Kundeservicemeddelelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kundeservicemeddelelse"

Transkript

1 Kære Cisco WebEx-kunde Cisco vil installere en Standard-programrettelse til følgende WebEx-tjenester: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training Center Cisco WebEx Event Center Cisco WebEx Support Center Denne indeholder oplysninger til at hjælpe med at sikre en problemfri overgang. Alle Cisco WebExmødeværter og mødedeltagere modtager den nye version af mødeapplikationen og Productivity Toolsapplikationen, efter at have deltaget i et møde for første gang. Bemærk venligst: Efter vi har installeret programrettelsen på dit websted, vil en ny mødeapplikation automatisk blive tilbudt, første gang brugere starter i et møde. Installation af den nye applikation sker automatisk, og en genstart er ikke nødvendig. Productivity Tools-applikationen den nye Productivity Tools-applikation vil blive tilbudt, når brugere starter Productivity Tools første gang, efter at programrettelsen er blevet installeret. Forbedringer indført i WBS30.2 Denne udgivelse indeholder support for Mac OS X og Microsoft Windows 10, differentiering af interne tilbagekald, forbedret USB-headset-detektering og fejlrettelser for at forbedre den generelle anvendelighed og stabilitet i WebEx-tjenesterne.

2 ALLE CISCO WEBEX-CENTRE Mac OS X support WebEx understøtter nu Mac OS X El Capitan, startende med WBS30.2. Microsoft Windows 10-support WebEx yder nu support til Windows 10, startende med version WBS30.2. Der er følgende kendte problemer og begrænsninger for Windows 10: Begrænsninger for Microsoft Edge-browseren Edge-browseren er understøttet vha. WebEx Temporary Folder Solution (TFS) ved at downloade og installere en eksekverbar fil (.exe). Edge-browseren er kun understøttet for start af og tilmelding til møder, begivenheder, undervisningssessioner eller supportsessioner i Meeting Center, Event Center, Training Center og Support Center. Den er ikke understøttet for Access Anywhere, Remote Access, Hands-On Labs, WebEx-afspiller til filer i WebEx-optagelsesformat (WRF) eller WebEx Network Recording Player for Advanced Recording Format Files (ARF). Brugere kan ikke dele Edge-browseren i et WebEx-møde ved hjælp af webbrowser-delings- eller applikations-delingsfunktioner. Vi anbefaler, at man i stedet bruger skærmdeling. Vi anbefaler, at du bruger Internet Explorer eller en anden browser for WebEx, indtil Edge-browseren er fuldt understøttet. Firefox 64-bit browserbegrænsninger Firefox 64-bit-browseren er understøttet ved brug af WebEx Temporary Folder Solution (TFS) ved at downloade og installere en eksekverbar fil (.exe). Firefox 64-bit-browseren er kun understøttet for start af og tilmelding til møder, begivenheder, undervisningssessioner eller supportsessioner i Meeting Center, Event Center, Training Center og Support Center. Den er ikke understøttet for Access Anywhere, Remote Access, Hands-On Labs, WebEx-afspiller til filer i WebEx-optagelsesformat (WRF) eller WebEx Network Recording Player for Advanced Recording Format Files (ARF). Vi anbefaler, at man bruger Firefox-browserens 32-bit-version, indtil 64-bit-versionen er understøttet fuldt ud. Begrænsninger for deling af indhold Når der forbindes til en ekstern computer med Windows 10, vil den lokale skærm ikke gå i sort. I Remote Support kan en kundeservice-repræsentant ikke få adgang til en delt applikation, når den eksterne Windows 10-computer er låst. For at undgå dette problem skal man huske at slå den automatiske låsefunktion fra, hvis man er nødt til at udføre diagnose, mens den eksterne bruger ikke er i nærheden af computeren. Windows-applikationerne vises ikke i dialogboksen Add Application i Access Anywhere eller Remote Access. Hvis Meeting Center-deltagere forsøger at gemme Universal Communications Format (UCF)-filer på lokale computere og har åbnet dialogboksen Save Document, og værten derefter deaktiverer den funktion, der gør det muligt for brugere at gemme filer, vil deltagerne stadig være i stand til at gemme UCF-filerne. For yderligere oplysninger om og opdateringer af Windows 10-understøttelse henvises der til udgivelsesnoterne, efter at WBS30.2-udgivelsen er tilgængelig.

3 Masseinstallation af WebEx Productivity Tools WebEx Webstedsdministratorer, som bruger SCCM til masseinstallation af Windowsproduktivitetsværktøjer, kan nu bruge /qb-parameteren. Ved at bruge denne parameter under masseinstallationen, kan brugerne følge installationsprocessen. Se IT-administratorvejledning for masseinstallation af WebEx-produktivitetsværktøjer for yderligere information: WebEx-webstedsadministratorer, som udfører masseinstallation af Windows-produktivitetsværktøjer, kan nu vælge at få WebEx-produktivitetsværktøjspanelet til at starte automatisk fra opgavebjælken ved at aktivere AUTOOC-parameteren. Se IT-administratorvejledning for masseinstallation af WebExproduktivitetsværktøjer for yderligere information: CISCO WEBEX MEETING CENTER Interne tilbagekald differentieret i rapporter Interne tilbagekald vil nu blive differentieret som en separat opkaldstype i rapporter, startende med version WBS30.2; Interne tilbagekald er hvor en WebEx Cloud-Connected Audio (CCA)-bruger kan vælge Ring mig op i dialogboksen Lydtilslutning i WebEx-mødeapplikationen og derefter, når telefonnummeret er angivet, kan markere at Interne brugere bør bruge denne funktion til at ringe tilbage til et desktop-nummer, hvis denne funktion er blevet aktiveret for WebEx-webstedet. Disse interne tilbagekalds-opkald blev tidligere kategoriseret som internationale tilbagekald og blev ikke differentieret. CISCO WEBEX MEETING CENTER (WINDOWS OG MAC) CISCO WEBEX EVENT CENTER (WINDOWS) Forbedret USB headset-detektering USB-headset-detektering er blevet forbedret, når man bruger funktionen Ring ved hjælp af computer i et møde: WebEx vælger nu automatisk et tilsluttet USB-headset til computerlyd i dialogboksen Test computerlyd, selv om man brugte computerhøjttaleren eller -mikrofonen i det foregående møde. Man vælger ganske enkelt OK for at vælge headset-funktionen. WebEx vælger og detekterer automatisk et tilsluttet headset's højttaler og mikrofon i dialogboksen Test computerlyd, når man tilslutter et USB-headset under et møde. Man kan da vælge OK for at vælge både headset-højttaler og -mikrofon. WebEx detekterer nu automatisk et headset, selv om det er tilsluttet til en anden USB-port på computeren. Man kan nu se, hvilken lydenhed man er tilsluttet, ved at browse hen over headset-ikonet ud for dit navn i listen over deltagere i dialogboksen Lydtilslutning.

4 X-CENTRE ALLE CISCO WEBEX-CENTRE Fejlrettelser Følgende fejl er blevet rettet i denne udgivelse: Fejlnummer Påvirket Beskrivelse produktområde CSCuv76990 Alle Løste et problem, hvor en bruger ikke kunne tilslutte sig til et møde direkte efter at have logget på eller ind. CSCuw03543 Alle Løste et problem, hvor en kunde ikke kan benytte GET for at kalde vores URLAPI, efter at webstedet var blevet opgraderet. CSCuw19361 Event Center Løste et problem, der bevirkede, at lydtilslutningstypen WebEx Audio ikke blev vist som standard i Produktivitetsværktøjer. CSCuv57882 Event Center Løste et problem, der bevirkede, at lyd-ikon-tooltip i deltagerlisten for en deltager, som tilsluttede til lyd via computeren, viste den forkerte meddelelse. CSCuw13950 Meeting Center Løste et problem med brug af UK-formaterede slutdatoer under planlægning af et tilbagevendende møde CSCuv92427 Meeting Center Løste et problem med kopiering og indsættelse af et mødenummer under deltagelse i et møde på en Mac Safari-browser CSCuv94840 Meeting Center Løste et problem, hvor man ikke kunne deltage i et Personal Room, når den første mødedeltager deltog fra et videokonferencesystem, og tilbagekalds-funktionen var deaktiveret for WebEx-webstedet. CSCuv94703 Meeting Center Løste et problem, hvor en bruger så to musemarkører under deling af Safari på en Mac. CSCuw05590 Meeting Center Løste et problem, hvor der blev oplevet meget høj CPU-brug under deling af skærm og applikation på MacBook Pro med operativsystemet Yosemite CSCuw08230 Meeting Center Løste et problem, hvor Mac-brugere ikke kunne starte eller deltage i møder. CSCuw13575 Meeting Center Løste et problem, hvor brug af et 4K USB 3.0-videokamera fik Macmødeklienten til at gå ned. CSCuw13451 Meeting Center Løste et problem, hvor værtsrollen - i visse tilfælde - overgik til en deltager i Personal Room-lobbyen. CSCuv94533 Produktivitetsværktøjer Løste et problem, hvor single-sign-on (SSO)-brugere ikke kunne logge på, og Productivity tools hang. CSCuv73129 Produktivitetsværktøjer Løste et alvorligt ventetids-problem under styring af flere kalendere i Microsoft Outlook efter installation af WebEx-produktivitetsværktøjer. CSCuv34636 Produktivitetsværktøjer Løste et problem, hvor WebEx-webstedet og CMRbrugeroplysningerne ikke blev udfyldt automatisk efter installation af Productivity Tools. CSCuv34551 Produktivitetsværktøjer Løste problemer med brug af /qb-parameteren under installation af Productivity Tools ved masseinstallation på Windows. CSCuw02536 Produktivitetsværktøjer Startede forkert -skabelon, efter at webstedet var blevet opgraderet. CSCuw16870 Optagelse, afspilning Løste et problem, hvor en netværksbaseret optagelse ikke kunne afspilles med proxy-opsætning.

5 Hvis man oplever afbrydelser med en hvilken som helst Cisco WebEx-tjeneste, når man er i det sekundære system, skal man kontakte Cisco WebEx's globale supporttjenester, så en medarbejder fra Teknisk Support kan assistere med at løse problemet. Sådan kontakter man support Hvis man oplever afbrydelser med en hvilken som helst af Cisco WebEx-tjenesterne, inkl. WebEx Messenger og Meeting services, skal man ringe til WebEx-helpdesk på eller Man kan også anmode om support online på Hvis man befinder sig uden for USA, benytter man følgende link for oplysning om lokale supportnumre. Venlig hilsen, WebEx Customer Services Cisco Systems, Inc.

Kundeservicemeddelelse

Kundeservicemeddelelse Kære Cisco WebEx-kunder Cisco WebEx sender denne meddelelse til vigtige forretningskontakter. Cisco tilføjer en Service Pack til følgende WebEx-tjenester: Cisco WebEx Cisco WebEx Training Center Cisco

Læs mere

Kundeservicemeddelelse

Kundeservicemeddelelse Cisco WebEx Serviceopgradering til den nye udgivelse af WBS30 Cisco opgraderer dine WebEx-tjenesteydelser til den nye udgivelse, WBS30. De følgende tjenesteydelser vil blive påvirket: Cisco WebEx Meeting

Læs mere

Hjælp under login på Mit DLR Oktober 2015

Hjælp under login på Mit DLR Oktober 2015 Hjælp under login på Mit DLR Oktober 2015 Jeg logger ind med bruger-id og nøglekort og får at vide, at der ikke er nogen sager i DLR Der er logget ind med forkert NemID. Vi oplever mange henvendelser,

Læs mere

VEJLEDNING Smartphone Applikation

VEJLEDNING Smartphone Applikation VEJLEDNING Smartphone Applikation Side 1 Vejledning til LOCKONs iphone/ Android App Her er en vejledning til hvordan du downloader, installerer og bruger LOCKONs applikation. Forudsætning for brugen af

Læs mere

Citrix Receiver komplet guide til installation, brug og fejlfinding Version 1.4 18-05-2015

Citrix Receiver komplet guide til installation, brug og fejlfinding Version 1.4 18-05-2015 Citrix Receiver komplet guide til installation, brug og fejlfinding Version 1.4 18-05-2015 Om Seas-Nve Citrix Reciver 2015 Tidligere kunne Citrix kun tilgås fra en Browser (eks. Internet explorer, Safari,

Læs mere

1 Nyheder i Filr 2.0 Desktop-programmet

1 Nyheder i Filr 2.0 Desktop-programmet Produktbemærkninger til Filr 2.0 Desktop-programmet Februar 2016 I Filr 2.0 Desktop-programmet introduceres funktionen Filer efter behov, der giver en samlet eller virtuel visning af alle filer på Filr-serveren

Læs mere

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer KAPITEL 5 Præferencer Præferencer er en nyttig indstillingsmulighed i ZoomText som bestemmer hvordan ZoomText startes, afsluttes og vises på skrivebordet når den er aktiv. Man kan også aktivere automatisk

Læs mere

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound Smart apparater understøtter MFi-funktionalitet

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Version

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

Velkommen til Audacity på Windows Vista og Windows 7

Velkommen til Audacity på Windows Vista og Windows 7 Velkommen til Audacity på Windows Vista og Windows 7 Jens Honoré 10 1 Indhold: Indledning... 3 Indspilning med ekstern mikrofon... 3 Indspilning fra computerens lydkort... 5 Hvis lydkortet ikke kan ses

Læs mere

1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4

1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4 Netprøver.dk Nødprocedurer ved afvikling af prøver i Netprøver.dk 3. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4 2 Nødprocedure

Læs mere

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 Opsætning af Controller. Administrator og IP opsætning. Åben Administrator via f.eks. Internet Explorer I adresse feltet indtastes:

Læs mere

Lynvejledning til Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (version 8.5 og nyere)

Lynvejledning til Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (version 8.5 og nyere) Lynvejledning Lynvejledning til Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (version 8. og nyere) Cisco ViewMail til Microsoft Outlook (Version 8. og nyere) 2 Om Cisco ViewMail til Microsoft Outlook 2 Anvende

Læs mere

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows og Windows Vista er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

Opsætning af forbindelse til Danmarks Statistik

Opsætning af forbindelse til Danmarks Statistik 23. april 2015 MTL Forskningsservice Opsætning af forbindelse til Danmarks Statistik Denne vejledning beskriver opsætning og logonprocedure fra Windowsmaskiner ved ekstern logon til DST s forskerservere

Læs mere

Følgende versioner af Windows-operativsystemet understøtter Novell Filr Desktop-programmet:

Følgende versioner af Windows-operativsystemet understøtter Novell Filr Desktop-programmet: Readme-fil til Novell Filr Desktopprogrammet April 2015 1 Produktoversigt I Novell Filr Desktop-programmet kan du synkronisere dine Novell Filr-filer med filsystemet på din computer og derefter ændre filerne

Læs mere

Vejledning til universal printerdriver

Vejledning til universal printerdriver Vejledning til universal printerdriver Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Version B DAN 1 Oversigt 1 Brother

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE Sådan ser du svarprocenten og rykker for eller tilbagekalder besvarelser I denne vejledning kan du læse, hvordan du kan følge arbejdspladsens svarprocent på spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

SDB. MySQL Installation Guide

SDB. MySQL Installation Guide SDB MySQL Installation Guide MERE 2003 D. 05 July, 2003 Installation af MySQL databasen Introduktion...2 Krav for at installere MySQL...2 Installationen...3 Udpak zip filen...3 Start Installationen...3

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Kundeservicemeddelelse

Kundeservicemeddelelse Cisco WebEx sender denne meddelelse til vigtige forretningskontakter. Cisco opgraderer dine WebEx-tjenesteydelser til den nye version, WBS31.1. Følgende tjenesteydelser vil blive påvirket: Cisco WebEx

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning

Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning Redigeret april 2009 Stævnesystemet kan bruges i netværksopsætning med flere stævnesystemer der benytter en fælles database. På denne måde kan man arbejde

Læs mere

Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet

Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet Indhold Adgang og opstart... 2 Registrering af opgave... 3 Registrering af opgave med fysisk prøve... 3 Registrering af

Læs mere

ATI REMOTE WONDER Installerings-guide

ATI REMOTE WONDER Installerings-guide ATI REMOTE WONDER Installerings-guide i Ansvarsfraskrivelse For så vidt som udarbejdelsen af dette dokument er foretaget under iagttagelse af alle nødvendige forholdsregler, påtager ATI Technologies Inc.

Læs mere

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Installering af Microsoft Office... 2 Oplysninger inden installeringen... 2 Installering af Microsoft Office... 3 Introduktion...

Læs mere

Kom godt i gang. Sitecore Foundry 3.0. 20. november 2009 - Version 1.2

Kom godt i gang. Sitecore Foundry 3.0. 20. november 2009 - Version 1.2 Sitecore Foundry 3.0 Kom godt i gang 20. november 2009 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

CRMProxy. Installation og opsætning

CRMProxy. Installation og opsætning CRMProxy Installation og opsætning Sådan starter du Hvis du har installeret en tidligere Proxy version, anbefaler vi, at du afinstallere denne, før du påbegynder en ny installation. Er der blevet ændret

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 Bloggen er et online medie for både de store og de små, høje og lave, lange og brede. Bloggen er for alle på nettet også de andre. En blog, også kaldet

Læs mere

Eksterne enheder Brugervejledning

Eksterne enheder Brugervejledning Eksterne enheder Brugervejledning Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DISTRIWIN SERVICE INSTALLATION

MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DISTRIWIN SERVICE INSTALLATION MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DISTRIWIN SERVICE INSTALLATION 140 981 002 930 Vers. 1.01 05-01-2017 INDHOLD 1 Introduktion... 4 2 Udpak DistriWin Service installationen... 4 3 Installer DistriWin Service...

Læs mere

Studerendes video- optagelser til prøver

Studerendes video- optagelser til prøver Studerendes video- optagelser til prøver Resume Video til brug ved prøver kan optages i flere forskellige formater og lagres på forskellige medier. Hvis video optages på dvd (f.eks. 80 mm skive, der sættes

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Brugermanual. YouSee Voicemail

Brugermanual. YouSee Voicemail Brugermanual YouSee Voicemail Indholdsfortegnelse 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 16 Introduktion Ikoner Login Afspil Spol i Del og lås Skift mellem Søgning Indstillinger Indtal FAQ Version 1.0 Android version:

Læs mere

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects - generelt 1. Hvad er My Prospects? 2. Hvor kan jeg finde My Prospects-appen, og hvordan downloader jeg den? 3. Hvilke anordninger kan jeg

Læs mere

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

Blackwire 725-M. USB-headset med ledning. Brugervejledning

Blackwire 725-M. USB-headset med ledning. Brugervejledning Blackwire 725-M USB-headset med ledning Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Systemkrav 3 Brug for mere hjælp? 3 Hvad er der i pakken 4 Grundlæggende funktioner 5 Når du har dit headset på 6 Tilpas headset

Læs mere

Retningslinjer for informationssikkerhed i Quick Care

Retningslinjer for informationssikkerhed i Quick Care Retningslinjer for informationssikkerhed i Quick Care Side 1 af 9 Med udførelsen af kerneydelserne for kommunernes jobcentre, er alle ansatte i Quick Care i berøring med informationer, som kategoriseres

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 1 til videokamera Introduktion Videokameraet er et IP-videokamera. Det kan tilsluttes med et netværkskabel (nødvendig for registrering på det online kontrolpanel) eller

Læs mere

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 4 Introduktion 5 Hvad du har brug for 6 Oversigt over installation 6 Trin 1: Søg efter opdateringer. 6 Trin 2: Åbn Boot Camp-assistent.

Læs mere

Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk.

Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk. Mendeley på PC er Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk. Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online. Mendeley kan generere litteraturlister

Læs mere

Eksterne enheder. Dokumentets bestillingsnr.: 393499-081. I denne vejledning får du forklaret, hvordan du anvender valgfrie, eksterne enheder.

Eksterne enheder. Dokumentets bestillingsnr.: 393499-081. I denne vejledning får du forklaret, hvordan du anvender valgfrie, eksterne enheder. Eksterne enheder Dokumentets bestillingsnr.: 393499-081 Oktober 2005 I denne vejledning får du forklaret, hvordan du anvender valgfrie, eksterne enheder. Indholdsfortegnelse 1 Brug af en USB-enhed Tilslutning

Læs mere

Manual til de lokale webredaktører

Manual til de lokale webredaktører Skolelederne.org marts 2007 Manual til de lokale webredaktører Nedenstående er en kort udgave af manualen til hjemmeside systemet Webupdate 5 med enkelte personlige erfaringskommentarer.. Mvh Søren Thomsen.

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Konceptet... 4 Oprettelse af konto... 5 Via sms1919.dk... 5 E-mailinterface... 5 Redigering

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Brugervejledning til WebEx -integration med Lotus Notes for Windows (WBS31)

Brugervejledning til WebEx -integration med Lotus Notes for Windows (WBS31) Brugervejledning til WebEx -integration med Lotus Notes for Windows (WBS31) Første gang udgivet: 23. marts 2016 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA

Læs mere

Fjernopkobling. - Vejledning i førstegangs fjernopkobling via en IKKE. Banedanmark pc

Fjernopkobling. - Vejledning i førstegangs fjernopkobling via en IKKE. Banedanmark pc Fjernopkobling - Vejledning i førstegangs fjernopkobling via en IKKE Banedanmark pc 1 Installation af software til adgangsportal (gælder ikke brugere, der anvender en Banedanmark pc, eller brugere, der

Læs mere

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29.

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29. n Tema Internettet på ipad Opdateret 29. marts 2016 Sofus Opdateret d. 29. marts 2016 Side 1 Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16

Læs mere

Vejledning - mitcfu.dk

Vejledning - mitcfu.dk 1 Vejledning - mitcfu.dk Denne vejledning er rettet mod pædagogiske konsulenter med henblik på anvendelse af mitcfu.dk som værktøj til berigelse af centrenes udlånsmaterialer. 1. Åben Internet Explorer

Læs mere

IntoWords ipad Tjekliste

IntoWords ipad Tjekliste IntoWords ipad Tjekliste IntoWords Generelt Gennemgået Øvelse Installation af IntoWords til Ipad 1 Login til Skole 2 Login til Privat 3 Login til Erhverv 4 Værktøjslinjen 5 Indstillinger i IntoWords 6

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Velkommen til 2. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 2. omgang af IT for let øvede Velkommen til 2. omgang af IT for let øvede I dag Hjemmeopgave 1 Næste hjemmeopgave Eventuelt vinduer igen Mapper og filer på USB-stik Vi skal hertil grundet opgave 2 Internet Pause (og det bliver nok

Læs mere

EasyIQ ConnectAnywhere Bruger-Installations-manual Mac OSX 10.6 eller nyere

EasyIQ ConnectAnywhere Bruger-Installations-manual Mac OSX 10.6 eller nyere EasyIQ ConnectAnywhere Bruger-Installations-manual Mac OSX 10.6 eller nyere 1 Installationsguide for Mac-brugere til EasyIQ ConnectAnywhere Installation af EasyIQ ConnectAnywhere 2.0 på MAC Løsningen er

Læs mere

VPN VEJLEDNING TIL UBUNTU

VPN VEJLEDNING TIL UBUNTU 1 VPN VEJLEDNING TIL UBUNTU Formålet med en VPN forbindelse er, at du kan tilgå nogle af Aarhus Universitets services hjemmefra, som ellers kun er tilgængelige, når du er på universitetets netværk. Har

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows 4 Trin 3: Installer

Læs mere

Lynvejledning til Cisco Unity Connection Web-indbakken (version 9.x)

Lynvejledning til Cisco Unity Connection Web-indbakken (version 9.x) Lynvejledning Lynvejledning til Cisco Unity Connection Web-indbakken (version 9.x) Cisco Unity Connection Web-indbakke (version 9.x) Om Cisco Unity Connection Web-indbakken Styring af Web-indbakken Meddelelsesområde

Læs mere

Hvordan udfyldes støtteansøgningsskemaet?

Hvordan udfyldes støtteansøgningsskemaet? Forvaltningsorganet for Undervisning, Audiovisuelle Medier og Kultur Europa for Borgerne Ansøgervejledning VENSKABSBYSAMARBEJDE MØDER MELLEM BORGERE Hvordan udfyldes støtteansøgningsskemaet? 1. Baggrund

Læs mere

PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 2016 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Funktionsbeskrivelse af Telenor Dialer... 5 Telenor Dialer OneNumber Mobile.... 6 Telenor Dialer OneNumber.... 6 Installation af Telenor Dialer...

Læs mere

Vejledning i brug af fjernarbejdsplads pa Danmarks Statistik Mac brugere

Vejledning i brug af fjernarbejdsplads pa Danmarks Statistik Mac brugere Vejledning i brug af fjernarbejdsplads pa Danmarks Statistik Mac brugere Danmarks Statistik giver sine medarbejdere mulighed for at forbinde sig til interne systemer fra internettet. Når forbindelsen til

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

Gå tilbage til Windows startsiden

Gå tilbage til Windows startsiden Gå tilbage til Windows startsiden Installation og aktivering af Windows 7 via USB I denne installationsguide til Windows 7, som Elektronisk Download, vil vi vise hvordan du downloader og installerer din

Læs mere

TDC Wallboard Basis. Brugervejledning

TDC Wallboard Basis. Brugervejledning TDC Wallboard Basis Brugervejledning Marts 2015 Indholdsfortegnelse Forord...3 Webadresser...3 Terminologi...3 Inden du går i gang...3 Systemkrav...3 Sådan logger du på TDC Wallboard Basis...4 Sådan virker

Læs mere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Produktbemærkninger SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Lidt om disse produktbemærkninger Disse produktbemærkninger opsummerer funktionerne i SMART Notebook 11.3 samarbejdsbaserede

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Tilslutning - Trin for trin 2 Forbind Start med at sætte fiberboksens strømstik i stikkontakten og tryk herefter Tænd/sluk

Læs mere

Android mobil app manual Version 170516

Android mobil app manual Version 170516 Android mobil app manual Version 170516 Indhold Introduktion... 2 Installation... 2 Gå ind på Google Play... 2 Gå ind på Mobil app en... 3 Indstillinger... 3 Telefonnummer... 4 Favorit udgående id... 4

Læs mere

CD-DIRECT Eksport til MS-Office

CD-DIRECT Eksport til MS-Office CD-DIRECT Eksport til MS-Office Indhold 1. Kom godt i gang med eksportfunktionen... 3 2. Eksport fra CD-DIRECT... 4 2.1 Angivelse af filformat...4 2.2 Valg af datafelter... 5 2.3 Angivelse af filnavn samt

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Sådan

Læs mere

Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista

Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista Beskrivelse af fejlen Salmebogen på CD-ROM har visse problemer med at fungere i Internet Explorer

Læs mere

Indhold Motorola Xoom... 1

Indhold Motorola Xoom... 1 Motorola Xoom Her er en guide til softwareopdatering af Motorola Xoom, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, samt nulstilling ved bortkomst. Indhold Motorola Xoom... 1 Start

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7. KAPITEL ET... 9 Gratis Dropbox-konto. KAPITEL TO... 27 Dropbox uden installation

INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7. KAPITEL ET... 9 Gratis Dropbox-konto. KAPITEL TO... 27 Dropbox uden installation INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 KAPITEL ET... 9 Gratis Dropbox-konto Opret en Dropbox-konto... 10 Installation af Dropbox...11 Opsætning af Dropbox... 12 Synkronisering med computeren... 13 Kopiering

Læs mere

Win 10 aften i OZ6FRS. Fortalt af OZ1DIS

Win 10 aften i OZ6FRS. Fortalt af OZ1DIS Win 10 aften i OZ6FRS Fortalt af OZ1DIS På denne Lenovo E31 er der PT win7 men det kunne lige så godt have været win8 Mit Mål er at vise hvordan man laver en sikker opgradering fra Win7/8 til Win 10. Men

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Tillykke med din nye ipad Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks...

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DM6000 INSTALLATION

MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DM6000 INSTALLATION MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL DM6000 INSTALLATION 140 981 002 956 Vers. 3.47a 16-01-2017 INDHOLD 1 Introduktion... 4 2 Udpak DM6000 Installationen... 4 3 Installer DM6000... 6 4 Første opstart af DM6000...

Læs mere

Plantronics DA80 lydprocessor. Brugervejledning

Plantronics DA80 lydprocessor. Brugervejledning Plantronics DA80 lydprocessor Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Strøm 4 Plantronics Spokes-software 5 Installer Plantronics Hub 5 Start Hub 5 Hub-faner 5 Brug dit headset 6 Besvar, afslut og foretag

Læs mere

HP Mini-fjernbetjening (kun udvalgte modeller) Brugervejledning

HP Mini-fjernbetjening (kun udvalgte modeller) Brugervejledning HP Mini-fjernbetjening (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows og Windows Vista er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft

Læs mere

Picasa Web. En ressource i SkoleIntra. Version: August 2012

Picasa Web. En ressource i SkoleIntra. Version: August 2012 Picasa Web En ressource i SkoleIntra Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er PicasaWeb?...4 Kom på!...5 Google-konto...5 Når du er logget ind: Indstillinger...5 Når du er logget ind: Upload...6

Læs mere

WIFI INTERNET ADAPTOR

WIFI INTERNET ADAPTOR WIFI INTERNET ADAPTOR Trådløs forbindelse fra inverter/gateway til router NETGEAR WNCE2001 DANSK QUICKSTART VEJLEDNING Indhold 1 Stikforbindelser... 3 2 Etablering af forbindelse til router... 3 2.1 Adapteren

Læs mere

EW-7438RPn Air Quick Installation Guide

EW-7438RPn Air Quick Installation Guide EW-7438RPn Air Quick Installation Guide 02-2014 / v1.0 I. Produktinformation I-1. Pakkens indhold - EW-7438RPn Air - CD med lyninstallationsguide på flere sprog og brugerhåndbog - Lyninstallationsguide

Læs mere

lizengo vejledning Gemme Windows på et USB-stik

lizengo vejledning Gemme Windows på et USB-stik lizengo vejledning Gemme Windows på et USB-stik Windows auf einen USB-Stick kopieren lizengo vejledning For at få den ønskede vejledning, klik på den udgave af Windows, som du vil kopiere til USB-stikket.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual Indholdsfortegnelse Installation... 2 Første gang programmet startes...7 Konfiguration... 7 Hvad er en kommando... 8 Fonetisk forskel... 8 Gemme dine indstillinger...9 Træning af kommando... 9 Avanceret

Læs mere

Citrix Receiver guide til Mac, Iphone, Ipad Version 1.4 18-05-2015

Citrix Receiver guide til Mac, Iphone, Ipad Version 1.4 18-05-2015 Citrix Receiver guide til Mac, Iphone, Ipad Version 1.4 18-05-2015 Om Seas-Nve Citrix Reciver 2015 Tidligere kunne Citrix kun tilgås fra en Browser (eks. Internet explorer, Safari, Crome) via Seas-Nve

Læs mere

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Softwareinstallationsvejledning Dansk LB9154001 Indledning Egenskaber P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (kun Windows ) Gør det let at oprette et bredt

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere

Cisco Unity Express 2.3 Voice-Mail System Brugervejledning

Cisco Unity Express 2.3 Voice-Mail System Brugervejledning Cisco Unity Express 2.3 Voice-Mail System Brugervejledning Revideret: 31. juli 2006, OL-10491-01 Første udgave: 31. juli 2006 Senest opdateret: 31. juli 2006 Denne vejledning beskriver nogle af de avancerede

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøveansvarlige

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøveansvarlige Netprøver.dk Brugervejledning til Prøveansvarlige 11. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Login og prøveholdsoversigt... 4 3 På prøvedagen... 6 3.1 Sådan sorterer du i oversigten over prøvehold...

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Gå Hjem Møder den 10. juni 2013

Gå Hjem Møder den 10. juni 2013 Gå Hjem Møder den 10. juni 2013 Sæt kryds i kalenderen. Næste møde er planlagt til den 11. september 2013 ~ 2 ~ Indholdsfortegnelse Distributionslister... 3 Globale distributionslister... 3 Dynamiske distributionslister...

Læs mere