Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet"

Transkript

1 Boxcharge Parat Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet

2 Intec System aps Vi er morgendagens leverandør indenfor opladning, opbevaring og syncronisering. Vores sortiment består af professionelle produkter der giver undervisningen værdi. Vi tilbyder professionelle løsninger til uddannelsesmarkedet og private virksomheder. Vores knowhow indenfor opbevaring, opladning og syncronisering stiller vi til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere. For os er det vigtigt at kunden får leveret det rigtige produkt og at kunden også får en god service efter salget. I dette katalog finder du vores mest populære produkter som er udstyret med banebrydende teknologi og funktionalitet. Sidst i kataloget er der et par historier fra den virkelige verden. Intec System er din professionelle partner og vores mangeårige erfaring gør os til en seriøs sparringspartner i dit næste salg. Velkommen hos Intec System! Morten Hansen Morten Hansen indehaver Kontakt os på telefon Service Intec system er en salgs- og produktionsvirksomhed. De fleste produkter produceres i Danmark og vi benytter kun anerkendte danske og europæiske underleverandører til vores egne producerede produkter. Det giver kunden en garanti for høj kvalitet, de rette godkendelser fra myndigheder og ikke mindst et godt produkt. Alle produkter fra Intec system leveres med on-site garanti på kundens adresse. Vi har landsdækkende servicevogn til alle garanti reparationer og almindelig service eftersyn. Vores biler er selvfølgelig udstyret med alt moderne serviceudstyr og et bredt sortiment af nødvendige reservedele. Vi råder over et moderne værksted og gode lager - faciliteter, så vi kan montere og klargøre alle produkter inden levering. Partner information Intec system har et godt samarbejde med mange dygtige forhandlere og leverandører i hele landet og udlandet. Alle kunder har derfor god mulighed for at bruge den forhandler de i forvejen samarbejder godt med. Vi kan også altid henvise til en partner i kundens område. Virksomheden Intec system var i 2011 indstillet til produktprisen af fagbladet ingeniøren med produktet Boxcharge. Væksthus Sjælland har udpeget virksomheden som en innovativ vækstvirksomhed. Vi støtter børn, unge og kræft.

3 Strømpaneler Vi tilbyder professionelle løsninger til skoler og kontoret. Du kender måske allerede udfordringen med en masse kabelrod i klasseværelset, kursuslokalet eller på kontoret. Der er et stigende behov for nem og hurtig adgang til strøm. Vi befinder os i en digital verden og vi har IT hjælpemidler lige ved hånden og derfor er det vigtigt at have adgang til strøm. Det er altid forbundet med irritation og kan være direkte farligt, at have forlængerledninger og kabler på kryds og tværs i lokalet. Vi kan tilbyder løsninger der passer perfekt ind i jeres miljø, vi har de løsninger og komponenter der skal til for at skabe en problemfri hverdag. Vi rådgiver i alle faser og har et bredt sortiment af komponenter på lager. Vi sørger for at alle produkter er godkendte og at sikkerheden er i top.

4 Boxcharge Dansk design - dansk produktion med fokus på et flot og funktionelt produkt der falder naturligt ind i et undervisningsmiljø. Boxcharge 12 er i høj kvalitet og er vel nok et af markedets bedste produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Fuld svejset konstruktion hvor alle dele er laserskåret, hvilket giver det bedste produkt. Designet til at kunne oplade alle typer bærbare computere fra anerkendte producenter. Boxcharge 12 kan udvides og opgraderes efter behov f.eks med netværksadgang. Boxcharge 12 er her på siden vist i en version med plads til 12 bærbare computere eller tablets.

5 Boxcharge Indbygget computer med lækkert baggrundsbelyst LCD display med dansk tekst og menu. Tidsforsinket opstart af ladegrupper og mulighed for interval opladning er standard. Boxcharge 12 kan leveres uden indbygget computer. Boxcharge 12 er udviklet til at imødegå stigende krav om minimalt strømforbrug. Enkel betjening via den installerede software og en simpel drejeknap. Automatisk og mekanisk ventilation sørger for god udluftning i vognen. Boxcharge 12 er markedets mest komplette produkt med fokus på mobilitet, sikkerhed, brugervenlighed og miljøet.

6 Boxcharge Boxcharge 24 er her på siderne vist i en version med plads til 24 bærbare computere eller netbooks. Indretningen kan konfigureres efter behov og indeholde f.eks 16 bærbare computere, eller hvis der er behov for en printer. Boxcharge 24 leveres med faste hylder, som kan afmonteres, hvis der ønskes mere plads i kabinettet. Den indbyggede computer gør Boxcharge 24 nem at anvende og er fremtidssikret for fleksibel opladning og har markant mindre strømforbrug til gavn for miljø og økonomi.

7 Boxcharge Boxcharge 24 rummer mange muligheder for udbygning og opgradering. Leveres med eller uden netværks adgang for central opdatering af computerne. Boxcharge kan endda gøres trådløs og rulles ud i områder uden WIFI (kræver PDS udtag). Boxcharge 24 er i høj grad udviklet med fokus på mobilitet, sikkerhed, brugervenlighed og miljøet.

8 Boxcharge Basic Boxcharge Basic er et stationært opbevarings- og opladningsskab til bærbare computere, tablets, mobil telefoner, Ipods eller andet som kræver strøm. Boxcharge Basic er et skab, som har 12 individuelle rum og kan leveres med 12 individuelle låger eller 1 låge, som dækker alle 12 rum. Standard leveres med greb for hængelås (hængelås medfølger ikke), men andre låse typer kan bestilles, f.eks standard EUROLOCK med individuelle nøgler eller ens nøgler. Der kan også bestilles med RUKO låse og meget gerne i jeres eget RUKO system.

9 Boxcharge Basic Standard farver er grå og sort på kabinet og låger, men alle typer standard RAL farver kan leveres. Lakeret med speciel anti-bakteriel lakering for et sundere miljø. Boxcharge Basic er meget velegnet som elevskabe, hvor eleverne kan opbevare og oplade deres medbragte elektroniske udstyr i forbindelse med BYOD.

10 Parat Intec system tilbyder i samarbejde med tyske Parat, markedets mest moderne og up-to-date produkter til opbevaring, opladning og syncronisering af ipads, ipad mini, ipod touch og iphones. Vi tilbyder både mobile og stationære løsninger der kan skaleres. Det er vigtig at overveje hvordan man vil bruge sine nye enheder og en række spørgsmål er i denne anledning vigtige at forholde sig til. - Skal enhederne være meget mobile? - Overvejer i klassesæt? - Skal enhederne opdateres centralt? evt. via MDM software? - Skal enhederne være helt ens? eller vil i arbejde med profiler? - Skal enhederne forsynes med et cover? Det er ikke altid kun et spørgsmål om at have en kasse til jeres enheder, men i højere grad er det vigtigt at tænke i en helhedsløsning. Vi kan hjælpe jer til at træffe den bedste beslutning for jeres udrulning.

11 Parat ihub 16 er en kombineret oplade og synkroniseringsenhed. Der er 16 udgange, så man på samme tid kan oplade 16 ipads og har mulighed for at synkronisere indhold på de enkelte ipads. Alle tablets bruger bare meget strøm og med ihub 16 kan man nemt og enkelt oplade ude hvor brugerne befinder sig. Deling af indhold, opdatering af IOS og distribution af APP s gøres til en leg med ihub 16. Synkronisering af indhold gøres med software (følger ikke med), men Apple s eget program Apple Configurator kan hentes gratis. Flådestyring af mange ipads er ikke noget problem. Flere ihub 16 kan serieforbindes, dog nedsættes hastigheden ved synkronisering en smule. ihub 16 har indbygget timer til styring af opladning. Der er jo ikke nogen grund til at ipads står og lader døgnet rundt. Nemt at indstille med en simpel knap.

12 Case story Roskilde Katedralskole Roskilde Katedralskole er et moderne gymnasium med stolte traditioner - et af landets mest søgte gymnasier. Skolen syder af liv og aktivitet med sine godt 1350 elever og 150 ansatte. Stemningen er god og her er plads til alle. Vi er her for at lære - og vi kan li det! Med denne sætning fortæller eleverne hvad skolen står for, og hvorfor de er her. Rektor, Claus Niller, udtrykker skolens mission sådan her: Vi vil rykke hver enkelt elev længst muligt i hans eller hendes personlige og faglige udvikling. IT med mening på RKS Tablets, og i særlig grad ipads er populære på uddannelsesmarkedet. Roskilde Katedralskole har et antal ipads, som i det daglige bliver håndteret af en løsning fra Intec system aps. Paraproject Trolley i32 er en rigtig god mobil løsning til vores ipads udtaler Karsten Kristensen Back (faglig pædagogisk IT-koordinator), og fortsætter: Vores ipads er altid opladt og klar til brug i undervisningen. Samtidig kan man bruge intec-løsningen til, at synkronisere de enkelte ipads, hvilket er smart. Intec system har været professionelle samarbejdspartnere i hele vores forløb. De kom og fremviste de forskellige produkter og vejledte os til den perfekte løsning, og de kunne afklare alle vores spørgsmål, afslutter Karsten Kristensen Back. Historie Roskilde Katedralskole blev grundlagt i 1000-tallet samtidig med Roskilde Domkirke, og lå således på Domkirkepladsen midt i byen. Skolen havde succes og voksede ud af bygningerne, og i 1969 flyttede vi til nye, større rammer lidt uden for byen, hvor der blev plads til moderne undervisningslokaler og flotte idrætsog musikfaciliteter.

13 Case story Ørstedskolen Langeland Kommune har valgt at bygge en ny moderne skole, der kan rumme 1000 elever. Den nye skole er en vigtig del af en vision, som man har valgt at kalde Langelandsvisionen. Den nye skole har fået navnet Ørsted - skolen. Ørstedskolen er et moderne byggeri, hvor der er lagt vægt på kvalitet og i høj grad funktionalitet. Skolen lever op til de krav, der stilles til en moderne skolegang, og det er tydeligt, at der er brugt mange timer på at få alle detaljer vendt og drejet, inden skolen kunne indvies i august Intec system har leveret en del af skolens IT infrastruktur med produktet Boxcharge, som er et mobilt opbevaringsskab med intelligent opladning indbygget i skabet til opladning af skolens bærbare computere. Vi undersøgte markedet for opbevarings produkter med opladnings mulighed meget grundigt og så på flere løsninger. Valget faldt på Boxcharge, som vi mener har et flot design og er i en god kvalitet. Boxcharge er meget velegnet til et skolemiljø i sin robuste udførelse, udtaler Peter Faarup, Pædagogisk IT- & naturfagskonsulent. Boxcharge er udstyret med moderne teknologi til intelligent opladning, som er en vigtig funktion, der dagligt bruges på Ørstedskolen. Med mange daglige opladninger er det vigtigt at kunne skåne miljøet og samtidig spare penge på el-regningen. Vi kan godt anbefale Intec system som samarbejdspartner, og de har været gode til at se muligheder istedet for begrænsninger i forbindelse med vores krav og ønsker. Intec system har et højt service niveau både før leveringen og efter leveringen slutter Peter Faarup, Pædagogisk IT- & naturfagskonsulent.

14 Case story Waldemarsbo Efterskolen Waldemarsbo, der er beliggende på østsjælland, er for elever, der ønsker en særlig tilrettelagt undervisning. Skolen tilbyder en undervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs styrke - sider. Ved at medvirke til at skabe selvværd hos den enkelte elev, bliver udbyttet for eleven et mere ligeværdigt og indholdsrigt hverdagsliv. IT er en del af undervisningen og skolens elever bruger dagligt bærbare computere. Derfor havde vi et behov for nem opladning og sikker opbevaring, som Intec system løste for os med deres gode løsninger udtaler Jesper Mikkelsen - IT vejleder. Intec system tilbyder professionel rådgivning og levering af den nyeste teknologi til opbevaring og opladning af bærbare computere. Egen produktion og udvikling gør Intec system istand til at imødekomme de fleste krav og ønsker. Vi er rigtig glade for den løsning, Intec system har leveret. Især deres teknologi omkring intelligent opladning finder vi interessant, da vi kan reducere vores strømforbrug ved opladning. Derudover er det en væsentlig fordel, at produktet Boxcharge ikke skal udskiftes, men blot software opdateres, hvis fremtidens behov ændrer sig slutter Jesper Mikkelsen - IT vejleder.

15 Case story Copenhagen International School Privatskolen Copenhagen International School (CIS) i Hellerup har den store styrke, at uddanne elever med forskellig kulturel baggrund i et højt fagligt miljø. Eleverne uddannes indenfor den højeste akademiske standard i en forståelse af gensidig respekt. CIS har en lang historie og er etableret tilbage i 1962/63 af Mrs. Frank B. Gallagher sammen med en kerne af forældre der ønskede at etablere en engelsk-sproget uddannelse. Copenhagen International School har udviklet en strategisk plan, som er bygget op omkring fem elementer beskrevet som bedste uddannelse, administration, fysisk miljø, overordnet ledelse og community. De fem elementer er med til at løfte skolen og dens mission. Intec system er leverandør til skolen med sine mobile opbevarings- og opladningsskabe Boxcharge, der gør det nemt og enkelt at oplade skolens bærbare computere korrekt. Boxcharge er et rigtig solidt produkt som giver os frihed i undervisningen, vi kan altid se om vores bærbare computere er opladt udtaler IT-chef Qi Zhang. Valget af Boxcharge var ret enkelt da vi først blev præsenteret for produktet og teknologien bag. Vi oplever at batteriernes levetid forlænges med den korrekte opladning og vi er glade for kunne reducere vores strømforbrug ved opladning udtaler IT-chef Qi Zhang. Ideen med Boxcharge produkterne er at tilbyde nem, sikker og enkel opbevaring og opladning af bærbare computere og tablets. Boxcharge er designet til at indgå i et skolemiljø og til at give brugeren en simpel og intuitiv oplevelse men den enkle betjening.

16 faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Alle mål og dimensioner er uden udstyr Boxcharge 24 Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Alle mål og dimensioner er uden udstyr Boxcharge Basic Højde: 1460 mm Længde: 500 mm Bredde: 500 mm Vægt: 20 kilo Alle mål og dimensioner er uden udstyr Intec System aps Center Allé Rønnede Tlf Fax mh@intecsystem.dk Boxcharge er Dansk Designet af Intec System aps og bliver produceret I Danmark på moderne ISO 9001:2000 certificeret fabrik. Boxcharge er Design registreret i samtlige EU lande, reg. no og reg no

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

Indhold. Paraproject Parat. - Paraproject ihub 16. - Paraproject i10. - Paraproject u10. - Paraproject Case i16. - Paraproject Case i16 KidsCover

Indhold. Paraproject Parat. - Paraproject ihub 16. - Paraproject i10. - Paraproject u10. - Paraproject Case i16. - Paraproject Case i16 KidsCover Indhold - Paraproject ihub 16 - Paraproject i10 - Paraproject u10 - Paraproject Case i16 - Paraproject Case i16 KidsCover - Paraproject Trolley i32 - Paraproject case i20 charge only - Paraproject case

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods.

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods. FAQ Generel information om Leitz mobilladere: 1. Hvor længe holder 3-i-1 lader/transportable USB lader: Alle Leitz ladere er traditionelle batterier som typisk anvendes i laptops, smartphones og lignende

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 1 side 2 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Indhold Introduktion... Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 32 ipad-sættet... 3 Ejerskab

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

NoteLocker NoteCart NoteCase. Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr

NoteLocker NoteCart NoteCase. Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr NoteLocker NoteCart NoteCase Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr 2 Indhold NoteLocker 4 Fleksibel opbevaring og opladning af bærbare computere, ipod, mobiltlf. o.l. Nyt dansk

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

EP basic. Postkasser til de simple og økonomivenlige behov

EP basic. Postkasser til de simple og økonomivenlige behov EP basic Postkasser til de simple og økonomivenlige behov EP BASIC - den enkle og driftsikre løsning Et Pænt & simpelt INDGANGSPARTI EP Basic postkasseanlægget er enkelt og stilrent. Det er et standard

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede.

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. KEMISK GRAVERING KEMISK GRAVERING Standardmærke Dette er den traditionelle enkle måde, at afsætte en kemisk farvegravering direkte

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk ABC Kantineautomater Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk Velkommen til ABC ABC Kantineautomater har siden 2003 forhandlet og serviceret kvalitetsautomater til kantiner på virksomheder og institutioner.

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

- Hvis ikke, hjælper SafeGroup dig med at øge sikkerheden

- Hvis ikke, hjælper SafeGroup dig med at øge sikkerheden SIKRING Er du helt sikker? - Hvis ikke, hjælper SafeGroup dig med at øge sikkerheden Vi har mere end 25 års erfaring med salg af tyverimærkning og sikring, så vi kender tyvenes teknikker og foretrukne

Læs mere

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Effektiv sikring starter med mekanisk sikring a Der er mange måder at sikre sig på. Alle eksperter bl.a.

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Teleindustrien

Remote CLIQ. CLIQRemote. Teleindustrien TM CLIQ CLIQRemote Remote Teleindustrien ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Når sikring af telenettet er afgørende Det kræver en

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

Renz e-line. Postkasseanlæg med elektroniske låse og digitale navneskilte.

Renz e-line. Postkasseanlæg med elektroniske låse og digitale navneskilte. Renz e-line Postkasseanlæg med elektroniske låse og digitale navneskilte www.renzgroup.dk Renz e-line Nem administration Renz e-line er en optimal og nytænkende løsning der binder boligadministration &

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Udskrivning uden blækpatroner

Udskrivning uden blækpatroner EcoTank-printersortiment Udskrivning uden blækpatroner Spar 90 % på udgiften til blæk 1 30 millioner globalt solgte EcoTank-printere 4 Vi har ændret udskrivning i hjemmet for evigt Med vores innovative

Læs mere

ipad introduktion 2 SORØ PRIVATSKOLE Kære forældre

ipad introduktion 2 SORØ PRIVATSKOLE Kære forældre ipad introduktion 2 Kære forældre Vi er nu klar til at udlevere ipads til eleverne i indskolingen. Det er vores ambition, at ipads i løbet af ganske kort tid vil være et vigtigt værktøj i elevernes læring

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

Ingen kender byen som os

Ingen kender byen som os HJEM TIL KØBENHAVN Ingen kender byen som os Gennem de sidste 12 år har Siesbye Kapsch været en af byens førende liebhavermægler og er den dag i dag stadig den mest effektive og samtidig den største uafhængige

Læs mere

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system Ruko CLIQ - Kom godt i gang med CLIQ Form. 8236/03.08/1.000 En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kort om teknikken bag Traka21 er et avanceret, uafhængigt system til nøgleadministration, som

Læs mere

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Låsesystem med højeste sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 låsesystem Ruko s nyeste stjerne er låsesystemet Triton 501. Det er et patenteret låsesystem,

Læs mere

Hjælp din forretning igang med Ajour

Hjælp din forretning igang med Ajour Hjælp din forretning igang med Ajour Hvorfor er Ajour perfekt for din forretning? Ajour gør bare det hele nemt for jer! Bag den elegante og intiutive brugerflade, er Ajour bygget af avancerede integrationer

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Indhold. ipad introduktion 2 SORØ PRIVATSKOLE. Kære forældre

Indhold. ipad introduktion 2 SORØ PRIVATSKOLE. Kære forældre ipad introduktion ipad introduktion 2 Kære forældre Nu er vi ved at være klar til at udlevere ipads til eleverne i indskolingen. Det er vores ambition, at ipads i løbet af ganske kort tid vil være et vigtigt

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Q&A. Dynello Opruller. RS0101 Udgivet april

Q&A. Dynello Opruller. RS0101 Udgivet april Q&A Dynello Opruller RS0101 Udgivet april 2017 OM DENNE UDGIVELSE Denne udgivelse er henvendt forhandlere, distributører og presse med henblik på at oplyse om tankerne bag konstruktionen af Dynello Oprulleren

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Højsikkerheds låsesystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Foran med teknologien Det er på baggrund af vores ønske om at være den førende leverandør på markedet for sikkerhed,

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW!

Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! / Håndholdte Video Lupper til brug hjemme og farten NEW! syns-hjælpemiddel udover traditionelle optiske hjælpemidler... Der er mange muligheder i dag til at forbedre livskvaliteten for synshandicappede

Læs mere

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti VIND ET GOURMET ophold Se bagsiden Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti Luk op og se hvordan du nemt får en TV-løsning

Læs mere

ipad eller bærbar computer?

ipad eller bærbar computer? Centralbevilling 2013 ipad eller bærbar computer? Skal vores skole købe ipads - måske til en årgang, måske til udlån? Hvad vil det betyde for programmer og vedligeholdelse af dem. Hvad med ipad ens interaktion

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i stedet for at belemre

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg produktionshøjskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte

Læs mere

Brugermanual. AirPrint

Brugermanual. AirPrint Brugermanual AirPrint INDLEDNING Der er gjort alt, hvad der er muligt for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er komplette, nøjagtige og up-to-date. Producenten påtager sig ikke ansvaret for følgerne

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få frihed til at bruge din tid på det, du allerhelst vil. Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum.

Samtidig fungerer mobiltelefonen i Ruko GSM Key som et trådløst nøglekort, der kan medvirke til styre adgangen til bygninger og rum. G S M K E Y M o b i l t e l e f o n s o m n ø g l e o g a d g a n g s k o n t r o l R U K O G S M K E Y - T R Å D L Ø S S T Y R I N G A F S I K R I N G O G A D G A N G S K O N T R O L Nu får danske virksomheder

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1

Bluetooth badevægt BLUETOOTH BADEVÆGT 1 1. Tekniske specifikationer: Tændes ved pres på vægten eller ved tryk på SET knappen Betjening: UNIT, UP, DOWN, SET knapper Kapacitet max. 180 kg. Enheder: lb/kg Decimaler: 0,2 lb / 0,1 kg. Højde: cm.

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. iloq opfylder følgende certificeringskrav:

Læs mere

Regeringen, KL og Danske Regioner indgik i 2011 Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2011-2015: DEN DIGITALE VEJ TIL FREMTIDENS VELFÆRD.

Regeringen, KL og Danske Regioner indgik i 2011 Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2011-2015: DEN DIGITALE VEJ TIL FREMTIDENS VELFÆRD. Brug af eget it-udstyr i skolen Generel vejledning til forældre April 2015 Regeringen, KL og Danske Regioner indgik i 2011 Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2011-2015: DEN DIGITALE VEJ TIL FREMTIDENS

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VI FÅR DET BEDSTE UD AF DET DANSKE VEJR 3 Energiklasse 35 C pakkelabel Når du vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, er det kun nødvendigt

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Notat. Vedr. SMARTE løsninger

Notat. Vedr. SMARTE løsninger Notat Dato: 08.05.2016 Center for Teknik Team Plan horsholm.dk Vedr. SMARTE løsninger Vedlagte notat beskriver mulige spørgsmål og tilgange, der kan inspirere til hvordan parallelopdragets visioner og

Læs mere