XCELSIOR/VARI FLEX. Liftophængte vendeplove. Powered by Kongskilde

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "XCELSIOR/VARI FLEX. Liftophængte vendeplove. Powered by Kongskilde"

Transkript

1 XCELSIOR/VARI FLEX Liftophængte vendeplove Powered by Kongskilde

2 Härdat stål Opkulning af muldpladerne ved opvarmning. Opkulning af muldpladerne ved overflade. Hærdet stål Överum Mucro er navnet på det hærdede stål som anvendes til Överums sliddele. Råmaterialet er valgt med stor omhu og varmebehandlet iht.överums egne metoder. Det rette kulindhold i stålet bestemmer muldpladens egenskaber. Muldpladerne behandles i 24 timer i en ovn under kulholdige omgivelserne og vekslende temperatur. Derved trænger kullet ind i stålets overflade. Den efterfølgende varmebehandling giver stålet hårdhed og slidstyrke i overfladen samtidig med sejhed og slagstyrke i midten på muldplade emnet. Överums underplove er et resultat af nye konstruktionsmetoder og avancerede fremstillingsmetoder XL-underplove udfører et perfekt arbejde under forskellige pløjeforhold. Furen vendes ved en jævn konstant drejning, som er beregnet for mindst muligt energiforbrug. Trækkraft behovet er derfor lavt på trods af at XL-underploven giver en bred fure som passer til dagens bredde traktordæk. Den enkle udformning og opfindsomme konstruktion giver såvel lave priser som begrænset behov for sliddele, hvilket giver en driftsøkonomi i særklasse. Stenudløser For at bevare plovens levetid er det vigtigt at plovlegemet kan løftes tilstrækkeligt højt ved stenudløsning for at undgå overbelastning af materiel og svejsninger. Överums nye vendeplove har fået en større frihøjde ved stenudløsning. Spidsen kan bevæge sig ubesværet med mere end en halv meter fra sin arbejdsstilling. Modstanden ved stenudløsningen er let at indstille ved hjælp af traktorens hydrauliske ventil (selv under kørsel). Den maksimale startmodstand er højere for den nye stenudløsning. Kraften på spidsen aftager jo højere plovlegemet tvinges opad, hvilket beskytter de udsatte dele. På lettere jordtyper undgås unødig stenoptræk ved at sænke trykket, hvorved der opnås en mere blød og smidig stenudløsning. I stivere jordtyper er det vigtigt at modstanden er tilstrækkelig stor i pløjestilling. Ellers fjedrer plovlegemet, hvilket resulterer i dårlig pløjning og et behov for større trækkraft. XL-vendende underplov til brede plovfurer fra cm dybde. XLP-vendende underplov med plast muldplade til vedhængende jordtyper, f.eks. humusjord. XU-brydende underplov for dybdepløjning og brede plovfurer. XS-strimlet underplov til vedhængende slidende jordtyper. +46% Ny stenudløser større frihøjde. UC-brydende underplov for 14 furebredde.

3 BX 3875 H med XL-plovunderplove, fjedrende rulleskær og EG-forplove. Överum Xcelsior BX BX-serien består af liftophængte vendeplove som er nemme at løfte. Den kraftige og rummelige konstruktion, hvis vitale dele er fremstillet af hærdet stål af høj kvalitet, er karakteriseret af stor holdbarhed og slidstyrke i forhold til vægten. Tyngdepunktet ligger nærmere traktoren og indebærer det lavest mulige krav til løftekraft. BX-plovene er forsynet med undervending. Ved vending passerer plovlegemerne under rammen og dybdehjulet vendes opad. Dette giver en god frigang over marken selv ved begrænset løftehøjde. Topstangen kobles højt på traktoren og lavt på ploven, hvorved kravet til løftekraft behov begrænses til et minimum. Det er dokumenteret at Överums vendeplove med XL-plovlegemer har lavt trækkraftbehov, hvilket medfører energibesparelser, mindre hjulslip og øget kapacitet. Bæreaksel med hurtigkobling er standardudstyr. Ved først at koble den løse bæreaksel på traktoren og derefter løfte ploven i den rette stilling lettes tilkoblingen og risikoen for klemmeskader mindskes. Furebredden er stilbar i tre trin for at passe til forskellige forhold. Separate indstillingsskruer til henholdsvis højre- og venstre sidehældning letter plovindstillingen ude på marken. Når de højrevendte plovlegemer indstilles, påvirkes de venstre ikke og omvendt. BX 4975 F med EM-forplove. Hver ås og hvert plovlegeme beskyttes af en sprængbolt. Takket være undervending kommer tyngdepunktet nær traktoren og ploven er derved let at løfte. Rulleskær kan monteres på samtlige plovlegemer. Type H er udstyret med helautomatisk hydraulisk stenudløsning, som let kan tilpasses de forskellige jordtyper ved hjælp af traktorens hydrauliske ventil. Type F har faste åse med springbolt. Tekniske specifikationer Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg med XL-underplove* Bæreaksel med hurtigkobling gør tilkoblingen lettere. Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm Max. antal rulleskær Furebredden kan indstilles i tre forskellige positioner. Anbefalet trækkraft, hk Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier BX 3875 H BX 3975 F / BX 4975 F *Udstyr: pendulhjul, 1 par rulleskær og landsideknive på de øvrige. Ret til ændringer forbeholdes.

4 CX 4975 H med EG forplove. 90 cm afstand mellem plovlegemerne giver plads til forplovsudstyr. Överum Xcelsior CX Xcelsior CX-plovene er udstyret med en modulopbygget rammekonstruktion, der fordeler belastningen fra plovrammen jævnt langs den kraftige U-formede trækramme. Resultatet giver en, stærk og ren rammekonstruktion med en enkel og logisk indstilling. Konstruktionen er kraftig og rummelig og de vitale dele er fremstillet af varmebehandlet stål af høj kvalitet. Dette giver stor slidstyrke og holdbarhed i forhold til vægten. Den store afstand mellem plovlegemerne kombineret med rammehøjden på 75 cm giver plads til effektivt forplovsudstyr, hvilket giver den bedste ukrudtsbekæmpelse. Rummeligheden gør ligeledes Xcelsior til en god halmplov, der uden problemer nedpløjer store mængder planterester. Den kraftige vendeaksel med en diameter på 125 mm fordeler belastningen ud over en stor overflade, når ploven er løftet op. Xcelsior CX-plovenes vende retning kan vælges efter behov. Undervending, dvs. at plovlegemerne passerer under rammen, giver en god frigang selv ved begrænset løftehøjde. Overvending anbefales ved anvendelse af jordpakker. Kravet til løftekapaciteten bliver derved ca. 10%højere. Bæreakslen på Överum Xcelsior CX er udstyret med hurtigkobling, hvilket gør tilkobling af ploven både nemmere og mere sikker, især på ujævnt underlag. Indstilling til traktoren foretages nemt ved hjælp af to spindler. Den langsgående spindel påvirker plovens træklinje og justeres således, at plovens vendeaksel er lige bagved traktoren. Første plovfures arbejdsbredde justeres med den tværgående spindel og påvirker ikke træklinjen. Hydraulisk regulering kan fås som ekstraudstyr. Separate sidehældnings skruer til henholdsvis højre og venstre side gør det praktiske arbejde med indstilling meget enkel og logisk. Arbejdsbredden er enkel at justere i tre forskellige trin. CX 4975 H, XL underplove og EG forplove giver en god lukket pløjning. Xcelsior CX er udstyret med en designet top og har en simpel kobling af bæreakslen. Overvending kræver noget højere løftekraft behov. Undervending (se side 3) kræver mindre løftehøjde.

5 Xcelsior CX 4975 H er udstyret med skiveskær og EG-Forplove. Arbejdsbredden indstilles manuelt mellem cm. Akkumulatoren er dimensioneret således, at alle plovlegemer kan udløses samtidig uden risiko for sammenbrud. Desuden aftager kraften på spidsen jo højere plovlegemet udløser. Som alternativ til rulleskær kan der monteres knivskær. Fordelene herved er en lavere totalvægt, større rummelighed i halm samt lavere krav til trækkraft. For at opnå en hel kant og en bedre styring af ploven anbefales det, at anvende rulleskær ved det bageste plovlegeme. Ved arbejde i hård lerjord opnås det bedste pløjeresultat ved anvendelse af rulleskær på alle plovlegemerne. Arbejdsdybden reguleres på landhjulet uden brug af værktøj. Indstillingshylsteret fastholdes på det indstillede niveau ved hjælp af en fjederbelastet kugle. Enkelt og driftsikkert. Hjulet har en stor diameter og derved stor bæreevne og lav Tekniske specifikationer Model Antal furer rullemodstand. Ved vending dæmpes hjulet effektivt af en gasstøddæmper. Överum Xcelsior CX kan udstyres med et specielt vendetårn til at låse ploven i butterfly transportstilling (halvt vendt). Kombihjulet, som i givet tilfælde skal anvendes, monteres på rammen inden transport, og topstangen skal være monteret i langhullet. Alternativt kan kombihjulet anvendes med standard tårn. I så fald monteres hjul og hjulaksel som svinghjul på det bagerste plovlegeme. XL-underploven fuldender pløjningen på bedste vis og er dermed også en meget effektiv måde at udføre ukrudtsbekæmpelse og halmnedmuldning på, selv i forbindelse med store furebredder. Desuden giver XL et perfekt arbejdsresultat ved reduceret pløjedybde, samt et lavt trækkraftbehov og mindre sliddelsomkostninger. Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg med XL-underplove* Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm CX 4975 F. Rammens bredde øges frem i ploven i takt med belastningen. Furebredden er stilbar i tre trin. Max. antal rulleskær Anbefalet trækkraft, hk Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier CX 3975 H CX H CX 4975 H CX H CX 3975 F / CX F / CX 4975 F / CX F / CX 5975 F / *Udstyr: pendulhjul gummi, 1 par rulleskær, knivskær på de øvrige. Ret til ændringer forbeholdes.

6 Xcelsior DX 5975 H med EG-forplove. En ekstra kraftig plov til vanskelige pløjeforhold. Överum Xcelsior DX Xcelsior DX-serien består af liftophængte vendeplove beregnet til store traktorer og vanskelige pløjeforhold. Konstruktionen er enkel og kraftigt dimensioneret. Bæreakslen med hurtigkobling giver let og sikker tilkobling. Ved vending fordeler vendeakslen med nålelejer og en diameter på Ø 150 mm belastningen ud over en meget stor overflade. Xcelsior DX-rammen er opbygget i en kraftig U-profil, som øger i bredden, efterhånden som belastningen øges fremad på ploven. En hydraulisk cylinder, som er serieforbundet med vendecylinderen, retter ploven op inden vending. DX-plovene er meget lette at indstille. Ved at ændre slaglængden på den hydrauliske opretningscylinder ved hjælp af en gevindskåret stopmuffe kan plovrammens vinkel finjusteres. Sidehældningen indstilles med separate skruer for henholdsvis højre- og venstre sides plovlegemer uden brug af værktøj. Det kraftige kombihjul er placeret ved siden af det bagerste plovlegeme for at give bedst mulig dybdekontrol og vægtoverføring. Tekniske specifikationer Hjulet har en stor diameter, hvilket giver en god bæreevne og lav rullemodstand. Överum Xcelsior DX-plovene transporteres i butterfly-stilling. Transportsikringen på tårnet stilles i låseposition, og kombihjulet stilles om fra dybdehjul til transportstilling. Ved vending af ploven låser den fjederbelastede spærring ploven i midterposition, hvorefter ploven er klar til transport. (Topstangen skal være monteret i langhullet). Furebredden er stilbar i tre forskellige trin. Høj profilås giver større rummelighed ved meget store mængder halm. Nyt kraftigt landhjul med traktormønsteret dæk og stor bæreevne. Under vending dæmpes hjulet af en justerbar friktionsbremse. Bæreaksel med hurtigkobling og opretningscylinder. Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg* Afstand mellem plovlegemerne, cm *Udstyr: pendulhjul gummi, 1 par rulleskær, knivskær på de øvrige. Frihøjde i cm Max. antal rulleskær Anbefalet trækkraft, hk Ret til ændringer forbeholdes. Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier DX 4975 H / DX H / DX 5975 H / DX H / DX F / DX 5975 F / DX F / DX 6975 F /

7 Xcelsior EX er en meget kraftfuld plov med få bevægelige dele. Den kan håndtere hårdt arbejde med store mængder af planterester. Afstanden mellem underplov er 100 cm og frihøjden er 80 cm. Överum Xcelsior EX Överum Xcelsior EX repræsenterer den kraftige serie af vendeplove for traktorer op til 300 hk. EX-serien kan fås med 4, 5 eller 6 furer. Plovene er som standard udstyret med Överums kendte hydraulik system som stensikring eller med springbolte. Xcelsior EX er opbygget op på et godt design, hvor der er få bevægende dele. Furebredden kan justeres mekanisk i 6 trin mellem cm, for at kunne tilpasses til pløjeforholdene. Når ploven vendes, vil en hydraulisk opretningscylinder trække ploven sammen, så vendingen udføres kontrolleret. Plovens træklinier kan finjusteres. Derved spares brændstof og slitagen reduceres. Den kraftige opstander for kategori 3 tilkobling og 180 mm vendeaksel med rullelejer, sikrer en stabil vending af ploven. Bæreakselen leveres i kat.3 og 4, og kan justeres så den passer til den enkelte traktor. Det store kombilhjul giver en stabil pløjedybde, let indstilling og såvel som sikker og nem vejtransport. Bærebom med hurtig kobling og mulighed for justering i højde og længde. Butterfly transportlås er standard. Tekniske specifikationer Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg* Kraftig opstander kat. 3 med 150/180 mm vendeaksel og rullelejer for en god fordeling af høj belastning. Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm Træklininen kan justeres præcist, så der spares brændstof og slidtage. Kraftig hovedramme 220x120 mm uden svejsning. Kombihjul 260/70-16 eller som ekstraudstyr 340/ Max. antal rulleskær Anbefalet trækkraft, hk Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier EX 4975 H / EX H / EX 5975 H / EX H / EX 6975 H / EX H / EX 4975 F / EX F / EX 5975 F / EX F / EX 6975 F / EX F / *Udstyr: Kombihjul, 1 par rulleskær, knivskær på de øvrige furer. Ret til ændringer forbeholdes.

8 Vari Flex CX 4975 H med Fjederbelastet rulleskær og EG-forplov. Furebredden kan reguleres hydraulisk fra 30 til 50 cm (12 til 20 ) Vari Flex CX Överum Vari Flex CX er en ny serie af liftophængte vendeplove i mellemklassen for traktorer op til 160 hk. Serien består af modeller med 3, 4 eller 5 furer med hydraulisk stenudløser. Som alternativ findes de også med faste åse og sprængbolt til stenfrie jordforhold. Furebredden kan reguleres hydraulisk fra 30 til 50 cm (12 til 20 ) (Vari Flex CX 580 H fra 12 til 18 ). Midtpunktet for furebreddeindstillingen er placeret i plovåsens trækretning, hvilket gør det lettere at justere arbejdsbredden. Den hydrauliske furebreddes indstilling kan udstyres med en hydraulisk regulering af første fure. Disse kan desuden sammenkobles i et master/slave system således at første fures arbejdsbredde automatisk tilpasses de øvrige. Via en el-ventil i systemet kan første fure reguleres uafhængig med samme reguleringshåndtag. Ved at regulere furebredden kan ploven nemt tilpasses forskellige pløjeforhold. Bredere furer giver højere kapacitet og lavere energiforbrug. Den furebredde, som giver det bedste pløjeresultat for de respektive jordtyper, er enkel at indstille til. Alle dele i arbejdsbredde reguleringen er udstyret med udskiftelige lejer, som kan smøres, dels for de skal køre lettere, men også for at presse smuds og fugt væk fra lejerne. Vari Flex CX har en helt ny rammekonstruktion. Takket være præcisionsboring, og kraftige skrueholdere i stedet for svejsninger kan rammerøret produceres af højstyrke stål som er ca. 40% stærkere end det sædvanlige rammemateriale. Dette og de mange hærdede detaljer i konstruktionen, bevirker at Vari Flex CX er ekstrem holdbar i forhold til dens vægt. Vende retningen på en Vari Flex CX kan vælges efter behov. Normalt er de 3-og 4-furede modeller monteret til undervending, hvilket giver en god frihøjde til marken selv ved begrænset løftehøjde. Når der monteres pakkerarm eller furejævner på ploven anvendes overvending. Den 4-furede model har automatisk indtræk af rammen for at vendingen kan ske problemfrit. Når vendingen aktiveres går furebredden ind til den mindste arbejdsbredde og ploven vender og derefter tilbage til den furebredde som den oprindelig var indstillet til før vending. De 5-furede modeller har altid automatisk opretning og overvending. De gennemgående dele i furebreddeindstillingen har udskiftelige lejer som kan smøres. Præcisionsboring og skrueholdere giver mulighed for at anvende højstyrke stål i rammen.

9 Vari Flex CX 4975 H med Knivskær og EG-forplov. Hydraulisk justerbar arbejdsbredde fra 1,2 til 2 m. Opretningen sikrer at landhjulet ikke går mod jorden, opretningen styres af den ene halvdel af en dobbeltcylinder med fælles stempelstang. Den anden cylinderdel regulerer furebreddeindstillingen. Træklinien kan finjusteres med en spindel så sidetræk elimineres og topstangen peger lige ud efter traktoren uden at liftarmene er låst. Derved mindskes trækkraft behovet. Vari Flex CX er en kraftig mellemklasseplov med gode forudsætninger for lang levetid. Vari Flex CX 4975 F med faste rulleskær og EG-forplove. Plovlegermerne og skumvinger har individuelle sprængbolte. Med en spindel udlignes sidekræfter så ploven kører let. Den dobbeltvirkende cylinder sørger for at furebredden automatisk går tilbage til den oprindelige indstilling. Tekniske specifikationer Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg* Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm Max. antal rulleskær Anbefalet trækkraft, hk Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier Vari Flex CX 3975 H Vari Flex CX H Vari Flex CX 4975 H Vari Flex CX H Vari Flex CX 3975 F / Vari Flex CX F / Vari Flex CX 4975 F / Vari Flex CX F / Vari Flex CX 5975 F / *Udstyr: pendulhjul gummi, 1 par rulleskær, knivskær på de øvrige. Ret til ændringer forbeholdes.

10 Vari Flex CX Plus 5975 H. En liftophængt femfuret vendeplov i mellemklassen for traktorer op til 200 hk. Överum Vari Flex CX Plus En liftophængt femfuret vendeplov i mellemklassen for traktorer op til 200 hk. Vari Flex CX Plus findes i to varianter med 90 eller 100 cm underplov afstand, begge med 75 cm rammehøjde. Den nye Vari Flex CX Plus har et kraftigt tårn med 150 mm vendeaksel og rullelejer. Arbejdsbredden er hydraulisk justerbar fra 12 til 20. Plovens geometri gør, at arbejdsbredden kan reguleres i furen, med relativt lavt hydraulisk tryk. Alle dele i arbejdsbredde reguleringen er udstyret med udskiftelige dele som kan smøres, dels for de skal kører lettere, men også for at presse smuds og fugt væk fra lejerne. Plovens træklinie kan finjusteres så sidepåvirkningen mindskes og trækkraft behovet sænkes. Det kraftige vendehoved med 150 mm vendeaksel og rullelejer er dimensioneret til traktorer op til 200 hk. Forbedret geometri for regulering af arbejdsbredde giver mindre slid på de bevægelige dele. Nyt kraftigt landhjul med traktormønsteret dæk og stor bæreevne. Under vending dæmpes hjulet af en justerbar friktionsbremse. Tekniske specifikationer Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg* Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm Max. antal rulleskær Anbefalet trækkraft, hk Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier Vari Flex CX Plus 5975 H Vari Flex CX Plus H Vari Flex CX Plus 5975 F Vari Flex CX Plus F *Udstyr: landhjul, 1 par rulleskær, knivskær på de øvrige. Ret til ændringer forbeholdes.

11 Överum Xcelsior FX 3975 med hydraulisk stensikring og indstillelig furebredde: 16, 18 eller 20 (40, 45 eller 50 cm). Överum Xcelsior FX Den frontmonterede Överum Xcelsior FX vendeplov giver nye muligheder for anvendelse af den kraftige frontlift, som bliver mere og mere almindelig på moderne traktorer. FX-serien omfatter 2 og 3-furede modeller med hydraulisk stensikring. Kombinationen af en frontmonteret og en almindelig liftophængt vendeplov giver stor fleksibilitet. Hvis jorden er fugtig f.eks. først på dagen, kan den frontmonterede plov løftes og fungere som frontvægt. Når trækforholdene bliver bedre, kan der stilles om til fuld kapacitet, uden at det er nødvendigt at forlade traktoren. I bakket terræn kan alle furer anvendes, når der køres nedad. Når der køres opad, anvendes kun de bageste furer. Ved at anvende den frontmonteret Överum FX vendeplov i kombination med en almindelig vendeplov, opnås en bedre vægtfordeling, end det er tilfældet med en liftophængt 7 eller 8-furet plov. Det kraftige fronthjul styrer pløjedybden og bredden af den forreste fure. Før vending centrerer det hydrauliske system automatisk FX-ploven foran traktoren, og svinger den ud igen til arbejdsstilling efter vending. Under arbejdet kører FX-ploven uden for traktoren, og pløjer furen for traktorhjulene. Tekniske specifikationer Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm FX H FX H Max. antal rulleskær Ret til ændringer forbeholdes.

12 Vari Flex EX 6975 H liftplov i kombination med en frontplov FX H giver en høj kapacitet med en arbejdsbrede op til 4,5 m. Korrekt jordbearbejdning til en lav pris! Överum Vari Flex EX Överum Vari Flex EX er en ny serie af kraftige vendeplove med 4, 5 eller 6 furer, som er konstrueret til traktorer med op til 300 hk. Plovene er som standard udstyret med Överums kendte hydrauliske system som stensikring eller med sprængbolte. Furebredden kan reguleres hydraulisk fra 30 til 55 cm. Reguleringen kan ske under kørslen, så der kan justeres for kileformede marker eller forhindringer som vildtremiser og elmaster. Arbejdsbredden kan også justeres efter traktorens trækkraft ved pløjning i kuperet terræn og i varierende jordtyper. Alle dele i arbejdsbredde reguleringen er udstyret med udskiftelige lejer, som kan smøres, dels for at de skal køre lettere, men også for at presse smuds og fugt væk fra lejerne. Plovens træklinier kan finjusteres manuelt, således at ploven følger traktoren uden sidekræfter. Udover at spare på brændstoffet reduceres slitagen og samtidig skåner den korrekte plovindstilling også traktoren. Kraftig opstander for kategori 3 tilkobling og 180 mm vendeaksel med rullelejer. Bæreakslen med hurtigkobler kan justeres i højden. Transportlås er standard. Plovens træklinierne kan finjuste-res. Derved spares brændstof og slitagen reduceres. Kraftig hovedramme, 220x120 mm Kombihjul 260/70-16 eller som ekstraudstyr 340/ Opbygningen af åshuse og cylindre giver lave belastninger og lang levetid. Furebredden er let at indstille, selv under vanskelige forhold.

13 Vari Flex EX 6975 H med hydraulisk justerbar arbejdsbredde på op til 3,3 meter. Ploven er designet så at træklinjen kan finjusteres, således at alle tværgående kræfter er afbalanceret ud for at minimere trækkraftbehovet hvilket igen bidraget til at reducere brændstofsforbruget. Kombihjulpet på ploven har en stor diameter, hvilket giver god støtte og lav rullemodstand i alle pløjnings forhold. Hjulet er udformet således, at ploven under transport kan indstille og køre butterfly position. Dette vil aflaste traktoren ved kørsel på vej. Vari Flex EX kan ligesom resten af plov sortimentet kombineres med en front plov for en bedre udnyttelse af traktorerne. Bedre fordeling af vægt som reducere skridning som giver et resultat på lavere brændstofomkostninger pr. høstet hektar. Endvidere en arbejdsbredde, som er mange gange det samme om en kultivator. Forskellen på en kultivator, er, at en passage er tilstrækkelig, samt at en svampe-og ukrudt jordbearbejdning opnås. Överum Xcelsior FX 3975 med hydraulisk stensikring og indstillelig furebredde: 16, 18 eller 20 (40, 45 eller 50 cm). Skift til butterfly positionen ved transport af traktor. Tekniske specifikationer Model Antal furer Arbejdsbredde, cm Vægt, ca. kg* Afstand mellem plovlegemerne, cm Frihøjde i cm Max. antal rulleskær Anbefalet trækkraft, hk Løftekraftbehov, kg, cirkaværdier Vari Flex EX 4975 H / Vari Flex EX H / Vari Flex EX 5975 H / Vari Flex EX H / Vari Flex EX 6975 H / Vari Flex EX 4975 F / Vari Flex EX F / Vari Flex EX 5975 F / Vari Flex EX F / Vari Flex EX 6975 F / *Udstyr: Kombihjul, 1 par rulleskær, knivskær på de øvrige furer. Ret til ændringer forbeholdes.

14 Overflade pløjning med Överum XL! Fleksibiliteten i Överum plove er at der er mulighed for at pløje både overfladisk og dybt, dette gør dem yderst konkurrencedygtige. Med henblik på overflade pløjning, kan såvel arbejdsbredden som hastigheden bidrage til en øget kapacitet, hvilket er særlig interessant ved tidspressene efterårs såninger. Den eneste forskel på overflade pøjning sammenlignet med den normale pløjning, foruden dybe indstilling er at slidpladerne på de bagerste land sider er installerede i det dybere lag for at give ploven bedre styring. Resultatet af overfladisk pløjning er at stub og planterester bliver hurtigere omsat i jorden. Overfladen er stort set fri for planteaffald og nye afgrøder kan plantes i ren jord til en lav pris. Tilbehør EG-forplov. Bred og med lille arbejdsdybde. Fungere godt sammen med kniv- og rulleskær. EP-forplov. Muldplade af plast med gode slipegenskaber. EM-forplov til store mængder planterester. Fungerer bedst med knivskær. Halmstryger. Giver god halmgennemgang. (Bør ikke anvendes til klæbrige jorder). Knivskær. Giver en lavere totalvægt og god rummelighed. Såskær (QR). Giver forbedret anløb.

15 Tilbehør Fast rulleskær, 18 eller 20 glat eller 20 ribbet klinge. Fjederbelastet rulleskær, 18 eller 20 glat eller ribbet klinge. Fureåbnerkniv for kørsel med brede traktordæk. Pendulhjul, stål. Diameter 500 mm, bredde 160 mm. Pendulhjul, gummi 7.00 x 12. Diameter 645 mm, bredde 182 mm. Kombihjul til dybderegulering/transport. Dim. 10,00 x 12. Diameter 710 mm, bredde 264 mm. Dobbelthjul for BX, CX og Vari Flex CX. Diameter 575, bredde 210 mm. Kombihjul Xcelsior DX. Dim. 10,5 x 16. Diameter 755 mm, bredde 275 mm. Kombihjul i fremskudt position for Xcelsior DX modeller. Diameter 755 mm, bredde 275 mm. Hjulkapsel CX plus, forhindre jord kommer ind i fælgen. Hydraulisk sideregulering til samtlige modeller. Trykreguleringssæt til stenudløsning H. Trinløs regulering under drift. Jordpakkerarm Xcelsior CX og DX. Dobbeltvirkende gummiaffjedring. Jordpakkerarm Vari Flex CX og DX. Dobbeltvirkende gummiaffjedring. Nivell furejævnere fra 3 til 4 furer.

16 Datateknik Præcision og Finish En kombination af moderne datateknik og godt materiale-valg er nøgleordene til Överums succesfulde produktion af plove. Konstruktørerne arbejder i et tredimensionalt datamiljø. Hver enkelt detalje opbygges, så det er muligt at lave bevægelses- og styrkeberegninger. Derved kan alle bevægelser og funktioner testes på computeren inden fremstilling af prototyper. Direkte tilkoblet til konstruktionscomputeren findes en numerisk styret fræsemaskine, der fremstiller en model af detaljen. Når konstruktøren er tilfreds med modellen, fremstilles det værktøj, der skal udforme plovlegemets forskellige detaljer. Informationerne overføres til fræse maskinen, der finder det nødvendige værktøj frem, der skal anvendes ved f.eks. varmepresning og hærdning af muldplader. På trods af al den moderne teknologi gennemgår alle nye produkter omfattende laboratorieundersøgelser og praktiske tests. Satsningen på produktudvikling udgør et solidt grundlag for fremtiden og giver Överums produkter: Kvalitet, Styrke og Præcision. Överums Bruk AB er en del af Kongskilde Industries, en verdensomspændende koncern, som fremstiller produktertil landbrug og industri. Ret til ændringer forbeholdes KM/DK/Excelsior-Vari Flex/BRO/1114 Powered by Kongskilde Kongskilde Maskinfabrik A/S Tlf

CVL/DVL/CXL/DXL. Halvbugserede vendeplove & vognplove

CVL/DVL/CXL/DXL. Halvbugserede vendeplove & vognplove CVL/DVL/CXL/DXL Halvbugserede vendeplove & vognplove Halvbugserede vendeplove Store plove til store opgaver CVL-serien kan leveres i modeller fra 4 til 6 furer og DVLserien i modeller fra 5 til 8 furer.

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux tilbyder et bredt sortiment af lift vendeplove fra 2 til 6 furer. Gennem unikke konstruktioner og gennemtænkte detaljer er plovene fra Agrolux skabt til den moderne og effektive

Læs mere

PLOVE NYHED. Prisliste 01.11.2014. XRWTOL Onland liftplov. Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen.

PLOVE NYHED. Prisliste 01.11.2014. XRWTOL Onland liftplov. Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen. PLOVE NYHED XRWTOL Onland liftplov Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen. MRS - HRS - XRS Liftvendeplove Med sprængbolte og manuel indstillelig furebredde Vendeplove monteret med sprængbolte. Dette

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Instruktionsbog. Vendeplov Model CVL DVL EVL

Instruktionsbog. Vendeplov Model CVL DVL EVL Instruktionsbog Vendeplov Model CVL DVL EVL Denne brugsanvisning omfatter ÖVERUM-vendeplove model CVL og DVL og Vari Flex EVL Indhold SIDE 1 Funktionsbeskrivelse 2 1.1 Identifikation af ploven 3 2 Generelle

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

VN plus: Den nye Plovgeneration. Deres basis for fremtidens resultater.

VN plus: Den nye Plovgeneration. Deres basis for fremtidens resultater. VN plus: Det gennemtænke komplette program. Den ideale løsning til Deres jord! VN plus: Den nye Plovgeneration. Deres basis for fremtidens resultater. Værdifuld kvalitet til eksperter. VN plus-plovgenerationen

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

Vendeplov RT-RS MRT-MRS HRT-HRS XRT-XRS

Vendeplov RT-RS MRT-MRS HRT-HRS XRT-XRS Vendeplov RT-RS MRT-MRS HRT-HRS XRT-XRS Brugsanvisning Original brugsanvisning DK Udgave: 150504 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK Halvbugserede plove Manøvreevne, robusthed, ergonomi Know-how og erfaring fra Grégoire Besson gør SP serien pålidelig og tilpasningsdygtig.

Læs mere

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen Justering af vendeplov I maskinhus Jens Iversen Verdensmester 1996 Traktor Sporvidde For en vendeplov er sporvidden ikke så vigtig idet de fleste vendeplove kan parallel forskyde bredden på forreste fure.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE

Indholdsfortegnelse. 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle regler for konkurrencepløjning SIDE 1.1. Plove 2 1.2. Typer af pløjejord 2 1.3. Afsætning af pløjestykker 2 1.4. Pløjetid 4 1.5. Furestørrelse 5 1.6. Forseelser fradrag

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Frontstrigle. DK Frontmonteret strigle 300/400/500H/600H Serie nr.: 100 - XXX

Frontstrigle. DK Frontmonteret strigle 300/400/500H/600H Serie nr.: 100 - XXX DK Frontmonteret strigle 300/400/500H/600H Serie nr.: 100 - XXX Type 300/400/500H/600H Tillykke med Deres nye Frontstrigle. Af sikkerhedshensyn og for at opnå optimal udnyttelse af maskinen bør De før

Læs mere

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen Justering af vendeplov I maskinhus Jens Iversen Verdensmester 1996 Traktor Sporvidde For en vendeplov er sporvidden ikke så vigtig idet de fleste vendeplove kan parallel forskyde bredden på forreste fure.

Læs mere

Indhold. Justering inden brug. Justering i marken. Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde

Indhold. Justering inden brug. Justering i marken. Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde Indstilling af plov Indhold Justering inden brug Justering i marken Traktorens hjulstilling (bag) Traktorens hjulstilling (forrest) Dæktryk Liftarmene Plovens bæreaksel Forplove Muldplader Rulleskær Auto

Læs mere

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK Halvbugserede plove Manøvreevne, robusthed, ergonomi SP 9 Know-how og erfaring fra Gregoire-Besson gør SP serien pålidelig og

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Indhold. Traktorens hjulstilling (bag) Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde

Indhold. Traktorens hjulstilling (bag) Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde Indstilling af plov Indhold Justering inden brug Traktorens hjulstilling (bag) Traktorens hjulstilling (forrest) Dæktryk Liftarmene Plovens bæreaksel Forplove Muldplader Rulleskær Auto Reset System (udløsere)

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder Vibro Flex Stubharve med vibrerende tænder Kongskilde Vibro Flex 2000/4200/4300/4000 er kraftige harver til stubbearbejdning og til såbedstilberedning i pløjefri dyrkningssystemer. Harverne fås i arbejdesbredder

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043846 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 212 ccm benzinmotor. Maskinen har 5 fremadgående gear, 2 bakgear og har en arbejdsbredde på 62 cm. Sneslyngen er forsynet med 220 V el-start

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå

Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå Hvorfor virker koblingen ikke på min FS1? Spørgsmålet er stillet et utal af gange og der findes mange svar herpå. Jeg vil i denne guide gennemgå samtlige de komponenter der enten er en del af koblingen

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste. Front-Pakker 1,5 m / 1,65 m / 2,6 m / 3,0 m / 4,0 m (fast) 4,0 m /6,0 m (hydraulisk)

Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste. Front-Pakker 1,5 m / 1,65 m / 2,6 m / 3,0 m / 4,0 m (fast) 4,0 m /6,0 m (hydraulisk) DK Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste Front-Pakker,5 m /,65 m / 2,6 m / 3,0 m / 4,0 m (fast) 4,0 m /6,0 m (hydraulisk) Vigtig: Før maskinen tages i brug er det vigtig at gennemlæse

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Farmer Disc. DK 300, 350, 400 cm

Farmer Disc. DK 300, 350, 400 cm DK 300, 350, 400 cm Type 300, 350, 400 cm Tillykke med Deres nye Farmer Disc. Af sikkerhedshensyn og for at opnå optimal udnyttelse af maskinen bør De før ibrugtagningen gennemlæse brugsanvisningen. Copyright

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

De 4 stærke fordele ved de nye LS 2.30/UNIDISC såskær med skiver

De 4 stærke fordele ved de nye LS 2.30/UNIDISC såskær med skiver Sulky Unidisc Danois 16/02/07 15:00 Page 2 Kommentarer fra franske brugere af UNIDISC François FIHUE og Alain FRETEL, Osmoy-St-Valéry (Seine-Maritime) Ved reduceret jordbearbejdning kan vi opnå en såhastighed

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

VIBRO MASTER 3000. Brugsanvisning

VIBRO MASTER 3000. Brugsanvisning VIBRO MASTER 3000 DK Brugsanvisning Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Identifikation... 3 Beskrivelse af symboler... 4 Sikkerhed... 5 Generelle sikkerhedsvejledninger... 5 Til- og frakobling... 5 3-punktsophæng...

Læs mere

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015

Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Rotorklippere / slagleklippere til høj og kraftig vegetation 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF120215-0138

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Kverneland halvbugserede vendeplove. Kvalitetsplove til det professionelle landbrug

Kverneland halvbugserede vendeplove. Kvalitetsplove til det professionelle landbrug Kverneland halvbugserede vendeplove Kvalitetsplove til det professionelle landbrug 2 I dag er Kverneland verdens førende plovproducent med en dominerende markedsandel i Europa og eksport til mere end 40

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

UNICO - liftophængte plove

UNICO - liftophængte plove UNICO - liftophængte plove Prisliste februar 2017 Plovens bedste udstyr: Majs forplov Halm forplov Halm skræller MP4WD standard underplov Skrueformet skandinavisk underplov Pløjedybde fra 15 til 30 Arbejdsbredde

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger:

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger: Kravspecifikation delaftale 1/2015: Manuel hjælpermanøvreret komfortkørestol ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 18-04 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

Stop cylinderen rigtigt i endestillingen Af Peter Windfeld Rasmussen

Stop cylinderen rigtigt i endestillingen Af Peter Windfeld Rasmussen Stop cylinderen rigtigt i endestillingen Af Peter Windfeld Rasmussen I nogle applikationer skal en cylinder køres helt i bund ved høj hastighed. For at afbøde det mekaniske chok kan alle cylinderleverandører

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

ST 20 B Betjeningsvejledning

ST 20 B Betjeningsvejledning FSI power-tech Erhvervsparken 2 DK-7160 Tørring +45 7580 5558 ST 20 B Betjeningsvejledning EF-overensstemmelseserklæring Maskindirektivet 2006/42/EF Producent... FSI power-tech aps Adresse... Erhvervsparken

Læs mere

2level 2600 Kommentarer fra brugerne

2level 2600 Kommentarer fra brugerne 2level 2600 Kommentarer fra brugerne Leveret december 2009 2level2600 plovpakker til Ole Nielsen Fårevejle 2Level forebygger tørre knolde og klumper Takket være frontpakkeren 2Level 2600 kan pløjning og

Læs mere

PÖTTINGER SERVO. Vendeplove 97+210.07.0911. Alle oplysninger online

PÖTTINGER SERVO. Vendeplove 97+210.07.0911. Alle oplysninger online PÖTTINGER SERVO Vendeplove Alle oplysninger online 97+210.07.0911 SERVO Vendeplove pløjning uden stop I mange tilfælde er ploven stadig et passende redskab. I et godt sædskifte sikrer ploven gode betingelser

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Brugsanvisning til Elexo badetoilet stol

Brugsanvisning til Elexo badetoilet stol Brugsanvisning til Elexo badetoilet stol INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 2 Sikkerhed 2 Stand-by mode 2 Bremser 2 Aktivering 3 Sidde ned 3 Armlæn 3 Aktivering af hejs 3 Sænkning af stolen 4 Brug af bækken

Læs mere

Bruttoprisliste 2013. Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2013. Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2013 Indholdsfortegnelse: Frontliftsystemer model LH Prisliste nr. 2013-1 Transmissioner model TH Prisliste nr. 2013-2 Fejemaskine model FM / 5 Prisliste nr. 2013-3 Fejemaskine model FM

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Kravspecifikation for Rednings-/Beredskabsbåd til Beredskabsstyrelsen

Kravspecifikation for Rednings-/Beredskabsbåd til Beredskabsstyrelsen 1. Alment 1.1 Beskrivelse Båden, som beskrives i nedenstående kravspecifikation, dækker over en båd med tilhørende trailer til landevejstransport, til løsning af Beredskabsstyrelsens opgaver på vandet,

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

SAMSON AGRO SD TALLERKEN-GYLLENEDFÆLDER - VERDENS BEDSTE - growing together SAMSON AGRO A/S SD 1 Ægte gyllenedfælder med dokumenteret effekt SAMSON AGRO tilbyder nu en tallerkennedfælder, SD (Soil Disc)

Læs mere

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner.

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner. Specialist i præcisions Såmaskiner Frugten af s ekspertise, er NC multi pneumatic såmaskine med skær.den tilbydes i to versioner, NC Classic og NC Technic er begge afløser for NG og PNU såmaskinerne. NC

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere

Grøn Viden. Teknik til jordløsning Analyse af grubberens arbejde i jorden. Martin Heide Jørgensen, Holger Lund og Peter Storgaard Nielsen

Grøn Viden. Teknik til jordløsning Analyse af grubberens arbejde i jorden. Martin Heide Jørgensen, Holger Lund og Peter Storgaard Nielsen Grøn Viden Teknik til jordløsning Analyse af grubberens arbejde i jorden Martin Heide Jørgensen, Holger Lund og Peter Storgaard Nielsen 2 Mekanisk løsning af kompakt jord er en kompleks opgave, både hvad

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere