Makeup artist & stylist

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Makeup artist & stylist"

Transkript

1 fotograf: Winnie Methmann, makeup artist: Marianne Lind, Model: Salli Marianna Kror Villefrance Makeup artist & stylist

2 Makeup artist elever på job hos Bella Vista Makeup artist og stylist uddannelsen Uddannelsen til makeup artist og stylist på Tradium er en professionel og kvalitetsorienteret erhvervsrettet grunduddannelse, der henvender sig til dig, der drømmer om at arbejde med teater, film, TV, reklame, skønhed, mode og styling. Uddannelsen er opbygget af 2 moduler: Modul 1: Beauty Modul 2: Teater og special effects Uddannelsen 2 moduler er begge en sammensmeltning af makeup og styling, da vi mener, at disse ting hænger naturligt sammen, og samtidig er det vores erfaring, at det ofte forventes, at man kan begge dele når man er ude på job. Modulerne er bygget op omkring forskellige projekter, der hver især indeholder den relevante makeup og styling og derfor munder ud i en total oplevelse. Vores mål er at give vores elever den nødvendige viden, de rette værktøjer og teknikker og det gode håndværk indenfor makeup og styling, så de er godt og bredt rustet til arbejdet som makeup artist og stylist. Efter endt uddannelse skal man dog regne med at det kan tage tid, at bygge en deltids eller fuldtidsbeskæftigelse op som freelancer indenfor branchen.

3 Derudover skal man være indstillet på at investere yderligere tid i sin egen videre uddannelse og dygtiggørelse igennem opbygning af netværk, samarbejdspartnere mv. Undervisere Den daglige undervisning varetages af Anja Laursen, der har flere års undervisningserfaring med uddannelse af makeupartister og er højt kvalificeret indenfor alle fagelementer af uddannelsen. Hun suppleres af udvalgte specialister indenfor visse discipliner, og der samarbejdes desuden med erhvervslivet i et stort område omkring jobs, opgaver og events. Der undervises i moderne og velindrettede lokaler med adgang til computere og internet. Der arbejdes koncentreret 24 timer om ugen på skolen, hvilket giver mulighed for at opnå stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Det koncentrerede skema giver dig desuden mulighed for at du selvstændigt kan øve de praktiske discipliner, men også for, at du sideløbende kan have erhvervsarbejde. Der kan ind i mellem være en del hjemmeopgaver.

4 Optagelseskrav og forudsætninger Vores elever har vidt forskellige forudsætninger når de kommer til os, og også aldersmæssigt kan der være stor spredning. Fælles for alle er et ønske og en drøm om at arbejde med mode, makeup og styling på den ene eller anden måde. Nogle har en meget klar idé om, hvad de vil, når de kommer til os, mens andre blot har lysten til at kaste sig ud i noget nyt. For nogle er det en videre uddannelse til det de arbejder med i forvejen mens det for andre kan være en helt nyt spor de skifter til. Fotograf: Hordur Ingason, Model: Vilborg, Makeup artist: Anna Katrin Der er adgang til uddannelsen for alle aldersgrupper og begge køn, og der er ingen krav om specifik uddannelsen for at blive optaget. Det vigtigste er, at du har lysten til at arbejde kreativt og skabende med makeup og styling og er åben og modtagelig overfor den intensive undervisning. Dernæst er det vigtigt at du er energisk og motiveret og at du kan lide udfordringer og varierede arbejdsmuligheder. Modenhed og selvstændighed er også gode egenskaber, da der stilles store krav både under uddannelsen men også når man kommer ud på job i branchen.

5 Du er altid velkomme til at komme og besøge os på skolen, så vi kan få en snake om dine planer, drømme og forventninger til uddannelsen, og du kan se, hvordan undervisningen og stemningen er hos os. Kontakt blot Rikke Theil i forvejen. Mobil Uddannelsens opbygning Makeup artist og stylistuddannelsen består af to moduler: Modul 1 Beauty Modul 2 Teater og special effects De to moduler er hver især bygget op omkring forskellige projekter der indeholder såvel makeup som styling indenfor emnet, hvormed du oparbejder flair for at se total oplevelsen og total looket, og det giver dig tilsammen en bred grunduddannelse til makeup artist og stylist. De to moduler kan dog tages uafhængigt og du kan dermed planlægge din uddannelse med udgangspunkt i dine behov og interesser.

6 Den fine lyserøde Modul 1: Beauty Modul 1 er en skøn forening af makeup og styling indenfor beauty området. Modulet er bygget op omkring en række projeker, hvor makeup, hår og styling til det pågældende emne er flettet sammen og udgør en total oplevelse. Vores erfaring er, at makeup og styling hænger naturligt sammen og på mange job forventes det, at man kan begge dele. Derudover arbejdes der praktisk med at lave makeupper til mange forskellige formål og anvendelser, fra naturlige makeupper, hverdagsmakeupper, fest og brude makeupper til de kreative og mere avantgarde makeupper til de historiske makeupper, men altid med et professionelt udgangspunkt. fotograf: Pia Dahl Frandsen, Makeup artist: Irene Ingerslev Modulet indeholder den grundlæggende teori omkring anatomi, hud, knogler og muskler, samt farvelære, årstidstyper og morfologi. I det praktiske arbejde tager vi udgangspunkt i de helt klassiske teknikker og metoder og lægger stor vægt på at vores elever lærer deres håndværk grundigt helt fra bunden. Vores erfaring er, at makeup og styling er tæt forbundet og i mange tilfælde en del af jobbet når du er ude og arbejde. Derfor er stylist delen hos os en naturlig del af uddannelsen og indgår i de forskellige projekter i løbet af de 2 moduler.

7 Vi gennemgår kropstyper, stiltyper, vi laver karateranalyser og arbejder med breakdowm af manus, makeup til foto go film, herregrooming og bodypaint. Derudover behandler vi emner som opbygning af portfolio, iværksætteri, markedsføring, netværk og meget mere af det, der også er afgørende for dit arbejde efter uddannelsen. Modul 2: Teater og special effects Modul 2 er et grundmodul indenfor karaktersminker, karakterdannelse og styling til teater, film og events. Vi tager udgangspunkt i stylinger og karaktersminker til teater, special effectc opgaver samt film, foto og event. VI arbejder kreativt men forskellige stylingsopgaver, bundne som freestyle, indenfor modulets forskellige projekter, med total looket i fokus. Der arbejders intensivt med forståelsen af formforandringer samt lys og skyggelægning, da dette er helt elementære og grundlæggende teknikker i alle former for makeupper, også skønmakeupper. Vi laver aldrings makeupper og karaktersminker til teater, samt andre klassiske teater sminke teknikker, fx skønsminker, musicals og show sminker. Vi arbejder med opbygning af skæg, barder, bryn og andre hår dekorationer til teater og events. VI tager aftryk af ansigt og næse hvorpå vi modellerer forskellige karakterforandringer, der slutteligt fremstilles i gelatine og integreres i totalstylinger.

8 Derudover lærer du at lave sår, skader fra slåskamp, brandsår, stikssår og meget mere til brug på teater og events. Vi laver zombie makeupper, nørd stylinger, stylinger fra musicals, eventyr og film. Modul 2 er modulet hvor du i høj grad udvikler din forståelse for former og forbedrer dine evner til at bruge det i dit arbejde med makeupper generelt, og også modulet hvor de kreative stylinger får frit spil. Det er et lærerigt, sjovt, udviklende og brugbart modul, der i sidste enden gør dig til en dygtigere makeup artist og stylist. teater, og events. Vi laver zombie makeupper, dragmakeupper, nørd og andre stylinger. Modul 2 er modulet, hvor du i høj grad udvikler din forståelse for former og forbedrer dine evner til at bruge det, i dine makeupper, hvilket i sidste ende gør dig til en dygtigere makeup artist. Makeupkuffert Som professionel makeup artist og stylist er det vigtigt, at dit udstyr lever op til de mange forskellige krav der stilles, når du er ude på job.

9 Derfor har vi sammensat en makeupkuffert til dig, der er baseret på mange års erfaringer med produkter, behov og anvendelse af makeup indenfor branchen, med såvel private kunder som erhvervs kunder indenfor såvel Beauty som teater og special effects. Makeupkufferten har en værdi af ca. kr , men din pris som elev på uddannelsen er kun kr ,-. Du får dermed en god og seriøs start på din fremtidige karriere. I kufferten findes professionelt stage makeup fra det tyske mærke Kryolan, samt mineral makeup fra det amerikanske mærke Glo Cosmetics. Eksamen Uddannelsen afsluttes med 3 eksamener, en skriftlig eksamen, en historisk opgave samt en praktisk eksamen med extern censor. Alle skal beståes efter den nye karakterskala. Efter bestået eksamen udsteder skolen et diplom for gennemført uddannelse, hvoraf karakterne for eksamenerne fremgår. De enkelte moduler kan læses uafhængigt, så du kan planlægge din uddannelse efter dine interesser og behov.

10 Økonomi Modul 1...kr Modul 2...kr Total... kr Makeupkuffert...kr Når du tilmelder dig uddannelsen skal du indbetale et indmeldelsesgebyr på kr , fordelt over 2 rater: 1. rate på kr ,- betales ved underskrift af uddannelseskontrakten. 2. rate på kr ,- betales senest to måneder inden studiestart. Desuden skal du ca. 2 måneder inden studiestart indbetale kr til sminkekufferten. Samlet indbetaling (1. og 2. rate samt sminkekuffert) før studiestart er derfor kr ,- Det resterende beløb betales i rater forud hver d. 1. i måneden fra uddannelsesstarten.

11 Holdstart Januar Modul 1 : Beaty & Styling 18 uger August Modul 2 : Teater & Special effects 16 uger Tilmelding Ved tilmelding bedes du kontakte skolen på tlf. nr , hvorefter du vil få tilsendt en reservationsblanket. Når vi har modtaget din reservation, sender vi dig en kontrakt til underskrift, samt en faktura på indmeldelsesgebyr. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Rikke Theil på tlf eller rso@tradium.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen og se og høre mere om uddannelsen. Kontakt Rikke Theil for at lave en aftale. fotograf: Pia Dahl Frandsen, Makeup artist: Irene Ingerslev

12 fotograf: Winnie Methmann, makeup artist: Marianne Lind, Model: Salli Marianna Kror Villefrance Vester Allé 26, 8900 Randers C tlf , Rikke Theil tlf makeupbrochure0909/tt/60

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej Havepladsvej Linjer - Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2014 2015 Fællesskab Læring Velkommen til fremtidens skole blev skabt i august 2013 og består af 3 basisafdelinger med elever fra 0.-6. klasse og en

Læs mere

B LIV KOSM ETOL O G eller FR I SØR

B LIV KOSM ETOL O G eller FR I SØR B L I V KOSMET O LOG E LLE R FRIS Ø R B LIV KOSM ETOL O G eller FR I SØR PRACTICE MAKES PERFECT! TLF. 70 22 02 32 INFO@BEAUTYANDSTYLE.DK International Training Academy ApS KØBENHAVN AARHUS AALBORG ODENSE

Læs mere

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN PERMANENT MAKEUP, fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Læs mere

IDEER TIL JOB OG UDDANNELSE 4. 6. klasse

IDEER TIL JOB OG UDDANNELSE 4. 6. klasse IDEER TIL JOB OG UDDANNELSE 4. 6. klasse Ideer Fag Klasse Info/beskrivelse Kompetenceområde Kompetencemål Job i nærmiljøet Dansk Historie 4. 6. kl Et forløb om jobs i nærmiljøet s i historisk perspektiv:

Læs mere

ARKITEK- TUR. 4 uger 11/1-7/2 2016 + evt. 2 uger 7/2-20/2 2016 BLIV KLAR TIL OPTAGELSE

ARKITEK- TUR. 4 uger 11/1-7/2 2016 + evt. 2 uger 7/2-20/2 2016 BLIV KLAR TIL OPTAGELSE ARKITEK- TUR 4 uger 11/1-7/2 2016 + evt. 2 uger 7/2-20/2 2016 BLIV KLAR TIL OPTAGELSE DRØMMER DU OM AT ARBEJ DE MED ARKITEK- TUR? Drømmer du om at komme ind på Arkitektskolen Aarhus eller Kunstakademiets

Læs mere

N E G L E U D D A N N E L S E R N E G L E U D D A N N E L S E N E G L E T E K N I K E R U D D A N N E L S E N

N E G L E U D D A N N E L S E R N E G L E U D D A N N E L S E N E G L E T E K N I K E R U D D A N N E L S E N NEGLEU DDANN ELSER NEGLEUDDANNELSE N E G L E T E K N I K E R U D D A N N E L S E N 2018 Professionel negleuddannelse i gele eller akryl systemet med certifikat efter bestået eksamen. Vil du være negletekniker

Læs mere

Valgfri specialefag Niveau 5 uger

Valgfri specialefag Niveau 5 uger Valgfri specialefag Frisør version 7_ 2012 Valgfri specialefag Niveau 5 uger EU-frisøruddannelse Rutine 1 uge Langthår Avanceret 1 uge Stylist Rutine 4 uger Trend damemode Avanceret 1 uge Trend, herremode/skæg

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Frisør

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Frisør Uddannelsesordning for uddannelsen til Udstedelsesdato: 2. april 2008 Frisør Udstedt af det faglige udvalg for frisøruddannelsen i henhold til bekendtgørelse nr. 136 af 28.2.2008 om uddannelserne i den

Læs mere

FÅ DET BEDSTE KORT PÅ HÅNDEN

FÅ DET BEDSTE KORT PÅ HÅNDEN 1-ÅRIG BUTIKSMEDHJÆLPERUDDANNELSE Praktisk orienteret med speciale i salg og service FÅ DET BEDSTE KORT PÅ HÅNDEN LÆR EN McDONALD S RESTAURANT AT KENDE FRA A Å KOM GODT FRA START MED McDONALD S HAR DU

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

DEN SUNDHEDSFAGLIGE COACHUDDANNELSE UDDANNELSESORDNING

DEN SUNDHEDSFAGLIGE COACHUDDANNELSE UDDANNELSESORDNING UDDANNELSESORDNING Baggrund Udviklingen i sundhedsvæsenet og øgede krav fra patienter til informationer omkring deres sygdomsforløb stiller et større og større krav til sundhedspersonalets kommunikative

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

EUD10. En del af Randers Kommunes 10. klasses tilbud. Erhverv og Sundhed

EUD10. En del af Randers Kommunes 10. klasses tilbud. Erhverv og Sundhed En helt ny slags 10. klasse EUD10 En del af Randers Kommunes 10. klasses tilbud Erhverv og Sundhed Her kan du forberede dig på en erhvervsuddannelse - som håndværker, som ansat i butik eller kontor, som

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. Fra skoleåret

Læs mere

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelsen til Fysiologisk Hundemassør, er for dig der vil lære at massere egne og andres hunde og katte. Du kan bruge uddannelsen på dine egne dyr, på din arbejdsplads

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Kosmetiker

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Kosmetiker Uddannelsesordning for uddannelsen til Udstedelsesdato: 2. april 2008 Kosmetiker Udstedt af det faglige udvalg for kosmetiker-uddannelsen i henhold til bekendtgørelse nr. 136 af 28.02.2008 om uddannelserne

Læs mere

10. Klasse Centret Årgang 2014/15

10. Klasse Centret Årgang 2014/15 10. Klasse Centret Årgang 2014/15 Dette lille hæfte har til formål at fortælle dig lidt om, hvilke linjer vi udbyder i skoleåret 2014/15. Otte forskellige linjer er meldt ud, og med disse har vi forsøgt

Læs mere

kursusprogram forår 2019

kursusprogram forår 2019 kursusprogram forår 2019 Intensivt elev damekursus - 10 dage - ialt 120 timer Få en klippeklar elev hjem efter 10 dages sammenhængende intensivt klippekursus med fokus på dameklip og fønteknikker, dog

Læs mere

Arkitektur. Bliv klar til optagelse. 8. jan.-4. feb. + evt. 2-ugers portfoliokursus fra den feb.

Arkitektur. Bliv klar til optagelse. 8. jan.-4. feb. + evt. 2-ugers portfoliokursus fra den feb. Arkitektur 2018 8. jan.-4. feb. + evt. 2-ugers portfoliokursus fra den 5.-18. feb. Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med arkitektur? Drømmer du om at komme ind på Arkitekt skolen Aarhus eller Kunstakademiets

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit.

Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfagslinj en Linjer i 7. 9. klasse - valget er dit. Naturfag International Sundhed, Natur og Bevægelse Medier og Kommunikation Velkommen til en ny udskoling en ny måde at gå i skole på. I skoleåret

Læs mere

Uddannelsesordning for film- og tv-produktionsuddannelsen

Uddannelsesordning for film- og tv-produktionsuddannelsen Uddannelsesordning for film- og tv-produktionsuddannelsen Udstedt af det faglige udvalg for Film og tv produktionsuddannelsen den 28. marts 2008 i henhold til bekendtgørelse nr. 137 om uddannelserne i

Læs mere

CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER. ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5. 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500. 1 zbc.dk

CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER. ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5. 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500. 1 zbc.dk CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 1 zbc.dk 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 2 zbc.dk Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07

DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07 DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07 DATS og DRAMA tilbyder som noget nyt i fællesskab sminkekurser henvendt til amatørscener, institutioner, pædagoger, lærere samt private der ønsker at erhverve sig mere

Læs mere

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR 8 ERHVERV OG IDE

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år Absalonsgade 8, 1658 Kbh. V E-mail: post@vesterbro-ungdomsgaard.dk www.vesterbro-ungdomsgaard.dk Tlf.: 3355 0080 TILMELDINGER MUSIKBUTIKKEN Vesterbro

Læs mere

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse EN UDDANNELSE MED FREMTID I Zoneterapiskolen Logos tilbyder FDZ zoneterapeutuddannelsen. Zoneterapeutskolen Logos ligger i Århus midtby, Guldsmedgade

Læs mere

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL Tag en akademiuddannelse Uddannelsen tager udgangspunkt i din virkelighed, og undervisningen giver dig mulighed for aktivt at bruge din erhvervserfaring

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

VI LÆRER DIG AT KUNNE

VI LÆRER DIG AT KUNNE 6 SPÆNDENDE UDDANNELSER DU IKKE KAN LÆSE DIG TIL! LYDTEKNIKER KØKKENASSISTENT EJENDOMSTEKNIKASSISTENT MUSIKER VÆRKSTEDSLÆRE METAL/TRÆ FILM- OG BILLEDMEDARBEJDER VI LÆRER DIG AT KUNNE AT VILLE, SØRGER DU

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej

Kirstinebjergskolen Havepladsvej Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Velkommen til fremtidens skole Kirstinebjergskolen går i skoleåret 2016-2017 ind i sit 4. år som den største skole i Fredericia med ca. 1750 elever. Skolen

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175 7000 Fredericia Tlf. 7210 6250 Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Afdelingen på Havepladsvej er Kirstinebjergskolens flagskib, hvor elever fra basisafdelingerne

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Gourmet Vegetar - et sundt valg Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk

Gourmet Vegetar - et sundt valg Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk GOURMET VEGETAR - CERTIFICERING Gourmet Vegetar - et sundt valg Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk 2 zbc.dk Gourmet Vegetar er en ny certificering på ZBC, der sætter dig i stand til at rådgive

Læs mere

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Arkitektur 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med arkitektur? Drømmer du om at komme ind på Arkitektskolen Aarhus eller Kunstakademiets Arkitektskole? Så kræver det en forståelse

Læs mere

FGU. Forberedende Grunduddannelse for dig der gerne vil videre

FGU. Forberedende Grunduddannelse for dig der gerne vil videre FGU Forberedende Grunduddannelse for dig der gerne vil videre Velkommen til FGU Høje- Taastrup FGU Høje-Taastrup ligger på Rugvænget, en sidegade til Høje Taastrup Vej, midt i et af byens industrikvarterer.

Læs mere

Randersmesterskab 2019

Randersmesterskab 2019 Randersmesterskab 2019 Kære Frisørelever Randers Frisørlaug og Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund afholder Randersmesterskabet for organiserede frisørelever. Det er muligt for alle frisørskolers frisørelever

Læs mere

Valgfri specialefag Katalog over valgfri specialefag CPHWEST, frisørafdelingen november 2011

Valgfri specialefag Katalog over valgfri specialefag CPHWEST, frisørafdelingen november 2011 Valgfri specialefag CPHWEST, frisørafdelingen november 2011 Overordnet mål og rammer: Der skal gives eleven mulighed for at tilegne sig branchens seneste teknologier og nyeste trend. Der skal desuden gives

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3.

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. marts 2016 Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive

Læs mere

IDEER TIL JOB OG UDDANNELSE klasse

IDEER TIL JOB OG UDDANNELSE klasse IDEER TIL JOB OG UDDANNELSE 4. 6. klasse Ideer Fag Klasse Info/beskrivelse Kompetenceområde Kompetencemål Job i nærmiljøet Dansk Historie 4. 6. kl Et forløb om jobs i nærmiljøet s i historisk perspektiv:

Læs mere

-i det som du brænder for

-i det som du brænder for i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE PÅ HOLD det, du brænder for Nu har du mulighed for få din egen underviser værktøjskasse lige til at bruge for Skjoldholm har oprettet en voksenunderviser

Læs mere

Erhvervsfagsbeskrivelse, linjer på EUD10 skoleåret 2016/17

Erhvervsfagsbeskrivelse, linjer på EUD10 skoleåret 2016/17 Erhvervsfagsbeskrivelse, linjer på EUD10 skoleåret 2016/17 Indhold Fag: International handel og web shop... 2 Fag: Iværksætteri og virksomhedsdrift... 2 Fag: Teknik og håndværk... 3 Fag: Kreativitet og

Læs mere

Linjer / valgfag på Skåde Skole

Linjer / valgfag på Skåde Skole Linjer / valgfag på Skåde Skole GENERELT Skåde Skole tilbyder fire linjer for elever i kommende 7., 8. og 9. klasse. Linjerne fortsætter i det resten af skoleforløbet. Eleverne skal vælge mellem: International

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION SPRING 2019 WHO ARE YOU? Hvorfor ser du ud som du gør? Og hvad gemmer sig bag hår og makeup? Hvad gør en klip eller farve personlig? Og husker du at kigge

Læs mere

Chocolatieruddannelsen. lær de nyeste teknikker og trends inden for chokoladens verden

Chocolatieruddannelsen. lær de nyeste teknikker og trends inden for chokoladens verden Chocolatieruddannelsen lær de nyeste teknikker og trends inden for chokoladens verden Chocolatieruddannelsen Ny viden, nye muligheder Chocolatieruddannelsen er en uddannelse, der er skabt i samarbejde

Læs mere

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse Miljøplanlægning Marketing Management (HDA) HD 2. del - Efteruddannelse S A M F U N D S V I D E N S K A B 2 3 Forøg din markedsværdi HD i Marketing Management (HDA) henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER 1 NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE Denne folder er en oversigt over, hvilke linjer, du som elev kan vælge imellem,

Læs mere

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum.

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga Udvikle

Læs mere

KURSUS PROGRAM Forår 2017

KURSUS PROGRAM Forår 2017 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

Formål og hensigt EUD10 Djursland

Formål og hensigt EUD10 Djursland EUD 10 Djursland Formål og hensigt EUD10 Djursland er et samarbejde mellem Viden Djurs og Randers Social- og Sundhedsskole, Djurslandsafdelingen. Forløbet vil på en konstruktiv, målrettet og nytænkende

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2019 FREESTYLE NIGHT Inspiration i topklasse, leveret af Emil Hartmann Schäfer & Lasse Sørensen. Du vil denne aften blive præsenteret for smukt håndværk,

Læs mere

Arkitektur. Bliv klar til optagelse. 8. jan.-4. feb. + evt. 2-ugers portfoliokursus fra d feb

Arkitektur. Bliv klar til optagelse. 8. jan.-4. feb. + evt. 2-ugers portfoliokursus fra d feb Arkitektur 2018 8. jan.-4. feb. + evt. 2-ugers portfoliokursus fra d. 5.-18. feb Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med arkitektur? Drømmer du om at komme ind på Arkitekt skolen Aarhus eller Kunstakademiets

Læs mere

Vi gi r dig adgang til alle uddannelseszoner i Danmark Bliv zoneterapeut, massør eller akupunktør på én af zcd s skoler og bliv RAB godkendt

Vi gi r dig adgang til alle uddannelseszoner i Danmark Bliv zoneterapeut, massør eller akupunktør på én af zcd s skoler og bliv RAB godkendt zoneconnection Vi gi r dig adgang til alle uddannelseszoner i Danmark Bliv zoneterapeut, massør eller akupunktør på én af zcd s skoler og bliv RAB godkendt ZCD - et landsdækkende netværk af skoler ZCD

Læs mere

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10.

FAGRETNINGER ERHVERVSUDDANNELSERNE. Erhvervsskolen Nordsjælland. Esnord.dk. for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. Etablering og udvikling Erhvervsskolen Nordsjælland FAGRETNINGER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE for dig, som vil starte på EUD direkte fra 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX

Læs mere

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Grafisk design 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med grafisk design? Hvis du vil ind på Mediehøjskolen, Skolen for Visuel Kommunikation, Kunstakademiets Designskole, Designskolen

Læs mere

Lederuddannelser. en vej til god ledelse

Lederuddannelser. en vej til god ledelse Lederuddannelser en vej til god ledelse Hvorfor lederuddannelse? God ledelse er afgørende for private virksomheders konkurrenceevne og produktivitet. God ledelse er også afgørende for den service, som

Læs mere

Kursus program Efterår

Kursus program Efterår 2012 Kursus program Efterår Hair by Hair Construction Tilmelding pr. tlf. 86 24 90 55 tast 2. Fra torsdag d. 2. august kl. 8.30 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kniv, kamme, børster, føn, soft styler,

Læs mere

BYDELSMOR DEL. 1 Intro DEL DEL DEL. grunduddannelsen. Plan for. Materialeliste. Aktiviteter. til grunduddannelsen

BYDELSMOR DEL. 1 Intro DEL DEL DEL. grunduddannelsen. Plan for. Materialeliste. Aktiviteter. til grunduddannelsen BYDELSMOR grunduddannelse DEL 1 Intro til grunduddannelsen DEL 2 DEL 3 Plan for grunduddannelsen Materialeliste DEL 4 Aktiviteter til grunduddannelsen INTRO til grunduddannelsen for Bydelsmødre 1 I introen

Læs mere

Negle stylist træningsprogram

Negle stylist træningsprogram Negle stylist træningsprogram Kære kommende negle stylist Som Professionails negle stylist, har du mulighed for at skabe dig en selvstændig fremtid i en branche som er under konstant udvikling og har stor

Læs mere

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR.

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. 100 TIMERS BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE SOMMER 2015 HOS HAMSA

Læs mere

DIN FREMTID STARTER HER. Velkommen til AG Premaster Class 2017/18 for klasse. Fransk, Engelsk & Naturvidenskab ALLERØD GYMNASIUM

DIN FREMTID STARTER HER. Velkommen til AG Premaster Class 2017/18 for klasse. Fransk, Engelsk & Naturvidenskab ALLERØD GYMNASIUM DIN FREMTID STARTER HER Velkommen til AG Premaster Class 2017/18 for 8.-10. klasse Fransk, Engelsk & Naturvidenskab Kære elev i 8., 9. eller 10. klasse i Allerød AG Premaster Class er for dig, der er ambitiøs

Læs mere

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION Bliv uddannet i det bedste - af de bedste EARLY BIRD TILMELDING! Tilmeld dig SENEST d. 31. august og spar kr. 2.500 COACHING DYNAMICS UDDANNELSEN FRA DECISION

Læs mere

- i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE

- i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE - i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE - i det som du brænder for Nu har du mulighed for få din egen underviser værktøjskasse lige til at bruge - her på nettet! Konsulent firmaet

Læs mere

MASTERUDDANNELSE I ELITE SANGPÆDAGOGIK (MVP) VED DKDM

MASTERUDDANNELSE I ELITE SANGPÆDAGOGIK (MVP) VED DKDM MASTERUDDANNELSE I ELITE SANGPÆDAGOGIK (MVP) VED DKDM STUDIEORDNING Formål med uddannelsen: Masteruddannelsen i elite sangpædagogik er en videregående deltidsuddannelse, der udbydes efter Lov om erhvervsrettet

Læs mere

Nr. 1. Indhold i dette nyhedsbrev. April 2012

Nr. 1. Indhold i dette nyhedsbrev. April 2012 Nr. 1 NYHEDSBREV April 2012 Ramsløg betyder bjørneløg, muligvis fordi det er det første bjørnene intager efter deres lange vintersøvn, eller fordi kroppen får en bjørneagtig styrke af at spise dem. For

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSEN. Få effektive kommunikations-værktøjer

NLP OG COACH UDDANNELSEN. Få effektive kommunikations-værktøjer NLP OG COACH UDDANNELSEN Få effektive kommunikations-værktøjer BLIV BEDRE TIL AT LYTTE OG FORSTÅ - OG HJÆLPE ANDRE MED UDVIKLING Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen

Læs mere

Lederuddannelser PB 1

Lederuddannelser PB 1 Lederuddannelser 1 LEDELSE KAN LÆRES Ledelse kan læres Effektiv ledelse er grundstenen til en virksomheds fortsatte succes. Med vore kurser i ledelse tilbyder vi et komplet efteruddannelsesforløb af nøglepersonerne

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

B LIV FRISØ R E LLE R INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY APS KØBENHAVN AARHUS AALBORG ODENSE KOLDING

B LIV FRISØ R E LLE R INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY APS KØBENHAVN AARHUS AALBORG ODENSE KOLDING B LIV FRISØ R E LLE R K OS ME TO LO G WWW. B EA U TY A N D S TY L E. D K INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY APS KØBENHAVN AARHUS AALBORG ODENSE KOLDING P R ACT ISE MAK ES P E RF E CT Hos Beauty and Style har

Læs mere

DELTIDSUDDANNELSE skrivekunst

DELTIDSUDDANNELSE skrivekunst DELTIDSUDDANNELSE skrivekunst Lær kunsten at skrive Hvis du drømmer om at blive forfatter, satser på at blive en god formidler af dit fag eller blot gerne vil være bedre til at skrive, vil du på uddannelsen

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen

Holstebro Gymnasium og HF. Højere forberedelseseksamen hf. Orientering om Uddannelsen Holstebro Gymnasium og HF Højere forberedelseseksamen hf 2016 Orientering om Uddannelsen Højere forberedelseseksamen på Holstebro Gymnasium og HF Denne brochure giver dig et overblik over hf-uddannelsens

Læs mere

Fem spændende valgmuligheder til dig

Fem spændende valgmuligheder til dig Valgholdskatalog Fem spændende valgmuligheder til dig Kære elev i 7. klasse I denne folder får du en introduktion til fem spændende undervisningsforløb på NEXT Uddannelse København, som du kan vælge mellem

Læs mere

Turbo GRUNDUDDANNELSEN

Turbo GRUNDUDDANNELSEN Turbo GRUNDUDDANNELSEN Grunduddannelsen på Skive Handelsskole Hvis du ønsker en spændende fremtid inden for butik, handel eller kontor, så er Grunduddannelsen på Skive Handelsskole det rigtige valg. Handelsskolens

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Kosmetiker

Uddannelsesordning for uddannelsen til. Kosmetiker Uddannelsesordning for uddannelsen til Udstedelsesdato: 15. juli 2012 Uddannelsesordningen er udstedt af det faglige udvalg for kosmetiker uddannelsen i henhold til følgende bekendtgørelser: Bekendtgørelse

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Ledelse og Kommunikation. møde den 7. december kl Mødelokale CS-1.18 Mødeleder: JLS Mødesekretær: SHNI

Uddannelsesudvalget for Ledelse og Kommunikation. møde den 7. december kl Mødelokale CS-1.18 Mødeleder: JLS Mødesekretær: SHNI Uddannelsesudvalget for Ledelse og Kommunikation møde den 7. december kl. 15.30-16.50 Mødelokale CS-1.18 Mødeleder: JLS Mødesekretær: SHNI Deltagere: Jens Vestgaard (cph), Jørgen Stilling (cph), Marianne

Læs mere

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design Dekoration Modul 9 Velkommen til det niende og sidste modul i dit dekorationskursus. Du har nu været igennem en bred vifte af grundlæggende dekorations viden. Med den viden du nu har samt de opgaver du

Læs mere

Italiensk is og klassiske iscremer. Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Italiensk is og klassiske iscremer. Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk G E L AT I E R E - S P EC I A L I S T U D D A N N E L S E Italiensk is og klassiske iscremer Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere

Læs mere

Svendeprøven efteråret 2013 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale.

Svendeprøven efteråret 2013 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. KOSMETIKERFAGET - 31 Svendeprøven efteråret 2013 Svendeprøven starter med en opgave, med hovedvægt på det valgfrie speciale. Behandlingen skal afspejle hverdagslivet på arbejdspladsen, med udgangspunkt

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til FRISØR

Uddannelsesordning for uddannelsen til FRISØR Uddannelsesordning for uddannelsen til 1. Ikrafttrædelsesdato: 1. august 2015 Udstedt af det faglige udvalg for frisørfaget i henhold til bekendtgørelse nr. 157 af 17. februar 2015 om uddannelsen til Frisør

Læs mere

KOS 1 : Kosmetikerassistent

KOS 1 : Kosmetikerassistent KOS 1 : Kosmetikerassistent På denne skoleperiode får du kendskab til almene kropsbehandlinger/massager og diverse kosmetiske behandlinger og du får den nødvendige teori for at kunne udføre behandlingerne.

Læs mere

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE Før du ansøger: Yoga kan være mange ting. Der er mange stilarter og endnu flere måder at undervise yoga. Hvis du overvejer at uddanne

Læs mere

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen Strategisk kommunikation & PR Et kursus til virksomheder i it-branchen Communication works for those who work at it John Powell Kommunikation, kommunikation, kommunikation. Internt og eksternt, ved kriser

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE

LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE 4 LINJER I UDSKOLINGEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE. PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI UNDERVISNINGEN I UDSKOLINGEN

Læs mere

Erhvervsrettet. 10. klasse

Erhvervsrettet. 10. klasse Erhvervsrettet 10. klasse Bliv klar Du har mange muligheder, når du skal vælge din vej mod den rigtige uddannelse. På EUD10 får du en smagsprøve på virkeligheden, og du bliver klogere på dine uddannelsesmuligheder.

Læs mere

Velkommen til AG Master Class 2015 Sprog & Naturvidenskab. din fremtid starter her

Velkommen til AG Master Class 2015 Sprog & Naturvidenskab. din fremtid starter her Velkommen til AG Master Class 2015 Sprog & Naturvidenskab din fremtid starter her Kære elev i folkeskolen AG Master Class er for dig, der er dygtig, ambitiøs og har en særlig interesse for at lære mere

Læs mere