Formandstalen ved NOVA s generalforsamling 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandstalen ved NOVA s generalforsamling 2016"

Transkript

1 Formandstalen ved NOVA s generalforsamling 2016 For 2 år siden besluttede bestyrelsen, at vi ville arbejde med følgende fokuspunkter. Få reetableret kajakklubbens lokaler efter Bodils hærgen. Gennem forhandling med kommunen at få udført den mest optimale løsning for reetablering af klubbens lokaler, som også skulle fremtidssikre Nova til klodens klimaforandring. Få lavet en god byggetidsplan, som vi kunne planlægge sæsonen ud fra. Her tænkes på begynderinstruktion mm. Samt at få de ting som ikke har fungeret fra sidste ombygning færdiggjort: fugtstyring, belysning mm. Dette er nu lykkedes, vi har ovenikøbet også fået sikret ud mod Øresund med hævet bolværk og manuel låge til at holde vandet på afstand ved forhøjet vandstand. Implementering af elektronisk rokort Nu kan vi altid kan se, hvem der er på vandet og hvor meget, der bliver roet. Systemet gør det muligt at udtrække data over hvilke kajakker, der bliver brugt og hvilke, der ikke bliver. Datagrundlag kan så bruges til at sørge for at vores bådpark svarer til efterspørgslen og klubbens strategi. Medlemsmøder Et af de store emner var en diskussion om hvilken aldersgruppe ønsker vi i klubben? og er den opnåelig? Vi har ikke mulighed for at optage de helt unge i dag. De 18 til 25 årige synes ikke at have den helt store interesse årige er der få af årige er der en fin interesse, og fra +60 er der også ansøgere. Skulle vi erkende at Nova har en aktiv medlemsskare, der er mellem ca. 40 til +60 og så koncentrere os om det med alle aktiviteterne: Gymnastik, O-løb, svømning og fælles arrangementer: roture, filmaftener, grillaftener, Hotdog spisning, sangaftener.. ja, men..

2 .. Vi besluttede også at opstarte flere tiltag: Medlemstilgang Vi ville forsøge at få medlemstallet op igen, da det de sidste par år var faldet en del. Det må man sige nu lykkedes til fulde: Et hold for unge voksne - 8 nye med Kisser, Anne, Frederik, Marianne, Torben F og undertegnede som tovholdere. Her bliver der arrangeret fællesroning, prøver, spisning mm. Det er lykkedes rigtig fint og det er rigtig hyggeligt. Vi fortsætter med holdet, og får forhåbentlig endnu flere med i begynderhold - 20 begyndere, som blev undervist og øvede hen over foråret. Kæmpe tak til instruktørerne: Steen Jørgensen, Kisser, Steen Lehd, Torben Frohn, Karl-Otto, Lars, Anette Arnsted, Nanna Persson, Joseph, John Panduro og Anders Finn. 1 sensommerhold - 5 begyndere. Instruktionen foregik i strid østenvind, men begynderne klarede den, og glæder sig til livet i kajakken. Kæmpe tak til Lars og Nina som kørte dette forløb. Havkajakhold - 4 nye roere, som også har haft mulighed for at fiske fra kajakken. Kæmpe tak til Torkil. Fra andre klubber har vi fået 5 øvede kajakroere. Alt i alt er medlemstilgangen ved fælles indsats og fokus blevet forøget med ca. 41 nye. Det må man sig er godt gået. Kæmpe tak til alle. Fælles roture for de ældre - Lise og Birgitte som tovholdere. De gjorde et godt arbejde, men måtte dog lidt kaste håndklædet i ringen, da tilslutningen ikke var så stor - men en kæmpe tak til de to. Rettet ro-reglement Hele bestyrelsen har rettet klubbens ro-reglement, så det er blevet mere

3 tidssvarende og nemmere at gå til. Klubbens love blev ved samme lejlighed ajourført. I den forbindelse er min ynglingsregel desværre blevet ofret. At man ikke må ro kajak med gummistøvler - så derfor forlader jeg nu bestyrelsen Sportslige resultater Det har været en god og lang sæson med masser af roning i alle vores kajakker fra hav, tur, surfski til kap og i al slags vejr. Der er blevet fisket fra havkajak, roet hurtigere end René Poulsen på en 1000 meter af Torben Frohn (siger han) altså i surfski, og masser af træning og hyggeture. En del af os har deltaget i Mastertons på søerne. Takket være Morten Albertsen, og under kyndig ledelse bl a Lene Thygesen og hendes blide 110 db stemme. Vi var den klub med næstflest tilmeldte til Handicap i Hellerup. Vi har også deltaget til Handicap på Lyngby sø arrangeret af Gladsaxe Kano og Kajakklub. Til et af løbene deltog 4 kajak/kanoroere, som har vundet medaljer til OL eller VM, så der bliver gået til stålet. Løbet er så heldigvis kun 3 km. Vi har haft deltagere i blandt andet Kronborgløbet, Kanojaktrim Esrum sø, Gudenåen, og Karl-Otto vandt en flot sølvmedalje til DM i Turbåd, i Støt Brysterne hvor Lene Thygesen og Anne Frejberg i K4 blev 3 hurtigste kajak og også til Vinterræs, hvor Torben Frohn fik en flot samlet 2. plads Flemming Jensen blev nr. 5 ved årets Handicap. KLUBMESTERSKABER, 29. august Dame K1 500 m Nr. 1: Anne Frejberg Dame K m (begynderløb) Nr. 1: Meta Brødsted Herre K1 500 m

4 Nr. 1: Torben Frohn Herre K m Nr. 1: Torben Frohn Herre K m Nr. 1: Torben Frohn Begynder 500 m Nr. 1: Meta Brødsted Alle resultater og placeringer for hele året kan ses i vores liste over løbsresultater på vores hjemmeside. Vinder af flest km 2015 Anders Frejberg 2206 km. Lene Thygesen 1800 km. Vi endte med 14 roere over 1000 km. Superflot. Roede km i 2015: km af 161 roere. Denne generalforsamling er ret speciel idet hele 5 bestyrelsesmedlemmer har valgt på samme tid at trække sig: Kirsten Kisser Bagger har siddet i bestyrelsen i 11 år denne gang, og 10 år tidligere. Kisser har prøvet at være næstformand, kasserer og menigt bestyrelsesmedlem. Kisser har altid været utrolig pligtopfyldende, og der er vel næsten ikke det medlem, som Kisser ikke har instrueret, så mange kan takke Kisser for at de fik det lært. Kisser har også i mange år været med til at arrangere sociale arrangementer og har udover sit store arbejde for klubben også deltaget i mange løb og roet mange km. Steen Lehd har været i bestyrelsen i 10 år alle om kasserer. I alle årene har der været 100 % styr på klubbens økonomi. Steen var også primus motor på at vi fik økonomien på plads til den store ombygning. Det krævede nogle alvorlige møder med kommunen, men det lykkedes. Steen er også en flittig roer og har deltaget som begynderinstruktør.

5 Anette Vingborg har siddet 2 år. Anette skal om kort tid til at være mor, og er flyttet til Roskilde. Anette har ligeledes været meget involveret i det sociale liv i klubben og deltaget i samtlige bestyrelsesmøder og altid haft fornuftige meninger. Morten Have var valgt ind for 1 år, dette er nu gået. Enhver bestyrelse bør have en Morten. Der intet emne som er for småt og der er altid fuld engagement. Anders Frejberg har været formand i omkring 26 år ialt, og siddet i bestyrelsen i mange flere. Jeg har været med til tre store ombygninger. Har været i bestyrelse med næsten lige så mange bestyrelsesmedlemmer som Kisser har instrueret. Det har været en fornøjelse, og jeg synes vi har nået rigtig meget til glæde for klubben og vores medlemmer gennem de mange år. Tusind tak til bestyrelsen for alle de timer vi har brugt sammen, og alle de opgaver vi har løst eller sat i gang. Det har været en fornøjelse. Anne Frejberg - klubbens webmaster har også valgt at trække sig. Anne har haft dette tillidshverv i 12 år og før den tid var Anne redaktør på Novissimum i 12 år. Det er ikke altid noget nemt job, da mængden af indlæg er meget begrænset, så man skal selv finde på. Ligeledes er der altid mange kloge røster om hvordan man mener kommunikationen skal være. Men herefter sker der så ikke noget. Men nu er tjansen ledig. Tusind tak for din kæmpe indsats Anne. Til sidst vi jeg godt nævne noget som har gjort et kæmpe indtryk på mig. Lene og Torben holdt et foredrag i klubben og viste billeder fra deres indsats med at hjælpe flygtninge, fra Syrien, Afganistan og Nordafrika, både ved at være fysisk tilstede i Grækenland og ved at samle tøj ind. Godt gået! Formand Anders Frejberg

RESULTATER 2012. STØT BRYSTERNE, 6. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 29. september. DKF MARATON CUP - turbåd. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 22.

RESULTATER 2012. STØT BRYSTERNE, 6. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 29. september. DKF MARATON CUP - turbåd. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 22. RESULTATER 2012 STØT BRYSTERNE, 6. oktober Damer, K1, K2 kap, tur, hav, 12 km Nr. 6: Bettina Markussen 01:07:29 Nr. 20: Anette Vingborg 01:23:24 Nr. 22: Annette Møller 01:23:27 STANDERSTRYGNINGSLØB, 29.

Læs mere

RESULTATER STØT BRYSTERNE, 8. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 1. oktober. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 24. september

RESULTATER STØT BRYSTERNE, 8. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 1. oktober. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 24. september RESULTATER 2011 STØT BRYSTERNE, 8. oktober Damer, K1, K2, K4, kap, tur, hav, 12 km Nr. 4: Bettina Markussen 01:08:57 Nr. 29: Pernille Christensen 01:31:52 STANDERSTRYGNINGSLØB, 1. oktober K2 stafetløb:

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

WORKSHOP. BLIV FRI for rygproblemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1

WORKSHOP. BLIV FRI for rygproblemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG. Side 1 WORKSHOP BLIV FRI for ryg-problemer MED PILATES ARBEJDSHÆFTE BENTE TROMBORG Side 1 Bliv fri for rygproblemer med pilates Mange accepterer at have ondt i ryggen, som om det er en naturlig ting at have.

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 17. januar 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Mette Andersen Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 30. November 2010 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Bilag 4: Transskription af interview med Ida

Bilag 4: Transskription af interview med Ida Bilag 4: Transskription af interview med Ida Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet i grove træk handler om, anonymitet, og at Ida til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål hun

Læs mere

Go On! 7. til 9. klasse

Go On! 7. til 9. klasse Go On! 7. til 9. klasse Fra skoleåret 2013 / 2014 Introduktion til linjer Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum.

Læs mere

HI Motion Klubmøde i HI Motion 11. marts 2009

HI Motion Klubmøde i HI Motion 11. marts 2009 BESLUTNINGSREFERAT FRA MØDE I HI-MOTION Mødedato 11. marts 2009 Gennemgang af sidste referat Der var en kort gennemgang af referatet fra sidste klubmøde den 3. december 2008 Det er ikke lykkedes at få

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Roklubben Viking Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Vedhæftet: Kajakroer i Roklubben Viking, nyt forslag 1. Godkendelse af referat fra 20.4, og fremtidige procedure ift. godkendelse. Referatet

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Referat SIG møde 22.10.2013 kl. 18.00 i Hellerup Sejlklub

Referat SIG møde 22.10.2013 kl. 18.00 i Hellerup Sejlklub Referat SIG møde 22.10.2013 kl. 18.00 i Hellerup Sejlklub Tilstede: Kate Hansen Skavin () Per Plesner-Jacobsen (PPJ), Ulrik Hesse (UH), Hanne Grønne Leth (HGL), Bo Bay (BB), Lisbet Elkjær (LE), Jørgen

Læs mere

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen Vejle Kajakklub har i mere end 25 år ønsket eget klubhus på baggrund af de begrænsninger, som de nuværende rammer lægger for social og sportslig aktivitet og udvikling. Siden 1991 har der været et aktivt

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2015

FIF Pétanque Formandens beretning 2015 FIF Pétanque Formandens beretning 2015 Tak for et godt år Sæsonen 2015 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle et godt forår Nyhedsbrev April 2016 Aktivitetskalender 2. kvartal 2016 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til i Sorø Torsdagscafeen

Læs mere

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation

Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation Fra individuel til systemisk traume forståelse familierettet psykoedukation k SynErGaia Integrationsministeriets pulje til integration Peter Berliner Pårørendes udsagn om forløbet Det var dejligt at sidde

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde HG-fodbold den 16.3.2016

Dagsorden til bestyrelsesmøde HG-fodbold den 16.3.2016 Dagsorden til bestyrelsesmøde HG-fodbold den 16.3.2016 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 16/3-2016 kl. 19.00-21.30 Sted: Snoghøjen 5, Næstved (Lars) Mødeleder: Lars Hoppe Søe

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Medlemstal... 3. Opvisninger... 4. Forårsopvisninger... 4. Hjemmeopvisning... 4. Sommeropvisning... 4. DGF i Tivoli... 5. Sommerskole med DGI...

Medlemstal... 3. Opvisninger... 4. Forårsopvisninger... 4. Hjemmeopvisning... 4. Sommeropvisning... 4. DGF i Tivoli... 5. Sommerskole med DGI... Lillerød Gymnastikforening Bestyrelsens beretning for 2015 Indhold Medlemstal... 3 Opvisninger... 4 Forårsopvisninger... 4 Hjemmeopvisning... 4 Sommeropvisning... 4 DGF i Tivoli... 5 Sommerskole med DGI...

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

Dagsorden - overgangsmøde d. 27 marts kl. 18-20. Adresse: Døveforeningen af 1866, Brohusgade 17, 4. sal.

Dagsorden - overgangsmøde d. 27 marts kl. 18-20. Adresse: Døveforeningen af 1866, Brohusgade 17, 4. sal. Dagsorden - overgangsmøde d. 27 marts kl. 18-20. Adresse: Døveforeningen af 1866, Brohusgade 17, 4. sal. Til stede: Nanna Venøbo (NV), Line Bisgaard (LI), Camilla Buch (CB), Christine Damgaard (CD), Michala

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Morten. Referent: Maybritt Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Bemærk tidspunkt:

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op.

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 7. OKTOBER 2007 1. Valg af dirigent Kasper Østerbye blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt.

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Hvordan får vi borgerne involveret i at forbygge skader fra ekstremt vejr?

Hvordan får vi borgerne involveret i at forbygge skader fra ekstremt vejr? Hvordan får vi borgerne involveret i at forbygge skader fra ekstremt vejr? Danskernes adfærd i forbindelse med ekstreme hændelser Adjunkt Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet Agenda Intro til forskningsprojekt

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14. februar 2006. Referat. Referat fra bestyrelsesmødet 26. oktober 2005 blev godkendt uden bemærkninger.

Bestyrelsesmøde 14. februar 2006. Referat. Referat fra bestyrelsesmødet 26. oktober 2005 blev godkendt uden bemærkninger. Bestyrelsesmøde 14. februar 2006 Referat Indhold: Mødedeltagere... 1 Godkendelse af referat... 1 Havesalg... 1 Byggetilladelser... 1 Opfølgning... 1 Vejbelysning... 2 Elektronisk måleinstrument... 2 Aktiviteter

Læs mere

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG JUNIORHÅNDBOG 2016 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Bestyrelsens beretning ved formanden Bente Arnika Skydsgaard 4) Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Gør tanke til handling VIA University College. Skejby trivsel i verdensklasse

Gør tanke til handling VIA University College. Skejby trivsel i verdensklasse Gør tanke til handling VIA University College Skejby trivsel i verdensklasse FORÅR 2016 VIA University College 3 Skejby Trivsel i verdensklasse Ambitionerne er høje, når vi taler om sundhed og trivsel

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER. LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj 2013, København

DET TALTE ORD GÆLDER. LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj 2013, København LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj 2013, København DET TALTE ORD GÆLDER Hvad så Fælledparken? Har I det godt? Det ser sådan ud herfra. Hvorfor er vi her i dag? Det er, fordi vi tror på fællesskabet!

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Sejltur på Esrum sø for hele familien. Søndag d. 3. august 2014 - kl.14.00-16.00

Sejltur på Esrum sø for hele familien. Søndag d. 3. august 2014 - kl.14.00-16.00 Nyhedsbrev nr. 35 Sejltur på Esrum sø for hele familien. Søndag d. 3. august 2014 - kl.14.00-16.00 En rundtur ned MS Viking eller Rolf er blevet en tradition for lokalafdelingen, så kom og vær med til

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder)

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Sisse Marie Welling (SF) SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Hvis denne tale var skrevet i april måned så havde den været kulsort. Dengang kastede Regeringens omprioriteringsbidrag

Læs mere

I gang på den store klinge

I gang på den store klinge I gang på den store klinge 26. oktober 1991 Stiftes Fredericia Triathlon Team. 1997 Første internationale mesterskab afvikles 2000 Små 350 medlemmer. 2005 ViTri2010 vedtages. 2007 Ti år med store oplevelser

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere

April 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz

April 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz April 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Generalforsamlingen I DVK var som vanligt I starten af marts, I år havde vi valgt at prøve et nyt sted, da der har været lidt koldt de tidligere år på Orihuela

Læs mere

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement?

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement? Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvilken motorvej skal man tage? 2. Hvornår har regnskoven åbent torsdag d. 24/5? 3.

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DKF vedtagne regler og

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Vi vil gøre opmærksom på at oplysningerne i dette brev vil blive revurderet i løbet af året dokumentet skal ses som en vejledning, så du som træner føler

Læs mere

Havneforsamling 2015 1

Havneforsamling 2015 1 Havneforsamling 2015 1 Sonny Havneforsamling 2015 2 Havneforsamling 2015 3 Havneforsamling 2015 4 Havneforsamling 2015 5 Havneforsamling 2015 6 Havneforsamling 2015 7 Havneforsamling 2015 8 Havneforsamling

Læs mere

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Hvordan arbejder vi hen imod Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune? Denne guide er

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Læs præsentationer. Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016. Opstillede til generalforsamlingen 2016. Indhold

Læs præsentationer. Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016. Opstillede til generalforsamlingen 2016. Indhold Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk Indhold Bianca Rauff Hofman Martin Opstillede til generalforsamlingen 2016

Læs mere

Husk, at du ikke må benytte løbebånd og crosstrainer, når der er ergometerhold. Det er forstyrrende for alle.

Husk, at du ikke må benytte løbebånd og crosstrainer, når der er ergometerhold. Det er forstyrrende for alle. Vintersæsonens ergometer-træningshold Hanne Hytteballe Petersen, tovholder 1. sal Nu er hele vintersæsonens ergometertræningshold faldet på plads, og vi glæder os til at præsentere alle de mange hold,

Læs mere

REFERAT Forældrebestyrelsesmøde tirsdag d. 20. oktober Fra kl.19.00-21.00

REFERAT Forældrebestyrelsesmøde tirsdag d. 20. oktober Fra kl.19.00-21.00 REFERAT Forældrebestyrelsesmøde tirsdag d. 20. oktober Fra kl.19.00-21.00 Referent Mai Britt 1. Konstituering af ny bestyrelse Formand: Sara (mor til Hjalte og Selma) Næstformand: Marie (mor til Isak og

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 Bestyrelses møde 82. d. 9/6 2015. Til stede: Ole Holmer-Bretlau, Alice Østergaard, Bente Nilsson, Søren Sigaard og Ann Mønster.

Læs mere

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2015

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2015 BERETNING 2015 Indledning Året 2015 er gået og det er tid for en ny beretning. Beretningen beskriver, hvordan året 2015 er gået for vores forening og butik. Helt naturligt tager beretningen udgangspunkt

Læs mere

14 glade børn Mudder overalt

14 glade børn Mudder overalt Smtte model: Tur i skoven Hvad skal vi lave 14 glade børn Mudder overalt Sammenhæng: Over en længere periode(efterår og forår) har vi besøgt det samme stykke skov, fra tid til anden. Børnene havde fået

Læs mere

BLOKHUS GOLF KLUB. Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag 5.1.2016 kl. 10.00.

BLOKHUS GOLF KLUB. Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag 5.1.2016 kl. 10.00. BLOKHUS GOLF KLUB Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag 5.1.2016 kl. 10.00. Til stede: Kristian Hedelund, Lars Bender, Tom Bille, Bent Jørgensen, Birthe Østergaard, Willy Jørn Larsen, Jan Mikkelsen, Jytte

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2015

Bestyrelsens beretning for året 2015 1 Den 21.03.16/KHa Bestyrelsens beretning for året 2015 Ja, så er der atter gået et år siden vor sidste generalforsamling, et år der er gået rigtig godt med hensyn til god spredning i vore arrangementer.

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Et museum. Det var da vel løgn! Det var den årlige ud-i-det-blå

Læs mere

Personlig Erfarings LOG (PE Log)

Personlig Erfarings LOG (PE Log) Personlig Erfarings LOG (PE Log) PE Log en er dit personlige redskab, som kan hjælpe dig med at udvikle dig som instruktør. PE loggen består af to dele: En planlægningsdel, som er et skema med 6 spørgsmål.

Læs mere

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld forening med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nova

Bestyrelsesmøde i Nova Bestyrelsesmøde i Nova Afholdes: 21. september, kl 18.30 Hos: Anders - Brodersens Allé 7 Til stede: Anders, Steen, Morten H., Kisser, Anette, Karl-Otto Dagsorden 1) Opfølgning fra sidste møde - se referat

Læs mere

NR. 1 Januar 2013 39. ÅRGANG GODT NYTÅR

NR. 1 Januar 2013 39. ÅRGANG GODT NYTÅR NR. 1 Januar 2013 39. ÅRGANG GODT NYTÅR Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen Dalvikvej 35 86600094 mob.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 16+17 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 16+17 2011 Fælles info Skoleprojekt. I lighed med sidste år gennemfører vi i år et skoleprojekt med børnehaverne i byen. De 4 børnehaver kommer på besøg med de børn der skal starte i skole hos os til august. Det

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

HOLTE ROKLUB. Roning i Kajak. Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk 2004 SP, LM, NKA

HOLTE ROKLUB. Roning i Kajak. Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk 2004 SP, LM, NKA HOLTE ROKLUB Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk Roning i Kajak 2004 SP, LM, NKA Indholdsfortegnelse 1 KAJAK ROREGLEMENT... 3 1.1 D AGLIGE RO - OMRÅDER :... 3 1.2 R ONINGEN...

Læs mere

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog Judoens dag Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog 1 Indhold 3 4 5 6 7 8 11 12 15 16 18 19 Forord Inspiration Hvordan kommer vi i gang? Planlægning og inspiration

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.4 April 2016 35. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.4 April 2016 35. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.4 April 2016 35. årgang Formandens hjørne Samarbejde mellem klubber i Faaborg Borgs skala Outdoor Fyn Madaften Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm 18 friske damer og to chauffører indtog Smørum Centerets parkeringsplads omkring kl. 8.30 lørdag den 29. september. Det var tid til den årlige golftur med overnatning.

Læs mere

Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014

Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014 Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014 Kære medlemmer Sommer sæsonen er slut, men den ugentlige træning om søndagen fortsætter som vanligt hver søndag kl. 9.30 hele vinteråret. Dog er der behagelig selvtræning

Læs mere

Alle skal gerne trække i samme retning

Alle skal gerne trække i samme retning Alle skal gerne trække i samme retning - en stor forening som vores, er fyldt af mennesker og heldigvis med hvert deres høje engagement. Med hvad får man i BV og hvad kan man forvente at få i BV? et godt

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING HAVNEFORENINGEN NIBE LYSTBÅDEHAVN 2016

BESTYRELSENS BERETNING HAVNEFORENINGEN NIBE LYSTBÅDEHAVN 2016 BESTYRELSENS BERETNING HAVNEFORENINGEN NIBE LYSTBÅDEHAVN 2016 Det forgangne år i Havneforeningen har ikke budt på uforudsete overraskelser og må som sådan betegnes som et traditionelt år for Nibe Lystbådehavn.

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF

SKAB EN SUCCESFULD FORENING. med et skræddersyet udviklingsforløb. fra DGI og DIF SKAB EN SUCCESFULD FORENING med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Som mange andre roklubber har vi medlemsnedgang og den udvikling skal vi vende! Vi er startet på udviklingsforløbet med DGI

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Beretning Formand 2015/16

Beretning Formand 2015/16 Beretning Formand 2015/16 Opstart Sæsonen startede 1/8 for seniorafdelingen og 1/9 for ungdom og motion. I år er der særligt lagt kræfter i at få alle medlemmer til at betale kontingent og medlemsgebyr

Læs mere

Uge 29: Færdiggørelse af dræn på Parken 5.

Uge 29: Færdiggørelse af dræn på Parken 5. Uge 29: Færdiggørelse af dræn på Parken 5. De 3 vigtigste ting for en greenkeeper og pasning af en golfbane er dræn, dræn og dræn. Jo mere vand vi kan få arbejdet væk fra jorden desto bedre får græsset

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

genbrug KURSUSKATALOG 2016

genbrug KURSUSKATALOG 2016 genbrug KURSUSKATALOG 2016 Foto: Kaspar Wenstrup Vi er med til at redde liv og skabe håb for verdens fattigste. 2 KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for igen at kunne

Læs mere

Få nye frø til landbrugsdebatten og vær med til at give erhvervet et bedre image. Bliv ambassadør for Nordic Farming

Få nye frø til landbrugsdebatten og vær med til at give erhvervet et bedre image. Bliv ambassadør for Nordic Farming Få nye frø til landbrugsdebatten og vær med til at give erhvervet et bedre image Bliv ambassadør for Nordic Farming Landbrugsdebatten har brug for fakta om landbruget Det overordnede formål med Nordic

Læs mere

Handlingsplan for implementering af visionen Vi i naturen Dok 62918-15

Handlingsplan for implementering af visionen Vi i naturen Dok 62918-15 Handlingsplan for implementering af visionen Vi i naturen Borger & Arbejdsmarked Dok 62918-15 Handling Hvordan bidrager handlingen til at understøtte visionen? Starttidspunkt Sluttidspunkt Ansvarlig 1)

Læs mere