GAMMELBY VANDMØLLE FREDERICIA KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GAMMELBY VANDMØLLE FREDERICIA KOMMUNE"

Transkript

1 F R E D N I N G S V Æ R D I E R GAMMELBY VANDMØLLE FREDERICIA KOMMUNE

2 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: / Kommune: Fredericia Kommune Adresse: Gammelby Møllevej 62, 7000 Fredericia Betegnelse: Gammelby Vandmølle Fredningsår: 1964 Omfang: Møllen (1827) og stuehuset (1837). BYGNINGSBESKRIVELSE Gammelby Vandmølle ligger omgivet af marker og mindre skovarealer vest for Fredericia. Møllen og stuehuset ligger omkring en pigstensbelagt gårdsplads umiddelbart syd for den bevarede mølledam. Bygningerne og mølledammen adskilles af en marstensvej, og bygningerne ligger nede i terræn i forhold til vejen og dammen. Øst for møllen ligger tre avlslænger omkring endnu en pigstensbelagt gårdsplads. Disse bygninger er ikke omfattet af fredningen. Selve møllebygningen er opført i bindingsværk i et stokværk over en høj, muret kælder. Hele østsiden er beklædt med lodretstillede brædder og lister, ligesom de to overgavle og den vestlige gårdsides trempel. Vandmøllen er opført på et fundament af kampesten, bindingsværket og bræddebeklædningerne er malet lysegrønne, mens tavlene er hvidkalkede. Øverst afsluttes bygningen af et heltag beklædt med listedækket tagpap. På den østlige langside ses to overfaldshjul med tilhørende malekarme og stigbord. Bygningen har forskellige revledøre og -luger med ældre beslag samt et- og torammede vinduer med opsprossede ruder. Dørene er malet i samme lysegrønne farve som det øvrige træværk, mens vinduerne er hvide og alle dele er enten ældre eller traditionelt udførte. En lav træbygning forbinder møllebygningens sydgavl med stuehuset. Møllebygningens gårdside med høj trempel. I det indre er møllebygningen kendetegnet ved en traditionel, åben planløsning med kælder-, stue- og tagetage. Tømmerkonstruktionen med stolper, dragere og bjælkelag er synlig ligesom bræddedækkene imellem etagerne, hver der er gulvlemme. I kælderen ligger der gule teglsten på gulvet, og væggene er pudsede. I stueetagen står bindingsværks-ydervæggene hvidkalkede, og i tagetagen er der mellem den synlige tagkonstruktion et undertag af brædder. Enkle, stejle ligeløbstrapper forbinder etagerne. Mølleinventaret er stort set intakt, og heraf kan blandt andet nævnes tre kværne, et sortererværk og en triørmelsigte samt et hejseværk. Møllen er delvist funktionsdygtig.

3 3 Stuehuset er opført i enetages bindingsværk afsluttet af et heltag hængt med blådæmpede teglsten. I tagryggen ses tre skorstenspiber i rød, blank mur med sokkel og gesims og i tagfladerne sidder små tagvinduer dog flest i havesiden. Over en sorttjæret sokkel har bindingsværket samme farveholdning som møllebygningen og under tagudhænget ses en hvidmalet sugfjæl. I gårdsiden findes to ældre, tofløjede fyldingsdøre med indfatning. I havesiden er en nyere havedør med rude i den øverste del og en indfatning samt en ældre, todelt revledør med ældre beslag. Dørene er malet i to nuancer af grøn. Vinduerne er hovedsageligt ældre, torammede vinduer, dog er der enkelte etrammede vinduer imellem. Vinduerne er hvidmalede og opsprossede med tre eller seks ruder i hver ramme, og flere steder er bevaret ældre hjørnebånd. Stuehusets gårdside. I det indre har bygningen i store træk bevaret en ældre grundplan med en langsgående hovedskillevæg. Stuer og forstue ligger mod gården, mens værelser og køkken ligger mod haven. I tagetagen findes en lang gang mod gårdsiden og en række værelser mod haven. Ved den vestlige gavl er en stor stue, hvis vægge er dækkede af lærredsopspændte malerier fra gulv til loft. I stuen er tillige bevaret en ældre etagevindovn i støbejern. I bygningen er der overvejende nyere overflader, dog udført på traditionel vis, herunder bræddegulve, pudsede vægge og lofter med synligt bjælkelag og herimellem brædder med profillister. I forstuen og på badeværelset er der nyere flisegulve, mens køkkenets gulv er af gule teglsten omkring et ældre felt med terrazzo, og herpå står et ældre støbejernskomfur. Ved begge gårdsidens døre findes en forstue med en ældre kvartsvingstrappe op til tagetagen. Af ældre bygningsdetaljer er bevaret fyldingsdøre med gerichter, hængsler og greb. BYGNINGSHISTORIE Der har på dette sted eksisteret et mølleanlæg siden 1500-tallet. Under svenskekrigene i 1657 blev møllen hærget af en brand, men efterfølgende genopført. I det indre findes i dag rammetræ, der er dateret til før 1657, og dermed må det formodes, at en del af tømmeret blev genanvendt. Den eksisterende mølle blev opført i 1827, mens stuehuset blev bygget i Møllen var oprindelig en kornmølle og blev senere udvidet med et valkeværk. Tidligere var der stråtag, men da bygningen blev forhøjet med trempel blev taget udskiftet. Mølledriften ophørte i 1950, og ejendommen har siden været drevet som landbrug. Møllens omgivelser blev naturfredet i 1986.

4 4 KILDER Møllebygninger i Danmark, Redegørelse og status 1993, Miljøministeriet og Skov- og Naturstyrelsen. MILJØMÆSSIG VÆRDI Gammelby Vandmølles miljømæssige værdi knytter sig til den karakteristiske beliggenhed ved mølleåen i det kuperede landskab, der har været afgørende for møllens placering. Den velbevarede helhed med stuehuset, vandmøllen, stemmeværket, møllesøen og vejen af marksten samt den tilhørende avlsgård og de pigstensbelagte gårdspladser udgør et væsentligt og sjældent førindustrielt kulturmiljø. KULTURHISTORISK VÆRDI Møllesøen og den ene af avlslængerne. Den kulturhistoriske værdi knytter sig til Gammelby Vandmølle, hvis velbevarede anlæg afspejler århundreders anvendelse af vandkraft til drift af en mølle. Vand og vind var de tidligere primære kraftressourcer, og anlæg af denne karakter er derfor et vidnesbyrd om den førindustrielle periode. Gammelby Vandmølle er et repræsentativt eksempel på, hvordan en vandmølle med dobbelte overfaldshjul så ud i begyndelsen af tallet. I det ydre er bevaret en række bygningsdele og -detaljer, som alle har stor kulturhistorisk værdi, herunder møllehjulene med tilhørende maskineri og malekarme, samt de små inspektionsluger i hele møllens østside. Møllens delvise bræddebeklædning påviser tillige at dette er en funktionsbygning, der skulle være nem at udføre reparationer på, dels på grund af rystelser fra vandhjulene og dels på grund af den store vandpåvirkning, hvor træet har en kortere tørretid og er nemmere at udskifte end grundmur eller bindingsværk. Anlæggets størrelse samt bygningernes indbyrdes samspil og hierarki afspejler, at møllen oprindeligt havde en væsentlig position. Bygningshierarkiet understøtter fortællingen om opdelingen mellem beboelsen og de funktionsbetingede bygninger, og kan aflæses i deres forskellige bygningsdele og -detaljer. Stuehusets rigere bindingsværk, tætsiddende og større vinduer, præsentable døre og skorstenspiber i tagryggen afviger fra møllens og avlsbygningernes mere enkle bindingsværk og bræddebeklædning samt revledøre og luger. Endvidere har det stor betydning, at bygningernes bindingsværk er kraftigt opstreget og udført med fodrem samt, at der er hele to dokker Møllebygningens dobbelte overfaldshjul.

5 5 mellem stuehusets stolper, hvilket er egnskarakteristisk for det trærige Østjylland. I det indre knytter den kulturhistoriske værdi sig til den ældre bygningskonstruktion og det bevarede mølleinventar med samtlige detaljer. Ydermere gælder det mølleværket med alle tilhørende dele, idet maskinen i fysisk form har stor autenticitet og understreger historien om det lokalt orienterede og af vejret afhængige, førindustrielle, danske landbrug. Hertil kommer den enkle materialeholdning, herunder kælderens teglstensgulv, murede vægge, overliggende etagedæk med lemme, stejle ligeløbstrapper samt revledøre med klinkefald. Den kulturhistoriske værdi i stuehusets indre knytter sig til den delvist ældre grundplan med traditionel opdeling af en langsgående skillevæg, som adskiller stuerne mod gårdsiden fra køkkenet med ældre komfur mod havesiden, der tillige ligger i forbindelse med fadebur og bryggers. Hertil kommer den traditionelle materialeholdning, der understøtter fortællingen om bygningens alder, og de ældre bygningsdetaljer vidner samtidig om, at dette er den repræsentative bolig, herunder de brede en- eller tofløjede fyldingsdøre, profillister mellem brædderne i lofterne samt støbejernsovnen og de lærredsopspændte malerier i den vestlige gavlstue. Motiverne forestiller blandt andet Roskilde Domkirke, Fredensborg Slot, Koldinghus, Frihedsstøtten og Københavns havn, hvilket påviser datidens nationalromantiske strømninger. Dørenes udformning og ådring er ydermere stilmæssige træk, som knytter bygningen til opførelsen i midten af 1800-tallet. På loftet påviser et stort, ældre hejseværk at dette tidligere blev anvendt til opbevaring. Stuehusets tætte bindingsværk. ARKITEKTONISK VÆRDI Gammelby Vandmølle har stor arkitektonisk værdi grundet det samlede bygningsanlæg, der i sin enkelhed og gennemførte materialeholdning samt ubrudte tagflader fremstår som en homogen helhed. Den største arkitektoniske effekt er knyttet til bindingsværket, hvis enkle farvesætning fremhæver bindingsværkets taktfasthed. Virkningen er særlig stor i stuehuset med de mange dokker, og takten underbygges tillige af facadens konsekvente vinduesrække med et vindue i hvert fag. Endvidere relaterer den arkitektoniske værdi sig til bygningselementer som vinduernes sprøde og spinkle sprosser samt stuehusets fyldingsdøre med profilerede indfatninger og deres staffering, som fremhæver detaljerne. I det indre knytter den arkitektoniske værdi sig til stuehusets ældre fyldingsdøre med profilerede gerichter. Hertil kommer den enestående gavlstues vægopspændte malerier, som skaber et En af stuehusets to ældre fyldingsdøre i gårdsiden.

6 6 imponerende og helstøbt rum. Malerierne er tilpasset rummet idet der foruden de forskellige motiver tillige er påmalede brystningspaneler og søjler. BÆRENDE FREDNINGSVÆRDIER I det ydre knytter de bærende fredningsværdier for møllebygningen sig til det opstolpede bindingsværk med hvidkalkede tavl, bræddebeklædninger og ubrudte tagflader. Hertil kommer de ældre eller traditionelt udførte bygningsdele og -detaljer, herunder overfaldshjulene med alle tilhørende dele, samt revleluger og -døre med smedejernsbeslag og vinduerne. Endelig gælder det den traditionelle materialeholdning. I det indre knytter de bærende fredningsværdier for møllebygningen sig til de oprindelige åbne planer forbundet af stejle ligeløbstrapper. Til tømmerkonstruktionen, kælderens teglstensgulv og murede vægge samt bræddedæk og hvidkalkede bindingsværksydervægge. Hertil kommer alle de for mølleværket tilhørende dele og den traditionelle materialeholdning. Møllebygningens gavl mod vejen og mølledammen. I det ydre knytter de bærende fredningsværdier for stuehuset sig til det opstolpede bindingsværk med alle detaljer samt de delvist ubrudte tagflader med traditionelle skorstenspiber i rygningen. Hertil kommer de ældre eller traditionelt udførte bygningsdele og - detaljer, herunder døre og vinduer med alle detaljer samt den traditionelle materialeholdning. I det indre knytter de bærende fredningsværdier for stuehuset sig til de bevarede dele af den ældre grundplan, herunder den langsgående midterskillevæg, placeringen af stuer mod gårdspladsen og køkken, fadebur og bryggers mod haven. Ydermere gælder det de ældre eller traditionelt udførte bygningsdele og -detaljer, herunder døre med gerichter og øvrige detaljer, den store stues malerier og støbejernsovn, køkkenets støbejernskomfur og terrazzogulvet herunder, det synlige bjælkelag i alle rum samt de bevarede dele af hejseværket på loftet. Endelig gælder det den traditionelle materialeholdning. ANBEFALINGER Ingen angivet.

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.03.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Blegdamsgade

Læs mere

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KNAG MØLLE VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Knagmøllevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOVRIDERGÅRDEN HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VALDEMARSLUND HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse: Gurrevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 13 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VEJSTRUP VANDMØLLE SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LYSHOLT FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11. december 2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STUDSGADE 35 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.12.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune

Læs mere

PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE

PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.02.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/607-0001 Kommune: Fredericia Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLOSTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Klostergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKÆVINGE PRÆSTEGÅRD HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET GULE HUS VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Koldingvej

Læs mere

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune Adresse: Åboulevarden

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MØLLERGADE 43 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

RANDLEV PRÆSTEGÅRD ODDER KOMMUNE

RANDLEV PRÆSTEGÅRD ODDER KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RANDLEV PRÆSTEGÅRD ODDER KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.08.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/727-0001 Kommune: Odder Kommune Adresse: Kirkevej

Læs mere

PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.maj 2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JØRGEN PLOUGS OG HUSTRUS PLEJEHUS FAARBORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 4.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune:

Læs mere

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JACOBSGÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Røllum Bygade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SINDINGGÅRD HERNING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/657-0001 Kommune: Herning Kommune Adresse:

Læs mere

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TÅRNGADE 6-8 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.10.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.11.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Vestergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STORE POTTERGADE 9 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MELLEMGADE 52 AALBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/851-0001 Kommune: Aalborg Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KYSEBORGSTRÆDE 6 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNNEGADE 23 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.06.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild, Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune:

Læs mere

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.06.2016 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/440-0001 Kommune: Kerteminde Kommune Adresse:

Læs mere

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune:

Læs mere

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 8.5.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2014-7.82.07/573-0001 Kommune: Varde Kommune Adresse: Skippervej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HAVNBJERG MØLLE SØNDERBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.08.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: Kommune: Sønderborg Kommune Adresse: Tingstedvej 8,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NAFFET 14 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Naffet

Læs mere

VESTER MØLLE ÆRØ KOMMUNE

VESTER MØLLE ÆRØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTER MØLLE ÆRØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.10.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/492-0001 Kommune: Ærø Kommune Adresse: Vester Møllebakke

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE SKOLE OG DEGNEBOLIGEN GREVE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7/11 2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/253-0001 Kommune: Greve Kommune Adresse:

Læs mere

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BROGADE 26 KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 26, 4600

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 30 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

JÆGERSPRIS FÆRGEGÅRD FREDERIKSSUND KOMMUNE

JÆGERSPRIS FÆRGEGÅRD FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERSPRIS FÆRGEGÅRD FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TROENSE STRANDVEJ 2 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.06.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NIMTOFTE PRÆSTEGÅRD SYDDJURS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.09.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/706-0001 Kommune: Syddjurs Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VÆGTERHUSET FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.11.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.10.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/741-0001 Kommune: Samsø Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KORSBRØDREGADE 11 ESBJERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.03.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2014-7.82.07/561-0001 Kommune: Esbjerg Kommune Adresse: Korsbrødregade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JACOB MICHELSENS GÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune

Læs mere

STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HAREHAVEN, TIDL. GODSFORVALTERBOLIGEN FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.11.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGADE 43 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.06.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅLE PRÆSTEGÅRD HEDENSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2011-7.82.07/766-0001 Kommune: Hedensted Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 28 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

LYNGBY NORDRE VANDMØLLE LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY NORDRE VANDMØLLE LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LYNGBY NORDRE VANDMØLLE LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.03.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/173-0001 Kommune: Lyngby-Taarbæk

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 10 A-B HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.10.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/492-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.09.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2013-7.82.07/482-0001 Kommune: Langeland Kommune

Læs mere

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 22,

Læs mere

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.03.2015 Besigtiget af: Laura Boelskifte og Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/210-0001 Kommune: Fredensborg

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLINGE PRÆSTEGÅRD FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKERRILDGÅRD HEDENSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.10.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/766-0001 Kommune: Hedensted Kommune Adresse: Lhombrevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKIBBROGADE 14 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Skibbrogade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 31 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE

STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.10.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.10.2014 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.8207/741-0001 Kommune: Samsø Kommune Adresse: Hjortgyde

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOVGADE 20 THISTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.05.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/787-0001 Kommune: Thisted Kommune Adresse: Skovgade 20,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FISKERGADE 8 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Fiskergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 20 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MEJLGADE 43 ÅRHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.01.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Århus Kommune Adresse: Mejlgade 43,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HJEMBÆK PRÆSTEGÅRD HOLBÆK KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.03.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/316-0001 Kommune: Holbæk Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ADELGADE 23, NYSTED GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.10.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

STENSBÆK HJØRRING KOMMUNE

STENSBÆK HJØRRING KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STENSBÆK HJØRRING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2011 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2011-7.82.07/860-0001 Kommune: Hjørring Kommune Adresse: Stensbæk

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MUSEET, DEN GAMLE KRO SORØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.12.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/340-0001 Kommune: Sorø Kommune Adresse: Storgade

Læs mere

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.09.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Adresse: Haderslev Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 22, NYKØBING GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.10.2010 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2010-7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

KARMARK MØLLE VIBORG KOMMUNE

KARMARK MØLLE VIBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KARMARK MØLLE VIBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.06.2015 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/791-0001 Kommune: Viborg Kommune Adresse: Karmark

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTERGADE 9 GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.11.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BAGERGADE 5 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NIELSTRUP SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.04.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune Adresse: Nielstrupvej

Læs mere

KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE

KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 og 07.06.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

VON OSTENSGADE 7 DRAGØR KOMMUNE

VON OSTENSGADE 7 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VON OSTENSGADE 7 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.10.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBENRÅ 27 KØBENHAVNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2010-7.82.07/101-0001 Kommune: Københavns Kommune Adresse:

Læs mere

SANKT MOGENSGADE 9A VIBORG KOMMUNE

SANKT MOGENSGADE 9A VIBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SANKT MOGENSGADE 9A VIBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.06.15 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/791-0001 Kommune: Viborg Kommune Adresse: Sankt

Læs mere

VESTFYNSK HJEMSTAVNSGÅRD, LANDMÅLERGÅRDEN ASSENS KOMMUNE

VESTFYNSK HJEMSTAVNSGÅRD, LANDMÅLERGÅRDEN ASSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTFYNSK HJEMSTAVNSGÅRD, LANDMÅLERGÅRDEN ASSENS KOMMUNE . 2 Besigtigelsesdato: 24.09.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/420-0001 Kommune: Assens

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRÅBRØDREGADE 11 ESBJERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 25.03.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2014-7.82.07/561-0001 Kommune: Esbjerg Kommune Adresse: Gråbrødregade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SCHWENNESENS STIFTELSE AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune

Læs mere

STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE

STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE 82 Besigtigelsesdato: 27.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune: Odsherred

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VARNÆS PRÆSTEGÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

LILLE MØLLE NYBORG KOMMUNE

LILLE MØLLE NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LILLE MØLLE NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.02.2014 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Lillemøllevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MOESGÅRD SKOVMØLLE AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 33 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BREGNINGE GAMLE SKOLE GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2010 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

RIMSØ PRÆSTEGÅRD NORDDJURS KOMMUNE

RIMSØ PRÆSTEGÅRD NORDDJURS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RIMSØ PRÆSTEGÅRD NORDDJURS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 23.05.2015 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/707-0001 Kommune: Norddjurs Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HELLERUP FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HESTEMØLLESTRÆDE 2B-C HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.09.2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ANNABORG HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune Adresse: Frederiksværksgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLERØD KRO RUDERSDAL KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.03.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/230-0001 Kommune: Rudersdal Kommune Adresse: Søllerødvej

Læs mere

JENS EYBERTS PLADS 2 DRAGØR KOMMUNE

JENS EYBERTS PLADS 2 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JENS EYBERTS PLADS 2 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.10.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

GRØNBÆK PRÆSTEGÅRD SILKEBORG KOMMUNE

GRØNBÆK PRÆSTEGÅRD SILKEBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNBÆK PRÆSTEGÅRD SILKEBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.05.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2015-7.82.07/740-0001 Kommune: Silkeborg Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STJERNEGADE 31 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.06.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune

Læs mere