Fransk Elegance på Frederiksberg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fransk Elegance på Frederiksberg"

Transkript

1 Fransk Elegance på Frederiksberg 48 totalrenoverede ejerlejligheder salgsprospekt

2

3 48 EKSKLUSIVE, TOTALRENOVEREDE BOLIGER PÅ DET ATTRAKTIVE FREDERIKSBERG Cura Capital har forvandlet 26 fra en smuk, gammel kontorbygning til indbydende, moderne boliger - opført i de bedste materialer og med en indretning, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Her får du mulighed for at bo i skønne omgivelser med udsigt over Sankt Jørgens Sø og i gåafstand til byens liv og muligheder det bliver ikke meget mere centralt og fredeligt på samme tid. Boligerne er klar til indflytning i foråret 2017.

4 Hassinghus PORTEN TIL FREDERIKSBERG Hassinghus ligger lige ved bygrænsen mellem det gamle Frederiksberg og København. På hjørnet af og Danasvej, med udsigt over Sankt Jørgens Sø til den ene side og Frederiksberg til den anden. Huset blev opført i 1894 som Josephine Schneiders Børnehjem. I 1920 gik ejendommen til i en stor brand men blev genopført, og her rykkede Hassings Forlag og Trykkeri ind i Forlaget udgav en række store, kulturhistoriske værker og fagbøger og producerede tilmed glober, der blev solgt overalt i verden. I 1983 blev ejendommen indrettet til hovedsæde for Dansk El-forbund, der ejede Hassinghus indtil 2015, hvor transformationen fra kontorer til eksklusive boliger gik i gang. Når ombygningen afsluttes i 2017, fremstår Hassinghus som en klassisk palæejendom; på én gang solid og imødekommende arkitektur - med klare referencer til både Frederiksberg og de franske storbyer. Med sine mange detaljer, lyse facader, store vinduespartier og ikke mindst det smukke tag byder Hassinghus velkommen som den nye port til Frederiksberg.

5 Fra drøm til hjem Lys og luft. Det er nøgleordene i Hassinghus. Ud af de gamle kontorer har vores arkitekter skabt smukke lejligheder med højt til loftet og et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Stilen er nordisk og elegant, og alle rum er tegnet med fokus på optimale løsninger og fine detaljer. Alle materialer er valgt ud fra høje krav om kvalitet med tanke på både design og funktion. Og det er ikke kun indretningen af lejlighederne, vi har gennemtænkt selve huset er også udstyret med alle de detaljer, der gør livet lidt nemmere. Du møder lyse trappeopgange, rummelige elevatorer og et overdækket indgangsparti med dørtelefon. I underetagen er der indrettet praktiske depotrum til de enkelte lejligheder, og i denne del af huset finder du også cykelparkering og fælleslokaler. Kort sagt: Hassinghus danner en både smuk og funktionel ramme om dit nye hjem.

6 FOrhuset I ejendommens forhus er indrettet 46 boliger af varierende størrelse, beliggende fra stueplan til 4. sal. Ud over de to nuværende hovedtrapper med elevatorer mod henholdsvis Danasvej og Norsvej, tilføjes der en ny, centralt placeret trappe og elevator med adgang via haveanlægget fra. Den høje underetage indrettes med depotrum, fælleslokaler, viceværtkontor og cykelparkering. En del af underetagen omdannes til disponible rum, som via interne trapper forbindes med fire af boligerne i stueetagen. Fra stueetagen til 3. sal er der indrettet 10 boliger per etage. Der etableres nye, store altaner til boligerne. Ejendommen får et helt nyt mansardtag i zink. Det nye tag omfatter 3. og 4. sal og udformes med store kviste og franske altaner i en slank og elegant konstruktion. Den øverste etage i Hassinghus indrettes med seks unikke boliger, der alle har en fantastisk udsigt over byen og Sankt Jørgens Sø. Der udføres seks taghaver med direkte adgang fra boligerne på 4. sal via elegante trappehuse.

7 DET BEVARINGSVÆRDIGE BAGHUS Baghuset er bevaringsværdigt og bliver renoveret med stor respekt for det arkitektoniske udtryk og ejendommens fine detaljer. I underetagen bliver der indrettet otte garager, mens der på 1. sal indrettes to spændende studieboliger. Gården bliver renoveret med ny belægning og beplantning, og der anlægges 12 p-pladser forbeholdt ejendommens beboere. EN GRØN OG ENERGIRIGTIG PROFIL I forbindelse med renoveringen bliver alle plastikvinduer erstattet med nye, energirigtige vinduer. Mod bevares det store træ, og arealet, der vender mod sydvest, opgraderes til en attraktiv, grøn have, hvor der vil være adgang fra fælleslokalerne i underetagen. Her vil der være mulighed for at grille, lege eller opholde sig ved de nye borde og bænke. Øst for indgangsarealet, langs Norsvej, er der anlagt en ny affalds- og miljøstation med 12 containere a 600 l. Miljøstationen bliver udført med vægge af trælameller og grønt tag, så bygningen bliver en integreret del af det grønne område. Endelig giver etableringen af det nye mansardtag mulighed for en væsentlig optimering af ejendommens energiprofil og sikrer samtidig Hassinghusbeboere det bedst mulige indeklima.

8 h i G J K L FORMIDABLE FREDERIKSBERG Frederiksberg er sin egen. Ikke blot en bydel i København, men en rigtig by omgivet af hovedstaden og alle dens muligheder. Frederiksberg har sin egen historie og har altid haft sit eget styre. Byen blev grundlagt i 1700-tallet, hvor Frederiksberg Slot blev opført af Frederik IV som sommerresidens for kongefamilien. Store herskabelige ejendomme kom til og omdannede langsomt landsbyen til by. En by med et slot, med Frederiksberg Have, med store villaer og senere også med boliger for alle. bare fra Frederiksberg. Når man først har slået rod her, er det svært at forlade alle kulturtilbuddene, specialbutikkerne, de små haver, teaterlivet, caféerne og alt det andet, der gør Frederiksberg til en levende, alsidig og velfungerende by. Frederiksberg har ingen tomme grunde, så der bliver stort set ikke bygget nyt, selv om der er høj efterspørgsel efter gode boliger. Men af og til bliver én af de flotte kontorbygninger transformeret til nye, smukke hjem. Som det er sket med Hassinghus. I dag er Frederiksberg en hel by, en by for studerende, for børnefamilier og for seniorer. Man flytter ikke

9 f e D c A B Hot spots A Hassinghus g Gl. Kongevej B FORUM OG METRO H Frederiksberg Allé C H.C. Ørstedsvej i Værnedamsvej D Frederiksberg Centeret j Det nye teater e Frederiksberg Have K Planetariet f Zoologisk Have L Imperial BIO Byen i gåafstand DET NY TEATER: 8 MIN. FORUM OG METRO: 8 MIN. PLANETARIET: 10 MIN. VÆRNEDAMSVEJ: 11 MIN. VESTERPORT: 11 MIN. HOVEDBANEGÅRDEN: 16 MIN. FREDERIKSBERG ALLÉ: 15 MIN. TIVOLI: 16 MIN. FREDERIKSBERG HAVE: 29 MIN. KONGENS NYTORV: 31 MIN.

10

11

12 Boligerne Nøgleordene for boligerne i Hassinghus er lys, luft og klassisk elegance. Stilen er nordisk og elegant, og alle rum er tegnet med fokus på optimale løsninger og fine detaljer. Samtlige materialer er valgt ud fra høje krav om kvalitet og med tanke på både design og funktion. Boligernes størrelse spænder fra 67 til 197 m2 - og alle lejligheder har privat altan, fransk altan eller tagterrasse, der giver en enestående udsigt over byen og vandet. Lejlighederne er hver især udstyret med dørtelefon og elevator og har desuden adgang til de indbydende fællesfaciliteter både inde og ude. Heriblandt ejendommens skønne, grønne udenomsarealer med bænke. Alle boligerne i Hassinghus er indrettet med et elegant Svanekøkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er udstyret med granitbordplade, og samtlige hvidevarer er af mærket Siemens. Herudover rummer den enkelte lejlighed et smagfuldt badeværelse med vaskesøjle. Overalt i boligerne er der lagt smukke, olierede egetræsgulve med indlagt gulvvarme, og paneler og fyldningsdøre er udformet i et klassisk, stilrent udtryk.

13

14

15

16 Stuen - plantegninger A Stuen 74 m2 B stuen 89 m2 C Stuen / Duplex 168 m2 D Stuen 67 m2 E stuen / Duplex 197 m2 F Stuen / Duplex 145 m2 G Stuen / duplex 171 m2 H Stuen 72 m2 J Stuen 89 m2 K Stuen 74 m2 BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING.

17 A0 Lejl. A, stuen N VODROFFSVEJ Adresse: Danasvej 5, st th Stuen r: 2 Samlet areal: 74 m2 Vejledende plantagning VODROFFSVEJ 5 N

18 en/alrum Altan Altan Lejl. B, stuen Adresse: Danasvej 5, mfth Stuen r: 3 Samlet areal: 89 m2 B0 B0

19 Hobby-/depot lejl. C Lejl. C, stuen Adresse: Danasvej 5, st tv Stuen/Duplex r: 5 Samlet areal: 168 m2 C0 C0

20 Altan Altan Lejl. D, stuen Adresse: Danasvej 5, st mftv Stuen r: 2 Samlet areal: 67 m2 D0 D0

21 Altan Hobby-/depot lejl. E Hobby-/depot lejl. E Kælder - Ikke i mål m Lejl. E, stuen E0 K Adresse: 26, st tv Stuen/Duplex r: 5 Samlet areal: 196 m2 Vejledende plantagning E0

22 n Altan n/alrum Hobby-/depot lejl. F Lejl. F, stuen Adresse: 26, st th Stuen/Duplex r: 4 Samlet areal: 144 m2 Vejledende plantagning F0

23 Hobby-/depot lejl. G Lejl. G, stuen G0 Adresse: Norsvej 1, st th Stuen/Duplex r: 5 Samlet areal: 171 m2 G0

24 Altan Lejl. H, stuen Adresse: Norsvej 1, st mfth Stuen r: 2 Samlet areal: 72 m2 H0 Vejledende plantagning H0

25 Altan Lejl. J, stuen Adresse: Norsvej 1, st mftv Stuen r: 3 Samlet areal: 89 m2 J0 Vejledende plantagning J0

26 Altan ltan Lejl. K, stuen K0 Adresse: Norsvej 1, st tv Stuen r: 2 Samlet areal: 74 m2 Vejledende plantagning K0

27

28 1 SAL - plantegninger A B C D E F G H J K 74 m2 89 m2 113 m2 67 m2 125 m2 122 m2 115 m2 72 m2 89 m2 74 m2 BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING.

29 Altan ØRRETUMBLER KOMFUR - OVN Lejl. A, 1. sal OPVASKEMASKINE Adresse: Danasvej 5, 1 th 1 sal r: 2 Samlet areal: 74 m2 N VODROFFSVEJ A1

30 ken/alrum Lejl. B, 1. sal Adresse: Danasvej 5, 1 mfth 1 sal r: 3 Samlet areal: 89 m2 B1 B1

31 Altan Lejl. C, 1. sal Adresse: Danasvej 5, 1 tv 1 sal r: 3 Samlet areal: 113 m2 C1 C1

32 økken/alrum Altan Altan Lejl. D, 1. sal Adresse: Danasvej 5, 1 mftv 1 sal r: 2 Samlet areal: 67 m2 D1 D1

33 Altan 1.03 m m² 1.15 Lejl. E, 1. sal Adresse: 26, 1 tv 1 sal r: 3 Samlet areal: 125 m2 E1 E1

34 tan Altan en/alrum m² 1.15 Lejl. F, 1. sal Adresse: 26, 1 th 1 sal r: 3 Samlet areal: 122 m2 F1 F1

35 Altan e Lejl. G, 1. sal Adresse: Norsvej 1, 1 tv 1 sal r: 3 Samlet areal: 115 m2 G1 G1

36 g Altan Lejl. H, 1. sal Adresse: Norsvej 1, 1 m h 1 sal r: 2 Samlet areal: 72 m2 H1 H1

37 Altan Lejl. J, 1. sal Adresse: Norsvej 1, 1 m v 1 sal r: 3 Samlet areal: 89 m2 J1 J1

38 Altan Lejl. K, 1. sal Adresse: Norsvej 1, 1 tv 1 sal r: 2 Samlet areal: 74 m2 K1 K1

39

40 2 SAL - plantegninger A B C D E F G H J K 74 m2 89 m2 113 m2 67 m2 124 m2 121 m2 115 m2 72 m2 89 m2 74 m2 BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING.

41 Altan Lejl. A, 2. sal Adresse: Danasvej 5, 2 th 2 sal r: 2 Samlet areal: 74 m2 A2 A2

42 ken/alrum Lejl. B, 2. sal Adresse: Danasvej 5, 2 mfth 2 sal r: 3 Samlet areal: 89 m2 B2 B2

43 Altan Lejl. C, 2. sal C2 Adresse: Danasvej 5, 2 tv 2 sal r: 3 Samlet areal: 113 m2

44 Altan Altan Lejl. D, 2. sal Adresse: Danasvej 5, 2 tv 2 sal r: 2 Samlet areal: 67 m2 D2 D2

45 Altan m² Lejl. E, 2. sal Adresse: 26, 2 tv 2 sal r: 3 Samlet areal: 124 m2 E2 E2

46 Altan n n/alrum m² 1.15 Lejl. F, 2. sal Adresse: 26, 2 th 2 sal r: 3 Samlet areal: 121 m2 F2 F2

47 Altan Lejl. G, 2. sal Adresse: Norsvej 1, 2 tv 2 sal r: 3 Samlet areal: 115 m2 G2 G2

48 Altan Lejl. H, 2. sal Adresse: Norsvej 1, 2 mfth 2 sal r: 2 Samlet areal: 72 m2 H2 H2

49 Altan Lejl. J, 2. sal Adresse: Norsvej 1, 2 mftv 2 sal r: 3 Samlet areal: 89 m2 J2 J2

50 Altan Lejl. K, 2. sal Adresse: Norsvej 1, 2 tv 2 sal r: 2 Samlet areal: 74 m2 K2 K2

51

52 3 SAL - plantegninger A B C D E F G H J K 69 m2 89 m2 108 m2 67 m2 123 m2 121 m2 110 m2 71 m2 88 m2 70 m2 BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING.

53 Trappe Lejl. A, 3. sal Adresse: Danasvej 5, 3 th 3 sal r: 2 Samlet areal: 69 m2 A3 A3

54 Trappe /alrum e Lejl. B, 3. sal Adresse: Danasvej 5, 3 mfth 3 sal r: 3 Samlet areal: 89 m2 B3 B3

55 Lejl. C, 3. sal Adresse: Danasvej 5, 3 tv 3 sal r: 3 Samlet areal: 108 m2 C3 C3

56 Trappe Lejl. D, 3. sal Adresse: Danasvej 5, 3 mftv 3 sal r: 2 Samlet areal: 67 m2 D3

57 um ² m² 3.15 Lejl. E, 3. sal Adresse: 26, 3 tv 3 sal r: 3 Samlet areal: 123 m2 E3 E3

58 /alrum Lejl. F, 3. sal Adresse: 26, 3 th 3 sal r: 3 Samlet areal: 121 m2 F3 F3

59 Lejl. G, 3. sal Adresse: Norsvej 1, 3 tv 3 sal r: 3 Samlet areal: 110 m2 G3 G3

60 Lejl. H, 3. sal Adresse: Norsvej 1, 3 mfth 3 sal r: 2 Samlet areal: 71 m2 H3 H3

61 Lejl. J, 3. sal Adresse: Norsvej 1, 3 mftv 3 sal r: 2 Samlet areal: 88 m2 J3 J3

62 Lejl. K, 3. sal Adresse: Norsvej 1, 3 mftv 3 sal r: 2 Samlet areal: 88 m2 K3 K3

63

64 4 SAL - plantegninger A B C D E F 137 m2 121 m2 129 m2 127 m2 123 m2 137 m2 BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING.

65 A Tagterrasse - Ikke i mål Tagterrasse lejlighed A lse Lejl. A, 4. sal Adresse: Danasvej 5, 4 th 4 sal r: 4 Samlet areal: 137 m2 A4 A4

66 else Tagterrasse lejlighed B Tagterrasse - Ikke i mål Lejl. B, 4. sal B4 Adresse: Danasvej 5, 4 tv 4 sal r: 4 Samlet areal: 121 m2 B4

67 m² ² Tagterrasse - Ikke i mål m² m² 4.15 Tagterrasse lejlighed C Lejl. C, 4. sal Adresse: 26, 4 tv 4 sal r: 3 Samlet areal: 129 m2 C4 C4 C4 TT

68 Tagterrasse - Ikke i mål Tagterrasse lejlighed D Lejl. D, 4. sal Adresse: 26, 4 th 4 sal r: 3 Samlet areal: 130 m2 D4 D4 D4 TT

69 Tagterrasse lejlighed E Tagterrasse - Ikke i mål Lejl. E, 4. sal E4 Adresse: Norsvej 1, 4 tv 4 sal r: 3 Samlet areal: 123 m2 E4

70 Tagterrasse - Ikke i mål Tagterrasse lejlighed F F4 TT Lejl. F, 4. sal Adresse: Norsvej 1, 4 th 4 sal r: 4 Samlet areal: 137 m2 F4 F

71

72 Baghuset - plantegninger S1 S2 70 m2 70 m2 BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING.

73 Eleva Trapp trappe Baghuset TV plantegning trappe Lejl. S1, 1. sal Adresse: Norsvej 1A, 1 tv ETAGE: STUEN 1. sal r: Samlet areal: 2 70 m2 VÆRELSER: 2 SAMLET AREAL: Komfur 85 M2- Ovn NORsvej BH V BH V

74 Eleva Trapp trappe Baghuset TH plantegning Lejl. S2, 1. sal Adresse: Norsvej 1A, 1 th ETAGE: STUEN 1. sal r: Samlet areal: 2 70 m2 VÆRELSER: 2 SAMLET AREAL: Komfur 85 M2- Ovn Norsvej BH H

75 OM os Ejendomsselskabet 26 har omdannet Hassinghus til eksklusive boliger. Selskabet er ejet af Cura Capital og Sampension i fællesskab. Cura Capital arbejder med ejendomsadministration og ejendomsudvikling herunder særligt ombygning af erhvervsejendomme til boliger. Sampension er med sine omkring medlemmer landets tredjestørste pensionsselskab. Blandt Sampensions investeringer er mere end boliger fordelt på 21 ejendomme med et samlet areal på mere end m2 over hele landet. Krogh Madsen Arkitekter er arkitekter på projektet, og ingeniørfirmaet Stokvad rådgiver bygherren og styrer byggeprocessen for at sikre den bedst mulige kvalitet. Bag indretningen står den internationalt anerkendte indretningskonsulent Stine Moldrup Hollesen, indehaver af MI Casa.dk. Stine Moldrup Hollesen arbejder tæt sammen med arkitekter og byggefirmaer og har speciale i individuel, personlig indretning med vægt på decor, farve og materialevalg. Mi Casa.dk har bl.a. designet og indrettet private hjem i både Europa og USA. Samarbejdspartnere: Bygherre: Udvikler: Mægler: Arkitekt: Rådgivende Ingenør: Indretning: 3D Visualisering: CAD tegning: Grafisk Design: Fotograf: Sproglig rådgivning: Ejendomsselskabet 26 P/S Cura Capital Unikbolig Krogh MAdsen Arkitekter Stokvad Rådgivende Ingenører Stine Moldrup Lars Knapmann EgerRup, LKE Design Flemming Kaae, fokus arkitektur Allan Woods, Brandbooster Dorte Krogh Marie Wiuff Kruse BEMÆRK, AT ALLE AREALER ER FORELØBIGE OG VIL BLIVE JUSTERET EFTER LANDINSPEKTØROPMÅLING. Ret til ændringer forbeholdes.

76 Udvikling Cura Capital ApS Rådhusvej Charlottenlund curacapital.dk Salg Unikbolig.dk ApS Gothersgade 21, 2 sal 1123 København C Tlf.: unikbolig.dk

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER COPENHAGEN PROPERTY 6 2 O N. 885/203 C O P E N H A G E N K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER // KØBENHAVN V COPENHAGEN PROPERTY OPKØBT : NOVEMBER 202 AREAL : 2663 KVM RENOVERET

Læs mere

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA.

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA. EJERFORENINGEN EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA KUN 2500 kr ALT INC. v/20% UDBETALING HJØRRING v/ Jesper Carlsson Ejendomsmægler, MDE Nørrebro 5, 9800 Hjørring hjoerring@home.dk

Læs mere

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej 24 eksklusive lejligheder fra 113-219 m 2 Velkommen til Solrød Strandvej Vejledende tegning med forbehold for ændringer 24 attraktive ejerlejligheder centralt placeret ved Solrød Centret, togstation og

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS UDLEJES FOR: NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ.DK LYSE BOLIGER I NORDISK STIL ATTRAKTIV BELIGGENHED MIDT I BYEN Havnehusene byder

Læs mere

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper. T

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper.  T Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE www.cosmoejendomme.dk T 8615 1688 Lejlighedstyper INDHOLD PLANER Beskrivelse Stueplan 1. sal 2. sal 3. sal 3 4 5 6 7 LEJLIGHEDSTYPER Lejlighedstype

Læs mere

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted Skolegade Familieboliger centralt i Grindsted Afdeling 1223-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 46 lækre 2- og 3-rums boliger med private altaner eller terrasser. Pakhustorvet 4 6000 Kolding Telefon

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage Søndersøparken 19 8800 Viborg 28 ejerlejligheder Kun 4 lejligheder tilbage 28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø Oversigtskort De 28 ejerlejligheder

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB UDLEJES FOR: KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 4-5 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ CALUM-KILDEHØJ.DK MODERNE RÆKKEHUSE MED

Læs mere

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 78 lejeboliger på Birkholm Historie Sluseholmen i Sydhavnen er oprindelig anlagt som et sluseanlæg af Københavns Havnevæsen

Læs mere

Allegade Frederiksberg

Allegade Frederiksberg Allegade 13 2000 Frederiksberg Sagsnr: 1008 Frederiksen. Allegade 13 2000 Frederiksberg Pris: 60.000.000 Ejerudgift pr. md: 9.059,67 Etage m2: 1.439 Heraf underetage m2: 167 Grund m2: 366 Byggeår: 1942

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS UDLEJES FOR: HAVEHUSEE / ETAPE 2 YE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAV TÆT PÅ VADET OG BYES PULS LEJEBOLIGER PÅ 1-4 VÆRELSER SE UDLEJIGSSTATUS PÅ HAVEHUSEE.DK LYSE BOLIGER MED SKØ UDSIGT OG ADGAG TIL SOLRIGE TAGTERRASSER

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Fantastisk lys lejlighed midt i Ørestad - et besøg værd!

Fantastisk lys lejlighed midt i Ørestad - et besøg værd! Fantastisk lys lejlighed midt i Ørestad - et besøg værd! Ørestads Boulevard 63E, 3. th. 2300 Kbh. S., Sag: 28901748 ed m n a t l Stor a af sol r masse dsigt & fin u Sauerberg & Gade Ejendomsmæglere, MDE

Læs mere

Frederiksgade 19-21, 1265 København K

Frederiksgade 19-21, 1265 København K Frederiksgade 19-21, 1265 København K Ledige kontorlejemål i størrelser fra 362 til 709 m² Fakta - kort Smukke arealer med fleksible indretningsmuligheder Flot palæejendom i Frederiksstaden Enestående

Læs mere

Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab 5 nye familieboliger i størrelsen 91 m² - 115 m² (to lejligheder på 1. sal med tilhørende værelse med toilet i stue etagen) Vester Mølle, beliggende på Lagonis Minde

Læs mere

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD frem for alt hjem EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD GODE BOLIGER OG MED TÆT KONTAKT TIL ANDRE BEBOERE Hvad er et senior bofællesskab? En boform, hvor

Læs mere

PRÆSTEGÅRDEN ÅBENRÅ 31, 1124 KØBENHAVN K COPI GROUP CULTURED LIVING

PRÆSTEGÅRDEN ÅBENRÅ 31, 1124 KØBENHAVN K COPI GROUP CULTURED LIVING PRÆSTEGÅRDEN ÅBENRÅ 31, 1124 KØBENHAVN K COPI GROUP CULTURED LIVING PRÆSTEGÅRDEN V E L K M M E N WWW.ABENRA31.DK BOLIGERNE KLASSISKE LEJLIGHEDER I UDVALGTE MATERIALER & MODERNE PLANLØSNINGER Ejendommen

Læs mere

RISSKOV BRYNET LEJEBOLIGER I RISSKOV MED FANTASTISK BELIGGENHED

RISSKOV BRYNET LEJEBOLIGER I RISSKOV MED FANTASTISK BELIGGENHED UDLEJE FOR: RIKO BRYET LEJEBOLIGER I RIKO MED FATATIK BELIGGEHED IDFLYTIG FRA FEBRUAR 2017 2-5 R UDLEJIG: RIKO BRYET 1 BOLIGER MED UDIGT LY OG LÆKKER ORDIK TIL De attraktive lejligheder i Risskov Brynet

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen 13.02.2017 Boligselet Futura Fredericia, Kanalbyen 41 almene boliger med attraktiv beliggenhed i forbindelse med kanalen i Oldenborggade Boligselet Futura Fredericia BEBYGGELSEN Futuras41 almene familieboliger

Læs mere

SVEAHUS TAGPROJEKT ANDELSBOLIGFORENING SVEAHUS - TILLÆG til den reviderede ansøgning (fra d )

SVEAHUS TAGPROJEKT ANDELSBOLIGFORENING SVEAHUS - TILLÆG til den reviderede ansøgning (fra d ) ANDELSBOLIGFORENING SVEAHUS - TILLÆG til den reviderede ansøgning (fra d. 29.10.2017) 29.01.2018 J.nr.: 02.34.00-P19-151-17 Matr. nr. 20FR af Frederiksberg, Norsvej 6 Udnyttelse af ekisterende tagetage

Læs mere

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat.

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat. 02 Generelt Velkommen til et nyt og innovativt boligprojekt, hvor begreberne tid, rum og sjæl er gennemgående. Vi opholder os alle meget i vores bolig, derfor er der i City grund projektet lagt stor vægt

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

SKITSEPROJEKT TIL OBYGNING AF BYVILLA, SANKT KNUDSVEJ 4, 1904 FREDERIKSBERG C. YNDIGHEDSPROJEKT, 16. SEPTEBER 2013 A T: AIL: AIL: ANDERS.OLLER@KADK.DK V T: ANDERS.OLLER@KARCH.DK Beskrivelse af den påtænkte

Læs mere

HUSET PROVENCE. Inspiration/Visualiseringsbillede. Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København

HUSET PROVENCE. Inspiration/Visualiseringsbillede. Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København HUSET PROVENCE Inspiration/Visualiseringsbillede Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København SE SOLEN GÅ NED OVER VESTERBRO! Inspiration/Visualiseringsbillede Med købet af de unikke penthouselejligheder

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Unikt erhvervslejemål centralt beliggende tæt på Rådhuspladsen i hjertet af København

Unikt erhvervslejemål centralt beliggende tæt på Rådhuspladsen i hjertet af København Unikt erhvervslejemål centralt beliggende tæt på Rådhuspladsen i hjertet af København H.C. Andersens Boulevard 9-11 1553 København V M. Goldschmidt Ejendomme A/S Indretningsforslag NU HAR I MULIGHED FOR

Læs mere

Nordre Fasanvej 18, 1.th 2000 Frederiksberg

Nordre Fasanvej 18, 1.th 2000 Frederiksberg Nordre Fasanvej 18, 1.th 2000 Frederiksberg Indflytningsklar delevenlig lejlighed med stor altan og CBS i baghaven Sag: 20001854 edc.dk Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Godthåbsvej 117-2000

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

RISSKOV BRYNET LEJEBOLIGER I RISSKOV MED FANTASTISK BELIGGENHED

RISSKOV BRYNET LEJEBOLIGER I RISSKOV MED FANTASTISK BELIGGENHED UDLEJE FOR: RIKO BRYET LEJEBOLIGER I RIKO MED FATATIK BELIGGEHED IDFLYTIG FRA EPTEMBER 2017 2-5 R UDLEJIG: RIKO BRYET 1 BOLIGER MED UDIGT LY OG LÆKKER ORDIK TIL De attraktive lejligheder i Risskov Brynet

Læs mere

= citybeliggenhed og. attraktive faciliteter. Adelgade København K

= citybeliggenhed og. attraktive faciliteter. Adelgade København K = citybeliggenhed og attraktive faciliteter 1304 København K 1 Turbinehuset tilbyder moderne faciliteter i det centrale København Turbinehuset er et nyopført og bæredygtigt kontorhus med gennemtænkt arkitektur

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14, 1602 København V

Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14, 1602 København V Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14, 1602 København V Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14 1602 København V Sagsnr. 7-20.865 Rationel og fleksibel indrettet kontorejendom med elevator Attraktiv

Læs mere

AARSBO AARS BOLIGFORENING. KIRKEGADE 2 POSTBOKS AARS TLF

AARSBO   AARS BOLIGFORENING. KIRKEGADE 2 POSTBOKS AARS TLF AARSBO Aars C VALITETS- BOLIGER i byens hjerte AARS BOLIGFORENING IREGADE 2 POSTBOS 77 9600 AARS TLF. 98 62 24 13 Aars C bo i byens hjerte Hermed vil vi gerne præsentere Aars C. Afdelingen består af: To

Læs mere

MERRY KARREÉN TINGVEJ 6A-B, 2300 KBH S

MERRY KARREÉN TINGVEJ 6A-B, 2300 KBH S M E R R Y TINGVEJ A-B, 2300 KBH S 2 3 0 0 M E R R Y 21 LEJEBOLIGER CENTRALT PÅ AMAGER 21 nye lejeboliger beliggende centralt på Amagerbro. Boligerne er placeret i et dynamisk og urbant miljø nær København

Læs mere

West Coast. Lejeboliger. Park

West Coast. Lejeboliger. Park West Coast Lejeboliger Park Teglholmen - her bygger vi drømmeboliger Tusindvis af teglsten blev gennem mange år lavet af flittige hænder på Teglholmen. I dag bygger vi videre og skaber 140 moderne lejligheder

Læs mere

Centralt og synligt kontor eller klinik til attraktiv leje

Centralt og synligt kontor eller klinik til attraktiv leje Centralt og synligt kontor eller klinik til attraktiv leje 208 m² på 1. sal, velegnet til kontor el. klinik Pænt kontorlejemål med fleksible indretningsmuligheder Hjørnebeliggenhed med fint lysindfald

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S = butikslejemål i attraktivt multibrugerhus 2300 København S 1 Velbesøgt adresse med attraktive naboer Islands Brygge er en adresse med både udsyn og fremsyn. Midt i København, direkte til vandet, summer

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk Elsehus Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled balder.dk 1 Frirum til familiehygge på Kalvebod Fælled Tæt ved Elsehus ligger Himmelhøj Naturlegeplads, der er spækket med små

Læs mere

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK UDLEJIGSPROSPEKT MAJ 2018 Hjemme i naturen Tæt på byen Kalvebod Fælled på Vestamager er et helt enestående naturområde, kun få minutters kørsel fra København. 2000 fredede hektar med lys og luft, Danmarks

Læs mere

Moderne og uformelt lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet

Moderne og uformelt lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet Moderne og uformelt lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet 340 m² på 3. sal i præsentabel ejendom fra 1700-tallet Lyst, imødekommende og moderne lejemål Mange indretningsmuligheder, f.eks.

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens Afdeling 921 - Rør III udlejningsprojekt - - Horsens Andelsboligforeningen Beringsgaard opfører nu 33 almene familieboliger beliggende på, Horsens. Der er tale om udfyldelsen af lokalplan 228 fra oktober

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk

9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk 9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk Et moderne liv i historiske rammer De bedste fra to verdener Ombygningen til de 9 eksklusive lejligheder er i fuld gang - og den foregår med

Læs mere

Udsigten - 1432 København K

Udsigten - 1432 København K il salg Udsigten - 1432 København K Unikke lejligheder i nyetableret bydel på Margretheholm udsigten-boliger.dk Management S S SOREDAMS SØ IOLI RÅDHUSPLADSEN S M FÆLLEDPARKEN BOANISK HAE KONGENSHAE ØSRE

Læs mere

Attraktivt lejemål i karakteristisk ejendom

Attraktivt lejemål i karakteristisk ejendom Attraktivt lejemål i karakteristisk ejendom Vester Farimagsgade 41 1606 København V Ørstedhus er en unik ejendom med spændende detaljer og en central beliggenhed på hjørnet af Gyldenløvesgade og Vester

Læs mere

= spændende. kontorer midt på Østerbro. Bryggervangen København Ø

= spændende. kontorer midt på Østerbro. Bryggervangen København Ø = spændende kontorer midt på Østerbro 2100 København Ø 1 Midt på Østerbro med Parken i baghaven Området gennemgår i disse år en stor udvikling og er udlagt af Københavns Kommune som klima kvarter. Det

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk Lundestrædet 55, Studielejligheder i Holbæk Perfekt ramme for dig der studerer i Holbæk Klar til indflytning M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M.

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København

Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København Udsigten Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København A2 B C Udsigten D E F G udsigten-boliger.dk Management S S SORTEDAMS SØ TIVOLI RÅDHUSPLADSEN S M FÆLLEDPARKEN BOTANISK HAVE KONGENSHAVE ØSTRE

Læs mere

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN UDLEJES FOR: LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 3-4 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ LINDHOLM-BRYGGE.DK LYSE OG MODERNE RÆKKEHUSE ATTRAKTIV BELIGGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Thurøvej Et oplæg til 3 tagboliger i Svømmehalskvarteret på Frederiksberg. 2. maj 2018

Thurøvej Et oplæg til 3 tagboliger i Svømmehalskvarteret på Frederiksberg. 2. maj 2018 Thurøvej 10-12 Et oplæg til 3 tagboliger i Svømmehalskvarteret på Frederiksberg 2. maj 2018 Kolofon Thurøvej 10-12 Et oplæg til 3 tagboliger i Svømmehalskvarteret på Frederiksberg Bygherre: Bjerke Thurøvej

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Campus Living Kolding

Campus Living Kolding Campus Living Kolding Attraktive studieboliger i Kolding 83 1- og 2-værelses ungdomsboliger klar til indflytning i november 2015 Afdeling 958-0 Lejerbo Kolding Pakhustovet 4 6000 Kolding Telefon 7012 1310

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

8 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk

8 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk 8 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk Forbehold for fejl og ændringer - september 017 Sjældent set - og svært at modstå Hvis de ansatte i Forsvarskommandoen, der tidligere har boet

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

Enestående etagemeter - med sublim panorama

Enestående etagemeter - med sublim panorama Enestående etagemeter - med sublim panorama MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk 4.173 m² kontorer i......topniveau ved Søerne - tæt på Københavns City. Med sin markante

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

= attraktive lejemål med

= attraktive lejemål med = attraktive lejemål med central beliggenhed 1600 København V 1 Unik beliggenhed på Gyldenløvesgade Med Søerne i den ene retning og henholdsvis Rådhuspladsen og Vesterport Station i den anden og tredje

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro

ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN. Nørregade 14, Holstebro ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER I MIDTBYEN Nørregade 14, Holstebro 18.12.18 OM EJENDOMMEN Nyd bylivet i Holstebro! Byens flotteste lejligheder med tagterrasse og udsigt udlejes. Mulighed for indflytning fra 1.

Læs mere

Det Kgl. Musikkonservatorium

Det Kgl. Musikkonservatorium Det Kgl. Musikkonservatorium Til Leje H.C. Andersens Boulevard 36 1553 København V 2.434 m² elegant kontordomicil med yderst eftertraktet beliggenhed 5 min. gang fra Københavns Hovedbanegård og Rådhuspladsen

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic unika funkis gårdhave nordic Fra boligdrøm til drømmebolig FBA A/ S hus til tiden 3 Vi har alle forskellige ønsker, drømme og behov. Sæt ord på jeres ideer og lad FBA HUSE hjælpe med at få ønskerne opfyldt.

Læs mere

Amager PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111. Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Tænk på Torreck før de lejer

Amager PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111. Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Tænk på Torreck før de lejer Tænk på Torreck før de lejer Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Ejendommen er gjort bevaringsværdi, grundet sin smukke palæagtige stil. PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111 Amager Lokaler

Læs mere

Multibrugerhus. med mange fællesfaciliteter. Islands Brygge København S

Multibrugerhus. med mange fællesfaciliteter. Islands Brygge København S Multibrugerhus med mange fællesfaciliteter Islands Brygge 39-43 2300 København S Velbeliggende multibrugerhus direkte til havneløbet med fælles mødefaciliteter, reception, loungeområde, indbydende kantine

Læs mere

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN Boliger med udsigt til by, himmel og hav Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 77 m 2 til de største på 150 m 2. Boligerne sikrer med deres

Læs mere

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser VELKOMMEN TIL HESTESKOEN Hesteskoen er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres, som en 5-11 etagers bebyggelse i de skønneste naturomgivelser. Byggeriet

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

CHRISTIAN X S HAVE NYE LYSE LEJEBOLIGER

CHRISTIAN X S HAVE NYE LYSE LEJEBOLIGER UDLEJES FOR: CHRISTIAN X S HAVE NYE LYSE LEJEBOLIGER BO TÆT PÅ SKOV, STRAND OG KUN 5 KM FRA AARHUS C CHRISTIAN X S HAVE BESTÅR AF 2-, 3- OG 4-VÆRELSES EKSKLUSIVE LEJEBOLIGER UDLEJNING: BO TIL LEJE KUN

Læs mere

Ørum Torv. Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012

Ørum Torv. Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012 Ørum Torv Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012 s 2 Ørum Torv Skole Randers Viborg Ørum Torv Ørum Torv Boligselskabet Sct. Jørgen har udviklet Ørum Torv med hensigten om at skabe

Læs mere

16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26

16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26 16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26 Koldinggade 24-26. 16 klassiske lejligheder renoveret fra A-Z... Denne utrolig

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier 3D VISUALISERING Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier Leverum med fællesskab - dyrk naturen og byen Grønttorvets seniorbofællesskab - Kamelia Hus - er for dig, som er plus 60 år og er klar til et

Læs mere

Allégade 18 stuen og kælder

Allégade 18 stuen og kælder Allégade 18 stuen og kælder Skitseprojekt for udstykning af 3 lejligheder 11.03.2015 Allegade 18 Matr. nr. 30a Allegade 18 Allégade 18 stuen og kælder Ejendommen Beliggenhed: Allégade 18 stuen og kælder,

Læs mere

Trempelhus - serien 134

Trempelhus - serien 134 Trempelhus - Serien 134 Moderne linjer fra kælder til kvist Drømmer I om en moderne bolig lidt ud over det sædvanlige, er TrempelHus et spændende alternativ til de traditionelle 1½ -planhuse. Her får I

Læs mere

DELTAHUSENE. 14 enestående boliger i hjertet i hjertet af af Vinge byen Vinge. 14 eksklusive lejemål. DELTAHUSENE Tlf

DELTAHUSENE. 14 enestående boliger i hjertet i hjertet af af Vinge byen Vinge. 14 eksklusive lejemål. DELTAHUSENE Tlf DELTAHUSENE 14 enestående boliger i hjertet i hjertet af af Vinge byen Vinge 14 eksklusive lejemål DELTAHUSENE Tlf. 70 20 00 20 www.deltahusene.dk DELTAHUSENE Deltahusene byder velkommen til en fantastisk

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet

Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet Moderne og regulært lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet 353 m² på 1. sal i præsentabel ejendom fra 1700-tallet Lyst, imødekommende og præsentabelt lejemål Pt. indrettet med kombination

Læs mere

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG salgsprospekt I # sagsnr. 1515JIB Stilren og smuk villa Rummelig Klassisk Beliggenhed www.moow2.dk WWW.MOOW2.DK EXNERSVEJ 30 2 klassisk & fakta Adresse: Exnersvej 30 2930

Læs mere

Cirkelhuset Familieboliger i Køge

Cirkelhuset Familieboliger i Køge Cirkelhuset Familieboliger i Køge 130 boliger i op til 7 plan Afdeling 914-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 Bygges i samarbejde med: Cirkelhuset

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

NYE BOLIGER OG ERHVERV I FREDERIKSSTADEN STORE STRANDSTRÆDE København K WAAGE-PETERSENS GÅRD

NYE BOLIGER OG ERHVERV I FREDERIKSSTADEN STORE STRANDSTRÆDE København K WAAGE-PETERSENS GÅRD NYE OLIGER OG ERHVERV I FREERIKSSTAEN STORE STRANSTRÆE 18 1255 København K WAAGE-PETERSENS GÅR STORE STRANSTRÆE 18 UNIK ELIGGENHE Strandstræderne er fredelige handelsstrøg beliggende mellem Nyhavn og Sankt

Læs mere

Hostrupsvej 18 - Tagbolig, Tagterrasse og nye altaner

Hostrupsvej 18 - Tagbolig, Tagterrasse og nye altaner Hostrupsvej 18 - Tagbolig, Tagterrasse og nye altaner Ejendommen er en klassisk etageejendom fra 1915. Ejendommen består af 10 lejligheder, oprindeligt 4-værelses lejligheder med to stuer en-suite, soveværelse,

Læs mere

Roligt og renoveret lejemål med masser af karaktér

Roligt og renoveret lejemål med masser af karaktér Roligt og renoveret lejemål med masser af karaktér 185 m² på 1. sal over hestestalden i baghus fra 1900-tallet Lyst, imødekommende og renoveret lejemål Roligt og tilbagetrukket fra gaden Fleksible indretningsmuligheder

Læs mere