Boligtermografi. Med undertryk. Kontaktperson: Rekvirent: Kasper Rudolfsen Tlf.: Navn Adresse Byg & Postnummer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligtermografi. Med undertryk. Kontaktperson: Rekvirent: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 Navn Adresse Byg & Postnummer"

Transkript

1 Rapport af: 3. marts 2016 Boligtermografi Med undertryk Inspektion udført 9/ Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Rekvirent: Navn Adresse Byg & Postnummer Fyn: Jylland: Sjælland:

2 Termografisk inspektion af bygning Boligens Adresse Bygnings data: Type af bygning: Enfamiliehus Bygge år: 1954 Ydervægge: Murværk Sokkel: Massiv beton Tagdækning: Tegl Type af opvarmning: Naturgas Analyseret areal i bygning: 417 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 23 C Ude temperatur: Målt til ca. 5 C Temperatur differences inde - ude Δt: 18 C Bygnings oplysninger ifølge OIS Bemærkninger ved undersøgelsen: Frisk vind Termografisk undersøgelse udført af: Kasper Rudolfsen Termografisk rapport udført af: Kasper Rudolfsen Anvendt udstyr til termografisk inspektion: Baggrund temperatur indendørs: 23 C Baggrund temperatur udendørs: 5 C Emissivity: 0.95 Camera Model: Camera serial number: Camera Manufacturer: Lens description: Fluke Ti32 Fluke Ti Fluke Thermography FLK-LENS/WIDE1 & Normal Calibration Range: C to 80.0 C Temperature measurement accuracy: ± 2 C or 2 % Detector type: 320 X 240 Focal Plane Array Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

3 Indledning Den 9/2 2016, har Kasper Rudolfsen fra CB Group foretaget en termografisk undersøgelse af boligen beliggende på Adresse. Undersøgelsen blev foretaget efter aftale med Rekvirenten. Baggrunden for denne termografiske gennemgang, har været at påvise kuldeindtræk i boligen ved udvendig og indvendig termografisk gennemgang, med henblik på udpegning af energiforbedringsmuligheder. Efter den termografiske gennemgang af boligen, kan vi konkludere, at der er uregelmæssigheder i isoleringskvaliteten, samt fejl/mangler i tætningen af boligen. Da boligen er opført i 1954, hvor der blev stillet væsentlig lavere krav ang. varmetab og isoleringsværdier, end der gøres i dag, vil det ikke kunne forventes at boligen lever op til dagens standard. I sammenfatningen har vi derfor set bort fra mindre varmetab, da det rent økonomisk set ikke er rentabelt at udbedre disse fejl/mangler. Billederne repræsenterer boligens generelle problemstillinger. De termografiske billederne i rapporten repræsenterer husets generelle problemstillinger i en passiv situation (uden kraftig vindpåvirkning), og ved vindpåvirkning (termografi med undertryk). Undertrykstesten blev udført ved 50 pascal, som svarer til en vindpåvirkning på ca s/m. Bemærkningerne til de enkelte billeder, er udelukkende en beskrivelse af, hvad der ses på de enkelte billeder. Evt. udbedringsforslag og uddybninger kan ses i sammenfatningen. Billederne er inddelt i tre afsnit: 1. Udvendig termografi 2. Indvendig termografi 3. Indvendig termografi med undertryk Fordelen ved termografi er, at man kan se temperaturforskelle hen over et materiale. Kameraet er meget følsomt over for temperaturændringer, derfor er den temperaturforskel som vises på billederne, meget præcis. Til gengæld er termografikameraet er ikke velegnet til måling af absolut-temperature, da der er mange faktorer der skal opfyldes, hvis den nøjagtige overfladetemperatur skal bestemmes termografisk. Bemærk: Det er kundens ansvar, at drage endelige konklusioner, af de af CB Group påpegede fejl og mangler. Inspektion udført af termografør: Kasper Rudolfsen Redigering, analysering og rapport udarbejdet af: Kasper Rudolfsen Titel: Energiteknolog & Level 1 certificeret termografør Firma: CB Group Havnegade , Odense C Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

4 Sammenfatning af løsningsforslag Huset ses med et lækagetal på 3,3 l/s pr. m 2 ved 50 pascal undertryk. Et nybyggeri, der overholdere kravene for BR2010 skal have et lækagetal på <1,5 l/s pr. m 2 og boligen er derfor lidt over dobbelt så utæt som et nyt hus. Dette er ganske godt når huset ikke er bygget til at være tæt. Normalt ser vi ældre huse med et lækagetal på 4-5 l/s pr. m 2. Der er dog forskel på hvor lækagerne er placeret. Der kan derfor godt opnås en tilfredsstillende tæthed i et ældre hus, hvor lækagerne er placeret så de giver stor gene ved ophold i rummet, som fx træk ved vinduer og i gulvet. Mens et andet huse kan have større lækager, placeret så det ikke giver anledning til direkte træk, men blot giver en høj varmeregning. Bygningens størrelse tillader samtidig relativ store lækager da lækagetallet er opgjort pr. m². Der gøres opmærksom på at ventilationsåbninger i et nybygget hus er lukket under en korrekt trykmåling. Tallet kan derfor kun bruges som en vejledning for, hvor tæt huset er i forhold til andre ældre huse, der ikke er bygget efter et tæthedskrav. Herunder ses vores oplæg til en prioritering af de løsningsforslag, der beskrives i denne rapport. Prioriteringsliste 1. Udskift vinduer og døre for at opnå bedre tæthed. 2. Foretag nødvendigt tætningsarbejde af gulvet i stueetagen. 3. Tætne etageadskillelsen for at opnå øget komfort på 1. salen. 4. Tætne skunklemmene. 5. Udskifte ventilationsåbninger og ventilatorer. 6. Efterisoler varmerør i kælderen. 7. Tjek løbende fugtniveauet i trækonstruktionerne i loft-/skunkrummet. Eller fjern dele af isoleringslaget De efterfølgende sider indeholder løsningsforslag på bl.a. ovenstående tiltag. I rapporten ses forslag på udbedring af de fejl/mangler, som vi vurdere er relevante for boligen. Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

5 Murede ydervægge De murede ydervægge ses med enkelte mindre afvigelser (foto 14163/14171/14175). Ved sovepladsen i køkkenet bør sengen trækkes væk fra væggen, da der ses en markant afkøling af væggen, fordi sengen isolerer mod ydervæggen, så kulden kan trænge ind igennem ydervæggen. Dette kan medvirke til trækgenerne ved ophold i sengen. Det formodes at hulrummet i væggen er isoleret, og det vil derfor ikke være muligt at lave væsentlige forbedringer i ydervæggens isoleringsværdi uden at foretage en indvendig eller udvendig efterisolering. Variationerne i overfladetemperaturen aflæst på de termiske billeder kan i visse tilfælde skyldes at indboet blokkere for en ensartet opvarmning af rummet og dermed ydervæggene. Afvigelserne behøver derfor ikke nødvendigvis at skyldes manglende isolering. Dette kan dog kun fastslås med sikkerhed ved at foretage en boreprøve i hulmuren. Det vurderes ikke at ydervæggen bidrager til et markant øget varmeforbrug, hvorfor der ikke anbefales udbedring på nuværende tidspunkt. Ønskes der på sigt en forbedring, er der herunder kort beskrevet hvordan efterisoleringen bør foregå. INDVENIDGT Det er vigtigt når der opbygges en indvendig forsatsvæg at der monteres en tæt dampspærre. Hvis dampspærren er tæt, vil opbygning af en indvendig forsatsvæg være en god måde at efterisolere. Forholdsreglerne ved indvendig efterisolering bør undersøges nærmere, og efterisoleringen bør foretages af kompetente håndværkere. UDVENDIGT Kuldebroer hvor for- og bagmur mødes, fx ved vinduer og døre og indervægge reduceres også ved udvendig efterisolering, hvorved også risikoen for dannelse af støvfigurer på kuldebroer mod rummet reduceres væsentligt. En ny udvendig klimaskærm giver derfor forbedring af både fugttekniske og energitekniske forhold. Udvendig efterisolering kan fx udføres så der anvendes hårde isoleringsplader, som udvendig pudses med specialpudstyper, der både er vandafvisende og diffusionsåbne. Der findes flere forskellige systemer til facadeisolering. Eksempel på Indvendig forsatsvæg. Eksempel på facadeisolering. Sokkel Soklen ses med øget varmetab hvor der er kælder (foto 14150). Varmetabet er normalt for denne type bygninger, og en udbedring af soklens isoleringsværdi bør igangsættes samtidig med en eventuel facadeisolering. Det vil ikke være rentabelt at foretage en forbedring af soklens isoleringsværdi alene. Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

6 Rørisolering Der ses uisolerede rør i kælderen (se eksempel på foto 14232). Alle varme rør, brugsvand og centralvarme, bør isoleres for at undgå unødigt varmespild. I uopvarmede rum vil alt varmeafgivelsen fra rørene være varmespild. I opvarmede rum vil varmeafgivelsen fungere som en ukontrollerbar varmeafgivelse, og rørene bør derfor også være isoleret her. I kolde rum hvor varmeafgivelsen fra rørene bruges som en lettere opvarmning af rummet bør rørene isoleres, og der bør opsættes en radiator så varmetilførslen til rummet kan styres. Koldtvandsrør bør også isoleres. Dels for at undgå dannelsen af kondens på røret overflade, som kan fremskynde rustdannelse på røret overflade, men også for at holde vandet koldt og dermed undgå et stort vandspild ved tapning af koldt vand. Når rørene isoleres bør det gøres så samlingerne lukkes rigtig af, fx ved brug af præformede eller fleksible isoleringsrørskåle. Ved grove tilskæringer opstår der huller i isoleringen, hvilket giver punktvise store varmetab. Rør isolering er en nem og billig investering, og tilbagebetalingstiden for rørisolering er derfor ofte meget kort. Eksempel på rørisolering. Ventilation Ventilatorer på badeværelserne på 1. salen ses uden, eller med defekt, kontraspjæld (foto 14304). Her bør ventilatorerne udskiftes til ventilatorer med kontraspjæld, så der ikke blæses kold luft ind i boligen igennem ventilatorerne. De nye ventilatorer kan med fordel være fugtstyrede. I stue-etagen er der monteret udluftningsspjæld flere steder, hvor der trækkes koldt luft ind da disse ikke har monteret et kontraspjæld (se foto 14270/14274). Udluftningsspjældene bør derfor udskiftes til ventilatorer med kontraspjæld, så der ikke blæses kold luft ind i boligen. De nye ventilatorer bør ligeledes være fugtstyret. Emhætten ses med stort vindindtræk pga. manglende kontraspjæld (foto 14244). Lækagen kan stoppes ved montering af kontraspjæld. Eksempel på ventilator med indbygget kontraspjæld Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

7 Vinduer Vinduerne ses generelt med en lav isoleringsværdig (se eksempel på foto 14150/14155/14171). Tagvinduerne er nyere Velux-vinduer med god isoleringsværdi (foto 14222). Generelt set vil det være rentabelt at alle ældre termoruder udskiftes til nye lavenergiruder, hvis muligt. I dette tilfælde kræver en udskiftning af ruden alene samtidig en grundig justering af vinduerne, da der generelt ses stort vindindtræk fra størstedelen af vinduerne (foto 14253/14257). Det vurderes at det vil være bedre at udskifte vinduerne til nye vinduer med energiruder, og god tæthed. Der er muligt for at få nye vinduer med god isoleringsværdi og tæthed i en stil, som passer til en ældre bygning. Udskiftes vinduerne anbefaler vi at vinduesfalsene isoleres hvis de ikke allerede er dette. Når vinduet fjernes, kan dette fastslås. Isolering af vinduesfalsene vil fjerne den kuldebro, der ofte ses omkring vinduer i ældre huse. Herover ses et eksempel på vinduesfalsen før og efter isolering. Uanset om vinduerne udskiftes, eller om der blot foretages en udskiftning af vinduesruderne, bør ruderne være lydglas, for at mindske den kraftige støj fra vejen. Lydglas betyder at vinduet er opbygget af glas med forskellig tykkelse, som det ses på billedet herunder. De to ruder har to forskellige sving-frekvenser, og lyden overføres derfor ikke så nemt fra en rude til en anden. Eksempel på lydglas Døre Hoveddørene ses generelt med varmetab fra dørkonstruktionen og især fra ruderne omkring døren (foto 14164/14167). Dørene bør udskiftes for at opnå den bedste isoleringsværdi. Ønskes dørene bevaret af æstetiske årsager, bør der monteres en forsatsrude i energiglas på indvendig side. Terrassedøren i spisestuen ses med stort vindindtræk både før og under undertrykstesten (foto 14172/14306). Denne dør bør udskiftes eller forbedres på lige fod med vinduerne. Døren ind til loftrummet ses med vindindtræk (foto 14278). Her bør eftermonteres tætningslister så vindindtrækket stoppes. Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

8 Loft Der ses kuldeindtræk i loftet på det højre badeværelse på 1. salen (foto 14220). Dette kan fx skyldes en mangelfuld isolering i dette område, og området bør derfor undersøges nærmere. Isoleringslaget på loftet og i skunken ligger over grænsen for, hvad der normalt anbefales for et hus uden en korrekt monteret dampspærre. Normalt anbefales der maksimalt mm isolering. På hanebåndsloftet blev målt 250 mm og i skunken blev der målt 200 på væggen og 375 mm på gulvet. Der bør derfor enten fjernes dele af isoleringsmaterialet så der maksimalt ligger 200 mm, eller løbende laves kontrolmålinger af fugtigheden i trækonstruktionen i loft-/skunkrummet under isoleringen. Forhøjet fugtighed i trækonstruktionen kan på sigt give anledning til råd og svamp i konstruktionen. Etageadskillelse Der ses vindindtræk i etageadskillelsen, som giver en afkøling af gulvet på 1. salen (foto 14285/14291). Dette ses ligeledes på loftet i stuen (foto 14256). Vindindtrækket skyldes formodentlig at tagkonstruktionen ikke er tæt ved tagfoden, og der derfra tillades vindindtræk. Dette er naturligt for ældre huse uden dampspærre. Der kan muligvis foretages en forbedring fra skunkrummet, hvor der kan skabes adgang til etageadskillelsen som tætnes for vindindtræk. På grund af pladsmanglen kan det muligvis være nødvendigt at benytte byggeskum til dette tætningsarbejde. Det kan normalt aldrig anbefalelses at benytte byggeskum til tætningsarbejde, da dette med tiden vil slå fra ved samlingerne pga. bevægelse i konstruktionerne. Det bør dog i dette tilfælde være muligt at opnå en tilpas forbedret komfort ved denne løsning. Korrekt tætningsarbejde indebære et større indgreb i konstruktionen, og vil ikke i alle tilfælde være muligt uden store omkostninger. I forbindelse med en renovering af 1. salen bør der monteres en dampspærre i hele skunk-/skråvæg-/loftkonstruktionen, som fastgøres og tætnes til remmen/ydermuren, som vist på illustrationen herunder. Dette vil give en optimal tætning af konstruktionen. Eksempel på en ny konstruktion i forbindelse med en renovering. Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

9 Skunklem Skunklemmene ses med store vindindtræk fra tætningslisterne (foto 14287/14293). Montering af tætningslister omkring lemmene vil udbedre størstedelen af vindindtrækket omkring skunklemmene. Gulv Der ses lækager fra samlingen mellem gulv og væg flere steder i boligen (foto 14265/14259/14295). Lækagerne i stueetagen kommer formodentligt fra den ventilerede krybekælder. Da krybekælderen skal holdes ventileret kan udbedring af generne umiddelbart bedst foregå ved demontering af fodpanel og tætning med højelastisk fugemasse med lav svindprocent i samlingen mellem gulv og væg. Herefter genmonteres fodpanelet. Fugen skal være højelastisk og med lav svindprocent fordi trægulvet vil udvide sig og trække sig sammen alt afhængig af temperaturen. Denne løsning vil dog være en midlertidig løsning, da en gummifuge har en begrænset levetid. Den langsigtede løsning vil i stedet være at montere en dampspærre på undersiden af trægulvet mod krybekælderen. Herefter kan gulvet samtidig isoleres. På førstesalen skyldes vindindtrækket formodentligt den utætte etageadskillelse. Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

10 Sådan tydes et termografisk billede Selve det infrarøde billede, er en grafisk visning af det fotograferede emnes overflade. Et billede består af ca målepunkter, der hver især bliver individuelt farvet, efter temperatur. Hvilke farver de forskellige målepunkter får, er bestemt af skalaen til højre for billedet. Farvepaletten på skalaen og på billedet, kan variere alt efter hvilke temperaturer man vælger at fokusere på (i dette tilfælde -8,1 til 1,5 grader). Det vil sige, at man altid skal fokusere på temperaturskalaen, før man forholder sig til farverne på billedet. Temperaturskalaen for dette billede, viser at overflader der er -5 til -8 grader vil vises blåt, og overflader der er -1 til + 1,5 grader, vil vises rødt, på billedet. Sådan bruger du grafen CB Group bruger ofte grafer til at analysere de termiske billeder, for at tydeliggøre temperatursvingningerne over en strækning. Grafen skal tydeliggøre det udsving der er over stregens løb på billedet, som eksemplet her.

11 Om vindens påvirkning af dit indeklima En bygning vil altid være vindpåvirket, uanset om det virker vindstille, eller om der er kraftig vind. Denne vind vil skabe et overtryk på den side af bygningen vinden kommer fra, og undertryk/vakuum i læsiden, når vinden passerer bygningen. Dette vil sige, at ved bygningens vinduer, døre og andre potentielle utætheder, vil vinden søge ind i boligen, og på læsiden vil den opvarmede luft i bygningen blive suget ud igennem utætheder (f.eks. utætte tætningslister). Dette vil i mange tilfælde føles som træk igennem boligen, og skabe et ubehageligt indeklima. Over- og undertrykket vil stige, jo kraftigere vindpåvirkningen er, og det kan derfor i mange tilfælde, føles som om en bolig er vanskelig at opvarme boligen, når det blæser. Det er derfor en god idé at kontrollere tætningslister, aftrækskanaler, evt. gennembrydninger i dampspærre, o. lign. Forklaring til illustration Figuren viser vindpåvirkning og luftstrømning gennem en bygning dvs. trækgener i vindside og varmetab gennem tilfældige utætheder i klimaskærmen i læsiden. - De blå vandrette pile repræsenterer vindretningen. - De andre blå pile repræsenterer det vindindtræk der sker i boligen igennem utætheder i klimaskærmen. - De røde pile repræsenterer det varmeudslip der sker igennem lækager i klimaskærmen, i forbindelse med det undertryk der dannes på læsiden af bygningen.

12 Udvendig termografi Facade mod nord IR IS2 Vægge: Sokkel: Vinduer: Tag: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses et mindre øget varmetab fra soklen. Vinduerne ses med øget varmetab. Tagfladen ses med en ensartet overfladetemperatur.

13 Facade mod nord IR IS2 Graf: Vægge: Sokkel: Vinduer: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Ydervæggen ses med mindre variationer i temperatur og isoleringsværdien. Der ses et varmetab fra soklen. Vinduerne ses med øget varmetab. Der ses varmetab fra vinduets tætningslister. Tag: Tagfladen ses med en ensartet overfladetemperatur.

14 Facade mod vest IR IS2 Vægge: Tag: Vinduer: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Tagfladen ses med en ensartet overfladetemperatur. Vinduerne ses med normalt øget varmetab.

15 Gavl mod vest IR IS2 Vægge: Sokkel: Vinduer: Ydervæggene ses med en ensartet temperatur og isoleringsværdi. Der ses et varmetab fra soklen. Kældervinduerne ses med øget varmetab. Vinduet i stueetagen ses med øget varmetab. Denne del af 1. salen er uudnyttet og derfor ikke opvarmet.

16 Gavl mod vest IR IS2 Graf: Sokkel: Vinduer: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses et varmetab fra soklen. Kældervinduerne ses med øget varmetab.

17 Facade mod syd IR IS2 Vægge: Vinduer: Tag: Ydervæggen ses med mindre variationer i temperatur og isoleringsværdien. Vinduerne ses med et normalt øget varmetab. Tagfladen ses med en ensartet overfladetemperatur.

18 Facade mod syd IR IS2 Vægge: Sokkel: Vinduer: Tag: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses et mindre øget varmetab fra soklen. Vinduerne ses med et normalt øget varmetab. Tagfladen ses med en ensartet overfladetemperatur.

19 Gavl mod øst IR IS2 Vægge: Sokkel: Vinduer: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses et mindre øget varmetab fra soklen. Vinduerne ses med et normalt øget varmetab. Der ses varmetab fra vinduets tætningslister.

20 Hoveddør i gavl mod øst IR IS2 Graf: Døre: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Døren ses med varmetab. Der ses varmetab fra dørens ruder.

21 Indvendig termografi Hoveddør IR IS2 Graf: Døre: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Døren ses med en lav isoleringsværdi. Ruderne i døren ses med lav isoleringsværdi.

22 Spisestue IR IS2 Vinduer: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Der ses et kuldeindtræk fra tætningslisterne. Vægge: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved loftet.

23 Spisestue IR IS2 Graf: Døre: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Døren ses med en middel isoleringsværdi. Døren ses med kuldeindtræk ved tætningslisterne.

24 Køkken IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses et øget varmetab over vinduet ved overliggeren.

25 Køkken IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Køkken IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved loftet.

26 Mellemgang IR IS2 Døre: Døren ses med en middel isoleringsværdi. Døren ses med kuldeindtræk ved tætningslisterne.

27 Fitnessrum IR IS2 Vægge: Vinduer: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Vinduet ses med en middel isoleringsværdi.

28 Fitnessrum IR IS2 Vægge: Vinduer: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Vinduet ses med en middel isoleringsværdi.

29 Stue IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved loftet og ved gulvet.

30 Kontor IR IS2 Vinduer: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Der ses et kuldeindtræk fra tætningslisterne. Vægge: Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved loftet og ved gulvet.

31 Kontor IR IS2 Vinduer: Vægge: Temperaturen på vinduet er påvirket af varme fra radiatoren. Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved gulvet.

32 Hoveddør til erhverv IR IS2 Graf: Døre: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Døren ses med en lav isoleringsværdi. Ruderne i døren ses med lav isoleringsværdi.

33 Konfirmandstue (kopirum) IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved gulvet.

34 Trappeopgang til 1. sal IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk ved loftet. Der ses et øget varmetab over vinduet ved overliggeren.

35 Første værelse på 1. sal IR IS2 Graf: Skråvæg: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Skråvæggen ses med en fyldestgørende isoleringsværdi. Der ses punktligt kuldeindtræk i skråvæggen. Skunk: Skunkvæggen ses med en fyldestgørende isoleringsværdi.

36 Skunklem IR IS2 Graf: Skunk: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses kuldeindtræk fra skunklemmen. Der har stået et billede op ad skunkvæggen, hvilket giver den skarpe afgrænsning.

37 Stort værelse på 1. sal IR IS2 Vinduer: Vægge: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Ydervæggen ses med varierende temperatur og isoleringsværdi. Der ses øget kuldeindtræk ved radiatornichen.

38 Lille værelse på 1. sal (mod nord) IR IS2 Graf: Vinduer: Skunk: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses kuldeindtræk ind i lysningen, rundt om vinduet. Skunkvæggen ses med en fyldestgørende isoleringsværdi. Der ses kuldeindtræk fra skunklemmen. Skråvæg: Skråvæggen ses med en fyldestgørende isoleringsværdi.

39 Badeværelse til højre på 1. sal IR IS2 Graf: Vinduer: Loft: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med en god isoleringsværdi, men med kold kant. Loftet ses med områder med kuldeindtræk.

40 Badeværelse til venstre på 1. sal IR IS2 Vinduer: Skråvæg: Vinduet ses med en god isoleringsværdi, men med kold kant. Der ses punktligt kuldeindtræk i skråvæggen.

41 Trappenedgang til kælder IR IS2 Graf: Vinduer: Kælder: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Skellet i temperaturen viser hvor muren og soklen mødes. Sokkelvæggen ses kold.

42 Fyrrum IR014231_2.IS2 Vinduer: Vinduet ses med en lav isoleringsværdi. Der ses et kuldeindtræk fra tætningslisterne. Ventilation: Der ses kuldeindtræk omkring gennemføringen af aftrækket.

43 Fyrrum IR IS2 Graf: Varmeanlæg/Rørinstallationer: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses mangelfuld isolering af rørinstallationerne.

44 Indvendig termografi med undertryk Køkken IR IS2 Vinduer: Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne.

45 Køkken IR IS2 Graf: Ventilation: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der trækkes koldt luft ind igennem emhætten. Formodentlig mangler der her kontraspjæld i rørføringen, eller det eksisterende spjæld er defekt.

46 Fitnessrum IR IS2 Vinduer: Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne.

47 Stue IR IS2 Graf: Vinduer: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne.

48 Loft i stue IR IS2 Loft: Der ses vindindtræk ind i loftkonstruktionen.

49 Kontor IR IS2 Graf: Vinduer: Loft: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Der ses lækager omkring loftudtag.

50 Kontor bag sofa IR IS2 Graf: Gulv: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet.

51 Stue IR IS2 Gulv: Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet. Kontor IR IS2 Vinduer: Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Der ses vindindtræk i samlingen mellem vinduet og væggen.

52 Kontor (til venstre for vindue i gavl) IR IS2 Graf: Gulv: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet.

53 Toilet ved erhvervsindgang IR IS2 Graf: Vinduer: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Der ses lækage i samlingen mellem vinduesrammen og lysningen.

54 Sekretærplads IR IS2 Graf: Vinduer: Ventilation: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Ventilationsåbningen ses med vindindtræk.

55 Kopirum IR IS2 Graf: Vinduer: Gulv: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet.

56 Toilet ved entre IR IS2 Graf: Vinduer: Ventilation: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Ventilationsåbningen ses med vindindtræk.

57 Trappeopgang til 1. sal IR IS2 Gulv: Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet.

58 Dør til loftrum IR IS2 Døre: Døren ses med lækager fra tætningslisterne. Der ses lækage i samlingen mellem døren og væggen.

59 Første værelse på 1. sal IR IS2 Graf: Skråvæg: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses vindindtræk i samlingen mellem skråvæggen og loft.

60 Første værelse på 1. sal IR IS2 Etageadskillelse: Skunk: Der ses et vindindtrækindtræk ind i etageadskillelsen. Der ses vindindtræk igennem el-installationerne i skunkvæg. Der ses vindindtræk ved samlingen mellem skunkvæg og gulv ved fodpanelet.

61 Andet værelse på 1. sal IR IS2 Etageadskillelse: Der ses et vindindtrækindtræk ind i etageadskillelsen.

62 Andet værelse på 1. sal IR IS2 Graf: Etageadskillelse: Skunklem: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses et vindindtrækindtræk ind i etageadskillelsen. Skunklemmen ses med lækager fra tætningslisterne.

63 Tredje værelse på 1. sal IR IS2 Etageadskillelse: Der ses et vindindtrækindtræk ind i etageadskillelsen.

64 Skunklem på tredje værelse på 1. sal IR IS2 Skunklem: Skunklemmen ses med lækager fra tætningslisterne.

65 Stort værelse på 1. sal IR IS2 Graf: Etageadskillelse: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses et vindindtrækindtræk ind i etageadskillelsen.

66 Stort værelse på 1. sal IR IS2 Graf: Vinduer: Gulv: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Vinduet ses med lækage fra tætningslisterne. Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet.

67 Stort værelse på 1. sal IR IS2 Graf: Gulv: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Der ses lækager fra samling mellem gulv og væg ved fodpanelet.

68 Lille værelse på 1. sal (mod nord) IR IS2 Etageadskillelse: Skunklem: Skunk: Der ses et vindindtrækindtræk ind i etageadskillelsen. Skunklemmen ses med lækager fra tætningslisterne. Der ses vindindtræk ind i skunkvæggens isolering, og væggen ses derfor punktvis kold.

69 Badeværelse til højre på 1. sal IR IS2 Ventilation: Udluftningsventilatoren ses med vindindtræk, pga. manglende eller defekt kontraspjæld.

70 Spisestue IR IS2 Graf: Døre: Grafen viser temperaturvariationer over stregen, læst fra venstre mod højre på billedet. Døren ses med lækager fra tætningslisterne.

71 CB Group Din leverandør af bygningsanalyser Boligtermografi Få kortlagt din boligs varmtab og lækager ved hjælp af termografi. BedreBolig Plan Ønsker du at få udarbejdet en Bedrebolig plan? Vi har flere certificerede konsulenter. Energirådgivning Skal du bygge om, og ønsker du hjælp til hvordan du mest effektivt varmer din bolig? Skimmelsvamp og fugt Har du mistanke om skimmelsvamp i din bolig? Vi er certificerede. Ring i dag, og få klarhed. Trykprøvning af nybyg Kræver kommunen en tæthedstest af dit nybyggeri? Vi leverer dokumentationen. Energimærkning Står du og skal sælge din bolig, eller har bygget nyt hus? Så skal der laves et energimærke. Energirammeberegning Skal du hen og bygge nyt hus? Vi hjælper dig igennem beregningerne. Kortlægning af rørføringer Skal der bores i gulve eller vægge, uden at ramme slanger. Vi kortlægger rørføringerne. Info@cbgroup.dk Fyn: Jylland: Sjælland:

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 177 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 20 C Ude temperatur: Målt til ca. -10 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

Bygningstermografi. Rekvirent: Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@termo-service.dk. xxx xxx

Bygningstermografi. Rekvirent: Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@termo-service.dk. xxx xxx Bygningstermografi Inspektion udført 19/3 2015 Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@termo-service.dk Rekvirent: xxx xxx Info@termo-service.dk Fyn: 2982 1362 Jylland: 2982 1379 Sjælland: 2982

Læs mere

Boligtermografi. Med undertryk. Rekvirent: Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Michael XXXX XXXXvej 5000 Odense

Boligtermografi. Med undertryk. Rekvirent: Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Michael XXXX XXXXvej 5000 Odense Boligtermografi Med undertryk Inspektion udført 11/01 2016 Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@termo-service.dk Rekvirent: Michael XXXX XXXXvej 5000 Odense Info@termo-service.dk Fyn: 2982

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 127 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 24 C Ude temperatur: Målt til ca. 6 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

Naborøg. (Lækagesporing) Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Rekvirent: Navn Adresse By & Postnummer

Naborøg. (Lækagesporing) Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: Rekvirent: Navn Adresse By & Postnummer Naborøg (Lækagesporing) Inspektion udført 20/3 2015 Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@cbgroup.dk Rekvirent: Navn Adresse By & Postnummer Termografisk inspektion af bygning Adresse Bygnings

Læs mere

BOLIGTERMOGRAFI Kirstineparken Hørsholm

BOLIGTERMOGRAFI Kirstineparken Hørsholm BOLIGTERMOGRAFI Kirstineparken 7 2970 Hørsholm 21/02-2012 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning Kirstineparken

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 158 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 23 C Ude temperatur: Målt til ca. -6 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 129 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 21 C Ude temperatur: Målt til ca. -5 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning IR001386.IS2 På billedet ses IR001390.IS2 På billedet ses Toilet IR001414.IS2 Vægge før undertryk: Ses med kuldeindtræk mellem væg og loft. Loft i stue IR001431.IS2 Vægge under undertryk: Vinduer under

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Stue 1. sal mod Nord IR000699.IS2 Skråvæg en angiver temperatursvingninger Ses med punktligt kuldeindtræk i kip, og varierende isoleringsværdi imellem spærkonstruktion. Stue 1. sal mod Syd IR000707.IS2

Læs mere

Termografirapport. Kunde: Søbo Blok III Adresse: Thorsager, Reerslev

Termografirapport. Kunde: Søbo Blok III Adresse: Thorsager, Reerslev Termografirapport Kunde: Søbo Blok III Adresse: Thorsager, Reerslev Termografidato: 2.03.2015 Termograf: Kjeld Kielstrup Udendørs temperatur: C Stuetemperatur: 21 C Temperaturforskel inde-ude Δt: 15 C

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Stue IR001774.IS2 Loft: Ses med kuldeindtræk ved tætning mellem ramme og karm. Her bør tætningslisterne kontrolleres, og udskiftes efter behov. Ses med et generelt velisoleret overfladeareal. Der ses dog

Læs mere

TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse xxxx

TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse xxxx TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse xxxx 08/12-2012 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Sådan tydes billedmaterialet Selve det infrarøde

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Stue IR000660.IS2 Væg/Vægge: Ses med en uensartet isoleringsværdi. Ses med kuldeindtræk ved fodpanel. Dette er generelt for hele boligen, i svingende grad. Køkken IR000665.IS2 Vindue/Vinduer: Væg/Vægge:

Læs mere

Boligtermografi. med undertryk. Kunde: Kontaktperson: Christian Borup Tlf.: 29821361 cb@termo-service.dk. xxxx xxxx

Boligtermografi. med undertryk. Kunde: Kontaktperson: Christian Borup Tlf.: 29821361 cb@termo-service.dk. xxxx xxxx Boligtermografi med undertryk Inspektion udført 17/12 2014 Kontaktperson: Christian Borup Tlf.: 29821361 cb@termo-service.dk Kunde: xxxx xxxx Info@termo-service.dk Fyn: 2982 1362 Jylland: 2982 1379 Sjælland:

Læs mere

Naborøg. (Lækagesporing) Kunde: Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: xxxxx

Naborøg. (Lækagesporing) Kunde: Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: xxxxx Naborøg (Lækagesporing) Inspektion udført 15/10-2015 Kontaktperson: Kasper Rudolfsen Tlf.: 5382 1362 kr@termo-service.dk Kunde: xxxxx Info@termo-service.dk Fyn: 2982 1362 Jylland: 2982 1379 Sjælland: 2982

Læs mere

TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse

TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse Dato-2013 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning Kunde adresse Bygnings

Læs mere

Boligtermografi. Med undertryk. Rekvirent: Navn. Besigtiget dato: Rapport dato: Konsulent: Henrik Andersen.

Boligtermografi. Med undertryk. Rekvirent: Navn. Besigtiget dato: Rapport dato: Konsulent: Henrik Andersen. Boligtermografi Med undertryk Rekvirent: Navn Besigtiget dato: 08-03-2017 Rapport dato: 16-06-2017 Konsulent: Henrik Andersen Mobil: 2982 1361 info@cbgroup.dk Havnegade 76 5000 Odense C +45 29821362 Cvr:

Læs mere

09. Opgave energirenovering bungalow fra 1934

09. Opgave energirenovering bungalow fra 1934 09. Opgave energirenovering bungalow fra 1934 - Huset er beboet af 2 voksne og 1 barn. - Huset skal så vidt muligt føres op til nutidig standard energimæssigt. Beskrivelse af huset: - Tagpaptag i pyramideform

Læs mere

TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse xxxx

TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse xxxx TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse xxxx 08/12-2012 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning xxxxx Bygnings

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af. www.termo-service.dk

Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af. www.termo-service.dk Termografisk inspektion af bygning, med undertryk af Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 140 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 20 C Ude temperatur: Målt til ca. 0,5 C Temperatur differences

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Klosterengen 54B 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-159788 Energikonsulent: Henrik Møgelgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Adresse: Knasten 84 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Knasten 84 Postnr./by: SIDE 1 AF 51 Adresse: Knasten 84 Postnr./by: 9260 Gistrup BBR-nr.: 851-551581-001 Energikonsulent: Jørgen Stengaard-Pedersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse

TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse TERMOGRAFI AF BOLIG Kundeadresse Dato-2013 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning Kundeadresse Bygnings

Læs mere

Indvendig analyseret termografisk gennemgang xxxx

Indvendig analyseret termografisk gennemgang xxxx Indvendig analyseret termografisk gennemgang xxxx 7/11-2010 Nr 18. Skunk i lille rum IR000293.IS2 Her ses skunken i det lille rum. I skunken var der fugtig luft, og der måltes en ligevægtsfugtighed (træfugtighed)

Læs mere

LÆKAGESPORING ENTRÉ xxxxxxxx 2100 København

LÆKAGESPORING ENTRÉ xxxxxxxx 2100 København LÆKAGESPORING ENTRÉ xxxxxxxx 2100 København 18/01-2014 Termo-service.dk I/S, Info@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning xxxxxxx, 2100

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Adresse: Fædresmindevej 28 Postnr./by: 5250 Odense SV BBR-nr.: 461-129072-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 0,42 MWh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 0,42 MWh fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Solvænget 6 Postnr./by: 6580 Vamdrup BBR-nr.: 621-254750-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse

TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse TERMOGRAFI AF BOLIG Kunde Adresse Dato-2013 Termo-service.dk I/S, Termofoto@termo-service.dk, Afd. Fyn/Jylland: 29821362, Afd. Sjælland: 29821361 Termografisk inspektion af bygning Kundeadresse Bygnings

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by: SIDE 1 AF 9 Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by: 8990 Fårup BBR-nr.: 846-017938-002 Energikonsulent: Leif Hedensted Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Valnæsvej 13 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-003937 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 11 Montering af 20 m² solceller på tag 1.625 kwh el 3.300 kr. 60.000 kr.

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 11 Montering af 20 m² solceller på tag 1.625 kwh el 3.300 kr. 60.000 kr. SIDE 1 AF 61 Adresse: Bjæverskovhusene 2 Postnr./by: 4632 Bjæverskov BBR-nr.: 259-158061-001 Energikonsulent: Kim Andersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: SIDE 1 AF 56 Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: 2720 Vanløse BBR-nr.: 101-361047-001 Energikonsulent: Jacob Wibroe Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ejsbølvænge 7 Postnr./by: 6100 Haderslev BBR-nr.: 510-004090 Energikonsulent: Fayha Fadhil Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Stue (før undertryk) IR001002.IS2 Genvindingsanlæg: Under den termografiske gennemgang af boligen, blev der generelt konstateret et større kuldeindtræk (i snit 15 grader) fra indblæsningsventilerne på

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning

Termografisk inspektion af bygning Termografisk inspektion af bygning Bygnings data: Inde temperatur målt i bygning ved opstart: Ca. 22 C Ude temperatur: Målt til ca. 10 C Temperatur differences inde - ude Δt 12 C Type af bygning: Nyt indgangsparti

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 10 Adresse: Ahornvej 31 Postnr./by: 5250 Odense SV BBR-nr.: 461-007880-001 Energikonsulent: Arne K. Bertelsen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Bygningsdele Loft og tag Bræddeloft mod uopvarmet tagrum er isoleret med 100 mm mineraluld.

Bygningsdele Loft og tag Bræddeloft mod uopvarmet tagrum er isoleret med 100 mm mineraluld. Energimærkning SIDE 1 AF 5 Adresse: Klitgårdsvej 14 Postnr./by: 8585 Glesborg BBR-nr.: 707-103430-010 Energimærkning nr.: Gyldigt 10 år fra: Energikonsulent: [KLADDE] [IKKE INDBERETTET] Programversion:

Læs mere

364.146 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

364.146 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 11 Adresse: Lærkevej 9 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

BBR-nr.: 461-286488 Energimærkning nr.: 100109450 Gyldigt 5 år fra: 26-01-2009 Energikonsulent: Anders Bo Andersen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 461-286488 Energimærkning nr.: 100109450 Gyldigt 5 år fra: 26-01-2009 Energikonsulent: Anders Bo Andersen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Næsbygårdsvej 26 Postnr./by: 5270 Odense N BBR-nr.: 461-286488 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Skattergade 7A 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-188130-001 Energimærkning nr.: 200049767 Gyldigt 7 år fra: 01-06-2011 Energikonsulent:

Energimærke. Skattergade 7A 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-188130-001 Energimærkning nr.: 200049767 Gyldigt 7 år fra: 01-06-2011 Energikonsulent: SIDE 1 AF 9 Adresse: Postnr./by: Skattergade 7A 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-188130-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Møllevej 17B 3630 Jægerspris BBR-nr.: 250-013575-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Termografi inspektion af bygning. Af www.termo-service.dk

Termografi inspektion af bygning. Af www.termo-service.dk Termografi inspektion af bygning Af www.termo-service.dk Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 172 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 24 C Ude temperatur: Målt til ca. -2 C Temperatur differences

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Adresse: Højstrupvangen 1 Postnr./by: 5200 Odense V BBR-nr.: 461-556779-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Digterparken 27 Postnr./by: 4500 Nykøbing Sj. BBR-nr.: 306-020016 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Adresse: Sundparken 1 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Sundparken 1 Postnr./by: SIDE 1 AF 52 Adresse: Sundparken 1 Postnr./by: 2300 København S BBR-nr.: 101-660834-001 Energikonsulent: Erik Christensen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 7218 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Sokkel har kun fået K1 i forhold til K2 i ny rapport. 2. Østgavlens træbeklædning er ikke nævnt og har fået K3 i ny rapport. 3. Læmur er ikke nævnt

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ingemannsvej 21 Postnr./by: 7000 Fredericia BBR-nr.: 607-052727 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Carsten Elleby Engell- Kofoed Firma: OBH Ingeniørservice A/S

Carsten Elleby Engell- Kofoed Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Holger Lundgrens Vej 1 Postnr./by: 3700 Rønne BBR-nr.: 400-231443 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Niels Bjerres Vænge 33 Postnr./by: 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-606873-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Adresse: Vestergade 17 Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-113416-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Nørrebro 88 Postnr./by: 7900 Nykøbing M BBR-nr.: 773-020396 Energikonsulent: Mads Mikael Nielsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Efterisolering af ydervægge. 21 GJ Fjernvarme 2350 kr. 30231 kr. 12.

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Efterisolering af ydervægge. 21 GJ Fjernvarme 2350 kr. 30231 kr. 12. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Baggesens Alle 33 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 6700 Esbjerg BBR-nr.: 561-006091 Energikonsulent: Steen Paarup Hansen Programversion: EK-Pro,

Læs mere

EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS. Udvikling i U-værdier

EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS. Udvikling i U-værdier EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS Udvikling i U-værdier Krav i 1979 Linjetab i 2001 2 1 www.energikoncept.dk 3 http://www.byggeriogenergi.dk/ 4 2 Energiløsninger bliver revideret og bliver løbende

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 3,80 MWh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 3,80 MWh fjernvarme SIDE 1 AF 11 Adresse: Kølvej 6 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-036397-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig og

Læs mere

BBR-nr.: 461-651917 Energimærkning nr.: 200010830 Gyldigt 5 år fra: 23-02-2009 Energikonsulent: Lars Christensen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 461-651917 Energimærkning nr.: 200010830 Gyldigt 5 år fra: 23-02-2009 Energikonsulent: Lars Christensen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Pæregrenen 2 Postnr./by: 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-651917 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Årlig besparelse i energienheder. 3,00 MWh fjernvarme

Årlig besparelse i energienheder. 3,00 MWh fjernvarme SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Sandved 31A 6200 Aabenraa BBR-nr.: 580-024430-001 Energikonsulent: Carl Bock Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for

Læs mere

Energimærke. Adresse: Hobrovej 44 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Hobrovej 44 Postnr./by: SIDE 1 AF 10 Adresse: Hobrovej 44 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-122044-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling

Læs mere

ENERGIMÆRKNING LUNDEGÅRDSVEJ 3 5792 ÅRSLEV

ENERGIMÆRKNING LUNDEGÅRDSVEJ 3 5792 ÅRSLEV ENERGIMÆRKNING LUNDEGÅRDSVEJ 3 5792 ÅRSLEV SIDE 1 AF 4 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lundegårdsvej 3 Postnr./by: 5792 Årslev BBR-nr.: 430-024340 Energikonsulent: Jørn Olsen Programversion:

Læs mere

TJEKLISTE AF HUSETS ENERGITILSTAND

TJEKLISTE AF HUSETS ENERGITILSTAND TJEKLISTE AF HUSETS ENERGITILSTAND Dette kvik-tjek-skema kan bruges til en hurtig vurdering af, om der er behov for energioptimering af konkrete enfamiliehuse. Du får med skemaet en række tommelfingerregler

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Ørum-Hansen Vej 6 4600 Køge Bygningens energimærke: Gyldig fra 2. februar 2016 Til den 2. februar 2026. Energimærkningen er

Læs mere

111.503 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

111.503 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 11 Adresse: Bargumsvej 13 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 177 m³ Naturgas 1188 kwh Elvarme

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 177 m³ Naturgas 1188 kwh Elvarme SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Honnørkajen 1 Postnr./by: 6100 Haderslev BBR-nr.: 510-011978 Energikonsulent: Anders Møller Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Overgade 52 Postnr./by: 5000 Odense C BBR-nr.: 461-296173-002 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

17.909 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

17.909 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 11 Adresse: Kjellerupsgade 27 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Energimærke. Adresse: Bryggerivej 19 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Bryggerivej 19 Postnr./by: SIDE 1 AF 24 Adresse: Bryggerivej 19 Postnr./by: 5450 Otterup BBR-nr.: 480-003929-001 Energikonsulent: Svend Mosekjær Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Parallelvej 16 Postnr./by: 3390 Hundested BBR-nr.: 260-014579 Energikonsulent: Jørgen Hvid Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Jørgen

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Facade mod Vest IR000911.IS2 På billet ses Murværket med en ensartet isoleringsværdi. Vinduerne i stue plan ses med normalt varmetab for denne type vinduer. Kældervinduet ses med et større varmetab. Taget

Læs mere

Byg sådan 1. Efterisolering af loft. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt

Byg sådan 1. Efterisolering af loft. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Byg sådan 1 Efterisolering af loft paroc.dk PAROC PROTECTION Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Januar 2013 HVIS DU ØNSKER AT SPARE ENERGI, ER DET EFFEKTIVT AT BEGYNDE MED LOFTET Varme stiger

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Vandværksvej 14 Postnr./by: 5000 Odense C BBR-nr.: 461-652492-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent:

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent: SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energikonsulent: Annette Hallgård Christensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder

Læs mere

Vinduer og yderdøre med glas

Vinduer og yderdøre med glas Vinduer og yderdøre med glas Det største varmetab fra et hus sker gennem vinduerne. Derfor er der gode besparelser at hente ved at renovere eller skifte vinduer ud også selv om du har vinduer med termoruder!

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Liljevej 1 Postnr./by: 4500 Nykøbing Sj BBR-nr.: 306-012220-001 Energikonsulent: Ejvind Endrup Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Østvej 1 Postnr./by: 4880 Nysted BBR-nr.: 376-012074 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Preben

Læs mere

Udvendig efterisolering af letbetonvægge

Udvendig efterisolering af letbetonvægge Energiløsning etageejendomme Udvendig efterisolering af letbetonvægge UDGIVET DECEMBER 2013 - REVIDERET DECEMBER 2015 I halvtredserne, tresserne og halvfjerdserne blev en del mindre etageejendomme opført

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kernevej 45 Postnr./by: 4760 Vordingborg BBR-nr.: 390-021653 Energikonsulent: Steffen Albrektsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Alt under et tag. 4 x møder rundt i DK

Alt under et tag. 4 x møder rundt i DK Alt under et tag 4 x møder rundt i DK Overskrift Tommy Glindvad arkitekt / bygningssagkyndig / energikonsulent VVS Hvad kommer vi ind på? - vand varme afløb og lidt ventilation - noget om energi - lidt

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Gl Næssevej 53 Postnr./by: 8700 Horsens BBR-nr.: 615-043109 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bystævnet 17 Postnr./by: 5250 Odense SV BBR-nr.: 461-052681 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Stensbækvej 5 Postnr./by: 6510 Gram BBR-nr.: 510-001211 Energikonsulent: Henry Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: INTSCICON ApS

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Lysager 2A 3250 Gilleleje BBR-nr.: 270-006568 Energikonsulent: Peter Høeg Hagen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Peter

Læs mere

Energimærke. Adresse: Hovmestervej 9 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Hovmestervej 9 Postnr./by: SIDE 1 AF 31 Adresse: Hovmestervej 9 Postnr./by: 2400 København NV BBR-nr.: 101-241831-001 Energikonsulent: Anne Svendsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bogårdsvej 11 Postnr./by: 4070 Kirke Hyllinge BBR-nr.: 350-000319 Energikonsulent: Stine Jacobsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Borgergade 01 Postnr./by: 6700 Esbjerg BBR-nr.: 561-012903-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 8 Adresse: Prinses. Maries Allé 1 Postnr./by: 5000 Odense C BBR-nr.: 461-309267-001 Energikonsulent: Olav Grønn Hansen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for

Læs mere

37.603 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

37.603 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: P. Knudsens Vej 2 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Energimærkning. Adresse: Balskærvej 54 Postnr./by:

Energimærkning. Adresse: Balskærvej 54 Postnr./by: SIDE 1 AF 5 Adresse: Balskærvej 54 Postnr./by: Resultat 8340 Malling BBR-nr.: 751-983112-001 Energikonsulent: Erling Larsen Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Gasværksvej 6 Postnr./by: 3250 Gilleleje BBR-nr.: 270-003556 Energikonsulent: Tue Ulrich Hansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Dansk

Læs mere

35.765 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

35.765 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 9 Adresse: Nordostvej 14 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Amagervej 4. Grundsalg Pakhus 27 Nordhavnsgade 12-14 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg.

Amagervej 4. Grundsalg Pakhus 27 Nordhavnsgade 12-14 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg. Amagervej 4 Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Forsyningsselskaber Skitse af kloakplacering Deklarationer Energimærke BBR-meddelelse Vedtægter for grundejerforeningen Arkæologi Marts

Læs mere

Bjarne Lundgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: BYG & LEV Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard

Bjarne Lundgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: BYG & LEV Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard SIDE 1 AF 8 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lindøvænget 47 Postnr./by: 8381 Tilst BBR-nr.: 751-279841 Energikonsulent: Bjarne Lundgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: BYG &

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Afd 13 Naurvej Naurvej 1-13 6430 Nordborg Bygningens energimærke: Gyldig fra 3. juli 2012 Til den 3. juli 2022. Energimærkningsnummer

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Nørrevang 14A 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-004728 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 13 Adresse: Marstrandsgade 9 Postnr./by: 8000 Århus C BBR-nr.: 751-303874-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

BBR-nr.: 479-065772 Energimærkning nr.: 100108082 Gyldigt 5 år fra: 07-01-2009 Energikonsulent: Ole Damm Rasmussen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 479-065772 Energimærkning nr.: 100108082 Gyldigt 5 år fra: 07-01-2009 Energikonsulent: Ole Damm Rasmussen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Niels Juels vej 26 Postnr./by: 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-065772 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by: SIDE 1 AF 50 Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-568891-001 Energikonsulent: Steen Balslev-Olesen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kildeagervej 14 Postnr./by: 2690 Karlslunde BBR-nr.: 253-051639 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Skovhegnet 39 Postnr./by: 3390 Hundested BBR-nr.: 260-018605 Energikonsulent: Jørgen Hvid Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Jørgen

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 8 Adresse: Vesterheden 39 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-139899-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Bredgade 18 6900 Skjern Bygningens energimærke: Gyldig fra 30. september 2013 Til den 30. september 2020. Energimærkningsnummer

Læs mere