Dispensation til modtagelse af m ³ uforurenet råjord i Sellebjerg Råstofgrav på del af matr.nr. 41u, Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dispensation til modtagelse af 600.000 m ³ uforurenet råjord i Sellebjerg Råstofgrav på del af matr.nr. 41u, Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune."

Transkript

1 NCC Roads A/S Energivej Odense S Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: Dato: 8. marts 2010 Journal nr.: 08/15608 Side 1 / 10 Dispensation til modtagelse af m ³ uforurenet råjord i Sellebjerg Råstofgrav på del af matr.nr. 41u, Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune. Afgørelse Region Syddanmark meddeler hermed dispensation til modtagelse af m ³ uforurenet råjord i råstofgrav på del af matr.nr. 41u, Kirkeby By, Kirkeby i Svendborg Kommune indtil den 9. februar Dispensationen meddeles efter jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007) I det med blåt markerede område er der givet dispensation til modtage uforurenet råjord. Damhaven 12, 7100 Vejle Tlf

2 Der er efter jordforureningslovens 52 stk.3 knyttet følgende vilkår til dispensationen. 1. Der må alene tilføres uforurenet råjord til efterbehandling af den del af råstofgraven hvor den tidligere fyldplads ligger, jfr. Påbud af 27. maj 2008 til Klintholm I/S i henhold til om nedlukning og efterbehandling af Sellebjerg Fyldplads, Miljøbeskyttelseslovens 41, stk. 1. Råstofgraven skal være færdigbehandlet inden 9. februar Jorden må ikke ved udvaskning af miljøfremmede stoffer give anledning af forurening af grundvandet, jf. Miljøstyrelsens til en hver tid gældende Liste over kvalitetskriterier i relation til forurenet jord og kvalitetskriterier for drikkevand. Oktober Jordens indhold af forureningskomponenter må derudover ikke overskride jordkvalitetskriterier jf. Miljøstyrelsens til en hver tid gældende Liste over kvalitetskriterier i relation til forurenet jord og kvalitetskriterier for drikkevand. Oktober Tilføres der ren råjord fra analysepligtige områder skal dette på forhånd anmeldes til og godkendes af den anvisningsberettigede kommune(anmeldelsen kan foregå via Jord-web), jf. Bekendtgørelse nr af 12.december 2007 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord. Anmeldelsen skal indeholde dokumentation for jordens oprindelsessted og arealanvendelse for det sted hvor jorden er gravet op. 5. Hvis regionen vurderer, at der er behov for det, kan regionen stille krav om dokumentation i form af resultater af kemiske analyser af jorden. 6. Der skal forinden tilførsel af råjorden oplyses til Region Syddanmark, hvornår tilførslen vil blive gennemført, således at regionen har mulighed for at føre tilsyn med tilførslen. 7. Efter udført tilkørsel af hver jordtilførsel kan Region Syddanmark kræve, at Klintholm I/S skal fremsendes en redegørelse for tilførslen til regionen, som skal indeholde dokumentation for, at råjorden er leveret i overensstemmelse med de beskrevne vilkår. Redegørelsen skal være regionen i hænde senest 1 måned efter at tilførslen er gennemført. 8. Jorden må modtages inden for det indrammede område på vedlagte kortbilag. Der må ikke modtages jord fra kortlagte ejendomme, en kortlagt del af en ejendom eller vejarealer, jf. Jordforureningslovens 4 og 5 1 eller vejarealer. 9. Der må ikke modtages jord fra områdeklassificerede byområder. 10. Der må ikke modtages jord fra kloakrenoveringer, arealer med pyritholdig jord og arealer med organisk prægede jordtyper. 11. Hvert vognlæs, fra en samlet jordtransport, skal ved modtagelsen være 1 Oplysninger om kortlagte ejendomme kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside ( eller på det landsdækkende matrikelregister, matrikelinfo. Vi skal gøre opmærksom på at denne søgefunktion alene indeholder oplysninger om kortlagte forurenede grunde. Det betyder, at matrikel-info indeholder færre oplysninger end regionens søgefunktion.

3 ledsaget af udfyldt skema for Modtagelse af fyldjord Se vedlagte. Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside. Hvis al jorden er anvist via Jord-web eller kommunes anvisningsskema, kan dette bruges i stedet for regionens skema 12. Skemaerne for Modtagelse af fyldjord, kommunens anvisningsskema og/eller evt. udskrift fra Jord-web skal opbevares i mindst 3 år og skal efter anmodning være tilgængelige for Region Syddanmarks tilsyn. Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside. 2 Vilkår for egenkontrol 13. NCC Roads A/S skal udføres visuel kontrol af alle tilførte vognlæs, uafhængig af hvilken type ejendom jorden stammer fra. Det skal registreres ved hvert læs, at denne kontrol er foretaget. Hvis jorden udviser forureningsindikationer(som misfarvning, lugt eller andet), eller hvis jorden indeholder bygningsaffald, asfalt, slagger, plastic eller andre fremmedelementer, skal læsset afvises. Afvises jorden skal den anvisende kommune orienteres med henblik på anvisning af alternativ bortskaffelse til den afviste jord. 14. Det er virksomhedens ansvar, at der altid er mindst én person tilstede til at udføre egenkontrollen. 15. Rutinemæssigt skal tilsynet udtage én jordprøve pr. påbegyndt tons til analyser, dog mindst én stikprøve for hvert jordparti. Stikprøven skal udtages fra et tilfældigt vognlæs fra et tilfældigt jordparti. 16. Jordprøven skal udtages af en prøvetager fra råstofgraven, som er godkendt af Region Syddanmark. 17. Et vognlæs jord, der er udvalgt til kontrol, lægges til side på mellemdepotet og markeres, så læsset kan genfindes. Jordbunken må højest være 5 m bred og 2,5 m høj. 18. Jordprøven skal være en blandingsprøve sammensat af 5 delprøver udtaget jævnt fordelt i jordbunken i en dybde af ca. 0,5 meter. 19. Prøven opbevares i rilsan pose og/eller redcapglas, køligt(dvs. ved 4ºC) og mørkt(f.eks. i en køletaske eller i et køleskab), indtil afsendelse til et laboratorium. Prøven skal sendes til laboratoriet samme dag, som den udtages. 20. Tilsynet i råstofgraven skal kende historikken på det parti jord, som stikprøvekontrollen repræsenterer, og prøven skal efterfølgende 2 Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside på adr.

4 analyseres for de relevante parametre i henhold til historikken. 21. Prøven skal analyseres i henhold til de til enhver tid gældende krav til metode og detektions grænse mv. Der skal som et minimum analyseres for a. BTEX og totalkulbrinter b. Tjærestofferne Benz(a)pyren og PAH, c. Bly, cadmium, kobber, arsen, nikkel, chrom og zink 22. Analyserne skal opbevares i mindst 3 år og skal efter anmodning være tilgængelige for Region Syddanmarks tilsyn. 23. I forbindelse med Region Syddanmarks tilsyn kan der ved mistanke om forurening udtages jordprøver til analyse. 24. Når råstofgraven er ubemandet, skal den være lukket og aflåst med bom eller lignende, således at det ikke er muligt at læsse jord af. 25. Den tilførte jord skal anvendes til opfyldning i henhold til Svendborg Kommunens påbud af 27. maj 2008 og den godkendte efterbehandlingsplan for råstofgraven, og den må ikke medføre natureller landskabelige problemer. 26. Der skal hvert år senest den 1. marts indsendes et anmeldelsesskema, der viser en oversigt over den tilførte rene råjord. Skemaet skal sendes(evt. via mail: jordforurening@regionsyddanmark.dk) til Region Syddanmark, Jordforureningsafdelingen. Damhaven 12, 7100 Vejle. Oversigten skal for hvert jordparti (jord fra samme adresse) indeholde oplysninger om bygherre, opgravningsadresse, samlet jordmængde og leveringsperiode. Region Syddanmark har udarbejdet et Indberetningsskema ("Opgørelse over modtaget fyldjord") som er vedlagt. Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside Såfremt vilkårene for modtagelse af den rene råjord i en del af råstofgraven ikke overholdes, kan dispensationen tilbagekaldes. 28. Region Syddanmarks kan ændre foranstående vilkår eller tilføje nye, hvis det vurderes nødvendigt for at sikre, at der ikke tilføres forurenet jord i råstofgraven. I øvrigt Vilkårene betyder, at NCC Roads A/S skal godkende modtagelsen af jorden inden den indbygges i råstofgraven og tjekke oplysningerne om den tidligere og nuværende anvendelse af det sted, hvor jorden stammer fra samt analyseresultater af jorden jf. vilkår Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside på adr.

5 Der gøres opmærksom på, at NCC Roads A/S er ansvarlig for, at jorden ikke indeholder fremmedlegemer eller er forurenet. Der er vedlagt to skemaer et til modtagelse og kontrol af den tilførte jord (skemaet "Modtagelse af fyldjord") og et til brug for den årlige indberetning om den modtagne jord (skemaet "Indberetning af modtaget fyldjord"). Klagevejledning Afgørelsen kan inden 8. april 2010 fra modtagelsen indbringes for Miljøklagenævnet af følgende: - Ejeren - Ansøgeren - Svendborg Kommune - Embedslægeinstitutionen Syddanmark - Enhver med en personlig og væsentlig interesse i afgørelsen Eventuel klage skal sendes til Region Syddanmark, Damhaven 12, 7100 Vejle, der sender den videre til Miljøklagenævnet. En klage har ikke opsættende virkning, med mindre Miljøklagenævnet beslutter det. De vil få besked efter klagefristens udløb om der er kommet klager eller ej. Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved en domstol, skal sagen være anlagt senest 12 måneder efter, at afgørelsen er truffet. Sagens baggrund Tilførsel af såvel forurenet som uforurenet jord til råstofgrave og tidligere råstofgrave er forbudt ifølge Jordforureningslovens 52. Regionsrådet kan efter lovens 52, stk. 2, nr. 3 meddele dispensation fra forbuddet, såfremt der ikke er risiko for forurening af vandindvindingsanlæg eller af grundvand, der forventes at indgå i den fremtidige drikkevandsforsyning, og andre tilsvarende miljømæssige hensyn ikke taler imod. Region Syddanmark har den 24. september 2008 modtaget en ansøgning fra Klintholm I/S og NCC Roads A/S om at tilføre m ³ type 1 og 0 jord til fortsat opfyldning af Sellebjerg fyldplads som ligger på en del af matr.nr. 41u, Kirkeby By, Kirkeby. Den eksisterende fyldplads er i december 1991 miljøgodkendt til fyldplads for rent bygningsaffald, modtageplads for bygningsaffald og jorddepot for uforurenet jord. I 2007 konstaterede Klintholm I/S udsivning af perkolat fra ren jords depotet i et område hvor der kan være deponeret støbesand. Den 16. august 2007 blev der varslet et påbud om en undersøgelse af depotet. I marts 2008 modtog Svendborg Kommune rapporten Forureningsundersøgelse, Sellebjerg Fyldplads. Rapporten er udarbejdet af Rambøll A/S. Af rapporten fremgår, at der i jorden under depotet for rent jord er målt benz(a)pyren på 15 x jordkvalitetskriteriet, dibenz(a,h)anthracen 3 x jordkvalitetskriteriet samt kulbrinter på niveau med jordkvalitetskriteriet og i grundvandet er der målt

6 overskridelser af grundvandskvalitetskriterierne for tungmetallerne As, Pb og Ni samt Phenol på niveau med grundvandskvalitetskriteriet. Den 27. maj 2008 modtog Klintholm I/S påbud i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 41, stk. 1. om nedlukning og efterbehandling af Sellebjerg Fyldplads. Af påbuddet fremgår: At modtagepladsen skal være dækket af 80 cm råjord ) inden udgangen af Fyldpladsen skal være dækket af 1,5 m jord(ler og silt) inden udgangen af Når hele råstofområdet er efterbehandlet skal det øverste lag på anlægget udgøre min. 20 cm muld. Regionsrådet skal søges om tilladelse til fortsat at tilføre uforurenet jord til fyldpladsen. Udtalelse fra Svendborg Kommune. Svendborg Kommune vurderer, at en fornyet tilførsel af ren jord til Sellebjerg samt til NCC s kommende graveområde kan tillades uden risiko for grundvandsindvindingen i kommunen. Det anbefales dog, at der ikke gives tilladelse til modtagelse af type 1 jord, da området, om end marginalt og med en lang transportvej, vurderes at være indenfor indvindings oplandet til Vestergade råvandsstation, Hovedværket og Grubbemølleværket samt evt. Hvidkilde råvandsstation. Graveområdet og Sellebjergs gamle modtageanlæg ligger i et område med særlig drikkevandsinteresse samt indenfor indsatsområde Svendborg jf. Miljøcenter Odense rapport fra Lertykkelsen er vurderet til at være mellem 5-15 m. jf. kortlægningen, men varierer meget i området. I undersøgelsesboringen DGU nr.: , ca. 200 m syd for Sellebjerg depotet, er der registreret omkring 20 m moræneler fra 5-25 mut. mens der i undersøgelses-boringen DGU nr , ca. 350 m syd for Dyrehavevej 1 først er registeret små 15 m moræneler i 35 m s dybde. Disse store variationer er typiske for randmoræner som denne. Det overfladenære/sekundære grundvand vurderes at strømme mod nordøst. I VVMredegørelsen for råstofindvindingen er den bestemt til at ligger i kote 72 til 64 inden for graveområdet. Imidlertid ligger der 2 primære magasiner under. Det øvre er et ikke navngivet mindre magasin (omkring kote 55), der har en sydgående strømningsretning. Det nedre Højes Dong-magasinet har en nordlig strømningsretning. Sidst nævnet magasin udnyttes ikke til almen vandindvinding, men det vurderes, at grundvand via det øvre magasin strømmer til Hvidkildemagasinet.

7 Dermed er Kirkeby området en del af det grundvandsdannende opland for Vestergade råvandsstation, Hovedværket og Grubbe-mølleværket samt evt. Hvidkilde råvandsstation. Det vurderes i Miljøcenter Odenses Rapport om kortlægning af grundvandet i Svendborg indsatsområde, at det grundvand som dannes i området har en transporttid frem til et vandværk på 20 til 50 år. Der er ca. 3 km. til Hvidkilde råvandsstation og omkring 5 km til Vestergade råvandsstation, Hovedværket og Grubbemølleværket. Den lange strømningstid og transportvej betyder, at Svendborg Kommune ikke vurderer, at en tilførsel af ren jord til Sellebjerg Fyldplads eller graveområdet vil udgøre er en trussel mod indvindingerne ved Hvidkilde sø og Svendborg vestlige bydel. I forbindelse med den tidligere deponi på Sellebjerg er der sket en forurening af det sekundære grundvand med PAH og phenoler, og det er tidligere set, at det sker at der tilføres jord der ikke overholder de stillede krav. Svendborg Kommune mener derfor kun at der bør gives tilladelse til at tilføre type 0 jord (uforurenet) til området. Det skal desuden gøres opmærksom på, at den der driver modtagepladsen jf. jordforureningslovens 41 og 52 er ansvarlig for, at der ikke tilføres forurenet jord. Region Syddanmarks vurdering Den tidligere deponeringsplads ligger i et område med særlige drikkevandsinteresser. Det overfladenære/sekundære grundvand vurderes at strømme mod nordøst mod Hørup Å og ifølge potentialekortet og Miljøcenter Odenses Rapport om kortlægning af grundvandet i Svendborg indsatsområde, vurderes grundvandstrømningen at være sydvestlig eller sydøstlig i det øverste primære depot og nordøstlig i det nederste primære depot. Svendborg Kommune vurderer, at grundvand via det øvre magasin strømmer til Hvidkildemagasinet og af indsatsplanen for Svendborg Kommune fremgår det, at Kirkebyområdet er en del af det grundvandsdannende opland for Hovedværket, Grubbemølleværket, Ollerup og Hvidkilde råvandsstation. Det vurderes i indsatsplanen, at det grundvand som dannes i området har en transporttid frem til et vandværk på 20 til 50 år. Af indsatsplanen fremgår, at grundvandsmagasinerne må betragtes som sårbare da de i et større området omkring Kirkeby kun beskyttes af lerlag på mindre end 15 meter. Området omkring Kirkeby ligger endvidere i et område som er udpeget som indsatsområde for nitrat. Der ligger en privat vandindvindingsboring 200 meter nordvest for deponeringsområdet.

8 I selve graveområdet vil et evt. dæklag blive fjernet pga. gravning og Region Syddanmark vil derfor forvente en yderligere øgning af sårbarheden overfor grundvandsressourcen i dette område. Af rapporten Forureningsundersøgelse, Sellebjerg Fyldplads. fremgår, at der er konstateret en forurening i jord og grundvand under depotet for rent jord. Region Syddanmark vurderer, at der er en mulig forureningsrisiko tilstede i et område, når der tilføres rent jord til dette. Det er derfor regionens generelle holdning, at der i meget sårbare områder normalt ikke er grundlag for at meddele dispensation fra forbuddet mod at deponere jord i råstofgrave. Den tidligere fyldplads ligger i et meget sårbart særligt drikkevandsområde. Region Syddanmark vurderer på den baggrund, at et ikke kan udelukkes, at en tilførsel af ren jord som ansøgt vil kunne medføre en uønsket påvirkning af grundvandskvaliteten i området. Svendborg Kommune har påbudt, at modtagepladsen skal være dækket af 1,5 m rent jord(ler og silt). På baggrund af ovenstående vurderer Region Syddanmark, at der kun kan dispensere fra det generelle forbud mod at tilføre ren jord til den del af råstofgraven hvor fyldpladsen ligger til opfyldelse af Svendborg Kommunes påbud af 27. maj 2008, hvis der er tale om uforurenet råjord. Øvrige bemærkninger Området hvor råstofgraven ligger, er udlagt som råstofgraveområde i regionens råstofplan. Vil De vide mere? Oplysninger om meddelte afslag ligger på Region Syddanmarks hjemmeside Den fulde lovtekst for jordforureningsloven og råstofloven kan findes på Har De spørgsmål til dette brev, er De velkommen til at ringe direkte til Jytte Høimark på tlf eller jordforurening@regionsyddanmark.dk. Venlig hilsen Jytte Høimark

9 Kopi af brev, Svendborg Kommune, Att. Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syddanmark Sorsigvej Ribe Miljøstyrelsen Strandgade København K MiljøCenter Odense post@rode.mim.dk SKAT, Skat@skat.dk

10 Den tidligere fyldplads- og deponeringsområdet er skraveret med sort t, det særligt drikkevands-område med blåt, beskyttelses- og indvindingsområdet for vandværker er trukket op med blåt og det nitratfølsomme område med gult.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på matr. nr. 163 Kliplev.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på matr. nr. 163 Kliplev. Nymølle Stenindustrier A/S Kliplev Grusgrav Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 22. september

Læs mere

Dispensation til modtagelse af 300 m³ ren muldjord i tidligere råstofgrav beliggende på matr.nr. 530 Uge Ejerlav, Uge. Aabenraa Kommune.

Dispensation til modtagelse af 300 m³ ren muldjord i tidligere råstofgrav beliggende på matr.nr. 530 Uge Ejerlav, Uge. Aabenraa Kommune. Asmus Hansen Jessen Uge Allegade 27 6360 Tinglev Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.:76631956 Dato: 16. oktober 2009 Journal nr.

Læs mere

Klintholm I/S Klintholmvej Hesselager

Klintholm I/S Klintholmvej Hesselager Klintholm I/S Klintholmvej 50 5874 Hesselager Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 8. marts 2010 Journal nr.: 08/15608

Læs mere

Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej Tjæreborg

Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej Tjæreborg Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej 34 6731 Tjæreborg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 20. januar 2010 Journal

Læs mere

Frandsens Sand og Grusgrav Niels Johnny Frandsen Langforte 32 Stepping 6070 Christiansfeld

Frandsens Sand og Grusgrav Niels Johnny Frandsen Langforte 32 Stepping 6070 Christiansfeld Frandsens Sand og Grusgrav Niels Johnny Frandsen Langforte 32 Stepping 6070 Christiansfeld Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Alice Ulstrup E-mail: alice.ulstrup@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.:

Læs mere

Figur 1: Dispensationen giver kun tilladelse til at tilføres jord indenfor efterbehandlingsområdet som markeret med sort

Figur 1: Dispensationen giver kun tilladelse til at tilføres jord indenfor efterbehandlingsområdet som markeret med sort Obbekær Vognmandsforretning ApS Stavnagervej 2, Obbekær Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 9. maj 2011 Journal

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i på Nagbøl Kirkevej 4, matr.nr. 8b, Nagbøl by, Skanderup, indtil den 1. april 2015

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i på Nagbøl Kirkevej 4, matr.nr. 8b, Nagbøl by, Skanderup, indtil den 1. april 2015 Lunderskov Entreprenørforretning ApS Fabriksvej 11 6640 Lunderskov Att: P.E.Rytter Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i Jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007)

Afgørelsen er truffet med hjemmel i Jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007) Kaj Madsen Hesselbjergvej 20 7323 Give Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 23. juni 2011 Journal nr. 08/19062

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Bovvej 26, 6534 Agerskov matr.nr. 47 og 783 Agerskov indtil 1. december 2011.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Bovvej 26, 6534 Agerskov matr.nr. 47 og 783 Agerskov indtil 1. december 2011. Jens Huusmann Vænget 4 6520 Toftlund Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 22. november 2010 Journal nr.: 07/10619 Side

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på del af matr.nr. 4m og 4i Gejsing By, Andst i Vejen Kommune

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på del af matr.nr. 4m og 4i Gejsing By, Andst i Vejen Kommune Henning Have A/S Engvej 13a 6600 Vejen Jordforureningsafdelingen Kontaktperson. Alice Ulstrup E-mail: alice.ulstrup@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1953 Dato: 31. maj 2010 Journal nr.: 09/1888 Side

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage ren jord i råstofgrav på matr.nr. 272 Hønning, Arrild, Tønder Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage ren jord i råstofgrav på matr.nr. 272 Hønning, Arrild, Tønder Kommune. Niels-Kristian Nissen Sønderhedevej 56 6780 Skærbæk Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76 63 19 22 Dato: 24. november 2010 Journal nr.:

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december 2012.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december 2012. Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail:Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C. Att.: Per-Ulrik Jensen,

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C. Att.: Per-Ulrik Jensen, Regionshuset Horsens Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 8728 5005 www.jor.rm.dk Att.: Per-Ulrik Jensen, puj@dsvm.dk Dispensation

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr.

Læs mere

Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt

Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt Ole Møller Christensen Stadsvej 107 7080 Børkop Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt 2006 8-76-6-603-06020162 Dispensation til modtagelse af fyldjord på matr.nr.

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Amtsvejen 23, matr.nr. 1 Nybøl indtil 15. november 2021.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Amtsvejen 23, matr.nr. 1 Nybøl indtil 15. november 2021. Bachmanns Teglværk Att. Jacob Bendtsen Lundbyesgade 22 6400 Sønderborg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 19 22 Dato: 11. juli 2011

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Dispensation til modtagelse af ren og lettere forurenet jord i råstofgrav på Vranderupvej 57 i Seest.

Dispensation til modtagelse af ren og lettere forurenet jord i råstofgrav på Vranderupvej 57 i Seest. Boet efter Poul Erik Rytter v/advokat Bodil Ravn Torvegade 16 6600 Vejen Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 14.

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Ølufvad Hovedvej 24, matr.nr. 3m Skads By, Esbjerg Jorder. Esbjerg Kommune.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Ølufvad Hovedvej 24, matr.nr. 3m Skads By, Esbjerg Jorder. Esbjerg Kommune. Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej 30 6852 Billum Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail:Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 2. februar 2011

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i råstofgrav på matr. 983 Kollund, Bov, Aabenraa Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i råstofgrav på matr. 983 Kollund, Bov, Aabenraa Kommune. Side 1 / 5 Jacobsen Sten og Grus ApS CVR-nr. 31745861 Skovglimt 8 6340 Kruså Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Lone Bech E-mail: Lone.Bech@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 2920 1936 / 76 63 1936

Læs mere

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på matr.nr. 3e og 5c Ørum By, Ørum

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på matr.nr. 3e og 5c Ørum By, Ørum Regionshuset Horsens Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade 90 8722 Hedensted Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dato 23-02-2009 Sagsbehandler Frede Busk Sørensen

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Resumé. Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden Hedehusene

Resumé. Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden Hedehusene Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: Curt.Kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 28.

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg tina@viborgrenovation.dk Regionshuset Holstebro Regional Udvikling Lægårdvej 10 7500 Holstebro Tel. +45 7841 0000 raastoffer@ru.rm.dk www.raastoffer.rm.dk Dispensation

Læs mere

Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej Silkeborg

Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej Silkeborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej 19 8600 Silkeborg

Læs mere

Steen Høygaard Sønderskovvej Daugård. Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe Grusgrav

Steen Høygaard Sønderskovvej Daugård. Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe Grusgrav Regionshuset Horsens Steen Høygaard Sønderskovvej 5 8721 Daugård Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe

Læs mere

Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup 7860 Spøttrup

Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup 7860 Spøttrup Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup

Læs mere

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på Bolbroholtvej 5

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på Bolbroholtvej 5 Regionshuset Horsens V.J. Grusindustri v. Vagn Jørgensen Bolbroholtvej 5 Klakring 7130 Juelsminde Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dispensation til

Læs mere

Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg

Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat modtagelse af jord

Læs mere

Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, 8800 Viborg

Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, 8800 Viborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, Dispensation til fortsat at

Læs mere

Jordlagene i området er primært sand og grus med indslag af moræneler. Det primære grundvand findes m under den oprindelige terrænoverflade i

Jordlagene i området er primært sand og grus med indslag af moræneler. Det primære grundvand findes m under den oprindelige terrænoverflade i Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej Højslev

Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej Højslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade Ans Att.: Hans Haugaard

Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade Ans Att.: Hans Haugaard Regionshuset Viborg Regional Udvikling Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade 43 8643 Ans Att.: Hans Haugaard Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i tidligere råstofgrav på matr.nr. 206 Hyrup, Bevtoft. Haderslev Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i tidligere råstofgrav på matr.nr. 206 Hyrup, Bevtoft. Haderslev Kommune. Vognmandsfirmaet Allan og Jesper A/S Ørderup Kirkevej 41 6520 Toftlund Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: Curt.Kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 31. maj 2010

Læs mere

Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup

Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Grontmij l Carl Bro A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Peter Nordahn

Grontmij l Carl Bro A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Peter Nordahn Regionshuset Viborg Regional Udvikling Grontmij l Carl Bro A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Peter Nordahn Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade Hedensted.

Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade Hedensted. Regionshuset Horsens Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade 90 8722 Hedensted Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk e-mail: fl@ejvind-laursen.dk Dispensation til modtagelse

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr.

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr. Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav,

Læs mere

Frandsen Entreprenør A/S Industrivej Juelsminde.

Frandsen Entreprenør A/S Industrivej Juelsminde. Regionshuset Horsens Frandsen Entreprenør A/S Industrivej 26 7130 Juelsminde Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordforurening.rm.dk e-mail: of@frandsen-as.dk Dispensation

Læs mere

Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13. 8800 Viborg

Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13. 8800 Viborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13 Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation til at modtage fyldjord

Læs mere

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen,

Læs mere

Regulativ for flytning af overskudsjord. i Esbjerg Kommune. Regulativ gældende pr. 01.01.2011 - 1 -

Regulativ for flytning af overskudsjord. i Esbjerg Kommune. Regulativ gældende pr. 01.01.2011 - 1 - Regulativ for flytning af overskudsjord i Esbjerg Kommune - 1 - Forslag til Regulativ for flytning af overskudsjord i Esbjerg Kommune 1. Formål Formålet med regulativet er at sikre, at håndtering og flytning

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk

Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk Regionshuset Holstebro Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk Miljø Lægårdvej 12R DK-7500 Holstebro Tl. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat at modtage rent jord i eksisterende

Læs mere

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen Regionshuset Horsens Gesager Jorddepot Bjerrevej 282 8783 Hornsyld Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att: Flemming Jeppesen e-mail: hs.entrep@mail.dk Dispensation

Læs mere

Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle

Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle e-mail: lars@palle-staal.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Lea Bergholt Isager E-mail: lea.bergholt.isager@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1964 Dato: 31. maj

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til at tilføre ren jord i råstofgrav

Læs mere

Dispensation efter jordforureningsloven 52 til tilførsel af u- forurenet jord til Bjørumslet Grusgrav.

Dispensation efter jordforureningsloven 52 til tilførsel af u- forurenet jord til Bjørumslet Grusgrav. Jakobsen & Blindkilde Drejervej 28 7490 Aulum esp@jakobsen-blindkilde.dk Dispensation efter jordforureningsloven 52 til tilførsel af u- forurenet jord til Bjørumslet Grusgrav. Region Nordjylland, Kontoret

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Der er d. 20. april 2018 meddelt ny miljøgodkendelse af kommunen. Godkendelsen gælder som denne dispensation indtil den 31. december 2018.

Der er d. 20. april 2018 meddelt ny miljøgodkendelse af kommunen. Godkendelsen gælder som denne dispensation indtil den 31. december 2018. Billum Vognmandsforretning Aps Vesterhavsvej 30 6852 Billum Att.: Kjeld Møller Hansen CVR: 10382335 Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 24.

Læs mere

Strandvejen 191, 9370 Hals - Landzonetilladelse - Anvendelse af sommerhus (fritidshus) til helårsbolig (jf. sommerhusbestemmelserne 40-41)

Strandvejen 191, 9370 Hals - Landzonetilladelse - Anvendelse af sommerhus (fritidshus) til helårsbolig (jf. sommerhusbestemmelserne 40-41) #BREVFLE Strandvejen 191 Hou 9370 Hals 17. december 2015 Strandvejen 191, 9370 Hals - Landzonetilladelse - Anvendelse af sommerhus (fritidshus) til helårsbolig (jf. sommerhusbestemmelserne 40-41) Aalborg

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Vedrørende Novo Nordisk A/S i Hillerød Att. Susanne Bech, Novo Nordisk A/S, Global EHS, Krogshøjvej 44, 2880 Bagsværd. Virksomheder J.nr. MST-1274-00117 Ref. GUKHA/MAJLI Den 29. juli 2015 Afgørelse om

Læs mere

Journal nr. (Bedes anført ved alle henvendelser) Deres Ref. Dato august 2005 KAF

Journal nr. (Bedes anført ved alle henvendelser) Deres Ref. Dato august 2005 KAF Dangrus A/S ved Johnny Hansen Nyhavevej 1 5550 Langeskov Fyns Amt Miljø- og Arealafdelingen Grundvandskontoret Tlf: 6556 1532 Fax: 6556 1594 E-mail: grundvand@maa.fyns-amt.dk Journal nr. (Bedes anført

Læs mere

VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt

VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt Miljø Dato: 02-08-2016 Sagsnr.: 16/24805 Sagsbehandler: Lene Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7044 E-mail: lha@aabenraa.dk VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt Projekt beskrivelse SportsCarEvent

Læs mere

I forbindelse med miljøundersøgelsen er der udført en geoteknisk undersøgelse af Jord Teknik A/S, der er afrapporteret i særskilt rapport.

I forbindelse med miljøundersøgelsen er der udført en geoteknisk undersøgelse af Jord Teknik A/S, der er afrapporteret i særskilt rapport. Sag nr.: 113026/HB Dato: 13. marts 2013 NOTAT Indledende miljøundersøgelse, Artillerivej 181, København S 1. Indledning I forbindelse med mulig udlægning af kunstgræsbaner på areal ved Artillerivej 181,

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus/værksted på Mejlbyvej 151, Skaarup, 9610 Nørager.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus/værksted på Mejlbyvej 151, Skaarup, 9610 Nørager. Center Natur og Miljø Brian Andersen Mejlbyvej 151, Skaarup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.15-P19-8-16 Ref.: Lene Marie Hansen

Læs mere

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk

Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Frederikssund Kommune Tovet 2 3600 Frederikssund Att.: Team Natur, Berit Louise Mogensen Mail: blmog@frederikssund.dk Dato Sagsbehandler J.nr. 1. oktober 2012 saril 016997-2012 Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid.

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid. Fjordhotellet Augustenborg ApS Strandkroen Vemmingbund Langdel 2 6440 Augustenborg Att. Mie Søgaard Landzonetilladelse til midlertidigt at opsætte en mobil isbod på ejendommen matr.nr. 472 Vollerup under

Læs mere

HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde.

HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde. Regionshuset Horsens HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk e-mail: fm@hm-as.dk Dispensation til modtagelse af jord

Læs mere

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Uglehøj, Fladså Kommune En del af matrikel 7b og 8b Vester Egesborg By, Vester Egesborg Journalnr. 8-70-30-353-2-2000 / 04-000171 27. januar 2004 JES 1

Læs mere

Tilladelse til midlertidigt oplag af forurenet jord og indbygning af forurenet jord langs kældervægge på Østre Stationsvej 39A og 39B, 5000 Odense C

Tilladelse til midlertidigt oplag af forurenet jord og indbygning af forurenet jord langs kældervægge på Østre Stationsvej 39A og 39B, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Odense Projektudviklingsselskab A/S Fynsvej 9 5500 Middelfart Erhverv og Bæredygtighed Landbrug og Natur Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk

Læs mere

Bemærkninger til Region Syddanmarks afgørelse vedr. regionens forslag til råstofplan 2012

Bemærkninger til Region Syddanmarks afgørelse vedr. regionens forslag til råstofplan 2012 Region Syddanmark att. Andreas Blinkenberg Damhaven 12 7100 Vejle Bemærkninger til Region Syddanmarks afgørelse vedr. regionens forslag til råstofplan 2012 På vegne af Jens-Christian Geertsen A/S (JCG)

Læs mere

3 120.000 31.000 40.000

3 120.000 31.000 40.000 6.3 Grundvandskemi Der er foretaget undersøgelser af de grundvandskemiske forhold, dels for det enkelte vandværk og dels for området som helhed. Dette viser overordnet, at der ikke (frem til 2005) har

Læs mere

TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS

TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Runge Madsen Direkte 7257 7364 jrm@jammerbugt.dk 29-06-2015

Læs mere

03-10-2014 14/17737. CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg

03-10-2014 14/17737. CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg 03-10-2014 14/17737 CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opsætte tre nye legeredskaber på ejendommen matr.nr. 72 Pøl, Nordborg, der ligger på Købingsmarkvej

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. august 2012 12/04248 ÆNDRING AF OVERKØRSEL I brev af 14. marts 2012 har I klaget over Kommunens afslag af 17. og 28. februar 2012 på at lovliggøre jeres overkørsel

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. Svend Åge Hansen Gåskærgårdvej 1 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Lovliggørelse af diverse bygninger Kolding Kommune har den 19. november 2012 modtaget din ansøgning om lovliggørelse af

Læs mere

Bemærkninger til forslag til Råstofplan 2012 Dato: 22. februar 2012

Bemærkninger til forslag til Råstofplan 2012 Dato: 22. februar 2012 Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Bemærkninger til forslag til Råstofplan 2012 Dato: 22. februar 2012 Billund Kommune har modtaget Regionsrådets forslag til Råstofplan 2012. Økonomiudvalget har

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til udførelse af 23 miljøtekniske boringer af 20. januar 2014. (separat bilag 2).

Ansøgning om tilladelse til udførelse af 23 miljøtekniske boringer af 20. januar 2014. (separat bilag 2). Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S Hjortekærbakken 12 2800 Kgs. Lyngby Att. Peer Skaarup Dato: 20-02-2014 Ref: THOMH J.nr.: 20130830126 Tilladelse til etablering af 23 miljøtekniske boringer i Ermelundskilen

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Notat om amternes 1999-indberetning om administration af miljøbeskyttelseslovens

Notat om amternes 1999-indberetning om administration af miljøbeskyttelseslovens MILJØstyrelsen 20.december 1999 Jordforureningskontoret 350-0012 FH/14 Notat om amternes 1999-indberetning om administration af miljøbeskyttelseslovens 20 a 1. Baggrund Siden den 1. januar 1998 har det

Læs mere

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 25a Nim by, Nim

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 25a Nim by, Nim Regionshuset Horsens COLAS Danmark Fabriksparken 40 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr.

Læs mere

Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé Vils Att.: Søren Glintborg,

Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé Vils Att.: Søren Glintborg, Regionshuset Viborg Regional Udvikling Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé 21 7980 Vils Att.: Søren Glintborg, sgl@vils.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Kaj Bust Fædalhøjvej Viborg.

Kaj Bust Fædalhøjvej Viborg. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Kaj Bust Fædalhøjvej 15 8800 Viborg e-mail: kajbust@hotmail.com Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Dato Sagsbehandler J.nr. 16. september 2014 dmikk 018796-2014

Dato Sagsbehandler J.nr. 16. september 2014 dmikk 018796-2014 Frederikssund Kommune Vej, Trafik og Affald Torvet 2 3600 Frederikssund att. Tom Henrik Johansen Dato Sagsbehandler J.nr. 16. september 2014 dmikk 018796-2014 Tilladelse til etablering af 2 stk. moniteringsboringer,

Læs mere

Delindsatsplan. Kærby Vandværk. for [1]

Delindsatsplan. Kærby Vandværk. for [1] Delindsatsplan for Kærby Vandværk [1] [2] Indhold Forord... 5 Definitioner/ordforklaring... 5 1 Indledning... 7 2 Områdebeskrivelse... 8 2.1 Vandværket... 8 2.1.1 Boringer... 8 2.1.2 Vandkvalitet på vandværket...

Læs mere

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen DONG Energy A/S, Skærbækværket Klippehagevej 22, Skærbæk 7000 Fredericia Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 19-01-2015 Sags id.: 14/11848 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik

Læs mere

P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund Aabenraa

P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund Aabenraa P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 21. august 2017 Journal nr.: 08/4284 Side 1 af 8

Læs mere

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup Lene og Morten Toft Kulle Rådbjergvej 17 Rådbjerg 4450 Jyderup HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 15 / 64229 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Tilladelse til ny sø

Læs mere

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Kolding Kommune har den 12. januar 2013 modtaget din ansøgning om

Læs mere

Rønde Kommunale Ungdomsskole Nattergalevej 1 8419 Rønde

Rønde Kommunale Ungdomsskole Nattergalevej 1 8419 Rønde Rønde Kommunale Ungdomsskole Nattergalevej 1 8419 Rønde Industri Journalnr. bedes anført ved besvarelse. J.nr.M 133/H01-0014 Ref.: OD/BKR/9 Den Miljøstyrelsens afgørelse af klage over miljøgodkendelse

Læs mere

Ansøgning Per Aarsleff A/S har d. 23. februar 2016 søgt om tilladelse til grundvandssænkning og udledning af grundvand på åben mark.

Ansøgning Per Aarsleff A/S har d. 23. februar 2016 søgt om tilladelse til grundvandssænkning og udledning af grundvand på åben mark. Dato: 15-04-2016 Sagsnr.: 16/4435 Kontaktperson: Iben Nilsson E-mail: teknik@vejen.dk Per Aarsleff A/S Lokesvej 15 8230 Aabyhøj Sendt pr. mail til: sub@aarsleff.com Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Aagaard Jørgensen

Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Aagaard Jørgensen DONG Energy A/S, Skærbækværket Klippehagevej 22, Skærbæk 7000 Fredericia Att. Solveig F. Jørgensen, e-post: sofjo@dongenergy.dk 23-10-2014 Sags id.: 14/10213 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik

Læs mere

Der er ved afgørelsen lagt vægt på, at vindmøllen opstille i umiddelbar nærhed af ejendommens bygninger og i rimelig afstand fra naboer.

Der er ved afgørelsen lagt vægt på, at vindmøllen opstille i umiddelbar nærhed af ejendommens bygninger og i rimelig afstand fra naboer. #BREVFLE Ringkøbing Maskinværksted A/S Frejasvej 4 6950 Ringkøbing 24. april 2015 Landzonetilladelse Bjerglundvej 31, 9240 Nibe Opstilling af husstandsvindmølle. Aalborg Kommune meddeler hermed tilladelse

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg.

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg tina@viborgrenovation.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af regnvand samt landzonetilladelse til sø beliggende Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted, matr. nr. 5e Urlev By, Urlev

Tilladelse til nedsivning af regnvand samt landzonetilladelse til sø beliggende Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted, matr. nr. 5e Urlev By, Urlev Til ejere af Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted: Helle Kragh Olesen Mads Christian Buttenschön Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Vibeke Rahbek Dir: +4579755675 Mob: +4521130536 e-mail: vibeke.rahbek@hedensted.dk

Læs mere

DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V. Den 21. januar 2016

DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V. Den 21. januar 2016 DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V Den 21. januar 2016 V Hærup Strandvej 25 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har den 13. januar 2016 modtaget

Læs mere

23-10-2014 14/30385. Søren Nistrup Avnbøløstenvej 45 Avnbøl 6400 Sønderborg

23-10-2014 14/30385. Søren Nistrup Avnbøløstenvej 45 Avnbøl 6400 Sønderborg 23-10-2014 14/30385 Søren Nistrup Avnbøløstenvej 45 Avnbøl 6400 Sønderborg Lovliggørende Landzonetilladelse til mindre udendørs oplag af køretøjer på ejendommen Matr.nr. 65 og 35 Avnbøl, Ullerup på Avnbøløstenvej

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag. Biogen Manufacturing ApS Biogen Allé 1 3400 Hillerød Att.: Lone Carlsen Virksomheder J.nr. MST-1270-01717 Ref. Majli Den 24. juli 2015 Afgørelse om ikke VVM-pligt for nyt frysehus Miljøstyrelsen Virksomheder

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 161 vedr. opførelse af nyt sommerhus på ejendommen matr.nr. 69BÆ Hune By, Hune, beliggende Kr. Thomsensvej 17, 9492 Blokhus

Dispensation fra Lokalplan 161 vedr. opførelse af nyt sommerhus på ejendommen matr.nr. 69BÆ Hune By, Hune, beliggende Kr. Thomsensvej 17, 9492 Blokhus Til: Ejere af ejendommen Kr. Thomsensvej 17, 9492 Blokhus Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere