oplysninger indsendes ved at trykke på knappen Bekræft oplysninger nederst på siden.

18

19

20

-lig velkommen til Blaksets Bridgecenter

-lig velkommen til Blaksets Bridgecenter -lig velkommen til Blaksets Bridgecenter Nadia Bekkouche, Frederik Bjerregaard, Knut Blakset, Lars Blakset, Mathias Bruun, Thomas Vang Larsen (Otto) og Peter Nielsen byder alle nye og gamle medlemmer velkommen

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

Fastelavnsløbet i Odder

Fastelavnsløbet i Odder Lørdag d. 26. februar var vi traditionen tro til fastelavnsløb denne gang var det i Odder. Der var fint fremmøde fra BMI en blandet flok på 30 både nye og gamle, hurtige og mindre hurtige dejligt, at der

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

HØJ KVALITET, LAV PRIS

HØJ KVALITET, LAV PRIS 27. ÅRGANG NR. 2-2012 2 Bredgade 20. Mønsted. Tlf 86 64 61 92 Åbningstider: Mandag - fredag kl. 7.30-19.00 Lørdag - søndag kl. 7.30-18.00 Altid billig benzin HØJ KVALITET, LAV PRIS 3 Sparkær Idræt Udgivet

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

LandsbyPosten. Petanque er i rivende udvikling med både spil og socialt samvær HUNDERUP - SEJSTRUP. Nr. 8 September 2014 36.

LandsbyPosten. Petanque er i rivende udvikling med både spil og socialt samvær HUNDERUP - SEJSTRUP. Nr. 8 September 2014 36. LandsbyPosten HUNDERUP - SEJSTRUP Nr. 8 September 2014 36. årgang Petanque er i rivende udvikling med både spil og socialt samvær Landsbyposten udgives af H.S.U.G. og omdeles til samtlige husstande i Hunderup

Læs mere

Brug hinanden 11 historier om frivillighed

Brug hinanden 11 historier om frivillighed Brug hinanden 11 historier om frivillighed Redaktion: Frivilligafdelingen Tekst: Gitte Roe Eriksen Foto: Stefan Kai Nielsen, EKKO Pressefoto Grafisk design: Lotte Rask Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Oplag:

Læs mere

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM ISSN 0909-5128 huntingtons.dk 29. årgang Juni 2012 Nr. 2 LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 2/12 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Rundt om HS 2012:

Læs mere

KLUBBLADET 35. ÅRGANG FEBRUAR 2011

KLUBBLADET 35. ÅRGANG FEBRUAR 2011 KLUBBLADET 35. ÅRGANG FEBRUAR 2011 LÆS OM: Dilettant, ZumbAtomic, Tømmermandsturnering, Pistolskydning, Tilbageblik, Indendørsstævner, Lokalopgør, Fastelavn, Generalforsamlinger, MAMMA MIA, Udvikling af

Læs mere

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side

Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side Praktisk information (side 2-3) Påskeferie (side 4-5) Lalandia ture (side 6-7) Ture ud af huset (side 8-11 & 14-18) Måned program og sommerfest (side 12-13) UK information og teater (side 22-23) Klub Blovstrød

Læs mere

Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet

Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet Tekst og foto: Bo Bernes Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet Medarbejdere på landets maskinstationer og større landbrug skal kunne andet end at køre traktor. Derfor

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Trine Hansen Tlf. 97 33 37 87 puls@besked.com KASSERER: Anna-Mette Jacobsen Tlf. 97 36 40 87 am.h@jubii.dk

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. November

PG-Nord. Nyhedsbrev. November PG-Nord Nyhedsbrev 2000 November Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: cwahl@stofanet.dk Næstformand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv

Læs mere

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4 GKF Nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening nr. 1 2015 Læs bl.a. Generalforsamling Side 4 Nyt livsstilsprojekt Side 8 En uddannelsesrejse Side 11 GKF nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening Redaktion:

Læs mere

START KLAR - PARAT. Øvrige nyheder...

START KLAR - PARAT. Øvrige nyheder... 25. årgang www.filskov.infoland.dk Februar 2015 KLAR - PARAT START Øvrige nyheder... Hjælp i Arkivet søges... Læs mere på side 5 Udtrækning af Idrætsaktier... Læs mere på side 8 Lalandia Cup... Læs mere

Læs mere

Skoleleder- manual 2014

Skoleleder- manual 2014 Skoleledermanual 2014 Indholdsfortegnelse Velkommen til DBU s Fodboldskole 2014... 2 Nyt og vigtigt i 2014... 3 Arbejdsplan før, under og efter afvikling... 7 Januar... 7 Marts... 7 April... 7 Ugerne før

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Fælles lønforsikring Så kan du klare dig, hvis du mister dit job DAGLIGVARE BUTIKKEN SOV TRYGT med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Socialpædagogerne får fælles lønforsikring

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK

LØBETRÆNING GÅTURE/STAVGANG HUSK Februar 2015 2 05. marts Cykelmøde 12. marts Generalforsamling 22. februar Cross løb Hole Skov 08. marts Cross løb Hedvigslundskoven 15. marts Cross løb Glamsbjerg Golf 15. marts Førstehjælp 01. april

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere