NR.1 Januar ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.1 Januar ÅRGANG

2 Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf ivan.frost@mail.dk Kasserer Jette Fette Højrupvej 25 (H67) 5620 Glamsbjerg Tlf jefe@mail.dk Sekretær Kirsten Hasseltoft Larsen Drejet 2,Torøhuse (G36) 5610 Assens Tlf famhhansen@hotmail.com KU Kapsejladsudvalget Erik Kulavig (F47) Damgade Assens kul@hist.sdu.dk PSU Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård Skovbrynet 7 (E 38) 5610 Assens Tlf skovbrynet7@pc.dk ASA Aktivitetsudvalget Lizzi Plauborg, Nygade 17 (F67) 5610 Assens Tlf arli@kabelmail.dk Materialeforvalter Hans Kristian Mors Årøvænget 10 (E 18) 5610 Assens Tlf hans.k.mors@ftz.dk Ungdomsudvalget Marc Hintze Præstevænget Assens tlf mrh@ib.sdu.dk

3 Næste Dead line 15. Januar Det var det. Og det var rigtig godt. Når I læser dette skriver vi 2009, og jubilæumsåret er slut bortset fra enkelte efterdønninger. Som I kan se et andet sted i bladet, har bestyrelsen besluttet at holde en tak-for-din-hjælpaften for alle (og vi mener alle), der på en eller anden måde har givet en hånd med i jubilæumsåret husk tilmelding senest 17. januar. Bestyrelsen, der i år består af lutter gengangere, er trukket i arbejdstøjet der var nemlig ikke behov for navneleg og den slags. Vi er ved at planlægge et visionsmøde. Der er masser af ting i Assens Sejlklub, som vi gerne vil bevare og videreudvikle, men der er måske også behov for nye tiltag. Vi er ved at gennemtænke og udvikle hele konceptet omkring klubbens ungdomsarbejde. Vi er ved at indlede forhandlinger med kommunen om en ny klubhusaftale. Vi er ved. Det er ikke bare bestyrelsen, der er trukket i arbejdstøjet, vinteren byder som sædvanlig på en lang række aktiviteter i kraft af aktive medlemmers indsats, aktiviteter som kun bliver bedre af at blive brugt, så mød endelig op. Og klubhuset kan tåle at blive brugt. Det har vi sort på hvidt. Assens Kommune har gennemgået vores klubhus og udarbejdet en logbog over vedligeholdelsesopgaver. Enkelte af disse har fået højeste prioritet, så der kan vi nok forvente handling forholdsvis hurtigt, men de fleste opgaver er ikke kritiske for bygningens sundhed, hvorfor de næppe bliver udført foreløbig, da vores klubhus blot er en meget lille del af kommunens samlede bygningsmasse. Mens klubhuset således forhåbentlig får den nødvendige førstehjælp, tilbydes sejlklubbens medlemmer for andet år i træk et kursus i førstehjælp. Kurset, der er annonceret et andet sted i dette blad, starter allerede d.19. januar (det er lige om lidt ), og husk også her tilmelding. Der er i modsætning til tak-for-din-hjælp-aftenen nemlig et begrænset antal pladser. I ønskes alle et godt nytår. Bent Damsbo. 3.

4 Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf Kontorudstyr - Papir - Bøger Læ dervarer Østergade Assens Tlf TORVET - ØSTERGADE ASSEN S TLF Bred Entreprenøren Aps KLOAK: Reperation samt nyanlæg Gl. As sensvej 12 Bred 5492 Vissenbjerg Tlf Bil E-mai l: Keldkrogh@mail.tele.dk BELÆGNING: Fliser, terasser m.m. GARTNERARBEJDE: Græsplæner samt hækplantning m.m RENDEGRAVER/MINI- GRAVER m/fører udlejes. Østergade Assens Tlf

5 Kære jubilæums-års-hjælper. Som en anerkendelse af, at du har hjulpet til med et eller andet* i jubilæumsåret, vil vi gerne invitere dig til en TAK-FOR-DIN-HJÆLP-AFTEN Fredag d. 30. januar klokken Maden er gratis, drikkevarer skal du selv betale. Da der ikke rigtig er et udvalg til at arrangere denne fest, mødes alle deltagere klokken og hjælper hinanden med at dække bord m.m. Maden bestilles udefra, så det er nemt. Har du en partner, der ikke har hjulpet til med et eller andet, men som du gerne vil have med til festen, må hun/han meget gerne deltage mod betaling af maden, kr. 125,-, + drikkevarer. Af hensyn til bestilling af mad er der en tilmeldingsfrist: Sidste - absolut sidste - frist for tilmelding til denne aften er lørdag d. 17. januar til Lizzi ( / arli@kabelmail.dk ) eller Lotte ( / vestergaard@nielsen.mail.dk ) Ved tilmelding oplyses antal hjælpere og antal betalende gæster. Hilsen Lotte og Lizzi på bestyrelsens vegne. *.et eller andet. Vi mener virkelig et eller andet stort eller småt. Det behøver ikke at være ved et jubilæumsarrangement, det kan lige så godt være i forbindelse med vedligeholdelsesopgaver, stævneafvikling, bidrag til jubilæumsbogen osv. osv. 5.

6 Spiseaften i Assens Sejlklub mandag den 26. januar kl Så er der igen spiseaften i sejlklubben. Prisen for at deltage er kr for voksne og kr for børn under 15 år. Menuen er meget spændende, men "hem li nem li", men vi er overbevist om at der er noget alle kan lide. Som sædvanlig er der også en øl eller vand til maden. Tilmelding er nødvendig af hensyn til køkkenet, og der er også begrænset plads personer, så ring eller mail senest den 22. januar på tlf eller mail arli@kabelmail.dk mange hilsner fra ASA 6.

7 Assens Sejlklub & Langtursejlerne Ta med Rigmor og Steen i Knasten fra Bogense til Middelhavet, hvor de krydser Biscayen på en anden måde! Første etape Bogense Barbate.(By ca 20 sm N for Gibraltar. Onsdag den 14. januar kl Assens sejlklub Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens 7.

8 Praktisk Sejlads Udvalget (PSU). Det er PSU s idé at forsøge at give nye sejlere mulighed for at lære af garvede sejleres erfaring og viden. Derfor sørger udvalget for, at nye eller mindre rutinerede sejlere kan møde garvede rutinerede sejlere. Vi arrangere så, at en garvet sejler tager så med ud i den nye eller mindre rutinerede sejlers båd og giver gode råd om rig, om trimning og om alle de forhold, som kan gøre sejladsen så optimal som mulig. I det omfang vejr og vind og besætningernes sammensætning tillader det, så arrangerer vi forskellige praktiske øvelser på vandet. Oftest er der på en sejladsaften, som typisk er tirsdag aften i forårssæsonen, flere nye sejlere end garvede, og så slår vi os sammen på bådene, så alle alligevel kommer på vandet. På denne måde lærer vi også noget af hinanden, og der er god mulighed for at se smarte løsninger og gode idéer på de forskellige både og eventuelt lade sig inspirere af det. Og der er under alle omstændigheder basis for en god sejlads-snak, som fortsætter ved en kop the eller kaffe med en ostemad, når vi er kommet i land. Har du lyst til at høre mere om PSU s tirsdagssejladser, så henvend dig til Frits Duus, tlf , frits@zqz.dk, eller til Kirsten Steensgaard, tlf , skovbrynet7@pc.dk. PSU arrangerer ofte også et par enkelte teoriaftner i løbet af vinteren. Disse arrangementer vil være annonceret i klubbladet. Tirsdagssejlads og teoriaftener er kun beregnet for medlemmer af Assens Sejlklub. Se, hvordan du bliver medlem, på Assens Sejlklubs hjemmeside. Speedbådskørekort. PSU står også for kursus i speedbådssejlads og arrangerer speedbåds prøve. Vi afholder normalt et kursus om året i løbet af april eller maj måned. Nærmere orientering fås hos Frits Duus, tlf , frits@zqz.dk. 8.

9 ASA Svømning vinter 2009 Svømningen er godt i gang, og vi forsætter i det nye år. Skulle du have misset nogle af datoerne følger her tiderne for det nye år: Vi er startet søndag den 4. januar 2009 kl Tommerup Hallerne har aflyse svømningen den 18. januar 2009 Derefter vil der være svømning hver søndag fra kl Til og med 15. marts 2009 Der er stadig plads til dig og din familie, så mød op til en Forfriskende svømmetur og en snak om hvad den nye sæson måske bringer. Hver Søndag kl indtil 15. Marts 9.

10 Assens Sejlklub Generalforsamling 15. november Dirigent: Bestyrelsen foreslår Benny Rasmussen. Benny bliver valgt 2. Formandens beretning. Formandens beretning godkendt. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt forelæggelse af budget for det kommende år. Regnskabet godkendt. 4. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr: Bestyrelsen foreslår, at kontingentet nedsættes med det beløb, som medlemmerne har betalt ind til jubilæet (25 kr.), og sættes op med et tilsvarende beløb. Uændret indmeldelsesgebyr. Bestyrelsens forslag vedtages. 5. Behandling af eventuelt indkomne forslag, herunder eventuel godkendelse af nye udvalg: Holgers forslag. Holgers forslag til generalforsamlingen gav anledning til mange forskellige spørgsmål, som der for de flestes vedkommende kunne gives svar på. Her er nogle af svarene: Kommune tager ikke selv initiativ til at sælge. Der er ikke hotelbyggeri på området med i den nuværende lokalplan. Sejlklubbens inventar er sejlklubbens ejendom. Marinatorvet hører med til AMBA et, med undtagelse af en stribe rundt, som hører henholdsvis til Assens Bådcenter, Restaurant Willemoes og Assens Sejlklub. Holger fremlagde de undersøgelser han gjort i forhold til at købe grund og klubhus. Holgers undersøgelser mundede ud i, at han stillede et ændringsforslag til generalforsamlingen, som gik ud på at: At bestyrelsen arbejder på at få en 30 års brugsaftale med Assens kommune At sikre at Assens Sejlklub får forkøbsret på grund og hus. Generalforsamlingen gav grønt lys til dette. Klubhusudvalg? Der var ingen som meldte sig til at overtage Lizzi og Arnes funktion. Det er hensigten at funktionen skal fungere, som et klubhusudvalg med stemmeret i bestyrelsen. Hvis der findes nogle mennesker, som i løbet af året vil varetage denne funktion, kan formanden for udvalget deltage i bestyrelsesmøderne frem til næste generalforsamling uden stemmeret. Lotte Vestergaard sagde tak for godt samarbejde i jubilæumsudvalget, som nu nedlægges. 10.

11 6. Valg af formand Bent genvælges. 7. Valg af sekretær Kirsten genvælges og suppleant for sekretær. Birthe Faurskov genvælges 8. Valg af næstformand: (Kun i ulige år). 9. Valg af kasserer og suppleant for kasserer: (kun i ulige år). 10. Godkendelse, eventuelt valg af formænd for specialudvalg: JU indstiller Marc Hintze som formand. Marc godkendes. KU indstiller Erik Kulavig som formand. Erik godkendes. 11. Godkendelse, eventuelt valg af næstformænd til punkt 10: JU indstiller Claus Kjær som næstformand. Claus godkendes KU indstiller Per Rasmussen som næstformand. Per godkendes. 12. Valg af formænd for generelle udvalg: ASA indstiller Lizzi Plauborg som formand. Lizzi genvælges. PSU indstiller Kirsten Steensgaard som formand. Kirsten vælges. Materialeudvalget indstiller Hans Kristian Mors som formand. Hans Kristian vælges. 13. Valg af næstformænd til punkt 12: ASA indstiller Conny Hansen som suppleant. Conny vælges. PSU indstiller Benny Rasmussen. Beny vælges. Materialeudvalget indstiller Arne Plauborg som næstformand. Arne vælges. 14. Valg af 2 kritiske revisorer og 1 revisorsuppleant (blev valgt for 2 år i 07 - Ole Gundersen og Jacob Tinglev, og som suppleant John Svendsen). 15. Eventuelt: Bent takker afgående bestyrelsesmedlemmer Niels Erik Jensen og Lotte Vestergaard og overrækker den obligatoriske vin. Lotte Vestergaard uddelte Humlepokalen til Claus Nikolaisen for hans store arbejde i klubben på forskellige områder. Det var 10. gang pokalen uddeles. Ole Nielsen spørger til hvilke visioner formanden har for de næste to år. Bent svarer, at han vil arbejde for at sikre klubbens fremtid i de omgivelser vi er i på nuværende tidspunkt. Han vil tillige arbejde for, at klubbens medlemmer kan få rum og plads til at udvikle klubben igennem de mange udvalg som er i klubben. Der vil blive lagt op til et visionsmøde i det nye år. Kirsten Steensgård reklamerer for lørdagskaffe efter jul, hvor man både kan tilmelde sig som arrangør og bare komme og hygge sig med sejlervennerne i de mørke dage. Ivan Frost forberedte generalforsamlingen om at der inden længe skal findes både ny webmaster og tovholder på klubbladet. Tak til dirigenten for hans humoristiske måde at styre generalforsamlingen på. Bent Damsbo formand Benny Rasmussen dirigent 11.

12 Langtursejlerne & Assens Sejlklub Kaj Nordahl! Fortæller om forsættelsen af hans tur! Denne gang om turen fra Constanta i Sortehavet til Athen Onsdag den. 4. februar kl Assens Sejlklub Vestfyns Tømrerforretning A/S Assens Damgade 12, 5610 Assens assens@home.dk Tlf Løimarksvej Assens - Tlf vtf@ vtf.dk mobiltelf Døgnåbent -hver dag - heleugen 12. Østergade 1. tlf Assens

13 Husk at der er LØRDAGSKAFFE i KLUBHUSET Med en god kop kaffe eller te en håndmad eller et stykke kage og en hyggelig sømandssnak de fleste lørdage indtil påske fra kl Første lørdagskaffe er 3. januar. Alle er velkomne så hvis du ikke har været til lørdagskaffe før, så giv det en chance i Det plejer at være gevaldig hyggeligt, og så kan du jo lige benytte lejligheden til at checke, at din båd er OK. Hvis du har lyst til at være kaffe-brygger en enkelt lørdag, så skriv dig på listen i klubhuset. Nærmere information fås hos Kirsten Steensgaard, Tlf , Mob eller skovbrynet7@pc.dk HJÆLP! Vi mangler folk til at være med i et klubhusudvalg! Så har du tid og lyst til ca. en gang hvert andet år at hjælpe med at vaske gardiner, en gang om året at gøre borde og stole grundigt rene, to gange om året at gøre køkkenet godt rent, og måske også pudse vinduerne, være med til at sørge for at der i klubhuset altid er øl - vand, kaffe - te, affaldsposer - rengøringsmidler m.m., så er det lige dig vi kan bruge i udvalget. Vi er på nuværende tidspunkt to, men det vil være både nemmere og sjovere hvis vi kunne blive nogle flere, så har du et par timer nogle gange om året du kan afse til at gøre lidt ved/for klubhuset, hører vi gerne fra dig på tlf , eller på mail arli@kabelmail.dk. Lizzi 13.

14 Flodskipperkursus FTLF- Langtursejlerne. Lørdag d. 7. marts kl afholder FTLF- Langtursejlerne Flodskipperkursus i Assens Sejlklubs lokaler. Som sidste år inviteres sejlklubbens medlemmer (der ikke er medlem af FTLF) til at deltage i kurset. Dette forudsættes at FTLF s medlemmer ikke kan fylde kurset. Der er plads til 25 deltagere. For at besejle de indre europæiske vandveje, skal man være i besiddelse af et såkaldt CEVNI- competencebevis. Det fortæller at man er bekendt med færdselsreglerne på de indre europæiske vandveje, alle har pligt til at sætte sig ind i de regler som gælder. Kursus omfang: 8 lektioner. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve. Kursusmaterialet sendes til deltagerne i god tid i forvejen. Deltagerantal: 25 pers. Forplejning: Medbring en god madpakke. FTLF byder på en øl/vand og kaffe. Kursus pris: 450 kr. pr. deltager, som omfatter undervisning, kursusmateriale: 2 bøger, hvoraf den ene på engelsk. Denne SKAL findes ombord ved sejlads på indre europæiske vandveje, samt udstedelse af lamineret FTLF- Flodskipperbevis. Underviser: Karsten Pennov fra FTLF. Tilmelding, bilag og betaling: Til FTLF-Sekretariatet Gustav Wieds Vej 25, 8000 Århus. Tlf Betaling: check, giro eller homebanking konto Bilag: pasfoto, kopi af minimum Duelighedsbevis eller Y-1, Y-3 eller lignende. Sejlergade Bogense - tlf / Vi tilbyder alt i rep. Af både, fribordsmaling osmosebehandling- Havariskader forsikringsskader - teakdæksrenovering - håndoplægning af specialemner o. lign. Sejl direkte til værftet i Bogense 14.

15 Lørdag d. 28. februar 2008 kl i klubhuset. Menu: Den obligate 3 retters hvor torsk indgår. Gå-hjem mad. Pris: 125 kr. pr deltager Øl, snaps og andet drikkelse kan købes til favorable priser. NB: Årets traditionsrige, legendariske, velfortjente, kulinariske, maskuline, arrangement for klubbens rigtige mænd og dem der ligner nærmer sig med hastige skridt. Igen i år dækker vi bordet pænt op og servere veltillavet lækker torsk med hele svineriet- Nyere forskning har vist, at fisk er sundt og væske skal man have rigeligt af. Derfor er vores motto: Torskespisning for et aktivt og sundhedsfremmende klubliv. Tilmelding og betaling: Senest lørdag d. 21 februar.til køkkenholdet eller ved lørdagsåbent i klubhuset Køkkenhold: Arne Pedersen, Drejervænget 5, 5610 Assens, tlf Knud Andersen, Åbjergvej 3, 5464 Brenderup, tlf knudtrea@mail.dk Karl Erik Havndrup, Aborgvej 42, 5610 Assens, tlf Per Meinert, Ladegårdsgade 5, 5610 Assens, tlf Carsten Madsen, Viesøvej 8, 5610 Assens, tlf Jens Engstrøm, Blomstervænget 26, 5610 Assens, tlf hvalborg@live.dk 5 15.

16 A ssens Marina Næsvej 23 tlf Assens Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf Syning af kalecher, bompresenninger, hynder m.m A lt i reparatio n: Fra dag til d ag. Riggerværksted: Valsning, taluritpres, tov-wiresplejsning. Rulleanlæg: Furlex, Harken, Plastimo. Forhandling af MP-sejl. Fyns Sejlservice V/ Jan Rosing Havnegade 19 H 5600 Faaborg Telf fyns.sejlservice@mail.tele.dk 16.

17 Førstehjælpskursus Fritidssejlads med respekt for naturens kræfter og egne evner er ikke farligere end så meget andet, vi mennesker beskæftiger os med, men sker uheldet/ulykken er hjælpen måske ikke lige i nærheden. Sejlklubbens bestyrelse har besluttet at tilbyde medlemmerne et førstehjælpskursus med en underviser fra Beredskabsforbundet. Det er et almindeligt 12 timers førstehjælpskursus, hvor der også sættes fokus på specielle områder i relation til ulykker til søs. Førstehjælpskursus Over 4 mandages aftener Starter mandag d. 19 januar kl til Kurset holdes i klubhuset og koster kun 150 kr., der betales f ørste aften. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Tilmelding til Bent Damsbo, tlf eller bent.damsbo@dadlnet.dk 17.

18 Januar Februar T 1 Nytårsdag S 1 Svømning kl F 2 M 2 Bestyrelsesmøde L 3 T 3 S 4 Svømning kl O 4 Foredrag M 5 T 5 T 6 F 6 O 7 Bestyrelsesmøde L 7 T 8 S 8 Svømning kl F 9 M 9 L 10 T 10 S 11 Svømning kl O 11 M 12 T 12 T 13 F 13 O 14 Foredrag kl L 14 T 15 S 15 Svømning kl F 16 M 16 L 17 Sidste frist for tilmelding T 17 S 18 Svømning Aflyst O 18 M 19 Førstehjælp kl T 19 T 20 F 20 O 21 L 21 T 22 S 22 Svømning kl F 23 M 23 L 24 T 24 S 25 Svømning kl O 25 M 26 Spiseaften kl T 26 T 27 F 27 O 28 L 28 TORSKESPISNING T 29 F 30 Hjælperfest kl L

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, Nygade 17, 5610 Assens Tlf Adresseændringer og indmeldelse: Jette Fette, Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud, Berildsvej 42, 5610 Assens, tlf (G 63). Navigationsundervisning: Esben M. Strandvig. Tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. Tlf Speedbådskørekort: Frits Duus. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard vestergaard@nielsen.mail.dk Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: Links: Havnekontoret Assens Marina tlf Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Nyvang 13, Turup 5610 Assens ivan.frost@mail.dk

20 Afs. Assens Sejlklub c/o Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Returneres ved varig adresseændring

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik Assens Sejlklub NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost Assens Sejlklub NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG Foto: Reila Frost Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Torskespisningen 2008 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG Standermasten fylder 30 år Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2013 39. ÅRGANG Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG foto: Lars Petersen Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

NR.10 November 2008 34.ÅRGANG

NR.10 November 2008 34.ÅRGANG NR.10 November 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Bernt Kjær Foto: Frost Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 2 Februar 2008 34.ÅRGANG. Vinter Aktiviteter

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 2 Februar 2008 34.ÅRGANG. Vinter Aktiviteter Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 2 Februar 2008 34.ÅRGANG Vinter Aktiviteter Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Foto: frost Foto: www.airfoto.dk Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG Svanen i frisk vind foto: Henning Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Foto: Bente Frost Foto:Erik Christgau Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2009.

Nyhedsbrev februar 2009. Sallingsund Sejlklub 15.02.09. Nyhedsbrev februar 2009. Stemningsbillede fra Sallingsundbroen. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Lørdag, den

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2017 for Assens Sejlklub. Det er konstateret, at der i tidligere regnskab er optaget

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 21. marts 2015, kl. 13.00 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen vil det være muligt at

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere