EVY7800AOX EVY7800AAX EVY7800AAV EVY7800ZOZ. DA Mikro-kombiovn Brugsanvisning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EVY7800AOX EVY7800AAX EVY7800AAV EVY7800ZOZ. DA Mikro-kombiovn Brugsanvisning"

Transkript

1 EVY7800AOX EVY7800AAX EVY7800AAV EVY7800ZOZ DA Mikro-kombiovn Brugsanvisning

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED SIKKERHEDSANVISNINGER PRODUKTBESKRIVELSE BETJENINGSPANEL FØR IBRUGTAGNING DAGLIG BRUG MIKROBØLGEFUNKTION URFUNKTIONER AUTOMATISKE PROGRAMMER BRUG AF TILBEHØRET EKSTRAFUNKTIONER RÅD OG TIP VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING FEJLFINDING TEKNISKE DATA VI TÆNKER PÅ DIG Tak for dit køb af et Electrolux-apparat. Du har valgt et produkt, som giver dig årtiers professionel erfaring og innovation på én gang. Genialt og elegant. Det er designet med dig i tankerne. Så uanset hvornår du bruger det, kan du være sikker på, at du får fantastiske resultater hver gang. Velkommen til Electrolux. Besøg vores websted for at: Få rådgivning, brochurer, fejlfinding, serviceinformation: Registrere dit produkt for bedre service: Købe tilbehør, forbrugsvarer og originale reservedele til dit apparat: KUNDEPLEJE OG SERVICE Brug altid originale reservedele. Sørg for at have følgende data tilgængelig, når du kontakter vores autoriserede servicecenter: Model, PNC, serienummer. Du finder oplysningerne på maskinens typeskilt. Advarsel/Forsigtig-Sikkerhedsanvisninger Generelle oplysninger og gode råd Miljøoplysninger Ret til ændringer uden varsel forbeholdes.

3 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED Læs brugsanvisningen grundigt, før apparatet installeres og tages i brug. Producenten påtager sig intet ansvar for eventuelle skader, der er resultatet af forkert installation eller brug. Opbevar altid brugsanvisningen på et sikkert og tilgængeligt sted til senere opslag. 1.1 Sikkerhed for børn og andre udsatte personer Apparatet kan bruges af børn fra 8 år og opefter samt af personer med nedsat fysisk, sensorisk eller psykisk funktionsevne, eller som mangler den nødvendige erfaring eller viden, hvis de er under opsyn eller er blevet instrueret i at bruge apparatet på en sikker måde samt forstår de medfølgende farer. Børn må ikke lege med apparatet. Opbevar al emballage utilgængeligt for børn, og bortskaf det korrekt. Lad ikke børn og husdyr komme tæt på apparatet, når det er i drift, eller mens det køler af. De tilgængelige dele er varme. Hvis apparatet har en børnesikring, skal denne aktiveres. Børn må ikke udføre rengøring og vedligholdelse på apparatet uden opsyn. Børn på 3 år og derunder skal altid holdes væk fra dette apparat, når det er i drift. 1.2 Generelt om sikkerhed DANSK 3 Installation af apparatet og udskiftning af ledningen må kun foretages af en tekniker. ADVARSEL: Apparatet og de tilgængelige dele bliver meget varme under brug. Pas på ikke at røre varmelegemerne. Børn på under 8 år skal holdes på afstand, med mindre de overvåges konstant. Brug altid ovnhandsker til at tage ribber eller ovnfaste fade ud eller sætte dem i. Tag stikket ud inden vedligeholdelse.

4 4 Se efter, at der er slukket for apparatet, inden pæren skiftes. Ellers er der risiko for elektrisk stød. Undlad at bruge en damprenser til at rengøre apparatet. Brug ikke skrappe slibende rengøringsmidler eller skarpe metalskrabere til at rengøre ovnruden. De kan ridse overfladen, med det resultat, at glasset knuses. Hvis strømforsyningskablet er beskadiget, skal det af sikkerhedsmæssige grunde udskiftes af producenten, et autoriseret servicecenter eller en tekniker for at undgå elektrisk stød. Tænd ikke for apparatet, hvis det er tomt. Metaldele i ovnrummet kan skabe elektriske buer. Metalliske beholdere til mad og drikkevarer er ikke tilladt under tilberedning med mikrobølger. Dette krav gælder ikke, hvis producenten specificerer velegnede størrelser og forme af metalliske beholdere til tilberedning med mikrobølger. Hvis døren eller pakningerne er defekte, må apparatet ikke startes, før det er repareret af en kvalificeret person. Kun en kvalificeret person må udføre service eller reparation, der omfatter fjernelsen af et dæksel, der giver beskyttelse mod eksponering for mikrobølgeenergi. Opvarm ikke væsker og andre fødevarer i lukkede beholdere. De kan briste. Brug kun køkkenredskaber, der er egnet til brug i mikrobølgeovne. Når du opvarmer fødevarer i plastik- eller papirbeholdere, skal du holde øje med apparatet pga. muligheden for antændelse. Apparatet er beregnet til at opvarme føde- og drikkevarer. Tørring af fødevarer eller tøj og opvarmning af varmepuder, hjemmesko, svampe, fugtige stoffer og lignende kan føre til risiko for personskade, antændelse og brand.

5 Hvis der afgives synlig røg, skal apparatet slukkes eller stikket tages ud, og døren holdes lukket for at kvæle eventuelle flammer. Opvarmning af drikkevarer i mikrobølgeovn kan resultere i forsinket pludseligt opstående kogning. Pas på, når du håndterer beholderen. Indholdet i sutteflasker og glas med babymad skal røres eller rystes, og for at undgå forbrænding skal temperaturen kontrolleres, inden barnet får det. Æg i skal og hele hårdkogte æg bør ikke opvarmes i apparatet, eftersom de kan briste, selv når mikrobølgeopvarmningen er færdig. Apparatet bør rengøres regelmæssigt, og evt. rester af fødevarer bør fjernes. Hvis apparatet ikke holdes rent, kan det føre til nedbrydning af overfladen, som kan have en negativ indvirkning på apparatets levetid og muligvis resultere i en farlig situation. 2. SIKKERHEDSANVISNINGER 2.1 Installation ADVARSEL! Apparatet må kun installeres af en sagkyndig. 2.2 Tilslutning, el DANSK 5 ADVARSEL! Risiko for brand og elektrisk stød. Fjern al emballagen. Undlad at installere eller bruge et beskadiget apparat. Følg installationsvejledningen, der følger med apparatet. Vær altid forsigtig, når du flytter apparatet, da det er tungt. Brug altid sikkerhedshandsker og lukket fodtøj. Træk aldrig i apparatet i håndtaget. Mindsteafstanden til andre apparater og enheder skal overholdes. Sørg for, at apparatet er installeret under og opad stabile køkkenelementer. Apparatets sider skal stå ved siden af apparater eller enheder med samme højde. Alle elektriske tilslutninger skal udføres af en kvalificeret elektriker. Apparatet skal tilsluttes strøm m/jord, jvf. Stærkstrømsreglementet. Sørg for, at de elektriske data på typeskiltet svarer til strømforsyningen. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte en elektriker. Brug altid en korrekt monteret lovlig stikkontakt. Brug ikke multistik-adaptere og forlængerledninger. Pas på, du ikke beskadiger netstikket og netledningen. Hvis der bliver behov for at udskifte netledningen, skal det udføres af vores autoriserede servicecenter. Netledninger må ikke komme i berøring med eller nær ved

6 6 apparatets låge, især når lågen er varm. Beskyttelsen mod elektrisk stød fra strømførende og isolerede dele skal fastgøres, så den ikke kan fjernes uden værktøj. Sæt først netstikket i stikkontakten ved installationens afslutning. Sørg for, at der er adgang til netstikket efter installationen. Hvis stikkontakten er løs, må du ikke sætte netstikket i. Undgå at slukke for apparatet ved at trække i netledningen. Tag altid selve netstikket ud af kontakten. Brug kun korrekte isoleringsenheder: Gruppeafbrydere, sikringer (sikringer med skruegevind skal tages ud af fatningen), fejlstrømsrelæer og kontaktorer. Apparatets installation skal udføres med et isolationsudstyr, så forbindelsen til lysnettet kan afbrydes på alle poler. Isolationsudstyret skal have en brydeafstand på mindst 3 mm. Dette apparat opfylder gældende EØF-direktiver. 2.3 Brug ADVARSEL! Risiko for personskade, forbrændinger og elektrisk stød eller eksplosion. Dette apparat er kun til husholdningsbrug. Apparatets specifikationer må ikke ændres. Sørg for, at ventilationsåbningerne ikke er tildækkede. Lad ikke apparatet være uden opsyn, når der er tændt for det. Sluk altid apparatet efter brug. Vær forsigtig, når du åbner apparatets låge, mens apparatet er i brug. Der kan trænge meget varm luft ud. Betjen ikke apparatet med våde hænder, eller når det har kontakt med vand. Belast ikke lågen, når den er åben. Brug ikke apparatet som arbejds- eller som frasætningsplads. Åbn apparatets låge forsigtigt. Brug af ingredienser med alkohol kan medføre, at der dannes en blanding af alkohol og luft. Lad ikke gnister eller åben ild komme i nærheden af apparatet, når du åbner lågen. Undlad at bruge brændbare produkter eller ting, der er fugtet med brændbare produkter, i apparatet eller i nærheden af eller på dette. Brug ikke mikrobølgefunktionen til at forvarme ovnen. ADVARSEL! Risiko for beskadigelse af apparatet. Sådan undgår du at beskadige eller misfarve emaljen: Læg ikke aluminiumfolie direkte på apparatets bund. Hæld aldrig vand direkte ind i det varme apparat. Lad ikke fugtige fade og retter stå i apparatet efter tilberedningen. Vær forsigtig, når du fjerner eller monterer tilbehøret. Farveændring af emaljen forringer ikke apparatets ydeevne. Brug en dyb bradepande til fugtige kager. Frugtsaft kan lave pletter, som ikke kan fjernes. Dette apparat må kun anvendes til tilberedning af fødevarer. Det må ikke anvendes til andre formål, f.eks. rumopvarmning. Hold altid ovnlågen lukket under tilberedningen. Hvis apparatet installeres bag et møbelpanel (f.eks. en dør), skal du sørge for, at døren aldrig lukkes, mens apparatet er tændt. Der kan opbygges varme og fugt bag et lukket møbelpanel og forårsage efterfølgende skade på apparatet, husenheden eller gulvet. Luk ikke møbelpanelet, før apparatet er kølet helt af efter brug.

7 2.4 Vedligeholdelse og rengøring ADVARSEL! Risiko for personskade, brand eller skade på apparatet. Sluk for apparatet, og tag stikket ud af kontakten inden vedligeholdelse. Kontrollér, at apparatet er kølet af. Der er risiko for, at ovnglasset går i stykker. Udskift øjeblikkeligt ovnglassets paneler, hvis de er beskadigede. Kontakt det autoriserede servicecenter. Sørg for at tørre ovnrummet og lågen af efter hver brug. Damp, der dannes under apparatets drift, kondenserer på ovnrummets vægge og kan forårsage korrosion. Rengør jævnligt apparatet for at forhindre forringelse af overfladematerialet. Fedt- og madrester i apparatet kan forårsage brand og elektrisk kortslutning, når mikroovnen er i gang. Rengør apparatet med en fugtig, blød klud. Brug kun et neutralt rengøringsmiddel. Brug ikke slibende midler, skuresvampe, opløsningsmidler eller metalgenstande. Hvis du bruger en ovnspray, skal du følge instruktionerne på emballagen. Rengør ikke katalytisk emalje (hvis relevant) med nogen form for rengøringsmiddel. 2.5 Indvendig belysning Den type pære eller halogenlampe, der bruges til dette apparat, er kun beregnet til husholdningsapparater. Det må ikke bruges til anden belysning. ADVARSEL! Risiko for elektrisk stød. Før pæren skiftes, skal apparatet afbrydes fra lysnettet. Brug kun pærer med samme specifikationer. 2.6 Bortskaffelse ADVARSEL! Risiko for personskade eller kvælning. Tag stikket ud af kontakten. Klip netledningen af tæt ved apparatet og bortskaf den. Fjern lågelåsen for at forhindre, at børn og kæledyr bliver fanget i apparatet. 2.7 Service DANSK 7 Kontakt et autoriseret servicecenter for at få repareret apparatet. Brug kun originale reservedele.

8 PRODUKTBESKRIVELSE 3.1 Oversigt over apparatet Betjeningspanel 2 Elektronisk programur 3 Varmeelement 4 Generator til mikrobølge 5 Ovnpære 6 Ventilator 7 Ovnribber, udtagelige 8 Rillepositioner Tilbehør Bageplade Trådrist Til kager og lagkagebunde. Til kogegrej, kageforme, stege. 4. BETJENINGSPANEL 4.1 Elektronisk programur Brug tasterne til at betjene apparatet. Hvis de ikke er synlige, skal du trykke på for at aktivere dem.

9 DANSK 9 Sensorfelt Funktion Kommentar 1 TÆND / SLUK Tænder/slukker for apparatet Ovnfunktioner eller Automatisk tilberedning Berør sensorfeltet én gang for at vælge en ovnfunktion eller menuen: Automatisk tilberedning. Berør sensorfeltet igen for at skifte mellem menuerne: Ovnfunktioner, Automatisk tilberedning. For at tænde eller slukke lyset skal du berøre feltet i 3 sekunder. Tilbage-tast Går ét niveau tilbage i menuen. Berør feltet i 3 sekunder for at få vist hovedmenuen. Temperaturvalg Mikrobølgeovnfunktion For at indstille temperaturen eller vise den aktuelle temperatur i apparatet. Berør feltet i 3 sekunder for at aktivere eller deaktivere funktionen: Hurtig opvarmning. Aktivering af mikrobølgefunktionen. Når du bruger mikrobølgefunktionen sammen med funktionen: Varighed i mere end 7 minutter i en Kombi-tilstand, kan mikrobølgeeffekten ikke være mere end 600 W. 6 - Display Viser apparatets aktuelle indstillinger. 7 Op-tast Til at navigere op i menuen Ned-tast Tid og ekstrafunktioner Minutur OK/Mikrobølge hurtig start Til at navigere ned i menuen. Til indstilling af forskellige funktioner. Når en opvarmningsfunktion er i gang, skal du berøre sensorfeltet for at indstille timeren og funktionerne: Panel Lås, Favoritter, Heat + Hold, Set + Go. For at angive funktionen: Minutur. Til at bekræfte valget eller indstillingerne. Aktivering af mikrobølgefunktionen. Den kan også bruges, når apparatet er slukket.

10 Display A B C A. Ovn- eller mikrobølgefunktion B. Klokkeslæt C. Indikator for opvarmning D. Mikrobølgetemperatur eller -effekt E. En funktions varighed eller sluttidspunkt E D Andre lamper i displayet: Symbol Minutur Klokkeslæt Varighed Sluttid Temperatur Tidsangivelse Lampe for opvarmning Lampe for hurtig opvarmning Vægtautomatik Heat + Hold Funktion Funktionen er i gang. Displayet viser det aktuelle klokkeslæt. Displayet viser den krævede tilberedningstid. Displayet viser, når tilberedningstiden er slut. Displayet viser temperaturen. Displayet viser, hvor længe ovnfunktionen virker. Tryk på og på samme tid for at nulstille tiden. Displayet viser temperaturen i ovnrummet. Funktionen er aktiv. Funktionen reducerer opvarmningstiden. Displayet viser, at vægtautomatikken er aktiv, eller at vægten kan ændres. Funktionen er aktiv. 5. FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 5.1 Rengøring før ibrugtagning Fjern al tilbehøret og de udtagelige ovnribber fra apparatet. Se kapitlet "Vedligeholdelse og rengøring". Gør apparatet og tilbehøret rent, inden du tager det i brug. Anbring tilbehør og udtagelige ovnribber i deres oprindelige positioner. 5.2 Første tilslutning Når apparatet tilsluttes til ledningsnettet eller efter strømafbrydelse, skal der indstilles sprog, displaykontrast og displaylysstyrke samt aktuel tid.

11 DANSK Tryk på eller for at indstille værdien. 6. DAGLIG BRUG ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 6.1 Navigering i menuerne 1. Tænd for apparatet. 2. Tryk på eller for at indstille menufunktionen. 6.2 Oversigt over menuer Hovedmenu Symbol Menupunkt Ovnfunktioner Egnet til 2. Tryk på for at bekræfte. 3. Tryk på for at gå til undermenuen eller acceptere indstillingen. Du kan når som helst skifte til hovedmenuen med. Indeholder en liste med ovnfunktioner. Automatisk tilberedning Favoritter Grundindstillinger Specielle emner Indeholder en liste med automatiske programmer. Indeholder en liste med yndlingstilberedningsprogrammer, der er oprettet af brugeren. Anvendes til angivelse af andre indstillinger. Indeholder en liste med ekstra ovnfunktioner. Undermenu for: Grundindstillinger Symbol Undermenu Indstil aktuel tid Tidsangivelse Set + Go Heat + Hold Ekstra tid Kontrast display Lysstyrke display Beskrivelse Angiver det aktuelle klokkeslæt. Når funktionen er aktiveret, vises den aktuelle tid i displayet, når apparatet slukkes. Til at indstille en funktion og aktivere den senere med et tryk på et symbol på kontrolpanelet. Holder den tilberedte mad varm i 30 minutter efter endt tilberedningscyklus. Aktiverer og deaktiverer funktionen Forlængelse af tiden. Indstiller kontrast i displayet i trin. Indstiller lysstyrke i displayet i trin.

12 12 Symbol Undermenu Sprog Signalstyrke Panel signal Alarm/fejlsignaler Service Fabriksindstillinger Beskrivelse Angiver sprog. Indstiller lydstyrke for tastetoner og signaler i trin. Aktiverer og deaktiverer lyden for sensorfelterne. TIL/FRA-fingertouch-feltets tone kan ikke deaktiveres. Aktiverer og deaktiverer alarmtonerne. Viser softwarens version og konfiguration. Sætter alle indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne. 6.3 Ovnfunktioner Ovnfunktion Varmluft Pizza Over-/undervarme Egnet til Bagning på to ovnriller og til tørring af fødevarer.indstil temperaturen C lavere end for funktionen: Over-/undervarme. Til bagning på én ristposition med kraftigere bruning og sprød bund. Indstil temperaturen C lavere end for funktionen: Over-/undervarme. Til bagning og stegning på én ristposition. Lavtemperaturstegning Til tilberedning af møre, saftige stege. Undervarme ØKO-stegning Frosne madvarer Grillstegning Til bagning af kager med sprød bund og til henkogning. Når du bruger denne funktion under tilberedning, kan du optimere energiforbruget. Se stege-/bagetabellerne med de tilhørende funktioner for at få flere oplysninger om de anbefalede indstillinger (Turbogrill). Til tilberedning af sprøde færdigretter, f.eks. pommes frites, kartoffelbåde eller forårsruller. Til grillstegning af flade madvarer og til ristning af brød.

13 DANSK 13 Ovnfunktion Stor grill Turbogrill Egnet til Til grillstegning af store mængder flade madvarer og til toastbrød. Til stegning af større stege eller fjerkræ på én ovnrille. Også til at lave gratiner og til at brune. Lampen kan blive slukket automatisk ved en temperatur på under 60 C under visse ovnfunktioner. 6.4 Specielle emner Ovnfunktion Brød Egnet til Til bagning af brød. Gratiner Hævning af dej Til ovnretter som lasagne eller kartoffelgratin. Også til gratinering og bruning. Til kontrolleret hævning af gærdej før bagning. Tallerkenvarmer Til at varme tallerkener op inden servering. Henkogning Til at henkoge grøntsager, f.eks. pickles. Tørring Hold varm Til tørring af skåret frugt (f.eks. æbler, blommer, ferskner) samt grøntsager (f.eks. tomater, squash eller champignoner). Til at holde maden varm. Optøning 6.5 Start af en ovnfunktion 1. Tænd for apparatet. 2. Vælg menuen: Ovnfunktioner. 3. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg en ovnfunktion. 5. Tryk på for at bekræfte. Denne funktion kan anvendes til optøning af frosne madvarer, som f.eks. grøntsager og frugt. Optøningstiden afhænger af de frosne madvarers mængde og omfang. 6. Indstil temperaturen. 7. Tryk på for at bekræfte. 6.6 Indikator for opvarmning Når du aktiverer en ovnfunktion, tændes bjælken i displayet. Bjælken viser, at temperaturen stiger. Når temperaturen er

14 14 nået, lyder alarmen 3 gange og bjælken blinker og forsvinder. 6.7 Lampe for hurtig opvarmning Denne funktion reducerer opvarmningstiden. Stil ikke maden i ovnen, når Hurtig opvarmningfunktionen er i gang. Funktionen aktiveres ved at holde i 3 sekunder. Lampen for opvarmning skifter. 6.8 Restvarme Når der slukkes for apparatet, viser displayet restvarmen. Du kan bruge varmen til at holde maden varm. 6.9 Spar på energien Apparatet har funktioner, som hjælper dig med at spare energi ved daglig madlavning. Generelle råd Sørg for, at ovnlågen er lukket korrekt, når apparatet er tændt, og hold den lukket så meget som muligt under tilberedningen. Brug metalfade til at øge energibesparelsen, men kun, når du ikke anvender en mikrobølgefunktion. 7. MIKROBØLGEFUNKTION 7.1 Mikrobølgeovn Generelt: FORSIGTIG! Lad ikke apparatet være tændt, når der ikke er madvarer i det. Lad maden stå i nogle minutter, når du har slukket for apparatet. Se tabellerne for tilberedning i mikrobølge: hviletid. Fjern alufolie, metalbeholdere osv., før du tilbereder maden. Stil om muligt maden i ovnen uden at forvarme den. Når madlavningen tager over 30 minutter, skal ovntemperaturen reduceres mest muligt 3-10 minutter, før tilberedningstiden er gået, afhængigt af madlavningens varighed. Restvarmen i ovnen bliver ved med at tilberede maden. Brug restvarmen til at opvarme andre retter. Tilberedning med blæser Brug om muligt tilberedningsfunktionerne med blæser for at spare energi. Restvarme Hvis et program med tilvalget Varighed eller Sluttid er aktiveret, og tilberedningstiden er på over 30 minutter, slukkes varmelegemerne automatisk 10% hurtigere i visse ovnfunktioner. Blæseren og lampen bliver ved med at være tændt. Holde mad varm Vælg den lavest mulige temperaturindstilling for at bruge restvarme og holde et måltid varmt. Displayet viser restvarmelampen eller - temperaturen. Tilberedning med slukket lampe Sluk for lampen under tilberedningen, og tænd den kun, når det er nødvendigt. Brug ikke mere end ét lag, når mikrobølgetilstanden anvendes. Stil maden på et fad nederst i ovnrummet, hvis der ikke er angivet andet. Rør om muligt altid rundt i maden, før den serveres. Tilberedning: Hvis det er muligt, skal madvarer tildækkes med materiale, der er egnet til brug i mikrobølge. Tilbered kun maden uden at dække den til, hvis du vil have en sprød skorpe.

15 DANSK 15 Overtilbered ikke retter ved at indstille effekten og tiden for højt. Maden kan udtørre, brænde på, eller der kan gå ild i den. Brug ikke apparatet til at koge æg med skal eller snegle, da de kan sprænge. Til spejlæg - stik først hul i blommen. Prik i madvarer med skind med en gaffel flere gange eller skræl kartofler, tomater, pølser og lignende før tilberedningen, så madvaren ikke sprænger. Til afkølede eller frosne madvarer kræves der længere tilberedningstid. I retter med sovs skal der med mellemrum røres i retten. Vend store stykker om halvvejs i tilberedningstiden. Skær om muligt grøntsagerne i lige store stykker. Brug flade, brede fade. Brug ikke kogegrej, der er fremstillet af porcelæn, keramik eller fajance med små huller, f.eks. på håndtag eller uglasserede bunde. Fugt, der kommer ind i hullerne, kan forårsage, at kogegrejet knækker, når det opvarmes. Optøning af kød, fjerkræ, fisk: Anbring de frosne, uindpakkede madvarer på et lille omvendt fad med en beholder under eller på et optøningsstativ eller plastiksigte, så optøningsvæsken kan løbe fra. 7.2 Egnet kogegrej og materialer Vend madvaren, når halvdelen af optøningstiden er gået. Del dem om muligt, og fjern de stykker, der er begyndt af tø op. Optøning af smør, stykker af kage, kvark: Optø dem ikke helt i apparatet, men lad dem optø helt ved stuetemperatur. Det giver et mere ensartet resultat. Fjern al metal- eller aluminiumemballage eller alle metaldele helt før optøning. Optøning af frugt, grøntsager: Hvis frugt og grøntsager skal forblive rå, skal de ikke optøes helt i ovnen, men derimod tø færdigt op ved stuetemperatur. Du kan bruge en højere mikrobølgeeffekt til at tilberede frugt og grøntsager uden at optø dem først. Færdigretter: Færdigretter i metalemballage eller plastikbakker med metallåg kan kun optøs eller opvarmes i mikrobølge, hvis disse er angivet som egnet til brug i mikrobølge. Du skal følge producentens anvisninger på emballagen (f.eks. fjerne metallåget og stikke hul på plastfolien). Kogegrej / Materiale Mikrobølgeovn Grille Ovnfast glas og porcelæn uden metalkomponenter, f.eks. Pyrex, ildfast glas Optøning Varme Tilberedning Ikke-ildfast glas og porcelæn 1) X X X Grillriste, glas og glaskeramik fremstillet af ildfast/frostsikkert materiale f.eks. Arcoflam Keramik 2), fajance 2) X

16 16 Kogegrej / Materiale Mikrobølgeovn Grille Optøning Varme Tilberedning Varmebestandig plast op til 200 X C 3) Pap, papir X X X Husholdningsfilm X X X Stegefilm med lukning, der er beregnet til mikrobølge 3) X Stegefade, der er fremstillet af metal, f.eks. emalje, støbejern X X X Bageforme, sort lak eller silikonebelagt X X X 3) Bageplade X X X Grillrist X X X Kogegrej til bruning, f.eks. Crispeller Crunch-plade Færdigretter i emballage 3) X X 1) Uden sølv, guld, platin eller metalforkromning/dekorationer. 2) Uden kvarts- eller metaldele, eller glasurer, som indeholder metaller 3) Følg producentens anvisninger om de maksimale temperaturer. 7.3 Tip til mikrobølge Resultat Du kan ikke finde oplysninger om mængden for den tilberedte madvare. Maden er meget tør efter tilberedning. Maden er stadig ikke tået op, varm eller tilberedt, når tilberedningstiden stopper. Afhjælpning Find detaljer om tilsvarende madvaretyper. Forøg eller forkort længden af tilberedningstiden efter følgende regel: dobbelt mængde - næsten den dobbelte tid, halv mængde - halvdelen af tiden. Indstil en kortere tilberedningstid eller vælg en lavere mikrobølgeeffekt og dæk maden over med et materiale, der er beregnet til brug i mikroovn. Angiv længere tilberedningstid, eller vælg højere mikrobølgeeffekt. Bemærk, at store retter generelt har brug for længere tid. Rør rundt i maden under tilberedningen.

17 DANSK 17 Resultat Når tilberedningstiden er udløbet, er madvaren overophedet i kanten, men fortsat ikke færdig i midten. Afhjælpning Næste gang skal du vælge en lavere effekt og længere tid. Omrør væsker undervejs, f.eks. suppe. Andre ting at tænke på... Madvarer har forskellige former og kvaliteter. De er fremstillet i forskellige mængder. Derfor kan den krævede tid og effekt til optøning, opvarmning eller tilberedning variere. Som en tommelfingerregel: dobbelt mængde - næsten dobbelt tid. Mikrobølgerne skaber varmen direkte i madvaren. Derfor kan alle steder ikke opvarmes på samme tid. Du skal røre rundt i eller vende de opvarmede retter, især ved større mængder af mad. Hviletiden angives i tabellerne. Lad madvaren hvile enten i apparatet eller udenfor, så varmen fordeles mere jævnt. Juster mikrobølgeeffekten, så den passer til mængden af mad. Hvis du bruger høj mikrobølgeeffekt ved små mængder fødevarer, kan maden brænde på, eller du risikerer lydbuer, når du anvender tilbehøret. Du får bedre resultater med ris, hvis du bruger flade, brede fade. 7.4 Mikrobølgefunktioner Funktioner Mikrobølgeovn Kombi Hurtig start Forløb Skaber varmen direkte i madvaren. Brug den til at varme færdigretter og drikkevarer, til at optø kød eller frugt og til at tilberede grøntsager og fisk. Brug den til at køre ovnfunktionen og mikrobølgetilstanden sammen. Brug den til at tilberede madvarer på kortere tid, og brune dem samtidigt. Den maksimale mikrobølgeeffekt for denne funktion er 600W Brug den til at aktivere mikrobølgefunktionen ved én gang at berøre symbolet kunder. med maks. mikrobølgeeffekt. Driftstid: 30 se 7.5 Indstilling af mikrobølgefunktionen 1. Tænd for apparat. 2. Berør for at aktivere mikrobølgefunktionen. 3. Tryk på. Funktionen: Varighed er indstillet til 30 sekunder, og mikrobølgerne begynder at fungere. Hver berøring af lægger 30 sekunder ekstra tid til: Varighed. Hvis du ikke berør, slukkes apparatet efter 20 sekunder. 4. Berør for at indstille funktionen: Varighed. Se under "Indstilling af urfunktioner". Når tiden for funktionen: Varighed er længere end 7 minutter, afkortes mikrobølgeeffekten til 600 W.

18 18 Den maksimale indstilling af tiden for funktionen: Varighed er 90 minutter. Du kan ændre mikrobølgeeffekten (berør og derefter eller ) samt funktionen: Varighed når som helst, når mikrobølgefunktionen er i gang. 5. Når den indstillede tid er gået, udsendes et lydsignal i to minutter. Mikrobølgefunktionen deaktiveres automatisk. Rør ved et vilkårligt symbol for at slå lydsignalet fra. Mikrobølgefunktionen deaktiveres ved at berøre. Hvis du trykker på eller åbner lågen, stopper funktionen. For at starte den igen skal du berøre. 7.6 Indstilling af Kombifunktionen 1. Start af en ovnfunktion. Se "Start af en ovnfunktion". 2. Berør, og foretag de samme trin, som når du indstiller mikrobølgefunktionen. Ved visse funktioner starter mikrobølgefunktionen, så snart den indstillede temperatur er nået. Funktionerne findes ikke i Kombifunktionen: Favoritter, Sluttid, Set + Go, Heat + Hold. 7.7 Indstilling af funktionen til Hurtig start 1. Berør om nødvendigt for at slukke apparatet. 2. Rør ved for at aktivere funktionen Hurtig start. Hver berøring af føjer 30 sekunder ekstra til tiden Varighed. Du kan ændre mikrobølgeeffekten (se "Indstilling af mikrobølgeeffekt"). 3. Berør for at indstille funktionens tid: Varighed. Se under "Indstilling af urfunktioner". 7.8 Eksempler på anvendelse af effektindstillinger Data i tabellen er kun vejledende. Effekttrin 1000 Watt 900 Watt 800 Watt 700 Watt 600 Watt 500 Watt Brug Opvarmning af væsker Bruning ved starten af tilberedningen Kogning af grøntsager Smeltning af husblas og smør Optøning og opvarmning af frosne madvarer Opvarmning af moltider på én tallerken Småkogning af gryderetter Tilberedning af æggeretter

19 DANSK 19 Effekttrin 400 Watt 300 Watt 200 Watt Brug Fortsat tilberedning af måltider Tilberedning af sarte madvarer Opvarmning af babymad Småkogning af ris Opvarmning af sarte madvarer Smeltning af ost 100 Watt Optøning af kød, fisk, brød Optøning af ost, fløde, smør Optøning af frugt og kager (cremefyld) Hævning af gærdej Opvarmning af kolde retter og drikkevarer 8. URFUNKTIONER 8.1 Tabel for urfunktioner Urfunktionstast Egnet til Minutur At indstille nedtælling (maks. 2 t og 30 min). Denne funktion påvirker ikke apparatets drift. Varighed Sluttid Brug på eller for at slå funktionen til. Tryk på for at indstille minutterne og for at starte. Til at indstille længden af en aktivitet (maks. 23 t 59 min). Til at indstille sluttiden for en ovnfunktion (maks. 23 t 59 min). Hvis du angiver tiden for en urfunktion, begynder tiden at tælle ned efter 5 sekunder. Hvis du bruger urfunktionerne: Varighed, Sluttid, deaktiverer apparatets varmelegemerne, når 90% af den indstillede tid er gået. Apparatet bruger restvarmen til at lave maden færdig, indtil den indstillede tid er gået (3-20 minutter). 8.2 Indstilling af urfunktionstasterne Før du bruger funktionerne: Varighed, Sluttid, skal du først indstille en ovnfunktion og en temperatur. Apparatet slukkes automatisk. Du kan bruge funktionerne: Varighed og Sluttid samtidigt, hvis apparatet skal tændes og senere slukkes automatisk. 1. Vælg en ovnfunktion. 2. Tryk på en eller flere gange, indtil den ønskede urfunktion og det tilhørende symbol vises i displayet.

20 Tryk på eller for at indstille den nødvendige tid. 4. Tryk på for at bekræfte. Når tiden er gået, udsendes et lydsignal. Apparatet slukkes. Displayet viser en meddelelse. 5. Tryk på et hvilket som helst symbol for at stoppe signalet. 8.3 Heat + Hold Betingelser for funktionen: Den indstillede temperatur skal være over 80 C. Funktionen: Varighed er indstillet. Funktionen: Heat + Hold holder færdig mad varm ved 80 C i 30 minutter. Den aktiveres, når bagningen eller stegningen er slut. Funktionen kan aktiveres eller deaktiveres i menuen: Grundindstillinger. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg ovnfunktionen. 3. Indstil temperaturen til over 80 C. 9. AUTOMATISKE PROGRAMMER ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 9.1 Opskrifter på nettet Du kan finde opskrifterne til de automatiske programmer for dette apparat på vores websted. For at finde den korrekte opskriftsbog skal du kontrollere PNC-nummeret på typeskiltet på forsiden af ovnrummet. 4. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Heat + Hold. 5. Tryk på for at bekræfte. Når programmet er slut, udsendes et lydsignal. Funktionen forbliver aktiveret, selv om der skiftes ovnfunktion. 8.4 Ekstra tid Funktionen: Ekstra tid fortsætter ovnfunktionen, efter endt Varighed. Det gælder for alle ovnfunktioner med Varighed eller Vægtautomatik. 1. Når tilberedningstiden er gået, udsendes et lydsignal. Tryk på hvilket som helst symbol. Displayet viser meddelelsen. 2. Tryk på for at slå funktionen til eller på for at annullere. 3. Indstil længden af funktionen. 4. Tryk på. 2. Vælg menuen: Automatisk tilberedning. Tryk på bekræfte. for at 3. Vælg kategori og ret. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg en opskrift. Tryk på for at bekræfte. Når du bruger funktionen: Manuel, bruger apparatet de automatiske indstillinger. De kan ændres som for andre funktioner. 9.2 Automatisk tilberedning med Opskrift automatik Dette apparat har en række opskrifter, du kan bruge. Opskrifterne er faste og kan ikke ændres. 1. Tænd for apparat. 9.3 Automatisk tilberedning med Vægtautomatik Denne funktion beregner automatisk stegetiden. For at bruge funktionen skal du indtaste madens vægt. 1. Tænd for apparat.

21 DANSK Vælg menuen: Automatisk tilberedning. Tryk på bekræfte. for at 3. Vælg kategori og ret. Tryk på for at bekræfte. 4. Berør eller for at indstille madens vægt. Tryk på for at bekræfte. Det automatiske program starter. 5. Du kan ændre vægten på et vilkårligt tidspunkt. Berør eller for at skifte vægten. 10. BRUG AF TILBEHØRET 6. Når tiden er gået, udsendes et lydsignal. Tryk på et hvilket som helst symbol for at stoppe signalet. I nogle programmer skal maden vendes efter 30 minutter. Displayet viser en påmindelse. ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed Isætning af tilbehør Brug kun det beregnede kogegrej og materiale. Grillrist: ADVARSEL! Se kapitlet "Mikrobølgefunktion". Skub risten mellem ovnribbens skinner, og sørg for, at fødderne peger nedad. Grillrist og bageplade sammen: Skub bagepladen ind mellem ovnribbernes skinner og grillristen på skinnerne ovenover. Bageplade: Skub bagepladen ind mellem skinnerne ud for rillen. En lille fordybning i toppen øger sikkerheden. Fordybningerne hindrer også væltning. Den høje kant omkring hylden forhindrer kogegrej i at glide af hylden.

22 EKSTRAFUNKTIONER 11.1 Favoritter Du kan gemme dine favoritindstillinger, f.eks. varighed, temperatur eller ovnfunktion. De findes i menuen: Favoritter. Du kan gemme 20 programmer. Du kan ikke gemme mikrobølge- og mikrobølgekombi-funktionet som favoritprogrammer. Gemme et program 1. Tænd for apparatet. 2. Vælg en ovnfunktion eller et automatisk program. 3. Tryk en eller flere gange på, indtil displayet viser: GEM. 4. Tryk på for at bekræfte. Displayet viser den første ledige plads i hukommelsen. 5. Tryk på for at bekræfte. 6. Indtast programmets navn. Første bogstav blinker. 7. Berør eller for at skifte bogstavet. 8. Tryk på. Det næste bogstav blinker. 9. Udfør trin 7 igen efter behov. 10. Tryk på og hold nede for at gemme. Du kan overskrive en plads i hukommelsen. Når displayet viser den første ledige plads i hukommelsen, skal du berøre eller og trykke på for at overskrive et eksisterende program. Du kan ændre navnet på et program i menuen: Redigér programnavn. Aktivering af programmet 1. Tænd for apparatet. 2. Vælg menuen: Favoritter. 3. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg navnet på dit favoritprogram. 5. Tryk på for at bekræfte Brug af børnesikringen Når børnesikringen er slået til, kan apparatet ikke tændes utilsigtet. 1. Tryk på for at aktivere displayet. 2. Tryk samtidig på og, indtil displayet viser en meddelelse. Gentag trin 2 for at deaktivere Børnelåsfunktionen Panel Lås Denne funktion forhindrer en utilsigtet ændring af ovnfunktionen. Du kan kun aktivere den, når apparatet er tændt. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg en ovnfunktion eller indstilling. 3. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Panel Lås. 4. Tryk på for at bekræfte. Berør for at deaktivere funktionen. Displayet viser en meddelelse. Berør igen, og derefter for at bekræfte. Når du slukker for apparatet, deaktiveres funktionen også Set + Go Med funktionen kan du indstille en ovnfunktion (eller et program) og aktivere den senere ved at berøre symbolet én gang. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg en ovnfunktion. 3. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Varighed. 4. Indstil tiden. 5. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Set + Go. 6. Tryk på for at bekræfte.

23 Tryk på et symbol (undtagen for ) for at starte funktionen: Set + Go. Den valgte ovnfunktion starter. Når ovnfunktionen er slut, udsendes et lydsignal. Panel Lås er tændt, når ovnfunktionen virker. Menuen: Grundindstillinger tænder og slukker funktionen: Set + Go Automatisk slukning Af sikkerhedsgrunde slukkes apparatet automatisk efter nogen tid, hvis en opvarmningsfunktion er i gang, og du ikke ændrer indstillingerne. Temperatur ( C) RÅD OG TIP Sluktid (t) Den automatiske slukning virker ikke med funktionerne: Lys, Sluttid, Varighed. ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun vejledende. De afhænger af opskrifterne samt af kvaliteten og mængden af de anvendte ingredienser Lågens inderside På indersiden af lågen på nogle modeller finder du: ovnrillernes numre. oplysninger om ovnfunktioner, anbefalede ovnriller og temperaturer for typiske retter Displayets lysstyrke Displayet har to lysstyrker: Aften/nat-lysstyrke - når apparatet er slukket, er displayets lysstyrke lavere mellem og Dag-lysstyrke: når apparatet er aktiveret. hvis du berør et symbol under aften/nat-lysstyrke (bortset fra TÆND / SLUK), går displayet tilbage til dag-lysstyrke i de næste 10 sekunder. hvis apparatet er slukket, og du indstiller funktionen: Minutur. Når funktionen er færdig, går displayet tilbage til aften/nat-lysstyrke Køleblæser Når apparatet er tændt, aktiveres køleblæseren automatisk for at holde apparatets overflader kølige. Hvis du slukker for apparatet, kører blæseren videre, indtil apparatet er kølet af Råd om ovnens særlige opvarmningsfunktioner Hold varm Brug denne funktion, hvis du vil holde maden varm. Temperaturen justeres automatisk til 80 C. Tallerkenvarmer DANSK 23 Til opvarmning af tallerkener og fade. Fordel tallerkener og fade jævnt på grillristen. Flyt stakkene rundt efter halvdelen af opvarmningstiden (byt om på top og bund). Den automatiske temperatur er 70 C.

24 24 Anbefalet ovnrille: 3. Hævning af dej Du kan bruge denne automatiske funktion med hvilken som helst ønsket dejopskrift. Den giver gode forhold for hævning. Læg dejen i et fad, der er stort nok til hævning, og dæk den til med et fugtigt viskestykke eller film. Sæt en grillrist på ribbe 1, og sæt fadet ind. Luk lågen, og indstil funktionen til hævning af dej: Hævning af dej. Indstil den ønskede tid Bagning Din ovn kan have andre bage-/ stegeegenskaber end den ovn, du havde før. Tilpas dine sædvanlige indstillinger (temperatur, tilberedningstid) og ovnriller efter tabellernes angivelser Bagetip Producenten anbefaler, at du bruger den laveste temperatur første gang. Hvis du ikke kan finde indstillingerne til en bestemt opskrift, kan du bruge den opskrift, der ligner mest. Bagetiden kan kan forlænges med minutter, når du bager på mere end én ribbe. Kager og bagværk med forskellig højde kan brune ujævnt i starten. I så fald bør temperaturindstillingen ikke ændres. Forskellene udlignes under bagningen. Ved længere bagetider kan man slukke for ovnen cirka 10 minutter før bagetiden er slut, så restvarmen kan udnyttes. Når du tilbereder frosne madvarer, kan pladerne i ovnen "slå sig" under bagningen. Når pladerne retter sig ud, når de er kølet af. Resultat Mulige årsager Afhjælpning Kagens bund er ikke brunet nok. Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Kagen er for tør. Forkert ovnrille. Der er for høj ovntemperatur. Bagetiden er for kort. Der er for meget væske i blandingen. Der er for lav ovntemperatur. Sæt kagen i en lavere ovnrille. Sænk ovntemperaturen en smule, næste gang du bager. Forlæng bagetiden. Du kan ikke nedsætte bagetiden ved at vælge højere temperaturer. Tilsæt mindre væske. Vær påpasselig med røretiden, især hvis du bruger en røremaskine. Skru op for ovntemperaturen, næste gang du bager. Kagen er for tør. Bagetiden er for lang. Indstil en kortere bagetid, næste gang du bager. Kagen bliver ujævnt brun. Ovntemperaturen er for høj, og bagetiden er for kort. Vælg en lavere ovntemperatur og længere bagetid.

25 DANSK 25 Resultat Mulige årsager Afhjælpning Kagen bliver ujævnt brun. Dejen er ujævnt fordelt. Fordel dejen jævnt på bagepladen. Kagen er ikke klar på den angivne bagetid. Der er for lav ovntemperatur. Skru en smule op for ovntemperaturen, næste gang du bager Bagning på én ovnribbe Bagværk i form Madvare Funktion Temperatur ( C) Gærkrans eller croissant Varmluft Sandkage/Frugtkager Varmluft Sponge cake / Sandkage Varmluft Sponge cake / Sandkage Over-/undervarme Tærtebund - mørdej 1) Varmluft Tærtebund - rørt dej Varmluft Apple pie /Æbletærte (2 forme, 20 cm diameter, forskudt på skrå i ovnen) Apple pie /Æbletærte (2 forme, 20 cm diameter, forskudt på skrå i ovnen) Kvargkage, plade 2) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande. Bagværk på bageplader Varmluft Over-/undervarme Over-/undervarme Madvare Funktion Temperatur ( C) Kringle Tysk julestollen 1) Over-/undervarme Over-/undervarme Ovnrille Ovnrille

26 26 Madvare Funktion Temperatur ( C) Ovnrille Brød (grovbrød) 1) første så Over-/undervarme Vandbakkelser/flødekager 1) Roulade 1) Over-/undervarme Over-/undervarme Bradepandekage, (tør) Varmluft Smør-/sukkerkager, bistik 1) Over-/undervarme Frugttærter (på gærdej/rørt Varmluft ) dej) Frugttærter (på gærdej/rørt dej) 2) Frugtkager på mørdej Varmluft Gærkager med blødt fyld (f.eks. kvark, fløde, creme) 1) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande. Lagkagebunde Over-/undervarme Over-/undervarme Madvare Funktion Temperatur ( C) Lagkagebunde af mørdej Short bread /Mørdejskage/Kagesnitter Short bread / Mørdejskage / Kagesnitter 1) Lagkagebunde af rørt dej Varmluft Varmluft Over-/undervarme Varmluft Marengs Varmluft Makroner Varmluft Ovnrille

27 DANSK 27 Madvare Funktion Temperatur ( C) Ovnrille Lagkagebunde af gærdej Varmluft Småt bagværk af butterdej Varmluft ) Småt gærbrød 1) Over-/undervarme Small cakes / Små kager Varmluft ) Small cakes / Små kager 1) 1) Forvarm ovnen Souffleer og gratiner Madvare Funktion Temperatur ( C) Ovnrille Pastaretter Lasagne Over-/undervarme Over-/undervarme Over-/undervarme Grøntsagsgratin Turbogrill ) Småt gærbrød med smeltet ost Søde souffleer Fiskegratiner Fyldte grøntsager 1) Forvarm ovnen. Varmluft Over-/undervarme Over-/undervarme 12.7 Bagning på flere ribber Brug funktionen: Varmluft Varmluft

28 28 Bagværk på bageplader Madvare Temperatur ( C) Ovnrille Vandbakkelser/flødekager / 3 1) Toscatærte, tør / 3 1) Forvarm ovnen. Kiks/småkager/tørkager/boller Madvare Temperatur ( C) Ovnrille Lagkagebunde af mørdej Short bread /Mørdejskage/Kagesnitter Lagkagebunde af rørt dej / / / 3 Marengs / 3 Makroner / 3 Lagkagebunde af gærdej / Lavtemperaturstegning Brug denne funktion til at tilberede møre, magre kødstykker og fisk. Funktionen kan ikke anvendes til opskrifter som tyndsteg eller fedtindholdig flæskesteg. I de første 10 minutter kan du indstille en ovntemperatur mellem 80 C og 150 C. Standard er 90 C. Når du har indstillet temperaturen, fortsætter ovnen med at tilberede ved 80 C. Brug ikke funktionen til fjerkræ. Kog/steg altid uden låg, når du bruger denne funktion. 1. Svits kødet i en pande på kogesektionen på en meget høj indstilling i 1-2 minutter på hver side. 2. Læg kødet i den varme bradepande på grillristen i ovnen. 3. Vælg funktionen: Lavtemperaturstegning. Madvare Mængde (kg) Temperatur ( C) Ovnrille Engelsk roastbeef Filet Kalvesteg Bøf

29 12.9 Pizza DANSK 29 Madvare Temperatur ( C) Ovnrille Pizza (tynd bund) 1) Pizza (med meget fyld) 2) Tærte m/ fyld Spinattærte Quiche Lorraine (fyldt tærte) Schweizisk tærte Kvarkkage Æblekage, lukket Grøntsagstærte Flade madbrød 1) Tærte med butterdej 1) Flammekuchen 1) Piroger (russisk udgave ) af calzone) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande Stegning Brug varmefast kogegrej til stegning (følg producentens anvisninger). Store stege kan steges direkte i grill / bradepanden (hvis den findes) eller på grillristen med grill / bradepanden under. Steg magert kød i bradepanden med låget. Det holder bedre på kødsaften. Alt kød, der skal have sprød skorpe/ svær, kan steges i bradepanden uden låg. Det anbefales, at du tilbereder kød og fisk på 1 kg og derover i apparatet. For at forhindre at kødsaften eller fedtstoffet brænder på på bradepanden, kan du komme lidt væske i grill / bradepanden. Stegen vendes efter behov (efter 1/2-2/3 af tilberedningstiden). Store stege og fjerkræ dryppes med stegesky flere gange under stegning. Det giver bedre stegningsresultater. Du kan slukke apparatet ca. 10 minutter før stegetiden er slut og bruge restvarmen.

30 Stegetabeller Oksekød Madvare Funktion Grydesteg Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Ovnrille Svin Madvare Farsbrød Turbogrill Svineskank (forkogt) Kalvekød Madvare Kalvesteg Over-/ undervarme Funktion Bov, nakkekam, skinkesteg Turbogrill Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Ovnrille Ovnrille Lammekød Madvare Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Ovnrille Fjerkræ Madvare Udskåret fjerkræ Kylling, halv Turbogrill Turbogrill Mængde (kg) 0,2-0,25 hver 0,4-0,5 hver Effekt (W) Turbogrill Funktion Turbogrill Kalveskank Turbogrill Funktion Lammekølle, lammesteg Turbogrill Funktion Temperatur ( C) Ovnrille

31 DANSK 31 Madvare Kylling, poulard And Mængde (kg) Effekt (W) Funktion Temperatur ( C) Ovnrille Fisk (dampet) Madvare Hel fisk Retter Madvare Desserter Varmluft Krydrede retter med tilberedte ingredienser (nudler, grøntsager) Varmluft Krydrede retter med rå ingredienser (kartofler, grøntsager) Varmluft Mængde (kg) Effekt (W) Turbogrill Turbogrill Funktion Temperatur ( C) Mængde (kg) Effekt (W) Over-/ undervarme Funktion Temperatur ( C) Ovnrille Ovnrille Grillstegning Grill altid med højeste temperaturindstilling. Sæt risten i den ovnrille, der anbefales i grilltabellen. Sæt altid bradepanden på første ovnrille, så den kan opsamle fedtet. Grill kun flade stykker af kød eller fisk. Forvarm altid den tomme ovn i 5 minutter med grillfunktionerne. FORSIGTIG! Grill altid med ovnlågen lukket.

32 32 Grillstegning Madvare Temperatur ( C) 1. side 2. side Oksefilet, rosa Svinefilet Kalvefilet Lammefilet Hel fisk (500 g g) Ovnrille Stor grill Madvare Ovnrille 1. side 2. side Burgers / Burgere Svinemørbrad Pølser Roastbeef, medium Tournedos/Kalvesteaks Toast / Toastbrød Toastbrød med pålæg Frosne madvarer Tag maden ud af emballagen. Læg den på en tallerken. Dæk den ikke til med en skål eller en tallerken. Det kan forlænge optøningstiden. Madvare Temperatur ( C) Ovnrille Pizza, frossen Deep pan pizza, frossen Pizza, kold Pizza snacks, frosne Pommes Frites, tynde )

33 DANSK 33 Madvare Temperatur ( C) Ovnrille Pommes Frites, tykke ) Grønsager / Kroketter ) Brasede kartofler Lasagne/Cannelloni, frisk Lasagne/Cannelloni, frossen Kyllingevinger ) Vend produktet 2 eller 3 gange under stegning. Tabel for dybfrosne færdigretter Madvare Funktion Temperatur ( C) Frossen pizza 1) Chips 2) ( g) Flutes 3) Frugtkage Over-/undervarme som angivet på pakken Over-/undervarme eller Turbogrill Over-/undervarme som angivet på pakken Over-/undervarme som angivet på pakken som angivet på pakken som angivet på pakken som angivet på pakken som angivet på pakken Ovnrille ) Forvarm ovnen. 2) Vend produktet 2 eller 3 gange under stegning. 3) Forvarm ovnen Optøning Tag maden ud af emballagen og læg den på en tallerken. Brug den første ovnrille fra neden. Dæk ikke foden til med et fad eller en tallerken, da det kan forlænge optøningstiden.

34 34 Madvare Mængde Optøningstid (min.) Efteroptøning (min.) Bemærkning Kylling 1 kg Læg en kyllingen på en omvendt underkop i en spisetallerken. Vendes undervejs. Kød 1 kg Vendes undervejs. Kød 500 g Vendes undervejs. Ørred 150 g Jordbær 300 g Smør 250 g Fløde 2 x 200 g Pisk fløden, mens den stadig er lidt frossen nogle steder. Kage 1,4 kg Henkogning Brug kun standardhenkogningsglas i samme størrelse. Brug ikke glas med skrue- og bajonetlåg eller metaldåser. Brug første rist fra neden til denne funktion. Stil højst seks 1 liters henkogningsglas på bagepladen. Fyld glassene ens og luk med en bøjle. Glassene må ikke røre hinanden. Hæld ca. 1/2 liter vand på bagepladen, så luften i ovnen er tilstrækkelig fugtig. Sluk for ovnen, eller sæt temperaturen ned til 100 C, når væsken i glassene begynder at simre (i 1 liter-glas efter ca minutter) (se tabellen). Bærfrugter Madvare Temperatur ( C) Tilberedningstid, til væsken begynder at simre (min.) Jordbær/blåbær/ hindbær/modne stikkelsbær Stenfrugter Madvare Temperatur ( C) Tilberedningstid, til væsken begynder at simre (min.) Pærer/kvæder/ svesker Kog færdig ved 100 C (min.) Kog færdig ved 100 C (min.)

IKC6800 DA Brugsanvisning

IKC6800 DA Brugsanvisning IKC6800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10 6.

Læs mere

Brugsanvisning Mikro-kombiovn KM KM KM

Brugsanvisning Mikro-kombiovn KM KM KM DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn KM8403001 KM8403021 KM8403101 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 8 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

SMAKSAK. Opskriftsbog

SMAKSAK. Opskriftsbog DK SMAKSAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun

Læs mere

KME761000B. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KME761000B. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KME761000B DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8

Læs mere

Brugsanvisning. Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J

Brugsanvisning. Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 4 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Mikrobølgefunktion 13

Læs mere

IKC680RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

IKC680RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL IKC680RF DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

EFTERSMAK. Opskriftsbog

EFTERSMAK. Opskriftsbog DK EFTERSMAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er

Læs mere

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

CD710M KME761000B KME761000M KME761000W KMK761000M KMK761000W KMM761000M KMR761000M KMR761000W KMS761000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

CD710M KME761000B KME761000M KME761000W KMK761000M KMK761000W KMM761000M KMR761000M KMR761000W KMS761000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL CD710M KME761000B KME761000M KME761000W KMK761000M KMK761000W KMM761000M KMR761000M KMR761000W KMS761000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM

Læs mere

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning EOP800 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 10 6. DAGLIG

Læs mere

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5851WO...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

EVY7800AA EVY7800AO...

EVY7800AA EVY7800AO... EVY7800AA EVY7800AO...... DA MIKRO-KOMBIOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

IEL9800. DA Brugsanvisning

IEL9800. DA Brugsanvisning IEL9800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

KM KM DA Brugsanvisning

KM KM DA Brugsanvisning KM8403001 KM8403021 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

IKC670RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

IKC670RF. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL IKC670RF DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...8 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

KMK561000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KMK561000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KMK561000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

IEL9303. DA Brugsanvisning

IEL9303. DA Brugsanvisning IEL9303 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning EOP600 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9302

Brugsanvisning Ovn IEL9302 DA Brugsanvisning Ovn IEL9302 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

IEL7300. Brugsanvisning

IEL7300. Brugsanvisning IEL7300 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOB8841WO 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

KME861000M KMK861000B KMK861000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

KME861000M KMK861000B KMK861000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL KME861000M KMK861000B KMK861000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4.

Læs mere

IEL700HV. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL700HV. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL700HV DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOA5641AOW

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOA5641AOW Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES9900

Brugsanvisning Dampovn IES9900 DA Brugsanvisning Dampovn IES9900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES6900

Brugsanvisning Dampovn IES6900 DA Brugsanvisning Dampovn IES6900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG BRUG...9

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9321

Brugsanvisning Ovn IEL9321 DA Brugsanvisning Ovn IEL9321 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER... 11 7. BRUG

Læs mere

BEB230010M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BEB230010M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BEB230010M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

CMK56500MM KME565000M KMK565000M KMS565000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL

CMK56500MM KME565000M KMK565000M KMS565000M. Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL CMK56500MM KME565000M KMK565000M KMS565000M DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...5 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BE430442S

Brugsanvisning Ovn BE430442S DA Brugsanvisning Ovn BE430442S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...7 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

IEL600HV IEL600RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL600HV IEL600RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL600HV IEL600RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

IEL9300. DA Brugsanvisning

IEL9300. DA Brugsanvisning IEL9300 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

IEL700XHV IEL700XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL700XHV IEL700XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL700XHV IEL700XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP3003001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOC5851AA. DA Ovn Brugsanvisning

EOC5851AA. DA Ovn Brugsanvisning EOC5851AA DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

EVY9841AA EVY9841AO...

EVY9841AA EVY9841AO... EVY9841AA EVY9841AO...... DA DAMPOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP3003001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning EOP900 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. HURTIGVEJLEDNING...

Læs mere

538 mm. 20 mm mm. 370 mm mm 7 mm. 595 mm. 40 mm. 40 mm. min 380 mm. min 550 mm 560 mm

538 mm. 20 mm mm. 370 mm mm 7 mm. 595 mm. 40 mm. 40 mm. min 380 mm. min 550 mm 560 mm x 2 90 C 538 mm 20 mm 80 385 mm 370 mm 305 494 mm 7 mm 595 mm 40 mm 40 mm min 380 mm min 550 mm 560 mm = = x 2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S DA Brugsanvisning Ovn BP3003001 BP300302S 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG

Læs mere

IEL9301. Brugsanvisning

IEL9301. Brugsanvisning IEL9301 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min 550 mm B X2 A C X2 SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger før apparatet tages i brug. Opbevar dem

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP

Brugsanvisning Ovn BP DA Brugsanvisning Ovn BP8831462 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...10 6. DAGLIG

Læs mere

PROCOMBI PLUS BS BS BRUGSANVISNING

PROCOMBI PLUS BS BS BRUGSANVISNING PROCOMBI PLUS BS8314401 BS8314421 DA BRUGSANVISNING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING...9

Læs mere

EOC3411AO EOC3430EOX DA OVN BRUGSANVISNING

EOC3411AO EOC3430EOX DA OVN BRUGSANVISNING EOC3411AO EOC3430EOX...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

Brugsanvisning. Ovn EEBP6750.0J

Brugsanvisning. Ovn EEBP6750.0J DA Brugsanvisning Ovn EEBP6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 3 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Urfunktioner 13 Automatiske programmer

Læs mere

BEB351010M BEB351010W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BEB351010M BEB351010W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BEB351010M BEB351010W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR

Læs mere

EKB500. DA Ovn Brugsanvisning

EKB500. DA Ovn Brugsanvisning EKB500 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn KS KS KS

Brugsanvisning Dampovn KS KS KS DA Brugsanvisning Dampovn KS8404001 KS8404021 KS8404101 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP5304001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

BP DA Brugsanvisning

BP DA Brugsanvisning BP5304001 DA Brugsanvisning 2 www.aeg.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

IEL640RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL640RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL640RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

Brugsanvisning. Dampovn EEBD6750.0J

Brugsanvisning. Dampovn EEBD6750.0J DA Brugsanvisning Dampovn EEBD6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 3 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Urfunktioner 13 Automatiske programmer

Læs mere

EOP800X EOP800Z. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800X EOP800Z. DA Ovn Brugsanvisning EOP800X EOP800Z DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9300

Brugsanvisning Ovn IEL9300 DA Brugsanvisning Ovn IEL9300 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Sikkerhed for børn og andre udsatte personer

Sikkerhed for børn og andre udsatte personer DK FINSMAKARE NO DANSK Se sidste side i denne håndbog for at få en fuldstændig liste over IKEAs udpegede eftersalgsserviceudbydere og de tilhørende nationale telefonnumre. NORSK Se den siste siden i denne

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9300-RF

Brugsanvisning Ovn IEL9300-RF DA Brugsanvisning Ovn IEL9300-RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...10

Læs mere

BPE742220B BPE742220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPE742220B BPE742220M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPE742220B BPE742220M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL7300

Brugsanvisning Ovn IEL7300 DA Brugsanvisning Ovn IEL7300 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S

Brugsanvisning Ovn BP BP300302S DA Brugsanvisning Ovn BP3003001 BP300302S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING...7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

EOC700. DA Ovn Brugsanvisning

EOC700. DA Ovn Brugsanvisning EOC700 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

IEL740XHV IEL740XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL740XHV IEL740XRF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL740XHV IEL740XRF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

BE DA OVN BRUGSANVISNING

BE DA OVN BRUGSANVISNING BE3002401 DA OVN BRUGSANVISNING 2 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en ulastelig funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der

Læs mere

EKC700. DA Ovn Brugsanvisning

EKC700. DA Ovn Brugsanvisning EKC700 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8

Læs mere

BPE742220B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BPE742220B. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BPE742220B DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR FØRSTE

Læs mere

IEL980RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL980RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL980RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

BCS452310M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS452310M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS452310M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

BCS452210M BCS452210W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS452210M BCS452210W. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS452210M BCS452210W DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

BE DA OVN BRUGSANVISNING

BE DA OVN BRUGSANVISNING BE5304401 DA OVN BRUGSANVISNING 2 FOR PERFEKTE RESULTATER Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Vi har skabt det, så du kan nyde en ulastelig funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES9900-RF

Brugsanvisning Dampovn IES9900-RF DA Brugsanvisning Dampovn IES9900-RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 10 6.

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV

Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV DA Brugsanvisning Komfur ELK13020-HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

Indhold Indhold... 3 Sikkerhedsforskrifter... 4 Pakkens indhold... 9 Apparatoversigt Før du tager ovn i brug for første gang...

Indhold Indhold... 3 Sikkerhedsforskrifter... 4 Pakkens indhold... 9 Apparatoversigt Før du tager ovn i brug for første gang... Indhold Indhold... 3 Sikkerhedsforskrifter... 4 Om denne vejledning... 4 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 4 Fare for børn og svagelige personer... 5 Opstilling... 5 Sikker drift...

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF

Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF DA Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG

Læs mere

COMPETENCE B3000-4. Elovn til indbygning. Brugsanvisning

COMPETENCE B3000-4. Elovn til indbygning. Brugsanvisning COMPETENCE B3000-4 Elovn til indbygning Brugsanvisning Kære kunde, Læs denne brugsvejledning grundigt igennem og gem den, så De kan slå efter i den. Giv brugsvejledningen videre, hvis De sælger komfuret

Læs mere

EVY9847AAX EVY9847AOX. DA Dampovn Brugsanvisning

EVY9847AAX EVY9847AOX. DA Dampovn Brugsanvisning EVY9847AAX EVY9847AOX DA Dampovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8

Læs mere

EOP840X. DA Dampovn Brugsanvisning

EOP840X. DA Dampovn Brugsanvisning EOP840X DA Dampovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Miniovn med kogeplader 30 liter ovn Model nr. TO-30AB-1 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Når man bruger elektriske apparater, skal man altid følge almindelige

Læs mere

Brugsanvisning. Komfur ELI24320HV

Brugsanvisning. Komfur ELI24320HV Brugsanvisning Komfur ELI24320HV DA INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...10 6. KOGESEKTION

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK13039HV

Brugsanvisning Komfur ELK13039HV DA Brugsanvisning Komfur ELK13039HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9 6. KOGESEKTION

Læs mere

IEL900RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

IEL900RF. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL IEL900RF DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG BRUG... 8

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG MW82Y-S

Din brugermanual SAMSUNG MW82Y-S Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

EOP600W EOP600X. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600W EOP600X. DA Ovn Brugsanvisning EOP600W EOP600X DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5.

Læs mere

BSK774121M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

BSK774121M. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL BSK774121M DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR

Læs mere

OOP500NX. DA Ovn Brugsanvisning

OOP500NX. DA Ovn Brugsanvisning OOP500NX DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 8 5. DAGLIG

Læs mere

345 mm 20 mm. 482 mm. 595 mm. 595 mm

345 mm 20 mm. 482 mm. 595 mm. 595 mm x2 90 C 345 mm 20 mm 540 mm 95 mm 482 mm 595 mm 89 max 537 mm 572 mm 5,5 mm 10 mm 538 mm 595 mm min 550 mm 600 mm min 550 mm min 560 mm 583 + 2 mm 5 mm min 560 mm = = SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BE B

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BE B Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BCS456320M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL

BCS456320M. Brugsanvisning Ovn USER MANUAL BCS456320M DA Brugsanvisning Ovn USER MANUAL 2 www.aeg.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...6 4. FØR FØRSTE ANVENDELSE... 7 5. DAGLIG

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG MW71E http://da.yourpdfguides.com/dref/785631

Din brugermanual SAMSUNG MW71E http://da.yourpdfguides.com/dref/785631 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i SAMSUNG MW71E i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

IES980RF. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL

IES980RF. Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL IES980RF DA Brugsanvisning Dampovn USER MANUAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED...3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE...7 4. BETJENINGSPANEL...8 5. FØR FØRSTE ANVENDELSE...

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn OOS870NX

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn OOS870NX DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn OOS870NX 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OPLYSNINGER OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL...

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV

Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV DA Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

Kitchen. gourmet 23 // toaster oven // Type Convection feature // Capacity 23 L // Easy to clean cavity // Variable thermostat 100 C C //

Kitchen. gourmet 23 // toaster oven // Type Convection feature // Capacity 23 L // Easy to clean cavity // Variable thermostat 100 C C // Kitchen gourmet 23 // toaster oven // Capacity 23 L // Convection feature // Easy to clean cavity // Variable thermostat 100 C - 250 C // Incl. baking tray, wire rack and handle // 60 min. mechanical timer

Læs mere

EOP720. DA Ovn Brugsanvisning

EOP720. DA Ovn Brugsanvisning EOP720 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...9 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere