Referat generalforsamling den 29. februar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat generalforsamling den 29. februar 2016"

Transkript

1 Referat generalforsamling den 29. februar 2016 Årets generalforsamling blev afholdt i RIF s klubhus kl Der var 16 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen. Dagsorden 1. Valg af dirigent Mogens Madsen valgt. 2. Formandens beretning Formanden aflagde sin beretning som blev godkendt. Indledning Nogle få sekunder i 2015 vil jeg aldrig glemme. Da Brabrand 8-9 minutter ind i overtiden i juni måned 2015 scorede og derefter sendte vores 2. divisions hold ned i danmarksserien. Man forlod sammen med alle de mange andre tilskuere som i trance Green Arena. Dybt skuffet og med et stort spørgsmål. Hvor fik dommeren al den overtid fra? Selv om vi for længst har sagt til os selv, at vi ikke skal dvæle ved fortiden men kikke fremad, er det svært men ikke umulig. Så lad os nu lade den sag ligge. Økonomi Vi lider stadigvæk af det træk på økonomien, som vor byggeri af tribune, omklædningsrum og kunstgræsbane bevirkede i 2013/14. Selv om vi også i år kommer med overskud på før afskrivninger og ender i kr. efter afskrivninger vil der i perioder på året være brug for at vi låner i banken. Det vil jeg senere gennemgå når vi kikker på vort regnskab for De frivillige Jeg nævnte ved sidste års generalforsamling, at det var blevet lettere at få frivillige, som ville gøre en indsats. Den tendens er stadig gældende for nogle områder i vores klub. Her tænker jeg særlig på fodboldafdelingen. Servicehold til hjemmekampe, vagthold, tanterne og klub 1900 til servicering for sponsorer m.v. og vor tirsdags holdet, der ordner alt små som store opgaver både uden og inden for klubhus i omklædningsrum. Her i februar er alle de gamle omklædningsrum f.eks. blevet malet. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad det havde kosten, hvis vi skulle have betalt for det. Nu slap vi for udgiften til maling. Bestyrelsen vil gerne rette en tak til alle, der på en eller anden måde har hjulpet til i vores forening. Uden dette kunne opgaverne ikke klares. Fastholdelse Mit næste punkt har jeg kaldt fastholdelse. Som jeg tidligere har nævnt, er der en god oplevelse i fodboldafdelingen med at fastholde og tiltrække frivillige. Men dette er ikke en selvfølge. Jeg tror, at så længe det går godt, vil der være interesse i at være frivillig. Desværre må vi senere på denne generalforsamling erkende, at vi ikke har været i stand til at skaffe medlemmer til vores del af gymnastikudvalget, som vi har sammen med RSU. Det sidste

2 RIF medlem af udvalget udtræder efter denne generalforsamling. Jeg har forgæves søgt at appellere til gymnasterne og deres forældre ved mail til alle. Desværre har ingen meldt sig. Atletikken har som gymnastikafdelingen svært ved at rekruttere nye medlemmer til udvalget. Og med det følger også, at der nu næsten ingen medlemmer er i atletikafdelingen. Deres engagement i petanque har dog fasthold en vis medlemsniveau i atletik afdelingen. Jeg vil opfordre til at man i afdelingerne 1-2 gange om året drøfter, om der er tegn på, at der kan blive problemer med at skaffe frivillige. Når man er nået helt derud hvor der næsten ingen er tilbage, er det som regel op ad bakke at komme på rette vej ingen. Jeg ved ikke, om vi som bestyrelse burde have været indover. Vi har jo altid haft tradition for, at afdelingerne er meget selvstændige og altid selv har fundet afløsere til udvalgene. Bestyrelsen vil efter denne generalforsamling tage en drøftelse dels med RSU om det fremtidige samarbejde på gymnastikfronten samt en drøftelse med atletikken om hvad vi kan gøre for at få afdelingen på fode igen. Ringkøbing Fodbold Vi vil gerne sige Ringkøbing Fodbold tak for et godt samarbejde. Jeg mener det er fornuftig, at vi tog beslutningen om at skille 2. division fra. Det skaber arbejdsro til fodboldafdelingen, som så kan koncentrere sig dels om bredden og også udvikle spillere, der ad åre kan spille sig på 1. holdet. Karsten Lauridsen fra fodboldudvalget er repræsenteret i bestyrelsen for Ringkøbing Fodbold, ligesom jeg selv er indbudt til alle møder. Det vi måske skal være dygtigere til, er dialog mellem fodboldafdelingen og Ringkøbing Fodbold, så der ikke opstår situationer, hvor nye tiltag kommer som en overraskelse for en af parterne. Ringkøbing-Skjern Kommune Der skal lyde en stor tak til Ringkøbing-Skjern Kommune. Kommunen har i 2015 fastholdt deres sponsorat på kr. til vort 1. hold. Det tager vi som et bevis på, at selv om holdet desværre rykkede ned, er fodbolden i Ringkøbing kommet på landkorter og har gjort Ringkøbing kendt flere steder. Så vi må sige, at der har været kommunal opbakning. Vi har endnu ikke overtaget de gamle omklædningsrum. Siden sidste års generalforsamling har jeg ikke hørt mere om det. Samarbejde med Rindum SU Tak til Rindum SU for et godt samarbejde. Vi arbejder jo sammen både på gymnastiksiden og til dels også på fodboldsiden. Samarbejdet skulle gerne udbygges til gavn for fodboldspillerne i Ringkøbing. North Sea Beach Marathon og Fjordløbet Atletik har som sædvanlig afholdt North Sea Beach Marathon og Fjordløbet. Fjordløbet med DGI og ROFI løbeafdeling som løbearrangør. Tak til DGI og Rofi for et godt samarbejde Sponsorarbejdet Lars Bræmer har i 2015 forsat det gode arbejde med at skaffe penge.

3 Men Lars har ikke alene koncentreret sig om sponsorarbejdet, selv om det egentlig er det, han er ansat til. Han har haft en finger med i spillet på utrolig mange områder. Arrangementer ved hjemmekampe Morgenmøde for sponsorer Udformning af klubblad Kampprogram Hjemmesiden Stadionprojektet Event Rom/Paris Team auktion og meget mere Lars går virkelig til den og har lavet mange gode kontrakter. Tak til Lars Rock i Ringkøbing Rock gav RIF en god slat penge til vore aktiviteter. Godt 180 tkr. blev det til. Over 5000 var på pladsen, og foreningen Rock i Ringkøbing håber, at man nu har fundet et koncept, der kan holde i mange år fremover og give de involvere klubber et godt tilskud hvert år. Tak til Rock i Ringkøbing for et godt samarbejde. Klubhuset Bestyrelsen takker Karin og pigerne samt holdet af frivillige for arbejdet i Klubhuset. Karin har meddelt, at hun til sommer går på efterløn. Der skal yde en stor tak til Karin for mange års arbejde i klubhuset med rengøring, kantinen, trøjevask m.v. Der har altid været en glad smiley, når tilsynet er kommet forbi. Kort efter denne generalforsamling vil der gå en ansættelsesprocedure i gang for at finde en ny klubhusbestyrer. Kontingentopkrævning Kontingentsystemet Conventus fungerer til alles tilfredshed. Kontingentet kommer hurtigt ind. De enkelte trænere kan skrive lister ud, der viser, hvem der har betalt kontingent. Der er ingen tvivl om, at systemet har forøget klubbens indtægter samtidig med, at pengene kommer hurtigere i kassen. Bestyrelsen takker Jette Vestergård, Jette Beltoft og Frank Jensen for en stor indsats med opkrævningen og systemet. Hjemmeside Frank har ved årets udgang valgt at stoppe som Web master. Der skal i den forbindelse lyde en stor tak til Frank for mange års godt arbejde. Der skulle kun en hurtig mail til Frank, så havde man nye oplysninger på hjemmesiden. Desuden kom der hver søndag fyldige referater fra 1. holdets kampe. Og teknikken har Frank altid haft let ved. Både vores traktor, græsslåmaskine og TV infoskærm har altid fungeret når Frank var i nærheden.

4 Ole Roed har sagt ja til at overtage hjemmesiden. Tak for det Ole. Kunstbane Kunststofbane er en succes. Den er fuldstædig booket. Endda er der ønsker om tid på banen, som ikke har kunnet opfyldes. Vi håber her i foråret, at få etableret en multibane og en pannabane, der kan tage noget af trykket. Tribune, omklædning, mødelokale og tagterrasse. Vi har optimale forhold, og jeg kan ikke komme i tanker om ret meget, som ikke fungerer. Mange besøgende er helt overvælde over vores anlæg, og det er vi selvfølgelig stolte af. Vi håber med de fine forhold, at de sportslige resultater følger med i de kommende år. Afslutning Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle ledere, trænere og frivillige hjælpere, sponsorer med flere som i 2015 har ydet en indsats stort som lille. Det er en støtte, som vi også i fremtiden får brug for. En særlig tak til alle frivillige, der har bidraget i meget stort omfang. Tak til forældreforeningen for en stor indsats ved arrangementer m.v. Tak til medlemmer af bestyrelsen og udvalg for deres indsats i Bestyrelsen håber, at det kommende år vil give positive oplevelser både idrætslig samt økonomisk. Henning Bro formand 3. Afdelingsformændenes beretning Atletik: Henning Bro aflagde beretning for Torben Elmertoft. Beretningen blev godkendt. Atletikken har ikke haft så mange medlemmer i 2015, som tidligere, men vi har haft 2 af vores udøvere med på Regionsholdet Nordvestjylland og der er også vundet medaljer ved Vestmesterskaberne for ungdom og endnu flere ved NVJ Mesterskaberne. Endvidere har vi som et kombineret hold med Hv. Sande KFUM vundet medalje for årige ved Vestmesterskaberne. Vi har brugt meget tid på Fjordløbet i Ringkøbing og North Sea Beach Marathon i Hv. Sande. I 2016 håber vi på at få endnu flere i gang igen med atletikken på vores flotte anlæg på Kongevejen. Sammen med Hv. Sande KFUM vil vi sikkert afholde et indledende Skole OL stævne på vores anlæg i Ringkøbing og datoen pt. hedder den 12. maj, hvor lokal skolerne i området kan deltage og gå videre til finale stævnet i København.

5 Endvidere vil vi i år have fællestræning med Hv. Sande KFUM, hvor vi træner sammen for, at gøre vores aktive endnu bedre og gøre det sjovere. Går der nogle rundt i området, som som vil hjælpe os som træner/hjælpetræner eller til andre opgaver eller bare give en hjælpende hånd ved vores Skole OL stævne, så sig endelig til. Hilsen Torben Elmertoft Ringkøbing Atletik & Motion Fodbold: Brian aflagde sin beretning som blev godkendt. Årsberetning Fodboldudvalget har været et rigtig spændende år, det har ligesom foregående år været fuld af udfordringer og gode oplevelser 2015 var så også det år hvor 1 holdet rykkede ned fra 2 division til Danmarksserien, en sådan nedrykning er en udfordring i sig selv hvordan kommer vi op igen vi har nu rigtig meget tro på at det nok skal lykkes, og en af fodboldudvalgets opgaver er jo på sigt at kunne levere nogle kompetente og dygtige spiller til Ringkøbing fodbold. Når vi kigger ned i rækkerne, har vi en klub med masser af potentiale til kommende divisionsspillere. Vi vil gerne takke Ringkøbing fodbold for et godt samarbejde. Klubhuset omklædning & Arena. Hvor vi bare alle nyder de super rammer vi har om klubben et kæmpe tak skal lyde til Tirsdagsholdet det er jeres fortjeneste at alt er vel og vedligeholdt. I er en god opfindelse. Karin har valgt at holde omkring sommerferien, for at gå på førtidspension vi vil gerne takke Karin for det gode samarbejde med ønsket om at hun og Knud må nyde deres otium. Vi arbejder på højtryk på at finde en ny klubhusbestyrer, som kan tage stafetten op efter Karin. Trænere og andre frivillige Der skal lyde en stor tak, til vores store flok af trænere og frivillige i klubben hvis ikke vi havde jer var der ikke nogen klub. I har med åbne arme taget imod de udfordringer vi som klub har givet jer. Og i har i den grad været med til også i dette år at styrke både klubben og sammenholdet. En af vores mål har været at bakke jer op ved at tilbyde uddannelse vi har i 2015 som et eksempel haft trænere tilmeldt til B1 kursus hos DBU, som vi har kunnet afholde hjemme i klubben med støtte fra jer. Tusind tak for indsatsen. FCM-Samarbejdsklub/Licensklub. Vi har i 2015 haft fornøjelsen at blive udvalgt/tilbudt at blive licensklub for FCM dette indebærer bland andet at vi er værter for ca 55 træninger for alle de drenge i U11 & U12 fra hele område 2 som ikke kommer gennem nåleøjet til FCM-Talentholdet FCM stiller Licentræner til rådighed for alle træningerne. Vi syntes dette er et godt tiltag, da det er med til at sætte klubben på landkortet i område 2.

6 Udover dette har vi også i aftalen mulighed for at tilbyde 3 inspirationsaftener for vores trænere hvor der kommer en Licenstræner og laver nogle træninger som inspiration for vores træning i hverdagen. Vi har besluttet at forlænge aftalen med FCM. Samarbejde mellem Rindum SU/RIF. Der er gennem møder med Rindum SU bestyrelse, blevet etableret et rigtig godt samarbejde, i første omgang blev der med hjælp fra DBU lavet vores første samarbejdsårgang U15 Drenge Dette samarbejde har fungeret så godt at det ikke kan afvises at samarbejdet udvides til andre årgange, i løbet af 2016 sidste nyt i samarbejdet er at U15 piger er flyttet til RIF hen over vinterpausen. Disse samarbejder har kun kunne lade sig gøre fordi trænere og forældre har bakket op om projektet stor tak skal lyde til Jer og Rindum SU for et godt samarbejde. Efterskoleudvalg. Der er i den forgangne sæson nedsat en gruppe som skal forsøge at fastholde de unge mennesker i U16 & U17 i samarbejde med Skjern GF og Ringkøbing Fodbold, arbejdes der hårdt på at finde en konstellation, som kan være behjælpelig med denne fastholdelse. Forældreforeningen blev året hvor sportsfesten igen blev rykket tilbage i Vesterhavshallen for at afhjælpe arbejdsbyrden i Forældreforeningen sportsfesten blev en meget stor succes, og der er besluttet at sportsfesten også i 2016 afholdes i Hallen. Kæmpe tak for hjælpen til alle frivillige. Forældreforeningen er et stort aktiv for klubben, udvalget har dog valgt at vige pladsen for nye kræfter. Man har i bestyrelsen besluttet at opdele forældreforeningens opgaver til projekter. Kæmpe tak til den gamle forældreforening for mange års indsats. Projekt sportsfest er ved at blive etableret, og den gamle gruppe har lovet at være behjælpelige med goderåd m.m. Vi vil gerne opfordre alle forældre som har lyst til at være med i et projekt, om at henvende sig til en i bestyrelsen, der er altid brug for ekstra hjælp husk i flok kan vi løfte mere. Fodboldskolen. Igen i 2015 var fodboldskolen en kæmpe succes med ca. 185 deltagende glade børn kæmpe tak til de frivillige som vil bruge en uge af deres ferie på dette fantastiske arbejde. Multibane. Det er med meget stor glæde at vi i foråret starter byggeriet af Vores nye Multibane dette bliver et kæmpe aktiv, som alle klubbens medlemmer store som små vil få meget stor gavn af en særlig tak til Buller som har og er tovholder på projektet. Nordea Cup. Igen i 2015/16 blev Nordea cup en kæmpe succes stort tak til Kurt og alle de frivillige som hjalp til. Sponsorer.

7 Stort tak til alle sponsorer uden jer ville vi ikke have mulighed for at gennemføre de mange aktiviteter for de unge mennesker i klubben. Tak til Kommunen, tilskuere, frivillige og ikke mindst til alle forældre for at vi må låne jeres børn. Bestyrelsen En helt speciel tak skal lyde til Bestyrelsen for endnu et fantastisk år i er sgu gode også et stort tak til Ungdomsudvalget, det uvurderligt det store arbejde i yder. Ungdomsudvalget vil i 2016 blive styrket af 3 nye unge damer, som hovedsagligt vil styrke pige/kvindefodbold i klubben. Der skal lyden en kæmpe tak Til Bent Schmidt, som har valgt at trække sig. for mange års frivillighed og bestyrelses arbejde. På bestyrelsens vegne Formand Brian Skovgård Gymnastik: Der var ingen deltagere fra gymnastik og der var ikke afleveret beretning. 4. Hovedkassereren aflagde regnskab for det sidst forløbne kalenderår og fremlagde det af hovedbestyrelsen godkendte budget for det efterfølgende regnskabsår. Henning Bro fremlagde regnskabet som blev godkendt. 5. Indkomne forslag Ingen forslag. 6. Valg til bestyrelsen På valg: Jette Beltoft modtager genvalg Anders Agger modtager genvalg Øvrige medlemmer Henning Bro Jette Vestergaard Jesper Jensen 7. Valg til suppleant Niels Kornberg modtager genvalg

8 8. Valg af afdelingsmedlemmer Atletik På valg: Ingen Øvrige medlemmer Torben Elmertoft Zarko Vavrag Fodbold: På valg: Stig Nørgaard modtager genvalg Bent Smidt Olesen modtager ikke genvalg Jane Kamp Jensen modtager genvalg Forslag fra fodbold Poul Kristensen nyvalgt. Øvrige medlemmer Brian Skovgård Karsten Lauridsen Lissa Klausholt Lars Skovgård Eva Kanstrup Gymnastik: På valg: Alice Fjordside modtager ikke genvalg Elsebeth W. Hansen modtager ikke genvalg Forslag fra gymnastik Ingen forslag fra gymnastik Øvrige medlemmer 9. Valg af suppleanter Atletik ingen Fodbold Jens Fisker Christensen Gymnastik - ingen

9 10. Valg af 2 revisorer Søren Mortensen modtager genvalg Søren Behrmann modtager genvalg 11. Eventuelt Annonce om generalforsamling bør reklameres mere. Det blev foreslået at opslå på Conventus. Bemandingen til Vestjysk Banks generalforsamling er på plads. Rindum SU manglede hjælpere til Landbobankens generalforsamling. Deltagerne på generalforsamlingen undrede sig over at de ikke havde spurgt om hjælp. Jette Beltoft Referent Mogens Madsen Dirigent

Bestyrelsen vil gerne rette en tak til alle, der på en eller anden måde har hjulpet til i vores forening. Uden dette kunne opgaverne ikke klares.

Bestyrelsen vil gerne rette en tak til alle, der på en eller anden måde har hjulpet til i vores forening. Uden dette kunne opgaverne ikke klares. Referat generalforsamling den 28. februar 2017 Årets generalforsamling blev afholdt i RIF s klubhus kl. 19.30. Der var 14 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen.

Læs mere

Det tager vi som udtryk af, at Ringkøbing Idrætsforening er et godt sted at være, og vi har det rigtige koncept.

Det tager vi som udtryk af, at Ringkøbing Idrætsforening er et godt sted at være, og vi har det rigtige koncept. Referat generalforsamling den 23. februar 2015 Årets generalforsamling blev afholdt i RIF s klubhus kl. 19.30. Der var 14 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen.

Læs mere

Økonomisk blev 2013 et år på det jævne med et lille overskud. Alle 3 afdelinger har styr på økonomien. Det er glædeligt.

Økonomisk blev 2013 et år på det jævne med et lille overskud. Alle 3 afdelinger har styr på økonomien. Det er glædeligt. Referat generalforsamling den 24. februar 2014 Årets generalforsamling blev afholdt i Vesterhavshallen kl. 19.30. Der var 23 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Mogens Madsen blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Mogens Madsen blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat generalforsamling den 25. februar 2013 Årets generalforsamling blev afholdt i klubhuset på Alkjær Stadion kl. 19.30. Der var 23 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Generalforsamling BGIF Fodbold

Generalforsamling BGIF Fodbold Generalforsamling BGIF Fodbold Tid: 21. Februar 2014 kl. 17:30 19:00 Sted: Bramdrupdam hallerne Deltagere: 27 deltagere Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Formandens beretning, og evt. udvalgsberetninger

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

indholdsfortegnelse forord side 3 hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side 6

indholdsfortegnelse forord side 3 hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side 6 Foreningshåndbog Side 1 indholdsfortegnelse forord side 3 sammensætning af bestyrelse og udvalg: hovedbestyrelsen sammensætning side 4 opgaver side 4 fodbold seniorudvalg sammensætning side 6 opgaver side

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Til alle klubbens medlemmer og interesserede Silkeborg, den 29. februar 2016 Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Dagsorden:

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006 Dagorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2005 4. Fremlæggelse af budget for 2006, inkl. godkendelse af medlemskontingent 5. Indkomne forslag 6.

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

indholdsfortegnelse forord side 2 hovedbestyrelsen sammensætning side 3 opgaver side 3 fodbold seniorudvalg sammensætning side 5 opgaver side 5

indholdsfortegnelse forord side 2 hovedbestyrelsen sammensætning side 3 opgaver side 3 fodbold seniorudvalg sammensætning side 5 opgaver side 5 Foreningshåndbog Side 1 indholdsfortegnelse forord side 2 sammensætning af bestyrelse og udvalg: hovedbestyrelsen sammensætning side 3 opgaver side 3 fodbold seniorudvalg sammensætning side 5 opgaver side

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Referat: Tirsdag d.26. oktober 2010 kl. 18.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S 1. Valg af dirigent. Flemming Kyllensbech vælges til dirigent. Konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Generalforsamling 2015. Onsdag den 25. marts 2015

Generalforsamling 2015. Onsdag den 25. marts 2015 Generalforsamling 2015 Onsdag den 25. marts 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet.

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet. ASV Sommerhilsen juli 2010 Solen skinner fra en skyfri himmel og en forrygende sommer er over os. Vandet er varmt, øllene kolde og volleyball er noget der for tiden foregår med en al for blød bold på et

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 11

NYHEDSBREV DECEMBER 11 NYHEDSBREV DECEMBER 11 Glædelig jul og godt nytår fra Fodboldafdelingen Fodboldafdelingen vil gerne give en stor tak til de mange frivillige kræfter i klubben, som i løbet af 2011 har lagt knofedt i at

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere