Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet"

Transkript

1 Boxcharge Parat Vi er din specialist på produkter til skole- og uddannelsesmarkedet

2 Intec System aps Vi er morgendagens leverandør indenfor opladning, opbevaring og syncronisering. Vores sortiment består af professionelle produkter der giver undervisningen værdi. Vi tilbyder professionelle løsninger til uddannelsesmarkedet og private virksomheder. Vores knowhow indenfor opbevaring, opladning og syncronisering stiller vi til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere. For os er det vigtigt at kunden får leveret det rigtige produkt og at kunden også får en god service efter salget. I dette katalog finder du vores mest populære produkter som er udstyret med banebrydende teknologi og funktionalitet. Sidst i kataloget er der et par historier fra den virkelige verden. Intec System er din professionelle partner og vores mangeårige erfaring gør os til en seriøs sparringspartner i dit næste salg. Velkommen hos Intec System! Morten Hansen Morten Hansen indehaver Kontakt os på telefon Service Intec system er en salgs- og produktionsvirksomhed. De fleste produkter produceres i Danmark og vi benytter kun anerkendte danske og europæiske underleverandører til vores egne producerede produkter. Det giver kunden en garanti for høj kvalitet, de rette godkendelser fra myndigheder og ikke mindst et godt produkt. Alle produkter fra Intec system leveres med on-site garanti på kundens adresse. Vi har landsdækkende servicevogn til alle garanti reparationer og almindelig service eftersyn. Vores biler er selvfølgelig udstyret med alt moderne serviceudstyr og et bredt sortiment af nødvendige reservedele. Vi råder over et moderne værksted og gode lager - faciliteter, så vi kan montere og klargøre alle produkter inden levering. Partner information Intec system har et godt samarbejde med mange dygtige forhandlere og leverandører i hele landet og udlandet. Alle kunder har derfor god mulighed for at bruge den forhandler de i forvejen samarbejder godt med. Vi kan også altid henvise til en partner i kundens område. Virksomheden Intec system var i 2011 indstillet til produktprisen af fagbladet ingeniøren med produktet Boxcharge. Væksthus Sjælland har udpeget virksomheden som en innovativ vækstvirksomhed. Vi støtter børn, unge og kræft.

3 Strømpaneler Vi tilbyder professionelle løsninger til skoler og kontoret. Du kender måske allerede udfordringen med en masse kabelrod i klasseværelset, kursuslokalet eller på kontoret. Der er et stigende behov for nem og hurtig adgang til strøm. Vi befinder os i en digital verden og vi har IT hjælpemidler lige ved hånden og derfor er det vigtigt at have adgang til strøm. Det er altid forbundet med irritation og kan være direkte farligt, at have forlængerledninger og kabler på kryds og tværs i lokalet. Vi kan tilbyder løsninger der passer perfekt ind i jeres miljø, vi har de løsninger og komponenter der skal til for at skabe en problemfri hverdag. Vi rådgiver i alle faser og har et bredt sortiment af komponenter på lager. Vi sørger for at alle produkter er godkendte og at sikkerheden er i top.

4 Boxcharge Dansk design - dansk produktion med fokus på et flot og funktionelt produkt der falder naturligt ind i et undervisningsmiljø. Boxcharge 12 er i høj kvalitet og er vel nok et af markedets bedste produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Fuld svejset konstruktion hvor alle dele er laserskåret, hvilket giver det bedste produkt. Designet til at kunne oplade alle typer bærbare computere fra anerkendte producenter. Boxcharge 12 kan udvides og opgraderes efter behov f.eks med netværksadgang. Boxcharge 12 er her på siden vist i en version med plads til 12 bærbare computere eller tablets.

5 Boxcharge Indbygget computer med lækkert baggrundsbelyst LCD display med dansk tekst og menu. Tidsforsinket opstart af ladegrupper og mulighed for interval opladning er standard. Boxcharge 12 kan leveres uden indbygget computer. Boxcharge 12 er udviklet til at imødegå stigende krav om minimalt strømforbrug. Enkel betjening via den installerede software og en simpel drejeknap. Automatisk og mekanisk ventilation sørger for god udluftning i vognen. Boxcharge 12 er markedets mest komplette produkt med fokus på mobilitet, sikkerhed, brugervenlighed og miljøet.

6 Boxcharge Boxcharge 24 er her på siderne vist i en version med plads til 24 bærbare computere eller netbooks. Indretningen kan konfigureres efter behov og indeholde f.eks 16 bærbare computere, eller hvis der er behov for en printer. Boxcharge 24 leveres med faste hylder, som kan afmonteres, hvis der ønskes mere plads i kabinettet. Den indbyggede computer gør Boxcharge 24 nem at anvende og er fremtidssikret for fleksibel opladning og har markant mindre strømforbrug til gavn for miljø og økonomi.

7 Boxcharge Boxcharge 24 rummer mange muligheder for udbygning og opgradering. Leveres med eller uden netværks adgang for central opdatering af computerne. Boxcharge kan endda gøres trådløs og rulles ud i områder uden WIFI (kræver PDS udtag). Boxcharge 24 er i høj grad udviklet med fokus på mobilitet, sikkerhed, brugervenlighed og miljøet.

8 Boxcharge Basic Boxcharge Basic er et stationært opbevarings- og opladningsskab til bærbare computere, tablets, mobil telefoner, Ipods eller andet som kræver strøm. Boxcharge Basic er et skab, som har 12 individuelle rum og kan leveres med 12 individuelle låger eller 1 låge, som dækker alle 12 rum. Standard leveres med greb for hængelås (hængelås medfølger ikke), men andre låse typer kan bestilles, f.eks standard EUROLOCK med individuelle nøgler eller ens nøgler. Der kan også bestilles med RUKO låse og meget gerne i jeres eget RUKO system.

9 Boxcharge Basic Standard farver er grå og sort på kabinet og låger, men alle typer standard RAL farver kan leveres. Lakeret med speciel anti-bakteriel lakering for et sundere miljø. Boxcharge Basic er meget velegnet som elevskabe, hvor eleverne kan opbevare og oplade deres medbragte elektroniske udstyr i forbindelse med BYOD.

10 Parat Intec system tilbyder i samarbejde med tyske Parat, markedets mest moderne og up-to-date produkter til opbevaring, opladning og syncronisering af ipads, ipad mini, ipod touch og iphones. Vi tilbyder både mobile og stationære løsninger der kan skaleres. Det er vigtig at overveje hvordan man vil bruge sine nye enheder og en række spørgsmål er i denne anledning vigtige at forholde sig til. - Skal enhederne være meget mobile? - Overvejer i klassesæt? - Skal enhederne opdateres centralt? evt. via MDM software? - Skal enhederne være helt ens? eller vil i arbejde med profiler? - Skal enhederne forsynes med et cover? Det er ikke altid kun et spørgsmål om at have en kasse til jeres enheder, men i højere grad er det vigtigt at tænke i en helhedsløsning. Vi kan hjælpe jer til at træffe den bedste beslutning for jeres udrulning.

11 Parat ihub 16 er en kombineret oplade og synkroniseringsenhed. Der er 16 udgange, så man på samme tid kan oplade 16 ipads og har mulighed for at synkronisere indhold på de enkelte ipads. Alle tablets bruger bare meget strøm og med ihub 16 kan man nemt og enkelt oplade ude hvor brugerne befinder sig. Deling af indhold, opdatering af IOS og distribution af APP s gøres til en leg med ihub 16. Synkronisering af indhold gøres med software (følger ikke med), men Apple s eget program Apple Configurator kan hentes gratis. Flådestyring af mange ipads er ikke noget problem. Flere ihub 16 kan serieforbindes, dog nedsættes hastigheden ved synkronisering en smule. ihub 16 har indbygget timer til styring af opladning. Der er jo ikke nogen grund til at ipads står og lader døgnet rundt. Nemt at indstille med en simpel knap.

12 Case story Roskilde Katedralskole Roskilde Katedralskole er et moderne gymnasium med stolte traditioner - et af landets mest søgte gymnasier. Skolen syder af liv og aktivitet med sine godt 1350 elever og 150 ansatte. Stemningen er god og her er plads til alle. Vi er her for at lære - og vi kan li det! Med denne sætning fortæller eleverne hvad skolen står for, og hvorfor de er her. Rektor, Claus Niller, udtrykker skolens mission sådan her: Vi vil rykke hver enkelt elev længst muligt i hans eller hendes personlige og faglige udvikling. IT med mening på RKS Tablets, og i særlig grad ipads er populære på uddannelsesmarkedet. Roskilde Katedralskole har et antal ipads, som i det daglige bliver håndteret af en løsning fra Intec system aps. Paraproject Trolley i32 er en rigtig god mobil løsning til vores ipads udtaler Karsten Kristensen Back (faglig pædagogisk IT-koordinator), og fortsætter: Vores ipads er altid opladt og klar til brug i undervisningen. Samtidig kan man bruge intec-løsningen til, at synkronisere de enkelte ipads, hvilket er smart. Intec system har været professionelle samarbejdspartnere i hele vores forløb. De kom og fremviste de forskellige produkter og vejledte os til den perfekte løsning, og de kunne afklare alle vores spørgsmål, afslutter Karsten Kristensen Back. Historie Roskilde Katedralskole blev grundlagt i 1000-tallet samtidig med Roskilde Domkirke, og lå således på Domkirkepladsen midt i byen. Skolen havde succes og voksede ud af bygningerne, og i 1969 flyttede vi til nye, større rammer lidt uden for byen, hvor der blev plads til moderne undervisningslokaler og flotte idrætsog musikfaciliteter.

13 Case story Ørstedskolen Langeland Kommune har valgt at bygge en ny moderne skole, der kan rumme 1000 elever. Den nye skole er en vigtig del af en vision, som man har valgt at kalde Langelandsvisionen. Den nye skole har fået navnet Ørsted - skolen. Ørstedskolen er et moderne byggeri, hvor der er lagt vægt på kvalitet og i høj grad funktionalitet. Skolen lever op til de krav, der stilles til en moderne skolegang, og det er tydeligt, at der er brugt mange timer på at få alle detaljer vendt og drejet, inden skolen kunne indvies i august Intec system har leveret en del af skolens IT infrastruktur med produktet Boxcharge, som er et mobilt opbevaringsskab med intelligent opladning indbygget i skabet til opladning af skolens bærbare computere. Vi undersøgte markedet for opbevarings produkter med opladnings mulighed meget grundigt og så på flere løsninger. Valget faldt på Boxcharge, som vi mener har et flot design og er i en god kvalitet. Boxcharge er meget velegnet til et skolemiljø i sin robuste udførelse, udtaler Peter Faarup, Pædagogisk IT- & naturfagskonsulent. Boxcharge er udstyret med moderne teknologi til intelligent opladning, som er en vigtig funktion, der dagligt bruges på Ørstedskolen. Med mange daglige opladninger er det vigtigt at kunne skåne miljøet og samtidig spare penge på el-regningen. Vi kan godt anbefale Intec system som samarbejdspartner, og de har været gode til at se muligheder istedet for begrænsninger i forbindelse med vores krav og ønsker. Intec system har et højt service niveau både før leveringen og efter leveringen slutter Peter Faarup, Pædagogisk IT- & naturfagskonsulent.

14 Case story Waldemarsbo Efterskolen Waldemarsbo, der er beliggende på østsjælland, er for elever, der ønsker en særlig tilrettelagt undervisning. Skolen tilbyder en undervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs styrke - sider. Ved at medvirke til at skabe selvværd hos den enkelte elev, bliver udbyttet for eleven et mere ligeværdigt og indholdsrigt hverdagsliv. IT er en del af undervisningen og skolens elever bruger dagligt bærbare computere. Derfor havde vi et behov for nem opladning og sikker opbevaring, som Intec system løste for os med deres gode løsninger udtaler Jesper Mikkelsen - IT vejleder. Intec system tilbyder professionel rådgivning og levering af den nyeste teknologi til opbevaring og opladning af bærbare computere. Egen produktion og udvikling gør Intec system istand til at imødekomme de fleste krav og ønsker. Vi er rigtig glade for den løsning, Intec system har leveret. Især deres teknologi omkring intelligent opladning finder vi interessant, da vi kan reducere vores strømforbrug ved opladning. Derudover er det en væsentlig fordel, at produktet Boxcharge ikke skal udskiftes, men blot software opdateres, hvis fremtidens behov ændrer sig slutter Jesper Mikkelsen - IT vejleder.

15 Case story Copenhagen International School Privatskolen Copenhagen International School (CIS) i Hellerup har den store styrke, at uddanne elever med forskellig kulturel baggrund i et højt fagligt miljø. Eleverne uddannes indenfor den højeste akademiske standard i en forståelse af gensidig respekt. CIS har en lang historie og er etableret tilbage i 1962/63 af Mrs. Frank B. Gallagher sammen med en kerne af forældre der ønskede at etablere en engelsk-sproget uddannelse. Copenhagen International School har udviklet en strategisk plan, som er bygget op omkring fem elementer beskrevet som bedste uddannelse, administration, fysisk miljø, overordnet ledelse og community. De fem elementer er med til at løfte skolen og dens mission. Intec system er leverandør til skolen med sine mobile opbevarings- og opladningsskabe Boxcharge, der gør det nemt og enkelt at oplade skolens bærbare computere korrekt. Boxcharge er et rigtig solidt produkt som giver os frihed i undervisningen, vi kan altid se om vores bærbare computere er opladt udtaler IT-chef Qi Zhang. Valget af Boxcharge var ret enkelt da vi først blev præsenteret for produktet og teknologien bag. Vi oplever at batteriernes levetid forlænges med den korrekte opladning og vi er glade for kunne reducere vores strømforbrug ved opladning udtaler IT-chef Qi Zhang. Ideen med Boxcharge produkterne er at tilbyde nem, sikker og enkel opbevaring og opladning af bærbare computere og tablets. Boxcharge er designet til at indgå i et skolemiljø og til at give brugeren en simpel og intuitiv oplevelse men den enkle betjening.

16 faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Alle mål og dimensioner er uden udstyr Boxcharge 24 Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Alle mål og dimensioner er uden udstyr Boxcharge Basic Højde: 1460 mm Længde: 500 mm Bredde: 500 mm Vægt: 20 kilo Alle mål og dimensioner er uden udstyr Intec System aps Center Allé Rønnede Tlf Fax Boxcharge er Dansk Designet af Intec System aps og bliver produceret I Danmark på moderne ISO 9001:2000 certificeret fabrik. Boxcharge er Design registreret i samtlige EU lande, reg. no og reg no

HP infrastrukturkoncepter

HP infrastrukturkoncepter Simply Faster HP infrastrukturkoncepter Specialist Saml dine it-indkøb 2012 GOLD Computing Systems Server Den nye Gen8 generation af HP servere HP er den server producent i verden, der producerer og sælger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem BUDSKABSPLAKATER NEMT OG HURTIGT Nem og hurtig tilgang til alle relevante opslag, budskaber og informationer. side 19 10 VIGTIGE PUNKTER NÅR DU INDRETTER Hvor vil I hen? Hvilke behov vil I have opfyldt?

Læs mere

Kommunikation Nr. 3 - august 2006

Kommunikation Nr. 3 - august 2006 Kommunikation Nr. 3 - august 2006 Stort marked inden for virksomheder og institutioner: Fremtiden er trådløs Optimal føringsvej til fiber: Lightrax sikrer de fiberoptiske kabler Nye telefoncentraler fra

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Black Mail 1304 www.blackbox.dk Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Infoskærme din aktive ressource...side 2 Brug skærmen som ledelsesværktøj...side 3 MediaFlyer en cloud baseret infoskærmsløsning...side

Læs mere

Det Elektroniske Menukort

Det Elektroniske Menukort Christine Uglebjerg Pedersen, Josefine Nørgaard & Nick Bakkegaard Kontaktadresse: Det Elektroniske Menukort Midtfyns gymnasium Lærer: Niels Ross Sørensen 1 Indholdsfortegnelse: Forretningsplan og ide s.

Læs mere

FlexAir Alpha centraler og Nova software

FlexAir Alpha centraler og Nova software FlexAir Alpha centraler og Nova software 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK Adgangskontrol fra Scantron Industri Enkelt, fleksibelt og sikkert FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron er fleksibelt,

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

FREDERICIA. Kommune fokus. Fredericia Danmark C. Fredericia teaters produktion af. Kommune fokus FREDERICIA. Januar 2012. EuropaprEmiErE 04.10.

FREDERICIA. Kommune fokus. Fredericia Danmark C. Fredericia teaters produktion af. Kommune fokus FREDERICIA. Januar 2012. EuropaprEmiErE 04.10. Kommune fokus FREDERICIA Januar 2012 Kommune fokus FREDERICIA Fredericia Danmark C disney Fredericia teaters produktion af EuropaprEmiErE 04.10.2012 FREDERICIA Thomas Dalsgaard, koncerdirektør, DONG Energy.

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Opladning og drift af kommunens elbiler

Opladning og drift af kommunens elbiler Opladning og drift af kommunens elbiler Opladning - tilpasset jeres behov Den første elbil er den sværeste Skiftet til elbiler er et stort skridt det kan dog både være CO 2 -reducerende og udgiftsneutralt.

Læs mere

Store krav til fremtidens netværk

Store krav til fremtidens netværk Solar Kommunikation INFO Nr. 2 2002 Sådan får du flere kunder side 10 Nyt katalog mere brugervenligt side 11 Store krav til fremtidens netværk Tema om dataelektronik side 2-7 Netværket er basis for udvikling...

Læs mere

FLEXICABLE ApS EUROPEAN BUSINESS GAME 2011. CHRISTIAN LANGKJÆR, NICOLAI NÆRUM, JONAS USTVEDT and JONAS MILBAK ORDRUP GYMNASIUM, DENMARK

FLEXICABLE ApS EUROPEAN BUSINESS GAME 2011. CHRISTIAN LANGKJÆR, NICOLAI NÆRUM, JONAS USTVEDT and JONAS MILBAK ORDRUP GYMNASIUM, DENMARK FLEXICABLE ApS CHRISTIAN LANGKJÆR, NICOLAI NÆRUM, JONAS USTVEDT and JONAS MILBAK ORDRUP GYMNASIUM, DENMARK EUROPEAN BUSNIESS GAMES 2011 1 Indholdsfortegnelse IDE OG PRODUKT... 3 Idegrundlag... 3 Produktbeskrivelse...

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Gruppe: Hassan, Saman & Yasir Institut: Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD Vejledere: Merete Ø, Jens Berg, Anni G Deadline: Torsdag 31 maj 2012 Hold:

Gruppe: Hassan, Saman & Yasir Institut: Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD Vejledere: Merete Ø, Jens Berg, Anni G Deadline: Torsdag 31 maj 2012 Hold: Gruppe: Hassan, Saman & Yasir Institut: Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD Vejledere: Merete Ø, Jens Berg, Anni G Deadline: Torsdag 31 maj 2012 Hold: Gruppe 1. 3Semester DK Indledning Livet er en nogle gange

Læs mere

FÅ DE BEDSTE LØSNINGER PÅ BØRNEOMRÅDET

FÅ DE BEDSTE LØSNINGER PÅ BØRNEOMRÅDET MESSEKATALOG Mød over 125 leverandører... NETVÆRK DIGITALISERING DIALOG SELVBETJENING Odense Congress Center 1. oktober 2015 En platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere

Læs mere

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ FREMTID ARTIKLER CASES NYHEDER INSPIRATION IT S SAFE ÅRGANG TO STORE & PROTECT 2015 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG Med BIC (Business Innovation Centre) har Konica Minolta sat turbo på udviklingen

Læs mere

LocalOffice.com Læs side 4-5. Maj - Juni 2006. Malermester Frank Kristensen side 8-9. Berendsen Textil Service side 16-17

LocalOffice.com Læs side 4-5. Maj - Juni 2006. Malermester Frank Kristensen side 8-9. Berendsen Textil Service side 16-17 Maj - Juni 2006 Malermester Frank Kristensen side 8-9 Berendsen Textil Service side 16-17 Claus Larsen, gæsteprofil side 20-21 LocalOffice.com Læs side 4-5 Business Nyt udsendes til samtlige virksomheder,

Læs mere

Kære antenneforeninger

Kære antenneforeninger ContentCo skal være dem, der sætter agendaen. Det vil være tv, der både nu og senere, er skabt af antenneforeningerne til antenneforeningerne. ContentCo vil være dem, som får det gamle BoxDanmark til at

Læs mere

1.0 Idégrundlag...4. 1.1 Den første idé...4. 1.2 Den nye idé. 5. 1.3 Den valgte ide og produktbeskrivelse og udvikling 5-7

1.0 Idégrundlag...4. 1.1 Den første idé...4. 1.2 Den nye idé. 5. 1.3 Den valgte ide og produktbeskrivelse og udvikling 5-7 1 Indholdsfortegnelse IDE 4-8 1.0 Idégrundlag.....4 1.1 Den første idé.....4 1.2 Den nye idé. 5 1.3 Den valgte ide og produktbeskrivelse og udvikling 5-7 1.4 Vision, mission og mål...7 1.5 Den europæiske

Læs mere

Tryghed & Sikring i Boligforeningen

Tryghed & Sikring i Boligforeningen b Tryghed & Sikring i Boligforeningen Adgangskontrol & Dørtelefoni i- connect VELKOMMEN TIL I- CONNECT i- Connect er blandt de firmaer i branchen, der råder over den bredeste vifte af kompetencer og produkter

Læs mere

KONTOR & IT. Business online IPAD VS GALAXY KONTORHOTELLER PÅ VEJ FREM. Læs ErhvervKarriere. Vend magasinet. For og imod Tabletcomputer

KONTOR & IT. Business online IPAD VS GALAXY KONTORHOTELLER PÅ VEJ FREM. Læs ErhvervKarriere. Vend magasinet. For og imod Tabletcomputer SØNDAG DEN 5. DECEMBER 2010 KONTOR & IT IPAD VS GALAXY For og imod Tabletcomputer KONTORHOTELLER PÅ VEJ FREM Flere og flere søger en fleksible kontorløsning Læs ErhvervKarriere Vend magasinet Business

Læs mere

Hvordan forbereder vi de mindste bedst muligt, til den hverdag der venter dem, når de starter i skole?

Hvordan forbereder vi de mindste bedst muligt, til den hverdag der venter dem, når de starter i skole? Hvordan forbereder vi de mindste bedst muligt, til den hverdag der venter dem, når de starter i skole? HippoMini støtter børnene... HippoMini har valgt at støtte s vigtige arbejde med kontante beløb på

Læs mere

PROJEKT. Din professionelle dørpartner. kvalitetsdøre til projektmarkedet - der forener høj kvalitet med individuelle ønsker

PROJEKT. Din professionelle dørpartner. kvalitetsdøre til projektmarkedet - der forener høj kvalitet med individuelle ønsker the projekt style 1 PROJEKT Din professionelle dørpartner kvalitetsdøre til projektmarkedet - der forener høj kvalitet med individuelle ønsker 2 INDHOLD Kvalitetsdøre til professionelle 3 Hvad tilbyder

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere