Karrebæksminde Triatlon /4 Jernmand + #KBÆKSPRINT 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Karrebæksminde Triatlon 2016. 1/4 Jernmand + #KBÆKSPRINT 2016"

Transkript

1 Karrebæksminde Triatlon /4 Jernmand + #KBÆKSPRINT 2016

2 DELTAGER GUIDE 2016 Velkommen til Karrebæksminde Triatlon. I denne deltagerguide vil du kunne finde oplysninger om din deltagelse, samt svar på dine spørgsmål vedrørende din deltagelse i Karrebæksminde triatlon. Desuden har vi opridset de regler du skal forholde dig til under din deltagelse. Læs denne guide nøje, da den indeholder vigtige informationer for din deltagelse. Husk, at reglerne er til for at hjælpe dig og de øvrige deltagere, samt skabe sikkerhed for alle deltagerne. Overhold dem venligst, så alle får et sjovt løb, og ikke mindst et sikkert løb. Ved tvivl vil det altid være denne guide der indeholder den korrekte information. Der kommer ikke til at være en atlet briefing, hvorfor du skal kende denne guide. Ved spørgsmål kan der sendes mail til karrebaeksmindetriatlon@gmail.com, eller anvendes vores facebook side ( ). Held og lykke, vi ses i mål! På vegne af hele teamet bag,

3

4 Adresse: Alléen 44, 4736 Karrebæksminde. Tidsplan Mandag 30. maj Registrering for atleter bosiddende i København hos Ride4Fun, Søborg Hovedgade 34. Du kan IKKE registrere dig til #Kbæksprint. Onsdag 1. juni Registrering hos Sydbank, Næstved, Axeltorv Du kan IKKE registrere dig til #Kbæksprint. Torsdag 2. juni Registrering hos Sydbank, Næstved, Axeltorv Du kan IKKE registrere dig til #Kbæksprint. Fredag 3. juni #KBÆKSPRINT Registrering ved Smålandshavet kursuscenter. 1. etage Indtjekning af cykler til #Kbæksprint 18:30 Obligatorisk race briefing for #Kbæksprint deltagere! Start #Kbæksprint Slut #Kbæksprint Lørdag 4. juni 08:00 11:00 Check In af cykel (KOM TIDLIGT!) 11:15 OBLIGATORISK RACE BRIEFING FOR ALLE I SKIFTEZONEN 11:45 Opvarmning slut Gå imod startbox (Alle Heats) 12:00 Startskud Heat 1 atleter (forventet samlet tid under 2.30) 12:10 Startskud Heat 2 atleter 12:20 Startskud Heat 3 atleter 12:45 Blå Flag tale Alle atleter på stranden 13:00 Svømmeruten lukker (Cut Off) 14:00 Første deltager krydser målstregen 15:20 Cykelruten lukker

5 15:30 Vinderceremoni for alle (overall 1,2 & 3 + vinderne i alle aldersklasserne) 16:30 Sidste deltager krydser målstregen 17:00 Tak for i år//hygge i Karrebæksminde med live musik ved Smålandshavet Praktisk Information Resultat service: Lapio Du kan følge med online på app.lap.io/m og se resultaterne live. Facebook/Sociale Medier/Instagram Karrebæksminde triatlon har facebook siden facebook.com/karrebaeksmindetriatlon, hvor alle nyheder, updates og anden relevant info bliver postet. Gå ind og "Like" siden, og få det direkte i din nyhedsfeed på facebook. Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med stævnet kan du "poste" dem herinde og få svar direkte. Vi elsker at blive tagget, samt få delt vores billeder og nyheder. Husk at bruge hashtag #Kbaektri, #Kbæktri og #Kbæksprint, da vi så kan se hvad vores deltagere foretager sig. Hjemmeside På karrebaeksmindetriatlon.com kan du finde alt den information der ikke står i denne guide. #KBÆKSPRINT Der gælder samme regler og tidsplan for #Kbæksprint. Ruterne er 1 omgang på cykelruten, samt 1 omgang på løberuten. Svømningen vil være 300 meter. Du kan checke ind om fredagen inden racet. Når du har fået dit startnummer, skal du sætte klistermærker på cyklen, og så finde en valgfri plads i skiftezonen. Når dette er gjort skal du gøre dig klar til svømningen og senest være på stranden kl 18.30, hvor der vil være en fælles briefing for alle deltagere. Registrering og check In Registrering finder sted ved enten Ride4Fun I Søborg (30. maj), Sydbank (1. juni, 2. juni) eller ved Smålandshavet kursuscenter (3. juni, Alleen nr. 44, Karrebæksminde), hvor du får udleveret din race pose med tidstagnings chip, skiftezone poser, drikkedunk samt løbsnummer. Prioriter at blive registreret så tidligt som muligt. Vi forventer mange atleter, og du kan med fordel undgå kø ved at komme hos ride4fun eller hos Sydbank. Afhentet startpose er en accept for modtagelse af tidtagnings chip.

6 Vi anbefaler atleterne at registrere sig tidligst muligt, da det vil skabe mindre pres på registreringen og skiftezonen på race day. Der vil være mulighed for "Late Check In" om fredagen og løradgen. Dette anbefales kun til rutinerede atleter samt atleter der kommer langvejs fra. Sørg for at komme I god tid. Der vil være mulighed for at få kaffe bagefter ved en af de mange cafeer I området. For at registrere dig skal du medbringe billede legitimation (Pas, Kørekort, mv), samt bevis på du har købt et startnummer. Kvittering, etc. Husk gerne dit nummer, da vi nemmere kan finde dig. Det står i den mail du får kort inden stævnet. Nummeret er personligt og kan ikke overdrages. Ved registreringen skal du desuden underskrive for at modtage dit nummer. Ved registreringen modtager du følgende: Atlet armbånd Løbsnummer Tidstagnings chip Gitte Sass/Viruma Skiftezonepose HEAD Badehætte Nummer klistermærker til din cykel hjelm Nummer klistermærke til din cykel Nummer klistermærke til dine racebags Ride4Fun Drikkedunk Du skal selv have en chipholder, samt startnummerbælte. Begge dele kan erhverves ved registrering for 30kr og kan betales på mobil pay eller kontant. OBS: Hvis du har nogen medicinske/fysiske lidelser anbefaler vi at din læge har clearet dig til at måtte stille op. Løbsarrangørerne kan ikke holdes ansvarlig for din deltagelse i Karrebæksminde Triatlon. OBS: Kun atleter med armbånd, samt marshalls vil have adgang til skiftezonen. Familie og venner kan stå langs hegnet ind til skiftezonen, men må ikke komme ind på området. Placering af løbsnummer Til registreringen får du udleveret et startnummer ark som dette nedenunder. Der er et klistermærker til din skiftezonepose, et klistermærke til din cykel og tre klistermærker til din hjelm.

7 Alle klistermærker skal sættes på som anvist, og må IKKE modificeres. Følg anvisningen hvis du er i tvivl. Samme regel for klistermærker gælder for #Kbæksprint. Hjelm: Løbsnummer på hjelmen skal sidde synligt på venstre side, samt på fronten som indikeret på tegningen herunder: Cyklen: Løbsnummer på cyklen skal placeres på saddelpinden, eller bremsekabelet (yderrøret) som indikeret på tegningen herunder:

8 Løbsnummer: Det udleverede løbsnummer skal placeres synligt foran på atleten til løbet. Det er tilladt at bære løbsnummer under cyklingen, men IKKE under svømningen. Løbsnummer skal sættes fast med sikkerhedsnåle eller startnummerbælte. Dette kan erhverves ved registrering for 30kr. Det er ikke tilladt at markere sin cykel i skiftezonen med balloner eller andre effekter. Løbsnummer på skiftepose: HUSK at placere løbsnummer på din skiftepose så de synligt kan identificeres. Skifteposen skal placeres ved siden af cyklen uden gene til din nabo. Sørg for at klistermærket klistrer på sig selv, da det kan falde af posen. Godkendelse af hjelm samt cykel Din hjelm skal godkendes af løbetsofficerer, og skal leve op til de gældende danske lovkrav. Løbsarrangørerne har lov til at afvise enhver hjelm der ikke lever op til disse krav, og en ny hjelm skal derefter fremskaffes før check in kan færdiggøres. Cykelhjelme vil blive kontrolleret. Det er atletens opgave at have en cykel i god stand og som lever op til de gældende krav om bremser mv. så den er forsvarlig at køre på. Løbets officerer kan afvise enhver cykel der ikke lever op til disse krav, og en ny cykel skal fremskaffes, eller cyklen skal bringes i orden for at checkin kan færdiggøres. Sørg for at dine bremser er funktionelle, samt at cyklen er i god stand til at klare de 45km. Mekaniker fra Ride4Fun vil være til sted og kan klare små justeringer om det er nødvendigt! Ind/Udtjekning af cykel i skiftezonen Din cykel skal tjekkes ind inden kl for at du kan stille til start. Sørg for at have påsat alle klistermærker inden du går hen for at komme ind i skiftezonen. KOM TIDLIGT DA DER KOMMER MANGE ATLETER!

9 Du må kun medbringe de ting som du skal bruge til selve racet Det skal kunne være nede i din røde skiftezonepose! Alt hvad der ligger ved siden af vil blive fjernet. Sørg for ikke at tage alt for meget ekstra baggage med, og giv din taske til familie/venner. Der vil IKKE være mulighed for baggage opbevaring. Din plads er markeret med et lille klistermærke. Du må ikke stå andre steder end på din plads. Sørg for at give plads til din nabo og vis hensyn til de andres stævne også. Cyklen skal hænges i sadlen for at der er plads til alle. Cykler der hænges i styret bliver hængt i sadlen af vores frivillige. Vores frivillige vil passe på din cykel imens den hænger i skiftezonen. Dog påhviler cyklens ansvar ejeren, og hvis det ikke er nok med vores frivillige anbefaler vi at du låser din cykel. Du er selv ansvarlig for din cykel og kan ikke pålægge arrangørerne ansvar ved bortkomst. For at tjekke din cykel ud SKAL du bruge dit race nummer (så smid det ikke ud). Dit nummer skal stemme med cyklen for at den må tages ud. Hvis ikke kræver vi en anden form for dokumentation på at det er din cykel. Cykler kan tjekkes ud fra efter kl og frem til kl Før start Efter du har stillet din cykel ind i skiftezonen og er tilfreds, anbefaler vi at tage et smut forbi Enø Bageren (Ud for målområdet) eller Pandekagehuset (Ud for skiftezonen) for at få en kop kaffe og en croissant. Kom gerne tidligt ned og registrer dig og din cykel for at hjælpe arrangørerne. ENERGI: NUTRAMINO kommer med energi produkter. Der vil være en vandpost ved Smålandshavet, hvor I kan fylde jeres drikkedunke.

10 Ride4Fun: Besøg en af Danmarks bedste cykelforhandlere og få en snak med dem omkring de nyeste produkter. Pandekagehuset: Få Sydsjællands bedste pre race kulhydrater hos Pandekagehuset! OBLIGATORISK RACE BRIEFING FOR ALLE I SKIFTEZONEN Kl 11:15 skal alle atleter være i skiftezonen, hvor der vil være en obligatorisk race briefing af stævnet. Herfra er der KUN en udgang der går hen til svømmestarten. Her vil man krydse en chipmåtte, og når denne er krydset er man registreret som klar til svømning. HVIS MAN FORTRYDER AT STILLE TIL START SKAL MAN SIGE DETTE TIL EN ARRANGØR! Når man er kommet ind i svømmezonen, vil man ikke kunne gå ud igen Dog vil man godt kunne varme op i vandet. Skiftezoneposen (sponsoreret af Gitte Sass og Viruma) Skiftezoneposen skal indeholde alt relevant udstyr nødvendigt for dig til at gennemføre karrebæksminde triathlon. Du må ikke have udstyr liggende uden for posen på noget tidspunkt af løbet, og vil modtage en straf hvis det ikke er lagt ned I din pose. Det er kun tilladt at have hjelm, solbriller og løbsnummer liggende på cyklen. Cykelsko skal være sat fast i klik pedalerne hvis de er ved cyklen. Ingen effekter må stå på jorden ved cyklen. I tilfælde af regn anbefaler vi at du tager en plastikpose med til at beskytte dine sko og tøj undervejs I løbet. Din våddragt SKAL efter svømningen lægges I posen, og må IKKE hænges på stativet ved din cykel. Toiletter/Bad Der er massere af offentlige toiletter i Karebæksminde. Der vil desuden være opstillet 6 toiletvogne i skiftezonen. Dem kan du finde ved følgende kort: Enø Camping har toiletter og bad der kan bruges mod fremvisning af armbånd.

11 Enø Grill har 8 toiletter som kan anvendes inden svømningen. Toilet på havnen ved Pandekagehuset 3 stk. Skal man på toilet undervejs er det ikke tilladt at bruge buske og andet ved beboelse. Hav respekt for folks sommerhuse mv. Søg i så vid udstrækning det er muligt at anvende et af de offentlige toiletter de er alle tæt på ruten! Løbsstart i 3 heats Alle atleter skal have færdiggjort deres cykel check in kl 11:00 og befinde sig i skiftezonen kl 11:15 til atletbriefing. Der vil være mulighed for at varme op frem til 11:45, hvorefter alle atleter skal være oppe af vandet og klar på stranden. Der vil være skilte som indikerer hvor du skal stå afhængig af forventet svømmetid. Stil dig der hvor du ved du skal være, og giv plads til dine med atleter. Der vil være 3 heat starter: HEAT 1: HEAT 2: HEAT 3: Den officielle badehætte udleveret ved registreringen skal bæres synligt, og det er ikke tilladt at markere den på nogen som helst måde. Det er tilladt at bære en personlige badehætte underneden hvis dette ønskes. Det er IKKE tilladt at have hænderne tildækket Der må dog gerne bruges neopren fødder/sokker. OBS: Vi anbefaler på det kraftigste at bære våddragt pga. vandets temperatur på denne årstid. Det er ikke et krav, men for din egen sikkerheds skyld er dette en god ide. Har du nogen bekymringer inden svømningen kan du indikere det overfor vores livreddere, samt stille dig bagerst. Rute/bane Information HEAD svømmeruten

12 Svømmeruten er 950 m lang. På svømmeruten skal alle bøjerne passeres på venstre hånd. Der vil stå 4 gule markeringer der indikere 150m fra land. Disse er opstillet af Næstved Havn, og er faste bøjer. Ud over de to vil du møde to andre bøjer (indikeret ved orange på tegning). Alle bøjerne skal passeres. Svømningen starter med et signal kl præcis, og alle i HEAT 1 tid starter samtidig. Svømningen starter ude i vandet (Startbox), hvor man står i vand til knæene. Efter heat 1 er sendt afsted, stiller HEAT 2 sig klar ude i startboxen. Når HEAT 2 er sendt afsted, stiller HEAT 3 sig klar. Hvis du er usikker på svømningen, så lad de hurtige kom til først, og begiv dig derefter ud i vandet. Svømningen går mod uret, og skulle der opstå problemer af nogen slags, vil der være kajakker, samt livreddere på plads, klar til at assistere dig. Kommer du i nogen problemer, så læg dig på ryggen og ræk en arm i vejret. Bevar roen og en livredder vil komme hen til dig samt assistere dig. Modtager du hjælp til at komme fremad udover ved egen kraft, vil du være diskvalificeret fra resten af stævnet. Vandtemperaturen er grader celsius, og det opfordres kraftigt til at bære våddragt. Karrebæksminde triatlon læner sig op ad Dansk Triatlon Forbunds anbefaling til svømning, og ved nogen tvivl henvises til reglerne.

13 Det er ikke tilladt at anvende nogen form for finner, paddler, snorkler eller andre anordninger der kan hjælpe til med svømningen. Ansigter og hænder skal være udækket til alle tider under svømningen. Der må dog gerne bæres neoprenfødder/sokker. OBS: Husk at have din chip med, når du går til svømmestarten. Chippen skal fastgøres til anklen med chip bånd. INGEN CHIP INGEN TID! Skiftezone 1 (Svøm til Cykling) Efter svømningen forlades stranden via den afmærkede rute. Der løbes over Græshoppen, og ned bagom til skiftezonen som indikeret på tegningen herunder (blåt tæppe), hvorefter skiftezone 1 entreres. Her følges ruten rundt om cykelstativerne, hvor atleterne selv finder deres cykel og skiftezone pose på den anmærkede plads. Våddragt placeres i skifteposen, og må ikke efterlades på jorden eller på cykelstativerne. Hvis du skal skifte alt dit tøj (læs: være nøgen), så skal du anvende et håndklæde til at dække dig. Nøgenhed accepteres ikke. Deltagere skal være opmærksom på eventuelt trafik i skiftezonen: HUSK PÅ AT GIVE PLADS. Det er tilladt at have hjelm + solbriller og løbsnummer placeret på cyklen. Hvis skoene er ved cyklen, skal de være påspændt i pedalerne.

14 Før cyklen tages ud af stativet, skal hjelmen være spændt. Hvis ikke vil det medføre en straf fra løbets officials. Cyklen trækkes ud af skiftezonen, og må først påstiges efter atleten har krydset påstigningslinien. Herefter går cykelruten ud af alleen til Karrebækvej og venstre. Kør roligt, indtil du kan komme på cykelstien. På Karrebækvejen SKAL cykelstien anvendes. Vær ALTID opmærksom på sideveje, og følg de frivilliges vejvisninger og råd. Ride4Fun Cykelruten Cykelruten er 45 km og går ind i landet rundt igennem byerne Karrebækstorp, Menstrup og Spjellerup. Ruten beståer af et ud/hjem stykke, samt en runde på ca. 16km der gennemkøres 2 gange. Ruten er hurtig og seværdig men med tekniske sving. Vær opmærksom på alt traffik derude, da der ikke er spærret af for andre traffikanter. OBS: Krydsning af Skælskør landevejen: Skælskør landevejen skal krydses to gange på hver runde, og i alt fire gange på cykelruten. Der er opstillet skilte der advarer bilisterne, og der vil være traffik officials som efter bedste evne vil guide atleterne sikkert over. Vær dog opmærksom på bilerne, og sørg for at se jer for begge steder! OBS: Krydsning af Karrebækvej: Efter 2 km og efter 42 km skal man krydser karrebækvejen. Der vil være officials, og de vil sørge for at få atleterne sikkert over. Sørg for at være opmærksom på trafikken og vig tilbage for biler. Du har som atlet ansvar til at køre efter færdselsloven hvis intet andet er angivet.

15 Vi anbefaler at bruge gode solide dæk på cyklen, da der kan være småsten og andet på vejene. Langt det meste af ruten er på god asfalt, men der er enkelte passager af mindre veje. Afspærring af cykelrute Cykelruten vil ikke være lukket for offentlig trafik i den retning som cyklingen foregår i. Det vil sige DU KAN GODT RISIKERE AT MØDE MODKØRENDE TRAFIK. Husk på beboerne i området og respekter deres ejendomme. Det vil sige, ingen skrald nogen steder på ruten, ingen tisseri i buske mm. Skulle en bil komme ind på ruten skal du forholde dig i ro. Biler henstilles til at holde sig bag atleterne, og hurtigst muligt komme væk fra ruten. Der vil blive sluset trafik igennem på ruten, så vær opmærksom de steder hvor dette kan forekomme. Derfor, vær ekstra opmærksom ved:

16 Krydsende veje Ved højre, samt venstre sving På cykel ruten vil du møde følgende skilte som du skal forholde dig til : Det gule udråbstegn indikere at du skal være forsigtig, bremse eller opmærksom på ruten. Sørg for at respektere afmærkningerne. Atleter henstilles til at følge alle instruktioner fra frivillige, race officials, traffik officials, mv. Mangel på dette kan medføre straf, eller diskvalifikation. Karrebæksminde Triatlon er et non drafting stævne DET ER IKKE TILLADT AT DRAFTE PÅ ANDRE CYKLER! Atleter skal gennemføre cyklingen alene, og skal holde sig i højre side af vejen, tæt på den hvide stribe. Kun ved overhalinger må atleter trække til venstre og hurtigt passere en forankørende atlet. Derefter skal den overhalede atlet lade sig falde tilbage med 10 meter før atleten må prøve at generobre sin føring. 10 meter reglen: Målt fra forhjul til baghjul, og med 2 meter til siden. Der må kun overhales venstre om, og alt passage højre om vil medføre straf eller diskvalifikation.

17 Yderligere gælder alle Dansk Triatlon Forbunds regler, som kan findes på dtrif.dk. Advarsler Mundtlig: Ved en mundtlig advarsel får atleten en henstilling fra en official, og skal agere på baggrund af denne. Hvis ikke atleten gør som påtalt, kan det medføre diskvalifikation. Stop and Go: Ved drafting i længere tid eller dannelse af en gruppe af atleter, har officials muligheden for at standse hele gruppen og derefter sende atleterne afsted enkeltvis med sekunders mellemrum. Andet: Det er ikke tilladt at anvende musik afspillere, telefoner eller anden form for kommunikations midler mv. på cykel ruten. Atleter skal kunne høre frit, for deres egen sikkerhed og andre atleters sikkerheds skyld. Cut Off tider (Cykling) 13:15 Sidste atlet skal være på cyklen 15:20 Sidste atlet skal være af cyklen og i gang med løberuten. OBS! Der er ingen depoter på cykelruten, hvorfor du SKAL medbringe alt energi selv. Det er ikke tilladt at få egne energi produkter med videre fra familie/venner på ruten. Det er ikke tilladt at smide flasker, affald, mv. på ruten. Hver atlet er ansvarlig for at overholde dette og ved overtrædelse vil dette medfører diskvalifikation. Tænk på miljøet inden du smider om dig med affald. Skiftezone 2 (Cykling til Løb) Når de 45 km cykling er overstået i god stil, ankommer atlerne til skiftezone 2. Atleten skal være af cyklen før man rammer den afmærkede linie (på/afstigningslinien) der indikerer indgangen til skiftezone 2. På vej ind i skiftezone 2 skal atleten beholde hjelmen på indtil cyklen er stillet på den afmærkede plads. Herfra skifter atleten til løbetøj som befinder sig i den røde skiftezonepose. Posen skal stilles pænt efterfølgende inden løbet påbegyndes. Skal der skiftes helt, henvises til samme pavillion som ved skiftezone 1. Ingen må være nøgne i skiftezonen på noget tidspunkt.

18 Løberuten Løberuten er 5 km lang og slanger sig igennem det smukke landskab på Enø. Kulissen er sat med løb langs havnen, rundt ved lysstøberiet og med passage igennem sommerhusområdet Redztholmvej. Ruten er flad, hurtig og med få tekniske passager, og lækker ny asfalt! Deltagerne skal løbe 2 runder og skal vende ved rundkørslen på Enø. Anden gang man kommer til rundkørslen løbes der direkte op til kanalen hvor målgangen vil befinde sig (Rød Pil). Efter vendepunktet er der en væskestation. Her vil der kun blive serveret vand, men venner/familie er velkommen til at give ekstra energi 100m inden og 100m efter depotet. Alt skrald skal efter bedste evne smides tæt på depotet for at vores frivillige kan rydde op. Opløbet er spektakulært, og vil være stærkt publikumsvenligt med masser af ståpladser langs vejen og siddepladser ved Enø Bageren. Opløbet er som skabt til et spurtopgør.

19 Under løbet skal atleterne bære løbsnummer synligt foran på kroppen, enten påsat en T Shirt, eller med et race bælte (Husk at købe et inden da!). Løbet er individuelt, og der må ikke modtages hjælp fra tilskuere enten i form af løb ved siden af atleten eller på cykel. Alt hjælp skal fraviges, og dette er atletens ansvar. Gøres dette ikke, kan det medføre straf. Der må heller ikke anvendes musik på løberuten og brug kan medfører diskvalifikation af atleten. Der må heller ikke smide skrald nogen steder udover det anførte ved depotet! Tænk på miljøet, og tænk på borgerne i området. Græshoppen Broen Græshoppen ligger midt i Karrebæksminde og spiller en central rolle for byen og adgangen til Næstved Havn. Den skal krydses to gange i løbet af triatlon stævnet. Efter svømningen løbes over den til skiftezonen T1, samt efter skiftezonen T2 løbes over den til løberuten. Broen vil være lukket i de tidsrum hvor der vil være atleter, undtagen hvis der skulle komme et erhvervsmæssigt skib der skal igennem. Stævnet har været i dialog med Næstved Havn, og de har forståelse for at holde broen lukket i det tidsrum stævnet foregår. Hvis broen går op (bommene går ned), SKAL du som atlet respektere dette og må ikke forcere bommene. Enhver form for overskridelse vil føre til direkte diskvalifikation. Målområdet Karrebæksminde triatlon målområde er ud for Bageren på Enø. Her får atleterne muligheden for at fejre dem selv, og deres præstation sammen med venner og familie på opløbsstrækningen langs Ved Broen. Området bliver stemningsfyldt og intimt!

20 Du har lov til at løbe mod målstregen når du har løbet 2 runder på ruten! Du får ingen armbånd, så husk at tælle selv. Husk at nyde de sidste meter, og sørg for at få armene i vejret! Dette er dit øjeblik! Målstregen lukker kl 16.30, og sidste deltager skal derfor have krydset målstregen inden da, for at få registreret en tid. Når du har krydset målstregen, får du en medalje, samt der vil være lidt frugt og væske! Sørg for at bevæge dig fremad, da der er mange som kommer i mål på samme tid, og alle gerne vil have samme gode oplevelse. Gør plads. Efter målstregen Der vil være mulighed for at få massage samt lidt væske at drikke. Massørskolen kommer med brikse og tilbyder på skift massage og afstressning af muskulaturen. Du finder dem lige efter målstregen på plænen ved siden af stranden.

21 Karrebæksminde vinterbadelaug holder åbent i deres sauna, hvis nogen skulle ønske varme efter racet. Enø Camping holder åbent for atleterne kan få et bad, samt benytte deres toilet faciliteter. Karrebæksminde har massere af cafeer og restauranter hvor man kan bestille en god gang mad efter løbet, samt få kolde læskedrikke. Cut Off tider For at stævnet kan blive afviklet sikkert vil der være cut off tider man skal overholde for at få lov til at fortsætte i racet. Race Marshalls vil oplyse dig hvis ikke du har nået en cut off tid. Svømning: kl 13:00 Cykling: kl 15:20 Mål: kl 16:30 Tidstagning/Chip Tidstagningen til Karrebæksminde Triatlon bliver lavet af Lapio Raecs ved brug af Chip. Du modtager ved registreringen din egen personlige chip som skal bæres under hele racet for at få en godkendt tid. Fastgør den med et velcro bånd til din ankel, og brug eventuelt vaseline eller lignende for at undgå at den skarver. LÆG DEN IKKE I LOMMEN DA DU SÅ IKKE FÅR DIN TID REGISTRERET! Du skal bruge din chip når du afhenter din cykel og skiftezonepose efter racet. Ingen chip, ingen cykel udlevering. Hvis du mister din chip, vil du blive opkrævet 250kr i gebyr MIST DEN IKKE! Hvis du vælger ikke at stille til start, men har registreret dig skal du stadigvæk aflevere din chip.

22 Generel information Glemte Sager Vi anbefaler at du markere alt dit grej med tydelig navn og telefonnummer, så du kan få dine ting tilbage hvis de bliver efterladt eller glemt. Arrangørerne er ikke ansvarlig for glemte sager, men vil når skiftezone området tømmes samle de fundne ting og kontakte deres rette ejermand. Alle glemte sager som ikke er afhentet vil blive opbevaret i en uge, hvorefter det smides ud. Skriv til karrebaeksmindetriatlon@gmail.com hvis du har mistet noget. Transport/Parkering Kom i god tid, og find en parkeringsplads til din bil. Hvis du parkerer din bil på Enø, opfordrer vi til ikke at køre før efter kl for at give plads til atleterne. Der kan ikke parkeres på kajen ved havnen! For atleter der kommer langvejsfra, kan man tage toget til Næstved, og videre derfra med bus (eller cykle de 10 km). Der går tog hver time.

23 Overnatningsmuligheder Der er gode tilbud på overnatning ved Smålandshavet kursuscenter. Læs mere på hjemmesiden og book. Vi anbefaler at komme ned dagen inden så man kan få rigtig meget stemning med, og samtidig nyde det idylliske Karrebæksminde. Smålandshavet har desuden en brunch som Racedirectoren giver fem stjerner! Se mere her og book: smlandshavet ucb.dk/kontakt os.html?news_id=30 Publikum Der vil være rig mulighed for som publikum at kunne følge sin yndlingsatlet hele dagen. På Enø vil der være masser af musik, fest og liv samt vores speakere vil sørge for at publikum hele tiden er velinformeret omkring slagets gang. Der vil være konstant aktion i form af svømning, skiftezone, cykling, depot for cyklingen, samt løberuten og mål området. Vi anbefaler at komme tidligt for at undgå traffik kaos samt og være med til at skabe en fest for alle deltagererne. Cafeerne holder åbent og har et stort udvalg af lækker mad og drikkevarer. Langs skiftezonen kan publikum bevæge sig frit, og kommunikere med atleterne, og dermed komme helt tæt på den hektiske aktion der vil komme til at ske på dagen. Karrebæksminde Triatlon er ikke kun atleternes stævne, det er i ligeså høj grad publikums! Vi ses den 3. & 4. juni Læs reglerne for stævnet! Det kunne være der stod noget som var vigtigt for dig! Som deltager accepterer jeg fuldt de betingelser, som arrangørerne har sat op i forbindelse med afvikling af stævne, samt at jeg til fulde forstår de risici, det indebærer at deltage i et motionsstævne på mit eget ansvar, samt at jeg ikke kan holde arrangørerne ansvarlige for nogen skade, jeg pådrager mig i forbindelse med min deltagelse. Yderligere forstår jeg, at arrangørerne har ret til at ændre på ruter og annullere stævnet hvis behovet opstår. Betingelser jeg accepterer ved min tilmelding:

24 Som deltagere skal jeg være fyldt 18 år, eller jeg skal fylde 18 år i kalenderåret for løbet. Tilmelding kan kun foretages online via Lapio tilmeldings hjemmeside. Forhindres man i at stille op, har man ingen krav på tilbagebetaling af startgebyret, uanset årsagen til afbuddet. Det er muligt at tegne en afbudsforsikring, og denne kan kun benyttes indtil en måned før løbet. Der svømmes efter DTRIF regelsæt, dog skal der bruges våddragt af sikkerhedsmæssige årsager. Som deltager accepterer jeg at: Med min tilmelding og min deltagelse i løbet sker på eget ansvar, og at arrangøren samt Næstved Kommune ikke kan pålægges noget ansvar af nogen art. Jeg erklærer mig sund, rask og i fysisk form til deltagelse i stævnet. Jeg accepterer med min tilmelding at foto, filmoptagelser, interview, reklamer o.l. frit kan benyttes. Bliver jeg forhindret i at deltage eller i tilfælde af force majeure, har jeg ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Afbestillingsforsikring gælder ikke ved fx kloakoverløb eller lignende vejrforhold, som er ude af menneskelig kontrol. Jeg er bekendt med, at jeg kan blive diskvalificeret, hvis jeg modtager ulovlig hjælp under deltagelsen. Ulovlig hjælp defineres af stævneansvarlige og dommere. At min cykel under hele stævnet stilles på eget ansvar i skiftezonen og eventuelle skader mv. ikke kan pålægges ansvar hos arrangøren. Tyveri mv. af udstyr dækkes ikke af arrangøren

25 Regler for stævnet Jeg forpligtes til at følge de anvisninger, der er opstillet af arrangører, officials og dommere. Startnummer er personligt og må ikke overdrages. På cyklingen gælder færdselsloven, hvor intet andet er anvist eller ved tvivlsspørgsmål. Dette er et NON DRAFTING stævne, og der må IKKE draftes på cyklingen. Der køres efter 10 meter regel. Det vil sige, man skal holde 10 meters afstand op til næste atlet, samt ved overhaling skal gennemføre denne inden for 20 sek. med 2 meters afstand (om muligt). God sportslig opførsel er i alles interesse. Medieafspillere, iphones, musik med mere er IKKE tilladt på nogen dele af ruten. Svømning Svømmeruten overvåges af livreddere. Der SKAL svømmes i våddragt. Vandtemperaturen bestemmes en time før start. Ved for lav temperatur kan svømningen afkortes eller helt aflyses. Ved strenge forhold kan svømningen afkortes eller ruten ændres helt frem til 1 time før start. Cykling Non drafting stævne DTRIF regelsæt gælder. Der må ikke modtages hjælp til punkteringer eller mekanisk defekt af andre end dommere eller officielle hjælpere. Der skal køres med godkendt cykelhjelm (CE Mærket skal være synligt). Startnummer skal være monteret på cyklen.

26 Cykelhjelmen skal påspændes, inden cyklen løftes ud af cykelstativet, og den afspændes først efter, at cyklen er sat i stativet igen efter endt cykling. Nummermærker skal påsættes og på hver side af hjelmen samt på saddelpind eller kabel på cyklen. Medie afspillere, iphones, musik, mm er IKKE tilladt Tidsgrænsen for cyklingen er total tid (svømningen+cykling) på 3 timer. Løb Startnummeret skal bæres synligt foran på kroppen med nummerbælte eller sikkehedsnåle. Medie afspillere, iphones, musik, mm er IKKE tilladt Tidsgrænsen for løbet er total tid på 4 timer.

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 11. juni 2016 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2016 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til FjordTri 2016

Læs mere

Atlet guide. Karrebæksminde Duathlon 2016. Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde

Atlet guide. Karrebæksminde Duathlon 2016. Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde Atlet guide Karrebæksminde Duathlon 2016 Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde Velkommen til atlet guiden for Karrebæksminde duathlon. Guiden er til dig som deltager og vil sikre at du er

Læs mere

Karrebæksminde Triatlon 2015. 1/4 Jernmand

Karrebæksminde Triatlon 2015. 1/4 Jernmand Karrebæksminde Triatlon 2015 1/4 Jernmand DELTAGER GUIDE 2015 Velkommen til Karrebæksminde Triatlon. I denne deltagerguide vil du kunne finde oplysninger om din deltagelse, samt svar på dine spørgsmål

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ Kære Deltager Velkommen til XTERRA Møns Klint! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en sportslig oplevelse ud over det sædvanlige i et af Danmarks

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den femte udgave af KMD 4:18:4 Odense.

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 6. juni 2015 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2015 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til I denne korte

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. ATLETGUIDE 2013 Velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. I denne deltagerguide vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Stævneinformation 2016 Deloitte Øresund Triathlon søndag 26. juni 2016

Stævneinformation 2016 Deloitte Øresund Triathlon søndag 26. juni 2016 Stævneinformation 2016 Deloitte Øresund Triathlon søndag 26. juni 2016 1900 m Svømning- 90 km cykling 21,1 km løb Side 1 af 18: Deloitte Øresund Triathlon Stævneinformation 2016 Velkommen Tak fordi du

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2019 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar på

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

RACE GUIDE Velkommen til Karrebæksminde Triatlon.

RACE GUIDE Velkommen til Karrebæksminde Triatlon. RACE GUIDE 2018 Velkommen til Karrebæksminde Triatlon. I denne deltagerguide vil du kunne finde oplysninger om din deltagelse, samt svar på dine spørgsmål vedrørende din deltagelse i Karrebæksminde triatlon.

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 PROGRAM FOR DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 Fredag den 29. maj 2015 i HADERSLEV CENTRUM Arrangør: Haderslev Garnisons Idrætsforening VEL MØDT! 1 STÆVNEORGANISATION Stævneleder: Konkurrenceleder:

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 KMD 4:18:4 Aarhus d. 9. september 2017 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne

Læs mere

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat.

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat. Stævneinformation Kære {name} Tak fordi du har valgt at stille op i Bellevue Triatlon 2015, vi glæder os til anden udgave nye stævne, som I år vil have deltagelse af omkring 600 atleter. I denne stævneinformation

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus!

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

POWERMAN DENMARK 2014: Racebriefing

POWERMAN DENMARK 2014: Racebriefing Location: Islands brygge Copenhagen Området åbner kl. 06.00 Cykel afleveres senest kl. 08.00 Cykel kan IKKE fjernes fra til kl. 12.30 15.00 POWERMAN Løbe rute 5 km runde Islands Brygge Christianhavns Vold

Læs mere

XTERRA NORDIC Stævnereglement

XTERRA NORDIC Stævnereglement XTERRA NORDIC Stævnereglement 1. Generelt Forudsætninger for at deltage i et XTERRA stævne: 1.1. For at deltage i et XTERRA stævne skal man fylde 18 år i det pågældende år hvor stævnet ligger. Der er dog

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint!

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015 Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON RACE MANUAL Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til første udgave af Nakskov Fjord Triatlon. Vi håber, at du er klar til en udfordrende

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

Fed Etape Tri 1/8 -, 1/4 og 1/2 Jernmand, september 2018

Fed Etape Tri 1/8 -, 1/4 og 1/2 Jernmand, september 2018 Deltager Guide Version 1.0 Fed Etape Tri 1/8 -, 1/4 og 1/2 Jernmand, 7. - 9. september 2018 Deltagerguide Det er med stor glæde at 2 TRI i samarbejde med Feddet Camping og Brøderup Efterskole byder dig

Læs mere

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 Atletguide 2019 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 KMD 4:18:4 Aarhus d. 14. september 2018 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4

Læs mere

KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY:

KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY: KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY: 1 VELKOMMEN TIL AALBORG KVART JERNMAND Stævnelederens ord Vi er glade for at byde velkommen til Aalborg Kvart Jernmand 2014.

Læs mere

Deltager Håndbog Wikingman 2014

Deltager Håndbog Wikingman 2014 Deltager Håndbog Wikingman 2014 1 Velkommen til Fredericia Wikingman 2014...3 Praktisk information...4 Program...5 Stævnepladen...6 Registrering og udlevering af startnumre...7 Cykel tjek ind søndag 07:30

Læs mere

INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING

INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING INDHOLD - PROGRAM - LOKATION OG PARKERING - RUTER OG STÆVNEPLADS - OVERSIGT OVER STÆVNEPLADSEN - RUTER: SVØMMERUTEN - RUTER: CYKELRUTEN - RUTER: LØBERUTEN - OVERSIGT OVER SKIFTEZONER T1 OG T2 - FORBEREDELSE

Læs mere

Karrebæksminde Triatlon 2017 ATLETGUIDE

Karrebæksminde Triatlon 2017 ATLETGUIDE Karrebæksminde Triatlon 2017 ATLETGUIDE DELTAGER GUIDE 2017 Velkommen til Karrebæksminde Triatlon I denne deltagerguide vil du kunne finde oplysninger om din deltagelse, samt svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon.

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon. RACE MANUAL 2018V. 3 Parkering Grupper og tider Check-in Skiftezone og svømmerute Cykelrute Løberute Information, depot og regler På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE 2. - 3. JULI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA TISVILDE 2016! Vi glæder os til at præsentere en fed udfordring i noget af Danmarks mest unikke natur i Tisvilde

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE KIDS TRIATHLON 24. JUNI 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den tredje udgave af KMD 4:18:4 Odense. I

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

Tri Ved Søen 25 & 26 maj Athletes guide

Tri Ved Søen 25 & 26 maj Athletes guide Tri Ved Søen 25 & 26 maj. 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Startnummer:... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 3 Tidsplan for weekendens stævne:... 5 Lørdag

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen.

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Sikkerhed fremfor alt Vejrudsigten for stævnedagen er således, at Dansk Triatlon Forbund

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI

Stævne reglement. Børn og unge tri ved SGS og KHIF TRI Program(tentativ) 0800 : Registrering åbner 0800 : skitftezone åbner for chechk in 0930 : registrering og check in lukker 0930 : briefing for 1. afd. 0-2 klasse 0945 : skiftezone lukker 0955 : line up

Læs mere

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2019-udgaven af Haderslev Triathlon. Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 1/4 Ironman distance. Individuel og stafet 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12

Stevns ½ Jernmand d Side 1/12 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/12 Tilskuer guide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder velkommen til Stevns ½ Jernmand. I denne tilskuerguide har vi samlet lidt info, som kan være

Læs mere

Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016

Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016 Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016 Kære Løber - Hjertelig velkommen til Danmarks Barskeste Marathon - 5. udgave! Vi er for 5. gang snart klar til at tage imod til trailløb i National Park Thy. Vi

Læs mere

Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide

Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 3 Søndag d. 1. september 2019... 4

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie

Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Raceguide Club LaSanta sprint tri serie Velkommen Club LaSanta sprint tri raceguide Læs guiden grundigt igennem, og kom endelig med spørgsmål på ar@races.dk hvis der skulle være noget. Som altid til vores

Læs mere

En forårsdag i Thy 2018

En forårsdag i Thy 2018 Tiden nærmer sig lørdag den 7. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CYKLING TIR-ONS 14-15 JUN 2016 ARRANGØR: Søværnets Idrætsforening Frederikshavn 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018

NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018 NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018 VELKOMMEN VELKOMMEN TIL XTERRA BLÅVAND 2018 Endnu engang har XTERRA fundet vej til Blåvand, stedet hvor man bliver til Rigtige Mænd. Lokationen

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

Aalborg Triathlon 1/4 og 1/2 distance 30 juni Athletes guide

Aalborg Triathlon 1/4 og 1/2 distance 30 juni Athletes guide Aalborg Triathlon 1/4 og 1/2 distance 30 juni. 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 4 Tidsplan for weekendens stævne:... 5 Søndag

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

Deltagerhåndbog DM holdtriatlon 2016

Deltagerhåndbog DM holdtriatlon 2016 Deltagerhåndbog DM holdtriatlon 2016 1 Velkommen til DM i hold triatlon 2016 i Nyborg. Kære Triatleter Det er med stor fornøjelse, at Nyborg Triathlon Klub og de øvrige fynske triatlon klubber, i samarbejde

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON XTERRA SLETTESTRAND 18-19. AUGUST 2018 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Slettestrand 2018! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre

Læs mere

STÆVNEGUIDE DM SERIE ASPIRANTER RANDERS 2018

STÆVNEGUIDE DM SERIE ASPIRANTER RANDERS 2018 STÆVNEGUIDE DM SERIE ASPIRANTER RANDERS 2018 DM SERIEN ASPIRANTER RANDERS 2018 Vi er stolte over at få æren af at være vært for DM serien for Aspiranter. Stævnet afholdes før vores stævne Spar Kron 1/4

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Stevns ½ Jernmand d Side 1/16

Stevns ½ Jernmand d Side 1/16 Stevns ½ Jernmand d. 29.06.2014 Side 1/16 Deltagerguide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder dig velkommen til Stevns ½ Jernmand I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på de fleste

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

Børne/Mini tri. 14. september 2019

Børne/Mini tri. 14. september 2019 Børne/Mini tri 14. september 2019 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Michael Müller tlf. 5381 6800 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de gule veste.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 7. JUNI 2015 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2015, der bliver det største Off-Road triathlon stævne nogensinde i Skandinavien. Der bliver derfor fuld fart på

Læs mere

FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide

FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide I det følgende får du en masse information og svar på alle de spørgsmål, du som Musik i Lejet-frivillig kan have. Spørgsmål: Hvor stor en indsats

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

Børnetri 3. september 2016

Børnetri 3. september 2016 Karlslunde Tri Børnetri 3. september 2016 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de gule

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 26. MARTS 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2017! Vi glæder os til søndag, med masser af fart på og sved på panden i Hedeland Naturpark.

Læs mere

En forårsdag i Thy 2016

En forårsdag i Thy 2016 Tiden nærmer sig søndag den 3. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Kirke Hyllinge Idræts Forening. FjordTri 10. juni Sprint Triatlon ved Roskilde Fjord. Deltager Guide. Version

Kirke Hyllinge Idræts Forening. FjordTri 10. juni Sprint Triatlon ved Roskilde Fjord. Deltager Guide. Version Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 10. juni 2017 Sprint Triatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen Kirke Hyllinge Idrætsforening har set

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 21. FEBRUAR 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 2016, der byder på fede udfordringer og unik natur i Teglstrup Hegn

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 2. APRIL 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2017! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege på søndag, til et fedt race i noget skøn natur.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA BLÅVAND KIDS DUATHLON 16. SEPTEMBER 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Blåvand 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Firma Multi Motion Langesø 2014

Firma Multi Motion Langesø 2014 Firma Multi Motion Langesø 2014 Velkommen Firmaidræt Odense byder velkommen til Firma Multi Motion Langesø for 11 år i træk For at afviklingen af løbet kan fungerer bedst muligt, beder vi dig om at gennemlæse

Læs mere

Deltager Guide. Version 1.0. Stevns Jernmand d Side 1/22

Deltager Guide. Version 1.0. Stevns Jernmand d Side 1/22 Deltager Guide Version 1.0 Stevns Jernmand d. 28.06.2015 Side 1/22 Deltagerguide Det er med stor glæde at Køge Tri Team 2000, byder dig velkommen til Stevns Jernmand I denne deltagerguide, vil du kunne

Læs mere

Allerød Kommune. Ravnsholtskolen Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD

Allerød Kommune. Ravnsholtskolen Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD Ravnsholtskolen Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD 1. Baggrund Allerød Kommune har i 2015 udarbejdet en skolevejsundersøgelse for at afdække årsager til elevernes

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

Kør sikkert I KCK. Kørsel i felt Tegngivning Køreregler

Kør sikkert I KCK. Kørsel i felt Tegngivning Køreregler Kør sikkert I KCK Kørsel i felt Tegngivning Køreregler Færdselsetiske retningslinier Lovlydig 1. Jeg er en lovlydig cykelrytter, som kender og efterlever Færselsloven 2. Jeg er særlig hjemme i Færselslovens

Læs mere

Startnummer mailkvittering

Startnummer mailkvittering Så nærmer vi os på fredag den 5. juni 2015 er det tid til Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

Årets sprint triatlon / Tri på Tyren 2015 Stævneprogram for deltagere lørdag den 30. maj Stævneprogram for Tri på Tyren 2015 årets sprint triatlon

Årets sprint triatlon / Tri på Tyren 2015 Stævneprogram for deltagere lørdag den 30. maj Stævneprogram for Tri på Tyren 2015 årets sprint triatlon Stævneprogram for Tri på Tyren 2015 årets sprint triatlon Senest revideret 16.5.2015 Side 1 af 8 Ganløse Tri-Center byder velkommen til Årets sprint triatlon Tri på Tyren 2015, som for 13. år er rammen

Læs mere

En forårsdag i Thy 2017

En forårsdag i Thy 2017 Tiden nærmer sig søndag den 9. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Løbsinformation for Multiman 2019

Løbsinformation for Multiman 2019 Løbsinformation for Multiman 2019 Parkering På kortet herunder kan parkeringsmulighederne ses. Parkering på p pladsen ved Munkebo Idrætscenter Parkering ved Munkebo Skole Check-in Side 1 Check-in læs dette

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

PUNKT 1 DM i sprint 2015

PUNKT 1 DM i sprint 2015 PUNKT 1 DM i sprint 2015 Stævnefolder 750m 20km 5km (Ungdom - 375m 10km 2,5km) Søndag den 7. juni 2015 i Kalundborg Tid og sted Stævnet afholdes på og omkring Gisseløre, Radiovej i Kalundborg, søndag den

Læs mere

10 gode råd om færdsel

10 gode råd om færdsel 10 gode råd om færdsel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Træn skolevejen med jeres barn både før og efter skolestart Vælg den skolevej der er sikrest ikke kortest Opstil få og enkle regler for færdsel i trafikken Lær

Læs mere