RIMSØ PRÆSTEGÅRD NORDDJURS KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RIMSØ PRÆSTEGÅRD NORDDJURS KOMMUNE"

Transkript

1 F R E D N I N G S V Æ R D I E R RIMSØ PRÆSTEGÅRD NORDDJURS KOMMUNE

2 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: / Kommune: Norddjurs Kommune Adresse: Toresvej 2, 8500 Grenå Betegnelse: Rimsø Præstegård Fredningsår: 1959 Omfang: Stuehuset i vest samt sydlængen (formentlig 1593 og senere). BYGNINGSBESKRIVELSE Rimsø Præstegård ligger umiddelbart nord for Rimsø Kirke på hjørnet af Toresvej og Rimsøvej. Stuehuset ligger trukket tilbage fra Toresvej med nordgavlen ud mod Rimsøvej. Foran stuehuset er en delvist pigstensbelagt gårdsplads, der mod syd afgrænses af en avlslænge. Vest for stuehuset er en stor have. Stuehuset er en 43 meter lang, enetages bindingsværksbygning på 25 fag med en otte fag lang lude på havesiden. Stuehuset er opført på en sokkel af marksten med sortopstolpet, kraftigt egebindingsværk og hvidkalkede tavl, og taget er et stråtækt heltag med halvvalmede gavle og lyngmønning. I rygningen er der fem hvidkalkede skorstenspiber med sokkel og krave, og i tagfladen mod gårdspladsen er to tagskægskviste med ældre revleluger. Overgavlene er beklædt med en sortmalet, lodret bræddebeklædning afsluttet af et vandbræt mod undergavlen af bindingsværk. Bindingsværket har gennemstukne, dobbeltfornaglede bjælkeender og tagudhænget lukkes af en knægtbåren sugfjæl. Mod gårdspladsen er i alt tre indgange. I midten er en ældre, tofløjet revledør med pålagte fyldinger, mod nord er en nyere, tofløjet revledør med tre ældre ruder med blysprosser over, og mod syd er en ældre enfløjet revledør. I havesiden er en nyere, men traditionelt udført, tofløjet dør med fyldinger nederst og små ruder øverst. Døren indrammes af en simpel træindfatning kronet af en lav trekantfronton. I luden er en nyere, enfløjet revledør og langs ludens sydgavl er en kældertrappe med granittrin, der fører ned til en ældre, tofløjet fyldingsdør med ruder øverst. Der ligger granittrin foran samtlige døre og alle døre er malet mørkegrønne, hvoraf hoveddøren i midten yderligere har rød staffering og havedøren som den eneste er malet hvid med en rødbrun indfatning. Vinduerne er ældre og er mestendels torammede med seks ruder i hver ramme. I gavlene ses desuden etrammede vinduer med fire ruder i hver ramme og i luden torammede vinduer med blysprosser samt et nyere etrammet vindue udført med kraftig ramme. Vinduerne har hvidmalede rammer og rødbrune karme, og vinduerne i overgavlene er malet sorte. Stuehusets facade vender mod øst.

3 3 I stuehusets indre er bevaret store dele af en ældre planløsning med en stort set ubrudt, langsgående hovedskillevæg, der forskubber sig ned gennem den lange og smalle grundplan. Den søndre del er den offentlige del indrettet med konfirmandstue med tilhørende baggang, toilet og depotrum. Nord herfor er den private beboelsesdel med forstue, studereværelse og stuer en suite mod haven, køkken, bryggers og kamre mod gårdspladsen samt badeværelser og en ny kældertrappe i luden. I det indre ses en traditionel materialeholdning med brædde- og klinkegulve, pudsede vægge, synlige bjælkelag og loftsbrædder. Der er bevaret mange ældre bygningsdetaljer som enog tofløjede fyldingsdøre med messinggreb, indstukne hængsler og profilerede gerichter, ruder af kronglas samt revledøre med beslag. I enkelte rum er der ældre bemalinger på døre og bjælkelag. Kælderen har støbte gulve, kalkede vægge og støbte lofter med spor fra forskallingsbrædderne samt ældre revledøre og nyere rammedøre. Avlslængen afgrænser gårdspladsen mod syd ind mod kirkegården. Avlslængen er en 19 fag lang, enetages bindingsværksbygning med et stråtækt heltag med lyngmønning og helvalmede gavle. Mod gårdspladsen er en tagskægskvist med en ældre revleluge. Sydlængen er opført på en støbt sokkel med sortopstolpet, kraftigt egebindingsværk og hvidkalkede tavl. Bindingsværket har enkelte steder gennemstukne, dobbeltfornaglede bjælkeender og tagudhænget lukkes af en knægtbåren sugfjæl. I gårdsidens vestende er der to traditionelt udførte, tofløjede revleporte samt en ældre revledør. I østgavlen er en revleport magen til gårdsidens, og i sydsiden er en åbning til et uderum under tag med flisebelægning, bræddebeklædte vægge og loft samt to nye bræddedøre. Vinduerne er af varierende alder og er mestendels torammede med seks ruder i hver ramme. I langsiderne ses desuden nyere, kantstillede, etrammede vinduer samt korsformede huller med glas i. Vinduerne har hvidmalede rammer og rødbrune karme, og døre og porte er malet sorte, undtagen de to døre i vindfanget, der er røde. Avlslængen er indrettet med graverfaciliteter som garage, værksted, omklædning, toilet og frokoststue i den østvendte del, mens der mod vest er to garager samt et depotrum til brug for præsten. I sydsiden, fra det overdækkede udeareal er der dels adgang til et toilet for kirkegængerne og dels til graverfaciliteterne. Rummene til graverfaciliteter samt toilettet har nyere teglstens- eller klinkegulve samt bræddegulve, pudsede vægge og synlige bjælker og loftsbrædder. Garage og depotrum har støbte gulve, hvidkalkede vægge, hvor ydervæggen står med synligt, sortopstolpet bindingsværk samt synlige bjælker og loftsbrædder. Avlslængens vestgavl vender ud mod vejen.

4 4 BYGNINGSHISTORIE I en bjælke over hoveddøren står årstallet 1593, foran og efter årstallet et S, hvilket må være bygherrens initialer. Sognepræsten i Rimsø-Kastbjerg på den tid hed Simon Poulsen Skoning, og det er sandsynligvis ham, der lod præstegården opføre. Præstegården dannede tidligere et firefløjet sluttet anlæg på i alt 78 fag egebindingsværk. I 1902 væltede den gamle lade, og den nye ladebygning som i stedet blev opført rummede nu også kostalden. Præstegården blev gennemgribende istandsat umiddelbart efter fredningen i Avlslængens sydside vender ud mod kirkegården. I 1982 forestod arkitektfirmaet Vilhelmsen, Marxen og Bech-Jensen en nænsom istandsættelse og nyindretning af Rimsø Præstegård, så denne kunne opfylde kravene til en tidssvarende bolig for præsten. I 2012 blev der plantet to nye lindetræer foran hovedindgangen, idet de gamle og karakteristiske lindetræer var rådne. KILDER Gamle danske præstegårde i tekst og billeder. Flemming Jerk. Forum, MILJØMÆSSIG VÆRDI Den miljømæssige værdi ved Rimsø Præstegård knytter sig til præstegårdens beliggenhed ved siden af landsbyens kirke samt til de to længers placering omkring den store, delvist pigstensbelagte gårdsplads samt til haven vest for stuehuset, der tilsammen udgør et yderst helstøbt kulturmiljø. Endvidere er der miljømæssig værdi ved længernes indbyrdes placering med den lille slippe imellem, som giver præsten nem adgang til kirkegården og kirken, samt til længernes samhørighed i konstruktion, materiale- og farveholdning, herunder det smalle bånd af pigsten langs facaderne, som ud over at lede tagvandet væk understøtter det historiske miljø. På traditionel vis flankeres hovedindgangen af to lindetræer, der er med til at fremhæve denne i stuehusets lange facade. Præstegården set i sin helhed.

5 5 KULTURHISTORISK VÆRDI Rimsø Præstegårds kulturhistoriske værdi knytter sig til den intakte relation til kirken og landsbyen samt til gårdens imponerende størrelse, der er en fornem repræsentant for præstegårdsbyggeriet. Tillige fortæller gårdens størrelse om præsteembedets tidligere sociale og økonomiske status i lokalsamfundet, og sammen med den bevarede avlslænge vidner Rimsø Præstegård om præstestandens historiske bibeskæftigelse som landmænd med store jordtilliggender. I det ydre fremtræder præstegårdens historiske funktioner intakte, idet længernes hierarkiske udtryk er bevaret. Stuehuset signalerer tydeligt beboelse med de mange opsprossede vinduer og fine fyldingsdøre med gamle beslag samt de mange skorstenspiber i tagrygningen. Endvidere er de oprindeligt to indgange et karakteristisk træk for præstegårde, der traditionelt set altid har haft både en privat og en offentlig funktion. Stuehusets sydgavl vender ud mod kirkegården og imellem længerne er en smal slippe. Avlslængen adskiller sig fra stuehuset på grund af de mere lukkede facader med revledøre, højtsiddende vinduer og store revleporte, som tydeligt aftegner dens tidligere sekundære funktion. Tagskægskvistene i både stuehusets og avlslængens tagflader ind mod gårdspladsen vidner om tagrummenes oprindelige funktion til opbevaring af præstegårdens afgrøder. Endvidere knytter den kulturhistoriske værdi sig til den ældre og rige bindingsværkskonstruktion i kraftigt egetømmer på fodrem med gennemstukne bjælkeender. Stuehusets halvvalmede stråtag og tagskægskvistene i begge længer er ligeledes kendetegnende for det traditionelle byggeri i det østlige Jylland. Rimsø Præstegård er en fortrinlig repræsentant for den kraftige, jyske bindingsværksarkitektur i renæssancetiden. Hertil kommer at Rimsø Præstegård ikke blot er Danmarks længste præstegård, men også en af de ældste ifølge hammertræet over hovedindgangen med inskriptionen S 1593 S, der således bevidner bygningens opførelsesår samt initialerne på bygherren. I stuehusets indre knytter den kulturhistoriske værdi sig til den traditionelle, ældre grundplan med to forstuer, hvoraf den søndre leder til konfirmandstuen og præstens kontor, og den nordre fører til de private stuer. Den nordligste indgang giver adgang til boligens funktionelle rum som køkken, bryggers og badeværelser samt de private værelser. Rimsø Præstegård har en yderst lang og smal grundplan, hvilket er typisk for de ældre stuehuse. Hertil kommer det uudnyttede tagrum med synlige konstruktioner samt kælderen. Den kulturhistoriske værdi knytter sig endvidere til stuehusets ældre bygningsdele og -detaljer, herunder de en- og tofløjede fyldingsdøre med messinggreb, indstukne hængsler og profilerede gerichter, Stuehuset og avlslængen set fra kirkegården.

6 6 baggangens rude af kronglas, revledørene med beslag samt spor fra øksen som tildannede brædderne samt vinduernes stormkroge og anverfere. Stuehusets ældste døre er barokke enfyldingsdøre, der ligesom bjælkerne er forsynet med utroligt særegne og dekorative bemalinger, som velsagtens er samtidige. Den gennemførte traditionelle materialeholdning med brædde- og klinkegulve, pudsede vægge, synlige bjælkelag og loftsbrædder samt de ældre bygningsdele er sammen med til at understøtte fortællingen om bygningens anseelige alder. I avlslængens indre knytter den kulturhistoriske værdi sig til den bevarede del af den ældre planløsning, der er aflæselig i vestendens garager eller vognporte med uisolerede ydervægge og lofter med synlige bjælker og loftbrædder. ARKITEKTONISK VÆRDI Den arkitektoniske værdi for Rimsø Præstegård knytter sig til det samlede anlæg, hvor længernes imponerende længder fremhæves af det kraftige, taktfast placerede tømmer og de ubrudte tagflader. Det indbyrdes bygningshierarki er tydeligt i såvel bygningernes placering som i facaderne, hvormed Rimsø Præstegård fremtræder som en gedigen, karakterfuld helhed, hvor de dekorative detaljer begrænser sig til stuehusets hoveddør med pålagte fyldinger og indfatning, begge med udskårne detaljer, og havedøren med indfatning kronet af en meget lav trekantfronton samt begge længers gesimslignende, knægtbårne sugfjæl. I stuehusets nordgavl ses havesidens lude. BÆRENDE FREDNINGSVÆRDIER I stuehusets ydre knytter de bærende fredningsværdier sig til den smalle og langstrakte bygningskrop med luden på vestsiden, kampestenssokkel, sorttjæret, righoldigt bindingsværk med gennemstukne, dobbeltfornaglede bjælkeender, hvidkalkede tavl og et stråtækt heltag med halvvalmede gavle, lyngmønning, fem skorstenspiber i rygningen, tagskægskviste og bræddebeklædte overgavle. Til den knægtbårne sugfjæl, de ældre vinduer og døre med samtlige detaljer og den traditionelle materialeholdning. I stuehusets indre knytter de bærende fredningsværdier sig til den traditionelle, ældre grundplan med to forstuer og en baggang, samt en repræsentativ del mod syd og en mere privat og funktionel del mod nord samt til den mindre kælder og det uudnyttede tagrum. Hertil kommer de ældre bygningsdele og -detaljer, herunder en- og tofløjede fyldingsdøre, greb, indstukne hængsler, gerichter, baggangens rude af kronglas, revledøre med beslag og øksespor,

7 7 vinduernes stormkroge og anverfere samt dørenes og bjælkernes bemalinger. Endvidere kommer den traditionelle materialeholdning. I avlslængens ydre knytter de bærende fredningsværdier sig til den smalle og langstrakte bygningskrop med sorttjæret, righoldigt bindingsværk med gennemstukne, dobbeltfornaglede bjælkeender, hvidkalkede tavl og et stråtækt heltag med helvalmede gavle, lyngmønning og tagskægskvist. Til de ældre eller traditionelt udførte vinduer, døre og porte, den knægtbårne sugfjæl og den traditionelle materialeholdning. Stuehuset set fra Rimsøvej. I avlslængens indre knytter de bærende fredningsværdier sig til den bevarede ældre del af planløsningen med vognporte mod vest og det uudnyttede tagrum. Endelig kommer den traditionelle materialeholdning. ANBEFALINGER Ingen angivet.

RANDLEV PRÆSTEGÅRD ODDER KOMMUNE

RANDLEV PRÆSTEGÅRD ODDER KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RANDLEV PRÆSTEGÅRD ODDER KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.08.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/727-0001 Kommune: Odder Kommune Adresse: Kirkevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LYSHOLT FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11. december 2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅLE PRÆSTEGÅRD HEDENSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2011-7.82.07/766-0001 Kommune: Hedensted Kommune

Læs mere

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKÆVINGE PRÆSTEGÅRD HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNNEGADE 23 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.06.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild, Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune:

Læs mere

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.03.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Blegdamsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NIMTOFTE PRÆSTEGÅRD SYDDJURS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.09.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/706-0001 Kommune: Syddjurs Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JACOBSGÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Røllum Bygade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VALDEMARSLUND HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse: Gurrevej

Læs mere

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse:

Læs mere

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.10.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/741-0001 Kommune: Samsø Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HJEMBÆK PRÆSTEGÅRD HOLBÆK KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.03.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/316-0001 Kommune: Holbæk Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KYSEBORGSTRÆDE 6 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE SKOLE OG DEGNEBOLIGEN GREVE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7/11 2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/253-0001 Kommune: Greve Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOVRIDERGÅRDEN HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VARNÆS PRÆSTEGÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TÅRNGADE 6-8 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JØRGEN PLOUGS OG HUSTRUS PLEJEHUS FAARBORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 4.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune:

Læs mere

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BROGADE 26 KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 26, 4600

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGADE 43 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.06.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 8.5.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2014-7.82.07/573-0001 Kommune: Varde Kommune Adresse: Skippervej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLINGE PRÆSTEGÅRD FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE

STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.10.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STUDSGADE 35 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.12.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 20 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R PETER NIELSENS RØGERI BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.maj 2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 28 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KNAG MØLLE VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Knagmøllevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BAGERGADE 5 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SINDINGGÅRD HERNING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/657-0001 Kommune: Herning Kommune Adresse:

Læs mere

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.10.2014 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.8207/741-0001 Kommune: Samsø Kommune Adresse: Hjortgyde

Læs mere

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.06.2016 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/440-0001 Kommune: Kerteminde Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MØLLERGADE 43 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

DEN TIDLIGERE KLOKKERBOLIG RINGSTED KOMMUNE

DEN TIDLIGERE KLOKKERBOLIG RINGSTED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN TIDLIGERE KLOKKERBOLIG RINGSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.01.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/329-0001 Kommune: Ringsted Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLERØD PRÆSTEGÅRD RUDERSDAL KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.03.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/230-0001 Kommune: Rudersdal Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MUSEET, DEN GAMLE KRO SORØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.12.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/340-0001 Kommune: Sorø Kommune Adresse: Storgade

Læs mere

STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune Adresse:

Læs mere

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.10.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET GULE HUS VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Koldingvej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VÆGTERHUSET FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.11.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SÆRSLEV PRÆSTEGÅRD NORDFYNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.06.2015 Besigtiget af: Laura Boelskifte Journalnummer: 2013-7.82.07/480-0001 Kommune: Nordfyns Kommune Kommune

Læs mere

PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE

PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.02.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/607-0001 Kommune: Fredericia Kommune Adresse:

Læs mere

STORE HEDDINGE PRÆSTEGÅRD STEVNS KOMMUNE

STORE HEDDINGE PRÆSTEGÅRD STEVNS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STORE HEDDINGE PRÆSTEGÅRD STEVNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.02.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.06/336-0001 Kommune: Stevns Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKIBBROGADE 14 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Skibbrogade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 30 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLOSTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Klostergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BREGNINGE GAMLE SKOLE GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2010 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.03.2015 Besigtiget af: Laura Boelskifte og Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/210-0001 Kommune: Fredensborg

Læs mere

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TROENSE STRANDVEJ 2 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.06.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KARLEBY PRÆSTEGÅRD GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.10.2010 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Adresse:

Læs mere

STENSBÆK HJØRRING KOMMUNE

STENSBÆK HJØRRING KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STENSBÆK HJØRRING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2011 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2011-7.82.07/860-0001 Kommune: Hjørring Kommune Adresse: Stensbæk

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 13 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.11.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Vestergade

Læs mere

STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.05.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NAFFET 14 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Naffet

Læs mere

LAURENTZIUSLUND RINGSTED KOMMUNE

LAURENTZIUSLUND RINGSTED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAURENTZIUSLUND RINGSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.01.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/329-0001 Kommune: Ringsted Kommune Adresse:

Læs mere

TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22. maj 2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Kommune

Læs mere

STRANDGADE 10 DRAGØR KOMMUNE

STRANDGADE 10 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGADE 10 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.10.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 31 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNNEGADE 14 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.07.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune Adresse:

Læs mere

GAMMELBY VANDMØLLE FREDERICIA KOMMUNE

GAMMELBY VANDMØLLE FREDERICIA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R GAMMELBY VANDMØLLE FREDERICIA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.02.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/607-0001 Kommune: Fredericia Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FREDENSDAL RUDERSDAL KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.03.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/230-0001 Kommune: Rudersdal Kommune Adresse: Kildevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STORE POTTERGADE 9 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HILLERSLEV HOSPITAL FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.11.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune Adresse: Åboulevarden

Læs mere

KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE

KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 og 07.06.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLERØD KRO RUDERSDAL KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.03.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/230-0001 Kommune: Rudersdal Kommune Adresse: Søllerødvej

Læs mere

STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE

STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STENSTRUP FORSAMLINGSHUS ODSHERRED KOMMUNE 82 Besigtigelsesdato: 27.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune: Odsherred

Læs mere

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.09.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Adresse: Haderslev Kommune

Læs mere

EGEBJERG PRÆSTEGÅRD ODSHERRED KOMMUNE

EGEBJERG PRÆSTEGÅRD ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R EGEBJERG PRÆSTEGÅRD ODSHERRED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.08/306-0001 Kommune: Odsherred Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAGONIS MINDE 12 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTER SKERNINGE PRÆSTEGÅRD SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.06.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R RÅDHUSGÅRDEN 5 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 24 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NØRRE-BROBY PRÆSTEGÅRD FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.12.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTER HÆSINGE GAMLE SKOLE FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.01.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 33 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

IBSTRUP GENTOFTE KOMMUNE

IBSTRUP GENTOFTE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R IBSTRUP GENTOFTE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.12.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/157-0001 Kommune: Gentofte Kommune Adresse: Jægersborg

Læs mere

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.10.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/492-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.09.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2013-7.82.07/482-0001 Kommune: Langeland Kommune

Læs mere

GRØNBÆK PRÆSTEGÅRD SILKEBORG KOMMUNE

GRØNBÆK PRÆSTEGÅRD SILKEBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNBÆK PRÆSTEGÅRD SILKEBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.05.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2015-7.82.07/740-0001 Kommune: Silkeborg Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R EMIL AARESTRUPS HUS, NYSTED GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.10.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MELLEMGADE 52 AALBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/851-0001 Kommune: Aalborg Kommune Adresse:

Læs mere

SLOTSKROEN HADERSLEV KOMMUNE

SLOTSKROEN HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSKROEN HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.10.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Slotsvej

Læs mere

TURUP SPRØJTEHUS ASSENS KOMMUNE

TURUP SPRØJTEHUS ASSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TURUP SPRØJTEHUS ASSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.09.2015 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/420-0001 Kommune: Assens Kommune Adresse: Kærvangen

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SCHWENNESENS STIFTELSE AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBENRÅ 27 KØBENHAVNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2010-7.82.07/101-0001 Kommune: Københavns Kommune Adresse:

Læs mere

SLIPPEN 4 DRAGØR KOMMUNE

SLIPPEN 4 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLIPPEN 4 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.10.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke & Sofie Hviid Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

SØNDERHO PRÆSTEGÅRD FANØ KOMMUNE

SØNDERHO PRÆSTEGÅRD FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØNDERHO PRÆSTEGÅRD FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Sønderho

Læs mere

JÆGERSPRIS FÆRGEGÅRD FREDERIKSSUND KOMMUNE

JÆGERSPRIS FÆRGEGÅRD FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERSPRIS FÆRGEGÅRD FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune

Læs mere

JENS EYBERTS PLADS 2 DRAGØR KOMMUNE

JENS EYBERTS PLADS 2 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JENS EYBERTS PLADS 2 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.10.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE

DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.01.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/329-0001 Kommune: Ringsted Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FISKERGADE 8 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Fiskergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 11, PRÆSTØ VORDINGBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.02.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/390-0001 Kommune: Vordingborg Kommune Adresse:

Læs mere