PTU ÅRSBERETNING 2011 LEDELSESBERETNING 1 ÅRSBERETNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PTU ÅRSBERETNING 2011 LEDELSESBERETNING 1 ÅRSBERETNING"

Transkript

1 PTU ÅRSBERETNING 2011 LEDELSESBERETNING 1 ÅRSBERETNING 2011

2 ÅRSBERETNING 2011

3 INDHOLD PTU i 2012 Hvad er planerne? 04 Ledelsesberetning 05 Det skete i Sundhedsdag 06 Nyt måleudstyr i PTU Handicapbiler 06 Den Europæiske Poliokonference 07 Styrkede rådgivningstilbud 08 Om- og tilbygning af PTU Rødovre 09 Master i rehabilitering 10 Livet efter trafikulykken 10 Det vidste du ikke om PTU 11 Lancering af ny hjemmeside 12 PTU takker 14 Støtte fra virksomheder og fonde 14 De meldte sig ind i PTU i Regnskab 16 Hovedtal Resultatopgørelse 16 Udvalgte nøgletal 18

4 04 LEDELSESBERETNING PTU ÅRSBERETNING 2011 PTU i 2012 Hvad er planerne? 2012 bliver året, hvor vi intensiverer samarbejdet med flere sundhedsinstitutioner og andre offentlige og private aktører, der har betydning for os. Det bliver også året, hvor vi: indtager vores nye faciliteter i Rødovre samarbejder med Glostrup Hospital om projekter inden for whiplash og polio samt el-stimulation af rygmarvsskadede samarbejder med Havarikommissionen for Vejtrafikulykker (HVU), Rigspolitiet, Kommunernes Landsforening (KL), Forsikring og Pension, Rådet for Sikker Trafik m.fl. om at etablere en rådgivningsfunktion for ulykkesramte vil ud i primærsektoren og gøre vores tilbud synlige vil nedsætte en arbejdsgruppe, der skal se på, hvordan vi kan gøre det endnu mere attraktivt at deltage i PTU s frivillige arbejde vil akkrediteres samarbejder med SDU om træning og teknologi arbejder for at finde bedre faciliteter til afdelingen i Risskov. Vi kan ikke vente med at komme i gang.

5 PTU ÅRSBERETNING 2011 LEDELSESBERETNING 05 LEDELSES BERETNING Et år med store forandringer Sidste halvår af 2011 vil blive husket for den omfattende til- og ombygning af PTU s faciliteter i Rødovre. Byggeriet begyndte i juni, og indtil videre går det efter planen. Det store projekt kan lade sig gøre, fordi PTU har modtaget 28 mio. kr. fra staten og selv har valgt at bruge yderligere 20 mio. kr., der hovedsageligt kommer fra fonde og arv. Vi forventer at slå dørene op til nye, indbydende faciliteter i sommeren Men byggeriet har ikke domineret alt blev også året, hvor PTU var i fremdrift på en række andre områder: Europæisk poliokonference. Vi gennemførte i samarbejde med Den Europæiske Polio Union (EPU) en international poliokonference med ca. 350 deltagere fra over 25 lande. De kunne deltage i 66 faglige indlæg over 3 dage. PTU i medierne. Poliokonferencen medførte selvfølgelig en del presseomtale, men også i andre henseender har PTU været omtalt i medierne og det i en grad, der langt overstiger, hvad vi tidligere har oplevet. Ny hjemmeside. PTU lancerede i november en ny hjemmeside i et flot design. Med lanceringen fulgte en række nye tiltag, så man nu f.eks. kan finde korte, informerende videoer og et medlemsforum på siden. Styrkede rådgivningstilbud. PTU har styrket rådgivningstilbuddene, så det nu også er muligt for medlemmer at få privatøkonomisk rådgivning, gøre brug af en bisidderordning og tale med ligesindede gennem medlem til medlem telefonen. Frivillige. Flere af tilbuddene kunne ikke være etableret uden hjælp fra PTU s frivillige, der yder en uvurderlig indsats. Til kredsbestyrelserne, interessegrupperne, bisidderne og mange, mange flere: TAK! Den økonomiske krise havde vi gerne været foruden. Igen i år har mange medlemmer og patienter oplevet besparelserne på egen krop. Eksempelvis er nogle regioner så ivrige for at spare, at de ikke vil yde befordringsgodtgørelse til patienter, der skal til behandling på PTU s RehabiliteringsCenter. PTU har hjulpet med at indbringe sagerne for Patientombuddet og det har virket! Indtil nu har alle berørte patienter fået medhold. Finanskrise eller ej. PTU vil fortsat varetage medlemmernes interesse. Philip Rendtorff Formand: H. Kallehauge Næstformand: Janus Tarp Næstformand: Ghita Tougaard Medlem: Inge Carlsen Medlem: Jørgen Maibom Medlem: Anne-Lise Rossau Medlem: Gurli B. Nielsen Medlem: Inga Bredgaard Medlem: Kaja Brolykke Eiding Medlem: Peer G.H. Laursen Medarb.valgt.repr.: Lars Roskam-Hemmingsen Medarb.valgt.repr.: Bente Elton Rasmussen Direktør: Philip Rendtorff

6 06 DET SKETE I 2011 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE i 2011 Sundhedsdag Nyt måleudstyr i PTU Handicapbiler For anden gang arrangerede RYK - Rygmarvsskadede i Danmark og PTU i fællesskab en Forsknings- og Sundhedsdag. Den fandt sted d. 13. oktober på Vingsted Hotel & Konferencecenter ved Vejle. Omkring 250 deltagere mødte op for at blive inspireret af specialister inden for læge- og motionsverdenen. Årets tema var den aktive og sunde livsstil for folk med rygmarvsskader, og dagen bød på spændende foredrag og workshops om blandt andet senskader og livsstilssygdomme, optimal motion til alle og håndtering af problemer med vandladning. Top-motivator og foredragsholder Chris McDonald afsluttede et vellykket arrangement med et forrygende show om at arbejde med sin attitude til sig selv og livet. PTU Handicapbiler hjælper mennesker med et handicap til at køre bil. En bilattrap er et vigtigt redskab i arbejdet med at vurdere behovet for bilindretning til den enkelte, og nu har PTU Handicapbiler, ved hjælp af fondsstøtte, fået udskiftet bilattrapper i både Rødovre og Risskov. De nye attrapper erstatter to modeller fra 1979, og selvom de endnu målte fint, nyder fysioterapeuterne i afdelingen, at de nu kan aflæse testresultaterne digitalt på en computerskærm. De nye attrapper er også lettere at flytte sig over i, da sæderne udover at kunne køre frem og tilbage, hæve og sænke også kan dreje. Som noget helt nyt kan sædesektionen kobles fra, så det er muligt at køre hen foran måledelen og blive målt, mens man sidder i sin elkørestol. Det nye måleudstyr letter på flere måder arbejdet med at udrede den enkeltes mulighed for at køre bil.

7 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE I Poliokonferencen Der blev lyttet koncentreret til et af de i alt 66 faglige indlæg på den 3 dage lange konference. Den Europæiske Poliokonference PTU og Den Europæiske Polio Union (EPU) var værter ved Den Europæiske Poliokonference, der blev afholdt i København d. 31. august til d. 2. september fagfolk og polioramte med 28 forskellige nationaliteter deltog i den 3 dage lange konference. Fokus var rettet mod de udfordringer, polioramte i hele verden møder, når de senere i livet oplever smerter og nedsat muskelfunktion. Den seneste forskning inden for området blev formidlet, kontakter knyttet, erfaringer delt og nye initiativer iværksat. Udover indlæg fra fagfolk bød dagene blandt andet på en fremvisning af den prisbelønnede film og personlige beretning Epidemien jeg husker ikke noget, men jeg glemmer det aldrig og en udstilling for bandagister. Konferencens emne blev derfor belyst fra adskillige sider. Alle sessioner for ikke-fagfolk blev videooptaget. Se dem og samtlige PowerPoint præsentationer fra oplægsholderne på:

8 08 DET SKETE I 2011 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE i 2011 Styrkede rådgivningstilbud Flere medlemsundersøgelser har vist, at rådgivning er en af de ting, PTU s medlemmer lægger meget vægt på. PTU har derfor udvidet foreningens rådgivningspakke med følgende tiltag i 2011: Medlem til medlem telefon D. 1. oktober åbnede PTU s nye medlem til medlem tele fon. Dette tilbud adskiller sig markant fra de øvrige rådgivningstilbud, da telefonen bliver betjent af frivillige medlemmer, der alle kender til det at leve med en skade eller livet som pårørende. Medlem til medlem telefonen har fire linjer for henholdsvis polioskadede, ulykkes- og rygmarvsskadede, whiplashskadede og pårørende. Privatøkonomisk vejledning Vejledning i privatøkonomiske forhold er et helt nyt tilbud til PTU s medlemmer. PTU har indgået et samarbejde med Finanshuset i Fredensborg, som har stor erfaring i at yde uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning til private og virksomheder. Medlemmer af PTU har uden beregning adgang til en indledende økonomisk telefonsamtale, hvor vejledningsbehovet og mulighederne afdækkes. Juridisk vejledning PTU s advokatgruppe har gennem mange år givet juridisk vejledning og gode råd til PTU s medlemmer. Der er ofte travlt ved telefonerne, og derfor har PTU sammen med advokatgruppen vedtaget at udvide telefontiden. Den udvidede telefontid trådte i kraft d. 1. november.

9 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE I Om- og tilbygning af PTU Rødovre I juni måned 2011 begyndte en længe ventet om- og tilbygning af PTU s faciliteter i Rødovre. Når det står færdigt i sommeren 2012, kan PTU slå dørene op for et rehabiliteringscenter, der blandt andet omfatter: Udbygning på ca. 700 m2 Udvidet træningscenter med langt bedre plads til patienter, behandlere og træningsudstyr Nye omklædningsfaciliteter, der lever op til vores patienters særlige behov Nyistandsat varmtvandsbassin Ny ergoterapi Ny kantine og venteområder Konferencesal med plads til 150 personer Nyistandsat patienthotel Alt i alt vil rehabiliteringscentret blive mere indbydende, og vi vil kunne tilbyde optimale rammer for behandling af patienter og fremragende mødefaciliteter. Arbejdet med byggeriet går naturligvis ikke ubemærket hen. Både patienter og medarbejdere mærker til de store forandringer. Vi er dog sikre på, at resultatet vil være det hele værd og blive til stor glæde for alle, der har deres gang i PTU Rødovre.

10 10 DET SKETE I 2011 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE i 2011 Master i rehabilitering Ellen Madsen, fysioterapeut i PTU s Rehabiliterings- Center, har som den første medarbejder i PTU taget en master i rehabilitering. Sammen med fysioterapeut Dorte Hoffmann fra Vestdansk Center for Rygmarvsskade afleverede hun i sommer en masterafhandling under titlen Tilbage til arbejde/uddannelse efter en traumatisk rygmarvsskade. I forbindelse med masterstudiet ved Syddansk Universitet undersøgte de to fysioterapeuter, i hvor høj grad rygmarvsskadede i Danmark bevarer en tilknytning til arbejdsmarkedet efter deres skade. Der er ikke tidligere lavet landsdækkende danske undersøgelser på området, og undersøgelsens resultater bør give anledning til, at spørgsmålet om arbejdstilknytning får en mere central plads i rehabiliteringen. Du kan læse en præsentation af undersøgelsens resultater i PTU s medlemsblad Livtag # Hele masterafhandlingen kan du få elektronisk ved henvendelse til dorte.hoffmann@viborg.rm.dk eller ema@ptu.dk. Afhandlingen kan også hentes på Livet efter trafikulykken PTU og en lang række aktører på trafikskadeområdet har gennemført en større spørgeskemaundersøgelse, der afdækker behovet for mere og bedre hjælp til trafikulykkeskadede. Det sker på baggrund af en nyere undersøgelse fra Havarikommissionen for Vejtrafikulykker (HVU), der viser, at ulykkeskadede ofte bliver overladt til sig selv, når de bliver udskrevet fra sygehuset. Det sker til trods for, at ulykken ofte har alvorlige fysiske, økonomiske, psykiske og sociale følger. I løbet af foråret 2012 vil resultaterne af rapporten ligge klar, og det vil derefter blive besluttet, hvilke nye tiltag der skal iværksættes, og hvilken rolle PTU skal spille i det videre arbejde for at forbedre hjælpen til de flere tusinde danskere, der hvert år bliver skadet i trafikken.

11 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE I Det vidste du ikke om PTU: 359 personer meldte sig ind i PTU i personer arbejdede frivilligt for PTU i gange blev PTU omtalt i større danske medier mod 24 gange i 2010 og 6 gange i gange blev PTU s 6 velbeliggende, handicapvenlige feriehuse rundt om i Danmark udlejet til medlemmer af foreningen i 2011.

12 12 DET SKETE I 2011 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE i 2011 ptu.dk Lancering af ny hjemmeside I slutningen af 2011 fik PTU ny hjemmeside. Både form og indhold har fået et løft, og med den nye hjemmeside følger en række nye tiltag, der giver PTU s brugere flere muligheder. Det er eksempelvis blevet muligt at stille spørgsmål til PTU s faglige eksperter via en netrådgivningsfunktion. PTU s hjemmeside vil fortsat være i udvikling. Vi arbejder lige nu bl.a. på at kunne lancere en sektion for pårørende og en for nytilskadekomne, ligesom der også vil komme flere nye videoer. Se resultatet på

13 PTU ÅRSBERETNING 2011 DET SKETE I Videoer giver en hurtig præsentation af fx PTU eller medlemsfordele Et medlemsforum giver medlemmer mulighed for at møde ligesindede, dele gode erfaringer eller starte en debat Et danmarkskort giver et overblik over aktiviteter i medlemmernes nærområde Billeder af alle ansatte i PTU Netrådgivning, hvor medlemmer kan stille spørgsmål til PTU s faglige eksperter

14 14 PTU TAKKER PTU ÅRSBERETNING 2011 PTU TAKKER Støtte fra virksomheder og fonde Villum Fonden Augustinusfonden Frantz Hoffmanns Mindelegat Ernst og Vibeke Husmans Fond Jascha Fonden Knud Højgaards Fond Aase og Ejnar Danielsens Fond Lykfeldts Legat Møllerens Fond De Spannjerske Legater Direktør Kaptajn J.J. Bahnson og Hustrus Legat Fabrikant Mads Clausens Legat Fonden af 29/ Fabrikant Knud Johan Danielsen og Hustru Agnes Louise Danielsen, født Ferslev s Legat Harald og Ellen Plesner, født Tofft og børns Mindefond Foreningen Østifterne Jubilæumsfonden af 12. august 1973 Fabrikant Juul Christensen og hustru Mary Christensens Familielegat Skandinavisk Tobakskompagni s Gavefond Aage og Johanne Louis-Hansens Fond Den Bøhmske Fond Else & Erik Jørgensens Familiefond I.F. Lemvigh Müllers Fond Direktør J.P. Lund og Hustru Vilhelmine Bugges Legat Konsul Osvald Christensens Mindefond Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen Købmand Chr. Wasehuus og hustru Helga Wasehuus, født Larsens Fond Grosserer Oscar Jensen og Hustrus Legat Danske Banks Fond Familien Hede Nielsens Fond Gurli og Knud Pedersens Fond I.C.H. Ellehammers Fond Axel Muusfeldts Fond Thorvald Larsen og Hustru Ingeborg Skovs Fond Den Georg Bruunske Fond Bruger-Hjælper Formidlingen Astra Tech A/S Pia & Pernille Handicapservice ApS Bandagist Jan Nielsen Focus People A/S Medtronic Danmark A/S Vejle apotek Handy Wear Rosendahl Handicapservice Coloplast Lemco INVACARE Nielsen Rehab & hops. Danpleje/OneMed A/S MBH International ApS Medema Danmark Ortos A/S Grifols PHI Otto Bock Sahva Fior & Gentz Camp Scandinavia Pfizer Bus Company Harbirk Formuepleje Viking Autosport, Frederikssund PTU-partnere: Pia og Pernilles Handicapservice ApS Bruger-Hjælper Formidlingen Bandagist Jan Nielsen A/S Astra Tech Activ Handiservice

15 PTU ÅRSBERETNING 2011 NYE MEDLEMMER 15 De meldte sig ind i PTU i 2011 Tukan Latifi >> I 2010 var jeg ude for en trafikulykke. En af mine venner fortalte mig om foreningen og anbefalede mig at melde mig ind. Jeg går nu til genoptræning i PTU s RehabiliteringsCenter. Mit håb er, at jeg kan træne min krop til at blive mere funktionsdygtig. Jeg arbejder også som frivillig for foreningen som en del af projektet DACAPO (et projekt der sætter fokus på inklusion af mennesker med etnisk minoritetsbaggrund i PTU-red.). Her fungerer jeg bl.a. som lektiehjælper. Jesper Gøth << For syv år siden fik jeg en arbejdsskade. Min diskos blev ødelagt, og jeg er nu diagnosticeret kronisk smertepatient. Min far, som selv er erklæret invalid, har været medlem af PTU i mange år, og han anbefalede mig at melde mig ind i foreningen. Min tilstand er blevet værre de seneste par år. I PTU har jeg fået socialfaglig bistand af en socialrådgiver, som har hjulpet mig i kontakten til kommunen. Lis Jakobsen >> Jeg træner to gange om ugen i PTU s motionscenter. Det gavner mig meget. Og så har jeg samtaler med en socialrådgiver og en fysioterapeut, som begge arbejder i PTU s RehabiliteringsCenter. Jeg har med stor interesse læst medlemsbladet Livtag ikke mindst om de kurser og arrangementer, der bliver arrangeret rundt om i de forskellige kredse. Nu har jeg jo ikke været medlem så længe, men jeg kunne godt forestille mig at deltage i sådan noget fremover.

16 16 hovedtal 2011 PTU ÅRSBERETNING 2011 HOVEDTAL Resultatopgørelse i kr Bidrag og tilskud m.v Medlemskontingenter m.v PTU s RehabiliteringCenter Handicapbiler Ejendomsindtægter Øvrige indtægter Ekstraordinære indtægter Omsætning Finansielle indtægter Indtægter i alt Medlemsaktiviteter PTU s RehabiliteringsCenter Handicapbiler Ejendomsomkostninger Foreningsledelse og administration Finansielle indtægter Resultat og regulering af kapitalandele Ekstraordinære udgifter Regnskabsmæssige reguleringer Omkostninger i alt Årets resultat * * ekskl. modtaget arv

17 PTU ÅRSBERETNING 2011 hovedtal Balance i kr Ejendomme, inventar og driftsmidler Finansielle anlægsaktiver Varebeholdninger Tilgodehavender Likvide beholdninger Aktiver i alt Egenkapital Hensættelser, egenkapital Langfristede gældsforpligtelser Kortfristede gældsforpligtelser Passiver i alt Resultatopgørelse i procent Fordeling af indtægter i pct.: Bidrag og tilskud m.v Medlemskontingenter m.v PTU s RehabiliteringsCenter Handicapbiler Ejendomsindtægter Øvrige indtægter Ekstraordinære indtægter Finansielle indtægter Medlemsaktiviteter PTU s RehabiliteringsCenter Handicapbiler Ejendomsudgifter Foreningsledelse og administration Finansielle udgifter Ekstraordinære udgifter Regnskabsmæssige reguleringer

18 18 nøgletal 2011 PTU ÅRSBERETNING 2011 UDVALGTE NØGLETAL Udvalgte nøgletal Antal aktive medlemmer Antal støttemedlemmer Indtægter fra arv m.v.* (indgår ikke i resultatopgørelsen) Antal fuldtidsansatte Afkast af værdipapirbeholdning i pct. 2,9 3,9 4,0 3,6 5,2 * i kr

19 Patienter i PTU s Rehabiliteringscenter Diagnose Antal 2011 Antal nye 2011 Andre 60 6 Para- Tetraplegi Polio Trafik og Ulykke 94 7 Total

20 Design: ESSENSEN.COM // Foto: Lars Just/PTU // TRYK: Scanprint // 2012 PTU er en landsdækkende forening, der arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for de over danskere, som har alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom. Foreningen har specialiseret sig i at: Forbedre vilkårene for personer med alvorlige skader Støtte medlemmerne gennem rådgivning, kurser og arrangementer Synliggøre og oplyse om foreningens medlemmer I foreningens sekretariat arbejder 30 medarbejdere på at løfte denne opgave. Det sker sammen med de mange frivillige, der landet over hjælper foreningens medlemmer, som typisk har en skade efter: Trafik-, fritids- eller arbejdsulykke Whiplash (piskesmæld) Rygmarvsskade Polio PTU driver derudover en bilafdeling, der gør det muligt for handicappede at blive selvkørende, og et specialsygehus for personer med varigt bevægelseshandicap. Specialsygehuset er omfattet af sundhedsloven og har driftsoverenskomst med Region Hovedstaden. Det beskæftiger ca. 60 medarbejdere og har som hovedopgave at behandle og genoptræne personer, som har alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom. PTU LANDSFORENINGEN AF POLIO-, TRAFIK- OG ULYKKESSKA DEDE Fjeldhammervej Rødovre T

BRUG FOR HJÆLP? Vi støtter dig i livet efter ulykken

BRUG FOR HJÆLP? Vi støtter dig i livet efter ulykken BRUG FOR HJÆLP? Vi støtter dig i livet efter ulykken 02 BRUG FOR HJÆLP? Læs mere Rekvirer en brochure om ulykkesskader, whiplashskader, rygmarvsskader eller polio på tlf. 36 73 90 21. Hvem er PTU? PTU

Læs mere

ÅRSBERETNING. Trafik-, fritids- eller arbejdsulykke Whiplash (piskesmæld) Rygmarvsskade Polio

ÅRSBERETNING. Trafik-, fritids- eller arbejdsulykke Whiplash (piskesmæld) Rygmarvsskade Polio Design: ESSENSEN.COM // Foto: Lars Just/PTU // TRYK: Scanprint // 2013 ÅRSBERETNING 2012 PTU er en landsdækkende forening, der arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for de over

Læs mere

BLIV FRIVILLIG I PTU......og hjælp mennesker i livet efter ulykken

BLIV FRIVILLIG I PTU......og hjælp mennesker i livet efter ulykken BLIV FRIVILLIG I PTU......og hjælp mennesker i livet efter ulykken 2 BLIV FRIVILLIG I PTU PTU kort fortalt PTU er en landsdækkende forening, der arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet

Læs mere

INDHOLD. Hvad sker i 2014? 04 Ledelsesberetning 05

INDHOLD. Hvad sker i 2014? 04 Ledelsesberetning 05 ÅRSBERETNING 2013 ÅRSBERETNING 2013 INDHOLD Hvad sker i 2014? 04 Ledelsesberetning 05 Det skete i 2013 06 Holger Kallehauge 40 år som formand for PTU 06 Igangsætning af to forskningsprojekter 07 Øget synlighed

Læs mere

ÅRSBERETNING. for PTU 2015

ÅRSBERETNING. for PTU 2015 ÅRSBERETNING for PTU 2015 2016 Mod nye tider 2016 er en direkte fortsættelse af arbejdet i 2015 med at blive klar med vores totale nyorientering af foreningen. Lancering I marts 2016 havde vi intern lancering

Læs mere

DINE MEDLEMS- FORDELE

DINE MEDLEMS- FORDELE 1 DINE MEDLEMSFORDELE BRUG DINE MEDLEMSFORDELE 2 3 Brug dine medlemsfordele I PTU arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde det, som vores medlemmer efterspørger. I denne brochure kan du få et overblik

Læs mere

DINE MEDLEMS- FORDELE

DINE MEDLEMS- FORDELE 1 DINE MEDLEMSFORDELE BRUG DINE MEDLEMSFORDELE 2 3 Brug dine medlemsfordele I PTU arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde det, som vores medlemmer efterspørger. I denne brochure kan du få et overblik

Læs mere

Når din nærmeste har en rygmarvsskade

Når din nærmeste har en rygmarvsskade Når din nærmeste har en rygmarvsskade 2 NÅR DIN NÆRMESTE HAR EN RYGMARVSSKADE Til DIG SOM PÅRØRENDE En rygmarvsskade påvirker ikke alene den tilskadekomne, men også de pårørende. Denne brochure henvender

Læs mere

ÅRSBERETNING 2014 Årsberetning_3_2015.indd 1 08-05-2015 09:51:23

ÅRSBERETNING 2014 Årsberetning_3_2015.indd 1 08-05-2015 09:51:23 ÅRSBERETNING 2014 Årsberetning_3_2015.indd 1 08-05-2015 09:51:23 ÅRSBERETNING 2014 Årsberetning_3_2015.indd 2 08-05-2015 09:51:23 INDHOLD 2015 - Et skelsættende år 04 Ledelsesberetning 05 Det skete i 2014

Læs mere

DINE medlems- fordele

DINE medlems- fordele DINE medlemsfordele 1 Brug dine medlemsfordele 2 3 Brug dine medlemsfordele I PTU arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde det, som vores medlemmer efterspørger. I denne brochure kan du få et overblik

Læs mere

Når din nærmeste har post polio

Når din nærmeste har post polio Når din nærmeste har post polio 2 NÅR DIN NÆRMESTE HAR post polio Til DIG SOM PÅRØRENDE Post polio påvirker ikke alene den polioskadede, men også de pårørende. Denne brochure henvender sig til dig, som

Læs mere

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til kommunernes sygemeldte borgere

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til kommunernes sygemeldte borgere TVÆRFAGLIG UDREDNING Et tilbud til kommunernes sygemeldte borgere 2 TVÆRFAGLIG UDREDNING Hvad kan PTU tilbyde kommunernes sygemeldte borgere? Tværfaglig vurdering og rehabilitering Igennem livet er det

Læs mere

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til forsikringsselskaber

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til forsikringsselskaber TVÆRFAGLIG UDREDNING Et tilbud til forsikringsselskaber 2 TITEL Hvad kan PTU tilbyde danske forsikringsselskaber? Tværfaglig vurdering og rehabilitering Igennem livet er det vigtigt med et godt helbred,

Læs mere

UlykkesPatientForeningen STRATEGI

UlykkesPatientForeningen STRATEGI UlykkesPatientForeningen STRATEGI 2016-2018 9. marts 2016 OM ULYKKESPATIENTFORENINGEN UlykkesPatientForeningens formål er at forbedre livsvilkårene for de flere end 100.000 danskere, der har alvorlige

Læs mere

Vi er en del af løsningen

Vi er en del af løsningen ÅRSBERETNING 2018 LEDELSESBERETNING Vi er en del af løsningen Vi er sikre på, at hele vores frivillige organisation kommer styrket videre. Og som sædvanlig deler vi gerne med andre. Samarbejde er vejen

Læs mere

UlykkesPatientForeningen STRATEGI 2016-2018

UlykkesPatientForeningen STRATEGI 2016-2018 UlykkesPatientForeningen STRATEGI 2016-2018 9. marts 2016 OM ULYKKESPATIENTFORENINGEN UlykkesPatientForeningens formål er at forbedre livsvilkårene for de flere end 100.000 danskere, der har alvorlige

Læs mere

Når mor eller far har piskesmæld. når mor eller far har piskesmæld

Når mor eller far har piskesmæld. når mor eller far har piskesmæld Når mor eller far har piskesmæld når mor eller far har piskesmæld 2 når mor eller far har piskesmæld Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med piskesmæld. Kan

Læs mere

Medlemsundersøgelse 2009

Medlemsundersøgelse 2009 Spg. 1. Er det korrekt, at du er medlem af PTU? Ja 100 100% Nej 0 0% Spg. 2. Hvor længe har du været medlem af PTU? Under 1 år 4 4% 1-2 år 4 4% 3-5 år 11 11% 6-8 år 15 15% 9-12 år 22 22% 13-15 år 11 11%

Læs mere

SPECIALHOSPITALET.DK SPECIALHOSPITALET. for Polio- og Ulykkespatienter. Specialiseret tværfaglig rehabilitering af polio- og ulykkespatienter

SPECIALHOSPITALET.DK SPECIALHOSPITALET. for Polio- og Ulykkespatienter. Specialiseret tværfaglig rehabilitering af polio- og ulykkespatienter SPECIALHOSPITALET.DK SPECIALHOSPITALET for Polio- og Ulykkespatienter Specialiseret tværfaglig rehabilitering af polio- og ulykkespatienter 2 Tværfaglig specialiseret rehabilitering Specialhospitalet for

Læs mere

PolioForeningen STRATEGI 2016-2018

PolioForeningen STRATEGI 2016-2018 PolioForeningen STRATEGI 2016-2018 9. marts 2016 OM POLIOFORENINGEN PolioForeningen har som formål at forbedre livsvilkårene for de 5.000 danskere, der har alvorlige følger efter polio, således at disse

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

Det arbejder vi for. UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens formål er at forbedre livsvilkårene for de

Det arbejder vi for. UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens formål er at forbedre livsvilkårene for de ÅRSBERETNING 2017 Det arbejder vi for UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens formål er at forbedre livsvilkårene for de mennesker, der har alvorlige følger efter ulykke eller invaliderende sygdom.

Læs mere

værd at vide om ulykker

værd at vide om ulykker PTU arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for de over 100.000 danskere, som har alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom. Meld dig ind i foreningen på www.ptu.dk/stoet eller

Læs mere

værd at vide om ulykker

værd at vide om ulykker værd at vide om ulykker 2 værd at vide om ulykker Hvad er en ulykke? Over 80.000 danskere har store daglige gener som følge af en alvorlig ulykke. Ulykkerne sker hovedsageligt i hjemmet og i forbindelse

Læs mere

Når din nærmeste har en rygmarvsskade

Når din nærmeste har en rygmarvsskade Når din nærmeste har en rygmarvsskade 2 NÅR DIN NÆRMESTE HAR EN RYGMARVSSKADE Til DIG SOM PÅRØRENDE En rygmarvsskade påvirker ikke alene den tilskadekomne, men også de pårørende. Denne brochure henvender

Læs mere

HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN

HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN 1 HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN 2019-2021 DET ARBEJDER VI FOR vil forbedre livsvilkårene for de 5.000 danskere, der har alvorlige følger efter polio. Gennem professionel rådgivning og specialiseret

Læs mere

PTU FYN BERETNING 2012. Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C

PTU FYN BERETNING 2012. Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C BERETNING 2012 Kontakt PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 5000 Odense C PTU FYN Formand: Birthe Bjerre Tlf: 6593 4288 Mobil: 2685 4288 e-mail: ptufyn@hotmail.com SENIORHUS ODENSE Det sidste år har

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 INSTITUTTETS ÅRSREGNSKAB Bestyrelsesberetning 2017 Det er med stor glæde, vi her kan præsentere årsregnskabet for 2017 med et nettooverskud på kr. 1,3 mio. efter skat og en balance med en egenkapital på

Læs mere

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til kommunernes sygemeldte borgere

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til kommunernes sygemeldte borgere TVÆRFAGLIG UDREDNING Et tilbud til kommunernes sygemeldte borgere 2 TVÆRFAGLIG UDREDNING Hvad kan vi tilbyde kommunernes sygemeldte borgere? Tværfaglig vurdering og rehabilitering Igennem livet er det

Læs mere

ÅRSBERETNING. for 2016

ÅRSBERETNING. for 2016 ÅRSBERETNING for 2016 LEDELSESBERETNING Vi vil være en del af løsningen I disse år oplever vi tydeligt, at vi er rundet af en forening PolioForeningen. Navnlig inden poliovaccinen fremkom i midten af 50

Læs mere

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til forsikringsselskaber

TVÆRFAGLIG UDREDNING. Et tilbud til forsikringsselskaber TVÆRFAGLIG UDREDNING Et tilbud til forsikringsselskaber 2 TVÆRFAGLIG UDREDNING Hvad kan vi tilbyde danske forsikringsselskaber? Tværfaglig vurdering og rehabilitering Igennem livet er det vigtigt med et

Læs mere

Bring virkeligheden ind i undervisningen Få besøg af en. en personlig fortælling om konsekvenserne af et forkert valg

Bring virkeligheden ind i undervisningen Få besøg af en. en personlig fortælling om konsekvenserne af et forkert valg Bring virkeligheden ind i undervisningen Få besøg af en Trafikinformatør en personlig fortælling om konsekvenserne af et forkert valg Man sidder lige og vrikker lidt med sine ben og føler efter om de nu

Læs mere

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING ÅRSRAPPORT

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING ÅRSRAPPORT BDO ScanRevision Rimmensallé 89, Box 712 Statsautoriseret revisionsaktieselskab DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 Tlf: 96 20 76 00, Fax: 96 20 76 01 www.bdo.dk E-mail: Frederikshavn@bdo.dk FREDERIKSHAVN

Læs mere

Handicaporganisationer åbner muligheder Har du eller en i din familie et handicap? Så kan du få hjælp og støtte i handicaporganisationerne.

Handicaporganisationer åbner muligheder Har du eller en i din familie et handicap? Så kan du få hjælp og støtte i handicaporganisationerne. Handicaporganisationer åbner muligheder Har du eller en i din familie et handicap? Så kan du få hjælp og støtte i handicaporganisationerne. Har du eller en i din familie et handicap? Har du brug for mere

Læs mere

værd at vide om Rygmarvsskader

værd at vide om Rygmarvsskader værd at vide om Rygmarvsskader 2 værd at vide om rygmarvsskader Hvad er en rygmarvsskade? Rygmarvsskader er en samlet betegnelse for en række forskellige skader på rygmarven, som er den samling af nerver,

Læs mere

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver Årsrapport 2017 Indhold Side 3 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse 6 Balance - Aktiver 7 Balance - Passiver 2 Foreningsoplysninger Forening Dansk Byggeri

Læs mere

Når din nærmeste har en ulykkesskade

Når din nærmeste har en ulykkesskade Når din nærmeste har en ulykkesskade 2 NÅR DIN NÆRMESTE har en ulykkesskade Til DIG SOM PÅRØRENDE En ulykkesskade påvirker ikke alene den tilskadekomne, men også de pårørende. Denne brochure henvender

Læs mere

Offerrådgivningen for Fyns Politi, Odense, Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyns og Nyborg kommuner

Offerrådgivningen for Fyns Politi, Odense, Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyns og Nyborg kommuner Offerrådgivningen for Fyns Politi, Odense, Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyns og Nyborg kommuner Nørregade 77, 3., 5000 Odense C CVR-nr. 31 67 04 38 Årsrapport for 2009 Godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Nyborg Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni ADP:f.:

Nyborg Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni ADP:f.: Nyborg Havn A/S CVR-nr. 25 37 88 22 Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2018 ADP:f.: Selskabsoplysninger ADP:/: Selskabet Bestyrelse Nyborg Havn A/S Lindholm Havnevej 27 5800 Nyborg Hjemstedskommune:

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2015

Bestyrelsesberetning 2015 INSTITUTTETS ÅRSREGNSKAB Bestyrelsesberetning 2015 Den positive udvikling, som vi oplevede i 2014, er fortsat i 2015 med fremgang i Martinus Center Klint og en god modtagelse af bogen Det evige verdensbillede,

Læs mere

Motionsklubben Elefanten. Årsrapport 2014

Motionsklubben Elefanten. Årsrapport 2014 Indhold Bestyrelsens påtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Årsregnskab 1. januar - 31. december 6 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse

Læs mere

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver

Indhold. Side. 3 Foreningsoplysninger. 4 Beretning. 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse. 6 Balance - Aktiver. 7 Balance - Passiver Årsrapport 2016 Indhold Side 3 Foreningsoplysninger 4 Beretning 5 Forening inklusiv Hjælpefond - Resultatopgørelse 6 Balance - Aktiver 7 Balance - Passiver 2 Foreningsoplysninger Forening Dansk Byggeri

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

En taknemmelig mail til Psykiatrifondens græde. Græder du, så græder jeg!

En taknemmelig mail til Psykiatrifondens græde. Græder du, så græder jeg! ÅRSBERETNING 2018 Psykiatrifonden er en sygdomsbekæmpende organisation, der arbejder for at fremme psykisk sundhed, så alle får mulighed for at leve et godt liv, uanset om de er psykisk sårbare, har en

Læs mere

Kommunale rettigheder. Cafémøde Tirsdag den 11. oktober 2011 Oplæg ved PTU s Socialrådgiver Bente Elton Rasmussen

Kommunale rettigheder. Cafémøde Tirsdag den 11. oktober 2011 Oplæg ved PTU s Socialrådgiver Bente Elton Rasmussen Kommunale rettigheder Cafémøde Tirsdag den 11. oktober 2011 Oplæg ved PTU s Socialrådgiver Bente Elton Rasmussen Dagens program Præsentation Oversigt over generelle rettigheder Arbejdsevne og mulige foranstaltninger

Læs mere

1. I hvilken afdeling af PTU har du modtaget behandling indenfor. Aarhus (Hvis du har været. på rehabiliteringsophold i. Rødovre, skal du vælge om

1. I hvilken afdeling af PTU har du modtaget behandling indenfor. Aarhus (Hvis du har været. på rehabiliteringsophold i. Rødovre, skal du vælge om PTUs patienttilfredshedsundersøgelse maj 2015 med Justerede procenter versus Aarhus Undersøgelsen blev sendt ud til 692 patienter og blev besvaret af 266 hvilket svarer til 38. 2. For bedre at kunne bruge

Læs mere

Beretning 2015 PTU FYN. Generalforsamling den 28. september 2015. Kontakt: PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7

Beretning 2015 PTU FYN. Generalforsamling den 28. september 2015. Kontakt: PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 Beretning 2015 PTU FYN Generalforsamling den 28. september 2015 Kontakt: PTU FYN Seniorhus Odense Toldbodgade 5-7 Formand: Birthe Bjerre Mobil: 2685 4288 E-mail: ptufyn@hotmail.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

VI VIL ET GODT LIV TIL FLERE

VI VIL ET GODT LIV TIL FLERE VI VIL ET GODT LIV TIL FLERE ET GODT LIV TIL FLERE Psykiatrifonden kæmper for bedre psykisk trivsel blandt børn og voksne i Danmark. Vi opdeler ikke mennesker i syge og raske. Alle skal kunne leve et godt

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige forår 2013

Kursuskatalog for frivillige forår 2013 Kursuskatalog for frivillige forår 2013 Velkommen til kursusåret 2013! Kære frivillige Som noget nyt er vi i PTU begyndt at udbyde kurser til alle vores frivillige. Det er derfor Husk at os oplyse en glæde

Læs mere

Poliocafé om nyorienteringen i PTU

Poliocafé om nyorienteringen i PTU Rødovre 20.4. 2015 Referent: Rikke Pinborg Poliocafé om nyorienteringen i PTU Velkomst ved Lise Kay. Dagens møde skal bruges til at få input til den videre proces omkring den fremtidige struktur. Philip

Læs mere

H.B.K. Fitness og Motionscenter

H.B.K. Fitness og Motionscenter Side 1 af 13 H.B.K. Fitness og Motionscenter CVRnr. 35726799 Årsrapport 1. juni 31. december 2014 1. regnskabsår. Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 28. juli 2015

Læs mere

Indhold. Foreningsoplysninger. Side. Forening. Bestyrelse. Direktion. Revision. 2 Foreningsoplysninger. 3 Beretning

Indhold. Foreningsoplysninger. Side. Forening. Bestyrelse. Direktion. Revision. 2 Foreningsoplysninger. 3 Beretning Årsrapport 2015 Indhold Side 2 Foreningsoplysninger 3 Beretning 4 Forening inkl. Hjælpefond - Resultatopgørelse 5 Balance - Aktiver 6 Balance - Passiver 7 Oplysninger om datter- og associerede virksomheder

Læs mere

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2014

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2014 BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2014 30. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

REGNSKAB 2013-14. Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10

REGNSKAB 2013-14. Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10 REGNSKAB 2013-14 Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10 Tel +45 86 89 32 22 soj@skovdyrkerne.dk www.skovdyrkerne.dk/soj SELSKABSOPLYSNINGER Selskabet

Læs mere

Praktikplan for PTUs RehabiliteringsCenter

Praktikplan for PTUs RehabiliteringsCenter Praktikplan for PTUs RehabiliteringsCenter 1. Beskrivelse af praktikstedet Virksomhedens opgaver, funktioner og målgruppe PTU er en patientforening, der driver et Rehabiliteringscenter, som et privat nonprofit

Læs mere

Når din nærmeste har whiplash

Når din nærmeste har whiplash Når din nærmeste har whiplash 2 NÅR DIN NÆRMESTE HAR WHIPLASH Til DIG SOM PÅRØRENDE En whiplashskade påvirker ikke alene den tilskadekomne, men også de pårørende. Denne brochure henvender sig til dig,

Læs mere

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 11 70 53 40 Årsregnskab 2015 16. marts 2016 Dette regnskab indeholder 11 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Dansk Parkering ApS. Gammel Havn Aalborg. Årsrapport 1. januar december 2017

Dansk Parkering ApS. Gammel Havn Aalborg. Årsrapport 1. januar december 2017 Dansk Parkering ApS Gammel Havn 1 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Leif Thomsen Dirigent

Læs mere

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016 Stampe Invest ApS Nygårdparken 43 7400 Herning Årsrapport 16. juni 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/01/2017 Hanne Thomsen Dirigent

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN - - - DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 53 28 98 19 Årsregnskab 2015 16. marts 2016 Dette regnskab indeholder 12 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016 TTC ApS Roholmsvej 14 2620 Albertslund Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2017 Martin Tage Nielsen Dirigent

Læs mere

værd at vide om polio

værd at vide om polio PTU arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for de over 100.000 danskere, som har alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom. Meld dig ind i foreningen på www.ptu.dk/stoet eller

Læs mere

Fredericia Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni 2018 ADP:C

Fredericia Havn A/S. CVR-nr Halvårsrapport for perioden. 1. januar juni 2018 ADP:C Fredericia Havn A/S CVR-nr. 25 27 69 22 Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2018 ADP:C Selskabsoplysninger ADP:f.' Selskabet Bestyrelse Fredericia Havn A/S Centerhavnsvej 13 7000 Fredericia

Læs mere

Det Konservative Folkeparti. Nyhavn 4, 1051 København K

Det Konservative Folkeparti. Nyhavn 4, 1051 København K Det Konservative Folkeparti Nyhavn 4, 1051 København K Årsregnskab for 2007 Indholdsfortegnelse Ledelseserklæring 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Slå et slag for hjertet!

Slå et slag for hjertet! Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion HJERTEMOTION Livsglæde kommer fra hjertet Når mennesker mødes, sker der noget. I projekt Hjertemotion samarbejder Hjerteforeningen med

Læs mere

HJÆLP I HJEMMET til personer med polio. Til visitator, hjemmesygeplejerske, social- og sundhedsassistenter/ hjælpere

HJÆLP I HJEMMET til personer med polio. Til visitator, hjemmesygeplejerske, social- og sundhedsassistenter/ hjælpere HJÆLP I HJEMMET til personer med polio Til visitator, hjemmesygeplejerske, social- og sundhedsassistenter/ hjælpere 2 HJÆLP I HJEMMET TIL PERSONER MED POLIO Hjælp i hjemmet til personer med polio Særlige

Læs mere

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2014

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2014 ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2014 30. marts 2015 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

Det Konservative Folkeparti. Nyhavn 4, 1051 København K

Det Konservative Folkeparti. Nyhavn 4, 1051 København K Det Konservative Folkeparti Nyhavn 4, 1051 København K Årsregnskab 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelseserklæring 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse for

Læs mere

Revisor BDO ScanRevision Statsautoriseret revisionsaktieselskab. Bankforbindelse Danske Bank. Direktion Jørn Ravn, adm. direktør

Revisor BDO ScanRevision Statsautoriseret revisionsaktieselskab. Bankforbindelse Danske Bank. Direktion Jørn Ravn, adm. direktør DOMEA ÅRSBERETNING 00 Domea s.m.b.a. Borgergade Postboks 0 København K Tlf. Fax domea@domea.dk www.domea.dk Bestyrelse Karin Thomsen, formand Svend Mogensen, næstform. Anette Kruse,. næstform. Allan Mose

Læs mere

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond Årsregnskab 2010 Poul Due Jensen s Fond Resultatopgørelse for poul due jensen s fond 1. januar - 31. december Note 2010 2009 Administrationsomkostninger 1 (4) (3) Indtægter af kapitalandele i dattervirksomheder

Læs mere

Når din nærmeste har post polio

Når din nærmeste har post polio Når din nærmeste har post polio 2 NÅR DIN NÆRMESTE HAR post polio Til DIG SOM PÅRØRENDE Post polio påvirker ikke alene den polioskadede, men også de pårørende. Denne brochure henvender sig til dig, som

Læs mere

Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT

Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT Biografforeningen Sofarækken ÅRSRAPPORT 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den 15/3 2015. Dirigent INDHOLD Side Ledelsespåtegning... 3 Revisionspåtegning... 4 Ledelsesberetning...

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport marts 2012 Dette regnskab indeholder 10 sider

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport marts 2012 Dette regnskab indeholder 10 sider DANSK BRYGMESTER FORENING Årsrapport 2011 29. marts 2012 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

Den Selvejende Institution ''Arena Rebild''

Den Selvejende Institution ''Arena Rebild'' Den Selvejende Institution ''Arena Rebild'' Postboks 14, 9530 Støvring, CVR-nr. 29 59 90 17 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Oplysninger om virksomheden

Læs mere

Motion. for polioramte

Motion. for polioramte Motion for polioramte 2 Motion for polioramte Motion for polioramte Som polioramt kan man opleve, at kræfterne svinder, når man bliver ældre, og det er vigtigt at overveje, om den nedsatte styrke skyldes,

Læs mere

AlmenNet Årsregnskab 2013

AlmenNet Årsregnskab 2013 AlmenNet Årsregnskab 2013 Sekretariat: BL - Danmarks Almene Boliger Indhold Side Hovedtal 3 Årsberetning 4 Revisionspåtegning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Side 3 4 års hovedtal

Læs mere

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017 EVENTS FYN ApS Sdr. Højrupvejen 114 5750 Ringe Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/06/2018 Pia Vind Dirigent

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

dansk kennel klubs årsregnskab 2011

dansk kennel klubs årsregnskab 2011 dansk kennel klubs årsregnskab 211 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 211 Budget 211 RegnskaB 211 Budget 212 I tusinde kroner Indtægter Udgifter Resultat Indtægter Udgifter Resultat Indtægter Udgifter

Læs mere

FORENINGEN WSPA DANMARK. CVR.nr. 26 39 74 48 ÅRSRAPPORT 2011

FORENINGEN WSPA DANMARK. CVR.nr. 26 39 74 48 ÅRSRAPPORT 2011 FORENINGEN WSPA DANMARK CVR.nr. 26 39 74 48 ÅRSRAPPORT 2011 INDHOLD Side Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Påtegninger Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr Årsregnskab 2018

DANSK BRYGMESTER FORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr Årsregnskab 2018 DANSK BRYGMESTER FORENING Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr. 53 28 98 19 Årsregnskab 2018 12. marts 2019 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Traitsense IVS. Præstegårdsvej Agerskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018

Traitsense IVS. Præstegårdsvej Agerskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018 Traitsense IVS Præstegårdsvej 9 6534 Agerskov Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018 Klaus Rose Johansen Dirigent Side 2 af 9 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion

Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion Slå et slag for hjertet! I Hjerteforeningens projekt Hjertemotion HJERTEMOTION Livsglæde kommer fra hjertet Når mennesker mødes, sker der noget. I projekt Hjertemotion samarbejder Hjerteforeningen med

Læs mere

Mænd og lungekræft. Svend Aage Madsen Rigshospitalet. Svend Aage Madsen. Forekomst og dødelighed. Dødelighed: Svend Aage Madsen

Mænd og lungekræft. Svend Aage Madsen Rigshospitalet. Svend Aage Madsen. Forekomst og dødelighed. Dødelighed: Svend Aage Madsen Rigshospitalet Forekomst og dødelighed Forekomst: M/K 1,18 Dødelighed: M/K 1,26 Tlf: +45 35454767 - E-mail: svaam@rh.dk & svendaage@madsen.mail.dk 1 Lungekræft-uligheden Mænd i DK har 18 procent større

Læs mere

værd at vide om ulykker

værd at vide om ulykker Sammen er vi stærkere -Meld dig ind i PTU i dag I PTU arbejder vi for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for de over 100.000 danskere, som lever med alvorlige skader efter en ulykke eller

Læs mere

Vores mission. Vores kernekompetencer. Vores strategi

Vores mission. Vores kernekompetencer. Vores strategi Strategi 2012 2012 Hvor skal vi hen? PTU har gennem de seneste år været gennem en rivende udvikling. Vi har afholdt en række større internationale konferencer, som har været med til at synliggøre os over

Læs mere

Regnskabssammendrag 2012

Regnskabssammendrag 2012 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere

Det Konservative Folkeparti Nyhavn 4, 1051 København K Årsregnskab 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelseserklæring l Revisionspåtegning 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse for 2004 4 Balance

Læs mere

BRDR. BJØRN ApS. Holbergsgade Slagelse. Årsrapport 1. oktober september 2016

BRDR. BJØRN ApS. Holbergsgade Slagelse. Årsrapport 1. oktober september 2016 BRDR. BJØRN ApS Holbergsgade 15 4200 Slagelse Årsrapport 1. oktober 2015-30. september 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/03/2017 Teis Bjørn Nielsen

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr Årsregnskab 2017

DANSK BRYGMESTER FORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr Årsregnskab 2017 DANSK BRYGMESTER FORENING Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR-nr. 53 28 98 19 Årsregnskab 2017 19. marts 2018 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2011

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2011 ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2011 29. marts 2012 Dette regnskab indeholder 11 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016 Jonas Lind-Bendixen Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2017

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport marts 2015 Dette regnskab indeholder 10 sider

DANSK BRYGMESTER FORENING. Årsrapport marts 2015 Dette regnskab indeholder 10 sider DANSK BRYGMESTER FORENING Årsrapport 2014 30- marts 2015 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 11 61 62 91 Årsregnskab 2015 16. marts 2016 Dette regnskab indeholder 11 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Årsregnskab 2011 Poul Due Jensen s Fond

Årsregnskab 2011 Poul Due Jensen s Fond Årsregnskab 2011 Poul Due Jensen s Fond Resultatopgørelse for Poul Due Jensen's Fond 1. januar - 31. december 2011 Note 2011 2010 Administrationsomkostninger 1 (9) (4) Indtægter af kapitalandele i dattervirksomheder

Læs mere

Regnskabssammendrag 2013

Regnskabssammendrag 2013 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere