IKC6800 DA Brugsanvisning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IKC6800 DA Brugsanvisning"

Transkript

1 IKC6800 DA Brugsanvisning

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED SIKKERHEDSANVISNINGER PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET BETJENINGSPANEL FØR IBRUGTAGNING DAGLIG BRUG MIKROBØLGEFUNKTION URFUNKTIONER AUTOMATISKE PROGRAMMER BRUG AF TILBEHØRET EKSTRAFUNKTIONER RÅD OG TIP VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING FEJLFINDING...41 KÆRE KUNDE Tak fordi du valgte dette produkt fra Voss-Electrolux. Vi har skabt det, så du kan nyde en uovertruffen funktionsevne i mange år med nyskabende teknologi, der gør livet lettere funktioner, som du ikke finder i almindelige apparater. Brug et par minutter på at læse mere så du kan få det bedste ud af det. Besøg vores websted for at: Få rådgivning, brochurer, fejlfinding, serviceinformation: Registrere dit produkt for bedre service: KUNDEPLEJE OG SERVICE Brug altid originale reservedele. Sørg for at have følgende data tilgængelig, når du kontakter vores autoriserede servicecenter: Model, PNC, serienummer. Du finder oplysningerne på apparatets typeskilt. Advarsel/Forsigtig-Sikkerhedsanvisninger Generelle oplysninger og gode råd Miljøoplysninger Ret til ændringer uden varsel forbeholdes.

3 1. OM SIKKERHED Læs brugsanvisningen grundigt, før apparatet installeres og tages i brug. Producenten kan ikke drages til ansvar, hvis apparatet installeres forkert og anvendelsen forårsager skade. Opbevar altid brugsanvisningen sammen med apparatet til eventuel fremtidig brug. 1.1 Sikkerhed for børn og andre udsatte personer Apparatet kan bruges af børn fra 8 år og opefter samt af personer med nedsat fysisk, sensorisk eller psykisk funktionsevne, eller som mangler den nødvendige erfaring eller viden, hvis de er under opsyn eller er blevet instrueret i at bruge apparatet på en sikker måde samt forstår de medfølgende farer. Børn må ikke lege med apparatet. Opbevar al emballage utilgængeligt for børn. Lad ikke børn og husdyr komme tæt på apparatet, mens det køler af. De tilgængelige dele er varme. Hvis apparatet har en børnesikring, anbefales det, at du aktiverer den. Rengøring og vedligeholdelse må ikke udføres af børn uden overvågning. Børn på under 3 år skal holdes på afstand, med mindre de overvåges konstant. 1.2 Generelt om sikkerhed DANSK 3 Installation af apparatet og udskiftning af ledningen må kun foretages af en sagkyndig. Apparatet bliver varmt indvendigt, når det er i brug. Undlad at røre ved apparatets indvendige varmelegemer. Brug altid ovnhandsker til at tage ribber eller ovnfaste fade ud eller sætte dem i. Tag stikket ud inden vedligeholdelse. Se efter, at der er slukket for apparatet, inden pæren skiftes. Ellers er der risiko for elektrisk stød. Undlad at bruge en damprenser til at rengøre apparatet.

4 4 Brug ikke skrappe slibende rengøringsmidler eller skarpe metalskrabere til at rengøre ovnruden. De kan ridse overfladen, med det resultat, at glasset knuses. Hvis netledningen er beskadiget, skal den af sikkerhedsgrunde udskiftes af producenten, et autoriseret servicecenter eller en tekniker med tilsvarende kvalifikationer. Tænd ikke for apparatet, hvis det er tomt. Metaldele i ovnrummet kan skabe elektriske buer. Hvis døren eller pakningerne er defekte, må apparatet ikke startes, før det er repareret af en kvalificeret person. Kun en kvalificeret person må udføre service eller reparation, der omfatter fjernelsen af et dæksel, der giver beskyttelse mod eksponering for mikrobølgeenergi. Opvarm ikke væsker og andre fødevarer i lukkede beholdere. De kan briste. Brug kun køkkenredskaber, der er egnet til brug i mikrobølgeovne. Når du opvarmer fødevarer i plastik- eller papirbeholdere, skal du holde øje med apparatet pga. muligheden for antændelse. Apparatet er beregnet til at opvarme føde- og drikkevarer. Tørring af fødevarer eller tøj og opvarmning af varmepuder, hjemmesko, svampe, fugtige stoffer og lignende kan føre til risiko for personskade, antændelse og brand. Hvis der afgives synlig røg, skal apparatet slukkes eller stikket tages ud, og døren holdes lukket for at kvæle eventuelle flammer. Opvarmning af drikkevarer i mikrobølgeovn kan resultere i forsinket pludseligt opstående kogning. Pas på, når du håndterer beholderen. Indholdet i sutteflasker og glas med babymad skal røres eller rystes, og for at undgå forbrænding skal temperaturen kontrolleres, inden barnet får det.

5 Æg i deres skal og hele hårdkogte æg bør ikke opvarmes i apparatet, eftersom de kan briste, selv når mikrobølgeopvarmningen er færdig. Apparatet bør rengøres regelmæssigt, og evt. rester af fødevarer bør fjernes. Hvis apparatet ikke holdes rent, kan det føre til nedbrydning af overfladen, som kan have en negativ indvirkning på apparatets levetid og muligvis resultere i en farlig situation. 2. SIKKERHEDSANVISNINGER 2.1 Installation ADVARSEL! Apparatet må kun installeres af en sagkyndig. Fjern al emballagen. Undlad at installere eller bruge et beskadiget apparat. Følg installationsvejledningen, der følger med apparatet. Vær altid forsigtig, når du flytter apparatet, da det er tungt. Brug altid sikkerhedshandsker. Apparatet må aldrig trækkes i håndtaget. Mindsteafstanden til andre apparater og enheder skal overholdes. Sørg for, apparatet er installeret under og opad stabile køkkenelementer. Apparatets sider skal stå ved siden af apparater eller enheder med samme højde. 2.2 Tilslutning, el ADVARSEL! Risiko for brand og elektrisk stød. Alle elektriske tilslutninger skal udføres af en kvalificeret elektriker. Apparatet skal tilsluttes strøm m/jord, jvf. Stærkstrømsreglementet. Sørg for, at de elektriske data på typeskiltet svarer til strømforsyningen. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte en elektriker. DANSK 5 Brug altid en korrekt monteret lovlig stikkontakt. Brug ikke multistik-adaptere og forlængerledninger. Pas på, du ikke beskadiger vægstikket og ledningen. Hvis der bliver behov for at udskifte netledningen, skal det udføres af vores autoriserede servicecenter. Elledninger må ikke komme i berøring med apparatets låge, især når lågen er varm. Beskyttelsen mod elektrisk stød fra strømførende og isolerede dele skal fastgøres, så den ikke kan fjernes uden værktøj. Sæt først netstikket i stikkontakten ved installationens afslutning. Sørg for, at der er adgang til elstikket efter installationen. Hvis stikkontakten er løs, må du ikke sætte netstikket i. Undgå at slukke for maskinen ved at trække i ledningen. Tag altid selve netstikket ud af kontakten. Brug kun korrekte isoleringsenheder: Gruppeafbrydere, sikringer (sikringer med skruegevind skal tages ud af fatningen), fejlstrømsrelæer og kontaktorer. Apparatets installation skal udføres med et isolationsudstyr, så forbindelsen til lysnettet kan afbrydes på alle poler. Isolationsudstyret skal have en brydeafstand på mindst 3 mm. Apparatet er i overensstemmelse med EU-direktiverne.

6 Brug ADVARSEL! Risiko for personskade, forbrændinger og elektrisk stød eller eksplosion. Brug kun apparatet i et husholdningsmiljø. Apparatets specifikationer må ikke ændres. Sørg for, at ventilationsåbningerne ikke er tildækkede. Lad ikke apparatet være uden opsyn, når der er tændt for det. Sluk altid apparatet efter hver brug. Vær forsigtig, når du åbner apparatets dør, mens apparatet er i brug. Der kan trænge meget varm luft ud. Betjen ikke apparatet med våde hænder, eller når det har kontakt med vand. Belast ikke lågen, når den er åben. Brug ikke apparatet som arbejds- eller som frasætningsplads. Åbn apparatets låge forsigtigt. Brug af ingredienser med alkohol kan medføre, at der dannes en blanding af alkohol og luft. Lad ikke gnister eller åben ild komme i nærheden af apparatet, når du åbner lågen. Undlad at bruge brændbare produkter eller ting, der er fugtet med brændbare produkter, i apparatet eller i nærheden af eller på dette. ADVARSEL! Risiko for beskadigelse af apparatet. Sådan undgår du at beskadige eller misfarve emaljen: Stil ikke ovnfaste fade eller andre genstande direkte på apparatets bund. Læg ikke aluminiumfolie direkte på apparatets bund. Hæld aldrig vand direkte ind i det varme apparat. Lad ikke fugtige fade og retter stå i apparatet efter tilberedningen. Vær forsigtig, når du fjerner eller monterer ribberne. Farveændring af emaljen forringer ikke apparatets ydeevne. Det er ikke en fejl, men en naturlig følge af at produktet har været i brug. Brug en dyb bradepande til fugtige kager. Frugtsaft kan lave pletter, som ikke kan fjernes. Dette apparat må kun anvendes til tilberedning af fødevarer. Det må ikke anvendes til andre formål, f.eks. rumopvarmning. Hold altid ovndøren lukket under tilberedningen. 2.4 Vedligeholdelse og rengøring ADVARSEL! Risiko for personskade, brand eller skade på apparatet. Sluk for apparatet, og tag stikket ud af kontakten inden vedligeholdelse. Kontrollér, at apparatet er kølet af. Der er risiko for, at ovnglasset går i stykker. Udskift øjeblikkeligt ovnglassets paneler, hvis de er beskadiget. Kontakt servicecentret. Sørg for at tørre ovnrummet og lågen af efter hver brug. Damp, der dannes under apparatets drift, kondenserer på ovnrummets vægge og kan forårsage korrosion. Rengør jævnligt apparatet for at forhindre forringelse af overfladematerialet. Rester af fedt eller mad i apparatet kan skabe brand. Rengør apparatet med en fugtig, blød klud. Brug kun et neutralt rengøringsmiddel. Brug ikke slibende midler, skuresvampe, opløsningsmidler eller metalgenstande. Hvis du bruger en ovnspray, skal du følge instruktionerne på emballagen. Rengør ikke katalytisk emalje (hvis relevant) med nogen form for rengøringsmiddel. 2.5 Indvendig belysning Den type pære eller halogenlampe, der bruges til dette apparat, er kun beregnet til husholdningsapparater.

7 Det må ikke bruges til anden belysning. ADVARSEL! Risiko for elektrisk stød. Før pæren skiftes, skal apparatet afbrydes fra lysnettet. Brug kun pærer med samme specifikationer. 2.6 Bortskaffelse 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET 3.1 Oversigt over apparatet DANSK 7 ADVARSEL! Risiko for personskade eller kvælning. Tag stikket ud af kontakten. Klip elledningen af, og kassér den. Fjern lågens lås, så børn og kæledyr ikke kan blive lukket inde i apparatet Betjeningspanel 2 Elektronisk programur 3 Varmelegeme 4 Generator til mikrobølger 5 Ovnlys 6 Blæser 7 Ovnribber, udtagelige 8 Rillepositioner Tilbehør Bageplade Trådrist Til kager og lagkagebunde. Til kogegrej, kageforme, stege.

8 BETJENINGSPANEL 4.1 Elektronisk programur Brug tasterne til at betjene apparatet. Sensorfelt Funktion Kommentar 1 - Display Viser apparatets aktuelle indstillinger. 2 TÆND/SLUK Tænder/slukker for apparatet. 3 Ovnfunktioner eller Hjælp til tilberedning For at vælge en ovnfunktion eller en menu: Hjælp til tilberedning. Berør feltet en eller to gange, når apparatet er tændt, for at få adgang til den nødvendige funktion. For at tænde eller slukke lyset skal du berøre feltet i 3 sekunder Mikrobølgeovnfunktion Temperaturvalg Ned-tast Aktivering af mikrobølgefunktionen. Den kan også bruges, når apparatet er slukket. Når du bruger mikrobølgefunktionen sammen med funktionen: Varighed i mere end 7 minutter i en Kombi-tilstand, kan mikrobølgeeffekten ikke være mere end 600 W. For at indstille temperaturen eller vise den aktuelle temperatur i apparatet. Berør feltet i 3 sekunder for at aktivere eller deaktivere funktionen: Hurtig opvarmning. Til at navigere ned i menuen. 7 Op-tast Til at navigere op i menuen. 8 OK/Mikrobølge hurtig start Til at bekræfte valget eller indstillingerne. Aktivering af mikrobølgefunktionen. Den kan også bruges, når apparatet er slukket.

9 DANSK 9 Sensorfelt Funktion Kommentar 9 Hjem-tast Går ét niveau tilbage i menuen. Berør feltet i 3 sekunder for at få vist hovedmenuen Tid og ekstrafunktioner Minutur Til indstilling af forskellige funktioner. Når en opvarmningsfunktion er i gang, skal du berøre sensorfeltet for at indstille timeren og funktionerne: Panel Lås, Favoritter, Heat+Hold, Set + Go. For at angive funktionen: Minutur. 4.2 Display A B C A) Ovn- eller mikrobølgefunktion B) Klokkeslæt C) Indikator for opvarmning D) Mikrobølgetemperatur eller -effekt E) En funktions varighed eller sluttidspunkt E D Andre lamper i displayet: Symbol Funktion Minutur Klokkeslæt Varighed Slut tid Starttid Temperatur Tidsangivelse Beregning Lampe for opvarmning Funktionen er i gang. Displayet viser det aktuelle klokkeslæt. Displayet viser den krævede tilberedningstid. Displayet viser, når tilberedningstiden er slut. Displayet viser, når ovnfunktionen skal starte. Displayet viser temperaturen. Displayet viser, hvor længe ovnfunktionen virker. Tryk på og på samme tid for at nulstille tiden. Apparatet beregner tilberedningstiden. Displayet viser temperaturen i ovnrummet.

10 10 Symbol Funktion Lampe for hurtig opvarmning Vægtautomatik Heat+Hold Funktionen er aktiv. Funktionen reducerer opvarmningstiden. Displayet viser, at vægtautomatikken er aktiv, eller at vægten kan ændres. Funktionen er aktiv. 5. FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 5.1 Rengøring før ibrugtagning Fjern al tilbehøret og de udtagelige ovnribber fra apparatet. Se kapitlet "Vedligeholdelse og rengøring". Gør apparatet rent, inden du tager det i brug. 6. DAGLIG BRUG ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 6.1 Navigering i menuerne 1. Tænd for apparat. 2. Tryk på eller for at indstille menufunktionen. Anbring tilbehør og udtagelige ovnribber i deres oprindelige positioner. 5.2 Første tilslutning Når apparatet tilsluttes til ledningsnettet eller efter strømafbrydelse, skal der indstilles sprog, displaykontrast og displaylysstyrke samt aktuel tid. 1. Tryk på eller for at indstille værdien. 2. Tryk på for at bekræfte. 3. Tryk på for at gå til undermenuen eller acceptere indstillingen. Du kan når som helst skifte til hovedmenuen med. 6.2 Oversigt over menuer Hovedmenu Symbol Menupunkt Ovnfunktioner Hjælp til tilberedning Grundindstillinger Egnet til Indeholder en liste med ovnfunktioner. Indeholder en liste med automatiske programmer. Her kan du ændre andre indstillinger.

11 DANSK 11 Symbol Menupunkt Favoritter Egnet til Indeholder en liste med yndlingstilberedningsprogrammer, der er oprettet af brugeren. Undermenu for: Grundindstillinger Symbol Undermenu Indstil aktuel tid Tidsangivelse Set + Go Heat+Hold Forlængelse af tiden Kontrast display Lysstyrke display Sprog Signal volume Panel signal Alarm/Fejl signaler Service Fabriksindstillinger Beskrivelse Angiver det aktuelle klokkeslæt. Når funktionen er aktiveret, vises den aktuelle tid i displayet, når apparatet slukkes. Når den er tændt, kan du vælge funktionen i vinduet Valg af funktion: Set + Go. Når den er tændt, kan du vælge funktionen i vinduet Valg af funktion: Heat+Hold. Aktiverer og deaktiverer funktionen Forlængelse af tiden. Indstiller kontrast i displayet i trin. Indstiller lysstyrke i displayet i trin. Angiver sprog. Indstiller lydstyrke for tastetoner og signaler i trin. Aktiverer og deaktiverer lyden for sensorfelterne. TIL/FRA-fingertouch-feltets tone kan ikke deaktiveres. Aktiverer og deaktiverer alarmtonerne. Viser softwarens version og konfiguration. Sætter alle indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne. 6.3 Ovnfunktioner Ovnfunktion Egnet til Varmluft Bagning på 2 ovnriller og til tørring af fødevarer.indstil temperaturen C lavere end for funktionen: Over- undervarme.

12 12 Ovnfunktion Pizza Lavtemperaturstegning Egnet til Til bagning på 1 ovnrille med kraftigere bruning og sprød bund. Indstil temperaturen C lavere end for funktionen: Over- undervarme. Til tilberedning af møre, saftige stege. Over- undervarme Til bagning og stegning af mad på 1 ovnrille. Frosne madvarer Turbogrill Stor grill Lille grill Hold varm Til tilberedning af sprøde færdigretter, f.eks. pommes frites, grøntsager, forårsruller. Til stegning af større stege eller fjerkræ på 1 ovnrille. Også til at lave gratiner og til at brune. Til grillstegning af store mængder flade madvarer og til toastbrød. Til grillstegning af flade madvarer og til ristning af brød. Til at holde maden varm. Optøning Til optøning af dybfrost. Undervarme Hævning af dej Til bagning af kager med sprød bund og til henkogning. Til kontrolleret hævning af gærdej før bagning. Brød Til bagning af brød. Gratiner Henkogning Til ovnretter som lasagne eller kartoffelgratin. Også til gratinering og bruning. Til at henkoge grøntsager, f.eks. pickles. Tørring Tallerkenvarmer Til tørring af skåret frugt (f.eks. æbler, blommer, ferskner) samt grøntsager (f.eks. tomater, squash eller champignons). Til at varme tallerkenen op inden servering.

13 DANSK 13 Ovnfunktion ECO stegning Egnet til Med ØKO-funktionen kan du optimere energiforbruget under tilberedningen. Dog skal du indstille stegetiden først. Se stege-/bagetabellerne med de tilhørende funktioner for at få flere oplysninger om de anbefalede indstillinger. 6.4 Start af en ovnfunktion 1. Tænd for apparat. 2. Vælg menuen. Ovnfunktioner. 3. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg en ovnfunktion. 5. Tryk på for at bekræfte. 6. Indstil temperaturen. 7. Tryk på for at bekræfte. Tryk på en eller to gange for at gå direkte til menuerne: Ovnfunktioner, Hjælp til tilberedning. 6.5 Indikator for opvarmning Når du aktiverer en ovnfunktion, tændes bjælken i displayet. Bjælken viser, at temperaturen stiger. 6.6 Lampe for hurtig opvarmning Denne funktion reducerer opvarmningstiden. Funktionen aktiveres ved at holde nede i 3 sekunder. Symbol for opvarmning skifter. 6.7 Restvarme Når der slukkes for apparatet, viser displayet restvarmen. Du kan bruge varmen til at holde maden varm. 7. MIKROBØLGEFUNKTION 7.1 Mikrobølgeovn Oplysninger om driften Generelt: Lad maden stå i nogle minutter, når du har slukket for apparatet. Se tilberedningstabellerne for mikrobølgeovn: hviletid. 6.8 Spar på energien Apparatet har funktioner, som hjælper dig med at spare energi ved daglig madlavning: Restvarme Når ovnfunktionen eller programmet er i gang, slukkes varmelegemerne 10% tidligere (lampen og ventilatoren er fortsat i drift). For at denne funktion kan fungere skal tilberedningstiden være længere end 30 minutter, eller du skal bruge urfunktionerne (Varighed, Slut tid). Du kan bruge varmen til at holde maden varm, når apparatet er slukket. Displayet viser den resterende temperatur. Tilberedning med slukket pære - berør i 3 sekunder for at deaktivere ovnpæren under tilberedning. Eco-funktioner - se under "Ovnfunktioner". Når du bruger Eco-funktionerne, slukkes lampen. Lampen tændes igen, når du berører i 3 sekunder, eller når du åbner lågen. Fjern alufolie, metalbeholdere osv., før du tilbereder madvaren. Tilberedning: Hvis det er muligt, skal madvarer tildækkes med materiale, der er egnet til brug i mikrobølgeovnen. Tilbered kun maden uden at dække den til, hvis du vil have en sprød skorpe.

14 14 Overtilbered ikke retter ved at indstille effekten og tiden for højt. Maden kan udtørre, brænde på, eller der kan gå ild i den. Brug ikke apparatet til at koge æg med skal eller snegle, da de kan briste. Til spejlæg - stik først hul i blommen. Prik i madvarer med skind eller skræl - f.eks. kartofler, tomater, pølser - med en gaffel flere gange før tilberedningen, så madvaren ikke sprænges. Til afkølede eller frosne madvarer kræves der længere tilberedningstid. I retter med sovs skal der med mellemrum røres i retten. Grøntsager, der har en fast struktur, skal koges i vand, f.eks. gulerødder, ærter eller blomkål. Vend store stykker halvvejs i tilberedningstiden. Skær om muligt grøntsagerne i lige store stykker. Brug flade, brede fade. Brug ikke kogegrej, der er fremstillet af porcelæn, keramik eller fajance med små huller, f.eks. på håndtag eller uglasserede bunde. Fugt, der kommer ind i hullerne, kan forårsage, at kogegrejet knækker, når det opvarmes. Optøning af kød, fjerkræ, fisk: Anbring de frosne, uindpakkede madvarer på et lille omvendt fad med en beholder under eller på et optøningsstativ eller plastiksigte, så optøningsvæsken kan løbe fra. Vend madvaren, når halvdelen af optøningstiden er gået. Del dem om muligt, og fjern de stykker, der er begyndt af tø op. Optøning af smør, portioner af kage, kvark: Optø dem ikke helt i apparatet, men lad dem optø færdig ved stuetemperatur. Det giver et mere ensartet resultat. Fjern al metal- eller aluminiumemballage eller alle metaldele helt før optøning. Optøning af frugt, grøntsager: Optø ikke frugt og grøntsager helt i apparatet, hvis de skal tilberedes yderligere, mens de er rå. Lad dem optø færdig ved stuetemperatur. Du kan bruge en højere mikrobølgeeffekt til at tilberede frugt og grøntsager uden at optø dem først. Færdigretter: Færdigretter i metalemballage eller plastikbakker med metallåg kan kun optøs eller opvarmes i mikrobølgeovnen, hvis disse er angivet som egnet til brug i mikrobølgeovne. Du skal følge producentens anvisninger på emballagen (f.eks. fjerne metallåget og stikke hul på plastfolien). Tip til mikrobølgeovnen Resultat Afhjælpning Du kan ikke finde oplysninger om mængden for den tilberedte madvare. Se efter lignende madvarer. Forøg eller forkort længden af tilberedningstiden efter følgende regel: dobbelt mængde = næsten den dobbelte tid, halv mængde = halvdele af tiden. Madvaren er blevet alt for tør. Madvaren er forsat ikke optøet, varm eller tilberedt, efter tiden er udløbet. Angiv kortere tilberedningstid, eller vælg lavere mikrobølgeeffekt. Angiv længere tilberedningstid, eller vælg højere mikrobølgeeffekt. Bemærk, at højere fade kræver længere tid og effekt.

15 DANSK 15 Resultat Når tilberedningstiden er udløbet, er madvaren overophedet i kanten, men fortsat ikke færdig i midten. Afhjælpning Næste gang skal du vælge en lavere effekt og længere tid. Omrør væsker undervejs, f.eks. suppe. Egnet kogegrej og materialer Kogegrej / Materiale Mikrobølgeovn Lille grill Optønin g Opvarmning Madlavning Ovnfast glas og porcelæn (uden metalkomponenter, f.eks. Pyrex, ildfast glas) X X X X Ikke-ildfast glas og porcelæn 1) X Glas og glaskeramik fremstillet af ildfast/frostsikkert materiale (f.eks. Arcoflam), grillrist X X X X Keramik 2), fajance2) X X X -- Varmebestandig plast op til 200 C 3) X X X -- Pap, papir X Husholdningsfilm X Stegefilm med lukning, der er beregnet X X X -- 3) til mikrobølge Stegefade, der er fremstillet af metal, f.eks. emalje, støbejern X Bageforme, sort lak eller silikonebelagt X 3) Bageplade X X X X Kogegrej til bruning, f.eks. crisp- eller crunch-plade -- X X -- Færdigretter i emballage 3) X X X X 1) Uden sølv, guld, platin eller metalforkromning/dekorationer 2) Uden kvarts- eller metaldele, eller glasurer, som indeholder metaller 3) Følg producentens instruktioner om de maksimale temperaturer. X velegnet -- ikke velegnet Andre ting at overveje...

16 16 Madvarer har forskellige former og kvaliteter. De er fremstillet i forskellige mængder. Derfor kan den krævede tid og effekt til optøning, opvarmning eller tilberedning variere. Som en tommelfingerregel: Dobbelt mængde = næsten dobbelt tid. Mikrobølgerne skaber varmen direkte i madvaren. Derfor kan alle steder ikke opvarmes på samme tid. Du skal røre rundt i eller vende de opvarmede retter, især ved større mængder af mad. Hviletiden angives i tabellerne. Lad madvaren være enten i apparatet eller udenfor, så varmen fordeles mere jævnt. Du får bedre resultater med ris, hvis du bruger flade, brede fade. 7.2 Mikrobølgefunktioner Ovnfunktioner Mikrobølgeovn Kombi Hurtig start Beskrivelse Skaber varmen direkte i madvaren. Brug den til at varme færdigretter og drikkevarer, til at optø kød eller frugt og til at tilberede grøntsager og fisk. Brug den til at køre ovnfunktionen og mikrobølgetilstanden sammen. Brug den til at tilberede madvarer på kortere tid, og brune dem samtidigt. Brug den til at aktivere mikrobølgefunktionen ved at berøre sensorfeltet én gang der. med maks. mikrobølgeeffekt. Driftstid: 30 sekun- 7.3 Indstilling af mikrobølgefunktionen 1. Tænd for apparat. 2. Berør for at aktivere mikrobølgefunktionen. 3. Tryk på. Funktionen: Varighed er indstillet til 30 sekunder, og mikrobølger begynder at fungere. Hver berøring af føjer 30 sekunder ekstra tid til: Varighed. Hvis du ikke berør, slukkes apparatet efter 20 sekunder. 4. Berør for at indstille funktionen: Varighed. Se under "Indstilling af urfunktioner". Når tiden for funktionen: Varighed er længere end 7 minutter, afkortes mikrobølgeeffekten til 600 W. Den maksimale indstille af tiden for funktionen: Varighed er 90 minutter. Du kan ændre mikrobølgeeffekten (berør og derefter eller ) samt funktionen: Varighed når som helst, når mikrobølgefunktionen er i gang. 5. Når den indstillede tid er gået, udsendes et lydsignal i to minutter. Mikrobølgefunktionen deaktiveres automatisk. Berør et sensorfelt for at slukke for lydsignalet. Mikrobølgefunktionen deaktiveres ved at berøre. Hvis du trykker på eller åbner lågen, stopper funktionen. For at starte den igen skal du berøre.

17 DANSK Indstilling af Kombifunktionen 1. Start af en ovnfunktion. Se "Start af en ovnfunktion". 2. Berør, og foretag de samme trin, som når du indstiller mikrobølgefunktionen. Funktionerne findes ikke i Kombifunktionen: Favoritter, Slut tid, Set + Go, Heat+Hold. 7.5 Indstilling af funktionen til Hurtig start 1. Berør om nødvendigt for at slukke apparatet. 2. Rør ved for at aktivere funktionen Hurtig start. Hver berøring af føjer 30 sekunder ekstra til tiden Varighed. Du kan ændre mikrobølgeeffekten (se "Indstilling af mikrobølgeeffekt"). 3. Berør for at indstille funktionens tid: Varighed. Se under "Indstilling af urfunktioner". 7.6 Eksempler på anvendelse af effektindstillinger Oplysningerne i tabellen er kun vejledende. Effekttrin 1000 watt 900 watt 800 watt 700 watt 600 watt 500 watt 400 watt 300 watt 200 watt Brug Opvarmning af væsker Bruning ved starten af tilberedningen Kogning af grøntsager Smeltning af husblas og smør Optøning og opvarmning af frosne madvarer Opvarmning af moltider på én tallerken Småkogning af gryderetter Tilberedning af æggeretter Fortsat tilberedning af måltider Tilberedning af sarte madvarer Opvarmning af babymad Småkogning af ris Opvarmning af sarte madvarer Smeltning af ost 100 watt Optøning af kød, fisk, brød Optøning af ost, fløde, smør Optøning af frugt og kager (cremefyld) Hævning af gærdej Opvarmning af kolde retter og drikkevarer

18 URFUNKTIONER 8.1 Tabel for urfunktioner Urfunktionstast Egnet til Minutur Til at indstille nedtælling (maks. 2 t og 30 min). Denne funktion påvirker ikke apparatets drift. Den kan også aktiveres, når apparatet er slukket. Brug for at slå funktionen til. Tryk på eller for at indstille minutterne og på for at starte. Varighed Slut tid Hvis du angiver tiden for en urfunktion, begynder tiden at tælle ned efter 5 sekunder. Hvis du bruger urfunktionerne: Varighed, Slut tid, deaktiverer apparatets varmelegemerne, når 90% af den indstillede tid er gået. Apparatet bruger restvarmen til at lave maden færdig, indtil den indstillede tid er gået (3-20 minutter). 8.2 Indstilling af urfunktionstasterne Før du bruger funktionerne: Varighed, Slut tid, skal du først indstille en ovnfunktion og en temperatur. Apparatet slukkes automatisk. Du kan bruge funktionerne: Varighed og Slut tid samtidigt, hvis apparatet skal tændes og senere slukkes automatisk. 1. Vælg en ovnfunktion. Til at indstille længden af en aktivitet (maks. 23 t 59 min). Til at indstille sluttiden for en ovnfunktion (maks. 23 t 59 min). 2. Tryk på en eller flere gange, indtil den ønskede urfunktion og det tilhørende symbol vises i displayet. 3. Tryk på eller for at indstille den nødvendige tid. 4. Tryk på for at bekræfte. Når tiden er gået, udsendes et lydsignal. Apparatet slukkes. Displayet viser en meddelelse. 5. Tryk på et sensorfelt for at stoppe signalet. 8.3 Heat+Hold Betingelser for funktionen: Den indstillede temperatur skal være over 80 C. Funktionen: Varighed er indstillet. Funktionen: Heat+Hold holder færdig mad varm ved 80 C i 30 minutter. Den aktiveres, når bagningen eller stegningen er slut. Funktionen kan aktiveres eller deaktiveres i menuen: Grundindstillinger. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg ovnfunktionen. 3. Indstil temperaturen til over 80 C. 4. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Heat+Hold. 5. Tryk på for at bekræfte.

19 Når programmet er slut, udsendes et lydsignal. Funktionen forbliver aktiveret, selv om der skiftes ovnfunktion. 8.4 Forlængelse af tiden Funktionen: Forlængelse af tiden fortsætter ovnfunktionen, efter endt Varighed. Det gælder for alle ovnfunktioner med Varighed eller Vægtautomatik. 9. AUTOMATISKE PROGRAMMER ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. 9.1 Opskrifter på nettet Du kan finde opskrifterne til de automatiske programmer for dette apparat på vores websted. For at finde den korrekte opskriftsbog skal du kontrollere PNC-nummeret på typeskiltet på forsiden af ovnrummet. 9.2 Hjælp til tilberedning med Opskrift automatik Dette apparat har en række opskrifter, du kan bruge. Opskrifterne er faste og kan ikke ændres. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg menuen Hjælp til tilberedning. Tryk på for at bekræfte. 3. Vælg kategori og ret. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg en opskrift. Tryk på for at bekræfte. Når du bruger funktionen Manuel, anvender apparatet automatiske indstillinger. De kan ændres som for andre funktioner. 1. Når tilberedningstiden er gået, udsendes et lydsignal. Tryk på et vilkårligt sensorfelt. Displayet viser meddelelsen. 2. Tryk på for at slå funktionen til eller på for at annullere. 3. Indstil længden af funktionen. 4. Tryk på. 9.3 Hjælp til tilberedning med Vægtautomatik Denne funktion beregner automatisk stegetiden. For at bruge funktionen skal du indtaste madens vægt. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg menuen. Hjælp til tilberedning. Tryk på for at bekræfte. 3. Vælg kategori og ret. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg funktionen: Vægtautomatik. Tryk på for at bekræfte. DANSK Berør eller for at indstille madens vægt. Tryk på for at bekræfte. Det automatiske program starter. 6. Du kan ændre vægten på et vilkårligt tidspunkt. Berør eller for at skifte vægten. 7. Når tiden er gået, udsendes et lydsignal. Tryk på en tast for at deaktivere signalet. I nogle programmer skal maden vendes efter 30 minutter. Displayet viser en påmindelse.

20 BRUG AF TILBEHØRET ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed Isætning af tilbehør Grillrist: Skub risten mellem ovnribbens skinner, og sørg for, at fødderne peger nedad. Grillrist og bageplade sammen: Skub bagepladen ind mellem ovnribbernes skinner og grillristen på skinnerne ovenover. Bageplade: Skub bagepladen ind mellem skinnerne ud for rillen. Alt tilbehør har små fordybninger foroven på højre og venstre side for at øge sikkerheden. Fordybningerne hindrer også væltning. Den højre kant rundt om risten er en anordning, der forhindrer kogegrejet i at glide. 11. EKSTRAFUNKTIONER 11.1 Favoritter Du kan gemme dine favoritindstillinger, f.eks. varighed, temperatur eller ovnfunktion. De findes i menuen: Favoritter. Du kan gemme 20 programmer. Du kan ikke gemme mikrobølge- og mikrobølgekombi-funktionet som favoritprogrammer. Gemme et program 1. Tænd for apparat. 2. Vælg en ovnfunktion eller et automatisk program. 3. Tryk en eller flere gange på, indtil displayet viser: GEM. 4. Tryk på for at bekræfte. Displayet viser den første ledige plads hukommelsen. 5. Tryk på for at bekræfte. 6. Indtast programmets navn.

21 DANSK 21 Første bogstav blinker. 7. Berør eller for at skifte bogstavet. 8. Tryk på. Det næste bogstav blinker. 9. Udfør trin 7 igen efter behov. 10. Tryk på og hold nede for at gemme. Du kan overskrive en plads i hukommelsen. Når displayet viser den første ledige plads i hukommelsen, skal du berøre eller og trykke på for at overskrive et eksisterende program. Du kan ændre navnet på et program i menuen: Redigér programnavn. Aktivering af programmet 1. Tænd for apparat. 2. Vælg menuen: Favoritter. 3. Tryk på for at bekræfte. 4. Vælg navnet på dit favoritprogram. 5. Tryk på for at bekræfte Brug af børnesikringen Børnesikringen forhindrer utilsigtet betjening af apparatet. 1. Tænd for apparat. 2. Berør samtidigt og, indtil displayet viser en meddelelse. Børnesikringsfunktionen aktiveres ved at gentage trin Panel Lås Denne funktion forhindrer en utilsigtet ændring af ovnfunktionen. Du kan kun aktivere den, når apparatet er tændt. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg en ovnfunktion eller indstilling. 3. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Panel Lås. 4. Tryk på for at bekræfte. Berør for at deaktivere funktionen. Displayet viser en meddelelse. Berør igen, og derefter for at bekræfte Set + Go Med funktionen kan du indstille en ovnfunktion (eller et program) og aktivere den senere ved at berøre sensorfeltet én gang. 1. Tænd for apparat. 2. Vælg en ovnfunktion. 3. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Varighed. 4. Indstil tiden. 5. Tryk på en eller flere gange, indtil displayet viser: Set + Go. 6. Tryk på for at bekræfte. Tryk på et sensorfelt (undtagen for ) for at starte funktionen: Set + Go. Den valgte ovnfunktion starter. Når ovnfunktionen er slut, udsendes et lydsignal. Panel Lås er tændt, når ovnfunktionen virker. Menuen: Grundindstillinger tænder og slukker funktionen: Set + Go Automatisk slukning Af sikkerhedsgrunde slukkes apparatet automatisk efter nogen tid, hvis en opvarmningsfunktion er i gang, og du ikke ændrer indstillingerne. Temperatur ( C) Sluktid (t) Den automatiske slukning virker ikke med funktionerne: Lys, Slut tid, Varighed Displayets lysstyrke Displayet har to lysstyrker: Aften/nat-lysstyrke - når apparatet er slukket, er displayets lysstyrke lavere mellem og Dag-lysstyrke:

22 RÅD OG TIP når apparatet er aktiveret. hvis du berør et sensorfelt under aften/nat-lysstyrke (bortset fra TÆND / SLUK), går displayet tilbage til dag-lysstyrke i de næste 10 sekunder. hvis apparatet er slukket, og du indstiller funktionen: Minutur. Når funktionen er færdig, går displayet tilbage til aften/natlysstyrke. ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun vejledende. De afhænger af opskrifterne samt af kvaliteten og mængden af de anvendte ingredienser Råd om ovnens særlige opvarmningsfunktioner Hold varm Brug denne funktion, hvis du vil holde maden varm. Temperaturen justerer automatisk sig selv til 80 C. Tallerkenvarmer Til opvarmning af tallerkener og fade. Fordel tallerkener og fade jævnt på grillristen. Flyt stakkene rundt efter halvdelen af opvarmningstiden (byt om på top og bund). Den automatiske temperatur er 70 C. Anbefalet ovnrille: 3. Hævning af dej Du kan bruge denne automatiske funktion med hvilken som helst ønsket 11.7 Køleblæser Når apparatet er tændt, aktiveres køleblæseren automatisk for at holde apparatets overflader kølige. Hvis du slukker for apparatet, kører blæseren videre, indtil apparatet er kølet af. dejopskrift. Den giver gode forhold for hævning. Læg dejen i et fad, der er stort nok til hævning, og dæk den til med et fugtigt viskestykke eller film. Sæt en grillrist på ribbe 1, og sæt fadet ind. Luk lågen, og indstil funktionen til hævning af dej. Hævning af dej. Indstil den ønskede tid Bagning Din ovn kan have andre bage-/ stegeegenskaber end den ovn, du havde før. Tilpas dine sædvanlige indstillinger (temperatur, tilberedningstid) og ovnriller efter tabellernes angivelser. Producenten anbefaler, at du bruger den laveste temperatur første gang. Hvis du ikke kan finde indstillingerne til en bestemt opskrift, kan du bruge den opskrift, der ligner mest. Bagetiden kan kan forlænges med minutter, når du bager på flere ribber. Kager og bagværk med forskellig højde kan brune ujævnt i starten. I så fald bør temperaturindstillingen ikke ændres. Forskellene udlignes under bagningen. Ved længere bagetider kan man slukke for ovnen cirka 10 minutter før bagetiden er slut, så restvarmen kan udnyttes. Når du tilbereder frosne madvarer, kan pladerne i ovnen "slå sig" under bagningen. Når pladerne retter sig ud, når de er kølet af.

23 DANSK Bagetip Resultat Mulig årsag Afhjælpning Kagens bund er ikke brunet nok. Forkert ovnrille. Sæt kagen i en lavere ovnrille. Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Der er for høj ovntemperatur. Sænk ovntemperaturen en smule, næste gang du bager. Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Bagetiden er for kort. Forlæng bagetiden. Du kan ikke nedsætte bagetiden ved at vælge højere temperaturer. Kagen falder sammen og bliver klæg, klistret eller med vandstriber. Der er for meget væske i blandingen. Tilsæt mindre væske. Vær påpasselig med røretiden, især hvis du bruger en røremaskine. Kagen er for tør. Der er for lav ovntemperatur. Skru op for ovntemperaturen, næste gang du bager. Kagen er for tør. Bagetiden er for lang. Indstil en kortere bagetid, næste gang du bager. Kagen bliver ujævnt brun. Ovntemperaturen er for høj, og bagetiden er for kort. Vælg en lavere ovntemperatur og længere bagetid. Kagen bliver ujævnt brun. Dejen er ujævnt fordelt. Fordel dejen jævnt på bagepladen. Kagen er ikke klar på den angivne bagetid. Der er for lav ovntemperatur. Skru en smule op for ovntemperaturen, næste gang du bager Bagning på én ovnribbe Bagværk i form Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Gærkrans eller croissant Varmluft Sandkage/Frugtkager Varmluft Sponge cake / Sandkage Varmluft Sponge cake / Sandkage Over- undervarme Tærtebund - mørdej 1) Varmluft Tærtebund - rørt dej Varmluft

24 24 Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Apple pie /Æbletærte (2 forme, 20 cm diameter, forskudt på skrå i ovnen) Varmluft Apple pie /Æbletærte (2 forme, 20 cm diameter, forskudt på skrå i ovnen) Over- undervarme Kvargkage, plade 2) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande. Bagværk på bageplader Over- undervarme Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kringle Tysk julestollen 1) Brød (grovbrød) 1) Over- undervarme Over- undervarme første så Over- undervarme Vandbakkelser/flødekager 1) Roulade 1) Over- undervarme Over- undervarme Bradepandekage, (tør) Varmluft Smør-/sukkerkager, bistik 1) Over- undervarme Frugttærter (på gærdej/ Varmluft rørt dej) 2) Frugttærter (på gærdej/ rørt dej) 2) Over- undervarme Frugtkager på mørdej Varmluft

25 DANSK 25 Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Gærkager med blødt fyld (f.eks. kvark, fløde, creme) 1) 1) Forvarm ovnen. 2) Brug en grill/bradepande. Lagkagebunde Over- undervarme Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lagkagebunde af mørdej Short bread /Mørdejskage/Kagesnitter Varmluft Varmluft Short bread / Mørdejskage / Kagesnitter 1) Over- undervarme Lagkagebunde af rørt dej Varmluft Marengs Varmluft Makroner Varmluft Lagkagebunde af gærdej Varmluft Småt bagværk af butterdej Varmluft ) Småt gærbrød 1) Over- undervarme Small cakes / Små kager Varmluft ) Small cakes / Små kager 1) 1) Forvarm ovnen. Over- undervarme Souffleer og gratiner Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pastaretter Over- undervarme

26 26 Madvarer Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lasagne Over- undervarme Grøntsagsgratin Turbogrill ) Baguettes med smeltet ost Varmluft Søde souffleer Fiskegratiner Over- undervarme Over- undervarme Varmluft ) Forvarm ovnen Bagning på flere ribber Brug funktionen: Varmluft. Bagværk på bageplader Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Fyldte grøntsager Vandbakkelser/flødekager / 3 1) Toscatærte, tør / 3 1) Forvarm ovnen. Kiks/småkager/tørkager/boller Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lagkagebunde af mørdej Short bread /Mørdejskage/Kagesnitter Lagkagebunde af rørt dej / / / 3 Marengs / 3 Makroner / 3 Lagkagebunde af gærdej / 3

27 DANSK Lavtemperaturstegning Brug denne funktion til at tilberede magre, møre stykker kød eller fisk. Funktionen kan ikke anvendes til opskrifter som tyndsteg eller fedtindholdig flæskesteg. I de første 10 minutter kan du indstille en ovntemperatur mellem 80 C og 150 C. Standard er 90 C. Når du har indstillet temperaturen, fortsætter ovnen med at tilberede ved 80 C. Brug ikke funktionen til fjerkræ. Kog/steg altid uden låg, når du bruger denne funktion. 1. Svits kødet i en pande på kogesektionen på en meget høj indstilling i 1-2 minutter på hver side. 2. Læg kødet i den varme bradepande på grillristen i ovnen. 3. Vælg funktionen: Lavtemperaturstegning. Madvarer Mængde Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Engelsk roastbeef g Filet g Kalvesteg g Bøf g Pizza Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pizza (tynd bund) Pizza (med meget fyld) Tærte m. fyld Spinattærte Quiche Lorraine (fyldt tærte) Schweizisk tærte Kvarkkage Æblekage, lukket Grøntsagstærte Flade madbrød Tærte med butterdej Flammekuchen Piroger (russisk udgave af calzone)

28 Stegning Store stege kan steges direkte i bradepanden eller på grillrist med bradepanden under (hvis den findes). Steg magert kød i en bradepande med et låg. Det vil holde kødet mere saftigt. Alt kød, der skal have sprød skorpe/ svær, kan steges i bradepanden uden låg. Brug varmefast kogegrej til stegning (følg producentens anvisninger). Store stege kan steges direkte i grill / bradepanden (hvis den findes) eller på grillristen med grill / bradepanden under. Steg magert kød i bradepanden med låget. Det holder bedre på kødsaften Stegetabeller Oksekød Madvarer Funktion Mængde Effekt (W) Alt kød, der skal have sprød skorpe/ svær, kan steges i bradepanden uden låg. Det anbefales, at du tilbereder kød og fisk på 1 kg og derover i apparatet. For at forhindre at kødsaften eller fedtstoffet brænder på på bradepanden, kan du komme lidt væske i grill / bradepanden. Stegen vendes efter behov (efter 1/2-2/3 af tilberedningstiden). Store stege og fjerkræ dryppes med stegesky flere gange under stegning. Det giver bedre stegningsresultater. Du kan slukke apparatet ca. 10 minutter før stegetiden er slut og bruge restvarmen. Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Grydesteg Svin Overundervarme 1-1,5 kg Madvarer Funktion Mængde Effekt (W) Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Bov, nakkekam, skinkesteg 1-1,5 kg Farsbrød Svineskank (forkogt) Kalv Turbogrill Turbogrill Turbogrill 750 g - 1 kg g - 1 kg Madvarer Funktion Mængde Effekt (W) Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Kalvesteg Turbogrill 1 kg Kalveskank Turbogrill 1,5-2 kg

29 DANSK 29 Lam Madvarer Funktion Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Lammekølle, lammesteg Fjerkræ Turbogrill Madvarer Mængde Effekt (W) Funktion Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Udskåret fjerkræ Turbogrill g/stk Kylling, halveret Turbogrill g/stk Kylling, poulard And Turbogrill Turbogrill 1-1,5 kg ,5-2 kg Fisk (dampet) Madvarer Funktion Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Hel fisk Retter Overundervarme Madvarer Funktion Mængde (kg) Effekt (W) Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Desserter Varmluft Krydrede retter med tilberedte ingredienser (nudler, grøntsager) Krydrede retter med rå ingredienser (kartofler, grøntsager) Varmluft Varmluft

30 Lille grill Grill altid med højeste temperaturindstilling. Sæt risten i den ovnrille, der anbefales i grilltabellen. Sæt altid bradepanden på første ovnrille, så den kan opsamle fedtet. Grill kun flade stykker af kød eller fisk. Forvarm altid den tomme ovn i 5 minutter med grillfunktionerne. PAS PÅ! Grill altid med ovnlågen lukket. Lille grill Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) 1. side 2. side Ovnrille Oksefilet, rosa Svinefilet Kalvefilet Lammefilet Hel fisk (500 g g) Stor grill Madvarer Tid (min.) Ovnrille 1. side 2. side Burgers / Burgere Svinemørbrad Pølser Roastbeef, medium Tournedos/Kalvesteaks Toast / Toastbrød Toastbrød med pålæg Frosne madvarer Tag maden ud af emballagen. Læg den på en tallerken. Dæk den ikke til med en skål eller en tallerken. Det kan forlænge optøningstiden. Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pizza, frossen

31 DANSK 31 Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Pizza, kold Pizza snacks, frosne Pommes Frites, tynde 1) Pommes Frites, tykke1) Deep pan pizza, frossen Grøntsager/Kroketter ) Brasede kartofler Lasagne/Cannelloni, frisk Lasagne/Cannelloni, frossen Kyllingevinger ) Vend produktet 2 eller 3 gange under stegning. Tabel for dybfrosne færdigretter Madvarer Funktion Temperatur ( C) Frossen pizza1) Over- undervarme som angivet på pakken Tid (min.) som angivet på pakken Ovnrille 2 Chips 2) ( g) Over- undervarme eller Turbogrill som angivet på pakken 2 Flutes1) Over- undervarme som angivet på pakken Frugtkage Over- undervarme som angivet på pakken 1) Forvarm ovnen. 2) Vend produktet 2 eller 3 gange under stegning. som angivet på pakken som angivet på pakken Optøning Tag maden ud af emballagen og læg den på en tallerken. Brug den første ovnrille fra neden. Dæk ikke foden til med et fad eller en tallerken, da det kan forlænge optøningstiden.

32 32 Mængde Madvarer Optøningstid (min.) Efteroptøning (min.) Bemærkninger Kylling 1 kg Læg kyllingen på en omvendt underkop i en spisetallerken. Vendes undervejs. Kød 1 kg Vendes undervejs. Kød 500 g Vendes undervejs. Ørred 150 g Jordbær 300 g Smør 250 g Fløde 2 x 200 g Pisk fløden, mens den stadig er lidt frossen nogle steder. Konditorkage 1,4 kg Henkogning Brug kun standardhenkogningsglas i samme størrelse. Brug ikke glas med skrue- og bajonetlåg eller metaldåser. Brug første rist fra neden til denne funktion. Stil højst seks 1 liters henkogningsglas på bagepladen. Fyld glassene ens og luk med en bøjle. Glassene må ikke røre hinanden. Hæld ca. 1/2 liter vand på bagepladen, så luften i ovnen er tilstrækkelig fugtig. Sluk for ovnen, eller sæt temperaturen ned til 100 C, når væsken i glassene begynder at simre (i 1 liter-glas efter ca minutter) (se tabellen). Bærfrugter Madvarer Temperatur ( C) Tilberedningstid, til væsken begynder at simre (min.) Kog færdig ved 100 C (min.) Stenfrugter Madvarer Temperatur ( C) Tilberedningstid, til væsken begynder at simre (min.) Kog færdig ved 100 C (min.) Jordbær/blåbær/ hindbær/modne stikkelsbær Pærer/kvæder/svesker

33 DANSK 33 Grøntsager Madvarer Temperatur ( C) Tilberedningstid, til væsken begynder at simre (min.) Kog færdig ved 100 C (min.) Gulerødder1) Agurker Blandet pickles Kålrabi/ærter/ asparges ) Lad dem stå i ovnen, efter at den er blevet slukket Tørring Madvarer Temperatur ( C) Tid (t) Ovnrille Bønner Peberfrugt Suppegrøntsager Svampe Krydderurter Blommer Abrikoser Æble, i skiver Pærer Brød Det anbefales ikke at forvarme. Madvarer Temperatur ( C) Tid (min.) Ovnrille Franskbrød Baguette Brioche Ciabatta Grovbrød Rugbrød Flerkornsbrød

34 Tilberedningstabeller til mikrobølgeovn Optøning af kød Madvarer Effekt (W) Mængde (g) Tid (min.) Hviletid (min.) Bemærkninger Hele kødudskæringer Vendes undervejs. Bøf Vendes, når halvdelen af tiden er gået - optøede dele fjernes. Blandet hakket kød Vendes, når halvdelen af tiden er gået - optøede dele fjernes. Gullasch Vendes, når halvdelen af tiden er gået - optøede dele fjernes. Optøning af fjerkræ Madvarer Effekt (W) Mængde (g) Tid (min.) Hviletid (min.) Bemærkninger Kylling Vendes, når halvdelen af tiden er gået - tildæk optøede dele med alufolie. Kyllingebryst Vendes, når halvdelen af tiden er gået - tildæk optøede dele med alufolie. Kyllingelår Vendes, når halvdelen af tiden er gået - tildæk optøede dele med alufolie.

35 DANSK 35 Madvarer Effekt (W) Mængde (g) Tid (min.) Hviletid (min.) And Vendes, når halvdelen af tiden er gået - tildæk optøede dele med alufolie. Optøning af fisk Madvarer Effekt (W) Mængde (g) Tid (min.) Hviletid (min.) Bemærkninger Bemærkninger Hel fisk Vendes undervejs. Optøning af pølser Madvarer Effekt (W) Mængde (g) Tid (min.) Hviletid (min.) Fiskefileter Vendes undervejs. Bemærkninger Skiveskåret pølse Optøning af mejeriprodukter Madvarer Effekt (W) Mængde (g) Tid (min.) Hviletid (min.) Vendes undervejs. Bemærkninger Kvark Fjern aluminiumsdele - vendes, når halvdelen af tiden er gået. Smør Fjern aluminiumsdele - vendes, når halvdelen af tiden er gået. Ost Fjern aluminiumsdele - vendes, når halvdelen af tiden er gået.

IEL9800. DA Brugsanvisning

IEL9800. DA Brugsanvisning IEL9800 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING

EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING EOB5351AA DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...6 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...7

Læs mere

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING

...... EOC5851WO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5851WO...... DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning

EOP800. DA Ovn Brugsanvisning EOP800 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 10 6. DAGLIG

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EOR3420AOW http://da.yourpdfguides.com/dref/4583725 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

IEL9303. DA Brugsanvisning

IEL9303. DA Brugsanvisning IEL9303 DA Brugsanvisning 2 www.voss.dk INDHOLD 1. OM SIKKERHED............................................................. 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...................................................

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES9900

Brugsanvisning Dampovn IES9900 DA Brugsanvisning Dampovn IES9900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning Dampovn IES6900

Brugsanvisning Dampovn IES6900 DA Brugsanvisning Dampovn IES6900 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. DAGLIG BRUG...9

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9302

Brugsanvisning Ovn IEL9302 DA Brugsanvisning Ovn IEL9302 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning

EOP600. DA Ovn Brugsanvisning EOP600 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER...

Læs mere

Brugsanvisning Ovn IEL9321

Brugsanvisning Ovn IEL9321 DA Brugsanvisning Ovn IEL9321 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 7 5. DAGLIG BRUG...8 6. URFUNKTIONER... 11 7. BRUG

Læs mere

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X

Brugsanvisning. CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X DA Brugsanvisning CombiSteam Deluxe Dampovn EOS860X 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 6 4. BETJENINGSPANEL... 7 5. FØR

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK13039HV

Brugsanvisning Komfur ELK13039HV DA Brugsanvisning Komfur ELK13039HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9 6. KOGESEKTION

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF

Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF DA Brugsanvisning Komfur ELI83721HV ELI83721RF 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG

Læs mere

Brugsanvisning. Komfur ELI24320HV

Brugsanvisning. Komfur ELI24320HV Brugsanvisning Komfur ELI24320HV DA INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 5 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...10 6. KOGESEKTION

Læs mere

SMAKSAK. Opskriftsbog

SMAKSAK. Opskriftsbog DK SMAKSAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er kun

Læs mere

Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV

Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV DA Brugsanvisning Komfur ELK14320HV ELK14321HV 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 2 2. SIKKERHEDSANVISNINGER... 4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. FØR IBRUGTAGNING... 8 5. KOGESEKTION DAGLIG BRUG...9

Læs mere

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 HN 10063 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før ovnen tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. SIKKERHEDSADVARSLER OG -ANVISNINGER

Læs mere

EFTERSMAK. Opskriftsbog

EFTERSMAK. Opskriftsbog DK EFTERSMAK Opskriftsbog DANSK 3 Indholdsfortegnelse Råd og tip 3 Ret til ændringer uden varsel forbeholdes. Råd og tip ADVARSEL! Se kapitlerne om sikkerhed. Tabellernes temperaturer og bagetider er

Læs mere

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E4401-4-WAEG-NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/606972

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E4401-4-WAEG-NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/606972 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX E4401-4-WAEG-NORDIC i brugermanualen (information,

Læs mere

ikke er mad indeni. Det kan blive beskadiget.

ikke er mad indeni. Det kan blive beskadiget. SIKKERHEDSADVARSLER Læs brugsanvisningen nøje, før du tager enheden i brug. Brugsanvisningen bør gemmes. Hvis strømforsyningskablet er beskadiget, skal det udskiftes af producenten eller den tekniske kundeservice,

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN FARE ADVARSEL

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN FARE ADVARSEL VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN DIN OG ANDRES SIKKERHED ER YDERST VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet er forsynet med vigtige oplysninger om sikkerhed, der altid skal læses og overholdes.

Læs mere

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE

BRUGSANVISNING. Version 1.0 FRITUREGRYDE BRUGSANVISNING Version 1.0 FRITUREGRYDE Tak fordi du valgte at købe dette Nordic Cooking kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX KS7100000M http://da.yourpdfguides.com/dref/3348564

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX KS7100000M http://da.yourpdfguides.com/dref/3348564 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

M A B C I L F BESKRIVELSE AF APPARATET

M A B C I L F BESKRIVELSE AF APPARATET BESKRIVELSE AF APPARATET A Termostatknap B Timer C Kontrollampe D Funktionsvælger E Glasdør F Nederste modstand G Rist H Bradepande I Spid (kun på visse modeller) L Krummeopsamler M Øverste modstand N

Læs mere

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC - automatisk styring af kogepladen - kogestyring - sparer op til 40% energi - bevarer aktivt næringsstoffer, vitaminer og proteiner i maden

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E5731-4-B NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/2627630

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX E5731-4-B NORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/2627630 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX E5731-4-B NORDIC i brugermanualen (information,

Læs mere

PROGRAMMABLE TOASTER TA 7280 TA 7280 W

PROGRAMMABLE TOASTER TA 7280 TA 7280 W PROGRAMMABLE TOASTER TA 7280 TA 7280 W DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU I A B H D G E F C 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning

Vaffeljern LIFETEC MD 13411. Brugervejledning Vaffeljern LIFETEC MD 13411 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sikkerhedsanvisninger... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 2 Sikker opstilling af apparatet... 2 Lysnettilslutning...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning Betjeningsvejledning Kære kunde Læs denne vejledning grundigt, før du tager din nye fryser i brug. Vejledningen indeholder vigtige oplysninger om installation, sikker brug og vedligeholdelse af fryseren.

Læs mere

Miniovn MD 16313. Betjeningsvejledning

Miniovn MD 16313. Betjeningsvejledning Miniovn MD 16313 Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse 1. Om denne brugsanvisning... 4 1.1. Advarselssymboler og signalord, der anvendes i denne brugsanvisning... 4 2. Pakkens indhold... 5 3. Korrekt

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX KS7404001M http://da.yourpdfguides.com/dref/4129423

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX KS7404001M http://da.yourpdfguides.com/dref/4129423 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

4-i-1 mikrobølgeovn i rustfrit stål LIFETEC MD 16500

4-i-1 mikrobølgeovn i rustfrit stål LIFETEC MD 16500 Betjeningsvejledning 4-i-1 mikrobølgeovn i rustfrit stål LIFETEC MD 16500 Indhold 1. Pakkens indhold... 5 2. Om denne brugsanvisning... 5 2.1. Symboler og advarsler, der anvendes i denne brugsanvisning...

Læs mere

IEL7300. Brugsanvisning

IEL7300. Brugsanvisning IEL7300 Brugsanvisning Ovn 2 Indhold Tak for, at du har valgt et af vores højkvalitetsprodukter. Du bedes læse denne brugsanvisning omhyggeligt for at sikre optimal og regelmæssig ydelse fra dit nye produkt

Læs mere

DETALJERET VEJLEDNING I BRUG AF KOMBIOVN

DETALJERET VEJLEDNING I BRUG AF KOMBIOVN DETALJERET VEJLEDNING I BRUG AF KOMBIOVN Vi vil gerne takke for din tillid til os ved købet af dette apparat. Denne vejledning vil gøre det nemmere at bruge apparatet. Vejledningen gør det muligt for dig

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX B8931-4-ANORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/807556

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX B8931-4-ANORDIC http://da.yourpdfguides.com/dref/807556 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX B8931-4-ANORDIC i brugermanualen (information,

Læs mere

VARMLUFTSOVN Brugsanvisning for: Installation - vedligehold - brug

VARMLUFTSOVN Brugsanvisning for: Installation - vedligehold - brug GB DK SE CONVECTION OVEN Instruction booklet for Installation - Use - Maintenance VARMLUFTSOVN Brugsanvisning for: Installation - vedligehold - brug VARMLUFTSUGN Instruktioner för: Inkoppling - Underhåll

Læs mere

OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN

OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN BRUGERVEJLEDNING OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN VIGTIGE RÅD FØR VARMESKUFFEN TAGES I BRUG INDBYGNING AF APPARATET (AFHÆNGIGT AF MODEL) ELTILSLUTNING RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE FEJLFINDINGSOVERSIGT SERVICE

Læs mere

HB86K.72S. [da] Brugsanvisning...2 *9000590497* 9000590497

HB86K.72S. [da] Brugsanvisning...2 *9000590497* 9000590497 HB86K.72S [da] Brugsanvisning...2 *9000590497* 9000590497 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 3 Før indbygning...3 om sikkerhed...3 vedr. mikrobølgefunktionen...3 Årsager til skader...4 Deres

Læs mere

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING

41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING 41902021DK.fm Page 20 Wednesday, April 23, 2008 3:02 PM BRUGERVEJLEDNING INDEN DEN GLASKERAMISKE KOGESEKTION TAGES I BRUG MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD OPLYSNINGER OM MILJØHENSYN SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ZANUSSI ZV230MR i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

4-I-1 Mikrobølgeovn i rustfrit stål

4-I-1 Mikrobølgeovn i rustfrit stål 4-I-1 Mikrobølgeovn i rustfrit stål LIFETEC MD 14500 Betjeningsvejledning Indhold 1. Om denne brugsanvisning... 5 1.1. Symboler og advarsler, der anvendes i denne brugsanvisning... 5 2. Korrekt anvendelse...

Læs mere

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER

LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER Instruktioner til brug og vedligeholdelse af SousVide Supreme -vakuumforsegler LÆS OG GEM DISSE ANVISNINGER For yderligere oplysninger bedes du besøge vores hjemmeside på SousVideSupreme.com Dette apparat

Læs mere

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING

EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING EOC5946AO DA OVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE AF APPARATET...7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING...

Læs mere

R-242/ R-342 800 W/ 900 W

R-242/ R-342 800 W/ 900 W Vigtigt R-242/ R-342 800 W/ 900 W (IEC 60705) MIKROBØLGEOVN BRUGSANVISNING Denne brugsanvisning indeholder vigtige oplysninger, som du bør læse grundigt, før du bruger mikrobølgeovnen. VIGTIGT: Der kan

Læs mere

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD

FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD FORHOLDSREGLER OG ALMENE PÅBUD DANISH Dette apparat må udelukkende anvendes til at opbevare fødevarer, enhver anden anvendelse regnes for at være farlig og fabrikanten kan ikke drages til ansvar for eventuelle

Læs mere

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING

SAFTPRESSER. Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING SAFTPRESSER Model Nr.: 1925 BETJENINGSVEJLEDNING VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS SIKKERHEDSANVISNINGERNE OMHYGGELIGT, OG GEM DEM TIL FREMTIDIG BRUG 1 Læs denne vejledning omhyggeligt, inden du bruger

Læs mere

Model Nr.: 1917 Betjeningsvejledning Produktet er kun til husholdningsbrug Læs hele vejledningen inden brug

Model Nr.: 1917 Betjeningsvejledning Produktet er kun til husholdningsbrug Læs hele vejledningen inden brug FRITUREKOGER Model Nr.: 1917 Betjeningsvejledning Produktet er kun til husholdningsbrug Læs hele vejledningen inden brug DO NOT DRAPE CORD! WARNING SERIOUS HOT-OIL BURNS MAY RESULT FROM THE DEEP FRYER

Læs mere

k g c h d i e j f b l a m

k g c h d i e j f b l a m DA k g c h d i e j f b l a m 2 3 2 a b/c 2 2 d e 2 3 MAX,5l 2 2a 2b/c 2 2d 3a 2 2 3b 3c 4 DET TILBEHØR, DER FØLGER MED DET APPARAT, DU LIGE HAR KØBT, ER VIST PÅ ETIKETTEN OVEN PÅ EMBALLAGEN. Du kan udbygge

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN Disse instruktioner skal også være tilgængelige på hjemmesiden: www.whirlpool.eu DIN OG ANDRES SIKKERHED ER MEGET VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX B8931-4-M NORDIC R05 http://da.yourpdfguides.com/dref/807566

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX B8931-4-M NORDIC R05 http://da.yourpdfguides.com/dref/807566 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX B8931-4-M NORDIC R05 i brugermanualen (information,

Læs mere

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN

VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN DIN OG ANDRES SIKKERHED ER MEGET VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet er forsynet med vigtige oplysninger om sikkerhed, der altid skal læses og overholdes.

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

SmoX Classic udendørs grill & røgeovn

SmoX Classic udendørs grill & røgeovn SmoX Classic udendørs grill & røgeovn Manual Samle & betjeningsvejledning ADVARSEL Læs og følg alle sikkerhedsadvarsler og instruktioner i denne manual for at undgå personskade eller materialeskade Smo

Læs mere

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning

EOP900. DA Ovn Brugsanvisning EOP900 DA Ovn Brugsanvisning 2 www.electrolux.com INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM SIKKERHED... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...4 3. PRODUKTBESKRIVELSE... 7 4. BETJENINGSPANEL... 8 5. FØR IBRUGTAGNING... 9 6. HURTIGVEJLEDNING...

Læs mere

INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE

INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE BRUGSANVISNING INDEN DU BENYTTER DEN GLASKERAMISKE KOGEPLADE MONTERING ELTILSLUTNING ENERGISPARERÅD MILJØBESKYTTELSE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER OG GENERELLE RÅD TILBEHØR TIL KOGESEKTIONEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Brugervejledning. Whirlpool Sweden AB

Brugervejledning. Whirlpool Sweden AB 69 69 659 Brugervejledning Whirlpool Sweden AB INDHOLD INDLEDNING MILJØVEJLEDNING OVERSIGT INSTALLATION SIKKERHEDSFORSKRIFTER TILBEHØR STARTBESKYTTELSE/BØRNESIKRING AFBRYDELSE ELLER STANDSNING AF EN TILBEREDNING

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX 6310DK-M http://da.yourpdfguides.com/dref/618605

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX 6310DK-M http://da.yourpdfguides.com/dref/618605 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX 6310DK-M i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX BP W Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Indhold. Vejledning til mixer. Dansk

Indhold. Vejledning til mixer. Dansk Vejledning til mixer Indhold Dansk Sikker brug af mixeren Vigtige sikkerhedsforskrifter... 6 Elektriske krav... 7 Bortskaffelse af elektriske apparater... 7 Dele og funktioner Dele og funktioner... 8 Tilbehørsguide...

Læs mere

TUCKER. Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING

TUCKER. Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING TUCKER Tucker elektrisk grill MONTERINGS- OG BRUGSANVISNING GENNEMLÆS DEN MEDFØLGENDE BRUGSANVISNING OMHYGGELIGT, OGSÅ SELV OM DU MENER, AT DU KENDER DEN ELEKTRISKE GRILL OG VED, HVORDAN DEN SKAL BRUGES.

Læs mere

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Kære Tvins-kunde Du har lige købt et højkvalitetsprodukt - Cerafit Fusion fra Emerald Green Edition. Aluminium og keramisk materiale er kombineret i en avanceret fabrikationsproces,

Læs mere

Bemærkninger. QR-kode. 1 Bemærkninger

Bemærkninger. QR-kode. 1 Bemærkninger Bemærkninger Sådan modtager du den komplette manual I denne manual angives udelukkende den nødvendige viden for anvendelsen af For at modtage den komplette manual med beskrivelser af alle funktionaliteterne

Læs mere

Betjeningsvejledning - ovn med grill Handleiding bakoven met grill. Gebrauchsanweisung Backofen mit Grill. Mode d'emploi four avec grill

Betjeningsvejledning - ovn med grill Handleiding bakoven met grill. Gebrauchsanweisung Backofen mit Grill. Mode d'emploi four avec grill AGL35 Nederlands Deutsch Français English Italiano Español Betjeningsvejledning - ovn med grill Handleiding bakoven met grill Gebrauchsanweisung Backofen mit Grill Mode d'emploi four avec grill Instruction

Læs mere

Driftsprincip 4 Miljøbeskyttelse 4 Sikkerhedsanvisninger 5 Forud for tilslutningen 7 Elektrisk tilslutning 7. Indbygning 8 Apparatet 9

Driftsprincip 4 Miljøbeskyttelse 4 Sikkerhedsanvisninger 5 Forud for tilslutningen 7 Elektrisk tilslutning 7. Indbygning 8 Apparatet 9 Indhold Indhold Bemærkninger til brugeren Montering Beskrivelse Brug Driftsprincip 4 Miljøbeskyttelse 4 Sikkerhedsanvisninger 5 Forud for tilslutningen 7 Elektrisk tilslutning 7 Indbygning 8 Apparatet

Læs mere

Mikrobølgeovn BRUGSVEJLEDNING MODEL: AW925EHJ

Mikrobølgeovn BRUGSVEJLEDNING MODEL: AW925EHJ Mikrobølgeovn BRUGSVEJLEDNING MODEL: AW925EHJ Læs denne vejledning grundigt, før ovnen tages i brug, og gem den til senere brug. Hvis vejledningen følges, vil du kunne have glæde af ovnen i mange år fremover.

Læs mere

Din brugermanual HUSQVARNA QCE741-1-X R07 http://da.yourpdfguides.com/dref/835955

Din brugermanual HUSQVARNA QCE741-1-X R07 http://da.yourpdfguides.com/dref/835955 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Angiver en farlig situation, der, hvis den ikke forhindres, forårsager alvorlige læsioner.

Angiver en farlig situation, der, hvis den ikke forhindres, forårsager alvorlige læsioner. VIGTIGE ANVISNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN DIN OG ANDRES SIKKERHED ER MEGET VIGTIG Denne brugervejledning og selve apparatet er forsynet med vigtige oplysninger om sikkerhed, der altid skal læses og overholdes.

Læs mere

Sikkerhedsanvisninger

Sikkerhedsanvisninger Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger... 2 Symboler og advarsler, der anvendes i denne vejledning... 2 Elektriske apparater er ikke legetøj... 3 Sikker opstilling af apparatet... 3 Sørg for, at lysnettilslutningen

Læs mere

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtig information 3 Sikkerhedsregler 3 Tekniske Specifikationer 4 Gryder 5

Læs mere

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 DK INDHOLD BESKRIELSE AF APPARATET Side 39 FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39 FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 BRUG AF APPARATET Side 40 VEDLIGEHOLDELSE AF KØLESKABET Side 41 VEJLEDNING, HVIS

Læs mere

KK 302 HL. Betjeningsvejledning... DK

KK 302 HL. Betjeningsvejledning... DK KK 302 HL Betjeningsvejledning... DK 1 Tillykke med din nye glaskeramiske kogeplade Læs hele vejledningen omhyggeligt, før du tager den glaskeramiske kogeplade i brug. Gør dig fortrolig med din nye glaskeramiske

Læs mere

Brugsanvisning K2365W. Køleskab

Brugsanvisning K2365W. Køleskab Brugsanvisning K2365W Køleskab General beskrivelse af køleskabet 1. Top-panel 2. Køleskabshylde 3. Grøntsags-skuffe 4. Justerbare fødder 5. Termostatenhed 6. Øvre flaskeholder 7. Mellemste flaskeholder

Læs mere

EVY7800AA EVY7800AO...

EVY7800AA EVY7800AO... EVY7800AA EVY7800AO...... DA MIKRO-KOMBIOVN BRUGSANVISNING 2 www.electrolux.com INDHOLD 1. OM SIKKERHED......................................................... 3 2. SIKKERHEDSANVISNINGER...............................................

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

Brugsanvisning. Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J

Brugsanvisning. Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J DA Brugsanvisning Mikro-kombiovn EEBKM6750.0J 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Om sikkerhed 2 Sikkerhedsanvisninger 4 Produktbeskrivelse 6 Betjeningspanel 7 Før ibrugtagning 9 Daglig brug 9 Mikrobølgefunktion 13

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 4 8 9 12 PAKKENS INDHOLD... 13 14 15 22 OPHØR AF BRUG... 23 BORTSKAFFELSE...

INDHOLDSFORTEGNELSE 4 8 9 12 PAKKENS INDHOLD... 13 14 15 22 OPHØR AF BRUG... 23 BORTSKAFFELSE... INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsanvisninger........................ 4 Om mikrobølger............................. 8 Koge og tilberede med mikroovnen............. 9 Betydningen af symbolerne i displayet..........

Læs mere

BRUGS & INSTALLATIONSVEJLEDNING BTM 23 SS

BRUGS & INSTALLATIONSVEJLEDNING BTM 23 SS BRUGS & INSTALLATIONSVEJLEDNING BTM 23 SS FORHOLDSREGELER FOR AT UNDGÅ UDSLIP AF MIKROBØLGE ENERGI. 1. Forsøg aldrig at få ovnen til at fungere med lågen åben ved at omgå sikkerhedslåsene. Dette vil resultere

Læs mere

Gaggenau Brugsanvisning CE261/273. Glaskeramisk kogetop

Gaggenau Brugsanvisning CE261/273. Glaskeramisk kogetop Gaggenau Brugsanvisning CE261/273 Glaskeramisk kogetop 2 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Sikkerhedsanvisninger 4 Årsager til skader 5 Miljøbeskyttelse 6 Miljøvenlig bortskaffelse 6 Energisparetips 6

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis Søde pandekager kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis af rød 3 tsk kanelsukker 1 dl letmælk 2 æg 1 tsk frisk vanilje Rapsolie til stegning Brombær, ahornsirup

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

Forslag til picnic. Skoletjenesten, Arbejdermuseet

Forslag til picnic. Skoletjenesten, Arbejdermuseet Forslag til picnic Skoletjenesten, Arbejdermuseet Hjemkundskabslærer Annie Møller Sjøgren og elever fra 6. klasse på Lundebjergskolen i Herlev deltager i udviklingen af undervisningsforløbet A taste of

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen 1 4 2 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt. * Installation

Læs mere

SK 803. Brugermanual. Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk

SK 803. Brugermanual. Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk SK 803 Brugermanual Scandomestic A/S Thrigesvej 2 DK-8600 Silkeborg T + 45 7242 5571 F + 45 8622 5571 scandomestic.dk Læs denne brugsanvisning omhyggeligt! Kære kunde! Læs denne brugsanvisning før du tager

Læs mere

Let & Lækkert. 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet

Let & Lækkert. 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet Let & Lækkert 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet Nyd den rene søde smag i Hermesetas SteviaSweet. Steviol Glykosid som er et udtræk fra Steviaplanten produceres for Hermesetas

Læs mere

Din brugermanual SAMSUNG BT62TDBB http://da.yourpdfguides.com/dref/2595179

Din brugermanual SAMSUNG BT62TDBB http://da.yourpdfguides.com/dref/2595179 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.1200.30.01

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEG2820 http://da.yourpdfguides.com/dref/949512

Din brugermanual VOSS DEG2820 http://da.yourpdfguides.com/dref/949512 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i VOSS DEG2820 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP6426/S http://da.yourpdfguides.com/dref/632599

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP6426/S http://da.yourpdfguides.com/dref/632599 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere