Assens Sejlklub NR. 4 April ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR. 4 April ÅRGANG Torskespisningen 2008

2 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf ivan.frost@mail.dk Kasserer Jette Fette Højrupvej 25 (H67) 5620 Glamsbjerg Tlf jefe@mail.dk Sekratær Kirsten Hasseltoft Larsen Drejet 2,Torøhuse (G36) 5610 Assens Tlf famhhansen@hotmail.com KU Kapsejladsudvalget Erik Kulavig (F47) Damgade Assens kul@hist.sdu.dk 2008 PSU Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård Skovbrynet 7 (E 38) 5610 Assens Tlf skovbrynet7@vip.cibercity.dk ASA Aktivitetsudvalget Lizzi Plauborg, Nygade 17 (F67) 5610 Assens Tlf arli@kabelmail.dk Materialeforvalter Hans Kristian Mors Årøvænget 10 (E 18) 5610 Assens Tlf hans.k.mors@ftz.dk Jubilæumsudvalget Lotte Vestergaard Lundagervej 16 (F28) 5610 Assens Tlf vestergaard@nielsen.maildk Ungdomsudvalget Marc Hindse Præstevænget 5610 Assens tlf mrh@ib.sdu.dk 2.

3 Indholdsfortegnelse Lift betjeningen Side 4 Havnefogeden Side 5 ASA Standerh ejsning Si de 7 PSU Tirsdagssejlads Side 8 Nyt fra Jubilærumsudvalget Side 9 Ole s Erindinger Side 10 Kapsejlsudval get Side 12 Besøg på Bryggeriet Side 16 Speedbådskør ekort Side 17 Juniorudvalget Side 18 Fø rstehjælps k ursus Side 21 Næste deadline er 12. april Sejlklubbens køkken har fået en ELITE smiley forside foto: Frost Det er nu det sker.. Lørdagsåbent, foredrag, spiseaftener, påskeåbent, svømning, torskespisning, vedligeholdelsesarbejder, mød er, kurser osv. Aktivitetsniveauet er som sædvanlig højt i vinter- og forårsmånederne i Assens Sejlklub. Og flere aktiviteter er på vej. Klubben tilbyder et førstehjælpskursus for medlemmer i løbet af ap ril/maj måned, men se mere herom et andet sted i bl adet. De fl este aktiviteter foregår i ful d offentlighed, men enkelte er mere usynlige til ge ngæ ld bliver resultaterne særdeles synlige. Her tænker jeg specielt på to ting. Dels det kæm pe arbejde der fore går med færdiggørelse af jubilæumsbogen (det skriver Lotte, der er formand for jubilæumsudvalget, mere om), og dels det store vedligeholdelsesarbejde af vores følgebåde, der foregår i øjeblikket. Det er klubbens nye materialeforvalter Hans Kristian, der sammen med gamle kendinge fra m andagsholdet og hjælpere fra JU og KU giver bådene en meget grundig o g tiltrængt overhaling. Næste større arrangement er standerhejsningen d. 19. april, der i år bliver ekstra festligt i anledning af jubilæet. Efter stand erhejsningen, kaffen og rundstykkerne er d er sæ dvanen tro møde for nye medlemmer. Beg ge arran gementer omtales et andet sted i blad et. Og så står for årskla rgøringen i øvrigt for døren.det er nu det ske r! Bent Damsbo. 3.

4 LIFTBETJENING FORÅRET 2008 Udsætning af både starter i uge 13 efter følgende vagtlister: Uge 13 & 17 Jørgen Elmer, Chr. Lehns Vænge 12 C Odense Uge 14 & 19 Ejgil Jensen, Svanevej 37, 5493 Vissenbjerg Uge 15 & 20 Jens Nicolaisen, Ebberupvej 50, Ebberup Uge 16 & 18 Benny Rasmussen, Berildsvej 15, Assens På opslagstavlen i masteskuret vil der være ophænge lister for ca. 4 uger ad gangen, hvor bådejerne kan skrive sig på i den uge, hvor man ønsker at blive sat i vandet. Betjeningen efter disse lister gælder kun for lørdag / søndag. På hverdage kontakt havnefogden. For nye medlemmer kan det oplyses, at opslagstavlen er placeret på indersiden af den nordvendte gavl på masteskuret. Oplysning om bådens bredde. Liftens sporvidde kan varieres efter bådens bredde, men denne justering foregår meget langsomt. Derfor skal Liften køre meget langt på vejen for at få den rigtige bredde som passer til båden. Liften er derfor blevet monteret med en måleskinne, så liftføreren under kørslen kan indstille bredden på et vilkårligt mål. For at liftføreren under kørslen kan indstille det rigtige mål til den båd som skal hentes og sættes i vandet, beder vi bådejerne om at oplyse bådens bredde og såfremt man ikke kan huske denne, se efter på bådens datablad så liftføreren kan få denne oplysning inden liften sættes i gang. Vi vil glade for denne håndsrækning, så på forhånd tak for hjælpen. VIGTIGT: Skriv dig kun på listen når du kan se at båden kan blive klar til søsætning den weekend du har skrevet dig på listen. Hvis du bliver forhindret eller båden bliver sat i vandet på anden vis, skal du hurtigst muligt slette dig af listen så andre kan få plads til udsætning. I forbindelse med helligdage er der kun liftbetjening lørdag / søndag, men der er generelt ikke betjening søndag hvis alle både kan nås lørdag. For at havnefogden kan identificere og finde ejeren af stativer som ikke er fjernet eller er placeret forkert, er det besluttet at båden ikke løftes ud af stativet før dette er forsynet med Bro nummer og telefonnummer. HUSK: Du er selv ansvarlig for at følge med, hvornår det er din tur til at blive sat i vandet. Når liftføreren har ventet en time og ingen kunder har vist sig stopper liftbetjeningen for denne dag. HUSK : at der ikke må parkeres på liftvejen selv ved korte besøg på broerne. at stativer, opklodsninger og gamle malerbøtter skal fjernes samme dag som søsætningen foregår. at melde dig hos liftføreren straks du kommer på marinaen, så han kan planlægge dagens arbejde. at du selv skal medbringe beskyttelse, hvis din båd er modtagelig for ridsning af stropperne. 4. LIFTFØRERNE

5 FRA HAVNEFOGEDEN Nu nærmer sig tiden hvor der atter bliver liv på havnen, det bliver helt rart. Der vil blive åbnet for strømmen permanent den 1. marts Der bliver åbnet for vandet når der ikke længere er den store chance for frost. Slibemaskinerne er klargjort, og der er indkøbt slibepapir, så I kan bare gå i gang med klargøringen. Liftbroen er repareret, så Jer med store tunge både kan trygt benytte liften. Vi bliver nød til at vente med at sætte stativerne på plads indtil der bliver plads på bukkepladsen. Jer der står på campingpladsen skal selvfølgelig fjerne Jeres stativer hurtigst muligt efter båden er fjernet. Jer der ikke har navn og tlf.nr. på stativet, kan få et skilt af liftføreren, så skal vi nok ringe når der bliver plads til stativet. Biler på liftvejen er som sædvanlig et stort problem. Hvis der ikke er plads til at I kan parkere imellem bådene, men kun kan holde langs den hvide linie, så ville det være en stor hjælp for os der kører med liften hvis I vil parkere på Næsvej. Et er at vi skal holde øje med bådene, men skal vi også holde øje med biler der holder i vejen eller lige på kanten, så bliver det hele lidt for stressende. Problemet med badevand der lugter råddent, skulle også være løst, da den gamle vandbeholder er blevet skrottet, og der er blevet indlagt fjernvarme. Der er også indkøbt en ny betalingsautomat til Marina Kontoret. Den skulle gerne være nemmere at finde ud af for vores gæstesejlere, da det vil værre denne type automat der vil kommer i flere af vores nabohavne. Nu håber jeg at vejret vil arte sig godt, og at vi får et tidligt forår, så I alle kan komme i vandet og få en dejlig lang sejlsæson. Med venlig hilsen Jens Otto Nielsen Havnefoged Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf info@camping-willemoes.dk 5.

6 Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf Jensby Radio & TV Østergade Assens Østergade Assens Tlf Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9-17, lørdage Bred Entreprenøren Aps Gl. Assensvej 12 Bred 5492 Vissenbjerg Tlf Bil KLOAK: Reperation samt nyanlæg BELÆGNING: Fliser, terasser m.m. GARTNERARBEJDE: Græsplæner samt hækplantning m.m RENDEGRAVER/MINI- GRAVER m/fører udlejes. 6. Kontorudstyr - Papir Lædervarer TORVET - ØSTERGADE ASSENS TLF

7 Standerhejsningen d.19.april kl Efter standerhejsningen er klubben vært ved kaffe og rundstykker og en lille en til maven. Umiddelbart efter kaffe og rundstykker er der informationsmøde for klubbens nye medlemmer. Der udleveres jubilæumsstander og alm. stander gratis. Fot o: Frost Pinseturen Denne gang går turen til Sønderborg, og vi har lånt klubhuset i marinaen syd for broen, der vil komme et lidt mere "oplysende" indlæg til næste blad. ASA 7.

8 Praktisk Sejlads Sejladstræning om tirsdagen. Vi starter Tirsdag d. 6. maj kl og sejler hver tirsdag i forårssæsonen frem til d. 24. juni. Er du ny eller mindre rutineret sejler, eller har du bare lyst til at diskutere din sejladsteknik, så kan du tilmelde dig Praktisk Sejlads' Forårssæson og møde rutinerede sejlere, som kan give dig gode råd om sejlads. Vi arrangerer, at en garvet sejler tager med ud i din båd, så du kan få gode råd om rig og trim og om alle de andre forhold, som kan gøre sejladsen optimal. Hvis der på den enkelte sejladsaften er flere deltagere end garvede sejlere, så slår vi os sammen på bådene, så alle alligevel kommer på vandet. På denne måde lærer vi også noget af hinanden, og der er god mulighed for at se smarte løsninger og gode idéer på de forskellige både og måske lade sig inspirere. Under alle omstændigheder bliver her basis for en god sejlads-snak, som fortsætter ved en kop the eller kaffe med en ostemad, når vi er kommet i land. Mød op tirsdag d. 6. maj og meld dig til. Har du lyst til at høre mere om PSU's tirsdagssejladser, så henvend dig til Frits Duus, tlf , frits@zqz.dk, eller til Kirsten Steensgaard, tlf , skovbrynet7@vip.cybercity.dk. Praktisk Sejlads Udvalget (PSU) Døgnåbent -hver dag - heleugen Østergade 1. tlf Assens Vestfyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens - Tlf vtf@vtf.dk mobiltelf 8.

9 Snart begynder sejlsæsonen. Jubilæumssejlsæsonen. D. 19. april hejses standeren ( se mere herom andet sted i bladet ) og så er det ligesom rigtigt blevet jubilæum for selv om der er mange arrangementer i vinterhalvåret så er det trods alt sejladsen der er vores fælles udgangspunkt. Vi har inviteret Carl Mangor til at hejse standeren. Han er direkte efterkommer efter stifterne af Assens Sejlklub idet tapetserer Carl Petersen var hans farfar og bager Carl Mangor var farmoderens bror. Sådan kommer fortid og nutid til at hænge sammen. Vi har længe lagt op til at jubilæumsbogen skal udkomme til standerhejsningen. MEN det har vist sig at være et større arbejde end som så at stykke sådan et skrift sammen. Her på det sidste er det nærmest væltet ind med stof i form af billeder så redaktørerne, Holger og Ivan, er ved at drukne i materiale. De første 75 år er på plads, men i sagens natur er der mest stof om de seneste 25 år og også rigtig mange klubmedlemmer der kan fortælle om deres tid i klubben. Vi håber stadig det kan nås at få b ogen på gaden til standerhejsningen, selvom chancerne efterhånden er små. Trykkeriet skal også have sin tid (måske en hel måned hvis vi er uheldige) så der er flere sorte heste i dette spil. Eet er dog helt sikkert: der udkommer snart en bo g om 100 år i Assens Sejlklub og I kan roligt glæde jer for den er værd at vente på. Når bogen ligger klar kan alle klubbens medlemmer helt gratis hente et eksemplar i sejlklubben, andre kan købe den for kr Lott e REP.AF: PÅHÆNGSMOTORER SALG AF: NYE OG BRUGTE MOTORER SALG AF TILBEHØR OG UDSTYR LARSEN S MC SERVICE TLF: BIL

10 Vinteren: Erindringer Af Ole Nielsen var der ingen juniorafdeling i Assens Sejlklub. Eller optimistafdeling som man kaldte det. Det var ikke almi ndeligt dengang. Der var imidlertid stærke kræfter i gang og rundt omk ring på skoler i hele landet blev der holdt foredrag om det fantastiske i optimistjoll esejlads. I Assens Sejlklub tog man ideen op, anspor et af Ove Blunch der var kommet til Assens fra Sønderborg hvor man havde nogen erfaring med ungdomsarbejde. Der fandtes allerede en enkelt privatejet optimistjolle i Assens. Den tilhørte Søren Larsen hvis far var maskinmester på Aarøsundfærgen. Sørens far havde året før købt tegninger til optimistprammen, som den hed, fra England og sammen byggede Søren og hans far i sommeren 58 en jolle i kælderen under boligblokken hvor de boede. Det var ikke så langt fra hvor j eg boede og i et vist omfang fulgte jeg med i byggeriet. Formand Ove Blunch holder tale ved standerhejsningen. Manden med et godt tag i stand er og flag er Carl Jyde Jacobsen der efterfulgte Blunch som formand. I sensommeren var der et stykke om optimistjollebygning i den lokale avis og en annonce om jollebygning under aftenskol eloven hvis der kunne samles 10 delt agere. Jeg husker at Ove Blunch og Peter Plum, skibsingeniør og ansat på skibsværftet, en aften kom hjem til mine forældre for a t fortælle om jollebyggeriet og som jeg husker det havde de også en form for kontrakt med. Byggeriet kom i gang, der var 10 tilmeldinger til holdet. Og jeg blev meldt ind i Assens Sejlklub sammen m ed flere andr e drenge og et par enkelte piger. 10.

11 Et kælderrum under Assens Borger og Realskole blev stillet til rådighed for os jollebyggere, vi gik en travl vinter i møde. Peter Plum ledede sl agets gang. Der blev allerførst lavet 3 beddinger og vi kom hver tirsdag og torsdag for at arbejde på jollerne. I begyndelsen var det mest vores fædre der måtte tage det hårde slæb mens vi drenge gi k til hånde hvor vi kunne. Efter jul blev de 2 første både løftet af beddingen og så blev der masser af arbejde med at pudse med sandpapir samt hj ælpe med at montere hjørner og sværdkiste samt lave sværd, ror, mast, bom og stage. Sideløbende med bygningen af jollerne fi k vi undervisning i sejlads: Luv, læ, for og agter blev sammen m ed mange andre begreber terpet til de sad fast. Vi lærte også lidt om at stille sejlene og om knob. Ved standerhejsningen i 1959 kunne resultatet af en lang vinters hårdt arbejde beundres: de 10 nye joller blev døbt, min kom til at hedde Vaks, og optimistjolleafdelingen var virkelig en realitet. Jollerne kunne vi, der havde lagt arbejde i at bygge dem, købe for 250 kr. Det var mange penge for en arbejderfamilie, men vi fik en afdragsordning med 25 kroner om måneden. Jeg kunne komme ud at sejle i min egen jolle. Peter Plum lever endnu. I mange år har han boet i Helsingør, men han kommer af og til Assens og vi er stadig en lille flok tilbage der kan opfriske minderne fra dengang. 11.

12 På bølgen med mål Foto: Frost En ny omgang på vandet står for døren, og for nogle af os har det en ganske bestemt betydni ng, som vi hellere end gerne vil dele med andre. Jeg taler om kapsejladsen frydefyldte oplevelser, og det er ikke nær så svært eller farligt, som mange uprøvede forestiller sig. Det kan godt væ re, der bliver råbt lidt rigeligt på banerne, og at det oser vel meget af selvros hos vi nderne og dårlige undskyldninger hos taberne over Irenes velsmurte smørrebrød i klubhuset efter en kapsejlads, men det er ik ke nær så slemt, som det l yder. Med det formål at få flere med ud at lege om onsdagen - bortset fra legen, og den er god, gi ver det en enestående mulighed for at komme ud i al slags vejr og få prøvet sig selv og sit grej af i trygge rammer - afholder klubben onsdag den 23. april kl en "tør-kapsejlads" i klubhuset. Den er primært beregnet for dem, som bare har den mindste lyst til at sejle kapsejlads, men aldrig har fået taget sig sammen, men de erfarne kaps ejlere vil også være velkomne. Det kunn e være, at de sidstnævnte i dette selskab kunne finde sig en gast eller to, men ellers kan de bidrage med deres erfaringer. Per - klubbens f or t iden eneste danmarksmester - og Ped er vil fortælle om kaps ejladsens velsignelser og skære reglerne ud i pap og bøje dem i neon. Tilmeldingsbla nk etten til kapsejladserne - foruden onsdagssejladserne er der den berømte Båg ø Rundt sidst på sæsonen - findes andet sted i dette blad. I foråret sejles der i alt otte onsdage og i efteråret fem onsdage og en søndag. Om søndagen afvikles tre sejladser, hvor klubmesterskabet afgøres. 12.

13 Programmet "Tørkapsejlads" i klubhuset onsdag d en 23. april Onsdagssejladser forår: 30.4, 7.5, 14.5, 21.5, 28.5, 4.6., 11.6, 18.6 Onsdag sejladser efterår: 6.8, 13.8, 20.8, 27.8, 3.9. Onsdag er der skippermøde kl og start kl Klubmesterskab Søndag den 14. september. (tre sejladser) skippermøde kl og første start kl Bågø Rundt: 20. september Bågø rundt udleveres programmer fra kl. 9. første start kl Syning af kalecher, bompresenninger, hynder m.m Alt i reparation: Fra dag til dag. Riggerværksted: Valsning, taluritpres, tov-wiresplejsning. Rulleanlæg: Furlex, Harken, Plastimo. Forhandling af MP-sejl. Fyns Sejlservice V/ Jan Rosing Havnegade 19 H 5600 Faaborg Telf fyns.sejlservice@mail.tele.dk 13.

14 Tilmelding til sejladserne 2008 Bådens navn Bådtype Skipper Adresse Telefon Jeg ønsker at tilmelde mig (kryds af): Aftenkapsejladser forår _ kr. 100,- Efterår _ kr. 100,- Klubmesterksab _ kr. 50,- Bågø rundt _ kr. 50,- Af hensyn til planlægningen bedes i hurtigst fremsende tilmeldingsblanketten til: Erik Kulavig, Damgade 35, 5610 Assens. Man kan også tilmelde sig pr. mail. I så fald til: kul@hist.sdu.dk Det ses gerne at betalingen falder på første sejladsaften, hvor klubbens kasserer gerne skulle være til stede. Assens Damgade 12, 5610 Assens assens@home.dk Tlf

15 Forårs TILBUD Polérmaskine Med justerbar hastighed omd W Vejl. Pris 649,- Nu Hempel Custom Polish 500 ml. Vejl pris 130,- Nu Sejler jakker Gælder kun sidste års modeller Lystbåde hav nen, 5610 Assens tlf / alt i maritimt udstyr... Tilbudene gælder i april måned, forbehold for udsolgte varer 15.

16 Besøg på Bryggeriet Vestfyn Torsdag den 8.maj kl Der må max være 25 deltager og det er først til mølle princippet. Seneste tilmeldin g er d. 4. maj til Kirsten tlf Eller mail famhhansen@hotmail.com Foto: Frost Sejlklubbens 100års Jubilærum etiket --Bryggeriet Vestfyns Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens 16.

17 Speedbådskørekort Assens Sejlklub afholder lovpligtigt kursus i speedbådssejlads Kursus afholdes i Assens Sejlklubs lokaler, Næsvej 25, 5610 Assens ( Marinatorvet ) og afvikles over en fredag eftermiddag og en lørdag med afsluttende prøve om søndagen. Kursusprisen er 1100 kr. for medlemmer af Assens Sejlklub og 1400 kr. for ikke medlemmer. Prisen er inkl. kursusmateriale og prøveafgift. Teorikursus finder sted fredag d. 23. maj kl ca Kursus i praktisk sejlads finder sted lørdag den. 24. maj. Assens Sejlklub stiller speedbåd til rådighed for den praktiske undervisning. Teoretisk og praktisk prøve finder sted søndag den 25. maj. Prøven udsættes ved kuling fra vest. Deltagerforudsætning Kurset er intensivt, og det er et krav, at deltagerne er til stede under hele undervisningsforløbet. Deltagerne skal være fyldt 16 år for at få udstedt bevis. Tilmelding Senest 5. maj til: Frits Duus, Tlf eller frits@zqz.dk. Der er plads til maximalt 12 deltagere på kurset. Arrangør: Praktisk Sejlads Udvalget / Assens Sejlklub Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens 17.

18 Nyt fra juniorudvalget. Dag ene bliver nu læng ere og lys ere og det varer ikke længe før vi skal ud at sejle igen. Vi har i juniorudvalget sat nogle datoer for et overordnet pro gram. Ligesom sidste år vil de r som udgangspunk t være klubaften hver tirsdag klokken Første gang er tirsdag den 6. maj. 6. Maj: Klarg øring og optimering af joller. Kom og hjælp med at gøre jollerne klar og lav alle de forbedringer du ikke nåede sidste sæson. Oprydning i jollehuset. 13. Maj: Efter lidt teori tage r vi på vandet. 23. Juni: Skt. Hans Arrangement Augus t: Fionia Cup. 16. September. Sidste klubaften. Der vil på se nere tidspunkt komm e yderlig ere oply sninge r om arrangem enter, sommerferie osv. Vi har en dnu enkelte ældre joll er til salg. E r du interesseret i at købe en jolle (optimist eller Europa) kan du kontakte juniorudvalget. Jollerne er ikke de nyeste, men med lidt arbejde har du en jolle til sommerhuset etc. Medlem af Juniorudval get Ole St achel haus flytt er fra Assens og de rmed des værre også fra klub ben. Vi vil sige Ole og Mette tak for den indsats de har gjort for Juniore rne, vi håber i får det godt i det jydske. Samtidig hermed har vi brug for flere hjælpere o g trænere der kan give en hånd med på kluba ftenerne. Alle fo ræld re og øvri ge interesserede er velkomne. I b ehøver ik ke at have sejlererfaring idet vi har fors kellig e opgaver der skal vareta ges på klubaftenerne. Hvis vi ikke f år de nødvendi ge hjælpere kan juniorerne ikke komme ud at sejle! På vegne af juniorudvalget Marc Roar Hintze. 18.

19 Plimsollerne Aktivitetskalender for 2008 Sommerhalvåret: hver torsdag aften mød e ved Torø bøje n, Hvor eve ntuell e weekendture a ftales. Vinterhalvåret: hve r tors dag kl m øde i klubhuset. Tirsdag d. 1. April. standermasten vaskes, slibes og anbringes i klubbens undervisningslokale til tørring kl Tirsdag d. 8. April standermasten lakeres kl Tirsdag d.15. April standermasten rejses kl Lørdag d.19. April. Standerhejsning kl Torsdag d.24. April mønstring i klubhuset kl Uge 33/34 August. Fælles ferietur pr. båd. Torsdag d. 6. November Aftakling i klubhuset kl Tirsdag d. 18 November Nedtagning af standermast kl Torsdag d. 4. December.: Juleafslutning kl Nu skulle Plimsollernes program være rettet! Men de må se at komme med på IT-bølgen Deres gamle skrivemask ine har mistet nogle tal og bogstaver Og så går alting meget hurtiger på mail Redaktøren. Vi h ar nedtaget soklen til Flagmasten for maling da den trængte til en gevaldig oppusning. Vi havde regnet med at den skulle have været slebet og malet, ved egen håndkraft af plimsollerne. Me n vi har fået malerfirmaet Boris Lars en til at s pons orere en rigtig gang sandblæsning og maling s å den s tår flot til Assens Sejlklubs 100 års jubilæum, fordi der er rigtig mange medlemmer som køber deres m aling hos ham. Tak til Boris Larsen for denne gestus. 19.

20 Flodskipperkursus FTLF- Langtursejlerne. Lørdag d. 19. april 2008, kl , afholder FTLF- Langtursejlerne Flodskipperkursus i Assens Sejlklubs lokaler. Som noget nyt inviteres sejlklubbens medlemmer (der ikke er medlem af FTLF) til at deltage i kurset. Dette forudsættes at FTLF s medlemmer ikke kan fylde kurset. Der er plads til 25 deltagere. For at besejle de indre europæiske vandveje, skal man være i besiddelse af et såkaldt CEVNI- kompetencebevis (Flodskippercertificat). Kursus omfang: 8 lektioner. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve. Kursusmaterialet sendes til deltagerne i god tid i forvejen. Deltagerantal: 25 pers. Forplejning: Medbring en god madpakke. FTLF byder på en øl/vand og kaffe. Kursus pris: 450 kr. pr. deltager, som omfatter undervisning, kursusmateriale: 2 bøger, hvoraf den ene på engelsk. Denne SKAL findes ombord ved sejlads på indre europæiske vandveje, samt udstedelse af lamineret FTLF- Flodskipperbevis. Underviser: Karsten Pennov fra FTLF. Tilmelding, bilag og betaling: Til FTLF-Sekretariatet Gustav Wieds Vej 25, 8000 Århus. Tlf Betaling: check, giro eller homebanking konto Bilag: pasfoto, kopi af minimum Duelighedsbevis eller Y-1, Y-3 eller lignende. 20.

21 Fritidssejlads med respekt for naturens kræfter og egne evner er ikke farligere end så meget andet, vi mennesker beskæftiger os med, men sker uheldet/ulykken er hjælpen måske ikke lige i nærheden. Sejlklubbens bestyrel se har besluttet at tilbyde medlemmerne et førstehjælpskursus med en underviser fra Beredskabsforbundet. Det er et almindeligt 12 timers før steh jælpsku rsus, hvo r der også sættes fokus på specielle områder i relation til ulykker til søs. Førstehjælpskursus Over 4 tirsdages aftener Starter tirsdag d. 15 april kl Kurset holdes i klubhuset og koster kun 150 kr., der betales første aften. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Tilmelding til Bent Damsbo, tlf eller bent.damsbo@dadlnet.dk 21.

22 ALT I TILBEHØR TIL BÅDMOTORER Dalvænget 12 / 5610 Assens Tlf / Fax

23 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, Nygade 17, 5610 Assens Tlf Adresseændringer og indmeldelse: Jette Fette, Tilknyttet sejlklubben: Juniorafdeling/optimistsejlads: Marc Hintze, tlf Plimsollerne: Niels Julsrud, Berildsvej 42, 5610 Assens, tlf (G 63). Mandagsholdet: Arne Pedersen, Drejervænget 5, 5610 Assens, tlf Navigationsundervisning: Esben M. Strandvig. Tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. Tlf Speedbådskørekort: Frits Duus. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard vestergaard@nielsen.mail.dk Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: Links: Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Nyvang 13, Turup 5610 Assens ivan.frost@mail.dk 23.

24 Afs. Assens Sejlklub c/o Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Returneres ved varig adresseændring

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Foto: Bente Frost Foto:Erik Christgau Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG Standermasten fylder 30 år Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen

Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen Her kommer årets forårsbrev med informationer om den sommer sæson som meget snart tager sin begyndelse. Forårs brevet er i år lidt mere opdelt end normalt.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september

Program 2014/15 Start 1.oktober Tilmeldingsfrist 19. september Undervisningsdage: Oktober November December Januar Februar Marts 1. - 8. - 21. - 29. 5. - 12. - 19. - 26. 3. - 10. - 17. 7. - 14. - 21. - 28. 4. - 18. - 25. 4. - 11. - 18 Uge 42 er efterårsferie og uge

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Marts 2013 Nr. 131 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Broerne repereres. Foto Karin Meulengrath Havnefogeden orienterer...

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Februar 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindevej

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. Afbud fra Alex Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen. Drejebog

Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen. Drejebog Vallensbæk Sejlklub Sejlerskolen Drejebog Denne drejebog beskriver vision og målsætning samt organisationen for Vallensbæk Sejlklubs Sejlerskole. Desuden beskrives ansvarsområder for tilknyttede personer,

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Tirsdag d. 30. august 2012

Invitation. - kun for kvinder. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Tirsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 Tirsdag d. 30. august 2012 - kun for kvinder En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Find svaret i teksten!

Find svaret i teksten! Find svaret i teksten! Forberedelse til læseopgave 1, modultest 2 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålene. Find svaret i den tekst, der hører til spørgsmålet. 5 minutter. Studieskolen Du har en ven, der vil

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

HUSK DET NU! Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer. Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2012

HUSK DET NU! Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer. Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2012 KLUBBLAD NR 1 2013 Hals både aug HUSK Generalforsamling lørdag den 9. marts kl. 10:00 På Sejlerloftet Side 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Hans Chr. Madsen 22 19 91 43 John

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 3.-5. juni 2016 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 3.-5. juni 2016 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 3.-5. juni 2016 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2016 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere

FD-NYT. Frederikssund Sejlklub. Eget bageri & delikatesseafdeling. Afsender Frederikssund Sejlklub. Foto Lars Thorborg

FD-NYT. Frederikssund Sejlklub. Eget bageri & delikatesseafdeling. Afsender Frederikssund Sejlklub. Foto Lars Thorborg Afsender Frederikssund Sejlklub Lars Thorborg Sct. Bernardsvej 4 3550 Slangerup FD-NYT Frederikssund Sejlklub April Bro 2 venter i skrivende stund på fortøjringspæle. Foto Lars Thorborg Eget bageri & delikatesseafdeling

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune Kære kano- og kajak venner! 2. april 2004 Vi har hermed fornøjelsen af at invitere Jer til dette års regatta, som finder sted lørdag den 5. juni & søndag den 6. juni 2004 og naturligvis på Rostadion Bagsværd

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere