Formanden supplerede og uddybede den skriftlige beretning (optrykt i foreningens medlemsblad nr. 2, maj 2011).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formanden supplerede og uddybede den skriftlige beretning (optrykt i foreningens medlemsblad nr. 2, maj 2011)."

Transkript

1 Referat af Tisvildegårdens Grundejerforenings 40. ordinære generalforsamling søndag den 19. juni 2011 på Sankt Helene Centret, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje Formanden, Søren Egelund, bød velkommen til både nye og gamle medlemmer til den ordinære generalforsamling, der igen i år blev holdt på Sankt Helene Centret. Som en lille markering af grundejerforeningens 40-års jubilæum blev generalforsamlingens deltagere budt på et lille glas til morgenkaffen. Efter at have udbragt en skål for foreningen citerede formanden dernæst et kort afsnit fra den oprindelige, officielle forhandlingsprotokols referat af den stiftende generalforsamling i Studenterforeningen i På spørgsmålet om, hvilke af deltagerne der var medlem af grundejerforeningen fra starten, rakte 4-5 af de fremmødte en hånd i vejret. 1. V A L G A F D I R I G E N T Som foreslået af bestyrelsen blev Ole Ingholt valgt som dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet og indkaldt i henhold til 8 i foreningens vedtægter. Det blev konstateret, at 23 parceller var repræsenteret ved personligt fremmøde, og at der forinden var afleveret 1 fuldmagt til bestyrelsen, så i alt 24 stemmeberettigede af foreningens 108 medlemmer dermed var repræsenteret. 2. B E S T Y R E L S E N S B E R E T N I N G / Formanden supplerede og uddybede den skriftlige beretning (optrykt i foreningens medlemsblad nr. 2, maj 2011). I sagen om kystsikring har Gribskov Kommune via en vejledende afstemning i maj måned 2011 med stemmesedler udsendt til de potentielle bidragydere - undersøgt, om der var opbakning til at gennemføre et nærmere defineret sandfodringsprojekt. Der har desuden været afholdt 3 velbesøgte borgermøder. Af de i alt ca stemmeberettigede har omkring 4000 stemt. Det netop offentliggjorte resultat af afstemningen er, at 2 ud af 3 af de afgivne stemmer gik imod projektforslaget. Kommunen vil i sommerens løb udsende brev til alle involverede med oplysning om resultatet af den vejledende afstemning. Teknisk Udvalg har i juni udsendt en pressemeddelelse med henvisning til, at hovedårsagen til, at resultatet blev et nej, formentlig har været finansieringsmodellen. Initiativet er i hvert fald nu tilbage hos kystsikringslaugene langs Nordkysten. - Kystsikringsdirektoratet anbefaler generelt metoden med sandfodring. Sammen med de øvrige grundejerforeningsformænd i Holleløselund-området havde Søren Egelund netop været inviteret til møde på rådhuset i Gribskov Kommune for at blive

2 forhåndsinformeret om kommunens beslutning om at afkoble forbindelsen mellem det eksisterende dræn og kloak ved Brudsbakke med henvisning til, at det ikke er lovligt at aflede overfladevand til kloaksystemet. Gribskov Kommune gentog på dette møde, at bortskaffelse af regnvand fortsat er den enkelte grundejers eget ansvar (jf. regnvandspjecen ). Derfor vil Gribskov Kommune i sommer udsende varslingsbrev til alle grundejere i Holløselund om afkoblingen af det nævnte dræn med virkning fra sommeren med henvisning til, at kloaknettet kun skal modtage spildevand, mens regnvand skal ledes væk fra de enkelte parceller på anden vis via faskiner etc. De berørte grundejere vil blive inviteret til møde engang i august 2011 på ved Brudsbakke i nærheden af den kloakpumpe, hvor man vil afkoble drænledningen til næste sommer. På mødet vil politikere og teknikere forklare grundejerne, hvad der skal ske - uden dog på forhånd at kende effekten med hensyn til risikoen for fremtidige oversvømmelser i området ved ekstreme regnskyl. Bestyrelsen havde også modtaget en henvendelse fra et medlem om Iglekæret, hvor medlemmet spurgte, om man må sætte flodkrebs ud i Iglekæret. Bestyrelsen overvejer derfor at finde en biolog med særlig viden på feltet, for at høre vedkommende fagperson, hvad vi kan tillade os at sætte ud i en isotop som vores kær. Formanden oplyste i samme forbindelse, at bestyrelsen til vinter vil tage stilling til eventuel beskæring af træer på den nordlige side af Iglekæret. Bestyrelsen havde desuden modtaget en henvendelse fra et medlem med hensyn til græsslåningstider, hvor medlemmet bad andre medlemmer om at overholde tidspunkterne i ordensreglementet vedr. græsslåning. På grund af henvendelsen var samme ordensreglement blevet genoptrykt i medlemsbladet. Formanden omtalte også et aktuelt brev fra Gribskov Kommune til alle grundejerforeninger om de gældende regler for afbrænding af haveaffald. Af miljøhensyn er dette ikke tilladt i sommerhusområder. Han tilføjede som sin personlige opfattelse, at vores flishugningsordning må anses for at mindske behovet for afbrænding af haveaffald. Derefter satte dirigenten formandens beretning såvel den skriftlige som den mundtlige del til debat. Palle Sørensen, Tværledet, ønskede at vide, hvad der er det private dræn. Søren Egelund svarede, at der på de tidligere landbrugsarealer blev gravet dræn ned; men dels er det tvivlsomt, hvilken effekt drænet fra dengang har nu, dels kan der ikke på forhånd siges noget konkret om, hvad en afkobling af drænet ovre ved Brudsbakke vil få indebære for de mest udsatte, d.v.s. de lavestliggende grunde i vores nærområde. I Godhavns grundejerforeningsområde bliver der for tiden renset grøfter op og beskåret bevoksning deri, så regnvandet kan strømme friere end hidtil. Palle Kristensen, Iglekærvej, mente at det oprindelige dræn er lukket til og dermed må anses for at være ude af drift.

3 Kjeld Pedersen, Rydevej 6 og Henning Larsen, Rydevej 3, der begge har været med heroppe siden foreningens start, henviste til det forhold, at drænet nogle steder blev gravet over, da der i forbindelse med byggeri af sommerhuse tilbage i 1970 erne blev gravet på grundene, og at drænene som følge heraf næppe fungerer mere. Søren Egelund vidste af egen bitter erfaring, at det ved kraftige skybrud kan være svært at få regnvandet væk fra ens grund. Hvor skal man lede regnvandet hen? Det var fremgået af mødet på rådhuset, at der er etableret særlige drænlaug med egne vedtægter, eget budget og egen generalforsamling enkelte steder heroppe. Som vores egne vedtægter er skruet sammen, ville Søren Egelund vil ikke love, at bestyrelsen vil tage drænsagen op som et fællesanliggende, idet spørgsmålet om dræn ikke er nævnt specifikt i grundejerforeningens vedtægter. Bestyrelsen vil dog følge udviklingen og høre, hvilke typer af løsninger, man kan lade sig inspirere af fra de andre grundejerforeninger for at minimere risikoen for oversvømmelser af huse og grunde. Steffen Jørgsholm, Iglekærvej, der også har været med fra starten i foreningen, sagde, at der nok ikke er dræn ud mod vejene. I sommerhusområdet blev der kun lavet kloakafløb; det er næsten sikkert, at der ikke er dræn på hver grund. Karin S. Andersen, Tisvildegårdsvej, mindede om, at der i nabogrundejerforeningens område tidligere er gravet grøfter som bidrag til at løse problemet med regnvand. Men hvor går det vand så hen? Løber vandet så over til naboen, og kan vi gøre det samme? Søren Egelund svarede, at det i henhold til kommunens regulativ kræver særlig tilladelse, hvis berørte grundejere skal etablere nye afvandingssystemer som f.eks. grøfter eller drænledninger til at lede regnvand væk. Efter vandløbsloven er det ikke tilladt at aflede overfladevand til naboarealer. Kommunen anbefaler bl.a. faskiner på egen grund der hvor der er særlig risiko for oversvømmelser af eget hus eller nabohus ved ekstreme regnskyl. Efter denne debat satte dirigenten beretningen som helhed til afstemning. Beretningen blev enstemmigt godkendt. 3. F O R E N I N G E N S R E G N S K A B Formanden gennemgik kort det udsendte 2010-regnskab på overheadplanche, idet han henviste til det revisorgodkendte og underskrevne regnskab, optrykt i medlemsblad nr. 2, maj Formanden begrundede forslaget om kontingentnedsættelse (punkt 4 på dagsordenen) med henvisning til, at grundejerforeningen nu må betragtes som ganske velkonsolideret. Der har i 2010 været et nettoprovenu på ,50 kr. ved salget af grunden (fællesareal) på Torpen 1 salgsprisen herfor var på kr. Status viser en forøgelse af formuen med i alt ,52 kr., hvoraf størstedelen jo altså har været en eengangsindtægt. Dirigenten spurgte, om der var spørgsmål til regnskabet.

4 Lars Larsen, Tisvildegårdsvej, spurgte, om regnskabsposten vedligeholdelse af fællesarealer også har omfattet vejene. Søren Egelund svarede, at vedligeholdelse af fællesarealer i årsregnskabet for 2010 kun har omfattet udgifter til gartnerisk vedligeholdelse af fællesarealer. Men præciserede samtidig, at den opsparede formue er beregnet til fremtidig vedligeholdelse af vore private fællesveje. Søren Egelund kommenterede posten med kr. til bestyrelsesmøder; bestyrelsen havde på et bestyrelsesmøde markeret grundejerforeningens grundsalg med en frokost hjemme privat. Knud Arne Jürgensen, Tisvildegårdsvej, spurgte til obligationsrenterne i Søren Egelund svarede, at bestyrelsens sigte vil være at øge formuen med provenuet af obligationsrenter i hvert af de nærmest følgende år, mens kontingentindtægterne bør kunne dække de løbende driftsudgifter. Dirigenten satte derefter regnskabet til afstemning. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. I N D K O M N E F O R S L A G Formanden kommenterede bestyrelsens fremsatte forslag om kontingentnedsættelse. Bestyrelsen har lyttet til forslagsstillerne på generalforsamlingen i 2010 og i lyset af de nye regnskabsmæssige forudsætninger foreslået en nedsættelse af kontingentet fra de nuværende 700 til 500 kr. om året - vel vidende at kontingentet om fornødent kan blive sat op igen om nogle år. Foreningen vurderes - som nævnt under det foregående punkt - at kunne drives for summen af kontingentindtægterne, jf. udgiftsposterne i årsregnskab Med hensyn til vejenes standard i fremtiden kan man på en senere generalforsamling nærmere diskutere, hvilken vejvedligeholdelse man ønsker om nogle år. Formanden oplyste, at Teknisk Forvaltning, som har stået for udbedring af et par nedsunkne kloakbrønde i vores område i årets løb, har givet udtryk for, at vores veje endnu ser ganske godt ud, og at de formentlig kan holde i nogle år endnu. Dirigenten satte derefter det indkomne forslag fra bestyrelsen om kontingent til afstemning. Forslaget blev enstemmigt vedtaget, således at medlemskontingentet med virkning fra 2012 bliver på kr. 500 årligt. 5. V A L G Dirigenten oplyste, at der som nævnt i indkaldelsen skulle vælges kasserer og 2 bestyrelsesmedlemmer, 2 bestyrelsessuppleanter samt revisor og revisorsuppleant.

5 Karin S. Andersen, Tisvildegårdsvej, blev genvalgt som kasserer. Gaspare Adda ( kaldet Rino), Iglekærvej, blev genvalgt som bestyrelsesmedlem. Hanne Nielsen, Rydevej, blev genvalgt som bestyrelsesmedlem. Erik Verdoner, Iglekærvej, blev genvalgt som 1. bestyrelsessuppleant. Steen Johansen, Tisvildegårdsvej, blev nyvalgt som 2. bestyrelsessuppleant. Aron Skop, Degnemarken, blev genvalgt som revisor. Susanne Lange, Tisvildegårdsvej, blev genvalgt som revisorsuppleant. 6. E V E N T U E L T Dirigenten mindede om, at man kan stille spørgsmål, men intet vedtage under punktet Eventuelt. Søren Egelund oplyste, at bestyrelsen har modtaget en uopfordret reklame: Sadolin Farveland, Helsinge, har skrevet til grundejerforeningen med tilbud om 25 % rabat til foreningens medlemmer ved køb af maling etc. Han lod henvendelsen cirkulere til forsamlingen. Lars Larsen, Tisvildegårdsvej, orienterede om det problem, at der ingen hajtænder er i området; mange bilister kører, som om det er de andre, der har hajtænder. Man skal huske, at der er højre vigepligt i et område som vores nærområde. Søren Egelund erindrede om, at også farten på vejene tidligere har været drøftet. Bestyrelsen skal endnu engang på det kraftigste opfordre alle motorkørende i vores område til at køre så hensynsfuldt som muligt, ikke mindst ved at lette trykket på speederen!!! Dirigenten takkede derpå for god ro og orden, og formanden takkede dirigenten for sædvanlig god mødeledelse. Inden fremlæggelse af det varslede temapunkt med ide- og erfaringsudveksling angående energibesparelser, varmeforbrug, isolering, indeklima og miljøhensyn rettede Birthe Nielsen, Torpen, en tak til bestyrelsen for dens arbejde. Hun mente, at den nuværende bestyrelse driver grundejerforeningen bedre, end den nogensinde har været drevet! Formanden sagde til slut tak for deltagernes medvirken til en god generalforsamling.

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING 40. årgang Oktober 2011 Nr. 3 Referat af Tisvildegårdens Grundejerforenings 40. ordinære generalforsamling søndag den 19. juni 2011 på Sankt Helene Centret, Bygmarken

Læs mere

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING 43. årgang Oktober 2014 Nr. 2 Referat af Tisvildegårdens Grundejerforenings 43. ordinære generalforsamling søndag den 22. juni 2014 på Helene Centret, Bygmarken 30, Tisvildeleje

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Sjølundhusenes Grundejerforening

Sjølundhusenes Grundejerforening Sjølundhusenes Grundejerforening Vedtægter 1(Medlemmer af foreningen) Medlemmer af Sjølundshusenes Grundejerforening er: Enhver ejer af parceller udstykkede fra matrikel nr. 2 a og 2 ay, Brøndbyvester

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og, hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund.

Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og, hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og, hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter. NÅR REGNVAND

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen På Højene. Referat fra

Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen På Højene. Referat fra Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen På Højene. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Hastrupskolen. Følgende matrikler var repræsenteret ved generalforsamlingen:

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING 44. årgang Maj 2015 Nr. 1 TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING Maj 2015 TIL FORENINGENS MEDLEMMER ORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til 8 i grundejerforeningens vedtægter

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING 41. årgang Oktober 2012 Nr. 2 Referat af Tisvildegårdens Grundejerforenings 41. ordinære generalforsamling søndag den 24. juni 2012 på Sankt Helene Centret, Bygmarken

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLING SØNDAG D. 18. MARTS 2012

GENERALFORSAMLING SØNDAG D. 18. MARTS 2012 GENERALFORSAMLING SØNDAG D. 18. MARTS 2012 Tilstede: Generalforsamlingen blev afholdt i Dansesalen i Prøvehallen, Valby Langgade 95. 43 huse (stemmeberettigede) var repræsenteret ved mødets start, heraf

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013 VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. Ændres til: 1999 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016.

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016. Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016. Generalforsamlingen blev holdt i Teatersalen på Brøndbyvester Skole, Krogagervej 34, Brøndbyvester.

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone.

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone. Grundejerforeningen Skovmose Referat af den 36. ordinære generalforsamling lørdag den 18. juni 2011 kl. 13.00 på Skovby Kro. Tilstede var 91 deltagere hvoraf 62 var stemmeberettigede. Formanden Henning

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen?????

Vedtægter for grundejerforeningen????? Vedtægter for grundejerforeningen????? Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 'Grundejerforeningen...' 2 Foreningens hjemsted er Varde kommune. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

Lørdag den 18. juni 2016 Kl. 10.00 på Damme Kro Fanefjordgade 162 4792 Askeby

Lørdag den 18. juni 2016 Kl. 10.00 på Damme Kro Fanefjordgade 162 4792 Askeby Grundejerforeningen Hårbølle Strand København 14. maj 2016 Der indkaldes til generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lørdag den 18. juni 2016 Kl. 10.00 på Damme Kro Fanefjordgade 162 4792 Askeby

Læs mere

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke 1 Navn Foreningens navn er: Danske Vandværker Region Fyn. (I det følgende kaldet regionen). Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Regionen er en selvstændig

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING TISVILDEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING 46. årgang Oktober 2017 Nr. 2 NB: Efterårsflisningen af grenaffald starter: MANDAG DEN 30. OKTOBER 2017. Nye medlemmer kan læse nærmere om haveaffaldsordningen på foreningens

Læs mere

Referat af GENERALFORSAMLING den 26. april 2014 kl. 14 i Kappel Forsamlingshus. 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab 2013 og budget 2014

Referat af GENERALFORSAMLING den 26. april 2014 kl. 14 i Kappel Forsamlingshus. 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab 2013 og budget 2014 Grundejerforeningen STUBBEGÅRD Referat af GENERALFORSAMLING den 26. april 2014 kl. 14 i Kappel Forsamlingshus D A G S O R D E N 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Der serveres kaffe og rundstykker fra kl. 09:30. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere

Der serveres kaffe og rundstykker fra kl. 09:30. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling Lørdag den 13. August 2016, kl. 10:00 På Marielyst Badehotel, Marielyst Strandvej 32, 4873 Væggerløse. DAGSORDEN: Der serveres kaffe og rundstykker fra

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Formanden indledte med at foreslå, jf. nærmere nedenfor, at alle fremmødte præsenterede sig med

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkebølle Strand. Hjemsted Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg. 2 Medlemmer af foreningen er ejere af de fra

Læs mere

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Referat Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Tid: 29. september 2012 kl. 11.00 Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Korshage Grundejerforening lørdag den 16. juni 2012

Referat af generalforsamling i Korshage Grundejerforening lørdag den 16. juni 2012 Kommentarer: Referat af generalforsamling i Korshage Grundejerforening lørdag den 16. juni 2012 Generalforsamlingen var velbesøgt. Der var cirka 70 personer tilstede repræsenterende 37 grunde. Derudover

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere