Design manual for Bifrost

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Design manual for Bifrost"

Transkript

1 Design manual for Bifrost

2 Farver - Skalaer - Anvendelse - Web anvendelse Bomærke - Skabelse Logotype - Snit - Benyttelse Brødtekstfont - Snit - Benyttelse Region bomærke - Farver - Valg - Form Andre benyttelser af logo form - Lange logo varianter - Høje logo varianter - Streamers Logopakke - Indhold - Anvendelse

3 Farver Nordjylland Sydjylland og Fyn Hovedstaden og Bornholm c: 86 k: 18 c: 81 y: 51 c: 88 y: 13 k: 3 c: 52 m: 75 k: 9 c: 12 m: 83 k: 8 c: 5 m: 62 c: 72 c: 31 y: 54 c: 57 m: 88 c: 47 m: 55 m: 70 k: 8 m: 21 y: 80 Midtjylland Sjælland c: 86 m: 47 y: 38 k: 11 c: 62 m: 2 y: 5 c: 10 k: 18 c: 3 m: 95 y: 92 c: 72 m: 20 y: 18 c: 31 m: 66 y: 70 Brug af farver Farverne er de fem grundlæggende farveskaler i Bifrostlogoet. Kun officelle Bifrost ting kan benytte alle fem farver.t Hver gruppe repræsentere en region i Danmark. Farverne kan kun benyttes sammen med Bifrost hovedlogo samt på brevpapir, medlemskort og årsberetninger, arrangementer som Bifrost står for eller udsteder. Man må ikke benytte farver i sammenhæng som logo for underafdelinger af Bifrost, her skal man benytte sig af den regionsfarve man er placeringsmæssigt underlagt. Farverne må heller ikke optræde sammen på hjemmeside eller andre former for medier, her må kun en enkel farveskala benyttes af gangen. Det er også forbudt at benytte flere af farverne sammen, medmindre at det er et arrangement der specifikt er et samarbejde mellem to eller flere regioner. Del logoer, eller tryksager fra benytter alle fem, alle andre grupper benytter kun den farveskale der tilhøre deres region.

4 Gråtoner Nordjylland Sydjylland og Fyn Hovedstaden og Bornholm k: 70 k: 30 k: 78 k: 38 k: 82 k: 42 k: 50 k: 10 k: 58 k: 18 k: 62 k: 22 Midtjylland Sjælland k: 86 k: 46 k: 74 k: 34 k: 66 k: 26 k: 54 k: 14 Brug af gråtoner I tilfælde af at man ikke har mulighed eller adgang til farveprinter. Kan man arbejde med en gråtonet udgave af bomærket. Her tager man udgangspunkt i den grå version af kortet, men følger ellers de samme forskrevne regler for oopbygning af bomærket som gælder for farveudgaven.

5 Web anvendelse Web anvendelse Farvene benyttes på hjemmeside på forskellige måder. En hjemmeside side, består af to grundfarver, parret som kan ses nedenfor. Det er altid to farver der har en farve mellem sig i farveskalen der er parret. Så f.eks kan den lyseste og mørkeste farve aldrig optræde sammen som de to grundfarver på en side. Farverne benyttes derefter forskelligt. De to aflange bjælker i top og bund er skabt udfra den mørkeste af de to farver sat til en 70% opacity. Det farvede midterstykker, altså delen mellem bjælkerne er den lyseste farve sat til Color i blendmode. Derudover indgår alle fire farvenuancer i knapvalget, i deres oprindelige farve. c: 31 Lysblå sat til color i blendmode De fire farve i farveskala, uden påvirkning c: 72 m: 20 y: 18 Mørkeblå sat til 70% opacity. Nordjylland c: 86 k: 18 c: 81 y: 51 Sydjylland og Fyn c: 88 y: 13 k: 3 c: 52 m: 75 k: 9 c: 72 c: 31 y: 54 c: 57 m: 88 c: 47 m: 55 Midtjylland c: 86 m: 47 y: 38 k: 11 c: 62 m: 2 y: 5 Sjælland c: 10 k: 18 c: 3 m: 95 y: 92 c: 72 m: 20 y: 18 c: 31 m: 66 y: 70 Hovedstaden og Bornholm c: 12 m: 83 k: 8 m: 70 k: 8 c: 5 m: 62 m: 21 y: 80

6 Bomærke Tilfældige bomærker Odenses og Aalborgs bomærke Odense Aalborg Skabelse af bomærke Biforsts bomærke er altid den samme højde og længde af firekanter. Dvs. at Bifrost bomærket er 4 firkanter i højden og fem firkanter i bredden. Desuden vil Bifrosts bomærke altid bestå af fem farveskaler. Bifrost bomærke er altid skabt ud fra grundkortet, som er vedlagt designmanualen. Logoets udsene kommer an på hvor i landet Bifrost arrangementet skal afholdes. Så f.eks vil Odense og Aalborgs arrangementers Bifrost logo se forskelligt ud. Men begge vil dog stadig bestå at 4x5 firekanter og have alle fem farve skaler repræsenteret. Det er ikke tilladt at ændre i højden eller bredden, ved skabelse af bomærket, dette er gjort for at have en harmonisk og genkendelig stil.

7 Logotype og Typografik c: 100 k: 100 Overskrift Apex New Medium Punkt 18 Underoverskrift Apex New Medium Punkt 14 Afsnitsoverskrift Apex New Book Punkt 12 Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden. Vi flotter med et hold, der vil rundt og se sig om i byen. Det gør heller ikke mere. Men hvor vi nu overbringer denne størrelse til det den handler om, så kan der fortælles op til 3 gange. Hvis det er træet til dit bord der får dig op, er det snarere varmen over de andre. Selv om hun har sat alt mere frem, og derfor ikke længere kan betragtes som den glade giver. Garamond Regular Punkt 12, 14 punkt linjeafstand. Fonten Bifrost skrives med er Apex New. Bifrost skrives altid med en Apex new Light, og altid med en størrelse der vinkler med siderne på bomærket med -5 i kerning. Og er lavet med True black. I tilfælde hvor logoet ikke optræder skrives Brifrost altid med en -5 kerning, ligegyldigt størrelse. Til overskrifter i dokumenter bruges Apex New Medium, i størrelse 18. Til underoverskriftr bruges Medium størrelse 14. Afsnitsoverskrifter bruger en Apex New størrelse 12 i Book. Brødtekst er sat med en Garamond, i regularsnit med en størrelse 12 og punkt 14 i linjeafstand. Der er ingen Kerning på teksten. Det er helt frit for brugeren af gøre brug af bold og kursiv der i teksten hvor der er behov for det.

8 Logotype og Typografik - Negativ Overskrift Apex New Medium Punkt 18 Underoverskrift Apex New Medium Punkt 14 Afsnitsoverskrift Apex New Book Punkt 12 Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden. Vi flotter med et hold, der vil rundt og se sig om i byen. Det gør heller ikke mere. Men hvor vi nu overbringer denne størrelse til det den handler om, så kan der fortælles op til 3 gange. Hvis det er træet til dit bord der får dig op, er det snarere varmen over de andre. Selv om hun har sat alt mere frem, og derfor ikke længere kan betragtes som den glade giver. Garamond Regular Punkt 12, 14 punkt linjeafstand. Fonten Bifrost skrives med er Apex New, det er en sans serif font og kommer i 14 snit, hvor halvdelene er kursiv. Den er euro optimeret, så den indeholder æøå. Bifrost skrives altid med en Apex new Light, og altid med en størrelse der vinkler med siderne på bomærket med -5 i kerning. Og er lavet med White. Til overskrifter i dokumenter bruges Apex New Medium, i størrelse 18. Til underoverskriftr bruges Medium størrelse 14. Afsnitsoverskrifter bruger en Apex New størrelse 12 i Book. Brødtekst er sat med en Garamond, i regularsnit med en størrelse 12 og punkt 14 i linjeafstand. Der er ingen Kerning på teksten. Det er helt frit for brugeren af gøre brug af bold og kursiv der i teksten hvor der er behov for det.

9 Webfont og logo på hjemmeside 68 px 85 px Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden. Vi flotter med et hold, der vil rundt og se sig om i byen. Det gør heller ikke mere. Men hvor vi nu overbringer denne størrelse til det den handler om, så kan der Garamond Regular Punkt 13, 16 punkt linjeafstand. Logoet på shjemmeside er 68 px i højden og 85 px i bredden. Det er placeret ned i højre hjørne hvor bunden flugter med bunden af den nederste bjælke. Til logotype på hjemmesiden er Bifrost sat i hvid, Apex New Light, i størrelse 30. Navnet er placeret i midten af den nedereste farvede bjælke, 8 pixels fra den højrekant. Brødtekst er sat med en Tahoma, i regularsnit med en størrelse 13 og punkt 16 i linjeafstand. Der er ingen Kerning på teksten. Det er helt frit for brugeren af gøre brug af bold der i teksten hvor der er behov for det.

10 Regions bomærker Apex New Light c: 100 k: 100 Region bomærker kan skabes vilkårligt ud fra hvor i regionen arrangementes holdes eller tages fra et område i regionen efter egen lyst, hvis der ikke er tale om et arrangement, men et nyhedsbrev eller en mail. Man kan ikke skabe region bomærker ud af områder i de andre regioner. Til logotype ved regionerne er Bifrost sat i True black, Apex New Light, og den størrelse der er nødvendig for at bogstaverne rammer de to sider på bomærket.

11 Varianter af grafikske elementer 4x15 firkanter 2x15 firkanter 1x20 firkanter 4x10 firkanter 1x15 firkanter 4x10 firkanter 3x15 firkanter 1x10 firkanter 4x15 firkanter Der er mange måder og former at bruge de grafiske varianter på. Den eneste regel er at man bygger dem højre en 4 firekanter. Dette er for ikke at have grafiske elementer der stikker mere op i landskabet end logoet. Hvis man har brug for et element der er vertikalt skal man i stedet tage et af de horisontale elementer og dreje det 90 grader med uret. Dette medføre også at farverne holder deres forløb i forhold til læseretningen. Det er tilladt at lave så lange streamers som kan findes på kortet. Alle disse varianter er til for at kunne bruges som elementer på medlemskort, nyhedsbreve, afraporteringer osv, de må aldrig bruges som et alternativ til logoet. 1x20 firkanter

12 Bomærke pakkens indhold Fonte Apex New Garamond Tahoma Bomærke Prefabrikeret bomærke i alle varianter. i png format Regions bomærker By Bomærker 6 forskellige biforst bomærker Bifrost logotype i sort og hvid Bomærke kort Fuld farve kort Gråtone kort Farveskaler Fuld farve Gråtone Grafiske varianter 5 forskellige varianter

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager.

Designmanual. Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. Designmanual Retningslinier for Danmarks Naturfredningsforenings tryksager. 1 Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Format 10 Godkendelse og produktion

Læs mere

Designguide. NemID Designguide / Kontrapunkt / Marts 2010 1

Designguide. NemID Designguide / Kontrapunkt / Marts 2010 1 Designguide h NemID Designguide / Kontrapunkt / Marts 2010 1 Indhold Logo Logo / Minimum afstand / Placering / Co-branding / Fejlagtig brug Elementer Farver / Tal og piktogrammer / Typografi / Supergrafik

Læs mere

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design Designmanual Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design 1 Formål Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Godkendelse og produktion 10 Formålet med

Læs mere

Designmanual. Bjarne Brønno 2014 Version 1.0

Designmanual. Bjarne Brønno 2014 Version 1.0 Designmanual Bjarne Brønno 2014 Version 1.0 Indholdsfortegnelse Indledning Farver Typografi Billedstil Logo Branding Brandingmateriale 3 4 5 6 7 9 10 Indledning Dette er en designmanual til musiker Bjarne

Læs mere

Designmanual for websider

Designmanual for websider Designmanual for websider 31. marts 2009 Version 1.1. Denne manual beskriver de gældende retningslinjer for Aalborg Universitets websider. Det vil sige websider der benytter aau.dk i domænenavnet er omfattet

Læs mere

Designguide. NemID Designguide / Kontrapunkt / Februar

Designguide. NemID Designguide / Kontrapunkt / Februar Designguide h NemID Designguide / Kontrapunkt / Februar 2010 1 Indhold Logo Logo / Minimum afstand / Placering / Co-branding / Fejlagtig brug Elementer Farver / Tal og piktogrammer / Typografi / Supergrafik

Læs mere

Niks Frost & Line Søs Hold 32B

Niks Frost & Line Søs Hold 32B Niks Frost & Line Søs Hold 32B Landdrup Dans - Sitemap Forside Om Galleri Stilarter Hold Priser Tilmeld Åbningstider Kontakt Landdrup Dans. Forsiden linker til 8 undersider: 1: Om (info om firmatet) 2:

Læs mere

Bibelselskabets logo og design En introduktion til grafikere og andre samarbejdspartnere

Bibelselskabets logo og design En introduktion til grafikere og andre samarbejdspartnere Bibelselskabets logo og design En introduktion til grafikere og andre samarbejdspartnere Bomærket Størrelser Obs! Alternativer Bredde 20 mm Forkert 16 mm Grundform sort Bomærket kan bruges i særlige tilfælde.

Læs mere

DESIGNMANUAL DIGITAL

DESIGNMANUAL DIGITAL DESIGNMANUAL DIGITAL Januar 2016 INDHOLD INDLEDNING 5 1. ELEMENTER 6 1.1 LOGOER 7 1.1.1 Primære logoer 7 1.1.2 Sekundære logoer 8 1.2 FARVER 9 Farver, Global 9 Farver, Kanal 4 9 Farver, 6 eren 9 Farver,

Læs mere

Farvebrug. Kul Neutral Lokorød

Farvebrug. Kul Neutral Lokorød Design Manual Logo Logoelementer Vores logo er bygget op af fire elementer. I midten vores lokomotiv ikon, der som standard er sat til 100% opasity, samt to tekst elementer henholdsvis øverst og nederst.

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning. Forord:

Indholdsfortegnelse: Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning. Forord: Designmanual Indholdsfortegnelse: 3 Forord Logo Farver Skrifttyper Billeder Opsætning 3 4 6 8 10 11 Forord: Denne designmanual indholder retninglinjer i forbindelse med partiet Midterpartiet. Heri beskrives

Læs mere

Jobcenter designmanual Version 02.00 09.10.2006. Arbejdsmarkedsstyrelsen 2006

Jobcenter designmanual Version 02.00 09.10.2006. Arbejdsmarkedsstyrelsen 2006 Jobcenter designmanual Version 02.00 09.10.2006 Arbejdsmarkedsstyrelsen 2006 Indhold: Forord 03 Logo 04 Logo med kommunenavn 05 Logovariationer 06 Logofarver 07 Baggrundsfarver 09 Typografi 10 Brevpapir

Læs mere

Designmanual. andersenbiler.dk

Designmanual. andersenbiler.dk Designmanual andersenbiler.dk 4 Logo 6 Anden 8 Ikoner 9 Brand Logoer 10 Skadecenter En verden af rap køreglæde Indhold 11 12 16 17 Farver Typografi Visitkort Brevark og faktura 18 Email Signaturer 19 Stempler

Læs mere

FIBREWATER DESIGN MANUAL NOVEMBER FIBREWATER Designmanual

FIBREWATER DESIGN MANUAL NOVEMBER FIBREWATER Designmanual DESIGN MANUAL NOVEMBER 2017 FORORD På de følgende sider finder du FibreWaters design manual. En håndbog til at designe løsninger til de grafiske flader. Formålet med denne design manual er at samle virksomheden

Læs mere

LogoGuide. Version

LogoGuide. Version LogoGuide Version 1.1 2017 Rejseplanen LogoGuide 2 Dette er Rejseplanens LogoGuide, som har til formål at sikre en sammenhængende og ensartet brug af logoet. Har du spørgsmål til guiden, er du mere end

Læs mere

Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv

Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv Region Hovedstaden Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv Designguide til Region Hovedstadens Web- & online-tv INDHOLD Introduktion 1 Logoplacering 2 Filmens titel 3 Titler og afsenderlogo

Læs mere

Designmanual. Generelt. NyreNyt + pjecer. Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3

Designmanual. Generelt. NyreNyt + pjecer. Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3 Designmanual Generelt Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3 NyreNyt + pjecer Forside 4 Inholdsfortegnelse 5 Sidetal / sidefod 5 Indhold 6 Tema / Tillæg 6 Typografi Rubrik (Overskrifter) Underrubrik (indl.

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

Designguide til Region Hovedstadens Web-TV

Designguide til Region Hovedstadens Web-TV Region Hovedstaden Designguide til Region Hovedstadens Web-TV September 2014 Introduktion Designguiden til Web-TV tager udgangspunkt i Region Hovedstadens designprogram. For at sikre et ensartet og gennemført

Læs mere

Indholdsfortegnelse. IBeS DESIGNGUIDE 1. udgave december 2017 Udgiver: Ikast-Brande esport Typografi: Eurostile, Eurostile Extd, Play

Indholdsfortegnelse. IBeS DESIGNGUIDE 1. udgave december 2017 Udgiver: Ikast-Brande esport Typografi: Eurostile, Eurostile Extd, Play Designguide Indholdsfortegnelse Primære logo.... 4 Sekundære logoer.... 5 Minimumsbredder... 9 Respektafstande... 10 Primære fonte... 12 Sekundære fonte... 13 Primære farver... 14 Sekundære farver... 15

Læs mere

Designmanual

Designmanual 11-3-2016 Designmanual Om Designmanualen På disse sider er Man-Freds beskrevet. Manualen her kan bruges til at finde standarden til designet af hele Man-Freds identitet på tværs af alle deres mediekanaler.

Læs mere

LOGO. Logoet for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet.

LOGO. Logoet for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet. Visuel identitet LOGO et for Brejning som helhed er designet med henblik på at vise samklang med de tre øvrige logoer men også fremstå som noget andet. et er lavet ud fra en række tanker omkring Brejning.

Læs mere

Designmanual. Romalt Idrætsforening 1981

Designmanual. Romalt Idrætsforening 1981 Designmanual Romalt Idrætsforening 1981 Introduktion Kære brugere af denne designmanual Denne designmanual omhandler pri mært brug af logo og farver i Romalt IF s designlinje. Den er ment og tænkt som

Læs mere

Designmanual light Juli 2014

Designmanual light Juli 2014 Designmanual light Juli 2014 2 Indhold Intro... 4 Om logoet... 4 Her finder du logoerne... 4 Logo i farver og sort/hvid... 5 Logobold og logotype sammen... 6 Brevpapir... 7 Brevet - sådan skal det se ud...

Læs mere

Designmanual / Forskningens Døgn

Designmanual / Forskningens Døgn 1/17 Designmanual / Forskningens Døgn Elementer 2 Logotype 2 Logotype på fotografi 3 Geometri 5 Forsk Geometri oversigt 6 Objekter 7 Forsk Objekt oversigt 8 Forhold mellem alle elementer 9 Farver 10 Font

Læs mere

Designguide Det Konservative Folkeparti

Designguide Det Konservative Folkeparti Designguide Bomærke Logovarianter Farver Typografi Fotostil X X Designguide 2017 Version 1.2 Logo i bredformat Bomærke venstrestillet Bomærket X X Logo i bredformat Bomærke højrestillet Et bomærke er ikonet

Læs mere

BORNHOLMERFLYET designmanual

BORNHOLMERFLYET designmanual BORNHOLMERFLYET designmanual Fonte / skrifter - navn - de forskellige snit vi bruger - regler med overskrifter i versaler, brødtekst i store/lille - logo farver i - logo farver i Pantone coated - logo

Læs mere

DESIGNGUIDE Designguide v1 April 2019

DESIGNGUIDE Designguide v1 April 2019 DESIGNGUIDE Designguide v1 April 2019 INTRODUKTION Denne guide beskriver grundelementerne i Nationalpark Thys visuelle identitet. De visuelle grundelementer skal du bruge til at skabe et konsistent udtryk

Læs mere

CAMPUS+ DESIGNMANUAL

CAMPUS+ DESIGNMANUAL CAMPUS + DESIGNMANUAL DESIGN OG KONCEPT GUIDELINE I denne designmanual kan du se og læse mere om konceptet samt den visuelle identitet. INDHOLD 01 Primære logo 02 Sekundære logo 03 Farvepalette 04 Typografi

Læs mere

DBU GUIDELINES VERSION 1.0

DBU GUIDELINES VERSION 1.0 DBU GUIDELINES VERSION 1.0 TYPOGRAFI & FARVER... 2 STØRRELSER.... 3 BUND PLACERING (A-FORMATER)... 4 BUND PLACERING (ROLL-UPS).... 5 DBU OVERSIGT (EDANS)... 6 DBU OVERSIGT (U. EDANS)... 7 LUFT RUNDT OM....

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE MEEFRED DESIGN... 4-6 OM MEEFRED DESIGN... 7 LOGO... 8-9 LOGO / GENERELT... 10 LOGO / GENERELT / LOGOTYPE... 11 LOGO / GENERELT / RESPEKTAFSTAND... 12 LOGO / GENERELT /

Læs mere

1 Robbins, Jennifer N.: Learning Web Design, s. 41

1 Robbins, Jennifer N.: Learning Web Design, s. 41 I designarbejdet forbundet med at udvikle en hjemmeside, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser over hvilken optimale skærmstørrelse man designer til, da dette har konsekvens for den efterfølgende

Læs mere

GUIDELINES TV 2 MASTERBRAND VERSION 0.9

GUIDELINES TV 2 MASTERBRAND VERSION 0.9 GUIDELINES TV 2 MASTERBRAND VERSION 0.9 INDHOLDSFORTEGNELSE 01.0 / DESIGNGUIDE 01.1 / VORES FAMILIE 01.2 / VISUELLE GRUNDSTEN 01.3 / GRUNDLOGO 01.3.1 / PLACERING 01.3.2 / GRUNDLOGO DON TS 01.4 / STORYLOGO

Læs mere

LogoGuide. Version

LogoGuide. Version LogoGuide Version 1.2 2018 Rejseplanen LogoGuide 2 Dette er Rejseplanens LogoGuide, som har til formål at sikre en sammenhængende og ensartet brug af logoet. Har du spørgsmål til guiden, er du mere end

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

Designmanual for Danske Baptisters Spejderkorps

Designmanual for Danske Baptisters Spejderkorps Designmanual for Danske Baptisters Spejderkorps [Aller skrifttype til overskrift] [Korpsmærke - redesign] Udarbejdet primo 2015 af Kommunikations- og IT-udvalget efter forslag fra Henning Aardestrup Version

Læs mere

Bo Michelsen Designguide

Bo Michelsen Designguide Bo Michelsen Designguide Designmanual indholdsfortegnelse Designmanual indholdsfortegnelse...1 Introduktion...2 Logo og identitet...3 Regler og logo...4 Snip på brevlinie...5 Snip til beskæring af billeder...5

Læs mere

designmanual konsultation.nu Designmanual Konsultation.nu Gyldig fra 20 marts 2014

designmanual konsultation.nu Designmanual Konsultation.nu Gyldig fra 20 marts 2014 designmanual konsultation.nu 1 Velkommen Velkommen til Konsultation.nu s designmanual. Manualen indeholder grafiske retningslinjer for logoet for Konsultation.nu. Med denne i hånden, er du i stand til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 2. Logo 3. Respektafstand 5. Farver 6. Typografi 7. Eksempler 9

Indholdsfortegnelse. Forord 2. Logo 3. Respektafstand 5. Farver 6. Typografi 7. Eksempler 9 Designmanual Indholdsfortegnelse Forord 2 Logo 3 Respektafstand 5 Farver 6 Typografi 7 Eksempler 9 1 Forord Denne designguide beskriver Kostume-Pusheren s visuelle identitet. Dette forslag er lavet til

Læs mere

DESIGNMANUAL. rev. 8.5.14

DESIGNMANUAL. rev. 8.5.14 DESIGNMANUAL rev. 8.5.14 Indholdsfortegnelse Formålet med manualen... 3 Navnet... 4 Logoet... 5 Brug af logoet... 7 Luft omkring logoet... 8 Logovarianter... 9 Skrifttyper... 11 Designelementer... 12 Visitkort...

Læs mere

CHOKOLADE MAGERIET. Designmanual. af Mette Tang

CHOKOLADE MAGERIET. Designmanual. af Mette Tang Designmanual af Mette Tang Indhold Logo Respektafstand...s. 4 Placering...s. 5 Størrelser...s. 6 På baggrunde...s. 7 Typografi Fonte...s. 9 Teksjustering...s. 10 På baggrunde...s. 11 Elementer Cirkler...s.

Læs mere

POWERPOINT FONTE HELT SIMPELT

POWERPOINT FONTE HELT SIMPELT CLAUS HANDBERG POWERPOINT FONTE HELT SIMPELT www.brydrammen.dk - ch@visuspublishing.dk VisusPublishing Hybenvænget 5 7480 Vildbjerg Tlf. 31458200 All Rights Reserved FONTE HELT SIMPELT PowerPoint fonte

Læs mere

NAVN PÅ KAPITEL IDENTITET RAW 2015

NAVN PÅ KAPITEL IDENTITET RAW 2015 NAVN PÅ KAPITEL IDENTITET RAW 2015 Indholdsfortegnelse 1. Designkoncept 2. Logotype 3. Typografi 4. Det femte element 5. Farveskala 6. Fotostil 7. Eksempler på anvendelse 8. ipad magasin Side x Side x

Læs mere

DESIGNGUIDE // MAJ 2012

DESIGNGUIDE // MAJ 2012 DESIGNGUIDE // MAJ 2012 Designguiden indeholder corporate standarder og retningslinjer, der fastsætter cphbusiness grafiske identitet. De grafikfiler, som hører til cphbusiness corporate standarder må

Læs mere

Designmanual for. Carsten Jensen Biler A/S INDHOLDSFORTEGNELSE:

Designmanual for. Carsten Jensen Biler A/S INDHOLDSFORTEGNELSE: Designmanual for Carsten Jensen Biler A/S INDHOLDSFORTEGNELSE: Skrifttyper side 2 Farveprofil side 2 Logoets varianter side 3 Logoets anvendelse Annoncer side 4 Plakater side 4 Roll-up side 5 Brevpapir

Læs mere

Gruppemedlemmer: Frederik, Michael og Anders

Gruppemedlemmer: Frederik, Michael og Anders Side: 1-6 Side: 2-6 Indholdsfortegnelse: Forside. 1 Indholdsfortegnelse. 2 Indledning. 3 Beskrivelse Af forløb. 3 Problemformulering. 3 Teori, Analyse og Fortolkning. 3-6 Konklusion. 6 Side: 3-6 Indledning.

Læs mere

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET 02 Indledning. Dette oplæg indeholder oversigt over farvevalg og -symbolik Fleggaard Leasing samt relaterede forretningsområder, herunder Fleggaard

Læs mere

Velkommen til TADAA! s visuelle verden

Velkommen til TADAA! s visuelle verden Velkommen til TADAA! s visuelle verden Part of the Insero Group 1 Velkommen til TADAA! s visuelle verden TADAA! s visuelle identitet er designet til at illustrere de værdier, som delebilskonceptet bygger

Læs mere

AlmenHæfte. Anbefalinger til. God Almen Drift

AlmenHæfte. Anbefalinger til. God Almen Drift AlmenHæfte Anbefalinger til God Almen Drift 1 Indhold Evt. Forord Evt. Indledning Kapitel xx Kapitel xx 4 5 x x Udgivelsesår: xx Udarbejdet for: xx Fotos: xx Rettigheder: Eftertryk i uddrag tilladt, men

Læs mere

Spørgsmål Med henvisning til dokumentnr af d. 18. december 2018 stilles følgende spørgsmål:

Spørgsmål Med henvisning til dokumentnr af d. 18. december 2018 stilles følgende spørgsmål: KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktion Til Badar Shah, MB E-mail: Badar_Shah@kk.dk Kære Badar Shah 16. januar 2019 Sagsnr. 2019-0000199 Dokumentnr. 2019-0000199-2 Tak

Læs mere

Designmanual Udgiver: Sortberg Hansen Opdateret dato: 26/3/2012 Copyright: Sortberg Hansen Grafik & opsætning: Rune Holmann

Designmanual Udgiver: Sortberg Hansen Opdateret dato: 26/3/2012 Copyright: Sortberg Hansen Grafik & opsætning: Rune Holmann designmanual Designmanual Udgiver: Sortberg Hansen Opdateret dato: 26/3/2012 Copyright: Sortberg Hansen Grafik & opsætning: Rune Holmann Indholdsfortegnelse Logo 4 Logo - variationer 5 Logo - respektafstand

Læs mere

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE Marts 2017 /2 INDHOLD FORORD 3 LOGO/ET STÆRKT SYMBOL 4 LOGO/ANVENDELSE 5 LOGO/SUPPLERENDE LOGOER 6 REGLER FOR BRUG AF KERNEBUDSKAB 7 FARVER 8 FARVE-SÆT 9 GRAFISK ELEMENT/BÅNDET

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

Hvad bør du vide om layout og typografi

Hvad bør du vide om layout og typografi Hvad bør du vide om layout og typografi Når man vil lave en tekst, som andre skal læse, er det vigtigt at vælge en skrifttype, der er motiverende og inspirerende at læse for målgruppen. Derfor bør man

Læs mere

Designguide for Dominio de Pontas

Designguide for Dominio de Pontas Designguide for Dominio de Pontas Logo Dominio de Pontas logo består af logotype og logoikon. LOGOFARVE Logoet kan bruges i sort eller hvid, hvis det skal bruges i farve bruges firmaets røde eller gule

Læs mere

DK-CAMP, Designmanual og visuel identitet

DK-CAMP, Designmanual og visuel identitet Design manual 2018 DK-CAMP, Designmanual og visuel identitet Denne designmanual er er gældende for DK-CAMP. Formålet med designmanualen er, at DK-CAMP har en klar og genkendelig profil i den samlede kommunikation.

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

Designmanual BUTLER FM

Designmanual BUTLER FM Designmanual BUTLER FM 2015 Grontmij A/S, Facilities Management Forfatter: Rikke Carlsen, RIC Indhold Grid... 3 Afstande... 5 Fonte og typografier... 6 Farver... 7 Tabeller... 8 Andre elementer... 10 Ikoner...

Læs mere

Designmanual Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning

Designmanual Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning Opdateret 20. 09. 2012 Designmanual Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning Velkommen På de følgende sider finder du KORAs designprogram. Med det ved hånden er du i stand

Læs mere

PANSER & BRANDBILSMUSEET DESIGNMANUAL

PANSER & BRANDBILSMUSEET DESIGNMANUAL PANSER & BRANDBILSMUSEET DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 4 TONE OF VOICE 5 LOGO 6 RESPEKTAFSTAND I LOGO 7 PLACERING AF LOGO 8 FARVER 9 FARVE PÅ LOGO 10 PRIMÆR FONT OVERSKRIFT 11 PRIMÆR FONT

Læs mere

Intern designguide N E E D L E B O Y. Den røde tråd

Intern designguide N E E D L E B O Y. Den røde tråd Intern designguide N E E D L E B O Y Den røde tråd Den røde tråd Den interne designguide Denne designguide er kommet til under Problemformulering: hvordan skaber man opmærksomhed for filmen Needle Boy?

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Københavns Miljøregnskab Københavns Miljøregnskab giver et indblik i miljøindsatsen og miljøtilstanden i København. Miljøregnskabet bliver gennemskrevet og layoutet hvert år og er delt op i seks temaer.

Læs mere

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD RETNINGSLINJER LOGO PLACERING OG BRUG FRIZONE: PLACERING: TYPOGRAFI PRIMÆR TYPOGRAFI SEKUNDÆR TYPOGRAFI KOMMUNIKATION GRUNDPAPIR

Læs mere

Plads til dit barn...

Plads til dit barn... Publikationer A4 Folder - Institution Det bærende element på forsiden er et billede indsat i et gitter med 9 felter samt en titel. Billedet skal passe til titlen og underbygger emnet så budskabet bliver

Læs mere

Intro. Navnetræk med symbol, version 1. Håndværksrådets logomanual 2. Denne lille logomanual er et udsnit af Håndværksrådets egentlige designmanual.

Intro. Navnetræk med symbol, version 1. Håndværksrådets logomanual 2. Denne lille logomanual er et udsnit af Håndværksrådets egentlige designmanual. Logomanual Intro Denne lille logomanual er et udsnit af Håndværksrådets egentlige designmanual. Den omhandler brugen af Håndværksrådets 1) Navnetræk og 2) Symbol (logo, fletværksudsnit), dvs. de designelementer,

Læs mere

AM Interactive (AMI) designguide

AM Interactive (AMI) designguide AM Interactive (AMI) designguide AM Interactive designguide, Arild Garde Opdateret 3. september 2008 Identitet AMIs identitet sikres ved gennemført brug af logo, payoff, farver og typografi. Payoff time

Læs mere

Trafikstyrelsens grafiske linje designmanual

Trafikstyrelsens grafiske linje designmanual Trafikstyrelsens designmanual Juli 2010 2 Trafikstyrelsens Designmanualen beskriver grundelementerne i Trafikstyrelsens profil og, og giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse. Designmanualen

Læs mere

Bildekoration Odense Kommunale Ældrepleje. grafisk designprogram

Bildekoration Odense Kommunale Ældrepleje. grafisk designprogram Bildekoration grafisk designprogram 2 farver Farver Odense blå Hvid 3M-folie 100-724 100-10 Light Navy Køretøjer på decentralt niveau (B) Institutionens/selskabets bomærke er i Odense blå på hvide køretøjer,

Læs mere

Designvejledning. Grundelementer

Designvejledning. Grundelementer Designvejledning Grundelementer Grafisk design: kühnel Tekst: Charlotte Sten Jacobsen Køge Kommune December 2002 Indhold 1 2 3 Det originale byvåben 6 Det nytegnede byvåben 8 Byvåben og navnetræk 10 Sammenstilling

Læs mere

ErhvervsAkademi Sjælland. Visuel identitet og designretningslinjer

ErhvervsAkademi Sjælland. Visuel identitet og designretningslinjer ErhvervsAkademi Sjælland Visuel identitet og designretningslinjer Indholdsfortegnelse Formål 2 Værdierne bag EASJ s visuelle identitet 2 - Fællesskab 2 - Mangfoldighed 2 - Udvikling 2 Elementer i logoet

Læs mere

Grafisk Design. Mediegrafiker - Svendeprøve. Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi

Grafisk Design. Mediegrafiker - Svendeprøve. Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi Grafisk Design Mediegrafiker - Svendeprøve Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi www.azizidesign.dk Dokumentation Opgavebeskrivelse: Opgaven gik ud på at jeg skulle designe et logo, som skulle

Læs mere

Indre Missions visuelle identitet Designmanual

Indre Missions visuelle identitet Designmanual Indre Missions visuelle identitet Designmanual Del-manual: logo Version 1.0 Introduktion Kære bruger af designmanualen Denne designmanual omhandler brug af logo og farver af Indre Missions designlinie.

Læs mere

Kommunikations- og designmanual

Kommunikations- og designmanual Kommunikations- og designmanual Vi kommunikerer til omverdenen for at udbrede kendskabet til nyre- og urinvejssygdomme, kæmpe for patienter, pårørende og donorers vilkår og sikre fortsat opbakning til

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE DESIGNMANUAL 2 IDENTITETSPAKKE 3. Logo. Identitetsfarver 4. Typografi 5. E-mail 6. PowerPoint 6 GRAFIKARKIV 7.

INDHOLDSFORTEGNELSE DESIGNMANUAL 2 IDENTITETSPAKKE 3. Logo. Identitetsfarver 4. Typografi 5. E-mail 6. PowerPoint 6 GRAFIKARKIV 7. INDHOLDSFORTEGNELSE DESIGNMANUAL 2 Formål Indhold IDENTITETSPAKKE 3 Logo Farver Sort/ hvid Formater og respektafstand Størrelse og placering Identitetsfarver 4 Blå og orange Typografi 5 Font Skriftstørrelse

Læs mere

Designmanual. Version 1.0. Wonderful Copenhagen

Designmanual. Version 1.0. Wonderful Copenhagen Designmanual Version 1.0 Wonderful Copenhagen Designmanual Index Intro SIDE 2 Intro Logo SIDE 3 Wonderful Copenhagens designmanual er et værktøj til internt brug og til brug for eksterne samarbejdspartnere

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

Grafisk Design HOVEDFORLØB 02/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN

Grafisk Design HOVEDFORLØB 02/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN Grafisk Design HOVEDFORLØB 02/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN Avisen I Undervisningen OPGAVE Design af kampagnemateriale for Nyhedsugen, udfra et forudbestemt emne. MÅLGRUPPE Folkeskoleelever fra 6-10 klasse.

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

DESIGNMANUAL. Designmanual

DESIGNMANUAL. Designmanual Designmanual Logo og navn i Vi bruger ENGROS sammen med logoet, fordi MultiMarketing tidligere har solgt direkte til slutkunder. ENGROS skal synliggøre for vores forhandlerne, at MultiMarketing har ændret

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Anna Skak Mediegrafiker Opgaven Opgaven gik ud på at fremstille en tosiders værdikupon i A5-format til den svenske kunde Adlibris Fotoservice i samarbejde med CEWE Nordic. Jeg skulle

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes.

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. A GARA DESIGN MANUAL På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. elementer der er skabt. Ved hjælp af designmanualen er det muligt at videreudvikle designet til Agara og stadig holde sig indenfor

Læs mere

Skiltning. Fødevareregion Øst Kontrolafdeling Rødovre MILJØ- OG FØDEVAREMINISTERIET GUIDELINES / SKILTE OG MÆRKNING

Skiltning. Fødevareregion Øst Kontrolafdeling Rødovre MILJØ- OG FØDEVAREMINISTERIET GUIDELINES / SKILTE OG MÆRKNING Skilte og mærkning Skiltning Fødevareregion Øst, Kontrolafdeling Rødovre Version 1 - Stort logo Designet med mulighed for at omrokere krone og navnetræks indbyrdes placering, for at optimere størrelsen

Læs mere

INDHOLD INDLEDNING 5 1. ELEMENTER 6 2. SKILTE 12

INDHOLD INDLEDNING 5 1. ELEMENTER 6 2. SKILTE 12 DESIGNMANUAL ON AIR Januar 2016 INDHOLD INDLEDNING 5 1. ELEMENTER 6 1.1 LOGOER 7 1.2 FARVER 8 Farver, Global 8 Farver, Kanal 4 8 Farver, 6 eren 8 Farver, Kanal 5 8 Farver, Canal9 8 1.3 FONT 9 1.3.1 Brandon

Læs mere

Brevlinie Brevpapir Officielt brevpapir

Brevlinie Brevpapir Officielt brevpapir Brevpapir Officielt brevpapir Kommunens brevpapir er et fortrykt A4 ark udeb data. Alt tekst + kommunens data printes på fra egen PC (Se opsætning af brevpapir). Brevpapiret vises her i formindsket udgave.

Læs mere

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv.

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv. GRAFISK WORKFLOW EKSAMENSOPGAVE Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Eksamensopgave mediegrafiker grundforløb. Jeg valgte at lave en folder til en bekendts firma ABK Solar Tech, der leverer og opsætter

Læs mere

STORDRFLYET.NO designmanual

STORDRFLYET.NO designmanual STORDRFLYET.NO designmanual Fonte / skrifter - navn - de forskellige snit vi bruger - regler med overskrifter, brødtekst i store/lille - logo farver i - logo farver i Pantone coated - logo farver i Pantone

Læs mere

En enkel oversigt over grafiske elementer

En enkel oversigt over grafiske elementer Quickguide En enkel oversigt over grafiske elementer BedreBolig 3 Indhold Introduktion...5 Logo...6 Farver...8 Typografi... 10 Stregen... 12 Illustrationer... 14 Billeder... 16 Eksempel på brug af de grafiske

Læs mere

Designmanual. Bilag 04

Designmanual. Bilag 04 Designmanual Tekst logo: Gruppens logo er RER (står for Red Eyed Rabbit). Det er enkelt og stilrent, men samtidig lidt rustikt, hvilket kendetegner gruppen godt, med den mørkere lidt alternative stil.

Læs mere

DESIGNGUIDE Designguide domea.dk Version 1.0

DESIGNGUIDE Designguide domea.dk Version 1.0 DESIGNGUIDE OM DOMEA 01 Domea er blandt Danmarks største bygge- og boligadministrationer. Vi administrerer ca. 42.000 almene boliger for vores kunder, som er ca. 100 almene boligorganisationer fordelt

Læs mere

GYLDENDALS DESIGNPROGRAM

GYLDENDALS DESIGNPROGRAM S DESIGNPROGRAM designmanual 22.2.200 / e-types 200.00 INDLEDNING INDLEDNING I denne lille elektroniske folder præsenterer vi Gyldendals logo, navnetræk, grundfarve samt en række af de grafiske principper,

Læs mere

JULI SIDE 1 AF 20 DESIGNGUIDE FOR UDARBEJDET AF DESIGNGUIDE FOR DUI-LEG OG VIRKE / UDARBEJDET AF GRAFISK AFDELING APS

JULI SIDE 1 AF 20 DESIGNGUIDE FOR UDARBEJDET AF DESIGNGUIDE FOR DUI-LEG OG VIRKE / UDARBEJDET AF GRAFISK AFDELING APS JULI 2018 - SIDE 1 AF 20 DESIGNGUIDE FOR UDARBEJDET AF JULI 2018 - SIDE 2 AF 20 TILSPIDSNING AF ORIGINALT LOGO Det oprindelige logo med de fire personer i rundkreds, er uden sammenligning det mest genkendelige

Læs mere

Mediegrafiker Ida Gustafsson Hovedforløb 1 29 feb - 18 mar

Mediegrafiker Ida Gustafsson Hovedforløb 1 29 feb - 18 mar Mediegrafiker Ida Gustafsson Hovedforløb 1 29 feb - 18 mar T ografi Ombrydning Grafisk Design Grafisk Produktion Grafik Billedbehandling T ografi & Ombrydning Opgave// Opgaven gik ud på, at lave et magasin.

Læs mere

Design Guide. 0. Introduktion 1. Baggrund 2. Designplatform 3. Layoutprincipper 4. Ressourcer

Design Guide. 0. Introduktion 1. Baggrund 2. Designplatform 3. Layoutprincipper 4. Ressourcer Design Guide 0. Introduktion 1. Baggrund 2. Designplatform 3. Layoutprincipper 4. Ressourcer Design Guide Johans Julehjerter -Visuel identitet/corporate identity/brand 0. Introduktion Formålet med guiden

Læs mere

Design manual for. Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er:

Design manual for. Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er: Design manual for Lavet af Gruppe 3: Daniel Gade. Maj-britt Gierahn. Pia Skriver. Vejleder i projektet Space Networking anno 2013 er: Erhverv: Kirsten Kasch Kommunikation: Karen Malene Andreasen og Jens

Læs mere

Fag: Kommunikation & IT Skrevet af: Natacha Fri s Emne: Designmanual Afleveret d. 09-12- 2011 Designmanual

Fag: Kommunikation & IT Skrevet af: Natacha Fri s Emne: Designmanual Afleveret d. 09-12- 2011 Designmanual Designmanual Celf s logo: Jeg har valgt at designe mit logo for celf således: Jeg har valgt bogstaverne N E G, som så står for Nakskov Erhvervs Gymnasium. Men Det store N kan også bruges til Nykøbing Erhvervs

Læs mere

Sandra Bisgaard. Designmanual

Sandra Bisgaard. Designmanual Sandra Bisgaard Designmanual Indholdsfortegnelse Introduktion side 3 Om mig side 4 Skrifttyper og fonte side 5 Farver side 7 Printformater side 9 Layoutgrid for logo side 10 Layoutgrid for hjemmesiden

Læs mere