FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Budrunde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Budrunde"

Transkript

1 1 FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Budrunde Denne formidlingsaftale er autoriseret af Danske BOLIGadvokater og opfylder de krav der er nævnt i Bekendtgørelse nr. 695/2006 om formidling, udbud og rådgivning ved omsætning af fast ejendom samt bekendtgørelse nr. 321/2007 om salg af fast ejendom ved budrunde. 1. Parterne: Undertegnede sælger [navn og adresse] og medundertegnede autoriseret ejendomsformidler & certificeret BOLIGadvokat (ejendomsformidleren), [adresse] har dags dato indgået følgende formidlingsaftale om salg. 2. Ejendommen: Beliggende. Matr.nr., ejerlejlighed. Tinglyst areal m2. Boligareal ifølge BBR m2. Offentlig ejendomsværdi pr.. Kopi af indhentede tingbogsoplysninger vedlægges. 3. Ejendomsformidlers honorar og udlæg Ejendomsformidlers samlede vederlag incl. skønnede udgifter, som ejendomsformidler udlægger jf. pkt. 15 Sælger er særligt gjort opmærksom på, at udgifter, som sælger afregner direkte til tredjemand ikke er medregnet i ovenstående beløb. 4. Ejendomsformidlers økonomiske og personlige interesser i handlen Ejendomsformidleren er ikke tilknyttet og har ikke samarbejdsaftaler med realkreditinstitutter, pengeinstitutter, forsikringsselskaber, dagblade eller andre og modtager ikke vederlag/provision eller rabatter for fremskaffelse af ydelser. Eventuelle ydede rabatter på annoncering i dagblade tilfalder ubeskåret sælger. Ejendomsformidler har dog økonomiske eller personlige interesser i handlen idet, formidler indgår i ledelsen af sælger,/formidler sidder i bestyrelsen for sælger,/formidler er ejer/medejer af ejendommen, via ejerskab/medejerskab af sælger, Ejendomsformidler oplyser, at formidlers nærtstående har økonomiske eller personlige interesser i handlens indgåelse, idet formidlers nærtstående er ejer/medejer af ejendommen/indgår i ledelsen af sælger/sidder i bestyrelsen for sælger/har indgået samarbejdsaftale med Ejendomsformidler oplyser, at ejendomsformidlers ansatte har økonomiske eller personlige interesser i handlens indgåelse, idet ansatte modtager provision for indgåelse af bolighandelsaftaler, /idet en hos formidler

2 2 ansat er medejer af ejendommen/indgår i ledelsen af sælger/sidder i bestyrelsen for sælger,/idet sælger er ansat hos formidler. 5. Aktuelle markedsforhold: Ifølge Boligtorvet.dk/Boligagenten har den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejendomme af samme type og størrelse været /m2 i perioden. Det fremgår af tingbladet, at der indenfor det seneste år er solgt følgende nærliggende ejendomme. Ejendomsformidler er bekendt med at at der i området i øjeblikket er boliger til salg med et boligarealer fra m2 til m2 til kontantpriser fra til 6. Værdiansættelse: Det er ejendomsformidlerens opfattelse, at der er følgende fordele ved boligen: Af ulemper kan følgende nævnes: De nuværende liggetidsomkostninger udgør pr. måned brutto. Ejendomsformidleren har den skønnet, at boligen har en realistisk kontantpris på /m2 eller (vurderingsprisen) til forventet salg indenfor varigheden af denne aftale, jfr. nedenfor. Værdiansættelsen er sket på basis af gældende renteniveau og under forudsætning af, at oplysninger, der ikke foreligger på vurderingstidspunktet (fx tilstandsrapport), ikke udviser forhold ved boligen, der væsentligt forrykker ejendomsformidlerens forudsætninger. Prisusikkerheden er +/- Sælger bør være opmærksom på, at ydre omstændigheder kan have indflydelse på den pris der kan opnås, f.eks. generelle konjukturændringer, ændrede renteforhold, ændrede beskatningsregler og ændrede registreringer af ejendommens miljøforhold m.v. Sælger og ejendomsformidler har aftalt, at boligen udbydes til salg ved budrunde til den af mægler anslåede kontantpris. 7. Regler for udbud af ejendomme via budrunde Salg af fast ejendom via budrunde er reguleret af bekendtgørelse 321/2007. Det er et krav efter bekendtgørelsen, at udbudsprisen svarer til den skønnede kontantpris i almindelig handel. I budperioden, der fastsættes til [14 dage fra ejendommen udbydes] må sælger og ejendomsformidler ikke føre forhandlinger med interesserede købere eller sælge ejendomen.

3 3 Det er ejendomsformidlers ansvar, at alle bud holdes hemmelige i budperioden således at ingen har adgang til oplysninger om indholdet heraf i budperioden. Budrunden skal gennemføres på et for alle interesserede købere ensartet, gennemsigtigt og afklaret grundlag og formidler skal stille samme udbudsmateriale til rådighed for alle interesserede købere således at alle byder på lige vilkår. Udbudsmaterialet skal som minimum bestå af en salgsopstilling for ejendommen og et udkast til en standardkøbsaftale. Begge dokumenter skal opfylde formidlingsbekendtgørelsens krav. Såfremt sælger ønsker at gøre brug af huseftersynsordningen, jf. afsnit 8 nedenfor skal tilstandsrapport og oplysning om ejerskifteforsikring være indeholdt i udbudsmaterialet fra udbudsperiodens start. Alternativt må budrunden annulleres og en ny budrunde iværksættes. Det er endvidere aftalt, at udbudsmaterialet skal indeholde de i punkt 13 nævnte dokumenter. Ejendomsformidler udarbejder tilbudsblanket, der opfylder kravene i budbekendtgørelsen. Sælger gøres særligt opmærksom på, at en budgiver ikke er bundet af sit bud, hvis der kun modtages bud fra en enkelt budgiver. Sælger og budgiver kan i så fald indlede forhandlinger på baggrund af udbudsprisen. Buddene åbnes på den i tilbudsblanketten anførte dato. Åbningen kan overværes af sælger. Ejendomsformidler indfører de rettidigt indkomne bud i en budjournal og orienterer sælger nærmere om de indkomne bud. Sælger skal i god tid inden den i tilbudsblanketten fastsatte acceptfrist meddele formidler om sælger ønsker at acceptere et af de indkomne bud eller forkaste alle. Såfremt sælger forpligter sig til at vælge et af de indkomne bud, der opfylder betingelserne i tilbudsblanketten, hhv. forpligter sig til at anvende specifikke kriterier ved vurderingen af buddene skal dette fremgå af tilbudsblanketten. Hvis sælger vælger at forkaste alle indkomne bud giver ejendomsformidler budgiverne besked herom straks efter acceptfristens udløb. Hvis sælger vælger at acceptere et af buddene, skal sælger meddele sin accept heraf ved sin underskrift på den valgte købsaftale samt tilbudsblanket, som ejendomsformidler fremsender til køber inden udløbet af acceptfristen. Ejendomsformidler fremsender ligeledes kopi af budjournalen i anonymiseret form samt oplysning om købers fortrydelsesret jf. nedenfor. Sælger gøres opmærksom på, at køber har sædvanlig fortrydelsesret jf. tilbudsblanketten. Sælger har modtaget oplysning om reglerne for salg af fast ejendom ved budrunde og accepterer med sin underskrift på formidlingsaftalen at følge disse regler. 8. Tilstandsrapport: Sælger får udleveret informationsmateriale om huseftersynsordningen, ejerskifteforsikring, energimærkning og valg af bygningssagkyndig og energikonsulent udarbejdet af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

4 4 Sælger modtager rådgivning om indholdet af det udleverede materiale, herunder om sælgers mulighed for selv at rekvirere en bygningssagkyndig. Sælger rådgives om muligheden for en byggeteknisk gennemgang af boligen, og om reglerne i lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v. Ejendomsformidleren anser en byggeteknisk gennemgang for påkrævet: Boligen er omfattet af reglerne i kap. 1 i lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom mv. Sælger ønsker at benytte reglerne om tilstandsrapport og oplysning om ejerskifteforsikring Det er aftalt at ejendomsformidler rekvirerer tilstandsrapport og tilbud på ejerskifteforsikring via forsikringsselskab. Afregning sker direkte mellem sælger og den bygningssagkyndige/forsikringsselskabet JA JA/NEJ JA/NEJ JA/NEJ Omkostninger ved udarbejdelse af tilstandsrapport og sælgeres eventuelle andel af præmien på ejerskifteforsikring fremgår nedenfor under salgsbudget. 9. Energimærkning: Boligen er omfattet af "Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger": JA/NEJ Hvis ja, skal der i forbindelse med handlen foreligge Energimærke med tilhørende energiplan, som ikke må være mere end 3 hhv. 5 år gammelt. Sælger er gjort opmærksom på, at såfremt gyldigt energimærke og energiplan ikke udleveres til køber, kan denne efterfølgende lade Energimærke og energiplan udarbejde for sælgers regning. Sælger er gjort opmærksom på, at sælger kan kræve energimærke udleveret af ejerforeningen, hhv. lade energimærke udarbejde på ejerforeningens regning, hvis ejerforeningen ikke udarbejder energimærke. Der foreligger gyldigt Energimærke med tilhørende energiplan, Det er aftalt, at ejendomsformidleren rekvirerer energimærkning gennem forsikringsselskab. Afregning sker direkte mellem sælger og energikonsulenten/forsikringsselskabet. JA/NEJ JA/NEJ 10. Forsikringer: Boligens forsikringsforhold undersøges af ejendomsformidleren. Ved salg af parcel-, række- eller sommerhus indhenter ejendomsformidleren tilbud på ny forsikring. Ejendomsformidleren modtager ikke provision i den forbindelse. 11. Ejendomsformidlerens sikkerhedsstillelse: Den garantistillelse på kr , som ejendomsformidleren jfr. lov nr. 453 af 30. juni 1993 og bekendtgørelse nr. 617 af 19. august 1998 skal stille overfor forbrugeren er stillet af.

5 5 12. Aftalens varighed: Aftalen er gældende indtil d.(max. 6 mdr.). Aftalen kan skriftligt forlænges med 3 måneder ad gangen. Begge parter kan skriftligt opsige aftalen uden varsel. Ved opsigelse betaler sælger for det arbejde ejendomsformidleren har udført samt afholdte omkostninger. 13. Dokumentation: Sælger refunderer ejendomsformidlerens udlæg for nødvendig dokumentation, uanset om boligen sælges, hvilket omfatter: Skaffes Skaffes Modtaget af sælger af formidler. 1. Tingbogsoplysning 2. Matrikelkort 3. Udskrift af byrder, servitutter m.v. Alle skaffes. 4. BBR ejermeddelelse fra OIS.dk 5. Ejendomsvurdering 2001, 2002 & Ejendomsskattebillet Kommunalt oplysningsskema 8. Oplysninger om nuværende lån 9. Oplysninger om E/F eller G/F 10. Vedtægter 11. Seneste budget 12. Seneste årsregnskab 13. Seneste referat. 14. Bygningstegninger/plantegning 15. Tilstandsrapport udarbejdet i sælgers ejertid 16. Tilbud på ejerskifteforsikring 17. Bygningsforsikringspolice 18. Tilbud på bygningsforsikring 19. Oplysning om vandforbrug 20. Oplysning om elforbrug 21. Oplysning om varmeudgift Se i øvrigt specificeret salgsbudget nedenfor. 14. Fuldmagt: Ejendomsformidleren gives hermed fuldmagt til at indhente relevante dokumenter og oplysninger om tekniske, juridiske og økonomiske forhold, herunder oplysninger om prioritetsforhold og gældsforhold samt restancer hos realkreditinstitutter, pengeinstitutter, private kreditorer, forsikringsselskaber, grund- og ejerforeninger samt forsyningsselskaber. Fuldmagten omfatter tillige, at ejendomsformidleren er berettiget til hos relevante realkreditinstitutter at få oplyst kontrolkoden, med henblik på oplysninger om restgæld, restancer mv., og hos forsyningsselskaber at få oplyst om forbrug mv og hos forsikringsselskaber at få oplysninger om ejendommens forsikringsforhold, forsikringspræmien, eventuelle forbehold i forsikringen

6 6 m.v. Oplysningerne indhentes til brug for ejendomsformidlerens opfyldelse af de lovmæssige krav til oplysning i forbindelse med salg af ejendommen. 15. Andre vilkår: Det er aftalt, at der opsættes plakat/skilt med teksten Til salg via budrunde. Danske BOLIGadvokater. Tlf. JA Eventuelt ejerpantebrev, der ikke er til sikkerhed for forpligtigelser overfor ejerforening/grundejerforening bedes afleveret i original hos ejendomsformidler. Salgsansvarlig:. Fotograf:. Daglig kontakt med sælger, indsamling af sagsoplysninger samt behandling af køberhenvendelser:. Fremvisninger:. Forhandling med køber:. 16. Salgsbudget: Denne beregning er baseret på ovennævnte vurderingspris og på oplysninger og vilkår, der var kendt ved formidlingsaftalens udarbejdelse. Indtægter: Forventet/skønnet kontantpris (vurderingsprisen) Udgifter: Restgældsoplysninger, anslået Indfrielse af eksisterende lån, anslået ) Indfrielsesgebyrer, anslået Ejerskifteafdrag, anslået Ejerskiftegebyr, anslået Indfrielse af gæld vedr. kloak, vej, vinduer m.v. 500 kr kr. ) Ejendoms-/pantnummer samt kontrolkode fra kreditforening mangler. Dokumentationsomkostninger: Tingbogsoplysning, 2 x 175 kr. Udskrifter af samtlige nuværende servitutter Kommunalt oplysningsskema Udlæg til administrator af ejerforening/grundejerforening Udlæg til transport og porto, anslået Plantegning Ejerskifteforsikring, hvis køber tegner forsikring 350 kr. 400 kr. Honorar til ejendomsformidler: (Incl. moms) se vedlagte salgsbudget Fase 1. Vurdering Fase 2. Markedsføring/salgsarbejde

7 7 Fase 3. Udarbejdelse af BOLIGhandelsaftale Fase 4. Færdiggørelse af handelen I alt Markedsføringsomkostninger Digital fotografering med stillfotos og 360graders fotos, som gør det muligt for boligkøbere at gå rundt i boligen hele døgnet incl. moms Annoncer, maksimeret til Samlede udgifter overført til side 1 Forventet overskud ved salg til vurderingsprisen Formidlers honorar er fastsat som en fast pris/en procentdel af den estimerede kontantpris/en kombination af et fast beløb og en procentdel af kontantprisen/den del af kontantprisen, der ligger over [frivillig: Ejendomsformidlers honorar er ved salg til vurderingsprisen maksimeret til incl. moms-] Opnås en højere pris bliver overskuddet tilsvarende højere. Sælger betaler for aftalte, udførte salgsfaser/arbejder samt afholdte udlæg. Honorarets sammensætning er nærmere specificeret i vedlagte specifikation af salgsbudget. Ejendomsformidlers udlæg til dokumentationsomkostninger og markedsføring faktureres løbende til sælger ultimo måned med forfaldsdato [8 dage] senere. Ejendomsformidlers honorar faktureres [når handlen er endelig/når berigtigelsen er afsluttet] og forfalder til betaling [pr. fase/når der er en endelig handel? ]. Forbehold! Anslåede beløb I ovenstående indgår såvel faste-, anslåede- som maksimerede beløb. Fremvisninger Fremvisninger søges i størst muligt omfang gennemført via internettet således at sælger ulejliges mindst muligt. Købere der ønsker fremvisning henvises til sælger. Vi giver såvel mundtlig som skriftlig vejledning i hvordan boligen bør fremvises. For hver fremvisning vi foretager beregnes et salær på incl. moms. 1 Dokumentationsomkostninger For udskrift af servitutter/deklarationer skal der til det offentlige betales 175 kr. pr. dokument. Fremskaffelse af BBR-ejermeddelse, skatte- og vurderingsmeddelse, planoplysninger og plantegninger betales efter regning fra det offentlige.

8 8 Markedsføring Markedsføring sker via internettet, hvor vi har besøgstællere på følgende sider: 1) Boligsiden.dk, 2) Bolighandel.dk, 3) BoligZonen.dk, 3) Jubii.dk, 4) Tv2.dk samt 5). Generelt Uanset salg eller opsigelse betales for ydelserne, i det omfang disse er udført. Sælger er forpligtet til løbende at refundere udlæg afholdt af ejendomsformidler mod forevisning af bilag. Udgift til tilstandsrapport og energimærke faktureres direkte til sælger og er ejendomsformidler uvedkommende. Undlader sælger at underskrive et købstilbud på basis af den aftalte udbudspris, betragtes formidlingsaftalen som opsagt af sælger og medfører dermed krav om betaling af de indtil da leverede ydelser. Indestående på klientkonto forrentes i henhold til klientkontovedtægten med samme rentesats som kan opnås på klientcheckkonto. Der er ved beregningen ikke taget højde for eventuel, ejendomsavancebeskatning, indfrielse af lån sikret ved ejerpantebreve/skadesløspantebreve, opsigelsesrente, eventuel kurssikring, eventuel forhøjelse af sikkerhed overfor ejerforening, restancer og morarenter. Hvis ejendommen er på m2 eller derover, eller hvis sælger ikke har beboet ejendommen, mens den har haft status af en- eller tofamiliebolig eller ejerlejlighed til beboelse, er ejendommen som hovedregel ikke omfattet af parcelhusreglen, som medfører, at salget kan ske skattefrit jfr. lov nr. 247 af 9. juni Det anbefales at få ejendomsavanceskat beregnet hos en revisor. Underskrifter: Sælger bekræfter ved sin underskrift at have modtaget kopi af denne formidlingsaftale indeholdende salgsbudget samt modtaget oplysninger om reglerne for salg af fast ejendom via budrunde. Dato Sælger Dato: Ejendomsmægler Advokat & ejd.formidler Cpr. nr. Navn og adresse på sælgers pengeinstitut: Nøgler til boligen bedes afleveret til ejendomsformidler. Nøglerne vil blive opbevaret i box. Det bedes venligst herunder angivet hvilke hårde hvidevarer og hvilket løsøre, der skal være omfattet af handelen.

9 9 Sælgers ægtefælle tiltræder ved sin underskrift at salget igangsættes Sælgers ægtefælle

10 10 Specifikation af salgsbudget ejendomsformidlers honorar Ydelse Fase 1. Vurdering Værdiansættelse af ejendommen, beregning af brutto- og nettoudgift på baggrund af standardfinansieringsforslag, beregning af salgsprovenu, udarbejdelse af salgsopstilling med nødvendige oplysninger, Udarbejdelse af tilbudsblanket og udbudsmateriale til brug for gennemførelse af budrunde Obligatorisk/ Frivillig OBLIGATORISK Tilvalgt af sælger JA Beløb Udstillingsmateriale Tegninger Fotos Fase 2. Markedsføring/salgsarbejde [JA/NEJ] (Overvej om det er hele pakken formidler betinger sig, eller om man kan tilvælge enkelte ydelser) Internetannoncering 1) Boligsiden.dk 2) Bolighandel.dk 3) BoligZonen.dk 4) Jubii.dk, 5) Tv2.dk 6). Fase 3. Udarbejdelse af BOLIGhandelsaftale Rådgivning om behov og mulighed for en byggeteknisk gennemgang samt reglerne i lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom Informationsmateriale fra Erhvervs- og Byggestyrelsen og Energistyrelsen Bestil tilstandsrapport via forsikringsselskab Bestil energimærke via OBLIGATORISK OBLIGATORISK

11 11 forsikringsselskab Bestil ejerskifteforsikring Gennemgang af tilstandsrapport [JA/NEJ] Gennemgang af [JA/NEJ] ejerskifteforsikringstilbud Gennemgang af energimærke Indhente forsikringstilbud Fremvisning af ejendommen, pr. gang [JA/NEJ] incl. kørsel, anslået [ ] gange Ekstra finansieringsforslag [JA/NEJ] Kopiering og distribution af handelsdokumenter, max. beløb eller pr. sæt, anslået for sæt [Fremvisning af ejendom til [JA/NEJ] realkreditinstitut] Rådgivning om indfrielse af [JA/NEJ] eksisterende finansiering Beregning af tinglysningsafgift Gennemgang af BOLIGhandelsaftale Gennemførelse af budrunde, førelse af JA budjournal, drøftelser med sælger om valg af bud, korrespondance med budgivere. Evt. efterfølgende forhandlinger om salg, hvis valgt køber fortryder eller hvis budrunde bortfalder Salgsprovenuberegning ved handel OBLIGATORISK Information til øvrige rådgivere, herunder opfølgning på garantistillelse, samt instruktion til pengeinstitut Fase 4. Færdiggørelse af handelen Ejendomsværdipåtegning og tinglysning af BOLIGhandelsaftale skøde Aflevering af ejendommen, herunder [JA/NEJ] aflæsning af forbrug samt indberetning til forsyningsvirksomheder Refusionsopgørelse Honorar til ejendomsformidler i alt moms, 25 % af Udlæg til trediemand Stillfotos

12 grader fotos Video Dagbladsannoncer [x indrykninger i. søndag.., af anslået kr. ] I alt

13 13 SÆLGERS TILBUD OM BETALING AF HALVDELEN AF FORSIKRINGSPRÆMIE Undertegnede sælger der sælger ejendommen Sag nr. bekræfter herved, at jeg i forbindelse med salget af ovennævnte ejendom ønsker at bruge reglerne om tilstandsrapport og oplysning om ejerskifteforsikring som nævnt i Lov om Forbrugerbeskyttelse ved salg af fast ejendom, kapitel 1, at jeg uigenkaldeligt bekræfter at ville betale halvdelen af den præmie, der fremgår af det forsikringstilbud på ejerskifteforsikring, som køber får udleveret af ejendomsformidleren. Såfremt der i tilbuddet er flere forsikringsmuligheder, er den præmie, hvoraf halvdelen beregnes, præmien for en 5-årig basisforsikring uden samtidig tegning af villaforsikring, og som opfylder minimums-kravene i h.t. bekendtgørelse nr. 705 af 18. juli 2000, at køber mod fremlæggelse af original dokumentation for forsikringstegning kan få udbetalt beløbet af de deponerede midler, kan modregne i en endnu ikke erlagt del af den kontante udbetaling eller kan medtage beløbet over refusionsopgørelsen efter eget valg. at køber selv vælger, hvilken forsikring, der ønskes tegnet, idet forsikringen dog skal opfylde de minimumskrav til dækningsomfang, selvrisiko m.v., i en ejerskifteforsikring, der måtte være fremsat af Justitsministeren. Det er ligeledes købers valg, i hvilket selskab forsikringen tegnes. Det er uden betydning, om en del af præmien ifølge forsikringsaftalen eventuelt først skal betales til forsikringsselskabet senere. Mit ovennævnte løfte er alene betinget af, at der indgås en købsaftale vedrørende ejendommen. Underskrifter Dato

FORMIDLINGSAFTALE OM SALG

FORMIDLINGSAFTALE OM SALG 1 FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Denne formidlingsaftale er autoriseret af Danske BOLIGadvokater og opfylder de krav der er nævnt i Bekendtgørelse nr. 695/2006 om formidling, udbud og rådgivning ved omsætning

Læs mere

Tillæg FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Budrunde

Tillæg FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Budrunde 1 Tillæg FORMIDLINGSAFTALE OM SALG Budrunde Under henvisning til formidlingsaftale indgået mellem nedenstående parter er aftalt følgende: 1. Parterne: Undertegnede sælger [navn og adresse] og medundertegnede

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

4~f ~ø' Forslag til nyt salgsbudget. Hej Lone & Peter, Som aftalt finder I her mit forslag til en ny pris på Jeres ejendom.

4~f ~ø' Forslag til nyt salgsbudget. Hej Lone & Peter, Som aftalt finder I her mit forslag til en ny pris på Jeres ejendom. Lillelurzd Lone & Peter Christensen Nygårdsvænget 25 2970 Hørsholm www.nybolig.dk Hørsholm, den 7. oktober 2002 Forslag til nyt salgsbudget. Hej Lone & Peter, Som aftalt finder I her mit forslag til en

Læs mere

Nærmere information om dækningsomfanget af den stillede garanti kan læses på www.de.dk under Garantifondens vedtægter.

Nærmere information om dækningsomfanget af den stillede garanti kan læses på www.de.dk under Garantifondens vedtægter. Formidlingsaftale om salg Buen 7, 6000 Kolding tel 7553 4211 - fax 7553 4234 e-mail kolding@etgodthjem.dk Sag nr./ref.: 75903229 / Tue Højvang Hattens 1. Parterne Stilling: Adresse: Undertegnede sælger:

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Vorbækvej 3, Saksild Strand, 8300 Odder Sagsnr.: 2269 Dato: 22-08-2016 Beskrivelse: Saksild Strand Pænt og velholdt sommerhus tæt ved en af østkystens bedste badestrande. Stor

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 14. marts 2016 blev der i sag 320 2015-9364 AA mod Ejendomsmægler BB og Ejendomsmægler CC og Ejendomsmæglervirksomheden DD afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 22. juli 2015 har AA indbragt ejendomsmæglere

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

Salgsbudget. Dato. Sag nr./ref. ved salg af ejendommen Ejerl.nr. For sælger Matr.nr. Beliggende 1. Udbudsvilkår Kontantpris Finansieret pris

Salgsbudget. Dato. Sag nr./ref. ved salg af ejendommen Ejerl.nr. For sælger Matr.nr. Beliggende 1. Udbudsvilkår Kontantpris Finansieret pris Salgsbudget Buen 7, 6000 Kolding tel 7553 4211 - fax 7553 4234 e-mail kolding@etgodthjem.dk Sag nr./ref. 75903229 / Tue Højvang Hattens For sælger Matr.nr. Beliggende 1. Udbudsvilkår Kontantpris Finansieret

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Skansebakken 23 9850 Hirtshals Tlf. 40 20 22 28 lotte@lottejensen.dk Adresse: Margrethevej 8, 9850 Hirtshals Sagsnr.: 16-0121B Dato: 21-06-2016 Beskrivelse: Centralt beliggende erhvervsejendom

Læs mere

Aftale om overdragelse af andel

Aftale om overdragelse af andel Aftale om overdragelse af andel Undertegnede (sælger) udtræder af andelsboligforeningen Bofællesskabet Vidjekær og overdrager min andel til medunderskrevne (køber). Samtidig opsiger jeg brugsretten til

Læs mere

Salgsbudget. 2. Budget Kontanthandel Finansieret handel Indtægter: Kontant betales 395.000 25.000

Salgsbudget. 2. Budget Kontanthandel Finansieret handel Indtægter: Kontant betales 395.000 25.000 Salgsbudget Sag nr./ref. 801A0025 Dato 03.09.2008 For sælger Carsten Sørensen ved salg af ejendommen Matr. nr. 69 a Frederikshavn Bygrunde Ejerlejl. nr. 4 Beliggende Vestergade 17, 1. th., 9900 Frederikshavn

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Ejendommens areal udgør 70.354 m 2, heraf vej 645 m 2. Ejendommen sælges

Læs mere

2. Budget Kontanthandel Finansieret handel Indtægter: Kontant betales 998.000 Ejerskiftelån % år

2. Budget Kontanthandel Finansieret handel Indtægter: Kontant betales 998.000 Ejerskiftelån % år Salgsbudget Sag nr./ref. 06161 / Morten Puggård For sælger Annelise Hyldgaard Hansen ved salg af ejendommen Matr.nr. 1 x m.fl Boldesager, Esbjerg Jorder Ejerl.nr. Beliggende 1. Udbudsvilkår Kontantpris

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Ejendommens areal udgør 152.394 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusgrundene

Læs mere

Vi hjælper dig trygt gennem boligkøbet. Købers Mand

Vi hjælper dig trygt gennem boligkøbet. Købers Mand Vi hjælper dig trygt gennem boligkøbet Købers Mand Nogle ord om denne folder Boligmarkedet har ændret sig de seneste år, såvel økonomisk som rent lovmæssigt. Det, at købe bolig er i dag langt fra det samme

Læs mere

Klager. København, den 17. marts 2009 KENDELSE. ctr. Realmæglerne Kurt Strøm ApS Søndergade 8D 9300 Sæby

Klager. København, den 17. marts 2009 KENDELSE. ctr. Realmæglerne Kurt Strøm ApS Søndergade 8D 9300 Sæby 1 København, den 17. marts 2009 KENDELSE Klager ctr. Realmæglerne Kurt Strøm ApS Søndergade 8D 9300 Sæby Sagen angår spørgsmålet, om der var indgået en gyldig formidlingsaftale mellem klager og indklagede,

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling

Læs mere

SKØN VILLA I LANDLIG IDYL

SKØN VILLA I LANDLIG IDYL Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: 47360025 / 31120700, Fax.: 47360039 bolig@vtc.dk - www.vtc.dk SKØN VILLA I LANDLIG IDYL Søgårdsvej 3 Græse 3600 Frederikssund Sags nr. 30-61106 Advokatens oplysning

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

MæglerService. Ryk sagsbyrden ud af huset og slip kræfterne løs i marken.

MæglerService. Ryk sagsbyrden ud af huset og slip kræfterne løs i marken. MæglerService Ryk sagsbyrden ud af huset og slip kræfterne løs i marken. MÆGLERSERVICE - Side 1 af 8 SPAR! med C&B MæglerService Med C&B MæglerService tilbydes unik mulighed for at outsource sagsbehandlingen

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Askemose 15, 6470 Sydals Sagsnr.: 74561542 Dato: 13-04-2015 Beskrivelse: Veldisponeret sommerhus, beliggende i attraktivt område i Skovby på Sydals med gåafstand til dejlig badestrand

Læs mere

Revideret 29.06.2016 af administrator Ejd. 1043

Revideret 29.06.2016 af administrator Ejd. 1043 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Herregårdsparken III Under henvisning til vedtægternes 13-15 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Mindet 1., 8660 Skanderborg Tlf. 8652 5286 - Fax. 8652 5284 E-mail: skanderborg@johnfrandsen.dk

Læs mere

Dejlig lejlighed i skønne omgivelser Sags nr. 30-61328

Dejlig lejlighed i skønne omgivelser Sags nr. 30-61328 Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: 47360025 / 31120700, Fax.: 47360039 bolig@vtc.dk - www.vtc.dk Dejlig lejlighed i skønne omgivelser Sags nr. 30-61328 Taastrup Have 8, 1.mf. 2630 Taastrup Advokatens

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. januar 2015 (J.nr. 2013-0035279) Ansøgning om optagelse

Læs mere

Ejendomsmæglerbesvarelse

Ejendomsmæglerbesvarelse 9999 Siesbye Kapsch Ny Østergade 3 1101 København K 09-07-2014 1-155-39-2 Ejendomsmæglerbesvarelse Deres sagsnr: 111313 Ejer: Thomas Riis Lejlighed nr: 39 Adresse: Amerika Plads 18, 2. dør 2, København

Læs mere

Hyggelig lejlighed med udsigt til Vestvolden Sags nr. 1259R

Hyggelig lejlighed med udsigt til Vestvolden Sags nr. 1259R Hyggelig lejlighed med udsigt til Vestvolden Boserupvej 2, 2.tv. 2700 Brønshøj Ejendomsmæglerens oplysning til parterne Er ejendomsmægleren tilknyttet eller har ejendomsmægleren samarbejdsaftaler med realkreditinstitut,

Læs mere

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000)

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) 8. oktober 2012 Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 12. oktober 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling som krævet.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling som krævet. 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klager ctr. Gunnar Broholm Prins Buris Vej 56 7500 Holstebro Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling som krævet. Sagens nærmere omstændigheder

Læs mere

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 23-04-2015

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 23-04-2015 Formidlingsaftale om salg Sagsnr.: 845-00001 Nedenfor anførte sælger(e) og ejendomsmæglervirksomhed har indgået følgende formidlingsaftale om salg: 1. Parterne Sælger Sælger Navn: Adresse: Tlf. privat/arb./mobil:

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

LÆKKER BILLIG 2 V'ER MED BEDSTE BELIGGENHED

LÆKKER BILLIG 2 V'ER MED BEDSTE BELIGGENHED Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk LÆKKER BILLIG 2 V'ER MED BEDSTE BELIGGENHED Hospitalsvej 6, 4.th. 2000 Frederiksberg Sags nr. 122-4028 Ejendomsmæglerens

Læs mere

KØBSAFTALE KØB AF EJENDOMMEN FREDERIKKEVEJ 23, 2900 HELLERUP

KØBSAFTALE KØB AF EJENDOMMEN FREDERIKKEVEJ 23, 2900 HELLERUP Jura 2012 Sagsnr.: 012489-2011 KØBSAFTALE KØB AF EJENDOMMEN FREDERIKKEVEJ 23, 2900 HELLERUP Udfyld venligst manglende oplysninger, forsyn med underskrift og vitterlighedspåtegning. Den underskrevne betingede

Læs mere

Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86

Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Statsaut. ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk Salgsopstilling Adresse Østergade 62A, 3700 Rønne Sag nr. 1210478 Dato: 4. juni

Læs mere

BOLIGaften. På mødet udleveres. Fordele for BOLIGadvokaten. Køber-/sælgercertifikat. Fordele for kunden. Forløb

BOLIGaften. På mødet udleveres. Fordele for BOLIGadvokaten. Køber-/sælgercertifikat. Fordele for kunden. Forløb BOLIGaften Få kontakt til kunderne allerede inden, de har indgået aftaler med mægleren. Fordele for BOLIGadvokaten Rationaliserer gratis formøder. Nedbryder barriere mellem advokat og kunde. Kontakt til

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige 2010 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen.

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen. 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/advokat Morten Kaas-Vinther Hillerød Port Sdr. Jernbanevej 18 D 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på

Læs mere

Salgsopstilling. Herudover skønt udhus/værksted, hvor der i dag også er vaskesøjle. Mellem hus og udhus er der fliselagt gårdhave.

Salgsopstilling. Herudover skønt udhus/værksted, hvor der i dag også er vaskesøjle. Mellem hus og udhus er der fliselagt gårdhave. Salgsopstilling Adresse Nørregade 16, 3390 Hundested Sag nr. 300301 Dato 16-12-2014 Beskrivelse Midt i byen, og ganske få meter fra sivegade og Hundested Havn, med cafeer, gallerier og meget mere, ligger

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten 57, 3. sal, 2400 København NV til salg. 1 Juni 2016 Sagsnr. 2016-0227593

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Ejendomscentret Skadevej 26, 8765, Klovborg 24285599 Bredgade 29, 8740 Brædstrup - 75754500 Adresse: Storegade 83, 8765 Klovborg Sagsnr.: 1605MS Dato: 27-06-2016 Beskrivelse: Pæn ejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Eskegårdsvej 10)

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Eskegårdsvej 10) KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Eskegårdsvej 10) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende hegn,

Læs mere

2.1 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/ COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Diget 6, 4571 Grevinge Sagsnr.: 14PF-000154 Dato: 29.06.2016 Beskrivelse: Byg dit eget sommerhus med vandudsigt ved Lammefjorden. Du overtager forsikringssum på godt 1 mio kr.

Læs mere

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I UDBUD AF EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I TUNE NORDØST Greve Kommune Juli 2014 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3. 2. Udbudsform og rammebetingelser 4. 3. Udvælgelseskriterier

Læs mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. KØBERVEJLEDNING En guide til køb af projektboliger Det er altid spændende at købe ny bolig. Og særligt når det drejer sig om en bolig i projektsalg. Når du køber bolig i Carlsberg Byen, står vi og vores

Læs mere

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune Udbud nr. 13/10715 Udbud af Bygherrerådgivning til Frederikshavn Kommune 1 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af udbuddet... 3 2. Udbuddets omfang... 3 3. Udbudsform og udbudsansvarlig...

Læs mere

Metodeanmeldelse af Vilkår for elleverandøres betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse

Metodeanmeldelse af Vilkår for elleverandøres betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse Til Sekretariatet for Energitilsynet Metodeanmeldelse af Vilkår for elleverandøres betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse 4. september 2014 HSF/MFA Energinet.dk skal ifølge Bekendtgørelse

Læs mere

Kontant: 8.500.000 Brutto/Netto: 47.302/38.866 Udbetaling: 425.000 Kvm: 156 Værelser: 4 Byggeår: 1797

Kontant: 8.500.000 Brutto/Netto: 47.302/38.866 Udbetaling: 425.000 Kvm: 156 Værelser: 4 Byggeår: 1797 Sankt Annæ Plads 8, 2.., 1250 København K Kontant: 8.500.000 Brutto/Netto: 47.302/38.866 Udbetaling: 425.000 Kvm: 156 Værelser: 4 Byggeår: 1797 KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige bag ved Nyhavn

Læs mere

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 03-11-2015

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 03-11-2015 Formidlingsaftale om salg Sagsnr.: 845-00001 Nedenfor anførte sælger(e) og ejendomsmæglervirksomhed har indgået følgende formidlingsaftale om salg: 1. Parterne Sælger Sælger Navn: Adresse: Tlf. privat/arb./mobil:

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene.

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene. København, den 7. januar 2015 Sagsnr. 2014-523 /2KR/HCH 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne af klager klaget over indklagede, [bynavn]. Sagens tema: X har på vegne

Læs mere

2 værelses lejlighed med altan i særdeles god andelsforening Sags nr. 1258R

2 værelses lejlighed med altan i særdeles god andelsforening Sags nr. 1258R 2 værelses lejlighed med altan i særdeles god andelsforening Sags nr. 1258R Sandbygårdvej 33, 1.th. 2700 Brønshøj Ejendomsmæglerens oplysning til parterne Er ejendomsmægleren tilknyttet eller har ejendomsmægleren

Læs mere

Stor og lys 2v med elevator og stor solrig altan

Stor og lys 2v med elevator og stor solrig altan Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk Stor og lys 2v med elevator og stor solrig altan H. C. Ørsteds Vej 27, 2.13. 1879 Frederiksberg C Sags nr. 122-4029

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

Kontant: 2.400.000 Brutto/Netto: 12.682/11.062 Udbetaling: 120.000 Kvm: 61 Værelser: 2 Byggeår: 1734

Kontant: 2.400.000 Brutto/Netto: 12.682/11.062 Udbetaling: 120.000 Kvm: 61 Værelser: 2 Byggeår: 1734 Niels Hemmingsens Gade 23, 1., 1153 København K Kontant: 2.400.000 Brutto/Netto: 12.682/11.062 Udbetaling: 120.000 Kvm: 61 Værelser: 2 Byggeår: 1734 KVARTERET: Yderst attraktivt beliggende kvarter midt

Læs mere

2.1 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/ COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Skydevænget 3, 4760 Vordingborg Sagsnr.: 14MG-000168 Dato: 13.04.2016 Beskrivelse: Ejendommen, der tidligere

Læs mere

Salgsopstilling. Brugsret til fællesfaciliteter

Salgsopstilling. Brugsret til fællesfaciliteter Salgsopstilling Adresse Kirkegade 8, 2. TV., 6700 Esbjerg Sag nr. 1399 Dato 30. oktober 2013 Tilbehør Det er aftalt, at følgende tilstedeværende hårde hvidevarer og løsøre medfølger (fabrikat): Ovn (Gorenje).

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af udlæg til annoncer og dokumentationsmateriale som krævet i sin faktura.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af udlæg til annoncer og dokumentationsmateriale som krævet i sin faktura. 1 København, den 6. august 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Ernst Sørensen Strandgade 77 3000 Helsingør Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af udlæg til annoncer og dokumentationsmateriale

Læs mere

Kontant: 5.100.000 Brutto/Netto: 27.031/24.044 Udbetaling: 255.000 Kvm: 129 Værelser: 3 Byggeår: 1902

Kontant: 5.100.000 Brutto/Netto: 27.031/24.044 Udbetaling: 255.000 Kvm: 129 Værelser: 3 Byggeår: 1902 Pilestræde 21, 1. 4., 1112 København K Kontant: 5.100.000 Brutto/Netto: 27.031/24.044 Udbetaling: 255.000 Kvm: 129 Værelser: 3 Byggeår: 1902 KVARTERET: Centralt placeret citylejlighed i det nye spændende

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Vestergade 26 * 8963 Auning Tlf. 86 49 64 44 * Fax. 86 49 64 77 E-mail: auning@johnfrandsen.dk

Læs mere

Fyns Engros v/fyns Tagpap

Fyns Engros v/fyns Tagpap 25. februar 2015 Fyns Engros v/fyns Tagpap IKKE under konkurs (Kæmpe parti Loom Bands) Eftersyn: 5. marts 2015 fra kl. 13.00 til kl. 16.00 Gørtlervej 8, 5750 Ringe eller efter aftale pr. tlf. 22 96 40

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0069 aq. København, den 17. januar 2013 KENDELSE. ctr. Danbolig Kristjansen & Partnere Brotorvet 2 9400 Nørresundby

Klager. J.nr. 2012-0069 aq. København, den 17. januar 2013 KENDELSE. ctr. Danbolig Kristjansen & Partnere Brotorvet 2 9400 Nørresundby 1 København, den 17. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. Danbolig Kristjansen & Partnere Brotorvet 2 9400 Nørresundby Nævnet har modtaget klagen den 11. april 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

26. august 2015. Jahnson 38. IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn. Budfrist: 10. september 2015 kl. 15.

26. august 2015. Jahnson 38. IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn. Budfrist: 10. september 2015 kl. 15. 26. august 2015 Jahnson 38 IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 10. september 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Kontant: 3.700.000 Brutto/Netto: 22.565/19.603 Udbetaling: 185.000 Kvm: 106 Værelser: 4 Byggeår: 2004

Kontant: 3.700.000 Brutto/Netto: 22.565/19.603 Udbetaling: 185.000 Kvm: 106 Værelser: 4 Byggeår: 2004 Rørholmsgade 9A, 4. tv., 1352 København K Kontant: 3.700.000 Brutto/Netto: 22.565/19.603 Udbetaling: 185.000 Kvm: 106 Værelser: 4 Byggeår: 2004 KVARTERET: Lige ved søerne, men alligevel tilbagetrukket

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0087 li. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2011-0087 li. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. BoligRingen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Lundborgvej 18 8800 Viborg Nævnet har modtaget klagen den 9. maj 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Stor 3 værelses lejlighed med 2 solrige altaner Sags nr. 122-4091

Stor 3 værelses lejlighed med 2 solrige altaner Sags nr. 122-4091 Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk Stor 3 værelses lejlighed med 2 solrige altaner Sags nr. 122-4091 Kingosgade 11, 3.98. 1818 Frederiksberg C Ejendomsmæglerens

Læs mere

Salgsopstilling. Dette er en rigtig skøn familievilla som er lige til at flytte ind i.

Salgsopstilling. Dette er en rigtig skøn familievilla som er lige til at flytte ind i. Salgsopstilling Adresse Jerrigsvej 24, 6710 Esbjerg V Sag nr. 1002 Dato 25. oktober 2013 Tilbehør Det er aftalt, at følgende tilstedeværende hårde hvidevarer og løsøre medfølger (fabrikat): Indbygningsovn

Læs mere

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne Rammeaftale om provision og bonusløn mellem Tele Danmark A/S og AC-organisationerne Denne rammeaftale vedrører aftaler, der fastlægger en variabel løndel i forhold til den enkelte medarbejder på grundlag

Læs mere

Bekendtgørelse om formidling m.v. ved salg af fast ejendom 1)

Bekendtgørelse om formidling m.v. ved salg af fast ejendom 1) BEK nr 1230 af 21/11/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2014/7767 Senere ændringer

Læs mere

Klager. København, den 23. december 2009 KENDELSE. ctr. EDC Danebo A/S Gammel Havn 1 9000 Aalborg

Klager. København, den 23. december 2009 KENDELSE. ctr. EDC Danebo A/S Gammel Havn 1 9000 Aalborg 1 København, den 23. december 2009 KENDELSE Klager ctr. EDC Danebo A/S Gammel Havn 1 9000 Aalborg Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klager i forbindelse med dennes indfrielse

Læs mere

2.1 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/ COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Strandbakken 74, 4793 Bogø By Sagsnr.: 14MG-000167 Dato: 24.05.2016 Beskrivelse: Særdeles velholdt Myresjö

Læs mere

Kontant: 3.460.000 Brutto/Netto: 18.025/16.578 Udbetaling: 175.000 Kvm: 88 Værelser: 3 Byggeår: 2007

Kontant: 3.460.000 Brutto/Netto: 18.025/16.578 Udbetaling: 175.000 Kvm: 88 Værelser: 3 Byggeår: 2007 Amerika Plads 18, 2. 2., 2100 København Ø Kontant: 3.460.000 Brutto/Netto: 18.025/16.578 Udbetaling: 175.000 Kvm: 88 Værelser: 3 Byggeår: 2007 KVARTERET: Eksklusiv bydel med gåafstand til centrum. Den

Læs mere

Kontant: 3.700.000 Brutto/Netto: 20.632/18.385 Udbetaling: 185.000 Kvm: 101 Værelser: 3 Byggeår: 1796

Kontant: 3.700.000 Brutto/Netto: 20.632/18.385 Udbetaling: 185.000 Kvm: 101 Værelser: 3 Byggeår: 1796 Larsbjørnsstræde 17, 2. th., 1454 København K Kontant: 3.700.000 Brutto/Netto: 20.632/18.385 Udbetaling: 185.000 Kvm: 101 Værelser: 3 Byggeår: 1796 KVARTERET: Yderst charmerende og attraktivt kvarter mellem

Læs mere

Købstilbud. Vejerboden Jessens Mole 3A 5700 Svendborg. Underskrevne:

Købstilbud. Vejerboden Jessens Mole 3A 5700 Svendborg. Underskrevne: Købstilbud Vejerboden Jessens Mole 3A 5700 Svendborg Underskrevne: Sælger: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge. Sælger, skøder og betinget

Læs mere

Ordrupvej 109 st tv, 2920 Charlottenlund

Ordrupvej 109 st tv, 2920 Charlottenlund Hyggelig 4 værelses i Charlottenlund Ordrupvej 109 st tv, 2920 Charlottenlund Hyggelig 4 værelses i Charlottenlund Ejendomstype............ Ejerlejlighed......... Kontantpris............... 1.850.000........

Læs mere

Købsaftale bolig. Vedrørende ejendommen beliggende Husbondvej 64, 8850 Bjerringbro. Dok. 13/102034-3 1/8

Købsaftale bolig. Vedrørende ejendommen beliggende Husbondvej 64, 8850 Bjerringbro. Dok. 13/102034-3 1/8 Købsaftale bolig Vedrørende ejendommen beliggende Husbondvej 64, 8850 Bjerringbro Dok. 13/102034-3 1/8 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia (i det følgende benævnt

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet. 1 København, den 14. april 2011 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Mariagervej 106 8900 Randers Nævnet har modtaget klagen den 16. december 2010. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

15. juli 2015. Danskb2b - del 14. IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil )

15. juli 2015. Danskb2b - del 14. IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil ) 15. juli 2015 Danskb2b - del 14 IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil ) Eftersyn: 30. juli 2015 fra kl. 13.00 til kl. 16.00 Korden 5, 8751 Gedved eller efter aftale på tlf. 51

Læs mere

Lækker, lys lejlighed med stort køkken/alrum

Lækker, lys lejlighed med stort køkken/alrum Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk Lækker, lys lejlighed med stort køkken/alrum Nordre Fasanvej 154, 2.tv. 2000 Frederiksberg Sags nr. 122-3815 Ejendomsmæglerens

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Ejendomscentret Skadevej 26, 8765, Klovborg 24285599 Bredgade 29, 8740 Brædstrup - 75754500 Adresse: Burgårdevej 28, Sdr Vissing, 8740 Brædstrup Sagsnr.: 1462KS Dato: 08-09-2016 Beskrivelse:

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Generelt Rapporten skal udarbejdes i henhold til 43, stk. 1 i lov om spil, og skal redegøre for, om indehavere af tilladelse til at udbyde online væddemål og/eller

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige Teknisk sammenskrivning af bekendtgørelse 2009-12-14 nr. 1251 om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige som ændret ved BEK nr. 863 af 20/07/2011 Bemærk særligt 3 i BEK

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende U D B U D S M A T E R I A L E Mørkholt Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord vedrørende Heraf vej Del af matr.nr. 10af Mørkholt By, Gårslev 0,8675 ha 0 m 2 Del af matr.nr. 8bu Mørkholt By, Gårslev

Læs mere

Kontant: 10.700.000 Brutto/Netto: 68.321/55.872 Udbetaling: 535.000 Kvm: 179 Værelser: 6 Byggeår: 1997

Kontant: 10.700.000 Brutto/Netto: 68.321/55.872 Udbetaling: 535.000 Kvm: 179 Værelser: 6 Byggeår: 1997 Langelinie Allè 5, 5., 2100 København Ø Kontant: 10.700.000 Brutto/Netto: 68.321/55.872 Udbetaling: 535.000 Kvm: 179 Værelser: 6 Byggeår: 1997 KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige ved Langeliniekajen.

Læs mere

Grønt lys - inden du. Lokal og regional annoncering. handler bolig. Konceptannonce. 3 spalter, 2 farver. Få total uafhængig rådgivning om:

Grønt lys - inden du. Lokal og regional annoncering. handler bolig. Konceptannonce. 3 spalter, 2 farver. Få total uafhængig rådgivning om: Konceptannonce 3 spalter, 2 farver Anbefaling: Firmanavn samt navne på certificerede advokater indsættes i standard typografi under Danske BOLIGadvokaters logo for at styrke brandet. Grønt lys - inden

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund.

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Odense, den 26. september 2013 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 1. december

Læs mere

Salgsopstilling. Boligen er beliggende direkte overfor baggården af Rørkjærskolen hvilket gør det meget nemt for børnene at komme til skole.

Salgsopstilling. Boligen er beliggende direkte overfor baggården af Rørkjærskolen hvilket gør det meget nemt for børnene at komme til skole. Salgsopstilling Adresse Blichers Alle 29, 6700 Esbjerg Sag nr. 1251 Dato 22. oktober 2013 Tilbehør Det er aftalt, at følgende tilstedeværende hårde hvidevarer og løsøre medfølger (fabrikat): Ovn, uden

Læs mere

Suveræn velbeliggende 3 værelses lejlighed Sags nr. 1240A

Suveræn velbeliggende 3 værelses lejlighed Sags nr. 1240A Suveræn velbeliggende 3 værelses lejlighed Utterslev Torv 22, 2.tv. 2400 København NV Ejendomsmæglerens oplysning til parterne Er ejendomsmægleren tilknyttet eller har ejendomsmægleren samarbejdsaftaler

Læs mere

Båd sælges fra dødsbo

Båd sælges fra dødsbo 11. august 2016 Båd sælges fra dødsbo IKKE under konkurs (Motorbåd, i jern med Ford diesel motor, måler 9,5m) Eftersyn: 11. august 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Ishøj Havn, bro S3 Budfrist: 12. august

Læs mere

God 3V'er med altan, elevator og parkering Sags nr. 1224116

God 3V'er med altan, elevator og parkering Sags nr. 1224116 Gl. Kongevej 137A, 1850 Frederiksberg C Tlf.: 70222237, Fax.: 70222238 info@bbolig.dk God 3V'er med altan, elevator og parkering Sags nr. 1224116 Finsensvej 36B, 1. 2000 Frederiksberg Ejendomsmæglerens

Læs mere

Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera )

Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera ) 9. juni 2016 Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera ) Eftersyn: 10. juni 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Svanemøllevej

Læs mere

Salgsopstilling. Brugsret til fællesfaciliteter

Salgsopstilling. Brugsret til fællesfaciliteter Salgsopstilling Adresse H.J. Rinksvej 15, St.., 3900 Nuuk Sag nr. B1776-ST Dato 6. august 2015 Tilbehør Det er aftalt, at følgende tilstedeværende hårde hvidevarer og løsøre medfølger (fabrikat): Brugsret

Læs mere