VELKOMMEN til Egecentret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN til Egecentret"

Transkript

1 VELKOMMEN til Egecentret Velkommen til Egecentret Fægangen Sorø Telefon: Telefontid: kl kl

2 Velkommen til Egecentret: Med denne pjece, håber vi at kunne besvare nogle af alle de mange spørgsmål, der trænger sig på, når man står foran en indflytning på et plejecenter. Pjecens formål er at give et indblik i dagligdagen på Egecentret og de aktiviteter der foregår hos os. Med venlig hilsen Lone Rasmussen Hvad er Egecentret? Egecentret er et tilbud til ældre borgere, der har brug for hjælp hele døgnet. Med borgeren i centrum. Egecentret er beliggende centralt i Sorø by. Vi vægter tryghed og nærhed for den enkelte borger, hvor vi ligger ideelt ud til Sorø by. Vi er et mindre sted, hvor bygninger og udeområder indbyder til socialt samvær og giver rummelighed. Boligerne tilgodeser ikke alene den fysiske pleje og omsorg, men giver også mulighed for et socialt liv, da vi har små miljøer og en café. Vi arbejder hele tiden på, at Egecenteret vedbliver at være et levende og aktivt sted, hvor man samarbejder om, at beboerne får en god og indholdsrig hverdag. Der er altid kaffe på kanden, og man er velkommen til at tage en kop kaffe/the. Vi har høflig selvbetjening. Pjecens formål: Denne pjece er skabt med det formål at styrke samarbejdet mellem beboere, pårørende og plejepersonalet på Plejecentret. Pjecen er også tænkt som en guide med gode oplysninger. Vi vil sammen arbejde for et åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem pårørende og personale, til gavn for beboerne. Gensidig respekt vil danne grundlag for, at beboerne kan få en tilværelse med livskvalitet, god og værdig pleje og omsorg. Det daglige liv Hver beboer er tilknyttet et team eller en kontaktperson. Personalet tager i omsorgen og plejen udgangspunkt i beboerens ressourcer, vaner og livserfaring. Derfor er det vigtigt, at personalet kender til beboerens tidligere arbejdsliv, interesser, familie m.m. Vi håber derfor, at beboere og pårørende vil fortælle og skrive lidt af din livshistorie ned.

3 For hver beboer bliver der lavet pleje- og omsorgsplaner som løbende bliver evalueret. Det skal være med til at sikre, at beboeren får den optimale pleje. Ved særlige behov for træning, kan personalet kontakte visitationen, med henblik på en vurdering. I mange tilfælde er det plejepersonalet, der bliver oplært og udfører træningen. Visitation til plejecentre: Varetages af Sorø kommunes visitation. Udlejning af boligerne: Sker på lejekontraktsvilkår og varetages af Sorø Boligselskab DAB pr. 1. januar Skulle der være spørgsmål i forhold til lejekontrakten kontaktes DAB på tlf Har du spørgsmål i forhold til: Indskud kan du ringe på tlf.: Varmetillæg kan du ringe på tlf.: (Udbetaling Danmark) Boligstøtte kan du ringe på tlf.: (Udbetaling Danmark). Værdigrundlag: Personalet arbejder i teams med udgangspunkt i Sorø kommunes værdier: Troværdighed Dialog, åbenhed og anerkendelse Engagement og arbejdsglæde Indflytningssamtale: Inden du flytter ind, eller kort tid efter din indflytning, bliver du inviteret til en forventningssamtale med den daglige leder og en medarbejder i plejegruppen. Her taler vi om, hvilke opgaver du selv kan klare og hvilke du skal have hjælp til. Vi fortæller lidt om dagligdagen i huset. Dine pårørende er velkommen til at deltage. Vi håber, at du og dine pårørende vil fortælle lidt af din livshistorie. Med udgangspunkt i dine ressourcer og livserfaring vil vi sammen tilrettelægge din pleje og omsorg ud fra en individuel visitering. Vi arbejder ud fra AHL princippet. AHL (Aktiv Hele Livet) = Rehabilitering Hvorfor AHL (Aktiv Hele Livet): Det giver frihed og livskvalitet at kunne ting selv, og være uafhængig af hjælp i dagligdagen. Det gælder for alle unge som gamle. Rehabilitering (AHL) er ikke kun fysisk træning, men kan også være træning i selv at smøre din mad, tage tøj på osv.

4 Personalet: På Egecentret kan du møde sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, plejehjemsassistenter, pedel og rengøringsassistent. Derudover kan man møde fleks- samt seniorjobber, skiftende personale som er i f.eks. løntilskud eller arbejdsprøvning. Vi er uddannelsessted for både social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Det faste personale har alle en sundhedsfaglig uddannelse. Der er en leder i plejecenteret. Vi har et fast korps af vikarer der hjælper til, når personalet har ferie og fridage. Vikarene kan være uddannede eller være faste afløsere, der er instrueret i arbejdet. Sygeplejerske I Sorø Kommune har vi et fast team, bestående af fire sygeplejersker som varetager opgaven på hvert plejecenter. Sygeplejersken har det sygeplejefaglige ansvar og vil i samarbejde med plejepersonalet sørge for, at plejen udføres optimalt. Sygeplejersken kan være deltagende i indflytningssamtalen. Hvis du eller dine pårørende har brug for at tale med sygeplejersken, kan du give plejepersonalet besked. Sygeplejersken kan kontaktes dagligt i telefontiden kl på telefon Indflytning: Da dette er dit nye hjem, vil det være en god ide, hvis du eller dine pårørende har set boligen inden indflytning, så du kan vælge den rette møblering. Når man flytter ind i lejligheden, skal man selv medbringe alle møbler. Endvidere skal man selv sørge for ophængning af gardiner, lamper, billeder, TV o.a. Generelt frarådes gulvtæpper. Alle bevilgede hjælpemidler skal flyttes med til din nye lejlighed på Egecentret. Hvad kan der være brug for, at dine nærmeste tager sig af: Privatøkonomi Forsikring ansvar- og indbo. Vi anbefaler at man kontakter sit forsikringsselskab Avisabonnement Telefon TV Internet Stofa har tlf. nr Digital post evt. fritagelse Følgeskab til og fra læge, sygehus m.m. Kørsel med prøver til læge, f.eks. urinprøver Afhentning af akutmedicin, hvis leveringen ikke kan vente til apoteket kommer på plejecentret Oprydning i skuffer og skabe Pyntning af lejlighed ved højtider Indkøb af tøj og personlige fornødenheder

5 Indkøb af gaver Reparation og strygning af beklædning At tømme postkasse og handle på breve (Til- /afmelde reklamer hos postvæsenet) Arrangere fødselsdage/fester Deltagelse i hverdagen, så den bliver så hjemlig og hyggelig som ønsket. APV Arbejdsplads Vurdering i private hjem: Plejecentret er omfattet af arbejdsmiljøloven, der foreskriver at arbejdet i beboerens lejlighed skal planlægges og udføres således, at det er sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Derfor skal der i samarbejde med borgeren udarbejdes en APV. APV en er et redskab til forebyggelse af arbejdsskader hos personalet ved udførelse af pleje- og rengøringsopgaver for borgere på Egecentret. APV omhandler følgende forhold: Forebyggelse af ulykker Boligens indretning Forflytninger og hjælpemidler Rengøring Samarbejde. Dette medfører nogle krav til indretningen af lejligheden. Ved behov for personlig pleje og hjælpemidler, er der krav om eks. 75 cm plads omkring sengen på begge sider, ingen gulvtæpper ved brug af hjælpemidler. Dette gælder også ved toilet, vask og bruser. Hjælpemidler, som kørestol, lift o. lign. skal opbevares i lejligheden. Får man brug for personlig pleje i sengen skal der, af hensyn til plejepersonalet, søges om plejeseng. Rengøring af lejligheden: På Egecentret varetages den almindelige rengøring af basispersonale. Der bliver rengjort hver 3. uge. Man er velkommen til at tilkøbe ekstra rengøring hos private udbydere, som man selv kontakter. Rengøring m.m. Fællesarealer og gange renholdes af Sorø Ejendomscenters personale. Arealerne skal være ryddelige dvs. fri adgang mindst i døres fulde bredde. Vask af privat tøj varetages af basispersonale: Der er mulighed for at man kan få vasket sit tøj/linned mod betaling. I Sorø ældrepleje bruger vi Berendsens Vaskeri. Tilmelding- og sammentykke til ordningen skal modtages og underskrives med lejekontrakten. Reparationer og rensning af tøj, og tøj der skal vaskes specielt, kan tilkøbes ved Berendsen Vaskeri. Specialvask kræver tilmelding til PBS. Normalvask ved Berendsen Vaskeri skal kunne tåle tørretumbling. Der er også muligt at pårørende kan varetage opgaven omkring vasketøj.

6 Brand: Røg/varmealarmer er opsat i alle lejligheder samt på alle gange og fællesarealer. Ved aktivering af alarmer, kan det være nødvendigt, at plejepersonalet/brandvæsenet låser sig ind i lejligheden. Falsk alarm bliver faktureret hos den borger, der har udløst den. Bruger-/pårørenderåd: Rådets opgaver er at repræsentere beboernes og de pårørendes interesser og ønsker i tilrettelæggelsen af hverdagen for beboerne. Der er valg til Bruger-/pårørenderådet hvert andet år. Enkelte plejecentre kan vælge at afholde beboermøder. Døgnkost: Plejecentret modtager den varme mad fra køkkenet på Lundebo. Døgnkost består af morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Ved ændringer eller afbestillinger aftales dette med plejepersonalet senest dagen før inden kl Der betales et fast beløb for døgnkosten hver måned - fratrukket evt. afbestillinger. Dine gæster kan spise med mod betaling og forudbestilling senest dagen før inden kl Måltiderne kan indtages i fællesskab eller i egen bolig. Læge/Tandlæge: Egen læge og tandlæge benyttes. Kontakt til egen læge/tandlæge varetages af beboeren selv, hvis man er i stand til det. Eller med hjælp fra pårørende. Personalet har ikke ressourcer til at ledsage dig. Medicin: Medicin ordineres af ens egen læge, og administreres af dig selv eller med hjælp fra plejepersonalet. Når det er muligt vælges der dosisdispensering, hvor det er apoteket der, mod betaling, pakker og sender medicinen ud til plejecentret. Apoteket opkræver gebyr for udbringning af al medicin. Indkøbsordning Sorø Senior Service: Egecentret er tilknyttet Indkøbsordning - Sorø Senior Service. I denne ordning kan der bestilles købmandsvarer en gang om ugen tirsdag til levering - torsdag. Der afregnes via Betalingsservice. Denne ordning visiteres der til, og er kun mulig ved tilmelding til Betalingsservice (PBS).

7 Rygepolitik: Alle plejecentre i kommunen er røgfri. Rygning er tilladt i egen bolig. I Sorø kommune er det ikke tilladt for personalet at ryge i arbejdstiden. Penge og Værdigenstande: Det anbefales at penge og værdigenstande opbevares aflåst. Plejecentret kan ikke påtage sig ansvaret for penge og værdigenstande. Forsvinder der ting, er det op til beboeren og de pårørende, hvorvidt sagen skal politianmeldes. Værdigenstande og kontanter opbevares på eget ansvar. Økonomi: Når man flytter ind på Egecentret udbetales pensionen som tidligere. Der er mulighed for at søge om tilskud til boligydelse og varmetilskud m.m. efter gældende regler. Frisør/fodpleje tilmeldes evt. PBS. Hvis personalet skal være behjælpelig med betaling af div. ydelser, fordres PBS. Det er de pårørende, som tager sig af pengesager og tilmelder til betalingsservice (PBS). Transport/kørselsordning: Ønsker du at blive tilmeldt kørselsordning er personalet behjælpelig med ansøgning. Kørsel til læge eller behandlinger: Kørselskontoret (transport til sygehus): Borgerservice kørselskontor (Egen læge og speciallæger): Flextur (kørsel med egenbetaling, fysioterapi, fodterapeut, kiropraktor m.m.): Afdeling for hjælpemidler (kørsel til audiologisk afdeling, bandagist m.m.): Aktiviteter: De aktiviteter der sker i dagligdagen er eksempelvis: Spise i fællesskabet i caféen Eftermiddags-aftenkaffe i fællesskabet i cafeen Bankospil, kortspil, film, sang og musik, plejehjemsgudstjeneste Frivillige arrangerer stolegymnastik og andet. Egecentret har et tilbud, hvor borgere kommer kortvarigt på midlertidigt ophold. Derfor vil der være nye borgere der deltager i fællesskabet og aktiviteterne. Tilsyn: Sorø Kommune har indgået aftale med BDO (Kommunernes Revision) om at gennemføre uanmeldte helhedstilsyn på kommunens plejecentre. Der foretages endvidere tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

8 Opsigelse af lejemål Opsigelse af lejligheden skal ske på mail: eller du kan møde op i DABs lokaler på Rådhusvej 4, 4180 Sorø samt ringe på telefon Opsigelsesblanket kan findes på Telefonnummer til Egecentret: Hovednummer:

9 Huskeliste Hvad skal du medbringe ved indflytningen: Klude Støvsuger (skaft min 1,5 m) Toiletrens/miljøgodkendt Universal rengøringsmiddel -miljøgodkendt Affaldsposer/store Digitalt termometer (øretermometer) Dyne og hovedpude/gerne ekstra dyne/vaskbart Engangsvaskeklude hvis du modtager hjælp til personlig pleje Kladdehæfte/kalender til meddelelser Farvede karklude/bløde Flydende håndsæbe Håndklæder Kande til saftevand Kost og fejebakke (skaft min. 1,5 m) Køkkenruller Mobbe/spand (skaft min. 1,5 m) evt. Vileda Møbler, service o. lign. efter behov Opvaskebalje + børste Opvaskemiddel/miljøgodkendt Sengelinned Toiletbørste Toiletpapir Vasketøjskurv Viskestykker Du skal selv sørge for: Flytning af adresse + telefon + TV + evt. indboforsikring. Ophængning af lamper m.m. det er vigtigt med en god lyskilde i loftet.

VELKOMMEN til Slaglille Plejeboliger

VELKOMMEN til Slaglille Plejeboliger VELKOMMEN til Slaglille Plejeboliger Velkommen til Slaglille Plejeboliger Ringstedvej 129 4173 Fjenneslev Telefon: 57 87 67 01 Gruppeleder Bente Szmyrko tlf.: 20 36 87 98 (indtal evt. besked) Telefontid:

Læs mere

VELKOMMEN til Lynge Plejeboliger

VELKOMMEN til Lynge Plejeboliger VELKOMMEN til Lynge Plejeboliger Velkommen til Lynge Plejeboliger Lynge Byvej 54 4180 Sorø Telefon: 57 87 67 11 Telefontid: kl. 11.00-12.00 kl. 15.00-16.00 Velkommen til Lynge Plejeboliger: Med denne pjece,

Læs mere

VELKOMMEN til Holbergcentret & Demensboligerne Rosenhuset

VELKOMMEN til Holbergcentret & Demensboligerne Rosenhuset VELKOMMEN til Holbergcentret & Demensboligerne Rosenhuset Velkommen til Holbergcentret Holbergsvej 18 4180 Sorø Telefon: 57 87 66 21 Telefontid: kl. 11.00-12.00 kl. 15.00-16.00 Velkommen til Rosenhuset

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Velkommen til Røde Kors Hjemmet. Røde Kors Hjemmet Kirkevej 41, 4180 Sorø Tlf Mail.:

VELKOMSTFOLDER. Velkommen til Røde Kors Hjemmet. Røde Kors Hjemmet Kirkevej 41, 4180 Sorø Tlf Mail.: VELKOMSTFOLDER Velkommen til Røde Kors Hjemmet Røde Kors Hjemmet Kirkevej 41, 4180 Sorø Tlf. 57 82 07 26 Mail.: roedekors.hjemmet@soroe.dk Indholdsfortegnelse Velkommen Side 3. Visitation til Røde Kors

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån... 3 Enlig forsørgertillæg...

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig ÆRØ KOMMUNE Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån...

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

VELKOMMEN til Mølleparken/Blomstergården

VELKOMMEN til Mølleparken/Blomstergården VELKOMMEN til Mølleparken/Blomstergården Velkommen til Mølleparken/Blomstergården Ventemøllevej 32 A og B 4293 Dianalund Telefon: Mølleparken 57 87 66 62 Blomstergården 57 87 66 68 Telefontid: kl. 11.00-12.00

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

Akutpladserne i Horsens Kommune

Akutpladserne i Horsens Kommune Akutpladserne i Horsens Kommune Velkommen til Vital Horsens Akutplads En Akutplads er et kommunalt tilbud til borgere i Horsens Kommune, med behov for høj sygeplejefaglig indsats i forbindelse med akut

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Indhold Velkommen Broager Plejecenter Vores værdigrundlag Boligforhold Maden Traditioner Aktiviteter Indflytning Lejlighedernes indretning Forventningssamtale

Læs mere

Velkommen på Oddense Ældrecenter

Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen: Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Oddense Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at overveje at flytte i plejebolig eller har

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig, der tilgodeser dit behov for pleje

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet Velkommen til Plejecenter Svanepunktet 1 Plejecentret Svanepunktet byder dig hjertelig velkommen. Vi håber, at du hurtigt vil falde til og håber, at du har lyst til samt vil få glæde af det fællesskab,

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter

Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter Udgivet af OKÆ Plejeboliger Februar 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Villestofte Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret

Læs mere

Velkommen på døgnrehabiliteringsophold. Støtte til en selvstændig tilværelse

Velkommen på døgnrehabiliteringsophold. Støtte til en selvstændig tilværelse Velkommen på døgnrehabiliteringsophold Støtte til en selvstændig tilværelse Intro Målet med et døgnrehabiliteringsophold er, at du gennem intensiv træning og støtte fra afdelingens personale, bliver i

Læs mere

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN 2 Indhold DIN NYE BOLIG...3 Indflytning...3 Indflytningssamtale...2

Læs mere

Velkommen til Strandgården

Velkommen til Strandgården Velkommen til Strandgården Til nye borgere 2017 Jeg vil gerne byde dig og din familie velkommen til Strandgården. Håber du vil blive glad for at bo her, og vi håber denne lille pjece kan hjælpe dig og

Læs mere

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter

Velkommen til. Aabenraa Kommunes. Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen til Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter Velkommen Vi vil gerne byde dig velkommen til dit ophold på Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringscenter (SRC). Vi arbejder ud fra

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej 2 7323 Give Tlf. 76 81 79 50. Plejecenter Sandbjergs vision. Sandbjerg gør en forskel. - viljen til at kunne, giver viljen til at gøre. - vi VIL og vi KAN. Velkommen

Læs mere

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Når du flytter i bofællesskab En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger skal

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Lundbyesgade 33 9000 Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Medarbejderne på Lundbyescentret vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer

Læs mere

Velkommen til Christinelunden

Velkommen til Christinelunden Velkommen til Christinelunden Forord Velkommen til Christinelunden Plejeboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til at give dig og dine pårørende et overblik over ting, der er rare at vide i forbindelse

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Et godt sted at bo, at besøge og at arbejde Du og din familie bydes velkommen til Allerød kommunes plejecenter for borgere med demens Velkommen

Læs mere

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Når du flytter ind på et ældrecenter i Ringkøbing Skjern Kommune, har du stadig dit eget hjem. Din lejlighed er din privatbolig,

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Velkommen på vurderingsophold

Velkommen på vurderingsophold Velkommen på vurderingsophold Intro Målet med et vurderingsophold er, at du gennem et intensivt og tværfagligt vurderingsforløb får afdækket de problemstillinger du har, og at der bliver lagt en plan for

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Birkebo Forchhammersvej 23 9000 Aalborg Et dejligt sted at bo Birkebo er et moderne plejehjem, der blev bygget i 2004 og udvidet i 2017. Plejehjemmet har plads til 100 beboere

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Broager Plejecenter Møllegade 1 10 Broager Tlf: 2 4545 Centerleder Ulla Reinholt E-mail: ulre@sonderborg.dk 12 Revideret februar 201 Indhold Velkommen Broager

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN 2 VELKOMMEN TIL SVANELUNDSBAKKEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER FYNSGADE Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN

VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SKOVGAARDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG Q:\Faellesdrev\Intro indflytning plejebolig Distrikt Galten - AS\Indflytningspjecer centrene Rettet den 17/8 2016 VELKOMMEN TIL SØNDERVANG På Søndervang ønsker vi at

Læs mere

Velkommen til Gefionshave

Velkommen til Gefionshave Velkommen til Gefionshave Indholdsfortegnelse Velkomst... 3 Dagens gang... 4 Hverdagslivet... 4 Klippekort... 4 Samarbejde med pårørende... 4 Måltider... 4 Rengøring... 4 Praktiske oplysninger... 5 Lejekontrakt...

Læs mere

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter MARIENLUND PLEJECENTER Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Marienlund Plejecenter 4 Vores værdigrundlag

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG

VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL LOKALCENTER SøNDERVANG VELKOMMEN TIL SØNDERVANG På Søndervang har vi det ønske, at vi skal være det bedst tænkelige alternativ til eget hjem. Vi ønsker at tilbyde en tryg hverdag for de

Læs mere

Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem

Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til Kløverhaven 0 Indholdm 2 DIN NYE BOLIG 2 Indflytning. 2 Indflytningssamtale 2 Din private bolig 3 Du

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter. rev.jan 2013 b. Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk

Velkommen til Øsby Plejecenter. rev.jan 2013 b. Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk Velkommen til Øsby Plejecenter rev.jan 2013 b S Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk De bydes velkommen som beboer på Øsby Plejecenter. Vi ser frem til et godt og positivt

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Hvenekilden

Velkommen som beboer på Plejecenter Hvenekilden Velkommen som beboer på Plejecenter Hvenekilden Udgivet af OKÆ Plejeboliger Februar 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Hvenekilden Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på Hvenekilden

Læs mere

SANDERUM PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Sanderum Plejecenter

SANDERUM PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Sanderum Plejecenter SANDERUM PLEJECENTER Velkommen som beboer på Sanderum Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Sanderum Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2018

Plejebolig Kvalitetsstandard 2018 Plejebolig Kvalitetsstandard 2018 Hvad er en plejebolig: Hvem kan få plejebolig: Visitation: Kriterier for godkendelse til en ældrebolig: En plejebolig er en bolig særligt indrettet til borgere, med stort

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Plejecenter Kildedalscentret

Plejecenter Kildedalscentret Plejecenter Kildedalscentret DROSSELVEJ VIBEVEJ LÆRKEVEJ Velkommen til Kildedalscentret Vi ønsker dig hjertelig velkommen til din nye bolig. Plejecentret Kildedalscentret ligger i Skals, ca 12 km nord

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

VELKOMMEN PÅ MARIEBO

VELKOMMEN PÅ MARIEBO VELKOMMEN PÅ MARIEBO 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER MARIEBO Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE

AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOLVANG AFLASTNINGSSTUE maj 2017 Personalet byder dig velkommen til opholdet her på vores aflastningsstuer Vi håber, du vil befinde dig godt, og vi vil gøre

Læs mere

Velkommen som beboer på Hjallese Plejecenter

Velkommen som beboer på Hjallese Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! Vores værdigrundlag Boligforhold Maden på plejecentret Traditioner Aktiviteter Hvem holder til i huset? Praktiske informationer Udgivet af OKÆ Plejeboliger

Læs mere

Velkommen som beboer på Ejlstrup Plejecenter

Velkommen som beboer på Ejlstrup Plejecenter Velkommen som beboer på Udgivet af OKÆ Plejeboliger August 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! Vores værdigrundlag Boligforhold Maden på plejecentret Traditioner Aktiviteter Praktiske informationer 4

Læs mere

Velkommen på midlertidligt ophold

Velkommen på midlertidligt ophold Velkommen på midlertidligt ophold 1 Velkommen på midlertidigt ophold Det er vigtigt, at du er indforstået med, hvad formål med opholdet er, og hvad der skal ske under opholdet. Derfor gennemgår vi altid

Læs mere

Velkommen til plejeboligerne Søhusparken

Velkommen til plejeboligerne Søhusparken Velkommen til plejeboligerne Søhusparken Denne folder indeholder de vigtigste informationer om indflytning og dagligdag i Søhusparken til dig og dine pårørende Du skal bo i afsnit: Bolig nr.: Direkte telefon

Læs mere

Velkommen til Løsning Plejecenter

Velkommen til Løsning Plejecenter Velkommen til Løsning Plejecenter Information til beboere og pårørende EMN Præsentation af Seniorservice i Hedensted Kommune. Hedensted er beliggende i region Midtjylland mellem Horsens og Vejle. Løsning

Læs mere

VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET

VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET 2 VELKOMMEN TIL BÅLHØJCENTRET Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere