Østerbro Julekalender

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Østerbro Julekalender"

Transkript

1 Østerbro Julekalender HVER DAG DECEMBER I LUTHERKIRKEN ELLER FRIHAVNSKIRKEN Lad os åbne kalenderlågerne sammen

2 ØSTERBRO JULEKALENDER Udgivelse: 16. november 2016 Oplag: 200 stk., 1. oplag Kravlenisse: Sofia Kravlenissefoto: Inge Thormann Design og grafik: Reklamedame Redaktion: Med forbehold for fejl og mangler

3 LAD OS DELE JULEGLÆDEN ØSTERBRO JULEKALENDER Hver dag den december slår vi dørene op til Østerbro Julekalender. Julekalenderen foregår i Lutherkirken i Randersgade og enkelte dage i Frihavnskirken i Willemoesgade. De fleste dage begynder vi kl. 17:00, men der vil være nogle dage, hvor tidspunktet varierer. Julekalenderen varer som oftest en halv time, men f.eks. dage med koncerter, højmesse, julebanko og Luciagudstjeneste må der påregnes mere tid. Vi skal drikke glögg og varm kakao, synge julesange, lave nedtælling til juleaften og åbne dagens låge ind til kirkerummet med kalendergaven, som

4 ØSTERBRO JULEKALENDER

5 LAD OS DELE JULEGLÆDEN er forskellige aktiviteter for alle familiemedlemmer. Sognets præster og ansatte, organister, menighedsrådsmedlemmer, børnekor, pigekor, voksenkor, professionelle kor og solister, spejdere, kendte ansigter, frivillige hjælpere m.fl. glæder sig alle til at dele ud af deres juleglæde. Vi tager på besøg på plejehjem, indsamler indpakket, brugt legetøj, huer, vanter, sokker og undertøj, som kommer andre børn til gode og vi inviterer flygtningebørn og deres familie til julehygge i Lutherkirken... og meget mere. Mens vi julehygger, samler vi ind til menighedsplejen og andre mennesker med økonomiske og sociale ringe kår lokalt på Østerbro. Man kan fristes til at tro, at de største problemer, vi kæmper med på Østerbro, er at finde parkeringspladser til vores biler, men anmodninger om julehjælp, tegner et helt andet billede og det er netop her vi ønsker at hjælpe... sammen med jer. Synes godt om os på Facebook under Østerbro Julekalender. Se også OesterbroJulekalender.dk På snarligt gensyn

6 ØSTERBRO JULEKALENDER

7 LAD OS DELE JULEGLÆDEN ÅRETS JULEFOTO Tag årets julefoto som Maria og Josef og måske sovebamsen i krybben. I kirkens åbningstid og når der er julekalender i Lutherkirken, kan du med eget camera eller mobiltelefon tage årets julefoto i Østerbros julekrybbe i Lutherkirkens kirkerum. Vi henstiller til at betale kr. 10,00 på MobilePay , som ubeskåret går til menighedsplejen.

8 ØSTERBRO JULEKALENDER 1. DECEMBER

9 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TORSDAG DEN 1. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Lutherkirkens Spirekor synger julekalenderen i gang, hvorefter der er andedam for børn... og Den omvendte Julemand kommer på besøg Et brag af en åbning, hvor Lutherkirkens Spirekor synger og juletræet tændes... og så er julekalenderen begyndt! Inde i kirken er der andedam for børn og andre barnlige sjæle med gaver fra de lokale legetøjsforretninger. Det koster kr. 10,00 at fiske tre ænder. Du kan også glæde et andet barn ved at aflevere et stykke brugt legetøj, huer mm. til Den omvendte Julemand, som giver det videre til andre børn. Legetøjet bedes afleveret indpakket og markeret med P for pige og D for dreng.

10 ØSTERBRO JULEKALENDER 2. DECEMBER

11 LAD OS DELE JULEGLÆDEN FREDAG DEN 2. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Julestemning rundt om klaveret ved Erik Bremer Organist Erik Bremer og kirkekoret i Lutherkirken varmer op til jul, så kom og syng med på nogle af de klassiske julesange ved en hyggelig stund rundt om klaveret.

12 ØSTERBRO JULEKALENDER 3. DECEMBER

13 LAD OS DELE JULEGLÆDEN LØRDAG DEN 3. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 15:00 Sæt Kolorit på julen Vokalensemblet Kolorit synger festligt og farverigt julen ind. Få varmen og julehumøret med skøn og fængende latinamerikansk julemusik og velkendte nordiske juletoner i en ny dragt.

14 ØSTERBRO JULEKALENDER 4. DECEMBER 2. søndag i advent

15 LAD OS DELE JULEGLÆDEN SØNDAG DEN 4. DECEMBER FRIHAVNSKIRKEN KL. 10:30 Højmesse ved Rikke Juul... og Allegrokoret Hør teksten til 2. søndag i advent fra Det Nye Testamente... og præstens fortolkning af denne. Allegrokoret sognets seniorkor synger til! FRIHAVNSKIRKEN KL. 16:00 Sprød julepop- & soul med Harmonize Gå ikke glip af det rytmiske kvindekor Harmonize, hvor 20 unge kvinder synger pop, soul, folk og andet godt under ledelse af Bonnie Denise Christiansen.

16 ØSTERBRO JULEKALENDER 5. DECEMBER

17 LAD OS DELE JULEGLÆDEN MANDAG DEN 5. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Retfærdighedens rytter et juleeventyr (dansk film, 46 min., instr. Jesper W. Nielsen). Introduktion ved Ulla Hjorth Nielsen Drengen Benjamin er med far og mor på stationen for at hente farmor. Trist og gråt er det hele men Benjamins vilde fantasi sætter kulør på en skæg og skæv nutidsudgave af selveste juleevangeliet! Tre sprittere er f.eks. meget vise mænd, en gravid kvinde hedder Marie osv. At filmen også handler om vor tid, vidner gadekampe mellem brutale politifolk og julemænd om...

18 ØSTERBRO JULEKALENDER 6. DECEMBER

19 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TIRSDAG DEN 6. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Ars Nova Copenhagen synger julesange Det professionelle vokalensemble Ars Nova Copenhagen synger julekoncert både ude foran og inde i kirken. Ensemblet har specialiseret sig i fortolkning af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden. Gå ikke glip af denne fantastiske mini-koncert.

20 ØSTERBRO JULEKALENDER 7. DECEMBER

21 LAD OS DELE JULEGLÆDEN ONSDAG DEN 7. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Risengrødsgudstjeneste ved Lene Tvilling... og pigekorene. Efterfølgende spisning ved langborde i kirkerummet Spaghettigudstjenesten er kommet i julehumør og har ændret navn til Risengrødsgudstjeneste, hvor Frihavnskirkens Pigekor og Frihavnskirkens Juniorsangere under ledelse af korleder Marlene Lollike synger både udenfor kirken og ved gudstjenesten inde i kirken. Efterfølgende er der fælles risengrødsspisning ved langborde i kirkerummet.

22 ØSTERBRO JULEKALENDER 8. DECEMBER

23 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TORSDAG DEN 8. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Lutherkirkens Spirekor synger julesange og Julemanden kommer på besøg med slikposer... Lutherkirkens Spirekor synger julesange udenfor kirken, og Julemanden kommer på besøg i sin rensdyr-christianiavogn med hjemmelavede slikposer fra Grønland. Han deler slikposer ud til alle de fremmødte børn i kirken... og dem han møder på sin vej mod Lutherkirken.

24 ØSTERBRO JULEKALENDER 9. DECEMBER

25 LAD OS DELE JULEGLÆDEN FREDAG DEN 9. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Fyraftenskoncert med Tine S. Olsen Tine S. Olsen formidler i denne fyraftenskoncert musikalsk personlige præferencer fra jazzede og klassiske julesange til mere højtsvungne opera-arier pakket ind i smukke harmonier med klaverakkompagnement og små fortællinger.

26 ØSTERBRO JULEKALENDER 10. DECEMBER

27 LAD OS DELE JULEGLÆDEN LØRDAG DEN 10. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 14:00 Luciagudstjeneste ved Kristine Gustav... og Lutherkirkens Spirekor. Efterfølgende masser af æbleskiver i menighedssalen Luciaoptog og Luciagudstjeneste med Lutherkirkens Spirekor, der også synger sange under gudstjenesten under ledelse af korleder Marlene Lollike. Efterfølgende er der glögg, varm cacao og børneglögg samt æbleskiver i menighedssalen.

28 ØSTERBRO JULEKALENDER 11. DECEMBER 3. søndag i advent

29 LAD OS DELE JULEGLÆDEN SØNDAG DEN 11. DECEMBER FRIHAVNSKIRKEN KL. 10:30 Højmesse ved Kristine Gustav Hør teksten til 3. søndag i advent fra Det Nye Testamente... og præstens fortolkning af denne. FRIHAVNSKIRKEN KL. 19:30 Julekoncert med Sensommerkoret Sensommerkoret består af 30 kvinder over 55 år. De har et repertoire af årstidernes sange, engelske carols, nyere rytmiske sange samt klassiske salmesatser. Dirigent Iben Vestergaard.

30 ØSTERBRO JULEKALENDER 12. DECEMBER

31 LAD OS DELE JULEGLÆDEN MANDAG DEN 12. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Old School -børnelege med FDF ere Sognets FDF ere leger old school -børnelege rundt i kirken. Der er mulighed for at komme på steder i kirken, hvor man normalt hverken kan eller må komme!!! Der serveres pebernødder, slik og saft efter legene.

32 ØSTERBRO JULEKALENDER 13. DECEMBER

33 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TIRSDAG DEN 13. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Bobler og Julebanko ved Inge Thormann og Anders Svendsen Vi ryster posen til årets Bobler og Julebanko. Det bliver julebanko som i gamle dage og med masser af gevinster doneret af de lokale forretninger. Hver bankoplade koster kr. 20,00 og kan købes på stedet. Undervejs vil der være udskænkning af lyserøde bobler og i anledning af Lucia-dagen, vil der være et sjovt Luciaoptog inden arrangementet.

34 ØSTERBRO JULEKALENDER 14. DECEMBER

35 LAD OS DELE JULEGLÆDEN ONSDAG DEN 14. DECEMBER LUTHERKIRKEN, MENIGHEDS- SALEN KL. 17:00 Engleværksted for børn og deres bedsteforældre... ved Rikke Juul Lad bedsteforældrene hente børnebørnene i børnehave eller fritidshjem og lad dem lægge vejen forbi engleværkstedet, hvor vi folder engle af sider fra aflagte højskolesangbøger, toiletruller mm... og så spiser vi pebernødder og drikker saft og kaffe til. LUTHERKIRKEN KL. 20:00 Støttekoncert for udsatte børn Entré: kr. 295,00 + gebyr på: billetto.dk Clifforth Band, operasanger Stine Honoré Rosengren, operasanger Jens Jacob Honoré, operasanger Liv Oddveig Midtmageli og Celine Warming.

36 ØSTERBRO JULEKALENDER 15. DECEMBER

37 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TORSDAG DEN 15. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 11:30 Frokostgudstjeneste ved Rikke Juul... og efterfølgende Luther og lagkage En kort andagt oppe foran altret og efterfølgende kagebord i menighedssalen med lyserøde bobler og Marinettes hjemmelavede lagkager i anledningen af Lutherkirkens 98-års fødselsdag. LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Mini-koncert med cellist Henrik Dam Thomsen og guitarist Jacob Gurevitsch Gå ikke glip af denne fantastiske mini-koncert med cellist Henrik Dam Thomsen (1. cellist ved DR Symfoniorkester, solist og lærer på Musikkonservatoriet) og guitarist Jacob Gurevitsch (bla. Savage Rose og nu The Antonelli Orchestra).

38 ØSTERBRO JULEKALENDER... FORTSAT DEN 15. DECEMBER

39 LAD OS DELE JULEGLÆDEN FRIHAVNSKIRKEN KL. 19:30 De 9 læsninger... ved liturg Kristine Gustav En stemningsfyldt musikgudstjeneste og en smuk forberedelse til julen. Traditionen stammer fra England og har gennem flere år også været en tradition i Rosenvængets Sogn. Medvirkende: Voces Kammerkor, Frihavnskirkens Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere, Østerbro Pigekor, korleder Marlene Lollike, organist Morten Schousboe og iscenesætter Kirsten Schultz Hansen.

40 ØSTERBRO JULEKALENDER 16. DECEMBER

41 LAD OS DELE JULEGLÆDEN FREDAG DEN 16. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 19:00 Jul i varme lande med gospelsang og dans Migrantmenigheden Eglise Internationale du Saint-Esprit, som hver uge holder deres ceremonier i Lutherkirken, deltager i julekalenderen med et festfyrværkeri af gospelsang, dans og julestemning.

42 ØSTERBRO JULEKALENDER 17. DECEMBER

43 LAD OS DELE JULEGLÆDEN LØRDAG DEN 17. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Julefrokost som i gamle dage... ved chef de cuisine Lene Tvilling Har du ikke været til både firmajulefrokost, familiejulefrokost o.lign., er dette en julefrokost lige for dig! Det er en hyggelig og traditionel julefrokost med sild, fiskefiletter, æg og rejer samt lune retter. Julefrokosten serveres ved langborde i kirkerummet og organist Erik Bremer spiller skøn julemusik. Tilmelding senest den 14. december hos kordegn Flemming Nielsen på fnie@km.dk. Deltagelse er gratis.

44 ØSTERBRO JULEKALENDER 18. DECEMBER 4. søndag i advent

45 LAD OS DELE JULEGLÆDEN SØNDAG DEN 18. DECEMBER FRIHAVNSKIRKEN KL. 10:30 Højmesse ved Lene Tvilling Hør teksten til 4. søndag i advent fra Det Nye Testamente... og præstens fortolkning af denne. I anledningen af 4. søndag i advent, er kirkekaffen erstattet af Løgismoses hvide glögg.

46 ØSTERBRO JULEKALENDER 19. DECEMBER

47 LAD OS DELE JULEGLÆDEN MANDAG DEN 19. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Julehygge med børn og unge fra Asylcenter Kongelunden i skøn forening med østerbroere Vi opbygger en tradition og henter som sidste år børn, unge og deres forældre fra Asylcenter Kongelunden i bus. I Lutherkirken deler vi ud af hygge og hjertevarme; der skal fiskes i vores andedam, leges sanglege, pyntes juletræ, flettes julehjerter og udveksles historier. Vi slutter med fælles spisning i korcentret, hvorefter gæsterne fra asylcentret køres hjem i bus.

48 ØSTERBRO JULEKALENDER 20. DECEMBER

49 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TIRSDAG DEN 20. DECEMBER PLEJEHJEMMET KÆRBO KL. 14:30 Jul ved Juul på plejehjemmet Kærbo (ved Rikke Juul, red.) Østerbro Julekalender tager på besøg på plejehjemmet Kærbo på Østerbro. Efter en kort gudstjeneste serveres julegodter, konfekt mm. med italiensk kirsebærvin og terningerne kastes til pakkeleg og hygge. LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Mageløs og stadig ikke juleløs, en aften for singler og andre interesserede Ann Mariager gæster igen i år julekalenderen og med udgangspunkt i bogen Mageløs på matriklen giver hun en humoristisk og spændende pep-talk om julen uden mage. Der serveres vin og chips ved langborde i kirkerummet.

50 ØSTERBRO JULEKALENDER 21. DECEMBER

51 LAD OS DELE JULEGLÆDEN ONSDAG DEN 21. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Smag på altervinen... valg af altervin til 2017 Som syndsforladt bør man have en god smag i munden, når man forlader kirken, så vær med til at prøvesmage og udvælge altervinen for 2017 i Rosenvængets Sogn. Vi køber fire forskellige portvin og den flest stemmer på, serveres til nadver i hele For de yngre deltagere udskænkes der rundhåndet af Voelkels Merlot rød druesaft (Merlotdruer fra Italien).

52 ØSTERBRO JULEKALENDER 22. DECEMBER

53 LAD OS DELE JULEGLÆDEN TORSDAG DEN 22. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Jule-klezmer i børnehøjde fremført af Enkens Efterkommere... alle fra familien Schousboe Pianist og klarinettist Ole Schousboe med børn, nevøer og niecer også kaldet Enkens efterkommere spiller jule-klezmer, læser Hanucka-juleeventyr, og spiller op til en klezmer-julesalme. Den jødiske folkemusik akkompagneres af jødekager. Glad musik og højt julehumør garanteres!!

54 ØSTERBRO JULEKALENDER 23. DECEMBER

55 LAD OS DELE JULEGLÆDEN FREDAG DEN 23. DECEMBER LUTHERKIRKEN KL. 17:00 Julegudstjeneste for delefamilier ved Lene Tvilling og Kristine Gustav Julegudstjeneste for delefamilier... for børn og deres familie, der ikke skal holde selve juleaften sammen.

56 ØSTERBRO JULEKALENDER 24. DECEMBER

57 LAD OS DELE JULEGLÆDEN LØRDAG DEN 24. DECEMBER Julegudstjeneste i Lutherkirken kl. 14:30 ved Lene Tvilling... og kl. 16:00 ved Kristine Gustav Julegudstjenester i Frihavnskirken kl. 13:30 ved Kristine Gustav... og kl. 15:00 ved Rikke Juul Sangglade kirkegængere i Frihavnskirken får chancen for at synge med på Hallelujakoret fra Hændels Messias, når menigheden forlader kirken efter gudstjenesterne. Man synger sammen med kirkens fire professionelle sangere fra orgelpulpituret. Tilmelding på frihavnskirkemusik@rvsogn.dk inden 3. søndag i advent, hvis man ønsker stemmetræning.

58 ØSTERBRO JULEKALENDER DERFOR SAMLER VI IND For tredje år holder vi julekalender i Rosenvængets Sogn og vi glæder os lige meget hvert år. Glæder os til juleaktiviteterne og til at dele juleglæden med alle østerbroerne. Vi glæder os også til at hjælpe andre til en god jul og derfor vil det igen i år være sognets menighedspleje der er omdrejningspunktet, for det vi samler ind i vores kirker i december måned. Det er nok de færreste, der ved, hvad menighedsplejen er for et fænomen. Kort fortalt er det indsamlede midler, som vi kan bruge til at hjælpe mennesker i akut nød. Når man læser den stigende bunke af anmodninger om julehjælp igennem, tegner der sig et noget andet

59 LAD OS DELE JULEGLÆDEN billede af Østerbro end man ville forvente Ikke alle har råd til julegaver og julemad til familien... det er her vi ønsker at hjælpe. Vi kan ikke ændre disse menneskers økonomiske situation eller fysiske ramme, men vi kan være med til at skabe lyspunkter i de familier, der er ramt og derfor opfordrer vi alle, der kommer til vores julekalender til at bidrage i julemandens sæk eller på MobilePay: Vi håber, at alle i sognet, vil være med til at gøre julen gladere, for dem, der ikke har mulighed for at købe julegaver og fejre julen, som de fleste på Østerbro. /Lene Tvilling

60 ØSTERBRO JULEKALENDER HVAD ER EN JULEKALENDER FRA: WIKIPEDIA, LOKALAVISEN SKANDERBORG, DR & TV2 En julekalender er en kalender fra den december og ideen kommer oprindeligt fra Tyskland. En julekalender består traditionet af to stykker karton oven på hinanden, hvor der i det øverste stykke karton er 24 låger. Hver dag åbner man en låge, og et gemt motiv træder frem. En variant af julekalenderen er slikjulekalenderen, hvor der bag hver af de 24 låger gemmer sig chokolade eller andre søde sager. Pakkekalenderen er en kalender, hvor der er en lille gave til hver af de 24 dage op til jul. Det kan være en hjemmelavet kalender eller en man køber færdig, som så er lavet af specielle legetøjsmærker. En variant til den er adventskalenderen, hvor der er en gave til hver af de fire søndage i advent. Derudover er der skrabekalenderen, som er en kombination af skrabelodder og julekalender. Og efterhånden tilbyder en del online-fototjenester julekalendere med kundens egne digitale billeder.

61 LAD OS DELE JULEGLÆDEN Julekalender findes også i fjernsynet og er oftest en tv-serie med 24 afsnit, hvor julen er det centrale tema. Hver dag i december op til juleaften sendes et afsnit. I 1962 kom Børnenes Julekalender, Historier fra hele verden, for første gang og det blev hurtigt en tradition, der fra starten var målrettet mod børn. Først i 1990 blev den første voksen-julekalender lanceret, Jul i den gamle trædemølle. Også de danske tv-stationer udgiver hvert år julekalendere, hvor der bag lågerne gemmer sig et motiv, der refererer til dagens afsnit i tv-julekalenderen. Overskuddet går til børn i fattige lande samt Julemærkehjem i Danmark. Danmarks første levende julekalender blev lanceret i 2011 og hed Jul i Skanderborg. En julekalender med 24 låger, der gemte en invitation til en aktivitet forskellige steder i byen hver dag i december måned.... Og så i 2014 så vores julekalender dagens lys også en levende julekalender med fokus på at dele juleglæde med alle østerbroere samt åbne dørene og julehygge med flygtningebørn. At tage del i juleglæden er gratis, men der er hver dag frivillig indsamling til menighedsplejen og indsamling af brugt legetøj til flygtningebørn.

62 ØSTERBRO JULEKALENDER

63 LAD OS DELE JULEGLÆDEN GLÆDELIG JUL

64 Synes godt om os på facebook.com/østerbro Julekalender og følg med i julekalenderen hver dag i december rosenvaengetssogn.dk

Fra ALLE os til alle jer

Fra ALLE os til alle jer Den levende julekalender i Rosenvængets Sogn Fra ALLE os til alle jer hver dag 1.-24. december kl. 17:00 i LutherKirken Lad os åbne kalenderlågerne sammen FRA alle os Udgivelse: ultimo november 2015 Udgave:

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Fra ALLE os til alle jer...og menighedsplejen

Fra ALLE os til alle jer...og menighedsplejen Fra ALLE os til alle jer...og menighedsplejen Den levende julekalender i Rosenvængets Sogn Kom og åbn kalenderlågerne sammen med os 17 11 8 12 4 15 6 7 3 2 20 23 9 hver dag 1.-24. december kl. 17:00 i

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Måneds-nyt december 2016

Måneds-nyt december 2016 Måneds-nyt december 2016 Børnehuset Rævehøj & Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Humble Skole står fint pyntet efter juleklippedagen i slutningen af november. Tak for hjælpen til alle

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV Nov. & dec. 2016 FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK BØRN OG FAMILIER Hver onsdag kl. 11.00 BABYSALMESANG Til babysalmesang fylder kirkens organister

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal.

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal. 22.3.2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 3 i menighedsrådet Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Møde nr. 6 Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian Seidelin

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I DECEMBER 2014 Med dette hæfte ønsker vi, at give dig overblik over nogle af de stemningsfulde

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 2. februar 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 22 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 22 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

December December, julehygge, nisser og juleferie

December December, julehygge, nisser og juleferie December 2016 Kommende begivenheder 06.12.2016: Koncert m. 3.-4. årgang: Da julemanden gik amok, på Harmonien, Haderslev 07.12.2016: 6. årg dyster i Smart-Parat-Svar i Haderslev Stadionvej 9e, 6510 Gram

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk 111111111111111 Ny1hedsbrev uge 51-2013 Side 1 Glædelig jul Side 6 Spilleaften Side 2 Nyt fra bestyrelsen

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver Dato Klasse Overskrift Tirsdag d.1 7.klasse to vers Advent Onsdag d.2 10.klasse December måned Torsdag d.3 0.klasse Julepynt Fredag d.4 1.klasse Nisser Mandag d.7 6.klasse Engle Tirsdag d.8 8.klasse to

Læs mere

TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE

TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE J1 TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Træning af ordforråd og udtryk, der har med vores jul og nytår at gøre. Udtale og ordforråd. Dialog og mulighed for spørgsmål, svar og nægtelser.

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

Lutherkirken år

Lutherkirken år Rosenvængets Sogn Lutherkirken - 100 år Aktiviteter Koncerter Praktisk info KOLOFON, LEDER Månedens salme et kunstværk i gudstjenesten AF LOUISE SIHM KNUDSEN Vi sang morgensang hver evig eneste morgen

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Velkommen til Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Jeg glæder mig i denne tid... Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om

Læs mere

Rosenvængets Sogn. Sorggrupper NYT PÅ ØSTERBRO I SAMARBEJDE MED LUNDEHUS KIRKE KIRKEBLAD

Rosenvængets Sogn. Sorggrupper NYT PÅ ØSTERBRO I SAMARBEJDE MED LUNDEHUS KIRKE KIRKEBLAD KIRKEBLAD Rosenvængets Sogn JUL 2016 57. UDGAVE, 5. ÅRGANG Gudstjenester i julen SE HVOR OG HVORNÅR DER ER GUDSTJENESTER I JULEN Juleevangeliet INGEN JUL UDEN JULEEVENGELIET... HØR DET OGSÅ I KIRKERNE

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

Rosenvængets Sogn. Fra ALLE os til alle jer Den levende julekalender i Lutherkirken hver dag den 1. - 24. december fra kl 16:45 Læs mere side 15

Rosenvængets Sogn. Fra ALLE os til alle jer Den levende julekalender i Lutherkirken hver dag den 1. - 24. december fra kl 16:45 Læs mere side 15 Kirkeblad Rosenvængets Sogn December 2015 47. UDGAVE KAmmerkoret Audite synger julen ind fra 20. dec. Læs mere side 22 Luciagudstjeneste MED spirekoret Lutherkirken 12. dec. Læs mere side 7 Fra ALLE os

Læs mere

I fjerde klasse har vi fået en ny pige. Det er Natascha, der er skiftet fra Rønde skole til vores skole. Velkommen til Natascha og hendes familie.

I fjerde klasse har vi fået en ny pige. Det er Natascha, der er skiftet fra Rønde skole til vores skole. Velkommen til Natascha og hendes familie. Syddjurs Friskole Ugebrev 49 9. december 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 14-15/12: Terminsprøver

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 INDHOLD Side 3-4 Side 5-6 - 7 Side 8-9 - 10 Side 11 Leder v/ Alice Møberg, 9. klasse Julemarked Lucia-optog og krybbespil Juledigte Til alle jer fra alle os her

Læs mere

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00 Årgang 19 / Nummer 12 December 2015 Kærmyssen Pris kr. 5,00 1 Område Kærdalen Kærdalen 1 6600 Vejen Tlf. 79 96 58 00 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Ingelise Nielsen (Kasserer) 22889699 Birthe

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ÅRSKALENDER 2012. Januar: Februar: Marts:

ÅRSKALENDER 2012. Januar: Februar: Marts: ÅRSKALENDER 2012 Januar: Vinteraktiviteter på legepladsen samt snitning og bål. Ture med egen bus. Vikingesmykker for 3. klasser. Knytning. Børnefødselsdag for januar-børn sidste torsdag i måneden. Film.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6. Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6. Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 6 Kære børn og forældre Lemming 18. november 2016 Mørk er november Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen

Læs mere

BRYLLUP VIELSE. Skal I giftes?

BRYLLUP VIELSE. Skal I giftes? Skal I giftes? 2 Forberedelse For at blive kirkelig viet skal mindst en af parterne være medlem af folkekirken. Man kan blive gift i kirken i eget bopælssogn eller i en anden kirke, man har tilknytning

Læs mere

Juleprogram i HADERSLEV

Juleprogram i HADERSLEV Juleprogram i HADERSLEV 2015 Fredag den 27. november Open By Night Kl. 17.00-22.00 Butikkerne julehygger med gode varer, og tænder udendørs lanternerne Kl. 17.00-22.00 Byens julebelysning tændes (dog undtaget

Læs mere

Onsdag den 16. Januar kl Film: Dalida. Billetter kr. 35,00 med film, kaffe og sødt kan købes ved indgangen.

Onsdag den 16. Januar kl Film: Dalida. Billetter kr. 35,00 med film, kaffe og sødt kan købes ved indgangen. Januar Torsdag den 3. januar kl. 15.00 15.45 spiller Hørgårdens Husorkester for beboere i cafeen på Fredag den 4. januar kl. 12.00. Buffet med musikalsk underholding af Walk right in - 4 musikere og en

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Møde nr. 2 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin Claus

Læs mere

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud)

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud) Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 13. marts 2012 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00 KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby søndag den 7. december kl. 13.30-17.00 Stor Julematiné i Kilden Kulturkalender DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Udstillinger:

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Nyhedsbrev uge 48-2012

Nyhedsbrev uge 48-2012 Nyhedsbrev uge 48-2012 Side 1 Bedsteforældre- og juleklippedag! Side 6 Forældremøde i 2.-3. klasse Side 4 Lucia-aften - UPDATE Side 6 Hærværk Side 4 Manglende skolebus-kørsel Side 7 VVFF-streamer til bilen

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere