Makeup artist & stylist

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Makeup artist & stylist"

Transkript

1 fotograf: Winnie Methmann, makeup artist: Marianne Lind, Model: Salli Marianna Kror Villefrance Makeup artist & stylist

2 Makeup artist elever på job hos Bella Vista Makeup artist og stylist uddannelsen Uddannelsen til makeup artist og stylist på Tradium er en professionel og kvalitetsorienteret erhvervsrettet grunduddannelse, der henvender sig til dig, der drømmer om at arbejde med teater, film, TV, reklame, skønhed, mode og styling. Uddannelsen er opbygget af 2 moduler: Modul 1: Beauty Modul 2: Teater og special effects Uddannelsen 2 moduler er begge en sammensmeltning af makeup og styling, da vi mener, at disse ting hænger naturligt sammen, og samtidig er det vores erfaring, at det ofte forventes, at man kan begge dele når man er ude på job. Modulerne er bygget op omkring forskellige projekter, der hver især indeholder den relevante makeup og styling og derfor munder ud i en total oplevelse. Vores mål er at give vores elever den nødvendige viden, de rette værktøjer og teknikker og det gode håndværk indenfor makeup og styling, så de er godt og bredt rustet til arbejdet som makeup artist og stylist. Efter endt uddannelse skal man dog regne med at det kan tage tid, at bygge en deltids eller fuldtidsbeskæftigelse op som freelancer indenfor branchen.

3 Derudover skal man være indstillet på at investere yderligere tid i sin egen videre uddannelse og dygtiggørelse igennem opbygning af netværk, samarbejdspartnere mv. Undervisere Den daglige undervisning varetages af Anja Laursen, der har flere års undervisningserfaring med uddannelse af makeupartister og er højt kvalificeret indenfor alle fagelementer af uddannelsen. Hun suppleres af udvalgte specialister indenfor visse discipliner, og der samarbejdes desuden med erhvervslivet i et stort område omkring jobs, opgaver og events. Der undervises i moderne og velindrettede lokaler med adgang til computere og internet. Der arbejdes koncentreret 24 timer om ugen på skolen, hvilket giver mulighed for at opnå stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Det koncentrerede skema giver dig desuden mulighed for at du selvstændigt kan øve de praktiske discipliner, men også for, at du sideløbende kan have erhvervsarbejde. Der kan ind i mellem være en del hjemmeopgaver.

4 Optagelseskrav og forudsætninger Vores elever har vidt forskellige forudsætninger når de kommer til os, og også aldersmæssigt kan der være stor spredning. Fælles for alle er et ønske og en drøm om at arbejde med mode, makeup og styling på den ene eller anden måde. Nogle har en meget klar idé om, hvad de vil, når de kommer til os, mens andre blot har lysten til at kaste sig ud i noget nyt. For nogle er det en videre uddannelse til det de arbejder med i forvejen mens det for andre kan være en helt nyt spor de skifter til. Fotograf: Hordur Ingason, Model: Vilborg, Makeup artist: Anna Katrin Der er adgang til uddannelsen for alle aldersgrupper og begge køn, og der er ingen krav om specifik uddannelsen for at blive optaget. Det vigtigste er, at du har lysten til at arbejde kreativt og skabende med makeup og styling og er åben og modtagelig overfor den intensive undervisning. Dernæst er det vigtigt at du er energisk og motiveret og at du kan lide udfordringer og varierede arbejdsmuligheder. Modenhed og selvstændighed er også gode egenskaber, da der stilles store krav både under uddannelsen men også når man kommer ud på job i branchen.

5 Du er altid velkomme til at komme og besøge os på skolen, så vi kan få en snake om dine planer, drømme og forventninger til uddannelsen, og du kan se, hvordan undervisningen og stemningen er hos os. Kontakt blot Rikke Theil i forvejen. Mobil Uddannelsens opbygning Makeup artist og stylistuddannelsen består af to moduler: Modul 1 Beauty Modul 2 Teater og special effects De to moduler er hver især bygget op omkring forskellige projekter der indeholder såvel makeup som styling indenfor emnet, hvormed du oparbejder flair for at se total oplevelsen og total looket, og det giver dig tilsammen en bred grunduddannelse til makeup artist og stylist. De to moduler kan dog tages uafhængigt og du kan dermed planlægge din uddannelse med udgangspunkt i dine behov og interesser.

6 Den fine lyserøde Modul 1: Beauty Modul 1 er en skøn forening af makeup og styling indenfor beauty området. Modulet er bygget op omkring en række projeker, hvor makeup, hår og styling til det pågældende emne er flettet sammen og udgør en total oplevelse. Vores erfaring er, at makeup og styling hænger naturligt sammen og på mange job forventes det, at man kan begge dele. Derudover arbejdes der praktisk med at lave makeupper til mange forskellige formål og anvendelser, fra naturlige makeupper, hverdagsmakeupper, fest og brude makeupper til de kreative og mere avantgarde makeupper til de historiske makeupper, men altid med et professionelt udgangspunkt. fotograf: Pia Dahl Frandsen, Makeup artist: Irene Ingerslev Modulet indeholder den grundlæggende teori omkring anatomi, hud, knogler og muskler, samt farvelære, årstidstyper og morfologi. I det praktiske arbejde tager vi udgangspunkt i de helt klassiske teknikker og metoder og lægger stor vægt på at vores elever lærer deres håndværk grundigt helt fra bunden. Vores erfaring er, at makeup og styling er tæt forbundet og i mange tilfælde en del af jobbet når du er ude og arbejde. Derfor er stylist delen hos os en naturlig del af uddannelsen og indgår i de forskellige projekter i løbet af de 2 moduler.

7 Vi gennemgår kropstyper, stiltyper, vi laver karateranalyser og arbejder med breakdowm af manus, makeup til foto go film, herregrooming og bodypaint. Derudover behandler vi emner som opbygning af portfolio, iværksætteri, markedsføring, netværk og meget mere af det, der også er afgørende for dit arbejde efter uddannelsen. Modul 2: Teater og special effects Modul 2 er et grundmodul indenfor karaktersminker, karakterdannelse og styling til teater, film og events. Vi tager udgangspunkt i stylinger og karaktersminker til teater, special effectc opgaver samt film, foto og event. VI arbejder kreativt men forskellige stylingsopgaver, bundne som freestyle, indenfor modulets forskellige projekter, med total looket i fokus. Der arbejders intensivt med forståelsen af formforandringer samt lys og skyggelægning, da dette er helt elementære og grundlæggende teknikker i alle former for makeupper, også skønmakeupper. Vi laver aldrings makeupper og karaktersminker til teater, samt andre klassiske teater sminke teknikker, fx skønsminker, musicals og show sminker. Vi arbejder med opbygning af skæg, barder, bryn og andre hår dekorationer til teater og events. VI tager aftryk af ansigt og næse hvorpå vi modellerer forskellige karakterforandringer, der slutteligt fremstilles i gelatine og integreres i totalstylinger.

8 Derudover lærer du at lave sår, skader fra slåskamp, brandsår, stikssår og meget mere til brug på teater og events. Vi laver zombie makeupper, nørd stylinger, stylinger fra musicals, eventyr og film. Modul 2 er modulet hvor du i høj grad udvikler din forståelse for former og forbedrer dine evner til at bruge det i dit arbejde med makeupper generelt, og også modulet hvor de kreative stylinger får frit spil. Det er et lærerigt, sjovt, udviklende og brugbart modul, der i sidste enden gør dig til en dygtigere makeup artist og stylist. teater, og events. Vi laver zombie makeupper, dragmakeupper, nørd og andre stylinger. Modul 2 er modulet, hvor du i høj grad udvikler din forståelse for former og forbedrer dine evner til at bruge det, i dine makeupper, hvilket i sidste ende gør dig til en dygtigere makeup artist. Makeupkuffert Som professionel makeup artist og stylist er det vigtigt, at dit udstyr lever op til de mange forskellige krav der stilles, når du er ude på job.

9 Derfor har vi sammensat en makeupkuffert til dig, der er baseret på mange års erfaringer med produkter, behov og anvendelse af makeup indenfor branchen, med såvel private kunder som erhvervs kunder indenfor såvel Beauty som teater og special effects. Makeupkufferten har en værdi af ca. kr , men din pris som elev på uddannelsen er kun kr ,-. Du får dermed en god og seriøs start på din fremtidige karriere. I kufferten findes professionelt stage makeup fra det tyske mærke Kryolan, samt mineral makeup fra det amerikanske mærke Glo Cosmetics. Eksamen Uddannelsen afsluttes med 3 eksamener, en skriftlig eksamen, en historisk opgave samt en praktisk eksamen med extern censor. Alle skal beståes efter den nye karakterskala. Efter bestået eksamen udsteder skolen et diplom for gennemført uddannelse, hvoraf karakterne for eksamenerne fremgår. De enkelte moduler kan læses uafhængigt, så du kan planlægge din uddannelse efter dine interesser og behov.

10 Økonomi Modul 1...kr Modul 2...kr Total... kr Makeupkuffert...kr Når du tilmelder dig uddannelsen skal du indbetale et indmeldelsesgebyr på kr , fordelt over 2 rater: 1. rate på kr ,- betales ved underskrift af uddannelseskontrakten. 2. rate på kr ,- betales senest to måneder inden studiestart. Desuden skal du ca. 2 måneder inden studiestart indbetale kr til sminkekufferten. Samlet indbetaling (1. og 2. rate samt sminkekuffert) før studiestart er derfor kr ,- Det resterende beløb betales i rater forud hver d. 1. i måneden fra uddannelsesstarten.

11 Holdstart Januar Modul 1 : Beaty & Styling 18 uger August Modul 2 : Teater & Special effects 16 uger Tilmelding Ved tilmelding bedes du kontakte skolen på tlf. nr , hvorefter du vil få tilsendt en reservationsblanket. Når vi har modtaget din reservation, sender vi dig en kontrakt til underskrift, samt en faktura på indmeldelsesgebyr. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Rikke Theil på tlf eller Du er også velkommen til at komme og besøge skolen og se og høre mere om uddannelsen. Kontakt Rikke Theil for at lave en aftale. fotograf: Pia Dahl Frandsen, Makeup artist: Irene Ingerslev

12 fotograf: Winnie Methmann, makeup artist: Marianne Lind, Model: Salli Marianna Kror Villefrance Vester Allé 26, 8900 Randers C tlf , Rikke Theil tlf makeupbrochure0909/tt/60

fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør

fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør fysiurgisk massageterapeut & idrætsmassør En professionel uddannelse skolen for kropsbehandling Velkommen! Du er sikkert interesseret i massage og helst god massage. Vil du have en uddannelse hvor vi både

Læs mere

Fysiurgisk Massageterapeut & Idrætsmassør En professionel uddannelse

Fysiurgisk Massageterapeut & Idrætsmassør En professionel uddannelse skolen for kropsbehandling Fysiurgisk Massageterapeut & Idrætsmassør En professionel uddannelse informationshæfte Fysiurgisk Massageterapeut & Idrætsmassør En professionel uddannelse Du lærer en suveræn

Læs mere

2014-2015 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING

2014-2015 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING 2014-2015 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING 1 Hvad er European Business Game? EBG er en europæisk konkurrence for gymnasielever, der dyster om at etablere den bedste fiktive virksomhed. Konkurrencen

Læs mere

Lærdansk. Velkommen til Lærdansk

Lærdansk. Velkommen til Lærdansk Lærdansk Velkommen til Lærdansk 2 Kære kursist Vi er glade for at byde dig velkommen hos Lærdansk, og vil gøre vores til, at du får et godt forløb hos os. Pjecen her indeholder en række informationer,

Læs mere

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design Dekoration Modul 9 Velkommen til det niende og sidste modul i dit dekorationskursus. Du har nu været igennem en bred vifte af grundlæggende dekorations viden. Med den viden du nu har samt de opgaver du

Læs mere

Handelsskolens Grundforløb, hg

Handelsskolens Grundforløb, hg 2014-2015 Handelsskolens Grundforløb, hg handel butik kontor finans hg, viden der virker 2 Dekoratør Butiksbestyrer Hvad vil du være? Sælger Sundhedsservice Indkøbsassistent Kommunikation Advokatsekretær

Læs mere

Frederikshavn Handelsskole. Skoleåret 2015-2016

Frederikshavn Handelsskole. Skoleåret 2015-2016 1 s og læ Scan m dine å eo mer heder p g n i mul rikshav e e d l e Fr sko dels n a H Frederikshavn Skoleåret 2015-2016 Velkommen At starte på en gymnasial uddannelse som handelsgymnasiet (hhx) betyder

Læs mere

FYSIURGISK MASSØR BASISUDDANNELSE RAB VIDEREGÅENDE UDDANNELSE EFTERUDDANNELSESKURSER

FYSIURGISK MASSØR BASISUDDANNELSE RAB VIDEREGÅENDE UDDANNELSE EFTERUDDANNELSESKURSER FYSIURGISK MASSØR BASISUDDANNELSE RAB VIDEREGÅENDE UDDANNELSE EFTERUDDANNELSESKURSER Frederiksgade 77 B, 2 sal 8000 Aarhus C 86 99 85 91 mail@massageskole-aarhus.dk www.massageskole-aarhus.dk DANSK FYSIURGISK

Læs mere

Danmarks nyeste og en af de mest omfattende Zoneterapeut uddannelser

Danmarks nyeste og en af de mest omfattende Zoneterapeut uddannelser Danmarks nyeste og en af de mest omfattende Zoneterapeut uddannelser Bliv professionel zoneterapeut på under 2 år Hos Dig i Centrum - Roskilde Dig i Centrum tilbyder zoneterapeut uddannelsen i samarbejde

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

LÆGEEKSAMINERET 2013-14

LÆGEEKSAMINERET 2013-14 LÆGEEKSAMINERET klinisk massør 2013-14 Drømmer du om at blive Professionel Massør? - så vælg Innowells massageuddannelse på fjernundervisning og seminar, der opfylder Sundhedsstyrelsens og Skats højeste

Læs mere

Vedrørende indholdsplanen for skoleåret 2014/2015

Vedrørende indholdsplanen for skoleåret 2014/2015 Vedrørende indholdsplanen for skoleåret 2014/2015 Stemning, samvær og atmosfære Velkommen til et spændende år med mange nye oplevelser, udfordringer og gode venner. Du ønsker dig et super godt år på efterskole.

Læs mere

Medieskolen Lyngby P R O D U K T I O N S S K O L E N. Journalistik Film. Webdesign. Foto. Grafisk design. Producer

Medieskolen Lyngby P R O D U K T I O N S S K O L E N. Journalistik Film. Webdesign. Foto. Grafisk design. Producer Webdesign Medieskolen Lyngby Grafisk design Journalistik Film Producer P R O D U K T I O N S S K O L E N Foto Velkommen til Medieskolen Lyngby Har du lyst til at arbejde med medier og lære på en anden

Læs mere

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015 V o k s e n p æ d a g o g i k 2015 VPC-ERHVERV VPC-Erhverv 2015 1 Indhold Voksenpædagogisk uddannelse 3 Voksenpædagogisk grundkursus 12 Lær at holde et foredrag 13 Konfliktløsning 14 Feed-back en rød tråd

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

DIT ALTERNATIV FDZ-ZONETERAPEUTSKOLE OG KURSUSCENTER FDZ-ZONETERAPEUT TKM-MASSAGETERAPEUT DEN SUNDHEDSFAGLIGE BASISUDDANNELSE MUSKULÆR ZONETERAPEUT

DIT ALTERNATIV FDZ-ZONETERAPEUTSKOLE OG KURSUSCENTER FDZ-ZONETERAPEUT TKM-MASSAGETERAPEUT DEN SUNDHEDSFAGLIGE BASISUDDANNELSE MUSKULÆR ZONETERAPEUT FDZ-ZONETERAPEUTSKOLE OG KURSUSCENTER DIT ALTERNATIV FDZ-ZONETERAPEUT TKM-MASSAGETERAPEUT DEN SUNDHEDSFAGLIGE BASISUDDANNELSE MUSKULÆR ZONETERAPEUT www.ditalternativ.com Bedre uddannelse fås ikke! Go for

Læs mere

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole Vinderup Realskole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole Vinderup Realskole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10. KLASSE 2014 2015 I Sct. Jørgens Skole Vinderup Realskole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. I hæftet Ungdomsuddannelser 2014 kan du læse om

Læs mere

12-13 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE SKOLEÅRET ELEMENT

12-13 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE SKOLEÅRET ELEMENT ELEMENT SKOLEÅRET 12-13 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE Hvorfor vælge Det 10. Element? Det 10. Element er starten på din ungdomsuddannelse: - du bliver mere afklaret om din fremtid - du styrkes fagligt og

Læs mere

IBC International Business College Hovedforløb Virksomhedshold - Detailhandel. www.ibc.dk. Skræddersy din elevs uddannelse

IBC International Business College Hovedforløb Virksomhedshold - Detailhandel. www.ibc.dk. Skræddersy din elevs uddannelse IBC International Business College Hovedforløb Virksomhedshold - Detailhandel www.ibc.dk Skræddersy din elevs uddannelse Et bedre sted at lære 1 "Nøgleordene for os er værdiskabelse, innovation og videndeling"

Læs mere

K.A.S. sejlerskole. Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72

K.A.S. sejlerskole. Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72 K J Ø B E N H A V N S A M A T Ø R - S E J L K L U B K.A.S. sejlerskole SEJLERSKOLE Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72 K.A.S. sejlerskole tilbyder en toårig sejleruddannelse, hvor du gennemgår

Læs mere

Produktionsskoler generelt:

Produktionsskoler generelt: Produktionsskoler generelt: Målgruppe Produktionsskolen er for unge under 25 år, der ikke har afsluttet en ungdomsuddannelse. Aktivering og produktionsskole Eleverne kan optages direkte efter folkeskolen,

Læs mere

Yogalæreruddannelse. opstart august 2015

Yogalæreruddannelse. opstart august 2015 1 Yogalæreruddannelse opstart august 2015 v. Kristine Mikkelsen Center for Terapi og Selvudvikling Skolestræde 7, Randers C Forløb over 1½ år med undervisning hver fredag fra 9.30-14.30 Yogalæreruddannelse

Læs mere

LÆGEEKSAMINERET 2013-14

LÆGEEKSAMINERET 2013-14 LÆGEEKSAMINERET klinisk massør 2013-14 INNOWELL DEN INTELLI GENT VEJ TIL SUCCES 4 uddannelsen i korte træk 7 historien 10 uddannelsesformen 14 Uddannelsernes organisatoriske opbygning 16 1. semester 18

Læs mere

En kvalitativ undersøgelse af langtidseffekter af Masteruddannelser

En kvalitativ undersøgelse af langtidseffekter af Masteruddannelser En kvalitativ undersøgelse af langtidseffekter af Masteruddannelser Gennemført for Københavns Universitet Kompetenceenheden Af Ulveman Explorative A/S Jobnr. 205-045 20. december 2005 Indholdsfortegnelse

Læs mere

2015-2016 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING

2015-2016 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING 2015-2016 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING 2 ORGANISATIONER BAG EUROPEAN BUSINESS GAME Indhold Vicedirektør Louise C. Mogensen, Finansrådet... 5 Hvad er EBG... 7 Interview med sidste års vindere fra

Læs mere

LOKAL UNDERVISNINGSPLAN FOR ERHVERVS- UDDANNELSERNE VED SKIVE HANDELSSKOLE

LOKAL UNDERVISNINGSPLAN FOR ERHVERVS- UDDANNELSERNE VED SKIVE HANDELSSKOLE LOKAL UNDERVISNINGSPLAN FOR ERHVERVS- UDDANNELSERNE VED SKIVE HANDELSSKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 1.1 PRAKTISKE OPLYSNINGER... 2 1.2 SKOLENS VÆRDISYN... 2 1.3 AFDELINGENS OVERORDNEDE PÆDAGOGISKE

Læs mere

FÅ ET FORSPRING STYRK DINE MULIGHEDER. aarhustech.dk / htx

FÅ ET FORSPRING STYRK DINE MULIGHEDER. aarhustech.dk / htx FÅ ET FORSPRING STYRK DINE MULIGHEDER 2012 2013 aarhustech.dk / htx 1 TEKNISK GYMNASIUM TEKNISK GYMNASIUM VELKOMMEN TIL TEKNISK GYMNASIUM På de tekniske gymnasier i Aarhus og Skanderborg uddanner vi unge

Læs mere

Undersøgelse af Master in Management of Technology

Undersøgelse af Master in Management of Technology Undersøgelse af Master in Management of Technology Kvalitativ og kvantitativ undersøgelse blandt dimittender og aftagere Udarbejdet af Oxford Research A/S November 2005 Forfatter: nif Sidst gemt: 15-11-2005

Læs mere

Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING

Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING 3 Velkommen I dette hæfte kan du læse om de mange kursustilbud på Aalborg Studenterkursus. I dagtimerne kan du tage en hel studentereksamen på kun

Læs mere