SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -"

Transkript

1 SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation -

2 Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 % eller 30 % opløsning og den er meget velegnet til acne og olieret hud typer, men kan bruges på alle hudtyper med positivt resultat. Biophora Salicylic Peel er ikke indtrængende og kræver ingen restitutionstid. UVbeskyttelse er nødvendig og skal benyttes efterfølgende. Makeup kan påføres umiddelbart efter. I løbet af få dage til en uge kan Biophora hjælpe dig og din hud til at forbedre: Fine linier Acne Hyperpigmentering / brune pletter Ujævn hud Forstørret porer Olieret / Tør / Spaltet hud Sund glød / Yngre udseende hud Huden er kroppens største organ. Den modstår udsættelse for faktorer som sol, vind, og ekstreme temperaturer. Biophora Peel er designet til både at opbygge og beskytte huden mod disse faktorer. Det unikke system exfolierer aggressivt mens den erstatter den essentielle næring. Biophora Peel er mest effektiv når den kombineres med en sund livsstil, som inkluderer passende søvn, næring, motion, passende vandindtagelse og undgåelse af røg samt et moderat forhold til alkohol. Biophora Peel er en behandling af 15 minutters varighed, der udføres på en specialklinik. Behandlingen fremmer en smuk glød og bidrager til at fjerne fine linier og pigmentforskelle i huden. Endvidere reduceres ar fra f.eks. acne og miljøbeskadigelse af huden.

3 Spørgsmål og svar Hvad er Biophora Peel? Biophora Peel er et revolutionerende program til hudplejeforbedring og indeholder 20 % eller 30 % salicylsyre, som er perfekt til at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Dermed frigør Biophora Peel huden for døde hudceller og stimulerer samtidig hudens fornyelsesproces. Hvad er salicylsyre? Salicylsyre er en betahydroxysyre, der udvindes naturligt fra såvel pilebark som vintergrønne blade og birkebark. Højkoncentreret salicylsyre medvirker til at fjerne døde hudceller og andet nedbrudt materiale på hudens overflade. Samtidig stimuleres hudens naturlige fornyelsesproces mht. celleproduktion og vækst. Hvordan virker Biophora Peel? Biophora Peel virker på to måder. For det første løsner behandlingen bindingen af døde hudceller på hudens overflade. På denne måde sørger Biophora Peel for at fjerne disse hudceller, således at nye underliggende celler træder frem på overfladen. Dette resulterer i en øjeblikkelig forbedring af hudens glathed og glans. For det andet stimulerer Biophora Peel nye levende celler i huden til, at aktivere fornyelsesprocessen, når de døde celler er fjernet. Aktivering af fornyelsesprocessen fører til langvarig sundhed og vitalitet for huden. Hvordan adskiller Biophora Peel sig fra andre kemiske peels? Biophora Peel besidder en række vigtige fordele sammenlignet med andre kemiske peels. Biophora Peel skader ikke hudcellernes kvalitet. Dette betyder, at De kan få foretaget en behandling med Biophora Peel med to til seks ugers mellemrum. Biophora Peel reducerer endvidere rynker og misfarvninger i huden.

4 Der vil sandsynligvis opstå et tidspunkt, hvor Deres hud har opnået et maksimalt forbedringsniveau. Her kan behandlingsfrekvensen nedtones, og De vil alligevel opretholde Deres nye smukke hud. I modsætning til andre peels, er der ingen risiko forbundet med at lade Biophora Peel peele huden for længe. Dette skyldes, at Biophora Peel er i besiddelse af en række selvregulerende egenskaber. I praksis vil dette sige, at produktet ophører med at virke i det øjeblik, huden er stimuleret tilstrækkeligt til at opnå at den ønskede fornyelse. Hvem kan behandles med Biophora Peel? Biophora Peel kan anvendes af alle uanset hudtype, og alle kan drage nytte af behandlingen, uanset hvor alvorligt huden har taget skade af omgivelserne. Det skal dog nævnes, at slutresultatet afhænger af patientens hudtype. Deres behandler kan svare på yderligere spørgsmål og kan oplyse, hvilke resultater De kan forvente af en behandling med Biophora Peel. For nogle patienter er der imidlertid risiko for utilsigtede hudreaktioner i forbindelse med behandlingen. Her tænkes især på personer med aktiv herpes simplex eller andre virusinfektioner, immunforsvarsrelaterede sygdomme, brugere af Roaccutane samt personer, der inden for kort tid har fået foretaget et plastikkirurgisk indgreb eller fornyelig har modtaget behandling med en kemisk peel eller strålebehandling. Dette vil imidlertid kunne afklares med Deres behandler. De bør oplyse Deres behandler, hvis De har følgende lidelser: Allergi, solfølsomhed, overfølsomme hudreaktioner, eksem samt seborretisk dermatitis. Endvidere bør personer med allergi overfor salicyl ikke behandles med Biophora Peel. Biophora Peel må ikke anvendes på gravide og ammende kvinder, da produktet ikke er testet på disse.

5 Hvordan foregår en behandling med Biophora Peel? Deres hud vil i første omgang blive renset med henblik på at fjerne hudfedt og døde hudceller fra hudens overflade. Når Deres hud er rengjort påføres Biophora Peel Dette tager ca. et halvt til et helt minut. Et minut efter påføringen opleves typisk en prikkende og brændende fornemmelse. Dette forstærkes yderligere, når Biophora Peel trænger ind i huden og begynder at igangsætte fornyelsesprocessen. To til tre minutter henne i forløbet vil ubehaget nå sit højdepunkt for hurtigt derefter at aftage. En gennemsigtig hvid maske vil træde frem i takt med, at alkoholen i produktet fordamper. Fire til fem minutter efter er masken helt fremtrædende og ubehaget forsvundet. Peelingen er hermed afsluttet. En kort spænding i huden kan opleves, når Biophora Peel bliver renset bort. Derfor påføres Biophora DermaRich Moisturizer på hele det behandlede område. Deres hud vil sikkert føles blød og glat. Ligeledes kan huden føles stram, og De vil måske opleve en smule overfladisk følelsesløshed ved let berøring. Dette er helt naturligt efter stimuleringen fra Biophora Peel og forsvinder indenfor en halv til en hel time. I ca. en uge efter behandlingen vil Deres hud undergå en fornyelsesproces, der bevirker, at det døde ydre hudlag vil forsvinde ved afskalning. Afhængig af Deres hud vil man måske kunne se afskalningen, og De vil mærke peelingen to til fire dage efter behandlingen. Selve afskalningen vil vare i ca. tre dage. I denne forbindelse vil en let kløe og irritation forekomme. Hvilke forbedringer kan jeg forvente at se med Biophora Peel? Deres første behandling med Biophora Peel vil meget tydeligt forvandle Deres hud ved at fremme en sund, ungdommelig glød samt ved at udligne fine linier og fjerne hyperpigmentering. Endvidere resulterer Biophora Peel i at porerne i huden formindskes. Ved hver behandling vil De opleve trinvise forbedringer af Deres huds udseende i takt med stimulering af hudens fornyelsesproces. Løbende behandlinger vil opretholde disse forbedringer.

6 Biophora Peel kan ikke genoprette alle skader forårsaget af mange års udsættelse for solen. Før hver enkelt behandling bør De drøfte hvilke forbedringer De ønsker, hvilke områder De ønsker ændringer foretaget, hvor hurtigt De ønsker at se resultater, samt i hvor høj grad De kan acceptere afskalning. De og Deres behandler bør i enighed sætte realistiske mål og således udforme et behandlingsprogram, der kan indfri Deres forventninger. Hvilke bivirkninger kan der være forbundet med behandlingen? Biophora Peel kan forårsage en opblusning af herpes simplex hos personer, der tidligere har haft denne lidelse, bumser, let rødmen, midlertidig forstærket eller nedtonet pigmentering eller en forbipasserende forøget følsomhed. Instruktioner før behandling For at opnå det bedste resultat, bør følgende produkter og behandlingsformer undgås i ugen op til behandlingen: Elektrolyse Voksbehandling Skrubbecremer el.lign. produkter Samme dag som selve behandlingen finder sted, bør der ikke anvendes produkter, der udtørrer eller irriterer huden inklusiv salicyl- og frugtsyreholdige (AHA) produkter såsom glykolsyre. Herudover bør De drøfte følgende omstændigheder med Deres behandler før en behandling med Biophora Salicylic Peel finder sted: Tager De medicin? Er De særligt følsom overfor sollys? Er De tidligere blevet peel-behandlet? Har De tidligere fået foretaget plastikkirurgiske indgreb? Hvorledes har Deres hudtilstand hidtil været? Har De hidtil lidt af virusinfektioner (herunder herpes simplex)?

7 De bør møde op uden makeup og parfume. For mænd anbefales det, at barbering har fundet sted minimum fem timer før behandling med Biophora Peel. Instruktioner efter behandling Det bedste resultat af en behandling med Biophora Peel opnås ved at følge nedenstående retningslinier: Påfør huden Biophora DermaRich Moisturizer og is Clinical Hydra-Cool Serum to gange dagligt eller efter behov i ca. syv til ti dage. Undgå at udsætte huden for sollys de første 10 dage. Hvis det ikke kan lade sig gøre at undgå solen helt, kan De påføre huden UV beskyttelse SPF 20 eller SPF 30 så ofte som muligt. Undgå til hver en tid længerevarende udsættelse for sollys, især mellem kl. 10:00 og 15:00. Pas særligt på, når De vasker Deres ansigt. Anvend et mildt rensepræparat uden sæbe. Spørg Deres behandler til råds mht. andre renseprodukter. Modstå fristelsen til at klø eller skrabe det behandlede område. Dette vil kunne skabe ar. Anvend ikke andre produkter, end de her nævnte til ansigtsbehandling i ugen efter behandlingen. Anvend ikke produkter indeholdende aktive indgredienser såssom alpha eller betahydroxy acids eller retinols.

8 Flere spørgsmål og svar Hvor ofte kan jeg behandles med Biophora Peel? Behandling med Biophora Peel kan foretages med ca. to til seks ugers mellemrum. Antallet af behandlinger vil afhænge af Deres hudtype, Deres ubehag ved selve behandlingen, hvor meget Deres hud skaller, samt de målsætninger, De og Deres behandler har sat. Hvordan får jeg mere at vide om behandling med Biophora Peel? Deres behandler vil kunne besvare alle spørgsmål vedrørende behandling med Biophora Peel. Skulle der alligevel opstå tvivl, kontakt da den danske forhandler af Biophora Peel: Your Patients Our Concern Svanemøllevej København Ø Tlf Fax:

Lindring og lettelse ved forkølelse

Lindring og lettelse ved forkølelse Lindring og lettelse ved forkølelse Stoppet næse? Stoppet næse hos det lille barn? Forkølelsessår? Slip af med den stoppede næse og få luft igen! Forkølelse med stoppet næse... Hvad er forkølelse?... 4

Læs mere

Behandling af ar efter acne - og andre typer ar

Behandling af ar efter acne - og andre typer ar Behandling af ar efter acne - og andre typer ar Baggrund: Efter at have haft acne, opstår der ofte ar i området. Ar kan også opstå efter operationer, kradsningsmærker eller efter ulykker. Inddeling af

Læs mere

ADFÆRDSPROBLEMER HOS HUNDE

ADFÆRDSPROBLEMER HOS HUNDE ADFÆRDSPROBLEMER HOS HUNDE I denne pjece kan du læse om symptomerne på nogle af de mest almindelige adfærdsproblemer, som hunde kan lide af og om, hvad du kan gøre for at forsøge at afhjælpe dem. Foto:

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Forberedelse. Gennemføring. Succes.

Forberedelse. Gennemføring. Succes. Forberedelse. Gennemføring. Succes. Kelly Services Interviewguide til kandidater Hos Kelly Services er vi dedikerede til at udarbejde værktøjer og stille disse til rådighed således, at du kan optimere

Læs mere

Nogle gange går alarmberedskabet imidlertid i gang i situationer, som er ufarlige, og vi oplever ubegrundet angst også kaldet panikangst.

Nogle gange går alarmberedskabet imidlertid i gang i situationer, som er ufarlige, og vi oplever ubegrundet angst også kaldet panikangst. Angst Oplever du en pludselig voldsom angstfølelse, uden nogen logisk grund? Eventuelt ledsaget af vejrtrækningsbesvær, hjertebanken og svimmelhed? Eller gribes du af frygt for pludselig sygdom, sindssyge

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

Ansigtsløft. - information til patienter

Ansigtsløft. - information til patienter Ansigtsløft - information til patienter Ansigtsløft Ved et ansigtsløft opstrammes løs hud på siden af munden, langs kæben og under hagen. Samtidig opstrammes underliggende bindevæv og overflødigt fedt

Læs mere

Personlige strategier mod stress

Personlige strategier mod stress TEMA Psykisk arbejdsmiljø Personlige strategier mod stress Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! Personlige strategier mod stress er det

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom Du er ikke alene Hjerteforeningen. 2009 Tekst: Helle Spindler, cand. psych., ph.d, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet Grafisk

Læs mere

Hvilken rolle spiller blodcellerne?

Hvilken rolle spiller blodcellerne? Leukæmi Indhold 2 Indledning 3 Hvad er leukæmi? 6 Hvilke undersøgelser skal der til? 9 De fire overordnede former for leukæmi 10 Akut myeloid leukæmi (AML) 14 Akut lymfatisk leukæmi (ALL) 18 Kronisk myeloid

Læs mere

Værd at vide om atrieflimren. 12 spørgsmål og svar om hjerne og hjerte

Værd at vide om atrieflimren. 12 spørgsmål og svar om hjerne og hjerte Værd at vide om atrieflimren 12 spørgsmål og svar om hjerne og hjerte Indhold 3 Hvad er atrieflimren? 4 Er atrieflimren farligt? 6 Hvorfor kan jeg få en blodprop i hjernen, når jeg har en sygdom i hjertet?

Læs mere

FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION. for dit syn

FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION. for dit syn FØR OG EFTER DIN ØJENLASEROPERATION 1 for dit syn SNART ER DU FRI FOR DIN SYNSFEJL Du har bestilt tid til en øjenlaseroperation. Det betyder, at du snart får rettet din synsfejl. Det er vigtigt, at du

Læs mere

Til dig der skal have en ny lever

Til dig der skal have en ny lever Til dig der skal have en ny lever Information til leversyge patienter og deres pårørende Medicinsk Klinik A og Kirurgisk Klinik CTX Rigshospitalet Tekst: Cand.comm. Kristine Lundby Layout: Cand.polyt.

Læs mere

En tablet daglig mod forhøjet risiko

En tablet daglig mod forhøjet risiko En tablet daglig mod forhøjet risiko Af: Dorte Glintborg, Institut for Rationel Farmakoterapi, Sundhedsstyrelsen. Der kommer flere og flere lægemidler på markedet, som ikke skal helbrede men forebygge

Læs mere

Personlige strategier mod stress. Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! 1 Personlige strategier mod stress

Personlige strategier mod stress. Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! 1 Personlige strategier mod stress Personlige strategier mod stress Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! 1 Personlige strategier mod stress Indhold 1. Stress og personlige strategier Oplæg 2. Vi oplever krav forskelligt Gruppearbejde

Læs mere

BØRNESYGDOMME. - en håndbog

BØRNESYGDOMME. - en håndbog BØRNESYGDOMME - en håndbog Tekst: Hill & Knowlton A/S Redaktion: Ansvarshavende redaktør Henrik Schrøder, dr.med., speciallæge i pædiatri, overlæge ved Børneafdelingen, Århus Universitetshospital, Skejby.

Læs mere

Sårbehandling med negativt tryk, system for engangsbrug. Patientinformation. Dato: Din sygeplejerske: Din læge: Andre numre/oplysninger:

Sårbehandling med negativt tryk, system for engangsbrug. Patientinformation. Dato: Din sygeplejerske: Din læge: Andre numre/oplysninger: Patientinformation Sårbehandling med negativt tryk, system for engangsbrug Dato: Din sygeplejerske: Din læge: Andre numre/oplysninger: 2 Indledning Denne patienthåndbog indeholder vigtig information om

Læs mere

Projekthåndbog. Metoder og redskaber til gennemførelse af projekter i kommunerne 2. reviderede udgave

Projekthåndbog. Metoder og redskaber til gennemførelse af projekter i kommunerne 2. reviderede udgave Projekthåndbog Metoder og redskaber til gennemførelse af projekter i kommunerne 2. reviderede udgave Download en pdf-version af pjecen gratis på www.kl.dk/projekthåndbog. En udgave af pjecen i Word kan

Læs mere

For yderligere information eller prøver, kontakt venligst din stomisygeplejerske eller Kirstine Hardam A/S

For yderligere information eller prøver, kontakt venligst din stomisygeplejerske eller Kirstine Hardam A/S Brochuren er udgivet af Salts Healthcare, England og oversat til dansk. TILBEHØR OG HJÆLPEMIDLER TIL STOMI Salts Healthcare har et omfattende sortiment af stomibandager og en bred vifte af tilbehør, der

Læs mere

Kroniske syges oplevelser i mødet med sundhedsvæsenet. Forsknings- og udviklingsrapport om mennesker med kroniske sygdomme

Kroniske syges oplevelser i mødet med sundhedsvæsenet. Forsknings- og udviklingsrapport om mennesker med kroniske sygdomme Kroniske syges oplevelser i mødet med sundhedsvæsenet Forsknings- og udviklingsrapport om mennesker med kroniske sygdomme Enheden for Brugerundersøgelser Kroniske syges oplevelser i mødet med sundhedsvæsenet

Læs mere

ET BEDRE LIV AT LEVE MED SKIZOFRENI

ET BEDRE LIV AT LEVE MED SKIZOFRENI ET BEDRE LIV AT LEVE MED SKIZOFRENI 1 Forord: - At leve med skizofreni Formålet med dette hæfte er at informere patienter med skizofreni og deres pårørende om sygdommen og dens behandling. Der er flere

Læs mere

Mundpleje, hvor der er specielt behov

Mundpleje, hvor der er specielt behov Mundpleje, hvor der er specielt behov professional dental care Forord Denne pjece er udarbejdet af Gunhild Langballe og Margrethe Skov. Begge er autoriserede tandplejere og har en lang og bred klinisk

Læs mere

Knæprotese INFORMATION OM KNÆOPERATION. Del-protese (Oxford-protese) Hel-protese

Knæprotese INFORMATION OM KNÆOPERATION. Del-protese (Oxford-protese) Hel-protese Knæprotese INFORMATION OM KNÆOPERATION Del-protese (Oxford-protese) Hel-protese PAT I E N T E N I C E N T R U M Velkommen til Privathospitalet Mølholm Med denne pjece vil vi fortælle om de forberedelser

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ _ 00 GOD TRIVSEL FORORD FORORD Med baggrund i den danske arbejdsmiljølovgivning,

Læs mere

Information om skizofreni hos børn og unge Sygdommen, behandling og forebyggelse

Information om skizofreni hos børn og unge Sygdommen, behandling og forebyggelse Til forældre og unge Information om skizofreni hos børn og unge Sygdommen, behandling og forebyggelse Psykiatri og Social psykinfomidt.dk Indhold 03 Hvad er skizofreni? 05 Hvorfor får nogle børn og unge

Læs mere

Hvidbog om mentalt helbred, sygefravær og tilbagevenden til arbejde

Hvidbog om mentalt helbred, sygefravær og tilbagevenden til arbejde Hvidbog om mentalt helbred, sygefravær og tilbagevenden til arbejde Vilhelm Borg, Mette Andersen Nexø, Ida Viktoria Kolte og Malene Friis Andersen DET NATIONALE FORSKNINGSCENTER FOR ARBEJDSMILJØ Sammenfatning

Læs mere