Priskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Priskatalog. Vi tager os blandt andet af.. Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris."

Transkript

1 Priskatalog Faste priser på VVS-ydelser. Vi leverer og montere til fast pris. Åben kataloget og se om vi har et tilbud der dækker lige præcis dit behov. Vi tager os blandt andet af.. Sommer 2015

2

3

4 Claus' Gas & Vand er en lille lokal VVS-virksomhed, som er blevet etableret af VVS- Installatør Claus Ostenfeldt. Vi holder til i det nordvestlige København. Vores hjemegn er området omkring Nørrebro, Nordvest, Brønshøj-Husum, Vanløse og Bispebjerg, men vi betjener gerne hele Storkøbenhavn. Her tager vi en kærlige hånd om dine Gas- & VVS-installationer og behandler dit hjem med respekt, for vi vil jo gerne have at i invitere os ind igen og anbefaler os videre til jeres venner og bekendte. I kan ringe til mester selv på , på alle hverdage kl Han kan være optaget af hårdt fysisk arbejde, så han ikke når at svare, men så lægger i bare en besked, og så vil han ringe tilbage lige så snart han får langt værktøjet eller snakketøjet fra sig. Claus Ostenfeldt, Mester & Autoriseret VVS-Installatør

5 Navn: Claus Gas & Vand ApS CVR-Nr: Aut.-Nr: VFUL Tlf: Mail: Web: Adresse: Theklavej 21, kld Kbh NV Telefontid: Hverdage: Arbejdstid: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag:

6 Der er jo blevet moderne at sådan et verdensfirma skal have en socialpolitik "Corporate Social Responsibility" og den galej er vi naturligvis også hoppet på, så her kommer den. Filantropi: Som borgere her på jorden føler vi et medansvar for vores medmenneskers ve og vel. Derfor ønsker vi at bidrage hvor vi kan. Virksomheden vil således donere 10 % af årets overskud til filantropi. Hvilke gode formål der skal have gavn af alle disse penge har vi endnu ikke fundet ud af. Virksomheden vil der udover i visse tilfælde, hvis tiden er til det, vælge at udføre arbejde uden beregning, for underfinansierede sociale projekter. Det kan f.eks. dreje sig om projekter for udenlandske hjemløse, shelters for handlede kvinder, væresteder for hjemløse eller for stofmisbrugere. Mulighederne er mange. Hovedkravet er blot at det sociale projekt er underfinansieret og derfor kun kan få løst opgaven ved vores hjælp. Det vil derfor altid bero på en konkret vurdering. Lige som at opgaven vil blive løst på et tidspunkt som vi vælger, dvs. et tidspunkt hvor vi har hul i kalenderen. Personalepolitik: Vi bruger halvdelen af vores vågne tid på arbejdet. Derfor er det også vigtigt, at vi nyder livet lige så meget når vi arbejder, som når vi har fri. Det kræver frihed og værdighed i arbejdet. Vi vil sikre en ordentlig tone i virksomheden, så alle uanset deres køn, sexualitet eller etnicitet, kan føle sig hjemme som en del af fællesskabet. Vi forpligtiger os til at sikre, at samtlige underentreprenører som vi eventuelt skulle antage, vil arbejde under almene danske overenskomster. Selv har vi igennem Tekniq, overenskomst med det overenskomstbærende fagforbund Blik og Rør. Og så vil 10 % af årets overskud, naturligvis blive uddelt som en akkord/bonus til virksomhedens medarbejdere. Arbejdssikkerhed: Det er et fag med mange skader og megen nedslidning. Dem og det vil vi gerne undgå. Virksomheden vil derfor, udover de lovgivningsmæssige krav, tage arbejdssikkerheden skridtet videre. Vi vil kigge helt ned i detaljerne på de enkelte arbejdsopgaver og se hvordan vi helt konkret kan lave yderligere forbedringer. Mester Claus har selv fået slidt sine hænder i stykker, så det er noget der ligger ham meget på sinde.

7 Vi kommer ikke ud på kundebesøg for at lave tilbud, på mindre sager. Det koster typisk mester omkring 2 timers arbejde, at køre ud og besigtige, for efterfølgende at beregne et tilbud. Vi bestræber os derfor i stedet på, at kunne afgive hurtige tilbud eller prisoverslag, på baggrund af kundens fotos og skriftelige, samt telefoniske, forklaringer. Hvis man har en større sag, vil vi dog gerne lave et helt konkret kalkuleret tilbud. Men da det er meget tidskrævende og omkostningsfuldt, at beregne og formulere disse tilbud, skal det dreje sig om sager af en hvis størrelse. Alt arbejde som ikke er på tilbud, køre efter en fast timepris: Kr 480 ekskl. moms Kr 600 inkl. moms Der faktureres i hele og halve timer. Vi har valgt ikke at have nogen tillæg ud over timeprisen. Det har vi gjort for at tydeliggøre vores prisniveau over for kunderne. Mange virksomheder har valgt at lægge et hav af tillæg oven i timeprisen, såsom servicevognstillæg, værktøjstillæg, hjælpematerialetillæg, affaldstillæg m.m. Vi mener at alle disse tillæg er med til at sløre den reelle pris over for kunden. Vi har som alle andre forretninger her i landet en avance på vores varer. Materialeavancerne er det der betaler for værktøjet, materialespildet, lageret, reklamationer samt vores garanti på det leverede og monterede. Vi mener selv at vores avancer er betydeligt lavere end vores konkurrenters, men det er jo bare vores påstand. Det er noget som man reelt kun kan vurdere ved at sammenligne fakturaer fra de forskellige virksomheder. Så i sidste ende handler det om tillid

8 Vi tilbyder fast service på ejendommes Varme-, Vand-, Afløbs- og Gasinstallationer. Når vi kender en ejendoms installationer og har nøgler til ejendommen, spares der meget tid og dermed penge. Samtidigt vil den øgede viden om ejendommen, sikre en bedre og mere stabil drift af ejendommens installationer. Ved større renoveringer eller udskiftninger i ejendommene, vil vi opstille tilbud. Vi kan blandt andet tage os at driften, vedligeholdelsen og renoveringerne af: Varmecentralen, herunder optimering af denne Vandinstallationer, Her under regulering og udskiftning af vandrør Varmeinstallationer, Her under regulering, udskiftninger og service. Faldstammer og afløb, her under rensninger og udskiftninger

9 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse VVS-opgaver. Alle vores tilbud har deres eget nummer, så det er nemt at bestille uden misforståelser. Vores tilbudspriser er gældende i Københavns, Frederiksberg, Gladsaxe og Gentofte kommuner. Er arbejdsstedet længere væk kan vi desværre være nødsaget til at lægge den ekstra køretid til. Den vil så, i så fald, blive faktureret i halve og hele timer. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

10

11 Det er i dag blevet et almindeligt krav ved mange handler med andelslejligheder at der bliver lavet et VVS-eftersyn af lejligheden. Lejlighedens vand-, afløbs-, ventilations- og varmeinstallationer vil blive gennemgået og en vurderingsrapport vil blive fremsendt. 6. VVS-eftersyn af Andelslejlighed Pris: Kr. 975 (Kr. 780 eks. moms)

12 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse installations-opgaver i køkkener. Har man et specielt ønske, eller skal der trækkes vandrør, laves afløb eller opsættes emhætte kan vi kontaktes for et konkret tilbud Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

13 Til det enkelte køkkenarmatur kan der tilkøbes nye køkkenvaske 19. Alterna Unimix med lav tud Pris: Kr (Kr eks. moms) 20. Alterna Unimix med høj tud Pris: Kr (Kr eks. moms) 21. Alterna Elva storkøkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) 22. Damixa Titan køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) 23. Damixa Space køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 24. Grohe Costa S køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 25. Grohe Eurosmart Cosmopolitan Pris: Kr (Kr eks. moms) 26. Grohe Eurosmart Pris: Kr (Kr eks. moms) 27. Grohe Eurosmart, lav. Pris: Kr (Kr eks. moms) 28. Ideal Standard Skanmix Pris: Kr (Kr eks. moms)

14 19. Alterna Unimix med lav svingtud Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 19a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

15 20. Alterna Unimix med høj svingtud Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 20a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

16 21. Alterna Elva storkøkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

17 22. Damixa Titan køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 22a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

18 23. Damixa Space et-grebs køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

19 24. Grohe Costa S køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 21a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

20 25. Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gr. Køkkenbatteri Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 25a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

21 26. Grohe Eurosmart køkkenbatteri, 1 grebs Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 26a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

22 27. Grohe Eurosmart køkkenbatteri, 1 grebs, lav. Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 27a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

23 28. Ideal Standard Skanmix Køkkenarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle køkkenarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 28a. Køkkenvask 480mm x 340mm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye køkkenarmatur, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en ny køkkenvask. En køkkenvask med hanehul til armaturet, således at man undgår vand på bordet. I stedet for en almindelig prop, bliver der monteret en strainer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der bliver monteret ny vandlås Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af køkkenarmatur.

24 Vi leverer og monterer håndvaskene inkl. de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer også selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. 29. Mat stålvask 48x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) 30. Mat stålvask 40x34cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms)

25 29. Mat stålvask 48x34 cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende. 30. Mat stålvask 40x34cm med strainer Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle køkkenvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Vi skærer selv hul i jeres bordplade og der vil blive monteret ny vandlås. Der skal være afløb under vasken og det skal være muligt for os at skære ud til vasken. Dvs at bordpladen skal være af træ, laminat eller lignende.

26 Hvis dit køkkenafløb er stoppet kan det oftest ordnes med at køre en split ned i faldstammen. Vi tilbyder at rense den med en motorsplit. Husk at du IKKE må hælder kaustisk soda eller kloakrens i afløbet. I bedste fald virker det ikke. I værste fald, kan det ødelægge afløbet og så kan det ætse blikkenslagerens hænder. 64. Rensning med motorsplit K50 Pris: Kr. 975 (Kr. 780 eks. moms)

27 Hvis du mangler et sted at tilslutte din nye maskine, eller hvis du bare ønsker at lovliggøre din gamle installation, så er det dette tilbud du skal vælge. Vandskader hos underboen, har været et tilbagevenden problem i forbindelse med opvaske- eller vaskemaskiner i lejligheder, derfor er der i dag en lang række af krav der skal opfyldes, for dels at undgå vandskader, men også for at sikre at forsikringen dækker hvis uheldet skulle ske. Der skal være drypbakke, vandafbryder, kontraventil og en hane. Hvis man vælger vores tilbud, vil der blive monteret en spulehane med kontraventil på det kolde vandrør, under vasken. Maskinens afløb vil blive monteret på vaskens afløb. Tilbuddet inkluderer installering af alle nødvendige og krævede materialer. Vi kan desværre ikke lave strøm til maskinen, eller tage gamle hvidevarer med os. Der skal være trukket vand og afløb ved siden af maskinen og det skal være muligt at Hvis vandet skal særes ind på en stigestreng koster det ekstra. 7. Installering af Opvaske- eller Vaskemaskine Pris: Kr (Kr eks. moms) Tilkøb: For indskæring af tee på stigestreng + Kr (Kr. 880 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms)

28 Vi lave rigtigt mange gasinstallationer i Københavnske køkkener. Vi har derfor opstillet nogle standard priser, for dette arbejde. Hvis man ønsker at arbejdet skal deles op over flere dage, koster det en mandetime ekstra pr. dag. Hvis der er utætheder eller ulovligheder på den del af installationen, som vi ikke skal skifte, vil den ekstra tid som dette afstedkommer blive faktureret til almindelig timepris. Et bygaskomfur skal have bygasdyser og en bygasregulator. Hvis ikke bygasregulatoren medfølger, kan vi levere den for Kr moms (400 kr) Vi levere ikke komfurer og vi kan heller ikke tage det gamle komfur med os. 47. Udskiftning af gaskomfur Pris: Kr (Kr. 880 eks. moms) til et andet med samme type tilslutning, uden brug af yderligere materialer. Komfuret skal have de korrekte dyser samt en bygasregulator. Den eksisterende gasinstallation skal være tæt og lovlig. 48. Ændring af gasinstallation Pris: Kr (Kr eks. moms) Fra gasmåler til komfur. Hvis der skal foretages ændringer for at udskifte komfuret, så er det dette tilbud. Installationen vil blive udført i kobber. Tilbuddet gælder for en installation med op til 2 meter rør. 49. Udskiftning af måler og montering af komfur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af gasmåler, samt opsætning af en helt ny gasinstallation, samt montering af gaskomfur. Installationen vil blive udført i kobber. Tilbuddet gælder for en installation med op til 2 meter rør. 50. Fjernelse af måler og installation Pris: Kr (Kr eks. moms) Hele installationen bliver fjernet og strengen afproppet Tilkøb af ekstra Rør. Pr. meter Tilkøb til tilbud 48 og 49, af ekstra rørlængder ud over de første 2 meter. Prisen er pr. påbegyndt meter. Pris: Kr. 500 (Kr. 400 eks. moms) Tilkøb: For opdeling af arbejdet over flere dage Pris: Kr.600 (Kr. 480 eks. moms) Hvis man ønsker at dele arbejdet op over flere dage koster der en arbejdstime ekstra pr. ekstra dag. Tilkøb: For levering af bygasregulator Pris: Kr.400 (Kr. 320 eks. moms)

29 Vi vil løbende udvide mængden at faste tilbud på diverse installations-opgaver på badeværelser. Har man et specielt ønske, eller skal der laves nyt bad med gulvafløb kan vi kontaktes for et konkret tilbud. Indtil videre har vi faste tilbud inden for følgende kategorier:

30 33. Alterna Unimix Pris: Kr (Kr eks. moms) 34. Damixa Space Pris: Kr (Kr eks. moms) 35. Ideal Standard / Børma Pris: Kr (Kr eks. moms) 36. Hansgrohe Focus E Pris: Kr (Kr eks. moms) 37. Grohe Concetto Ecojoy Pris: Kr (Kr eks. moms) 38. Damixa Titan Pris: Kr (Kr eks. moms) 39. Oras Electra berøringsfri armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 40. Børma Håndvask-/brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

31 33. Alterna Unimix håndvaskarmatur med løft-op Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 34. Damixa Space et-grebs armatur med bundventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under

32 35. Ideal Standard / Børma Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 36. Hansgrohe Focus E håndvaskbatteri med løft-op ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under

33 37. Grohe Concetto Ecojoy Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 38. Damixa Titan håndvaskbatteri med løft-op ventil Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under

34 39. Oras Electra 6V berøringsfri armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette berøringsfrie elektriske armatur, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil med løftop-prop. Der skal være trukket vand hen under 40. Børma Standard Håndvask-/brusearmatur krom 2-grebs Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af dit gamle håndvaskarmatur med dette armatur med bruseomskifter, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der skal være trukket vand hen under Tilkøb: 40a. Tempesta Classic Brusestangsæt Pris: Kr. 800 (Kr. 640 eks. moms) I alt: Kr (Kr eks. moms) Når vi nu alligevel står der og roder med det nye håndvaskarmatur med bruseomskifter, så tilbyder vi at vi lige så godt samtidigt kan sælge og montere en nyt brusesæt med stang, slange og hoved. Når vi nu alligevel er i gang Tilbuddet forudsætter samtidigt køb af armatur.

35 Vi lever og monterer håndvaske. Hvis man samtidigt med håndvasken, køber et nyt håndvaskarmatur af os bliver den enkelte håndvask langt billigere. Det skyldes at vi lader tidsbesparelsen komme kunden til gode. 41. Ifö Sign håndvask 415x320 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 41x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 42. Ifö Cera x 440 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 42x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 43. GB 5556 Nautic 560x430 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 43x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 44. Ifö Icon 380x280 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 44x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 45. Ifö Sign mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 45x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 46. Ifö Sign Art x520 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 46x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 31. Ifø Sphinx 360x240 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) 31x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 32. Ifö Aqua Hjørnevask 1118 Pris: Kr (Kr eks. moms) 32x. Tilbudspris ved samtidigt køb af armatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

36 41. Ifö Sign 415x320 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 41x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 42. Ifö Cera x 440 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 42x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

37 43. GB 5556 Nautic 560x430 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 43x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 44. Ifö Icon 380x280 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 44x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

38 45. Ifö Sign mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 45x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 46. Ifö Sign Art x520 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 46x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

39 31. Ifø Sphinx 360x240 mm Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 31x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 32. Ifö Aqua Hjørnevask 1118 Pris: Kr (Kr eks. moms) Udskiftning af din gamle håndvask med denne vask, samt levering og montering af de til opgaven nødvendige materialer. Der vil også blive monteret en ny bundventil. Der skal være trukket vand og afløb hen under 32x. Tilbudspris ved samtidigt køb af Håndvaskarmatur Pris: Kr (Kr eks. moms)

40 Til det enkelte Brusearmatur kan der tilkøbes nye brusesæt med stang, slange og hoved. 8. Oras Nova Pris: Kr (Kr eks. moms) 9. Hansgrohe Ecostat 1001 SL Pris: Kr (Kr eks. moms) 10. Hansgrohe Ecostat Comfort Pris: Kr (Kr eks. moms) 11. Grohtherm 1000 Pris: Kr (Kr eks. moms) 12. Damixa TMC Pris: Kr (Kr eks. moms) 13. Damixa Thermixa Zero Pris: Kr (Kr eks. moms) 14. Børma Std brusearmatur Pris: Kr (Kr eks. moms) 15. FM Mattsson termostat Pris: Kr (Kr eks. moms) 16. FM Mattsson Serie 9000 Pris: Kr (Kr eks. moms) 17. FM Mattsson Serie 9000E Pris: Kr (Kr eks. moms) 18. Alterna Iris Pris: Kr (Kr eks. moms)

Produkt, levering og montering

Produkt, levering og montering Ren luksus til dit badeværelse Pris inkl. montering 5.345,- BEDRE BAD LØSNINGER 2013 FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED WWW.BEDREBAD.DK WWW.FACEBOOK.COM/BEDREBAD Produkt, levering og montering Få god energi Udskift

Læs mere

Du Kan - Du Må. Køge Boligselskab

Du Kan - Du Må. Køge Boligselskab Du Kan - Du Må Vejledning til råderet i Køge Boligselskab Du Kan Du Må Om mulighederne til at forny og forandre Dette hæfte er en vejledning til hvordan du kan udføre forbedringer, fornyelser og forandringer

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning

Læs mere

TOILET KLUMMEN RENT TOILET ROTTEN I POTTEN. www.kloakdoktoren.dk. Toiletklummens oldfrue kommer med råd. Sådan undgår du rotter i toilettet

TOILET KLUMMEN RENT TOILET ROTTEN I POTTEN. www.kloakdoktoren.dk. Toiletklummens oldfrue kommer med råd. Sådan undgår du rotter i toilettet Læg m agasin et på toil e t b o rdet så er d e t ik k Skidegode tips til hus og have TOILET KLUMMEN e s å s le at være mt på span den... Deltag i om biografb Læs mere illetter inde i blad et OAK KLIMAdKeL

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

20 gode råd der sparer vand og varme

20 gode råd der sparer vand og varme 20 gode råd der sparer vand og varme Få besøg af din VVS Mester og tjen penge 4 ud af 5 bruger for mange penge på opvarmning. Med et gratis Mestertjek får du overblik over, hvor der er penge at spare.

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? FIF MARKETING FI11/13 - returtemperatu Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. I Danmark udleder vi i gennemsnit

Læs mere

Tilbud til badet til billige Comfort-priser

Tilbud til badet til billige Comfort-priser 74 / 2013 Tilbuddene gælder til 31. maj 2013 avisen BADEVÆRELSER TOTALLØSNINGER INSPIRATION TILBEHØR VARME ENERGI VENTILATION Tilbud til badet til billige Comfort-priser Nyt badeværelse Totalløsning til

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0210 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. H o l d p å v a r m e n - o g p å p e n g e n e Størstedelen

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0508 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. - når god energi er inde i varmen I Danmark udleder vi 10 ton

Læs mere

Fra idé til virkelighed. Velvære og hverdagsluksus 2.995,- Spar på energien... få mere plads... hjemmespa... TILBUD. Bad Bryggers Energi

Fra idé til virkelighed. Velvære og hverdagsluksus 2.995,- Spar på energien... få mere plads... hjemmespa... TILBUD. Bad Bryggers Energi Bad Bryggers Energi Velvære og hverdagsluksus få mere plads... Spar på energien... TILBUD 2.995,- Hansgrohe Croma 100 Showerpipe med 16 cm hovedbruser, håndbruser og brusetermostat, krom. Vejl. kr. 6.202,-

Læs mere

SUCCES MED HÅNDVÆRKERE

SUCCES MED HÅNDVÆRKERE SUCCES MED HÅNDVÆRKERE INDHOLD 3 HÅNDVÆRKERES FAGOMRÅDER 6 Valg af gode håndværkere 9 Tilbud fra håndværkere 12 Håndværker-aftaler 16 Tidsplan for dit byggeprojekt 20 Styring af håndværkere 23 Tilsyn med

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

VEJLEDNING TIL STANDARDAFTALEN AB-FORBRUGER

VEJLEDNING TIL STANDARDAFTALEN AB-FORBRUGER VEJLEDNING TIL STANDARDAFTALEN AB-FORBRUGER Denne vejledning er en hjælp til forbrugere og entreprenører, der benytter AB-Forbruger til et byggearbejde, f.eks. en tilbygning eller renovering af et badeværelse.

Læs mere

Almene boliger for alle - DANSK - side 1

Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Forord De følgende oplysninger er generelle og vejledende. De gælder i de fleste boligorganisationer, men nogle boligorganisationer kan have andre regler end de

Læs mere

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Honeywell Building Solutions Strandvejen 70 2900 Hellerup www.honeywell.com Kære Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Hvorfor? Fordi Serviceaftalen FLEX dokumenterer

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD HUSORDEN

TÅSTRUPGÅRD HUSORDEN TÅSTRUPGÅRD HUSORDEN Forord til husorden 3 Affald 4 Altaner 5 Antenner & paraboler 6 Bad & toilet 6 Barnevogne 6 Bilvask 6 Branddøre 7 Cykling og cykler på stier 7 Døre 7 Dørskilte 7 Forsikring 7 Elevatorer

Læs mere

Lyder næsten for godt til at være sandt men det ER virkelighed!

Lyder næsten for godt til at være sandt men det ER virkelighed! råderetten Råderetten FOTO: JESPER SENECA Din unikke mulighed for at få forbedret din bolig med fx et nyt køkken eller nyt bad uden at det koster en formue Af redaktør Joan Grønning jgr@boligfa.dk Drømmer

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

VELKOMMEN KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG TIL

VELKOMMEN KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG TIL VELKOMMEN TIL KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG Gældende fra juni 2014 INDHOLD Kantorparken... 3 Ejerforeningen... 3 Generalforsamlingen (gf)... 3 Bestyrelsen... 3 Fællesudvalget (FU)... 4 Affald

Læs mere

Gør noget ved togstøjen få tilskud til isolering

Gør noget ved togstøjen få tilskud til isolering Gør noget ved togstøjen få tilskud til isolering INDHOLD GØR NOGET VED TOGSTØJEN 5 STØJ OG TILSKUD 6 Hvad er togstøj? Hvem får tilskud? Forskel på tilskud Tilskud til opholdsrum Målsætning TIDSPLANEN

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Gammelgade 4 og Storgade 14 København Ø

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Gammelgade 4 og Storgade 14 København Ø VEDLIGEHOLDELSESPLAN Gammelgade 4 og Storgade 14 København Ø Om denne rapport Indhold i denne Vedligeholdelsesplan Indhold i denne Vedligeholdelsesplan... 2 Om denne Vedligeholdelsesplan fra Byggesagkyndig.nu...

Læs mere

Ren besked. Håndværkere. få styr på aftalen. Nr. 4 september 2004

Ren besked. Håndværkere. få styr på aftalen. Nr. 4 september 2004 Ren besked Nr. 4 september 2004 Håndværkere få styr på aftalen Forord Få styr på aftalen! Det er undertitlen til denne håndbog om håndværksarbejde. Og det er ikke uden grund. Her hos Forbrugerstyrelsen

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Lærkevej 99 5578 Lærkeby

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. Lærkevej 99 5578 Lærkeby VEDLIGEHOLDELSESPLAN Lærkevej 99 5578 Lærkeby Om denne rapport Indhold i denne Vedligeholdelsesplan Indhold i denne Vedligeholdelsesplan... 2 Om denne Vedligeholdelsesplan fra Byggesagkyndig.nu... 3 Hvad

Læs mere

Din bolig dit hjem Brug råderetten

Din bolig dit hjem Brug råderetten Din bolig dit hjem Brug råderetten Marts 2014 Du bor i en almen boligafdeling, hvor du har ret til at sætte dit eget præg på din bolig. Det har du haft længe. Men loven om råderet har du mulighed for at

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Vejlby Vænge. Du skal tage stilling! Indhold: Forretningsfører Anni Øhrberg: først opdaget nu? Hvad gik galt, og hvorfor er det

Vejlby Vænge. Du skal tage stilling! Indhold: Forretningsfører Anni Øhrberg: først opdaget nu? Hvad gik galt, og hvorfor er det Renovering af Vejlby Vænge Renoveringen af Vejlby Vænge er en stor og vigtig beslutning. Og du skal i løbet af de kommende uger tage stilling til det renoveringsprojekt, der er udarbejdet af boligforeningen.

Læs mere

Håndbogen erstatter ikke de originale skrivelser, du har modtaget, og som fortsat bliver udleveret, men er et supplement til dem.

Håndbogen erstatter ikke de originale skrivelser, du har modtaget, og som fortsat bliver udleveret, men er et supplement til dem. Håndbogen afsnit 1 / side 1 Tranevængets beboerhåndbog Denne håndbog er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen i Tranevænget. Den er ment som en introduktion til nyindflyttere, men kan også bruges som opslagsbog

Læs mere

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Råderet - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Hvad er råderet? Din bolig er dit hjem. Den er din, så længe du bor der, og her er det dig, der bestemmer. Ikke bare med hensyn til hvilke farver,

Læs mere