Liftophængte vendeplove

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Liftophængte vendeplove"

Transkript

1 Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og gennemtænkte detaljer.

2 Agrolux plove er udviklet til at give landmændene et flot pløjeresultat, enkel betjening og fordelagtig driftsøkonomi. Det har vi opnået ved at anvende moderne konstruktionsprincipper, udtænke funktionelle detaljer og udnytte materialernes optimale egenskaber. Alt sammen bygget på generationers erfaring med udvikling af plove. Derfor er Agrolux plove i en klasse for sig.

3 Et enkelt system, der sikrer korrekt indstilling af ploven. Det giver flot pløjning og lave omkostninger. Easy Set justerer automatisk plovens træklinier, når du regulerer bredden af forreste fure. Systemet er konstrueret over et parallelogram, hvis geometri er beregnet sådan, at justeringen af træklinierne altid er korrekt, når plovens grundindstilling er i orden. Easy Set giver mange fordele i den daglige brug: Enkel betjening. Forreste furebredde og træklinierne grundindstilles med separate spindler, som ikke påvirker hinanden. Korrekt indstillede træklinier sikrer, at ploven går frit med mindst muligt trækkraftbehov. Styringen går let, når ploven er indstillet korrekt. På plove med hydraulisk variabel furebredde sikrer Easy Set perfekt centrering ved alle trinløst indstillede furebredder. Konstruktionen er fleksibel, så hårde stød ikke overføres direkte til traktoren. Korrekt indstilling minimerer forbruget af sliddele. Korrekt indstilling giver perfekt pløjeresultat. Standard udførelse af Easy Set på type MR. Som tilbehør fås hydraulisk indstilling af forreste fure. Alle liftophængte Agrolux vendeplove er som standard udstyret med Easy Set systemet. Kraftig konstruktion af parallelogram på type HR. Som tilbehør fås hydraulisk indstilling af forreste fure. Et parallelogram justerer automatisk træklinierne. Hydraulisk indstilling af furebredde er standard på type XRW.

4 Stærke detaljer På en Agrolux plov er hver eneste detalje gennemtænkt. Plovene er udført af de bedste materialer efter metoder, der giver styrke, lethed og rationelle konstruktioner. Lang spids og plan flade på underploven Agrolux underplove fås i flere varianter. Det er kendetegnende for alle underplovene, at de giver en perfekt vending af jorden, så furerne lukkes og der rømmes en bred furebund med plads til brede traktordæk. Spidserne på Agrolux underplove er ekstra lange, og de er konstrueret, så sliddet sker jævnt igennem hele levetiden. Konstruktionen giver god jordsøgning og nye spidser bryder pløjesålen i marken. Den lange spids har meget slidgods med ens tykkelse og den har god varmeafledning, så sliddet reduceres. Spidsen, skæret og muldpladen ligger i samme plan på en Agrolux underplov. Det betyder, at sliddet sker jævnt, trækbehovet reduceres, materialeforbruget er mindre og risikoen for påklæbning af jord er mindre end på andre plove. Da justeringen af en Agrolux plov altid er korrekt, så ploven er i balance, er en lille landside tilstrækkelig til at styre ploven. Det reducerer forbruget af sliddele. Stenudløsersystemer Hydrauliske stenudløsere Hvor der er mange jordfaste sten er det hydrauliske udløsersystem fra Agrolux effektivt til nonstop pløjning. Udløsertrykket på hvert plovlegeme kan indstilles individuelt. Derfor kan trykket stilles højere på den forreste fure, så den holdes i jorden, uden at ploven og traktoren i øvrigt belastes unødvendigt. Indstillingsområdet er meget stort, idet udløsningen kan stilles fra 950 til pr plovlegeme. Geometrien i udløsersystemet giver stor udløserhøjde, som sikrer nonstoppløjning selv hvor der er store sten ved dyb pløjning. Sprængbolte Dette system er fordelagtigt på jordbund med få jordfaste sten. Konstruktionen er enkel og økonomisk at producere. Plove med sprængbolte er lette, og tyngdepunktet er tæt ved traktoren. Det reducerer løftebehovet. Sprængboltene er udført i hårdt stål og dimensioneret til at sprænge ved tryk. Alle plovens øvrige konstruktioner er testet til at modstå denne kraft. Med sprængboltenes høje styrke kan der pløjes nonstop ved mindre forhindringer. Det hårde stål sprænger i et rent snit, som gør det let at fjerne sprængte bolte. Tårnet Type MR Tilkobling sker sikkert med quick-kobling. Agrolux plove Type R og MR har 125 mm bæreaksel, der giver høj stabilitet og styrke. Bæreakslen er lejret i et højteknologisk leje af kunststof, der har er en ufattelig holdbarhed. Derudover kan lejet justeres for den aksiale slitage. Type HR Type HR er konstrueret med et kategori 3 tårn med 150 mm hovedaksel, der er lejret i rullelejer, som giver en effektiv fordeling af store belastninger. På type H kan højden af bæreakslen justeres. Separat justering af den vertikale indstilling på højre og venstre side. Indbygget sikkerhedsventil hindrer utilsigtet vending, f.eks. ved lækage på traktorens hydraulik. Vendecylinderen er godt beskyttet bag tårnet.

5 Der er ingen risiko for at skade landhjulet ved undervending. Vendesystemer På Agrolux plove type R og MR er undervending standard. Undervending har fordele ved at hydraulikken ikke skal belastes med høje løft, der er ingen risiko for at skade landhjulet, og du undgår, at jorden falder ned over ploven. På type MR kan monteres foldbar pakkerarm til undervending, eller ploven indstilles til overvending, når der bruges almindelig pakkerarm. På type R monteres pakkerarmen bag på ploven, så den kan bruges med undervending. Type HR har overvending i kombination med centrering. Centreringen hindrer hård sidebelastning af traktoren under vendingen. Butterflylås til halv vendt transportstilling er standard på type HR. Det kombinerede landhjul/transporthjul er enkelt at stille om, og i transportstillingen kan hjulet svinge frit på hovedrammen. Butterflylås fås som tilbehør til type MR. Hovedrammen Agrolux plovenes konstruktion er enkel og ren uden svejsninger, der ellers giver spændinger eller kastninger i stålet. Kun fæstet til pakkerarmen er svejset - alle andre samlinger er boltesamlinger. Plovlegemerne er fæstet til hovedrammen med kraftige lejebøsninger - det giver præcision og stabilitet. På Agrolux-plove med hydraulisk variabel furebredde kan bøsningerne udskiftes ved slitage. Indfæstningen af hovedrammen til justeringssystemet er styrket med 2 kraftige plader, der aflaster hele konstruktionen og hindrer høje punktbelastninger. Konstruktion er meget robust og fleksibel. Det giver et større belastningsområde og en bedre beskyttelse af traktoren, end der kan opnås med en stiv konstruktion. Butterflylås er standard på type HR og fås som tilbehør til type MR. Indfæstningen af hovedrammen bliver aflastet af to kraftige plader.

6 Variabel furebredde Med hydraulisk variabel furebredde får du den fulde nytte af alle Agrolux-plovens fordele. Vi tilbyder et komplet program med variabel furebredde i mellemsvære og svære plove. Agrolux type MRWT er en ny gennemtænkt konstruktion med hydraulisk variabel furepredde. Ploven forener avancerede funktioner og enkel betjening. Det er en mellemsvær plov med hydraulisk stenudløsning, der giver effektiv non-stop pløjning. Denne plov fås også som type MRWS med sprængbolte til jorde uden jordfaste sten. Med et enkelt greb kan du variere furebredden under kørselen. Det betyder, at traktorens trækkraft kan udnyttes optimalt, og du kan rette furen op efter forhindringer. Kiler og ujævne områder bliver lettere at håndtere, og du opnår et perfekt pløjeresultat. Landhjulet på XRW-plove (10,5/65 x 16) med hydraulisk variabel furebredde er som standard forsynet med en patenteret 3-trins skivebremse, der hindrer stød under vending. Hjulet er let at dybdeindstille og stille om til transport i butterfly-stilling. Agrolux type XRWT er en kraftig plov med hydraulisk variabel furebredde og hydraulisk stenudløsning til de mest krævende pløjeopgaver. Ploven fås også som type XRWS med sprængbolte til svær jord uden jordfaste sten.

7 Et stærkt program Det store program er udviklet til at levere perfekte pløjeresultater under alle forhold. På bagsiden er der oversigt over alle plovtyper og størrelser samt det omfattende program i tilbehør. Vælg den type plov og det tilbehør, der passer til din bedrift. Type AX er en skrueformet underplov, der er velegnet til de fleste pløjeopgaver. Den giver en tydelig markeret fure og arbejder effektivt ved pløjning i cm dybde. Trækkraftbehovet er lavt. Type AX underplove er velegnet til at gå sammen med forplove. Type AXP er udformet som type AX underplov, men med muldplader i plast. Agrolux type RT er en let plov med hydraulisk stenudløsning til mindre traktorer. Agrolux type RS er en let plov med sprængbolte til lettere jorde. Type AH er en stor cylinderformet underplov, der er egnet til at dække store mængder planterester. Arbejdsdybde ned til 35 cm. Agrolux type MRT er en mellemsvær plov med hydraulisk stenudløsning. Agrolux type MRS er en mellemsvær plov med sprængbolte. Type AS er en risteunderplov med samme form som type AH. Risteunderploven er egnet til pløjning på vanskelige jorde, hvor jorden klæber på almindelige muldplader. Agrolux type HRT er en kraftig plov med hydraulisk stenudløsning til svær jord med mange sten. Agrolux type HRS er en kraftig plov med sprængbolte til svær jord med få jordfaste sten. Type FC er en cylindrisk underplov mindre end type AH. Type FC er egnet til pløjning ned til cm dybde.

8 Ret til ændringer forbeholdes xxx AGROLUX/DK/PLOUGHS/BRO/0908 Tilbehør * Centreringscylinder er standard på type MR 5 furer, HR og XRW. Hydraulisk sideregulering af forreste fure til alle modeller. Landhjul, stål til type R og MR. 500x160 mm. Landhjul, gummi til type R og MR Combi landhjul til type R og MR. 10.0/ Combi landhjul til type HR. 10.5/ Bagmonteret kombihjul type HR. 10.5/65-16 Centreringscylinder til type MR.* Pakkerarm til type MR og HR. Pakkerarm til type XRWT Forplove EG F EM Rulleskær fås plane og rillede med fjedrende eller fast ophæng. Landsidekniv,, halmstryger og furerømmer.. Oversigt over programmet af liftophængte Agrolux vendeplove Agrolux plov type Afstand cm Frihøjde cm Antal furer R S R S R T MR S 90 75/ MR S / MR WS 90 75/ MR WS / MR T MT T MR WT MR WT HR S 90 75/ HR S / XR WS 90 75/ XR WS / HR T 90 75/ / / HR T / / / XR WT 90 75/ XR WT / Stenudløser: S = Sprængbolte T = Hydraulisk stenudløsning W = Hydraulisk variabel furebredde R = vendeplov M, H eller X = styrkeklasse Flex Trading A/S Hvidemøllevej Randers NV Tlf Fax

Lely splendimo Skivehøstere

Lely splendimo Skivehøstere Lely splendimo Skivehøstere www.lely.com innovators in agriculture Få muligheden for at skårlægge på det bedst egnede tidspunkt Forurener mindst muligt Den intelligente konstruktion følger jordbunden perfekt.

Læs mere

PRODUKT. KATALOG Stenderup 2014. 75 år MASKINER I MERE END SALG AF

PRODUKT. KATALOG Stenderup 2014. 75 år MASKINER I MERE END SALG AF SALG AF MASKINER I MERE END 75 år PRODUKT KATALOG Stenderup 2014 STENDERUP INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Velkommen til Stenderup... 3 Service & Reservedele... 4 Trioliet & TFM.... 6 Trioliet

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520 Høj ydeevne i alle afgrøder 2 De nye Kverneland pressere - udviklet til krævende forhold Fordele 2,2 m pickup med lille diameter for maksimal kapacitet. SuperCut-14

Læs mere

Såkombination MSC Accord. Stor kapacitet høj præcision...

Såkombination MSC Accord. Stor kapacitet høj præcision... Såkombination MSC Accord Stor kapacitet høj præcision... Den mest moderne teknologi fra specialisten inden for pneumatiske såmaskiner Med såkombinationen MSC præsenterer Kverneland Accord den slagkraftige

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde

Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde Vaculex og Microlex Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde Vores vakuumløftere er konstrueret til at løfte mellem 5 og 200 kg. De er enkle at installere, meget enkle at betjene

Læs mere

VENTILATION = VELVÆRE

VENTILATION = VELVÆRE VENTILATION = VELVÆRE COMFORT by nilan Sundt indeklima året rundt Ventilation med varmegenvinding Certificeret til brug i passivhuse Lad frisk luft fylde din bolig fordele i overflod Tag med os ind i en

Læs mere

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER - the choice of professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER HYDRAULIC POWER 2 e systemer - med kun ÉN drivkilde: HYCONs HPP drivstationer! HYDRAULIC SYSTEMS POWE RED BY HYCON Honda motor Vedligeholdelse

Læs mere

Fem grunde mere til at købe Kährs

Fem grunde mere til at købe Kährs Fem grunde mere til at købe Kährs Der er mange gode grunde til at vælge et gulv fra Kährs. Naturlig skønhed og teknisk overlegenhed, for eksempel. Her er et par stykker mere. 1 2 3 4 5 Længste erfaring

Læs mere

Succes ved brug af det rigtige system

Succes ved brug af det rigtige system Alt omkring vægforskalling Succes ved brug af det rigtige system Alt omkring vægforskalling Indholdsfortegnelse side 4-13 side 14-19 side 20-23 side 24-27 Manto MANTO XXL RASTO Søjleforskalling RONDA RASTO

Læs mere

MOW With an attitude

MOW With an attitude MOW with an Attitude Design, attitude og suveræn styrke FLERE TRUMPF LASERE FLERE ROBOTSVEJSERE HIGH-TECH MALERSYSTEM Vores store fremstillingskapacitet gør det muligt for os at bygge bedre, kraftigere,

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

I vores nye udstillingshal. Industrivej 1. Invitation til Åbent hus Mandag den 25. februar kl. 10-21. - og vi byder på øl, vand, kaffe og sandwich

I vores nye udstillingshal. Industrivej 1. Invitation til Åbent hus Mandag den 25. februar kl. 10-21. - og vi byder på øl, vand, kaffe og sandwich TIL SAMTLIGE JORDBRUGERE Invitation til Åbent hus Mandag den 25. februar kl. 10-21 I vores nye udstillingshal på Industrivej 1 - og vi byder på øl, vand, kaffe og sandwich alle priser er excl. moms 1 Salgsafdelingen

Læs mere

Scandi Element. Den fleksible kassedisk

Scandi Element. Den fleksible kassedisk Den fleksible kassedisk altid opdateret Klar til nye teknologier Den teknologiske udvikling går stærkt og kassedisken skal ofte overleve flere generationer terminaludstyr. Vi giver dig fremtidssikring.

Læs mere

REDSKABSKATALOG Læssemaskiner/traktorer

REDSKABSKATALOG Læssemaskiner/traktorer REDSKABSKATALOG Læssemaskiner/traktorer Drivex Redskabskatalog Hver eneste detalje bidrager til totalløsningen Drivex har altid været forbundet med kvalitet og funktionalitet ned til mindste detalje samt

Læs mere

ZX To-i-én læssevogne

ZX To-i-én læssevogne ZX To-i-én læssevogne www.krone.de KRONE ZX Læsse- og snittervogne Øverste forsmæk kan klappes ned hydraulisk EasyFlow pickup uden kulissestyring Kraftig snitte- og indføringsrotor med Hardox belagte tænder

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS

HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS Innovative solutions designet og udviklet i Danmark FREEDOM FOR COWS COW-WELFARE COW-WELFARE FLEX STALLS EN WIN-WIN LØSNING Flex Stalls er udviklet til at fremme både dyrevelfærden

Læs mere

INNHOLDSFORTEGNESLE. Dansk - 3

INNHOLDSFORTEGNESLE. Dansk - 3 husqvarna AUTOMOWER 260 ACX BRUGSANVISNING INNHOLDSFORTEGNESLE 1. Introduktion og sikkerhed... 5 1.1 Introduktion... 5 1.2 Symboler på Automower... 6 1.3 Symboler i brugsanvisningen... 7 1.4 Sikkerhedsforskrifter...

Læs mere

Katalog 2015. Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark

Katalog 2015. Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark Katalog 2015 Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark INDHOLD 3 Minirack 7 Multirack NEXT MOVE 10 Macrorack SOHO 14 Multirack NEXT STEP Nyttige tips Tryk

Læs mere

arbejde med motorsav avanceret vejledning i mere sikker og effektiv brug af en motorsav del 2 Husqvarna Performance series

arbejde med motorsav avanceret vejledning i mere sikker og effektiv brug af en motorsav del 2 Husqvarna Performance series arbejde med motorsav del 2 arbejde med motorsav avanceret vejledning i mere sikker og effektiv brug af en motorsav del 2 Husqvarna Skov & Have. Tlf. 70 26 47 70. Fax 45 87 72 25. www.husqvarna.dk Copyright

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING CASE IH MAGASINET 3/2013 QUADTRAC 620 DET NYE FLAGSKIB AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING AFS SYSTEMET I AKTION NOW THAT S WHAT WE CALL CONTROLLED TRAFFIC HVIS CTF RIGTIG SKAL GIVE MENING: 12,5 METER VARI-CUT

Læs mere

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 En model til flere generationer. 3 Den nye Fendt 300 Vario. Ja. 300 serien har forenet generationers erfaring med kravene om den højeste kvalitet og ydeevne. Uanset

Læs mere

SIKKER OPBEVARING PÅ ARBEJDSPLADSEN. Sikker opbevaring på arbejdspladsen. Antal modeller. Kapacitet (m 3 ) Side

SIKKER OPBEVARING PÅ ARBEJDSPLADSEN. Sikker opbevaring på arbejdspladsen. Antal modeller. Kapacitet (m 3 ) Side RIDGID KNAACK -opbevaringssystemer Komplet serie med multifunktionelle, kraftige opbevaringsbeholdere af stål. Global leder inden for byggeri og industri. Helt svejsede sømme giver maks. styrke. Pulvermaling

Læs mere

FPT CURSOR 16 DIESEL OF THE YEAR 2014

FPT CURSOR 16 DIESEL OF THE YEAR 2014 CASE IH MAGASINET 2/2014 AXIAL-FLOW 240 TOP SERIEN FPT CURSOR 16 DIESEL OF THE YEAR 2014 AFS CONNECT TM 2.0 NYT TELEMATICS SYSTEM Puma Platinum version uden beregning, værdi 41.000,-* jeppe reklame-vejen

Læs mere

Genial og enkel helt enkelt genialt! Arbejdsbredde 12 50 m

Genial og enkel helt enkelt genialt! Arbejdsbredde 12 50 m Genial og enkel helt enkelt genialt! Arbejdsbredde 12 50 m AXIS fremtidens gødningsspredere Med enestående kapacitet sætter AXIS gødningsspredere nye standarder for gødningsspredere til professionel anvendelse:

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere