Tak for jeres henvendelse af 14. maj 2009, hvor I stiller 14 spørgsmål til forvaltningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tak for jeres henvendelse af 14. maj 2009, hvor I stiller 14 spørgsmål til forvaltningen."

Transkript

1 Carl Christian Ebbesen og Finn Rudaizky pr. mail. Dato: Sagsnr.: Dok.nr.: Kære Carl Christian Ebbesen og Finn Rudaizky Tak for jeres henvendelse af 14. maj 2009, hvor I stiller 14 spørgsmål til forvaltningen. Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens svar: Spørgsmål 1: Det ønskes oplyst, hvor mange foreninger, der er tilsluttet Muslimernes Fællesråd? Muslimernes Fællesråd oplyser, at foreningen har 13 medlemsforeninger. Spørgsmål 2: Hvilke foreninger er der tale om? Muslimernes Fællesråds oplyser, at følgende foreninger er medlem af Muslimernes Fællesråd: Dansk- Tyrkisk Islamisk Forening (DTIS), Danish Muslim Aid, Muslimer i Dialog, Muslim Cultural Institute, den Islamiske Forening, Islamisk Forum, Dialog Forum, Afghansk Islamisk Kulturinstitut, Parkistan Welfare Society, Vestegnens Kulturforening, Den Albanske Forening, Dansk Informationsforum for Islam og Ahl-ul-sunnah waljamaa (ny somalisk forening). Spørgsmål 3: Der ønskes et skøn over det samlede antal af medlemmer, som Muslimernes Fællesråd repræsenterer. Muslimers Fællesråd oplyser, at foreningen skønner at have medlemmer. Der er tale om et skøn, da de samme personer kan være medlem af flere af foreningerne. Spørgsmål 4: Er Muslimernes Fællesråd holdningsmæssigt repræsentativ i forhold til den samlede muslimske population i København?! " #$ "% $& '( )* +++

2 Forvaltningen skønner, at Muslimernes Fællesråd repræsenterer et bredt udsnit af de muslimske borgere i København.. Muslimernes Fællesråd repræsenterer ikke nødvendigvis et bredt udsnit af de religiøse retninger, som de københavnske muslimer bekender sig til. Muslimernes Fællesråds medlemsforeninger har en bred sammensætning, for så vidt angår foreningernes nationale baggrund. Herved findes belæg for at foreningen repræsenterer en stor del af de minoriteter i København, der er muslimer. Det er forvaltningens vurdering, at Muslimernes Fællesråd repræsenterer foreninger, der har en moderat og sekulariseret tilgang til islam. Muslimernes Fællesråd arbejder for at skabe en fælles platform for muslimer i Danmark, og til at medvirke til at skabe dialog og tolerance. Det kan oplyses, at to foreninger er udtrådt af Muslimernes Fællesråd, da disse foreninger ikke kunne tiltræde foreningens formål. For en uddybning af foreningens formål henvises i øvrigt til Muslimernes Fællesråds formåls paragraf, som er gengivet i svar på spørgsmål 5. Side 2 af 7 Der findes ikke nogen præcis angivelse af, hvor mange muslimer, der bor i Københavns Kommune. Det skønnes, at der er godt muslimer i Danmark. 22 % af landets indvandrere og efterkommere er bosiddende i Københavns Kommune, hvorfor forvaltningen skønner at der bor ca muslimer i kommunen. Målemetoden er temmelig usikker, fordi det er ulovligt at registrere personers religiøsitet i Danmark. Derimod er det muligt at registrere indvandrere og efterkommeres oprindelsesland og andelen af muslimer i oprindelseslandet bruges til at beregne antallet af muslimer i de pågældende etniske grupper. Herudover er det skønnet antal danske konvertitter og børn af efterkommere, som i statistiske opgørelser optræder som danskere medregnet. For yderlige oplysninger se Lene Kühles Mosker i Danmark, side 42. Spørgsmål 5: Hvordan er Muslimernes Fællesråd organiseret? Muslimernes Fællesråd er en selvejende uafhængig sammenslutning af muslimske organisationer, foreninger, institutioner, centre m.v. i Danmark og har hjemsted i Københavns Kommune, Hovedstadsregionen. Organisationens formål er: 1. At forene muslimske organisationer i Danmark og fungere som fælles platform. 2. At bidrage til aktivt medborgerskab, og arbejde for udbredelse af dialog og gensidig tolerance og respekt i det danske samfund og internationalt. 3. At rådgive ministerier, myndigheder, medier, ngo er og private institutioner vedrørende spørgsmål af principiel betydning for muslimer i Danmark. 4. At varetage opgaver og initiere projekter, som kan fremme og sikre danske muslimers interesser såvel som forhold af almen gavnlighed for det danske samfund.

3 Side 3 af 7 Muslimernes Fællesråds vedtægter af 24. september 2006, findes på foreningens hjemmeside. Spørgsmål 6: Hvem udgør den daglige ledelse? Muslimers Fællesråd oplyser, at Stine Høxbro er daglig leder af Muslimernes Fællesråd. Spørgsmål 7: Hvem sidder i bestyrelsen? Muslimers Fællesråd oplyser, at følgende personer er medlem af bestyrelsen: Asmat Mojaddedi (formand), Dialog Forum: Sami Kücükakin (Næstformand), Danish Muslim Aid: Abdul Wahid Petersen, Muslimer i Dialog: Sumeera Ashraf (kasserer), Dansk- Tyrkisk Islamisk stiftelse: Ismail Gögenus, Abdullah Simsek og Isa Kuyucouglu, Den Albanske forening Abduraahim Kurtes. Følgende personer er suppleanter: Muslimer i Dialog: Ricardo Lemus Barrales, Dansk Informationsforum for Islam: Selaheddin Ipek Spørgsmål 8: Hvordan udpeges ledelse og bestyrelse? Bestyrelsen for Muslimernes Fællesråd udpeges på foreningens generalforsamling. Således fremgår det af vedtægterne for Muslimernes Fællesråd 4 stk. 1, at: Generalforsamlingen består af repræsentanter for organisationens medlemsforeninger. Enhver forening kan selv delegere en repræsentant fra sin midte. Kan den af foreningen delegerede ikke deltage, kan en anden fra foreningen deltage ved fremvisning af fuldmagt fra foreningen. Af 4 stk. 2. fremgår det desuden, at Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år på organisationen eller et andet sted i hjemstedskommunen inden udgangen af maj måned. Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen ved opslag på organisationens hjemmeside samt ved besked til organisationens medlemmer (foreninger, institutioner m.v.) med mindst tre ugers varsel. Indkaldelsen skal mindst indeholde følgende dagsorden: a) Valg af dirigent & referent b) Bestyrelsens beretning c) Fremlæggelse og godkendelse af revideret regnskab for organisationen d) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter e) Valg af revisor f) Indkomne forslag g) Eventuelt.

4 Endvidere fremgår det af 5 stk. 1, at Bestyrelsen, som vælges af generalforsamlingen består af mindst 9 medlemmer. Generalforsamlingen vælger formand for bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerer sig selv hurtigst muligt efter generalforsamlingen og senest inden for en uge med som minimum besættelse af posterne som næstformand, sekretær og kasserer. Endvidere fremgår det af 5 stk. 2, at Det tilstræbes, at bestyrelsen sammensættes med en ligelig repræsentation af mænd og kvinder, jvf. Ligestillingsloven. Endelig fremgår det af 5 stk. 8, at Bestyrelsesmedlemmer skal være myndige muslimer og bo i Danmark. Side 4 af 7 For så vidt angår den daglige ledelse af Muslimernes Fællesråd fremgår det af 5 stk 5. at: Organisationens daglige leder og andre ansatte ved organisationen kan ikke være medlemmer af bestyrelsen. Organisationens daglige leder kan indkaldes til deltagelse i bestyrelsesmøder uden at have stemmeret. Det fremgår endvidere af 6 stk. 3 at: Bestyrelsen ansætter og afskediger organisationens daglige leder og/eller andet fastansat personale. For yderligere information om bestyrelsen for Muslimernes Fællesråd henvises til vedtægter for Muslimernes Fællesråd, som kan findes på foreningens hjemmeside. Spørgsmål 9: Det ønskes oplyst, hvor meget Muslimernes Fællesråd har modtaget i økonomisk støtte fra Københavns Kommune, herunder til hvilke aktiviteter og/eller hvilke formål? Muslimernes Fællesråd har modtaget kr. i 2008 Af VI KBH'R' kampagnen, i forbindelse med de udgifter som foreningen har haft i forbindelse med arrangementet EID reception 4. oktober Spørgsmål 10: Hvor meget økonomisk støtte har Muslimernes Fællesråd modtaget fra statslige instanser, fx puljer administreret af Kultur- og Velfærdsministeriet (nu: Indenrigs- og Socialministeriet) og andre? Kulturministeriet og Indenrigs- og Socialministeriet tidl. Velfærdsministeriet oplyser, at der ikke er ydet tilskud til Muslimernes Fællesråd. Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration oplyser, at Muslimernes Fællesråd har opnået støtte af ministeriet. Således oplyser ministeriet:

5 Ministeriet har ved brev af 10. februar 2009 bevilget kr. i støtte til Muslimernes Fællesråd til projektet Etniske Minoriteter og Diskrimination fra puljen til fremme af ligebehandling og bekæmpelse af diskrimination. Formålet med projektet er at øge bevidstheden blandt borgere med tokulturel baggrund om deres rettigheder og muligheder for at indberette diskriminationssager. Side 5 af 7 Ministeriet har ved brev af 10. oktober 2008 bevilget kr. i støtte til Muslimernes Fællesråd til projektet Kvinder er den halve verden i forbindelse med Kvindeinitiativerne med særlig henblik på ministeriets initiativ, som skal få flere kvinder ind i foreningslivet. Formålet med projektet er at støtte og styrke kvinder med tokulturel baggrund ved oprettelse af kvindegrupper og kvindenetværk i relation til MFR s medlemsforeninger og at gøre kvinderne interesserede i foreningsarbejde. Spørgsmål 11: Er der foretaget evalueringer af de projekter, aktiviteter mv., der har modtaget kommunal og/eller statslig støtte? Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration oplyser, at projekterne nævnt i besvarelsen af spørgsmål 10 endnu ikke er afsluttet og derfor ikke evalueret. Spørgsmål 12: Hvem har foretaget evalueringerne - brugerne selv, forvaltningen, eksterne evaluatorer eller andre? For så vidt angår retningslinier for evaluering af projekter, der har opnået støtte i Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration henvises til ministeriet hjemmeside Af ministeriets hjemmeside fremgår blandt andet, at projekter over ét års varighed skal indsende en årlig statusrapport, der beskriver, hvor langt projektet er nået, og om der har været eventuelle ændringer i projektet. Ved projekters afslutning indsendes evalueringsrapport, som følger et digitalt evalueringsskema, der er udarbejdet af ministeriet. Spørgsmål 13: Eksisterer der en samarbejdsaftale mellem Kommunen og Muslimernes Fællesråd? Der findes ikke en samarbejdsaftale mellem Københavns Kommune og Muslimernes Fællesråd. Spørgsmål 14: Hvilke arrangementer, projekter eller andet, har kommunen afholdt i samarbejde med Muslimernes Fællesråd?

6 Side 6 af 7 Københavns Kommune har samarbejdet med Muslimernes Fællesråd om to arrangementer. Muslimernes Fællesråd deltog i VI KBH'R' kampagnes Eid reception i september 2008, med praktisk bistand. Københavns Kommune arrangerede i samarbejde med Mosaisk Trossamfund og Muslimernes Fællesråd arrangementet Islamofobi og Antisemitisme Ikke i vores by, hvor en række forskere deltog. Muslimernes Fællesråd har desuden deltaget i ressourcegruppen for Københavns Kommunes Integrationskonference den 22. januar 2009 under titlen Køn, kultur og ligestilling fakta og fordomme i et integrationsperspektiv. Samt deltaget i ressourcegruppen for VI KBH'R'. Formålet med ressourcegrupperne har været at give sparring i forbindelse med arrangementerne. Disse ressourcegrupper er nu lukket. Borgerrepræsentationen har vedtaget, at der i lokalplanen for Faste Batteri er udpeget en moské-grund, som en potentiel investor skal lade opføre (BR 57/05). Beskæftigelses og Integrationsforvaltning er blevet kontaktet af Teknik og -Miljøforvaltningen samt ejerne af Faste batteri vedr. potentielle interessenter til et moske-byggeri. På den baggrund har Beskæftigelses og Integrationsforvaltning afholdt møder med Muslimernes Fællesråd og gjort opmærksom på, at moskeen skal være åben for offentligheden, og at moskeen skal appellere til et bredt udsnit af de muslimske trossamfund i København. Som det er tilfældet med alle religiøse trossamfund i København, er Muslimernes Fællesråd alene ansvarlig for økonomi, drift og anlæg af byggeriet mv. etc. Kommunen har ingen forpligtigelser i den forbindelse. Beskæftigelses og Integrationsforvaltning har rådet Muslimernes Fællesråd til, at fundraising til moskeen sker under størst mulig åbenhed. Muslimernes Fællesråd har i august 2008 anmodet om at indgå i samarbejder med Københavns Kommune vedrørende undervisningsmateriale i forbindelse med forebyggelse af radikalisering og ekstremisme. Denne henvendelse blev drøftet med Integrationsministeriet mhp. finansiering af projektet. Integrationsministeriet har ikke ønsket at fremme projektet, hvorfor projektet ikke er søgt implementeret. Venlig hilsen Morten Binder

7 Cc: Karina Langhoff de Thurah Side 7 af 7

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Børnehaven Engblommevej, Engblommevej 34 4000 Roskilde. Institutionen har hjemsted i

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Aarhus Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer.... 3 1 Navn......... 3 2 Relationer.... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision...

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution

Vedtægt for den selvejende institution Vedtægt for den selvejende institution AFUK s Produktionsskole Navn, hjemsted og formål Kapitel 1 1 AFUK s Produktionsskole er en selvejende institution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har hjemsted

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLDING KRISECENTER

VEDTÆGTER FOR KOLDING KRISECENTER VEDTÆGTER FOR KOLDING KRISECENTER 1. NAVN Den selvejende institutions navn er Kolding Krisecenter. Dets hjemsted er Kolding Kommune. 2. FORMÅL Kolding Krisecenter har til formål at bekæmpe vold mod kvinder

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation)

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation) BEK nr 1298 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Kapitel 1: Navn, formål og virke 1 Foreningens navn er, forkortet UNF i daglig tale. I internationale sammenhænge benævnes foreningen The Danish Youth

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune

Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE Kultur, Unge og Fritid Vejledning om dannelse og godkendelse af nye foreninger i Gentofte Kommune Dannelse af ny forening En ny forening dannes ved at afholde en stiftende generalforsamling,

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8.

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-513-11950 Hjørring, den 2. december 2015 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Konservative i Skive kommune. Herefter benævnt vælgerforeningen. Vælgerforeningen er tilsluttet Det Konservative Folkeparti.

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond. Den Danske Naturfond 1 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation BEK nr 1297 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes på foreningens kontor Badstuestræde 20, 1209 København K, tirsdag den 15. december 2015, kl. 13.30.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes på foreningens kontor Badstuestræde 20, 1209 København K, tirsdag den 15. december 2015, kl. 13.30. København, den 24. november 2015 Kære Investor, indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling til behandling af forslag fra bestyrelsen om, at omdanne foreningens afdelinger fra at være udloddende

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse

Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for fonden Den Almennyttige Erhvervsdrivende Fond DGI Huset Vejle Hvad kan skemaet

Læs mere

Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler

Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler Side 1 Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler Kapitel 1 Skolebestyrelsens sammensætning. 1 Skolebestyrelsen består af mindst 7 forældrerepræsentanter, mindst 2 medarbejderrepræsentanter

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

Regulativ om uddeling af KODA's kollektive båndmidler

Regulativ om uddeling af KODA's kollektive båndmidler Regulativ om uddeling af KODA's kollektive båndmidler KODA modtager vederlag for uindspillede bånd (blankbåndsvederlag) fra COPY-DAN Båndkopi. En tredjedel af midlerne skal ifølge ophavsretsloven bruges

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Formål med fritidstilbud

Formål med fritidstilbud Furesø Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i Furesø Kommunes kommunale fritidstilbud Formål med fritidstilbud 1 Fritidstilbud i Furesø Kommune omfatter fritidshjem og klub til børn fra skolestart

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. 1 Navn og Hjemsted stk.1. Foreningens navn er: Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme (MSP). (Engelsk titel: Master of Education

Læs mere

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk TAPPER OG TRO L O V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment Stiftet den 25. november 1917 www.sjlr.dk 2016 LO V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING 4. REGIMENT Antvorskov

Læs mere

Vedtægter for DGI Storkøbenhavn

Vedtægter for DGI Storkøbenhavn Vedtægter for DGI Storkøbenhavn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Storkøbenhavn. Stk. 2. DGI Storkøbenhavn er en forening og er en selvstændig juridisk person. Stk. 3. Landsdelsforeningen

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

FrederiksbergFonden Anbefalinger om god fondsledelse. Tiltrådt på bestyrelsesmøde 29. marts 2016 i henhold til godkendt Årsrapport for 2015.

FrederiksbergFonden Anbefalinger om god fondsledelse. Tiltrådt på bestyrelsesmøde 29. marts 2016 i henhold til godkendt Årsrapport for 2015. FrederiksbergFonden Anbefalinger om god fondsledelse Tiltrådt på bestyrelsesmøde 29. marts 2016 i henhold til godkendt Årsrapport for 2015. Ref. ANBEFALING FØLG ELLER FORKLAR 1.1. Det anbefales, at bestyrelsen

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov

Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov 1. Navn Menighedens navn er: Luthersk Mission Bylderup Bov (LM Bylderup Bov). LM Bylderup Bov er en frimenighed i henhold til den kirkelige lovgivning. Hjemmehørende

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23.

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23. Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, d. 23. April 2015 11 medlemmer er repræsenteret, herunder 5 støttemedlemmer:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AARHUS UNIVERSITETS-SPORT (AUS)

VEDTÆGTER FOR AARHUS UNIVERSITETS-SPORT (AUS) VEDTÆGTER FOR RHUS UNIVERSITETS-SPORT (US) 1 N NVN OG GEOGRFISK PLERING 2 FORMÅL Foreningens navn er: arhus Universitets-Sport (US). US hjemsted er Århus Kommune. US arbejder til fremme af mulighederne

Læs mere

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Erik Hovgaard Partner, advokat (H) eh@lundelmersandager.dk

Læs mere

1 Hjemsted, formål og værdigrundlag

1 Hjemsted, formål og værdigrundlag Vedtægter for Den selvejende institution Nørre Nissum Efterskole 1 Hjemsted, formål og værdigrundlag Nr. Nissum Efterskole er en uafhængig selvejende institution med hjemsted i Nr. Nissum, Lemvig Kommune.

Læs mere

Lov om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution 1)

Lov om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution 1) LOV nr 553 af 18/06/2012 (Gældende) Udskriftsdato: 20. september 2016 Ministerium: Udenrigsministeriet Journalnummer: Udenrigsmin., j.nr. 28.C.28.a.30-5. Senere ændringer til forskriften LOV nr 656 af

Læs mere

edtægt for styrelse af fritids- og ungdomsskoletilbud i Aarhus Kommune

edtægt for styrelse af fritids- og ungdomsskoletilbud i Aarhus Kommune edtægt for styrelse af fritids- og ungdomsskoletilbud i Aarhus Kommune 1 Formål Vedtægten fastlægger rammerne for fritids- og ungdomsskolebestyrelsens og forældre- og ungerådets arbejde, herunder rammerne

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere